REFERAT FRA ÅBENT ÅBENT MED- UDVALG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT FRA ÅBENT ÅBENT MED- UDVALG"

Transkript

1 REFERAT FRA ÅBENT ÅBENT MED- UDVALG DATO: TIRSDAG D. 10. NOVEMBER 2015 STED: MØDELOKALE STUBBEKØBINGVEJ TIDSPUNKT: KL FRAVÆRENDE: AFBUD: MONA THORSEN, LEDELSESREPRÆSENTANT TILSTEDE: (JS) JØRGEN SVENDSEN, LEDER, FORMAND (HRH) HELLE RØNNE HAGMANN, LEDELSESREPRÆSENTANT (KL) KURT LEJBØLLE, LEDELSESREPRÆSENTANT (MBL) MARIA BOLINE LARSEN, TR SL (DN) DORTHE NØRFELT, TR SL (LF) LASSE FREDERIKSEN, AMR (KKN) KARIN KJÆR NIELSEN, AMR (KJ) KATHE JACOBSEN, AMR (SA) SANNE ANDERSEN, TR 3 F (LD) LENE DALBY, TR 3 F (KR) KARINA RIISHØJ, SL (BH) BRITT HANSEN, FOA (AN) ANNE NIELSEN, FOA (HH) HEIDI HENRIKSEN, HK FLG. TEAM DELTOG: TEAM SAKSKØBING TEAM 5 TEAM NYKØBING STØTTE/KONTAKT (GEL) GITTE ELMER, REFERANT

2 SIDE 1/11 INDHOLD FAST PUNKT: 1. Check ind 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidst 3. Økonomi v/sth og BF BESLUTNING: 4. Personalehåndbogen 5. Frihed ifm. lægebesøg, undersøgelser m.v. 6. Projekt Social IT 7. Personale julefrokost DEBAT: 8. Trivsel v/amg 9. Status på sammenlægning 10. Stress 11. Kompetence-/uddannelsespolitik ORIENTERING: 12. Orientering fra ledelsen 13. Hovedudvalg, Centerudvalg v/sa og LF 14. Orientering fra TR 15. Orientering fra AMG 16. Orientering fra administrationen 17. Evt.

3 FAST PUNKT: 1. Check ind SIDE 2/11 Kurt Lejbølle er ordstyrer og tidtager 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidst Godkendt På listen over MED udvalget slettes privatadresser fremover. 3. Økonomi v/sth og BF ST og BF er fraværende. Eventuelle bemærkninger til punktet fra ST og BF udsendes sammen med referatet. JS orientere: Det ser ud som om, at vi slutter året i med budgetoverholdelse. En af udfordringerne er vikarforbruget i 108. Der arbejdes på en økonomistyringsmodel, der gør styringen nemmere for gruppeleder og tovholdere. Budgettet for DSV og GH bliver lagt sammen i Der er ikke fundet en endelig løsning på fordelingen af kørslen endnu mellem Handicap og Psykiatri. BESLUTNING: 4. Personalehåndbogen Der indkaldelse til møde i gruppen som skal gennemgå og samle de 2 personalehåndbøger til en. Opgaven skal være afsluttet pr Der indkaldes snarest til møde i gruppen af Tine eller ledelsesrepræsentant. Gruppen består af: Jannick Jensen (Ungegruppen 104), Sanne Andersen (Team 6, Syrenvænget 108), Bettina Weiss Jensen (Team Grønsund 85), Lasse Frederiksen (Team Nysted 85), Kommunikationskonsulent Tine Simonsen Hald samt en ledelsesrepræsentant På det første møde i arbejdsgruppen lægges der plan for den fremtidige mødeaktivitet.

4 Ændringer/rettelser til personalehåndbogen skal besluttes i MED udvalget og er fremover et fast punkt på dagsorden. SIDE 3/11 Når personalehåndbogen er tilrettet skal den være på vores hjemmeside samt på et kommende fællesdrev.

5 5. Frihed ifm. lægebesøg, undersøgelser m.v. SIDE 4/11 Gældende politik for fravær ved lægebesøg, undersøgelser m.v. drøftes, med henblik på at sikre en ensartet implementering i hele organisationen. Der henvises til personalehåndbogen side samt personalepolitik for Guldborgsund Kommune. Bilag vedlagt referat. Bilag udleveret. Drøftelse af tillid og etik. De generelle retningslinjer fra Guldborgsund Kommune og retningslinjerne i vores personalehåndbog lægger op til en individuel vurdering. Efterlevelse af retningslinjerne vil derfor give anledning til at ansatte behandles forskelligt. Da der kan være personlige forhold for den enkelte som gør forskellen. Medarbejdersiden i MED bakker op om denne praksis. Punktet gav ingen beslutning. 6. Projekt Social IT Der ønskes drøftet hvordan vi bedst videreføre arbejdet med Social IT på baggrund af erfaringerne fra Projekt Social IT. Evalueringsrapport af Projekt Social IT er vedlagt dagsorden som bilag. Der vil blive tilrettelagt en proces, hvor vi vil forsøge at skabe et netværk omkring Social IT, der omfatter alle paragrafområder. Målet er at få en samskabende proces, hvor borgere, ansatte, pårørende, frivillige og andre aktører kan være med til at udvikle nye løsninger. Ledelsen udarbejder ideoplæg til proces, der sendes til MED. Det har været forespurgt om borgere kan købe de IPAD, der anvendes i botilbuddene. JS skal afklare de juridiske forhold omkring dette. 7. Personale julefrokost Beslutning om afholdelse af personalejulefrokost. Personalejulefrokosten er siden 2014 sparet væk i det tidligere Handicap område. Der har været drøftelser både i Hoved MED samt Center MED om deltagelse i den julefrokost som afvikles for Rådhusets personale. Der er også personale i Handicap som har henvendt sig til kommunaldirektør Claus

6 Thykjær for deltagelse i denne. Det arbejde fortsættes. Der er arrangeret lokale julefrokoster flere steder. Det besluttes, at der ikke afholdes fælles julefrokost i SIDE 5/11 Der er opbakning i MED omkring afholdelse af socialt arrangement, der kan styrke kendskabet til hinanden og sammenholdet på tværs af de forskellige tilbud i Guldborgsund Handicap. Arrangementet afholdes i 2016 som enten sommer eller julearrangement. Det blev besluttet, at alle får en julegave. Fra medarbejdersiden er der ønske om personlig hilsen fra nærmeste leder sammen med julegaven.

