Høringssvar til Forslag til ændringer af buslinjer fra august 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Høringssvar til Forslag til ændringer af buslinjer fra august 2016"

Transkript

1 Høringssvar til Forslag til ændringer af buslinjer fra august 2016 Nedenfor er oplistet de indkommende høringssvar samt Trafik & Naturs kommentarer hertil. Der er indkommet 14 høringssvar. Nr. Høringssvar Afsender Omhandler buslinje 1 Vi er I Ungebyrådet ikke tilfredse med bustiderne. Som unge under 18, der ikke har mulighed for at tage bilen, betyder busserne rigtig meget for mange af os, fordi det er det, eller cyklen, og det er ikke altid lige fedt at cykle fra Taulov til Fredericia I regnvejr, med en skoletaske, hvor alle papirerne og bøgerne bliver våde. Fra Taulov ønsker vi bedre busser, både til og fra Fredericia. Som det er nu, er det lige meget, om man tager toget eller bussen fra Fredericia til Taulov. Man kommer til Taulov på nøjagtigt samme tidspunkt. Og da man kan risikere at skulle vente i næsten en time på Fredericia banegård, ville det være rart, hvis f.eks. toget kørte kvart i, og bussen kørte kvart over, i stedet for kvart i og halv, som det er i dag. Samme problem er der også, dog i lidt mindre grad, fra Taulov til Fredericia. Der er der et kvarters forskel på bussen og togets ankomst til Fredericia, og de kører fra Taulov stort set samtidig. Nogle af tingene ændrer sig nok med DSB s kommende køreplan, så den må I gerne tænke med ind i de nye bustider. Det er træls, at skulle en halv time tidligere op, for at side og vente en halv time på banegården. Et andet problem ved busserne i Fredericia kommune er deres timing i forhold til skolernes ringetider. Rigtig mange oplever at komme for sent næsten hver dag, fordi bussen først er ved skolen 5 minutter efter det har ringet ind. Trafik & Naturs kommentarer Ungebyrådet 4, 5, 6 Til unge fra Taulov, som skal til uddannelserne i Erritsø, bliver Regionalbus 106 ændret til at køre via Adelvej. Ændringerne til bustrafikken skal være udgiftsneutrale på driften. Det vil derfor ikke være muligt at øge frekvensen på alle busser uden at skære ned et andet sted. Prioriteringen har været, at der hvor der er flest passagerer og størst passagergrundlag, skal busserne have den højeste frekvens, hvilket er Fredericia og Erritsø. Kommunen har ingen indflydelse på togenes køretider. Fra medio december 2015 har togene nye køreplaner, som forventes at virke i 3 år. Der kommer mange toge til Fredericia Banegård og endnu flere i fremtiden. Busserne kan ikke koordineres efter alle toge, men der arbejdes på at tilpasse busserne efter flere af togene. Der arbejdes på at løse denne problemstilling og Børn & Unge har udtalt, at de ikke længere ændrer ringetiderne på skolerne. Flere skoler ligger på samme rute, hvorfor elevernes ankomst i forhold til skolestart vil varierer.

2 Nogle konkrete ønsker fra ungebyrådet, opstillet på punktform: Bedre busforbindelse mellem Fredericia og de små byer Hvorfor skal Fredericia med forholdsvis små afstande forkæles med busser, imens de små byer må nøjes med en enkelt bus i timen? Busserne skal passe bedre til skolernes ringetider Det skal være slut med at komme for sent i skole pga. bussen Kortere ventetid på togtransport til Kolding, Vejle og Middelfart, hvor mange unge i kommunen tager en ungdomsuddannelse.

3 Nr. Høringssvar Afsender Omhandler buslinje 2 Rådet ønsker at linje 6 A bibeholdes, således at der fortsat vil Handicaprådet Alle linjer være stop på Østerbyvej. Herudover opfordres til, at køreplanen ikke bliver for stram tidsmæssig. Chaufførerne har ofte så travlt, at gangbesværede ikke kan nå at sætte sig, inden bussen er sat i gang. Trafik & Naturs kommentarer Linie 6a bibeholdes. Der skal være mulighed for, at busserne kan sænkes og folk kan nå at sætte sig inden bussen kører. Køreplanerne er presset på tiden, da vi ønsker at betjene så mange områder som muligt.

4 Nr. Høringssvar Afsender Omhandler Trafik & Naturs kommentarer buslinje 3 I Seniorrådet ser vi på, at ældre medborgere har en mulighed for at komme frem til de steder, hvor der er aktiviteter for de ældre. Det betyder, at der skal være stoppesteder ved aktivitetscentrene. Desuden er det specielt vigtigt, at adgangen til Hanneruphus Genoptræningscenter og I.P. Schmidt Gården er nem. Der skal også være forbindelse til Fredericia Idræts Center, hvor der er tilbud om Idræt i dagtimerne. Ud fra linjeføringerne ser det ud til, at de forskellige steder er dækket ind, men det er først, når stoppestederne kendes, at det kan ses, om det er rigtigt. Er der stoppesteder i nærheden af de nævnte steder? Seniorrådet 3, 6 Seniorrådet bliver hørt i forbindelse med planlægning af stoppesteder. De nævnte lokaliteter behandles i forbindelse med arbejdet med stoppesteder, som opstartes når linjerne er på plads. De konkrete forslag til stoppesteder kommenteres ikke yderligere her. Stoppesteder: Ligger stoppestedet i Norgesgade for linje 3 i nærheden af I.P. Smidt Gården? Hvor ligger stoppestederne i Sjællandsgade for linje 1, 3 og 7? Er der stoppested ved Sygehuset for linje 1? Der ses sammenfald af linjer i Nordbyen for linje 1, 2 og 6. Er der mulighed for omstigning der? Det gælder også i Sjællandsgade for 1, 3 og 7. Er der mulighed for omstigning der? I kvarteret omkring Yduns vej er der busforbindelser, men der er langt til de nuværende stoppesteder. Linje 3: Vedrørende den nye rute for linje 3 ændres der så meget, at der i flere dele af Erritsø/Sanddal ikke er en rimelig gåafstand til et stoppested, så ældre, gangbesværede medborgere stort set er afskåret fra at tage bussen ind til byen og hjem igen. Hvor placeres stoppestederne på den nye rute 3? Af hensyn til de ældre/ unge der benytter Erritsø Buslinje 3: Buslinje 3 er meget tidspresset og hvert minut tæller for, at bussen ikke er konstant forsinket. Kørslen gennem Sandal tager tid og der er få passagerer her. Nærmeste stoppested i forhold til Sanddal er ved Erritsø Butikstorv. Passagererne fra Sanddal kan benytte stitunnellen under Snoghøj Landvej ved

5 Idrætscenter og Erritsø Fællesskole, ville det være ideelt at få et stoppested for linje 3 på Krogssagervej og bibeholde stoppestedet på Erritsø By gade v/ Øster Elkjær. Hvis bussen ikke mere køre gennem Sandal, hvor bliver så det nærmeste stoppested? Kan det blive mellem de to blink lys ved henholdsvis Lystbådehavne og blinklyset ved Røde banke? Der bliver langt, hvis passagererne skal helt ned til det nuværende ved Hannerup Fodboldbane. Eller kunne man køre gennem Sandal uden for skoletiden, så man tilgodeser de ældre, der bor i Sandal, der gerne vil enten ind til byen eller op i Erritsøhallen? Erritsø skole er den eneste skole, der ikke er blevet tilgodeset i den nye køreplan. Linje 6: Den nuværende ruteføring og placeringen af stoppesteder er god. Ved omlægningen af linje 6 kan beboerne, der benytter bussen fra Trelde området, ikke komme til henholdsvis Fredericia Idrætscentret/Messehallerne, Vestcentret med apotek og skrankebetjent bank og ej heller Ullerupbæk Skolen, Nr. Allé afdelingen, som der hidtil har været mulighed for, uden at skulle til Banegården og skifte bus. Tidsintervaller: Det ville være hensigtsmæssigt, hvis tidsintervallerne i den nye køreplan mellem de enkelte linjer bliver bedre tilpasset, så det bliver lettere at skifte bus til yderområderne end det er tilfældet i dag. Tiderne passer ikke sammen, da nogle kører med halvtimesdrift, og andre kører i timedrift. Skal man på besøg i Taulov og bor i Erritsø, kan det tage op til 2 timer at komme frem, hvilket er uholdbart. Eller hvis man har et ærinde i Vestbyen, kan det også være svært at nå det med Landlystvej for at komme til stoppestedet. Buslinje 3 kører via Gl. Landevej, da de nye chikaner på Krogsagervej og de mange små skolebørn til skolen vanskeliggør buskørsel på vejen. En busplan skal være gennemskuelig og genkendelighed er vigtig. Forskellige buslinjer på samme rute kan ikke anbefales. Der arbejdes ikke videre med denne løsning. Buslinje 6: Buslinje 6 ændres med primært fokus på skolebørn, som skal til og fra skolerne i Kirstinebjerg Distriktet samt gymnasiet. Skolebørnene udgør en stor del af buspassagerne på denne strækning. For at komme til Fredericia Idrætscenter skal der nu skiftes til buslinje 2. Skolen på Nørre Álle betjenes både af buslinje 1 og 7. I arbejdet med tidsplanlægningen af bustrafikken arbejdes der med vigtige bindinger mellem de enkelte linjer. Her er blandt andet buslinje 4, 5 og 6 vigtige i forhold til buslinje 2 og 3, som kører videre til uddannelsesinstitutionerne. Derudover arbejdes der med den generelle koordinering af busserne i Fredericia samt toge til og fra banegården i det omfang det er muligt.

