Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 Klubhåndbog Side: 1 af 9 DIMONA OY-NFX BOOKING SYSTEM

2 Klubhåndbog Side: 2 af 9 1. Velkomstsiden 1.1. Af side 1 s velkomstside fremgår diverse bookinger som følger: :00 10:00: Farve irgrøn. Her har en instruktør med navn Nf Instruktør booket sig ind. En elev med navn Nf Elev har booket sig ind :00 14:00: Farve græsgrøn. Her har en pilot med navn Nf Instruktør booket sig ind. Det er altså en instruktør der flyver som ikke-instruktør. Ligeledes har en pilot, med navn Nf Pilot booket sig ind :00 15:00: Farve irgrøn. Her har en instruktør booket sig ind hvorefter en instruktør ved navn Nf Instruktør booket sig ind som elev :00 16:00: Farve blegrød. Her har administrator booket sig ind Der mangler kun farven: Signalgul med betegnelse: Instruktør, hvor instruktørens navn fremgår Nærværende gruppe kommer i detaljer ind på hvordan booking systemet bruges. 2. Oversigt 2.1. Booking systemet er et browser-baseret reservationssystem. Dimonaen kan bookes fra de fleste gængse internetbrowsere som f.eks. Microsoft Internet Explorer eller Firefox. Systemet har fuld kontrol over flyets kalender Systemet er hierarkisk opbygget forstået således, at fire forskellige kategorier af brugere har adgang Administrator, dvs. flyvemesteren og TMG chefen, i systemet benævnt Flychef. For at smidiggøre systemet er der udpeget andre medlemmer der på flyvemesteren og/eller TMG chefens vegne, har fået adgang til systemet Instruktører Piloter med begrænset flyvetilladelse/motorsvævefly kat 3 eller rejseflyvningstilladelse/motorsvævefly kat Elever. 3. Booking adgang

3 Klubhåndbog Side: 3 af Systemet har følgende adresse Der er et link på klubbens hjemmeside For at komme ind i systemet booke skal medlemmet være godkendt til flyvning på TMG af administrator, som skal have følgende informationer opgivet fra medlemmet: USERNAME(brugernavn), det er medlemsnummeret på det pågældende medlem PASSWORD, det er en af medlemmet opgivet kode på maksimum 10 karakterer I systemet indsætter administrator udover USERNAMEog PASSWORD, medlemmets fulde navn, , telefon samt rettigheden til login og bruge systemet som instruktør, privat eller elev Når ovenstående informationer er indsat i systemet kan man ved brug af USERNAME og PASSWORD komme ind i systemet login Administrator har adgang til samtlige brugeres username og password. 4. Booking 4.1. De fire forskellige brugerkategorier kan booke sig ind som følger Administrator, dvs flyvemesteren og/eller TMG chefen, er systemadministratorer med fuld kontrol over de øvrige brugeres adgang til at booke og med ubegrænset mulighed for afbooking af reservationer. Administrator har desuden adgang til at skrive i et tekstfelt i bookingsystemets top, hvor meddelelser til flyets øvrige brugere kan indføres Fx hvis flyet er strandet et andet sted, hvis der er opstået teknik på flyet eller lign Instruktører kan booke sig ind som instruktør, privat dvs. fartøjschef eller som elev sammen med den instruktør der har booket for den ønskede periode Piloter kan booke sig ind som privat dvs. fartøjschef eller som elev sammen med den instruktør der har booket for den ønskede periode Elever kan booke sig ind som elev sammen med den instruktør der har booket for den ønskede periode.

4 Klubhåndbog Side: 4 af Bookingsystemet har indbygget en automatisk mail-service, der ikke kan svares på, dvs. systemet sender en mail med besked om afbooking: Hvis man bliver afbooket af administrator eller en instruktør Hvis man som elev afbooker sin flyvning med en instruktør Automatiske mails er en central funktion, som betyder, at man skal checke sin mailbox, lige inden man tager op til flyvepladsen. Hvis der ikke ligger en mail fra bookingsystemet med besked om afbooking, er flyet på pladsen, klar til flyvning Hvis der er besked om afbooking bør man gå ind på bookingsystemet. Der vil typisk ligge en besked fra administrator om årsagen Bookingsystemet er åbent og transparent Alle kan følge med i aktiviteten Bookingsystemet foretager ingen kontrol af nogen art på legaliteten af bookingen har man adgang til systemet via login systemet, kan man i princippet: Booke kalenderen 100% Booke uanset om man af andre årsager ikke kan/må flyve Booke uanset klubbens miljøgodkendelse Ovenstående principper betyder: at bookingsystemet er meget let at vedligeholde og meget let at anvende at der er mulighed for at opnå en meget høj udnyttelse af flyet, fordi det er let at booke også med meget kort varsel. Flyet bliver så at sige, meget tilgængeligt at systemet giver mulighed for misbrug og ulovlig brug af flyet. Til gengæld er misbrug og overforbrug synligt for enhver, hvilket må anses for en adfærdsregulerende egenskab af en sådan kaliber, at det forhåbentligt ikke vil forekomme Administrator vil ved misbrug spærre for pilotens adgang til systemet og dermed for at reserve og flyve flyet.

5 Klubhåndbog Side: 5 af 9 5. Booking principperne 5.1. Man skal altid booke flyet, kun herved vil det fremgå om flyet er ledigt eller optaget Instruktørbooking vil blive indsat i systemet for sæsonen, før sæsonstart når vagtplanen er fastlagt Booking principperne fungerer efter først til mølle princippet Man kan booke til enhver tid. Der er ingen spærringer: Hvis der er en ledig periode om fem minutter, kan der bookes nu Man kan reservere bagud, fx kan man kl. 09:30 reservere en ledig periode fra 09: Flyet kan reserveres i perioder på én time. Man skal ikke booke flyet for mindre end en to timersperiode. 6. Afbooking 6.1. De fire brugerkatagorier kan til enhver tid afbooke egne reservationer Man skal afbooke straks man ved, at man alligevel ikke skal bruge flyet, så flyet kan blive frigivet til andre timers reglen: Instruktører kan afbooke alle reservationer, bortset fra administrator og andre instruktørers booking, indtil midnat ét døgn før datoen for reservationen. Fx er torsdag nat klokken sidste frist for instruktørers afbooking af piloters reservationer om lørdagen Instruktørernes afbooking af piloternes reservationer anvendes primært, når der er så stort et pres på skolingen, at instruktørerne har behov for at planlægge større uddannelsesprogrammer. Enkeltstående pilot-bookings, som måske er foretaget lang tid forinden, kan dermed komme til at stå i vejen for en sammenhængende skoleflyvning. 7. Betingelser for flyvning ifm. booking systemet 7.1. Med mindre andet er aftalt med administrator eller den pilot der overtager flyet, er der følgende betingelser der skal være opfyldt indenfor booking perioden:

6 Klubhåndbog Side: 6 af Flyet skal afleveres luftdygtigt Er flyet ikke luftdygtig eller er man strandet et andet sted, er det et krav at: Næste pilot, der er booket, straks orienteres Administrator straks orienteres Flyvematerielmesteren straks orienteres hvis der ertekniske problemer Flyet skal afleveres med ca. ½ tanke Der skal forefindes mindst 3 fyldte jerricans i benzinskuret Påfyldning af jerrycans foregår på OK tanken i Uvelse. Benzinkortet, der ligger i nøgleskabet i klubhuset, benyttes og der tankes præcis 18 liter blyfrit 95 oktan benzin på hver jerrican Kvitteringen lægges i kassererens posthylde Flyet skal være rengjort Følgende papirer skal være udfyldt: TMG flyvetidsopgørelse, KHB gruppe Flyets journal Klubbens startliste normalt via PC systemet NFX tankningsliste, KHB gruppe 639. Placeret i mappe i skab i Pawnee hangar NFX tankningsattest. Placeret i mappe i skab i Pawnee hangar Flyet skal skubbes i hangar. Hvis dette ikke er muligt pga. hangarpakning skal der træffes aftale om at dette gøres efter flyvningens ophør. 8. Booking systemets brug 8.1. Når systemet åbnes vises 4 felter:

7 Klubhåndbog Side: 7 af Klubbens logo med tekstfeltet Et månedsdato felt, hvor dags dato er markeret med et sort felt og den dato man vælger med et grønt felt Et dagsdato felt Et login felt Inden man udfylder login feltet kan månedsdatofeltet bruges for at se om en bestemt dato allerede er reserveret Når login feltet er korrekt udfyldt og der klikkes på knappen Login: Skifter login feltet, hvorefter det så er muligt, hvis man er instruktør, at markere, om man vil booke som Instruktør eller Privat Skifter dagsdatofeltet karakter, idet en række booking-knapper dannes i højre side Hvis man som instruktør har valgt booking type: Instruktør dannes knapper med følgende navne og funktioner: Book, ud for ikke reserverede tidsperioder, og Book Over ud for Piloters reservationer. Klikker man på Book knappen booker man sig ind, og den pågældende knap skifter fra Book til Cancel. Klikker man på Book Over knappen udfor en Pilots reservering fjernes pilotens reservation og man bliver selv booket. Ved at klikke på Cancel knappen afbooker man sig Hvis man som instruktør har valgt booking type: Privat dannes knapper med følgende navne og funktioner: Book, ud for ikke reserverede tidsperioder, og Elev ud for ledige instruktørperioder. Klikker man på Book knappen booker man sig ind, og den pågældende knap skifter fra Book til Cancel. Klikker man på Elev knappen ud for en ledig instruktørperiode skifter knappen navn til Fjern. Ved at klikke på Fjern knappen afbooker man sig I dagsdatofeltet optræder fire farver med tilhørende betegnelse og funktion. Farverne og betegnelsen kommer frem, når man booker.

8 Klubhåndbog Side: 8 af Blegrød betegnelse: Flychef Signalgul betegnelse: Instruktør, hvor instruktørens navn fremgår. I dette instruktørfelt kan man booke sig ind som elev Græsgrøn betegnelsen: Pilot, hvor pilotens navn fremgår Irgrøn betegnelse: Elev, hvor elevens navn fremgår nedenunder instruktørens navn Et døgn før datoen for reservationen, skifter booking feltet farve til rød. 9. Takt og tone 9.1. Når man flyver som pilot skal man booke som pilot (grøn) uanset om man er instruktør eller administrator. Dermed kan enhver se, at der ikke er tale om en prioriteret aktivitet. Så når instruktør NN er ude og lufte konen, flyver han i et grønt pilot periode Der skal bookes tæt. Der må/bør ikke være huller på mindre end to timer. (Man kan dårligt nå at flyve incl. obligatorisk papirarbejde på én time, så huller på 1 time låser flyet på jorden og dets produktivitet falder) Tilsvarende: hvis der er et hul på tre timer i kalenderen, kan man lige så godt booke alle tre og flyve lidt mere Bookingperiode er som nævnt min. 2 timer, som vil give 1 1½ time i luften. Vær tilbageholdende med at booke en masse slots langt ud i fremtiden. Også som elev. Systemet har ingen begrænsning på, hvor meget tid, man kan booke. Hverken på dagen eller spredt ud over kalenderen. Det åbner mulighed for overbooking, hvor man kun udnytter en del af sine reservationer og afmelder de øvrige i sidste øjeblik. Dette er også en dødssynd og i øvrigt er aktiviteten jo synlig for alle, så man risikerer sit gode navn og rygte og bliver slette af bookingsystemet Det er en rigtig god idé at tage mobiltelefonen med sig på ture speciel når der landes på andre pladser. Ligesom det er en god idé at have en telefonliste liggende i cockpittet. Og skriv så op hvem der skal flyve efter dig. Derved kan man spare sine medpiloter, som har booket efterfølgende flyveture, for den nedslående oplevelse det vil være, at køre op til flyvepladsen i forventning om, at flyet er klar og tage hjem igen med uforrettet sag. De vil nemlig blive afbooket og dermed adviceret via en mail fra bookingsystemet, hvis reglerne efterleves Hvis disse enkle leveregler overholdes vil vores booking-system have følgende egenskaber:

9 Klubhåndbog Side: 9 af Retvisende til enhver tid Mulighed for såvel langsigtet planlægning som her-og-nu reservationer Høj udnyttelse af flyet Mulighed for impuls-køb hvis man har lyst til en flyvetur her og nu, og flyet ikke er booket: Man reserverer, kører op til flyvepladsen og flyver.

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Vejledning for BTK s banebookingsystem

Vejledning for BTK s banebookingsystem Vejledning for BTK s banebookingsystem Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Tegningsregler... 2 Banebooking i klubhuset... 3 Banebooking på Internettet... 9 Udfordringskampe... 12 Reservering af en double

Læs mere

EasyXP Serien. Kom godt i gang bruger/beboer

EasyXP Serien. Kom godt i gang bruger/beboer EasyXP Serien Kom godt i gang bruger/beboer Rev. 3.20 2006 KEsolutions ApS all rights reserved Author: JS.11.12.2006 Easy ver.3.20 Side 2/10 Indholdsfortegnelse 1. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade

Læs mere

Vejledning for BTK s banebookingsystem

Vejledning for BTK s banebookingsystem Vejledning for BTK s banebookingsystem Indholdsfortegnelse Det nye banebookingsystem... 2 Tegningsregler... 2 Banebooking i klubhuset... 3 Banebooking på Internettet... 8 Sletning af en reservation...

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome som internetbrowser, da andre browsere (Explorer, Firefox osv.) kan give problemer med bookingen.

Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome som internetbrowser, da andre browsere (Explorer, Firefox osv.) kan give problemer med bookingen. Vejledning i at lave en booking UDEN login Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome som internetbrowser, da andre browsere (Explorer, Firefox osv.) kan give problemer med bookingen. På hjemmesiden www.silkeborgkommune.dk

Læs mere

Vejledning til sæsonbooking

Vejledning til sæsonbooking Indholdsfortegnelse Vejledning til sæsonbooking Indledning.. side 2 Login.. side 3 Søg ny sæsontid.. side 4 Side 1 Indledning Dette er en vejledning der beskriver, hvordan Folkeoplysende foreninger kan

Læs mere

VEJLEDNING I CONVENTUS... 1

VEJLEDNING I CONVENTUS... 1 Indhold VEJLEDNING I CONVENTUS... 1 ANSØGNINGER... 2 DETAILBOOKING... 7 AFBOOKING... 9 FRITIDSPORTALEN... 10 Vejledning i Conventus Log på foreningens profil på www.conventus.dk. Hvis ikke den kommunale

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook Hvidovre Kommune Vejledning i brug af Interbook Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 4 Kodeordet er nu skiftet Startsiden... 4 Startsiden... 5 Søg ledige

Læs mere

DIGITALE UDDANNELSESAFTALER VEJLEDNING TIL VIRKSOMHED

DIGITALE UDDANNELSESAFTALER VEJLEDNING TIL VIRKSOMHED DIGITALE UDDANNELSESAFTALER VEJLEDNING TIL VIRKSOMHED 1 DIGITALE UDDANNELSESAFTALER Digitale uddannelsesaftaler giver flere fordele og muligheder: Skolen kan let hjælpe virksomheder med at udfylde dele

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Indholdsfortegnelse. By og Kulturforvaltningen Fritid og Eliteidræt

Indholdsfortegnelse. By og Kulturforvaltningen Fritid og Eliteidræt By og Kulturforvaltningen Fritid og Eliteidræt Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Login... 2 Mine anlæg... 3 Bookingliste... 3 Skemaoversigt... 3 Foreningsregister... 6 Admin objektinfo... 7 Opret underadministratorer...

Læs mere

Kursistvejledning til Ludus Web

Kursistvejledning til Ludus Web Kursistvejledning til Ludus Web Ludus Web er et kommunikationssystem. I Ludus Web kan du bl.a.: Se dit skema/din undervisers skema Melde dig syg Tjekke dit fravær Se aflysning af timer Sende beskeder bl.a.

Læs mere

Velkommen til Sønderborg Kommunes Online bookingsystem

Velkommen til Sønderborg Kommunes Online bookingsystem Velkommen til Sønderborg Kommunes Online bookingsystem 1/10 Indhold Intro... 3 Booking af udendørs idrætsanlæg... 5 Booking af grønne områder... 6 Booking af haller, bibliotek og lokaler... 7 Scener...

Læs mere

Booking af enkeltarrangement - Trin for Trin

Booking af enkeltarrangement - Trin for Trin Side 1 af 8 Booking af enkeltarrangement Trin for Trin Booking af enkeltarrangement - Trin for Trin Booking af ét tidsrum i ét lokale. 1. Gå ind på web-adressen: bibbook.dk 2. Indtast kunde-id og kodeord

Læs mere

Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome som internetbrowser, da andre browsere (Explorer, Firefox osv.) kan give problemer med bookingen.

Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome som internetbrowser, da andre browsere (Explorer, Firefox osv.) kan give problemer med bookingen. Vejledning i at lave en booking MED login Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome som internetbrowser, da andre browsere (Explorer, Firefox osv.) kan give problemer med bookingen. På hjemmesiden www.silkeborgkommune.dk

Læs mere

Sæsonstart 2015/2016

Sæsonstart 2015/2016 Sæsonstart 2015/2016 Kære tennisspiller, Bestyrelsen for Vejle Tennis Hal har hermed fornøjelsen af at byde velkommen til sæsonen 2015/2016 den 13. sæson i tennishallens historie. I forhold til den foregående

Læs mere

Quick Guide ver. 1.1 Bådreservation

Quick Guide ver. 1.1 Bådreservation Side 1 22. august 2016 1. Introduktion Målet med Baådreservationssystemet er at automatisere administrationen af klubbens både, således at der opnås den mest optimale udnyttelse af bådene med en minimal

Læs mere

1.1.3 Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden

1.1.3 Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden .. Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden Klik på menuen Alle arrangementer. Nu vises knappen Opret arrangement og alle Aktuelle arrangementer og aktiviteter. Ændret den. juni 09 Ældre Sagens hjemmesidesystem:..

Læs mere

Vejledning til teknisk serviceleder

Vejledning til teknisk serviceleder Indholdsfortegnelse Vejledning til teknisk serviceleder Indledning.. side 2 Login.. side 3 Mine anlæg... side 4 Søg ledig tid enkeltbooking side 6 Søg ny sæsontid.. side 11 Side 1 Indledning Det er vigtigt,

Læs mere

SDBF EN VEJLEDNING TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - VEJLEDNING EFTERUDDANNELSESKURSISTER

SDBF EN VEJLEDNING TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - VEJLEDNING EFTERUDDANNELSESKURSISTER SDBF EN VEJLEDNING TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - VEJLEDNING EFTERUDDANNELSESKURSISTER Ajourført okt. 2014 LOGIN SDBF er en webbaseret løsning, som du kan tilgå fra alle kendte browsere; Internet

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook

Vejledning i brug af Interbook Vejledning i brug af Interbook Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritidssektionen 28. april 2008 Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 3 Startsiden... 4

Læs mere

Sæsonbooking - Trin for Trin

Sæsonbooking - Trin for Trin Side 1 af 8 Sæsonbooking Trin for Trin Sæsonbooking - Trin for Trin Booking af to eller flere tidsrum i ét lokale af gangen. Ved sæsonbooking skal I tage udgangspunkt i startdatoen for hver enkelt booking.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. By og Kulturforvaltningen Fritid og Eliteidræt

Indholdsfortegnelse. By og Kulturforvaltningen Fritid og Eliteidræt By og Kulturforvaltningen Fritid og Eliteidræt Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Login... 2 Søg ny sæsontid... 3 Genansøg sæsontid... 10 Søg ledig tid Enkeltdatoer... 16 Søg Overnatning... 20 Vis bookinger

Læs mere

Vejledning i brug af Golfbox

Vejledning i brug af Golfbox Vejledning i brug af Golfbox Golfens administrationssystem hedder Golfbox. Med dette system kan du reservere tider, se en oversigt over dine reservationer, tilmelde dig turneringer, se klubbens kalender

Læs mere

Hvad kan jeg i WebUntis?

Hvad kan jeg i WebUntis? Hvad kan jeg i WebUntis? Hvad kan jeg i WebUntis? 1 1. Login 1.1 Login og rettigheder på WebUntis 4 2 2. Skemaer 2.1 Skemaer i WebUntis 7 3 3. Undervisning 3.1 3.2 3.3 3.4 3.5 3.6 3.7 Undervisning i WebUntis

Læs mere

Hardeknud gruppe. Brugermanual. Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside

Hardeknud gruppe. Brugermanual. Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside Hardeknud gruppe Brugermanual Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside Indhold Indledning... 4 Om denne brugermanual... 4 Formålet med Gruppeweb... 4 Hjemmesidens opbygning... 4 Redaktører... 5 Log

Læs mere

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Holstebro Kommune Kultur og Fritid Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Foreningsportalen kan benyttes både af borgere og foreninger til søgning af foreningsoplysninger og

Læs mere

Vejledning til brug af PwC-Portalen Indhold

Vejledning til brug af PwC-Portalen Indhold Vejledning til brug af PwC-Portalen Denne vejledning gennemgår de enkelte funktioner i PwC-Portalen og forklarer hvordan de bruges. Du finder også information om, hvordan du kan få yderligere hjælp, hvis

Læs mere

Kursistvejledning til Ludus Web

Kursistvejledning til Ludus Web Kursistvejledning til Ludus Web Ludus Web er et kommunikationssystem. I Ludus Web kan du bl.a.: Se dit skema/din undervisers skema Melde dig syg Tjekke dit fravær Se aflysning af timer Sende beskeder bl.a.

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - VEJLEDNING EFTERUDDANNELSESKURSISTER

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - VEJLEDNING EFTERUDDANNELSESKURSISTER SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - VEJLEDNING EFTERUDDANNELSESKURSISTER Ajourført 14. august 2015 LOGIN SDBF er en webbaseret løsning, som du kan tilgå fra alle kendte browsere; Internet

Læs mere

Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0

Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0 Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0 Bookhus Brugervejledning Side 1 af 11 Login For at kunne reservere og booke skal du være oprettet som bruger i systemet. Hvis ikke du allerede er oprettet

Læs mere

Vejledning Interbook. Alt om lokalebooking

Vejledning Interbook. Alt om lokalebooking Vejledning Interbook Alt om lokalebooking 1 Indholdsfortegnelse Her finder du interbook... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 4 Skift kodeord... 4 Søg ledige tider (Lokalebooking)...

Læs mere

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Author: JS.30.06.2013 SaniProLogic / Easy 3000/4000 Kom godt i gang - beboer Side 2/7 Brugerfladen på Internettet Saniva.dk

Læs mere

Elektroniske holdkort. Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort

Elektroniske holdkort. Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort Elektroniske holdkort Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort Hvornår er en spiller deltagerberettiget? Det skal dommerne ikke længere tjekke, da vi får elektroniske holdkort a)

Læs mere

KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent!

KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent! KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent! KFUMs Tennisklub har tidligere anvendt Foreningspakken til at håndtere bogføring og medlemsdata og kontingentbetaling

Læs mere

Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk?

Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk? Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk? Elevnavn: Kontaktlærer: Dette skema skal hjælpe dig med at få overblik over, om du kan alt det i elevplan, som er nødvendigt for, at elevplan kan være et godt

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Smart-ebizz Manual til Bookinsystem Indholdsfortegnelse Kom hurtigt i gang med dit booking system:... 3 Overblikket over dit bookingsystem... 4 Hovedside... 4 Kunder... 4 Opret ny Kunde... 4 Vagtplaner...

Læs mere

Bookingsystem - brugervejledning

Bookingsystem - brugervejledning Bookingsystem - brugervejledning Kære medlemmer af Vinterbadelauget ved Hald Sø Så er vi klar til at bruge vores nye bookingsystem som hedder SuperSaas. Når alle medlemmer er oprettet i det, skal Facebook-gruppen

Læs mere

I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014

I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014 Hvordan opretter du et møde med tilmelding I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014 Vi ved at arrangementet

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE VEJLEDNING I BRUGEN AF KULTUNAUT - DEN FÆLLES KULTURKALENDER

TÅRNBY KOMMUNE VEJLEDNING I BRUGEN AF KULTUNAUT - DEN FÆLLES KULTURKALENDER TÅRNBY KOMMUNE VEJLEDNING I BRUGEN AF KULTUNAUT - DEN FÆLLES KULTURKALENDER INDHOLD BLIV OPRETTET SOM BRUGER 2 OPRET ET ARRANGEMENT 2 - Midtvejsstatus 6 - Upload billede 9 REDIGER ELLER SLET ARRANGEMENT

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking

Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking 1) Oversigt over indhold af denne vejledning 2) Gå ind på Fritidsportalen i Silkeborg Kommune 3) Klik på en genvej 4) Søg dig frem til en facilitet

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til virksomhed Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til Digitale uddannelsesaftaler i Elevplan... 5 Browser... 6 Ændr status og slet aftale...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 6 SÅDAN

Læs mere

Kom godt i gang www.pengeuge.dk

Kom godt i gang www.pengeuge.dk Kom godt i gang www.pengeuge.dk Denne vejledning gennemgår: 1. Log på med sikkerhedskode (kun til oprettelse af kontaktpersoner) 2. Opret og login kontaktperson 3. Rediger profil og skift password 4. Vælg

Læs mere

Gratis banebooking via BadmintonPeople

Gratis banebooking via BadmintonPeople Gratis banebooking via BadmintonPeople Med Banebooking via BadmintonPeople kan klubben nu nemt og effektivt udleje baner til klubbens medlemmer og motionister. Systemet giver fuld kontrol over hvilke baner,

Læs mere

Vejledning til. Svejsevisitering. Oprettelse af kursister i testsystemet... 2. Opret Booking... 5. Kursisten tager test... 10

Vejledning til. Svejsevisitering. Oprettelse af kursister i testsystemet... 2. Opret Booking... 5. Kursisten tager test... 10 Kompetencecenter for e-læring Det Nationale Videncenter for e-læring Vejledning til Svejsevisitering Indhold Oprettelse af kursister i testsystemet... 2 Opret Booking... 5 Kursisten tager test... 10 Læreren

Læs mere

Vejledning booking.vardekommune.dk

Vejledning booking.vardekommune.dk Vejledning booking.vardekommune.dk Bookingportalen kan benyttes af både borgere og foreninger til at søge efter foreningsoplysninger og ansøge om tider i de kommunale lokaler. Som en forening i Varde Kommune,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Ad. En bestemt aktivitet... 4 Ad. Et bestemt sted... 5 Eksempel på at søge flere tider på en gang i én forespørgsel...

Indholdsfortegnelse. Ad. En bestemt aktivitet... 4 Ad. Et bestemt sted... 5 Eksempel på at søge flere tider på en gang i én forespørgsel... Indholdsfortegnelse Kort om Interbook.roskilde.dk.... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Hjælpefunktion... 3 Startsiden... 4 Nyheder... 4 Søg ledige tider enkelt søgning... 4 Ad. En bestemt aktivitet... 4 Ad.

Læs mere

Sæsonstart 2014/2015

Sæsonstart 2014/2015 Sæsonstart 2014/2015 Kære tennisspiller, Bestyrelsen for Vejle Tennis Hal har hermed fornøjelsen af at byde velkommen til sæsonen 2014/2015 den 12. sæson i tennishallens historie. Vi har i den forgangne

Læs mere

TÅRNBY FORENINGSPORTAL

TÅRNBY FORENINGSPORTAL GUIDE TIL TÅRNBY FORENINGSPORTAL - for foreninger Tårnby Foreningsportal Tårnby Foreningsportal er foreningernes værktøj til booking af faciliteter, indsendelse af dokumentation samt kommunikation med

Læs mere

Kalender med mailingliste

Kalender med mailingliste Kalender med mailingliste Side 1 af 11 Log ind på din hjemmeside, som du gør, når du opdaterer den. Gå herefter ind på afsnittet Moduler. Tryk på Installer udfor Kalender. Side 2 af 11 Nu dukker nedenstående

Læs mere

VEJLEDNING TIL MØDEBOOKING PÅ WWW.AGROPARK.DK

VEJLEDNING TIL MØDEBOOKING PÅ WWW.AGROPARK.DK Kære lejere. Som I nok alle ved, har vi - efter lejernes ønske om at kunne se, hvilke mødelokaler der er ledige - fået udviklet et booking-modul til Intranettet, hvorfra al booking af mødelokaler fremover

Læs mere

Sæsonstart 2017/18. Medlemstyper For sæsonen 2017/18 kan der vælges mellem følgende typer medlemmer:

Sæsonstart 2017/18. Medlemstyper For sæsonen 2017/18 kan der vælges mellem følgende typer medlemmer: Sæsonstart 2017/18 Kære tennisspiller, Bestyrelsen for Vejle Tennis Hal har hermed fornøjelsen af at byde velkommen til sæsonen 2017/18 den 15. sæson i tennishallens historie. Vi har i denne skrivelse

Læs mere

QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS

QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS Brugernavn og password QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS Log into ADAMS on the Internet Udleveres af din antidopingorganisation ved udtagelse til prioriteret testgruppe Brug evt Forgot password

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Vejledning til Praktikportalen

Vejledning til Praktikportalen Socialrådgiveruddannelsenddannelsen Vejledning til Praktikportalen Brugerguide for praktikstedet andre aktører Udarbejdet af Projektgruppen, september 2015 side 0/18 Support Hvis du oplever problemer ved

Læs mere

Booking system. Instruktion til bookingsystem

Booking system. Instruktion til bookingsystem Booking system Instruktion til bookingsystem Her er beskrevet trin for trin, hvordan bookingsystemet skal betjenes. Systemet er opdelt i to dele en kundedel og en administrationsdel. 4-2-2015 1 Indledning

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere og koordinatorer på

Læs mere

Vejledning i online system Conventus - Badminton

Vejledning i online system Conventus - Badminton Benløse IF Floorball afdeling har med virkning fra 1. juli 2011 overtaget den administrative del af Benløse IF Badminton/Bordtennis afdeling. Det betyder, at vi laver lidt om på, hvordan du sikrer dig

Læs mere

Opgavestyring, op og download af mange filer

Opgavestyring, op og download af mange filer 1 Opgavestyring, op og download af mange filer Det er muligt at downloade alle besvarelser i en arbejdsgang til din PC, hvorefter der kan rettes og kommenteres på besvarelserne, til sidst kan alle de kommenterede

Læs mere

FRESENIUS LÆRINGSCENTER KVIKGUIDE

FRESENIUS LÆRINGSCENTER KVIKGUIDE FRESENIUS LÆRINGSCENTER KVIKGUIDE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Hvordan kommer jeg til Fresenius Læringscenter? 03 2. Hvordan logger jeg ind? 04 3. Hvad gør jeg hvis jeg ikke kan huske mit password? 05 4. Hvad

Læs mere

Velkommen til Sønderborg Kommunes Online bookingsystem

Velkommen til Sønderborg Kommunes Online bookingsystem Velkommen til Sønderborg Kommunes Online bookingsystem 1/13 Indholdsfortegnelse Intro... 3 Booking af udendørs idrætsanlæg... 5 Booking af grønne områder... 6 Booking af haller, bibliotek og lokaler...

Læs mere

Nyt, elektronisk rokort

Nyt, elektronisk rokort Nyt, elektronisk rokort Hans Jesper Pihl, Anders Bressendorff, 13 marts 2014 Hellerup Roklub har fra sæsonen 2014 valgt at bruge det elektroniske Rokort til registrering af roaktiviterne i klubben. Rokort

Læs mere

Oplæring til tidsbestilling

Oplæring til tidsbestilling Oplæring til tidsbestilling Man har forskellige muligheder for at bestille en tid til sin golfrunde på denne side vil jeg forsøge at beskrive disse muligheder. Dette skal bruges som en vejledning I kan

Læs mere

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Det er nu muligt at booke lokaler i Høje-Taastrup Kommune via Internettet og kommunens hjemmeside. Du får adgang til siden ved at følge nedenstående

Læs mere

SaniProLogic et unikt betalingssystem...

SaniProLogic et unikt betalingssystem... SaniProLogic et unikt betalingssystem... Fremtidssikret betalingssystem Stor driftssikkerhed Trådløs mifare betalingsbrik Kontant, kredit eller kredit offline system Unik brugervenlighed Tale guider brugeren

Læs mere

BRUGER- VEJLEDNING NATIONAL SPROGSCREENING AF EUD- ELEVER

BRUGER- VEJLEDNING NATIONAL SPROGSCREENING AF EUD- ELEVER BRUGER- VEJLEDNING NATIONAL SPROGSCREENING AF EUD- ELEVER @ventures, c/o Aarhus Business College, ventures.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Opret booking... 2 Eleven tager test... 4 Testresultater...

Læs mere

PC - installation af Maple 18 med GYM-pakken

PC - installation af Maple 18 med GYM-pakken PC - installation af Maple 18 med GYM-pakken Download først de relevante installere til både Maple 18 og til Gym-pakken, og placer dem et sted på din PC, hvor du kan finde dem igen. Hvis du højre-klikker

Læs mere

Danhost Webshop. Skriv gode produktbeskrivelser

Danhost Webshop. Skriv gode produktbeskrivelser Danhost Webshop Skriv gode produktbeskrivelser Gode produkttekster har stor betydning Et lækkert produktbillede er generelt det vigtigste, hvis du vil sælge dit produkt online. Og i webshoppen kan du uploade

Læs mere

Vejledning i booking af lokale via Planbook Web www.faxebooking.dk

Vejledning i booking af lokale via Planbook Web www.faxebooking.dk Lokale reserves via Faxe Kommunes hjemmeside www.faxekommune.dk / Kultur og Fritid / Ansøgning om / Udlån af kommunale lokaler I venstre side klik på linket Reserver lokale her. 1 Herefter kommer du ind

Læs mere

Online Booking. Plandent A/S DentalSuite Support Telefon

Online Booking. Plandent A/S DentalSuite Support Telefon Online Booking Plandent A/S DentalSuite Support Telefon 43 66 44 88 email dssupport@plandent.dk Gennemgang af skema Klinikken har på forhånd udfyldt et skema med oplysninger om opsætningen 2 Følgende tekster,

Læs mere

Vejledning til Praktikportalen

Vejledning til Praktikportalen Fysioterapeutuddannelsen og Ergoterapeutuddannelsen Vejledning til Praktikportalen Brugerguide for klinisk undervisningssted Udarbejdet af Projektgruppen, marts 2016 side 0/17 Support Hvis du oplever problemer

Læs mere

Vejledning til de bydende

Vejledning til de bydende Vejledning til de bydende Juni 2013/JET Indledning Indledning ibinder er et web-baseret program, til håndtering af byggeprojekter og ejendomsdrift på en hidtil uset brugervenlig og økonomisk måde. ibinder

Læs mere

ereolen.dk -Sådan downlåner du -Sådan anvender du på ebogslæser, tablet og smartphone

ereolen.dk -Sådan downlåner du -Sådan anvender du på ebogslæser, tablet og smartphone Side 1 af 18 ereolen.dk -Sådan downlåner du -Sådan anvender du på ebogslæser, tablet og smartphone Side 2 af 18 Indholdsfortegnelse ereolen.dk... 1 1. Første gang du vil anvende ereolen.dk... 3 1.1 Opret

Læs mere

Vejledning til Sæsonbooking

Vejledning til Sæsonbooking Indhold Find og Login på foreningsportalen... 1 Opret en sæsonbooking... 2 Kopiering af tidligere ansøgninger... 4 Status på ansøgninger... 4 Oversigt over foreningens tildelte tider - efter godkendelsen...

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere

Indhold. Indholdsfortegnelse

Indhold. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 6 Licens... 7 Nyheder... 8 Log... 9 Password... 9 System...

Læs mere

Vejledning. Kalender, beskeder og nyheder. GolfBox A/S Sensommervej 34 F 8600 Silkeborg Tlf.: +45 2173 4000 Email.: info@golfbox.dk Web: golfbox.

Vejledning. Kalender, beskeder og nyheder. GolfBox A/S Sensommervej 34 F 8600 Silkeborg Tlf.: +45 2173 4000 Email.: info@golfbox.dk Web: golfbox. Vejledning Kalender, beskeder og nyheder GolfBox A/S Sensommervej 34 F 8600 Silkeborg Tlf.: +45 2173 4000 Email.: info@golfbox.dk Web: golfbox.dk Kalender, beskeder og nyheder Klubben har mulighed for

Læs mere

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Vejledning til tilmeldingssystem for Grupper til E2014 The Vikings strike back Side 1 af 14 Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Denne vejledning kan bruges når en gruppe skal

Læs mere

AU Webshop brugeradministration

AU Webshop brugeradministration AU Webshop brugeradministration 15.07.2010 / pch Indhold Formål... 1 Adgang... 1 Roller og rettigheder... 2 Brugeroversigt... 3 Oprettelse af en ny AU Webshop bruger... 5 Ændring af stamoplysninger for

Læs mere

Vejledning i at lave en booking

Vejledning i at lave en booking Vejledning i at lave en booking På hjemmesiden www.silkeborgkommune.dk går du ind under Borger og derefter Kultur og Fritid Derefter kan du vælge at klikke på: - Brug af lokaler og indendørs faciliteter

Læs mere

LDD.DK EXTRANET. Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode. LANDSORGANISATIONEN DANSKE DAGINSTITUTIONER Hejrevang 11 3450 Allerød

LDD.DK EXTRANET. Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode. LANDSORGANISATIONEN DANSKE DAGINSTITUTIONER Hejrevang 11 3450 Allerød LDD.DK EXTRANET Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE NR. Indholdfortegnelse... 2 Forord... 3 Krav til pc og bruger for at kunne oprette forbindelse... 4 Oprettelse

Læs mere

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Wellnessbox HOVEDMENU 2. Wellnessbox hjælpepunkter og hovedmenu 3. KASSE: Åbn kassen 4. KASSE: Luk kassen 5. KASSE: Sælg vare 6. KASSE:

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg)

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) Opdateret af Kultur & Fritid, september 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 - Nyheder...- 4 - Søg ledige

Læs mere

Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail.

Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail. Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail. Hvis du kører Windows vista eller Windows XP, skal du kontakte lokal-support på skolen. Denne vejledning er to - delt: Del 1: Benyttelse af Office

Læs mere

Oprettelse og brug af E-mail i Jubii

Oprettelse og brug af E-mail i Jubii Side 1 af 11 Få din egen mailadresse Start Internettet. Skriv denne adresse i Adressefeltet: www.jubii.dk og tyk på Enterknappen. Du har nu forbindelse med søgemaskinen: Jubii Klik på punktet: E-mail Oprettelse

Læs mere

6.1.2 Tilmeld person Tilmelding af deltager til arrangement eller aktivitet når deltageren ringer eller møder personligt frem.

6.1.2 Tilmeld person Tilmelding af deltager til arrangement eller aktivitet når deltageren ringer eller møder personligt frem. 6.. Tilmeld person Tilmelding af deltager til arrangement eller aktivitet når deltageren ringer eller møder personligt frem. Man kan tage udgangspunkt i arrangementet eller personen. Tag udgangspunkt i

Læs mere

Gode råd til brug af Min Side

Gode råd til brug af Min Side Side 1 Gode råd til brug af Min Side Nappedam Kajak Indholdsfortegnelse Login til Min Side... 1 Brugernavn til Min Side... 1 Glemt password... 2 Hjælp til login til Min Side... 2 Sådan deler du dine kontaktoplysninger

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere

Elektronisk rokort Brugerguide

Elektronisk rokort Brugerguide Elektronisk rokort Brugerguide INDHOLD Adgang / login... 1 Registrering af ture... 3 Medlemmer... 7 Både... 10 Reservationer... 12 Skader... 13 Meddelelser... 14 Aktiviteter... 15 Statistik... 16 ADGANG

Læs mere

Vejledning til Socialstyrelsens nye supportsystem

Vejledning til Socialstyrelsens nye supportsystem Vejledning til Socialstyrelsens nye supportsystem Indhold Aktivering af bruger... 2 Sådan logger du på Supportsystemet... 3 Sådan opretter du en sag i supportsystemet... 4 Oversigt over igangværende samt

Læs mere

Vejledning i brug af KLUBPORTALEN

Vejledning i brug af KLUBPORTALEN Vejledning i brug af KLUBPORTALEN 11-09-2009 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse: Log-in...3 Kontaktpersoner...3 Ændring af kontaktperson...4 Oprettelse af ny kontaktperson...5 Licenser...6 Eksisterende licenser...6

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

isyn vejledning til leverandører Indhold

isyn vejledning til leverandører Indhold isyn vejledning til leverandører Indhold isyn vejledning til leverandører... 1 1. Undgå at mails ryger i uønsket post... 2 1a. Outlook 2010... 2 1b. Outlook 2007... 2 1c. Microsoft Outlook Express (version

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.9 Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN TILKNYTTER DU EN RELATION TIL DIN KONTO (ADMINISTRER FLERE

Læs mere