AAB Silkeborg Afdeling 25

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AAB Silkeborg Afdeling 25"

Transkript

1 AAB Silkeborg Afdeling 25 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 65 1 forlod senere mødet Grethe Hviid Ole Skovgaard Jensen Flemming Jensen Jf. Dagsordenen udsendt d. 24. august 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg 2. Orientering fra helhedsplanen v. Mia Butler 3. Informationer fra WAOO om de nye TV og internet muligheder fra 1. oktober Beretning og budget 4a. Afdelingsbestyrelsens beretning - drøftelse af det seneste års arbejde i afdelingen og i boligorganisationen, samt bud på ønsker for fremtiden. 4b. Budget - for 2019 hvor vi godkender huslejen for det kommende år. 5. Indkomne forslag Inge Greis, Arendalsvej 22 fremsætter følgende forslag: a. Tilladelse til opsætning af markise For forslaget gælder, at der skal søges skriftlig tilladelse i administrationen og at det er egenfinansieret råderet med reetablering ved fraflytning. Forslaget indarbejdes i afdelingens råderetskatalog. Afdelingsbestyrelsen fremsætter følgende forslag: b. At renovering af badeværelser i de opgange, hvor der planlægges etablering af elevatorer, stilles i bero. 6. Valg af medlemmer til afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen skal i samarbejde med administrationen på Borgergade og driftkontoret bl.a. sikre at beslutninger på beboermøderne bliver gennemført. Alle beboer over 18 år kan vælges. Valg af: a. 3 afdelingsbestyrelsesmedlemmer (Nanna Mathiasen, Jeanetta Mikkelsen og Mads Højtoft er på valg - alle modtager genvalg) b. 2 suppleanter til afdelingsbestyrelsen (Kenneth Østergaard er på valg - modtager ikke genvalg) 7. Eventuelt

2 1. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg Formanden bød velkommen til forsamlingen. Grethe Hviid blev valgt til dirigent og konstaterede, at mødet var lovligt varslet og indkaldt. Peter Brandt Andersen blev valgt til referent. 2. Orientering fra helhedsplanen v. Mia Butler Kenneth, Jeanette og Ole blev valgt til stemmeudvalg. Mia Butler redegjorde for aktiviteterne i den boligsociale helhedsplan herunder: - Den sociale vicevært. - Opfordring til brandkadet kursus for unge mennesker i klasse. - Fremtidsplaner. - Nye kommunikationsformer. Der er desuden sendt en ansøgning om fortsættelse af Helhedsplanen gældende fra nov okt Der blev spurgt, om det var muligt at gøre noget ved de mange unge som ræser rundt på scootere og om sommerferie aktiviteter kan undgå at ligge samme tid som fodboldskole i sommerferien. 3. Informationer fra WAOO om de nye TV og internet muligheder fra 1. oktober Jens redegjorde for mulighederne fra WAOO herunder: - Fiberbredbånd - Tv-kanaler og TV-boks - Telefoni - WAOO Web tv Spørgsmål & svar: Kan beløbet betales via betalingsservice? Beløbet kan betales via betalingsservice. Betaler man pr. kvartal er det gratis i gebyr. Pr. mdr. er der et mindre gebyr. Hvornår kommer bland selv kanaler? Man kan købe kanaler ved at have grundpakken + TV-boks og gennem det, kan man købe kanaler på boksen. Er der tænkt på svage familier i forhold til en eventuel prisstigning? Det er en fælles beslutning i afdelingen. Har I kanaler fra udlandet? Vi har rigtig mange kanaler, men det kræver tv boks. Hvordan opsiger man YouSee? Der sker en kollektiv opsigelse af grundpakken fra AAB s side, men individuelle tilvalg skal selv opsiges. Mange af beboerne var utilfredse over dårlig information om installation af WAOO.

3 4. Beretning og budget 4a. Afdelingsbestyrelsens beretning - drøftelse af det seneste års arbejde i afdelingen og i boligorganisationen, samt bud på ønsker for fremtiden. 4a. Afdelingsbestyrelsens beretning Maybritt: - Ny driftsleder - Robotplæneklippere - Affaldssortering - Åbningstider på kontoret - Renovering - Kursusforløb - Sommertur - Juletur Mads: - Ny hjemmeside (arendalsvej.dk) Jeanetta: - Opgradering af sale gældende fra d December hygge Nanna: - Pallehaver Carsten: - Nytårskur - Sankthansaften Beretningen blev taget til efterretning. Se beretningen i forlængelse af referatet. 4b. Budget - for 2019 hvor vi godkender huslejen for det kommende år. 4b. Budget Flemming Jensen redegjorde for budgettet i afdeling 25 AAB Silkeborg herunder: - Langtidsplan for Huslejestigning på 1,14% Budgettet blev enstemmigt godkendt.

4 5. Indkomne forslag Inge Greis, Arendalsvej 22 fremsætter følgende forslag: a. Tilladelse til opsætning af markise For forslaget gælder, at der skal søges skriftlig tilladelse i administrationen og at det er egenfinansieret råderet med reetablering ved fraflytning. Forslaget indarbejdes i afdelingens råderetskatalog. Afdelingsbestyrelsen fremsætter følgende forslag: b. At renovering af badeværelser i de opgange, hvor der planlægges etablering af elevatorer, stilles i bero. a. Enstemmigt vedtaget. b. Enstemmigt vedtaget. 6. Valg af medlemmer til afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen skal i samarbejde med administrationen på Borgergade og driftkontoret bl.a. sikre at beslutninger på beboermøderne bliver gennemført. Alle beboer over 18 år kan vælges. Valg af: a. 3 afdelingsbestyrelsesmedlemmer (Nanna Mathiasen, Jeanetta Mikkelsen og Mads Højtoft er på valg - alle modtager genvalg) b. 2 suppleanter til afdelingsbestyrelsen (Kenneth Østergaard er på valg - modtager ikke genvalg) a. Nanna Mathiasen, Jeanetta Mikkelsen og Mads Højtoft blev alle genvalgt. b. Jeanette Hansen blev valgt som 1. suppleant. Peter Brandt Andersen blev valgt som 2. suppleant.

5 7. Eventuelt Kenneth: Opfordring til opbakning af de tilbud vi har i afdelingen. Jeanetta: Spurgte om opbevaring af brystværn. Ole vil undersøge det. Kirsten: Ros til ny hjemmeside. Nanna: Kan vi lave afskærmning for vind på terrasserne? Flemming: Det skal stilles til ændringsforslag til afdelingsmøde, men indenfor brystværnet er det lovligt at sætte noget op på indersiden. Amanda: Hvor skal scootere stå indendørs, når de ikke må være i cykelkælder? Maybritt: Bestyrelsen er ved at arbejde på en placering. Maybritt takkede for et godt møde, som blev afsluttet med fællesspisning. Mødet afsluttet kl Ref.: Peter Brandt Andersen. Referatet gøres tilgængeligt pa pa afdelingsniveau/referater

6 Vi har fået ny driftsleder Britta Michelsen Bestyrelsens beretning 2018 I henhold til AAB s grønne politikker og omlægning i driften har vi valgt at få robotplæneklippere. Den nye affaldssortering er startet, vi holder 2 demonstrationer ved molokkerne i gård B den kl og den kl Ud over onsdag fra er vi begyndt at være på kontoret mandag hvor I kan leje værelser/sale eller få en snak med en fra bestyrelsen. Da afdelingen er ved at nå en alder hvor vi skal have renoveret afdelingen. Har vi sammen med AAB, driften og Kuben(bygrådgivere) holdt møder angående en kommende renovering af afdelingen. Der kan følges med i dette på AAB s hjemmeside under afd.25 Den var vi på kommunikations og samarbejdes kursus med alle bestyrelser i helhedsplanen. Vi planlægger et nyt kursus den Vi har lavet en hjemmeside til hele Arendalsvej, som kan ses på Til hjemmesiden har vi fået lavet en introduktionsvideo for at kunne informere og brede budskabet om den nye hjemmeside Der er kommet nye møbler i vores fællessale samt nyt betræk på vores sofahynder. I forbindelse med renoveringen af salene er der samtidig opgraderet til, at der kan være flere personer. I sal i nr. 74 kan der nu være 72 personer I sal i nr. 54 kan der nu være 42 personer. Bemærk der også er lavet en fast bordopstilling. Sådan skal borde, stole og sofa grupper stå efter endt lejemål. På lejekontrakten til sale er der også lavet enkelte ændringer. Bl.a. Er pr. dag ændret til pr. modul. Pallehaverne: Vi fik besøg at vores gartner sammen med helhedsplanen i forsommeren. Jeppe fortalte lidt om hvad man kunne dyrke i haven. Hovedsagelige urter men også jordbær og ærter er en god ting. Nanna og Peter valgte at plante en masse andet og det kunne altså også lykkedes. Der er ingen der har rodet i haverne andet end dem der ejer den. Jo et par børn har fået af vide at de ikke skulle gå i dem og så er de holdt med det. Haverne kan flyttes til egen gård. Det er hyggeligt at gå og nusse og se fremskridt i haven. En pallehave koster 100 kr og bliver fyldt op med jord efter bestilling. Så er haven din til du opsiger den. Vi vil gerne sige tak for et godt fremmøde til vores Decemberhygge. Vi gentager succesen den Med kaffe, klip og klister. Småkagebagning og tril af havregrynskugler.

7 Og som det hører sig julen til gløgg og æbleskiver Nytårskuren blev afholdt for første gang lørdag den 6. januar. Vi bød beboerne velkommen i vores bestyrelses lokale, hvor vi stod klar med rundstykker, kaffe og te. Det var en hyggelig dag, hvor der kom omkring 20 beboere, nytårskur 2019 bliver den 12. januar. Sankt Hans Optakten til årets Sankt Hans foregik i spænding, i takt med hedebølgen og afbrændings forbuddet. I ugen op til dagen vi fik 2 dage med en pæn mængde regn som gjorde at afbrændingsforbuddet blev ophævet. Der kom omkring 100 beboere som sammen sang midsommersangen og fik heksen sendt til Bloksbjerg. Den tog 111 beboere af sted på den årlige sommer tur. I år gik turen til Fårup Sommerland og til trods for regnvejr, og en utæt bus, havde vi en dejlig dag. Vi vil sammen med de andre afdelinger på Arendalsvej prøve at arrangere en jule tur sidst i november, til den gamle by i Århus.

AAB Silkeborg Afdeling 25

AAB Silkeborg Afdeling 25 AAB Silkeborg Afdeling 25 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 07.09.2017 Deltagere: Antal beboere: 30 1 forlod senere mødet Organisationsbestyrelse: Grethe Hviid Driftskontor: Administration:

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 23. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Britta Michelsen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 17. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 20 fra starten 2 forlod mødet inden

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 13AB

AAB Silkeborg Afdeling 13AB AAB Silkeborg Afdeling 13AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 16. september 2019 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: 19 stemmeberettiget 38 stemmer 21 deltagere Joan

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 25

AAB Silkeborg Afdeling 25 AAB Silkeborg Afdeling 25 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 8. september 2016 Deltagere: Antal beboere: 70 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Grethe Hviid Anders Nielsen Jf. Administration:

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 39

AAB Silkeborg Afdeling 39 AAB Silkeborg Afdeling 39 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 21. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 22 (18 husstande) Joan Nielsen Britta

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 20

AAB Silkeborg Afdeling 20 AAB Silkeborg Afdeling 20 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 10. september 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Tage Johansen Claus Hansen (teamleder

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 1

AAB Silkeborg Afdeling 1 AAB Silkeborg Afdeling 1 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 11. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 19 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho Allan Oldenburg

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 25

AAB Silkeborg Afdeling 25 AAB Silkeborg Afdeling 25 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde afholdt den 26. september 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 40 lejemål til stede Ingen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 10

AAB Silkeborg Afdeling 10 AAB Silkeborg Afdeling 10 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 29/8 2018 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Joan Nielsen Allan Oldenburg

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 39

AAB Silkeborg Afdeling 39 AAB Silkeborg Afdeling 39 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 26.08.19 Deltagere: Antal beboere: 32 Organisationsbestyrelse: Joan Nielsen Driftskontor: Administration: Flemming Jensen og Claus

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 48

AAB Silkeborg Afdeling 48 AAB Silkeborg Afdeling 48 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 4. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 63 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Joan Nielsen Allan Oldenburg Jf. Administration:

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 37

AAB Silkeborg Afdeling 37 AAB Silkeborg Afdeling 37 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 28. august 2018 kl. 16.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Teknisk afdeling: Administration: 6 beboere Hans Ole Zacho

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 11. september 2019 kl. 17.00 Deltagere: Antal beboere: 7 Organisationsbestyrelse: Susse Ibsen Driftskontor: Administration: Flemming

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 15

AAB Silkeborg Afdeling 15 AAB Silkeborg Afdeling 15 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 21. august 2018 Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Tage Johansen (TJ) Britta Michelsen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 15

AAB Silkeborg Afdeling 15 AAB Silkeborg Afdeling 15 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 21. august 2019 Deltagere: Antal beboere: 15 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Tage Johansen (TJ) Claus Johanning

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 4

AAB Silkeborg Afdeling 4 AAB Silkeborg Afdeling 4 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt mandag d. 29/8 2016, kl. 18.00, i gildesalen, Læssøgade 33 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 18

AAB Silkeborg Afdeling 18 AAB Silkeborg Afdeling 18 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Joan Nielsen og Hans Ole Zacho

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 6

AAB Silkeborg Afdeling 6 AAB Silkeborg Afdeling 6 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 12. september 2018. Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Poul Rosenkvist

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 39

AAB Silkeborg Afdeling 39 AAB Silkeborg Afdeling 39 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 22. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 24 husstande Joan Nielsen Anders

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 1

AAB Silkeborg Afdeling 1 AAB Silkeborg Afdeling 1 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 14. september 2017 Deltagere: Antal beboere: 18 16 lejligheder var repræsenteret. Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 35

AAB Silkeborg Afdeling 35 AAB Silkeborg Afdeling 35 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 23. august 2018 Deltagere: Antal beboere: 16 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Tage Johansen (TJ) Allan Oldenburg

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 36

AAB Silkeborg Afdeling 36 AAB Silkeborg Afdeling 36 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 29. august 2018 Deltagere: Antal beboere: 23 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho Britta Michelsen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 21

AAB Silkeborg Afdeling 21 AAB Silkeborg Afdeling 21 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 8. september 2016 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 21 beboere fremmødt Joan

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 7

AAB Silkeborg Afdeling 7 AAB Silkeborg Afdeling 7 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 12 september 2016 Deltagere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Teddy Pedersen Poul Rosenkvist Flemming Jensen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 29

AAB Silkeborg Afdeling 29 AAB Silkeborg Afdeling 29 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 30. august 2018 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Teknisk afdeling: Administration: 21 beboere Hans Ole Zacho

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 28

AAB Silkeborg Afdeling 28 AAB Silkeborg Afdeling 28 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 9. september 2019 Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho (HOZ) CJH deltog

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 30

AAB Silkeborg Afdeling 30 AAB Silkeborg Afdeling 30 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 16. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 23 fremmødte Joan Nielsen Britta

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 9

AAB Silkeborg Afdeling 9 AAB Silkeborg Afdeling 9 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 12. september 2019 kl. 17.00. Deltagere: Antal beboere: 20 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho Poul

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 9

AAB Silkeborg Afdeling 9 AAB Silkeborg Afdeling 9 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 11. september 2018. Deltagere: Antal beboere: 20 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho Poul Rosenkvist

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 10

AAB Silkeborg Afdeling 10 AAB Silkeborg Afdeling 10 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 17. august 2016 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Teknisk afdeling: Administration: 11 husstande repræsenteret

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 18

AAB Silkeborg Afdeling 18 AAB Silkeborg Afdeling 18 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 30. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Joan Nielsen og Hans Ole Zacho Allan

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 30

AAB Silkeborg Afdeling 30 AAB Silkeborg Afdeling 30 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 4. september 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 13 beboere fra 11 husstande Der

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 30

AAB Silkeborg Afdeling 30 AAB Silkeborg Afdeling 30 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2016 kl. 18.30 i Beboerhuset. Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 16 beboere

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 7

AAB Silkeborg Afdeling 7 AAB Silkeborg Afdeling 7 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 30. august 2018 Deltagere: Antal beboere: 37 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Tage Johansen Poul Rosenkvist

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 28

AAB Silkeborg Afdeling 28 AAB Silkeborg Afdeling 28 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 5. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 7 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho (HOZ) Allan Oldenburg

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 9

AAB Silkeborg Afdeling 9 AAB Silkeborg Afdeling 9 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 7. september 2016 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho Poul Rosenkvist

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 17

AAB Silkeborg Afdeling 17 AAB Silkeborg Afdeling 17 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 27. august 2018 Deltagere: Antal beboere: 21 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Poul Rosenkvist

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 35

AAB Silkeborg Afdeling 35 AAB Silkeborg Afdeling 35 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 25. august 2016, kl. 14.00 i pavillionen i gården i afdeling 35. Deltagere: Antal beboere: 14 Organisationsbestyrelse: Driftskontor:

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 8

AAB Silkeborg Afdeling 8 AAB Silkeborg Afdeling 8 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 22. august 2019 Deltagere: Antal beboere: 17 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Poul Rosenkvist Torben

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 5

AAB Silkeborg Afdeling 5 AAB Silkeborg Afdeling 5 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 20. august 2018 Deltagere: Antal beboere: 29 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Poul Rosenkvist

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

Ekstra ordinært beboermøde Afd. 22 + 25

Ekstra ordinært beboermøde Afd. 22 + 25 Ekstra ordinært beboermøde Afd. 22 + 25 28/10 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Poul Erik fra organisationsbestyrelsen blev valgt. 2. Valg af referent Lone Hansen fra afd.22 bestyrelse blev valgt. 3.

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 17. august 2016 Deltagere: Antal beboere: 27 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Steen Johansen Anders Nielsen Jf. Administration:

Læs mere

Referat ordinært afdelingsmøde (budgetmøde) 2015

Referat ordinært afdelingsmøde (budgetmøde) 2015 Referat ordinært afdelingsmøde (budgetmøde) 2015 Afdeling 25, torsdag den 20. august 2015 kl. 19:00 Beboerhuset på Arendalsvej 74 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Fremlæggelse af beretning for

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 12BC

AAB Silkeborg Afdeling 12BC AAB Silkeborg Afdeling 12BC Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 5. september 2019 Deltagere: Antal beboere: 12 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Tage Johansen (TJ) Poul Rosenkvist

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 17

AAB Silkeborg Afdeling 17 AAB Silkeborg Afdeling 17 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 28.08.17 Deltagere: Antal beboere: 31 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Poul Rosenkvist Torben

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 8

AAB Silkeborg Afdeling 8 AAB Silkeborg Afdeling 8 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 21. august 2018 Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Poul Rosenkvist Torben

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 6

AAB Silkeborg Afdeling 6 AAB Silkeborg Afdeling 6 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 16. september 2019 Deltagere: Antal beboere: 18 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Poul Rosenkvist

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 12BC

AAB Silkeborg Afdeling 12BC AAB Silkeborg Afdeling 12BC Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 4. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 24 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Tage Johansen (TJ) Poul Rosenkvist

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 5

AAB Silkeborg Afdeling 5 AAB Silkeborg Afdeling 5 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 20. august 2019 Deltagere: Antal beboere: 21 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Poul Rosenkvist

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 11

Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 11 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: Pkt. 2: 25 beboere

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 18

AAB Silkeborg Afdeling 18 AAB Silkeborg Afdeling 18 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 1. september 2016 kl. 19.00 i Huset Deltagere: Antal beboere: 48 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Joan Nielsen

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde og generalforsamling i Nordre Byggeforening 26/9 2019

Referat fra afdelingsmøde og generalforsamling i Nordre Byggeforening 26/9 2019 Referat fra afdelingsmøde og generalforsamling i Nordre Byggeforening 26/9 2019 Afholdt i Huset på Kejlstrupvej 51 Fremmødt 31 beboere fra 24 husstande Fra BL: Bjarne Zetterström Fra AAB Silkeborg: Organisationsbestyrelsesformand

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Randkløvehuse 1.3.2016 1 2 Der var 21 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 9,95 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 16

Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 16 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere Kurt

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 3.3.2016 1 2 Der var 36 boliger repræsenteret på mødet, svarende til 19 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 23.2.2016 1 2 Der var 64 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 37,9 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 35

AAB Silkeborg Afdeling 35 AAB Silkeborg Afdeling 35 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 27. august 2019 Deltagere: Antal beboere: 17 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Tage Johansen Claus Hansen Torben

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia

Boligselskabet Futura Fredericia Boligselskabet Futura Fredericia Referat af afdelingsmøde afd. 4506 den 24. april 2013 i fælleshuset, Thygesmindevej 81 Tilstede 14 beboer, Driftschef fra Domea Carsten Nielsen, Næstformand i afd. 4501

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S.

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S. Afdeling 13 Referat fra afdelingsmødet den 12. september 2016, kl. 19:00. I mødet deltog: Beboere: 29 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul Erik Christensen

Læs mere

Klostervangen, maj 2018.Referat fra afdelingsmøde, afd. 25, Klostervangen, onssdag 30. maj 2018 på Scandic City Hotel.

Klostervangen, maj 2018.Referat fra afdelingsmøde, afd. 25, Klostervangen, onssdag 30. maj 2018 på Scandic City Hotel. Hermed A25 referat fra afdelingsmødet 30/5-2018: ================================================================================ ==== Klostervangen, maj 2018.Referat fra afdelingsmøde, afd. 25, Klostervangen,

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 5. september 2017 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 47

Referat Afdelingsmøde afdeling 47 Referat Afdelingsmøde afdeling 47 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 47 Sted: Grejsdalens Hotel, Grejsdalsvej 384 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 16 beboere

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra ingeniør og arkitektfirmaet Kærsgaard & Andersen.

Gæst: Kurt Sander fra ingeniør og arkitektfirmaet Kærsgaard & Andersen. Side 1/8 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 14. september 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 28 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

HØJSTRUPPARKEN en del af Vallensbæk Boligselskab

HØJSTRUPPARKEN en del af Vallensbæk Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde/budgetmøde (beboermøde) 24. august 2017, kl. 18:30 1. Velkomst, og valg af dirigent. Lejemål fremmødt:35, dvs. i alt 70 stemmer Velkomst v/formand Lone Christiansen. Som

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde mandag den 05.oktober 2015, kl , på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde mandag den 05.oktober 2015, kl , på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12. Referat af ordinært bestyrelsesmøde mandag den 05.oktober 2015, kl. 16.00, på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12. Tilstede var: (JN) Joan Nielsen (SJ) Steen Johansen TP) Teddy Pedersen (SI) Susse

Læs mere

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset.

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Referat Afdelingsmøde August 2011 Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Til stede var: 27 lejemål + Johnny Ford Christel Halberg Frans Sarauw Jack Karoliussen

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 28 Mølleparken, Horsens Referat af beboermødet den 30. august 2018 Så mange beboere deltog: 31 Fra administrationen deltog: Andre der deltog: Michael Meldgaard

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Nordmarksgården 28.3.2017 1 2 Der var 23 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 21,3 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Bredagergården 28.2.2017 1 2 Der var 17 boliger repræsenteret på mødet. På mødet deltog: Fra afdelingsbestyrelsen: Sisse Ewert, Gitte Laursen. Fra administrationen: Torben

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 19. september 2012 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen v/ Mogens

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Referat af afdelingsmøde afholdt den 10. oktober 2017 Så mange beboere deltog: 67 beboere fordelt på 41 husstande Fra administrationen deltog: Kundechef Lars

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Christian Vestergaard bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Stefan Rask Knudsen, Thorkild

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Salen, Treschowsgade 2 Dato: Den 25. januar 2016, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 51 beboere samt bestyrelsen

Læs mere

Afdeling 32. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2010, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 41

Afdeling 32. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2010, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 41 Afdeling 32. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2010, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 41 Fra afdelingsbestyrelsen: Claes Morsing Ove Christensen Rita Nielsen Ejendomsfunktionær: Søren Spaun

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Inden den officielle velkomst, bad formand Inge Haüser forsamlingen om at holde 1 minuts stilhed for afdøde bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3. Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 30.3.2017 (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.2017) 1 2 Der var 72 lejemål repræsenteret på mødet, svarende til

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 19, AFHOLDT DEN 5. SEPTEMBER 2018 I FÆLLESHUSET, NORGESVEJ

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 19, AFHOLDT DEN 5. SEPTEMBER 2018 I FÆLLESHUSET, NORGESVEJ REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 19, AFHOLDT DEN 5. SEPTEMBER 2018 I FÆLLESHUSET, NORGESVEJ Der var mødt 37 beboere fra 29 husstande Fra hovedbestyrelsen: Børge Brink Fra administrationen:

Læs mere

DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014

DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014 DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014 Referat fra ordinært fælles afdelingsmøde med afdelingerne 01, 02, 03, 04 og 05, mandag den 22. september 2014 kl. 18.00, hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården Dato 14. juli 2015 kl. 17.00 Sted Selskabslokalerne, Leifsgade 24, 1. sal Deltagere Fra afdelingen: 27 lejemål repræsenteret Fra fsb: Bjarne Jensen,

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 17. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 17. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 63, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 17. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Fra administrationen:

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET Der var mødt 24 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Svend Erik Jensen Fra administrationen: John Christensen (områdevarmemester)

Læs mere