6 den nuværende køreplan. Specielt ved Banegården, hvor alle busser mødes, kommer nogle linjer så sent, at andre linjer er kørt eller holder der mindre en et minut. Det gør det umuligt for gangbesværede ældre, handicappede og mødre med barnevogn at nå at skifte bus. (Denne oplysning beror på aktuelle observationer.) Generelt: Stoppestederne skal have så megen plads, at chauføreren har mulighed for at komme helt ind til fortovskanten og sænke bussen, så der ikke opstår en kant til gene for de passagerer, der har rollator, kørestol eller barnevogn med. Seniorrådet foreslår, at der gives gratis eller billetter til halv pris til pensionister, der bruger busserne uden for myldretiden, og der laves klippekort til pensionister til fast pris, så der kun skal tjekkes, når man står ind i bussen. Nogle ældre har ikke mulighed for at bestille et rejsekort på nettet og har i det hele taget svært ved at omgås elektronik. Seniorrådet vil også være fortaler for, at der etableres et knudepunkt i midtbyen, så der bliver mulighed for at skifte bus inde i byen i stedet for altid at skulle til banegården. Ved den kommende planlægning vil Seniorrådet meget gerne bidrage med oplysninger om, hvor vi mener, at det ville være hensigtsmæssigt at anlægge stoppestederne, når de endelige ruter er fastlagt. Sammenfattende vurdering: Det foreliggende forslag er næsten udelukkende præget af hensyntagen til skolernes og elevernes behov. Ældres og gangbesværedes behov er kun tilgodeset i mindre omfang. Der er plads til forbedringer, også inden for den gældende økonomiske ramme. Det er prioriteret at busserne skal betjene flest mulige områder, hvilket minimere opholdstiderne ved banegården, hvor passagerne kan nå at skifte bus. Der arbejdes med at oprette et knudepunkt i Sjællandsgade, hvor flere buslinjer mødes. Her vil der ligeledes være mulighed for omstigning. Prioriteringen af bustrafikken er ikke hensigtsmæssigt for alle borgere, men i stedet kan man med fordel benytte flextur, som er et produkt fra Sydtrafik, hvor borgere kan komme fra sin bopæl til sin destination med taxa. Der er krav til bestilling, som fremgår af Sydtrafiks hjemmeside.

7 Nr. Høringssvar Afsender Omhandler buslinje 6 4 Linje 1: Tidebus 1, 2, 3, 5, 6, På grund af vejbump og chikaner på Treldevej og Indre (busleverandør) 7 Ringvej samt ændringen i frekvensen til 30 minutters drift, er/bliver der problemer med køretiden. Vi foreslår, at der køres ad: Trafik & Naturs kommentarer Buslinje 1 er ændret til kørsel ad Fælledvej, som foreslået i høringssvaret. Lundingsvej - Fælledvej - Indre Ringvej - Treldevej - Lundingsvej. Linje 2: Vi foreslår kørsel med to busser i hver sin retning, da der ellers bliver langt til h.h.v. idrætscenteret og Treldevejens skole. Desuden foreslår vi ruteføringen ændret til: Banegård - Vejlevej - Lumbyesvej v/madsbyparken - Nørre Alle - Idrætscenteret - Herved bliver både Madsbyparken og Ulleruphus tilgodeset. Linje 3: Kørsel ad Gl. Landevej forudsætter, at vejbumperne enten fjernes eller ændres så busserne kan skræve over dem. Det anføres, at det vil blive hurtigere at komme til og fra uddannelsesinstitutionerne i Erritsø. Dette er selvsagt kun tilfældet ved hver anden afgang, altså en gang i timen. Buslinje 2 er ændret til kørsel via Lumbyesvej v. Madsbyparken, som foreslået i høringssvaret. Kørsel med to busser på linje 2 vil medfører en merudgift til bustrafikken. Der er ikke tilstrækkelige køreplanstimer til en ekstra bus. Det vurderes, at ruten ikke tager lang tid at gennemkøre, da køretiden fra banegården til banegården er 30 minutter. Buslinje 3 betjenes af 2 busser, som skiftevis kører hver sin vej på ruten. Linje 4: Ingen bemærkninger. Linje 5: Det anføres, at denne forbliver som i dag. Dog må det bemærkes, at der gennem de seneste par år er etableret flere forhindringer for buskørslen (7 chikaner, nyt Der arbejdes på at finde lidt ekstra tid til linje 5 og 6.

8 kryds ved Ydre Ringvej, hastighedsbegrænsning på Bredstrupvej og senest 4 nye bump på Ågade). Linje 6: Den foreslåede ruteføring tager to minutter længere tid end den oprindeligt foreslåede. Da der ydermere de senere år er etableret flere forhindringer for buskørslen (4 rundkørsler, 2 vejbump, 1 chikane samt hastighedsbegrænsning fra Egeskov til Trelde Næs) vil der være for lidt køretid. Vi foreslår derfor ruten ændret til: Buslinje 6 betjener skolerne i Kirstinebjerg Distriktet ved Indre Ringvej og Havepladsvej. Skolebørn fra Trelde, Bøgeskov og Egeskov skal kunne transportere sig til skolerne i skoledistriktet. Banegård - Vesterbrogade - Egeskovvej - og derfra som nuværende rute. Herved bliver gymnasiet (som desuden bliver betjent af linje 2) stadig tilgodeset. Treldevejens skole foreslås betjent af en skolebus fra Østerby som nu, og vil i øvrigt også blive betjent af både linje 1 og 2. Linje 7: Den foreslåede ruteføring tilgodeser ikke Skjoldborgvejens skole, men i stedet Prangervej (fra Skjoldborgvej til Sjællandsgade) hvor der ikke er behov og i øvrigt findes flere chikaner. Vi foreslår derfor følgende rute: Buslinje 7 er ændret til kørsel via Skjoldborgvej og Neptunvej, som foreslået i høringssvaret. Banegård - Vejlevej - Lumbyesvej - Nørre Alle - Korskærvej - Ullerupdalvej - Neptunvej - Venusvej - Vestre Ringvej - Prangervej - Skjoldborgvej - Vejlevej - Vesterbrogade - Danmarksgade - Vendersgade - Prinsensgade - Købmagergade - Sjællandsgade - Jernbanegade - Banegård. Bemærk venligst, at vores forslag går ad Neptunvej idet Vejlevej v/bredstrupvej bliver betjent af linje 4 og 5, og at

9 Fuglsang Alle bliver betjent af linje 1. Derved bliver der bedre køretid til linje 7.

10 Nr. Høringssvar Afsender Omhandler buslinje 5 Hvis ruten omlægges har Egeskov Grundejerforening Egeskov følgende krav til etablering af stoppestedfaciliteter. Disse Grundejerforening krav stilles fordi vi som bruger og forældre vil sikre os, at vi forsat kan sende vores børn og unge sikkert i skole. Her tænker vi særligt de små elever, som går på Kirstinebjergskolen Afd. Bøgeskovvej. Disse børn tager hver dag bussen i skole, hvor de i fremtiden, skal krydse den meget trafikeret vej med hurtiggående trafik, Egeskovvej i Egeskov. Vi, Egeskov Grundejerforening, mener at der som absolut minimum skal være: Belysning på hele Egeskovvej fra rundkørsel til krydset ved Egeskov Brugsen. Fodgængerfelt over vejen mellem forsamlingshuset og det nye stoppested. Fodgængerfelt over vejen på hjørnet, ved Egeskov Bygade 77 og til nyt stoppested på Egeskovvej. Fortov ved de 2 nye stoppesteder og fortov fra Egeskov Bygade 77 og ned til det eksisterende stoppested, ved Egeskov Bygade syd. Signalbelysning ved de nye fodgængerfelter. Nye skilte som indikerer, at der er børn på vejen, disse skilte skal være belyste. Kloakering af ny anlagte fortov. Så vores spørgsmål er: Hvad skydes omlægning, så Egeskov Bygade undlades? Hvad er besparelsen for kommunen, når overstående ændringer skal indregnes? Hvordan tænker kommunen problematikken for stoppestedsfaciliteter skal løses? Slutligt vil Egeskov Grundejerforeningen, gerne Trafik & Naturs kommentarer 6 Buslinje 6 omlæges ikke i Egeskov. Der var en fejl på kortet, som er sendt i høring. Der kommenteres ikke yderligere på høringssvaret efter aftale med formanden for Egeskov Grundejerforening.

11 inviterer Teknisk Forvaltning / Trafik & Natur, til besigtigelse og dialog af mulighederne, for en sikker skolevej for skolebørn og bruger af busrute 6 i Egeskov.

12 Nr. Høringssvar Afsender Omhandler Trafik & Naturs kommentarer buslinje 6 Vi har ikke direkte fået henvendelse fra dig, men vi har ad omveje hørt, at I i Fredericia Kommune er ved at undersøge mulighederne for bustransport mellem Fredericia Station og erhvervsområderne ved Taulov. Det synes vi lyder glædeligt og yderst relevant. Vi vil være meget interesserede i, at der etableres en sådan busforbindelse med rute forbi vores hovedsæde på Tonne Kjærsvej 65. Erhverv (Energinet) 3 Buslinje 3 ændres i Snoghøj til at køre via Tonne Kjærsvej. Ruten kommer forbi den omtalte virksomhed. På vores adresse på Tonne Kjærsvej 65 er vi i dag omkring 650 medarbejdere. Samtidig har vi i ugens løb en del gæster og medarbejdere, som kommer på besøg fra Sjælland i løbet af ugen. Særligt i morgentimerne mellem kl. 7 og 10 og igen om eftermiddagen mellem kl. 15 og 17 vurderer vi, at der vil være god basis for en busforbindelse mellem stationen og vores domicil. Vi understøtter gerne jeres analyse yderligere, hvis der måtte være behov for det.

13 Nr. Høringssvar Afsender Omhandler buslinje 7 Vi bor i Sanddal og har 2 børn som går i skole inde i byen. Pga. manglende stisystem, er vi meget afhængige af bussen til og fra skole. Det vil derfor give os store gener hvis man undlader et stop i Sanddal. Jeg kan heller ikke forstå hvad Kommunen får ud af at skippe bus stoppestedet. Det handler måske om 3 min... Sanddal er ikke stor og der er derfor nok ikke mange som benytter sig af bus stoppestedet, men os der gør, er meget afhængige. Når jeg kigger rundt på vores lille vej - Sanddalparken, så bor der 6 børn som endnu ikke benytter bussen, men som vil komme til det i løbet af et par år. Jeg håber virkelig I tænker jer om en ekstra gang, inden der tages endelig beslutning om, at skippe bus stoppestedet i Sanddal. Trafik & Naturs kommentarer Borger 3 Buslinje 3 er meget tidspresset og hvert minut tæller for, at bussen ikke er konstant forsinket. Kørslen gennem Sandal tager tid og der er få passagerer her. Der er flere steder rundt i kommunen, hvor borgerne ikke har bustrafik lige til døren. Det er prioriteret, at busserne skal kører, der hvor flest bruger den. Ruterne skal hænge sammen tidsmæssigt, hvilket betyder at nogle passagerer skal gå eller cykle til nærmeste stoppested. Nærmeste stoppested i forhold til Sanddal er ved Erritsø Butikstorv. Passagererne fra Sanddal kan benytte stitunnellen under Snoghøj Landvej ved Landlystvej for at komme til stoppestedet. 8 Jeg kan til stor bekymring se, at en del af den foreslåede ændring vil få stor negativ betydning for min familie. Jeg vil derfor med dette brev gerne bede jer om at genoverveje og undlade ændring af bus linje 3. Borger 3 Samme kommentar som til høringssvar nr. 7 (se ovenfor) Vi bor i Sandal (Gartnervænget) som linje 3 "betjener". Vores børn går i skole inde i byen og vores store datter (9år) bruger allerede bussen med jævne mellemrum hjem fra skole. Fra skoleåret 2016/17 er vores datter afhængig af bus transport hver eftermiddag, idet hun ikke længere på grund af alder er tilknyttet pasnings tilbud på skolen. Der vil også forekomme morgener hvor begge vores piger vil skulle med bussen ind til byen for at komme i skole.

14 Det har således stor betydning for os- og flere andre skolebørn her fra området at bussen "betjener os". Vi mener ikke at den besparelse det vil give bus linjen at undlade "smutvejen" ind om Sanddal, vil kunne opveje de konsekvenser det vil få for os borgere i området. Jeg håber derfor i vil være os behjælpelige ved at sikre at vores børn -og andre fortsat vil kunne tage bussen til og fra Sanddal. Helt konkret er vores ønske at bus linje 3 fortsat kører igennem Sanddal efter Vi krydser fingrer og håber på jeres forståelse når de nye busplaner skal besluttes. 9 Jeg har et forslag til linje 3. Efter Erritsø butikstov ville det være fint at den kørte ned ad Gl landevej og op ad Røde Banke. En hensynsfuld omlægning når man tænker på de svære kørselsforhold der er lavet i Erritsø Bygade. 10 Jeg har et stort ønske om at få bussen til at kører gennem Østerby. Jeg selv bor på Skullebjerg alle hvor der er over 50 og der til kommer alle de andre børn på de øvrige veje i Østerby. I dag skal børnene gå fra stoppe stedet på Trelde næsvej og via Østerbyvej til deres hjem. Østerbyvej er smal og med kurver og derved meget farlig for fodgængere. I dag kører bussen på bøgeskovvej og Trelde næsvej. Mit forslag ville være at bussens rute bliver bøgeskovvejtreldevej-skullebjergvej-østerbyvej-trelde næsvej, idet at på denne rute er der mange flere passagerer og de få husstande som bussen så ikke vil komme forbi vil få væsentlige kortere og sikrer vej (fortov) til nærmeste stoppested end vi i Østerby har i dag. Borger 3 Buslinje 3 fortsætter kørsel på Erritsø Bygade af hensyn til passagerne og skolebørn til skolerne i området. Borger 6 Tidsmæssigt hænger buslinje 6 sammen og en forlængelse af ruten er ikke mulig. Kørsel via Østerby er tidskrævende og vil medfører, at ruten skal afkortes andre steder. Forholdene på Skullebjergvej og Østerbyvej er ikke optimale for gåendes adgang til stoppesteder langs Treldenæsvej. Af hensyn til skolebørn betjenes Østerby af buslinje 6a, som kører en afgang om morgenen i hverdagene.

15 11 Som borgere i Egum vil vi opfordre til, at der bliver lavet en bybusforbindelse fra Egum til Fredericias centrum. Egum har igennem de seneste år været i vækst, med nybyggeri og mange nye borgere i alle aldre - ikke mindst børnefamilier, og vi har nu brug for at blive en del af det kollektive trafiksystem. En bybusforbindelse vil betyde, at skolebørn og unge kan komme ind til byens skoler og andre tilbud, at pendlere kan komme til togstationen, at ældre uden bil kan handle i byen, at flere husstande kan undlade at købe bil nr. 2, og sidst men ikke mindst, at alle brugerne af Egum Rideklub nemmere kan komme frem og tilbage hertil. Borger 5, 6 I kommunen er der flere områder, særligt de mindre byer udenfor Fredericia, som ikke betjenes af bustrafik. I de områder er passagerpotentialet lille. Det er prioriteret, at busserne skal kører, der hvor passagerpotentialet er stort. Prioriteringen er ikke hensigtsmæssigt for alle borgere, men i stedet kan man med fordel benytte flextur, som er et produkt fra Sydtrafik, hvor borgere kan komme fra sin bopæl til sin destination med taxa. Der er krav til bestilling, som fremgår af Sydtrafiks hjemmeside. Skolebørn fra Egum og omegn er grundet trafikfarlig skolevej blevet tildelt kommunal befordring til skole. Den nye ringvej giver en unik mulighed for at koble et vigtigt og levende men lidt overset landsbysamfund på den offentlige transport uden meromkostninger, og derfor er det nu tiden til at få Egum med i busplanen. Konkret vil jeg foreslå, at rute 5 (Herslev-Fredericia) bliver omlagt, sådan at den i Bredstrup drejer fra og kører ad Stallerupvej igennem Stallerup til Egum og videre til Ydre Ringvej. Efter at Ydre Ringvej nu er færdiggjort, kan bussen køre videre til Ullerupkvarteret og fortsætte ad den sædvanlige rute ind til byen. Alternativt kan rute 5 køre en mere direkte vej ind mod byen efter Egum, idet der må være mulighed for, at én af de tre ruter, som kører igennem vestbyen (den nye linje 7, eller linje 1, eller linje 2) kører igennem golfkvarteret. Buslinje 5 kører gennem Golfkvarteret og Bredstrup, som er en del af samme skoledistrikt. Skolebørnene har mulighed for at transportere sig til distriktsskolerne.

