Referat bestyrelsesmøde den 3. marts Tilstede: Peter, Annemette, René, Theis, Lone Afbud: Else og Rune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat bestyrelsesmøde den 3. marts 2011. Tilstede: Peter, Annemette, René, Theis, Lone Afbud: Else og Rune"

Transkript

1 Referat bestyrelsesmøde den 3. marts 2011 Tilstede: Peter,,, Theis, Lone Afbud: Else og Rune Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra den 3. februar 3. Status på 5 - års gennemgang af private boliger 4. Tilbagemelding fra møde torsdag den 17. februar med SKANSKA vedr. fælles arealer. Bilag: Notat fra Lars Nielsen SKANSKA. 5. Samarbejde med EKJ. Bilag: Faktura og kontrakt 6. Gennemgang af regnskab 2010 og budget 2011 Bilag: Udkast til regnskab og budget 7. Ansøgning fra Marianne Bostrøm om dispensation (el-cykel og husorden). 2 bilag: Underskrifter og mail 8. Oplæg fra Carsten Franke om sommerfest Bilag: mail og budget 9. Eventuelt 10. Opdatering af to - do liste. Bilag: Referat fra den 3. februar. Ad. 1 Dagsorden godkendt Ad. 2 Referat fra sidste bestyrelsesmøde godkendt. Ad. 3 Status på 5 års gennemgang på private boliger Er snart færdige opgang 21 sluttes i næste uge. Anna st. th. (mail af den 3. marts 2011) har bedt bestyrelsen tage sig af mangelfuldt dræn på hendes terrasse, som bliver oversvømmet ved kraftige regnskyl. Der er gravet et hul med en rist på terrassen, der er fyldt med sten, men det er ikke nok. Terrasserne ligger under den asfalterede vejs niveau. Problemet er alvorligt, især for 20 st. tv. og 18 st. th.. Bestyrelsen vil følge op på sagen og rejse kravet overfor SKANSKA om at installere et bedre dræn. Vi udsender en forespørgsel om andre stuelejligheder oplever lignende. Vedr. altanplader: Indsigelser vedr. altaner lå som nr. 8 på top 10 listen over hyppigst angivne fejl/mangler på ejernes private fejl/mangellister: Altan - stort fald, løst gelænder, glasplade, revner. har modtaget et notat fra Hi Con, det firma, der har produceret altanpladerne. Den forholder sig til de indsigelser, ejerne har fremført: Revner, korrosion af stålfibre, nedbøjning. I notatet gives en garanti for altanpladernes holdbarhed, og vi beslutter ikke at gøre mere ved sagen. Notatet rundsendes til ejerforeningen.

2 Ad. 4 Status på 5 års gennemgang af fælles arealer - gennemgang af Lars Nielsens notat. Punkterne relaterer sig til EKJ notat 07 Punkt 1: Mangelliste. 1.1 SKANSKA vil vide, om vi vil have repareret revner i opgangene, eller om vi vil have udbetalt en sum penge og selv gøre det i forbindelse med renovation af opgang om nogen år. Vi tilbyder SKANSKA, at vi ønsker kroner plus moms, alternativt at de skal reparere revnerne for os. 1.2 Stifter i glaspartier: Er det et problem i alle vinduer? En mulighed at få det lavet i forbindelse med vinduespudsning, hvor lift er opstillet. I rapport fra TI står, at der skal nye stifter i. Vi ønsker, at SKANSKA udbedrer det og vi vil spørge EKJ, om det er et krav. Niels Morsings rapport sendes til EKJ Planen er at Skanska går i gang med at udbedre dette mandag den 14. marts. Pkt. 3: Altanrækværker. EKJ og Axel V. Jensen vil blive indkaldt til et møde, hvor de sammen kan aftale en metode til at afklare spørgsmålet. Pkt. 6: Lodning af sålbænke Teknologisk Instituts vurdering afgør udfaldet. Pkt. 7: Erstatningsluft til boliger har fremsendt følgende forslag til formulering vedr. erstatningsluft til boliger: Mail fra til Lars Nielsen : Bestyrelsen i Etape-3 er indforstået med at lade Pkt. 7 vedr. erstatningsluft i boliger i EKJ notat 07 udgå, såfremt Skanska tager ansvar for, at de i pkt. 7 anmeldte mangler, ikke har betydning for levetid på gulve eller andet byggemateriel. Svar fra Lars Nielsen, Skanska, : Det er ok. De 4 cm2 åbningsareal (faktiske 100 cm2 mod beregnet 104 cm2), der er nævnt i pkt. 7 i EKJ notat 07 af 10/ er af ingen betydning og har ingen indvirkning på gulve eller andre materialers levetid. Punkt 8: Skæve opgangsdøre Skanska afviser som udgangspunkt kravet, men vil undersøge, om dørene er godkendte. Vi fastholder det, da ingen producenter, ifølge EKJ notat vil indestå for dørenes tæthed. Vores låse går i stykker af det træk, de udsættes for, når dørene vrider sig skæve. Peter har bedt Lillian fra Dan - ejendomme lave en opgørelse af udgifter, der indtil nu er afholdt til låseservice, som vi har krævet refusion for. Punkt 9: Røgtætning Skanska har afvist, der mangler røgtætning hos Ottosen tv. med henvisning til, at man kunne mærke cement gulvet hos overboen, så der var lukket af. (Mail fra Ottosen 16. febr.). Vi undersøger nærmere, hvad det drejer sig om.

3 Punkt 11: Varmt brugsvand Forsøg er i gang, det ser lovende ud. Løsningen indebærer montering af cirkulationspumpe, som ejer skal betale strøm for. Skal med i slut - regnestykket. Gennemgang i blok 6 har vist, at CirCon ventiler ikke duer og målinger i varmecentralen tyder på lignende problemer i blok 5. VVS skal ind i blok 5 igen og har bedt om adgang i uge 10. Punkt 13: Rottesikring af skralderum Vi har fået lovning på refusion af udgifter, vi har afholdt, samt at vi fremsender et overslag på, hvad det vil koste at afslutte igangværende løsning med metalplader på dørene udvendigt. Punkt 14: Befæstede arealer Skanska afviser kravet men er indstillet på et forlig. Begge parter skal tænke over forslag. Vi vil bede Skælskør Gartnere komme med løsningsforslag og en pris, som vil være vores udgangspunkt for forhandling eller krav. Vi skal ligeledes indhente pris på metalkant til afskærmning af bed ved blok 5 s vestgavl og 15 hækplanter, også hos Skælskør Gartnere. Punkt 16: Termografiske undersøgelser Vi skal udvælge tre steder til destruktive undersøgelser. Vi sender mail til dem der har klaget over kolde gulve og vægge, træk andre steder end døre og vinduer. Vi besøger dem og vurderer om det egner sig og at ejeren er indstillet på de mulige konsekvenser (at noget kan gå i stykker under forsøget.) Pkt : Varmeproblemer SKANSKA har hyret Carl Bro ind til at gennemgå varmesystemet, er det dimensioneret rigtigt og indstillet rigtigt. De skal tilbage i opgang 5 circonventilerne duer ikke, der skal være ASV ventiler flere steder end i stuen. Der kan også være problemer med skidt i systemet, der skal renses. Pkt. 19 Korrosion af rør i kælder Vi fastholder kravet om montering af katalyseanlæg Pkt. 20 Tag har kontaktet Ole Kampmann, NLT tagdækning med henblik igangsættelse af mindre reparationer af tagpap, inkl. duesikring, indenfor den udstukne ramme på kroner. Pkt. 21 Ventilation Henrik Påske har sendt denne meddelelse til Skanska, som vi afventer deres reaktion på: Jeg har været ude på taget sammen med en professionel ventilationsmand. Han har oplyst at hætterne på ventilationen ikke er monteret efter de forskrifter han arbejder efter. Alle hætterne er klippet op og monteret alternativt. Så jeg vil opfordre bestyrelsen og Skanska til at tage en drøftelse af hvorledes en korrekt montering er. Jeg har ingen indsigt i hvad der er korrekt, jeg kan blot konstatere at man i efterfølgende etaper har monteret ventilationen på en anden måde, der umiddelbart virker mere hensigtsmæssig og er mindre larmende end det der er foretage i denne etape. Jeg har ved selvsyn konstateret dette ved et besøg i tilsvarende lejligheder i efterfølgende etaper. Der er monteret dæmpere før og efter ventilationsmotoren samt et afkast der går lodret op - dette giver et helt andet lydbillede. (mail af 25. februar fra Henrik Påske sal)

4 Pkt. 24: Vi holder øje med problemløsningen i etape 2, som mener, der ikke er omfangsdræn. Ved kraftig regn skal vi observere kælderen for vand. Bede Jimmi om hjælp til at observere vand i kælder. Kan evt. gøres i samarbejde med de andre etaper. kan tage det op i formandsinitiativet. Pkt. 25 Opstuvning af kloak Begge punkter relaterer sig til det faktum, at der er noget ved kloakken, der ikke fungerer som det skal. Vi afventer Skanskas udspil med henblik på videre undersøgelse af forholdet. Pkt. 26 Låsesystem Vi skal undersøge hvad det koster at få et nyt låsesystem. Afhængig af prisen vil SKANSKA tage stilling til vores ønske. Ad. 5 EKJ samarbejde: Vi er ikke tilfredse med samarbejdet med Allan og Preben. Vi vil afholde møde med Steen Andersen og kræve ny bemanding. Vi har fået tilsendt regning for EKJ s arbejde med kortlægning af fejl mangler på fælles arealer, som vi betaler. Ad. 6 Udkast til regnskab for 2010 og budgetforslag 2011 Der er overskud - mere end der er budgetteret med. Vi vil først tage stilling til udmøntning heraf til ejerne, når vi kender resultatet af byggesag og stævning af Skanska. Der skal ligeledes laves en vedligeholdelsesplan næste år. Peter vil sørge for at fordele pengene på to banker, så vi er sikret indskudsgaranti. Vi indstiller at den månedlige fælles udgift fortsætter uændret. Ad. 7 Ansøgning fra Marianne Bostrøm om dispensation fra husorden Dispensation er bevilget. Lone vil tage sig af at informere Marianne Bostrøm og opgang 21 om, at Marianne af helbredsmæssige årsager har fået tilladelse til at stille sin el cykel under trappen i indgangen. Ad. 8 Sommerfesten: Vi foreslår en ramme på kroner til sommerfest til generalforsamling. Ad. 9 Eventuelt Cykelparkering: Det vil være vanskeligt at udvide cykelparkering mod Amager Strandvej ved opgang 21 på grund af skrænten. Lone foreslår, at der placeres flere cykelstativer ved opgang 20. Vi skal selv betale, ligesom de andre etaper har gjort. I øjeblikket er stativer boltet fast til trælægter. Det vil være dyrt at lave en pæn løsning, men da vi skal se på det i mange år fremover, er det prisen værd. Theis vil undersøge, hvilke cykelstativ løsninger, der findes, og pris. Hjemmeside: Drifts og vedligeholdelsesmappe lægges på hjemmeside mangler en anvisning af hvordan man rengør ventilation på badeværelse. En opgave til det nye bestyrelsesår.

5 To do liste Emne Status ansvarlige Varmt brugsvand: Skaffe adgang/nøgler, Lone og informere ejere SKANSKA skal ind i blok 5 og opgang 14, stuelejligheder og 4. sal. Tirsdag den 8. marts kl og fredag den 11. marts Nøgler/adgang aftales med VVS Vest/Peder Nielsen, tlf OK Referent Udbedring af sætningsskader i opgange Manglende dræn på terrasser 18 st. th. og 20 st. tv. Notat om altan Observation af vand i kælder Forældelsesfrist for vand i kælder Svar til Lars/SKANSKA mail 4. marts Sende svar til Anna Sende mail med forespørgsel til alle stuelejl. Rejse kravet overfor SKANSKA Fremsendes til ejere i forbindelse med nyt fra bestyrelsen Bede vicevært være opmærksom, mail 5. marts Tage op i F/I at vi adviserer hinanden, når vi oplever det i de respektive etaper. Spørge Thomas Damsholt Samarbejde med EKJ Møde med Steen Andersen og Peter Stifter i lister på glaspartier Undersøge om det er et krav? Lone, og Opgøre udgifter til låseservice Kontakte Dan - Ejendomme Peter

6 Rottesikring af skralderum Kantforstærkning af fliseindgange Kontakte vicevært med henblik på hjælp til at undersøge hvilken løsning kan afslutte sagen. Telefonsamtale med Jimmi, 7. marts. Han vil bede smed tage stilling til et løsningsforslag han har udtænkt Indhente forslag til løsning og pris fra Skælskør Gartner. Kantafskærmning af skrænt ved blok 5 s vestgavl 15 døde hækplanter Finde 3 lejligheder til destruktiv undersøgelse Undersøge med Skælskær gartner, pris Sende mail til de ejere der har indrapporteret kolde gulve og vægge. Bede interesserede melde sig, vi besøger dem og vurderer om casen egner sig., Låsesystem Undersøge muligheder og pris Reparation af tagpap Indhente tilbud NLT-tagdækning, Ole Kampmann Sendt mail 24 febr., rykket mandag 6. marts Røgtætning Kontakte Skanska vedr th. Mail sendt 6. marts, Esther har rekvireret Allan Plough til at kigge på det igen og vil kontakte Ottosen. Udbedring af fejl på facade, registreret af Jimmi Forslag fra Casper vedr. foranstaltninger mod Sende til mail til Lars Melde tilbage til Casper OK

7 cykeltyverier Cykelparkering ved opgang 20 Undersøge pænere og permanent løsning. Theis Regnskab 2010 og budget 2011 Melde tilbage til Lillian Dan - ejendomme, revisor skal have besked senest 11. marts Peter Dispensation fra husorden Ansøgning fra Marianne Bostrøm. Give hende besked OK er sket Lone Kigge på murværk 14 st. tv. Spisning før generalforsamling Tilbud fra B. C. Gas og Vand vedr. tilsyn med fjernvarmecentral Kontakte Dorthe Storgaard mail den 2. marts Undersøge cafeens menukort og pris Kontakte med henblik på ja tak OK Else

Andelsboligforeningen Matthæusgaarden Matthæusgade 26, kld. 1666 København V www.3i1.net post. Beskrivelse Ansvarlig Frist.

Andelsboligforeningen Matthæusgaarden Matthæusgade 26, kld. 1666 København V www.3i1.net post. Beskrivelse Ansvarlig Frist. Referat af bestyrelsesmødet den 05.11. 2012 Til stede:, René,, Bruno, Heidi Afbud: Peter, Anders, Rik 1 Meddelelser.: 2 Post: Breve Dato Fra Indhold Hvad gør vi? 19-09-12 Sanistål Kontoudtog ok 10-10-12

Læs mere

Til stede: Michael (MMN), Anders (AMS), Lars (LK), Christoffer (CH), Enver (EP) og Martin (ML) Fraværende: Maria og Julie(suppleanter)

Til stede: Michael (MMN), Anders (AMS), Lars (LK), Christoffer (CH), Enver (EP) og Martin (ML) Fraværende: Maria og Julie(suppleanter) 1 Referat til bestyrelsesmøde den 29. oktober 2012 kl. 18.00 Indhold 1. Formalia:... 1 2. Næste bestyrelsesmøde:... 1 3. Vagtperioder:... 1 4. Nye sager:... 2 5. Vicevært (ML):... 2 6. Økonomi:... 2 7.

