Bestyrelsesmøde Referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde Referat"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Torsdag den 10. september 2015 Tidspunkt: Kl Sted: Døesvej 70 E-gangen, Social & SundhedsSkolens afdeling i Holstebro Møde, nr.: 41 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud: Referent: Finn Stengel Petersen, formand udpeget af Herning Byråd Conny Jensen, næstformand udpeget af Region Midtjylland Susanne Funch - udpeget af Holstebro Byråd Anette Ørbæk Andersen udpeget af bestyrelsen Henriette Slebsager udpeget af bestyrelsen Jens Klaris udpeget af FOA Karsten Nørskov Andersen medarbejdervalgt Louise Schack Hausted medarbejdervalgt Trine Jensen - elevrepræsentant Britta Raaballe, direktør Mads Schmidt Haagensen, vicedirektør Rita Christensen, økonomi- og administrationschef Henriette Slebsager udpeget af bestyrelsen Trine Jensen - elevrepræsentant Kitti Overgaard Pedersen, adm. medarbejder Velkomst ved BR, der byder bestyrelsen velkommen på afdelingen i Holstebro og orienterer om, at der sidst på mødet vil være en rundvisning på afdelingen for de interesserede. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendes. 2. Godkendelse og underskrift af referat Underskrift af referat fra bestyrelsesmødet den 4. juni Referatet godkendes og underskrives.

2 3. Halvårsregnskab og budgetopfølgning 2015 Fremlæggelse af halvårsregnskabet 2015 med revideret budgetprognoser for Bilag 1: Halvårsregnskab med budgetprognose for 2015 (udleveres i farver på mødet) RC gennemgår bilag 1 Halvårsregnskab med budgetprognose for 2015: Halvårsregnskabet viser et underskud på kr mio., og for hele året 2015 er der et forventet overskud på i alt kr kr. Der har i 1. halvår været budgettet med ekstra udgifter i forbindelse med etablering at pavilloner på Døesvej Holstebro, og halvårsresultatet varierer bl.a. derfor ikke væsentligt fra budgettet for det første halvår af Det har været kendt, at der var en større usikkerhed om ÅE på grundforløb i 2. halvår af Undtaget er dog aktiviteter på AMU, som viser et uventet fald i aktiviteter i såvel første som andet halvår af Skolen har i 2. halvår modtaget færre grundforløbselever bl.a. grundet de nye regler om karakterkravet 02, og at eleverne på det nye adgangsgivende forløb på GF2 er på SU betyder yderligere - at flere af navnlig de voksne etablerede elever ikke har mulighed for at påbegynde skolens uddannelser. Kommunerne kan dog vælge at ansætte GF2 elever med elevløn. Der formodes, at det meste af 2016 vil forløbe, inden der ses en positiv vending i elevtilgangen og skolen vil i 2016 planlægge og budgettere herefter. UVM varslede i juni en reduktion 1% på hele skolens taxameterbetalingen for Puljen af kompetencemidler som for 2015 forventes at blive på i alt kr. 1,2 mio. modtages først i 2. halvår af Det oprindelige budget justeres herefter fra 722 til 696 ÅE og omsætningen nedjusteres med i alt kr. 2,8 mio. Lønningerne er forholdsvis større i 1. halvår end for 2 halvår, hvor udgiften reduceres i forbindelse med bl.a ferie, samt at der grundet faldende aktivitetsniveau i 2. halvår af 2015 ikke genansættes personale i forbindelse med vakante stillinger. Flere ansøgere har ønsket at starte social- og sundhedshjælperuddannelsen efter gammel ordning, og derfor er flere hold blevet fremrykket til opstart inden 1. august 2015, hvor den nye reform trådte i kraft. Denne fremrykning af elevoptag har givet en ulige fordeling med meget undervisning og mange elever i de første måneder af 2. halvår 2015, hvorimod der sidst på året vil være en nedgang af aktiviteter. I 1. halvår er der afholdt ekstraordinære udgifter i forbindelse med etablering af pavillonerne i Holstebro - udgifter til klargøring af grund, opsætning, samt møblering og indretning af pavillonerne. Leje af og drift af pavillonerne slår fuld ud igennem i 2. halvår 2015, og skolen har indgået aftale med Uddannelsescenter Holstebro (UCH) i forbindelse med rengøring, tilsyn og pedelfunktioner. Bestyrelsen drøfter hvorvidt vejen til ikke at ende året med røde tal er at spare, eller om der i stedet skal investeres i udvikling. Den nye imagekampagne, som landets Social og sundhedsskoler er gået sammen om, anses som en vigtig brik i forhold til den udvikling.