7 DEBAT: 8. Trivsel v/amg SIDE 6/11 Det drøftes om punktet skal indgå som fast punkt i dagsordenen. Det besluttes at punktet sættes på, når AMG har input til punktet. AMG er ved at finde deres plads i den samlede organisation. AMG består af 7 personer, hvoraf 4 er medlemmer af MEDudvalget. Drøftelse af sammenlægningsprocessen, hvor AMG ikke mener at være blevet inddraget rettidigt og at det kunne være gjort anderledes. Der opfordres fra AMG til at se fremad og der opfordres til, at alle understøtter trivslen i den nye organisation. AMG ser sig som en ressourcegruppe for godt samarbejde. Det planlægges at AMG og TRerne får mulighed for fælles dialog. Psykisk og fysisk APV bliver slået sammen. Processen vil fordre ejerskab og give god mening. 9. Status på sammenlægning JS præsentere ledelsens tanker omkring sammenlægningen. Processen med at lægge de to gamle organisationer sammen er mere eller mindre overstået på det strukturelle plan; administration og ledelse er sammenlagt, MED er sammenlagt og budgettet bliver sammenlagt fra Pilotprojekterne er blevet et symbol på sammenlægningen, men de omfatter kun en del af organisationen. Det er derfor mere interessant at se på Guldborgsund Handicap som en ny organisation, hvor vi sammen skal udforske de nye muligheder, der er for samarbejde på tværs. Punktet Status på sammenlægningen, der har været fast punkt på dagsorden i lang tid, ønskes derfor slettet. JS appellerer til tålmodighed i organisationen i forhold til resultaterne af sammenlægningen. JS ønsker at starte processen med udviklingen af den nye organisation med at styrke ledelsesteamet og udforme et ledelsesgrundlag. Herefter vil der blive inviteret ind til en fælles proces omkring værdigrundlag og kerneopgave.

8 SIDE 7/11 Der mangler afklaring i forhold til flere pilotprojekter. De vil blive afklaret, og de projekter, som giver værdi, skal fortsætte. I forbindelse med projektet omkring nyt A-hus i Nysted, foreslår JS, at der indledes en proces med fokus på inddragelse og innovation. Der kan tages udgangspunkt i Fair proces, der er en metode til gennemførsel af inddragende forandringsprocesser, som er udviklet af Bo Vestergaard. Bogen der beskriver metoden indkøbes til MEDmedlemmerne.

9 10. Stress SIDE 8/11 Der er kommet punkt fra SKT-team omkring forebyggelse og håndtering af arbejdsrelateret stress. Bilag vedlagt dagsorden. Henvendelsen har været drøftet i AMG den Indstillingen er herfra, at AM-gruppen v/lasse samt Kurt Lejbølle deltager i P-møde i SKT mhp. at afklare problemets omfang og baggrund, samt drøfte muligheden for at arbejde med konceptet mental førstehjælp, hvor der uddannes et antal Mentale Førstehjælpere i teamet. MED tiltræder indstillingen. Dialog om de udfordringer som er specielt for SKT som f.eks., mange korte besøg fra borgere og medarbejdere som kan føle at de ikke har tid til at udføre deres arbejde ordentligt. Forventningsafstemning imellem ledelse og medarbejdere er vigtig. Det er vigtigt, at der ikke kun behandles på symptomerne på stress men at der også arbejdes med at forebygge at stress opstår. 11. Kompetence-/uddannelsespolitik Der er kommet punkt fra TR for 3F. Der ønskes oversigt over ansatte med særlig uddannelse og drøftelse af hvor mange ansatte med videreuddannelse, der er behov for. Bilag vedlagt dagsorden. Der er oprettet en kompetencebank som er tilgængelig på S- drevet. Kursusudvalget forsøger at tilgodese de ønsker som er modtaget. Diplomuddannelse til alle relevante prioriteres og det bliver modulerne generelle indlæringsvanskeligheder og neuropædagogik. Kompetencefonden søges om midler til dækning af udgifter. Vi ansætter rotationsmedarbejdere til dækning af fravær under uddannelse. Der er ved at blive tilrettelagt et forløb på 2-3 uger for omsorgsmedhjælpere. Forløbet vil være tilrettelagt på en måde, så det læner sig op ad forløbet for pædagoger. Temadag for 85 er aflyst pga. generelt kompetenceløft. Der er afsat kr i 2016 til kursus.

10 ORIENTERING: SIDE 9/ Orientering fra ledelsen Lønforhandlingerne er afsluttet. JS skriver om fordeling i Nyhedsbrev. Dem som ikke blev prioriteret i denne omgang kontakter JS. Der har været afholdt lederdag på Lalandia for alle ledere i Guldborgsund Kommune. Temaet var Kommune 3.0 og Samskabelse. Det var en meget spændende dag, hvor der blandt andet var fokus på det at lede opad se eks indlæg fra Claus Thykjær: JS orientere om idéer til samarbejde med frivillige. Samarbejdet med frivillige kan være med til at frigive ressourcer til at vi kan fokuserer mere på kerneopgaven. Der forventes at indlede et samarbejde med firmaet nord advertising omkring udarbejdelse af en kort film, der præsentere Guldborgsund Handicap til brug på eksempelvis hjemmesiden. JS og Tine Hald har kontakten med firmaet. Alle ledere i Guldborgsund Kommune deltager i et undervisningsforløb omkring effektbaseret styring Modul 2. Det er et meget spændende forløb, der giver nogle gode redskaber. Der kan læses om forløbets formål og indhold på GUFI. 13. Hovedudvalg, Centerudvalg v/sa og LF Der er ikke udkommet referat fra sidste møde i centermed. Alle kan læse referaterne på GUFI. Der er fokus på det brede samarbejde i kommunen og der ses en rød tråd igennem organisationen fra HovedMED, gennem CenterMED til LokalMED. 14. Orientering fra TR DN der har været afholdt TR valg. Ny TR Maria Boline Larsen glæder sig meget til at komme i gang. MBL er tilmeldt TR-uddannelsen. SA og LD skal til møde om de nye arbejdstidsregler som

11 træder i kraft pr SIDE 10/ Orientering fra AMG Der har været afholdt møde i gruppen. Det var et godt møde med mange punkter. Der skal afholdes valg til AMG i starten af Der har hidtil manglet en AMR fra 108. Ved valget reserveres der to pladser til 108. Hvis der ikke stiller nogen op fra 108 besættes pladserne med opstillede fra andre områder. 16. Orientering fra administrationen Der er visse IT-udfordringer i forhold til adgang til K og S- drev. Der arbejdes på sagen. Den samlede administration har været på rundtur på Lolland for at hilse på team og arbejdssteder. Der kommer en rundtur på Falster til foråret. 17. Evt. Vi får ikke tildelt så mange studerende som tidligere. Vi har en udfordring som vi skal forholde os til.

REFERAT FRA MED-UDVALG

REFERAT FRA MED-UDVALG REFERAT FRA MED-UDVALG DATO: TORSDAG D. 17. DECEMBER 2015 STED: MØDELOKALE STUBBEKØBINGVEJ TIDSPUNKT: KL. 9 14 (FROKOST 13-14) FRAVÆRENDE: AFBUD: - TILSTEDE: (JS) JØRGEN SVENDSEN, LEDER, FORMAND (UC) GRUPPELEDER

Læs mere

DAGSORDEN TIL MED-UDVALG

DAGSORDEN TIL MED-UDVALG DAGSORDEN TIL MED-UDVALG DATO: ONSDAG D. 24. FEBRUAR 2016 STED: MØDELOKALE NYKØBING PÅ RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 8.15 12.15 FRAVÆRENDE: AFBUD: - TILSTEDE: (JS) JØRGEN SVENDSEN, LEDER, FORMAND (MBL) MARIA

Læs mere

DAGSORDEN TIL MED-UDVALG

DAGSORDEN TIL MED-UDVALG DAGSORDEN TIL MED-UDVALG DATO: TORSDAG D. 06.09.18 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83 TIDSPUNKT: KL. 8.15 12.15 FRAVÆRENDE: AFBUD: (BR) BRITT HANSEN, FOA (BWJ) BETTINA WEISS JENSEN, AMR (JJ) JANNIK JENSEN, TR SL

Læs mere

REFERAT FRA MED-UDVALG

REFERAT FRA MED-UDVALG REFERAT FRA MED-UDVALG DATO: ONSDAG D. 24. FEBRUAR 2016 STED: TIDSPUNKT: KL. 8.15 12.15 FRAVÆRENDE: MØDELOKALE NYKØBING PÅ RÅDHUSET GÆSTER: KOMMUNIKATIONSKONSULENT TINE SIMONSEN HALD SAMT CHEFKONSULENT

Læs mere

DAGSORDEN LOKAL MED-UDVALG

DAGSORDEN LOKAL MED-UDVALG DAGSORDEN LOKAL MED-UDVALG DATO: TORSDAG DEN 21. FEBRUAR 2019 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 10.00 14.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: TILSTEDE: (JS) JØRGEN SVENDSEN, LEDER, FORMAND (MBL)

Læs mere

REFERAT FRA MED-UDVALG

REFERAT FRA MED-UDVALG REFERAT FRA MED-UDVALG ÅBENT MØDE PÅ SYRENVÆNGET DATO: TORSDAG D. 16.03.2017 STED: FÆLLESLOKALET I SYRENVÆNGET TIDSPUNKT: KL. 10.00 14.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: (LD) LENE DALBY, TR 3 F TILSTEDE: (JS) JØRGEN

Læs mere

REFERAT FRA MED-UDVALG

REFERAT FRA MED-UDVALG REFERAT FRA MED-UDVALG DATO: FREDAG D. 9. SEPTEMBER 2016 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83 TIDSPUNKT: KL. 8.15-12.15 FRAVÆRENDE: AFBUD: - TILSTEDE: (JS) JØRGEN SVENDSEN, LEDER, FORMAND (HRH) HELLE RØNNE HAGMANN,

Læs mere

REFERAT FRA MED-UDVALG

REFERAT FRA MED-UDVALG REFERAT FRA MED-UDVALG DATO: FREDAG D. 15. APRIL 2016 STED: TIDSPUNKT: KL. 10-14 FRAVÆRENDE: AFBUD: STUBBEKØBINGVEJ 83, MØDELOKALE (LD) LENE DALBY, TR 3 F (SA) SANNE ANDERSEN, TR 3 F (BR) BRITT HANSEN,

Læs mere

REFERAT TIL MED-UDVALG

REFERAT TIL MED-UDVALG REFERAT TIL MED-UDVALG DATO: FREDAG D. 16. DECEMBER2016 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83 TIDSPUNKT: KL. 8.15-.13.15 FRAVÆRENDE: AFBUD: (LD) LENE DALBY, TR 3 F (BWJ) BETTINA WEISS JENSEN, AMR (KJ) KATHE JACOBSEN,

Læs mere

REFERAT FRA ÅBENT MED-UDVALG

REFERAT FRA ÅBENT MED-UDVALG REFERAT FRA ÅBENT MED-UDVALG DATO: TORSDAG D. 22.2.18 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83 TIDSPUNKT: KL. 8.15 12.15 FRAVÆRENDE: AFBUD: (MT) MONA THORSEN, GRUPPELEDER (KL) KURT LEJBØLLE, GRUPPELEDER (TN) THOMAS NIELSEN,

Læs mere

REFERAT TIL ÅBENT MED-UDVALG

REFERAT TIL ÅBENT MED-UDVALG REFERAT TIL ÅBENT MED-UDVALG DATO: TORSDAG D. 12.10.17 STED: RØNNEHUSET TIDSPUNKT: KL. 10-14 FRAVÆRENDE: AFBUD: (DT) DORTE NØRFELT, TR SL (MT) MONA THORSEN, GRUPPELEDER TILSTEDE: (JS) JØRGEN SVENDSEN,

Læs mere

REFERAT AF ÅBENT MED-UDVALG

REFERAT AF ÅBENT MED-UDVALG REFERAT AF ÅBENT MED-UDVALG DATO: FREDAG D. 28. OKTOBER 2016 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83 TIDSPUNKT: KL. 10-14 FRAVÆRENDE: AFBUD: (BWJ) BETTINA WEISS JENSEN, AMR (KJ) KATHE JACOBSEN, AMR (SA) SANNE ANDERSEN,

Læs mere

REFERAT TIL MED-UDVALG

REFERAT TIL MED-UDVALG 1 MED-udvalgsmøde 7. december 2018 REFERAT TIL MED-UDVALG DATO: TORSDAG D. 7.12.17 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83 TIDSPUNKT: KL. 8.15 12.15 FRAVÆRENDE: AFBUD: (TN) THOMAS NIELSEN, AMR (BR) BRITT HANSEN, FOA

Læs mere

HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE

HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE 1 Arbejdsmiljøgruppe-møde den 07.10. 2015 HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE DAGSORDEN Dato: 09.11.2015 Tid: Kl. 11:00 16:00 Sted: Store mødelokale Emne: Arbejdsmiljøgruppe Særligt formål med mødet: Indkaldte

Læs mere

REFERAT TIL MED-UDVALG

REFERAT TIL MED-UDVALG REFERAT TIL MED-UDVALG DATO: TORSDAG D. 02.02.2017 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83 TIDSPUNKT: KL. 8.15-.13.15 FRAVÆRENDE: KATHE JACOBSEN, AMR LENE DALBY, TR 3F KURT LEJBØLLE, GRUPPELEDER - TILSTEDE: (JS) JØRGEN

Læs mere

REFERAT LOKAL MED-UDVALG GH

REFERAT LOKAL MED-UDVALG GH REFERAT LOKAL MED-UDVALG GH DATO: TORSDAG DEN 06. SEPTEMBER 2018 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83, 4800 NYK. F. TIDSPUNKT: KL. 08.15 12.15 FRAVÆRENDE: AFBUD: (BR) BRITT HANSEN, FOA (BWJ) BETTINA WEISS JENSEN,

Læs mere

Tid: Dato: Særligt formål med mødet: Medbring eller forbered: Læs dagsorden og referat fra PUNKT DETALJER ANSVARLIG

Tid: Dato: Særligt formål med mødet: Medbring eller forbered: Læs dagsorden og referat fra PUNKT DETALJER ANSVARLIG 1 Arbejdsmiljøgruppe-møde den 19.01. 2016 HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE REFERAT Dato: 19.01.2016 Tid: Kl. 11:00 15:00 Sted: Store mødelokale Emne: Arbejdsmiljøgruppe Særligt formål med mødet: Indkaldte mødedeltagere:

Læs mere

DAGSORDEN TIL ÅBENT MED-UDVALG

DAGSORDEN TIL ÅBENT MED-UDVALG DAGSORDEN TIL ÅBENT MED-UDVALG DATO: TORSDAG DEN 4. OKTOBER 2018 STED: SAKSENHØJ FROKOSTSTUEN, GARTNERIET. TIDSPUNKT: KL. 10.00 14.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: (SA) SANNE ANDERSEN, TR 3 F (BWJ) BETTINA WEISS

Læs mere

HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE

HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE 1 Arbejdsmiljøgruppe-møde den 21.03. 2016 HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE REFERAT Dato: 21.03.2016 Tid: Kl. 12:30 15:30 Sted: Store mødelokale, Stubbekøbingvej 83 Emne: Arbejdsmiljøgruppe Særligt formål med

Læs mere

NYHEDSBREV UGE

NYHEDSBREV UGE NYHEDSBREV UGE 41 2015 JULEFROKOST Medborgerrådet inviterer til julefrokost lørdag d. 21/11 2015 kl. 12-17 på Kikko. Læs invitationen her: Invitation til Julefrokost 2015.docx DELTAGERLISTE TIL KONFERENCE

Læs mere

GULDBORGSUND HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG

GULDBORGSUND HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG 1 GULDBORGSUND HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG REFERAT Dato: 17. september 2018 Tid: Kl. 12:30-15:30 Sted: Stubbekøbingvej 83, 4800 Nykøbing F. Det store mødelokale Emne: Arbejdsmiljøudvalg AMU Særligt formål

Læs mere

HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG

HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG 1 HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG REFERAT Dato: 30.05.2018 Tid: Kl. 12:30-15:30 Sted: Store mødelokale, Stubbekøbingvej 83 Emne: Arbejdsmiljøgruppe = arbejdsmiljøudvalg fremover. Indkaldte mødedeltagere: Jørgen

Læs mere

HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE

HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE 1 Arbejdsmiljøgruppe-møde den 04.04.2018 HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE REFERAT Dato: 04.04.2018 Tid: Kl. 12:30-15:45 Sted: Store mødelokale, Stubbekøbingvej 83 Emne: Arbejdsmiljøgruppe Særligt formål med

Læs mere

NYHEDSBREV UGE

NYHEDSBREV UGE NYHEDSBREV UGE 4 2016 GULDBORGSUND KOMMUNE SKAL HAVE NY DIREKTØR De omkring 5.000 ansatte i Guldborgsund kommune skal have ny direktør, da nuværende kommunaldirektør Claus Thykjær efter knap fire års ansættelse

Læs mere

REFERAT ARBEJDSMILJØUDVALG

REFERAT ARBEJDSMILJØUDVALG 1 REFERAT ARBEJDSMILJØUDVALG REFERAT Dato: 4. februar 2019 Tid: Kl. 12:30-15:30 Sted: Stubbekøbingvej 83, 4800 Nykøbing F. Det store mødelokale Indkaldte mødedeltagere: Jørgen Svendsen () Jørgen Wandrup

Læs mere

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Käthe/ Deltagere: Gitte W, Gitte O, Kristine, Susanne, og Käthe Afbud:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat. Referat fra HovedMED 19. februar 2015. Sted: Hørsholm Rådhus, D1 Dato: 19. februar 2015

Referat. Referat fra HovedMED 19. februar 2015. Sted: Hørsholm Rådhus, D1 Dato: 19. februar 2015 Referat Sted: Hørsholm Rådhus, D1 Dato: 19. februar 2015 Deltagere: Hugo Pedersen, Kommunaldirektør, Formand Klaus Poulsen, Arbejdsleder Marianne Lindholdt, Næstformand, DLF Marlene Dalskov, BUPL Hanne

Læs mere

GULDBORGSUND HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG

GULDBORGSUND HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG 1 GULDBORGSUND HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG REFERAT Dato: 6. november 2018 Tid: Kl. 12:30-15:30 Sted: Stubbekøbingvej 83, 4800 Nykøbing F. Det store mødelokale Emne: Arbejdsmiljøudvalg AMU Særligt formål

Læs mere

TELEFONLISTE FOR GULDBORGSUND KOMMUNE HANDICAP PR

TELEFONLISTE FOR GULDBORGSUND KOMMUNE HANDICAP PR TELEFONLISTE FOR GULDBORGSUND KOMMUNE HANDICAP PR. 24.06.2015 Kontoret: Guldborgsund Kommune Handicap Stubbekøbingvej 83, 4800 Nyk. F Fastnet: 54 73 23 40 Fax: 54 73 23 45 handicap@guldborgsund.dk Hjemmesidde

Læs mere

FORSLAG TIL PROCES FOR SYGEFRAVÆRSPOLITIK FOR GULDBORGSUND HANDI- CAP

FORSLAG TIL PROCES FOR SYGEFRAVÆRSPOLITIK FOR GULDBORGSUND HANDI- CAP FORSLAG TIL PROCES FOR SYGEFRAVÆRSPOLITIK FOR GULDBORGSUND HANDI- CAP Revideret den 18.04.2016 Januar Møde i AMG den 19.01 Februar MEDmøde den 24.02.2016 Marts AM-gruppe April Nyhedsbrev Maj Personalemøder

Læs mere

Guldborgsund Handicap MED UDVALG - FORRETNINGSORDEN. Indhold

Guldborgsund Handicap MED UDVALG - FORRETNINGSORDEN. Indhold 1 Forretningsorden for MED-udvalg, Guldborgsund Handicaps Guldborgsund Handicap MED UDVALG - FORRETNINGSORDEN Indhold 1. Formål... 2 2. Udvalgets sammensætning... 2 3. Konstituering... 2 4. Mødevirksomhed...

Læs mere

MED Områdeudvalg Sundhed

MED Områdeudvalg Sundhed Referat Mødelokale 1, Rådhuset, Kl. 12:00 Medlemmer Birgitte Eskelund Schmidt Anne-Marie Thøgersen Lone Damgaard Niels Hansen Helle Leegard Funch Heidi Neiiendam Tina Mørk Mona Hertel Hansen Gunhild Karlsen

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

NYHEDSBREV UGE

NYHEDSBREV UGE NYHEDSBREV UGE 15 2016 BIBLIOTEK Da vi Lone og Helle har fået oprettet et bibliotek og indkøbt bøger i to år, synes vi tiden er kommet til at overdrage biblioteks ansvaret til nogle andre kollegaer, som

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 10. december Starttidspunkt: Kl. 12:30 Sluttidspunkt: Kl. 15:00

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 10. december Starttidspunkt: Kl. 12:30 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 REFERAT Lokal MED Bregnbjerglunden Mødedato: Tirsdag den 10. december 2013 Mødested: Cafeen Starttidspunkt: Kl. 12:30 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Bettina Kønig Fraværende: Ingen Bemærkninger: Der er

Læs mere

. Arbejdspunkter 2. Arbejdsmiljø og arbejdsskader. v/alle. 3. Handleplan på arbejdsrelateret stress.

. Arbejdspunkter 2. Arbejdsmiljø og arbejdsskader. v/alle. 3. Handleplan på arbejdsrelateret stress. Mødedato MED Udvalgsmøde for Plejeboligområdet onsdag den 27.09.2017 kl. 13-15. Mødested Deltager Lokale udsigten Sundhedshuset Funch (leder fmd), Heidi Nielsen(leder), Michael Thrane(leder) Birgit Olsen(Humle)

Læs mere

REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA

REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA DATO: ONSDAG D. 27.9. 2017 STED: HUSET, DRONNINGENSGADE 10, NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 12 16 MEDLEMMER : LONE GØTTLER AFBUD: LOTTE S. HØYEM JETTE GRAVGAARD

Læs mere

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t Mødedato: Torsdag den 11. januar 2018 Mødested: Vojens Starttidspunkt: Kl. 17:15 Sluttidspunkt: Kl. 19:30 Afbud: Fraværende:

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

DAGSORDEN. Områdeudvalget for Administrationen

DAGSORDEN. Områdeudvalget for Administrationen Områdeudvalget for Administrationen DAGSORDEN Møde nr. : 02/2008 Sted : Mødelokale 2, Rådhuset i Grenaa Dato : 14. maj 2008 Start kl. : 14.00 Slut kl. : 16.15 Medlemmer Jesper Kaas Schmidt (Ledelse) Ove

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR SYGEFRAVÆR HANDICAP

RETNINGSLINJER FOR SYGEFRAVÆR HANDICAP RETNINGSLINJER FOR SYGEFRAVÆR HANDICAP JANUAR 2019 GULDBORGSUND HANDICAP STUBBEKØBINGVEJ 83 4800 NYKØBING F TLF. 5473 2340 MAIL: HANDICAP@GULDBORGSUND.DK WWW.HANDICAP.NU Åbningstider: Mandag fra 8.00 til

Læs mere

Dato 14-03-2013 j./sagsnr. 87.00.00-P35-1-13. Referat af centerudvalgsmødet den 20. maj 2014. Notat udarbejdet af: Simon Bjerrum

Dato 14-03-2013 j./sagsnr. 87.00.00-P35-1-13. Referat af centerudvalgsmødet den 20. maj 2014. Notat udarbejdet af: Simon Bjerrum Center for Børn & Familie Dato 14-03-2013 j./sagsnr. 87.00.00-P35-1-13 Referat af centerudvalgsmødet den 20. maj 2014 Medlemmer af Centerudvalget: Notat udarbejdet af: Simon Bjerrum Jens Zachariasen Inge

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Områdeudvalg skole- og dagtilbud BESLUTNINGSREFERAT

Områdeudvalg skole- og dagtilbud BESLUTNINGSREFERAT Områdeudvalg skole- og BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 8, Glesborg Dato: Onsdag den 11. marts 2015 Start kl.: 12:00 Slut kl.: 13:00 Medlemmer: Finn Nørskov Mikkelsen, formand Birgit Underbjerg (AMR)

Læs mere

Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst. Torsdag den 28. august 2014 Kl Ansager plejecenter

Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst. Torsdag den 28. august 2014 Kl Ansager plejecenter Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst Torsdag den 28. august 2014 Kl. 10.00 14.00 Ansager plejecenter Deltagere: Inger Nørby, Ida Kristensen, Mona Termansen, Anne Elisabeth, Søren Kruse, Dorte Poulsen,

Læs mere

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg tirsdag den 5. januar 2016 kl. 10:00 Mødelokale 1 i Regionshuset. Deltagere:

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg tirsdag den 5. januar 2016 kl. 10:00 Mødelokale 1 i Regionshuset. Deltagere: Referat Møde i Personalepolitisk underudvalg tirsdag den 5. januar 2016 kl. 10:00 Mødelokale 1 i Regionshuset Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Marianne Evers Arne Cyron Michael Nørgaard Kim Leck Fischer

Læs mere

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia a. Velkomst og præsentation af den nye bestyrelse. b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Dagsorden MED-Områdeudvalg CBU den 21. august 2017

Dagsorden MED-Områdeudvalg CBU den 21. august 2017 Næstved Kommune Team Front og Stab www.naestved.dk Dagsorden MED-Områdeudvalg CBU den 21. august 2017 Mødedato 21-8-2017 Tid Kl. 08.30-09.30 (formøde, medarbejdere mødelokale 2) Kl. 09.00-09.30 (formøde,

Læs mere

Hovedudvalget. Referat

Hovedudvalget. Referat Hovedudvalget Referat Mødedato: Onsdag den 01-03-2017 Starttidspunkt for møde: Mødelokale: Deltagere: 14:30 Rådhussalen Benny Balsgaard, Anni Bagge Jensen, Josephine Hansen, Kurt Karlsson, Lene Pryds Andersen,

Læs mere

Hovedudvalget. Referat

Hovedudvalget. Referat Hovedudvalget Referat Mødedato: Tirsdag den 03-12-2013 Starttidspunkt for møde: 13:00 Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere: Bemærkninger: Fraværende: : Jørgen Christiansen, Anne-Lene Haveløkke, Kurt Habekost,

Læs mere

Lokal politik for samarbejde med pårørende i Bofællesskabet Langebjerg

Lokal politik for samarbejde med pårørende i Bofællesskabet Langebjerg Lokal politik for samarbejde med pårørende i Bofællesskabet Langebjerg 2 Indledning Lokal politik for samarbejde med pårørende i Bofællesskabet Langebjerg Denne politik er en lokal politik for samarbejde

Læs mere

Referat af LMU udvalgsmøde Dato: 7. februar 2012

Referat af LMU udvalgsmøde Dato: 7. februar 2012 Referat af LMU udvalgsmøde Dato: 7. februar 2012 Emne: Indkaldelse til LMU udvalgsmøde Sted: Aktivitetslokalet, hus 88 Dato: 07.02.13 Tidspunkt: Kl. 13.13-15.00 ( Formøde kl. 13.00 ) Deltagere: Hanne Svendsen,

Læs mere

Referat fra møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset

Referat fra møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset Mødedato: 13. marts kl. 10.00-12.00 Mødested: Møderum 1 Referat fra møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset Mødelokalet er reserveret fra kl.9.00 til formøde for personalerepræsentanterne Deltagere: Ledelsesrepræsentanter:

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

SAMARBEJDET MELLEM ARBEJDSMILJØ- REPRÆSENTANTEN TILLIDS- REPRÆSENTANTEN

SAMARBEJDET MELLEM ARBEJDSMILJØ- REPRÆSENTANTEN TILLIDS- REPRÆSENTANTEN SAMARBEJDET MELLEM ARBEJDSMILJØ- REPRÆSENTANTEN TILLIDS- REPRÆSENTANTEN Folderen er tænkt som inspiration til at få sat fokus på samarbejdet mellem jer som arbejdsmiljørepræsentant (AMR) og tillidsrepræsentant

Læs mere

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst Mødedato Tirsdag den 5. marts 2019 Mødetidspunkt Formøde for ledere og medarbejdere kl. 11.30 12.30. 12.30 15.30 lokal MEDmøde Sted Deltagere Salen, Solhøj Konstitueret Virksomhedsleder Dan Røn Virksomhedsleder

Læs mere

HERNING KOMMUNE Udsatteråd

HERNING KOMMUNE Udsatteråd HERNING KOMMUNE for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 12:30 Lokale B2.01 Fraværende: Peter Storm Anne Mette Frydensbjerg Niels Folmer Clausen 2 Der foreligger følgende sager til behandling: Pkt. Overskrift

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Mødeindkaldelse og - referat Bestyrelsesmøde d. 12-12 2016. kl. 18.00 Dagsordenspunkter Ca. min. debat info beslut. Kort beslutningsreferat 1 Godkendelse af dagsorden. B godkendt Ole N Ansvar 2 Økonomi,

Læs mere

Referat. Møde i Sygehusområdets underudvalg Fredag den 17. november 2017 kl. 13:00 Mødelokale 11 i Regionshuset. Deltagere:

Referat. Møde i Sygehusområdets underudvalg Fredag den 17. november 2017 kl. 13:00 Mødelokale 11 i Regionshuset. Deltagere: Referat Møde i Sygehusområdets underudvalg Fredag den 17. november 2017 kl. 13:00 Mødelokale 11 i Regionshuset Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Henrik Villadsen Vagn Bach Torben Dencker Rasmussen Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning.