16 Alternativt kan linje 6 køre igennem Vejlby og Egum, inden den kører ind igennem nordbyen. Buslinje 6 kører ad Egeskov Bygade, da skolebørnene i dette område skal kunne transporteres til distriktsskolerne i Bøgeskov og Nordbyen. Tidsmæssigt hænger buslinje 5 og 6 sammen og en forlængelse af ruterne er ikke mulig. For begge ruter vil en kørsel via Egum være tidskrævende tidskrævende og vil medfører, at ruterne skal afkortes andre steder. 12 Som forældre til to skoleelever der går i 0- og 2. klasse på Taulov Skole, vil vi gerne have at I kigger på rute 541. Vi bor på Sdr. Vilstrupvej 37 (Den sorte prik med nummer 1 i midten på kortet) Som det er i dag, skal vores børn gå hen til den blå cirkel på kortet. Vi vil gerne have jer til at kigge på, om skolebussen ikke kan køre ad den gult markerede vej og vende på grusvejen? Borger 541 Buslinje 541 er en skolebuslinje og kommunen har derfor andre muligheder for at bestille ændringer til ruten. Linjen indgår ikke i denne høring, men tilpasses løbende efter skolebørnenes behov. P.t. arbejdes der på ændringer af ruten og den tilpasses næste gang i marts Vi vil rigtig gerne gøre brug af skolebussen, men som det er i dag tør vi ikke. Vores argumenter for, hvorfor vi gerne vil have ruten ændret er: 1. Om morgenen om efteråret og vinteren er det HELT mørkt Ingen gadelys, ingen fortov og ingen grøftekant andet end højt græs man kan gå i. 2. Om sommeren når kornet på markerne står højt, kan man ikke se børn rundt i svingene. 3. Man må køre 80 km/t og det bliver der (så rigeligt) kørt, da det jo er på landet, hvor man jo aldrig møder

17 nogen. 4. Der er meget tung trafik og det er en smal vej. 5. Som det er i dag, kommer der elever fra Sdr. Vilstrup. Det stiger på bussen ved den blå ring på kortet. De har ikke noget sted at stille deres cykler, så de ligger ofte på vejen, da de vælter eller spærrer for et vejskilt. 1. Hvis I ændrer ruten som vi foreslår, vil de elever få kortere til busstoppestedet og have mulighed for at stille cyklerne nede af vores grusvej. Hvor de vil stå bedre. 6. Vi mener at vores ønske er et sikrer sted for alle at stige af og på bussen, da man ikke står og venter i et sving. 13 Som ny tilflytter i byen, så har jeg et par forslag til busserne. - bedre information om ruten og tider ved selve busstoppestederne. - bedre skiltning af busstoppesteder. Jeg kommer fra Århus og har været overrasket over hvor lidt info der er omkring afgangstider og ruter. Borger Alle linjer Sydtrafik arbejder i øjeblikket på at få realtider i busserne. På nuværende tidspunkt er det i test og vil komme ud til passagerne i Der vil i den forbindelse blive stillet realtidstandere op ved få udvalgte stoppesteder. Jeg glæder mig til at køre i bussen fremover. 14 På vegne af flere unge i Taulov vil vi høre om de ikke kunne oprettes en busforbindelse så elever fra fjordbakkeskolen kan forsætte deres skolegang på 10 ende, teknisk skole og IBC uden af skulle have voldsomme problemer med at komme i skole. Vi har brug for en forbindelse fra Taulov station til skolerne i Erritsø da man pt skal ind til Fredericia for at komme med normal busforbindelse til Erritsø så en tur med 2x bus eller tog og bus som tager min. Har man helt glemt at man har en temmelig stor skole med mange elever i Taulov som Borger 4 Regionalbus 106 vil fra 13. december 2015 kører via Adelvej i Taulov og direkte til uddannelserne i Erritsø. Mange borger i kommunen har ikke bustrafik lige til døren og de skal gå eller cykle til nærmeste stoppested. Det er prioriteret, at busserne skal kører, der hvor flest bruger den. Buslinje 4 kører forbi stationen i Taulov og videre

18 også gerne skulle videre i skolesystemet. mod Fredericia Banegård. Fra banegården kan der skiftes til buslinje 3 mod Erritsø. Ruten fra banegården mod Erritsø er ændret, så buslinje 3 hurtigere komme til uddannelsesinstitutionerne.

Forslag 1: Forslag 2: Passagerpotentiale?

Forslag 1: Forslag 2: Passagerpotentiale? Buslinje Høringssvar fra borgerne (hvert punkt indikerer et høringssvar) 1 Øst for Banegården: Ruten foreslås ændret, så der drejes af fra Sjællandsgade ned af Købmagergade til Oldenborggade, hvor der

Læs mere

Høringsblad Rute 501, 502, 503, 504, 505: Havndal Skole - Grønhøjskolen Forslag i høring

Høringsblad Rute 501, 502, 503, 504, 505: Havndal Skole - Grønhøjskolen Forslag i høring Rute 501, 502, 503, 504, 505: Havndal Skole - Grønhøjskolen Forslag i høring Havndal Skole Ringetid kl. 7.40. Opsamling i Havndal skoles distrikt henholdsvis øst og vest. Skoledistriktet er udvidet til

Læs mere

Cykelstikatalog 2019

Cykelstikatalog 2019 Cykelstikatalog 2019 Baggrund Fredericia har gennem de senere år haft stor fokus på cyklisme, cykelfremme og anlæg af nye cykelstier. Målet har været at understøtte borgernes ønske om at kunne transportere

Læs mere

Skoleveje Kirstinebjergskolen

Skoleveje Kirstinebjergskolen Notat Skoleveje Kirstinebjergskolen Med den nye skolestruktur i Fredericia Kommune etableres Kirstinebjergskolen med undervisning på 4 skoler: Bøgeskov Skole 0. 6. kl. fra eget tidligere distrikt. Egumvejens

Læs mere

Omlægning af rute 112 vurdering efter høring

Omlægning af rute 112 vurdering efter høring Horsens Kommune ato agsbehandler e-mail Telefon 20. februar 2015 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 8740 8248 Omlægning af rute 112 vurdering efter høring Midttrafik har i samarbejde med Horsens kommune,

Læs mere

Cykelstikatalog 2018

Cykelstikatalog 2018 Cykelstikatalog 2018 Baggrund Fredericia har gennem de senere år haft stor fokus på cyklisme, cykelfremme og anlæg af nye cykelstier. Målet har været at understøtte borgernes ønske om at kunne transportere

Læs mere

Forslag til køreplan 2015-16 for buskørslen i Hedensted Kommune.

Forslag til køreplan 2015-16 for buskørslen i Hedensted Kommune. Notatark Sagsnr. 13.05.22-P00-1-14 Sagsbehandler Lars Oksbjerre 12.2.2015 Indstillingsnotat Forslag til køreplan 2015-16 for buskørslen i Hedensted Kommune. Beslutningstema Udvalget for Fritid & Fællesskab

Læs mere

Notat. Skoleveje i Erritsø. Med den nye skolestruktur i Fredericia Kommune etableres Erritsø Fællesskole med undervisning på 3 skoler:

Notat. Skoleveje i Erritsø. Med den nye skolestruktur i Fredericia Kommune etableres Erritsø Fællesskole med undervisning på 3 skoler: Notat Skoleveje i Erritsø Med den nye skolestruktur i Fredericia Kommune etableres Erritsø Fællesskole med undervisning på 3 skoler: Lyng Skole 0. 6. kl. fra eget tidligere distrikt. Erritsø Centralskole

Læs mere

BILAG TIL MØDE I: UP , pkt. 1

BILAG TIL MØDE I: UP , pkt. 1 Notat Omlægning af 203 mv. BILAG TIL MØDE I: UP 30.11.2006, pkt. 1 Nordjyllands Trafikselskab 12. november 2006/OS Notatet indeholder følgende: 1 Forslag til ændringer på rute 203, 212, 644, 645, 646,

Læs mere

Linje 4 er en af de store succeser i bybusnettet. Den bliver flittigt brugt af borgerne til og fra industriområderne.

Linje 4 er en af de store succeser i bybusnettet. Den bliver flittigt brugt af borgerne til og fra industriområderne. Dato: 15.april 2016 J-nr: 70-04-02-15-09 Kontaktperson: Sif Lind Rasmussen Direkte tlf.nr.:7660 8667 Notat Evaluering af Kolding Bybussystem Generelt Det er generelt Sydtrafiks opfattelse, at Koldings

Læs mere

Fredericia 7 | Banegården - Korskærvej - Vesterbrogade - Banegården | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK

Fredericia 7 | Banegården - Korskærvej - Vesterbrogade - Banegården | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK KØREPLAN GYLDIG FRA 30. JUNI 2019 Trafikoplysning: 7010 4410 7 Banegården - Korskærvej - Vesterbrogade - Banegården Banegården Lumbyesvej v Rygaardsvej Nørre Allé v Lumbyesvej Korskærvej/Jupitervej Vejlevej

Læs mere

Finansiering af Vestbanen og Trafikplanen fra 2012 Beskrivelse af finansieringsmuligheder Beskrivelser af berørte ruter

Finansiering af Vestbanen og Trafikplanen fra 2012 Beskrivelse af finansieringsmuligheder Beskrivelser af berørte ruter Bestyrelsesmøde, den 28. januar 2011 Dagsordenspunkt nr.: 02/11, bilag nr. 10 J. nr.: 70-19-01-10 H. C. Bonde Finansiering af Vestbanen og Trafikplanen fra 2012 af finansieringsmuligheder r af berørte

Læs mere

Forslag til Trafikbestilling 2016 fremgår i prioriteret rækkefølge af nedenstående oversigt. De angivne beløb er baseret på et overslag:

Forslag til Trafikbestilling 2016 fremgår i prioriteret rækkefølge af nedenstående oversigt. De angivne beløb er baseret på et overslag: NOTAT/bnorm/7. april 2015/ Sags nr.13.05.16-p00-2-14 Trafikbestilling 2016 Frederikssund Kommune skal hvert år inden den 1. maj afgive en trafikbestilling til Movia med de ændringer, kommunen ønsker at

Læs mere

Overraskende hurtig 1

Overraskende hurtig 1 Overraskende hurtig 1 Overblik Sammenhæng mellem Movias buskoncepter Geografi Buskoncepter Byområder A-BUS Linjer i og mellem byområder og arbejdspladser i hovedstadsområdet ALMINDELIG BUS S-BUS +WAY Linjer

Læs mere

UDKAST. Vordingborg Kommune. Busomlægning Chr. Richardtsvej Notat. NOTAT 22. september 2013 TFK/TVO

UDKAST. Vordingborg Kommune. Busomlægning Chr. Richardtsvej Notat. NOTAT 22. september 2013 TFK/TVO UDKAST Vordingborg Kommune Busomlægning Chr. Richardtsvej Notat NOTAT 22. september 2013 TFK/TVO Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Eksisterende forhold... 4 2.1 Buslinjer... 4 2.2 Trafikafvikling

Læs mere

Bilag Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik Bilag 2: Serviceniveau skolebuskørsel Bilag 3: Ordforklaring

Bilag Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik Bilag 2: Serviceniveau skolebuskørsel Bilag 3: Ordforklaring Bilag Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik Bilag 2: Serviceniveau skolebuskørsel Bilag 3: Ordforklaring 2 3 5 6 Bilag Bilag 1, 2 og 3 kan læses i bjælken over foto. 2 / 6 Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik

Læs mere

Konsekvenser ved broprojekter og kollektiv trafik / skolekørsel

Konsekvenser ved broprojekter og kollektiv trafik / skolekørsel Konsekvenser ved broprojekter og kollektiv trafik / skolekørsel Indledning Nedenstående er oplistet de konsekvenser, som administrationen vurderer kan forekomme i forbindelse med broprojekterne ved opgraderingen

Læs mere

KOLLEKTIV TRAFIK I LYSTRUP, ELEV OG ELSTED

KOLLEKTIV TRAFIK I LYSTRUP, ELEV OG ELSTED KOLLEKTIV TRAFIK I LYSTRUP, ELEV OG ELSTED 17. marts 2015 SAMSPIL MELLEM MIDTTRAFIK, AARHUS KOMMUNE OG REGION MIDTJYLLAND Aarhus kommune bestemmer serviceniveau og finansierer bybuskørsel og har indtil

Læs mere

Cykelstikatalog. Side 1

Cykelstikatalog. Side 1 Cykelstikatalog Side 1 Baggrund Fredericia har gennem de senere år haft stor fokus på cyklisme, cykelfremme og anlæg af nye cykelstier. Fredericia har som Cykelby understøttet borgernes ønske om at kunne

Læs mere

Forslag til Trafikbestilling 2016

Forslag til Trafikbestilling 2016 HØRINGSOPLÆG/ 5. marts 2015 Forslag til Trafikbestilling 2016 Frederikssund Kommune ønsker at forbedre den kollektive trafik i kommunen. Derfor har Byrådet besluttet at sende en række ændringsforslag til

Læs mere

Befordring af skoleelever Regler og principper Revideret udgave August Uddannelse & Læring Vejle Kommune

Befordring af skoleelever Regler og principper Revideret udgave August Uddannelse & Læring Vejle Kommune Befordring af skoleelever Regler og principper Revideret udgave August 2015 Uddannelse & Læring Vejle Kommune 1 FORSIDE Regler for planlægning af skolebuskørsel pr. 01.08.2015. Lovgivning: Folkeskoleloven

Læs mere

Statusrapport for Fredericia Kommune. Sydtrafik April 2010

Statusrapport for Fredericia Kommune. Sydtrafik April 2010 Statusrapport for Fredericia Kommune Sydtrafik April 2010 Indledning...2 Kørselsaftaler...4 Mellembys ruter...5 Rute 216...6 Rute 301 / 216...9 Oplandsruter... 12 Rute 761...13 Fredericia Bybusser... 16

Læs mere

Linje 8 Horsens omlægning af ruteføringen grundet udvidelse ved Rema 1000s lager

Linje 8 Horsens omlægning af ruteføringen grundet udvidelse ved Rema 1000s lager Horsens Kommune Dato Sagsbehandler e-mail Telefon 19. februar 2015 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 8740 8248 Ændringer på bybusnettet i Horsens grundet ændringer i forløb og trafikale forhold Siden omlægningen

Læs mere

Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik. 2. Lokalruter

Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik. 2. Lokalruter Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik 2.1 Busbetjening fra Hostrup og Kokspang til Hjerting/Skads via Esbjerg 240 Borgere fra Kokspang

Læs mere

Spørgsmål & Svar. ny trafikplan SPØRGSMÅL OM LOKALE ÆNDRINGER I FASE 2 (SOMMER 2012)

Spørgsmål & Svar. ny trafikplan SPØRGSMÅL OM LOKALE ÆNDRINGER I FASE 2 (SOMMER 2012) Spørgsmål & Svar ny trafikplan Vi arbejder stadig på de nye køreplaner, og der kan fortsat ske ændringer bl.a. som følge af politiske beslutninger. Informationerne opdateres på sydtrafik.dk i takt med,

Læs mere

Fredericia 1 | Korskærparken - Banegården - Indre Ringvej | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK

Fredericia 1 | Korskærparken - Banegården - Indre Ringvej | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK KØREPLAN GYLDIG FRA 30. JUNI 11. AUGUST 2019 Trafikoplysning: 7010 4410 1 Korskærparken - Banegården - Indre Ringvej Prangervej v Holbergsvej af Søndermarksvej v Skovvej Neptunvej v Venusvej Ullerupdalvej

Læs mere

De foreslåede ændringer kan gennemføres inden for driftsbudgettet til kollektiv trafik.

De foreslåede ændringer kan gennemføres inden for driftsbudgettet til kollektiv trafik. Notatark Sagsnr. 13.05.22-P00-1-15 Sagsbehandler Lars Oksbjerre 22.2.2016 Indstillingsnotat Kollektiv trafik køreplanperiode K2016-17 Udvalget skal tage stilling til foreslåede ændringer i Midttrafiks

Læs mere

Befordring af skoleelever Regler og principper fra 1. august 2010

Befordring af skoleelever Regler og principper fra 1. august 2010 Befordring af skoleelever Regler og principper fra 1. august 2010 Skoleafdelingen, Skolegade 1, 7100 Vejle, tlf. 76 81 00 00 Regler for planlægning af skolebuskørsel pr. 1. august 2010 Lovgivning: Folkeskoleloven

Læs mere

Befordring af skoleelever i Vejle Kommune Retningslinjer Pr Uddannelse & Læring Vejle Kommune

Befordring af skoleelever i Vejle Kommune Retningslinjer Pr Uddannelse & Læring Vejle Kommune Befordring af skoleelever i Vejle Kommune Retningslinjer Pr. 1-8-2018 Uddannelse & Læring Vejle Kommune 1 Regler for planlægning af befordring til folkeskoleelever pr. 01.08.2018 Lovgivning: Bekendtgørelse

Læs mere

Indstilling og indsigelse fra Ejby vedrørende ændring af bus 245

Indstilling og indsigelse fra Ejby vedrørende ændring af bus 245 Indstilling og indsigelse fra Ejby vedrørende ændring af bus 245 Vi fra Ejby Borgerforening, medlemmer af Kollektiv Trafik borgergruppen for Ejby og bestyrelsesmedlem i SF kommer med følgende indstilling

Læs mere

Dato Journalnr Sagsbehandler Telefon Simon Skovly

Dato Journalnr Sagsbehandler  Telefon Simon Skovly [Udarbejdet til: Viborg Kommune] Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 25-10-2011 12.11.00 1-30-75-1-211-1-10 Simon Skovly ssk@midttrafik.dk 87 40 83 23 Notat - Viborg bybus 2012 i tal Notat Omlægning

Læs mere

Potentialer i Randers bybusser

Potentialer i Randers bybusser Randers kommune Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 8. januar 2016 1-30-75-1-205-1-12 Per Elbæk pel@midttrarfik.dk 2078 5588 Potentialer i Randers bybusser Midttrafik har i samarbejde med Randers

Læs mere

Befordring af skoleelever Regler og principper fra 1. august 2010

Befordring af skoleelever Regler og principper fra 1. august 2010 Befordring af skoleelever Regler og principper fra 1. august 2010 Skoleafdelingen, Skolegade 1, 7100 Vejle, tlf. 76 81 00 00 Regler og principper for befordring af skoleelever pr. 1. mart 2010 Lovgrundlag:

Læs mere

Notat. Til: Albertslund Kommune. Kopi til: Vallansbæk Kommune, Ballerup Kommune, Egedal Kommune. 18. april 2018

