GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 7.april 2019 kl i Storløkke Feriepark

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 7.april 2019 kl i Storløkke Feriepark"

Transkript

1 GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 7.april 2019 kl i Storløkke Feriepark Tilstede: Bestyrelse: Bent Elling (BE) Edvard Holm (EH) Per Dettlaff (PD) Torben Hansen (TH) Bitten Grønbech (BG) Suppleanter: Tina Jacobsen (TJA) Jannie Christensen (JC) Ejere Hus 1, 2, 3, 5, 6, 7, 12, 14, 15, 16, 20, 23, 24, 26, 27, 30, 31, 32, 35, 36, 38, 40, 41, 43, 44, 45, 48, 49, 50(fuldmagt), 51, 52, 53,54, 56, 57, 59, 61, 64, 67, 68, 70, 71, 73, 77. Gæster Torben Jensen Storløkke (TL) Jacob Lund - Team Bornholm (JL) Ref: Dagsorden udsendt den 20. marts BE bød velkommen til generalforsamlingen og til Torben Jensen og Jacob Lund, som begge var inviterede til mødet for at informere om udlejningsforhold m.m. 1. Valg af dirigent TJA blev valgt, og hun indledte med at konstatere, at indkaldelse til generalforsamling var lovligt indvarslet og at generalforsamlingen hermed var beslutningsdygtig. a. Valg af stemmetællere LK (hus 6) og Vicki (hus 52) blev valgt som stemmetæller. 2. Årsberetning. Bestyrelsens beretning blev udsendt med indkaldelse til generalforsamling.

2 BE kommenterede kort de nye fradragsregler, som han konstaterede var en forbedring for stort set alle. Han kommenterede ligeledes på etablering af nye baderum, som er igangsat for at forbedre mulighederne for at vaske sig, før man benytter poolen. Snavs i poolen kan betyde at tilsynsmyndighederne kan lukke bassinet. Der er ligeledes af byrådet vedtaget nye bestemmelser omkring etablering/vedligeholdelse af swimmingpools. Reglerne er tolket meget stramt, og har medført ekstra udgifter for ejerforeningen. Vi har været heldige at en del af udgifterne er finansieret via Team Bornholm, hvilket har betydet, at vi har undgået at skulle låne penge. Grundet problemer med dårlig dækning på internettet, er der som forsøg opsat 12 ac i husene, hvilket allerede har givet én bedre dækning. Ejerne opfordres til at kontakte TJ, hvis man stadig oplever dårlig dækning. Det er konstateret, at den dårlige dækning skyldes civilforsvaret, som i perioder forstyrrer vores wifi-signal. BE roste det flotte flisearbejde, som er blevet udført overalt i parken. Han redegjorde efterfølgende for bestyrelsens forslag om, at vi fremadrettet opretter en vedligeholdelsesfond for at imødese kommende udgifter, herunder bl.a. udskiftning af tagrender. Det vil betyde, at vi fortsat indbetaler samme beløb som vi tidligere har gjort til renovering af stisystemet. BE orienterede om, at der arbejdes på at finde solcellelamper til gårdene. Når der peges på solcellelamper er det for at undgå omkostninger til opsætning af lamper med ledning. I øjeblikket afprøves en ny type, og TJ melder tilbage, når testen er overstået. Til slut takkede BE for samarbejdet med partnere og bestyrelse og gav udtryk for fordelen ved at have lokale folk fra Bornholm med i bestyrelsen (Edvard og Per). Der blev forespurgt til evt. filsning af husgavle efter frostsprængninger og BE forklarede, at det ikke er planlagt at filse alle gavle, men kun de steder, hvor der virkelig er et behov. Et medlem var forvirret over, at få et vide, at reparationer af gavle var et fælles anliggende, da vedkommende netop selv har stået for efterfugning af sin mur. Det blev fastslået, at udgift til filsning/efterfugning er for egen regning, såfremt reparation ikke anses for tiltrængt. BE forklarede i øvrigt, at filsning lukker muren bedre end efterfugning, hvilket er grunden til at denne løsning er valgt. Bestyrelsens beretning blev herefter godkendt. 3. Årsregnskab TH orienterede om, at vedligeholdelseskontoen er steget betydeligt i 2018, hvilket skyldes vinteren 2017/2018, som medførte mange frostsprængninger, og der er derfor brugt mange arbejdstimer på reparationer. Herudover har det været nødvendigt at bygge et skur til opbevaring af havemøbler, parasoller m.m., som vi tidligere har fået opbevaret gratis. Oversigt over de samlede udgifter kom først ind i november, og det har ikke været muligt at tage stilling til udgifterne undervejs.

3 Af budgetopfølgning vedr. centerbygningen fremgår, at vi har opnået et fornuftigt resultat, da vi har sparet ved selv at eje bygningen, som vi tidligere lejede. Det blev dog påpeget, at budgetopfølningen ikke stemmer overens med de informationer vi fik, da vi skulle købe centerbygning m.m., da der i budgetopfølgningen er en stigning i udgifter på 3 %. BE orienterede om, at informationer er givet ud fra det daværende regnskab, men at vi har haft ekstra uventede udgifter til pool m.m., som også ville have medført forøgede lejeudgifter, hvis vi stadig havde lejet centerbygningen. Bestyrelsen vil dog tage en snak med Rasmus Lund om opstillingsformen for budgetopfølgningen. 4. Budget. TH orienterede om, at der på kontoen drift og vedligeholdelse er budgetteret med et beløb på (som i 2018) for en sikkerheds skyld, og skulle posten udvise overskud, vil der kunne overføres penge til den omtalte renovering af tagrender, hvilket kunne bevirke, at renovering kunne ske hurtigere. TJ har lovet at sætte projektet i gang for egen regning, og vi kan så afdrage løbende. Der er i øvrigt ikke konstateret så mange frostsprængninger i år, og der forventes derfor ikke store udgifter til vedligeholdelse. TH orienterede endvidere om, at han fremadrettet vil modtage kvartalsregnskab fra TJ, så der bedre kan følges med i regnskabet. Den foreslåede stigning af ejerforeningsbidrag jfr. forslag fra bestyrelsen vil også give lidt overskud. Udgifter til renovering af tagrender blev diskuteret, da prisen på kr pr. hus lyder dyrt. BE forklarede, at renovering vil betyde udskiftning af tagrender, samt at eksisterende bæringer vil blive indkapslet i plastic. Det er muligt at se eksempel på renovering på hus 24. Et medlem orienterede om, at de selv har fået skiftet tagrender privat, hvilket viste at zink er billigere en plastic. Et andet medlem ville evt. selv udskifte tagrender, hvilket vil betyde, at det foregår for egen regning. Nogle mente, at det var for tidligt at indbetale til vedligeholdelsesfonden, når vi ikke kender prisen. Det blev forklaret, at vedligeholdelsesfonden ikke kun handler om tagrender men om alle uforudsete og fremadrettede udgifter for at undgå, at vi pludselig skal indbetale ekstra til vedligeholdelse. Vedligeholdelsesfonden vil først træde i kraft fra 2020, og beløbet vil være uændret i forhold til, hvad der gennem nogle år har været indbetalt til stifonden altså ikke en ny udgift. Det blev herudover besluttet, at TJ aftaler med Ingolf, at der indhentes 2-3 tilbud vedr. renovering af tagrender på baggrund af hus 24. Budgettet blev herefter godkendt.

4 5. Indkomne forslag: a. Bestyrelsen foreslår, at der oprettes en vedligeholdelsesfond, hvor den første opgave er udskiftning af tagrender. Der indbetales kr pr. år fra BE forklarede, at forslaget er, at vi fra 2020 fortsat indbetaler samme beløb som til sokkelfond for at kunne imødekomme fremtidige udgifter f.eks. renovering af tagrender og gavle. Nogle ejere mente, at det var for diffust hvad pengene går til, og at beløbet måske bare burde ligge i ejerforeningsbidrag. BE var enig i dette, men vi har valgt at holde udgifterne udenfor ejerforeningsudgifterne, så vi kan holde øje med de enkelte projekter, og så ejerne kan se, hvad pengene går til. Han medgiver, at det tilbud, vi har fået hjem på tagrender er dyrt, men for at byggeriet skal fremstå pænt, er det nødvendigt at tagrender udskiftes. Der er dog ingen problemer i at lægge udgifterne i almindelig vedligeholdelse. Der er i øvrigt ikke tale om en merudgift, da beløbet som skal indbetales er det samme, som der løbende er indbetalt til projektet vedr. renovering af sokler og stisystemer, som nu er afsluttet. En ejer syntes, at vi skulle foretage en afstemning vedr. forslaget, da vi ikke har en reel beregning af, hvad projektet omkring tagrender indeholder. BE understregede, at en vedligeholdelsesfond ikke kun handler om tagrender, og hvis vi ikke har en generel vedligeholdelsesfond, vil der skulle indhentes penge fra ejerne, hver gang der skal ske renovering. Der var også spørgsmål til, hvem der har vurderet, at tagrende skal udskiftes. BE redegjorde for, at vores ingeniør har vurderet at reparationer er nødvendige p.g.a. forøgede utætheder. En anden ejer, syntes godt om forslaget om at kalde den fremtidige fond for en vedligeholdelsesfond, da det jo er ligegyldigt hvad der vedligeholdes men vigtigt at parken fremstår udlejningsvenlig. Der blev foretaget afstemning, og der var flertal for forslaget dog skal fonden kaldes tagrendefond i stedet for vedligeholdelsesfond. b) Forslag fra Jens Busk (hus 48) om etablering af luft til luft varmepumpe. Varmepumpe monteres af lokalt firma fra Bornholm, som også skal stå for service. Alle huse skal have den samme type pumpe. Jens Busk fremlagde sit forslag om varmepumpe, og henviste til, at der er varmepumper på andre feriesteder på øen. Han foreslog endvidere, at der benyttes en lokal montør, at pumpen skal være et solidt mærke og at det skal gøres ensartet i hele parken. Etablering af varmepumpe kan sikre, at huset holdes varmt i de kolde måneder/ydersæsonen. BE orienterede om, at forslaget er blevet diskuteret i bestyrelsen, at forslaget var oppe for 4 år siden til og blev nedstemt og blev nedstemt igen for 1 1/2 års tid siden.

5 Bestyrelsen kan sagtens se, at det kan være en fordel, men mener også der er hensyn at tage, da varmepumper støjer udendørs til gene for andre. Det kan også diskuteres om varmepumpen udelukkende er til ejerbrug eller også til lejere som aircon, og hvem skal passe varmepumpen, hvis der opstår problemer. Der er undersøgt priser, og hvis der skal etableres varmepumpe, som ikke støjer unødigt vil prisen min. ligge pr. hus. En ejer fortæller, at de har et hus med varmepumpe, hvilket har bevirket, at der ikke længere fugtigt i huset og giver bedre klima i huset. Det er muligt at få varmepumper uden aircon, hvilket ville betyde, at kun ejerne kunne bruge pumpen og ejeren mente det kunne være en god ide, at få en ud og præsentere forskellige muligheder. TJ orienterede om, at de har opsat pumper i flere ferieparker tilbage i 2005, men at man gik bort fra ideen p.g.a. meget vedligeholdelse. Man skal tænke sig meget om, da der er en del vedligeholdelse i forhold til, hvad der kan indhentes herunder snerydning, reparationer m.m. Der er således flere ting bestyrelsen skal tage med i betragtning, når der kigges på varmepumper. Det skal ligeledes vurderes, om det overhovedet er en god ide økonomisk. Det blev til slut afholdt afstemning, og da der ikke var flertal for forslaget, blev Jens Busk s forslag om varmepumper afvist. Nogle ejere (hus 48 og 52) vil arbejde videre med ideen, og vil komme med et nyt forslag på generalforsamlingen næste år. 6. Valg af bestyrelse: På valg for 2 år er: Bent Elling (hus 41) blev genvalgt Bitten Grønbech (hus 1) blev genvalgt 7. Valg af suppleanter til bestyrelsen: Tina Jacobsen (hus 38) blev genvalgt Jannie Plambech Christensen (HUS 3) blev genvalgt 8. Valg af revisor og revisorsuppleant. Anita Futtrup (HUS 71) revisor blev genvalgt Steen Jensen (HUS 43) revisorsuppleant blev genvalgt 9. Eventuelt. Det blev foreslået, at næste års generalforsamling afholdes den 29. marts 2020.

6 Der blev forespurgt vedr. muligheden for, at der opsættes el-stander på Storløkke, da der jo er en politisk beslutning om at vi alle inden 2030 skal køre i elbiler. Bestyrelsen vil undersøge muligheden, som dog skal være uden udgifter for ejerne. Der blev talt om imprægneringsbehandling af fliser for bedre vedligeholdelse? BE understregede, at en sådan behandling skal foretages hvert år, hvilket kan blive rigtig dyrt. En anden ejer fortæller, at deres nanobehandling har holdt i rigtig mange år. Der savnes informationer på vores hjemmeside f.eks. om hvilket arbejde bestyrelsen har gang i. BE var enig i dette og TJ lovede derfor, at der fremadrettet vil blive orienteret på hjemmesiden. Han mener dog ikke, at der skal stå for meget, da ejendomsmæglere bruger siden flittigt. Der er allerede etableret en lukket facebookgruppe, men ikke alle er interesseret i at være på facebook, og kan så miste information. Det blev foreslået, at vores nuværende hjemmeside også kan indeholde en side, som kræver login, og kun kan tilgås af ejere. TJ orienterede om vanskeligheder omkring at inventar - også privat - fragtes rundt mellem lejlighederne, herunder bl.a. støvsugere. Vi har et rum i kld. som kan stå til disposition for ting, som fejlagtigt er havnet i en lejlighed, så andre ejere har mulighed for evt. at finde manglende genstande. Rummet kan evt. også bruges til at sætte ting i, som man ikke længere bruger. TJ understregede at det ikke er en mulighed at smide storskrald i ferieparkens containere. Eget storskrald skal derfor køres til nærmeste genbrugsstation eller kan fjernes mod betaling. En ejer har sovesofa til salg foreslås at han annoncerer på facebookgruppen. Jacob Lund præsenterede sig og fortalte, at hans opgaver og primære fokus i Team Bornholm især er af logistisk art. Han bemærkede også hævelse af bundfradraget, som gør det mere attraktivt at udleje. Lejrskoler er vigtige for os men også for børnene og det er et vigtigt marked, da det giver mange ambassadører som vender tilbage til øen. Herudover giver skoler også belægning i ydersæsoner. Ældresagens medlemmer trækker rigtig mange gæster med til øen, da det er blevet moderne, at holde generationsferie med bedsteforældre og børn. JL orienterede i øvrigt om, at ejere har mulighed for at spærre til bekendte med 20 % rabat. Han fortalte, at vores huse kontrolleres hvert år, og at ejerne er gode til at lytte til/følge de anvisninger der gives m.h.t. reparationer/vedligeholdelse.

7 2018 var et rekordår i forhold til 2017 hvilket var generelt på Bornholm. Udlejning startede sløvt pga. varslet lockout, men endte med at blive rigtig god forventes at blive endnu bedre, da vi allerede har solgt 22 % mere end forventet på dette tidspunkt. F.eks. er højsæson juli er solgt tidligere end normalt. Problemer med Bornholmslinien og pakkerejser er pludseligt faldet på plads, og vi kan derfor tilbyde bedre priser end i Bornholmslinien har nu også flere afgange til Tyskland, hvilket betyder forøget sommerhusudlejning. Polen er nu også godt med da landet har fået det bedre økonomisk. Polferries sejler til Rønne i hele sommerperioden, og Team Bornholm er deres størst europæiske samarbejdspartner. Fordelen er, at de kommer i august, da deres ferie ligger senere. Vi forventer os meget af dette marked. Generelt er Bornholm godt på vej på alle måder. Efterfølgende var der mulighed for at drøfte udlejningsmæssige forhold med udlejningsbureauet A/S Team Bornholm og Bornholmske Feriehuse ApS. Tina Jacobsen Dirigent Bitten Grønbech Referent

GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 13. marts 2016 kl. 10.15 i Storløkke Feriepark

GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 13. marts 2016 kl. 10.15 i Storløkke Feriepark GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 13. marts 2016 kl. 10.15 i Storløkke Feriepark Tilstede: Bestyrelse: Lars Kure (LK) Bitten Grønbech (BG) Bent Elling (BE) Edvard Holm (EH) Per Dettlaff (PD) Suppleanter:

Læs mere

GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 22. marts 2015 kl i Storløkke Feriepark

GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 22. marts 2015 kl i Storløkke Feriepark GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 22. marts 2015 kl. 10.15 i Storløkke Feriepark Tilstede: Bestyrelse Lars Kure (LK) Bitten Grønbech (BG) Bent Elling (BE) Edvard Holm (EH) Per Dettlaff (PD) Suppleanter

Læs mere

Ejerforeningen Storløkke Feriepark. Referat af ordinær generalforsamling. 8. marts 2008

Ejerforeningen Storløkke Feriepark. Referat af ordinær generalforsamling. 8. marts 2008 Ejerforeningen Storløkke Feriepark Referat af ordinær generalforsamling 8. marts 2008 1 Repræsenterede feriehuse 54 af ejerforeningens 83 feriehuse var repræsenteret på generalforsamlingen. Dirigent Som

Læs mere

Ejerforeningen Storløkke Feriepark. Referat af ordinær generalforsamling. 21. marts 2009

Ejerforeningen Storløkke Feriepark. Referat af ordinær generalforsamling. 21. marts 2009 Ejerforeningen Storløkke Feriepark Referat af ordinær generalforsamling 21. marts 2009 1 Repræsenterede feriehuse 54 af ejerforeningens 83 feriehuse var repræsenteret på generalforsamlingen. Dirigent Som

Læs mere

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS BO HANSEN Advokat Møderet for Højesteret Aut. bobestyrer MORTEN HARTELIUS Advokat Møderet for Landsret J.nr. 50984/DA R E F E R A T af ordinær generalforsamling

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

o.rr*de Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 4-14. 4000 Roskilde Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv

o.rr*de Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 4-14. 4000 Roskilde Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv 4-14. 4000 Roskilde Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 Den 261102011 kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen Dommervænget

Læs mere

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Ad 1: Valg af dirigent Per Bach valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt rettidig. Ad 2: Bestyrelsens

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Willemoesgade 32-36 Onsdag den 11. maj 2005, afholdtes ordinær

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling 4. april 2009 Referat

Generalforsamling 4. april 2009 Referat Generalforsamling 4. april 2009 Referat Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens årsberetning (nyhedsbrevene 5 og 6 indgår som en del af beretningen) Punkterne til beretningen Bestyrelsesmøder

Læs mere

Referat af generalforsamling i Poesiparken II afholdt onsdag den 9/5-07

Referat af generalforsamling i Poesiparken II afholdt onsdag den 9/5-07 Næstved, d. 13/5-07 Referat af generalforsamling i Poesiparken II afholdt onsdag den 9/5-07 Inden selve generalforsamlingen påbegyndtes, havde Søren Apel fra Nykredit et indlæg vedrørende en eventuellåneomlægning

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 År 2007, den 13. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

Generalforsamlingsreferat

Generalforsamlingsreferat Generalforsamlingsreferat År 2016, tirsdag den 3. maj kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Annebergparken 10. Til stede på generalforsamlingen var repræsentanter for følgende

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø År 2004, den 20. april afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø. Til stede var 21 ud af 28 ejerlejlighedsejere,

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Grundejerforeningen Melsted Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent bestyrelsen foreslår Jørgen Steen Jensen, Snorrebakken 15 2. Formandens

Læs mere

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B.

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B. EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B ADR. FORMAND ALLAN RASMUSSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 B, ST.TV., 2500 VALBY - TLF. & FAX 36 17 51 12 Valby, fredag den 28. maj 2004 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN

Læs mere

Referat fra generalforsamling i andelsboligforeningen Jættestuen 48-73 afholdt den 08.03.2012

Referat fra generalforsamling i andelsboligforeningen Jættestuen 48-73 afholdt den 08.03.2012 Referat fra generalforsamling i andelsboligforeningen Jættestuen 48-73 afholdt den 08.03.2012 Til stede: Hus nr. 48, 50, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 70, 73, 71, 69, 63, 61, 59, 57, 55 Niels bød velkommen

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år.

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år. GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2011, tirsdag den 22. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr.nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Holme den 14. marts 2010 Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Dato: Den 10. marts 2010 kl. 19.00 Sted: Lokalcenter Holme 1. Valg af dirigent og referent Formand Poul Erik

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. ANDE LSB OLI GFO RE NIN GE N GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Formand Jens Lundgaard bød velkommen til grundejerforeningen Tisvildelunds ordinære generalforsamling.

Formand Jens Lundgaard bød velkommen til grundejerforeningen Tisvildelunds ordinære generalforsamling. Grundejerforeningen Tisvildelund Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag, den 23. marts 2010 KL. 19:00 på Sankt Helene, Bygmarken 30, Tisvildeleje Formand Jens Lundgaard bød velkommen til grundejerforeningen

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Ejerforeningen Storløkke Feriepark. Årsregnskab for 2018 Kun til internt brug for ejerforeningens medlemmer

Ejerforeningen Storløkke Feriepark. Årsregnskab for 2018 Kun til internt brug for ejerforeningens medlemmer Ejerforeningen Storløkke Feriepark Genvej 4 3770 Allinge Årsregnskab for 2018 Kun til internt brug for ejerforeningens medlemmer 13. Regnskabsår Godkendt på foreningens generalforsamling den Oplysninger

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Budget Ejerforeningen Storløkke Feriepark

Budget Ejerforeningen Storløkke Feriepark Budget 2019 Ejerforeningen Storløkke Feriepark Budget 2019 - Kommentarer Ejerforeningsbidrag Efter at ejerforeningsbidraget har været uændret fra 2016 til 2018, foreslår Ejerforeningens bestyrelse, at

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet.

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for 2014, herunder

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013.

Bestyrelsens beretning 2013. Bestyrelsens beretning 2013. Bilag: Specifikation vedrørende forbrug af godtgørelse vedr. vandspild 1. Udlejning: Fra Team Bornholm, der som bekendt står for udlejning af ferieboliger i Storløkke Feriepark,

Læs mere

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse.

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse. År 2002, tirsdag, den 29. oktober kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

Ejerforeningen Arnbjerg Allé. Referat fra Ordinær Generalforsamling 2010

Ejerforeningen Arnbjerg Allé. Referat fra Ordinær Generalforsamling 2010 Ejerforeningen Arnbjerg Allé Referat fra Ordinær Generalforsamling 2010 Dato: Onsdag den 28. April 2010 Tidspunkt: Kl. 19:00 Sted: Hotel Arnbjerg - Arnbjerg Allé 2 6800 Varde Fremmødte: 16 af 17 mulige,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09. Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06

Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09. Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06 Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09 Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06 Lejlighed 3: Birte Iversen fordelingstal 0,09 Lejlighed 4: Mogens L Jensen fordelingstal

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Dette giver et fremmøde på 6.770/ per fordelingstal svarende til 51,94%

Dette giver et fremmøde på 6.770/ per fordelingstal svarende til 51,94% År 2001, tirsdag den 30. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var ejerne

Læs mere

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017 Deltagere: Samtlige grundejere i Østergårdsparken, Ugelbølle, 8410 Rønde Generalforsamling Sted: Ugelbølle Forsamlingshus Dato/tid: 14. marts 2017 kl. 19.00 14 MAR 2017 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Ejerforeningen Bryggervangen År 2014, onsdag den 30. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bryggervangen i ejendommens gård. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Anders Vendrup,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Der deltog 27 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere formand

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/vj REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE mandag den 19. august 2013 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT Advokatfirmaet NICOLAI GIØDESEN Le. Mortensens Eftf. Nicolai Giødesen, advokat (Hl Ejendomsadministrationen: Telefontid hverdage 10-13 Telefax 33 15 84 48 Frederiksholms Kanal 18 1220 København K Tlf.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, onsdag den 27. september 2017

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, onsdag den 27. september 2017 a) Valg af dirigent og referent Som dirigent blev valgt Flemming Petersen, UP11. Som referent blev valgt Edda Phipps, UP12. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009.

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 24. april 2013 kl. 19.15 i børnehaven, Beatesmindevej 175. Fremmødte (navn og lejlighedsnummer): Bjarne (107), Elin (129), Ingvild (135), Henrik (137), Kaj

Læs mere

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d., kl. 19.00 Repræsenteret på generalforsamlingen var 2001 stemmeberettigede fordelingstal eller 23 lejligheder, heraf 168 i fordelingstal som fuldmagter,

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

E/F Storløkke Feriepark

E/F Storløkke Feriepark E/F Storløkke Feriepark Resultatopgørelse 2018 Specifikationer Lejeindtægter for Swimmingpool Beløb Bilagsnummer A/S Team Bornholm, udlejning af pool-adgang (indtægt) 3.800 183 I alt 3.800 Driftsaftale

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F WESSELS HAVE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F WESSELS HAVE REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F WESSELS HAVE Tirsdag den 17. april 2007 kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Wessels Have. Generalforsamlingen fandt sted i ejerforeningens selskabslokaler.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015

Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015 Dirigent: Malene Aarup-Kristensen Referent: Tonie Bunch Bertelsen Valg af dirigent Malene Aarup-Kristensen blev valgt.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 17. april 2012 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Johan L

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling mandag den 24. april 2006 kl. 19.00 hos Kristian 3. tv.

Referat af den ordinære generalforsamling mandag den 24. april 2006 kl. 19.00 hos Kristian 3. tv. Ejerforeningen Forhåbningsholms Allé 41A og B (Matrikel 23o) Frederiksberg 19-5-26 Til stede var: Referat af den ordinære generalforsamling mandag den 24. april 26 kl. 19. hos Kristian 3. tv. St. Tv. Ej

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning om foreningens virke

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Afholdt onsdag den 6. april 2017 kl. 20.00 hos Mette & Kim, Tøndergade 8, 5. th Referent: Nicolaj Laursen (12, 3tv) Fremmødte Kim

Læs mere

Ad 2. Valg af dirigent og referent Anders Christensen vælges til dirigent og Tina Madsen vælges som referent.

Ad 2. Valg af dirigent og referent Anders Christensen vælges til dirigent og Tina Madsen vælges som referent. Dagsorden: 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens årsberegning v. Formanden 4. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab 2014 v. administrator Spar Nord

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt Referat Generalforsamling Hf. Rosenvang Torsdag den 6. april 2017 Energicenter Voldparken Godkendt Mødet startede med middag og efterfølgende kom den lokale skorstensfejer Henrik på besøg og gav gode råd

Læs mere

Budget Ejerforeningen Storløkke Feriepark

Budget Ejerforeningen Storløkke Feriepark Budget 2018 Ejerforeningen Storløkke Feriepark Budget 2018 - Kommentarer Indtægter Ejerforeningens bestyrelse foreslår, at ejerforeningsbidraget for 2018 fortsætter uændret i forhold til 2017. Driftsomkostninger,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere