REFERAT FRA MED-UDVALG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT FRA MED-UDVALG"

Transkript

1 REFERAT FRA MED-UDVALG DATO: TORSDAG D. 17. DECEMBER 2015 STED: MØDELOKALE STUBBEKØBINGVEJ TIDSPUNKT: KL (FROKOST 13-14) FRAVÆRENDE: AFBUD: - TILSTEDE: (JS) JØRGEN SVENDSEN, LEDER, FORMAND (UC) GRUPPELEDER ULRIK CHRISTIANSEN (MT) GRUPPELEDER MONA THORSEN LEDELSESREPRÆSENTANT (MBL) MARIA BOLINE LARSEN, TR SL (NP) NIELS PAASKESEN, TR SL (LF) LASSE FREDERIKSEN, AMR (KKN) KARIN KJÆR NIELSEN, AMR (KJ) KATHE JACOBSEN, AMR (SA) SANNE ANDERSEN, TR 3 F (LD) LENE DALBY, TR 3 F (BR) BRITT HANSEN, FOA (AN) ANNE NIELSEN, FOA (HH) HEIDI HENRIKSEN, HK (AFJ) ANETTE FREJLEV JENSEN, SL (GE) GITTE ELMER, REFERANT

2 SIDE 1/9 INDHOLD FAST PUNKT: 1. Check ind 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidst 3. Økonomi v/sth og BF BESLUTNING: 4. Årshjul 5. Arrangementsudvalg DEBAT: 6. Pause 7. Tillidsreform 8. Evaluering af åben MED struktur 9. Borgernes køb uden beregning i kantinen 10. Rygepolitik 11. Sygefravær ORIENTERING: 12. Orientering fra ledelsen 13. Hoved MED v/dn 14. Center MED v/sa, LF, DN, JS 15. Orientering fra TR 16. Orientering fra AMG 17. Orientering fra administrationen 18. Evt.

3 FAST PUNKT: 1. Check ind SIDE 2/9 Lasse er tidtager. Ulrik er ordstyrer. JS kommer lidt senere til MED pga. møde i Handicaprådet. Der mangler en ledelsesrepræsentant. NP deltager for DN pga. sygdom. Anette Frejlev Jensen (AFJ) er fremover medarbejderrepræsentant for SL. Karina Riishøj er suppleant. 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidst Bemærkninger til referat: Pkt. 8: AMG ønsker fordeling præciseret: AMG består af 7 personer, 6 af deltagerne er fra personalegruppen og JS deltager som ledelsesrepræsentant. Der er 3 repræsentanter fra medarbejdergruppen som deltager I MED udvalget. Pkt. 9: Der er stadig medarbejder og enheder som mangler generel information og kan af den årsag ikke mærke meget til sammenlægningen. Det kan være nye procedure, dokumenter som skal benyttes osv. Hvordan kan vi sørge for at alle får den samme info? Det ønskes med som et punkt på næste MED udvalgsmøde. Pkt. 17: Vedr. tildeling af studerende: I 2016 vil GH modtage 6-7 studerende i 1. praktikperiode (7 uger i forår) en studerende i 2. og en studerende i 3. praktikperiode (26 uger i efterår). Det er den første melding, der er kommet fra koordinator på kommunen. Det gør sig gældende på hele socialområdet, at der kommer færre studerende. Vi kender ikke årsagen til at området ikke får tildelt flere studerende, men det vil være et fokus område i Referat er godkendt. Dagsorden er godkendt. 3. Økonomi v/sth og BF Bent Frederiksen er som gruppeleder for administrationen økonomiansvarlig i Guldborgsund Handicap. Sammenlægning af DSV og Handicap er sket pr Indtil udgangen af året vil budgetopfølgning for DSV foregå særskilt. Pr vil DSV s budget være fordelt imellem Socialpsykiatrien og Guldborgsund Handicap. Søren og Bent er med i arbejdsgruppe vedr. fordeling af DSV s budget.

4 Budgetopfølgning pr for Guldborgsund Handicap blev gennemgået. Det forventede resultat på det gamle Guldborgsund Handicap er et overskud på ca ,-. Det fordeler sig således på de enkelte funktioner: SIDE 3/9 85 udviser et forventet overskud på ca. kr ,- 104 Pavillonen udviser et forventet underskud ca. kr ,- 108 udviser et forventet underskud ca. kr ,- 108 Børneaflastning udviser et forventet overskud ca. kr ,- På 85-området har Guldborgsund Handicap taget højde for underskuddet og fravalgt at genbesætte 2 stillinger. Herved er der taget højde for planlagte besparelser i Pavillonens underskud på ca i 2015 dækkes af det totale overskud for Fra 2016 og fremover er der given en permanent budgetforhøjelse på kr ,- årligt. Regnskabet 2015 afsluttes samlet, selvom DSV har været organisatorisk placeret i hhv. Handicap og Psykiatri. Årets resultat nulstilles herefter og der vil derfor ikke ske overførsler til regnskab 2016.