3 Skolen savner et modsvar til de mange opgaver og udfordringer, der lige nu støder sammen MSH omtaler dette som The perfect storm - EUD-reform, karakterkrav og realkompetencevurdering med nedgang i elevtal, ophævelse af dimensionering, flytning af optagelsesprocedure fra skolen til kommunerne, besparelse via omprioriteringsbidrag, udbudsrunde, nedgang i kursusaktiviteter etc. Bestyrelsen er enig i, at skolen ikke alene kan klare alle disse udfordringer det kræver samspil fra flere sider og især fra arbejdsgivere, for elever og kursister. Bestyrelsen drøfter hvordan skolen kan rekrutterer elever og bestyrelsesmedlemmerne nævner vigtigheden af strategi for, hvilken målgruppe, skolen skal satse på - der foreslås at se mod de helt unge, som der generelt er fokus på. BR fremhæver i forbindelse med kursus, at samarbejde med VIA om kursusaktivitet i kommunerne lader sig gøre, hvis de 6 kommuner efterspørger hos VIA, at samarbejde med SOSU-skolen i forhold til de korttidsuddannede. MSH orienterer om, at skolen på efteruddannelsesområdet har aftalt en workshop for ældrechefer, med henblik på fælles fundament ift. kompetenceudvikling, til afholdelse foråret Bestyrelsesformanden efterspørger til næste bestyrelsesmøde, en grafiske oversigt over udviklingen af skolens indtægter og udgifter. Halvårsregnskabet med budgetprognose for resten af 2015 godkendes, og der indstilles til påpasselighed og omhu med henblik på, at det samlede årsregnskab for 2015 fastholdes med et positivt resultat. 4. Budgetforudsætninger for kommende budgetlægning 2016 Finansforslaget 2016 bliver først offentliggjort ultimo september. Skolen har den 28. august 2015 modtaget orientering om besparelser på undervisningsområdet med 2% pr. år de næste 4 år. Bilag 2: Brev Orientering om 2 procent omprioriteringsbidrag Der orienteres fra bilag 2 2 % omprioriteringsbidraget tages til efterregning. Øvrige tiltag i forbindelse med finanslov 2015, afventer forhandlinger og finanslovresultater for 2016.

4 5. Det videre arbejde med Strategi 2020 Fremlæggelse af de primære indsatsområder, skolen forventer at arbejde med det næste år, samt en skitsering af veje for skolens strategiske mål, frem mod Vi arbejder med strategien på følgende planer: Strategi-plan 2020: På vej mod Uddannelse i verdensklasse med hverdagen som grundstof Strategimatrix med strategiens mange indsatser prioriteret over tid Succesplaner, der er handleplaner for de enkelte år Der findes en prioritering af indsatsområder i Strategimatrix en. Succesplanerne er i øjeblikket i gang med at blive udfyldt med konkrete handlinger ift. de prioriterede indsatser. Bilag 3: Strategiplan 2020 Bilag 4a: Strategimatrix - samlet Bilag 4b: Strategimatrix - læsevenlig MSH fremlægger i overskrifter de tre udvalgte tematikker for skolens årlige handleplaner, herefter kaldet Succesplaner: - Samarbejde om elevernes læring - Tættere på praksis - Sund skole for alle Derefter fremlægger MSH bilag 4a+4b, herunder tanker og ideer bag modellen. Strategimatrix en er blevet udarbejdet på baggrund af bestyrelsesmedlemmernes tidligere efterspørgsel på overblik over skolens aktiviteter, præsenteret i Strategi Strategimatrix en giver overblik over de enkelte handlingers sammenhæng med strategierne, både ift. hvad skolen arbejder med i dag og hvordan fremtidig indsatser tænkes og prioriteres. Strategimatrix en vil sammen med Succesplanerne udgøre kernen i kommunikation og dokumentation af skolens strategiske indsatser, og vil på sigt erstatte det nuværende kvalitetssystem. Det understreges at bilag 4a+4b foreløbigt er et udkast. Bestyrelsen er positive ift. det videre arbejde med strategierne og det efterspørges, om der yderligere kan foretages målinger, herunder kvalitative ikke blot intern men også eksterne målinger. BR nævner at sådanne måling kan kobles på skolens i forvejen årlige elev-trivselsmåling (ETU), samt den kommende virksomhedstilfredshedsmåling (VTU). Skolen arbejder videre med de udvalgte indsatsområder, med strategimatrix og succesplaner som skitseret. Succesplanerne tages med på næste bestyrelsesmøde med henblik på bestyrelsens input til formen.

