Udviklingsønsker/-ideer for udlån/udleje af lokaler og ejendomme.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udviklingsønsker/-ideer for udlån/udleje af lokaler og ejendomme."

Transkript

1 Udviklingsønsker/-ideer for udlån/udleje af lokaler og ejendomme. 1. Indledning Nærværende notat indeholder en beskrivelse af udviklingsønsker inden for udlån/udleje af lokaler og ejendomme. Udviklingsønskerne er blevet identificeret via indledende kommuneinterviews og afholdelse af workshop med deltagelse af seks kommuner. Udviklingsønskerne omfatter primært forhold ved foreningens eller borgerens selvbetjening, men kan dog suppleres af ønsker til det bagvedliggende fagsystem. Det skal understreges, at dokumentet ikke er et udtryk for EDS-programmets bud på en optimal proces, men det skal alene læses som en inspiration til videreudvikling baseret på sagsbehandlernes tilbagemeldinger fra den gennemførte workshop. Deltagerkommunerne anvender forskellige løsninger. Notatet er løsningsneutralt, hvilket vil sige, at det ikke peger på specifikke udviklingstiltag i forhold til den enkelte løsning. De anførte udviklingsønsker skal derfor læses som en bruttoliste, hvor en række forhold allerede er opfyldt af leverandørerne, men ikke nødvendigvis for dem alle. Notatet skal ligeledes læses i sammenhæng med andre leverancer i EDSprojektet, herunder screeninger og To-Be dokumentation. I forhold til To-Be dokumentation så vil der være overlap. 2. Udviklingsønsker 2.1 Effektiv bookingproces Løsningen skal understøtte en effektiv bookingproces for både kommuner og ansøger, så brugerne af løsningen ikke ender med at ringe ind til kommunen. Det skal blandt andet være muligt at få overblik over hvilke typer af lokaler, som kan bookes og man skal også have adgang til information om belægning (hvilke er optaget / frie m.v.). 2.2 Lokal opsætning Flere af løsningerne tillader lokal opsætning, så den enkelte kommune kan tage højde for lokale forhold. Det kunne være ønskeligt hvis leverandøren kunne komme med gode eksempler fra andre kommuner, som har lavet lokale tilretninger på en måde så brugervenligheden bibeholdes. Fx tillader nogle løsninger at kommunen lokalt skriver hjælpetekster med den konsekvens at der ikke findes hjælpetekster i den pågældende kommune for løsningen. Kommunen og dermed også leverandøren skal også stille brugervenlige og tilgængelige løsninger tilrådighed for brugerne i den enkelte kommune. Løsningen skal tilpasses så den kun viser lokaler, som er tilrådighed i kommunen. 2.3 ERFA-møder Kommunerne efterlyser ERFA-møder med kommuner og leverandør. Leverandørerne bør generelt være med til at udbrede de løsningsforbedringer, som udvikles til den enkelte kommune, men som andre kommuner vil kunne have nytte af.

2 2.4 Priser på rekvisitter Kommunerne peger på, at det kunne være relevant, hvis det er muligt at vise priser/gebyrer for de rekvisitter eller lignende, som foreninger eller selvorganiserede/virksomheder kan købe i forbindelse med booking af lokale. 2.5 sammenhængskraft Kommunerne peger på, at det kunne være relevant hvis løsningen understøtter muligheden for at foreningerne kan få det samme lokale hele året til alle deres møder/aktiviteter. 2.6 Facility management. Kommunerne peger på, at det vil vær en fordel hvis der er lokalebeskrivelser og hvad lokalet kan benyttes til i løsningen, så brugeren kan få denne information i forbindelse med bookningen. Det vil være en god ide hvis hvert lokale fik flere metadata tilknyttet i løsningerne, således at man som borger/forening kan sortere mere i hvilke lokaler som man kan vælge mellem. Man kunne overveje at tilknytte meta data som 'primær brug' (idræt, foredrag, kultur, undervisning, kreative fag),' faciliteter' (basketballkurve, svømmebassin, håndboldmål, fodboldmål, stole borde, podium, overhead, av-udstyr, overhead projektor, videoprojektor, Internet etc.), ''maksimal kapacitet" (ingen, 20, , ), samt fotos. 2.7 Dag-til-dag booking Hvis en klub melder afbud, og ikke skal bruge deres baner i næste uge, skal løsningen kunne udbyde lokalet til andre. 2.8 Låsesystem adgang til haller m.v. Det skal være sådan at brugerne kan få koder/token så de kan komme ind i fx hallen. Her skal booking løsningen kunne tale sammen med alarmsystemet. Så borgeren/klubben kan få tilsendt en kode der virker i det tidspunkt hvor klubben har adgang til hallen. Der var også et forslag fremme om sygesikringsbaseret adgang. 2.9 Overblik Klubber har problemer med at de ikke kan få et ordentligt overblik over de lokaler, som de kan låne i løsningen. De vil gerne have et overblik over, hvad kan lokalet bruges til, hvad er der i lokalet, hvor stort er det m.m. Ydermere peger kommunerne på, at det vil være en fordel, hvis løsningen understøtter visning af hvilke lokaler den pågældende forening eller selvorganiserede allerede har Overblik for en større forening En forening har måske mange forskellige som har været inde og booke lokaler. Det er vigtigt at klubberne har et overblik over deres egen forening.

