Referat fra bestyrelsesmøde nr den 26. og 27. marts i Nuuk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde nr den 26. og 27. marts i Nuuk"

Transkript

1 BESTYRELSEN FOR SANAARTORNERMIK & SAVIMINILERINERMIK ILINNIARFIIT Referat fra bestyrelsesmøde nr den 26. og 27. marts i Nuuk Til stede: Alex Nørskov AN formand Jess G. Berthelsen JGB bestyrelsesmedlem Nikolaj Ezekiassen NE bestyrelsesmedlem Peter Pedersen PP bestyrelsesmedlem Gerth B. Lynge GBL bestyrelsesmedlem Hans Gerstrøm HG bestyrelsesmedlem Gerth Geisler GG Fast tilforordnet Vittus Karlsen VK Fast tilforordnet Ole J. Pedersen OJP tilforordnet Jokum Møller JM sekretær Jesper Nielsen JN referent Afbud: Hans Kristian Olsen HKO næstformand Dagsorden for mødet: 1. Indledning og godkendelse af dagsorden v/ formanden 2. Godkendelse af referat fra ordinært møde den 17. og 18. januar Gennemgang af opdateret tids- og handlingsplan 3. Meddelelser fra formanden 3.1 Proces vedrørende høringssvar på landsstyrets udkast til uddannelsesstrategi 4. Meddelelser fra forstanderen 4.1 Revisionen på tømrer/snedker området 5. Økonomi 5.1 Forelæggelse af Regnskab 2011 Sanilin 5.2 Forelæggelse af Regnskab 2011 Savilin 6. Behandling af udkast til resultatkontrakt for Sager og emner til behandling 7.1 Afslutning af navn & logo projektet 7.2 Metode og tidsplan til gennemførelse af tilfredshedsundersøgelse 7.3 NE om henvendelserne fra Atcon og Carsten Lind 8. Praktikpladsskabelse 9. Evaluering af det hidtidige bestyrelsesarbejde 10. Møder med henholdsvis landsstyremedlemmet og J&M-skolens personale 11. Eventuelt, herunder fastsættelse af tid og sted for næste møde.

2 Oversigt over beslutninger Under dagsordenpunkt 4.1: 1. Revisionsarbejdet på tømrer/snedkeruddannelsen skal køre efter den fremlagte plan, og tilsvarende modeller skal anvendes i forbindelse med revisionsarbejde på øvrige uddannelser. Under dagsordenpunkt 5: 2. Godkendelse af regnskabet for 2011 sættes på dagsordenen på næste møde, og opstillingen af tallene i J&M-regnskabet skal svare til talopstillingen fra Sisimiut. Under dagsordenpunkt 6: 3. Bestyrelsen skal foreslå en strategi for vedligehold til departementet. 4. JN skal rykke departementet for den tilstandsregistrering af Jern & Metalskolen, som efter sigende er udarbejdet. 5. Bestyrelsen skal rykke uddannelsesudvalgene for oplysninger om deres arbejde med at skaffe praktikpladser. Under dagsordenpunkt 7.2: 6. Tilfredshedsundersøgelsen gennemføres i henhold til den fremlagte plan med den tilføjelse, at tillidsmændene inddrages i høringen af forlaget. Under dagsordenpunkt 7.3: 7. Skolen fremlægger på næste møde et oplæg om, hvorvidt det er muligt at tilrettelægge 2 årlige svendeprøver på tømrer/snedker uddannelsen. 8. Skolen gennemgår på næste møde de 4 intro-dage på grunduddannelserne, hvorefter bestyrelsen beslutter sin holdning til fortsættelse eller afskaffelse. 9. OJP og JP skal med udgangspunkt i henvendelsen fra EMJ-Atcon undersøge, om det forekommer, at virksomheder skiller sig af med deres lærlinge efter det første år. 10. NE, OJP og JP skal opliste klagepunkter vedr. sagsbehandlingen i Piareersarfiit med henblik på en anmodning til departementet om at rette op på forholdene. Under dagsordenpunkt 8: 11. Skolen skal undersøge, hvad lærlingehjemmet i Nuuk bruges til. Under dagsordenpunkt 12: 12. Næste møde afholdes på Jern & Metalskolen den 1. juni 2012.

3 Referatet er godkendt den 1. juni 2012 Alex Nørskov Nikolaj Ezekiassen Peter Pedersen Gerth B. Lynge Jess G. Berthelsen Hans Gerstrøm Hans Kristian Olsen Jokum Møller, forstander

4 Mødereferat Ad dagsordenpunkt 1: Indledning og godkendelse af dagsorden AN bød velkommen og konstaterede, at JM og VK sad vejrfast i Sisimiut, men at begge fra starten af mødet er med på videoskærmen. AN foreslog derfor en ændring af rækkefølgen af dagsordenpunkterne, hvilket blev godkendt. (I referatet følges dog den oprindelige rækkefølge af dagsordenpunkterne). GG gjorde opmærksom på, at de personaleudpegede repræsentanter somme tider er benævnt fast tilforordnet og somme tider bestyrelsesmedlem. (JN har efterfølgende gransket lovstoffet. Det viser, at den korrekte betegnelse er fast tilforordnet. JN sørger for de nødvendige rettelser i protokollens referater.) Ad dagsordenpunkt 2: Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 17. og 18. januar 2012 blev godkendt. Gennemgangen af den tilhørende tids- og handlingsplan gav anledning til nogle kommentarer: - NE fastholder kravet om skriftlig respons fra departementet på bestyrelsens henvendelser. - GG vil forud for næste møde forsøge at få de ønskede oplysninger fra London Mining om uddannelsesbehov i forbindelse med ISUA-projektet. Ad dagsordenpunkt 3: Meddelelser fra formanden AN har deltaget i 2 møder om landsstyrets uddannelsesstrategi, dels et frokostmøde med Palle Christiansen og dels et møde med departementet, hvor også Carsten Lind og Karsten Klausen deltog. AN har på disse møder fremført de holdninger omkring uddannelsesstruktur og praktik, som er kommet til udtryk i bestyrelsesarbejdet, og mener at disse holdninger har god vægt i departementets arbejde. Over for Palle Christiansen har AN oplyst, at et flertal i bestyrelsen er imod en fysisk sammenlægning af skolerne så længe der ikke er foretaget noget analysearbejde omkring fordele og ulemper ved de forskellige scenarier. Endvidere har han gjort opmærksom på nødvendigheden af forbedrede lønvilkår for lærerne. AN orienterede desuden om, at alle bestyrelsesmedlemmer er inviteret med til 2 punkter på næste møde i Brancheskolernes Fællesråd den 2. maj. JN sender en mail til medlemmerne om tilmelding til denne dag, hvor der dels er et møde med landsstyremedlemmet og dels en halv dag med Jørn Ibsen fra Danske Erhvervsskolers Bestyrelser om anbefalinger til godt bestyrelsesarbejde.

5 Ad 3.1: Proces vedrørende høringssvar på landsstyrets udkast til uddannelsesstrategi AN ridsede historien op: Intet er sket siden bestyrelsen efter et ekstraordinært møde i maj sidste år meddelte departementet sine synspunkter vedrørende fysiske sammenlægninger, og det skal fremgå af bestyrelsens høringssvar, at kravet om dokumentation forud for eventuelle beslutninger skal fastholdes. Under debatten kom en række synspunkter til udtryk: GBL mener, at departementet ikke burde gå uden om bestyrelsen i en sag om skolens fremtid. Konsekvensen er, at lærerne nu vil søge væk. Det kræver en investering på anslået 400 mio. kroner at flytte J&M til Sisimiut, og de penge kunne bruges meget bedre på skolen i Nuuk. Er enig i strategiens afsnit om, at en specialarbejderskole er tiltrængt, jf. også henvendelsen fra EMJ. NE ønsker undersøgt, hvilke konsekvenser der vil være ved at flytte uddannelser den anden vej, altså fra Sisimiut til Nuuk. Håber desuden, at sagen snart kan lukkes over for personalet. JGB fastholder sit synspunkt om, at skolerne bør slås fysisk sammen af hensyn til eleverne, som derved får bedre undervisning. Vil ikke forholde sig til, om det skal være Sisimiut eller Nuuk. HG er enig med JGB. PP henviser til, at størstedelen af håndværkeruddannelserne i forvejen foregår i Nuuk. GBL foreslår flytning af VVS til Nuuk og resten uændret. GG er skuffet over uddannelsesstrategien og politikernes adfærd. JGB mener, at bestyrelsen skal acceptere, at politikerne træffer beslutningerne om fysisk placering af uddannelserne. Den slags er og bliver politiske beslutninger, hvor flere forskellige hensyn inddrages. VK mener, at bestyrelsen bør opgøre fordele og ulemper ved de forskellige scenarier. Vil gerne vide lidt mere præcist, hvad der er tale om: Flytning af få eller mange uddannelser? AN opsummerede, at det er vigtigt at holde ro på Jern & Metalskolen, og at Palle Christiansen iværksætter et udvalgsarbejde og meddeler et tidsperspektiv for gennemførelse af eventuelle planer. Vedrørende høringssvaret skal JN tjekke, om der forventes svar fra både bestyrelser og skoler. (JN har efterfølgende fået afklaret, at der kun skal afleveres et svar fra bestyrelsen. Dette svar er i skrivende stund udarbejdet og afleveret til departementet, samt udsendt til medlemmerne)

6 Ad 4: Meddelelser fra forstanderen JM vurderer, at der er 4 kvalificerede ansøgere til den nyoprettede stilling som administrationschef. Forventes afgjort i løbet af uge 16. JM har et oplæg på vej til bestyrelsen om overtagelse af de bygninger, som huser skolens uddannelser i Aasiaat, enten køb eller leje. Baggrunden er, at kommunen vil sætte prisen driften af B&A s uddannelser markant op. Bestyrelsen gav mandat til at gå videre med processen, såfremt der kan findes en udgiftsneutral løsning. JM har besøgt entreprenørmekanikeruddannelsen i Års for at se på muligheden for en tilsvarende uddannelse på Sanilin/Savilin, dog tilpasset grønlandske forhold. Der forventes ingen afklaring lige med det samme. JM orienterede om, at den nye chef for ARTEK ønsker at udvide aktiviteterne i Sisimiut og henviste til papiret Vision 125, som er udsendt til medlemmerne. Aktiviteterne forventes finansieret ved fondsmidler. JN orienterede om en instruks fra departementet, som har skabt bekymring på alle skolerne. Det drejer sig om tilbageholdelse af lærernes overtidsbetaling i tilfælde, hvor forstanderen eller bestyrelsesformanden ikke har fremsendt en tilstrækkelig forklaring på, hvorfor pågældende lærere har meget overarbejde. AN og JN har været involveret i skriveri frem og tilbage om denne sag, som forhåbentlig bringes på plads på et møde i departementet i uge 16, hvor AN og JN deltager. OJP oplyste, at Jern & Metal umuligt kan undgå periodevise høje overtimetal hos lærerne. Ad 4.1: Revision på tømrer/snedker området John Plambek (JP) fremlagde indholdet i en meget omfattende og detaljeret beskrivelse af det kommende revisionsarbejde på tømrer/snedker uddannelsen. Der henvises her til det materiale, som er udsendt til medlemmerne forud for mødet. Det udsendte materiale er i sig selv en køreplan for revisionsarbejdet, og JP håbede ved denne lejlighed at få bestyrelsens accept på at gå videre efter denne plan. Der sigtes mod start af den reviderede uddannelse i august Revisionsprocessen gennemføres med egne lærere, men med en konsulent fra DK som tovholder. Den nye uddannelse har indført begrebet faglig stolthed som fag. I den forbindelse gjorde flere bestyrelsesmedlemmer opmærksom på, at det oftest er tilsynsførende og projekterende, som er ansvarlige for dårligdomme i byggeriet, ikke håndværkerne. Ofte bygges ud fra princippet hurtigst muligt billigst muligt. Skolens kurser i asbest og pcb er indarbejdet i grunduddannelsen. NE roste oplægget: Det nye indhold er det helt rigtige.

7 AN gav også stor ros og håber, at VVS på et tidspunkt får samme omgang. Det besluttedes, at revisionsarbejdet skal køre efter den fremlagte plan, samt at tilsvarende modeller skal anvendes i forbindelse med revisionsarbejde på øvrige uddannelser. Ad 5.1: Forelæggelse af Regnskab 2011 Sanilin Bestyrelsen betragter generelt regnskabet som ufærdigt. Der foreligger endnu ikke revisionsbemærkninger fra Deloitte, og heller ikke skolens egne bemærkninger og noter foreligger endnu. Det besluttedes derfor, at bestyrelsen først vil forholde sig til spørgsmålet om godkendelse af regnskabet på næste møde, som finder sted primo juni. Der ønskes også lidt flere detaljer omkring regnskabet, f.eks. omkostningerne ved bestyrelsesarbejdet. Endvidere ønskes undersøgt, om taksten for holduger på gymnasiet er tilstrækkelig. Ad 5.2: Forelæggelse af Regnskab 2011 Savilin Opstillingen af regnskabet bragte tvivl om det faktiske resultat i I øvrigt samme konklusion som ovenfor. Det besluttedes, at opstillingen af tal skal ændres til næste møde, så den svarer til opstillingen af Sisimiut-tallene. Ad 6: Behandling af udkast til resultatkontrakt for I forbindelse med gennemgangen af kontraktens indhold diskuterede man bestyrelsens ansvar for Artek. JM oplyste, at bestyrelsen ikke har noget økonomisk ansvar for Artek, som er adskilt fra Sanilin/Savilin, og som finansieres i fællesskab mellem DTU og en særlig hovedkonto for Artek i finansloven. JGB spurgte, om der skal være en mekanikeruddannelse i hver by. JM: Er ikke afklaret. JM oplyste, at der er både grunduddannelse og skolepraktik i Aasiaat afdelingen. Endvidere at midler til grønlandsksprogede materialer kan søges over Uddannelsesplanen. I særdeleshed diskuteredes kontraktens ordlyd vedrørende vedligehold. Her vil JGB have indført i referatet, at han ikke underskriver på de vilkår, der foreløbig er beskrevet i kontrakten. Der skal være sikkerhed for tilstrækkelige midler til vedligehold. Endvidere ønsker JGB præciseret, at departementet ikke kan pålægge skolen yderligere opgaver uden at der følger penge med. Det besluttedes, at bestyrelsen skal foreslå en strategi for vedligehold til departementet. I samme forbindelse udarbejder GBL en ny ordlyd til kontraktens indhold på dette område. (GBL har efterfølgende gjort dette, og den nye ordlyd er indarbejdet i den endelige kontrakt)

8 Det besluttedes endvidere, at JN skal rykke departementet for den tilstandsregistrering af Jern & Metalskolen, som efter sigende er udarbejdet. GBL stillede spørgsmål ved bredden i kontraktens strategier. Skal vi f.eks. også ind over folkeskolen. JM mener ja. JGB ønsker, at uddannelsesudvalgene rykkes for oplysninger om deres arbejde med at skaffe praktikpladser. Det besluttedes at gøre dette. (Resultatkontrakten er efterfølgende redigeret i henhold til behandlingen af dette punkt. Alle bilag er skrevet, og kontraktforslaget er sendt til såvel departementet som til medlemmerne) Ad 7.1: Afslutning af navn & logo projektet Udsat igen. Ingen acceptable forslag i konkurrencen. Ad 7.2: Metode og tidsplan til gennemførelse af tilfredshedsundersøgelse Beslutningsforslaget blev godkendt. VK ønsker, at det færdige metodeforslag tillige forelægges tillidsmændene til kommentering. Dette blev taget til efterretning. Ad 7.3: NE om henvendelserne fra Atcon og Carsten Lind EMJ-Atcon anbefaler af hensyn til lærlingene, at skolegang og svendeprøver i Nuuk og Sisimiut afholdes forskudt med 6 måneder, således at omprøver kan afholdes efter et halvt år i stedet for et helt år, som det er nu. JP finder det vanskeligt: Der er for få elever, og han foretrækker klart 1 gang om året. Men er villig til at gå i tænkeboks. JGB mener, at vi dårligt kan byde eleverne at skulle vente 10 måneder på en omprøve. Det besluttedes, at skolen på næste møde fremkommer med et oplæg om, hvorvidt det er muligt at tilrettelægge 2 årlige svendeprøver. NE er enig i EMJ-Atcons forslag om at fjerne de 4 intro-dage ved uddannelsens start. Begrundelsen er, at eleverne ikke får noget ud af disse dage. JP mener, at der er vigtigt indhold i dagene, og JGB er ikke tryg ved at overlade al intro til arbejdsgiverne. Det besluttedes, at indholdet i de 4 intro-dage gennemgås på næste møde, hvorefter bestyrelsen beslutter sin holdning i sagen.

9 EMJ-Atcon foreslår en bonus til virksomhederne for færdiguddannede lærlinge, blandt andet med det formål at forebygge misbrug af den nuværende ordning, hvor virksomhederne kan have økonomisk fordel ved at nøjes med 1. års lærlinge. AN oplyste, at departementet ikke ønsker en sådan ordning, men hellere vil skærpe kravene til virksomhederne, så misbrug undgås. JGB mener, at hvis der konstateres den form for misbrug, så skal der foretages nærmere undersøgelser og landsstyret skal anmodes om at indføre sanktioner som bøder og fratagelse af næringsbrev. Det besluttedes, at skolerne (OJP og JP) med udgangspunkt i henvendelsen fra EMJ-Atcon skal undersøge, om der faktisk findes tendenser til at virksomheder skiller sig af med deres lærlinge efter det første år. Med hensyn til ønsket om at forkorte grundforløbene accepterede alle JP s melding om, at dette ikke lader sig gøre. EMJ-Atcon er utilfreds med den lange ventetid på lærlingekontrakterne, som udarbejdes på Piareersarfiit. Dette giver problemer med planlægningen af lærlingenes uddannelsesforløb, især de lærlinge, som overtages fra andre virksomheder. Utilfredsheden gælder også generelt Piareersarfiits opdatering af data vedrørende lærlingene. Det besluttedes, at NE, OJP og JP oplister klagepunkterne og at bestyrelsen derefter anmoder departementet om at foranledige, at der bliver rettet op på forholdene. Bestyrelsen er enig i EMJ-Atcons ønske om specialarbejderuddannelser inden for flisemurer og beton og vil fortsat presse på for at få disse uddannelser i gang. Begge uddannelser er med i resultatkontraktforslaget for Ad 8: Praktikpladsskabelse NE ville gerne vide, hvor mange skolepraktikanter, der havde fået praktikpladser sidste år. JP oplyste, at 8 9 elever sidste år fandt en praktikplads, og at der i år indtil videre er skaffet 16 praktikpladser til skolepraktikanter. NE mener, at mangelen på kollegieværelser er en flaskehals i forbindelse med Nuukvirksomhedernes aftagelse af skolernes skolepraktikanter. Det besluttedes, at skolen skal undersøge, hvad lærlingehjemmet i Nuuk bruges til. Ad 9: Evaluering af det hidtidige bestyrelsesarbejde AN opfordrede de medlemmer, som endnu ikke har besvaret spørgeskemaet, om at få det gjort, så resultatet kan gøres op. I skrivende stund er afleveret 7 ud af 9 mulige besvarelser.

10 Ad 10: Møder med henholdsvis landsstyremedlemmet og J&M-skolens personale Først afholdt bestyrelsen et møde med landsstyremedlemmet, som fremlagde sine planer omkring uddannelsesstrategien, hvorefter bestyrelsen havde lejlighed til at diskutere emnerne i strategien, herunder udtrykke holdninger i forbindelse med det afsnit, som handler om eventuelle fysiske sammenlægninger. Derefter et meget vellykket møde med skolens personale, hvor bestyrelsen redegjorde for det hidtidige forløb omkring spørgsmålet om fysiske sammenlægninger, og hvor der derefter var en åben dialog om alt muligt. Engageret og behagelig stemning i halvanden time. Ad 12: Eventuelt, herunder fastsættelse af tid og sted for næste møde. Næste møde afholdes i Nuuk den 1. juni Palle Christiansen deltager igen og medbringer en af sine jurister med henblik på en diskussion om samarbejdsformer mellem departement og bestyrelse. Bestyrelsen lovede, at den forud for mødet fremsender en oversigt over emner, som ønskes behandlet på mødet. JN/ 18. april 2012 BILAG: Opdateret tids- og handlingsplan

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 3-2012 den 1. juni i Nuuk

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 3-2012 den 1. juni i Nuuk BESTYRELSEN FOR SANAARTORNERMIK & SAVIMINILERINERMIK ILINNIARFIIT Referat fra bestyrelsesmøde nr. 3-2012 den 1. juni i Nuuk Til stede: Alex Nørskov AN formand Nikolaj Ezekiassen NE bestyrelsesmedlem Gerth

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr den 23. november i Nuuk

Referat fra bestyrelsesmøde nr den 23. november i Nuuk BESTYRELSEN FOR TEKNIKIMIK ILINNIARFIK Referat fra bestyrelsesmøde nr. 5-2012 den 23. november i Nuuk Til stede: Alex Nørskov AN formand Peter Pedersen PP bestyrelsesmedlem Gerth B. Lynge GBL bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr den 14. marts i Nuuk

Referat fra bestyrelsesmøde nr den 14. marts i Nuuk BESTYRELSEN FOR TEKNIKIMIK ILINNIARFIK Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2013 den 14. marts i Nuuk Til stede: Alex Nørskov AN formand Hans Kristian Olsen HKO næstformand Peter Pedersen PP bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 5-2011 den 11. oktober i Nuuk

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 5-2011 den 11. oktober i Nuuk BESTYRELSEN FOR SANAARTORNERMIK & SAVIMINILERINERMIK ILINNIARFIIT Referat fra bestyrelsesmøde nr. 5-2011 den 11. oktober i Nuuk Til stede: Alex Nørskov AN formand Nikolaj Ezekiassen NE bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2014 den 4. og 5. september i Sisimiut

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2014 den 4. og 5. september i Sisimiut BESTYRELSEN FOR TEKNIKIMIK ILINNIARFIK Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2014 den 4. og 5. september i Sisimiut Til stede: Alex Nørskov AN formand Ole Christiansen OC næstformand Hans Gerstrøm HG bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2011 den 16. juni i Nuuk

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2011 den 16. juni i Nuuk BESTYRELSEN FOR SANAARTORNERMIK & SAVIMINILERINERMIK ILINNIARFIIT Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2011 den 16. juni i Nuuk Til stede: Alex Nørskov AN formand Nikolaj Ezekiassen NE bestyrelsesmedlem Peter

Læs mere

Oversigt over beslutninger

Oversigt over beslutninger BESTYRELSEN FOR SANAARTORNERMIK & SAVIMINILERINERMIK ILINNIARFIIT Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde nr. 3-2011 den 18. maj i Nuuk Til stede: Alex Nørskov AN formand (på telefon) Hans Kristian

Læs mere

Forslag til referat fra bestyrelsesmøde nr den 8. og 9. september i Sisimiut

Forslag til referat fra bestyrelsesmøde nr den 8. og 9. september i Sisimiut BESTYRELSEN FOR TEKNIKIMIK ILINNIARFIK Forslag til referat fra bestyrelsesmøde nr. 3-2016 den 8. og 9. september i Sisimiut Til stede: Torben Nielsen TN formand Jess G. Berthelsen JGB bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2011 den 14. marts i Nuuk

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2011 den 14. marts i Nuuk BESTYRELSEN FOR SANAARTORNERMIK & SAVIMINILERINERMIK ILINNIARFIIT Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2011 den 14. marts i Nuuk Til stede: Alex Nørskov AN formand Hans Kristian Olsen HKO næstformand Peter

Læs mere

Oversigt over beslutninger

Oversigt over beslutninger BESTYRELSEN FOR SANAARTORNERMIK & SAVIMINILERINERMIK ILINNIARFIIT Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1-2011 den 10. og 11. februar i Sisimiut Til stede: Alex Nørskov AN formand Nikolaj Ezekiassen NE bestyrelsesmedlem

Læs mere

TEKNIKIMIK ILINNIARFIK

TEKNIKIMIK ILINNIARFIK TEKNIKIMIK ILINNIARFIK 1. UDKAST TIL RESULTATKONTRAKT For perioden 2015-2018 Indledende bemærkninger fra bestyrelsen Bestyrelsen for Teknikimik Ilinniarfik ønsker indledningsvis at fremhæve sin højeste

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

INUILI. Bestyrelsesmøde nr. 6 for perioden

INUILI. Bestyrelsesmøde nr. 6 for perioden 6. Bestyrelsesmøde den 07.04.2019 i Danmark. Deltagere: Karsten Lyberth-Klausen (KL-K) formand Lena Pedersen (LP) næstformand Daniel Skifte (DS) Jeppe Ejvind Nielsen (JEN) Paarnannguaq Tittussen (PT) Christian

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

Start: 08 15. Slut: 12 15. Glostrup afdeling. Jesper Wiehe, Svend Åge Johansen, Peter Hermann Hansen, Jimmie Nielsen, Troels Pilemand

Start: 08 15. Slut: 12 15. Glostrup afdeling. Jesper Wiehe, Svend Åge Johansen, Peter Hermann Hansen, Jimmie Nielsen, Troels Pilemand Møde: Referat fra Lokalt uddannelsesudvalg struktør og brolægger d. 9.6.2009 Sted: Mødelokalet Glostrup Start: 08 15. Slut: 12 15. Glostrup afdeling Evt. noter Deltagere: Fra udvalget Fra skolen Ikke mødt

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 11. december 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 18. juni 2018 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Peter Haldor Hansen Allan Kristensen

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution U/Nord

Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution U/Nord Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution Iht. 14 i Vedtægt for den selvejende institution af 1. januar 2019 er følgende forretningsorden fastsat: 1. Bestyrelsens konstituering 1.1.

Læs mere

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse mandag den 19. marts 2007

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse mandag den 19. marts 2007 Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse mandag den 19. marts 2007 Tilstede: Birgit Andersen, Danske Regioner Anita Bak Johansen, FOA Lotte Meilstrup, FOA Mariana Roslyng-Jensen,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

24. februar 2014/ HO J.nr. 5.01 / 11-288. Referat fra møde i kontaktudvalget den 18. februar 2014

24. februar 2014/ HO J.nr. 5.01 / 11-288. Referat fra møde i kontaktudvalget den 18. februar 2014 Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Mandag den 12. september 2016 kl. 17.00 19.00 på lærerværelset Referat Beslutningsprotokol Tilstede: Kennet, Kristian, Kia, Michael H., Michael

Læs mere

Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede

Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede Referat Formand for Dansk Tækkemandslaug Henrik Henriksen bød velkommen til generalforsamlingen

Læs mere

Referat. Generalforsamling 2010 i BaneBranchen den 15. april. Deltagere: Louise Hopkinson, DNV

Referat. Generalforsamling 2010 i BaneBranchen den 15. april. Deltagere: Louise Hopkinson, DNV Referat Generalforsamling 2010 i den 15. april Deltagere: Peter Sonne, (formand) Kenneth Juul Andersen, Banedanmark (dirigent) Esther Kristensen, KPMG (repræsentant for revisor) Bernd Schittenhelm (sekretær)

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Godt bestyrelsesarbejde i KAB

Godt bestyrelsesarbejde i KAB Direktionen 1. april 2004 jny/cat/has / 20040401EndeligUdgaveGodtBestyArb.wpd Godt bestyrelsesarbejde i KAB 1. Indledning Dette dokument indeholder en række tilkendegivelser, som KAB s bestyrelse både

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01/

Referat af bestyrelsesmøde 01/ Referat af bestyrelsesmøde 01/122010 Punkter på dagsordenen: 1. Protokol 2. Valg af næstformand 3. Budget for 2011 4. Orientering om byggeriet 5. Rygning 6. Meddelelser fra formanden 7. Meddelelser fra

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00 Børnehusene Nivå Jane Sys Toftesgaard Telefon 72 56 53 44 JSTO@fredensborg.dk I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå 1.

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Afbud: Ingen. Uddannelsesleder Hans Henrik Danielsen deltager under dagsordenens punkt 13 Administrativ leder

Læs mere

Onsdag den 22. januar 2014, kl. 14.00 på Stegholt 35, Aabenraa.

Onsdag den 22. januar 2014, kl. 14.00 på Stegholt 35, Aabenraa. Til det lokale uddannelsesudvalg for Maler Aabenraa, 28. februar 2014 Det lokale uddannelsesudvalg for Bygningsmaler. Der indkaldes til møde i det lokale uddannelsesudvalg for malere ved EUC Syd: Onsdag

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Referat af KDAK s generalforsamling 21/

Referat af KDAK s generalforsamling 21/ Møde start: 19:30 Velkomst ved RP. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår NEJ, som blev enstemmigt valgt. NEJ konstatere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere NEJ Forslår:

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Steen Nielsen (Dansk Industri) Mette Hansen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm) Winni Grosbøll

Læs mere

SANILIN/SAVILIN UDKAST TIL. RESULTATKONTRAKT For perioden

SANILIN/SAVILIN UDKAST TIL. RESULTATKONTRAKT For perioden SANILIN/SAVILIN UDKAST TIL RESULTATKONTRAKT For perioden 2013-2016 1. Indledning Denne resultatkontrakt er en rammeaftale mellem IIN og Sanilin/Savilin på baggrund af Inatsisartutlov nr. 10 af 19. maj

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen (Deltog fra kl. 15.00) Steen Colberg Jensen Michael

Læs mere

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Næste møde i fagligt udvalg er den 18. september. Bemærk temamøde fra kl. 10-14. Deltagere: Peder Ring,

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Inge Prip, direktør, tilforordnet for skolen Glenn Christensen, økonomichef, tilforordnet for skolen Astrid Berg, referent, tilforordnet for skolen

Inge Prip, direktør, tilforordnet for skolen Glenn Christensen, økonomichef, tilforordnet for skolen Astrid Berg, referent, tilforordnet for skolen BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 4 Referat 11.12.2014 Kl. 13.00 16.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Peder Oxes Allé 4, 3400 Hillerød mødelokale 1-1-02 Afbud: Deltagere:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Til stede: Peder Ring, Danske Regioner Per Hvenegaard, TL Birgit Andersen, H:S

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Arne Kjær, Helle Lindkvist Kjeldsen, Lotte Thøgersen, Jakob Schow-Madsen. Lektor og lærernes tillidsrepræsentant

Læs mere

Referat fra konstituerende EASJ bestyrelsesmøde (11/6 2014)

Referat fra konstituerende EASJ bestyrelsesmøde (11/6 2014) Side 1 af 5 Referat fra konstituerende EASJ bestyrelsesmøde (11/6 2014) Møde: EASJ konstituerende bestyrelsesmøde og bestyrelses møde nr.29. Indkaldt af: Formand Tim Christensen Tid og Sted: Erhvervsakademi

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1 29. maj 2018 kl. 15:00 18.00 Mødested: Esnord, Milnersvej 48, 3400 Hillerød Deltagere: Formand Jens-Olav Pedersen Næstformand Per Gotfredsen Allan Thomsen Katja Munch

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Mødereferat Dato:

Mødereferat Dato: Mødereferat Dato: 22.12.2017 Mødeforum: LUU Stenhugger Dato: Fredag den 15. december 2017 Tid: 11:30 15:00 Sted: Learnmark Tech, Vejlevej 150, 8700 Horsens Lokale 230 Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent:

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Der indkaldes til bestyrelsesmøde onsdag den 11. september 2013 klokken 17.00 på Virum Gymnasium. Mødested: lærerværelset. Dagsorden: 1. Kommentarer til dagsordenen 2. Godkendelse og underskrift af referat

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Tilsynsrapport fra ekstraordinært sektortilsyn. Januar Vedr.: Forvaltning af de sociale regelsæt indenfor børneområdet i Kommune Kujalleq

Tilsynsrapport fra ekstraordinært sektortilsyn. Januar Vedr.: Forvaltning af de sociale regelsæt indenfor børneområdet i Kommune Kujalleq Isumaginninnermut, Ilaqutariinnermut, Naligiissitaanermut Inatsisinillu atuutsitsinermut Naalakkersuisoqarfik Departementet for Sociale anliggender, Familie, Ligestilling, og Justitsvæsen Tilsynsrapport

Læs mere

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil.

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil. Bestyrelsen 17. april 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. april 2013 Mødedato / sted: 9. april 2013 / Holtvej 18c, Græsted kl. 15-19:00 Mødedeltagere: Flemming Møller (FM) Mogens Pedersen (MP) Bo Jul

Læs mere

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017 A D V O K A T F I R M A J E R R Y O S B A K N Ø R R E G A D E 3 0 1 1 6 5 K Ø B E N H A V N K T L F. 3 3 1 4 4 2 0 0 E - M A I L : o s b a k @ o s b a k. d k DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B

Læs mere

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT Bestyrelsesmøde nr. 12 den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Mødet blev holdt på Idrætsefterskolen Ulbølle med følgende dagsorden: Deltagere: Erik

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Referat af møde i Anerkendelsesudvalget

Referat af møde i Anerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Anerkendelsesudvalget Tirsdag 29. april 2014, kl. 12.00-17.30. 17. juni 2014 Til stede

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset.

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset. Grundejerforeningen Vestre Kvarter bestyrelse@vestrekvarter.dk / www.vestrekvarter.dk v. Tomas Nielsen Vestre Alle 76 3500 Værløse Mobil: 2910 4686 Til Grundejerne i Vestre Kvarter I forlængelse af vores

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen, Chagana Tharmakulasingam

Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen, Chagana Tharmakulasingam Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 12. december 2012. Til stede: Afbud: Øvr. deltagere: Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

FGU bestyrelsesmøde den 25. oktober kl på Skanderborg Fælled, lokale 1.S.04

FGU bestyrelsesmøde den 25. oktober kl på Skanderborg Fælled, lokale 1.S.04 FGU bestyrelsesmøde den 25. oktober kl. 10.00-12. 00 på Skanderborg Fælled, lokale 1.S.04 Deltagere: Jørgen Gaarde, Borgmester i Skanderborg Kasper Glyngø, Borgmester i Hedensted Uffe Jensen, Borgmester

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

" 30. marts 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09

 30. marts 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat fra 19. møde i uddannelsesudvalget for specialpsykologuddannelsen i Psykiatri! " 30. marts 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat fra 19. møde i det Psykologfaglige

Læs mere

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Formanden Tage Jensen bød velkommen og herefter afholdtes generalforsamlingen i henhold til den udsendte dagsorden. Ad dagsordenens

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i Stutgården 29. SEPTEMBER J.nr.: SOF/ADJ

Forretningsorden. for bestyrelsen i Stutgården 29. SEPTEMBER J.nr.: SOF/ADJ J.nr.: 89-14666 SOF/ADJ Forretningsorden for bestyrelsen i Stutgården Kammeradvokaten Telefon +45 33 15 20 10 Vester Farimagsgade 23 Fax +45 33 15 61 15 DK-1606 København V www.kammeradvokaten.dk INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 7. FEBRUAR 2011 Dansk Ride Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Skovridervej 1 8410 Rønde E mail: drif@drif.dk Tlf. : 20 95 72 88 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. februar 2013

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. februar 2013 Referat fra bestyrelsesmøde den 8. februar 2013 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Ingolf Lind-Holm Roar Bendtsen Schou Steen Colberg Jensen Jonna Nielsen Nils Pedersen Michael

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 07. jun 2014 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 06. maj 2014 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen Michael Dam Kirsa Ahlebæk Karen Bladt Nils Pedersen Klaus

Læs mere

Bestyrelsesmøde DAGSORDEN M. REFERAT. Punkt Emne Est. tidsforbrug

Bestyrelsesmøde DAGSORDEN M. REFERAT. Punkt Emne Est. tidsforbrug Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 12. marts Tidspunkt: Fra kl. 17.30 21.00 Sted: VUC Jernbanegade 8, 7600 Struer Forstander Gert Sander Jensen viser rundt på skolen. Dagsorden DAGSORDEN M. REFERAT Punkt

Læs mere

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Deltagere: Kirsten Ravn Bundgaard, Peter Hansen, Susan Vonsild, Rune Carstensen, Steen Madsen, Emina Bodil

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Mandag den 24. januar 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Dagsorden

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Dagsorden Få tankerne ned VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College (2015-02) Sted: Skejbyvej 1, 8240 Risskov, mødelokale 2 Mødedato: Fredag den 27. marts 2015, kl. 12.30-15.30 Der serveres

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 28. januar 2015, kl. 17.30 i Andelslandsbyen

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 28. januar 2015, kl. 17.30 i Andelslandsbyen Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 28. januar 2015, kl. 17.30 i Andelslandsbyen Sagsfremstilling 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse af referat Godkendt 3. Meddelelser fra formanden

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00

Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00 Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00 Til stede: Betina, Rogert, Lars og Lone. Peter som designer på vores hjemmeside Afbud: Stefan, Tina & Martin Referent: Betina

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl. 9.30 12.00 1. Godkendelse af dagsorden Det indstilles at dagsorden godkendes 2. Godkendelse af referatet fra mødet

Læs mere

Herstedvester Grundejerforening

Herstedvester Grundejerforening Herstedvester Grundejerforening Referat af ekstraordinær generalforsamling 20/11-2018 Dagsorden: Referent: Poul 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Per Møller 2. Valg af stemmetællere. Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019 Side 1 af 4 Deltagere: Ingelise Bogason, Nille Juul-Sørensen, Andreas Lykke-Olsen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Thor Bested og Jakob Brask.

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 17-09-2018 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 21. juni 2018 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl. 8.00-10.00 Til stede: Thøger Johnsen, formand Vagn Bech, næstformand udpeget af Dansk Industri Andreas Kvist Bacher, medlem udpeget af Danske

Læs mere

Fremsat den {FREMSAT} af undervisningsministeren (Christine Antorini) Forslag. til

Fremsat den {FREMSAT} af undervisningsministeren (Christine Antorini) Forslag. til Fremsat den {FREMSAT} af undervisningsministeren (Christine Antorini) Forslag til Lov om ændring af lov om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse m.v., lov om institutioner

Læs mere

Udkast til Partnerskabsaftale. mellem

Udkast til Partnerskabsaftale. mellem Udkast til Partnerskabsaftale mellem Indhold Partnerskabet... 3 Aftaleparterne... 3 Baggrund... 3 Formål... 4 Indsatsområder... 4 Koordination af indsats og udveksling af information om praktikpladssøgende...

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19 22. marts 2017 kl. 15:00 18.00 Bestyrelsesmødet var indkaldt af direktør Inge Prip på vegne af formandskabet. Mødested: Esnord, Milnersvej 48, 3400 Hillerød Deltagere:

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010 Mødedeltagere: Lennart Damsbo-Andersen, Gert Møller, Jens Kronborg, Martin Taarup, Oluf Brandt, André Gremaud og Verner Ljung. Afbud: Anne Knudsen, Fritze Tillisch og Stig Samson Naur Referat 1. Godkendelse

Læs mere

REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018

REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018 REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018 Tilstede: Formand Karsten Dybvad, Næstformand Michael Rasmussen, Ida Boe, Arvid Hallén, Alfred Josefsen, David Lando, Mette Morsing, Thomas Skinnerup Phillipsen,

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 71

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 71 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 71 Deltagere bestyrelsen: Carsten Jørgensen, Hans-Jørn Pallesen, Lars Mott, Søren Skaarup, Thomas Szücs, Mette Jørgensen, Andre Schneider Deltagere administration: Peter

Læs mere