5 6. Indsatsområder til Resultatlønskontrakt 2016 Indsatsområder i Resultatlønskontrakt 2016 er udarbejdet med afsæt i Strategi indsatsområder for samt ud fra bemyndigelse til bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt med øverste leder. Det indstilles at bestyrelsen bemyndiger formandsskabet til at indgå resultatlønskontrakt med øverste leder. Bilag 5: Bemyndigelse til at indgå resultatkontrakt med institutionens øverste leder fra 2013 Bilag 6: Udkast til indsatsområder i Resultatlønskontrakt 2016 BR præsenterer kort opbygningen af skolens resultatlønskontrakt, der består af en basis- og ekstraramme. Begge rammer har indsatsområder og mål for Kontrakten er i basisdelen organiseret i en række temaer, der enten knytter an til konkrete emner fra skolens strategi, eller er udtryk for aktuelle udfordringer i den kommende periode. Ekstrarammens temaer sættes af Ministeriet. FSP spørger, om der i udformningen af resultatlønskontrakten er tænkt på det økonomiske aspekt. BR oplyser at skolen i første omgang har skitseret områder og mål ud fra Strategier Senere vil der under indikatorer blive udformet konkrete indsatser, som skal opnås. Mødedeltagerne er tilfredse med den tætte kobling mellem strategierne og resultatlønskontrakten. Bestyrelsen godkender indsatsområder for resultatlønskontrakten Endelig godkendelse af indikatorer i resultatlønskontrakten forventes at ske på bestyrelsesmødet til december, hvor formandsskabet bemyndiges til at gøre kontrakten færdig i samarbejde med direktøren. 7. Organisationers adgang til at udføre hvervekampagner på skolens område Skolen understøtter generelt tiltag, der medvirker til den demokratiske oplysning, f.eks. brede politiske debatter forud for valg, samt oplysninger om arbejdsmarkedets parters roller. Her er det de faglige organisationer med overenskomst på området, samt godkendte politiske partier o.l. som alle er en del af partssystemet der rammesætter, udvikler og kvalitetssikrer uddannelserne gennem deltagelse i centrale udvalg, råd, bestyrelse o.l. der inviteres til at udfører denne oplysningsvirksomhed på skolen. Skolen oplever til tider, at organisationer o.l. uanmeldte og uindbudte færdes på skolen. Skolens døre er åbne i undervisningstiden, hvorfor det ikke er muligt at udøve kontrol eller censur i forhold til hvem der kommer på skolen. Det indstilles, at bestyrelsen drøfter og evt. beslutter, i hvilken omfang der skal ske en begrænsning i organisationers adgang til skolen herunder hvordan skolen bør håndtere dette.

6 Formanden indleder punktet med, at der på flere SOSU skoler er drøftet organisationers frie adgang til skolerne. På skolen i Herning har der for nylig været en enkelt episode, hvor en organisation har udvist en uønsket adfærd på skolen. Underviserne kunne dog vende episoden til en konstruktiv drøftelse og en god læringssituation for eleverne. Skolen kan dog godt ønske sig en tilkendegivelse fra bestyrelsen ift. hvordan der ageres i sådanne situationer. Formanden forklarer, at problematikken om hvervekampagner har været drøftet i SOSU-B og enkelte andre social og sundhedsskoler har taget stilling til dette. Han indstiller derfor til, at bestyrelsen drøfter og evt. træffer beslutning om, hvorvidt en organisation uden overenskomst på området tillades adgang på Social & SundhedsSkolen, Herning. Mødedeltagerne er grundlæggende enige i, at det er den/de organisationer med overenskomst på området, der samarbejder med skolen i forbindelse med forskellige arrangementer og formelle udvalg. Ligeledes er der enighed om, at skolen er en åben skole og at personalet skal ikke agere dørvogter, men i stedet agere fornuftigt, såfremt der er andre organisationer, der udviser en uacceptabel adfærd som fx hvervekampagner. Der er kutyme på skolen for, at også andre organisationer kan komme på skolen og lykønske dimittender dette ønsker bestyrelsen ikke at sætte en hindring for. Bestyrelsen beslutter, at det er den/de organisationer med overenskomst på området, som skolen ønsker at invitere ind i formelle udvalg samt til orientering af elever vedr. organisatoriske forhold. I forhold til elevers afslutning på skolen, gælder en undtagelse. 8. Tilbagemelding fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) Styrelse for Undervisning og Kvalitet har givet skolen tilbagemelding på indsendt Årsrapport og Revisionsprotokollat 2015, samt Handlingsplan for øget gennemførelse Bilag 7: Meddelelse fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet: Årsrapport og revisionsprotokollat 2014 samt Handlingsplan for øget gennemførelse 2015 Der henvises til bilag 7. Til punktet knytter MSH kommentaren, at skolen fremadrettet i forbindelse med udformning af Handlingsplan for øget gennemførelse vil anvende mindre ord og i stedet lægge kræfterne de steder, der ønskes udviklet.