3 2.11 Let betaling for lokaler og forbrug Det skal være let at betale for en forening. Der er måske bestilt en masse lokaler på forskellige tidspunkter og måske også af forskellige personer i klubben Lettere for borgere (ikke foreninger) at låne lokaler Det bør opprioriteres at borger kan forstå og benytter løsningen til at låne lokaler. Måske skal det ikke være kommune afhængigt. Det er måske en ide hvis borgeren skal se hvor der er ledige baner, fx hvis borgeren er gået ind og søgt på ledige badmintonbaner i Københavns, men her er der ingen ledige, så skal borgeren fx have vist de ledige på Frederiksberg m.v Løsningen skal kunne understøtte brugerens behov Kommunerne peger på, at løsningen skal kunne understøtte, at brugeren fx har brug for en hal en time en hvilken som helt hverdag. Det understøttes ikke i dag Kommunikation Løsningen skal kunne håndtere og understøtte kommunikation mellem foreninger og kommunen 2.15 Snitflader mellem bookingløsninger og skolernes lokalesystem Der er behov fra at samkøre data mellem skolerne og deres udlån af lokaler og enheden, der sidder med udlån af lokaler. Det kan give problemer at lokaler dobbeltbookes. Ligeledes betyder det at lokalerne ikke benyttes optimalt, fordi mange steder har man delt tiden overordnet imellem sig, men man ved ikke om den anden part benytter deres tid. Benytter skolen eksempelvis sløjdlokaler i den tid det er reserveret til skolen (eksempelvis mellem 8.00 og 19.00) Transparens Det skal være tydeligt overblik for alle hvilke lokaler, der er udlånt og hvilke som er ledige. Ved at gøre det offentligt hvem der har hvilke lokaler hvornår, kommer der en vis selvjustits, så brugerne bliver bedre til ikke at overbooke viser erfaringen fra de kommuner, som har det Forskellige interfaces Det skal være muligt at have et forskelligt interface afhængig om brugeren er en forening, grundejerforening eller borger m.v Kommunikation til særlige grupper Det skal være muligt at kommunikere til en særlige grupper. Eksempelvis hvis en hal er lånes ud til VM i dans i uge 20, så skal løsningen understøtte kommunikation til alle de foreninger, som har lånt lokalet i denne periode.

4 2.19 Understøtte formalia for foreninger Løsningen bør kunne understøtte formalia for foreninger, fx hvem er formand, tegningsberettiget, om der er indhentet børneattester og er der vedtægter m.m. Ligeledes vil det være hensigtsmæssigt, hvis det i systemet er muligt at ansøge om tilskud til foreninger Statistikmodul Løsningerne skal kunne understøtte at kommunerne kan udtrække relevant statistik. Udfordringen for kommunerne er dog at det ikke er så interessant at få information omkring bookinger, men mere om den reelle brug af lokalerne. Fx kunne det kobles til dørsystemerne, eller opsætning af varmefølere m.v Overførelse af data fra sidste sæson Kommunerne peger på, at der er behov for løsningen skal kunne stille allerede kendt data tilrådighed for brugerne så der ikke skal ske genindtastninger Workflow Nogle kommuner peger på, at det skal være muligt at rundsende et workflow fx ved større arrangementer eller lignende så berørte foreninger m.v. automatisk bliver hørt Omklædningslokaler Kommunerne oplever problemer med omklædningsrum. Nogle gange giver det udfordringer hvis flere lokaler benytter samme omklædningsrum, eller eksempelvis hvis vejen ind til gymnastiksalen går igennem omklædningslokalet. Løsningen bør kunne håndtere dette Flere bookinger på én gang Det skal være muligt at kunne bestille flere bookinger på én gang Lokale-straksafklaring Eksempelvis hvis nogle vil låne et køkken på en skole som ellers er lukket. Det er simpelthen for dyrt at åben for en forening, men hvis der alligevel er åbent fordi 3 andre foreninger benytter skolen, så kan man godt låne køkkenet. Dette bør kunne understøttes af løsningen, da kommunerne har meget fokus på optimal ressourceudnyttelse Overnatning Ved overnatning er der særlige krav og ikke alle lokaler er godkendte til overnatning. Brandvæsenet skal også adviseres om overnattende personer i kommunens lokaler. Løsningen skal understøtte dette Validering på CPR eller CVR Det vil være smart hvis løsningen kan validerer brugeren på CVR eller CPR.

5 2.28 Dialogbaseret booking Det kunne være interessant at løsningerne stiller et dialogbaseret forløb til rådighed til at guide brugeren igennem løsningen, der fx spørger ind til hvilken type af arrangement, som man ønsker at booke til el lign. Det kunne være relevant at spørge ind til om det det er en sportsaktivitet, en kulturaktivitet eller noget tredje, således at brugeren får tilbudt rette typer af lokaler. Løsningerne kunne derfor anvende flere meta tags til at opmærke kommunernes lokale faciliteter, således at brugeren tilbydes lokaler, der tager udgangspunkt i brugerens formål Oprettelse af bruger Det kunne være en ide, at foreninger via forsiden kan oprette sig som bruger og at det ikke skal ske via personlig kontakt til kommunen først Sprog Al tekst skal være på dansk. Dog kunne det være en ide at overveje at lave en engelsksproget udgave Genbrug af data Allerede indtastet data skal for så vidt muligt kunne genbruges af løsningen, så man ikke fx skal skrive datoer ind flere gange m.v Browserunderstøttelse Det skal være muligt at bruge løsningen i forskellige browsertyper.

TÅRNBY FORENINGSPORTAL

TÅRNBY FORENINGSPORTAL GUIDE TIL TÅRNBY FORENINGSPORTAL - for foreninger Tårnby Foreningsportal Tårnby Foreningsportal er foreningernes værktøj til booking af faciliteter, indsendelse af dokumentation samt kommunikation med

Læs mere

Vejledning til e-sygesikring

Vejledning til e-sygesikring CSC SCANDIHEALTH A/S Vejledning til e-sygesikring e-sygesikring 2.1 01.03.2008 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING...3 1.1 Formål...3 1.2 Dokumentoversigt...3 2. E-SYGESIKRING BESKRIVELSE...4 2.1.1 CPR/Flytteintegration...4

Læs mere

Effektiv digital selvbetjening

Effektiv digital selvbetjening Udviklingsforslag for Anmeldelse af udrejse 1. Indledning Nedenstående beskriver kommunale forslag til udviklingstiltag for eksisterende og nye løsninger inden for området Anmeldes af udrejse. Forslagene

Læs mere

Præsentation af EDS rapport Forenings- og tilskudsadministration v/gry Meisner, KL

Præsentation af EDS rapport Forenings- og tilskudsadministration v/gry Meisner, KL Præsentation af EDS rapport Forenings- og tilskudsadministration v/gry Meisner, KL Effektiv Digital Selvbetjening Leverandørdag, Horsens 16. juni 2015 DEN FÆLLESKOMMUNALE INDSATS FORENINGER Digitalisering

Læs mere

Regler for udlån og benyttelse af lokaler og udendørs anlæg i Hørsholm Kommune

Regler for udlån og benyttelse af lokaler og udendørs anlæg i Hørsholm Kommune Regler for udlån og benyttelse af lokaler og udendørs anlæg i Hørsholm Kommune Målsætning for anvendelse af lokaler og udendørs anlæg Lokaler og udendørs anlæg skal være tilgængelige for borgere og foreninger

Læs mere

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter Lån af lokaler i Sorø Kommune Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter FORM ÅL Fordelingsreglerne for Sorø Kommunes Idrætsfaciliteter skal sikre en gennemskuelig fordelingsproces

Læs mere

Vejledning til Interbook

Vejledning til Interbook Idræt og Fritid Vejledning til Interbook Furesø Kommune Stiager 2 3500 Værløse www.furesoe.dk Oplag: 200 Udgivet: 051007 Redaktion: Idræt og Fritid VEJLEDNING TIL INTERBOOK HTTP://BOOKING.FURESOE.DK 28

Læs mere

Bilag 2: Arkitekturrapport, EDS Lokaleudlån

Bilag 2: Arkitekturrapport, EDS Lokaleudlån Bilag 2: Arkitekturrapport, EDS Lokaleudlån (Bilag til dagsordenspunkt 2, Arkitekturrapporter fra Effektiv Digital Selvbetjening) Denne orienteringsrapport udarbejdes for it-projekter i henhold til brug

Læs mere

Sorø Kommune FAGCENTER TEKNIK, MILJØ OG DRIFT. Leje af haller og sale

Sorø Kommune FAGCENTER TEKNIK, MILJØ OG DRIFT. Leje af haller og sale Sorø Kommune FAGCENTER TEKNIK, MILJØ OG DRIFT Leje af haller og sale Leje af haller og sale Sorø Hallen / Hal 1 Der er mulighed for at leje kommunens haller og sale. Denne pjece beskriver lejevilkårne

Læs mere

EDS Lå n til betåling åf ejendomsskåtter processer, regler og informåtion

EDS Lå n til betåling åf ejendomsskåtter processer, regler og informåtion EDS Lå n til betåling åf ejendomsskåtter processer, regler og informåtion Indhold 1. Indledning... 1 Rapportens indhold... 1 2. Kontekst for ansøgning om lån til ejendomsskat... 3 Livssituationer... 3

Læs mere

Lån af kommunale lokaler og anlæg til fritidsbrug. Januar 2018

Lån af kommunale lokaler og anlæg til fritidsbrug. Januar 2018 Lån af kommunale lokaler og anlæg til fritidsbrug Januar 2018 5. udgave januar 2018. 2 Lån af lokaler og anlæg i Fredensborg Kommune til fritidsbrug Indledning Godkendte folkeoplysende foreninger og grupper

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Sorø Kommune SORØ KOMMUNE EJENDOMSCENTER. Leje af haller og sale

Sorø Kommune SORØ KOMMUNE EJENDOMSCENTER. Leje af haller og sale Sorø Kommune SORØ KOMMUNE EJENDOMSCENTER Leje af haller og sale Leje af haller og sale Sorø Hallen / Hal 1 Der er mulighed for at leje kommunens haller og sale. Denne pjece beskriver lejevilkårne og priserne.

Læs mere

Regler for udlån og benyttelse af lokaler og udendørs anlæg i Hørsholm Kommune

Regler for udlån og benyttelse af lokaler og udendørs anlæg i Hørsholm Kommune Regler for udlån og benyttelse af lokaler og udendørs anlæg i Hørsholm Kommune Målsætning for anvendelse af lokaler og udendørs anlæg Lokaler og udendørs anlæg skal være tilgængelige for borgere og foreninger

Læs mere

Retningslinjer for lån af skolelokaler

Retningslinjer for lån af skolelokaler Retningslinjer for lån af skolelokaler Indhold Overordnede rammer for retningslinjerne... 2 Lovgrundlag og afgrænsning... 2 Generelle regler... 2 Skolernes lokale regler... 3 Principper for udlån... 3

Læs mere

Regler for udlån og benyttelse af Birkerød Squashhal

Regler for udlån og benyttelse af Birkerød Squashhal Regler for udlån og benyttelse af Birkerød Squashhal 1 Indholdsfortegnelse Side Principper for anvendelse af Birkerød Squashhal 2 Hvem kan låne baner i Birkerød Squashhal gratis 2 Hvad kan lånes gratis

Læs mere

Retningslinjer for lån og leje af Kulturudvalgets kommunale lokaler

Retningslinjer for lån og leje af Kulturudvalgets kommunale lokaler Retningslinjer for lån og leje af Kulturudvalgets kommunale lokaler Fælles- og Kulturforvaltningen Kulturafdelingen Godkendt Køge Byråd 27. november 2012 Retningslinjer for lån og leje af kommunale lokaler

Læs mere

Facilitetsliste Kultur og fritid

Facilitetsliste Kultur og fritid Facilitetsliste Kultur og fritid Herunder en liste over de lokaler, haller, faciliteter mv., som folkeoplysende foreninger (inden for kultur og idræt) i Herlev Kommune har mulighed for at benytte. Bemærk

Læs mere

Handlinger formuleret på seks workshops

Handlinger formuleret på seks workshops Handlinger formuleret på seks workshops Forklarende tekst: I venstre kolonne ses det nummer som refererer til hver indsats(se link på siden Politikkens indhold for info om indsatserne). I højre kolonne

Læs mere

Timefordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter:

Timefordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter: Timefordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter: Formål: Fordelingsreglerne for Sorø kommunes Idrætsfaciliteter skal sikre en gennemskuelig fordelingsproces med klare prioriteringer.

Læs mere

Oplæring til tidsbestilling

Oplæring til tidsbestilling Oplæring til tidsbestilling Man har forskellige muligheder for at bestille en tid til sin golfrunde på denne side vil jeg forsøge at beskrive disse muligheder. Dette skal bruges som en vejledning I kan

Læs mere

Kravspecifikation. Lokalebooking- og folkeoplysningssystem. Krav Mulighed Bemærkninger

Kravspecifikation. Lokalebooking- og folkeoplysningssystem. Krav Mulighed Bemærkninger Kravspecifikation Lokalebooking- og folkeoplysningssystem Krav Mulighed Bemærkninger Forvaltningsdel Systemet skal kunne håndtere digital ansøgning om godkendelse som folkeoplysende forening. Oprettelse

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

EDS Lokaleudlån - Processer, regler og information

EDS Lokaleudlån - Processer, regler og information EDS Lokaleudlån - Processer, regler og information Indhold 1 Kontekst... 2 Kontekst as is... 2 Livssituationer foreninger... 3 Private... 3 2. Vision og mål... 3 Bedre service... 5 Effektivitet... 6 3.

Læs mere

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek Brug af møde og udstillingslokaler på Humlebæk Bibliotek SALEN standardopstilling med 28 stole og 12 borde GRUPPERUM standardopstilling med 28 stole og 9 borde Mødelokaler Humlebæk Bibliotek har to mødelokaler,

Læs mere

Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0

Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0 Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0 Bookhus Brugervejledning Side 1 af 11 Login For at kunne reservere og booke skal du være oprettet som bruger i systemet. Hvis ikke du allerede er oprettet

Læs mere

Miniguide til fritidsportal, Aktivfuresø.dk - Furesø Kommune

Miniguide til fritidsportal, Aktivfuresø.dk - Furesø Kommune Miniguide til fritidsportal, Aktivfuresø.dk - Furesø Kommune Version: 2.0 Design/Booking/Foreningsregister Side 1 af 20 Indhold 1. Forord... 3 2. Oprettelse af ny bruger... 5 3. Booking... 6 3.1. Enkeltbookinger...

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook. Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne.

Vejledning i brug af Interbook. Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne. Vejledning i brug af Interbook Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne. 1 Indledning Tønder Kommunes lokalebookingsystem og foreningsportal (Interbook) er et program,

Læs mere

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Det er nu muligt at booke lokaler i Høje-Taastrup Kommune via Internettet og kommunens hjemmeside. Du får adgang til siden ved at følge nedenstående

Læs mere

Høring af den reviderede fælleskommunale dokumentationsmetode

Høring af den reviderede fælleskommunale dokumentationsmetode Høring af den reviderede fælleskommunale dokumentationsmetode 26. maj 2011 [Resultatet af høringen] Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Status på besvarelser... 3 Gennemgang af høringssvarene... 4 Værdien

Læs mere

ELS Vision TM : Kommunikation mellem administration og beboere

ELS Vision TM : Kommunikation mellem administration og beboere ELS Vision TM : Kommunikation mellem administration og beboere ELS Vision TM informationstavle: trapperegister, to-vejskommunikation og vaskeristyring Elektronisk to-vejskommunikation med beboerne Med

Læs mere

Anbefalinger til forsamlingshusdrift

Anbefalinger til forsamlingshusdrift Anbefalinger til forsamlingshusdrift Sagsnr.: 15/3387 De kommunale forsamlingshuse i dag Hvordan husene drives Alle fire huse bestyres og drives af en form for bestyrelser, der repræsenterer brugerne af

Læs mere

Brud på persondatasikkerheden i telesektoren 2014

Brud på persondatasikkerheden i telesektoren 2014 25. februar 2015 /JV Sag Brud på persondatasikkerheden i telesektoren 2014 Baggrund Teleudbyderne skal efter reglerne i 7 i informationssikkerhedsbekendtgørelsen 1 udarbejde sikkerhedspolitikker for persondatasikkerheden

Læs mere

Mad med mening mad og måltidspolitik for:

Mad med mening mad og måltidspolitik for: Mad med mening mad og måltidspolitik for: (borgere visiteret til madordninger i Hillerød kommune) Forord: Hillerød kommune ønsker med en mad- og måltidspolitik for de ældre at opsætte mål for kvaliteten

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR ANVISNING AF OFFENTLIGE LOKALER OG ANLÆG

RETNINGSLINJER FOR ANVISNING AF OFFENTLIGE LOKALER OG ANLÆG RETNINGSLINJER FOR ANVISNING AF OFFENTLIGE LOKALER OG ANLÆG Udlån af ledige, offentlige lokaler og anlæg til brug for folkeoplysende virksomhed sker efter reglerne i Folkeoplysningsloven. Ved udlån af

Læs mere

DUBU Sag og Dokument integrationer

DUBU Sag og Dokument integrationer DUBU Sag og Dokument integrationer Formålet med dette notat er at informere DUBU kommuner omkring hvilke integrationer vedrørende Sager og Dokumenter der er en del af DUBU, samt hvilke integrationsmuligheder

Læs mere

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning.

