Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve"

Transkript

1 Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 29. februar 2012 kl Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice

2 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekt 4U Overblik over unge ledige i Greve Økonomi Prioriteringer af midler i Oversigt over antal virksomhedspraktikker Regelændringer på beskæftigelsesområdet Ansøgning fra Job og Sundhedsbutikken: Mentorkursus til frivillige undervisere og mentorer i Greve Mødeplanlægning i Evt

3 Side 2 Ikke til stede: Annie Bendtsen, Gert Rud, Bente Langelund Andersen (suppleant deltog), Susanne Nielsen (suppleant deltog) og Marianne Pedersen (suppleant deltog). Medlemmer Niclas Bekker Poulsen, formand Greve Byråd Annie Bendtsen, næstformand Landsorganisationen i Danmark (LO) Gert Rud Dansk Arbejdsgiverforening (DA) Carsten Markussen Dansk Arbejdsgiverforening (DA) Carsten Bloch Nielsen Landsorganisationen i Danmark (LO) Janne Jørgensen Landsorganisationen i Danmark (LO) Bente Langelund Andersen (suppleant Ib René Holm deltog) Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd (FTF) Sven Mogensen Danske Handicaporganisationer (DH) Susanne Nielsen (suppleant Kurt Rasmussen deltog) Danske Handicaporganisationer (DH) Marianne Pedersen (suppleant Allan Schouw-Petersen deltog) Greve Erhverv Tilforordnede Nadia Buchard Jobcenterchef Johnny Tvarnø Udviklingschef Dorethe Bjergkilde LBR-konsulent Helle Stage Eskildsen Udviklingskonsulent og LBR-sekretær

4 Side 3 1. Projekt 4U For at styrke den beskæftigelsesrettede integration har KL, LO og DA sammen med regeringen indgået en firepartsaftale. Som en del af denne aftale har parterne aftalt, at der skal gennemføres et praktisk integrationsprojekt, der skal ruste nydanske unge til at påbegynde og gennemføre en uddannelse. Projekt 4U er dette praksisprojekt, som i samarbejde med en række kommuner, bygger videre på og supplerer erfaringer fra andre projekter, blandt andet VIP2 (Virksomhedsrettet Integration Projekt 2). 4U er baseret på lokale samarbejder i kommunerne. Syv kommuner, herunder, vil være med til at udvikle og afprøve projektets metoder og minimum 180 skal deltage i udviklingsprojektet. Projektet, herunder de lokale mål der er opstillet for, er nærmere beskrevet i de to bilag. Bilag - Information om 4U til alle LBR - Kort beskrivelse af 4U til LBR Greve Center for Job & Socialservice indstiller, at det lokale beskæftigelsesråd tager orienteringen til efterretning. Orienteringen blev taget til efterretning.

5 Side 4 2. Overblik over unge ledige i Greve På det lokale beskæftigelsesråds møde d. 7. december 2012 bad udvalget administrationen om at udarbejde et overblik over gruppen af unge ledige i Greve Kommune. Administrationen har udarbejdet to overblik, der samlet set beskriver følgende: - Overblik over det samlede antal unge i Greve og de unges ledighedsprocent - Overblik over gruppen af unge forsikrede ledige (antal ledige, antal forløb, gennemsnitlig varighed, antal med ikke vestlig baggrund og aktiveringsgraden for gruppen) - Overblik over gruppen af unge kontanthjælpsmodtagere (antal ledige, matchkategorisering, antal forløb, gennemsnitlig varighed, antal med ikke vestlig baggrund og aktiveringsgraden for gruppen) - Overblik over de årige - A-kassetilhørsforhold for unge ledige Bilag - Tal på de unge - Tal på de årige - A-kassetilhørsforhold for unge ledige Center for Job & Socialservice indstiller, at det lokale beskæftigelsesråd tager orienteringen til efterretning. Orienteringen blev taget til efterretning med følgende bemærkninger: - Punktet bliver fremover et fast punkt på møderne - Administrationen vedlægger de ledighedstal, som EBU får udleveret til sine møder, suppleret med tal for unge i match 2 og 3.