7 9. Status på temadag i efteråret for politikkere og embedsfolk i kommuner/region Der orienteres om status på planlægningen og tanker om temadag for politikere og embedsfolk til afholdelse på Social & SundhedsSkolen, Herning, torsdag den 5. november 2015 kl Bilag 8: Invitation til temadag den 5. november 2015 Fyraftenskonference MSH fremlægger program for temadagen. Dagen vil tage udgangspunkt i et oplæg af Anne Kjær Skovgaard; projektchef hos fra Mandag Morgen om mulige fremtidige roller på sundheds- og omsorgsområdet. Derudover kan der forventes oplæg af Anders Kjærulff; direktør for Social og Sundhed i Holstebro Kommune, samt af en institutionsleder fra Ringkøbing-Skjern Kommune, om kommunernes konkrete udfordringer ift. området. Endvidere vil en social- og sundhedsassistent fortælle om sin oplevelse af rekrutteringspotentialet. Der er udsendt invitationer og indtil nu er der indkommet 25 tilmeldinger. Skolen rådes til at være opsøgende i forhold til, at relevante personer fra kommuner og region deltager. Det foreslås ligeledes, at medierne får kendskab til arrangementet at skolen udsender en presse-meddelelse i henhold dertil. Skolen arbejder videre med planlægning af arrangementet og udsender en reminder for dagen. Der udsendes pressemeddelelse i henhold til temadagen. 10. Fremlæggelse af forslag til program for bestyrelsens studietur Toronto, Canada Orientering om og efterfølgende drøftelse af skolens udarbejdede forslag til et program for studietur til Toronto, Canada, uge 14 i MSH fremlægger rammerne for bestyrelsens studietur til Toronto, Canada. Bestyrelsesmedlemmerne kan håbe på at komme omkring skoleudvikling og skoledrift, samt besøge 3 organisationer; en folkeskole, en high school/ungdomsuddannelse samt Rektorforeningen. På turen vil tidligere chef i Ontarios undervisningsministerium, Avis Glaze, fungere som guide. Avis Glaze er i dag stadig et populært ansigt i det canadiske uddannelsessystem. Bestyrelsens studietur går til Toronto. Dato for turen er den 3-8. april På mødet til december vil bestyrelsesmedlemmerne modtage orientering om programmet for turen.

8 11. Orientering ved skolens bestyrelsesformand og andre bestyrelsesmedlemmer Formanden orienterer fra møder i B-SOSU og VEU-center Midt-Vest Indstilling: I B-SOSU har man drøftet de fremadrettede foreningsmæssige forandringer, der forventes at blive en udfordring, idet formanden eftersigende har et ønske om at trække sig fra posten næste år. Umiddelbart er der ikke en, som kan tage over. Der er behov for at sekretariatet for Danske SOSU skoler og B-SOSU bliver styrket. To SOSU skoler har meldt sig ind i Erhvervsskoleledernes Forening (DEL) og har hermed dobbelt forenings tilhørsforhold. Efter mødet vil bestyrelsesmedlemmerne få fremsendt notat fra B-SOSU, samt dokumentet Nye tider med fokus fra Ministeriet, som omhandler bestyrelsens rolle. 12. Orientering ved direktøren - Personaleforhold - Bygningsforhold - EUD reform/status - Udbudsrunde - Akademiuddannelsen - Imagekampagne - Grundforløb i Ringkøbing - Status på grund- og hovedforløbselever, kursus og øvrige aktiviteter Indstilling: Bilag 9: Orientering fra direktøren Der henvises til indholdet i bilag 9. Elever der søger ind på grundforløbet og som ikke har 02 i dansk og matematik, skal tilbydes at komme til en optagelsesprøve. Planlægningen og afvikling af optagelsesprøverne tager tid og Undervisningsministeriet yder ikke økonomisk godtgørelse og deres ufærdige IT systemer gør ikke arbejdet lettere.

9 Endnu ved skolen ikke noget i forhold til udbudsrunden, herunder fremtidig samarbejde med andre uddannelsesinstitutioner og ønsker om evt. andre uddannelser. Skolen forventer ikke nye uddannelser, men der kan fremover blive tale om flere samarbejdsaftaler i forhold til en flig af en uddannelse, sådan som man tidligere har samarbejdet med Skive Tekniske Skole og Hospitalsenheden Vest om serviceassistentuddannelsen. Akademiuddannelserne, blev desværre ikke oprettet i denne omgang, idet der var for få ansøgere (4 ansøgere). Skolen vil i samarbejde med Erhvervsakademi MidtVest udbyde uddannelsen igen til januar 2016, og her forsøge at henvende sig til social- og sundhedsassistenter, der ønsker at anvende ugentlige fridage til opkvalificering. Der skal minimum være 8-10 tilmeldinger, inden der startes forløb. Skolen opfordres til at sætte fokus på akademiuddannelserne, så disse synliggøres over for kommunerne, der udtrykker et behov for opkvalificeringsmuligheder for assistenterne. Skolen har indgået samarbejde med VUC i Herning og Holstebro om et tilbud til ansøgere om opkvalificering i dansk og matematik, i forhold til at kunne klare kravet om 02. Der efterspørges, om dette er noget skolen selv kan udbyde? Skolen svarer, at denne mulighed, har Undervisningsministeriet desværre ikke givet erhvervsskolerne. 13. Mødedatoer 2016 Fastlæggelse af mødedatoer for Mødeforslag: fredage i uge 13/14, uge 23, uge 37 og uge 50 I 2016 afholdes der bestyrelsesmøde den: marts kl i Herning - Årsregnskab april - Studietur til Toronto Canada - 6. juni kl på afdelingen i Holstebro september kl i Herning december kl i Herning Der inviteres via Outlook-kalender.

10 14. Eventuelt Bestyrelsesformanden spørger kort til en mindre ombygningen på afdelingen i Holstebro (den gamle del) Er skolen begyndt og er evt. forbrug med i budgettet. Skolen svarer at ombygningen er i gang og forbrug er inkluderet i budgettet. 15. Beslutning om, hvorvidt dele af referatet er omfattet af tavshedspligt Ingen dele af referatet er omfattet tavshedspligt. 16. Punkter til næste bestyrelsesmøde Temadage på Skarrildhus den 17./18. december 2015, fra kl På mødet den december 2015 er følgende punkter bl.a. på dagsordenen: - Drøftelses af overordnede mål i henhold til Strategi og Strategimatrix - Temadagen 5. november - vigtige pointer herfra - Budget Resultatlønskontrakt indikatorer - Studieturen til Toronto Canada Finn Stengel Petersen Formand Conny Jensen Næstformand Susanne Funch Jens Klaris Annette Ørbæk Andersen Henriette Slebsager Louise Schack Hausted Trine Jensen Tiltrådt af institutionens leder: Karsten Nørskov Andersen Britta Raaballe

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Den 17. december 2015 Tidspunkt: Kl. 13.30 15.30 Sted: Skarrildhus, Sdr Ommevej 4, 6933 Kibæk Møde, nr.: 42 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud: Referent:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 27. marts 2015 Tidspunkt: Kl. 9.00 12.00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 39 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 19. december 2014 Tidspunkt: Kl. 09.00 11.30 herefter julefrokost Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 37 Journalnr.: Bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Torsdag den 4. juni 2015 Tidspunkt: Kl. 9.00 12.00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 40 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Referent:

Læs mere

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives.

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives. Bestyrelsen Referat Mødedato: 17. juni 2014 Tidspunkt: 14:00 16:00 Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning, mødelokale 1 Mødenr.: 35 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

Velkommen til ny elevrepræsentant, social-og sundhedsassistentelev Trine Jensen.

Velkommen til ny elevrepræsentant, social-og sundhedsassistentelev Trine Jensen. Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Fredag den 27. marts 2015 Tidspunkt: Kl. 9.00 12.00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 39 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Den 17. december 2015 Tidspunkt: Kl. 13.30 15.30 Sted: Skarrildhus, Sdr Ommevej 4, 6933 Kibæk Møde, nr.: 42 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud: Referent:

Læs mere

Bestyrelsen. Referat: Mødedato: 8. september 2014 Tidspunkt: 16:00 18:00 Skarrildhus, Sdr. Ommevej 4, 6933 Kibæk Mødenr.: 36 Journalnr.