Læs mere

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende:

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Odinsvej 1,1A og 1B. Generalforsamlingen afholdes enten søndag den 7. december

Læs mere

Bestyrelsesmøde 9. januar 2018

Bestyrelsesmøde 9. januar 2018 Bestyrelsesmøde 9. januar 2018 Ejerforeningen Sundby Parkvej, Etape 4 Bestyrelsesmøde den 9. januar 2018 kl. 19.00, Susanne Deltager: Susanne, Kurt, Keld, Bruno Afbud: Stine Referent: Susanne 1. Kompensationsbeløb

Læs mere

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 5. april 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 5. april 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Hvor: Hos Peter C Dato: Lørdag d. 5. april Klokken: 10.00 13.00 Hvem: Michael Brun Halfter Thomas Sørensen Peter Christiansen Dagsorden

Læs mere

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Dagsorden. Punkter: 0. Referent Jeanette Balkan blev valgt som referent. 1. Byggesag a. Syn og skønssag Jens orienterede om status på sagen. b. 5 års gennemgang

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 31 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 8.9.2011 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr.

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr. Dagsorden for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: Dirigent: Enver Referent: Enver Til stede: Inge, Rudolf, Enver, Maria. Afbud: Sara. A: Formelt 1. Nye punkter til dagsordenen. 2. Godkendelse og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 08.10. 2012

Referat af bestyrelsesmødet den 08.10. 2012 Referat af bestyrelsesmødet den 08.10. 2012 Til stede: Mikkel, René, Anders, Bruno, Rik Afbud: Peter, 1 Meddelelser.: 2 Post: Breve Dato Fra Indhold Hvad gør vi? 02-10-12 Datea Kvartalsrapport 04-10-12

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22. oktober 2018

Bestyrelsesmøde 22. oktober 2018 Bestyrelsesmøde 2 oktober 2018 Tilstede Fraværende Dirigent Referent Michael Lindberg (ML), Mads Enemark (ME), Christoffer Halken (CH), Ditte Petersen (DP), Caroline Marquardsen (CM) CH CH Dagsorden 4.

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Godkendt referat. Dato: Bestyrelsesmøde d. 16.09.2015 Deltagere ved mødet: Ejnar, Frank, Jørn, Pia Afbud: Helle, Tomas. Ej Fremmødt: Dagsordenspunkt Beslutning

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.2015. Referat af: Referat nr. 6.1 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.03.15 kl. 18.30 21.45 Marts DIRIGENT: MAIBRITT GÛNTHER AD. 1 Fremmødte

Læs mere

Referat af generalforsamling 2015

Referat af generalforsamling 2015 Tidspunkt: 24.03.2015 Sted: Odinsvej 1A, 2. sal. Referat af generalforsamling 2015 Til Ejerkredsen Odinsvej 1, 1A & 1B 8230 Åbyhøj Tilstedeværende: 1A st. Maria 1A 1. sal Bodil & Keld 1A 2.sal Dieter &

Læs mere

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 16 februar 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 16 februar 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Hvor: Hos Peter C Dato: Lørdag d. 8. februar Klokken: 10.00 Hvem: Ole Gert Vangsgaard Nielsen Michael Brun Halfter Thomas Sørensen Peter

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag d. 26/10 2010 kl. 17:00, Afholdt hos NPL, ASA 7, 4. tv.

Bestyrelsesmøde tirsdag d. 26/10 2010 kl. 17:00, Afholdt hos NPL, ASA 7, 4. tv. ABF Garvergaarden Bestyrelsesmøde tirsdag d. 26/10 2010 kl. 17:00, Afholdt hos NPL, ASA 7, 4. tv. Referat skrevet 2/11 2010 / NPL Deltagere: Mogens Andersen Jørgen Due Lars Grønkjær Bastian Willemoe Niels

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden og referat af bestyrelsesmøder Dato: Dagsorden Bestyrelsesmøde d. 25.03.2015 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Jørn Christensen, Einar Estrup, Helle

Læs mere

Bestyrelsesmøde 6. jan 2016

Bestyrelsesmøde 6. jan 2016 Bestyrelsesmøde 6. jan 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Bodil (5.), Ellen-Margrethe (1.), Karsten og Poul(2.), Niels Jørgen(3.), Kurt og Leif (4.). Sted: Poul Hansen, Øresund Parkvej

Læs mere

5 års gennemgang fællesområder "Nye" fejl/mangler

5 års gennemgang fællesområder Nye fejl/mangler 5 års gennemgang fællesområder "Nye" fejl/mangler lb. nr Område Pkt. Mangelbeskrivelse Udbedres Afvist Besigtiges Kommentar 1 Generelt Kloak/faldstammer: vi skal have slamsuger på, ca. hver 6. mdr. i nogle

Læs mere

EJERFORENINGEN BYPORTEN

EJERFORENINGEN BYPORTEN Bestyrelsesmøde tirsdag d. 6. december 2011 Deltagere fra Bestyrelsen: Brian Rømer Michael Rolin Carsten Uhre Peter Mering Øvrige deltagere: Allan Jørgensen, Datea Finn Leth, Datea Sisse Veje, Datea Marianne

Læs mere

c. JEL kontakter Kemisk Kantine for at reservere til generalforsamlingen Det er gjort.

c. JEL kontakter Kemisk Kantine for at reservere til generalforsamlingen Det er gjort. 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde nr. 258 Referatet blev godkendt. 2. Opfølgning på referat fra bestyrelsesmøde nr. 258 a. JEL afventer svar fra en ejer om eksempler på hvilke vejledninger,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 17. maj 2018

Bestyrelsesmøde 17. maj 2018 Bestyrelsesmøde 17. maj 2018 Ejerforeningen Sundby Parkvej, Etape 4 Deltager: Kurt, Keld, Stine, Bruno, Susanne Afbud: Ingen Mødested: Keld Referent: Susanne Bestyrelsens sammensætning efter generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde lørdag den 10. 01.20 hos Beach Bowl, Søndervig kl. 09

REFERAT Bestyrelsesmøde lørdag den 10. 01.20 hos Beach Bowl, Søndervig kl. 09 Inviteret: Birgitte Ohm (BO), Thorbjørn Argir (TA), Erich Fuglsbjerg (EF), Mette Ebbensgaard (ME), Frits Rostrup (FR). Bent Kortholm (BK), Jette Søndergård Afbud fra: Thorbjørn Argir og Frits Rostrup KL

Læs mere

Bestyrelsesmøde 8. marts 2018

Bestyrelsesmøde 8. marts 2018 Bestyrelsesmøde 8. marts 2018 Tilstede Christoffer Halken (CH), Michael Lindberg (ML), Søren Berg (SB), Mads Enemark (ME) Fraværende Julia Vollertsen (JV) Dirigent Referent CH CH Dagsorden 4. 5. 6. 7.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Torsdag den 13. juni 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk Jette Bøgh Nemming

Læs mere

Partnerz M Ø D E R E F E R A T. fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Nordstrand. Mødetid: Onsdag den 7. september 2011 kl. 16.30

Partnerz M Ø D E R E F E R A T. fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Nordstrand. Mødetid: Onsdag den 7. september 2011 kl. 16.30 Partnerz N ø r r e s u n d b y - F r e d e r i k s h a v n - H j ø r r i n g Sagsnr.: 700292 LFA/LSN/mhl/lsn Dato: 14. oktober 2011 Åstrupvej 9 DK-9800 Hjørring Telefon +45 9819 3800 Telefax +45 9892 7938

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING Hovedbestyrelsesmøde 02-12-2010 1930-2200 Møderummet i Lyngehallerne Møde indkaldt af Mødetype Referent Deltagere Afbud Ikke til stede Else Vad Ordinært hovedbestyrelsesmøde Ingelil Richter Else Vad, Ingelil

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Til Ejerkredsen Odinsvej 1, 1A & 1B 8230 Åbyhøj Referat af Generalforsamling 2014 Tidspunkt: 05.05.2014 Sted: Odinsvej 1A, st. Tilstedeværende: Alle lejligheder repræsenteret på nær Odinsvej 1 (Holger)

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Ad. 1. Valg af dirigent Niels Jørgensen blev valgt som dirigent. Ad. 2. Valg af referent Helle Birch Schmidt blev valgt som referent.

Ad. 1. Valg af dirigent Niels Jørgensen blev valgt som dirigent. Ad. 2. Valg af referent Helle Birch Schmidt blev valgt som referent. Referat fra ekstraordinær generalforsamling om vedligeholdelse af vinduer Ejerlejlighedsforeningen Willemoesgade 41-43. Onsdag den 2.september 2015 kl. 19.00 DAGSORDEN FOR DEN EKSTRAORDINÆRE GENERALFORSAMLING

Læs mere

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde.

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde. Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. marts 2010 kl. 20.00 Afbud: Camilla 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelser. Fælles Forum Konklusion Loftsrum Kælderrumsopgørelse 2) Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde 12. februar 2019

Bestyrelsesmøde 12. februar 2019 Bestyrelsesmøde 1 februar 2019 Tilstede Fraværende Dirigent Referent Michael Lindberg (ML), Mads Enemark (ME), Christoffer Halken (CH), Ditte Petersen (DP), Caroline Marquardsen (CM) CH CH Dagsorden 5.

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II Jens Erik Basballe Esben Knudsen Birgit Borre Henrik Hansen Birthe Rasmussen Torben Andersen Allan Olsson Michael Tang Pedersen Kim Vesselgaard Preben Mac 26. marts 2017 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 7 af 16/5-2013 = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen - Alexander

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden Dato: Godkendt referat fra bestyrelsesmøde d. 21.04.2015 kl. 19:00 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Jørn Christensen, Einar Estrup, Helle Nielsen,

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Referat fra bestyrelsesmødet den 4. april 2017 kl. 19:00 Deltagere ved mødet: Jørn Christensen (), Jacob Brogaard-Kay (JBK), Frank Nissen (FN), Josefine Felthaus

Læs mere

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F.

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F. d. 8. juni 2015 Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag d. 2. juni 2015 Referent: Til stede ved bestyrelsesmødet var: Lennarth formand og kasserer Chris næstformand og indkøber Ib husansvarlig Christian

Læs mere

Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008

Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008 Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008 Generalforsamling 2008 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Fremlæggelse af årsrapport 4.Vedligeholdelsesplan 5.Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

Ejerforeningen Arnbjerg Allé

Ejerforeningen Arnbjerg Allé Ejerforeningen Arnbjerg Allé Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2009 Deltagere: Hans Kostow (formand), Anni Øgaard (kasserer), Gitte Morsund (sekretær), Afbud fra: Ketty Klein (suppleant) Sted: Hos Anni

Læs mere

Referat af Generalforsamling d. 22. marts 2011. i Ejerlejlighedsforeningen Danasvej 4-6

Referat af Generalforsamling d. 22. marts 2011. i Ejerlejlighedsforeningen Danasvej 4-6 Fremmødte: Referat af Generalforsamling d. 22. marts 2011 i Ejerlejlighedsforeningen Danasvej 4-6 - 4 - st tv - 4 - st th - 4 1 tv - 4 2 tv - 4 2 th - 4 3-6A - st - 6A 2 tv - 6A 2 th - Der var fuldmagter

Læs mere

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00 DIRIGENT: KARIN AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H. David, Karin, Mads, Pia K. Aase. AD. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Referat Dato: Dagsorden Bestyrelsesmøde d. 03.08.2015 Deltagere ved mødet: Jørn, Frank, Ejnar, Helle Pia (Ref.) Afbud: Ej Fremmødt: Tomas Dagsordenspunkt Beslutning

Læs mere

Referat af generalforsamling den 18. maj 2015

Referat af generalforsamling den 18. maj 2015 Andelsboligforeningen KIRSTEN KIMERS GÅRD Højdevej 31, st. th. 2300 København S Referat af generalforsamling den 18. maj 2015 Til generalforsamlingen var der fremmødt 36 andelshavere samt indleveret 5

Læs mere

Ejerforeningen Vesterbrohus

Ejerforeningen Vesterbrohus Ejerforeningen Vesterbrohus Vesterbro 39 og Kirkegårdsgade 2, 9000 Aalborg Referat fra generalforsamling den 8. maj 2014 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Forslag til dagsorden til bestyrelsesmødet den 6. september kl. 19:00 Deltagere ved mødet: Tomas Klement (TK), Jørn Christensen (), Anders Helt Lund (AHL)

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Stefanskilde Dato: 13-01-2015 Næste møde: 03-2015

Bestyrelsesmøde Stefanskilde Dato: 13-01-2015 Næste møde: 03-2015 Bestyrelsesmøde Stefanskilde Dato: 13-01-2015 Næste møde: 03-2015 Tilstede: Amalie Dynnes Line M Rasmussen Mark Einstein Hjorth-Lipski Alexandra Vassilieva Truus Tuntelder Peter Koch Larsen Martin Laursen

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING 2013 E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B.

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING 2013 E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B. EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB SØ, VALBYGÅRDSVEJ 76A ST.TH, 2500 VALBY - TLF. 40 30 79 30 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING 2013 E/F VALBYGÅRDSVEJ

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 7. maj 2012 kl. 17.00 22.00 Til stede: Afbud: Else Marie Petersen, Willy Døj, Connie Andersen, varmemester John Th. Jørgensen

Læs mere

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19. Frederiksberg den 20 marts 2008 Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.30 Generalforsamlingen afholdes på Frøbel Seminarium Henrik Steffens Vej 8. Indgang over gården

Læs mere

Referat. Den 20. november 2007. Bestyrelsesmøde. Mødedato: 5. november 2007. Dagsorden 1 Information. 2 Emner til drøftelse og beslutning.

Referat. Den 20. november 2007. Bestyrelsesmøde. Mødedato: 5. november 2007. Dagsorden 1 Information. 2 Emner til drøftelse og beslutning. Referat Den 20. november 2007 Emne: Bestyrelsesmøde Mødedato: 5. november 2007 Mødested: Else Deltagere: Fraværende: Fordeling: Referent: Bestyrelsen Ingen Bestyrelsen + opslag Charlotte Dagsorden 1 Information

Læs mere

04.04 LL har kontaktet entreprenør for pris med SF sten, pris ca. 20.000 excl. moms Der indhentes endnu et tilbud.

04.04 LL har kontaktet entreprenør for pris med SF sten, pris ca. 20.000 excl. moms Der indhentes endnu et tilbud. forlod mødet kl. 20:45 Deltagere: Til stede Afbud Lars Bjørnstrup () Formand x Mitzi Hansen (MH) Næstforkvinde x Poul Petersen (PP) Bestyrelsesmedlem x Arne Strandet Larsen (AL) Suppleant x Mikkel Selander

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde d. 27.05.2015 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Tomas Klement Jørn Christensen, Ejnar Estrup, Helle Nielsen, Frank Nissen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling januar 2019 kl

Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling januar 2019 kl Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling 20. 16. januar 2019 kl. 16.30-18.30 Deltagere: Niels Trolle Lars Ejby Annette Rothmann Sofie Astrid Broe Afbud: Pia Andersen Dagsorden Beslutninger 1.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere: Christina Clausen Dorthe Hindsberg Kim Holk Lilian Hindsberg Nini Rice Thomas

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30 Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30 Til stede: Karen, Kirsten, Sanne, John, Lasse, Charlotte, Kenneth og Jan samt 5 gæster. Afbud fra: Ingen Dagsordenens pkt.1: Valg af

Læs mere

Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013

Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013 Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013 Der var fremmødt mødt 10 ejere inklusive bestyrelsen til generalforsamlingen. Pkt. 1 Valg af Dirigent og referent: Jens Andersen valgt

Læs mere

Vedligeholdelsesplan (1. Udkast)

Vedligeholdelsesplan (1. Udkast) EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B FORMAND LARS SONNE KRISTIANSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, 3.TV., 2500 VALBY - TLF. 36 30 35 03 6. marts 2006 Vedligeholdelsesplan (1. Udkast) Indhold Indledning... 2 1.

Læs mere

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Orientering om klimasikring, Lokal Afledning af Regnvand

Læs mere

Dagsorden. Overvej at stille op til en bestyrelses eller suppleant post.

Dagsorden. Overvej at stille op til en bestyrelses eller suppleant post. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Infanterivej 14-32, Randers NØ Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Infanterivej 14-32. Generalforsamlingen vil

Læs mere

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006. Dagsorden

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006 Dato og tid: Onsdag den 26. april 2006 kl. 19:00 21:00 Sted: Navernes lokale Ingerslevsgade 108, kld. tv 1705 København

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen formand Poul Rasmussen, næstformand Bent Maigaard Jens Gormsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen formand Poul Rasmussen, næstformand Bent Maigaard Jens Gormsen Boligselskabet Domea Vordingborg Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde mandag den 25. juni 2012 kl.16.00-18.00 i restaurant Snekken, Nordhavnsvej 32, 4760 Vordingborg Dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet d. 31. august 2004.

Referat af bestyrelsesmødet d. 31. august 2004. " ' Referat af bestyrelsesmødet d. 31. august 2004. Tilstede: Formand Henrik P. Jørgensen, Næstformand Mille Frohn, Kim Petersen, Peter Olsen, og senere Duyen le. Dagsorden: J 1. Valg af referent. 2. Valg

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde - markvandring og budget

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde - markvandring og budget Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde - markvandring og budget Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. maj 2013 kl. 17.00 18.45 Til stede: Else Marie Petersen, Willy Døj, Connie Andersen, Verner E. Rasmussen,

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 20. maj 2014 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) Marianne Ringgren (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) (referent) Erik Fæster

Læs mere

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011 Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011 Til stede: Frank B. Hansen (FH), Anders Zitawi (AZ), Henrik Andersen (HA), Anne Kathrine Henriksen (AK), Michael Olsen (MO), Tina Milton (TM), Peter

Læs mere

Mødereferat Kompasset E/F

Mødereferat Kompasset E/F Mødereferat Titel Bestyrelsesreferat Dato 24 august 2010 Sted Deltagere Kompasset Poul Henning Poulsen - PP Peter Greenfort - PG Monica Lind - ML Marie-Louise Borella - MB Michael Rindal - MR Referent

Læs mere

Ejerforeningen Åhavnen II

Ejerforeningen Åhavnen II Ejerforeningen Åhavnen II 13. juni 2013 Ekstraordinær generalforsamling 4. juni 2013, kl. 19.00 i Gule Hal. Fremmøde: 20 ejerlejligheder (af 48 mulige) var mødt, heraf 3 ved fuldmagt. Fremmøde ved fordelingstal:

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅGADE 136 M.FL. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅGADE 136 M.FL. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 18. marts 2014, 18:00 København N Formalia Til stede: Fraværende: Dirigent: Referent: Lars Kristoffersen (LK), Christoffer Halken (CH), Sussi Askler (SA), Maj Svendstorp (MS),

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 05 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-05-21 Kl. 18:13 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Mikkel Selander (MS)

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-05-21 Kl. 18:13 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Mikkel Selander (MS) Referat 2013-05-14, Side 1 af 7 Emne Deltagere Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-05-21 Kl. 18:13 Bestyrelsen FA09 Gæster Lisbeth Jallbjørn (LJ) Lars Larsen (LL) Frank Hansen (FH) Mikkel

Læs mere

Deltagere: Til stede Afbud. Pkt. Emne Dato Tekst Akt. 1 Valg af

Deltagere: Til stede Afbud. Pkt. Emne Dato Tekst Akt. 1 Valg af Deltagere: Til stede Afbud Lars Bjørnstrup () Formand x Mitzi Hansen (MH) Næstforkvinde x Poul Petersen (PP) Bestyrelsesmedlem x Arne Strandet Larsen (AL) Suppleant x Mikkel Selander () Driftsleder x Lars

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Linda Kampmann, Kim Reenberg, Kim Sommer 10. januar 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Bestyrelsesmøde 29. okt 2015

Bestyrelsesmøde 29. okt 2015 Bestyrelsesmøde 29. okt 2015 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Ellen-Margrethe (1.), Karsten og Poul(2.), Niels Jørgen(3.), og Kurt og Leif (4.). Der var afbud fra Bodil (5.) Sted: Karsten

Læs mere

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 4 9. august 2010

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 4 9. august 2010 Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 4 9. august 2010 Til stede: Erik Wodstrup (EW), Anne Kathrine Henriksen (AK), Henrik Andersen (HA), Anders Zitawi (AZ), Gitte Nørgaard (GN) og Lars Krogh-Brendstrup

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 07 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 4 af 19/2-2013 = Administrationen Klokken 18:15 21:45 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 04 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 08 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hågensen JHÅ Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.)

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 7

AAB Silkeborg Afdeling 7 AAB Silkeborg Afdeling 7 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 12 september 2016 Deltagere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Teddy Pedersen Poul Rosenkvist Flemming Jensen

Læs mere

28/ Vi skal lave liste over arbejdsopgaver til fælles arbejds dag, så vi hele tide kan tilføje nye punkter.

28/ Vi skal lave liste over arbejdsopgaver til fælles arbejds dag, så vi hele tide kan tilføje nye punkter. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 14-06-2016 Møde deltagere: Kasper, Sophie, Berit, Ikke tilstede:, Morten, Dorthe, Regitze, Christian,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009.

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Ejerforeningen ANPA Marts 2013. onsdag den 24. april 2013 kl. 19.30

Ejerforeningen ANPA Marts 2013. onsdag den 24. april 2013 kl. 19.30 Ejerforeningen ANPA Marts 2013 Til medlemmerne: Indkaldelse til generalforsamling onsdag den 24. april 2013 kl. 19.30 Der indkaldes hermed til generalforsamling i ejerforeningen ANPA. Generalforsamlingen

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 27 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 14.10.2010 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Bestyrelsesmøde 15. november 2018

Bestyrelsesmøde 15. november 2018 Bestyrelsesmøde 15. november 2018 Tilstede Fraværende Dirigent Referent Michael Lindberg (ML), Mads Enemark (ME), Christoffer Halken (CH), Ditte Petersen (DP), Caroline Marquardsen (CM) CH CH Dagsorden

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T. Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl

M Ø D E R E F E R A T. Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl 700.292 mkp/kj/ah M Ø D E R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Nordstrand Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl. 14.00 Mødested: Mødedeltagere: Referent: Gildesalen på Nordstrand Sune

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen Stensbjerg Dato 15. marts 2016

Referat af generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen Stensbjerg Dato 15. marts 2016 Referat af generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen Stensbjerg 2-12 Dato 15. marts 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Gennemgang og godkendelse af årsregnskab

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 25. august 2007 Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde Mødet blev afholdt: 14. august 2007 Deltagere:, Lone, Anne Lise, Gitte, Per Referent: Per Fraværende: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 23. november 2015 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren (referent) Lars Rahbæk Erik Fæster Ingelise Hatting Pierre Ørndorf

Læs mere

Ejerforening Vedelsgade 65 v/rené Michelsen Tlf. 31 61 99 53 www.gravingolf.dk/hp Mail: ejer@gravingolf.dk REFERAT GENERALFORSAMLING 28. FEBRUAR 2008.

Ejerforening Vedelsgade 65 v/rené Michelsen Tlf. 31 61 99 53 www.gravingolf.dk/hp Mail: ejer@gravingolf.dk REFERAT GENERALFORSAMLING 28. FEBRUAR 2008. Ejerforening Vedelsgade 65 v/rené Michelsen Tlf. 31 61 99 53 www.gravingolf.dk/hp Mail: ejer@gravingolf.dk REFERAT GENERALFORSAMLING 28. FEBRUAR 2008. Dagsorden: 1. Skorsten. 2. Ændring af vedtægter vedr.

Læs mere

Til stede: Lars (LK), Christoffer (CH), Enver (EP) Michael (MNN) og Martin (ML)

Til stede: Lars (LK), Christoffer (CH), Enver (EP) Michael (MNN) og Martin (ML) Indhold 1. Formalia: 2. Næste bestyrelsesmøde: 3. Vagtperioder: 4. Nye sager: 5. Vicevært (ML): 6. Økonomi: 7. Ejendom & vedligeholdelses sager: 8. Gård: 9. Erhverv: 10. Beboer sager: 11. Salg: 12. Evt.:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet 10. marts 2008 kl

Referat af bestyrelsesmødet 10. marts 2008 kl Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 25/03/08 Referat af bestyrelsesmødet 10. marts 2008 kl. 19.30 Til stede: Sanne, Karen, John, Ejvind, Jon, Preben og Jan. Ingen afbud. Gæster: Christian Udesen, KAB/Københavns

Læs mere

Aftale med firma (navn, tlf, kontaktperson, kontrakt periode mv.)

Aftale med firma (navn, tlf, kontaktperson, kontrakt periode mv.) Vedligeholdelsesplan for ejerforeningen Isefjord (oprettet juli 2007) Revision 2 januar 2014 af SKC Se altid i "drift og vedligeholdelsesmapperne" og tegninger på bestyrelses kontoret ENERGIRAPPORT Emne

Læs mere