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Mbridge tilmeldingssystem Version 23-03-2018. Vejledning. Indholdsfortegnelse. Indledning...2 Tilmelding til turnering (spillere)...2 Slet tilmelding...4 Opsætning af turneringer (turneringsleder)...5

Læs mere

AKTIV FREDENSBORG. Indhold i vejledningen

AKTIV FREDENSBORG. Indhold i vejledningen Indhold i vejledningen AKTIV FREDENSBORG Samlet vejledning februar 2019 Kom godt i gang med Aktiv Fredensborg... 2 - Forsidens indhold... 2 - Ændring af kodeord og e-mail til adgang.... 2 Hovedmenuens

Læs mere

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget torsdag den 7. maj 2015. Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget torsdag den 7. maj 2015. Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Dagsorden torsdag den 7. maj 2015 Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Temadrøftelse - Professor Bjarne Ibsen SDU - Indlæg vedrørende

Læs mere

serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012

serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012 serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012 Som bilag til denne serviceinfo i samme dokument findes de officielle notater fra mødet. Punkterne 1-12 er baseret på de præsentationer og diskussioner,

Læs mere

Denne guide er lavet så du kommer godt igang med at opbygge dit eget kompetence CV og hurtigt få styr på booking af fremtidige kompetencer.

Denne guide er lavet så du kommer godt igang med at opbygge dit eget kompetence CV og hurtigt få styr på booking af fremtidige kompetencer. Denne guide er lavet så du kommer godt igang med at opbygge dit eget kompetence CV og hurtigt få styr på booking af fremtidige kompetencer. Futurematch er individuelt opbygget fra virksomhed til virksomhed,

Læs mere

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand og evakueringsplan 3 4 5 6 Sekretariatets åbningstider Tirsdage i lige uger fra

Læs mere

Gebyr for brug af faciliteter - modeller

Gebyr for brug af faciliteter - modeller KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT 03-12-2015 Gebyr for brug af faciliteter - modeller Projektgruppen vedrørende ligestilling af voksenforeninger og selvorganiserede brugere

Læs mere

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Det er nu muligt at booke lokaler i Vallensbæk Kommune via Internettet og kommunens hjemmeside. Du får adgang til siden ved at følge nedenstående

Læs mere

nemt... IT skal være IT-værktøjet Conventus gør hverdagen lettere for ansatte i kommuner og faciliteter samt for frivillige i foreninger

nemt... IT skal være IT-værktøjet Conventus gør hverdagen lettere for ansatte i kommuner og faciliteter samt for frivillige i foreninger IT skal være nemt... IT-værktøjet Conventus gør hverdagen lettere for ansatte i kommuner og faciliteter samt for frivillige i foreninger DGI'idræt fællesskab Hvad er Conventus? Conventus er et online administrations-

Læs mere

HÅNDBOG. 4. december 2012 1. udgave

HÅNDBOG. 4. december 2012 1. udgave HÅNDBOG 4. december 2012 1. udgave Indholdsfortegnelse. 1. INDLEDNING 2. FORMÅL 3. ANVENDELSE 4. LEDELSE OG STYRING. 4.1. Brugermøder. 5. MULTIHUSETS DRIFT 5.1. Frivillig i Multihuset. 5.2. Åbningstider

Læs mere

HÅNDBOG. 16. marts 2014 2. udgave

HÅNDBOG. 16. marts 2014 2. udgave HÅNDBOG 16. marts 2014 2. udgave Indholdsfortegnelse. 1. INDLEDNING 2. FORMÅL 3. ANVENDELSE 4. LEDELSE OG STYRING. 4.1. Brugermøder. 5. MULTIHUSETS DRIFT 5.1. Frivillig i Multihuset. 5.2. Åbningstider

Læs mere

Retningslinjer for lån og leje af Kulturog Idrætsudvalgets kommunale lokaler

Retningslinjer for lån og leje af Kulturog Idrætsudvalgets kommunale lokaler Retningslinjer for lån og leje af Kulturog Idrætsudvalgets kommunale lokaler Fælles- og Kulturforvaltningen Kulturafdelingen Godkendt Kultur- og Idrætsudvalget 04.05.2015 Retningslinjer for lån og leje

Læs mere

Sæsonstart 2014/2015

Sæsonstart 2014/2015 Sæsonstart 2014/2015 Kære tennisspiller, Bestyrelsen for Vejle Tennis Hal har hermed fornøjelsen af at byde velkommen til sæsonen 2014/2015 den 12. sæson i tennishallens historie. Vi har i den forgangne

Læs mere

Workshop - Hvordan klarer vi de kommunale ansøgninger om tilskud og lokaler?

Workshop - Hvordan klarer vi de kommunale ansøgninger om tilskud og lokaler? Workshop - Hvordan klarer vi de kommunale ansøgninger om tilskud og lokaler? Program 1. Præsentationsrunde og forventninger til workshoppen 2. Ansøgning om Aktivitetstimetilskud 3. Ansøgning om Lokaletilskud

Læs mere

AKTIV BY. AKTIV FRITID. AKTIV BOOKING.

AKTIV BY. AKTIV FRITID. AKTIV BOOKING. AKTIV BY. AKTIV FRITID. AKTIV BOOKING. FÅ MERE LIV I DIN KOMMUNE MED A-BOOK a-book er et intelligent og brugervenligt mobilt bookingsystem skræddersyet til de danske kommuners administration af kulturog

Læs mere

Manual til administration af online booking

Manual til administration af online booking 2016 Manual til administration af online booking ShopBook Online Med forklaring og eksempler på hvordan man konfigurerer og overvåger online booking. www.obels.dk 1 Introduktion... 4 1.1 Formål... 4 1.2

Læs mere

Medlemsguide. NBSIF Gymnastikafdeling

Medlemsguide. NBSIF Gymnastikafdeling Medlemsguide NBSIF Gymnastikafdeling Denne guide indeholder praktiske informationer til dig som er medlem eller overvejer at blive medlem i foreningen. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte

Læs mere

Problem-knuser til MIDT-EPJ Hospitalsenheden Vest

Problem-knuser til MIDT-EPJ Hospitalsenheden Vest Problem-knuser til MIDT-EPJ Hospitalsenheden Vest Ortopædkirurgisk Afdeling, Hospitalsenhed Vest Side 1 af 28 Indholdsfortegnelse Hvornår bruges Afslut, Overflyt samt Skift opholdsadresse...3 Akut indlæggelse

Læs mere

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen Notat om godkendelse af sæsonfordelingen 2015-2016 Herunder oplistes de særlige sager, som Kulturområdet blev opmærksomme på i forbindelse med behandlingen af ansøgningerne til lån af lokaler i sæson 2015-2016,

Læs mere

KOMBIT er ejet af KL og kommunerne. Det er kommunerne, der via KL har bedt om udvikling af Byg og Miljø, og som betaler for løsningen.