Bestyrelsen. Referat: Mødedato: 8. september 2014 Tidspunkt: 16:00 18:00 Skarrildhus, Sdr. Ommevej 4, 6933 Kibæk Mødenr.: 36 Journalnr. Bestyrelsen Referat Mødedato: 8. september 2014 Tidspunkt: 16:00 18:00 Sted: Skarrildhus, Sdr. Ommevej 4, 6933 Kibæk Mødenr.: 36 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 28. April 2014 Journal nr.: Bestyrelsen, 34. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Fredag den 19. december 2014 Tidspunkt: Kl. 09.00-11.30 herefter julefrokost Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 37 Journalnr.: Bestyrelsen

Læs mere

Lokale 2 i pavillonen, Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro Døesvej 70

Lokale 2 i pavillonen, Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro Døesvej 70 Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Mandag den 6. juni 2016 Tidspunkt: Kl. 9:00-12:00 Sted: Møde, nr.: 45 Journalnr.: Bestyrelsen Lokale 2 i pavillonen, Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro

Læs mere

Bestyrelsen. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Efterfølgende julefrokost

Bestyrelsen. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Efterfølgende julefrokost Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 12. december 2013 Journal nr.: Bestyrelsen, 31. møde Direkte nr.: 9627 2929 Dagsorden til møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Mandag den 12. december 2016 Tidspunkt: Kl. 9:00 13:00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 48 Journal nr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen:

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Bestyrelsen. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Den 16. december 2011 Journal nr.: Bestyrelsen, 23. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat af møde i bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsen. Pkt. 2: Godkendelse og underskrift af referat fra mødet den 15. juni 2012

Bestyrelsen. Pkt. 2: Godkendelse og underskrift af referat fra mødet den 15. juni 2012 Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Journal nr.: Bestyrelsen, 26. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 11.06.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 3. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 Tidspunkt: Kl. 8:30 11:30 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 44 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen:

Læs mere

Bestyrelsen. Sofie Lindtner Lundt Louise Schack Hausted deltager ikke, da hun er omfattet af lockout.

Bestyrelsen. Sofie Lindtner Lundt Louise Schack Hausted deltager ikke, da hun er omfattet af lockout. Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 4. april 2013 Journal nr.: Bestyrelsen, 28. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Tirsdag den 12. september 2017 Tidspunkt: Kl. 12.30-15.00 Sted: Skarrildhus, Sdr. Ommevej 4, 6933 Kibæk Møde, nr.: 52 Journal nr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud

Læs mere

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Journal nr.: Bestyrelsen, 24. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Mandag den 19. marts 2018 Tidspunkt: Kl. 9:00 11:00 Sted: Lokale 30, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 55 Journal nr.: Bestyrelsen Medlemmer: Finn Stengel Petersen,

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Journal nr.: Bestyrelsen, 25. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl 5.december 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl. 15.00 17.00 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Damian Eis, elevrepræsentant 1. Godkendelse af

Læs mere

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 24. marts 2014 Journal nr.: Bestyrelsen, 33. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social &

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken 17.00 19.00. Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Vi serverer lidt smørrebrød ca. 18.30. Holstebro den 22. maj 2014 1. Valg

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 08. december 2008 Journal nr.: Bestyrelsen, 10. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2910 Referat fra møde i bestyrelsen for

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Mandag den 18. juni 2018 Tidspunkt: Kl. 9:00 12:00 let frokost serveres kl. 11.30 Sted: P3 (pavillon), Holstebro afdelingen, Døesvej 70, 7500 Holstebro Møde, nr.: 57 Journal

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & Sundhedsskolen, Herning Den 25. marts 2008 Journal nr.: Bestyrelsen, 7. møde Sagsbehandler: SS Direkte nr.: 9627 2910 Referat fra møde i bestyrelsen

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Mandag den 22. september 2014 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Gitte Kjær Nielsen, Region Midtjylland (GKN) Grethe Nielsen, FOA Holstebro

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødedato: Torsdag den 28. august 2008 Mødested: Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen, Athenevænget 4, 5250 Odense SV Til stede: Rektor

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag den 11. december 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Fredag den 16. september 2016 Tidspunkt: Kl. 9:00 13:00 Sted: Mødelokale 30, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 46 Journal nr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen:

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 Tidspunkt: kl. 13-16 Sted: Social- og Sundhedsskolen Skive, Arvikavej 7 Deltagere: Bente Bang, Kenneth Bjerregaard, Ove Kent Jørgensen, Ulla Møller Thomsen,

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro,

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro, Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken 15.30 18.30 på VUC i Holstebro, Der serveres lidt mad ca. 17.30 Holstebro den 26. november 2014 1. Underskrivelse af referat fra sidste møde. 2. Drøftelse

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl. 17.00 21.00 Afbud: Arne Kjær, Viggo Norn og Patrick Strunge Andersen (2b). Mødet indledtes med en præsentationsrunde

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Angela Kühl Jensen Marianne Dietz Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Christian

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anne-Mette Holm Sørensen Karsten Uno Petersen Anette Byriel Andersen

Læs mere

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet.

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 17. december 2014 Bispegade 5. 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1712 Mobil 3035 9491 Telefax 7248 2805 Dato 18. december

Læs mere

Resultatlønskontrakt, september 2014/2015

Resultatlønskontrakt, september 2014/2015 Resultatlønskontrakt, september 2014/2015 Baggrund Denne kontrakt er udfærdiget i overensstemmelse med Undervisningsministeriets bemyndigelse af 27. juni 2013 til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag d. 2. oktober 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1 Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentant fra Hospitalsenheden Vest: Erna Leth; suppleant for Bente

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Torsdag den 15. december 2016 Kl. 10.00-14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) - OK Jens

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Fredag den 21. november 2014, kl. 09.00 13.00 (inkl. julefrokost) i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Erna Leth (suppleant),

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 23. september 2015 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 23. september 2015 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Maiken Haugaard Villadsen Carsten Ohrt Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Anette

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej, Holstebro. Gæst revisor Klaus Grønbæk Jakobsen

Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej, Holstebro. Gæst revisor Klaus Grønbæk Jakobsen Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest 2017-1 Mødedato: 4. april 2017 Kl. 14.00-16.00 Mødested: Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej, Holstebro Mødedeltagere: Formand Tage Hjortkjær

Læs mere

Administrationslederen gennemgik budgettet med tilhørende noter og bilag. Der var enkelte spørgsmål undervejs, som blev besvaret.

Administrationslederen gennemgik budgettet med tilhørende noter og bilag. Der var enkelte spørgsmål undervejs, som blev besvaret. Referat af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 26. januar 2011 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken 15.00 17.00 Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. 1. Godkendelse af referat 2. Bestyrelsesvederlag Bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Den 14. dec. 2011 kl. 15.00. I mødelokalet ved direktørens kontor

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Den 14. dec. 2011 kl. 15.00. I mødelokalet ved direktørens kontor Dagsorden Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Den 14. dec. 2011 kl. 15.00 I mødelokalet ved direktørens kontor Medlemmer Formand Ebbe Lilliendal, Landsformand for de frie skoler, udpeget

Læs mere

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 17-09-2018 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 21. juni 2018 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Fredag den 11. marts 2016 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Skive-Viborg HF & VUC

Skive-Viborg HF & VUC Skive-Viborg HF & VUC Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. september 2018 Tilstede: Peter Møller Pedersen, Mads Holm Christensen, Grethe Kirkeby Poulsen, Henning Poulsen, Cirsten Justesen, Kaj O.

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Tid 18. marts 2015 kl. 12.30 14.00 Sted Aalborg Kommune, ældre- og sundhed, Storemosevej 17-21, Mødelokale 5 (kælderen

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 20. september 2013 Journal nr.: Bestyrelsen, 30. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: mandag den 10. september 2018 Tidspunkt: Kl. 14.30 17.00 der serveres middag efter mødet Sted: Hotel Eyde, Mindegade 1, 7400 Herning Møde, nr.: 58 Journal nr.: Bestyrelsen

Læs mere

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC)

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat af møde i Ø&A-udvalget den 2. februar 2015 SOSU Fyn Odense

Referat af møde i Ø&A-udvalget den 2. februar 2015 SOSU Fyn Odense Referat af møde i Ø&A-udvalget den 2. februar 2015 SOSU Fyn Odense Til stede: Mogens Kragh Andersen (SOSU Fyn), Rita Christensen (SOSU Herning), Carl Tronhjem (SOSU Sjælland), Steen Kjeldsen (SOSU FVH),

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 i mødelokale 1 på Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for LUA Tania

Læs mere

OBS: Mødet foregår på Hotel Europa H.P. Hanssensgade 10, Aabenraa

OBS: Mødet foregår på Hotel Europa H.P. Hanssensgade 10, Aabenraa OBS: Mødet foregår på Hotel Europa H.P. Hanssensgade 10, Aabenraa Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd torsdag den 26. marts 2009 kl. 9.00-11.00 mødet fortsætter med strategidag

Læs mere

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser.

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser. Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 14. marts 2018 kl. 16.00 17.30 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Damian Eis Christian Jørgensen

Læs mere

Direktørens resultatlønskontrakt 2013 bestyrelsens vurdering

Direktørens resultatlønskontrakt 2013 bestyrelsens vurdering Direktørens resultatlønskontrakt 2013 bestyrelsens vurdering Indsatsområde Mål/intention Indikator Vægt Målopfyldelse A: Basis indsatsområder 66,7 % A1: Den pædagogiske tilgang i uddannelserne Praktisk

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 24. februar 2017 Kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 22.februar 2019 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl

sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 12.12.2018, kl. 16.00-18.30. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Inge Paamejer, Steen Frederiksen, Allan Dres

Læs mere

Referat. Formanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem elevrepræsentant Damian Eis

Referat. Formanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem elevrepræsentant Damian Eis Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 13. december 2017 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Malene Frost Damian Eis

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU Til stede: Ulla Kappel Jonna Thuesen Søren Josefsen Anne Marie Jakobsen Jeanette Schmidt Christensen* Ruth Nykjær Marianne Brogaard Jensen Arne Højvang Jensen* Helle Saksager Linette Finne Lisbeth Nørgaard

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Christian Jørgensen Pia Niemann Damtoft Heidi Have Damian Eis Annika Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Peder Munck Referat af møde i Bestyrelsen for Social-

Læs mere

Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015

Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015 1. Godkendelse og underskrift af referat (kl. 15.20) Referaterne indstilles til godkendelse. Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015 Referaterne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune.

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 8. september 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen, Birgit Nielsen, Kenneth

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen)

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Dagsorden - Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 16. april 2018 kl. 17.00 18.00 Sted: Lokale: SOSU Østjylland Hedeager 33, 8200 Aarhus N D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Der serverest en let anretning

Læs mere

Bestyrelsen. Referat af møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat af møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 27. marts 2009 Journal nr.: Bestyrelsen, 11. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat af møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødedato: Onsdag den 17. december 2008 Mødested: Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen, Athenevænget 4, 5250 Odense SV Til stede: Rektor

Læs mere

Bestyrelsen. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Den 8. juni 2011 Journal nr.: Bestyrelsens 21. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid 18. marts 2015 kl. 14.30 16.00 Sted SOSU Nord, På Sporet 8, 9000 Aalborg, lokale 1.046 (henv. i informationen) Mødedeltagere:

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C.

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Social- og Sundhedsskolen Fyn Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Til stede: Direktør Erik Knudsen,

Læs mere

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017.

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip 1.1.2017 31.12.2017 - godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Denne resultatlønskontrakt er indgået mellem Erhvervsskolens bestyrelse og direktør

Læs mere

1. Godkendelse af referat Sekretariatet har ikke modtaget indsigelser til det sidst udsendte referat, hvorfor det betragtes som godkendt.

1. Godkendelse af referat Sekretariatet har ikke modtaget indsigelser til det sidst udsendte referat, hvorfor det betragtes som godkendt. REFERAT 31.1.2017 Bestyrelsesmøde 30.1.2017 Initialer: Deltagere: Anne Mette Jørgensen Tina Smed Laursen Vagn Majland Kurt Pedersen (formand) Flemming Olsen Dorte Tind Jørgensen Alis Jensen Elsebeth Melgaard

Læs mere

Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. september 2010 kl. 14.30

Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. september 2010 kl. 14.30 Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. september 2010 kl. 14.30 Medlemmer: Formand Ebbe Lilliendal, repræsentant udpeget af kommunalbestyrelsen Aabenraa Næstformand

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse tirsdag den 18.september 2013 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse tirsdag den 18.september 2013 kl Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse tirsdag den 18.september 2013 kl. 16.00 18.00 10.september 2013 1. Godkendelse af dagsorden Det indstilles at dagsorden godkendes 2. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet onsdag den 20. maj 2015 klokken på Valdemar Birn A/S

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet onsdag den 20. maj 2015 klokken på Valdemar Birn A/S Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet onsdag den 20. maj 2015 klokken 15.00 på Valdemar Birn A/S Vi mødes ved hovedadministrationsbygning på Frøjkvej 75, 7500 Holstebro. Her vil Morten tage i mod os. Holstebro

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

Referat fra møde i LUU, SOSU-området

Referat fra møde i LUU, SOSU-området Referat fra møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 6. marts 2015 kl. 09.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015 26. marts 2015 cava Mødested: Mødelokalet Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

Opgørelse af resultatlønskontrakt 2014 for direktør Elsebeth Melgaard, SOSU C

Opgørelse af resultatlønskontrakt 2014 for direktør Elsebeth Melgaard, SOSU C Opgørelse af resultatlønskontrakt 2014 for direktør Elsebeth Melgaard, SOSU C Indledning Kontrakten skal tjene følgende formål: 1. Den skal fungere som et styringsredskab for bestyrelsen. 2. Den skal understøtte

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 17-09-2015. Referat. Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg

Bestyrelsesmøde den 17-09-2015. Referat. Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Referat Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Lokale: Mødelokale 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af 02-06-2015 2. Godkendelse af

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 22. marts 2017 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 22. marts 2017 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Christian Jørgensen Peter Petersen Carsten Ohrt Anne-Mette Holm Sørensen Niels Brunsborg Afbud: Heidi Have Karsten Uno Petersen Kirsten

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere