KIT LEVERANDØRSSÆT HVORDAN SØGES I E-FAKTURER PÅ PORTALEN. Leverandører følger leverandørsæt. SEPTEMBER 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KIT LEVERANDØRSSÆT HVORDAN SØGES I E-FAKTURER PÅ PORTALEN. Leverandører følger leverandørsæt. SEPTEMBER 2018"

Transkript

1 KEY IN-VEJLEDNING FOR LEVERANDØRER 1 LEVERANDØRSSÆT KIT HVORDAN SØGES I E-FAKTURER PÅ PORTALEN SEPTEMBER 2018 Leverandører følger leverandørsæt. KONE forbedrer cyklus for køb til betaling og behandlingseffektivitet Basware Corporation Copyright Basware Corporation All rights reserved Fakturaer betales rettidigt. Dermed spares tid og penge.

2 KEY IN-VEJLEDNING 2 FOR LEVERANDØRER Indhold A. KONE overgår til elektronisk fakturering... 3 Der er 3 nemme trin til at følge for at bruge Key-In-tjenesten... 3 B. Sådan oprettes en faktura... 5 Trin 1: På siden Dokumenter skal du klikke på Opret ny > Faktura Trin 2: Vælg en afsender Trin 3: Vælg en modtager Trin 4: Indtast fakturadetaljer Trin 5: Indtast linjedataene... 8 Trin 6: Tilføj fakturaer Trin 7: Klik på Send faktura for at sende fakturaen til din kunde C. Opret en kreditnota D. Tillæg Indholdskrav til faktura Download fakturafiler Sådan søger du efter en faktura... 15

3 KEY IN-VEJLEDNING TIL 3 LEVERANDØRER A. KONE overgår til elektronisk fakturering På KONE stræber vi efter at give vores forretningspartnere det bedst mulige serviceniveau. For at nå dette mål gennemfører KONE et transformationsinitiativ, der støtter vores mål om at opnå større standardisering og kontrol i vores økonomiprocesser, har til hensigt at forbedre cyklussen fra køb til betaling og behandlingseffektiviteten samt forbedre betalingstiden Denne vejledning indeholder detaljerede instruktioner om, key in-e-fakturaer på Basware PORTAL. Når du følger disse instruktioner, modtager KONE fakturaerne i elektronisk format direkte i deres systemer. For dig som leverandør er denne service gratis. Der er 3 nemme trin til at følge for at bruge Key-In-tjenesten: 1. Tilmeld dig tjenesten, og opret en konto 2. Aktivér din konto 3. Opret fakturaen, og send den. - se nedenstående detaljer i kapitel B 1. Opret en konto Åbn registreringslinket: Indtast din -adresse på tjenestens destinationsside, og klik på Tilmeld dig. Husk venligst denne adresse, da den bliver dit brugernavn, når du logger ind på portalen. Vælg en sikker adgangskode, og opret konto. o Portalen sender en bekræftelsesmeddelelse til din adresse. Bemærk venligst, at bekræftelsesmeddelelsen er sendt fra <no.reply@basware.com> og kan ende i dit spamfilter, så vi anbefaler også at tjekke Spam/Junk-mappen. Åbn bekræftelsesmeddelelsen, og aktiver din konto inden for maksimalt 7 dage (168 timer), ellers vil bekræftelseslinket udløbe. Efter at du har gennemført ovenstående trin, har du oprettet en konto, og du kan nu logge ind med brugernavnet og adgangskoden i portalen.

4 KEY IN-VEJLEDNING 4 FOR LEVERANDØRER 2. Aktivér din konto Nu skal du udfylde nogle detaljer om din organisation for at aktivere Baswares KEY IN-tjeneste til e- fakturaer. Udfyld dine virksomhedsoplysninger I sektionen "Min organisation" skal du udfylde organisationens oplysninger: fornavn og efternavn, land, dit firmanavn osv. Tilføj din virksomheds identifikation. Afhængigt af hvert lands love og forskrifter skal en anden virksomhedsidentifikation vælges (for eksempel TIN for USA). I Storbritannien skal du f.eks. indtaste dit momsnummer. Du kan gøre dette ved at vælge 'Tilføj organisationsidentifikation' under Organisationsidentifikationer. I rullemenuen skal du vælge moms og indtaste dit virksomhedsnummer som vist i skærmbilledet nedenfor I afsnittet "Organisationens kontaktoplysninger" bedes du udfylde dit firmanavn, kontaktperson, tilhørende adresse og telefonnummer. Bemærk venligst, at dette er en vigtig adresse, der vil modtage vigtige meddelelser som f.eks. fakturaafvisninger, så du undgår at bruge en generisk, uovervåget eller delt postkasse. Hvis du har spørgsmål vedrørende afsendelse af fakturaer til KONE, så tøv ikke med at kontakte os som

5 KEY IN-VEJLEDNING TIL 5 LEVERANDØRER nedenfor: Firma KONE Spørgsmål vedrørende fakturaindhold (fx hvilken KONE-enhed skal faktureres) Kontaktoplysninger Danmark: ContactAP_DK@kone.com Få flere kontaktoplysninger her Basware Spørgsmål vedrørende, hvordan du sender den første PDF-faktura (f.eks. hvordan man laver en læsbar PDFfaktura) Contact Form (på engelsk) B. Sådan oprettes en faktura Når du har logget ind på portalen, vil du blive dirigeret til skærmen med dine muligheder som bruger. Trin 1: På siden Dokumenter skal du klikke på Opret ny > Faktura. Basware Network åbner visningen Rediger faktura og opretter et fakturaudkast Trin 2: Vælg en afsender. a. Som standard bliver din favoritorganisation valgt som afsender. Du kan ændre afsenderen manuelt, hvis det er nødvendigt. b. For at ændre afsenderen skal du klikke på Skift under Afsender. c. Find det firma, du vil vælge som afsender, og klik på Vælg.

6 KEY IN-VEJLEDNING 6 FOR LEVERANDØRER Klik på ikonet ud for navnet på et firma for at angive det pågældende firma som din favorit. Dine foretrukne firmaer vil altid blive vist øverst på listen. Trin 3: Vælg en modtager. a. Klik på Vælg modtager. b. Find det firma, du vil vælge som modtager, og klik på Vælg.

7 KEY IN-VEJLEDNING TIL 7 LEVERANDØRER Brug søgefeltet til at filtrere virksomheder ud af listen. Hvis modtageren, du har valgt, har skatteregistreringsnummer i flere lande, vil der blive åbnet en liste over tilgængelige skatteregistreringslande. Vælg det skatteregistreringsland, du vil bruge med denne faktura. Trin 4: Indtast fakturadetaljer. Tjenesten validerer indholdet af felterne og giver dig besked, hvis indholdet af et felt ikke består valideringen. Felterne markeret med blåt er obligatoriske for at kunne fortsætte med fakturaindgivelsen. For at indsende en gyldig faktura skal du følge listen over obligatoriske felter og deres beskrivelsesafsnit. Tabel 1. Fakturaoverskriftsfelter

8 KEY IN-VEJLEDNING 8 FOR LEVERANDØRER Trin 5: Indtast linjedataene a. På fanen Linjeedata skal du klikke på Tilføj linje for at tilføje en ny fakturalinje. b. Indtast detaljerne i linjeposten. De obligatoriske felter er markeret med blå. Hvis du ikke indtaster en momssats, vil systemet automatisk tildele dette til 0%. Du kan kun vælge linjetyper, som modtageren understøtter. Se beskrivelser af felterne og flere oplysninger om linjetyper i Tabel 2 i bilagene i afsnittet om krav til fakturaindhold. De decimalseparatorer, der er anvendt på posterne, varierer afhængigt af sproget i brugergrænsefladen, som du har valgt (dette ville være det sprog, du valgte, da du registrerede med dine firmaoplysninger på Basware Portal).

9 KEY IN-VEJLEDNING TIL 9 LEVERANDØRER Hvis du bruger en forkert decimalseparator, kan det forårsage, at Basware Network gemmer tallet, du har indtastet, forkert. For at finde ud af, hvilke decimalseparatorer hvert sprog understøtter kan du se Talel 3 i bilagene i afsnittet om fakturakrav. Hvis dit lokale sprog ikke er på listen betyder det, at det ikke understøttes af Basware, så du skal vælge engelsk som dit fakturasprog. Når du har indtastet linjedataene, viser systemet automatisk skatten og det samlede beløb. Kontrollér dette samlede beløb for at sikre, at det er korrekt i henhold til de data, du planlagde at indtaste. Hvis du har glemt at tilføje skatten, passer %-totalen ikke. c. Klik på Tilføj linje for at tilføje en anden linjepost, hvis det er nødvendigt. Hvis afsenderorganisationens profil ikke har en bankkonto, kan du tilføje en bankkonto i afsenderens detaljer. Bankkonti, der tilføjes direkte til en faktura, bliver ikke gemt i organisationens profil.

10 KEY IN-VEJLEDNING 10 FOR LEVERANDØRER Bemærk venligst, at bankkontooplysningerne er obligatoriske og skal udfyldes. Hvis du ikke tilføjede dem i din organisations profil, skal du indtaste oplysningerne på dette tidspunkt Hvis du allerede har tilføjet bankoplysninger i din profil, og du vil tilføje en ekstra bankkonto på fakturaniveau, skal du være opmærksom på, at begge detaljer vises på fakturaen og krydstjekkes med dine detaljer i KONE-stamdata før betaling. Trin 6: Tilføj fakturaer. a. Klik på Filer for at åbne fanen Filer. b. Klik på den fremhævede tekst for at søge efter vedhæftede filer, eller træk og slip filer direkte på den fremhævede tekst for at vedhæfte dem til dokumentet. Tilføj venligst ikke et fakturabillede som en vedhæftet fil, medmindre det er aftalt separat med din kunde. Et fakturabillede oprettes automatisk, når fakturaen sendes. Bemærk, at dokumenter, der ikke er relateret til fakturaen (fx kontoudskrifter, rykkere osv.) ikke skal sendes via denne rute. Vedhæftningerne til fakturaen skal være understøttende dokumentation, der er nødvendig for bedre at forstå afgifterne (fx leveringsnotater, detaljerede tidsskemaer for fakturer-bare projekter mv.)

11 KEY IN-VEJLEDNING TIL 11 LEVERANDØRER Trin 7: Klik på Send faktura for at sende fakturaen til din kunde. Basware Network gemmer ikke fakturadata på ubestemt tid. Husk at downloade en kopi af dokumentet via fanen Filer og gem det lokalt. For at downloade vedhæftede filer skal du følge bilaget under afsnittet: Download vedhæftede filer For yderligere oplysninger om, hvordan du opretter en faktura, kan du få adgang til følgende link til en demo-video: C. Opret en kreditnota Der er 2 muligheder for at oprette en kreditnota: Konverter en eksisterende sendt faktura til en kreditnota - på denne måde behøver du ikke at udfylde alle felter i kreditnotaen selv, men tjenesten udfylder et antal felter baseret på den oprindelige faktura. Åbn fakturaen, og klik på "Konvereter til kreditnota Opret kreditnota manuelt. På dokumentets side kan du vælge "Opret kreditnota " og derefter følge de samme instruktioner som ovenfor (se Sådan opretter du et faktura) D. Tillæg Indholdskrav til faktura Basware Network verificerer fakturaindholdet mod lokale og internationale regler i nogle lande. Du kan kun sende fakturaen, hvis indholdet af faktura passerer denne kontrol. Basware garanterer dog ikke lovligheden af fakturaer, der sendes via Basware-netværket. Det er fakturaafsenderens ansvar at sikre, at fakturaen overholder gældende lovgivning. Bemærk! For at indsende en kompatibel faktura skal den indeholde følgende felter:

12 KEY IN-VEJLEDNING 12 FOR LEVERANDØRER Tabel 1. Fakturaoverskriftsfelter X (=ledig) M (=obligatorisk) O (=valgfri) C (=betinget) R (=læses kun eller beregnes eller befolket fra organisationsdata) L (=kun juridisk billede) *(=skjult) General Information Beskrivelse DK Fakturanummer Et unikt identifikationsnummer på fakturaen M (Dokumenttype i titel) Faktura (skat)/kreditnota (skat) (angiver om det er en debet- eller kreditfaktura) R Fakturadato Den dato, hvor fakturaen blev udstedt M Forfaldsdato Datoen for fakturaen skal betales M Leveringsdato Dato for levering af fakturerede varer O Betalingsbetingelser Betingelser vedrørende betaling af bestilte varer O Rente Rente - Valuta Rullemenu. Vælg venligst valutaen. Du fakturerer KONE-enhed M Købsordrenummer Købsordrernummer, som denne faktura er baseret på. Sørg for, at du på forhånd får disse oplysninger fra KONE Buyer, inden du udfylder dette felt. Dette vil hjælpe KONE Finance til at identificere, hvem der bestilte varerne og/eller tjenesterne, når fakturaen behandles O Kontraktnummer Nummeret på kontrakt mellem din organisation og KONE-enhed O Leverandørens referencenummer Referencen på fakturaen,fra leverandøren. Det kan være: omkostningscenter, projektnummer, netværksnummer. Sørg for at du på forhånd får disse oplysninger fra KONE Buyer, inden du udfylder dette felt. Dette vil hjælpe KONE Finance med at identificere, hvem der bestilte varerne og/eller tjenesterne, når fakturaen behandles. Fragt Afgiften for transport af de bestilte varer * Ekspeditionsgebyr Omkostningerne ved emballering og afsendelse af en ordre * O Valutakurs Hvis valutakoden er forskellig fra afsenderens lokale valuta (hvis en leverandør fra Storbritiannien udsteder en faktura i EUR), vises valutakursfeltet. I dette tilfælde er det et obligatorisk felt, som afsenderen skal udfylde. Når en værdi er udfyldt, vil Basware Network automatisk beregne alle momsbeløb i lokal valuta. MC Kommentar Leverandøren kan tilføje en besked til køberen i dette felt O Skatteprocent i forhold til fragt og ekspedition Skatteprocent i forhold til fragt og ekspedition * Sender Information Beskrivelse DK Afsenders navn Afsenders fulde navn M Organisationsnr. Afsender-id, standard O By,Postnummer,Gadenavn,Lan dekode Leverandørs fulde adresse O Skatte-/momsnummer Din organisations skatte- og skatteidentifikationsnummer (moms for europæiske selskaber, skattenummer for amerikanske) R Organisationsnr.: Leverandørs organisationsnummer R Leverandørens kontaktperson Kontaktperson på din organisations side, som KONE-enheden kan kontakte O Leverandørs skattemedarbejder (hvor det er relevant) Leverandørs skattemedarbejder (hvor det er relevant) -

13 KEY IN-VEJLEDNING TIL 13 LEVERANDØRER Kontonr. Afsenders bankkonto (lokalt format) MC Bankkonti på dokument Bankkonto M IBAN IBAN (bankkonto i IBAN-format) MC SWIFT/BIC SWIFT (BIC) O Afsenders e-fakturaadresse Afsenders e-fakturaadresse Betalingsreference Reference til betalingen O Organisasjonsnummer (Norge) Organisasjonsnummer (Norge) Reference for betalingsmodtager Reference for betalingsmodtager - Udskudt skat Udskudt skat * Fields Populated from Organisation And to be filled In Organisation Beskrivelse Aktiekapital Aktiekapital * Registreringssted: Registreringssted: * Juridisk status Juridisk status * Sirene Sirene * Skatteidentifikationsnummer Skatteidentifikationsnummer * Administrerende direktør Administrerende direktør * ytunnus ytunnus * STEUERNUMMER: STEUERNUMMER * Customer Information Beskrivelse DK Modtagernavn Kundes fulde navn M Kundenummer Kundenummer - By, Postnummer, Gadenavn, Landekode Kundes fulde adresse Momsnr., (overskrift) Modtagers momsnr. (skatteregistreringsland og -id) O DK M Modtagers e-fakturaadresse Modtagers e-fakturaadresse M By, Postnr., Land (leveringsadresse) Modtagers organisationsnummer Kundes skattemedarbejder (hvor det er relevant) Leveringsadresse O Modtagers organisationsnummer - Kundes skattemedarbejder (hvor det er relevant) - Modtagers kontaktperson Kontaktperson på KONE-enhedens side, som din organisation kan kontakte O Modtagerens adresse adresse på KONE-selskab, der modtager denne faktura O

14 KEY IN-VEJLEDNING 14 FOR LEVERANDØRER Køberreference Identifikationsnummer for køberen, som KONE-enheden har leveret. Typisk kan det være: omkostningscenter, projektnummer, netværksnummer. Sørg for at du på forhånd får disse oplysninger fra KONE Buyer, inden du udfylder dette felt. Dette vil hjælpe KONE Finance med at identificere, hvem der bestilte varerne og/eller tjenesterne, når fakturaen behandles O Tabel 2: Faktura Linjeposter Line item Line Data Beskrivelse DK Linje-id Rækkenr. R Leveringsadresse Leveringsadresse - Materiale-/ servicekode Kode for den fakturerede vare O Varenavn Navn på den fakturerede vare M Antal Beskriver antallet af elementer, der er faktureret M Indkøb ordrenummer Indkøbsordrenummeret, som denne faktura linje er relateret til * Enhedspris Hvor meget et stykke koster M Netto i alt Samlet pris for de fakturerede varer før skat R Skat% Skatprocent af denne vare M Moms Momsbeløb * Momsbeløb i <lokal valuta> Momsbeløb i lokal valuta R Brutto i alt I alt (brutto) L Rabat% Mængden af rabat i den valgte valuta. Opdateres automatisk baseret på mængde, enhedspris og rabat%. Rabat Rabatprocent af denne vare - Måleenhed Måleenhed definerer de enheder, hvori de fakturerede punkter måles M Følgeseddelnr. Følgeseddelnr. - Kundeproduktkode Kundeproduktkode - Beskrivelse Beskrivelse af det fakturerede element O Summary Sales Tax Detail Beskrivelse DK Netto i alt Nettobeløb (ekskl. moms) R BRUTTO I ALT Bruttobeløb (inkl. moms) R Momssats i procent Moms/GST-satser anvendt R - Netto i alt Opdeling af det skattepligtige beløb (ekskl. moms) pr. moms-/gst-sats eller undtagelse R Oplysninger om moms beløb Opdeling af momsbeløbet pr. moms-/gst-sats eller undtagelse R Moms Moms-/GST-pligtige beløb i alt (momsbeløb i alt) R Afrundingsbeløb Afrundingsbeløb - Tabel 3. Decimale separatorer

15 KEY IN-VEJLEDNING TIL 15 LEVERANDØRER Sprog Tjekkisk, dansk, nederlandsk (alle varianter), finsk, fransk (alle varianter), tysk, græsk, ungarsk, italiensk, norsk, polsk, portugisisk, spansk, svensk, Engelsk (alle varianter), arabisk Decimal, (komma). (punktum) Download fakturafiler Du kan downloade fakturafiler enten som fakturabillede, der er oprettet af Basware, eller fakturavedhæftede filer ved at bruge fanen Filer på en hvilken som helst fakturaside. Når du logger ind på portalen med din bruger og adgangskode, skal du følge nedenstående trin: 1. Klik på Dokumenter. 2. Gå til den faktura, du vil downloade vedhæftede filer fra, og klik på fakturaens titel. Du kan åbne faktura siden fra fanen Alle, Indbakke, Sendt eller Faktura. 3. Åbn fanen Filer på fakturasiden. 4. Klik på et vedhæftningsikon for at downloade det. Sådan søger du efter en faktura Når du logger ind med din bruger på Basware-siden, kan du få adgang til fanebladet for at se listen over fakturaer, du har sendt eller oprettet ved hjælp af Basware-portalen. Du kan se status for den sidste opdateringstidsstempel og også søge efter et bestemt dokument ved at indtaste nummeret/nøgleordet i søgefeltet.

16 KEY IN-VEJLEDNING 16 FOR LEVERANDØRER

TimeLog A/S. TimeLog Project. Standardfakturalinjeeksport. Thomas S. Gudmandsen. w w w. t i m e l o g. d k

TimeLog A/S. TimeLog Project. Standardfakturalinjeeksport. Thomas S. Gudmandsen. w w w. t i m e l o g. d k TimeLog A/S TimeLog Project Standardfakturalinjeeksport Thomas S. Gudmandsen 2012 w w w. t i m e l o g. d k Indholdsfortegnelse TimeLog Standardfakturalinjeeksport Indledning... 2 Forudsætninger... 2 Opsætning...

Læs mere

Indkøbsordre- og fakturastandarder for Swiss Re Denmark Services A/S

Indkøbsordre- og fakturastandarder for Swiss Re Denmark Services A/S Swiss Re er forpligtet til at opfylde sine forpligtelser overfor leverandører, herunder rettidig betaling for aftalte varer/tjenesteydelser. For at opfylde dette mål beder vi alle vores leverandører om

Læs mere

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Fakturablanketten version 2.4.0 (Opdatering april 2015) Vælg fakturablanket... 2 Start indberetning... 2 Opret faktura... 3... 6 Faktura-modtager... 6 Leverandør...

Læs mere

DEAS FA K T U R A P O RTA L VEJLEDNING TIL DEAS LEVERANDØRER I BRUG AF DEAS FAKTURAPORTAL

DEAS FA K T U R A P O RTA L VEJLEDNING TIL DEAS LEVERANDØRER I BRUG AF DEAS FAKTURAPORTAL DEAS FA K T U R A P O RTA L VEJLEDNING TIL DEAS LEVERANDØRER I BRUG AF DEAS FAKTURAPORTAL DEAS FAKTURAPORTAL Indhold DEAS e-fakturering Hvem kan bruge DEAS fakturaportal? Her finder du DEAS fakturaportal

Læs mere

Winfinans. Der skal laves følgende indstillinger inden du kan begynde og lave færdige fakturaer, der kan lukkes( afsluttes) og bogføres i regnskabet.

Winfinans. Der skal laves følgende indstillinger inden du kan begynde og lave færdige fakturaer, der kan lukkes( afsluttes) og bogføres i regnskabet. Small Business Lav en faktura Denne vejledning gennemgår de ting man normalt skal gøre, når man laver en faktura. Fremgangsmåden kan også anvendes til at oprette Et salgstilbud eller en salgsordre. Inden

Læs mere

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Fakturablanketten version 2.1.0 (Opdatering 12.12.2011) Vælg fakturablanket... 2 Start indberetning... 2 Opret faktura... 3... 4 Fakturamodtager... 4 Leverandør...

Læs mere

Sådan sender du gratis faktura med Sproom formularen - En komplet beskrivelse af funktioner og felter

Sådan sender du gratis faktura med Sproom formularen - En komplet beskrivelse af funktioner og felter Sådan sender du gratis faktura med Sproom formularen - En komplet beskrivelse af funktioner og felter Indhold Når du er logget ind på Sproom.net 4 1: Menu 4 Hjem 4 Salg 4 Indkøb 5 Services 5 Indstillinger

Læs mere

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Fakturablanketten version 2.8.0 (opdateret marts 2019) Vælg Fakturablanket... 2 Start indberetning... 3 Login med NemLog-in... 4 Opret faktura... 5 Udfyld faktura...

Læs mere

Fakturalinjeeksport Vejledning

Fakturalinjeeksport Vejledning Fakturalinjeeksport Spar tid og undgå at indtaste bogførte fakturaer manuelt i økonomisystemet Vejledning Kom godt i gang med fakturalinjeeksport Dette dokument beskriver TimeLog Projects eksportfunktion

Læs mere

LEVERANDØRSSÆT. Hvordan sendes PDF Fakturaer. Leverandører følger leverandørsæt SEPTEMBER 2018

LEVERANDØRSSÆT. Hvordan sendes PDF Fakturaer. Leverandører følger leverandørsæt SEPTEMBER 2018 LEVERANDØRER 1 LEVERANDØRSSÆT Hvordan sendes PDF Fakturaer SEPTEBER 2018 Leverandører følger leverandørsæt KONE forbedrer cyklus for køb til betaling og behandlingseffektivitet Fakturaer betales rettidigt.

Læs mere

Når du som fakturamanager er logget på IndFak, kan du oprette en manuel faktura ved at klikke på menupunktet Ny faktura, på den blå bjælke.

Når du som fakturamanager er logget på IndFak, kan du oprette en manuel faktura ved at klikke på menupunktet Ny faktura, på den blå bjælke. Best Practice 6. juli 2011 ØKO/JMH J.nr. 2007-6211-111 Side 1 af 6 Oprettelse af udenlandske fakturaer i IndFak I IndFak kan en fakturamanager oprette manuelle fakturaer. Funktionaliteten bør kun anvendes

Læs mere

Udfyld alle obligatoriske felter markeret med blåt, samt evt. valg af Disponent og linjekontering.

Udfyld alle obligatoriske felter markeret med blåt, samt evt. valg af Disponent og linjekontering. Oprette et nyt dokument manuelt I tilfælde af at du modtager en papir faktura fra en udenlandsk leverandør, så kan du indtaste den og manuelt omdanne den til en elektronisk faktura. Den originale faktura

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL VEJLEDNING l E-MAIL SÅDAN BRUGER DU E-MAIL I vejledningen bruger vi det gratis e-mailprogram gmail som eksempel til at vise, hvordan man bruger e-mail. DU SKAL I FORVEJEN KUNNE: Bruge en browser og gå

Læs mere

For brugere af DSM-løsningen betyder dette, at der skal foretages en opsætning i Navision-løsningen.

For brugere af DSM-løsningen betyder dette, at der skal foretages en opsætning i Navision-løsningen. Elektronisk fakturering (e-faktura, OIOXML) Fra den 1. februar 2005 gælder loven om elektronisk fakturering for alle offentlige myndigheder. Det betyder, at de kun kan modtage og behandle elektroniske

Læs mere

Leverandørguide Sådan sender du fakturaer

Leverandørguide Sådan sender du fakturaer ISS Facility Services A/S 1 Leverandørguide Sådan sender du fakturaer PDF-faktura Version 1.0 ISS Facility Services A/S 2 Indhold Version... 3 CVR nummer/gln nummer til fakturering til ISS DK... 3 Kontakt...

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 18. maj 2018 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

Ordrebehandling og fakturering

Ordrebehandling og fakturering Ordrebehandling og fakturering I Mamut Stellar dannes en ordre. Ved bogføring af ordren dannes fakturaen. Indholdsfortegnelse Ordre/tilbud/faktura... 1 Indtastning i ordrehovedet... 2 Indtastning af varelinjer

Læs mere

AO FORRETNINGSREGLER EDI fakturaer fra vareleverandører. (offentliggøres på Suppliers Portal)

AO FORRETNINGSREGLER EDI fakturaer fra vareleverandører. (offentliggøres på Suppliers Portal) AO FORRETNINGSREGLER EDI fakturaer fra vareleverandører (offentliggøres på Suppliers Portal) Version 6 / 09.08.2010 Formater og Tegnsæt AO ønsker at modtage EDI i følgende formater og tegnsæt: Formatering

Læs mere

Opret / rediger en faktura i TimeOut

Opret / rediger en faktura i TimeOut TimeOut fakturering rev. 2009.12.20-2 Opret / rediger en faktura i TimeOut Indhold 1.0 Find det job eller den aftale, du ønsker at fakturere... side 2 2.0 Find en eksisterende faktura, du vil redigere...

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

Kassekladde. Fordi penge tager tid.

Kassekladde. Fordi penge tager tid. Kassekladde Fordi penge tager tid. Manual til Kassekladde 2012 Indholdsfortegnelse 1. Intro... s. 03 2. Kassekladde... s. 04 Opret bilag... s. 06 Redigere bilag... s. 07 Slet bilag... s. 08 Download bilag...

Læs mere

Vejledning til PRO2TAL Bager/Online

Vejledning til PRO2TAL Bager/Online E-fakturering via NemHandel Det er muligt at aflevere fakturaer til det offentlige, dannet som filer I PRO2TAL Bager, via programmet NemHandel lanceret af Digitaliseringsstyrelsen. Til brug herfor er det

Læs mere

Ansøgning om udbetaling af tilskud foregår via et elektronisk indberetningssystem, der tilgås via

Ansøgning om udbetaling af tilskud foregår via et elektronisk indberetningssystem, der tilgås via Den 1. maj 2017 Indberetning af indkøb af tilskudsberettigede digitale læremidler I 2017 udmøntes yderligere 45 millioner kroner fra puljen til digitale læremidler. Kommuner kan få udbetalt tilskud fra

Læs mere

Quick guide til BordingNet

Quick guide til BordingNet Quick guide til BordingNet BordingNet - Når tiden er vigtig BordingNet - Når tiden er vigtig Kom godt i gang med BordingNet. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner,

Læs mere

AO FORRETNINGSREGLER EDI fakturaer fra vareleverandører. (offentliggøres på Suppliers Portal)

AO FORRETNINGSREGLER EDI fakturaer fra vareleverandører. (offentliggøres på Suppliers Portal) AO FORRETNINGSREGLER EDI fakturaer fra vareleverandører (offentliggøres på Suppliers Portal) Version 7 / 13.01.2011 Formater og Tegnsæt AO ønsker at modtage EDI faktura i følgende formater og tegnsæt:

Læs mere

Hjælp til MV-ID Administration

Hjælp til MV-ID Administration Hjælp til MV-ID Administration - til brugere af MV-Login Mikro Værkstedet A/S Dokumentversion: 20131002A 1 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Kapitel 1. Aktivér MV-Login administratorkontoen... 4 Kapitel

Læs mere

Velkommen til DK Beton s kundeportal

Velkommen til DK Beton s kundeportal Velkommen til DK Beton s kundeportal DK Beton har udviklet en kundeportal, hvor du som kunde kan finde de følgesedler der har relevans for dig. Du finder portalen på følgende adresse: https://portal.dkbeton.dk/

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

For brugere af DSM-løsningen betyder dette, at der skal foretages en opsætning i Navision-løsningen.

For brugere af DSM-løsningen betyder dette, at der skal foretages en opsætning i Navision-løsningen. Elektronisk fakturering (e-faktura, OIOUBL) Fra den 1. februar 2005 gælder loven om elektronisk fakturering for alle offentlige myndigheder. Det betyder, at de kun kan modtage og behandle elektroniske

Læs mere

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Version 1.3 Maj 2014 1 Vær opmærksom på at det ikke er alle funktioner som er tilgængelige og afhænger af hvilket abonnement som der er tilknyttet din konto.

Læs mere

BRUGERMANUAL TIL N-PDF

BRUGERMANUAL TIL N-PDF BRUGERMANUAL TIL N-PDF NORRIQ A/S Side 1 1. Opsætning af edocprinter PDF Pro... 4 2. Opsætning af dokumenttyper... 9 2.1 Fanebladet Generelt... 10 2.1.1 Feltet Rapport-id... 10 2.1.2 Feltet Rapportnavn...

Læs mere

COMCARE Faktura v2.0 oversigt

COMCARE Faktura v2.0 oversigt SEKTION 1: IDENT 1.1 Afsenders id nummer 15 Max 2 er Numerisk felt, se dokumentvejledning. Unikt nummer, der identificerer afsender. Attributten TYPE skal angives med enten (BIZPORT) eller (EAN) 4510000002

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 Indhold 1. Overordnet beskrivelse... 3 2. Login... 3 3. Se og ret kundeoplysninger... 4 4. Rediger kontaktoplysninger... 6 5. Skift adgangskode... 7 6. BroBizz-oversigt...

Læs mere

Express Import system

Express Import system Express Import system Vejledning til modtagere TNT Express Import system TNTs Express Import system gør det let for dig at få afhentet dokumenter, pakker eller paller i 168 lande på Modtager betaler basis.

Læs mere

Quick guide til BordingNet

Quick guide til BordingNet Quick guide til BordingNet BordingNet - Når tiden er vigtig Kom godt i gang med BordingNet. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner, så du hurtigt kan komme i

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Disponent Godkend faktura

Disponent Godkend faktura Disponent Godkend faktura V.0.9 1. Login... 3 1.1 Personlige forside... 3 2. Godkend en faktura... 4 2.1 Gennemgå faktura... 4 2.1.1 Faktura hoved... 5 2.1.2 Fakturalinjer... 6 2.1.3 Forsendelses muligheder...

Læs mere

Vejledning I afsendelse af elektroniske fakturaer eller kreditnotaer

Vejledning I afsendelse af elektroniske fakturaer eller kreditnotaer Vejledning I afsendelse af elektroniske fakturaer eller kreditnotaer Pr. 1. dec. skal al elektronisk fakturering til Holstebro Kommune være i formatet OIOUBL. Denne vejledning er til dig, der har brug

Læs mere

Guide til brug af Iversen Emballage Webshop v.1.0

Guide til brug af Iversen Emballage Webshop v.1.0 Guide til brug af Iversen Emballage Webshop v.1.0 Indholdsfortegnelse 1.0 Generel info 3 2.0 Navigering og brug 3 3.0 Produktsiden 4 3.1 Favoritliste 4 3.2 Eget varenavn eller nummer 4 4.0 Bestilling 5

Læs mere

Fakturalinjeeksport. Vejledning. Spar tid og undgå at indtaste bogførte fakturaer manuelt i økonomisystemet. Kom godt i gang med fakturalinjeeksporten

Fakturalinjeeksport. Vejledning. Spar tid og undgå at indtaste bogførte fakturaer manuelt i økonomisystemet. Kom godt i gang med fakturalinjeeksporten Fakturalinjeeksport Spar tid og undgå at indtaste bogførte fakturaer manuelt i økonomisystemet Vejledning Kom godt i gang med fakturalinjeeksporten Dette dokument beskriver TimeLog Projects eksportfunktion

Læs mere

Oprettelse af en Gmail-konto

Oprettelse af en Gmail-konto Oprettelse af en Gmail-konto 1. Åbn startsiden til Gmail fra adressen: www.gmail.com. I højre side af skærmen får du nu følgende skærmbillede: De to øverste bjælker, markeret med Brugernavn og Adgangskoder,

Læs mere

HJEMMESIDE Brugervejledning

HJEMMESIDE Brugervejledning HJEMMESIDE Brugervejledning Antalis DK Her får du Antalis, Europas førende distributør af papir, emballageløsninger og medier til visuel kommunikation, brugervejledning til vores hjemmeside. «Just Click

Læs mere

FAKTURAGUIDE TIL NEWSEC DATEA

FAKTURAGUIDE TIL NEWSEC DATEA FAKTURAGUIDE TIL NEWSEC DATEA DANSK VANSNETVÆRK OG NEMHANDEL Newsec Datea A/S Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby Telefon 45 26 01 02 CVR.nr. 25326296 www.newsec.dk Kontor i Aarhus og Næstved 1 Indledning

Læs mere

Brugervejledning til anmelder

Brugervejledning til anmelder Version 0.8 ERHVERVSSTYRELSEN ANMELDELSE AF TJENESTEYDELSER I RUT Indholdsfortegnelse 1 INDLEDNING...3 2 ADGANG TIL RUT...3 2.1 Login...4 2.1.1 Login med brugernavn og password...5 2.1.2 Oprettelse af

Læs mere

Opsætning før undervisning

Opsætning før undervisning Vejledning til Opsætning før undervisning Version pr 2011-11-10 Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour.dk/manual Der arbejdes til stadighed på at forbedre vores brugervejledning

Læs mere

1. Opret din nye Google konto

1. Opret din nye Google konto Indhold 1. Opret din nye Google konto... 2 2. Test din nye konto... 5 3. Kom i gang med Gmail indstil sprog til dansk... 6 4. Gmail indhold på skærmen... 8 5. Skriv og send en mail... 9 Til:... 9 Cc:...

Læs mere

Vejledning der beskriver processen mellem manuelle bilag i IndFak2 og NS 7.0

Vejledning der beskriver processen mellem manuelle bilag i IndFak2 og NS 7.0 INDFAK2 og NS 7.0 ØSY/STPEL/TIE 30.06.2015 Vejledning der beskriver processen mellem manuelle bilag i IndFak2 og NS 7.0 Formål I denne vejledning kan du se hvilke oplysninger der skal udfyldes ved oprettelse

Læs mere

1. Tilføj en ny salgsordre Tilføjer en ny salgsordre med konti, reference, ordre, leveringsadresse, dimensioner og faktura.

1. Tilføj en ny salgsordre Tilføjer en ny salgsordre med konti, reference, ordre, leveringsadresse, dimensioner og faktura. Salgsordrer Her kan du oprette salgsordre, følgeseddel og fakturaer. Dine varer skal være opsat i lager modulet først. Lokalmenu for salgsordre Beskrivelse af knapper i lokalmenuen for salgsordre. 1. Tilføj

Læs mere

PDF fakturaguide til Danske Bank-koncernen

PDF fakturaguide til Danske Bank-koncernen PDF fakturaguide til -koncernen Indholdsfortegnelse 1 INDLEDNING... 3 2 FORUDSÆTNINGER... 3 2.1 VANS modtager... 3 2.2 Selskaber, der modtager PDF faktura... 3 3 KRAV TIL PDF FAKTURA... 4 3.1 Specielle

Læs mere

Denne manual vil gennemgå de opgaver som en fakturamanager skal udføre i IndFak. I flg. pkt. gennemgås:

Denne manual vil gennemgå de opgaver som en fakturamanager skal udføre i IndFak. I flg. pkt. gennemgås: 1. s arbejdsopgaver I IndFak er det din opgave som fakturamanager, at have overblikket over alle indkomne fakturaer. En fakturamanager kan vha. søgefunktionen se status for, fakturaer, kreditnotaer, kontoudtog

Læs mere

Hvordan man sender. e-fakturaer. til. Arp-Hansen Hotel Group

Hvordan man sender. e-fakturaer. til. Arp-Hansen Hotel Group Implementationsguide E-Fakturering Hvordan man sender e-fakturaer til Arp-Hansen Hotel Group Implementation Guide 2 (8) Kære Leverandør til Arp-Hansen Hotel Group, Arp-Hansen Hotel Group har nu mulighed

Læs mere

Brugervejledning EDI systemet for pensionsoverførsler. Pensionsoverførsler mellem et pensionsselskab og et pengeinstitut

Brugervejledning EDI systemet for pensionsoverførsler. Pensionsoverførsler mellem et pensionsselskab og et pengeinstitut Brugervejledning EDI systemet for pensionsoverførsler Pensionsoverførsler mellem et pensionsselskab og et pengeinstitut 1. november 2015 Brugervejledning til brugere af EDI-systemet for pensionsoverførsler

Læs mere

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Indhold 1. Installation... 3 1.1 Installation på telefon...3 1.2 Valg af koder... 5 2. Anvendelse...6 3. Fejlsøgning...9 4. Oprettelse af Google konto... 10

Læs mere

Min virksomhed - Vareekspedition

Min virksomhed - Vareekspedition Indhold Vareekspedition... 1 Pakkelister på afsendte varer... 8 Returvarer til leverandører... 9 Vareekspedition Under vareekspedition foretages den "fysiske" Vareekspedition af varer. Varer kan kun ekspederes,

Læs mere

Hvordan man sender. e-fakturaer. til. Orifarm

Hvordan man sender. e-fakturaer. til. Orifarm Implementationsguide E-Fakturering Hvordan man sender e-fakturaer til Orifarm Implementation Guide 2 (7) Kære leverandør til Orifarm, Orifarm har nu mulighed for at modtage elektroniske fakturaer gennem

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet Vejledning til brugeradministrator EDI systemet 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugeradministrator. Opgaverne er: - Oprette og vedligeholde

Læs mere

Brugervejledning. EDI for FP-attester og journaloplysninger

Brugervejledning. EDI for FP-attester og journaloplysninger Brugervejledning EDI for FP-attester og journaloplysninger Brugervejledning til brugere af EDI FP-attester Denne brugervejledning beskriver EDI FP-attester. Se også en detaljeret beskrivelse af de enkelte

Læs mere

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet Vejledning til brugerforvalter EDI systemet 1. april 2019 Vejledning til brugerforvalter Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugerforvalter. Brugerforvalter har en række opgaver for de selskaber,

Læs mere

Brugervejledning Aprove-it. Faktura workflow

Brugervejledning Aprove-it. Faktura workflow Brugervejledning Aprove-it Faktura workflow Arbejdsliste Arbejdslisten har 3 faner, nemlig Fakturaliste - Rapporter - Administration, der gennemgås på de følgende sider. Kolonnen *Til behandling* viser

Læs mere

Brugervejledning. EDI for FP-attester og journaloplysninger

Brugervejledning. EDI for FP-attester og journaloplysninger Brugervejledning EDI for FP-attester og journaloplysninger Brugervejledning til brugere af EDI FP-attester Denne brugervejledning beskriver EDI FP-attester. Se også en detaljeret beskrivelse af de enkelte

Læs mere

Brugerguide til 3M Online Center

Brugerguide til 3M Online Center Brugerguide til 3M Online Center 1 3M 2015. All Rights Reserved. Brugerguide til 3M Online Center Ordreplacering...3 1. Bestil nu...4 2. Hurtig ordre...5 3. Upload ordrefil...6 4. Indkøbslister / Mine

Læs mere

VITAS Registrering af aftale om Integrationsgrunduddannelse

VITAS Registrering af aftale om Integrationsgrunduddannelse IGU i VITAS I VITAS skal du registrere en aftale om integrationsgrunduddannelse, såfremt din virksomhed ønsker at indgå en aftale med en borger (udlænding). Du registrerer i VITAS din aftale samt undervisningsplan

Læs mere

OBS.: Fysiske bilag (indbakken ) viser bilag som er bogført. Du kan IKKE slette bilag, der ikke er bogført, men som ligger i kladde.

OBS.: Fysiske bilag (indbakken ) viser bilag som er bogført. Du kan IKKE slette bilag, der ikke er bogført, men som ligger i kladde. Indlæs Fysiske bilag Spring til Layout, Skabeloner, Søg Relevante links.: Import af e-conomic bilag, Fysiske bilag Fysiske bilag (Indbakke) Fysiske bilag kan placeres på det enkelte bilag på mange måder.

Læs mere

Der skal laves følgende indstillinger inden du kan begynde og lave færdige fakturaer, der kan lukkes( afsluttes) og bogføres i regnskabet.

Der skal laves følgende indstillinger inden du kan begynde og lave færdige fakturaer, der kan lukkes( afsluttes) og bogføres i regnskabet. Lav en faktura Denne vejledning gennemgår de ting man normalt skal gøre, når man laver en faktura. Fremgangsmåden kan også anvendes til at oprette Et salgstilbud eller en salgsordre. Vejledningen kan også

Læs mere

Generelt Trade Finance indstillinger Engelsk tekst Menuvalg Opret ny. Opret ny Opret Eksportinkasso Opret inkasso Eksportinkasso Tom formular.

Generelt Trade Finance indstillinger Engelsk tekst Menuvalg Opret ny.  Opret ny Opret Eksportinkasso Opret inkasso Eksportinkasso Tom formular. Generelt Denne beskrivelse viser dig hvordan du kan oprette en Eksportinkasso i Business Online; Garantier og Trade Finance modulet. Beskrivelsen gennemgår i hovedtræk de indtastninger en bruger af modulet

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Indhold Log ind... 2 MIN KONTO... 3 PROFIL... 4 Rediger dit kodeord... 4 Order... 4 Fakturaer... 5 Følgesedler... 6 Favoritter...

Indhold Log ind... 2 MIN KONTO... 3 PROFIL... 4 Rediger dit kodeord... 4 Order... 4 Fakturaer... 5 Følgesedler... 6 Favoritter... Indhold Log ind... 2 MIN KONTO... 3 PROFIL... 4 Rediger dit kodeord... 4 Order... 4 Fakturaer... 5 Følgesedler... 6 Favoritter... 6 Tilføj ny liste... 6 Tilføj og fjerne produkter til og fra favoritter:...

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Abonnementsstyring. Start af Stellar Abonnement. Indledende tekst. Indholdsfortegnelse

Abonnementsstyring. Start af Stellar Abonnement. Indledende tekst. Indholdsfortegnelse Abonnementsstyring Indledende tekst Indholdsfortegnelse Start af Stellar Abonnement... 1 Kom godt i gang med abonnement... 2 Vare/Ydelser i Stellar Office Pro... 2 Abonnements oversigt... 2 Fanebladet

Læs mere

Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret produkt side 4 Opret fagområde side 9

Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret produkt side 4 Opret fagområde side 9 Startside Opret din virksomhed her ved at vælge Opret virksomhed Har du allerede et login, skal du indtaste email og password og derefter vælge Log på Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret

Læs mere

FAKTURAGUIDE TIL DATEA

FAKTURAGUIDE TIL DATEA Dansk VANS netværk og NemHandel FAKTURAGUIDE TIL DATEA DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby 45 26 01 02 datea@datea.dk 1 Indledning Dette dokument beskriver DATEAs krav til indholdet af elektroniske

Læs mere

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. Ny Bruger... 2 1.1 Allerede oprettet... 2 1.2 Stamoplysninger... 3 1.3 Aktivér din bruger... 3 2. Opret konti eller aktivér dit barns kort... 4 2.1 Tilføje en ny bruger til din konto...

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Quick guide TVILUMS E-SHOP.

Quick guide TVILUMS E-SHOP. Quick guide TVILUMS E-SHOP www.tvilum.com INDHOLD Quick Guide Tvilums E-shop 3 Oprettelse af forhandler-konto 4-5 Log ind som forhandler 6-7 E-shop 2 velkomst siden 8 estil varer 9-12 Priser 13 fslut ordre

Læs mere

Kodeliste. Statuskode Statustekst

Kodeliste. Statuskode Statustekst Side 1 af 11 Denne kodeliste beskriver de koder, der kan forekomme i statusmeddelelsen. Statuskode Statustekst 001 Træk-/forfaldsdato skal udfyldes som AAAAMMDD 002 Fakturadato skal udfyldes som AAAAMMDD

Læs mere

Supplier Workflow online fakturering. Quickguide til Supplier Workflow for danske og norske leverandører til Danske Bank Danmark

Supplier Workflow online fakturering. Quickguide til Supplier Workflow for danske og norske leverandører til Danske Bank Danmark Supplier Workflow online fakturering Quickguide til Supplier Workflow for danske og norske leverandører til Danske Bank Danmark Digitaliseret fakturering Supplier Workflow er en online e-faktureringsportal,

Læs mere

ANNONCER. Proces Beskrivelse Handling. Der åbnes et nyt skærmbillede med en oversigt over oprettede annonceringskanaler.

ANNONCER. Proces Beskrivelse Handling. Der åbnes et nyt skærmbillede med en oversigt over oprettede annonceringskanaler. ANNONCER Proces Beskrivelse Handling Fremfind job Fremfind jobbet via boksen Jobs Klik på jobtitlen Start annonceringsproces Slå jobbet op Annoncer på Ekstern side (egen hjemmeside) Klik på fanen Annoncering

Læs mere

Svea KundeWeb Brugervejledning. Svea Inkasso Version 1.1

Svea KundeWeb Brugervejledning. Svea Inkasso Version 1.1 Svea KundeWeb Brugervejledning Svea Inkasso Version 1.1 Indholdsfortegnelse 1. Brugervejledning... 3 Sektion 1.01 - Browser... 3 Sektion 1.02 Login... 3 Sektion 1.03 - Forside billede... 4 Sektion 1.04

Læs mere

Brugeradministrationsvejledning til SMS Web

Brugeradministrationsvejledning til SMS Web Brugeradministrationsvejledning til SMS Web Administration Denne side vil være forskellig afhængig af om man er administrator eller bruger. Administrator får oversigt over alle brugerne samt konfiguration,

Læs mere

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet V E J L E D N I N G Sådan bruger du din Joblog på Jobnet Indhold: Side: Registrering Åbn Joblog 2 Hvilket job? 3 Hvilken arbejdsplads? 3 Hvor langt er du med at søge dette job? 4 Huskeliste 4 Mine egne

Læs mere

Kom godt i gang med Easybooks

Kom godt i gang med Easybooks Kom godt i gang med Easybooks Easybooks er et brugervenligt og gratis regnskabsprogram, som betjenes direkte via internettet ved hjælp af en browser, for eksempel via Internet Explorer eller Mozilla Firefox.

Læs mere

IndFak Modtager manual

IndFak Modtager manual IndFak Modtager manual 1. Modtagerens arbejdsopgaver... 3 1.1 Indledende forklaring til IndFak... 3 1.1.1 Indkøbsprocessen... 3 1.1.2 Varemodtagelse... 4 1.1.3 Fakturaprocessen... 4 1.1.4 Opsamling...

Læs mere

OK Analyse system. Vejledning i brug af OK Analyse systemet:

OK Analyse system. Vejledning i brug af OK Analyse systemet: Vejledning i brug af OK Analyse systemet: Denne vejledning indeholder oplysninger om: 1. OK Analyse Log ind. 2. OK Analyse Analyserapporter. 3. OK Analyse Programfiler. 4. OK Analyse Bestil Analysesæt.

Læs mere

Rekvirent manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer.

Rekvirent manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer. manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer. Indholdsfortegnelse: 1. Log ind... 3 1.1 Glemt adgangskode?... 4 2. Dashboard = Forsiden... 6 3. Hovedmenu... 7 4. Faktura til varemodtagelse...

Læs mere

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa /

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa / Bruger v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@greenglass.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Økonomi- og Planlægning Budgetkontor

Økonomi- og Planlægning Budgetkontor Konverter faktura og sammenlægning af fakturalinjer I IndFak har du mulighed for at sammenlægge fakturalinjer og herved sikrer en mere effektiv fakturahåndtering. Du har kun mulighed for at sammenlægge

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2016 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.1 (FEB 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 SKAT kørselssatser...5 Opret ny bruger...

Læs mere

1. Der er mulighed for at opsætte et filter, og filtrer efter dato, kontonummer, adresse etc

1. Der er mulighed for at opsætte et filter, og filtrer efter dato, kontonummer, adresse etc Debitorposteringer Debitor Rapporter Posteringer I posteringer, kan du se en oversigt over alle de posteringer, du har foretaget. Lokalmenu for Posteringer Beskrivelse af knapper i lokalmenuen for Posteringer

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/pco-login Brugernavn: Password: Juli, 2019 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet Vejledning til brugerforvalter EDI systemet 15. november 2017 Vejledning til brugerforvalter Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugerforvalter. Brugerforvalter har en række opgaver for de

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Version 0.01 Side 1 af 16 Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer...

Læs mere

Supplier Workflow online fakturering. Quickguide til Supplier Workflow for leverandører til Realkredit Danmark

Supplier Workflow online fakturering. Quickguide til Supplier Workflow for leverandører til Realkredit Danmark Supplier Workflow online fakturering Quickguide til Supplier Workflow for leverandører til Realkredit Danmark Digitaliseret fakturering Supplier Workflow er en online e-faktureringsportal, som er udviklet

Læs mere

Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede.

Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Salgsordre maskiner Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Nederst på salgsordren er der 6 knapper med kald til undermenuer på

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

MONO.NET FORHANDLER GUIDE

MONO.NET FORHANDLER GUIDE MONO.NET FORHANDLER GUIDE INTRO Tak fordi du har valgt at blive en mono.netforhandler. Vi glæder os til vores fremtidige samarbejde! Denne guide giver en grundig introduktion til hvordan forskellige hjemmesider

Læs mere

Funktionsmanual for FINANS

Funktionsmanual for FINANS Funktionsmanual for FINANS Denne manual er lavet med udgangspunkt i EazyProjects standardflow for finans, dette kan naturligvis afvige alt efter hvordan man benytter EazyProjects funktioner. FAKTURERING...

Læs mere

Guide til webshop 2. JEG HAR ALLEREDE EN KONTO - HVORDAN FÅR JEG ADGANG, OG HVAD ER FORDELENE?... 2

Guide til webshop 2. JEG HAR ALLEREDE EN KONTO - HVORDAN FÅR JEG ADGANG, OG HVAD ER FORDELENE?... 2 Guide til webshop 1. SÅDAN BLIVER DU OPRETTET I WEBSHOPPEN... 2 1.1. Hvordan bliver jeg kunde?... 2 1.2. Kan jeg tilføje andre fra min virksomhed?... 2 1.3. Kan jeg få tilpasset webshoppen til mine behov?...

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

e-conomic integration

e-conomic integration ERP INTEGRATION - e-conomic Version 4.0 december 2011 Formålet med ERP integrationsmodulet er, at gøre det muligt for organisationer i webcrm at blive integreret med debitorer i e-conomic. Bemærk: ERP-integration

Læs mere