5 BESLUTNING: 4. Årshjul SIDE 4/9 Punkter til årshjul for Guldborgsund Handicap: NP foreslår 7 møder årligt, det foreslås at afvikle temadage over 2 dage med emne som retning på sammenlagt organisation fællesskab samt indhold af ny MED aftale, det foreslås at MED møder afholdes forskellige steder i organisationen. Der skal tages højde for Hoved- og Center MED s mødedatoer i planlægningen. Formand JS, LS og DN planlægger snarest forslag til årshjul. 5. Arrangementsudvalg Ved møde i MED den blev det besluttet: Der er opbakning i MED omkring afholdelse af socialt arrangement, der kan styrke kendskabet til hinanden og sammenholdet på tværs af de forskellige tilbud i Guldborgsund Handicap. Arrangementet afholdes i 2016 som enten sommer eller julearrangement. Der nedsættes et udvalg der planlægger arrangementet. Der ønskes en bred deltagelse i organisationen. Der udsendes opfordring samt mulighed for tilmelding via Nyhedsbrev. Arrangementet skal være et ryste sammen arrangement for hele organisationen. Arrangementet bør afholdes i foråret. DEBAT: 6. Pause 7. Tillidsreform På møde i Center MED den blev det besluttet at nedsætte en arbejdsgruppe med deltagelse af de lokale MED udvalg, der skal arbejde med implementering af tillidsreformen. Drøftelse i MED-udvalget af tillidsreform og valg af repræsentant til arbejdsgruppen. Bilag vedlagt dagsorden. Der er en del, som vi gør i forvejen og det skal styrkes, fremmes og uddybes. Processen er at få alle med og samtidig forstå hvorfor gør vi det. Implementering af tillidsreformen starter nedefra og op. Derfor nedsættes en arbejdsgruppe, hvor hvert lokale MED-udvalg er repræsenteret. Arbejdsgruppen sammensættes på næste møde i Center MED. Pedro Michael er tovholder for gruppen. Der er 3 store implementeringsprojekter i Socialområdet i 2016: KMD Nexus, virkningsbaseret praksis, tillidsreform.tr Maria B. Larsen vil gerne repræsenterer Guldborgsund Handicap i gruppen.

6 8. Evaluering af åben MED struktur SIDE 5/9 Ved møde i MED den blev det ifm. evaluering af MED struktur besluttet at: MED skal gøres mere nærværende og bør være et fast punkt på P-møder. Er og skal beslutningen gennemføres? Drøftelse i MED udvalget om synliggørelse i organisationen. I forbindelse med den nye MED-aftale foreslår JS, at der arrangeres en dag for MED udvalget, hvor det drøftes. Det besluttes at afholde et 2 dages internat for MED, omkring MED-aftale, forventninger til samarbejdet i MED, mål og vision for MED. Internatet udgør de forslåede temadagene under pkt. 4. MBL, KJ, HH, JS står for planlægning af dagene. JS indkalder til møde i gruppen. MED skal være et fast punkt på dagsorden på personalemøder fremover. Det vil være godt med et medlem fra MED udvalget som deltager på P- møder. Billeder af MED udvalget kommer på hjemmesiden først i det nye år. AFJ har opfordret team via mail til at komme med input til MED møder og flere teams har meldt tilbage om rygepolitik og sygefravær. Det er AFJ s ambition, at sende en mail inden hver MED møde for input til de enkelte team og på den måde gøre MED mere synligt og nærværende. 9. Borgernes køb uden beregning i kantinen På møde i MED den blev problematik omkring borgers køb i kantinen drøftet. Bilag vedlagt dagsorden. Er der forsat en problematik? Punktet drøftes på næste MED møde. 10. Rygepolitik Drøftelse af ny rygepolitik. Hvilke udfordringer har det givet anledning til? Drøftelse i MED udvalget om de udfordringer som rygepolitikken kan give. AFJ har modtaget input fra et par team, om f.eks. åbenhed og tillid i de enkelte teams samt de mulige konflikter, der kan opstå. Det giver udfordringer, der kan påvirke det psykiske arbejdsmiljø, hvis nogle vælger at ryge i smug. Det sætter kollegaerne i et dilemma. Det har tidligere været drøftet i arbejdsmiljøgruppen. MED opfordrer til at den vedtagende rygepolitik overholdes.

7 11. Sygefravær SIDE 6/9 Nedbringelse af sygefraværet er med til at frigive ressourcer i dagligdagen og højne kvaliteten i ydelserne. Det forventes, at sygefravær vil blive et indsatsområde i 2016 i Guldborgsund Kommune. Der ønskes drøftet initiativer til nedbringelse af sygefraværet, herunder forslag om udarbejdelse af lokal sygefraværspolitik. Bilag vedr. sygefravær udleveret. Sygefravær er en proces, der skal arbejdes videre med. Drøftelse i MED udvalget om de muligheder vi har for indsatsområder. AFJ havde modtaget en del punkter samt mulige indsatsområder fra teams som blev drøftet. Der spørges ind til massageordning i 103 og 104. MED undersøger ordningen nærmere hos Bent Frederiksen. Akutdage skal opfriskes og retningslinjen skal udmeldes i nyhedsbrev på ny. OS samtaler skal afholdes rettidigt. Mentale førstehjælpere har tidligere været nævnt i forbindelse med Støttekontakt Team som pilotprojekt. Der følges op på erfaringerne med dette i Arbejdsmiljøgruppen. Hvis indsatsen har effekt ift. forebyggelse af stresrelateret fravær kan metoden udbredes til andre områder Der er fokus på stressramte, men vær også opmærksom på dem som er tilbage på arbejdspladsen. Ifølge JS skal indsatsen for at nedbringe sygefraværet tage udgangspunkt i gensidig tillid det handler ikke om at så tvivl om hvor vidt sygemeldinger er reelle. Det er derfor vigtigt, at vi i organisationen har en fælles dialog om, hvordan vi ser på sygefravær. Udarbejdelsen af en sygefraværspolitik kan være med til at skabe et åbent og tillidsfuldt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere om sygefravær. Det besluttes at indsatsen for at nedbringe sygefraværet lægges i arbejdsmiljøgruppen. ORIENTERING: 12. Orientering fra ledelsen Det er tidligere nævnt at GH har et forløb med konsulent firmaet Resonans som stod for pilotprojekter i forbindelse med sammenlægningen. Ledelsen har afviklet ½ dag d og skal afholde 2 dage i foråret. Emnet er Styrkebaseret ledelse. Der komer mere information om forløbet senere.

