Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i"

Transkript

1 / Udbud efter forhandling: FR3 - Udbud af Flextrafik Rute Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i forbindelse med spørgerunden. 3. maj 2013 Præcisering af udbudsmateriale Enhed 17 Borgerne skal være på Blindenetværket mellem kl og Det forudsættes at der laves ruteplanlægning med ankomsttidspunkt indenfor ovennævnte tidsrum. Fleksibiliteten, som nævnes i faktaarket og spørgsmål 15, går således på, at hele ruten tidsmæssigt kan forskydes. Fysioterapien ligger på Kellersvej, som er meget tæt på Bank Mikkelsensvej. 9. april 2013 Spørgsmål til udbudsmaterialet Spørgsmål 19 Er det et krav at bilerne skal være udstyret med Trappelift Juleaften?

2 Svar på spørgsmål 19 Det er alene vogne af type 5 som skal være udstyret med trappelift. Spørgsmål 18 Er der enheder som kan/må køres sammen? Svar på spørgsmål 18 Hvor der ikke udtrykkelig er angivet, at borgerne ikke kan køre sammen med andre, vil det være muligt at lave samkørsel. Børn og voksne kan dog ikke køres sammen. Spørgsmål 17 Vedr. udbudsenhed 13.: Skal det forstås sådan, at de nævnte solokørsler ikke er en del af udbuddet? Svar på spørgsmål 17 Solokørsel afregnes separat og indgår ikke i de tidsestimater, som skal indgå i tilbuddet. Det er selvfølgelig relevant i forhold til en beregning af vognforbrug, men solokørsel vil altid være meget svær at forudse. De angivelser om solokørsel, der er i udbudsmaterialet kan være ændret til kontraktstart. Solokørsel afregnes for de dage der køres og forventes udført af den operatør som der indgås aftale med på skole/institution. Spørgsmål 16 Kan man regne med, hvis ikke andet er nævnt, at brugerne er gående? Svar på spørgsmål 16 Hvis der med gående menes ikke kørestolsbruger, så ja. Spørgsmål 15

3 Vedr. udbudsenhed 17: Under bemærkninger står der 9:45 ud for alle brugere, hvordan skal det forstås? Svar på spørgsmål 15 Kl under bemærkninger betyder seneste ankomsttidspunkt der er tale om kørsel af borgere som pga. deres handicap vil have et ønske om en meget flexibel kørselsordning. Spørgsmål 14 Vedr. udbudsenhed 14: Det fremgår af Dataarket at 7 af brugerne skal i aflastning, men i fakta arket er det kun 4, kan det oplyses, hvor mange brugere det er, hvor og hvor ofte hver enkelt bruger skal i aflastning? Svar på spørgsmål 14 De 4 nævnte i fakta-arket er til Lundø, de resterende 3 er i privat aflastning. Aflastningen viser sig erfaringsmæssigt at være 2-4 gange pr. måned. Spørgsmål 13 Vedr. udbudsenhed 17: Det fremgår at 5 af brugerne skal i aflastning, kan det oplyses, hvor og hvor ofte hver enkelt bruger? Svar på spørgsmål 13 Blindenetværket har behov for stor flexibilitet med hensyn til aflastningskørslen og det kan derfor ikke defineres, hvor ofte kørslen finder sted. På enhed 17 skal aflastningskørslen i modsætning til i øvrige enhed derfor ikke medtages i tidsestimatet. Aflastningskørslen vil blive afregnet som ekstrakørsel. Spørgsmål 12 Buddinge Skole Inst. Nr. :201. Udbudsenhed 1. Beskrivelse: S kolen/ Åbne /Lukketid 08:00-15:00 Der er behov for kørsel midt på dagen. I

4 skemaet er der fast indkørsel til kl. 08:00 og alle hjem fra skolen kl.13:45. Spørgsmål: Skal der derudover tages højde for ekstra afgange eller klubkørsel? som ikke er nævnt i skemaet. Svar på spørgsmål 12 De angivne hjemtransporttidspunkter er kørslen, som den ser ud pt. Hjemkørselstidspunkterne kan ændre sig i forbindelse med start på nyt skoleår / når vi kommer over på den anden side af sommerferien. Nye skemaer og / eller elevsammensætning. Kan medføre, at enkelte elever eksempelvis først skal køres hjem kl. 15:00, når skolen lukker. Pt. er der ingen mellemkørsler. Opstår der senere behov for mellemkørsler eller klubkørsel, kan der være et begrundet behov for at diskutere en regulering af kontrakttimetallet jf. endvidere udbudsmaterialets bestemmelser for regulering af timetallet i forbindelse med ændringer i elevtallet. Spørgsmål 11 Herlev Byskole Inst. Nr. :208. Udbudsenhed 2. Beskrivelse: Skolen/ Åbne /Lukketid 08:00-15:00 Der er behov for kørsel midt på dagen, for nogle af de elever, der skal køres til andre fritidsklubber/ skal hjem Spørgsmål: Kunne der være børn der skal hjem fra de fritidsklubber der nævnes, da der i skemaet kun er gjort op med kørsel til hjem adresse. Hvad tid skal de i givet fald så køres hjem? Svar på spørgsmål 11 Skolens åbne / -lukketid er angivet til: 8:00 17:00. Kørsel til andre / eksterne fritidsordning efter skoletid skal betragtes som alternativ til hjemadressen. Eleverne skal ikke køres hjem fra ekstern fritidsordning. Spørgsmål 10 Grantofteskolen Inst. NR.:229. Udbudsenhed 14.

5 Beskrivelse: Skolen/ Åbne /Lukketid 7:50-12:50/13:35(Skole) specialfrit (ligger på skolen): 12:50/13:35-16:30 Klub Grønnemosen: 13:35? Spørgsmål: Der køres fra skole til klub Grønnemosen kl. 13:35, kommer eleverne selv hjem der fra? ellers ønskes det oplyst hvad tid der er hjemkørsel derfra. Svar på spørgsmål 10 Der er ingen hjemkørsel fra Klub Grønnemosen. Opstår der senere behov for hjemtransport fra klubtilbud, kan der være et begrundet behov for at diskutere en regulering af kontrakttimetallet. Spørgsmål 9 Generelt spørgsmål vedr. skolerne i Ballerup: Må man i Ballerup samkøre børnene til/fra de enkelte skoler? eks. Afsætning Hedegårdsskolen kl.07:50 køre vider til Lundebjergskolen kl.08:00 selvfølgelig forudsat at de 5 kvarter overholdes. Hvis hjemadresse fx ligger i Ballerup og aflastningsadressen ligger i Jægerspris, hvordan beregner man da, hvor mange gange borgeren skal køres til/fra aflastningen? Hvordan beregner man omkostningen til at køre til/fra aflastningsadress er, når adresserne ikke er oplyst? Er det muligt at få oplyst, hvilke aflastning sadresser, der køres til / fra på den enkelte institution? Svar på spørgsmål 9 Ja det må man gerne, hvis ikke der er ikke fra skolernes side udtales at det ikke er muligt. Aflastningen er skemalagt, dvs. det er muligt i god tid at lave ruteplanlægning for denne kørsel. Det er således forskelligt hvor mange gange en elev køres til aflastning men erfaringen viser at der køres 2-3 gange pr. måned. Aflastningsinstitutioner er enten Lundø, Granbohus (Jægerspris eller Fredensborg), private aflastninger et typisk i nærområdet for borgerens bopæl.

6 Se svaret ovenfor. Spørgsmål 8 Side 20 FR3: Hvordan får den enkelte institution oplysning om, hvilken operatør, der har kontrakt på de enkelte praktiksteder? Svar på spørgsmål 8 Movia sørger umiddelbart efter kontraktunderskrivelse for at informere de respektive skoler / tilbud om, hvilken operatør, der har vundet kørselsopgaven. Det er ikke de enkelte praktiksteder som bestiller kørsel - informationen kommer fra den skole/institution, hvor borgeren er tilknyttet til daglig. Spørgsmål 7 Vedr. udbudsenhed 14. Under mellemkørsler står nævnt at 4 elever er i aflastning på Lundø.Det er korrekt, men i tillæg er en vigtig information, at der også køres til/fra Lundø i ferier og på helligdage. Der er INGEN rytme i denne aflastningskørsel, som i dag afregnes særskilt med kommunen, for på ingen måde at komme til at snyde. Desuden er der en elev mere som skal til/fra privat aflastning i Bagsværd - heller ikke her er der en fast rytme, men 1-2 gange pr. måned. Svar på spørgsmål 7 Kørsel til og fra aflastning indgår alene i estimaterne på de normale køredage. Ekstra aflastningskørsel forhandles og afregnes som fakturakørsel. Spørgsmål 6 Vedr. udbudsenhed 14. Under mellemkørsler er nævnt kørsel til East Kilbride badet en gang om ugen.

7 Dette er en fejl, da denne kørsel ligger på en anden kontrakt med en anden busvognmand, og denne kontrakt er ikke hverken opsagt eller udløbet endnu. Svar på spørgsmål 6 Det er korrekt - kørsel til East Kilbride badet er ikke med i kørselsudbuddet! Bydere skal således se bort fra denne oplysning. Spørgsmål 5 Vi har i dag chaufører der ikke har BAB kursus. Dette skyldes at de udelukkende kører i busser uden lift. Kan ikke gennemskue om det er et krav fra movia side at alle skal have det inden kontrakt start, eller om det er fint nok at de der kører lift biler har gennemført kursus, eller om alle skal have og vi kan få en frist til 31/ Svar på spørgsmål 5 BAB kursus er andet og mere en d kørsel med Liftbusser, hvorfor de er obligatoriske. Ved kontraktstart sk al kursus som minimum væ re bestilt og planlagt, såfremt en fører skal køre. I givet fald føreren ikke har BAB kursus, må denne ikke udføre kørsel med liftvogn - hvor liften skal anvendes. Kurserne skal være afviklet senest 31/ Spørgsmål 4 Vi udfører i dag kørsel på nogen af de nævnte delaftaler, med 2 minibusser UDEN lift der er 3-4 år gamle. Det vil jo være ganske urimeligt at skulle skifte dem ud i dag, men rimelig nok at når de falder for aldersgrænsen, skal de udskiftes til liftbusser. Kan man få dispentation til dette? Svar på spørgsmål 4 Der kan desværre ikke dispenseres fra de vogntyper, som er angivet i udbudsmaterialet.

8 Spørgsmål 3 I prækvalifikations materialet er der 18 delaftaler. Men delaftale 16 (Lautrupgårdskolen) er forsvundet i det endelige materiale. Hvorfor??? Vi kører i dag med Lautrupgårdskolen, og vil naturligvis gerne byde på denne, men det kan vi pludselig ikke. Skal vi tolke det der hen at den ikke skal i udbud alligevel, og vi blot skal fortsætte med kørslen efter sommerferien. Svar på spørgsmål 3 Lautrupgårdskolens kørsel udbydes ikke, da kommunen oplyser, at børnene fra 1. august skal gå på Kasperskolen. Vi har derfor ladet kørslen overgå til den operatør som har kontrakten på Kasperskolen. 25. marts 2013 Tilføjelser til udbudsmaterialet Ændring nr. 1 Der indsættes et afsnit 13 i udbudsbetingelserne, som omhandler CSR - Corporate Social Responsability. Afsnittet kan downloades fra menupunktet Udbudsmateriale. Spørgsmål til udbudsmaterialet Spørgsmål 2 Er det muligt at udføre kørslen i FR3 med OST tilladelse - begrænset EP tilladelse?

9 Svar på spørgsmål 2 Ja det er det, jf. udbudsbetingelserne afsnit 10.1 Spørgsmål 1 Hvor mange er blevet prækvalificeret og i givet fald hvem det er? Svar på spørgsmål 1 Der er max. blevet prækvalificeret 15 bydere. Vi kan ikke oplyse om, hvem byderne er.

Bruger kører 1-2 gange pr. uge t/r til aflastning på Skovriddergården, Jægerspris fra Esbønderup

Bruger kører 1-2 gange pr. uge t/r til aflastning på Skovriddergården, Jægerspris fra Esbønderup Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Trafikselskabet Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet, samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er en del af udbudsvilkårene.

Læs mere

Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i

Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i ETHICS / Udbud efter forhandling: FR2 - Udbud af Flextrafik Rute Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i forbindelse med spørgerunden.

Læs mere

Side 10 pkt. 6. De angivne brugerlicenspriser kr. 795,- eller k. 2000,- er en engangslicenspris.

Side 10 pkt. 6. De angivne brugerlicenspriser kr. 795,- eller k. 2000,- er en engangslicenspris. Spørgsmål og Svar B3 Spørgsmål 21 Der er anført, at priserne skal være inkl. moms. Iflg. lovgivningen er buskørsel undtaget for moms. Vil det sige at der med kravet menes at der skal tages højde for evt.ændring

Læs mere

Den 15. maj 2012 Spørgsmål og svar

Den 15. maj 2012 Spørgsmål og svar Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Trafikselskabet Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet, samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er en del af udbudsvilkårene.

Læs mere

Administrationen indstiller, at orientering om status for udbud tages til efterretning.

Administrationen indstiller, at orientering om status for udbud tages til efterretning. Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 29. oktober 2015 Emil Susgaard Mouritzen 15 Orientering om status for udbud Indstilling: Administrationen indstiller, at orientering om status for udbud

Læs mere

EU- udbud 2014/S 030-048603. Udbud af Kommunal befordring. Spørgsmål/svar

EU- udbud 2014/S 030-048603. Udbud af Kommunal befordring. Spørgsmål/svar EU- udbud 2014/S 030-048603 Udbud af Kommunal befordring Spørgsmål/svar Generelt Nr./dato Spørgsmål Svar 1 Vognløb Skal det være samme chauffør på hele vognløbet? Følgende er anført i udbudsmaterialet:

Læs mere

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber.

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber. Spørgsmål og Svar B8 7. maj 2009 Spørgsmål 23 vedr. bilag 2 - Hvorledes har Movia tænkt sig, at kommunikationen mellem operatør (taxibestillingscentral) og Movia i forbindelse med modtagelse af vognløb

Læs mere

Notat. A. Antal samlede kilometer? Februar: Esbjerg ca. 806 km Ribe ca. 427 km Bramming ca. 204 km Ældrecentre ca. 426 km SVS ca.

Notat. A. Antal samlede kilometer? Februar: Esbjerg ca. 806 km Ribe ca. 427 km Bramming ca. 204 km Ældrecentre ca. 426 km SVS ca. Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 19. august 2014 Sagsbehandler René Larsen Telefon direkte 76 16 14 45 E-mail relar@esbjergkommune.dk Notat Spørgsmål/svar individuel kørsel Spørgsmål 1 Deludbud 1 genoptræning.

Læs mere

Administrationen orienterer med jævne mellemrum om udvikling og status vedr. udbud af buskørsel.

Administrationen orienterer med jævne mellemrum om udvikling og status vedr. udbud af buskørsel. Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 15. april 2010 MLL 10 Udbudsstatus marts 2010 Indstilling: Direktionen indstiller, At orienteringen tages til efterretning Beslutning: Tiltrådt. Sagsfremstilling:

Læs mere

Politisk dokument uden resume. 15 Orientering om status for udbud. Indstilling: Administrationen indstiller

Politisk dokument uden resume. 15 Orientering om status for udbud. Indstilling: Administrationen indstiller Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 9. oktober 2014 Mads Lund Larsen 15 Orientering om status for udbud Indstilling: Administrationen indstiller At orientering om status for udbud tages

Læs mere

Politisk dokument uden resume. 17 Orientering om status for udbud. Indstilling: Administrationen indstiller

Politisk dokument uden resume. 17 Orientering om status for udbud. Indstilling: Administrationen indstiller Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 4. april 2013 Mads Lund Larsen 17 Orientering om status for udbud Indstilling: Administrationen indstiller At orientering om status for udbud tages

Læs mere

FV9 - Spørgsmål & Svar

FV9 - Spørgsmål & Svar FV9 - Spørgsmål & Svar Spørgsmål Spørgsmålet nummer 19-Q045 Hvor mange tilbud må man lave, når man pt. kun har én vogn og én tilladelse? 19-Q046 Vedr. pkt 3.6 Øvrige krav Vil det sige at der er lavet en

Læs mere

Spørgsmål 2 Ad spørgsmål 1.: - Vil man herved opfylde mindstekravet i kontraktbilag 1 punkt 1.2 hvis spørgsmål 1 er positivt? Svar: Ja, jf.

Spørgsmål 2 Ad spørgsmål 1.: - Vil man herved opfylde mindstekravet i kontraktbilag 1 punkt 1.2 hvis spørgsmål 1 er positivt? Svar: Ja, jf. Ad Kontraktbilag 1 punkt 1.2.: Der stilles minimumskrav om at Leverandøren skal som minimum havde taxitilladelse i henhold til taxilovgivningen (Erhvervsmæssig personbefordring af højest 9 personer inkl.

Læs mere

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer Spørgsmål og svar vedr. udbud af visiteret kørsel til Kolding Kommune Kolding Kommune, EU-Udbud nr. 2018/S-028-060991 Spørgsmål og svar 1 til og med 6 offentliggjort d. 21. februar 2018. Spørgsmål og svar

Læs mere

Notat. A. Antal samlede kilometer? Er der muligt af få oplyst følgende for 2013, eller en anden længere periode:

Notat. A. Antal samlede kilometer? Er der muligt af få oplyst følgende for 2013, eller en anden længere periode: Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 11. august 2014 Sagsbehandler René Larsen Telefon direkte 76 16 14 45 E-mail relar@esbjergkommune.dk Notat Spørgsmål/svar individuel kørsel Spørgsmål 1 Deludbud 1 genoptræning.

Læs mere

REGION HOVEDSTADEN. Regionaludvalget den 4. september Sag nr. 6. Emne: Meddelelser. Bilag 4

REGION HOVEDSTADEN. Regionaludvalget den 4. september Sag nr. 6. Emne: Meddelelser. Bilag 4 REGION HOVEDSTADEN Regionaludvalget den 4. september 2012 Sag nr. 6 Emne: Meddelelser Bilag 4 Sag 6a Bilag 1 Notat Til: Ekstern Kopi til: JPL Sagsnummer Sagsbehandler DAK Direkte 36 13 19 88 Fax - DAK@moviatrafik.dk

Læs mere

Center for Dagtilbud og Skole. Regler for befordring af elever i Furesø Kommune

Center for Dagtilbud og Skole. Regler for befordring af elever i Furesø Kommune Center for Dagtilbud og Skole Regler for befordring af elever i Furesø Kommune INFORMATION OM ELEVBEFORDRING I FURESØ 2 BEFORDRING AF ELEVER I FURESØ KOMMUNE Denne pjece henvender sig til ansatte i Furesø

Læs mere

NOTAT. Allerød Kommune

NOTAT. Allerød Kommune NOTAT Allerød Kommune Økonomi og it Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Personbefordring i Allerød Kommune 1. Baggrund Alle indgåede aftaler om

Læs mere

Udbud af kørselsordninger i Viborg Kommune oplæg til politisk behandling

Udbud af kørselsordninger i Viborg Kommune oplæg til politisk behandling i Viborg Kommune oplæg til politisk behandling COWI 1 Kontrakter Udbuddet opdeles i to typer kontrakter Lukket skolekørsel - kørsel til og fra undervisning på kommunens folkeskoler - mulighederne undersøges

Læs mere

Bilag 1 Kørselsopgaver. Delkontrakt 1

Bilag 1 Kørselsopgaver. Delkontrakt 1 Bilag 1 Kørselsopgaver Kørselsordning Dagcenter Hotherhaven. Delkontrakt 1 Præstemarken 76, 4652 Hårlev. Brugerne skal visiteres til kørselsordningen. Brugerne i ordningen kan komme fra hele kommunen.

Læs mere

Ad A: Ja. Ad B: Se udbudsbetingelser pkt Ad C: Spørgsmålet bortfalder grundet svar på A og B.

Ad A: Ja. Ad B: Se udbudsbetingelser pkt Ad C: Spørgsmålet bortfalder grundet svar på A og B. ØDC Indkøb & udbud Svar på spørgsmål Nr. Spørgsmål Svar 1. Hvordan sammenligner man buddene for henholdsvis enhedspriser per borger og afregning efter beregnet tid? Se udbudsbetingelser pkt. 9.2 og 9.3

Læs mere

Information om kørselsordning

Information om kørselsordning Skolekørsel 2014-2015 Handicap Befordring A/S Roskilde Kommunes Kørselskontor Gl. Vindingevej 10 4000 Roskilde Tlf. 46 31 39 59 Information om kørselsordning til forældre og elever Afbudskriterier Skal

Læs mere

Politisk dokument uden resume. 17 Status for udbud. Indstilling: Administrationen indstiller,

Politisk dokument uden resume. 17 Status for udbud. Indstilling: Administrationen indstiller, Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 30. april 2015 Hans Henrik Christiansen 17 Status for udbud Indstilling: Administrationen indstiller, at bestyrelsen tager orientering om status for

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1 Indledning. 2 Udbudsform og bydere.

Indholdsfortegnelse. 1 Indledning. 2 Udbudsform og bydere. Frederikssund Kommune Oplæg om udbud af supplerende skolekørsel Notat COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 97 22 Telefax 97 22 2 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 2 6 7 8 9 0 Indledning Udbudsform

Læs mere

Spørgsmål 1: Svar på spørgsmål 1

Spørgsmål 1: Svar på spørgsmål 1 FG6 Præcisering Afsnit 6.2 udskiftes med nedenstående: 6.2 Uddannelse Operatøren skal sørge for, at ingen chauffører sættes til selvstændig tjeneste i den aftalte kørsel for Movia, inden de har gennemgået

Læs mere

Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune

Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune FynBus 24 oktober 2011 Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune Baggrund I 2008 blev buskørsel i Svendborg Kommune udbudt for perioden køreplanskiftet 2008 30. juni 2012. Der forventes

Læs mere

Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjorte spørgsmål og svar.

Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjorte spørgsmål og svar. Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjorte spørgsmål og svar. Spørgsmål og svar til udbud på levering af rottebekæmpelse Nummer Spørgsmål Svar Opdateret den 13.10.2016 1 2 Udbudsmaterialet punkt

Læs mere

Pga. forkert angivelse af dag for tilbudsfristen i udbudsbetingelserne, ændres tilbudsfristen til onsdag, den 27. juni 2012 kl. 12:00.

Pga. forkert angivelse af dag for tilbudsfristen i udbudsbetingelserne, ændres tilbudsfristen til onsdag, den 27. juni 2012 kl. 12:00. Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er hermed en del af udbudsvilkårene. Den

Læs mere

Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland

Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland Gældende fra 1. november 2008 Denne vejledning forklarer om vilkårene for at bruge Sydtrafiks handicapkørsel og opdateres en gang årligt i forbindelse

Læs mere

Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune. Spørgsmål/Svar

Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune. Spørgsmål/Svar Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune Spørgsmål/Svar Offentliggjort 9. maj 2017 Spørgsmål nr. Spørgsmål Svar 7 ESPD - Del V, herunder begrænsning af antallet af kvalificerede

Læs mere

Afsnit 3: En beskrivelse af trafikselskabet Movia, samt de kørselsordninger

Afsnit 3: En beskrivelse af trafikselskabet Movia, samt de kørselsordninger Notat Valg af udbudsform for visiteret kørsel i Egedal Kommune 1. Baggrund Alle indgåede aftaler om visiteret personbefordring er udløbet, eller udløber i den kommende tid. Forvaltningen har derfor foretaget

Læs mere

Mellem Center for Teknik og Miljø Bestillings-/Udbudskontoret (herefter udbudskontoret)

Mellem Center for Teknik og Miljø Bestillings-/Udbudskontoret (herefter udbudskontoret) Mellem Center for Teknik og Miljø Bestillings-/Udbudskontoret (herefter udbudskontoret) Og Center for Ejendomme Befordringsenheden (herefter leverandøren) Er der pr. 1. januar 2013 indgået følgende aftale

Læs mere

Udbud af flexkørsel. Ekstraordinært kontaktudvalgsmøde 5. januar 2015

Udbud af flexkørsel. Ekstraordinært kontaktudvalgsmøde 5. januar 2015 Udbud af flexkørsel Ekstraordinært kontaktudvalgsmøde 5. januar 2015 Dagsorden 1. Velkomst v/carsten Hyldborg 2. Status på arbejdsklausuler v/ingrid Dissing 3. Kommende udbud af specialkørsler for Odense

Læs mere

PRODUKTBLAD KOMMUNAL FLEXTRAFIK Institutionskørsel (fastkørsel) 1.3_

PRODUKTBLAD KOMMUNAL FLEXTRAFIK Institutionskørsel (fastkørsel) 1.3_ Kørselstyper Lukkede kommunale befordringsordninger for grupper med forudgående visitation. Fx kørsel til specialskoler og aktivitetscentre. Med institutionskørsel menes, at der er behov for en fast rute

Læs mere

Spørgsmål og Svar A3 udbud af almindelig rutekørsel

Spørgsmål og Svar A3 udbud af almindelig rutekørsel Spørgsmål og Svar A3 udbud af almindelig rutekørsel 4. december 2008 På enhed 7 (Hurtigbussen 555/666) er der ikke virksomhedsoverdragelse af personale - ej heller chauffører. Se passagertal for Hurtigbussen

Læs mere

2. udbud personkørsel i Aalborg Kommune - fastlæggelse af serviceniveau og krav til kørsel.

2. udbud personkørsel i Aalborg Kommune - fastlæggelse af serviceniveau og krav til kørsel. Punkt 9. 2. udbud personkørsel i Aalborg Kommune - fastlæggelse af serviceniveau og krav til kørsel. 2010-9296. Forvaltningen indstiller, Skole- og Kulturudvalget, Ældre- og Handicapudvalget, Familie-

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Lægevagtskørsel 2010/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af Lægevagtskørsel 2010/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 20.09.10 1 Spørgsmål & Svar Udbud af Lægevagtskørsel 2010/S 159-24607 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad

Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad Opdateret 30. juli 2014 Spørgsmål nr. Spørgsmål Svar 1 Hvornår skal maden senest være afleveret til modtagekøkkenerne i område 1? Da maden skal hentes på Hybyhus

Læs mere

KØRSEL - HVEM SKAL KØRE

KØRSEL - HVEM SKAL KØRE KØRSEL - HVEM SKAL KØRE Kørselstype Praktiserende læge og speciallæge Leverandør af befordring Der er fri befordring af pensionister der ellers opfylder betingelserne for transporten til og fra egen læge,

Læs mere

Vejledning Sydtrafiks handicapkørselsordning for Haderslev Kommune

Vejledning Sydtrafiks handicapkørselsordning for Haderslev Kommune 1/5 Vejledning Sydtrafiks handicapkørselsordning for Haderslev Kommune Hvem kan blive medlem af ordningen? Sydtrafiks handicapkørselsordning er et kørselstilbud til svært bevægelses - handicappede borgere,

Læs mere

Tiltrådt. Statusorienteringerne indeholder fremover en redegørelse for de opnåede priser i afsluttede udbud.

Tiltrådt. Statusorienteringerne indeholder fremover en redegørelse for de opnåede priser i afsluttede udbud. Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 15. maj 2014 Mads Lund Larsen 16 Orientering om status for udbud Indstilling: Administrationen indstiller At orientering om status for udbud tages til

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0019670 (N. Feilberg Jørgensen, Trine H. Garde, Kaj Kjærsgaard) 25. november 2009

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0019670 (N. Feilberg Jørgensen, Trine H. Garde, Kaj Kjærsgaard) 25. november 2009 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0019670 (N. Feilberg Jørgensen, Trine H. Garde, Kaj Kjærsgaard) 25. november 2009 K E N D E L S E 1. A/S Jens Jensen og sønner 2. Ans Bussen ApS 3. Engesvang Turistfart

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Bilag 1 Notat vedrørende grundlæggende udbudsretlige emner

Bilag 1 Notat vedrørende grundlæggende udbudsretlige emner Bilag 1 Notat vedrørende grundlæggende udbudsretlige emner Efter aftale med Børne- og Ungdomsforvaltningen (BUF) gennemgås hermed en række grundlæggende udbudsretlige emner, der vurderes at være væsentlige

Læs mere

Kvalitetsstandarder for handicapkørsel til Specialiserede Tilbud. og Ringsted kommune.

Kvalitetsstandarder for handicapkørsel til Specialiserede Tilbud. og Ringsted kommune. Kvalitetsstandarder for handicapkørsel til Specialiserede Tilbud i Ringsted kommune Kvalitetsstandarderne er udarbejdet i et samarbejde mellem Egons Turist- & Minibusser I/S og Svebølle-Værslev Turistfart

Læs mere

KØRSELSANALYSE FOR FJORDSKOLEN INDHOLD. 1 Baggrund og formål. 1 Baggrund og formål 1. 2 Beskrivelse af elevkørslen i dag 2

KØRSELSANALYSE FOR FJORDSKOLEN INDHOLD. 1 Baggrund og formål. 1 Baggrund og formål 1. 2 Beskrivelse af elevkørslen i dag 2 AABENRAA KOMMUNE KØRSELSANALYSE FOR FJORDSKOLEN ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk TEKNISK NOTAT INDHOLD 1 Baggrund og formål 1 2 Beskrivelse

Læs mere

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 7. Udbud Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 Der mangler svar på nogle af spørgsmålene. Disse vil blive besvaret senere dog senest d. 30.11.2012. Nr. Spørgsmål Svar 1 Pakke 772 Sydtrafik anmodes

Læs mere

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer Sagsnr. 1-23-4-72-14-12/ EU udbud 2013/S 178-306796 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af fleksible video- og fiberendoskoper med trolleyudstyr Spørgsmål og svar til UDBUDSBETINGELSERNE Nr.

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2007-0010866 (Kirsten Thorup, Jørgen Egholm, Gorm Kildahl Elikofer) 6. juni 2007

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2007-0010866 (Kirsten Thorup, Jørgen Egholm, Gorm Kildahl Elikofer) 6. juni 2007 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2007-0010866 (Kirsten Thorup, Jørgen Egholm, Gorm Kildahl Elikofer) 6. juni 2007 K E N D E L S E Rengøringsgrossisten ved Erik Mortensen (advokat H.P.Grønborg-Pedersen, Skive)

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0022034 (Kirsten Thorup, Vibeke Steenberg, Melitta Keldebæk) 13. september 2010

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0022034 (Kirsten Thorup, Vibeke Steenberg, Melitta Keldebæk) 13. september 2010 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0022034 (Kirsten Thorup, Vibeke Steenberg, Melitta Keldebæk) 13. september 2010 K E N D E L S E Roslev Turist ved John Madsen (selv) mod Skive Kommune (selv) Ved udbudsbekendtgørelse

Læs mere

FAKTA TIL GLADSAXE Brug af Flextur

FAKTA TIL GLADSAXE Brug af Flextur FAKTA TIL GLADSAXE Brug af Flextur Præsentationen tager udgangspunkt i rejsedata for Flextur i Gladsaxe kommune i 2014 og 1 kvartal 2015. Flextur rejserne er summeret i tal og grafer, for at få et indtryk

Læs mere

Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09

Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09 Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09 1. Hvad vil Midttrafik gøre såfremt én bestemt Hvis en byder vælger at byde på flere pakker vogn giver det økonomisk mest

Læs mere

FynBus 25. april 2017 Kontrakt og jura

FynBus 25. april 2017 Kontrakt og jura FynBus 25. april 2017 Kontrakt og jura 201704-16543 Bilag 7.2. Før kontraktindgåelse Nr. Kontraktkrav Henvisning Kontrolforanstaltning Inden tildeling af kontrakt 1 Forhåndstilsagn på anfordringsgaranti

Læs mere

Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune. Spørgsmål/Svar

Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune. Spørgsmål/Svar Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune Spørgsmål/Svar Offentliggjort 11. maj 2017 Spørgsmål nr. Spørgsmål Svar 17 Kan i svare på om de oplyste 1.418.000 km er det der er kørt/faktureret

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 11/17222 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg

5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg 8. juli 2014 5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg Spørgsmål / Fejl De med gråt markerede spørgsmål og svar indgik i 1.-4. rettelsesblad Svar / Rettelser 1. Rettelse til timetallet i pakke 2 2.

Læs mere

Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjorte spørgsmål og svar.

Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjorte spørgsmål og svar. Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjorte spørgsmål og svar. Spørgsmål og svar til udbud på levering af rottebekæmpelse Nummer Spørgsmål Svar Opdateret den 11.10.2016 kl. 15.00 1 2 Udbudsmaterialet

Læs mere

Underbilag A: Nuværende og forslag til nye serviceniveauer

Underbilag A: Nuværende og forslag til nye serviceniveauer Underbilag A: Nuværende og forslag til nye serviceniveauer Bilaget er opdelt i tre dele: 1. Børn & Skole/Social & Arbejdsmarked: Kørsel til specialskoler, specialklasser, fritidsinstitutioner, specialtilbud

Læs mere

Kravspecifikation til kørselsudbud

Kravspecifikation til kørselsudbud Kravspecifikation til kørselsudbud Kravspecifikationen er stort set uændret i forhold til den kravspecifikation, som har været anvendt i udbuddet af den nuværende kørselsaftale. Der er - baseret på erfaring

Læs mere

Movia Flextrafik. Flextrafik koordinerer flere forskellige kørselsordninger for kommuner og regioner. Det giver stordriftsfordele

Movia Flextrafik. Flextrafik koordinerer flere forskellige kørselsordninger for kommuner og regioner. Det giver stordriftsfordele Movia Flextrafik Flextrafik koordinerer flere forskellige kørselsordninger for kommuner og regioner. Det giver stordriftsfordele Movia Flextrafik Movia Flextrafik står for kørsel for borgere, der af forskellige

Læs mere

Spørgsmål og svar Shuttlebus, runde 2

Spørgsmål og svar Shuttlebus, runde 2 Sagsnr. 1-23-4-101-27-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af shuttlebus Spørgsmål og svar Shuttlebus, runde 2 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72 EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72 Nr. Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål Svar 58 2.3.2015 5.3.2015 Udbudsbetingelser side 11 punkt 2.4 Afprøvning

Læs mere

Mellem Center for Teknik og Miljø Bestillings-/Udbudskontoret (herefter udbudskontoret)

Mellem Center for Teknik og Miljø Bestillings-/Udbudskontoret (herefter udbudskontoret) Mellem Center for Teknik og Miljø Bestillings-/Udbudskontoret (herefter udbudskontoret) Og Center for Ejendomme Befordringsenheden (herefter leverandøren) Er der pr. 1. januar 2013 indgået følgende aftale

Læs mere

KØRSEL - HVEM SKAL KØRE

KØRSEL - HVEM SKAL KØRE KØRSEL - HVEM SKAL KØRE KØRSEL TIL Kørsel til praktiserende læge Der er fri befordring af pensionister der ellers opfylder betingelserne for transporten til og fra egen læge, lægevagt, speciallæger og

Læs mere

5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel

5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel 16. marts 2009 5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel De med gult markerede spørgsmål/svar var med i 1.- 4. rettelsesblad. Fælles spørgsmål og svar vedr. 10. udbud 13. udbud 1. Skiltning

Læs mere

Odsherred Kommune. Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune

Odsherred Kommune. Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune Odsherred Kommune Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune Indholdsfortegnelse Lov og bekendtgørelse...... 3 Hvortil sker befordringen?... 3 Hvordan

Læs mere

Bilag 1: Nuværende og forslag til nye serviceniveauer

Bilag 1: Nuværende og forslag til nye serviceniveauer Bilag 1: Nuværende og forslag til nye serviceniveauer Bilaget er opdelt i tre dele: 1. Børn & Skole/Social & Arbejdsmarked: Kørsel til specialskoler, specialklasser, fritidsinstitutioner, specialtilbud

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2007-0014007 (Kirsten Thorup, Jens Fejø, Thomas Facklamm Jensen) 18. januar 2008

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2007-0014007 (Kirsten Thorup, Jens Fejø, Thomas Facklamm Jensen) 18. januar 2008 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2007-0014007 (Kirsten Thorup, Jens Fejø, Thomas Facklamm Jensen) 18. januar 2008 K E N D E L S E Eurofins Miljø A/S (advokat Henrik Holtse, Århus) mod Aalborg Kommune (advokat

Læs mere

Status på kørselsprojekt

Status på kørselsprojekt NOTAT 3. marts 2017 Journal nr. Status på kørselsprojekt Busdriften er sammen med hovedparten af den øvrige kørsel i kommunen (flextrafik, svømmekørsel o. lign.) omfattet af en årlig besparelse på 9,5

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på Aarhus Universitet

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på Aarhus Universitet Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på Aarhus Universitet 1. Ordregiver Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus C 2. Beskrivelse af den udbudte ydelse og omfang Aarhus Universitet udbyder

Læs mere

INDKØBSJURA 2014. Advokat hotline

INDKØBSJURA 2014. Advokat hotline INDKØBSJURA 2014 Advokat hotline Spørgsmål 1 Ønsker rammekontraktbegreb belyst ud fra specifikke spørgsmål: En kontrakt, hvor sortimentet er fastlagt, alle priser er fastlagt, og kredsen af udbydere er

Læs mere

Vær opmærksom på, at vognmanden

Vær opmærksom på, at vognmanden Kørsel i forbindelse med sygdom Er jeres barn syg eller fraværende af anden årsag i mindre end 1 uge, skal I meddele det direkte til vognmanden - alternativt til chaufføren, hvis dette er aftalt med vognmanden.

Læs mere

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang?

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang? MEMO TITEL Spørgsmål og svar til udbudsmateriale vedr. kommunal kørsel i Faxe Kommune DATO 24. juni 2013 TIL KOPI FRA PROJEKTNR Tilbudsgivere Faxe Kommune COWI A039863 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL ANSØGNING OM PRÆKVALIFIKATION TIL BEGRÆNSET EU-UDBUD VEDRØRENDE

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL ANSØGNING OM PRÆKVALIFIKATION TIL BEGRÆNSET EU-UDBUD VEDRØRENDE SPØRGSMÅL OG SVAR TIL ANSØGNING OM PRÆKVALIFIKATION TIL BEGRÆNSET EU-UDBUD VEDRØRENDE RAMMEAFTALE OM IT-KONSULENTBISTAND TIL VEDLIGEHOLD, SUPPORT OG VIDEREUDVIKLING AF FAGSYSTEMER TIL DANMARKS MILJØPORTAL

Læs mere

DIALOGMØDE OM UDBUD AF PERSONBEFORDRING I RANDERS KOMMUNE TIRSDAG D. 21. JUNI 2016

DIALOGMØDE OM UDBUD AF PERSONBEFORDRING I RANDERS KOMMUNE TIRSDAG D. 21. JUNI 2016 DIALOGMØDE OM UDBUD AF PERSONBEFORDRING I RANDERS KOMMUNE TIRSDAG D. 21. JUNI 2016 DAGSORDEN 1. Velkomst og præsentation af mødedeltagere 2. Befordring i Randers Kommune i dag 3. Igangværende befordringsanalyse

Læs mere

Vægtet helårseffekt 2020 Stigning Aktivitetscenteret kr. Aktivitet og. Vognmandsudgift 2018

Vægtet helårseffekt 2020 Stigning Aktivitetscenteret kr. Aktivitet og. Vognmandsudgift 2018 Hjørring Kommune Teknik og Miljø 01-05-2019 Side 1. Sag nr. 13.05.12-G01-1-19 Konsekvenser af 29 udbud i Flextrafik 2019 Nærværende notat giver et overblik over konsekvenserne af det 29. udbud i Flextrafik.

Læs mere

Hvorfor er vi her i dag? Der er kommet ny jura!

Hvorfor er vi her i dag? Der er kommet ny jura! Hvorfor er vi her i dag? Der er kommet ny jura! 20, Stk. 3: Transportministeren kan fastsætte regler om typer af rutekørsel, der er undtaget fra kravet om tilladelse, jf. stk. 1. For kørselstyper, der

Læs mere

13 Kørsel af elever og brugere til skoler og institutioner i Holbæk Kommune fra 1. august

13 Kørsel af elever og brugere til skoler og institutioner i Holbæk Kommune fra 1. august Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 13. november 2014 Mads Lund Larsen 13 Kørsel af elever og brugere til skoler og institutioner i Holbæk Kommune fra 1. august 2014. Indstilling: Administrationen

Læs mere

Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune

Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune Disse retningslinjer er godkendt og senest revideret af Børne- og Uddannelsesudvalget den 11. juni 2019 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Spørgsmål og svar til Midttrafiks 3. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland 2009. pr. 1. januar 2009.

Spørgsmål og svar til Midttrafiks 3. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland 2009. pr. 1. januar 2009. Spørgsmål og svar til Midttrafiks 3. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland 2009. pr. 1. januar 2009. Spørgsmål Svar 1. 5 Uddannelse af chauffører i "befordring af bevægelseshæmmede"

Læs mere

Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt

Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt. 2.9.13 Deltagere: Allan Mørup - Elin Davidsen Lars Kjeldtoft Jørgen Nielsen - Kaj Bach Jensen Jens Otto Størup - Lars C Larsen - Jesper Jul Nielsen - Nicolai

Læs mere

Skolebus Prebens Minibusser

Skolebus Prebens Minibusser Skolebus Prebens Minibusser Kontor: Telefontid 06:00 16:00 Tlf.: 4839 2405 Telefontid 16:00 06:00 telefonsvarer Husk: Ring besked ved afbud SKOLEBUS TIL ELEVER I FOLKESKOLEN Kommunen sørger for transport

Læs mere

Den fremtidige organisering af specialskolekørsel og kørsel til aktivitets- og træningscentre i Norddjurs Kommune

Den fremtidige organisering af specialskolekørsel og kørsel til aktivitets- og træningscentre i Norddjurs Kommune Den fremtidige organisering af specialskolekørsel og kørsel til aktivitets- og træningscentre i Norddjurs Kommune 17.21.00.P00 13/12334 Åben sag Sagsgang: MTU/BUU/VPU, høring, MTU/BUU/VPU, ØK, KB Sagsfremstilling

Læs mere

Spørgsmål og Svar A6 udbud af almindelig rutekørsel

Spørgsmål og Svar A6 udbud af almindelig rutekørsel Spørgsmål og Svar A6 udbud af almindelig rutekørsel 9. februar 2010 Ændring til udbudsbetingelserne: Nyt tilbud på udbudsenhed 8 eller kombinationer, hvori udbudsenhed 8 indgår. Udbudsenhed 8 er udbudt

Læs mere

Befordring Regler om transport til og fra sygehuset

Befordring Regler om transport til og fra sygehuset Befordring Regler om transport til og fra sygehuset Reglerne er komplicerede Reglerne for befordring er fastsat i Sundhedsloven. Det betyder, at du selv skal sørge for befordring til og fra undersøgelse

Læs mere

Eksisterende busruter

Eksisterende busruter BILAG TIL DAGSORDEN TIL ØKONOMI, TEKNIK OG MILJØUDVALGET 19. APRIL 2010 SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Ændringer af buskørslen fra 2011 Eksisterende busruter Buslinjer i 2010: 97N 121 126 210 212

Læs mere

Kørsel til/fra modtagelsesklasse

Kørsel til/fra modtagelsesklasse Kørsel til/fra modtagelsesklasse 1 I denne pjece kan du finde praktisk information og gode råd om kørsel til og fra modtagelsesklasse. Denne pjece er til forældre, hvis barn er visiteret til en modtagelsesklasse

Læs mere

Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk

Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk KARA/NOVEREN Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk KARA/NOVEREN I/S Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Ordregiver... 2 3. Kontraktperiode... 3 4. Udbudsform og forhandlingsforløb...

Læs mere

3. rettelsesblad vedr. 3. udbud af specialkørsel Favrskov Kommune

3. rettelsesblad vedr. 3. udbud af specialkørsel Favrskov Kommune 3. rettelsesblad vedr. 3. udbud af specialkørsel Favrskov Kommune Spørgsmål 1 Får man kun de 7-9 timer ugentlig for hver pakke? 2 Kommer man automatisk ind i variabel kørsel, når de faste ture i specialkørslen

Læs mere

INDKØBSJURA 2013. Advokat hotline

INDKØBSJURA 2013. Advokat hotline INDKØBSJURA 2013 Advokat hotline Spørgsmål 1 I et udbud med mange delaftaler eller mange varelinjer kan det være hensigtsmæssigt for både ordregiver og tilbudsgivere, at man kan byde ind på flere delaftaler/varelinjer

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Udbudsmateriale for følgende kørselsaftaler for Odder Kommune:

Udbudsmateriale for følgende kørselsaftaler for Odder Kommune: Udbudsmateriale for følgende kørselsaftaler for Odder Kommune: specialklassekørsel kørsel med handicappede børn og unge kørsel med børn og unge med særlige behov for støtte kørsel til genoptræning kørsel

Læs mere

Notat. Til: Ringsted Kommune. Kopi til: 11. januar Transportplanprojekt i Ringsted Kommune - indledende kortlægning. Baggrund og indledning

Notat. Til: Ringsted Kommune. Kopi til: 11. januar Transportplanprojekt i Ringsted Kommune - indledende kortlægning. Baggrund og indledning Notat Til: Ringsted Kommune Kopi til: Movia Sagsnummer Sag-335988 Movit-3642330 Sagsbehandler MIR Direkte +45 36 13 19 91 Fax - MIR@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 11. januar 2018

Læs mere

Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer

Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer (spørgsmål og svar pr. 21. november 2012 findes nederst i dokumentet) Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmateriale Besvarelse af spørgsmål modtaget indtil

Læs mere

Ved budget 2016 1. behandling på bestyrelsesmødet den 25. juni 2015 blev bestilt en uddybning af budgetforudsætningerne for Flextrafik.

Ved budget 2016 1. behandling på bestyrelsesmødet den 25. juni 2015 blev bestilt en uddybning af budgetforudsætningerne for Flextrafik. Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 2. september 2015 Henrik Visborg Thune 04.2 Budgetforudsætninger for Flextrafik Sagsfremstilling: Ved budget 2016 1. behandling på bestyrelsesmødet

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på INCUBA Katrinebjerg og IT- Hjørnet

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på INCUBA Katrinebjerg og IT- Hjørnet Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på INCUBA Katrinebjerg og IT- Hjørnet 1. Ordregiver Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus C 2. Beskrivelse af den udbudte ydelse og omfang Aarhus

Læs mere

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL EU-UDBUD NR. 2014/S 115-203019 Offentliggjort i EU-tidende den: 18. juni 2014 (version 3. juli 2014) Page 1 of 7

Læs mere