Q&A BIOPORTO 20. SEPTEMBER 2011 MED CEO THEA OLESEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Q&A BIOPORTO 20. SEPTEMBER 2011 MED CEO THEA OLESEN"

Transkript

1 Q&A BIOPORTO 20. SEPTEMBER 2011 MED CEO THEA OLESEN TRANSCRIPT AF Q&A 20. SEPTEMBER 2011 Vi har idag besøg af, CEO og Frank Haarder, CFO til en diskussion af udviklingen i BioPorto. Jeg vil høre om I er online? Ja, vi er her og har desuden salg&marketing og udviklingen repræsenteret Vi har rigtigt mange aktionærer online her, så jeg vil indleder med at spørge dig Thea om udviklingen i indeværende kvartal Hvad lægger du vægt på? BiopOrBust Vi arbejder på at indgå samarbejder og aftaler, som omtalt i Q2 rapporten, samt registrering i USA (herunder etablering af klinisk studie) Ok. Vi starter så ud med nogle konkrete spørgsmål fra jeres investorer: Hvordan forholder Bioporto sig til påstanden om manglende opfindelseshøjde? I mine øjne bliver det argument særdeles kompetent modsagt af Bioportos amerikanske advokat i svar til USPTO. Doctor Er det korrekt forstået at problemstillingen er den samme hos USPTO og hos EPO, med hensyn til opfindelelseshøjden - og i givet fald, kan svaret til USPTO ikke bruges til at gendrive påstanden om manglende opfindelseshøjde hos EPO også? CCH har fået et patent på krydsmåling med NGAL og creatinin. I praksis vil disse 2 målinger ofte tages samtidig. I skriver, at I ikke anser dette som en forhindring til salg af NGAL test, men ser I det ikke som en konkurrent? Og i hvilken grad? 5. Hindrer eller forsinker patentindsigelserne i EPO processen med at underskrive aftaler med globale (store) diagnostiske producenter? Vi er uenige med påstanden. Hvis man har et vægtigt argument mod påstanden i det ene land, kan det selvfølgelig også bruges mod påstanden i et andet land, men omstændighederne vil altid være noget forskellige pga. formuleringen og konteksten af indvendingen, der skal besvares, forskelle i patentlovgivning og praksis, samt forskelle i "case law". Derfor skal svaret altid tilpasses de forskellige omstændigheder bedst muligt, og her stoler vi på hjælp fra vores yderst kompetente patentrådgivere. Tak. Kan du tage det næste fra Doctor?

2 (vedr. CCH) Patentet skal ikke anvendes for at anvende BioPortos test til NGAL målinger, og vi anbefaler ikke at NGAL svar skal sammenlignes med kreatin niveauer. Patentet er derfor ikke af betydning for BioPorto. Tak. Og det næste fra Dustin? troldmanden troldmanden AnalyseThat I dialogen om aftaler er der tale om selskaber, der har sat sig grundigt ind i patentsituationen og kan vurdere udsigterne. Forhandlinger og aftaleindgåelse fortsætter derfor og BioPorto forventer ikke nævneværdige forsinkelser. tak. Hvordan vil afsætningsmulighederne være for the Ngal test, såfremt IP rettighederne ikke opretholdes i USA/Europa ect.? Hvad er worst case? Forudsat at testen er godkendt af myndighederne (som nu, godkendt i Europa, afventer i US) vil testen kunne sælges i konkurrence med andre udbydere. Dog har BioPorto et fortrin ved at være først på markedet med en homogen test, som er pålidelig og valideret. BioPorto har desuden andre patenter på NGAL området udover cutoffpatentet. Er markedet frit, for de øvrige indikationer vi hører om, mht. brug af ngal tests? Og forventer BioPorto salg af the Ngal test, til disse øvrige indikationer/studier i disse. Vi hører jo Ngal sat i forbindelse med HF, Preeclampsia, organdonation, svulster, kræft ect. Markedet er frit for de øvrige indikationer, ja. Potentialet for NGAL er dog langt større for diagnosticering af akut nyreskade end for øvrige indikationer. BioPorto er for patentmæssigt dækket ind på dette område. Det er dog "early days" for øvrige indikationer og for tidligt at sige, hvilken rolle BioPorto kan eller ønsker at få. Hvor mange patienter har FDA krævet i indrulleret i et klinisk forsøg og hvor lang tid forventes det at gennemføre? Skal vi regne med at skulle ind i Q før en mulig FDA godkendelse? Kravene til det kliniske studie er under planlægning med FDA Hvad er salgsprisen fra Bioporto til forhandleren om 1 år for human Ngal-testen solgt til de normale hospitaler, og hvad er kostprisen - dvs. hvad forventer i at sælge 1 test for, og kan I oplyse en forventet variabel leveringspris/(cost incl. variables) så man kan foretage simple beregninger? og her et spørgsmål i samme genre Blackstarr hvor mange NGAL enheder forventer bioporto at sælge i 2011 Det videre forløb hos FDA afventer i første omgang det kliniske studie, der skal sættes op. Afhængig af kravene til og udformningen af dette studie, er det på nuværende tidspunkt svært at forudsige hvornår registrering i US sker. MagicMartin I har tidligere meldt ud: Forventet pris kr./test som den endelige pris, altså ikke vores pris til distributører mv. Holder denne salgspris stadigvæk?

3 runski Druen Så det er spørgsmål til prissætning og antal enheder i både 2011 og 2012 Salgspris forventet gælder stadig. Vi ønsker ikke at kommentere på specifikke priser eller antal solgte test i 2011 nu. Forventninger til 2012 bliver udmeldt i årsrapporten som sædvanligt. BioPorto forventer fortsat flere licensaftaler i 2011? jvf. Q2 Ja Ved Q1 regnskab var der over 80 hospitaler/klinikker der på det tidspunkt var igang med at validere NGAL testen, kan I sige noget om hvor mange der er nu, og forventer I salg umiddelbart efter en evt positiv validering? Over 100 evalueringer/studier er pt. i gang og heraf er vi direkte involveret i 70. Cirka 400 TNT kits er givet til evaluering siden lanceringen. Cirka 40 laboratorier har gennemført evaluering indtil videre, og er herefter ved at etablere retningslinier for testens anvendelse. Herefter forventer vi at se det første salg til rutinemæssig anvendelse. så har vi et par spørgsmål om DAKO 4. I hvilken forstand er Dako involveret ift udbredelsen af NGAL? Kun i salgsmæssig forstand eller også ifb med kontakt til de forsk. institutioner eller organisationer, som arbejder med at lave guidelines til brug af NGAL på hospitaler, etc. Har aftalen med DAKO kastet det resultat af sig som i havde håbet på? Og hvis nej, hvad forventer i så at gøre for at få gang i salget? Dako er en distributionspartner og deres primære opgave er således salg og markedsføring af testen. Vi har sideløbende etableret vores eget distributørnetværk, som løbende udvides. I har tidligere på året lovet resultater omkring et større studie med APC-PCI, kan vi stadig forvente at det kommer i år? Har BioPorto noget bud på potentialet for APC_PCI? Evt. i forhold til Ngal? 6. Hvad sker der i APC-PCI forløbet? Vi har i årsrapporten angivet en forventning til at der vil foreligge resultater inden årets udgang. Denne forventning er uændret. BioPorto står ikke bag eller har nogen indflydelse på studiet. Der er et større potentiale, dog ikke i niveau med NGAL. Potentialet for APC-PCI vil være stærkt afhængig af den fremtidige testpris. jeg har en fra doctor her: En helt afgørende faktor for The NGAL tests udbredelse er indførslen i internationale guidelines. Hvordan vurderer du mulighederne for dette Det er blot et spørgsmål om tid, før NGAL inkluderes i internationale guidelines et followup spørgsmål til ACP-PCI Er dette studie afgørende for et BioPorto / Eli Lilly samarbejde?

4 Studiet er afgørende for den fortsatte validering af APC-PCI Så har vi et par spørgsmål om Kina Thomas - Der bliver i Q2 nævnt at testen forventes lanceret i Kina medio 2012 OG at man forventer et efterfølgende stort salg, mere eller mindre lige efter lanceringen. Hvad er det der konkret gør at BioPorto har de forventninger? Det må være man basere på noget konkret. mark kina, kan i opdatere os på hvor i er, og hvad i prøver at opnå.gerne hvem er jeres samarbejdspartnere. Hvor fremskreden er patentbehandlingen i Kina, af the Ngal test? Patent: Den er under aktiv behandling. Vi kender ikke nok til kinesiske patentsager til at kunne forudsige et sluttidspunkt. Aftalerne i Kina er jo i mit hoved ganske omfattende, da en del af det arbejde BioPorto ellers skulle stå for, er inkluderet. Vil du kommentere lidt på de 2 selskaber? AnalyseThat Efter registrering i Kina forventes et større salg baseret på markedets størrelse. Hvad vil BioPortos bemanding skulle udvides med for at kunne følge med en eventuel levering af 50 mio. tests årligt? Salgsmedarbejdere, levering, kundesupport osv.? Er der en beregning på skalering af en lille virksomhed og op til en større som du kan fortælle om, og har du en plan for denne ekstreme vækst i omsætningen som forretningsplanen jo forudsætter? Dette bliver det sidste spørgsmål i denne omgang. Spørgsmålet vedrører den specifikke forretningsudvikling af BioPorto, hvilket vi vil melde ud om i takt med at planerne effektueres. Jeg siger tak til fra BioPorto for beredvilligt at have svaret på alle vores spørgsmål. Vi lægger en transcript ud snart. Vi takker også for deltagelsen og de mange spørgsmål

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

BioPorto præsentation. 25. november 2010

BioPorto præsentation. 25. november 2010 BioPorto præsentation 25. november 2010 Safe Harbor erklæring Denne præsentation indeholder udsagn vedrørende forventninger til den fremtidige udvikling, herunder udviklede produkter og potentielle fremtidige

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2012 for BioPorto koncernen

Delårsrapport for 1. kvartal 2012 for BioPorto koncernen 25. maj 2012 Meddelelse nr. 09 Delårsrapport for 1. kvartal 2012 for BioPorto koncernen Resumé for 1. kvartal 2012 BioPortos nyreskadetest The NGAL Test er lanceret til diagnostisk brug i en række lande.

Læs mere

BioPorto. Investorpræsentation

BioPorto. Investorpræsentation BioPorto Investorpræsentation Safe Harbor erklæring Denne præsentation indeholder udsagn vedrørende forventninger til den fremtidige udvikling, herunder udviklede produkter og potentielle fremtidige produkter

Læs mere

Investormøde. 29. maj 2009

Investormøde. 29. maj 2009 Investormøde 29. maj 2009 Safe Harbor erklæring Denne præsentation indeholder udsagn vedrørende forventninger til den fremtidige udvikling, herunder udviklede produkter og potentielle fremtidige produkter

Læs mere

Q&A ZEALAND PHARMA 12TH OF DECEMBER 2017 WITH BRITT MEELBY JENSEN

Q&A ZEALAND PHARMA 12TH OF DECEMBER 2017 WITH BRITT MEELBY JENSEN Transcript Live Q and A Zealand Pharma with, the 12th of December 2017 Denne Q&A starter kl. 14. Hej Britt, Er du online? Ja :) Velkommen til CEO Britt Meelbye Jensen fra Zealand Pharma. Tak Lad os starte

Læs mere

BioPorto. 25. november 2015 Smallcap seminar ØU

BioPorto. 25. november 2015 Smallcap seminar ØU BioPorto 25. november 2015 Smallcap seminar ØU Forward looking statements This presentation contains forward-looking statements. Words such as believe, expect, may, plan, strategy, estimate, target and

Læs mere

Q&A ZEALAND PHARMA 23RD OF AUGUST 2018 WITH BRITT MEELBY JENSEN

Q&A ZEALAND PHARMA 23RD OF AUGUST 2018 WITH BRITT MEELBY JENSEN Transcript Live Q and A Zealand Pharma with, the 23rd of August 2018 Denne Q&A starter kl. 15. Hej Britt, er du online? Ja, jeg er her Velkommen til CEO Britt Meelbye Jensen fra Zealand Pharma. Tak Lad

Læs mere

BioPorto. Investormøde Q3

BioPorto. Investormøde Q3 BioPorto Investormøde Q3 3. november 2016 2/14 Forward looking statements This presentation contains forward-looking statements. Words such as believe, expect, may, plan, strategy, estimate, target and

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2010 for BioPorto koncernen

Delårsrapport for 1. kvartal 2010 for BioPorto koncernen 26. maj 2010 Meddelelse nr. 05 Delårsrapport for 1. kvartal 2010 for BioPorto koncernen Resumé for 1. kvartal 2010 Omsætningen i 1. kvartal er den hidtil største i et kvartal, og der er opnået god vækst

Læs mere

BioPorto BioPorto & vækstmulighederne i USA Dansk Aktionærforening, 2. juni 2015

BioPorto BioPorto & vækstmulighederne i USA Dansk Aktionærforening, 2. juni 2015 BioPorto BioPorto & vækstmulighederne i USA Dansk Aktionærforening, 2. juni 2015 Forward looking statements This presentation contains forward-looking statements. Words such as believe, expect, may, plan,

Læs mere

BioPorto præsentation. Investormøde d. 21. marts 2012

BioPorto præsentation. Investormøde d. 21. marts 2012 BioPorto præsentation Investormøde d. 21. marts 2012 Safe Harbor erklæring Denne præsentation indeholder udsagn vedrørende forventninger til den fremtidige udvikling, herunder udviklede produkter og potentielle

Læs mere

Investormøde 7. november 2014 Første tre kvartaler 2014. CEO, Peter M. Eriksen CFO, Otto Rasmussen EVP Sales, Finn Fjorder

Investormøde 7. november 2014 Første tre kvartaler 2014. CEO, Peter M. Eriksen CFO, Otto Rasmussen EVP Sales, Finn Fjorder Investormøde 7. november 2014 Første tre kvartaler 2014 CEO, Peter M. Eriksen CFO, Otto Rasmussen EVP Sales, Finn Fjorder Forward-looking statement This presentation contains forward-looking statements.

Læs mere

Delårsrapport for 3. kvartal 2011 for BioPorto koncernen

Delårsrapport for 3. kvartal 2011 for BioPorto koncernen 24. november 2011 Meddelelse nr. 20 Delårsrapport for 3. kvartal 2011 for BioPorto koncernen Resumé for 3. kvartal 2011 Omsætningen (inkl. licensindtægt) steg i årets første 3 kvartaler 2011 med 37% til

Læs mere

BioPorto. Investormøde Q2

BioPorto. Investormøde Q2 BioPorto Investormøde Q2 4. august 2016 Forward looking statements This presentation contains forward-looking statements. Words such as believe, expect, may, plan, strategy, estimate, target and plan and

Læs mere

Biomarkør seminar, SEB. 17. juni 2009

Biomarkør seminar, SEB. 17. juni 2009 Biomarkør seminar, SEB 17. juni 2009 Safe Harbor erklæring Denne præsentation indeholder udsagn vedrørende forventninger til den fremtidige udvikling, herunder udviklede produkter og potentielle fremtidige

Læs mere

DELÅRSRAPPORT 1. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI

DELÅRSRAPPORT 1. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI DELÅRSRAPPORT 1. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI 1 AGENDA Udviklingen 1. kvartal 2010/11 Status på GPS Four Forventninger til 2010/11 2 HOVEDPUNKTER I 1. KVARTAL 2010/11 Markant

Læs mere

BioPorto præsentation. Investormøde januar 2013

BioPorto præsentation. Investormøde januar 2013 BioPorto præsentation Investormøde januar 2013 Safe Harbor erklæring Denne præsentation indeholder udsagn vedrørende forventninger til den fremtidige udvikling, herunder udviklede produkter og potentielle

Læs mere

Delårsrapport for 2. kvartal 2011 for BioPorto koncernen

Delårsrapport for 2. kvartal 2011 for BioPorto koncernen 25. august 2011 Meddelelse nr. 14 Delårsrapport for 2. kvartal 2011 for BioPorto koncernen Resumé for 2. kvartal 2011 Omsætningen (inkl. licensindtægt) steg i 1. halvår 2011 med 46% til DKK 10,1 million

Læs mere

BioPorto har færdigudviklet applikationsnoter til Siemens Dimension VISTA og Beckman Coulters Unicel DxC instrumenter.

BioPorto har færdigudviklet applikationsnoter til Siemens Dimension VISTA og Beckman Coulters Unicel DxC instrumenter. 02. august 2013 Meddelelse nr. 27 Delårsrapport for 2. kvartal 2013 for BioPorto koncernen Resumé for 2. kvartal 2013 I juli 2013 tiltrådte Peter Mørch Eriksen som ny administrerende direktør for BioPorto

Læs mere

BioPorto. BioPorto efter FDA-svar: en ny dagsorden

BioPorto. BioPorto efter FDA-svar: en ny dagsorden BioPorto BioPorto efter FDA-svar: en ny dagsorden Investordagen 07.06.2016 Forward looking statements This presentation contains forward-looking statements. Words such as believe, expect, may, plan, strategy,

Læs mere

Elbiler i håndværksvirksomheder

Elbiler i håndværksvirksomheder Kvartalsrapport Denne skabelon skal anvendes ved den kvartalsvise rapportering og statusrapportering af projekter om energieffektive transportløsninger. Kvartalsrapporten skal være en kortfattet statusopgørelse

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

Q2 præsentation og ny strategisk retning. 26. august 2009

Q2 præsentation og ny strategisk retning. 26. august 2009 Q2 præsentation og ny strategisk retning 26. august 2009 Safe Harbor erklæring Denne præsentation indeholder udsagn vedrørende forventninger til den fremtidige udvikling, herunder udviklede produkter og

Læs mere

Delårsrapport for de første 9 måneder af 2014 for BioPorto koncernen.

Delårsrapport for de første 9 måneder af 2014 for BioPorto koncernen. 7. november 2014 Meddelelse nr. 14 Delårsrapport for de første 9 måneder af 2014 for BioPorto koncernen. Resumé Strategisk udvikling BioPorto har i 3. kvartal 2014 fastholdt fokus på kommercialisering

Læs mere

Q&A ZEALAND PHARMA 24TH OF MARCH 2017 WITH BRITT MEELBY JENSEN

Q&A ZEALAND PHARMA 24TH OF MARCH 2017 WITH BRITT MEELBY JENSEN Transcript Live Q and A Zealand Pharma with, the 24th of March 2017 Henrik Munthe- Brun Denne Q&A starter kl. 15. Hej Britt, er du online? Ja, jeg sidder klar. Fint. Vi starter om 2 minutter. :-) Velkommen

Læs mere

Diagnostik - vejen til bedre behandling

Diagnostik - vejen til bedre behandling Årsrapport 2012 Diagnostik - vejen til bedre behandling NGAL NGAL er særlig relevant for diagnose af akut nyreskade. 5-7% af alle hospitalsindlagte får akut nyreskade. NGAL kan påvise skaden få timer efter

Læs mere

Headhuntet til job i udlandet:

Headhuntet til job i udlandet: Headhuntet til job i udlandet: Sundt at miste fodfæstet et øjeblik Danskeren Lene Rose Arfelt er Global Head of Regulatory Affairs i den fremadstormende belgiske biotekvirksomhed ThromboGenics. Hun er

Læs mere

Q&A ZEALAND PHARMA 5TH OF JULY 2017 WITH BRITT MEELBY JENSEN

Q&A ZEALAND PHARMA 5TH OF JULY 2017 WITH BRITT MEELBY JENSEN Transcript Live Q and A Zealand Pharma with, the 5th of July 2017 Denne Q&A starter kl. 15. Hej Britt, er du online? Ja, jeg er klar :-) Velkommen til CEO Britt Meelbye Jensen fra Zealand Pharma. Tak Vi

Læs mere

Kapital til Medicovirksomheder

Kapital til Medicovirksomheder Kapital til Medicovirksomheder Nicolaj Højer Nielsen nhn@nhn.dk +45 25 46 25 80 www.linkedin.com/in/nicolajnielsen DET ER IKKE HELT SÅ SLEMT SOM RYGTERNE SIGER Min baggrund Medarbejder Iværksætter Konsulent

Læs mere

DELÅRSRAPPORT Q2 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

DELÅRSRAPPORT Q2 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai DELÅRSRAPPORT Q2 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai AGENDA Udviklingen i 2. kvartal 2009/10 Strategi GPS Four opfølgning Forventninger til 2009/10 HOVEDPUNKTER (1) FORRETNINGSMÆSSIG UDVIKLING

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Ledelsesberetning. Påtegninger. Årsregnskab: BioPorto koncernen. BioPorto A/S. Indhold

Indholdsfortegnelse. Ledelsesberetning. Påtegninger. Årsregnskab: BioPorto koncernen. BioPorto A/S. Indhold Årsrapport 2009 Indhold Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning Det rette format.... 3 Højdepunkter........................................................................................................

Læs mere

Q&A ZEALAND PHARMA 8TH OF APRIL 2016 WITH HANNE LETH HILLMAN

Q&A ZEALAND PHARMA 8TH OF APRIL 2016 WITH HANNE LETH HILLMAN Transcript Live Q and A Zealand Pharma with Hanne Leth Hillman, the 8th of April 2016 Vi starter Q&A kl. 13. Hej Britt og Hanne, Er I online? ja Velkommen til CEO Britt Meelbye og IR Hanne Leth Hilmann.

Læs mere

Vækst og Forretningsudvikling

Vækst og Forretningsudvikling Vækst og Forretningsudvikling Uddrag af artikel trykt i Vækst og Forretningsudvikling. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger

Læs mere

"Jeg har ikke tid." "Jeg har ikke pengene."

Jeg har ikke tid. Jeg har ikke pengene. Lad ikke indvendinger skræmme dig. Se dem som en anmodning om hjælp til at se tingene i et nyt lys og din mulighed for at bringe dem ind i dette nye lys. En formel, der passer til alle indvendinger er

Læs mere

Markedskommentar november: Våbenhvile i handelskrigen!

Markedskommentar november: Våbenhvile i handelskrigen! Nyhedsbrev Kbh. 3. dec. 2018 Markedskommentar november: Våbenhvile i handelskrigen! Moderat aftagende vækst jf. OECDs ledende indikatorer dog stadig over 3 % globalt Aktier er blevet noget billigere ift.

Læs mere

DELÅRSRAPPORT 3. KVARTAL 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

DELÅRSRAPPORT 3. KVARTAL 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai DELÅRSRAPPORT 3. KVARTAL 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai AGENDA Udviklingen i 3. kvartal 2009/10 Strategi GPS Four opfølgning Forventninger til 2009/10 HOVEDPUNKTER (1) FORRETNINGSMÆSSIG

Læs mere

Præsentationsteknik. for dem som søger kapital. www.connectdenmark.com

Præsentationsteknik. for dem som søger kapital. www.connectdenmark.com Præsentationsteknik for dem som søger kapital www.connectdenmark.com Søger man kapital må man være i stand til at præsentere sin idé for alle! I den periode hvor virksomheden søger kapital, vil det være

Læs mere

Den ultimative situation må så være at have en top FA og en tilstrækkelig indsigt i TA, så man kan have glæde af begge. Det lyder da nemt nok.

Den ultimative situation må så være at have en top FA og en tilstrækkelig indsigt i TA, så man kan have glæde af begge. Det lyder da nemt nok. Teknisk analyse for de fundamentalt orienterede investorer. Langt hovedparten af de investorer der har en merkantil uddannelse, benytter sig hovedsagligt eller udelukkende af fundamental analyse. De splitter

Læs mere

Hvad ved vi om HC i Kina?

Hvad ved vi om HC i Kina? Forskningsnyheder om Huntingtons Sygdom På hverdagssprog Skrevet af forskere. Til det globale HS-fællesskab Kinesisk Huntingtons Chorea-netværk lanceret Kinesisk HC-netværk er blevet lanceret. En god nyhed

Læs mere

10. april 2014 BIOPORTO A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING

10. april 2014 BIOPORTO A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING 10. april 2014 BIOPORTO A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING Dagsorden 1. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse 3. Anvendelse af overskud eller dækning

Læs mere

Den Europæiske Patentdomstol. Fordele og ulemper for ingeniørvirksomheder

Den Europæiske Patentdomstol. Fordele og ulemper for ingeniørvirksomheder Den Europæiske Patentdomstol Fordele og ulemper for ingeniørvirksomheder April 2014 Den Europæiske Patentdomstol Resume Som optakt til afstemningen om den fælles patentdomstol har Ingeniørforeningen i

Læs mere

STYRK BUNDLINJEN - 6 gode spørgsmål til din revisor

STYRK BUNDLINJEN - 6 gode spørgsmål til din revisor STYRK BUNDLINJEN - 6 gode spørgsmål til din revisor Din revisor er en mulighed for at få råd og vejledning om, hvordan du optimerer din virksomhed. Det betaler sig. Din revisor er meget mere end revision

Læs mere

Q&A ZEALAND PHARMA 30TH OF MAY 2016 WITH HANNE LETH HILLMAN

Q&A ZEALAND PHARMA 30TH OF MAY 2016 WITH HANNE LETH HILLMAN Transcript Live Q and A Zealand Pharma with, the 30th of May 2016 Denne session starter kl. 15. Hej Hanne, Er du online? Jeps Super...Vi starter om få minutter. :-) Velkommen til IR Hanne Leth Hilmann.

Læs mere

Et godt ejerskifte starter i god tid.

Et godt ejerskifte starter i god tid. Et godt ejerskifte starter i god tid. Få inspiration til, hvor du allerede nu kan sætte ind, så du og din virksomhed får mest muligt ud af ejerskiftet. Brug dine rådgivere. Inspiration Værktøj Denne inspirationsfolder

Læs mere

Tak for invitationen til at komme her i udvalget i dag.

Tak for invitationen til at komme her i udvalget i dag. Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2015-16 ERU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 41 Offentligt INSPIRATIONSPUNKTER 14. december 2015 [Kun det talte ord gælder] Talepapir ERU alm. del samrådsspørgsmål

Læs mere

Delårsrapport 2. kvartal 2011/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

Delårsrapport 2. kvartal 2011/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Delårsrapport 2. kvartal 2011/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Agenda Udviklingen i 2. kvartal 2011/12 Status på GPS Four Forventninger til 2011/12 Hovedpunkter i 2. kvartal 2011/12 Væsentlig

Læs mere

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Social Media Strategi Muligheder og udfordringer November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Weblog: Hovedet

Læs mere

Internationale partnerskaber skaber salg!

Internationale partnerskaber skaber salg! Internationale partnerskaber skaber salg! GLOBAL BUSINESS DAY 12.JUNI 2009 Anna Marie Dyhr Ulrich Hvorfor er virksomhedens valg af agenter og distributører ofte præget af tilfældigheder?? TYPISKE SITUATIONER:

Læs mere

Eksport og produktivitet

Eksport og produktivitet Den 9. januar 13 Eksport og produktivitet Vigtigt med konkurrenceevne Skarp global konkurrence I en markedsøkonomi med effektiv konkurrence er det kun konkurrencedygtige virksomheder, der vil kunne blive

Læs mere

Uddrag af artikel trykt i Bestyrelseshåndbogen. Gengivelse af dette uddrag eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret.

Uddrag af artikel trykt i Bestyrelseshåndbogen. Gengivelse af dette uddrag eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Bestyrelseshåndbogen Uddrag af artikel trykt i Bestyrelseshåndbogen. Gengivelse af dette uddrag eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks største

Læs mere

Exiqon har konstant øget deres omsætning lige siden deres børsnotering med høje vækstrater. De seneste tre år har deres vækstrater kun været omkring

Exiqon har konstant øget deres omsætning lige siden deres børsnotering med høje vækstrater. De seneste tre år har deres vækstrater kun været omkring Exiqon A/S Exiqon er et dansk Life Science selskab der sælger analyser, reagenser og andre materialer til forskningsbrug rettet mod pharma selskaber og universiteter. Jeg har fulgt Exiqon længere over

Læs mere

DELÅRSRAPPORT 2. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI

DELÅRSRAPPORT 2. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI DELÅRSRAPPORT 2. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI 1 AGENDA Udviklingen i 2. kvartal 2010/11 Status på GPS Four Forventninger til 2010/11 2 HOVEDPUNKTER 2. KVARTAL 2010/11 Omsætningsvækst

Læs mere

Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning.

Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning. Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning. Året 2012 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. Vi fejrede 40 års jubilæum på Pejsegården, hvor mange af vores medlemmer mødte

Læs mere

GØR EN GOD FORRETNING

GØR EN GOD FORRETNING GØR EN GOD FORRETNING -Biblioteket hjælper dig på vej ONLINE LIGE HER Forsidebillede: colourbox Brug bibliotekets baser kvit og frit! Biblioteket er meget mere end bøger. Vi har fx en række online baser,

Læs mere

Diagnosebegrebet - hvad er det? Hvad er det?

Diagnosebegrebet - hvad er det? Hvad er det? Diagnosebegrebet - hvad er det? Hvad er det? Spørgsmål, der søges besvaret. Hvad betyder diagnose? Hvorfor har vi diagnoser? Hvilke funktioner har diagnoser i dagens samfund? Afgrænsning Lidt historie

Læs mere

Demenssygeplejerske, Tinna Klingberg.

Demenssygeplejerske, Tinna Klingberg. Kursus for pårørende til mennesker med demens. Undersøgelsens problemstilling: Betydningen af at deltage i et kursus for pårørende til demensramte, og hvordan det afspejles i håndteringen af hverdagslivet

Læs mere

Hvordan kommer du videre? 5 Hvordan kommer du videre?

Hvordan kommer du videre? 5 Hvordan kommer du videre? 5 Hvordan kommer du videre? 101 5 Hvordan kommer du videre? Nogle gange må man konfrontere det, man ikke ønsker at høre. Det er nødvendigt, hvis udfaldet skal blive anderledes næste gang, udtaler Rasmus

Læs mere

Aarhus Universitet School of Business and Social Sciences

Aarhus Universitet School of Business and Social Sciences BA ØKONOMI HA (JUR.) I SKAT, 2. DEL Sommereksamen 2014 Ordinær eksamen Skriftlig prøve: 4621010087 Told- og afgiftsret Varighed: 3 timer Hjælpemidler: Alle herunder høretelefoner Vægtningen af opgave 1,

Læs mere

Delårsrapport for 2. kvartal 2009 for BioPorto koncernen

Delårsrapport for 2. kvartal 2009 for BioPorto koncernen Til offentliggørelse, den 25. august 2009 Meddelelse nr. 21 Delårsrapport for 2. kvartal 2009 for BioPorto koncernen Resumé for 2. kvartal 2009 BioPorto har med egenudviklingen af en diagnostisk NGAL test

Læs mere

Byg broer med din viden

Byg broer med din viden Byg broer med din viden Danmark skal overleve på kreativitet, viden og udvikling Den 31. maj, 2012 Helena Larsen, Patent- og Varemærkestyrelsen, Key Account Manager, hes@dkpto.dk, 22783516 Program Patent-

Læs mere

Markedskommentar juni: Centralbankerne dikterer stadig markedets udvikling

Markedskommentar juni: Centralbankerne dikterer stadig markedets udvikling Nyhedsbrev Kbh. 4. juli 2014 Markedskommentar juni: Centralbankerne dikterer stadig markedets udvikling Juni måned blev igen en god måned for både aktier og obligationer med afkast på 0,4 % - 0,8 % i vores

Læs mere

Tværfaglig prøve. Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2.del. Afsætningsøkonomi. Eksamen, juni 2007. Fredag den 1. juni 2007 Kl. 8.00 14.

Tværfaglig prøve. Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2.del. Afsætningsøkonomi. Eksamen, juni 2007. Fredag den 1. juni 2007 Kl. 8.00 14. SYDDANSK UNIVERSITET Side 1 af 5 Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2.del Afsætningsøkonomi Eksamen, juni 2007 Tværfaglig prøve Fredag den 1. juni 2007 Kl. 8.00 14.00 Alle hjælpemidler er tilladt Det

Læs mere

Strategidag 08 Bestyrelser

Strategidag 08 Bestyrelser Strategidag 08 Bestyrelser Fredag den 25. april 2008 Bente Zinck b.zinck@terranavtica.com www.terranavtica.com Tel: +45 30 13 51 00 Bestyrelse i Terra Navtica A/S Program: Kort præsentation af Terra Navtica

Læs mere

LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007. Resumé: LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007

LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007. Resumé: LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007 Til OMX Den Nordiske Børs Hørsholm, den 21. august 2007 LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007 Resumé: LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007 LifeCycle

Læs mere

Delårsrapport for 3. kvartal 2010 for BioPorto koncernen

Delårsrapport for 3. kvartal 2010 for BioPorto koncernen 24. november 2010 Meddelelse nr. 13 Delårsrapport for 3. kvartal 2010 for BioPorto koncernen Resumé for 3. kvartal 2010 Opskaleringsfasen for produktion af The NGAL Test er afsluttet og produktdesignet

Læs mere

Lille dansk kortfirma jagter milliarden

Lille dansk kortfirma jagter milliarden LØRDAG 12. DECEMBER NR. 50 / 2015 LØRDAG Lille dansk kortfirma jagter milliarden Med en kapitalindsprøjtning på 40 mio. kr. satser Cardlab på at sætte sig på markedet for kreditkort med fingeraftrykslæser.

Læs mere

Udsigt til billigere mode på nettet

Udsigt til billigere mode på nettet LØRDAG 27. SEPTEMBER NR. 39 / 2014 LØRDAG Udsigt til billigere mode på nettet Onlinegiganten Boozt.com med Hermann Haraldsson i spidsen udfordrer konkurrenterne om det nordiske herredømme. Foreløbig kan

Læs mere

Entreprenørskabstyper. Intro til begreberne causation & effectuation

Entreprenørskabstyper. Intro til begreberne causation & effectuation Entreprenørskabstyper. Intro til begreberne causation & effectuation Hvordan laver I mad? Sarasvathy (2001) taler om to grundlæggende forskellige måder at lave mad på, som svarer til hvad hun har fundet

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 77 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 59% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Det fungerer

Læs mere

Joboptimisme stiger i takt med vækstoptimismen

Joboptimisme stiger i takt med vækstoptimismen Vækstbarometer mod bedre tider? Hvad er Deres forventninger til virksomhedens omsætning og antal ansatte i næste kvartal i forhold til omsætningen og antal ansatte i samme kvartal sidste år? 1 Indekset

Læs mere

Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning.

Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning. Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning. Året 2011 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. 2011 var året hvor slukningen af analoge kanaler fortsatte fra sidste år, og

Læs mere

Hvad er IP? - en introduktion

Hvad er IP? - en introduktion Hvad er IP? - en introduktion IP - Intellectual Property - er den engelske, men også i Danmark, gængse betegnelse for intellektuel ejendomsret eller immaterielle rettigheder. Af og til bruges synonymet

Læs mere

EU-Patentdomstolen. Europa-bevægelsen Ole Tange 2014-02-01

EU-Patentdomstolen. Europa-bevægelsen Ole Tange 2014-02-01 EU-Patentdomstolen Europa-bevægelsen Ole Tange 2014-02-01 Ole Tange Lige så stærk fortaler for EU som modstander af EU-Patentdomstolen Partner i mindre dansk virksomhed som benytter IT men ikke laver udvikling

Læs mere

Markedskommentar september: Handelskrig so what!?

Markedskommentar september: Handelskrig so what!? Nyhedsbrev Kbh. 1. okt. 2018 Markedskommentar september: Handelskrig so what!? Fortsat udsigt til fornuftig global vækst jf. OECDs ledende indikatorer Aktier er blevet billigere ift. indtjening og men

Læs mere

Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram FORRETNINGSPLAN GUDP. Christian Huus Jensen, COWI

Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram FORRETNINGSPLAN GUDP. Christian Huus Jensen, COWI Grønt Udviklings og Demonstrationsprogram FORRETNINGSPLAN GUDP Christian Huus Jensen, COWI Forretningsplan indhold Projektets output A28 (maks1 side) Markedet og kunder A29 (maks½ side) Forretningsgrundlag

Læs mere

Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Per Clausen (EL).

Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Per Clausen (EL). Klima-, Energi- og Bygningsudvalget 2014-15 KEB Alm.del Bilag 191 Offentligt DET TALTE ORD GÆLDER Klima-, energi- og bygningsministerens besvarelse af samrådsspørgsmål J om overfladetemperaturkrav til

Læs mere

[A. Kendskab] [B. Forståelse] [Info] Hvor meget kender du til konkurrenceloven? [INTW: EFTER AT VÆRE STILLET OM TIL RETTE PERSON]

[A. Kendskab] [B. Forståelse] [Info] Hvor meget kender du til konkurrenceloven? [INTW: EFTER AT VÆRE STILLET OM TIL RETTE PERSON] [Introduction] Goddag mit navn er, og jeg ringer fra Epinion. Vi er i øjeblikket i gang med en undersøgelse blandt danske virksomheder for Konkurrence og Forbrugerstyrelsen. Må jeg i den forbindelse have

Læs mere

Business Angels - Vestor Skanderborg, 29. april 2015

Business Angels - Vestor Skanderborg, 29. april 2015 Business Angels - Vestor Skanderborg, 29. april 2015 Introduktion Investorready Strategi Pitch CEO match Partners Investor match Forhandling Matchmaking 1 2 3 4 5 6 MÅNED Deal! BA-sekretariat og samarbejdspartner

Læs mere

Workshops til Vækst. - Modul 3: Eksternt fokus. Indholdsfortegnelse

Workshops til Vækst. - Modul 3: Eksternt fokus. Indholdsfortegnelse Workshops til Vækst - Modul 3: Eksternt fokus Indholdsfortegnelse Workshops til Vækst... 1 Eksternt fokus... 2 Praktiske forberedelser... 3 Mentale modeller... 5 Indbydelse... 6 Program... 7 Opsamling

Læs mere

JD Cases 8. december Konkurrence- og Markedsføringsret

JD Cases 8. december Konkurrence- og Markedsføringsret Konkurrenceret Case 1 - Konkurrenceret I markedet for mobiltelefoni er der fire aktører. De har følgende markedsandel. Markedsandele i mobiltelefonimarkedet Aktør 0msætning, DKK mio. Markedsandel i pct.

Læs mere

Webinar Danske Porteføljepleje Update 23. Januar Thomas Nerup Olsen og Rune Ross Londorf

Webinar Danske Porteføljepleje Update 23. Januar Thomas Nerup Olsen og Rune Ross Londorf Webinar Danske Porteføljepleje Update 23. Januar 2018 Thomas Nerup Olsen og Rune Ross Londorf Danske Porteføljepljeje Agenda Temaer 2017 Afkast 2017 Investeringsrapporten Forventninger til global økonomi

Læs mere

Generalforsamling. 1. April 2009

Generalforsamling. 1. April 2009 Generalforsamling 1. April 2009 Formandens beretning Indledning Krisen, der startede i september 2008, har været voldsom for de fleste virksomheder. Aktiekursfald på over 50% hører til dagens orden. BioPorto

Læs mere

BioPorto. Vækst og klargøring til US roll-out

BioPorto. Vækst og klargøring til US roll-out BioPorto Vækst og klargøring til US roll-out 1. kvartal 2016 4. maj 2016 Forward looking statements This presentation contains forward-looking statements. Words such as believe, expect, may, plan, strategy,

Læs mere

Aarhus Kommune. Samlet rapport vedrørende sagsbehandling og kontakt i Aarhus Kommune i perioden 2010-2012

Aarhus Kommune. Samlet rapport vedrørende sagsbehandling og kontakt i Aarhus Kommune i perioden 2010-2012 Aarhus Kommune Samlet rapport vedrørende sagsbehandling og kontakt i Aarhus Kommune i perioden 2010-2012 Denne rapport er en opsamlende, konkluderende sammenfatning baseret på fem undersøgelser gennemført

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

BUSINESS THE MODEL CANVAS. - Pitch din forretningsidé. www.ffe-ye.dk

BUSINESS THE MODEL CANVAS. - Pitch din forretningsidé. www.ffe-ye.dk THE BUSINESS MODEL CANVAS - Pitch din forretningsidé www.ffe-ye.dk FORORD Når man gerne vil åbne sin egen virksomhed, er det vigtigt at have en forretningsmodel en visionær idé, der kan føres ud i livet.

Læs mere

ALK. sentation. Virksomhedspræsentation MAJ 2011

ALK. sentation. Virksomhedspræsentation MAJ 2011 ALK Virksomhedspræsentation sentation 1 ALK allergispecialist - behandling, forebyggelse og diagnostisering Verdens førende inden for allergivaccine ~ 33 % global markedsandel Udvide basisforretningen

Læs mere

DEN RIGTIGE PRIS - det ses på bundlinien

DEN RIGTIGE PRIS - det ses på bundlinien DEN RIGTIGE PRIS - det ses på bundlinien v/ Henrik Andersen, Væksthus Midtjylland Få viden om: Prisens vigtighed som konkurrenceparameter Hvornår er prisen rigtig Forskellige prisstrategier Hvordan fastsætter

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 98. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. Sponsorstøtte: Jeg synes at jeg i år gerne

Læs mere

Resultater fra medlemsundersøgelsen om investeringer i Offentligt og Privat Partnerskab

Resultater fra medlemsundersøgelsen om investeringer i Offentligt og Privat Partnerskab 24. SEPTEMBER 213 Resultater fra medlemsundersøgelsen om investeringer i Offentligt og Privat Partnerskab AF CHRISTINE E. NIELSEN Om notatet Forsikring & Pension har gennemført en medlemsundersøgelse blandt

Læs mere

GENMAB OFFENTLIGGØR RESULTAT FOR 1. KVARTAL 2010

GENMAB OFFENTLIGGØR RESULTAT FOR 1. KVARTAL 2010 Resumé: Genmab aflægger regnskab for de første tre måneder af 2010. København, Danmark, 11. maj 2010 Genmab A/S (OMX: GEN) offentliggjorde i dag resultatet for de første tre måneder af 2010. Genmab rapporterede

Læs mere

CROWDFUNDING- JURAKURSUS

CROWDFUNDING- JURAKURSUS CROWDFUNDING- JURAKURSUS 17. maj 2017 www.dlapiper.com 17. maj 2017 0 Thomas Nordestgaard Mortensen Jeg beskæftiger mig primært med selskabsretlig rådgivning, herunder virksomhedsetablering, omstrukturering,

Læs mere

Udfordringer og ønsker for de patienter, som ikke passer ind i et pakkeforløb set fra almen praksis

Udfordringer og ønsker for de patienter, som ikke passer ind i et pakkeforløb set fra almen praksis Udfordringer og ønsker for de patienter, som ikke passer ind i et pakkeforløb set fra almen praksis v. Roar Maagaard, formand for DSAM, praktiserende læge & lektor, Skødstrup Lægepraksis Mit indlæg baserer

Læs mere

Dansk Aktiemesse : København : 9. oktober 2012 : Martin Barlebo, Director Group Communications

Dansk Aktiemesse : København : 9. oktober 2012 : Martin Barlebo, Director Group Communications Den førende allergispecialist Etableret i 1923 9 % 5 års CAGR 75 % 5 års CAGR 33 % global markedsandel 2011 Omsætning 2.348 mio. kr. 2011 EBITDA 406 mio. kr. Førende F&U-pipeline, der kan revolutionere

Læs mere

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk Kan du heller ikke finde rundt i alle de slankekure, du bliver bombaderet med i ugeblade, aviser og tv så se med på min blog, hvor jeg foreløbig har samlet 23 slankekure her kan du finde lige den, der

Læs mere

2 Markedsundersøgelse

2 Markedsundersøgelse 2 Markedsundersøgelse Når man overvejer at lancere et nyt produkt, er det nødvendigt at foretage en undersøgelse af markedet, så man kan danne sig et overblik over de muligheder markedet byder på, og de

Læs mere

Q & A IDÉKONKURRENCE 2017 NYT, NYTTIGT OG NYTTIGGJORT

Q & A IDÉKONKURRENCE 2017 NYT, NYTTIGT OG NYTTIGGJORT Q & A IDÉKONKURRENCE 2017 NYT, NYTTIGT OG NYTTIGGJORT 1. Hvorfor er konkurrencen igangsat? Som en del af en koncernfælles strategiske indsats styrkelse af innovation og forskning gennemfører Center for

Læs mere

ShipAdvisor VALGFRIHED I WEBSHOPPEN

ShipAdvisor VALGFRIHED I WEBSHOPPEN ShipAdvisor VALGFRIHED I WEBSHOPPEN KUN KUNDEN VED - HVAD DEN BEDSTE LEVERINGSFORM ER HVOR I WEBSHOPPEN BYGGES SHIPADVISOR IND? ShipAdvisor giver dine kunder mulighed for at vælge netop den leveringsform,

Læs mere

Dansk Erhvervs NøgletalsNyt Handelskrig et skridt nærmere

Dansk Erhvervs NøgletalsNyt Handelskrig et skridt nærmere NØGLETAL UGE 24 Dansk Erhvervs NøgletalsNyt Handelskrig et skridt nærmere Af: Kristian Skriver, økonom & Jonas Meyer, økonom I den forgangene uge kom der nye meldinger fra ECB. Her annoncerede Mario Draghi

Læs mere

Hvilke regulatoriske krav er der til kliniske forsøg, når børn udgør patientgruppen?

Hvilke regulatoriske krav er der til kliniske forsøg, når børn udgør patientgruppen? Hvilke regulatoriske krav er der til kliniske forsøg, når børn udgør patientgruppen? Lone Ekstrøm Ragn, RA/QA Konsulent Tirsdag den 17. juni 2014, 17.10 17.30 Ragn Regulatory Consulting Børn som forsøgsdeltagere

Læs mere