FAQ: Svar på ofte stillede spørgsmål 11. november 2011

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FAQ: Svar på ofte stillede spørgsmål 11. november 2011"

Transkript

1 FAQ: Svar på ofte stillede spørgsmål 11. november 2011 Renovering af Lundens bygninger m.m. er godt i gang. Vi har oplistet nogle spørgsmål / problemer, som vi håber, vil give svar på mange spørgsmål: Hvornår starter renoveringen? Selve renoveringen går i gang i efteråret 2010 med de første genhusninger i januar Hvilken blok starter man med? Den første blok er blok 16, derefter blok 15, så blok 1, blok 2 osv. Og den sidste bliver blok 14 i efteråret Vi er nået ca. halvvejs med genhusningen. Hvor lang tid skal man bo i pavillonen ind- og udflytning? Man flytter ud af sin lejlighed en søndag. Man kan komme ind i pavillonen fra kl. 7:00. Der forventes en genhusningsperiode på 7 uger pr. opgang. Man skal medbringe personlige ejendele, tøj, sengelinned samt håndklæder og rengøringsmidler. Man skal selv opbevare planter, let fordærvelige varer, brandfarlige væsker mm. Desuden skal man selv opbevare kontanter, smykker og andre værdigenstande. Man flytter hjem til sin lejlighed en lørdag. Man skal være ude af pavillonen senest kl. 14:00 af hensyn til efterfølgende nye beboere. Det er ikke alle beboere der fjerne alle deres ting i lejligheden. Man skal sørge for at fjerne tøj, møbler, tæpper m.m., ellers bliver de fjernet på lejers regning. Hvor lang tid før selve udflytningen vil de enkelte beboere blive kontaktet? Der afholdes blokmøder for de enkelte blokke ca. 1 måned før udflytningen. Under disse møder forklares/afklares de praktiske spørgsmål herunder hvorledes nedpakningen skal ske, hvordan flyttekasser mærkes samt om der er specielle ting der skal klares for de enkelte beboere. Jeg har tidligere udtrykt min bekymring for hvordan vi - en familie på 6 (2 voksne og 4 børn) skal kunne opholde os i en pavillon på ca. 65m 2 med 2 soverum og service, senge, borde og stole etc. til 5...? Er det meningen, at beboerne skal betale fuld husleje i den tid, vi skal bo i pavillonen? Den midlertidige bolig i Lundeborg er komplet udstyret med møbler og service til 6 personer. SERVICE: Der er komplet service til 12 personer. Der er induktionskomfur, køleskab m/fryser, opvaskemaskine, emhætte, støvsuger og kaffemaskine m.m. TV: Der er installeret et 32 tv med den store YouSee TV-pakke. INTERNET: Der vil blive installeret en fast internet forbindelse, som vil være til rådighed. Hastighed 10/10 Mbps pr. pavillon. Hvis man har fast IP-adresse og ønsker denne flyttet til den midlertidige bolig, skal man selv sørge for dette og evt. udgifter hertil afholdes af beboeren.

2 TELEFON: I hver boligpavillon installeres der 1 stk. tlf.stik med dertil hørende telefonnummer, som er tilknyttet den enkelte bolig. Hvis man ønsker eget telefonnummer flyttet med, skal man selv stå for al kontakt til eget teleselskab for at få flyttet nummeret og tilbage igen ved udflytning. Eventuelle udgifter hertil afholdes af beboeren. Samme vilkår gør sig gældende for evt. alarmtryk for hjemmeplejen eller lignende. Beboer betaler for eget forbrug. Hvis man ønsker at benytte pavillonens telefonstik, så skal man huske at tage sin egen fastnet-telefon med. TELESLYNGE: Såfremt man har teleslynge og gerne vil have det flyttet med i pavillonen, så er det vigtigt at vi får besked. Vi skal sørge for flytning af teleslyngen. Samme vilkår gør sig gældende for evt. alarmtryk for hjemmeplejen eller lignende. HUSLEJE: Som alle andre steder hvor der er genhusning i forbindelse med en renovering, skal der betales normal husleje. VARME: Pavilloner har gulvvarme, og er i øvrigt isoleret efter dagens skrappe standarder. Pas på med at sætte for meget på gulvet. Hvis man ikke er hjemme på udflytningsdagen Hvis man ikke er hjemme på udflytningsdagen, så stoppes flytteprocessen, og beboeren får en regning på de ekstra omkostninger der kommer. Vi må ikke gå ind i en lejlighed med hjælp af en låsesmed. Rengøring af pavillon ved fraflytning? Den midlertidige bolig skal afleveres rengjort ved fraflytning. Boligen inspiceres, og såfremt den ikke er tilfredsstillende rengjort vil rengøring blive foretaget på beboerens regning. Hvis der slås noget service m.m. i stykker, så pålægges beboeren erstatning. Nøgler til pavillonen? Der er 4 stk. nøgler (kopisikret) til hver pavillon. De passer til pavillon, postkasse, cykel- og barnevognsskur samt trækvogne. Vi sørger for inddragelse af nøgler ved hjemflytning, og sørger for at nøgler ligger i postkassen hos den beboer der skal flytte i pavillon søndag morgen fra kl. 7:00. I øjeblikket afleverer vi nøgler til pavillonerne lørdag eftermiddag ved tiden. Adresseændring Vi har haft møde med PostDanmarks Distributionsleder, der har ansvaret for uddeling af posten i Lunden. 8 dage før udflytning og hjemflytning sender jeg en mail med navn og adresse og hvor de flytter hen, så klare han det praktiske. Det samme sker med adresseændringer på lokalaviser. Udflytningen / genhusningen er ikke en normal flytning, hvor man selv kan flytte ting. Alt skal flyttes af et flyttefirma og deponeres i 7 uger. Udflytningen er at sidestille med en fraflytning. Det er for så vidt lige meget, om der er tale om en genhusning i en periode, eller om man reelt fraflytter lejligheden. Det vil sige at gulvtæpper skal tages af, billeder, hylder, skabe og hvad der ellers hænger på væggene skal pakkes ned. Egne klædeskabe skal også flyttes. Det er beboeren selv, der skal sikre at tingene pakkes forsvarligt.

3 Flyttekasser? På blokmødet kan man bl.a. få en vejledning i nedpakning. 3X34 s flyttemand kommer efter blokmøde rundt og inspicerer lejlighederne og leverer det aftalte antal flyttekasser man skal bruge, som man kvitterer for. Skal man bruge flere, bestiller man igen på en bestillingsseddel, som hænges op i opgangen, ca. 2 uger før udflytning. 3x34 vil være til rådighed for spørgsmål i opgangen ca. 4 uger før udflytning. Datoen bliver varslet i opgangen. Man starter med at flytte 3. sal, så 2. sal og sidst 1. sal. Torsdag efter hjemflytning bliver de første kasser afhentet. Hvem pakker? Man skal selv pakke, ca kg i en kasse. Når tiden nærmer sig udleveres der flyttekasser til den enkelte beboer. Man kvitterer for det antal, man får udleveret, og skal levere samme antal tilbage. Beboerne skal betale for eventuelt manglende kasser. Det vil i øvrigt ikke være muligt at hente genstande, når de først er deponeret. Husk også at ting i kælderrummet skal nedpakkes. Det skal ikke bæres op i lejligheden, men bliver flyttet direkte fra kælderen. Affald i forbindelse med nedpakning? Der vil blive opstillet containere ved blokken, så man lettere kan smide det ud, man ikke skal have med i flytningen. Dette skal ske senest dagen før udflytning. Væg mod gæstetoilet Væg mod gæstetoilet skal rives ned, da vi skal ind til rørinstallationerne. Skabe og hylder skal fjernes. Hvem forsikrer under transport og på deponeringsstedet? Flyttefirmaets forsikring dækker kun under transport fra lejligheden til opbevaringsstedet og retur. Det er egen forsikring, der dækker under opbevaring. Man skal selv sørge for at gøre ens forsikringsselskab opmærksom på, at ens indbo opbevares på 3x34 lagerhotel, Hvissingevej , 2600 Glostrup i en given periode, men også at man eksempelvis bor i en pavillon i Resenlund 24 x i en given periode. Blanket kan hentes på Lundens hjemmeside under renovering. Hvordan sikres malerier, ægte tæpper, glas & porcelæn, antikviteter, vin m.m. Vi anbefaler at man selv sørger for opbevaring af særlige værdigenstande. Man skal selv sørge for indpakning. Man skal selv sørge for at gøre sit forsikringsselskab opmærksom på dette. Hvordan sikres pengeskabe? Man skal sørge for at tømme det, og så flyttes det evt. sammen med andet indbo til opbevaringsstedet. Kan man få udleveret genstande under deponeringen? Det vil ikke være muligt at hente genstande, når de først er deponeret. Må der ryges i pavillonerne? Vi kan ikke forbyde beboerne at ryge i lejlighederne, og det samme vil nok også gøre sig gældende i pavillonerne. Men vi henstiller meget kraftigt, at folk går uden for og ryger. Vi skal tænke på, at der blandt de efterfølgende beboere der er allergiker, og som ikke kan tåle at komme i en bolig, hvor der har været røget og /eller har været husdyr.

4 Tag hensyn til de næste beboere. Vi har væg-til-væg gulvtæpper, hvordan skal vi forholde os? Man skal man selv sørge for at tage det af og rulle det sammen, således at flyttefirmaet kan tage det med til deponering. Hvordan med faste gulvtæpper? Hvem fjerner dem? Hvordan med ting der hænger på væggene (malerier, skabe m.m.) Skal de fjernes? Man skal selv sørge for at tage tæpper af og rulle dem sammen. Ting på væggene skal tages ned og pakkes ind. Egne skabe skal skilles ad. De flyttes sammen med andet indbo til opbevaringsstedet. Når nu der skal lægges nyt gulv, er det så muligt at få trukket ledninger til internet og tv ud i alle rum, fra et centralt sted. Efter ønske fra det ekstraordinære afdelingsmøde den 28. maj 2009, så er der lavet et trækrør fra stuen til det ene kammer. Det er ikke tanken, at afdelingen vil trække ledninger til alle rum, det vil øge huslejen væsentligt. Man kan ikke få adgang til lejligheden under byggeprocessen. MTH har et tilbud til de beboere der ønsker ekstra rørføring til andre værelser. Dørkarme/gerigter Er det rigtigt at ALLE dørkarme af plastik bliver skiftet ud med nye af træ? Der skal jo skiftes EL og måske tager jeg fejl men er der ikke noget med at man ikke må sætte kontakter i plastik karme? Og det vil jo se lidt fjollet ud at nogle er af plastik imens andre er af træ. Alle dørkarme/gerigter, bortset fra indvendig på badeværelse og gæstetoilet, udskiftes og alle steder vil der blive opsat nye el-ledninger og kontakter. Panelerne langs gulvet Panelerne langs gulvet skal fjernes så man kan lægge nyt gulv. Bliver der sat nye paneler på bagefter eller genbruger man de gamle? Der komme nye, en lille smule højere end de gamle. Vi har fået nyt køkken, skal det rykkes ud for at lægge nyt gulv? Der er beboere, der har fået tilladelse til opsætning af nyt køkken. Det vil delvis blive taget ned af entreprenøren og sat op igen efter renoveringen af køkkenerne. Nedtagning sker mandag efter udflytning, og vi prøver opsætning torsdag før hjemflytning. Radiatorerne i køkkenet vil de blive fjernet. Afdelingen havde ikke planer om at fjerne radiatorerne i køkkenet i forbindelse med renoveringen. Men der er mange der har ønsket at få den ene radiator fjernet. Derfor fjernes den højre radiator (mod skab på altan), hvor gulvet og radiatorventiler alligevel skal skiftes. Så det sker uden at man behøver at sende en ansøgning. Jeg var i prøvelejligheden, som jo var flot, men da jeg kom ud i køkkenet så jeg, at der var "lagt" en udstødning til en 15 tons lastvogn oppe på skabet. Allerede da Afdelingsbestyrelsen var oppe og se prøvelejligheden var man enige om, at det var et problem, så Afdelingsbestyrelsen har sammen med rådgiverne arbejdet med problemet. Der vil blive lavet en inddækning for at skjule udsugningen.

5 Bliver altanerne lukkede? Ja, og glaspartiet vil kunne foldes til side og kun fylde ganske få cm i den ene side. Der vil i øvrigt blive installeret lampeudtag med afbryder og en el-kontakt på altanen. Nye lukkede altaner Når man skal påbegynde arbejdet med altanerne, så vil de blive afspærret, så det ikke er muligt at komme derud. beboerne skal rydde altanen for ting og sager samt markise, sidestykker, altanmøbler m.m. Skabet skal også tømmes, så der ikke står noget. Der kommer 1 hylde i skabet på altanen. Kan man bibeholde sin markise selvom at altanen bliver lukket. Hvis man ikke kan, hvem tager den så ned Det vil ikke være muligt at bibeholde en markise, når altanerne bliver lukket. Man har mulighed for at have rullegardiner eller lign. Man skal selv sørge for at tage sin markise ned. Mange har fået opsat opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere? Ens egne hårde hvidevarer vil blive afmonteret fredag før udflytning af MTH. De flyttes sammen med andet indbo til depot. Når man kommer tilbage, står de på samme sted, klar til at blive monteret af afdelingens elektriker og VVS er om mandagen efter tilbageflytningen. Af forsikringsmæssige årsager vil det være fint hvis beboeren har gemt transportbeslag til hårde hvidevare. Man fundet ud af, at det ikke er muligt at have ejendommens køleskab og komfur stående i lejligheden, så de flyttes i depot. Ulovlige el-installationer Efter at vi nu har flyttet en del opgange, så har vi oplevet, at der en del ulovlige elinstallationer i lejlighederne. Beboerne skal sørge for at fjerne dem, ellers bliver de fjernet på lejers regning. Hvordan med egne klædeskabe? Man skal selv sørge for at skille dem ad og samle dem igen. De flyttes sammen med andet indbo til opbevaringsstedet. De indbyggede skabe skal udskiftes. Der er forskellige placeringer af skabe i forskellige lejligheder, men man kan vel forvente, at de nye indbyggede skabe placeres fuldstændig på samme måde og steder som, de gamle skabe? De nye klædeskabe vil blive opsat nøjagtig hvor de gamle står. Hvis man ønsker et ekstra højskab i lejligheden, så kan HTH og Svane Køkkenet tilbyde det som tilvalg. Mange beboere har fået opsat hjælpemidler (teleslynge, forhøjet toilet m.m.) i lejligheden. Disse hjælpemidler bliver vel flyttet over i pavillonen? Og senere genopsat i lejligheden? Umiddelbart vil hjælpemidler ikke blive flyttet, men man har mulighed for at spørge Brøndby Kommunes hjælpemiddelcentral om hjælp. Hvis man har teleslynge eller andre høretekniske hjælpemidler, så skal man kontakte beboerkoordinatoren. Mange beboere sover i specielle senge, som vel bliver overflyttet til pavillonen og tilbageflyttet til lejligheden? Umiddelbart vil specielle senge ikke blive flyttet, men man har mulighed for at spørge Brøndby Kommunes hjælpemiddelcentral om hjælp.

6 Cykler og barnevogne ved pavillonerne? Der er bygget et aflåst skur/læskur til cykler, barnevogne og el-scooter. Man skal huske at tage sine ting med fra barnevognsrum og cykelkælder. Nogle opgange har fået opsat ekstra gelænder, de bliver vel genopsat? Ekstra gelænder i opgangen blive siddende hvis de bliver brugt, men der hvor de ikke bliver brugt vil de blive fjernet. Indvendige og udvendige arbejder? Det er ikke sikkert at alt udvendigt arbejde er færdigt, når man vender tilbage. Det kan endda blive sådan at vejrliget gør, at det ikke kan arbejdes udendørs, mens arbejdet indendørs selvfølgelig kører videre og kommer et par blokke foran. Der kan blive sat stillads op omkring blokken før man flytter til pavillon, ligesom der kan være stillads omkring blokken når man flytter hjem i lejligheden. Hvilke køkkenelementfirmaer må benyttes til nye køkkener? Der henvises til Lundens råderetskatalog. Kontakt afdelingsbestyrelsen eller Varmemesteren, da der skal ansøges (med tegninger og budget) før man går i gang. Nyt køkken kan ikke ske i forbindelse med renoveringen af lejligheden, men skal vente indtil man er flyttet tilbage. Dog vil være muligt at nedtage køkkener inden udflytning, og dermed bruge containerne til køkkenskabene. Reglerne for nyt køkken står beskrevet i råderetskataloget. Nyt køkken via råderet når man flytter tilbage i lejligheden? Hvis man har ansøgt om nyt køkken i forbindelse med renoveringen, og fået tilladelse til opsætning efter hjemflytning til lejligheden, så vil vi gerne vide hvis der er særlige forhold/installationer vi skal være opmærksomme på. Vi kan ikke love at vi kan efterkomme det, men vi vil prøve. Hvad gør man hvis man vil have fjernet væggen mellem køkken og spisestue? Man sender en ansøgning til afdelingsbestyrelsen eller Varmemesteren, da der skal ansøges (med tegning) før man går i gang. Flytning af væggen kan ikke ske i forbindelse med selve renoveringen, men man kan med fordel søge om det nu, således at den er nedtaget inden man bliver genhuset. Gulvet vil dermed være i et stykke, og ikke have en reparation efter væggen. Reglerne for flytning af vægge står beskrevet i råderetskataloget. Hvorfor er køkken og badeværelse ikke med i renoveringen? Landsbyggefonden fandt ikke grundlag for renovering, da slidtage skal tages over driften. Varmemesteren har kontakt til køkkenleverandører og disse kan komme med forslag til nye køkkener og badeværelse disse skal dog finansieres via Råderetten Hvis man ønsker nyt badeværelse, hvordan gør man? Der henvises til Lundens råderetskatalog. Kontakt afdelingsbestyrelsen eller Varmemesteren, da der skal ansøges (med tegninger og budget) før man går i gang. Nyt bad kan ikke ske i forbindelse med renoveringen, men skal vente indtil man er flyttet tilbage. Reglerne for nyt bad står beskrevet i råderetskataloget. Hvad med klubberne? Klubberne skal have nye facader. Det betyder, at der skal ryddes ca. 1 m indvendig ved vindue/facade. Der skal ikke isoleres i loftet, da det er opvarmet rum.

7 I forbindelse med renoveringen skal klubberne have nye facader. Det betyder, at gulvet skal ryddes ca. 1 m indvendig i lokalet ved vindue/facade. Såfremt klubben har rækværk eller beplantning, skal det også fjernes. Der skal ikke isoleres i loftet, da det er opvarmet rum. Der vil i periode være tidspunkter hvor det ikke vil være muligt at komme ind i klubben. I de 3 uger hvor blokken helt er tømt for beboere, er det ikke muligt at komme ind i klubben. Ekstra kælderrum? De ekstra kælderrum i parterre der er opvarmet og lejet ud til beboere skal ikke ryddes, men vi skal have adgang, da der skal laves noget ledningsarbejde. Har man tænkt på muligheden for at bytte lejligheder under udflytningen? (Det kan selvfølgelig kun ske inden for samme blok) Det vil ikke umiddelbart være muligt, men man kan evt. kontakte Brøndby Kommunes boligkontor og høre om muligheden. Iflg. loven har man ret til at bytte lejlighed, hvis man har boet mindst 2 år i lejligheden. Stilladserne omkring blokken Vi har oplevet at der er nogle unge mennesker der går rundt på stilladserne. Hvis man ser det, så ring omgående til politiet tlf Bortskaffe asbest eller asbestholdigt materiale MTHøjgaard skal bortskaffe asbest eller asbestholdigt materiale i kældergange. Det kan det være forbundet med fare for påvirkning fra støv fra asbest eller asbestholdige materialer, hvis man kan komme ind i kældergangen. Man er derfor nødt til at lukke for adgang til kældergangene i 72 timer, regnet fra tirsdag morgen efter at den første opgang er fraflyttet en blok. Det bliver varslet. Rørarbejde i kældergang der lukkes for vand I forbindelse med at MTHøjgaard lave noget af det indvendige rørarbejde, så er man nødt til at lukke for vandet til en hel blok i en halv dag. Det vil ske mellem kl. 9:50 og 15:30 tirsdag efter at den første opgang er fraflyttet en blok. Det bliver varslet. Hvornår er renoveringen færdig, herunder også de grønne områder? Hele byggefasen forventes færdig ved årsskiftet Hvor stor bliver den nye husleje? Hvis huslejen bliver på et niveau, som vi vil have svært ved at betale, så må vi have en plan B. Huslejen er via skema B blevet fastsat. Det bliver noget billigere end oplyst i skema A fra november Der henvises til skemaet i Lundexpressen, november 2010 og på hjemmesiden under renovering/husleje. Hvornår træder huslejeforhøjelsen i kraft? Den træder først i kraft når renoveringen er færdig, og Skema C er godkendt John Frimann beboerkoordinator

Renovering af Dammene s boliger er godt i gang. Vi har oplistet nogle spørgsmål / problemer, som vi håber, vil give svar på mange spørgsmål:

Renovering af Dammene s boliger er godt i gang. Vi har oplistet nogle spørgsmål / problemer, som vi håber, vil give svar på mange spørgsmål: F A Q Svar på ofte stillede spørgsmål. Renovering af Dammene s boliger er godt i gang. Vi har oplistet nogle spørgsmål / problemer, som vi håber, vil give svar på mange spørgsmål: Hvordan får jeg den bedste

Læs mere

Renovering af Løget By - Løget Høj 45. 23-09-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 45 1

Renovering af Løget By - Løget Høj 45. 23-09-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 45 1 Renovering af Løget By - Løget Høj 45 1 Arbejder på Løget Høj 45, afd. 41! Facader - Rækkehusene får nye vinduer - Rækkehusene får nye facader Boligen - køkken og bad - Alle badeværelser renoveres - Alle

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 17-12-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 47 & 51 1

Velkommen til etapemøde! 17-12-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 47 & 51 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Løget Høj 47 & 51, afd. 41! Facader - Rækkehusene får nye vinduer - Rækkehusene får nye facader - Rækkehusene får nye overdækninger mod haven Boligen - køkken og

Læs mere

Folder om genhusning & flytning

Folder om genhusning & flytning Folder om genhusning & flytning Ryhaven 27. august 2015 Kære beboer Renoveringen i Ryhaven er ved at tage form og det betyder, at du ikke kan bo i dit hus i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses

Læs mere

GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan

GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan AFDELING 06 VESTERPORT GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan AAB Horsens, Vesterport, Afdeling 06 Andreas Flensborgsgade, Kongensgade, Løvenørnsgade GENHUSNING På et ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 Marts 2014 Afdelingen har besluttet, at der skal foretages en udskiftning af varmerør og

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 07-05-2014 BLOKKENE AFD.41 GRØNNEDALEN 14A, 14B og 14C 1

Velkommen til etapemøde! 07-05-2014 BLOKKENE AFD.41 GRØNNEDALEN 14A, 14B og 14C 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Grønnedalen 14, afd. 41! Facader - Blokken får nye vinduer på opgangssiden - Blokken får nye facader - Parterreetagen får nye vinduer og døre - 3 lejligheder får

Læs mere

Vejledning og guide. Renovering/Genhusning

Vejledning og guide. Renovering/Genhusning Vejledning og guide Renovering/Genhusning Indholdsfortegnelse Introduktion til genhusning Spørgsmål til genhusning Genhusningsboligen Opbevaring, tæpper og målere Husleje, forbrug m.m. Paraboler, husdyr

Læs mere

Velkommen til etapemøde! BLOKKENE AFD.41 GRØNNEDALEN 12A, 12B og 12C

Velkommen til etapemøde! BLOKKENE AFD.41 GRØNNEDALEN 12A, 12B og 12C Velkommen til etapemøde! Arbejder på Grønnedalen 12, afd. 41! Facader - Blokken får nye vinduer på opgangssiden - Blokken får nye facader Køkken og bad - Alle badeværelser renoveres - Alle køkkener renoveres

Læs mere

MIDLERTIDIG GENHUSNING

MIDLERTIDIG GENHUSNING Information om MIDLERTIDIG GENHUSNING for beboere i Møllevangen RENOVERING OG GENHUSNING Kære beboer, På et besluttende beboermøde den 19. november 2012 blev det vedtaget at renovere boligerne i Møllevangen.

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 19-11-2014 BLOKKENE AFD.41 Løget Høj 27A og 27B 1

Velkommen til etapemøde! 19-11-2014 BLOKKENE AFD.41 Løget Høj 27A og 27B 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Løget Høj 27, afd. 41! Facader - Blokken får nye vinduer på opgangssiden - Blokken får nye facader - 2 lejligheder får nyt gavlvindue Boligen - køkken og bad - Alle

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 September 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkener skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2

Læs mere

GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD

GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD GENHUSNINGSFOLDER December 2011 1. udgave, december 2015 GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdeling AB Syd Gårdhuse har på en urafstemning besluttet, at gårdhusene i Albertslund

Læs mere

Folder om genhusning & flytning

Folder om genhusning & flytning Folder om genhusning & flytning Ryhaven September 2016 Kære beboer Renoveringen i Ryhaven er ved at tage form og det betyder, at du ikke kan bo i dit hus i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Du har sikkert en hel del spørgsmål i forbindelse med din genhusning? Her får du nogle af svarene! Inden genhusningen modtager du et spørgeskema fra

Læs mere

GENHUSNING AFDELING 801 RØDKÆRSBRO AFDELING 801. Østervang 10-32 Østerled 4-12

GENHUSNING AFDELING 801 RØDKÆRSBRO AFDELING 801. Østervang 10-32 Østerled 4-12 AFDELING 801 RØDKÆRSBRO GENHUSNING AFDELING 801 Østervang 10-32 Østerled 4-12 GENHUSNING På et afstemmende beboermøde den 25. oktober 2011 er det besluttet at renovere boligerne i afdeling 801, Østervang

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 12-08-2015 BLOKKENE AFD.41 Løget Høj 17 1

Velkommen til etapemøde! 12-08-2015 BLOKKENE AFD.41 Løget Høj 17 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Løget Høj 17, afd. 41! Facader - Blokken får nye vinduer på opgangssiden - Blokken får nye facader - Parterreetagen får nye vinduer og døre - Nyt gavlvindue Løget

Læs mere

GENHUSNING I GÅRDHUSENE

GENHUSNING I GÅRDHUSENE Renoveringen af ALBERTSLUND VEST 3. udgave September 2016 GENHUSNING I GÅRDHUSENE Genhusning Indhold Beboerne i afdeling VA Vest Gårdhuse har på et beboermøde besluttet, at gårdhusene i Albertslund Vest

Læs mere

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION Udskiftning af brugsvandsrør Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel information... 3 Hvad skal der laves, når arbejdet går i gang?.... 3 Hvornår

Læs mere

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering Informationsmøde afdeling 214 Genhusning under renovering Medborgerhuset d. 29. januar 2015 Velkomst ved Per Hermansen Beslutning om informationsmøde Anbefaling af 100 % genhusning Enig bestyrelse Dagsorden

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 12-03-2014 BLOKKENE AFD.42 LØGET CENTER 69A, 69B og 69C 1

Velkommen til etapemøde! 12-03-2014 BLOKKENE AFD.42 LØGET CENTER 69A, 69B og 69C 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Løget Center 69, afd. 42! Facader og tagrenovering - Blokken får nye vinduer, døre, tag, facader og tagrender Køkken og bad - Alle badeværelser renoveres - Køkkener

Læs mere

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning Nørrebrogade Nørrebrogade Det skal du vide om Renovering og genhusning Revideret januar 2014 1 Indhold Indhold... 2 Kære beboere... 3 Byggepladskontor og byggeledelse... 4 Arbejdstid... 4 Byggesagens omfang...

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 April 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkenerne skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2 Hvad

Læs mere

En genhusning er en stor omvæltning og det er derfor vigtigt, at du føler der bliver taget hånd om dig.

En genhusning er en stor omvæltning og det er derfor vigtigt, at du føler der bliver taget hånd om dig. Genhusningspjece DAB mrk. ASG-2014-10599 1706 AKB/KFC Dato November 2016 1706 Kære Beboere i Sorgenfrivang II Sorgenfrivang II er i gang med en omfattende renovering som betyder, at samtlige beboere skal

Læs mere

GENHUSNING. Information om genhusning af beboere i afdeling 7

GENHUSNING. Information om genhusning af beboere i afdeling 7 GENHUSNING Information om genhusning af beboere i afdeling 7 BoligKorsør marts 2013 INDHOLD Genhusningspjecen...1 Hvad betyder genhusning?...3 Muligheder for genhusning...5 Udgifter i forbindelse med flytningen...10

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 14-01-2015 BLOKKENE AFD.42 LØGET CENTER 77 1

Velkommen til etapemøde! 14-01-2015 BLOKKENE AFD.42 LØGET CENTER 77 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Løget Center 77, afd. 42! Facader og tagrenovering - Blokken får nye vinduer, døre, tag, facader og tagrender Køkken og bad - Alle badeværelser renoveres - Køkkener

Læs mere

Hvor stor en bolig kan jeg få? Du vil som udgangspunkt blive tilbudt en bolig i ca. samme størrelse som din nuværende bolig.

Hvor stor en bolig kan jeg få? Du vil som udgangspunkt blive tilbudt en bolig i ca. samme størrelse som din nuværende bolig. Spørgsmål og svar vedr. genhusning Genhusning generelt Hvad er genhusning? Genhusning, midlertidig eller permanent, sker i forbindelse med store og gennemgribende renoveringer i en boligafdeling. Ved midlertidig

Læs mere

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER GENHUSNINGSFOLDER December 2011 5. udgave, august 2013 GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdelingerne VA 4 Række og AB Syd Gård- og Række huse har på et beboermøde besluttet,

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 26. marts 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal radiatorene skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Tidsplan...2-3 Hvordan kommer håndværkerne

Læs mere

Informationsfolder om GENHUSNING. Afd. 7: Solsortevej/Rylevej

Informationsfolder om GENHUSNING. Afd. 7: Solsortevej/Rylevej Informationsfolder om GENHUSNING Afd. 7: Solsortevej/Rylevej December 2013 Genhusning Midlertidig eller permanent flytning ifm. renovering Hvis I stemmer ja på det afstemmende beboermøde den 12. december

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1 ? SPØRGSMÅL OG SVAR til renovering af afdeling 1 ? GENHUSNING! Kan man blive boende i sin lejlighed under renoveringen? Nej, det er på ingen måder muligt. Hvornår kan man blive genhuset? Genhusning vil

Læs mere

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER GENHUSNINGSFOLDER December 2011 3. udgave, februar 2013 GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdelingerne VA 4 Række og AB Syd Gård- og Række huse har på et beboermøde besluttet,

Læs mere

Genhusning. Anders Larsensvej, Kapellanvej, Sejerøvej

Genhusning. Anders Larsensvej, Kapellanvej, Sejerøvej Genhusning Anders Larsensvej, Kapellanvej, Sejerøvej Indhold Indhold...2 Hvad betyder genhusning?...3 Genhusning som boligselskabet arrangerer...3 Flyttesyn, indskud og anciennitet...5 Dine rettigheder...6

Læs mere

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL I rækkehusene er der tegnet en trappe ned til det nederste niveau i baghaven er det muligt for kørestolsbrugere at få adgang til haven på en anden måde Nej, det er ikke

Læs mere

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Kære beboere i Sorgenfrivang II I inviteres hermed til Informationsmøde i selskabslokalerne Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Mødet handler om helhedsplanen/renoveringsprojektet, der efter planen påbegyndes

Læs mere

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER GENHUSNINGSFOLDER December 2011 4. udgave, marts 2013 GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdelingerne VA 4 Række og AB Syd Gård- og Række huse har på et beboermøde besluttet,

Læs mere

Genhusning. Information om genhusning i Margrethegården

Genhusning. Information om genhusning i Margrethegården Genhusning Information om genhusning i Margrethegården Indhold Indhold...2 Hvad betyder genhusning?...3 Midlertidig genhusning eller fraflytning?...4 Udgifter i forbindelse med genhusningen...7 Flyttesyn,

Læs mere

Velkommen til etapemøde! BLOKKENE AFD.42 LØGET CENTER 73A, 73B og 73C 1

Velkommen til etapemøde! BLOKKENE AFD.42 LØGET CENTER 73A, 73B og 73C 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Løget Center 73, afd. 42! Facader og tagrenovering - Blokken får nye vinduer, døre, tag, facader og tagrender - 2 lejligheder får nyt gavlvindue Køkken og bad - Alle

Læs mere

PRAKTISK INFO OM GENHUSNING

PRAKTISK INFO OM GENHUSNING PRAKTISK INFO OM GENHUSNING Oktober 2014 Kære beboere på Gl. Skolevej Hvor var det dejligt at se, at så mange af jer beboere kunne afse en mandag aften til orienteringsmødet om den kommende og nødvendige

Læs mere

Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar

Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar Vi bliver ofte mødt af beboerne i afdelingen med mange forskellige, og meget relevante, spørgsmål i forbindelse med renoveringssagen

Læs mere

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Bispeparken Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Entrédøre skiftes på én dag Side 4 Nøgler og adgang til din bolig Side 4 Adgang til dit kælderrum

Læs mere

Klargøring af lejemål ved fraflytning

Klargøring af lejemål ved fraflytning Klargøring af lejemål ved fraflytning 1 Huskeliste Det kan være stressende at flytte, og det er nemt at miste overblikket over, hvad der er rengjort og ordnet og hvad der mangler i forbindelse med en flytning.

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

Genhusning. Vejledning om genhusning i Skoleparken

Genhusning. Vejledning om genhusning i Skoleparken Genhusning Vejledning om genhusning i Skoleparken 11-12-2013 Indhold Genhusning hvad betyder det... 2 De fleste skal ikke genhuses... 2 Varig genhusning... 2 Skal jeg genhuses varigt?... 2 Bliver jeg hørt?...

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

Information til dig som skal genhuses

Information til dig som skal genhuses Information til dig som skal genhuses Følg renoveringsprocessen på www.civica-civica.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE FOLDER OM GENHUSNING 3 HVORFOR GENHUSES? 3 HVORNÅR GENHUSES? 3 HVOR BLIVER VI MIDLERTIDIGT

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50 Version 9. februar 2015 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring den store renovering i din boligafdeling.

Læs mere

afd. 22, Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer

afd. 22, Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer afd., Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer INFOMØDE Den 3. juli 04, kl. 7.30 i fælleshuset Norgesparken, Randersvej mellem nummer 77 og 79. Vi serverer sandwich,

Læs mere

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget I forbindelse med informationsmødet den 29. september 2015 og genhusningsmødet den 7. oktober 2015, er der blevet stillet en række spørgsmål som er blevet

Læs mere

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE AFD.42 1

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE AFD.42 1 Renovering af Længehusene 1 Forberedende arbejder i området Inden renoveringen må forventes følgende arbejder i området og omkring husene: Byggeledelse, entreprenør og AAB vil inspicere om alt er ryddet

Læs mere

Når du flytter fra din bolig

Når du flytter fra din bolig April 2013 Når du flytter fra din bolig Brøndbyparken afd. 3 Vi kan, vi vil og vi skal! Hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig Opsigelse 3 måneders varsel Den nemmeste måde at opsige

Læs mere

Beboerinformation - Riddersborgparken. Afdelingsmødet den 6. september 2012

Beboerinformation - Riddersborgparken. Afdelingsmødet den 6. september 2012 Beboerinformation - Riddersborgparken Afdelingsmødet den 6. september 2012 Riddersborgparken taber 3,2 millioner kroner om året For mange boliger på Lolland, men der er venteliste til Riddersborgpar- kens

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 123. Tilbageflytning

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning

Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Korskærparken 2 Indholdsfortegnelse Tryghedspakken og spørgeskemaet 4 Hvis din lejlighed skal renoveres Du får betalt

Læs mere

afdeling Trige Parkvej Genhusning praktiske info

afdeling Trige Parkvej Genhusning praktiske info Ny afdeling 20 Trige Parkvej Genhusning praktiske info Kære beboer I denne folder kan I læse om jeres muligheder og rettigheder i renoveringsfasen. Folderen er tænkt som en hjælp, når du skal udfylde det

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

boli.nu er nøglen til din tryghed

boli.nu er nøglen til din tryghed Fredericia, den 01.03.2012 boli.nu er nøglen til din tryghed Fysisk helhedplan i afdeling 12 - Sønderparken Administrator: boli.nu, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia, 75924844, www.boli.nu, adm@boli.nu

Læs mere

Genhusning. Æblehaven og Rønnebærparken

Genhusning. Æblehaven og Rønnebærparken Genhusning Æblehaven og Rønnebærparken Hvis du har spørgsmål, kan du stille det på bosj.dk/reno-æble-rønne. Her vil vi også løbende samle spørgsmål og svar. Indhold Indhold... 2 Hvad betyder genhusning?...

Læs mere

Råderet. - sådan får du dine ønsker til hjemmet opfyldt

Råderet. - sådan får du dine ønsker til hjemmet opfyldt Råderet - sådan får du dine ønsker til hjemmet opfyldt Hvad er råderet? Din bolig er dit hjem. Den er din, så længe du bor der, og her er det dig, der bestemmer. Ikke bare med hensyn til hvilke farver,

Læs mere

Råderet inde i boligen Reglerne for råderet inde i boligen er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v.

Råderet inde i boligen Reglerne for råderet inde i boligen er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. De tre typer af muligheder Lov om leje af almene boliger giver dig en række muligheder for at indrette din bolig efter dine egne ønsker og behov. Dette kaldes råderet. Du har to typer råderet, som giver

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du bo?

Gem denne information! Hvor skal du bo? Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 Indholdsfortegnelse Hvor skal du bo, når din bolig skal.... 3 Tryghedspakken og spørgeskemaet 3 Boligstøtte og

Læs mere

Råderetskatalog for Boligselskabet Birkebo Råderets

Råderetskatalog for Boligselskabet Birkebo Råderets Råderetskatalog for Boligselskabet Birkebo 723-06 Råderets Generelt om boligændringer og forbedringer Lov om leje af almene boliger giver en række muligheder for, at den enkelte beboer kan indrette sin

Læs mere

Afdeling 10 Asa-/Jættegården Helhedsplan - Nyhedsbrev

Afdeling 10 Asa-/Jættegården Helhedsplan - Nyhedsbrev I den periode, hvor Helhedsplanen gennemføres, vil der løbende blive udsendt Nyhedsbreve med informationer om projekterne. På hjemmesiden www.asa10.dk kan du finde yderligere oplysninger om projektet.

Læs mere

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. Vedtaget på afdelingsmøde afholdt den 2. september 2014 Generelt Denne husorden gælder i NordParken (afdelingerne 56, 7, 8, 10, 12 og 14). En afdeling med mange lejere kan sammenlignes med et mini-samfund.

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej 7. november 2017

Fritidshuset Vagtelvej 7. november 2017 Fritidshuset Vagtelvej 7 november 2017 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

Når du flytter. 1. Boligen skal tømmes og rengøres. Kære beboer

Når du flytter. 1. Boligen skal tømmes og rengøres. Kære beboer Når du flytter Når du flytter Kære beboer Du har nu valgt at fraflytte din bolig i Baldersbo. I den forbindelse ønsker vi at sikre dig en så problemfri fraflytning som mulig. Når du læser denne brochure,

Læs mere

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken.

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Vedtaget på afdelingsmødet den 12. april 2011 Indhold 1. Lejemålet 1.1. Overholdelse 1.2. Benyttelse 1.3. Ændringer

Læs mere

PRAKTISK INFO OM TILBAGEFLYTNING

PRAKTISK INFO OM TILBAGEFLYTNING PRAKTISK INFO OM TILBAGEFLYTNING Januar 2017 Kære kommende beboere på Gl. Skolevej Med henvisning til vores afdelingsinformation nr. 05 af den 20. december 2016 følger her lidt praktisk information omkring

Læs mere

Genhusning Generel information Renovering af Østparken afd. 5 Odinsgade, Havrevangen og Bygholmen

Genhusning Generel information Renovering af Østparken afd. 5 Odinsgade, Havrevangen og Bygholmen Genhusning Generel information Renovering af Østparken afd. 5 Odinsgade, Havrevangen og Bygholmen Vivabolig Vesterbro 23 9000 Aalborg tlf. 9630 9460 mail@viva-bolig.dk Genhusning - renovering af Østparken

Læs mere

Velkommen til infomøde 02 04 2013 BLOKKENE & RÆKKEHUSENE AFD.41

Velkommen til infomøde 02 04 2013 BLOKKENE & RÆKKEHUSENE AFD.41 Velkommen til infomøde Velkommen til infomøde Program Velkomst ved formand for afdelingsbestyrelsen Ove Hansen Generel information om renoveringen af Løget By; hvad og hvor Forventede tidsplaner Generel

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere

Velkommen til etapemøde! BLOKKENE AFD.42 LØGET HØJ 12 + LØGET HØJ 4 1

Velkommen til etapemøde! BLOKKENE AFD.42 LØGET HØJ 12 + LØGET HØJ 4 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på LØGET HØJ 12, afd. 42! Facader og tagrenovering - Blokken får nye vinduer, døre, tag, facader og tagrender - Løget Høj 12C, 2.tv. får nyt gavlvindue Køkken og bad

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab ønsker med denne folder at give svar på en lang række af de spørgsmål, som du naturligt har til din genhusning.

Fyns almennyttige Boligselskab ønsker med denne folder at give svar på en lang række af de spørgsmål, som du naturligt har til din genhusning. Genhusningspjece Fyns almennyttige Boligselskab ønsker med denne folder at give svar på en lang række af de spørgsmål, som du naturligt har til din genhusning. Du vil kunne læse om genhusning og dine rettigheder

Læs mere

Velkommen til Hospitalsenheden Vest Ordensregler Lejligheder

Velkommen til Hospitalsenheden Vest Ordensregler Lejligheder Velkommen til Hospitalsenheden Vest Ordensregler Lejligheder Hospitalsenheden Vest November 2014 Indhold Forord... 3 Generelt... 4 Adgang til boligen... 4 Forsikring... 4 Husdyr... 4 Indgangsdøre... 4

Læs mere

FOLDER OM GENHUSNING. Marts 2013 2. Udgave. Holbæk Boligselskab Følg renoveringsprocessen på www.ladegaardsparken.dk

FOLDER OM GENHUSNING. Marts 2013 2. Udgave. Holbæk Boligselskab Følg renoveringsprocessen på www.ladegaardsparken.dk FOLDER OM GENHUSNING Marts 2013 2. Udgave Holbæk Boligselskab Følg renoveringsprocessen på www.ladegaardsparken.dk INDHOLDSFORTEGNELSE FOLDER OM GENHUSNING HVORFOR GENHUSES? HVORNÅR GENHUSES? HVOR BLIVER

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48 30. SEPTEMBER 2015 DOMI BOLIG AFD. 10 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48 ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this

Læs mere

Arendalsvej 104-262. Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej 104-262. Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 104-262 Afdeling 22 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Brug af råderet i AlmenBolig+

Brug af råderet i AlmenBolig+ Brug af råderet i AlmenBolig+ 1. Dine muligheder 2. Forandringsarbejde 3. Forbedringsarbejde 4. Fremgangsmåde - hvordan kommer jeg i gang 5. Hvordan kommer jeg i gang med arbejder der kræver særlig tilladelse

Læs mere

Når du flytter fra din bolig

Når du flytter fra din bolig Når du flytter fra din bolig Brøndbyparken afd. 3 Vi kan, vi vil og vi skal! Hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig? Brøndby 2007 v/ Formand: Freddy Rasmussen 1 Opsigelsen - 3 måneders

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne

Velkommen til Informationsmøde for beboerne Velkommen til Informationsmøde for beboerne Afdeling 10, Grønningen Blok 3, Færøvej 20, 22 og 24 Torsdag den 27.02.2014, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Lars Bille Hansen 2. Generel

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for TORVEPARKEN RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN Marts 2014 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen Ifølge

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Længehusene Etape 1, afd. 42! Facader og tagrenovering - Alle længehuse får nye vinduer med udvendig overflade i aluminium (nemt at vedligeholde) og nye døre - Nyt

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 13. Vi håber du vil føle dig hjemme, og blive glade for at bo her.

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016 DAGSORDEN 1. Velkommen og valg af dirigent 2. Tidsplan 3. Gennemførelse af renoveringen Gennemgang af arbejderne vedr. badeværelser,

Læs mere

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden revideret ordinær generalforsamling 2016 2 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund og formål 3 2. Generelt 3 3. Husdyr 3 4. Affald 3 5. Barnevogne

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG. for LYNGPARKEN I RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN. Januar 2012

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG. for LYNGPARKEN I RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN. Januar 2012 ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for LYNGPARKEN I RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN Januar 2012 1 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1 Renovering af Længehusene 1 Forberedende arbejder i området Inden renoveringen må forventes følgende arbejder i området og omkring husene: - Byggeledelse, entreprenør og AAB vil inspicere om alt er ryddet

Læs mere

Dronningegården Husorden

Dronningegården Husorden Dronningegården Husorden 1. VELKOMMEN TIL DRONNINGEGÅRDEN 3 2. INDLEDNING OG FORMÅL 3 3. HUSDYR 3 4. CYKLER/KNALLERTER 3 5. KØRESTOLE 4 6. DØRE 4 7. TRAPPER 4 8. BØRN 4 9. ALTANER 4 10. GÅRDMILJØ 5 11.

Læs mere

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42 Velkommen til infomøde Velkommen til infomøde Program Velkomst ved formand for afdelingsbestyrelsen Henrik Pedersen Generel information om renoveringen af Løget By; hvad og hvor Forventede tidsplaner Generel

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen Beboermappe Side 1 VELKOMMEN I MØLLEPARKEN 1 Denne mappe er ment som en information om de forhold, der er gældende her i MØLLEPARKEN 1. MØLLEPARKEN 1 består af 9 rækkehuse med 98 ens lejemål, hvor hverandet

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD

Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD Affald Køkkenaffald skal lægges i plastposer, som lukkes, inden de kastes i containerhusene.. Flasker og aviser må ikke kastes i containerhusene, men skal anbringes

Læs mere