Notat. Til: Albertslund Kommune. Kopi til: Vallansbæk Kommune, Ballerup Kommune, Egedal Kommune. 18. april 2018 Notat Til: Albertslund Kommune Kopi til: Vallansbæk Kommune, Ballerup Kommune, Egedal Kommune Sagsbehandler JSM Direkte +45 36 13 16 96 Fax - jsm@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798

Læs mere

Notat. Modtager: MBU, ØU, KB. Trafikbestilling - Løsningsforslag til busbetjening af sundhedshuset

Notat. Modtager: MBU, ØU, KB. Trafikbestilling - Løsningsforslag til busbetjening af sundhedshuset Notat Modtager: MBU, ØU, KB Trafikbestilling - Løsningsforslag til busbetjening af sundhedshuset Baggrund I dagsordenspunkt om trafikbestilling 2017 indstiller forvaltningen, at der indgås aftale med Movia

Læs mere

Cykelstikatalog. Side 1

Cykelstikatalog. Side 1 Cykelstikatalog Side 1 Baggrund Fredericia har gennem de senere år haft stor fokus på cyklisme, cykelfremme og anlæg af nye cykelstier. Fredericia har som Cykelby understøttet borgernes ønske om at kunne

Læs mere

1 Korskærpaken - Banegården - Indre Ringvej K18/19

1  Korskærpaken - Banegården - Indre Ringvej K18/19 KØREPLAN GYLDIG FRA 12. August 2018 Tra ikoplysning: 7010 4410 1 Korskærparken - Banegården - Indre Ringvej Prangervej v Holbergsvej Søndermarksvej v Skovvej Neptunvej v Venusvej Ullerupdalvej v Alléskolen

Læs mere

8 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019

8 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019 Bilag 1 Indkomne bemærkninger med Forvaltningens bemærkninger Nr. Bemærkning/Ønske Forvaltningens kommentarer 1. Afgang kl. 7.45 fra Kolding. Kan afgangen flyttes, så den kører forbi Egtved skole ca. kl.

Læs mere

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale 049 Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Fredericia 3 | Banegården - Erritsø - Snoghøj | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK

Fredericia 3 | Banegården - Erritsø - Snoghøj | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK KØREPLAN GYLDIG FRA 30. JUNI 2019 Trafikoplysning: 7010 4410 3 Erritsø butikstorv - Snoghøj - Erritsø - Banegården Banegården Sjællandsgade v Gothersgade Oldenborgsgade v Postgården Erritsø Butikstorv

Læs mere

BESLUTNINGSOPLÆG: Kollektiv trafik i Assens Kommune Indledning

BESLUTNINGSOPLÆG: Kollektiv trafik i Assens Kommune Indledning : Kollektiv trafik i Assens Kommune 2014-2015 Indledning Formålet med det lokale trafiksystem i Assens kommune er primært at befordre skoleelever til og fra skole. Figur 1: Flows til skoler FynBus Planlægning

Læs mere

Skolevejsanalyse 2013 Dalgasskolen

Skolevejsanalyse 2013 Dalgasskolen Skolevejsanalyse 2013 Dalgasskolen Ikast-Brande Kommune Drift- og Anlægsafdelingen Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Telefon 9960 4000 E-mail: post@ikast-brande.dk Udarbejdet i samarbejde med Grontmij A/S INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Fredericia 2 | Nørrebrogade - Lumbyesvej samt omvendt | Gyldig 12~08~19 | SYDTRAFIK

Fredericia 2 | Nørrebrogade - Lumbyesvej samt omvendt | Gyldig 12~08~19 | SYDTRAFIK KØREPLAN GYLDIG FRA 12. AUGUST 2019 Trafikoplysning: 7010 4410 2 Banegården - Lumbyesvej - Nørrebrogade - Banegården Banegården Madsbyparken, Lumbyesvej Lumbyesvej v Madsbyvej Nørre Allé v Lumbyesvej Fredericia

Læs mere

I det følgende fremgår bemærkninger og klager fra borgere som forvaltningen har modtaget vedr. køreplanen. Svarene er refereret med kursiv

I det følgende fremgår bemærkninger og klager fra borgere som forvaltningen har modtaget vedr. køreplanen. Svarene er refereret med kursiv Til Kopi til Fra Sagsnr. Indtast til Indtast Kopi til Indtast sagsnr. Kollektiv trafik Sundheds- og Kulturforvaltningen Danmarksgade 17 9000 Aalborg Init.: JOE 21. februar 2018 Kollektiv Trafik - Bilag

Læs mere

Forslag til busdriften fra 2015 i høring

Forslag til busdriften fra 2015 i høring Forslag til busdriften fra 2015 i høring Miljø-, Plan- og Teknikudvalget besluttede på deres møde den 16. januar 2014 at sende nedenstående forslag i høring, inden Udvalget træffer endelig beslutning på

Læs mere

Fra Landsby til Tog. Udkast Oplæg til økonomiudvalgets budgetseminar 2014 Middelfart kommune

Fra Landsby til Tog. Udkast Oplæg til økonomiudvalgets budgetseminar 2014 Middelfart kommune Fra Landsby til Tog Udkast Oplæg til økonomiudvalgets budgetseminar 2014 Middelfart kommune Transportgruppen har i samarbejde med lokaludvalget i Fjelsted/Harndrup og Brenderup udarbejdet et oplæg til

Læs mere

1. at Frederiksberg Kommunes trafikbestilling til Movia for det lokale busnet baseres på linje 12, 26, 37 og 68 som angivet i Movias forslag,

1. at Frederiksberg Kommunes trafikbestilling til Movia for det lokale busnet baseres på linje 12, 26, 37 og 68 som angivet i Movias forslag, 105. Bestilling til Movia af det resterende busnet til åbningen af Cityringen Åbent - 13.05.16-G01-3-17 Resumé Den 12. marts 2018 blev By- og Miljøudvalget forelagt resultaterne af høringen af det nye

Læs mere

Fredericia 2 | Nørrebrogade - Lumbyesvej samt omvendt | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK

Fredericia 2 | Nørrebrogade - Lumbyesvej samt omvendt | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK KØREPLAN GYLDIG FRA 30. JUNI - 11. AUGUST 2019 Trafikoplysning: 7010 4410 2 Banegården - Nørrebrogade - Lumbyesvej - Banegården Banegården Vesterbrogade Nørrebrogade v Skolen Indre Ringvej v Christiansvej

Læs mere

Fredericia 6 | Banegården - Treldevej - Trelde Næs | Gyldig 12~08~19 | SYDTRAFIK

Fredericia 6 | Banegården - Treldevej - Trelde Næs | Gyldig 12~08~19 | SYDTRAFIK KØREPLAN GYLDIG FRA 12. AUGUST 2019 Trafikoplysning: 7010 4410 6 Banegården - Treldevej - Trelde Næs Banegården Treldevej v Ryes Kaserne Nordre Kobbelvej Egeskovvej v Egeskov Bygade Egeskov Bygade v Ildtornevej

Læs mere

Skolevejsanalyse 2013 Nørre Snede Skole

Skolevejsanalyse 2013 Nørre Snede Skole Skolevejsanalyse 2013 Nørre Snede Skole Ikast-Brande Kommune Drift- og Anlægsafdelingen Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Telefon 9960 4000 E-mail: post@ikast-brande.dk Udarbejdet i samarbejde med Grontmij A/S

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Behandling af høringssvar 100 Odder-Aarhus-Hornslet Høringsforslag Afledt af Trafikplan Aarhus 2017, hvor Letbanen blandt andet vil betjene flere af de større byer langs rute 100 mellem Odder-Aarhus og

Læs mere

Notat til Teknisk Udvalg som opfølgning på foretræder den 12. september 2016 om Kollektiv Trafikplan 2017

Notat til Teknisk Udvalg som opfølgning på foretræder den 12. september 2016 om Kollektiv Trafikplan 2017 Notat til Teknisk Udvalg som opfølgning på foretræder den 12. september 2016 om Kollektiv Trafikplan 2017 På Teknisk Udvalgs møde den 12. september var der foretræder fra Beder- Malling, Hasle og Gellerup

Læs mere

Principper for natbusbetjening - Høringsudgave. Oktober 2010

Principper for natbusbetjening - Høringsudgave. Oktober 2010 Principper for natbusbetjening - Høringsudgave Oktober 2010 Høringsudgave oktober 2010 Resumé Natbuskørsel er en lille, men vigtig del af Sydtrafiks tilbud af kollektiv trafik. Knap 500 personer benytter

Læs mere

Oversigt over høringssvar samt forvaltningens kommentarer Forvaltningens kommentarer omhandler udelukkende Busplan Flintholm.

Oversigt over høringssvar samt forvaltningens kommentarer Forvaltningens kommentarer omhandler udelukkende Busplan Flintholm. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling Oversigt over høringssvar samt forvaltningens kommentarer Forvaltningens kommentarer omhandler udelukkende Busplan Flintholm. NOTAT 12-08-2011

Læs mere

OVERSIGT OVER KØREPLANSÆNDRINGER PÅ REGIONALE RUTER PR. 13. DECEMBER 2015.

OVERSIGT OVER KØREPLANSÆNDRINGER PÅ REGIONALE RUTER PR. 13. DECEMBER 2015. OVERSIGT OVER KØREPLANSÆNDRINGER PÅ REGIONALE RUTER PR. 13. DECEMBER 2015. ÆNDRET LINJEFØRING ØGET FREKVENS Rute 43, Vejle Billund Lufthavn Billund. Nuværende frekvens: 17/8/7 (hverdage/lørdage/søndage)

Læs mere

Nyt bybusnet Træder i kraft juni 2015

Nyt bybusnet Træder i kraft juni 2015 LOGO1TH_LS_POSrød Nyt bybusnet Træder i kraft juni 2015 1 2 Busserne starter tidligere om morgenen og slutter senere om aftenen Derfor nye bybusruter Se de vigtigste forbedringer og nye tiltag Det nuværende

Læs mere

Godkendelse af Køreplanindstilling

Godkendelse af Køreplanindstilling Punkt 4. Godkendelse af Køreplanindstilling 2019-2020 2019-008618 Sundheds og Kulturudvalget indstiller, at byrådet godkender, at køreplanen for den kollektive trafik i Aalborg Kommune ændres og justeres

Læs mere

TRAFIKPLAN 2017 Horsens Kommune Forslag

TRAFIKPLAN 2017 Horsens Kommune Forslag TRAFIKPLAN 2017 Horsens Kommune Forslag Se forslag til ændringer her 1 2 HORSENS KOMMUNE TRAFIKPLAN 2017 Med baggrund i betjeningsomfanget, passagertællinger, demografiske data, placering af virksomheder

Læs mere

8. februar Sagsnr Dokumentnr Udkast til høringssvar vedr. Bynet 2019

8. februar Sagsnr Dokumentnr Udkast til høringssvar vedr. Bynet 2019 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Sekretariatet for Valby Lokaludvalg 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 Udkast til

Læs mere

Godkendelse af Køreplanindstilling

Godkendelse af Køreplanindstilling Punkt 8. Godkendelse af Køreplanindstilling 2019-2020 2019-008618 Sundheds og Kulturudvalget indstiller, at byrådet godkender, at køreplanen for den kollektive trafik i Aalborg Kommune ændres og justeres

Læs mere

1 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019

1 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019 Høringssvar til Sydtrafik Forslag til køreplan 2011/2012 Nr. Høringspart Resumé Forvaltningens bemærkninger 1. Grundejerforeningen for Hvidbjerg, Høll og Mørkholt 2. Tillidsrepræsentanter for omsorgsmedhjælpere

Læs mere

Høringssvar Administrationens bemærkninger Evt. anbefalinger til ændringer Distriktsskole Smørum

Høringssvar Administrationens bemærkninger Evt. anbefalinger til ændringer Distriktsskole Smørum Høringssvar Administrationens bemærkninger Evt. anbefalinger til ændringer Distriktsskole Smørum Kapaciteten er utilstrækkelig til at sikre den garanterede befordring for vores elever og Distriktsskole

Læs mere

NOTAT. Kørsel skoleåret i Assens Kommune

NOTAT. Kørsel skoleåret i Assens Kommune NOTAT Kørsel skoleåret 2015-16 i Assens Kommune Indledning FynBus har udarbejdet notat Brugen af kollektiv trafik i Assens Kommune 2014-15. Efterfølgende har forvaltningen for Trafik og Byg bedt FynBus

Læs mere

Bilag 6 - Holme-området

Bilag 6 - Holme-området Bilag 6 - Holme-området Forslag: Årlige omkostninger: Passagertal: Omlægning af linjerne 16, 20 og 202 i Holme-området. Omkostningsneutralt. Skønnes uændret. Problematikker: 1) Der er ønsker om direkte

Læs mere

Mødesagsfremstilling

Mødesagsfremstilling Mødesagsfremstilling Teknisk Forvaltning Teknik- og Miljøudvalget ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 04-10-2011 Dato: 26-08-2011 Sag nr.: TMU 85 Sagsbehandler: Charlotte Schleiter Kompetence: Fagudvalg [ ] Økonomiudvalget

Læs mere

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015.

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015. Notat Til: Albertslund, Brøndby, Glostrup, Vallensbæk kommuner Kopi til: Ballerup og Egedal kommuner, TOR, KAV, MKL Sagsnummer Sagsbehandler TOR JBN Direkte +45 36 13 16 40 66 Fax - JBN@moviatrafik.dk

Læs mere

7 Banegården - Korskærvej - Vesterbrogade - Banegården K18/19

7  Banegården - Korskærvej - Vesterbrogade - Banegården K18/19 KØREPLAN GYLDIG FRA 12. AUGUST 2018 Trafikoplysning: 7010 4410 7 Banegården af Lumbyesvej v Rygaardsvej Nørre Allé v Lumbyesvej Korskærvej/Jupitervej Vejlevej v Venusvej Vejlevej v Vestre Ringvej Vesterbrogade

Læs mere

Notat Betjening af Åbyskov med bybussystemet i Svendborg

Notat Betjening af Åbyskov med bybussystemet i Svendborg FynBus 11. juli 2014 PLAN SAZ/SJ Notat Betjening af Åbyskov med bybussystemet i Svendborg Baggrund FynBus har den 1. juli modtaget Notat vedr. muligheder for justeringer i den kollektive (Åbyskov og Troense).

Læs mere

Forudsætningerne for FynBus svar er det nuværende regionale rutenet.

Forudsætningerne for FynBus svar er det nuværende regionale rutenet. Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Direktion lho@fynbus.dk Telefon direkte: 6311 2201 Den 29. august 2008 Høringssvar vedr. forslag til principper for bustrafik FynBus har i brev af 18. juni 2008

Læs mere

BILAG 1 TIL KMU-MØDE

BILAG 1 TIL KMU-MØDE BILAG 1 TIL KMU-MØDE 2019-01-24 Dato: 15. januar 2019 Skitseforslag til Trafikbestilling 2020 for buslinjer i Ringsted Kommune Kontaktoplysninger Vej- og Ejendomscenter Inddragelse og høring I begyndelsen

Læs mere

Baggrund. Opgradering af linje 229E og 239 til R-net linje. Notat. Til: Kopi til: 15. februar 2010

Baggrund. Opgradering af linje 229E og 239 til R-net linje. Notat. Til: Kopi til: 15. februar 2010 Notat Til: Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler SJ Direkte 36 13 17 10 Fax SJ@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 15. februar 2010 Notat vedrørende omlægning af bustrafikken i Hornsherred

Læs mere

Kontornotits. Emne: Orientering af TU d. 6. juni 2016 vedr. køreplanændringer for køreplanåret 2016/2017

Kontornotits. Emne: Orientering af TU d. 6. juni 2016 vedr. køreplanændringer for køreplanåret 2016/2017 Kontornotits By- og Udviklingsforvaltningen Trafik Dato 25. maj 2016 Sagsnr. 15/5128 Løbenr. 92316/16 Sagsbehandler Karina Mortensen Direkte telefon 79 79 14 26 E-mail moka@kolding.dk Emne: Orientering

Læs mere

Udviklingen i Flextur

Udviklingen i Flextur Udviklingen i Flextur Teknisk Udvalg vedtog på mødet den 4. november 2015 at fastholde kommunetaksten, dog med det forbehold, at udviklingen i udgifterne skulle følges tæt de næste 6 måneder og kommunetaksten

Læs mere

Nyt kollektivt busnet og ny skolebuskørsel. Nyt kollektivt busnet (de gule busser)

Nyt kollektivt busnet og ny skolebuskørsel. Nyt kollektivt busnet (de gule busser) Nyt kollektivt busnet og ny skolebuskørsel Udgangspunktet har været at etablere et stærkere og mere brugervenligt busnet, som kører der, hvor der er flest passagerer i dag eller størst passagerpotentiale,

Læs mere

NYT BYBUSNET I RANDERS Status og høring

NYT BYBUSNET I RANDERS Status og høring NYT BYBUSNET I RANDERS Status og høring Baggrund Randers Kommune har bedt Midttrafik undersøge potentialerne ved en mere grundlæggende ændring af principperne for bybusnettet i Randers. Midttrafik har

Læs mere

BILAG Trafik, Vej & Park

BILAG Trafik, Vej & Park BILAG Trafik, Vej & Park MOVIA TRAFIKBESTILLING 2015 Bilag til dagsordenspunkt for beslutning om MOVIA Trafikbestilling 2015. Målsætningen er, at de indstillede forslag kan iværksættes medio august 2014.

Læs mere

Emne: Henvendelser modtaget pr. 30. november 2017 vedr. ændringer i bybusnettet

Emne: Henvendelser modtaget pr. 30. november 2017 vedr. ændringer i bybusnettet Notatark Emne: Henvendelser modtaget pr. 30. november 2017 vedr. ændringer i bybusnettet 30. november 2017 - Sagsnr. 17/21335 - Løbenr. 240989/17 Brev fra borger bosiddende på Strandbakken i Rebæk By-

Læs mere

Målet er at afstemme behov og forventninger til busbetjeningen nu og i fremtiden.

Målet er at afstemme behov og forventninger til busbetjeningen nu og i fremtiden. Møde Dialogmøde vedr. Kollektiv Trakfik til uddannelsesinstitutionerne Tid Mandag den 10. december 2012 kl. 13.00-14.30 Sted Boulevarden 13, 9000 Aalborg (Repræsentationslokale 1) Deltagere Uddannelsesrådets

Læs mere

Spørgsmål i forbindelse med køreplanskiftet 2011 i Sydtrafiks område

Spørgsmål i forbindelse med køreplanskiftet 2011 i Sydtrafiks område Spørgsmål i forbindelse med køreplanskiftet 2011 i Sydtrafiks område Baggrund Sydtrafik udarbejdede i 2009 sin første trafikplan (8-siders resumé vedlagt som bilag). Trafikplanen bygger i væsentlig grad

Læs mere

Herning bybusser Køreplanskift juni 2013

Herning bybusser Køreplanskift juni 2013 8. februar 2013 Edith Blynning Herning bybusser Køreplanskift juni 2013 Rute ændring, beskrivelse, gennemgang og behandling af høringssvar for Herning Bybusser Linje 1A Gullestrup Ændring af ruteføring:

Læs mere

Notat. Til: Albertslund Kommune. 22. februar Busdrift i Ring 3 under anlæg af letbanen - Albertslund Kommune. Resumé

Notat. Til: Albertslund Kommune. 22. februar Busdrift i Ring 3 under anlæg af letbanen - Albertslund Kommune. Resumé Notat Til: Albertslund Kommune Sagsbehandler JSM Direkte +45 36 13 16 96 Fax - jsm@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 22. februar 2018 Busdrift i Ring 3 under anlæg af letbanen -

Læs mere

15. februar Sagsnr Dokumentnr Høringssvar fra Valby Lokaludvalg om Busnet 2019

15. februar Sagsnr Dokumentnr Høringssvar fra Valby Lokaludvalg om Busnet 2019 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Sekretariatet for Valby Lokaludvalg 15. februar 2018 Sagsnr. 2018-0003612 Høringssvar fra Valby Lokaludvalg om Busnet 2019 Dokumentnr. 2018-0003612-5 Valby Lokaludvalg

Læs mere

Principskitse. 1 Storegade

Principskitse. 1 Storegade 1 Storegade Strækning Som en del af byomdannelsen i Bredebro ønskes det at give Storegade et nyt profil mellem Søndergade og det nye torv. Det er et ønske at få bedre styr på parkering, skabe bedre forhold

Læs mere

10 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019

10 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019 Bilag 1. Ønsker til køreplan 2014 Ønsker fra Skolerne Skolebusruter Skole Ønsker Bemærkninger Øster Nykirke skole, Vonge Fredag i uge 41 samt sidste skoledag inden sommerferien kl. 11.30. Forventer som

Læs mere

Københavns Kommune. Skolevejundersøgelse for Vigerslev Allés Skole

Københavns Kommune. Skolevejundersøgelse for Vigerslev Allés Skole Københavns Kommune Skolevejundersøgelse for Vigerslev Allés Skole Januar 2006 Notatet er udarbejdet i samarbejde mellem Københavns Kommune og Rambøll Nyvig. 30.1.2006 Rambøll Nyvig A/S Bredevej 2 2830

Læs mere

BORGERPANELET VORES ODENSE

BORGERPANELET VORES ODENSE BORGERPANELET VORES ODENSE 1. kvartal: Tilgængelighed Samlede resultater November 2018 KORT OM UNDERSØGELSEN OG PANELET Der gennemføres årligt tre undersøgelser i Odense Kommunes borgerpanel Vores Odense.

Læs mere

Bybussystemet er i grove træk bygget op som illustreret i figur 1.

Bybussystemet er i grove træk bygget op som illustreret i figur 1. Dato: 18. januar 2017 J. nr.: 70-04-02-22-16 Kontaktperson: Sif Lind Rasmussen Direkte tlf.nr.: 7660 8667 Korrespondanceanalyse Kolding Kommune Formål Formålet med analysen er at få belyst mulighederne

Læs mere

Fredericia 5 | Banegården - Pjedsted - Herslev | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK

Fredericia 5 | Banegården - Pjedsted - Herslev | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK KØREPLAN GYLDIG FRA 30. JUNI - 11. AUGUST 2019 Trafikoplysning: 7010 4410 5 Banegården - Pjedsted - Herslev Banegården Vejlevej v Venusvej Vejlevej v Bredstrupvej Bredstrupvej v Kobbelgårdvej Ågade v Stallerupvej

Læs mere

Vi har aldrig haft klager vedr. busruten, kun enkelte justeringer, som vi umiddelbart har gennemført sammen med Viborg Turistfart.

Vi har aldrig haft klager vedr. busruten, kun enkelte justeringer, som vi umiddelbart har gennemført sammen med Viborg Turistfart. Indkomne høringssvar fra skolebestyrelserne vedr. skolebuskørsel. Vestre skole:kolebestyrelsen er forelagt nedenstående og har ingen bemærkninger.vestre Skole har en såkaldt "lukket skolebusrute" Holstebrovej,

Læs mere

Tema 5: Trafik og sikkerhed

Tema 5: Trafik og sikkerhed Tema 5: Trafik og sikkerhed Under udviklingstemaet Trafik & Sikkerhed ønsker vi at arbejde med projektet indenfor forbedring af trafiksikkerhed, offentlig transport og forbedrede skoleveje. en for temaet

Læs mere

Analyse: Passagerudviklingen før og efter omlægningen ved

Analyse: Passagerudviklingen før og efter omlægningen ved Køge Kommune Teknik og Miljøforvaltningen Sagsnummer Sagsbehandler SN Direkte +45 36 13 16 62 Fax - SN@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 4. marts 2016 Linje 245 før-efter analyse

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Behandling af høringssvar Rute 200 Skanderborg-Aarhus-Hinnerup/Hammel Høringsforslag I forbindelse med Trafikplan Aarhus 2017, som skal træde i kraft når letbanen kører næste år, foreslås afgangene på

Læs mere

BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER. Indledning

BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER. Indledning BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER Indledning Bilaget indeholder en gennemgang af busbetjeningen i hvert af Nordfyn Kommunes skoledistrikter. Udover at redegøre for de ændringer, der foreslås gennemført

Læs mere

Principper for kollektiv bustrafik af regional betydning. Region Syddanmark, 29. januar 2009

Principper for kollektiv bustrafik af regional betydning. Region Syddanmark, 29. januar 2009 Principper for kollektiv bustrafik af regional betydning Region Syddanmark, 29. januar 2009 BAGGRUNDEN FOR REGIONSRÅDETS PRINCIPPER Regionen skal sikre kollektiv trafik af regional betydning og kommunerne

Læs mere

Københavns Ældreråds høringssvar af forslag til nyt lokalt busnet

Københavns Ældreråds høringssvar af forslag til nyt lokalt busnet Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling Københavns Ældreråds høringssvar af forslag til nyt lokalt busnet Københavns Ældreråd takker for høring modtaget den 5. januar 2018 af forslag til nyt lokalt

Læs mere

Miljø, Teknik og Plan

Miljø, Teknik og Plan Miljø, Teknik og Plan Bustrafik af regional betydning Region Syddanmark Regional udvikling Damhaven 12 7100 Vejle regional.udvikling@regionsyddanmark.dk Bemærkninger til forslag om principper for bustrafik

Læs mere

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015.

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015. Notat Til: Albertslund, Brøndby, Glostrup, Vallensbæk kommuner Kopi til: Ballerup og Egedal kommuner, TOR, KAV, MKL Sagsbehandler TOR JBN Direkte +45 36 13 16 40 66 Fax - JBN@moviatrafik.dk TOR@moviatrafik.dk

Læs mere

Kollektiv trafik. Genoptagelse af punkt om ruteændring af rute 179, 283 og Åben sag

Kollektiv trafik. Genoptagelse af punkt om ruteændring af rute 179, 283 og Åben sag Teknik- og Miljøudvalget 10-01-2017 Kollektiv trafik. Genoptagelse af punkt om ruteændring af rute 179, 283 og 284 - Åben sag Sagnr.: 16/9242 Sagsansvarlig: VAGN PEDERSEN J.nr.: 13.05.22 G00 Sagen afgøres

Læs mere

Status på driftsøkonomi og passagertal... 1

Status på driftsøkonomi og passagertal... 1 Veje og Grønne Områder Sagsnr. 282810 Brevid. 2528053 Ref. MOCH Dir. tlf. 4631 3722 Mortenhc@roskilde.dk NOTAT: Justeringer til busplan 2018 29. marts 2017 Indhold Status på driftsøkonomi og passagertal...

Læs mere

Spørgsmål & Svar. trafikplan. generelt til trafikplanen

Spørgsmål & Svar. trafikplan. generelt til trafikplanen Spørgsmål & Svar OM GENNEMFØRELSE AF NY TRAFIKPLAN FRA SYDTRAFIK Da den endelige køreplan stadig er under udarbejdelse, blandt andet som følge af politiske beslutninger, kan der fortsat ske ændringer.

Læs mere