Hvidbog over indsigelser lokalplan 612

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvidbog over indsigelser lokalplan 612"

Transkript

1 Hvidbog over indsigelser lokalplan 612 Forslag til lokalplan 612 for et område til blandet bolig og erhverv ved Bryghusvej i Svendborg har været offentliggjort i 8 uger med frist den Der er modtaget følgende indsigelser, som gengives i resumé. De originale indsigelser er vedlagt dagsorden i bilag. Indsigelse 1 - fra beboere og personale på Støttecenter Bryggerlunden. Og en pårørende til beboer på Bryghusvej 58: 1.1 Påpeger, at det ikke fremgår tydeligt i lokalplanforslaget, at der er aftale om opførelse af et cykel/knallertskur. Det ønskes at der tages hensyn til opstilling af et sådant skur. Ad 1.1: Administrationens kommentarer: Der er intet i lokalplanforslaget der hindrer opstilling af et sådan skur. Indsigelse 2 - fra Beboere på Høje Bøge Vej (nr. 14, 16, 18 og 20): 2.1 Ved borgermødet blev mulige placeringer af parkeringsareal drøftet som alternativ til placeringen mellem Johannes Jørgensens Vej og Bryghusvej. Ét af forslagene var at benytte det grønne areal umiddelbart vest for lokalplanområdet. Indsigelsen lyder på, at beboerne ikke ønsker, at denne placering skal benyttes, da det vil give dem lys- og lydgener. Ad 2.1: Det omtalte areal er ikke en mulighed for parkering, da det er friareal for de omkringliggende ejendomme og i privat eje.

2 Indsigelse 3 - fra ejer af Søgårdsvænge 9A og 9B. Og beboer på Søgårdsvænge 7: 3.1 Bifalder ikke ind- og udkørselsforhold til parkeringspladsen mellem Johannes Jørgensens Vej og Bryghusvej. Indsiger forslår i stedet indkørsel via Bryghusvej eller Johannes Jørgensens vej, da Søgårdsvænge lige såvel som Søgårdvej ikke er særlig bred, og der er mange børn i området. Ad. 3.1: Indkørsel til parkeringspladsen via Bryghusvej er, vejteknisk set, yderst svært at lave. Terrænforskellen mellem Bryghusvej og Søgårdsvej er cirka 2 meter, hvorfor der skal etableres en rampe. Rampen skal være cirka 40 meter lang (maks 25 promilles hældning). Der er kun 20 meter til parkeringsarealet fra Bryghusvej. Desuden vil rampen lukke for adgangen til virksomheden på Søgårdsvænge 9 idet den vil ligge 1 m lavere end rampen. Administrationen anbefaler at indsigelsen ikke imødekommes. 3.2 Den sidste del af Søgårdsvej er ensrettet med det formål at mindske trafikken. Med parkeringsløsningen i lokalplanforslaget vil dette være spildt. Ad. 3.2: Der er indkørsel forbudt til Søgårdsvej fra Johannes Jørgensens Vej (den er ikke ensrettet). Parkeringspladsen ændres til udelukkende at være for demensbyens ansatte, og det vil derfor dreje sig om en mindre forøgelse af biler på ca. 30 biler morgen og fyraften. Det er administrationens vurdering, at der er tale om en forøgelse, som nuværende trafikløsning på Søgårdsvej godt kan rumme. Administrationen anbefaler at indsigelsen imødekommes delvist. 3.3 Indsiger forslår, at man i stedet benytter de allerede eksisterende parkeringspladser ved Midtbyhallen og etablerer fodgængerovergang til demensbyen. Ad. 3.3: Parkeringspladserne ved Midtbyhallen er offentlige og kan ikke reserveres til brug for demensbyens ansatte. Endvidere vil etablering af en forgængerovergang ikke være tilstrækkeligt sikkert, men vil kræve etablering af et lysreguleret kryds, hvilket ikke er en god løsning for trafikafviklingen på selve Johannes Jørgensens Vej, hvor man ønsker en effektiv afvikling uden mange stop. Administrationen anbefaler at indsigelsen ikke imødekommes. 3.4 Alternativt at der etableres parkering i den sydligste del af lokalplanområdet (for enden af Bryghusvej), med indkørsel fra Bryghusvej. Ad. 3.4: Enden af Bryghusvej inddrages til demensbyen og det vil være denne vej beboerne skal benytte for at komme ned til friarealet i den sydlige del af demensbyen. Administrationen anbefaler at indsigelsen ikke imødekommes.

3 Indsigelse 4 - fra beboer på Bryghusvej 2, 244B: 4.1 Stiller spørgsmål til om der reserveres parkeringspladser til beboerne med bil. Ad.4. 1: Der er intet i lokalplanen der hindrer dette. 4.2 Indsiger påpeger den unødige tur man skal køre for at komme til at parkere på P3 og at der vil være situationer hvor pårørende tilkaldes akut og tvinges ud på denne omvej. Ad. 4.2: I indsigelsen nævnes parkeringsplads P3. Denne kan dog køres til direkte fra Johannes Jørgensens Vej via Bryghusvej. Plan går derfor ud fra, at indsiger mener P1, som man ankommer til via Søgårdsvej og Søgårdsvænge. Parkeringsplads P2 og P3 vejbetjenes direkte fra Bryghusvej. Her vil pårørende kunne parkere. P1 vil udelukkende blive for demensbyens ansatte som må køre via Søgårdsvej og Søgårdsvænge for at parkere. Administrationen anbefaler at indsigelsen ikke imødekommes. 4.3 Da gården lukkes for parkering finder indsigeren (årgang 1924) det besværligt, at skulle begive sig ud foran indkørslen for at komme med taxa eller lign. Der stilles spørgsmål til, om ambulancer, flyttemænd, rustvogn eller lignende vil have adgang til gården. Lige så vel som skraldevogn, vasketøjsbil og leverancer af varer. Ad. 4.3: Der er intet i lokalplanforslaget der hindrer, at der kan være adgang til gårdrummet for de nævnte køretøjer. Projektet demensbyen oplyser, at der bliver adgang til gården for ambulancer, rustvogne mv Stiller spørgsmål til hvem der skal benytte den nye vejadgang fra Skovvej ind i lokalplanområdet. Ad. 4.4: Det skal de beboere der bor indenfor lokalplanområdet, men som ikke er en del af demensbyen, kan køre til deres ejendom og de eksisterende parkeringspladser fra vejadgang fra Skovvej. 4.5 Er der tænkt på plads til cykelparkering for især de ansatte? Og rygelokale for de ældre, skrøbelige mennesker, hvor rygning måske er én af de eneste glæder de har tilbage? Ad. 4.5: Der er intet i lokalplanforslaget der hindrer cykelparkering eller rygelokale. 4.6 Stiller spørgsmål til vedligeholdelse af det grønne friarel mod syd i demensbyen og gør opmærksom på, at det bliver meget bekosteligt at vedligeholde.

4 Ad. 4.6: Budgettet for vedligeholdelse af friarealet er en del af projektet demensbyen og ikke relevant for lokalplanen eller den planlægningsmæssige del af demensbyen. 4.7 Indsiger forslår at opføre en overdækket gangbro fra Bryghuset til Bryggeren så de ansatte kan gå strækningen tørskoet. Ad. 4.7: Da området er fuldt udbygget, kan der ikke opføres ny bebyggelse ud over de eksisterende. Dog kan der efter Byrådets nærmere godkendelse opføres mindre bygningsdele, karnapper, tårne og indgangspartier. Etablering af en gangbro vil derfor kræve en særskilt sagsbehandling. Administrationen anbefaler at indsigelsen ikke imødekommes. Indsigelse 5 - fra Bestyrelsen for Beboerforeningen for Søgårdsvej-området: 5.1 Indsiger påpeger, at de to ejendomme Søgårdsvænge 2 og 4 vil opleves som midt i en rundkørsel, med et forventeligt værditab. Ad.5.1: For at undgå denne rundkørsel-effekt forslår administrationen, at ind- og udkørsel udelukkende bliver fra Søgårdsvænge. Administrationen anbefaler at indsigelsen imødekommes. 5.2 Indsiger påpeger desuden den øgede trafik på Søgårdsvej. Indsiger ønsker et roligt beboerkvarter værnet mod unødig trafik og støj. Ad.5.2: Se ad Forslår i stedet tilkørsel til parkeringspladsen via Bryghusvej. Ad. 5.3: Se ad Indsiger ønsker afskærmning fra parkeringspladsen ind til Søgårdsvænge, Stampebæksvej og forslår desuden et afskærmende hegn ud mod Johannes Jørgensens Vej for trafikstøj. Ad. 5.4: Administrationen anbefaler at indsigelsen delvist imødekommes med følgende tilføjelser: Den fremtidige parkeringsplads er i dag afskærmet med et træplankeværk ind imod Søgårdsvænge 4. Såfremt bunkeren fjernes på det udlagte parkeringsareal, skal der etableres afskærmning mod Stampebæksvej 4. Denne kan udføres som beplantning eller plankeværk. 5.5 Indsiger forslår som alternativ til P1 at benytte parkeringspladserne ved Midtbyhallen.

5 Ad. 5.5: se indsigelse 3 ad Indsiger forventer, at kvarterets beboere stadig har fri adgang til det grønne areal i lokalplanområdets sydlige del. Ad. 5.6: Da det grønne område bliver en del af demensbyen er det op til projektet demensbyen i hvilken grad arealet skal være åbent for offentligheden. Administrationen anbefaler at indsigelsen ikke imødekommes. Samlede forslag til ændringer af forslag til lokalplan 612 på baggrund af indsigelser: I redegørelsen under afsnittet Vej, sti og parkering står der på s. 9: I dagtimerne vil demensbyens parkeringspladser være reserveret til ansatte og brugere af demensbyen mens de i aften og nattetimerne vil være offentlige parkeringspladser. Her tilføjes: Dog vil parkeringspladsen mellem Johannes Jørgensens Vej og Bryghusvej (P1 på kortbilag 2) være reserveret til demensbyens ansatte hele døgnet. I redegørelsen under afsnittet Trafik på s. 12 står der, at Kommunalbestyrelsens beslutning om nedlæggelserne (af en del af hhv. Bryghusvej og Teglgårdsvej) vil blive offentliggjort sideløbende med offentliggørelse af lokalplanforslaget og have en tilsvarende høringsfrist på 8 uger. Dette afsnit slettes idet administrationen i stedet offentliggør nedlæggelserne efter lokalplanforslagets høringsperiode. I redegørelsen under afsnittet Vej, sti og parkering s.9 står der, at: Parkeringspladsen etableres med afskærmende beplantning ind imod nabobeboelserne (Søgårdsvænge 4 og Stampebæksvej 4). Det slettes og præciseres i stedet med teksten:

6 Den fremtidige parkeringsplads er i dag afskærmet med et træplankeværk ind imod Søgårdsvænge 4. Såfremt bunkeren fjernes på det udlagte parkeringsareal, skal der etableres afskærmning mod Stampebæksvej 4. Denne kan udføres som beplantning eller plankeværk. Der tilføjes en bestemmelse i forlængelse af ovenstående vedr. afskærmning på P1: 5.5: På P1 etableres ind til naboejendommene (Søgårdsvænge 4 og Stampebæksvej 4) foranstaltninger som fast hegn, beplantning eller lignende med en højde på mindst 1,5 meter, til brug for afskærmning mod parkerende bilers lyskegler.

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Bilag 1: Høringssvar Forudgående offentlighed Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Der har været gennemført forudgående offentlig høring fra den 13.08.09 til

Læs mere

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE:

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE: Hvidbog Lokalplan nr. 1130 for dagligvarebutik på hjørnet af Ndr. Ringgade og Valbyvej Vækst og Plan Dahlsvej 3 4220 Korsør T: 58 57 36 00 plan@slagelse.dk W: www.slagelse.dk Kontaktperson Darrin Bayliss

Læs mere

Hvidbog over indsigelser LP 615

Hvidbog over indsigelser LP 615 Hvidbog over indsigelser LP 615 Forslag til lokalplan 615 for et blandet bolig- og erhvervsområde ved Sofielund Skovvej i Tankefuld har været offentliggjort i 8 uger med frist den 28-07-2016. Der er modtaget

Læs mere

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner, har borgerne mulighed for at fremsende bemærkninger til indholdet. Det sker i høringsperioden, der finder sted, når lokalplanforslaget

Læs mere

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer Hvem har fremsendt Kort resume af indsigelsen, hvor af det Her skriver vi vores bemærkninger til de Evt. ændringsforslag i indsigelsen

Læs mere

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ NOTAT Emne: Til: Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst Økonomi-, teknik- og miljøudvalget Dato: 20. januar 2014 Sagsbeh.: jen Sagsnr.: 10/7600 Byrådet

Læs mere

Indsiger Resumé af indsigelse Administrationens bemærkninger Peter Sindt Tofteaasen Glostrup

Indsiger Resumé af indsigelse Administrationens bemærkninger Peter Sindt Tofteaasen Glostrup Bemærkninger i forbindelse med høring af Forslag til lokalplan HL4.1 Børneinstitution på Skovsletten Forslaget har været fremlagt i høring fra den 4. november 2015 til den 6. januar 2016 Ved høringsfristens

Læs mere

Lokalplan nr Parkeringsanlæg ved Rådhushaven. Rådhushaven HOLSTEBRO KOMMUNE

Lokalplan nr Parkeringsanlæg ved Rådhushaven. Rådhushaven HOLSTEBRO KOMMUNE Rådhushaven Parkeringsanlæg ved Rådhushaven HOLSTEBRO KOMMUNE Forord til lokalplanen Byrådet har vedtaget en lokalplan for et parkeringsanlæg i den sydlige del af Rådhushaven. Lokalplanen består af: En

Læs mere

Høringssvar: Kommentarer til høringssvar: Beslutning:

Høringssvar: Kommentarer til høringssvar: Beslutning: Solrød Kommune Teknik og Miljø Team og Byg Bilag 1 Side 1 af 7 HØRINGSNOTAT Dato: 17.10.2018 Økonomi-, teknik- og miljøudvalget besluttede den 10. september 2018 at sende forslag til lokalplan 391.12,

Læs mere

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 , Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 Debatoplægget har været i høring fra den 15. maj 2018 til den 29. maj 2018 Ved høringsfristens

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1182 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner,

Læs mere

ROSKILDE Indsigelser og kommentarer til lokalplanforslag 645

ROSKILDE Indsigelser og kommentarer til lokalplanforslag 645 7 LOKALPLANOMRÅDET Området er ikke vejbetjent i dag, men kan nås fra parkeringspladsen ved Bauhaus. Dette er ikke korrekt, da den offentlige vej nord om BAUHAUS (Industrivejs forlængelse) kan betjene området

Læs mere

Forslag til lokalplan , Udvidelse af Industrimuseet Gasvej, samt boliger Ny Havnegade, Horsens

Forslag til lokalplan , Udvidelse af Industrimuseet Gasvej, samt boliger Ny Havnegade, Horsens Plan og By Teknik og Miljø Sagbehandler: Jens Nedergaard Sagsnr. 01.02.05-P16-21-16 Dato: 18.4.2018 Notat om høringssvar Forslag til lokalplan 2016-28, Udvidelse af Industrimuseet Gasvej, samt boliger

Læs mere

Høringssvar til Lokalplan fuld ordlyd/anonymiseret. Høringssvar nr. 1. Indsigelse mod parkeringsplacering i Lokalplan 134 1

Høringssvar til Lokalplan fuld ordlyd/anonymiseret. Høringssvar nr. 1. Indsigelse mod parkeringsplacering i Lokalplan 134 1 Høringssvar nr. 1 Indsigelse mod parkeringsplacering i Lokalplan 134 1 Vi (..) vil gerne gøre indsigelse mod parkeringsplaceringen ud for vores grund. Vi har herunder vedhæftet billede af billaget fra

Læs mere

Notat om indsigelser til forslag til Lokalplan 47/2012 for offentligt område til et renseanlæg nord for Hadsund

Notat om indsigelser til forslag til Lokalplan 47/2012 for offentligt område til et renseanlæg nord for Hadsund Lokalplan 47/2012 Plan Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 01.02.05-P16-15-11 Ref.: Vibeke Kjær Christensen Direkte tlf.

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Side 1 af 10. Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Forslag til Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr , Fasanvej. Maj 2017 HØRINGSNOTAT

Side 1 af 10. Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Forslag til Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr , Fasanvej. Maj 2017 HØRINGSNOTAT Side 1 af 10 Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Forslag til Tillæg nr. 1 til nr. 317.3, Fasanvej HØRINGSNOTAT Maj 2017 Forslag til Tillæg nr. 1 til 317.3, Fasanvej har været fremlagt i offentlig

Læs mere

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. LED Dir. tlf. 46 31 35 06 gunillasr@roskilde.dk Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal

Læs mere

Forslag til Lokalplan 2.76 Boliger ved Torpet

Forslag til Lokalplan 2.76 Boliger ved Torpet Forslag til Lokalplan 76 Boliger ved Torpet Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsfase samt administrationens indstilling hertil Der er modtaget 3 skriftlige høringssvar. Resumeer af det indkomne

Læs mere

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse).

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). Punkt 4. Kommuneplantillæg 6.013 for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan 6-3- 103, Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). 2010-47938. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg nr. 57

Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg nr. 57 Plan og Gis Dato: 18-11-2016 Sagsnr.: 15/33939 Sagsbehandler: Kim Lyster Hansen Direkte tlf.: 7376 7277 E-mail: klh@aabenraa.dk Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg

Læs mere

Kommuneplantillæg Boligområde Viggo Carstensens Vej

Kommuneplantillæg Boligområde Viggo Carstensens Vej Kommuneplantillæg 19-2009 Boligområde Viggo Carstensens Vej Status Plannavn Dato for offentliggørelse af forslag Startdato, Offentlighedsperiode Slutdato, Offentlighedsperiode PDF Forslag Kommuneplantillæg

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan Hvidbog med indkomne bemærkninger til forslag til lokalplan 13.6 og forslag til kommuneplantillæg 8 - Blokland Kommunen har modtaget i alt 8 høringssvar. Denne hvidbog indeholder samtlige høringssvar,

Læs mere

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609 for seniorboliger ved Kong Valdemars Vej og Sankt Agnes Vej

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609 for seniorboliger ved Kong Valdemars Vej og Sankt Agnes Vej By, Kultur og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 196762 Brevid. 1711242 Ref. SPC Dir. tlf. 46 31 35 43 sunepc@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609

Læs mere

Resumé. NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved Roskilde Gymnasium og tillæg 15 til kommuneplanen

Resumé. NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved Roskilde Gymnasium og tillæg 15 til kommuneplanen Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 95825 Brevid. 1275690 Ref. spc Dir. tlf. 46 31 35 43 sunepc@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved

Læs mere

Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken

Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken Bilag 4 Oversigt over høringssvar og forvaltningens bemærkninger I det følgende er de forskellige indsigelser og kommentarer samlet under

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Holbæk Kommune By og Landskab, Plan Rikke Welan Kamper J.nr. 14/59791 2. december 2014 Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsfase

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

TILLÆG nr. 1 til Lokalplan 2-05. For Solgården i Strøby Egede

TILLÆG nr. 1 til Lokalplan 2-05. For Solgården i Strøby Egede TILLÆG nr. 1 til Lokalplan 2-05 For Solgården i Strøby Egede FORSLAG Fremlagt i perioden 5. maj 30. juni 2014 Stevns Kommune Tillæg nr. 1 til Lokalplan 2-05 Solgården Strøby Egede Indledning Tillæg nr.

Læs mere

Resumenotat. Resume af høringssvaret Teknik og Miljøs bemærkninger Indstilling

Resumenotat. Resume af høringssvaret Teknik og Miljøs bemærkninger Indstilling Side 1/5 Til: Sagsnr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-3-16 Resumenotat Vedr.: Kommentering af høringssvar Forslag til Lokalplan nr. 1126, dagligvarebutik og boliger ved Halgård Vest Dato: 27-04-2017 Dette

Læs mere

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 HØRINGSNOTAT januar 2017 LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 1 INDHOLD Samlet indstilling Oversigt over indkomne høringssvar og forslag Resumé af høringssvar

Læs mere

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Lokalplan nr. 89 for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Januar 1995 1 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold. Lokalplanen går ud på at erstatte den gældende lokalplan nr. 52 med tillæg, som åbner

Læs mere

Hvidbog over høringssvar til lokalplanforslag nr Parkeringsplads ved Filosofhaven

Hvidbog over høringssvar til lokalplanforslag nr Parkeringsplads ved Filosofhaven Hvidbog over høringssvar til lokalplanforslag nr. 0-793 Parkeringsplads ved Filosofhaven Afsender Uddrag af høringssvar Forslag til besvarelse 1 Jacob Frank Hansen Kræmmermarken 139 5000 Odense C 1. Mener,

Læs mere

Lokalplan nr. 049 og Kommuneplantillæg 011 for erhvervsområde ved Københavnsvej i Slangerup

Lokalplan nr. 049 og Kommuneplantillæg 011 for erhvervsområde ved Københavnsvej i Slangerup Lokalplan nr. 049 og Kommuneplantillæg 011 for erhvervsområde ved Københavnsvej i Slangerup Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer Forslag til beslutning 1. Foreningen for Bygnings- og Landskabskultur

Læs mere

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole.

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelser til forslag til Lokalplan nr. 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelserne og bemærkningerne kommer fra følgende: I offentlighedsperioden: 1. Jessie og Preben Wandall, Hundegade

Læs mere

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss Planafsnittet Adam Voss Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 47393 Brevid. 2195608 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af høringssvar lp 517 for boliger ved Dalen Viby

Læs mere

Lokalplan nr. 70. for et område mellem Smallegade og Howitzvej

Lokalplan nr. 70. for et område mellem Smallegade og Howitzvej Lokalplan nr. 70 for et område mellem Smallegade og Howitzvej Juli 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at opføre en bebyggelse på ejendommene Smallegade 42 A, 44 A-B, matr. nr.

Læs mere

Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5

Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5 Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5 20. februar 2018 Det gamle rådhus på Frederiksborgvej 3-5 skal ikke længere anvendes af Furesø Kommunes administration. Byrådet ønsker derfor, at dette centrale

Læs mere

Oversigt over indsigelser tillæg 67

Oversigt over indsigelser tillæg 67 Oversigt over indsigelser tillæg 67 Afsender Indsigelser og bemærkninger Forvaltningens kommentarer Ændringer Ejerlauget Søndergade SV 1. Vi er bekendt med at ikke alle medlemmer i Ejerlauget har modtaget

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2 Lokalplanforslag 19.04. Indkomne indsigelser Bilag 2 Holbæk Kommune Planafdelingen J.nr. 11 / 83563 Den 6. maj 2013 Forslag til Lokalplan 19.04 Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsperioden

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988 LOKAL PLAN 09-016 SEPTEMBER 1988 REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Denne lokalplan er udarbejdet for at muliggøre en udvidelse af Aalborghallen med kongres- restaurations- og mødefaciliteter

Læs mere

HØRINGSNOTAT. LOKALPLANFORSLAG NR. 438 For Åmosevej 19. Side 1/15

HØRINGSNOTAT. LOKALPLANFORSLAG NR. 438 For Åmosevej 19. Side 1/15 HØRINGSNOTAT LOKALPLANFORSLAG NR. 438 For Åmosevej 19 Side 1/15 INDHOLD Samlet indstilling Oversigt over indkomne høringssvar og forslag Resumé af høringssvar og forslag samt By og Miljøs vurdering Kopi

Læs mere

Ved høringsfristens udløb d. 17. august 2016, havde Teknik & Miljø modtaget 2 høringssvar fra:

Ved høringsfristens udløb d. 17. august 2016, havde Teknik & Miljø modtaget 2 høringssvar fra: Plan og By Sagbehandler: Jens Nedergaard Sagsnr. 01.02.05-P16-12-16 Dato: 4.8.2016 Notat om høringssvar Forslag til lokalplan 2016-18, Boliger, Egebjerg Bakke, Etape 3 Ved høringsfristens udløb d. 17.

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere Ask Højskole. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere Ask Højskole. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 1. september 2008 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere

Læs mere

Lokalplan. for et blandet bolig- og erhvervsområde mellem Bryghusvej, Johannes Jørgensens Vej og Skovvej. Lokalplanlægning for lokal udvikling

Lokalplan. for et blandet bolig- og erhvervsområde mellem Bryghusvej, Johannes Jørgensens Vej og Skovvej. Lokalplanlægning for lokal udvikling z Lokalplan 612 for et blandet bolig- og erhvervsområde mellem Bryghusvej, Johannes Jørgensens Vej og Skovvej. Ingen Cowi A/S Fors la g Lokalplanlægning for lokal udvikling Det gode liv Svendborg har som

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører)

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) Lokalplan nr. 34 For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) LOKALPLANEN OMFATTER: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger.

Læs mere

Ved høringsfristens udløb var der indkommet ti skriftlige høringssvar med bemærkninger og ændringsforslag til planforslaget.

Ved høringsfristens udløb var der indkommet ti skriftlige høringssvar med bemærkninger og ændringsforslag til planforslaget. Høringsnotat TEKNIK OG MILJØ Sagsnr.: 01.02.05-P00-20-17 Økonomi-, teknik- og miljøudvalget besluttede på møde den 10. december 2018 at Forslag til lokalplan 411.2 Birkevænget og Fredensbovej med tilhørende

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.057 og Lokalplan 4-4-117 Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. forelæggelse) 2017-041843 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé Lokalplan nr. 72 for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé September 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af boligbebyggelse

Læs mere

NOTAT. Overordnede trafikale vurderinger /SMW

NOTAT. Overordnede trafikale vurderinger /SMW Side 1/5 NOTAT Til: Sagsnr.: Vedr.: Dato: Sagen 01.02.05-P16-21-17 Overordnede trafikale vurderinger 11-05-2018/SMW Baggrund Sagen vedr. endelig vedtagelse af lokalplan nr. 1153 for et boligområde syd

Læs mere

Hvidbog til lokalplan nr. 169

Hvidbog til lokalplan nr. 169 Sagsid: 01.02.05-P16-3-17 Hvidbog til lokalplan nr. 169 Lokalplan 169 var i offentlig høring i perioden 29.11.2016 til den 7.2.2017. Ballerup Kommune har modtaget i alt 7 høringssvar, som behandles i denne

Læs mere

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge LOKALPLAN 5-13.1 Brugsen i Herfølge KØGE KOMMUNE 1990 LOKALPLAN 5-13.1 BRUGSEN I HERFØLGE INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side Lokalplanens baggrund 3 - formål - - indhold 3 Forhold til ekst. planer 4

Læs mere

Høringssvar Nr. Indsiger Høringssvar (uddrag) Administrationens kommentarer 1 Beboer Atlasvænge 2750 Ballerup

Høringssvar Nr. Indsiger Høringssvar (uddrag) Administrationens kommentarer 1 Beboer Atlasvænge 2750 Ballerup LOKALPLAN 134-1 ATLASVÆNGE Høringssvar Nr. Indsiger Høringssvar (uddrag) Administrationens kommentarer 1 Beboer Indsigelse mod placering af gæsteparkeringspladser ud for vores grund, direkte ud for vores

Læs mere

ÅRHUS STIFT Telefon DALGAS AVENUE 46 Telefax ÅRHUS C

ÅRHUS STIFT Telefon DALGAS AVENUE 46 Telefax ÅRHUS C ÅRHUS STIFT Telefon 86 14 51 00 DALGAS AVENUE 46 Telefax 86 14 55 21 8000 ÅRHUS C www.aarhus.stift.dk E-mail: kmaar@km.dk Århus Kommune plaenlaegningogbyggeri@aarhus.dk Den 10. december 2009 Dokument nr.:

Læs mere

De konkrete ændringer er fremhævet med kursiv. Overstregninger angiver tekst, der udgår. Bestemmelser

De konkrete ændringer er fremhævet med kursiv. Overstregninger angiver tekst, der udgår. Bestemmelser Bilag 5: Ændringsforslag til lokalplanforslag nr. 334 for et fritids- og centerområde i Ørum Midtby samt forslag til tillæg nr. 11 til Kommuneplan 2003 2014 for Tjele Kommune På baggrund af de indkomne

Læs mere

HVIDBOG FOR LOKALPLAN NR. 187 HELIPORT V. ÆRTEBJERGVEJ SYD FOR LYDERSLEV. Afsender Høringssvarets indhold Emner Forvaltningens vurdering

HVIDBOG FOR LOKALPLAN NR. 187 HELIPORT V. ÆRTEBJERGVEJ SYD FOR LYDERSLEV. Afsender Høringssvarets indhold Emner Forvaltningens vurdering HVIDBOG FOR LOKALPLAN NR. 187 HELIPORT V. ÆRTEBJERGVEJ SYD FOR LYDERSLEV Emner/kategorisering af høringssvarenes indhold T: Tidshorisont / tidsbegrænsning A: Adgangsforhold/vej S: Støjgener F: Flyveruter/flyvetider/antal

Læs mere

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-05 OMSORGSCENTER MØLLEBO REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets be liggenhed Dispositionsplanen

Læs mere

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan INDHOLD Høringssvar af den 28. marts 2019 fra Norconsult- Skovhus Arkitekter på vegne af bygherre Resume af det indkomne ændringsforslag Forvaltningens kommentarer INDSIGELSESDOKUMENT Lokalplan nr. 11.C34.1

Læs mere

Skema til indsigelser og ændringer af Lokalplanforslag nr. C-17.13.02 Valdemarsgades forlængelse, Vordingborg

Skema til indsigelser og ændringer af Lokalplanforslag nr. C-17.13.02 Valdemarsgades forlængelse, Vordingborg Skema til indsigelser og ændringer af Lokalplanforslag nr. C-17.13.02 Valdemarsgades forlængelse, Vordingborg Lokalplanens redegørelse og 1 Lokalplanens formål Keidamsvej 56 Indsiger anfægter formålet

Læs mere

T I L L Æ G N R Forslag KOMMUNEPLAN MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE TIL KOMMUNEPLAN

T I L L Æ G N R Forslag KOMMUNEPLAN MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE TIL KOMMUNEPLAN T I L L Æ G N R. 2 6 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 M Å L O G R A M M E R F O R V E J L E K O M M U N E Forslag KOMMUNEPLAN 2009-2021 MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE Godkendt: 16. december 2009 Forslag godkendt

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 47 DAGLIGVAREBUTIK PÅ JORDBÆRVEJ, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN AUGUST 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 47 DAGLIGVAREBUTIK PÅ JORDBÆRVEJ, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN AUGUST 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1174 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 47 DAGLIGVAREBUTIK PÅ JORDBÆRVEJ, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN AUGUST 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner, har

Læs mere

Bilag 3 - Høringsnotat for lokalplanforslag for dobbelthuse ved Parkvej

Bilag 3 - Høringsnotat for lokalplanforslag for dobbelthuse ved Parkvej Bilag 3 - Høringsnotat for lokalplanforslag 1-139 for dobbelthuse ved Parkvej Behandling af indkomne henvendelser i høringsperioden Der er modtaget 3 høringssvar i forbindelse med den offentlige høringsperiode

Læs mere

Det offentliggjorte lokalplanforslag nr. 358 kan se på

Det offentliggjorte lokalplanforslag nr. 358 kan se på Bilag nr. 4 Forslag til ændringer i forbindelse med den endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 358 for et centerområde ved Vesterbrogade og Jernbanegade i Viborg I høringsperioden kom der 2 høringssvar

Læs mere

Lokalplan 163 for et erhvervsområde ved Slotsmarken

Lokalplan 163 for et erhvervsområde ved Slotsmarken Lokalplan 163 for et erhvervsområde ved Slotsmarken Oversigt: Høringssvar modtaget i den offentlige høringsperiode fra den 1. november til den 15. november 2017 Antal høringssvar i alt: 2 Borgere 1 Lilian

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Indsigelse (Brevnr. ) Nr. 1 (brevnr. 14) Navn/adresse Indsigers bemærkninger Administrationens bemærkninger Miljø og Fødevareministeriet,

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 43 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 2. november til 28. december 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 43 til Kommuneplan 2013-2025

Læs mere

Lokalplan 1.45 Ådalens Privatskole. & Kommuneplantillæg nr. 9

Lokalplan 1.45 Ådalens Privatskole. & Kommuneplantillæg nr. 9 Lokalplan 1.45 Ådalens Privatskole Ishøj Kommune 2005 & Kommuneplantillæg nr. 9 Indholdsfortegnelse Redegørelse side 1 Baggrund for lokalplan 1.45 side 1 Lokalplanområdet side 1 Terrænforhold, beplantning

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

Lokalplan 1078 for boliger i Lellinge. Indsigelser og ændringsforslag

Lokalplan 1078 for boliger i Lellinge. Indsigelser og ændringsforslag Lokalplan 1078 for boliger i Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises til den enkelte indsigelse.

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse

Sammenfattende miljøredegørelse Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 340 for et rådhus ved Prinsens Allé i Viborg og tillæg nr. 5/2008 til Kommuneplan 2006 Rammebestemmelser for Viborg Kommune Sammenfattende miljøredegørelse

Læs mere

HVIDBOG - LOKALPLAN 154 STRØBY EGEDE BYCENTER OG STRANDLUNDEN (TILRETTET EFTER BEHANDLING I PTU MED PTU S FORSLAG TIL ÆNDRINGER)

HVIDBOG - LOKALPLAN 154 STRØBY EGEDE BYCENTER OG STRANDLUNDEN (TILRETTET EFTER BEHANDLING I PTU MED PTU S FORSLAG TIL ÆNDRINGER) HVIDBOG - LOKALPLAN 154 STRØBY EGEDE BYCENTER OG STRANDLUNDEN (TILRETTET EFTER BEHANDLING I PTU MED PTU S FORSLAG TIL ÆNDRINGER) Bemærkning Lokalplanens tekst Teknik og Miljøs indstilling Inge Merete Kristoffersen

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

T I L L Æ G N R. 5. Forslag TIL FORSLAG TIL KOMMUNEPLAN 2013-2025

T I L L Æ G N R. 5. Forslag TIL FORSLAG TIL KOMMUNEPLAN 2013-2025 Forslag T I L L Æ G N R. 5 Offentligt område ved Hjelmdrupvej, Østergade og Tudvadvej, Multihal, Egtved Hører til lokalplan nr. 1164 TIL FORSLAG TIL KOMMUNEPLAN 2013-2025 KOMMUNEPLAN 2013-2025 Trekantområdet

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Vallø kommune - Lokalplan 4-06 Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold tilanden kommunal planlægning 3 Kommuneplan

Læs mere

Administrationens respons på høringssvar

Administrationens respons på høringssvar BALLERUP KOMMUNE Dato: 15. april 2016 Sagsid: 01.02.05-A50-4-15 Administrationens respons på høringssvar I forbindelse med den offentlige høring er der indkommet 20 høringssvar, som fordeler sig på følgende

Læs mere

Høringsnotat for Lokalplan 1074 for Boliger på Højelsevej

Høringsnotat for Lokalplan 1074 for Boliger på Højelsevej Høringsnotat for Lokalplan 1074 for Boliger på Højelsevej Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i de indkomne indsigelser. For den fulde ordlyd henvises til den enkelte

Læs mere

Cordoza. Resumé for indkomne idéer og forslag i idéfasen for Kommuneplantillæg nr. 7

Cordoza. Resumé for indkomne idéer og forslag i idéfasen for Kommuneplantillæg nr. 7 Cordoza Resumé for indkomne idéer og forslag i idéfasen for Kommuneplantillæg nr. 7 Indhold Indledning 3 Tillæg til kommuneplanen 3 Idéfasen 3 Indkomne idéer og forslag 4 Resume af indkomne idéer og forslag

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 269649 Brevid. 2537559 Ref. SOAN Dir. tlf. 4631 3415 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 631 for Det Høje C på Musicon 7. april

Læs mere

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Offentlig bekendtgørelse den 9. januar 2018 af endelig vedtagelse af, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og til Syddjurs Kommuneplan 2016 Byrådet i Syddjurs Kommune besluttede den 20.12. 2017

Læs mere

Debat om. Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5

Debat om. Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5 Debat om Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5 Det gamle rådhus på Frederiksborgvej 3-5 skal ikke længere anvendes af Furesø Kommunes administration. Byrådet ønsker derfor, at dette centrale område

Læs mere

Kommuneplan for Billund Kommune Tillæg nr. 2

Kommuneplan for Billund Kommune Tillæg nr. 2 Tillæg nr. 2 Forslag Oktober 2018 Forord Hvad er et kommuneplantillæg? Det er kommunalbestyrelsen i den enkelte kommune der har ansvaret for kommuneplanlægningen, og kommuneplanen skal tages op til vurdering

Læs mere

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P Side 1/9 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

De konkrete ændringer er fremhævet med kursiv. Overstregninger angiver tekst, der udgår. Bestemmelser

De konkrete ændringer er fremhævet med kursiv. Overstregninger angiver tekst, der udgår. Bestemmelser Bilag 4: Ændringsforslag til lokalplanforslag nr. 334 for et fritids- og centerområde i Ørum Midtby samt forslag til tillæg nr. 11 til Kommuneplan 2003 2014 for Tjele Kommune. De konkrete ændringer er

Læs mere

Forslag til lokalplan 98 med miljøvurdering samt tillæg 1

Forslag til lokalplan 98 med miljøvurdering samt tillæg 1 Forslag til lokalplan 98 med miljøvurdering samt tillæg 1 Forslag til lokalplan 98 for en bebyggelse med boliger og erhverv på Herlev Ringvej er sendt i offentlig høring fra den 16. december 2014 til den

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

Resumenotat. Holstebro Byråd

Resumenotat. Holstebro Byråd Side 1/6 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 22. april 2013 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 924 Boligområde ved Nedergårdsvej i Gl. Skejby. Tillæg nr. 51 til Kommuneplan 2009. Aarhus

Læs mere