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning. Dato 24. februar 2016 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning. Thorsten Gregersen

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Katja, Signe, Lillian og Helene deltog i første del af mødet til drøftelse af projekt følgeven

Katja, Signe, Lillian og Helene deltog i første del af mødet til drøftelse af projekt følgeven Referat fra bestyrelsesmøde i SIND den 4.04 2017 Til stede: Leni, Per, Jette, Kate, Lance, Nelli (referant) Katja, Signe, Lillian og Helene deltog i første del af mødet til drøftelse af projekt følgeven

Læs mere

Svar på spørgsmål stillet i forlængelse af møde med TR erne

Svar på spørgsmål stillet i forlængelse af møde med TR erne Svar på spørgsmål stillet i forlængelse af møde med TR erne AP Møller projektet Hvilken information er givet til medarbejderne? Ledelserne på skolerne har orienteret personalet om AP Møller ansøgningen.

Læs mere

Dagsorden HSU. Dagsordenspunkter. Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl.

Dagsorden HSU. Dagsordenspunkter. Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. Dagsorden HSU Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Center for Undervisningsmidler, Vejle Damhaven 13A, 7100 Vejle Mødelokale: Journalnummer:

Læs mere

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst Mødedato Tirsdag den 4. december 2018 Mødetidspunkt Formøde for ledere og medarbejdere kl. 11.30 12.30. 12.30 15.00 lokal MEDmøde Sted Deltagere Salen, Solhøj Konstitueret Virksomhedsleder Dan Røn Souschef

Læs mere

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 12:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Lokale 428, Rådhuset Fraværende: Lone Sten, Jette Sten Jensen, Louise

Læs mere

REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA

REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA DATO: ONSDAG D. 18. JANUAR 2017 STED: FESTSALEN PÅ SAXENHØJ TIDSPUNKT: KL. 12 16 MEDLEMMER: LONE GØTTLER YVONNE HVIDHJELM JETTE GRAVGAARD AFBUD: JANE B. CONNELLY

Læs mere

REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA

REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA DATO: MANDAG D. 17. OKTOBER 2016 STED: SKOLEGADE 3B, 1. SAL TIDSPUNKT: KL. 13 16 MEDLEMMER: LONE GØTTLER YVONNE HVIDHJELM JETTE GRAVGAARD AFBUD: JANE B. CONNELLY

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen mandag den 19.12.2011

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen mandag den 19.12.2011 Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen mandag den 19.12.2011 Afbud: Nicolai, Ole. Pkt. 58 Godkendelse af referat fra bestyrelsens møde den 15.11.2011 Godkendt. Pkt. 59 Nyt fra

Læs mere

Referat - LSU møde Sundhedsuddannelserne, UCL Mandag den 4. april 2011 kl

Referat - LSU møde Sundhedsuddannelserne, UCL Mandag den 4. april 2011 kl Referat - LSU møde Sundhedsuddannelserne, UCL Mandag den 4. april 2011 kl. 9.00-15.00 Mødeleder: Ulla Mulbjerg Referent: Ulla Mulbjerg Deltagere: Christian G. Hansen, Thomas Søndergaard Larsen, Gitte Stokholm,

Læs mere

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser Referat Dato: 13.08.13, kl 18.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tilstede: Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Jens Andersen, Mette Stubkjær, Helle Engelsen og Ane Gleerup. Afbud: Velkommen

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune

Brønderslev-Dronninglund Kommune Brønderslev-Dronninglund Kommune Administrativ styregruppe Referat Dato: 29. november 2004 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 9.00 - ca. 12.30 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Forretningsorden

Læs mere

Referat fra møde i HovedUdvalget

Referat fra møde i HovedUdvalget Mødedato: 20. juni 2014 kl. 10:00-12:30 Mødested: Odder Rådhus, møderum 1 Referat fra møde i HovedUdvalget Mødelokalet er reserveret fra kl. 8.30 til formøde for personalerepræsentanterne Deltagere: Ledelsesrepræsentanter:

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL CENTER MED-UDVALG FOR ARBEJDSMARKED

BESLUTNINGSPROTOKOL CENTER MED-UDVALG FOR ARBEJDSMARKED BESLUTNINGSPROTOKOL DATO: 22. MAJ 2014 STED: DRONNINGESALEN, DRONNINGENSGADE 24, NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 12:00 MEDLEMMER: LARS BOSTHOLM, MARIA LUND, PIA M. PETERSEN, BIRTE MERRILD, BRIT LYDERSEN, CHARLOTTE

Læs mere

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t Mødedato: Tirsdag den 11. september 2018 Mødested: Sundhedscenteret lokale 1 Starttidspunkt: Kl. 17:15 Sluttidspunkt: Kl. 19:30

Læs mere

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg torsdag den 21. maj 2015 kl. 13:30 Mødelokale 3, Roskilde Sygehus. Deltagere:

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg torsdag den 21. maj 2015 kl. 13:30 Mødelokale 3, Roskilde Sygehus. Deltagere: Referat Møde i Personalepolitisk underudvalg torsdag den 21. maj 2015 kl. 13:30 Mødelokale 3, Roskilde Sygehus Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Marianne Evers Arne Cyron Michael Nørgaard Kim Leck Fischer

Læs mere

Referat fra MED-møde den 15. september 2017

Referat fra MED-møde den 15. september 2017 Referat fra MED-møde den 15. september 2017 Indkaldelse sendt til: Maibritt Krogh, Nanna Thomsen, Helle Støvring Gundersen, Ulla Johansen, Birthe Nørholt, Inger Brøndum, Birgitte W. Blom og Helle Pedersen.

Læs mere

Referat af uddannelsesudvalgsmøde

Referat af uddannelsesudvalgsmøde Referat af uddannelsesudvalgsmøde Godkendt 11/2-2014 Mødedato: Tirsdag den 28. januar 2014 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale:

Læs mere

Kommissorium: Nedbringelse af sygefravær på skole- dagtilbudsområdet.

Kommissorium: Nedbringelse af sygefravær på skole- dagtilbudsområdet. Kommissorium: Nedbringelse af sygefravær på skole- dagtilbudsområdet. 1. Motivation / baggrund for projektet På mødet i hovedudvalget den 18. februar 2013 drøftedes etablering af et pilotprojekt, i samarbejde

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 19. juni Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 19. juni Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 83 sprotokol fra sidste møde 3 84 Godkendelse

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr 119 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00, Mødet sluttede kl. 15.10 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Referat. Sagsnr Dokumentnr Mødedato 9. marts 2011

Referat. Sagsnr Dokumentnr Mødedato 9. marts 2011 Referat Mødeforum MED-områdeudvalget Job og Arbejdsmarked Sagsnr. 2010-15230 Dokumentnr. 2011-56222 Mødedato 9. marts 2011 Tid Kl. 9:30-11:30 Formøde B-siden 8:30-9:30 Sted Rådmandshaven mødelokale 3 Deltagere

Læs mere

Onsdag den 9. september 2015 kl. 16.30 18.30 på Åvang, Aktivitetssalen Møde nr. 1

Onsdag den 9. september 2015 kl. 16.30 18.30 på Åvang, Aktivitetssalen Møde nr. 1 Onsdag den 9. september 2015 kl. 16.30 18.30 på Åvang, Aktivitetssalen Møde nr. 1 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Jon Madsen, Christian Christiansen, Michael Tyske-Andersen, Pia Koefoed Nielsen, Karina

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 18. august 2016 kl. 18.00-20.30 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Charlotte Drue Claus Hauritz

Læs mere

Referat. Møde i MED-Hovedudvalget tirsdag den 3. marts 2015 kl. 11:00 Konference og hotel Klinten. Deltagere:

Referat. Møde i MED-Hovedudvalget tirsdag den 3. marts 2015 kl. 11:00 Konference og hotel Klinten. Deltagere: Referat Møde i MED-Hovedudvalget tirsdag den 3. marts 2015 kl. 11:00 Konference og hotel Klinten Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Formand Jens Andersen Lars Onsberg Henriksen Per Bennetsen Henrik Dalsgaard

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 19. november 2013 Mødelokale 217, Haderslev Rådhus Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:15.

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 19. november 2013 Mødelokale 217, Haderslev Rådhus Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:15. REFERAT Distrikts MED - Syd Mødedato: Tirsdag den 19. november 2013 Mødested: Mødelokale 217, Haderslev Rådhus Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:15 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen Bemærkninger:

Læs mere

Til Kredsstyrelsen. Referat: Hvidovre Lærerforening

Til Kredsstyrelsen. Referat: Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 27. maj 2016 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den

Læs mere

Eksempel på kompetenceudviklingsstrategi for området børn og unge med særlige behov

Eksempel på kompetenceudviklingsstrategi for området børn og unge med særlige behov Eksempel på kompetenceudviklingsstrategi for området børn og unge med særlige behov Nedenfor er angivet et eksempel på en strategi for kompetenceudvikling for den enhed i en kommune, som har ansvaret for

Læs mere

Tillidsreform i Randers

Tillidsreform i Randers MED Konference 2017 Tillidsreform i Randers Tak for invitationen Tidsramme: September 2014 SF i Randers oplyser at de vil arbejde målrettet med en tillidsreform i Randers kommune. Oktober 2014 I forbindelse

Læs mere

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til 10. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 19. marts 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:00 Mødet afsluttet: kl. 19:00 Mødested: Mødelokale 049,

Læs mere

Kristine Ansted Schmidt, Arbejdsmiljøtovholder Gert Ahrentecht Jensen, Personalechef Mette Ebdrup, Løn og Personale

Kristine Ansted Schmidt, Arbejdsmiljøtovholder Gert Ahrentecht Jensen, Personalechef Mette Ebdrup, Løn og Personale Referat Sted: Hørsholm Rådhus, D1 Dato: 21. maj 2015 kl. 13-15 Deltagere: Hugo Pedersen, Kommunaldirektør, Formand Mette Herbert, Direktør Pernille Halberg Salamon, Direktør Klaus Poulsen, Arbejdsleder

Læs mere

1/5. Dokumentnr /15 Sagsnr. 15/90. Referat til dagtilbudsledermøde. Fredag d. 25. september 2015, kl Kantinen, Borgercenter Varde

1/5. Dokumentnr /15 Sagsnr. 15/90. Referat til dagtilbudsledermøde. Fredag d. 25. september 2015, kl Kantinen, Borgercenter Varde Dokumentnr. 126431/15 Sagsnr. 15/90 Referat til dagtilbudsledermøde Fredag d. 25. september 2015, kl. 9.00 11.30. Kantinen, Borgercenter Varde Afbud: Aase Heiselberg Referent: Lene Pedersen Pkt. 1 Godkendelse

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. Hovedudvalget. Møde nr. : 12/05 Sted : Rådsalen, Grenaa Dato : 16.08.2012 Start kl. : 13:00 Slut kl. : 16:00

BESLUTNINGSREFERAT. Hovedudvalget. Møde nr. : 12/05 Sted : Rådsalen, Grenaa Dato : 16.08.2012 Start kl. : 13:00 Slut kl. : 16:00 Hovedudvalget Møde nr. : 12/05 Sted : Rådsalen, Grenaa Dato : 16.08.2012 Start kl. : 13:00 Slut kl. : 16:00 BESLUTNINGSREFERAT Medlemmer (Ledelse) Deltog Medlemmer (Medarbejdere) Deltog Jesper Kaas Schmidt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

DAGSORDEN. Kommune crawl blev ikke til mere, da der ikke var nogle tilmeldinger. Vidensdelings gruppe. Birtes hængeparti. Der er lidt undervejs.

DAGSORDEN. Kommune crawl blev ikke til mere, da der ikke var nogle tilmeldinger. Vidensdelings gruppe. Birtes hængeparti. Der er lidt undervejs. LokalMED - Sted: Mødelokalet Tid: Onsdag den 9. maj kl. 11 14.30 Medarbejderne har formøde fra 11 12. Der serveres lidt spiseligt. Medlemmer Susan Bach - TR Gitte Hviid medarbejderrep. Lotte Lønsgren AMR

Læs mere