8 SIDE 7/9 Der er igangsat en proces i pårørenderådet omkring udarbejdelse af en politik for samarbejde med pårørende. I MED skal vi udarbejde et oplæg til en politik som efterfølgende skal drøftes i pårørenderådet. Dette vil blive sat på dagsordenen til et møde i Tilsynsrapporter fra Socialtilsynet sendes fremover til MED udvalget. Kantinen på Fjordskolen ( 103) flytter til den nybyggede Sophieskole den 1. marts. Vi glæder os meget til samarbejdet med Jan Axelsen, der er skoleleder, han har mange gode idéer til hvordan vi kan indgå i forskellige sammenhænge på skolen. Bogen Fair proces, fra upopulære forandringer til medarbejdere der udvikler løsninger af Bo Vestergård er indkøbt til alle MEDmedlemmer. Fair proces er en måde at tilrettelæggende forandringsprocesser på en inddragende måde, som kan være med til at skabe innovative løsninger. På et kommende møde skal vi drøfte om og hvordan vi kan bruge metoden.

9 13. Hoved MED v/dn DN er fraværende SIDE 8/9 14. Center MED v/sa, LF, DN, JS Punkter på mødet var: Tillidsreformen, udkast til mødeplan, budgetopfølgning, markedsanalyse af Socialområdet. Referat ligger på GUFI. 15. Orientering fra TR MBL skal på TR-uddannelse i februar. SA og LD har deltaget i orientering vedr. de nye arbejdstidsregler, det var ikke optimalt. 16. Orientering fra AMG JS indkalder til møde i det nye år. 17. Orientering fra administrationen Medarbejder har deltaget i KL kursus dag i Vejle vedr. de nye arbejdstidsregler. Materiale som blev brugt på dagen kan købes. 18. Evt. --

DAGSORDEN TIL MED-UDVALG

DAGSORDEN TIL MED-UDVALG DAGSORDEN TIL MED-UDVALG DATO: ONSDAG D. 24. FEBRUAR 2016 STED: MØDELOKALE NYKØBING PÅ RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 8.15 12.15 FRAVÆRENDE: AFBUD: - TILSTEDE: (JS) JØRGEN SVENDSEN, LEDER, FORMAND (MBL) MARIA

Læs mere

DAGSORDEN TIL MED-UDVALG

DAGSORDEN TIL MED-UDVALG DAGSORDEN TIL MED-UDVALG DATO: TORSDAG D. 06.09.18 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83 TIDSPUNKT: KL. 8.15 12.15 FRAVÆRENDE: AFBUD: (BR) BRITT HANSEN, FOA (BWJ) BETTINA WEISS JENSEN, AMR (JJ) JANNIK JENSEN, TR SL

Læs mere

REFERAT FRA MED-UDVALG

REFERAT FRA MED-UDVALG REFERAT FRA MED-UDVALG DATO: ONSDAG D. 24. FEBRUAR 2016 STED: TIDSPUNKT: KL. 8.15 12.15 FRAVÆRENDE: MØDELOKALE NYKØBING PÅ RÅDHUSET GÆSTER: KOMMUNIKATIONSKONSULENT TINE SIMONSEN HALD SAMT CHEFKONSULENT

Læs mere

DAGSORDEN LOKAL MED-UDVALG

DAGSORDEN LOKAL MED-UDVALG DAGSORDEN LOKAL MED-UDVALG DATO: TORSDAG DEN 21. FEBRUAR 2019 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 10.00 14.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: TILSTEDE: (JS) JØRGEN SVENDSEN, LEDER, FORMAND (MBL)

Læs mere

REFERAT FRA ÅBENT ÅBENT MED- UDVALG

REFERAT FRA ÅBENT ÅBENT MED- UDVALG REFERAT FRA ÅBENT ÅBENT MED- UDVALG DATO: TIRSDAG D. 10. NOVEMBER 2015 STED: MØDELOKALE STUBBEKØBINGVEJ TIDSPUNKT: KL. 10-14 FRAVÆRENDE: AFBUD: MONA THORSEN, LEDELSESREPRÆSENTANT TILSTEDE: (JS) JØRGEN

Læs mere

Tid: Dato: Særligt formål med mødet: Medbring eller forbered: Læs dagsorden og referat fra PUNKT DETALJER ANSVARLIG

Tid: Dato: Særligt formål med mødet: Medbring eller forbered: Læs dagsorden og referat fra PUNKT DETALJER ANSVARLIG 1 Arbejdsmiljøgruppe-møde den 19.01. 2016 HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE REFERAT Dato: 19.01.2016 Tid: Kl. 11:00 15:00 Sted: Store mødelokale Emne: Arbejdsmiljøgruppe Særligt formål med mødet: Indkaldte mødedeltagere:

Læs mere

REFERAT FRA ÅBENT MED-UDVALG

REFERAT FRA ÅBENT MED-UDVALG REFERAT FRA ÅBENT MED-UDVALG DATO: TORSDAG D. 22.2.18 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83 TIDSPUNKT: KL. 8.15 12.15 FRAVÆRENDE: AFBUD: (MT) MONA THORSEN, GRUPPELEDER (KL) KURT LEJBØLLE, GRUPPELEDER (TN) THOMAS NIELSEN,

Læs mere

REFERAT TIL MED-UDVALG

REFERAT TIL MED-UDVALG REFERAT TIL MED-UDVALG DATO: TORSDAG D. 02.02.2017 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83 TIDSPUNKT: KL. 8.15-.13.15 FRAVÆRENDE: KATHE JACOBSEN, AMR LENE DALBY, TR 3F KURT LEJBØLLE, GRUPPELEDER - TILSTEDE: (JS) JØRGEN

Læs mere

REFERAT FRA MED-UDVALG

REFERAT FRA MED-UDVALG REFERAT FRA MED-UDVALG DATO: FREDAG D. 15. APRIL 2016 STED: TIDSPUNKT: KL. 10-14 FRAVÆRENDE: AFBUD: STUBBEKØBINGVEJ 83, MØDELOKALE (LD) LENE DALBY, TR 3 F (SA) SANNE ANDERSEN, TR 3 F (BR) BRITT HANSEN,

Læs mere

REFERAT FRA MED-UDVALG

REFERAT FRA MED-UDVALG REFERAT FRA MED-UDVALG ÅBENT MØDE PÅ SYRENVÆNGET DATO: TORSDAG D. 16.03.2017 STED: FÆLLESLOKALET I SYRENVÆNGET TIDSPUNKT: KL. 10.00 14.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: (LD) LENE DALBY, TR 3 F TILSTEDE: (JS) JØRGEN

Læs mere

REFERAT FRA MED-UDVALG

REFERAT FRA MED-UDVALG REFERAT FRA MED-UDVALG DATO: FREDAG D. 9. SEPTEMBER 2016 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83 TIDSPUNKT: KL. 8.15-12.15 FRAVÆRENDE: AFBUD: - TILSTEDE: (JS) JØRGEN SVENDSEN, LEDER, FORMAND (HRH) HELLE RØNNE HAGMANN,

Læs mere

REFERAT TIL MED-UDVALG

REFERAT TIL MED-UDVALG REFERAT TIL MED-UDVALG DATO: FREDAG D. 16. DECEMBER2016 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83 TIDSPUNKT: KL. 8.15-.13.15 FRAVÆRENDE: AFBUD: (LD) LENE DALBY, TR 3 F (BWJ) BETTINA WEISS JENSEN, AMR (KJ) KATHE JACOBSEN,

Læs mere

REFERAT AF ÅBENT MED-UDVALG

REFERAT AF ÅBENT MED-UDVALG REFERAT AF ÅBENT MED-UDVALG DATO: FREDAG D. 28. OKTOBER 2016 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83 TIDSPUNKT: KL. 10-14 FRAVÆRENDE: AFBUD: (BWJ) BETTINA WEISS JENSEN, AMR (KJ) KATHE JACOBSEN, AMR (SA) SANNE ANDERSEN,

Læs mere

REFERAT TIL ÅBENT MED-UDVALG

REFERAT TIL ÅBENT MED-UDVALG REFERAT TIL ÅBENT MED-UDVALG DATO: TORSDAG D. 12.10.17 STED: RØNNEHUSET TIDSPUNKT: KL. 10-14 FRAVÆRENDE: AFBUD: (DT) DORTE NØRFELT, TR SL (MT) MONA THORSEN, GRUPPELEDER TILSTEDE: (JS) JØRGEN SVENDSEN,

Læs mere

REFERAT TIL MED-UDVALG

REFERAT TIL MED-UDVALG 1 MED-udvalgsmøde 7. december 2018 REFERAT TIL MED-UDVALG DATO: TORSDAG D. 7.12.17 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83 TIDSPUNKT: KL. 8.15 12.15 FRAVÆRENDE: AFBUD: (TN) THOMAS NIELSEN, AMR (BR) BRITT HANSEN, FOA

Læs mere

REFERAT LOKAL MED-UDVALG GH

REFERAT LOKAL MED-UDVALG GH REFERAT LOKAL MED-UDVALG GH DATO: TORSDAG DEN 06. SEPTEMBER 2018 STED: STUBBEKØBINGVEJ 83, 4800 NYK. F. TIDSPUNKT: KL. 08.15 12.15 FRAVÆRENDE: AFBUD: (BR) BRITT HANSEN, FOA (BWJ) BETTINA WEISS JENSEN,

Læs mere

Guldborgsund Handicap MED UDVALG - FORRETNINGSORDEN. Indhold

Guldborgsund Handicap MED UDVALG - FORRETNINGSORDEN. Indhold 1 Forretningsorden for MED-udvalg, Guldborgsund Handicaps Guldborgsund Handicap MED UDVALG - FORRETNINGSORDEN Indhold 1. Formål... 2 2. Udvalgets sammensætning... 2 3. Konstituering... 2 4. Mødevirksomhed...

Læs mere

FORSLAG TIL PROCES FOR SYGEFRAVÆRSPOLITIK FOR GULDBORGSUND HANDI- CAP

FORSLAG TIL PROCES FOR SYGEFRAVÆRSPOLITIK FOR GULDBORGSUND HANDI- CAP FORSLAG TIL PROCES FOR SYGEFRAVÆRSPOLITIK FOR GULDBORGSUND HANDI- CAP Revideret den 18.04.2016 Januar Møde i AMG den 19.01 Februar MEDmøde den 24.02.2016 Marts AM-gruppe April Nyhedsbrev Maj Personalemøder

Læs mere

HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE

HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE 1 Arbejdsmiljøgruppe-møde den 21.03. 2016 HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE REFERAT Dato: 21.03.2016 Tid: Kl. 12:30 15:30 Sted: Store mødelokale, Stubbekøbingvej 83 Emne: Arbejdsmiljøgruppe Særligt formål med

Læs mere

HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE

HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE 1 Arbejdsmiljøgruppe-møde den 07.10. 2015 HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE DAGSORDEN Dato: 09.11.2015 Tid: Kl. 11:00 16:00 Sted: Store mødelokale Emne: Arbejdsmiljøgruppe Særligt formål med mødet: Indkaldte

Læs mere

HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG

HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG 1 HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG REFERAT Dato: 30.05.2018 Tid: Kl. 12:30-15:30 Sted: Store mødelokale, Stubbekøbingvej 83 Emne: Arbejdsmiljøgruppe = arbejdsmiljøudvalg fremover. Indkaldte mødedeltagere: Jørgen

Læs mere

DAGSORDEN TIL ÅBENT MED-UDVALG

DAGSORDEN TIL ÅBENT MED-UDVALG DAGSORDEN TIL ÅBENT MED-UDVALG DATO: TORSDAG DEN 4. OKTOBER 2018 STED: SAKSENHØJ FROKOSTSTUEN, GARTNERIET. TIDSPUNKT: KL. 10.00 14.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: (SA) SANNE ANDERSEN, TR 3 F (BWJ) BETTINA WEISS

Læs mere

REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA

REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA DATO: ONSDAG D. 27.9. 2017 STED: HUSET, DRONNINGENSGADE 10, NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 12 16 MEDLEMMER : LONE GØTTLER AFBUD: LOTTE S. HØYEM JETTE GRAVGAARD

Læs mere

6. Handleplan arbejdsrelateret stress. Der skal medbringes udarbejdet og færdig handleplan på medarbejdernes input. Punkter til drøftelse

6. Handleplan arbejdsrelateret stress. Der skal medbringes udarbejdet og færdig handleplan på medarbejdernes input. Punkter til drøftelse Mødedato MED Udvalgsmøde for Plejeboligområdet dato 30. maj 2018 Mødested Deltager Lokale udsigten Sundhedshuset Funch (leder fmd), Michael Thrane(leder) Afbud Jane Rostock (Leder) Birgit Olsen(Humle)

Læs mere

HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE

HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE 1 Arbejdsmiljøgruppe-møde den 04.04.2018 HANDICAP ARBEJDSMILJØGRUPPE REFERAT Dato: 04.04.2018 Tid: Kl. 12:30-15:45 Sted: Store mødelokale, Stubbekøbingvej 83 Emne: Arbejdsmiljøgruppe Særligt formål med

Læs mere

NYHEDSBREV UGE

NYHEDSBREV UGE NYHEDSBREV UGE 41 2015 JULEFROKOST Medborgerrådet inviterer til julefrokost lørdag d. 21/11 2015 kl. 12-17 på Kikko. Læs invitationen her: Invitation til Julefrokost 2015.docx DELTAGERLISTE TIL KONFERENCE

Læs mere

Referat. Referat fra HovedMED 19. februar 2015. Sted: Hørsholm Rådhus, D1 Dato: 19. februar 2015

Referat. Referat fra HovedMED 19. februar 2015. Sted: Hørsholm Rådhus, D1 Dato: 19. februar 2015 Referat Sted: Hørsholm Rådhus, D1 Dato: 19. februar 2015 Deltagere: Hugo Pedersen, Kommunaldirektør, Formand Klaus Poulsen, Arbejdsleder Marianne Lindholdt, Næstformand, DLF Marlene Dalskov, BUPL Hanne

Læs mere

Fælles MED Administration Dok.nr /18

Fælles MED Administration Dok.nr /18 Fælles MED Administration Dok.nr. 198613/18 Deltagere: Claus Fjeldgaard, Rikke Rødekilde, Helle Marguertsen, Anette Brodde, Ulla Rosendahl, Jørn Gasbjerg, Sonja T. Nielsen, Jeanett Dam. Afbud fra: Brian

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

REFERAT. Bemærkninger:

REFERAT. Bemærkninger: REFERAT Lokal MED - Psykiatri og Misbrug Mødedato: Fredag den 8. februar 2013 Mødested: RC Teaterstien 9 A, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Afbud: Bettina Sørensen Fraværende:

Læs mere

Dato 14-03-2013 j./sagsnr. 87.00.00-P35-1-13. Referat af centerudvalgsmødet den 20. maj 2014. Notat udarbejdet af: Simon Bjerrum

Dato 14-03-2013 j./sagsnr. 87.00.00-P35-1-13. Referat af centerudvalgsmødet den 20. maj 2014. Notat udarbejdet af: Simon Bjerrum Center for Børn & Familie Dato 14-03-2013 j./sagsnr. 87.00.00-P35-1-13 Referat af centerudvalgsmødet den 20. maj 2014 Medlemmer af Centerudvalget: Notat udarbejdet af: Simon Bjerrum Jens Zachariasen Inge

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Mødeindkaldelse og - referat Bestyrelsesmøde d. 12-12 2016. kl. 18.00 Dagsordenspunkter Ca. min. debat info beslut. Kort beslutningsreferat 1 Godkendelse af dagsorden. B godkendt Ole N Ansvar 2 Økonomi,

Læs mere

REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA

REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA DATO: MANDAG D. 17. OKTOBER 2016 STED: SKOLEGADE 3B, 1. SAL TIDSPUNKT: KL. 13 16 MEDLEMMER: LONE GØTTLER YVONNE HVIDHJELM JETTE GRAVGAARD AFBUD: JANE B. CONNELLY

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR SYGEFRAVÆR HANDICAP

RETNINGSLINJER FOR SYGEFRAVÆR HANDICAP RETNINGSLINJER FOR SYGEFRAVÆR HANDICAP JANUAR 2019 GULDBORGSUND HANDICAP STUBBEKØBINGVEJ 83 4800 NYKØBING F TLF. 5473 2340 MAIL: HANDICAP@GULDBORGSUND.DK WWW.HANDICAP.NU Åbningstider: Mandag fra 8.00 til

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen Sekretariat, Kommunikation og HR Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 18. august 2016 kl. 18.00-20.30 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Charlotte Drue Claus Hauritz

Læs mere

Områdeudvalg skole- og dagtilbud BESLUTNINGSREFERAT

Områdeudvalg skole- og dagtilbud BESLUTNINGSREFERAT Områdeudvalg skole- og BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 8, Glesborg Dato: Onsdag den 11. marts 2015 Start kl.: 12:00 Slut kl.: 13:00 Medlemmer: Finn Nørskov Mikkelsen, formand Birgit Underbjerg (AMR)

Læs mere

GULDBORGSUND HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG

GULDBORGSUND HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG 1 GULDBORGSUND HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG REFERAT Dato: 6. november 2018 Tid: Kl. 12:30-15:30 Sted: Stubbekøbingvej 83, 4800 Nykøbing F. Det store mødelokale Emne: Arbejdsmiljøudvalg AMU Særligt formål

Læs mere

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg)

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg) Regionshuset Viborg Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Dagsorden

Læs mere

Skoleåret 2016/17 Bestyrelsesmøde SUNDskolen Møde 8 Lokale A Dato 3 /4-16 OBS mødet er forlænget med 20 minutter. Dagsorden / referat

Skoleåret 2016/17 Bestyrelsesmøde SUNDskolen Møde 8 Lokale A Dato 3 /4-16 OBS mødet er forlænget med 20 minutter. Dagsorden / referat Dagsorden / referat Ordinære medlemmer: Bo Rasmussen (formand), Merete Pedersen (forældrerepræsentant), Rikke Pyndt (forældrerepræsentant), Lonny Naja Rømer (forældrerepræsentant), Jette Knudsen (forældrerepræsentant),

Læs mere

REFERAT. Bemærkninger:

REFERAT. Bemærkninger: REFERAT Område MED - Specialrådgivningen Mødedato: Tirsdag den 3. september 2013 Mødested: Mødelokalet 1. sal, Nørregade 41, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Karl Kristian

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL CENTER MED-UDVALG FOR ARBEJDSMARKED

BESLUTNINGSPROTOKOL CENTER MED-UDVALG FOR ARBEJDSMARKED BESLUTNINGSPROTOKOL DATO: 22. MAJ 2014 STED: DRONNINGESALEN, DRONNINGENSGADE 24, NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 12:00 MEDLEMMER: LARS BOSTHOLM, MARIA LUND, PIA M. PETERSEN, BIRTE MERRILD, BRIT LYDERSEN, CHARLOTTE

Læs mere

Referat fra møde i HovedUdvalget

Referat fra møde i HovedUdvalget Mødedato: 20. juni 2014 kl. 10:00-12:30 Mødested: Odder Rådhus, møderum 1 Referat fra møde i HovedUdvalget Mødelokalet er reserveret fra kl. 8.30 til formøde for personalerepræsentanterne Deltagere: Ledelsesrepræsentanter:

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA

REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA DATO: ONSDAG D. 18. JANUAR 2017 STED: FESTSALEN PÅ SAXENHØJ TIDSPUNKT: KL. 12 16 MEDLEMMER: LONE GØTTLER YVONNE HVIDHJELM JETTE GRAVGAARD AFBUD: JANE B. CONNELLY

Læs mere

REFERAT AF PÅRØRENDERÅDSMØDE DEN Pkt. 1 Møde med repræsentanter fra Handicaprådet.

REFERAT AF PÅRØRENDERÅDSMØDE DEN Pkt. 1 Møde med repræsentanter fra Handicaprådet. REFERAT AF PÅRØRENDERÅDSMØDE DEN 11.06.2018 Til stede: Formand Anne-Grethe Zangenberg, Lilian Jørgensen, suppleant Anne- Sophie Damberg, Jane Sørensen, suppleant Dorte Jochumsen, Hardy Høj, Gruppeleder

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Mandag d. 19.03 2018 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Christina Poulsen, Gitta Catalina, Lise Jacobsen, Lars Asmussen, Michael Rolighed,

Læs mere

REFERAT ARBEJDSMILJØUDVALG

REFERAT ARBEJDSMILJØUDVALG 1 REFERAT ARBEJDSMILJØUDVALG REFERAT Dato: 4. februar 2019 Tid: Kl. 12:30-15:30 Sted: Stubbekøbingvej 83, 4800 Nykøbing F. Det store mødelokale Indkaldte mødedeltagere: Jørgen Svendsen () Jørgen Wandrup

Læs mere

GULDBORGSUND HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG

GULDBORGSUND HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG 1 GULDBORGSUND HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG REFERAT Dato: 17. september 2018 Tid: Kl. 12:30-15:30 Sted: Stubbekøbingvej 83, 4800 Nykøbing F. Det store mødelokale Emne: Arbejdsmiljøudvalg AMU Særligt formål

Læs mere

DAGSORDEN. Kommune crawl blev ikke til mere, da der ikke var nogle tilmeldinger. Vidensdelings gruppe. Birtes hængeparti. Der er lidt undervejs.

DAGSORDEN. Kommune crawl blev ikke til mere, da der ikke var nogle tilmeldinger. Vidensdelings gruppe. Birtes hængeparti. Der er lidt undervejs. LokalMED - Sted: Mødelokalet Tid: Onsdag den 9. maj kl. 11 14.30 Medarbejderne har formøde fra 11 12. Der serveres lidt spiseligt. Medlemmer Susan Bach - TR Gitte Hviid medarbejderrep. Lotte Lønsgren AMR

Læs mere

BRØNDBY KOMMUNE. Referat fra HovedMedUdvalgsmøde. 18. december 2014 kl. 9.30 til 11.30 i mødelokale V001.