6 Side 5 3. Økonomi Ifølge Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats afsættes der årligt et beløb til de lokale beskæftigelsesråd til fremme af særlige virksomhedsrettede aktiviteter. LBR i Greve har nu fået udmeldt det endelige tilskud for Tilskuddet bliver på kr. LBR har nogle midler, der overføres fra 2011 til Beløbet udgør kr., således at den samlede ramme er på kr. Heraf har LBR forhåndsprioriteret et beløb på i alt kr. Dette betyder, at det lokale beskæftigelsesråd råder over et budget på i alt kr. i Der er vedlagt en oversigt over rådets budget, herunder over de overførte og forhåndspriorieterede midler. Bilag - Budget for 2012 Center for Job & Socialservice indstiller, at: - det lokale beskæftigelsesråd tager orienteringen til efterretning - drøfter anvendelsen af midlerne under punkt 4. Orienteringen blev taget til efterretning, og LBR drøftede anvendelsen af midlerne under punkt 4. Administrationen orienterede under punktet om, at har fået tildelt de ansøgte ghettomidler.

7 Side 6 4. Prioriteringer af midler i 2012 Det lokale beskæftigelsesråd skal drøfte anvendelsen af sine midler. Anvendelsen af midlerne skal ske inden for de tre områder, som rådet tidligere har udpeget som fokusområder i 2012: 1. Unge 2. Jobrotation 3. Erhvervsfremme Administrationen har udarbejdet en række idé/projektforslag inden for hvert af de tre områder, som LBR kan prioritere imellem. Idé/projektforslagene har samlet set et budget på enten kr. (hvis der ikke opnås bidrag fra ghetto-pulje) eller (hvis der opnås bidrag fra ghettopulje). Bilag - Idéforslag, unge - Idéforslag, jobrotation - Idéforslag, erhvervsfremme - Indsatsområde spiludvikling (unge-området) - Baggrundsinfo til området erhvervsfremme, VidenMetro1 - Baggrundsinfo til området erhvervsfremme, VidenMetro2 Center for Job & Socialservice indstiller, at det lokale beskæftigelsesråd prioriterer de midler, der er afsat til rådet i 2012, inden for hvert af de tre fokusområder. LBR prioriterede midlerne på følgende måde: 1. Unge Administrationens oplæg blev godkendt under forudsætning af, at projektet kvalificeres ud fra følgende: - Ambitionsniveauet skal hæves, dvs. succeskriterierne skal ændres således at flere unge deltager i virksomhedsrettede forløb. - Projektet skal formuleres mere præcist, herunder hvordan det forankres som en del af projektet 4U. - Da projektet bygger videre på projektet Fra Udsat til Udvalgt, skal resultaterne fra dette projekt vedlægges projektbeskrivelsen. - Målgruppens størrelse hhv. før projektstart og efter projektophør skal desuden fremgå. 2. Jobrotation Administrationens oplæg blev godkendt. 3. Erhvervsfremme Administrationens oplæg blev godkendt.

8 Side 7 4. Spiludvikling Administrationens oplæg blev godkendt under forudsætning af følgende: - Projektets målgruppe udvides, så den omfatter iværksætteri. - I projektbeskrivelsen skal det fremgå, hvordan der følges op på de succeskriterier, der opstilles i projektet. - Administrationen arbejder videre med oplægget Oplæg 1 4 udgør samlet set kr. For de resterende midler ( kr.) blev følgende besluttet: - På forslag fra formand Niclas B. Poulsen udarbejder administrationen til næste møde et forslag til, hvordan der kan laves en ramme på området socioøkonomiske virksomheder. - LBR skal have et tilbagevendende heldagsarrangement sidst på året, eksempelvis i oktober, hvor rådet drøfter ideer til fokusområder og projekter for det følgende år. Administrationen udarbejder et oplæg om dette til næste LBR-møde.

9 Side 8 5. Oversigt over antal virksomhedspraktikker Ifølge Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats skal jobcentret underrette det lokale beskæftigelsesråd om anvendelsen af virksomhedspraktik. Underretningen skal bl.a. indeholde oplysninger om antal, varighed og fordelingen på offentlige og private virksomheder. Disse regler fremgår af 54 i bekendtgørelse nr. 482 af 19. maj 2011: Jobcenteret underretter det lokale beskæftigelsesråd en gang om måneden om anvendelsen af virksomhedspraktik. Det enkelte jobcenter og det lokale beskæftigelsesråd vil dog kunne aftale, at underretningen sker med længere eller kortere intervaller, hvis der er enighed herom. Stk. 2. Underretningen skal indeholde oplysninger om: 1. antallet af etablerede virksomhedspraktikpladser, 2. varigheden af virksomhedspraktikperioderne, 3. fordelingen på offentlige og private virksomheder, 4. inden for hvilke brancher, der er givet tilbud om virksomhedspraktik samt 5. navn på de virksomheder, hvor der er etableret virksomhedspraktik. Stk. 3. Det kan aftales lokalt, at der også skal oplyses om indhold og formål i hvert virksomhedspraktikforløb. Vedlagt er et bilag, der redegør for punkterne 1, 2, 3 (dog kun i forhold til dagpengemodtagerne) og 5. Det har ikke været muligt at trække informationer til punkt 4. Overblikket indeholder oplysninger for perioden december 2011 januar Bilag - Virksomhedspraktikker, kontanthjælpsmodtagere - Virksomhedspraktikker, dagpengemodtagere Center for Job & Socialservice indstiller, at det lokale beskæftigelsesråd tager orienteringen til efterretning. Orienteringen blev taget til efterretning. Medlemmerne fra LO vil inden næste møde give et bud på, hvilke behov LO har til informationerne i oversigterne over virksomhedspraktikker.

10 Side 9 6. Regelændringer på beskæftigelsesområdet Finansloven 2012, som blev vedtaget d. 20. januar 2012, indeholder en række aftaler, der har betydning for beskæftigelsesområdet. Aftalerne betyder bl.a., at der bliver mere fleksible rammer for aktiveringsindsatsen i kommunerne, og at der afsættes midler til bekæmpelse af ungdomsarbejdsløsheden. I det følgende præsenteres de aftaler fra finansloven, der har størst konsekvenser for borgere, administration og økonomi. Jobcenterchef Nadia Buchard og udviklingschef Johnny Tvarnø vil på mødet holde et oplæg om aftalerne. Som bilag er vedlagt et skema, som Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland har udarbejdet, som giver et overblik over alle aftalerne på beskæftigelsesområdet. Bilaget beskriver hovedindholdet i aftalerne, økonomien, samt datoer for hvornår de enkelte aftaler træder i kraft. Aftalerne i finansloven 2012 er i det følgende inddelt i 5 hovedkategorier: 1. Midlertidig forlængelse af dagpengeperioden 2. Mere fleksible rammer for aktiveringsindsatsen 3. Flere muligheder for uddannelse 4. Ungeområdet 5. Afskaffelse af loftet over diverse ydelser 1. Midlertidig forlængelse af dagpengeperioden - Dagpengeperioden forlænges med ½ år for alle forsikrede ledige, der opbruger dagpengeretten i 2. halvår 2012, dog således at den samlede dagpengeperiode ikke kan overstige 4 år. 2. Mere fleksible rammer for aktiveringsindsatsen - Minimumskravet for gentagen aktivering for ikke-arbejdsmarkedsparate kontanthjælpsmodtagere ændres, så den gentagne aktivering fremover som minimum skal ske hver 12. måned i stedet for hver 6. måned. - Varighedskravet til ret- og pligttilbud (længden af et aktiveringstilbud) nedsættes fra 4 2 uger for dagpenge- og kontanthjælpsmodtagere. Kommunen har fortsat mulighed for at give et længerevarende tilbud, hvis det vurderes at være hensigtsmæssigt. - Tvungen brug af anden aktør for ledige akademikere (LVU ere) afskaffes. 3. Flere muligheder for uddannelse - Prisloftet for 6 ugers selvvalgt uddannelse afskaffes for alle kurser til og med erhvervsuddannelsesniveauet, herunder samtlige AMU-kurser. - Bedre mulighed for uddannelse for ufaglærte ledige. Den midlertidige forsøgsordning, hvor ufaglærte ledige i den første ledighedsperiode kan få tilbud fra jobcentret om uddannelse på mere end 6 uger forlænges med et år. - Flere midler til jobrotation 4. Ungeområdet

11 Side 10 - Reglerne om, at ret og pligttilbud (aktiveringstilbud) for unge under 30 år skal være mindst 6 måneder, ophæves. - Flere unge skal i jobrotation. Der ansættes jobrotationskonsulenter i beskæftigelsesregionerne. - Flere ledige unge skal blive faglærte via voksenlærlingeordningen. - Flere dimittender skal have trainee-forløb - Der etableres en job- og opkvalificeringspulje til bogligt svage unge 6. Afskaffelse af loftet over diverse ydelser - Starthjælp og introduktionsydelse afskaffes timers reglen afskaffes - Kontanthjælpsloftet afskaffes. Arbejdsmarkedsstyrelsen igangsætter desuden en udredning, der skal se på, om løntilskud og virksomhedspraktik i strid med reglerne erstatter ordinære job. Bilag - Beskæftigelsesregionens oversigt over initiativer på beskæftigelsesområdet Center for Job & Socialservice indstiller, at det lokale beskæftigelsesråd tager orienteringen til efterretning. Orienteringen blev taget til efterretning.

12 Side Ansøgning fra Job og Sundhedsbutikken: Mentorkursus til frivillige undervisere og mentorer i Greve Det lokale beskæftigelsesråd har modtaget en ansøgning fra Job og Sundhedsbutikken, som ligger i Greve Nord. Job og Sundhedsbutikken søger om 6250 kr. til afholdelse af et kursus for butikkens mentorkorps. Ansøgningen er vedlagt som bilag. Bilag - Ansøgning fra Job og Sundhedsbutikken Center for Job & Socialservice indstiller, at det lokale beskæftigelsesråd drøfter, om rådet vil bevilge det ansøgte beløb. LBR bevilgede det ansøgte beløb.

13 Side Mødeplanlægning i 2012 Administrationen foreslår følgende mødedatoer for 2012 (alle fra kl ) - Tirsdag d. 8. maj - Tirsdag d. 21. august - Tirsdag d. 23. oktober - Tirsdag d. 11. december Center for Job & Socialservice indstiller, at det lokale beskæftigelsesråd godkender mødedatoerne for Mødedatoerne blev godkendt med den bemærkning, at LBR i oktober holder et heldags temamøde, hvor ideer til prioriteringen af næste års midler drøftes.

14 Side Evt. Carsten Bloch Nielsen foreslog, at nogle af LBR-møderne afholdes på andre lokaliteter end rådhuset, eksempelvis hos kommunale projekter eller samarbejdspartnere. Administrationen kommer med et forslag til dette. Administrationen orienterede om en beskæftigelsespolitisk konference, der afholdes d. 20. april Der er sendt en mail ud til LBR-medlemmerne med information om konferencen.

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Møde den 25. februar 2014 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Medlemmer Morten Dahlin, formand Greve Byråd Annie Bendtsen,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 10. december 2013 kl. 15.00 17.00 Mødelokale 1 på Rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 21. august 2012 kl. 15.00-17.00 Sted: Greve Videnscenter, lokale 2 Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 8. maj 2012 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Ministermål for

Læs mere

Initiativer på beskæftigelsesområdet

Initiativer på beskæftigelsesområdet Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland 19. januar 2012 HHS Initiativer på beskæftigelsesområdet Initiativ/Hovedindhold Kilde Status/Udmøntning Økonomi 1 Dagpengeperiode forlænges med ½ år for alle

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat LBR-møde onsdag den 24. august 2011 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 22. oktober 2013 kl. 15.00 17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 7. december 2011 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 10} Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Ny formand

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Seminar den 23. oktober 2012 kl. 13.00-20.00 ErhvervsCentret Korskildelund 6 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.08.08 kl. 16:00 i Stamhuset, Digehuset 9 i Askerød, Hundige Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på projekt Jobbutik i Askerød...3 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 1. marts 2013 kl. 13.00 15.00 DNP Skruegangen 2 2690 Karlslunde Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 19.06.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på LBR-støttede projekter og aktiviteter...3 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 12.12.07 kl. 16:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekter og aktiviteter i 2008...3 2. Mødeplan 2008...4 3. Orientering...5

Læs mere

Aftale mellem regeringen og Enhedslisten om: Bedre vilkår for ledige (19. november 2011)

Aftale mellem regeringen og Enhedslisten om: Bedre vilkår for ledige (19. november 2011) Aftale mellem regeringen og Enhedslisten om: Bedre vilkår for ledige (19. november 2011) 1 Rammerne for dagpenge og kontanthjælp skal være mere retfærdige. Det skal sikres, at færre falder ud af dagpengesystemet,

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 24.05.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Drøftelse af Beskæftigelsesplan 2008...3 2. Ændring af forretningsorden...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 04.12.06 kl. 18.30 i Job- og Erhvervsservice 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Præsentationsrunde...3 2. Godkendelse af forretningsorden...4

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 19.02.09 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Hul igennem til virksomhederne...3 2. Evaluering af Jobbutikken...4

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 14.05.09 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2010...3 2. Resultatrevision for indsatsåret 2008...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 30.08.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2008 for Jobcenter Greve...4 2. Ansøgning: Støtte

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 28. august 2014 kl. 15-17 Nautic Marine Havnevej 4 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Oplæg og

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Møde den 14. maj 2013 kl. 15-17 Nautic Marine Havnevej 4, 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Rundvisning og oplæg

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Referat Torsdag den 04.12.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Tilbudsvifte for forsikrede ledige...4 2. Plan for LBR s virksomhedsrettede

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 14.02.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekt Arbejdsfastholdelse i private og offentlige virksomheder...3

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 30. oktober 2014 kl. 15-17 Team Succes Greve Waves Over Bølgen 2A, 2. sal 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.11.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering om status på jobcentrets resultater...3 2. Orientering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve og referat LBR-møde og seminar Onsdag den 4. maj 2011 kl. 15.00-19.00 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 29. august 2013 kl. 14.00 16.00 Rådhusholmen 5, 1. sal Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Oplæg om Unge

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.05.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Dialog med Det Regionale Beskæftigelsesråd og Beskæftigelsesregionen

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.02.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. 2. mødeleder i 2008...3 2. Konference for LBR...4 3. Orientering...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Ordinært LBR-møde Onsdag den 20. oktober 2010 kl. 15.00-16.30 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Dagsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 13. december 2011 kl. 08:00 i Gæstekantinen

Dagsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 13. december 2011 kl. 08:00 i Gæstekantinen Dagsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 13. december 2011 kl. 08:00 i Gæstekantinen Indholdsfortegnelse 060. Godkendelse af dagsorden 94 061. Godkendelse af referat 95 062. Orientering om

Læs mere

Beregninger på afledte konsekvenser af FL 2012 22. februar 2012

Beregninger på afledte konsekvenser af FL 2012 22. februar 2012 Beregninger på afledte konsekvenser af FL 2012 22. februar 2012 Faxe Kommunes andel 0,62 +/- = mer-/ mindreudgifter OBS! Der er i beregningerne ikke taget højde for evt. udgifter til mentor, hjælpemidler

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 13. maj 2014 kl. 15-17 JAT Jobcentrets Aktive Tilbud Hundige Allé 11, 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 17. november 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Fastholdelseskonsulent, Sygedagpengeteam. 3 4. Orientering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 22.10.09 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, centerholmen 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Opfølgning på borgerundersøgelse... 3 2. Procesevaluering

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 11. december 2012 kl. 15.00-17.00 Dansk Graverings Center Vævergangen 22 B 2690 Karlslunde Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Den beskæftigelsespolitiske situation - Kvartalsmøde med jobcentrenes ledelse d. 30. november 2011 Jan Hendeliowitz

Den beskæftigelsespolitiske situation - Kvartalsmøde med jobcentrenes ledelse d. 30. november 2011 Jan Hendeliowitz Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Den beskæftigelsespolitiske situation - Kvartalsmøde med jobcentrenes ledelse d. 30. november 2011 Jan Hendeliowitz Bruttoledighed i Østdanmark, maj 2008-sept.

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 17.02.10 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, Centerholmen 18, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Evaluering af jobbutikken... 3 2. Status for procesevaluering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 26.08.09 kl. 16:00-18:00 i Udviklingspark Øresund (kl. 18:00-19:00 dialog med Udviklingspark Øresunds bestyrelse) Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens 15. maj 2014 1 Referat DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Vallensbæk/Ishøj Torsdag den 15.5. 2014 KL. 16.30 19.00 i lokale 068 Vallensbæk Rådhus Afbud: Merete Amdisen,

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Dagsorden Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Særlige forhold: Mødelokale: Medlemmer: Bemærk at mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 og begynder allerede kl.

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Referat af s møde den 20.01.2014 kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Tilstedeværende: Mads Andersen Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Vibeke Hansen Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Ordinært LBR-møde Onsdag den 1. december 2010 kl. 15.00-17.00 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mødelokale D2 Torsdag 06.12.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Dialogmøde mellem det Regionale Beskæftigelsesråd og det Lokale Beskæftigelsesråd.

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 13. oktober Torsdag 13.10.2011 kl. 17:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af Youth Explorer 3 Økonomisk oversigt 4 Status

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 41 Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00 på

Læs mere

DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17

DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Møde 6 Tirsdag den 04.09 2007 kl. 16.30

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: Onsdag den 21-10-2009 Mødested: Hansborg, Østergade 48, mødelokale 1-U-2 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Jens-Ove Mortensen, Helle

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 23.10.08 kl. 16:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Temadrøftelse om handicappedes muligheder på arbejdsmarkedet...3 2.

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Referat Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: 15:30 Møde afsluttet: 17:00 Særlige forhold: Mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud:

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 21. marts 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Evaluering af jobsøgningsforløb i Jobcenter Egedal Borgere med risiko for langtidsledighed

Læs mere

Referat af møde i LBR - Ballerup tirsdag d. 20. november 2012 på Jobcenter Ballerup

Referat af møde i LBR - Ballerup tirsdag d. 20. november 2012 på Jobcenter Ballerup Referat af møde i LBR - Ballerup tirsdag d. 20. november 2012 på Jobcenter Ballerup Medlem Kommunalbestyrelsen Formand Borgmester Jesper Würtzen (mødt) LO Næstformand Karen G. Nielsen, Dansk EL (afbud)

Læs mere

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13.

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13. Dagsorden med vedtagelser Åben/lukket Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Mødedato Tirsdag den 13. maj 2014 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere Per Vangekjær (DA) Næstformand,

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 15. november 2012 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Evaluering af projekt En hjælpende Hånd.... 3 3. Driftssituationen i Jobcenteret... 4

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 11. november 2010 kl. 16:30 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/8 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 11. november 2010 1. Fællesmøde

Læs mere

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 26. marts 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 16.15 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Lars Juul Andersen Fraværende: Mødedeltagernes

Læs mere

Aftale om 4 forslag til målretning af aktiveringsindsatsen

Aftale om 4 forslag til målretning af aktiveringsindsatsen Aftale om 4 forslag til målretning af aktiveringsindsatsen Aftalepartierne (S, RV, V, K og DF) er enige om på baggrund af et oplæg fra LO og DA at vedtage 4 forslag til en stærkere målretning mod job i

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 14. november 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden.... 1 2. Driftssituationen i Jobcenteret.... 2 3. Resultatmål for projekt: Ekstraordinære initiativer

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Byrådssalen, Støvring Møde slut: 16.00 Fraværende: Axel Rene Aubertin, Anna-Birthe Lang Andersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 1 Temadrøftelse

Læs mere

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg,

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, 10.01.2014 v/jobcenterchef Arne Lund Kristensen Kerneydelser og nogle tal Kerneydelser og

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 28. september 2009

Referat fra LBR mødet den 28. september 2009 Referat fra LBR mødet den 28. september 2009 kl. 14.00 i Jobcenter Struer Afbud: Grethe Riksted, Anders Holm og Mona Rask 1) Meddelelser 2) Orientering a. Nyt medlem af LBR indstillet LO har overfor Byrådet

Læs mere

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2010 Indholdsfortegnelse: Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3 Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 2.1. Beskæftigelsesministerens

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 9. februar Torsdag 09.02.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Status over igangværende LBR-indsatsområder, -projekter og

Læs mere

Referat fra LBR møde den 12. november 2012 kl i Jobcenter Struer

Referat fra LBR møde den 12. november 2012 kl i Jobcenter Struer Referat fra LBR møde den 12. november 2012 kl. 14.00 - i Jobcenter Struer Afbud: Helle Toftgaard, Olga Tækker, John Nielsen, Lisbeth Madsen og Per Hesselberg 1) Orientering a) Ledelsesrapport Ledelsesrapporten

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 25. august 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Nyt medlem af LBR Egedal. 3 4. LBR-regnskab 2010. 4 5.

Læs mere

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2013 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2013 Kommunen skal i 2012 udarbejde en beskæftigelsesplan for 2013 1. Beskæftigelsesplanen er kommunens

Læs mere

REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17

REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Møde 6 Tirsdag den 04.09 2007 kl. 16.30

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 15. maj 2014 kl. 12.30 i Mødelokale 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden.... 1 2. Driftssituationen i Jobcenteret.... 2 3. LBR regnskab 2013... 3 4. LBR budget 2014.... 4 5. Underretning

Læs mere

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 10.12.2012 kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 270. Bordet rundt... 3 271. Budget/regnskab

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 3 ONSDAG DEN 21. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 21. marts 2007 Side: 16 Fraværende: Mogens

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Referat af Beskæftigelsesråds møde den 20.06.2011 kl. 16:00 i Tilstedeværende: Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Gitte Voss Nygaard Henning Kofod Jorry Højer Mogens Møller (F) René B. Svendsen

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Den 15. september 2008 Beskæftigelsesplan 2009 for Jobcenter Århus Århus Kommune Beskæftigelsesforvaltningen Social- og Beskæftigelsesforvaltningen 1. Resume

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Onsdag den 31.05.06 kl. 13.00 i mødelokale 5 Side 1 Ikke til stede: Bente Langelund Andersen, Lars Frohn, Jørgen Vinberg og Jakob Thune. der er offentlig tilgængeligt Koordinationsudvalgets

Læs mere

Mandag den 11. november 2013 kl til 9.45

Mandag den 11. november 2013 kl til 9.45 ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 30 - referat Det Lokale Beskæftigelsesråd holder møde Mandag den 11. november 2013 kl. 8.30 til 9.45 på Allerød Rådhus, Bjarkesvej 2, 3450 Allerød i lokale F. (Ring tlf. 22 47

Læs mere

Dagsorden. Det Lokale Beskæftigelsesråd

Dagsorden. Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden Mødedato: Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Mødelokale 2B, Rådhuset Støvring 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 8 Kommissorium og forretningsorden 3 9 Skabelon for samarbejdsaftale med a-kasser

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 ONSDAG DEN 12. AUGUST 2009, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 12. august 2009 Side: 2 Fraværende: Jørgen

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat fra ordinært møde 27.11.2012 Tirsdag 27.11.2012 kl. 7:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Status på Akutpakken. 3 Kvalitetsstandard

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den Mødetidspunkt: 16:00 Mødelokale: Medlemmer: Mødelokale B105 Hugo Hammel (A), Kemal Bektas (A), Kurt Scheelsbeck (C), Marjan Ganjjou (C), Michael Blem Clausen (B), Steffen Mølgaard

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 3. feb. 2014 Mødetid: 8.00-10.00 Mødested: Mødelokale 1 Til stede: Borgmester Peter Sørensen, udvalgsformand Bjarne Sørensen, Per Laursen (DA), Jens Christian

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Torsdag den 24.11.05 kl. 13.15-15.15 i mødelokale 2 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Status på projekter støttet af Koordinationsudvalget 3 K2. Virksomhedsplan 2006

Læs mere

Referat fra LBR s møde den 1. marts 2011 kl

Referat fra LBR s møde den 1. marts 2011 kl Referat fra LBR s møde den 1. marts 2011 kl. 14.00 afbud: Allan Baach 1. Meddelelser 2. Orientering a. Ledelsesrapport januar 2010 Ledelsesrapporten fra januar rummer oplysninger om status på ministerens

Læs mere

Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter

Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter Arbejdsmarkedsudvalget Referat Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter Afbud/fraværende: Irene Kristensen indkaldes kl. 13.05 til punkt 42 Susanne Strunk indkaldes kl. 13.20 til punkt 43 Pkt. Tekst

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 02.12.09 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, centerholmen 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Opfølgning på borgerundersøgelse... 3 2. Procesevaluering

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om en aktiv beskæftigelsesindsats

Forslag. Lov om ændring af lov om en aktiv beskæftigelsesindsats Lovforslag nr. L 92 Folketinget 2011-12 Fremsat den 22. februar 2012 af beskæftigelsesministeren (Mette Frederiksen) Forslag til Lov om ændring af lov om en aktiv beskæftigelsesindsats (Ændring af prisloftet

Læs mere

Lokalt Beskæftigelses Råd

Lokalt Beskæftigelses Råd Lokalt Beskæftigelses Råd Referat fra møde Tirsdag den 25. februar 2014 kl. 16.00 i F 7, Frederikssund Mødet slut kl. 18.00 MØDEDELTAGERE Ole Søbæk (C) Anja Hansen Annette Kobberup Stougaard Erik Jørgensen

Læs mere

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 18. december 2013

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 18. december 2013 Mødedato: 18. december 2013 Mødelokale: Byrådssalen, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde: 15:00 Sluttidspunkt for møde: 16:15 Tilstede: Conni Andersen, Grethe Grønfeldt, Hans L. Hansen, Jens Egon Jørgensen,

Læs mere

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET den 19.01.2010, kl. 08:30 i Borgmesterens mødelokale SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden...... 3 2 Udpegning af næstformand...... 4 3 Mødekalender for 2010...... 5 4

Læs mere

BRØNDBY KOMMUNE. Udskrift af beslutningsprotokollen til Beskæftigelsesudvalgets møde. torsdag den 19. august 2010 kl. 9.

BRØNDBY KOMMUNE. Udskrift af beslutningsprotokollen til Beskæftigelsesudvalgets møde. torsdag den 19. august 2010 kl. 9. BRØNDBY KOMMUNE Udskrift af beslutningsprotokollen til Beskæftigelsesudvalgets møde torsdag den 19. august 2010 kl. 9.00 i mødelokale 2 BRØNDBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse 65. Tilsyn med kommunernes administration

Læs mere

BEK nr 717 af 27/06/2012 (Gældende) Udskriftsdato: 2. januar 2017

BEK nr 717 af 27/06/2012 (Gældende) Udskriftsdato: 2. januar 2017 BEK nr 717 af 27/06/2012 (Gældende) Udskriftsdato: 2. januar 2017 Ministerium: Social- og Indenrigsministeriet Journalnummer: Økonomi- og Indenrigsmin., j.nr. 1205663 Senere ændringer til forskriften Ingen

Læs mere

Referat fra. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.34. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat fra. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.34. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat fra møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr.34 Tirsdag den 07.02 2013

Læs mere

Beskæftigelsesreform 2015-17

Beskæftigelsesreform 2015-17 Beskæftigelsesreform 2015-17 07-10-2014 1 Tidsplan Aftalen blev indgået den 18. maj 2014 Lovforslagene fremsættes medio november Besluttes medio december Træder i kraft på forskellige tidspunkter 1. januar

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Referat Det lokale beskæftigelsesråd 04.10.2012 kl. 16.30 Brovst Rådhus, mødelokale 1 1/7 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 4. oktober 2012 1. Godkendelse

Læs mere

BRØNDBY KOMMUNE. Udskrift af beslutningsprotokollen til Beskæftigelsesudvalgets møde. torsdag den 20. maj 2010 kl. 9.

BRØNDBY KOMMUNE. Udskrift af beslutningsprotokollen til Beskæftigelsesudvalgets møde. torsdag den 20. maj 2010 kl. 9. BRØNDBY KOMMUNE Udskrift af beslutningsprotokollen til Beskæftigelsesudvalgets møde torsdag den 20. maj 2010 kl. 9.00 i mødelokale 1 BRØNDBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse 40. Ydelser og arbejdsmarkedsforanstaltninger

Læs mere

Byrådet. Tillægsreferat. Dato: Tirsdag den 22. maj 2012. Mødetid: 18:00-22:00

Byrådet. Tillægsreferat. Dato: Tirsdag den 22. maj 2012. Mødetid: 18:00-22:00 Tillægsreferat Dato: Tirsdag den Mødetid: 18:00-22:00 Mødelokale: Byrådssal Medlemmer: Michael Ziegler (borgmester) (C), Annette Johansen (A), Bjarne Kogsbøll (C), Conny Trøjborg Krogh (F), Daniel Donoso

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 10. maj 2012 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Driftssituationen i Jobcentret... 2 3. Projekt Etablering af private løntilskud... 3 4. Evaluering

Læs mere

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Referat Møde nr. : 04/2010 Sted : Mødelokale 3. Rådhuset i Grenaa Dato : 24. august 2010 Start kl. : 12:00 Slut kl. : 15:00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen,

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00-18:00 i byrådsstuen Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00-18:00 i byrådsstuen Huitfeldt Referat af Beskæftigelsesråds møde den 12.12.2011 kl. 16:00-18:00 i byrådsstuen Huitfeldt Tilstedeværende: Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast Rasmussen

Læs mere

Ansøgningsskema I (puljen til jobrettet opkvalificering)

Ansøgningsskema I (puljen til jobrettet opkvalificering) Ansøgningsskema I (puljen til jobrettet opkvalificering) Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Sammenhængende forløb for dagpenge- eller kontanthjælpsmodtagere (match 1 og 2) med særlig risiko for

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 23.08.2012 kl. 16.30 Brovst Rådhus, mødelokale 1 1/10 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 23. august 2012 1. Godkendelse

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 24. august 2009

Referat fra LBR mødet den 24. august 2009 Referat fra LBR mødet den 24. august 2009 kl. 14.00 i Jobcenter Struer 1) Meddelelser 2) Orientering a. Opfølgning på mål fra Beskæftigelsesplan 2009 Den stigende ledighed har betydet, at der i første

Læs mere