KOMBIT er ejet af KL og kommunerne. Det er kommunerne, der via KL har bedt om udvikling af Byg og Miljø, og som betaler for løsningen. 1 2 KOMBIT er ejet af KL og kommunerne. Det er kommunerne, der via KL har bedt om udvikling af Byg og Miljø, og som betaler for løsningen. Det er frivilligt for kommuner at aftage systemet. Iht. den fælleskommunale

Læs mere

Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub.

Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub. Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub. Visionen er at sikre dygtiggørelse af klubbens medlemmer og udbrede glæden ved skiløbet. Hobro Skiklub vil uddanne egne klub instruktører,

Læs mere

Vejledning Fritidsportalen

Vejledning Fritidsportalen Vejledning Fritidsportalen Side 1 Velkommen på fritidsportalen Dette er en kort vejledning i, hvordan du kommer på fritidsportalen, og hvordan du bruger den. Faaborg-Midtfyn Kommune håber, at alle interesserede

Læs mere

til fritidsbrug 3. udgave februar 2012

til fritidsbrug 3. udgave februar 2012 Lokaletildelingen Lån foregår af på kommunale grundlag af Fredensborg Kommunes lokaler gældende regler for lokaleudlån. til fritidsbrug 3. udgave februar 2012 3. udgave februar 2012, redaktionelt tilrettet.

Læs mere

Guide til lokalebooking som forening i Solrød Kommune.

Guide til lokalebooking som forening i Solrød Kommune. Guide til lokalebooking som forening i Solrød Kommune I denne guide finder du vejledning til at ansøge om booking af enkelte lokaler, sæsonbooking, særarrangementsbooking og melding af overnatning Både

Læs mere

Behandling af forsørgelsesydelser, Fleksydelser (bidrag og udbetaling)

Behandling af forsørgelsesydelser, Fleksydelser (bidrag og udbetaling) 05.08.2013 KY Projektet NOTAT Behandling af forsørgelsesydelser, Fleksydelser (bidrag og udbetaling) 1. Overordnet beskrivelse af processen Fleksydelse er en ordning for Personer, der er visiteret til

Læs mere

Lokaleudlån. Generelle retningslinjer for brug af kommunale lokaler, haller, gymnastiksale, og udendørsanlæg

Lokaleudlån. Generelle retningslinjer for brug af kommunale lokaler, haller, gymnastiksale, og udendørsanlæg Lokaleudlån Generelle retningslinjer for brug af kommunale lokaler, haller, gymnastiksale, og udendørsanlæg Godkendt af Folkeoplysningsudvalget i Hillerød den 12. januar 2012. GENERELT... 3 ANSØGNING OM

Læs mere

HUSREGLER ESBJERG OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER ESBJERG OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER ESBJERG OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Regler for foreningskontor Andre praktiske oplysninger Alarm Brand- og evakueringsplan 3 4 5 6 7 8 Sekretariatets

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

Udvalget for Sundhed og Kultur udpegede en stor følgegruppe, der er været en aktiv part i arbejdet med idrætsstrategien.

Udvalget for Sundhed og Kultur udpegede en stor følgegruppe, der er været en aktiv part i arbejdet med idrætsstrategien. Notat Sagsnr.: 2015/0015559 Dato: 30. marts 2016 Titel: Notat om udarbejdelse af idrætsstrategien Sagsbehandler: Olai Birch Specialkonsulent Baggrund Forarbejdet med idrætsstrategien blev sat i gang i

Læs mere

Servicekatalog for LOKALEUDLÅN. LEJRE KOMMUNE Børn, Unge, Kultur og Fritid Mail: lies@lejre.dk eller infr@lejre.dk Tlf.

Servicekatalog for LOKALEUDLÅN. LEJRE KOMMUNE Børn, Unge, Kultur og Fritid Mail: lies@lejre.dk eller infr@lejre.dk Tlf. Servicekatalog for LOKALEUDLÅN LEJRE KOMMUNE Børn, Unge, Kultur og Fritid Mail: lies@lejre.dk eller infr@lejre.dk Tlf. 46 46 48 14 BOOKING FOR EN SÆSON Skolelokaler: Skolens kontor. Ønsker for kommende

Læs mere

NemID Problemløsningsguide. Hjælpeværktøj for offentlige RA-medarbejdere

NemID Problemløsningsguide. Hjælpeværktøj for offentlige RA-medarbejdere NemID Problemløsningsguide Hjælpeværktøj for offentlige RA-medarbejdere 1. Indledning... 3 1.1 Om denne guide... 3 1.2 Generelle anbefalinger... 3 2. Hvad er borgerens nuværende situation... 4 2.1 Har

Læs mere

Modtag købte materialer. Maj 2012

Modtag købte materialer. Maj 2012 Modtag købte materialer Maj 2012 Indhold Modtag købte materialer... 1 Indhold... 2 Modtag købte materialer... 3 Start af Modtag købte materialer... 3 Skanning af stregkoder... 4 Registrering af modtaget

Læs mere

Kommunernes Landsforening Socialministeriet Danmarks Statistik. Informationsmøde marts

Kommunernes Landsforening Socialministeriet Danmarks Statistik. Informationsmøde marts Kommunernes Landsforening Socialministeriet Danmarks Statistik Informationsmøde marts 2013 1 Velkomst og introduktion Indberetningskrav og begrebsapparat 14.00: Pause System-til-system løsning Webbaseret

Læs mere

TILSKUDSORDNING FOLKEOPLYSENDE FORENINGER

TILSKUDSORDNING FOLKEOPLYSENDE FORENINGER TILSKUDSORDNING FOLKEOPLYSENDE FORENINGER Dette er en vejledende udgave af Randersordningen og dækker derfor ikke alle variationer og undtagelser. Læs den fulde tekst på www.foreninger.randers.dk. GODKENDT

Læs mere

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet dokument med

Læs mere

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning.

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Mbridge tilmeldingssystem Version 23-07-2017. Vejledning. Indholdsfortegnelse. Indledning...2 Tilmelding til turnering (spillere)...2 Slet tilmelding...4 Opsætning af turneringer (turneringsleder)...5

Læs mere

Foreningsguide. Frederikssund.kultur.egon.dk/forening. EG On Kultur & Fritid

Foreningsguide. Frederikssund.kultur.egon.dk/forening. EG On Kultur & Fritid Foreningsguide Frederikssund.kultur.egon.dk/forening EG On Kultur & Fritid Indhold 1. Login 1. Hvis du har modtaget en invitation 2. Hvis du ikke har modtaget en invitation 2. Foreningsforsiden 3. Administration

Læs mere

Velkommen til Sønderborg Kommunes online tilskudssystem

Velkommen til Sønderborg Kommunes online tilskudssystem Velkommen til Sønderborg Kommunes online tilskudssystem Indhold Intro... 2 Login... 2 Ansøgning om tilskud... 5 Sønderborgordningen... 6 Lokaletilskud...8 Mine foreningsdata...11 Tilknyt borger... 13 Kontakt

Læs mere

NemID Problemløsningsguide. Hjælpeværktøj for offentlige RA-medarbejdere

NemID Problemløsningsguide. Hjælpeværktøj for offentlige RA-medarbejdere NemID Problemløsningsguide Hjælpeværktøj for offentlige RA-medarbejdere 1. Indledning... 3 1.1 Om denne guide... 3 1.2 Generelle anbefalinger... 3 2. Hvad er borgerens nuværende situation... 4 2.1 Har

Læs mere

N OT AT. Arbejdsgang i forbindelse med afsendelse af dokument til Dokumentboks. Overordnet vision til håndtering afsendelse af dokumenter

N OT AT. Arbejdsgang i forbindelse med afsendelse af dokument til Dokumentboks. Overordnet vision til håndtering afsendelse af dokumenter N OT AT Arbejdsgang i forbindelse med afsendelse af dokument til Dokumentboks Dette notat indeholder en beskrivelse af arbejdsgange til håndtering af afsendelse af dokumenter til Dokumentboksen eller måske

Læs mere

Foreningsguide. EG On Kultur & Fritid

Foreningsguide. EG On Kultur & Fritid Foreningsguide EG On Kultur & Fritid Log in billedet (ved modtaget invitation) Hvis du allerede har modtaget en midlertidig adgangskode på mail, så indtaster du denne i log in felterne sammen med din

Læs mere

Ole Andersen spørger, hvem der sletter vores bookinger, der står, at det er Admin, BRND, der har slettet dem:

Ole Andersen spørger, hvem der sletter vores bookinger, der står, at det er Admin, BRND, der har slettet dem: Udfordringer med det nuværende bookingsystem, BRND - udarbejdet af Ole Andersen, CPK Følgende er en foreløbig opgørelse over en lille del af de udfordringer der har været for administrationen de sidste

Læs mere

TO-BE BRUGERREJSE // Briller

TO-BE BRUGERREJSE // Briller TO-BE BRUGERREJSE // Briller PROCES FØR SITUATION / HANDLING Anna er 66 år. I forbindelse med at hun for cirka et år siden blev pensioneret, modtog hun et brev fra kommunen med generel information om hendes

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

BESKEDFORDELER -ET AF DE OTTE STØTTESYSTEMER. Version 2.0

BESKEDFORDELER -ET AF DE OTTE STØTTESYSTEMER. Version 2.0 BESKEDFORDELER -ET AF DE OTTE STØTTESYSTEMER Version 2.0 Støttesystemer er selvstændige it-løsninger, der sikrer, at kommunens fagløsninger kan fungere sammen og få adgang til relevante data. Et støttesystem

Læs mere

Guide til jobsamtale som dimittend.

Guide til jobsamtale som dimittend. Guide til jobsamtale som dimittend. Tema Ansøger Arbejdsgiver Ankomst X: Ankommer til virksomheden i god tid og melder sin ankomst. Receptionist: Beder X vente i receptionen indtil, at Y og hans kollegaer

Læs mere

Servicekatalog for udla n af lokaler i idrætshaller og multisale

Servicekatalog for udla n af lokaler i idrætshaller og multisale Lejre Kommune Servicekatalog for udla n af lokaler i idrætshaller og multisale Februar, 2017 Velkommen til Lejre Kommunes Servicekatalog for udlån af lokaler Der findes et sted, hvor vi deler og skaber

Læs mere

Indhold. Grundmodul. Tillægsmoduler. Teknologisk opbygning og indhold. Mulighed for udbygning. Forretningsmæssig funktionalitet

Indhold. Grundmodul. Tillægsmoduler. Teknologisk opbygning og indhold. Mulighed for udbygning. Forretningsmæssig funktionalitet Indhold. Grundmodul Tillægsmoduler Forretningsmæssig funktionalitet Dynamiske skemaer Fleksibel rapportering Digitalpost Digital udvalgsbetjening Teknologisk opbygning og indhold Mulighed for udbygning

Læs mere

Sådan oversætter du centrale budskaber

Sådan oversætter du centrale budskaber Sådan oversætter du centrale budskaber Dette er et værktøj for dig, som Vil blive bedre til at kommunikere overordnede budskaber til dine medarbejdere, så de giver mening for dem Har brug for en simpel

Læs mere

Velkommen på Ulfborg Bibliotek. Brug dit bibliotek - også når personalet er gået hjem

Velkommen på Ulfborg Bibliotek. Brug dit bibliotek - også når personalet er gået hjem Velkommen på Ulfborg Bibliotek Brug dit bibliotek - også når personalet er gået hjem Velkommen til et bibliotek med både betjening og selvbetjening Det er os en stor glæde at byde dig velkommen på Ulfborg

Læs mere

Vejledning til sæsonbooking

Vejledning til sæsonbooking 1. Gå til www.horsholm.dk/borger/kultur-og-fritid/lokalebooking/saesonbooking. Nederst på siden kan du logge på bookingsystemet. Klik på pilen til højre for START SÆSONBOOKING: KLIK HER 2. Login: indtast

Læs mere

Vejledning for KOMHEN 2015

Vejledning for KOMHEN 2015 Vejledning for KOMHEN 2015 Senest opdateret 23. september 2015 Indsamling af data for selvbetjening Da der er konstateret problemer med Det fællesoffentlige tællerscript, leverer KL kun data for en række

Læs mere

Effektiv digital selvbetjening

Effektiv digital selvbetjening Udviklingsønsker for Valg af læge 1. Indledning Nedenstående beskriver kommunale forslag til udviklingstiltag for eksisterende og nye løsninger inden for området valg af læge. Forslagene er fremkommet

Læs mere

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER Introduktion Powerbooking er en virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling af bookingsystemer til tennisklubber. Systemet er udarbejdet i samarbejde

Læs mere

Retningslinjer for lån og leje af Kultur- og Idrætsudvalgets kommunale lokaler

Retningslinjer for lån og leje af Kultur- og Idrætsudvalgets kommunale lokaler Retningslinjer for lån og leje af Kultur- og Idrætsudvalgets kommunale Fælles- og Kulturforvaltningen Kultur- og Idrætsafdelingen Godkendt Kultur- og Idrætsudvalget 02.10.2017 INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome som internetbrowser, da andre browsere (Explorer, Firefox osv.) kan give problemer med bookingen.

Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome som internetbrowser, da andre browsere (Explorer, Firefox osv.) kan give problemer med bookingen. Vejledning i at lave en booking MED login Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome som internetbrowser, da andre browsere (Explorer, Firefox osv.) kan give problemer med bookingen. På hjemmesiden www.silkeborgkommune.dk

Læs mere

Vejledning til Aktivfuresoe.dk

Vejledning til Aktivfuresoe.dk Vejledning til Aktivfuresoe.dk Aktivfuresoe.dk er Furesøs nye portal, som er borgernes vindue ind til Furesøs aktive foreningsliv. Portalen er målrettet borgerne, mens det er foreningerne, som skal levere

Læs mere

Lokalebooking - Gevinstrealisering

Lokalebooking - Gevinstrealisering Lokalebooking - Gevinstrealisering Kontakt: Kaare Pedersen, Projektchef, kaa@kl.dk, tlf. 31253504 31-01- 2014 Lokalebooking - www.kl.dk/gevinstrealisering 1 1. Forretningsproces Grundlæggende forretningsproces

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSPOLITIK POLITIK FOR DEN FRIE FOLKEOPLYSENDE VIRKSOMHED

FOLKEOPLYSNINGSPOLITIK POLITIK FOR DEN FRIE FOLKEOPLYSENDE VIRKSOMHED FOLKEOPLYSNINGSPOLITIK POLITIK FOR DEN FRIE FOLKEOPLYSENDE VIRKSOMHED 1. UDGAVE, 2011 INDHOLD 1 INDLEDNING... 3 2 VISION... 3 3 LEJRE KOMMUNE OG DEN FOLKEOPLYSENDE VIRKSOMHED... 4 4 MÅLSÆTNING... 4 5 FOLKEOPLYSNINGSPOLITIKKEN

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012 Referat torsdag den 26. april 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Driftsaftale mellem den selvejende institution xxx og Frederikshavn Kommune

Driftsaftale mellem den selvejende institution xxx og Frederikshavn Kommune Driftsaftale mellem den selvejende institution xxx og Frederikshavn Kommune Gældende fra Indhold 1. Formål 2. Generelle bestemmelser 3. Drift og vedligehold 4. Adgang til idrætsfaciliteterne 5. Budget

Læs mere

GUIDE TIL TILMELDING AF BADMINTONBANER AALBORG FIRMAIDRÆT

GUIDE TIL TILMELDING AF BADMINTONBANER AALBORG FIRMAIDRÆT GUIDE TIL TILMELDING AF BADMINTONBANER AALBORG FIRMAIDRÆT Grundet det nye tilmeldingssystem kommer der her en guide til hvordan i tilmelder jer, registrerer aktive spillere samt betaler for banerne. HUSK!

Læs mere

CompuSoft Websuite InHouse Reservations System. version 1.1 11.11.2006. Vedligeholdelse

CompuSoft Websuite InHouse Reservations System. version 1.1 11.11.2006. Vedligeholdelse CompuSoft Websuite InHouse Reservations System version 1.1 11.11.2006 Vedligeholdelse CompuSoft A/S www.compusoft.dk info@compusoft.dk tlf.: +4563186318 Side 2 Brugere 3 Oprette ny bruger 3 Rette eksisterende

Læs mere

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE Vedtaget af Folkeoplysningsudvalget 27.marts 2008 Kriterier i forbindelse med fordeling af timer i

Læs mere