Mødedato: 5. februar 2015 Kl Lokale A367

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mødedato: 5. februar 2015 Kl Lokale A367"

Transkript

1 Giv mening VIA University College Uddannelsesudvalg for Pædagoguddannelsen i VIA Sted: Campus Holstbro Gl. Struervej Holstbro Mødedato: 5. februar 2015 Kl Lokale A367 Deltagere Kiri Ann Lyndgaard (studerende), HR chef Lars Riise Jensen (Region Midtjylland), Jonna Uhre (BUPL), Dagtilbudschef Carsten Esager Sørensen (Holstebro Kommune), afdelingsleder Mette Zahle (Daglig Leder Center Bakkehuset), Direktør Ole Pedersen (Lemvig Kommune), Uddannelsesleder Kis Jakobsen (Kaospiloterne), Søren Vestergaard (Studerende), Helle Johnsen (underviser), Uddannelsesleder Inge Gori (Pædagoguddannelsen Holstebro), Uddannelsesleder Maria Schou (Pædagoguddannelsen Viborg/Thisted), Uddannelsesleder Pia Moldt (Pædagoguddannelsen Randers) og uddannelseschef Peter Møller Pedersen (Pædagoguddannelsen i VIA) Afbud Daginstitutionschef Merete Villsen (Ikast-Brande Kommune), Sine Weissschädel (underviser), Konst. direktør Poul Erik Philipsen (EVU, VIA), Eva Silberschmidt Viala (Aarhus Universitet/DPU), Professor Lars Qvortrup (Aalborg Universitet), Sektionsleder Dennis Møller Hansen (Aarhus Kommune), Gunhild Kjeldsen (Gymnasier og HF i RM), Line Hundebøll (SL), Heidi Risgaard Foged Sørensen (studerende) INDKALDELSE/ REFERAT Referent: Trine Sumborg E: TSU@VIA.DK T: Dato: 6. februar /7 Dagsorden Punkt 1 10:00-10:10 Emne: Godkendelse af dagsorden og referat af seneste møde Referat: Peter Møller Pedersen fungerer som mødeleder ved Merete Villsens fravær. Kort præsentationsrunde. Inge Gori præsenterede kort Campus Holstebro. Pædagoguddannelsen startede her i Holstebro i 1965 og flyttede i Campus i Ca studerende i huset heraf 611 er pædagogstuderende. Samarbejder tæt med Holstebro Kommune og har netop opført en fælles bygning med nye auditorier og faciliteter til fælles afbenyttelse. Der etableres et metodecenter i samarbejde med kom-

2 munen. Der skal etableres en ny stor daginstitution i forbindelse med en forestående fusion. 2/7 Peter Møller Pedersen formanden vil sandsynligvis komme med et bud på lidt andeledes typer møder og dagsordener. Dagsorden og referat blev godkendt. Punkt 2 10:10-10:45 Emne: Dimensionering af pædagoguddannelsen Der gives en redegørelse for det seneste møde i praktikpladsforum. Eventuelle initiativer drøftes. Opsamling efter mødet i praktikpladsforum d. 2/ Referat: Peter Møller Pedersen og Jonna Uhre deltog i praktikpladsforums møde d. 2/2. Peter to rapporter fra COWI peger på, at der uddannes for mange pædagoger i VIA s område. - derfor er der en diskussion i langt de fleste kommuner gående på, at der skal skæres ned i antallet af uddannede pædagoger i Region Midtjylland. Pt. optages der 1284 studerende hvert år. Praktikpladsforum besluttede, at indstilles til, at der skal skæres 18 pladser væk over to år i hele VIA. Det skal nu drøftes i KKR og Region Midt og efterfølgende indstilles til ministeren. Pladserne foreslås skåret væk bredt i hele regionen. Specialiseringsfordelingen blev også drøftet. Procentfordelingen er pt. dagtilbud-45, social-special-34, skolefritid-21. Fremover foreslår praktikpladsforum at det bliver dagtilbud-43, social-special-34, skole-fritid-23. Jonna Uhre valgte at gå imod den anbefaling. Jonna er usikker på om tallene viser det rigtige. ift. hvordan pædagogerne reelt ansættes, og om der reelt er studerende, der får nogle misvisende praktikpladser. - er bekymret for om skole-fritidsfeltet har gode nok praktikpladser. Det er udfordrende pga. skolereformen og den ubekendte faktor omkring rollerne og opgavefordelingen. Kiri uddannelsen kategoriseres som en enhedsuddannelse. Så burde det ikke spille den store rolle hvilken specialisering, man får tildelt ift. hvor man efterfølgende ansættes. Ole vi kan se at andelen af ansatte pædagoger falder ret dramatisk i region midtjylland. Det står i kontrast til det store antal vi samtidig uddanner. Nogle steder er man derfor nødt til at afskedige pædagoger for at få plads til praktikanter fra pædagoguddannelsen. - er ligesom Jonna bekymret for kvaliteten i de praktikpladser vi kan tilbyde i skole-fritidsfeltet, fordi man der har svært ved at matche de studerende fagligt, fordi man ikke har ret mange pædagoger som kan fungere som vejledere.

3 - det ville måske være bedre hvis man kunne lave kombinationspraktikker, hvor man både dækker skole-fritid og dagtilbudsfeltet. Det ville gøre det nemmere at stille tilstrækkeligt store stillinger til praktik til rådighed. Pia det er udfordrende at kommunikere omkring dette, for vi kan jo ikke forudsige, hvordan man tager imod de nyuddannede pædagoger med de nye typer specialiseringer. Carsten det er måske vigtigt netop at få væsentligt flere pædagoger ind i skole-fritidsfeltet. Vi skal måske netop bevare trykket, så de kommer til at fylde mere ind i skoleverdenen og måske derigennem få mere indflydelse og betydning. Kiri hvilken mening ville kombinationspladser give når man netop har forsøgt at styrke specialiseringerne? - måske skulle vi forsøge at fokusere på ældreområdet. - ved man hvor mange pædagoger, der reelt bliver i faget? Peter pædagoger er meget fag-trofaste men til gengæld er der sket en stor stigning i andelen af nyuddannede, der går videre på kandidatuddannelse. Det er fordoblet i løbet af de seneste 8 år. Jonna alle færdigt uddannede pædagoger kan og skal kunne arbejde indenfor alle arbejdsfelter. Mette kommer fra et meget specialiseret tilbud. Det kan være udfordrende, at se hvorfor man der vil vælge en nyuddannet, som ikke har social-specialspecialiseringen. Det skal vi arbejde med i det pædagogiske arbejdsfelt. 3/7 Ole måske skal vi i kommunerne arbejde nærmere med at få overblik over hvilket specialiseringsfelt vores pædagoger arbejder indenfor helt konkret. - desværre ser det også ud til, at antallet af arbejdspladser falder mest i den vestlige del af regionen. Han ville derfor anbefale at man skærer flest pladser væk i den vestlige del af området fremadrettet. Peter det er helt afgørende, at pædagoguddannelsen fortsat er en helhedsuddannelse og specialiseringen skal ses som en mulighed for at fordybe sig ind i nogle felter. Kiri de studerende forventer, at den valgte specialisering er mere bestemmende for hvilke arbejdsfelter man efterfølgende har mulighed for at komme ind på. Mette det samme gælder ude i praksisfeltet. Helle indenfor flere af de meget specialiserede institutioner efterspørges ofte pædagoger, der har massiv viden om normalområdet fordi det specielle er så specielt at man skal vide hvad det normale er. Kiri det er vigtigt at få den fortælling ud. Søren tror at specialfeltet vil foretrække nyuddannede med social-specialspecialiseringen fordi det felt efterspørger specialviden. Konklusion: Uddannelsesudvalget tager med de nævnte bemærkninger praktikpladsforums indstilling til efterretning. Der skal arbejdes med at får tallene for fordelingen mellem specialiseringerne mere valide fremadrettet. Der skal kommunikeres tydeligere om enhedsuddannelsen.

4 Punkt 3 10:45-11:30 Emne: Strategi Bilag 3.1. Strategiske initiativer i PSH version 1, Bilag 3.2. VIA-strategi-2015 version 1.4. og Bilag 3.3. Skabelon til respons og input inden 27 feb.15 På den seneste møde drøftede vi VIA s udspil til strategi for Nu er der formuleret et udspil strategiske initiativer i Pædagogisk Socialfagligt Hovedområdet. Disse initiativer drøftes med henblik på at give respons samt foreslå mere konkrete initiativer. Referat: Peter er nu ved at formulere et strategisprint for udkastet til strategiske udfordringer blev drøftet på sidste møde i uddannelsesudvalget. - det er tydeligt, at direktionen har hørt vores kommentarer, selvom ikke alt er blevet fulgt. - i Pædagogisk-Socialfagligt Hovedområde (PSH) skal der udarbejdes et notat om strategiske indsatser (udkast i bilag) - alle kommentarer fra udvalget bliver behandlet i chefgruppen. 4/7 Drøftelse: Nye læringsformer Jonna - de studerende kunne holde oplæg for hinanden om de tre forskellige specialiseringer - når de studerende er i praktik kunne der etableres en hot-line ind til uddannelsesstedet som de studerende kan benytte hvis de gør sig særlige overvejelser. Mette vil gerne have, at aftagerne kommer mere på banen ind i uddannelses-oplæg. Vil gerne bidrage med indspark og oplæg om, hvordan man helt konkret arbejder indenfor det felt man repræsenterer. Jonna har været inde på modul 6 og holdt oplæg for studerende i Holstebro. Det er superspændende. Kiri flere gæstelærere ville give mere variation og mere kobling ud til praksis. - ved hot-line ideen skal der være lidt kvalitetssikring, så uddannelsen ikke spilder sin tid på helt banale og irrelevante spørgsmål. Helle i Aarhus tænker vi mere utraditionelle aftagerfelter ind og ikke bare traditionelle pædagogiske arbejdsområder. Maria den nye uddannelse styrker for alvor samarbejdet med praksisfeltet. - oplever kun positiv respons fra samarbejdspartnere. Inge samspillet med andre uddannelsesfelter og arbejdsfelter kan også udvikles. - frivillige studiekredse er også en mulighed. Også her på tværs af uddannelserne. Pia at praksis deltager som medbedømmer forpligter også uddannelsen ift. at sikre de er klædt på til det. Ole tror bestemt at både kommuner og region vil bidrage med forskellige oplæg. Det forudsætter, at vi sammen med uddannelsen finder ud af hvordan kommuner og region forpligtes til det og hvad der forventes eller kræves. Er overbevist om, at der er opbakning til det fra den øverste ledelse i kommunerne.

5 Carsten nogle af de studerende er særligt udfordrede ift. at agere på en arbejdsplads. Der kan vi som kommuner godt være med til at italesætte og definere nogle krav til de studerende. Øget fokus på det private erhvervsliv Ole der er en række af praktikpladser, som falder udenfor de tre specialiseringer. Der bør være en åbning for undtagelser så der kunne oprettes pladser indenfor frivillighedsfeltet, private virksomheder, civilsamfundet mm. Kiri det lyder spændende. Maria studentervæksthusene kan bidrage til koblingen mellem det private, offentlige og innovative. Jonna foreslår, at kommunerne f.eks. går foran og opretter et par testpladser som et forsøg. Inge forsøg med at studerende gennemfører samskabelsesprojekter sammen med private virksomheder f.eks. Bilka Et stærkt samfundsengagement Pia godt at det er kommet med. Inge evt. styrke det der handler om medborgerskab i selve uddannelsen. Kis hvordan kunne det se ud? Inge f.eks. et samarbejde omkring frivillighuset, hvor studerende indgår i forskellige projekter omkring børn med ADHD og autisme gennem frivilligt arbejde i løbet af deres studietid. - nuværende studerende, der fungerer som mentorer ift. nye ansøgere, der gerne vil ind på pædagoguddannelsen. Lars ordet social retfærdighed skal måske ikke benyttes. Kan det skrives på en anden måde. Det bør måske ikke være noget uddannelsen skal definere. Det er lidt for politisk. - hellere fokusere på den professionelle dømmekraft. Peter det er hentet fra EU og menneskerettighederne omkring social justice. Mette vigtigt, at inddrage de strategier der danner afsæt for kommunernes arbejde, så de studerende kan se hvordan det forvaltes ude lokalt. En mere smidig organisation Helle vigtigt at skabe transparente beslutninger for medarbejdere og involvering. Maria vigtigt at der er fokus på kerneydelsen nemlig grunduddannelsen. 5/7 Konklusion: Trine og Peter videreformidler kommentarerne i forbindelse med det videre arbejde med PSH s strategiske indsatser. Punkt 4 11:30-12:15 Emne: Studentertilfredshedsundersøgelsen Referat: Peter Møller Pedersen fremlægger den seneste studentertilfredshedsundersøgelse. Undersøgelsen drøftes og uddannelsesudvalget rådgiver VIA om de kommende handleplaner. Peter desværre viser undersøgelsen et fald i de studerendes tilfredshed med uddannelsen. - det var forventeligt pga. implementering af ny uddannelse, overgangshold og usikkerhed omkring de nye spe-

6 cialiseringer og praktikker. - der var diskussioner omkring ny uddannelse og blokader omkring det tidspunkt hvor undersøgelsen blev lavet. - studieglæden er derfor markant lavere end før især blandt de der blev overflyttet til ny uddannelse og bl.a. følte sig som prøveklud for alt det nye. - man ser nøjagtigt samme tendens i hele pædagoguddannelsen i hele landet. - markant fald ift. andelen af feedback. Maria bl.a. fordi der på den gamle uddannelsen var mindre forventning om feedback. Kiri det var også et meget stort problem på den gamle uddannelse. Søren der har manglet klare udmeldinger omkring hvordan og hvor meget feedback der ville komme. - vigtigt, at vide på forhånd om der kommer respons på de opgaver man laver. Jonna det er helt afgørende at der er feedback for at man som studerende kan udvikle sig. Kiri det er nogle opgaver hvor det er enormt vigtigt, at respons prioriteres for at man som studerende kan lære hvad man har gjort godt og mindre godt. Peter der kommer en handling på dette både i VIA og på landsplan. I VIA arbejder vi frem mod at kunne give feedbach på alle opgaver efter sommerferien. Mette hvordan kan man sikre, at der kommer en større svarprocent? Kiri det ville være godt hvis der fra ledelsens side forlanges at det skemalægges og italesættes, at det SKAL besvares. Inge det er vigtigt, at vise de studerende hvordan deres evalueringer efterfølgende bruges ind i uddannelsen. Mette/Jonna brug endelig praktikinstitutionerne til de studerende der er ude i praktik på det tidspunkt hvor undersøgelsen kommer. Det kunne evt. hjælpe på svarprocenten. Peter heldigvis viser undersøgelsen, at de oplever praktikken som meget relevant ind i uddannelsen. Lars når der er så store udsving mellem de enkelte udbudssteder kunne der måske være basis for at udveksle erfaringer mellem de enkelte steder. Man kan jo godt lære af hinanden. Helle de konkrete kommentarer de studerende giver kan være meget interessante at sammenligne og analysere lokalt. Pia enkeltstående situationer kan også slå hårdt igennem. 6/7 Peter nu udarbejdes der handleplaner for de enkelte steder. Deadline er 1. maj fremadrettet vil man fra UC-sektorens side arbejde på en revision af taksameterniveauerne. Konklusion: Det blev besluttet, at handleplanerne præsenteres for de studerende og studieråd lokalt og at det præsenteres igen i uddannelsesudvalget i hovedtræk d. 4/ Der præsenteres samtidig en oversigt over timetal og taksameter. Situationen omkring feedback følges også tæt i uddannelsesudvalget. Peter der kommer en revideret model for hvordan man fremadrettet skal arbejde med feedback.

7 Se i øvrigt vedhæftede oversigt. Punkt 5 12:15-12:35 Emne: Deltagelsespligt Af studieordningen fremgår det at bestemmelserne om deltagelsespligt evalueres efter det første år. I bilaget fremgår designet for denne undersøgelse. Peter Møller Pedersen fremlægger undersøgelsens temaer, som drøftes. Bilag 5.1. Notat om deltagelsespligt Referat: Peter vi har forpligtet os til at evaluere dette grundigt. Punktet kommer derfor på igen i uddannelsesudvalget i juni. 7/7 Punkt 6 Emne: Referat: Eventuelt Næste møde, 4/ kl. 10:00-13:00 Campus Horsens.

Mødedato: Den 20. november 2014 Kl. 10-13

Mødedato: Den 20. november 2014 Kl. 10-13 Giv mening VIA University College Uddannelsesudvalg for Pædagoguddannelsen i VIA Sted: Pædagoguddannelsen Randers Jens Otto Krags Plads 3 8900 Randers C Mødedato: Den 20. november 2014 Kl. 10-13 Deltagere

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. Uddannelsesudvalg for pædagoguddannelsen i VIA

REFERAT/ DAGSORDEN. Uddannelsesudvalg for pædagoguddannelsen i VIA Uddannelsesudvalg for pædagoguddannelsen i VIA Sted: Campus Viborg, lokale B331 Mødedato: 27. juni 2017 kl. 9-12 Deltagere Chefkonsulent Mette Lyager (VIA)Studerende Melissa Rasmussen (Pædagoguddannelsen

Læs mere

Mødedato: 4. juni 2015 kl

Mødedato: 4. juni 2015 kl Giv mening VIA University College Uddannelsesudvalg for Pædagoguddannelsen i VIA Sted: Campus Horsens Mødedato: 4. juni 2015 kl. 10-13 Deltagere Jonna Uhre (BUPL), Line Hundebøll (SL), Dagtilbudschef Carsten

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalg for pædagoguddannelsen i VIA

REFERAT. Uddannelsesudvalg for pædagoguddannelsen i VIA Uddannelsesudvalg for pædagoguddannelsen i VIA Sted: Pædagoguddannelsen i Randers Lokale 2.04 Mødedato: 16. maj 2018, kl. 9-12 Deltagere Daglig leder Mette Zahle (Center Bakkehuset), Studerende Melissa

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato:

Læs mere

Uddannelsesudvalg for pædagoguddannelsen og tilknyttede efter- og videreuddannelser

Uddannelsesudvalg for pædagoguddannelsen og tilknyttede efter- og videreuddannelser Referat Dato 13. september Mødeforum: Uddannelsesudvalg for pædagoguddannelsen og tilknyttede efter- og videreuddannelser Dato: 11. september Tid: 9:00-12:00 Sted: Mødeleder: Deltagere: Campus Viborg,

Læs mere

Mødedato: Den 23. juni 2015 Kl. 14:00-16:00

Mødedato: Den 23. juni 2015 Kl. 14:00-16:00 Giv mening VIA University College Uddannelsesudvalg for 3K 14:00-16:00 Sted: Diakonhøjskolen i Aarhus Mødedato: Den 23. juni 2015 Kl. 14:00-16:00 Deltagere Bettina Maindal Kjærgaard (underviser), Johannes

Læs mere

Mødedato: Den 22.. april 2014

Mødedato: Den 22.. april 2014 Giv mening VIA University College Temamøde om ny Pædagoguddannelsen i VIA 9:00-12:00 Sted: Jydsk Mødedato: Den 22.. april 2014 Deltagere Christian Jepsen (institution i Horsens), Kiri (Studerende Horsens),

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: Campus Viborg Prinsens Allé 2 8800 Viborg Lokale B331 Mødedato: Den 4. marts 2015 kl. 11.00-17.00 GODKENDT

Læs mere

Mødedato: Den 17. februar 2015 Kl. 14:00-16:00

Mødedato: Den 17. februar 2015 Kl. 14:00-16:00 Giv mening VIA University College Uddannelsesudvalg for 3K 14:00-16:00 Sted: Diakonhøjskolen i Aarhus Mødedato: Den 17. februar 2015 Kl. 14:00-16:00 Deltagere Johannes Nissen (Aarhus Universitet), Bodil

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg GODKENDT

Læs mere

Referat Dato 24. november 2011

Referat Dato 24. november 2011 Referat Dato Mødeforum: Uddannelsesudvalg for pædagoguddannelsen og tilknyttede efter- og videreuddannelser Dato: 23. november Tid: 9:00-12:00 Sted: Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Campus Horsens,

Læs mere

Referat Dato 25. januar 2013

Referat Dato 25. januar 2013 Referat Dato 25. januar 2013 Mødeforum: Uddannelsesudvalg for pædagoguddannelsen og tilknyttede efter- og videreuddannelser Dato: 20. februar 2013 Tid: 9:00-12:00 Sted: Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent:

Læs mere

Uddannelsesudvalg for PB i Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K)

Uddannelsesudvalg for PB i Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K) Referat Dato Mødeforum: Uddannelsesudvalg for PB i Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K) Dato: 14september Tid: 12:00-15:00 Sted: Diakonhøjskolen, Aarhus Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Formand

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Professionshøjskolen VIA Campus Holstebro Gl Struervej 1 7500 Holstebro Mødedato:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College GODKENDT

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College GODKENDT Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 16. december 2014 kl. 12.00

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. Uddannelsesudvalg for 3 K uddannelsen

REFERAT/ DAGSORDEN. Uddannelsesudvalg for 3 K uddannelsen Uddannelsesudvalg for 3 K uddannelsen Sted: Diakonhøjskolen Aarhus Mødedato: 17. maj 2016, kl. 14-16 Deltagere Kirsten Skovgaard (Holstebro Kommune), John Lorenzen (Saralystkirken), Helene Hay (Stud. Teol.,

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 31.10 8200 Aarhus N Mødedato: Den 10. december 2014 kl. 12.30-14.30 Deltagere

Læs mere

Referat 2. oktober 2013

Referat 2. oktober 2013 Referat Mødeforum: Uddannelsesudvalg for PB i Kristendom, Kultur og Dato: 30. september 2013 Tid: 14:00-16:00 Sted: Diakonhøjskolen, Aarhus Mødeleder: Deltagere: Formand Lars Bundgaard (De kirkelige organisationer

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato: Den 23. juni 2014 kl.

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 30. marts 2015

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 9. juni 2015 kl.

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen Sted: VIA University College Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N Mødedato: Den 8. juni 2015 kl.

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for Pædagoguddannelsen mandag den 30. april 2018 kl Niels Bohrs Allé 1, Odense M, lokale H.

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for Pædagoguddannelsen mandag den 30. april 2018 kl Niels Bohrs Allé 1, Odense M, lokale H. Referat Afdeling/enhed Pædagogddannelsen, UCL Mødedato 30-04-2018 Udarbejdet af ANKB Dokumentnavn 2018-04-30 Referat Uddannelsesudvalget.PU Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for Pædagoguddannelsen

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeindkaldelse Mødeforum: Overordnet samarbejdsorgan for klinisk undervisning Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30 Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Bodil Primsø Tove

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Godkendt referat mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Godkendt referat mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Godkendt referat mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Professionshøjskolen VIA Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro Mødedato: Den 18. august 2014 kl. 10.00

Læs mere

Fællesmødet: lokale D014, Monofagligtmøde: Lokaleoversigt fremsendes sammen med dagsorden for fællesmødet.

Fællesmødet: lokale D014, Monofagligtmøde: Lokaleoversigt fremsendes sammen med dagsorden for fællesmødet. Referat Mødedato: Tirsdag den 4. oktober 2016 Starttidspunkt: Monofagligt møde Kl. 14.00 16.00 Fællesmødet er fra kl. 13.00 14.00 Mødested: Ankerhus, Slagelsevej 70-74. 4180 Sorø - Lokale D014 Mødelokale:

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen

REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen Mødetidspunkt: Torsdag den 2. oktober 2014 kl. 14.00-16.00 Mødested: Referent: Deltagere: Skolevangen 45, Hjørring Lokale H 75 Gitte Orlowitz Anne Krogh,

Læs mere

Handlingsplan for studentertilfredshedsundersøgelsen og undervisningsmiljøvurdering Pædagoguddannelsen i Randers

Handlingsplan for studentertilfredshedsundersøgelsen og undervisningsmiljøvurdering Pædagoguddannelsen i Randers Find vejen frem VIA University College Dato: 30. april 2015 Journalnr.: U0124-4-04-1-14 Handlingsplan for n og undervisningsmiljøvurdering 2014 - Pædagoguddannelsen i Randers Resultaterne af Studentertilfredshedsundersøgelsen

Læs mere

Møde i Uddannelsesudvalget for Pædagoguddannelsen guddannelsen i UCL

Møde i Uddannelsesudvalget for Pædagoguddannelsen guddannelsen i UCL Referat Mødedato 24. oktober 2013 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt 17:00 Afdeling/enhed Pædagoguddannelsen i UCL Dokumentnavn 2013-10-24 dagsorden Uddannelsesudvalget Dokumentnummer Arbejdsområde Uddannelsesudvalget

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalg Design

REFERAT Uddannelsesudvalg Design REFERAT Uddannelsesudvalg Design Mødetidspunkt: Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Onsdag den 15 februar Sofiendalsvej 60, 9200 Aalborg SV SD - 1.1.0.5 LBD Casper Sørensen Elsebeth Gabel

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Sted: Campus Aarhus N, Hedeager 2, 8200 Aarhus 2, lokale 35.26

Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Sted: Campus Aarhus N, Hedeager 2, 8200 Aarhus 2, lokale 35.26 Dagsorden Journalnr.: U0200-7-04-34-12 Ref.: LEFO Dato: 02-04-2014 Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen Dato: 10. april 2014 Tid: Kl. 14.00-17.00 Sted: Campus Aarhus N, Hedeager 2,

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor

REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor Mødetidspunkt: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 13:30-15:30 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Hobrovej 85, 9000 Aalborg - Lokale 5.k.22 Julie

Læs mere

Dagsorden monofagligt møde i uddannelsesudvalget

Dagsorden monofagligt møde i uddannelsesudvalget Dagsorden monofagligt møde i uddannelsesudvalget Mødedato: Onsdag d. 10. maj 2017 Starttidspunkt: Fællesmøde kl. 13.00 14.00 Monofagligt møde kl. 14.00-16.00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Campus Roskilde

Læs mere

Referat monofagligt møde i uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen

Referat monofagligt møde i uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen Referat monofagligt møde i uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen Mødedato: 5. oktober 2017 Starttidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Lokale: B1.06 Deltagere: Campus Roskilde, Trekroner

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 32.30 8200 Aarhus N Mødedato: Den 16. september 2014

Læs mere

Niels Hörup, Steen Sørensen og Per B. Christensen. 1. Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra rektor og bestyrelsesformand...

Niels Hörup, Steen Sørensen og Per B. Christensen. 1. Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra rektor og bestyrelsesformand... Mødereferat Mødedato: Tirsdag den 24. maj 2011 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige, Knud Henning Andersen, Bente Sorgenfrey,

Læs mere

Campus Roskilde Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde

Campus Roskilde Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde Dagsorden uddannelsesudvalgsmøde Socialrådgiveruddannelsen Mødedato: Tirsdag den 24. april 2013 Starttidspunkt: Sluttidspunkt: Mødested: Kl.14.00 Kl.16.00 Campus Roskilde Trekroner Forskerpark 4, 4000

Læs mere

Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde

Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Mødedato: Starttidspunkt: 11. april Kl. 13.30: pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale: Deltagere:

Læs mere

LSU møde fredag den 22. juni 2012 kl i lokale R1, Rømersvej, Odense

LSU møde fredag den 22. juni 2012 kl i lokale R1, Rømersvej, Odense Referat Mødedato 22. juni 2012 Starttidspunkt 10:00 Sluttidspunkt 12:00 Afdeling/enhed Pædagoguddannelsen Dokumentnavn 2012-06-22 referat LSU Dokumentnummer Arbejdsområde LSU for Pædagoguddannelsen i UCL

Læs mere

Møde i Uddannelsesudvalget for Pædagoguddannelsen i UCL

Møde i Uddannelsesudvalget for Pædagoguddannelsen i UCL Referat Mødedato 1. november 2012 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt 17:00 Afdeling/enhed Pædagoguddannelsen i UCL Dokumentnavn 2012-11-01 dagsorden Uddannelsesudvalget Dokumentnummer Arbejdsområde Uddannelsesudvalget

Læs mere

Samskabelse i forpligtende samarbejder med praksis frivilligt socialt arbejde som det tredje læringsrum

Samskabelse i forpligtende samarbejder med praksis frivilligt socialt arbejde som det tredje læringsrum Samskabelse i forpligtende samarbejder med praksis frivilligt socialt arbejde som det tredje læringsrum FoU-projekt, Pædagoguddannelsen i Horsens, VIA UC Projektdeltagere Projektleder: Bodil Klausen Projektmedarbejdere:

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. VIA-DSR møde Sted: Campus Holstebro Gl. Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A367 Mødedato: 15. december 2016 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for Pædagoguddannelsen torsdag den 4. maj 2017 kl Niels Bohrs Allé 1, Odense, lokale C.

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for Pædagoguddannelsen torsdag den 4. maj 2017 kl Niels Bohrs Allé 1, Odense, lokale C. Referat Afdeling/enhed Mødedato Udarbejdet af Dokumentnavn Pædagogddannelsen, UCL 04-maj--2017 ANKB 2017-05-04 Referat Uddannelsesudvalget.PU Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for Pædagoguddannelsen

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref: RESC Dato: 22. december 2011

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref: RESC Dato: 22. december 2011 Mødeindkaldelse J.nr.: U0200-7-04-118- 10 Ref: RESC Dato: 22. december 2011 Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen Dato: 16.11.2011 Tid: 14-17 Sted: Psykomotorikuddannelsen i Randers,

Læs mere

Referat Uddannelsesudvalg Bioanalyse

Referat Uddannelsesudvalg Bioanalyse Referat Uddannelsesudvalg Bioanalyse Mødedato: 05. oktober 2017 Starttidspunkt: Kl. 11.00 Sluttidspunkt: Kl. 13.00 Mødested: Lokale: B0.38 Deltagere: Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde

Læs mere

Referat Dato 13.december 2013

Referat Dato 13.december 2013 Referat Dato 13.december Mødeforum: Uddannelsesudvalg for pædagoguddannelsen og tilknyttede efter- og videreuddannelser Dato: 11. december Tid: 9:00-13:00 Sted: Mødeleder: Deltagere: Pædagoguddannelsen

Læs mere

Referat Fredag den 10. februar 2017 kl Mødelokale 10, Regionshuset, Alleen 15, 4180 Sorø

Referat Fredag den 10. februar 2017 kl Mødelokale 10, Regionshuset, Alleen 15, 4180 Sorø Møde i Regionalt Strategisk Samarbejdsforum Referat Fredag den 10. februar 2017 kl. 13.00 16.00 Mødelokale 10, Regionshuset, Alleen 15, 4180 Sorø DELTAGERE Repræsentanter Region Sjælland: Kim Leck Fischer

Læs mere

Dato: 30-05-2012 Tid: 12:00 16:00 Journalnr.: U0200-7-04-21-11. Campus Silkeborg, Nattergalevej 1, 8600 Silkeborg, mødelokale B128

Dato: 30-05-2012 Tid: 12:00 16:00 Journalnr.: U0200-7-04-21-11. Campus Silkeborg, Nattergalevej 1, 8600 Silkeborg, mødelokale B128 Mødeforum: Uddannelsesudvalg for Sygeplejerskeuddannelsen Dato: 30-05-2012 Tid: 12:00 16:00 Journalnr.: U0200-7-04-21-11 Sted: Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Campus Silkeborg, Nattergalevej 1,

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalg for 3 K uddannelsen

REFERAT. Uddannelsesudvalg for 3 K uddannelsen Uddannelsesudvalg for 3 K uddannelsen Sted: Diakonhøjskolen Aarhus Mødedato: 15. maj 2018, kl. 14-16 Deltagere Til stede: Marie Nyegaard (Jysk Børneforsorg/de diakonale organisationer) Jens Medom Madsen

Læs mere

Ingemannsvej 17, 4200 Slagelse. Natasja Pedersen Anette Holst Marie Ebbesen (barselsorlov)

Ingemannsvej 17, 4200 Slagelse. Natasja Pedersen Anette Holst Marie Ebbesen (barselsorlov) Mødereferat Mødedato: Tirsdag den 6. september 2011 Mødested: Campus Slagelse Ingemannsvej 17, 4200 Slagelse Journalnummer: Til stede: Fraværende: Eva Pedersen Hans Høyer Berit Vilsbøl Lene Kumpel Birgitte

Læs mere

Fysioterapeutuddannelsen Universitetsvej 1, P2/P3, Trekroner, 4000 Roskilde. Uddannelsesudvalg for fysioterapeutuddannelsen

Fysioterapeutuddannelsen Universitetsvej 1, P2/P3, Trekroner, 4000 Roskilde. Uddannelsesudvalg for fysioterapeutuddannelsen Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 29. maj 2012 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Campus Roskilde Fysioterapeutuddannelsen Universitetsvej 1, P2/P3, Trekroner, 4000 Roskilde Mødelokale:

Læs mere

Referat fra møde i uddannelsesudvalget på Læreruddannelsen 8. juni 2016

Referat fra møde i uddannelsesudvalget på Læreruddannelsen 8. juni 2016 Dato & tid 8.6.16 kl. 14-16 Referent Afbud Deltagere Lene Musiat Inger Andersen, Peter Rene Christensen, Anders Bülow Asger Villemoes Nielsen, Lars Kettel, Gorm Bagger Andersen, Ane Marie Kristensen, Kristine

Læs mere

1. Ny Pædagoguddannelse

1. Ny Pædagoguddannelse Dagsordenspunkt Uddannelse/afdeling: Pædagoguddannelsen/Slagelse Oprettelsesdato: 23-okt-2013 Sagsbehandler: STE Journal: Behandles af: Uddannelsesudvalg for pædagoguddannelsen Mødedato: 31-okt-2013 1.

Læs mere

KKR NOTAT. Dagsorden til møde i politisk praktikpladsforum den 20. maj

KKR NOTAT. Dagsorden til møde i politisk praktikpladsforum den 20. maj NOTAT KKR HOVEDSTADEN Dagsorden til møde i politisk praktikpladsforum den 20. maj Mødetidspunkt: Onsdag den 20. maj 2015, kl. 14-16 Mødested: Lyngby-Taarbæk, mødested følger senere. Deltagere: Byrådsmedlem

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 24. september 2013 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30

Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30 Referat Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen Journalnr.: U0160-7-04-1-13 Ref.: Lene Tetsche Dato: 17. maj 2013 Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30 Sted: Mødeleder:

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalget

REFERAT Uddannelsesudvalget REFERAT Uddannelsesudvalget Mødetidspunkt: Tirsdag den 8. marts 2016 kl. 13:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø C 3.31 Anja Kallestrup Mette

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 34.36 8200 Aarhus N Mødedato: Den 21. november 2014 kl. 10.00-15.00

Læs mere

Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden...

Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... Dagsorden Mødedato: Torsdag den 31. oktober 2013 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: Deltagere: Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Selvevaluering 2016: Den pædagogiske strategi

Selvevaluering 2016: Den pædagogiske strategi Selvevaluering 2016: Den pædagogiske strategi Indhold Indledning... 2 Skolens pædagogiske strategi... 3 Første del af selvevalueringen... 4 Kendskab til den pædagogiske strategi... 4 Sammenhæng mellem

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen (10 min)

REFERAT/ DAGSORDEN. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen (10 min) fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødelokale B128 GODKENDT Mødedato: 6. september 2016 Kl.12.00-15.00 Deltagere Marianne

Læs mere

REFERAT Lokalt Uddannelsesudvalg Pædagogisk Assistent

REFERAT Lokalt Uddannelsesudvalg Pædagogisk Assistent REFERAT Lokalt Uddannelsesudvalg Pædagogisk Assistent Mødetidspunkt: Onsdag 7. juni 2017 kl. 09:00-11:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Lerpyttervej 43, 7700 Thisted Bodil Geipel Lauritsen

Læs mere

Uddannelsesudvalgsmøde Fysioterapeutuddannelsen

Uddannelsesudvalgsmøde Fysioterapeutuddannelsen Dato & tid 18. maj 2016 / 15-17 Referent Afbud Deltagere Gæst Christina Wind Tina Korsholm, Connie Ziegler, Kristian Thorborg, Peter Leedsager, Jeppe T. Thorup Andersen, Merete Røn Christensen, Hanne F.

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 24. februar 2017 Kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser 2013-14 L 17 Bilag 1 Offentligt

Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser 2013-14 L 17 Bilag 1 Offentligt Udvalget for Forskning, 2013-14 L 17 Bilag 1 Offentligt Notat Kommenteret høringsoversigt til lovforslag om ændring af lov om onshøjskoler for videregående uddannelser og lov om Danmarks institut og om

Læs mere

Socialrådgiveruddannelsen Ibsgården 222, 4000 Roskilde

Socialrådgiveruddannelsen Ibsgården 222, 4000 Roskilde Mødereferat Mødedato: Onsdag den 23. marts 2011 Mødested: Campus Roskilde Socialrådgiveruddannelsen Ibsgården 222, 4000 Roskilde Journalnummer: Til stede: Fraværende: Birgitte Andersen, Majbrit Berlau,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Fredag d. 11.april 2014 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø følger Uddannelsesudvalg for Læreruddannelsen

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Bygningskonstruktøruddannelsen og Kort- og landmålingstekniker samt og tilknyttede efter- og videreuddannelser DAGSORDEN

Uddannelsesudvalget for Bygningskonstruktøruddannelsen og Kort- og landmålingstekniker samt og tilknyttede efter- og videreuddannelser DAGSORDEN VIA University College Uddannelsesudvalget for Bygningskonstruktøruddannelsen og Kort- og landmålingstekniker samt og tilknyttede efter- og videreuddannelser Sted: VIA University College Campus Holstebro

Læs mere

Dagsorden møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiverudannelsen

Dagsorden møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiverudannelsen Dagsorden møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiverudannelsen Professionshøjskolen Absalon Mødedato: 5. oktober 2017 Starttidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Lokale: B1.14 Deltagere:

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen

REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen Mødetidspunkt: Torsdag den 13. februar 2014 kl. 14-16 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Afbud: Sagsnr.: Hobrovej 85, Aalborg Lokale

Læs mere

Referat fra møde i uddannelsesudvalget på Læreruddannelsen 28. september 2016

Referat fra møde i uddannelsesudvalget på Læreruddannelsen 28. september 2016 Dato & tid 28.9.16 kl. 14-16 Referent Afbud Deltagere Lene Musiat Kristine Falgaard, Inger Andersen, Sofie Wilken Bovien Jensenius, Thit Fabrin Ditzel, Gorm Bagger Andersen, Peter Rene Christensen, Ane

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Torsdag den 15. december 2016 Kl. 10.00-14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) - OK Jens

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Godkendt

Læs mere

Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark. Deltagere: Trepartsmøde kl Uddannelsesudvalg for Pædagoguddannelsen kl

Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark. Deltagere: Trepartsmøde kl Uddannelsesudvalg for Pædagoguddannelsen kl Referat Mødedato: 24.04.2013 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark Mødelokale: Deltagere: Trepartsmøde kl. 13.00-14.00 Uddannelsesudvalg for

Læs mere

NOTAT. Notat. Kvalitetsrapportering i VIA

NOTAT. Notat. Kvalitetsrapportering i VIA Træd i karakter VIA University College Notat Kvalitetsrapportering i VIA Kvalitetsrapportering i VIA Kvalitetsrapporten er et internt ledelses- og styringsinstrument med fokus på uddannelseskvalitet. Rapporten

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR Møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR Møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR Møde Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 27. oktober 2016 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Peter Vari, Jennifer Terstegge, Amanda

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen Sted: Campus Randers Jens Otto Krags Pl. 3, 8900 Randers C GODKENDT Mødedato: Den 19. oktober 2015 kl. 12.00 15.00

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden (5 min.) Godkendelse af referat (5 min.)... 2

1. Godkendelse af dagsorden (5 min.) Godkendelse af referat (5 min.)... 2 Dagsorden Mødedato: Onsdag d. 28. juni 2017 Starttidspunkt: Kl. 14.00 16.00 Mødested: Campus Roskilde Mødelokale: A2.03 Mødesekretær: Ledelseskonsulent Maja Brink Houborg Dagsordenspunkter 1. Godkendelse

Læs mere

Referat møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiveruddannelsen

Referat møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiveruddannelsen Referat møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiveruddannelsen Professionshøjskolen Absalon Mødedato: 5. oktober 2017 Starttidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Lokale: B1.14 Deltagere:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Punkt 2. Strategien for VIA 2015-17 (20 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Punkt 2. Strategien for VIA 2015-17 (20 min) Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen Sted: VIA University College Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N Mødedato: Den 12. januar 2015 kl. 12.00 15.00

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden Gør tanke til handling VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College Mødested Campus Viborg, Prinsens Allé 2, 8800 Viborg, Lokale B 232 Mødetidspunkt Kl. 15.30-18.30 Der serveres

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Campus Holstebro, Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro, lokale E707

Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Campus Holstebro, Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro, lokale E707 Mødereferat GODKENDT Journalnr.: U0200-7-04-33-12 Ref.: LEFO Dato: 05-05-2013 Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Dato: 3. marts 2014 Tid: Kl. 10.00-15.00 Sted: Mødeleder: Deltagere:

Læs mere

Dagsorden. Dagsordenspunkter. Mødedato: Tirsdag den 21. september Starttidspunkt: Kl. 15:00. Sluttidspunkt: Kl. 17:00

Dagsorden. Dagsordenspunkter. Mødedato: Tirsdag den 21. september Starttidspunkt: Kl. 15:00. Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 21. september 2010 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Mødelokale: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Mødelokale 2. sal Journalnummer:

Læs mere

Bioanalytikeruddannelsen Parkvej 190, 4700 Næstved

Bioanalytikeruddannelsen Parkvej 190, 4700 Næstved Mødereferat Mødedato: Fredag den 27. august 2010 Mødested: Campus Næstved Bioanalytikeruddannelsen Parkvej 190, 4700 Næstved Journalnummer: 7-05-001-0025 Til stede: Fraværende: Solveig Rosendahl, Lotte

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: Campus Aarhus Hedeager 2 8200 Aarhus Lokale 44.33 kl. 10-12 og 44.31 kl. 12-16.

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Professionshøjskolen VIA Hedeager 2 8200 Aarhus N Mødedato: Den 21. januar 2015 kl. 10.00 15.00 Mødelokale:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl. 13.00-16.00 hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Der var afbud fra Margrete Bak. Referent var direktør Erik Krarup.

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Fælles OSKU. VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Fælles OSKU. VIA University College VIA University College fra mødet i Fælles OSKU Sted: Campus Viborg Prinsens Allé 2 8800 Viborg lokale B 330 Mødedato: 11. juni 2014 kl. 10.00 14.00. Deltagere Tove Kristensen, Hospitalsenhed Midt, Marianne

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Beskrivelse af aftagerkontakt

Beskrivelse af aftagerkontakt side 1/ Afdeling/enhed Oprettelsesdato Udarbejdet af Dokumentnavn Pædagoguddannelsen i UCL 20-sep-2013 ELWA 131023 Beskrivelse af praksis for aftagerkontakt K3 Beskrivelse af aftagerkontakt Indledning:

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Side 1/5 Mødedato: 18. marts 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Deltagere: Vibe Aarkrog (formand), Jeanette Magne (afgående formand), Frans Ørsted Andersen,

Læs mere

UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK

UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK Til stede: Kim Larsen Anne Birgitte Hermansen Trine Etzerodt Benedicte Schønemann Bernstorff Jakobsen Birgit Messerschmidt Bjørn Hurtigkarl Charline Borgen Amdisen Bossen

Læs mere

Referat Uddannelsesudvalg Sygepleje

Referat Uddannelsesudvalg Sygepleje Referat Uddannelsesudvalg Sygepleje Mødedato: 5. oktober 2017 Starttidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Lokale: B0.38 Deltagere: Fraværende: Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark 4,

Læs mere

Dagsorden uddannelsesudvalgsmøde Fysioterapeutuddannelsen

Dagsorden uddannelsesudvalgsmøde Fysioterapeutuddannelsen Dagsorden uddannelsesudvalgsmøde Fysioterapeutuddannelsen Mødedato: Tirsdag den 24. april 2013 Starttidspunkt: Sluttidspunkt: Mødested: Kl.14.00. Kl.16.00 Campus Roskilde Trekroner Forskerpark 4, 4000

Læs mere