BRØNDBY KOMMUNE. Referat fra HovedMedUdvalgsmøde. 18. december 2014 kl. 9.30 til 11.30 i mødelokale V001. BRØNDBY KOMMUNE Referat fra HovedMedUdvalgsmøde 18. december 2014 kl. 9.30 til 11.30 i mødelokale V001. BRØNDBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse 1. Arbejdsmiljø... 1 2. Gensidig information... 1/2 3. Uddannelse

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Mødedato: 11.3.2009 Tidspunkt: 14-18 Mødenr.: Sted: Deltagere: Ryslinge Administrationsbygning M59 Indkaldelse Torben Smith (formand, KB) Søren Kristensen

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA

REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA DATO: MANDAG D. 13. JUNI 2016 STED: SKOLEGADE 3B, 1. SAL TIDSPUNKT: KL. 13 16 MEDLEMMER: LONE GØTTLER YVONNE HVIDHJELM JETTE GRAVGÅRD AFBUD: JANE B. CONNELY

Læs mere

Handleplan for Bostedet Kastanjebo i Randers kommune

Handleplan for Bostedet Kastanjebo i Randers kommune Handleplan for Bostedet Kastanjebo i Randers kommune Påbud: Overholdelse af relevant lovgivning: - Tilbuddet skal sikre, at lovgivningen overholdes i forhold til anvendelse af magt - Tilbuddet skal sikre,

Læs mere

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg torsdag den 21. maj 2015 kl. 13:30 Mødelokale 3, Roskilde Sygehus. Deltagere:

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg torsdag den 21. maj 2015 kl. 13:30 Mødelokale 3, Roskilde Sygehus. Deltagere: Referat Møde i Personalepolitisk underudvalg torsdag den 21. maj 2015 kl. 13:30 Mødelokale 3, Roskilde Sygehus Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Marianne Evers Arne Cyron Michael Nørgaard Kim Leck Fischer

Læs mere

Dagsorden HSU. Dagsordenspunkter. Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl.

Dagsorden HSU. Dagsordenspunkter. Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. Dagsorden HSU Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Center for Undervisningsmidler, Vejle Damhaven 13A, 7100 Vejle Mødelokale: Journalnummer:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat af Handicaprådsmøde

TÅRNBY KOMMUNE. Referat af Handicaprådsmøde TÅRNBY KOMMUNE Referat af Handicaprådsmøde Dato: 22.10.2015 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Camilla Schwalbe, Jan Jakobsen, Ole Holm Pedersen, Anders Krantz, Lars-Peter Brogaard Nielsen,

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Referat Pårørenderåd 6. juni 2019

Referat Pårørenderåd 6. juni 2019 Referat Pårørenderåd 6. juni 2019 Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning kl 17-19.30 Deltagere: Jenny Jensen, (Syrenvænget) Tena Lybkær Nielsen (Rørkjærvej) Annelise Jørgensen, Suppleant Mikael

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. Områdeudvalg børn og unge

BESLUTNINGSREFERAT. Områdeudvalg børn og unge Områdeudvalg børn og unge BESLUTNINGSREFERAT Møde nr. : 08/2011 Sted : Mødelokal 8, Administrationsbygningen, Glesborg Dato : 13. september 2011 Start kl. : 9:00 Slut kl. : 11:15 Medlemmer (Ledelsen) Deltog

Læs mere

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg Mandag den 3. december 2018 kl. 08:00 Mødelokale 20. Deltagere:

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg Mandag den 3. december 2018 kl. 08:00 Mødelokale 20. Deltagere: Referat Møde i Personalepolitisk underudvalg Mandag den 3. december 2018 kl. 08:00 Mødelokale 20 Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Marianne Evers Ricco Norman Dyhr- afbud Michael Nørgaard- afbud Kim Leck

Læs mere

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand)

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) referat Handicapråd 19. februar 2015 dato: sted: mødelokale sydfalster, rådhuset kl. 9.00 tidspunkt: DELTAGERE: Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) Anne-Lise Rossau Claus Petersen Afbud: Fremmødt SUPpLEANT

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: Niels, Gitte 44-2014/15:

Læs mere

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Käthe/ Deltagere: Gitte W, Gitte O, Kristine, Susanne, og Käthe Afbud:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Stressansvarlighed på alle niveauer Ansvaret for at undgå og/eller håndtere stressproblematikker i dagligdagen ligger på flere niveauer.

Stressansvarlighed på alle niveauer Ansvaret for at undgå og/eller håndtere stressproblematikker i dagligdagen ligger på flere niveauer. Trivselspolitik for Hoven Friskole og Børnehus Indledning Målet med en trivselspolitik er at forebygge, modvirke og håndtere stress, da stress indvirker negativt på den enkelte, dennes arbejdsindsats og

Læs mere

REFERAT. Møde nr Torsdag den 14. marts 2019 kl , Lokale 187, 1. sal Rådhuset, 7500 Holstebro

REFERAT. Møde nr Torsdag den 14. marts 2019 kl , Lokale 187, 1. sal Rådhuset, 7500 Holstebro REFERAT Møde nr. 02-2019 Torsdag den 14. marts 2019 kl. 17.00 19.30, Lokale 187, 1. sal Rådhuset, 7500 Holstebro Medlemmer: Jørgen Ahler, Vita Hagelskjær, Jan Schmidt Nielsen, Mona Engmark, Ellen Margrethe

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune

Brønderslev-Dronninglund Kommune Brønderslev-Dronninglund Kommune Administrativ styregruppe Referat Dato: 29. november 2004 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 9.00 - ca. 12.30 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Forretningsorden

Læs mere

Referat fra sidst Godkendes inden udsendelse af referat til enheder i viften.

Referat fra sidst Godkendes inden udsendelse af referat til enheder i viften. Referat til MED-møde den 6. februar 2017. Tilstede: Jørgen Fuglsang, Jeppe Esmann De Lemos, Gert Struve Mortensen, Mette C. Longsted, Bettina Dyred, Lone Z. Nielsen, Niels Helmer Jensen, Annette Kjærgaard

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

MED Områdeudvalg Sundhed

MED Områdeudvalg Sundhed Referat Mødelokale 1, Rådhuset, Kl. 12:00 Medlemmer Birgitte Eskelund Schmidt Anne-Marie Thøgersen Lone Damgaard Niels Hansen Helle Leegard Funch Heidi Neiiendam Tina Mørk Mona Hertel Hansen Gunhild Karlsen

Læs mere

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia a. Velkomst og præsentation af den nye bestyrelse. b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Referat af MED-udvalgsmøde Fredag d. 4. april 2014 kl

Referat af MED-udvalgsmøde Fredag d. 4. april 2014 kl Referat af MED-udvalgsmøde Fredag d. 4. april 2014 kl. 10.00-13.00 Kulturhusets konferencerum Ledelsesrepræsentanter: Bernhard Schmitz Thomas Meyhoff Crone (referent) John Bay Sørensen Renate Gregersen

Læs mere

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst Mødedato Tirsdag den 5. marts 2019 Mødetidspunkt Formøde for ledere og medarbejdere kl. 11.30 12.30. 12.30 15.30 lokal MEDmøde Sted Deltagere Salen, Solhøj Konstitueret Virksomhedsleder Dan Røn Virksomhedsleder

Læs mere

DAGSORDEN. Områdeudvalget for Administrationen

DAGSORDEN. Områdeudvalget for Administrationen Områdeudvalget for Administrationen DAGSORDEN Møde nr. : 02/2008 Sted : Mødelokale 2, Rådhuset i Grenaa Dato : 14. maj 2008 Start kl. : 14.00 Slut kl. : 16.15 Medlemmer Jesper Kaas Schmidt (Ledelse) Ove

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag den 11. december 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Pårørende råd Trekløveret

Pårørende råd Trekløveret 1 Trekløveret Ølsted d. 15. september 2009 Pårørende råd Trekløveret Referat Møde nr.4/2009 den 10. september 2009 kl. 18.30 I Møderum 1 2 Deltagere: Formand Flemming Skovgaard (Allan) Medlemmer Anne Kelner

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Godkendt - Referat RB-møde 150528 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

SYGE- FRAVÆRS- POLITIK

SYGE- FRAVÆRS- POLITIK SYGE- FRAVÆRS- POLITIK SUNDHEDS- OG OMSORGSFORVALTNINGEN Godkendt af SUF MED 23. maj 2017. Gældende fra 1. juli 2017 Side 1 Indholdsfortegnelse Formål med sygefraværspolitikken 3 Mål for fraværsarbejdet

Læs mere

Åbent Referat. til. Virksomheds-MED, Social- og Sundhedsafdelingen

Åbent Referat. til. Virksomheds-MED, Social- og Sundhedsafdelingen Åbent Referat til Mødedato: Fredag den 22. november Mødetidspunkt: 8:00-9:00 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Titan - Mellemgang 1. sal Christel Zøhner, Pia Maria Nielsen, Sanne Schroll, Kirsten

Læs mere

Dagsorden. Møde i Personalepolitisk underudvalg Tirsdag den 7. november 2017 kl. 12:00 Mødelokale 20. Deltagere:

Dagsorden. Møde i Personalepolitisk underudvalg Tirsdag den 7. november 2017 kl. 12:00 Mødelokale 20. Deltagere: Dagsorden Møde i Personalepolitisk underudvalg Tirsdag den 7. november 2017 kl. 12:00 Mødelokale 20 Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Marianne Evers Michael Nørgaard - afbud Kim Leck Fischer Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Onsdag den 9. oktober Starttidspunkt: Kl. 10:00 Sluttidspunkt: Kl. 12:00. Bemærkninger:

REFERAT. Mødedato: Onsdag den 9. oktober Starttidspunkt: Kl. 10:00 Sluttidspunkt: Kl. 12:00. Bemærkninger: REFERAT Lokal MED - Psykiatri og Misbrug Mødedato: Onsdag den 9. oktober 2013 Mødested: RC Haderslev Starttidspunkt: Kl. 10:00 Sluttidspunkt: Kl. 12:00 Afbud: Mona Otte Fraværende: Ingen Bemærkninger:

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 15. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 15. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Torben Andersen, Jette Vestergaard og Gytte Gade. Leder af sygeplejen Hanne Eriksen

Læs mere

REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA

REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA REFERAT MEDUDVALG FOR SOCIALPSYKIATRIEN OG CFA DATO: MANDAG D. 8. FEBRUAR 2016 STED: HUSET, DRONNINGENSGADE 10 TIDSPUNKT: KL. 13 16 MEDLEMMER: LONE GØTTLER YVONNE HVIDHJELM JETTE GRAVGÅRD AFBUD: JANE B.

Læs mere

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Deltagere: Jørn Christensen (Høreforeningen) Øvrige deltagere: Tabita Sonne-Dalsø Afbud: Alice Thulesen (Dansk

Læs mere

Stresshåndteringspolitik Center for Kvalitetsudvikling

Stresshåndteringspolitik Center for Kvalitetsudvikling Regionshuset Århus Center for Kvalitetsudvikling Afdelingsnavn Stresshåndteringspolitik Center for Kvalitetsudvikling Olof Palmes Allé 15 DK-8200 Århus N Tel. +45 8728 0000 www.cfk.rm.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling... 2

Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling... 2 Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 19. februar 2015 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Mødet slutter kl. 17.30. Afbud: Lis Lund og Vivi Bjørnmose. Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse

Læs mere

REFERAT Mandag d.2.marts 2015 kl Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå

REFERAT Mandag d.2.marts 2015 kl Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 02/2015 FIU 9501-15-08-01 REFERAT Mandag d.2.marts 2015 kl. 9.00-16-00 Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå Deltagere: Hanne Christensen

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning.

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning. Dato 24. februar 2016 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning. Thorsten Gregersen

Læs mere

22 Oplæg vedr. frivillighed Status på EU udbud fra Serviceniveau for handicap, social og psykiatri 1.

22 Oplæg vedr. frivillighed Status på EU udbud fra Serviceniveau for handicap, social og psykiatri 1. Handicaprådet Referat Møde 18. juni 2014 kl. 16:00 på Rådhuset indgang B Handicap, social og psykiatri. Tilstede: Karin Maria Bærendtsen, suppleant for Lene Rysgaard Anna Marie Leth, suppleant for Gert

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen HR og Uddannelse Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere