Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt onsdag den 4. juni 2014 kl på FSKBH s kontor.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt onsdag den 4. juni 2014 kl på FSKBH s kontor."

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StrKøbenhavn, afhldt nsdag den 4. juni 2014 kl på FSKBH s kntr. Mødedeltagere: Jeanette Thrnberg (JT), Michael Kfed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte Nielsen (GN), Kim Christiansen (KC), Mari-Ann E Madsen (MEM), Asger Gaard (ASG), Henrik Lindby (HL) g Pul Munk (PM). Fraværende: Jhn V Petersen (JVP) (afbud) g Preben L Christensen (PLC) (afbud), JT bød bestyrelsen velkmmen til bestyrelsesmøde i Firmaidræt StrKøbenhavn. 1. Gdkendelse af dagsrden fr mødet g udpegning af mødeleder Dagsrden blev gdkendt. ASG blev udpeget til hvervet sm mødeleder. 2. Opfølgning på sidste møder. a) Bestyrelsesmøde den Henvendelse fra Regin H m frsøgspersner til et frskningsprjekt m muskelskader tilbyder vi dem, at lægge på vres hjemmeside, g evt. sende ud med et nyhedsbrev. 3. Meddelelser fra: Frmanden rienterede m Afdelingsårsmøder Ved bwlingens afdelingsmøde var der flt fremmøde næsten lige så mange sm til FSKBH repræsentantskabsmøde! Der var på frhånd en fin skriftlig beretning, hvrtil Kaj supplerede med mundtlig beretning. Det blev en lang aften, idet der var mange ændringsfrslag til bwlingreglementet flere af dem dg grundet fusinen med LTFI, g der var en ganske livlig debat til flere af frslagene. Der var seks genvalg til udvalget g Hanne Lebech tidligere LTFI blev nyvalgt til udvalget. Til badmintnafdelingens årsmøde var gså pænt fremmøde. Vi fik en fyldig beretning fra frmand Mari-Ann. Her blev blandt andet nævnt, at det var tilladt at stille hld på tværs af klubberne. En idé sm måske skulle være en mulighed i alle afdelinger. Mari-Ann pfrdrede flk til at tilmelde sig Firmaidræt Open, men mange ytrede, at de ikke havde set særlig megen reklame fr det. Vi henviste til FSKBHs nyhedsbrev, g frbundets hjemmeside. Også til billard årsmødet var der mødt mange p der skulle gså uddeles mange pkaler. Også en fin beretning, hvrtil der var lidt debat g kmmentarer. De var ganske tilfredse med lkalerne i Grøndals Centret dg skulle der flyttes ngle tavler g udsugning skulle blive bedre, men det var der en løsning på. Vi kan glæde s ver, at det er meget billigere end tidligere, g det kmmer billard spillerne til gde. Der blev valgt tre nye ind i udvalget impnerende. Det nuværende udvalg ønskede seks nye, men tre er da super flt! Møde Lyngby-Taarbæk Kmmune Pul g jeg var til møde med t kultur- g fritidsknsulenter fr at drøfte løsningsfrslag fr at virksmheder hjemmehørende i kmmunen fremadrettet gså kan dyrke sprt efter arbejde. Det blev aftalt, at vi skulle udarbejde et ntat, sm de ville medbringe til møde med Flkeplysningsudvalget. Dg ville de aktiviteter, der kører nu frtsætte ufrandret resten af 2014.

2 Facebk kursus Jeg deltg ved gratis FB kursus afhldt af Dansk Firmaidrætsfrbund. Her deltg gså Ib g Lis Thustrup. Vi fik et større indblik i FB verdenen, g derudver en liste med gde g mindre gde ting ved FSKBHs facebk side. Dansk Firmaidrætsfrbund Udredningen viste, at Dansk Firmaidrætsfrbund frvalter de tildelte midler effektivt, g at der er str tilfredshed med firmaidrætten blandt medlemsfreninger g kmmuner. Udredningen viste gså, at Dansk Firmaidrætsfrbund varetager en vigtig niche i dansk idræt, der ikke løftes af andre idrætsrganisatiner nemlig den idræt, samt mtin g sundhedsfremme, der relaterer sig til de danske arbejdspladser. Med aftalen frenkles pengestrømmene i dansk idræt, så Anti Dping Danmark, Sprt Event Denmark g Idrættens Analyseinstitut får deres bevillinger direkte fra Kulturministeriet g ikke via idrætsrganisatinerne. Hestesprten beskæres med 15 milliner kr. stigende til 30 milliner kr. ver de næste fire år mens Dansk Firmaidrætsfrbund i lighed med DIF g DGI samt øvrige rganisatiner, der mdtager udldningsmidler, årligt skal af med et beløb svarende til ca. 1 % af hver rganisatins nuværende tildeling af udldningsmidler, til en statslig mstillingspulje, der i alt bliver på 12 milliner krner. Fr Dansk Firmaidrætsfrbund betyder det, at vi årligt skal af med et beløb på mellem kr. ud af en samlet årlig bevilling på pt. 40,6 milliner krner. Næstfrmanden rienterede m, Ingen meddelelser. Øknmiansvarlig rienterede m: Der har været møde med revisinen, g revisinsprtkl med udkast til besvarelse fremlægges på næste møde. Øvrige bestyrelsesmedlemmer g suppleanter KC: I fdbldturneringen er der etableret 2 nye rækker med 8 g 6 nye hld. Der er allerede udgået 6 hld siden prindelig turneringsstart. Der planlægges kampe fr udvalgte hld til efteråret md DAI. Damerne har spillet md Lyngby g tabt. Brugerbestyrelsen i VIP går i gang med etablering af ny str kunstgræsbane på den gamle grusbane g Club Danmark Hallen bliver nu renveret, men dg til andre frmål end de prindelige. GN: ASG: Har været til årsmøde i Atletik, med kun få deltagere. Har deltaget i sit 3. FOU-møde, hvr udvalget har været på en besigtigelsestur til et par fritidsfaciliteter. ASG var ked af, at en af idrættens repræsentanter, har meldt afbud til 2 af 3 indkaldte møder. Administratinen v/hl Administratinen /PM: Vi har mdtaget indbydelse til Danmarkssamfundets festdag med fanevagt. Fanebærer Lajla Haasum frespørges. Lajla deltager. Bike & Run 2014: Der er tilmeldt 90 hld pr. dd. Tilmeldingen sluttede med 136 hld I øvrigt er der udfærdiget prgrammer, stævnemateriale. Vi har i år 2 målprtaler, g der frefindes samaritertjeneste g trafikfficials ved arrangementet.

3 Friluftsrådet København Vi har via Hans Thmsen mdtaget indbydelse til Smmerplitisk møde den 20. august 2014 Hans Thmsen har hidtil repræsenteret Firmaidrætten I Friluftsrådet København, men ønske ikke længere at være med, da han ikke længere er en del af firmaidrætten. Bestyrelsen besluttede, at det principielt er afdelingerne Atletik/Mtin g Orientering, sm har deres interesse i mrådet, hvrfr disse tilskrives m deltagelse. PM deltager dg gså i dette møde. ES-Cup i fdbld FSKBH er udpeget til at være værtsfrening fr ES-Cup i fdbld fr erhvervs- g prduktinsskler i Hvedstadsmrådet. Arrangementet finder sted fredag den 19. september i Valby idrætspark. PM er arrangementsansvarlig fr FSKBH. Infflder fr Firmaidræt StrKøbenhavn PM præsenterede en revideret g pdateret infflder fr bestyrelsen. Denne gdkendtes til mangfldiggørelse. 4. Sager til beslutning Evt. skifte af pengeinstitut v/pl g HL. PL redegjrde fr møde med Nrdea g de 3 frskellige, der nu freligger, g freslg, at vi bliver i Danske Bank, men vergår til Danske Bank Frening. Bestyrelsen gdkendte frslaget. 4.2 Regelsæt fr deltagelse/gaver til persner i klubber v/pm PM bad m at få punktet udsat til næste møde, hvilket bestyrelsen accepterede Etablering af rabataftale/freningsaftale med Maxim v/pm Vi har via Firmaidrætten mdtaget tilbud m etablering af en rabataftale/firmaaftale med Maxim m energiprdukter til vre medlemmer/medlemsklubber. Bestyrelsen besluttede, at vi tilmelder s aftalen, g at PM meddeles sm vres kntaktpersn Frivillig fredag/dfif Strtræf v/pm Vi har mdtaget indbydelse til DFIF Strtræf den september, hvr vi netp har aftalt vres eget Frivillig fredag -.arrangement til fredag den 26. september. Bestyrelsen besluttede At indbydelse til Strtræf sendes til afdelingerne, g at fælles betaler udgifterne hertil. At bestyrelsen ønsker rientering m evt. deltagelse på næste bestyrelsesmøde. Hvrefter en evt. flytning af Frivillig Fredag vurderes.

4 5.Sager til drøftelse. 5.1 Firmaidræt Open 2015 i København Der har ikke været hldt møde i styregruppen siden sidste bestyrelsesmøde. MK rykker fr en dat fr møde med Rødvre kmmune PL nævnte, at markedsføringsgruppen har hldt møde i dag, g har aftalt nyt møde den Samarbejde med kmmuner v/jt g PM Lyngby-Taarbæk kmmune. Fritidsfrvaltningen har i dag meddelt, at man må stppe fr fdbld m aftenen på Lundtfte skle fra smmerferien, af følgende årsager: Prtester g klager fra de mkringliggende bebelsesejendmme Herunder megen støj g larm m aftenen. Det er derfr der ikke er anden aktivitet end firmafdblden m aftenen. Vi kan dg spille fråret færdigt. JVP g PLC skal rienteres m venstående. Enkelte bestyrelsesmedlemmer pegede på andre muligheder sm privatbaner, f eks. Gymnasiebaner g DTU kunne være en mulighed? Gladsaxe kmmune Fritidsfrvaltningen har bedt m et møde med Firmaidræt StrKøbenhavn, fr fastsættelse af retningslinjer fr bking af faciliteter. De ønsker, at FSKBHs deltagere er ledere der har beslutningskmpetence. Bestyrelsen besluttede, At vi gerne deltager i et møde med kmmunens fritidsfrvaltning. At vi frinden afhlder et internt møde med invlverede parter, fr at klæde mødedeltagerne på så gdt sm muligt Naturens dag 2014 søndag den 14. september. Vi har via DFIFs freningsservice mdtaget et plæg til at lave et arrangement på Naturens Dag søndag den 14. september Bestyrelsen henstillede, at materialet sendes til de 2 afdelinger, der især laver arrangementer i naturen Atletik/Mtin g Orientering med anmdning m at verveje deres deltagelse Facebk v/jt JT havde deltaget på facebk-kursus, g var blevet inspireret, bl. a. til: At lægge billeder på facebk fr vre arrangementer, g En bstning af Bike & Run Stafetten en gang til. Hendes materiale fra kurset verdrages til administratinen til inspiratin Fælleshld Jernbanen DSB i billard. Vi har mdtaget ansøgning m fælleshld fr de 2 klubber i billard. Bestyrelsen ser ikke nget til hinder herfr g gdkendte ansøgningen.

5 Bestyrelsen ønskede, at der bliver udfærdiget ngle regler fr deltagerberettigelse - fælleshld. ASG laver udkast DFIF Salgsafdelingen kundebesøg JT rienterede m salgsafdelingens plæg til prcedurer fr kundebesøg i fremtiden. Administratinen drøfter ptentielle emner med firmaidrætsknsulenten g melder ind til salgsafdelingen herm. 6. Eventuelt Bestyrelsen henstillede, at administratinen tilbød at afhlde næste reginsmøde hs Firmaidræt StrKøbenhavn. Aktivitetsliste Emne Initiativ Tid Temadrøftelse af budget- g øknmistyringssystemer. - PL laver plæg til udsendelse frinden. Drøftelse af regelsæt fr deltagelse/gaver til persner i klubber Planlægning af repræsentantskabsmøde 2015 Drøftelse af initiativer, til evt. at få flere deltagere. Udfærdigelse af regler fr deltagerberettigelse/fælleshld PL PM Bestyrelsen ASG 11. sept juli 2014 jan juli 2014 FSKBH s mødekalender: NÆSTE BESTYRELSESMØDE: Fastsat til trsdag den 10. juli 2014 kl på kntret. Referent: PM

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. december 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. december 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StrKøbenhavn, trsdag den 11. december 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kntr. Mødedeltagere: Jeanette Thrnberg (JT), Palle Lindstrøm (PL), Gitte Nielsen (GN), Mari-Ann

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. december 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. december 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StrKøbenhavn, trsdag den 8. december 2011 kl. 17.30, FSKBH s kntr, Knuthenbrgvej 24. 14. december 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kfed (MK), Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 11. april 2013 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 11. april 2013 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StrKøbenhavn afhldt trsdag 11. april 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kntr. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kfed (MK), Mari-Ann E Madsen (MEM), Carsten Danielsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 13. juni 2013 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 13. juni 2013 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StrKøbenhavn afhldt trsdag 13. juni 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kntr. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Mari-Ann E Madsen (MEM), Allan Schmøde (ALS), Gitte Nielsen(GN),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt onsdag 20. marts 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt onsdag 20. marts 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StrKøbenhavn afhldt nsdag 20. marts 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kntr. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kfed (MK), Gitte Nielsen (GN), Mari-Ann E Madsen (MEM),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 2. maj 2013 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 2. maj 2013 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StrKøbenhavn afhldt trsdag 2. maj 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kntr. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kfed (MK), Mari-Ann E Madsen (MEM) (Punkterne 4-6),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 28. maj 2015 kl. 19.00 i Rødovrehallen.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 28. maj 2015 kl. 19.00 i Rødovrehallen. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 28. maj 2015 kl. 19.00 i Rødovrehallen. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Mari-Ann E

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. maj 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. maj 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StrKøbenhavn, trsdag den 10. maj 2012 kl. 17.30, FSKBH s kntr, Knuthenbrgvej 24. 16. maj 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kfed (MK), Gitte Nielsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt mandag 5. maj 2014 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt mandag 5. maj 2014 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt mandag 5. maj 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt Referat af bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkebrg Kmmune Dat g tidspunkt: mandag den 3. februar 2014 kl. 17.15 20.00 inkl. spisning Sted: Mødelkalet, Silkebrg Sprtscenter Deltagere: Lars Bundgaard, Jørgen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. september 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. september 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. september 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), John

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 9. oktober 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. november 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. november 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. november 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK) og Gitte Nielsen (GN), Carsten

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødedato Mødested Møde start/slut Senir- g Scialfrvaltningen Stab fr Rådgivningsmrådet Referat Der indkaldes til møde m Udsatterådet Møde nr. Dat 13.01.2015 Udsendt af Lene Kristin Kamp Lene Kristin Kamp Mødedat Mødested Møde start/slut

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 25. juni 2015 kl på FSKBH-kontoret.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 25. juni 2015 kl på FSKBH-kontoret. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 25. juni 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Mari-Ann

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 3. april 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 3. april 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 3. april 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 20. februar 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 20. februar 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 20. februar 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. oktober 2015 kl på FSKBH-kontoret.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. oktober 2015 kl på FSKBH-kontoret. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. oktober 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Mari-Ann

Læs mere

BESTYRELSESMØDE LINDHOLM BOKSEKLUB

BESTYRELSESMØDE LINDHOLM BOKSEKLUB Referat Tid 3. maj 2018 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Lindhlm Bkseklub, Kntret René Sørensen, frmand Ulla Øland, kasserer Liza Winther, sekretær Jhn Adra, bestyrelsesmedlem 1 Adnan Keskin, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 10. oktober 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 10. oktober 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 10. oktober 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK) og Gitte Nielsen (GN), Carsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 9. januar 2014 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 9. januar 2014 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 9. januar 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

Udkast til reviderede vedtægter for foreningen Havet og Fjordens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalforsamling 2.5.

Udkast til reviderede vedtægter for foreningen Havet og Fjordens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalforsamling 2.5. Udkast til reviderede vedtægter fr freningen Havet g Fjrdens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalfrsamling 2.5.2016 12.7.2016 Arbejdsgruppe fr udkast til nye vedtægter: Rita Sønderby,

Læs mere

Klublove. Love for "361 Kano- og Kajakklub"

Klublove. Love for 361 Kano- og Kajakklub Klublve Lve fr "361 Kan- g Kajakklub" I - NAVN OG HJEMSTED 1. Klubbens navn er 361 Kan- g Kajakklub. 2. Klubben er stiftet den 17. juni 1951. 3. Hjemsted : Gladsaxe kmmune. 4. Adresse: Nybrvej 361, 2800

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. oktober 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. oktober 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. oktober 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 20. oktober 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

BESTYRELSESMØDE LINDHOLM BOKSEKLUB

BESTYRELSESMØDE LINDHOLM BOKSEKLUB Referat Tid 5. september 2018 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Lindhlm Bkseklub, Kntret René Sørensen, frmand Ulla Øland, kasserer Liza Winther, sekretær Jhn Adra, bestyrelsesmedlem 1 Adnan Keskin, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af FU-møde den 23. september 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ

Referat af FU-møde den 23. september 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ Deltagere: ESB-netværkets FU Mgens Schlüter, SOSU Esbjerg Anne Birthe Mrtensen, Tradium Kent W. Kristensen, VUC Skive-Vibrg ESB-sekretariatet Afbud: Anette Halvgaard Lajla Pedersen Anders la Cur, København

Læs mere

1. Hovedbestyrelsen kan efter ansøgning tillade, at et medlem tilknyttes en anden lokalafdeling

1. Hovedbestyrelsen kan efter ansøgning tillade, at et medlem tilknyttes en anden lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1. Navn, hjemsted g rganisatinstilknytning Stk. 1. Lkalafdelingens navn er "SIND Skanderbrg". 1 Stk. 2. Lkalafdelingens hjemsted er Skanderbrg Kmmune med adresse svarende til frmandens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 14. oktober 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 14. oktober 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 14. oktober 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Nils Sabroe (NS), Carsten Danielsen (CD),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 10. januar 2013 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 10. januar 2013 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 10. januar 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten Danielsen (CD), Carsten

Læs mere

Foreningens navn er Wing Tsun Roskilde med Cvr. Nr. 35603824 og dens hjemsted er Roskilde

Foreningens navn er Wing Tsun Roskilde med Cvr. Nr. 35603824 og dens hjemsted er Roskilde 1 - Navn g hjemsted Freningens navn er Wing Tsun Rskilde med Cvr. Nr. 35603824 g dens hjemsted er Rskilde 2 - Klubbens frmål At fremme udbredelsen af læren (teknik g filsfi) m Wing Tsun. At give interesserede

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Sklebestyrelsen Ølsted Skle Dagsrden g referat til møde den 23. september 2008 kl. 19.00 til 21.30 i mødelkalet 1/7 Medlemmer: Klaus Jakbsen, frmand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tlstrup Nielsen

Læs mere

Forretningsorden for Handicaprådet i Dragør Kommune

Forretningsorden for Handicaprådet i Dragør Kommune Frretningsrden fr i Dragør Kmmune I medfør af Lv m retssikkerhed g administratin på det sciale mråde (Lv nr. 574 af 24 juni 2005) 37a har Kmmunalbestyrelsen i DragørKmmune nedsat et handicapråd g i henhld

Læs mere

Referat af Studenterrådet ved Roskilde Universitets generalforsamling 2012

Referat af Studenterrådet ved Roskilde Universitets generalforsamling 2012 Referat af Studenterrådet ved Rskilde Universitets generalfrsamling 2012 24. nvember 2012 kl. 11.00-18.30 på RUC Åbning af Studenterrådets generalfrsamling 2012 Alle lvmæssige krav vedrørende afhldelse

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 8. januar 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevld (SE), Per Zffmann Jensen (PZ), Nina Rytter (NR), Mette Nielsen (MN), Marianne Bahl

Læs mere

Præstø Sejlklub. Nyhedsinfo fra bestyrelsen: Indhold:

Præstø Sejlklub. Nyhedsinfo fra bestyrelsen: Indhold: 5. August 2017 Præstø Sejlklub PM Nyhedsinf fra bestyrelsen: Indhld: - Indbydelse til møde vedr. evt. nyt klubhus - Vandsprtens by - Kapsejladsudvalget - Ungdmsafdelingen - Lkaleudvalget/Onsdagsmrgenhldet

Læs mere

Referat af 4. møde 12. november 2012 kl. 15.00 17.00 Cphbusiness, City

Referat af 4. møde 12. november 2012 kl. 15.00 17.00 Cphbusiness, City 13. nvember 2012 Cphbusiness - HSU Referat af 4. møde 12. nvember 2012 kl. 15.00 17.00 Cphbusiness, City I mødet deltg: OGR Ole Gram-Olesen Rektr GC Gregers Christensen Uddannelsesdirektør JJER Jacb Jersild

Læs mere

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet Referat bestyrelsesmødet Onsdag den 15. januar 2014 kl. 9.30 16.00 Htel Krnprins Frederik, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia Dagsrden: Nr. Punkt Kmmentar g psamling 1. 2. Deltagere Årsmøde 2013 Generalfrsamling

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 11. juli 2013 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 11. juli 2013 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 11. juli 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK) og Carsten Danielsen (CD), Allan

Læs mere

I dette dokument kan du finde information og inspiration til, hvordan I kan komme i gang i dit lokalområde. Dette er en guide til de ting, som

I dette dokument kan du finde information og inspiration til, hvordan I kan komme i gang i dit lokalområde. Dette er en guide til de ting, som Start ny gruppe PLan Ldsskvvad. Ft: Henrik Weigelt. Du kan skabe gde friluftsplevelser fr børn g unge. Vær med til at starte en ny Blå spejdergruppe i dit lkalmråde. Hvis du synes, at det er fantastisk

Læs mere

Deltagere: Brian Errebo-Jensen (formand), Alik Weintraube, Jeanette Præstegaard, Annemarie Svenningsen, Hanne Munch

Deltagere: Brian Errebo-Jensen (formand), Alik Weintraube, Jeanette Præstegaard, Annemarie Svenningsen, Hanne Munch Referat Referat af møde i: Dat fr møde: Etisk udvalg 13. ktber 2012 Fr referat: Dat fr udarbejdelse: Karen Langvad 30. ktber 2011 Deltagere: Brian Erreb-Jensen (frmand), Alik Weintraube, Jeanette Præstegaard,

Læs mere

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE Tidsrum: Søndag den 29. januar kl. 10-16 Mødeleder: Sigrid Referent: Marie Tilstede: Sigrid, Mette, Fie, Jnas, Niels, Mads. Afbud: Anders, Frederik (Sekretariat: Nina, Karina

Læs mere

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 5 TORSDAG DEN 2. MARTS 2006, KL. 19.00 PÅ BOGENSE RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Sammenlægningsudvalget 2. marts 2006 Side: 46 Til behandling frelå:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 9. juni 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 9. juni 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 9. juni 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 21. juni 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten

Læs mere

Kommunikationspolitik. Rungsted Skole

Kommunikationspolitik. Rungsted Skole Kmmunikatinsplitik Rungsted Skle 1 Frmål g visin Kmmunikatinsplitikken fr Rungsted Skle fastsætter en frmaliseret ramme, der sikrer fundamentet fr et gensidigt respektfuldt samarbejde både internt mellem

Læs mere

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17 Bestyrelsesmøde fr SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17 Afbud fra: Skjld de la Mtte, Grete Breinhild, Pia Stryger, Berit Henriksen g Martin (elev) 1. Gdkendelse af dagsrden g evt. tilføjelser

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radio, CVR

Generalforsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radio, CVR Generalfrsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radi, CVR 31222028 Dat: 29. marts 2019 Sted: Gladsaxevej 315 2860 Søbrg Klkken 20:00 Udsendt dagsrden den 16. januar 2019, med varsel m generalfrsamlingsafhldelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. juli 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. juli 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. juli 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 7. august 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 18. december 2015 kl på FSKBH-kontoret.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 18. december 2015 kl på FSKBH-kontoret. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 18. december 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

3. Navnerunde Espen, Gunvor, Frederik, Uffe, Eva, Andreas, Fie, Kasper, Malte, Birgitte og Christina.

3. Navnerunde Espen, Gunvor, Frederik, Uffe, Eva, Andreas, Fie, Kasper, Malte, Birgitte og Christina. Referat 2.04.14 kl. 14:30 Lk. 423, etage 4. byg. 1463. Referat 2.04.14 kl. 14:30 Lk. 423, etage 4. byg. 1463. Espen 1. Valg af rdstyrer Gunvr 2. Valg af referent 3. Navnerunde Espen, Gunvr, Frederik, Uffe,

Læs mere

Grundejerforeningen Engen. Referat af Generalforsamling onsdag den 21. april 2010 kl. 19.00.

Grundejerforeningen Engen. Referat af Generalforsamling onsdag den 21. april 2010 kl. 19.00. Grundejerfreningen Engen Referat af Generalfrsamling nsdag den 21. april 2010 kl. 19.00. 1. Valg af dirigent, jfr. 15, stk. 1 Bestyrelsen freslg Erik Møller, der blev valgt med akklamatin Dirigenten knstaterede

Læs mere

Fagligt Pædagogisk udvalg

Fagligt Pædagogisk udvalg Fagligt Pædaggisk udvalg Mødedat 5. december 2018 Starttidspunkt 8.30 Sluttidspunkt 11.30 Lkale NBA B.242 Mødeleder Lise Kfed Referent Christina Afbud Inge, Margit, Janne, Helene Indhld 1. Åbning af mødet

Læs mere

1 ESB-SEKRETARIAT * v /Lajla Pedersen * ProjektCare * Tlf. 2515 7909 * lajla@projektcare.dk * www.esb-netvaerk.dk

1 ESB-SEKRETARIAT * v /Lajla Pedersen * ProjektCare * Tlf. 2515 7909 * lajla@projektcare.dk * www.esb-netvaerk.dk Deltagere: ESB-netværkets FU Mgens Schlüter, SOSU Esbjerg Anne Birthe Mrtensen, Randers Tekniske Skle ESB-sekretariatet Afbud: Anette Halvgaard Lajla Pedersen Anders la Cur, København Tekniske Skle Kent

Læs mere

Bestyrelsesmøde 5-2015

Bestyrelsesmøde 5-2015 Bestyrelsesmøde 5-2015 REFERAT 24-09-2015 KL 18.40 22.30 PARK HOTEL, MIDDELFART MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT TIDTAGER DELTAGERE AFBUD Bestyrelsesmøde Peter Friis, Marc Nyeland, Kåre Fged,

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalfrsamling den 23. april 2014 Referat 1. Indledning med andagt v/ Martin Lykkegaard 2. Valg af dirigent - Kristian Søndergaard blev valgt 3. Bestyrelsens beretning g visiner - Året der gik i Elim.

Læs mere

DGI Nordsjælland fodbold. Indefodbold Reglement 2014/2015. Dommerbordsvagter, regler, videregående mesterskaber og meget mere...

DGI Nordsjælland fodbold. Indefodbold Reglement 2014/2015. Dommerbordsvagter, regler, videregående mesterskaber og meget mere... DGI Nrdsjælland fdbld Indefdbld Reglement 2014/2015 Dmmerbrdsvagter, regler, videregående mesterskaber g meget mere... Turneringsledesle: Stævneleder, Hal-krdinatr, lv-frtlker g resultatfrmidler: DGI Nrdsjælland

Læs mere

Som meddelt i indkaldelse af 7. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 42. kongres lørdag, den 11. november på Dalum Landbrugsskole, Odense.

Som meddelt i indkaldelse af 7. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 42. kongres lørdag, den 11. november på Dalum Landbrugsskole, Odense. Frbundsledelsen 3. ktber 2017 Til reginer g freninger DAI's 42. kngres 11. nvember 2017 i Dalum, Odense Sm meddelt i indkaldelse af 7. august afhlder Dansk Arbejder Idrætsfrbund sin 42. kngres lørdag,

Læs mere

Referat. Fra møde i LEU. Mandag den 23. januar 2012 fra klokken 8.30 til 10.00. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa, Lokale 0.

Referat. Fra møde i LEU. Mandag den 23. januar 2012 fra klokken 8.30 til 10.00. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa, Lokale 0. Bjergparken Bjerggade 4M 6200 Aabenraa Tlf.: 73 33 43 00 ssu@ssu-syd.dk www.ssu-syd.dk Referat Kntakt: Kntakt Dat: Dat CPR-nr.: Cpr Fra møde i LEU Side 1 af 5 Mandag den 23. januar 2012 fra klkken 8.30

Læs mere

Hvidbog for Årskonferencer

Hvidbog for Årskonferencer Hvidbg fr Årsknferencer Naturvejlederfreningen i Danmark Baggrund Da Naturvejlederfreningen blev stiftet i 1992 blev det aftalt med Fællessekretariatet fr Naturvejlederrdningen at Naturvejlederfreningen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 16. november 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. september 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. september 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. september 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 19. september 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed

Læs mere

Rådsmøde d. 01/05-2013

Rådsmøde d. 01/05-2013 Rådsmøde d. 01/05-2013 Til stede: Jhanne Jensen 1607 2857 2399 Mrten Schnack 411 6177 7868 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Henrik Frnitz 2507 2243 5821 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Bjarke Heesche

Læs mere

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130.

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. Frmanden bød velkmmen g pegede på bestyrelsens vegne på Vagn Christensen sm dirigent. Pkt. 1: Vagn

Læs mere

Karens Minde Kulturhusforening. Referat fra bestyrelsesmøde den 14. marts 2011

Karens Minde Kulturhusforening. Referat fra bestyrelsesmøde den 14. marts 2011 Karens Minde Kulturhusfrening Referat fra bestyrelsesmøde den 14. marts 2011 Tilstede: Afbud: Referent: Drthe Eren Sørensen, Ann Vikkelsø, Karen Larsen, Britta Lunneman, Steen Eriksen g fra persnalet Jan

Læs mere

Faxe Frivilligråd. Visionsaften Kultunariet, mødelokale i st.etg. 20. Marts 2017 kl marts

Faxe Frivilligråd. Visionsaften Kultunariet, mødelokale i st.etg. 20. Marts 2017 kl marts Faxe Frivilligråd Visinsaften Kultunariet, mødelkale i st.etg. 20. Marts 2017 kl. 16.30-21.30 marts 2017 1 Dagens prgram 20.3.2017 Kl. 16.30-16.45 Kl. 16.45-17.00 Kl. 17.00-18.30 Kl. 18.30-19.00 Kl. 19.00-19.15

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde Onsdag den 17. marts 2004 Telefonmøde

Dagsorden til bestyrelsesmøde Onsdag den 17. marts 2004 Telefonmøde Medlem af: CMAS Cnfederatin Mndiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Frbund Idrættens Hus Brøndby Stadin 20 DK 2605 Brøndby Telefn 43 26 25 60 Telefax 43 26 25 61 E-mail: dsf@sprtsdykning.dk

Læs mere

Frivilligcenter Herning et lokalt videns- og kompetencecenter

Frivilligcenter Herning et lokalt videns- og kompetencecenter Frivilligcenter Herning et lkalt videns- g kmpetencecenter Strategi 2018 2020 Gdkendt på bestyrelsesmøde den 22. marts 2018 Ajurført den 21. juni 2018 FRIVILLIGCENTER HERNING side 1 STRATEGI 2018-2020

Læs mere

GENERALFORSAMLING REFERAT

GENERALFORSAMLING REFERAT Hesselbjerg Grundejerfrening www.hesselbjerg-grundejere.dk GENERALFORSAMLING REFERAT 26. juli 2015 kl. 10.00 på Restaurant Søstjernen. Alle fremmødte medlemmer af Hesselbjerg Grundejerfrening (26) ønskes

Læs mere

Projektstyring med Michael Bager projektstyring med 7-8 deltagere (gamle bestyrelse) Julefrokost 2011 Foredrag med Ole Helmig, stor succes

Projektstyring med Michael Bager projektstyring med 7-8 deltagere (gamle bestyrelse) Julefrokost 2011 Foredrag med Ole Helmig, stor succes Referat IMCC Aarhus generalfrsamling 31/102012 kl 20 Frmalia Velkmmen Dirigent: Steen valgt Referant: Chehri valgt Stemmetællere: Mads Dam g Sfie Hequet er valgt Tilstedeværende: Stine, Rasmus, Christine,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 11. maj 2016 Mariebo-Møllen Kl. 13:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 11. maj 2016 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Referat Sted Start 11. maj 2016 Marieb-Møllen Kl. 13:00 Deltagere Deltg ikke Referent Dirigent Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lars Olsen, Per Carstens, Palle Rasmussen g Ltte Pluzek. Endvidere deltg suppleant

Læs mere

CENTRET Højdedraget 1, Taulov

CENTRET Højdedraget 1, Taulov TAVLHØJCENTRET TAVLHØJ- CENTRET Højdedraget 1, Taulv 7000 Højdedraget Fredericia 1, Taulv 7210 70005257 Fredericia - CVR 36 25 73 77 brugerraadet-tavlhej@stfanet.dk 7210 5257 Generalfrsamling på Tavlhøjcentret

Læs mere

Udviklingen af det nære samfund fx udbygning, byggegrunde, der har betydning for bosætning og erhverv, skole og forretningslivet

Udviklingen af det nære samfund fx udbygning, byggegrunde, der har betydning for bosætning og erhverv, skole og forretningslivet OPSAMLING PÅ EKSTERN MINIRESEARCH SAMMENDRAG INDHOLD Alle de adspurgte brgere tager udgangspunkt i eget mråde g understreger aktuelle lkale emner er vigtige, hvis de skal invlvere sig i nærdemkratiet.

Læs mere

Karens Minde Kulturhusforening. Referat fra bestyrelsesmøde den 11. april 2011

Karens Minde Kulturhusforening. Referat fra bestyrelsesmøde den 11. april 2011 Karens Minde Kulturhusfrening Referat fra bestyrelsesmøde den 11. april 2011 I mødet deltg: Drthe Eren Sørensen, Marianne Melby, Britta Lunnemann, Karen Larsen, Steen Eriksen, Ann Vikkelsø, Harry Ottsen.

Læs mere

Referat af generalforsamling SLR 2017

Referat af generalforsamling SLR 2017 Referat af generalfrsamling SLR 2017 Valg af dirigent bestyrelsen freslår Erik Østergaard, medlemmerne gdkender valget. Erik slår fast at generalfrsamlingen er retmæssigt indkaldt, g derfr gyldig. Gennemgang

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. september 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. september 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. september 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 13. september 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

1 ESB-SEKRETARIAT * v /Lajla Pedersen * ProjektCare * Tlf. 2515 7909 * lajla@projektcare.dk * www.esb-netvaerk.dk

1 ESB-SEKRETARIAT * v /Lajla Pedersen * ProjektCare * Tlf. 2515 7909 * lajla@projektcare.dk * www.esb-netvaerk.dk Til ESB-netværkets FU Mgens Schlüter, SOSU Esbjerg Mia Rasmussen, Aarhus Tech Karin Rsenmejer, København VUC Mrten Hlst Nielsen, TEC ESB-sekretariatet Ebbe S. Hargbøl Lajla Pedersen Maj 2012 Referat af

Læs mere

Vedtægter. Stk. 2 "Foreningen af Miljømedarbejdere i Kommunerne" (FMK) blev stiftet på en generalforsamling den 11. marts 1986 i Odense.

Vedtægter. Stk. 2 Foreningen af Miljømedarbejdere i Kommunerne (FMK) blev stiftet på en generalforsamling den 11. marts 1986 i Odense. Vedtægter 1 - Freningens navn Freningens navn er EnviNa. Freningen er dannet den 13. december 2006 ved en sammenlægning af freningerne FMK (Freningen af Miljømedarbejdere i Kmmunerne) g MINA (Miljø- g

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 14. april 2011 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 14. april 2011 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 14. april 2011 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 26. april 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten

Læs mere

Team Hjørring 2017. Infomøde 18 januar 2016

Team Hjørring 2017. Infomøde 18 januar 2016 Team Hjørring 2017 Infmøde 18 januar 2016 Prgram Velkmst Histrik 2013 / 2015 Frening - Rtary Team Hjørring 2017 hvad g hvrnår Cykel tøj Jysk Firmatøj Cykler Vendelb cykler Hjørring Berlin 2016 Kaffe pause

Læs mere

Hummingen Strand Grundejerforening

Hummingen Strand Grundejerforening Dannemare 26 april 2013 Hummingen Strand Grundejerfrening Referat Bestyrelsesmøde 26 april (Stre bededag) 2013 kl. 14.30-18.00 Hummingen Strandvej 14 Mødedeltager: Hans Ove Jørgensen (HOJ), Flemming Grættrup

Læs mere

Opsamling på høringssvar i forbindelse med forslaget om at etablere ferieinstitutioner i skolefritidsordninger i Randers Kommune

Opsamling på høringssvar i forbindelse med forslaget om at etablere ferieinstitutioner i skolefritidsordninger i Randers Kommune Opsamling på høringssvar i frbindelse med frslaget m at etablere ferieinstitutiner i sklefritidsrdninger i Randers Kmmune 1. Indledning Børn g skleudvalget besluttede på deres møde d. 7. februar 2012,

Læs mere

Generalforsamling Tjekliste

Generalforsamling Tjekliste Generalfrsamling 2017 Tjekliste Intrduktin... 3 Før generalfrsamlingen... 4 Adgang g tilmelding... 4 Indkaldelse... 4 Dagsrden... 4 Øvrig frberedelse af mødet... 5 Under generalfrsamlingen... 6 Mdtagelse...

Læs mere

Idrættens Samråd

Idrættens Samråd Idrættens Samråd 23-10-2018 Referat fra møde i Idrættens Samråd den 4. september 2018 Deltagere IS: Deltager sm FOU rep.: Fraværende: Deltagere HTK: Knud Janum, Jacb Teildrf, Ilknur Kekec, Jette Pder,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. 24. oktober 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria. Afbud: Sune & Bjørn

BESTYRELSESMØDE. 24. oktober 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria. Afbud: Sune & Bjørn 24. ktber 2016 kl. 19.00 Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria Afbud: Sune & Bjørn Sted: Tusindfrydvej 4 hs Ole & Birgit BESTYRELSESMØDE Grundejerfreningen Klkkergården DAGSORDEN Grundejerfreningens virke

Læs mere

MjølnerSeniorernes Årsmøde. Onsdag 22. februar 2017 kl Klublokalet, Ishøj Golfklub

MjølnerSeniorernes Årsmøde. Onsdag 22. februar 2017 kl Klublokalet, Ishøj Golfklub MjølnerSenirerne MjølnerSenirernes Årsmøde Onsdag 22. februar 2017 kl. 10-12.30 Klublkalet, Ishøj Glfklub Dagsrden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 2016 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkmne

Læs mere

DGI Østjyllands FU-møde nr Onsdag den 26. maj kl Kontoret i Hadsten

DGI Østjyllands FU-møde nr Onsdag den 26. maj kl Kontoret i Hadsten Referat via pstfrdeleren til: FU, bestyrelse g alle udvalgsmedlemmer samt ansatte 1.juni 2010 DGI Østjyllands FU-møde nr. 3 2010 Onsdag den 26. maj kl. 17.00-21.00 Kntret i Hadsten Ordstyrer: Jørgen Ingen

Læs mere

Faggruppelandsmøde

Faggruppelandsmøde Faggruppelandsmøde Dat: 19. - 20. maj 2015 Dagsrden: 1. Velkmst g præsentatin 2. Valg af mødeleder g referent 3. Gdkendelse af dagsrden 4. Arbejdsfællesskaber: Smatik, Det nære sundhedsvæsen, Psykiatrien

Læs mere

Til orientering er pædagogisk assistent ikke repræsenteret i ETU en fra Skanderborg.

Til orientering er pædagogisk assistent ikke repræsenteret i ETU en fra Skanderborg. Dagsrden til LUU-PÆD møde den 10. april 2015 Side 1 kl. 09:00 12:00 Deltagere: Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Eva Bak Silkebrg kmmune Nel Lind, elevrepræsentant Skanderbrg Martin B. Mikkelsen, elevrepræsentant

Læs mere

Beretning DGI Midtjylland 2018

Beretning DGI Midtjylland 2018 Beretning DGI Midtjylland 2018 Denne beretning dækker periden siden sidste årsmøde i april 2017. Den mhandler året der er gået g kigger lidt i krystalkuglen på det der synes på vej. DGI Midtjyllands årsmøde

Læs mere

Generalforsamling i en brugsforening. Tjekliste

Generalforsamling i en brugsforening. Tjekliste Generalfrsamling i en brugsfrening Tjekliste Før generalfrsamlingen... 3 Adgang g tilmelding... 3 Indkaldelse... 3 Dagsrden... 4 Øvrig frberedelse af mødet... 4 Under generalfrsamlingen... 5 Mdtagelse...

Læs mere

BAS KETLIGAEN. Status opdatering fra BL og opstart ny sæson

BAS KETLIGAEN. Status opdatering fra BL og opstart ny sæson BAS KETLIGAEN Dags rde n & Referat BL Lennart Jensen HIC, Andreas Larsen, Næstved, Luise Bach hørshlm, David Breuer SISU, Rasmus Winkel BL, Michael Nedergaard Randers, Per Mikkelsen DBBF, Michael Blch

Læs mere

Målet er på samme tid at forbinde den unge med tagdækkervirksomheder, der mangler arbejdskraft, både nu og i de kommende år.

Målet er på samme tid at forbinde den unge med tagdækkervirksomheder, der mangler arbejdskraft, både nu og i de kommende år. 1 Indhld 1. Hvrfr dette nye kncept?.... Hvem er målgruppen?... 3. Hvad er udbyttet fr den unge?... 3 4. Hvem skal du vælge?... 3 5. Hvem står bag prjektet?... 4 6. Hvem står fr undervisningen?... 4 7.

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN EFTERÅR 2013 Tirsdag d. 17. september 2013, kl. 19.00 i fælleshuset Efren ved Kllegium 6 1. Valg af dirigent - Kllegianerrådet indstiller Nanna Ravn Rasmussen, 3, 3. Vedtaget

Læs mere

REFERAT fra fælles ledermøde Børn, Læring og Job

REFERAT fra fælles ledermøde Børn, Læring og Job REFERAT fra fælles ledermøde Børn, Læring g Jb Fredag den 13. januar 2017, kl. 8.00 9.00 Kantinen, Rådhuset, Bytften 2, Varde Ref. atla Dat - Sag 17-12 Dk 13028-17 Ikke tilstede: Henrik Gregersen Tve Hlm

Læs mere

Nyhedsbrev. Forandringer sker overalt. Forår med solskin, regn, sne, slud og hagl. Hospitalsenheden Vest Staben

Nyhedsbrev. Forandringer sker overalt. Forår med solskin, regn, sne, slud og hagl. Hospitalsenheden Vest Staben Nyhedsbrev Nr. 11 29. april 2016: Nyhedsbrev fra Stabens ledelse Frår med slskin, regn, sne, slud g hagl Frandringer sker veralt - Læs, hvad der rører sig i Staben i øjeblikket Smmerfest MinLøn Afskedsreceptiner

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 5. februar 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevld (SE), Per Zffmann Jensen (PZ), Mette Nielsen (MN), Marianne Bahl (MB) g Randi Haugaard

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 Indkaldelse til rdinær generalfrsamling i Brøndbyernes I.F. Fdbld A/S Der indkaldes hermed til rdinær generalfrsamling i Brøndbyernes I.F. Fdbld A/S, CVR-nr. 83 93 34 10: Generalfrsamlingen

Læs mere

Referat LUU SOSU onsdag den 25. juni 2014 - kl. 9:00 12:00 Social- og Sundhedsskolen, Ane Staunings vej 21, Horsens - lokale 224

Referat LUU SOSU onsdag den 25. juni 2014 - kl. 9:00 12:00 Social- og Sundhedsskolen, Ane Staunings vej 21, Horsens - lokale 224 Referat LUU SOSU nsdag den 25. juni 2014 - kl. 9:00 12:00 Scial- g Sundhedssklen, Ane Staunings vej 21, Hrsens - lkale 224 Deltagere LUU: Drte Jørgensen, Gitta Kørchen, Grethe Buch, Hanne Suhr, Jens Erik

Læs mere

VEDTÆGTER. For DANMARKS KIRKELIGE MEDIECENTER (FOND) CVR-nr

VEDTÆGTER. For DANMARKS KIRKELIGE MEDIECENTER (FOND) CVR-nr VEDTÆGTER Fr DANMARKS KIRKELIGE MEDIECENTER (FOND) CVR-nr. 20 45 81 86 Revideret ktber 2016 VEDTÆGTER 1. NAVN Fndens navn er Danmarks Kirkelige Mediecenter (Fnd). 2. HJEMSTED 2.1 Fndens hjemsted (hvedkntr)

Læs mere

Møde i Projektgruppen vedr. udvikling af regionalt/lokalt forløbsprogram for mennesker med psykisk sygdom

Møde i Projektgruppen vedr. udvikling af regionalt/lokalt forløbsprogram for mennesker med psykisk sygdom Budget & Plan Referat Møde i Prjektgruppen vedr. udvikling af reginalt/lkalt frløbsprgram fr mennesker med psykisk sygdm Den 15. december 2015 kl. 14.00-15.30 i mødelkale B på Aalbrg Psykiatriske Sygehus

Læs mere