FLYTTEOPGAVER PÅ ENGPARKEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FLYTTEOPGAVER PÅ ENGPARKEN"

Transkript

1 JANUAR 2016 SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB FLYTTEOPGAVER PÅ ENGPARKEN KONTRAKTUDKAST

2

3 ADRESSE COWI A/S Visionsvej Aalborg TLF FAX WWW cowi.dk JANUAR 2016 SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB FLYTTEOPGAVER PÅ ENGPARKEN KONTRAKTUDKAST PROJEKTNR. DOKUMENTNR. A VERSION UDGIVELSESDATO BESKRIVELSE UDARBEJDET KONTROLLERET GODKENDT januar 2015 jeo jwse jeo

4

5 ENGPARKEN 5 UDKAST TIL KONTRAKT Flytning af indbo m.v. Mellem Sundby-Hvorup Boligselskab Lindholm Søpark Nørresundby som Ordregiver og som Leverandør er dags dato indgået følgende KONTRAKT om flytning af indbo mv. lydende på et rammebeløb stort: DKK Skriver: Danske Kroner Beløbet danner ramme for de enhedspriser, som fremgår af tilbudslisten og vil blive udbetalt i henhold til flytteordre og godkendte faktura.

6 6 ENGPARKEN 1. BESKRIVELSE AF OPGAVEN Under nærværende kontrakt påtager Leverandøren sig at flytte indbo fra 270 lejligheder til midlertidige bosteder og retur efter renoveringsarbejdets gennemførelse i overensstemmelse med betingelserne, som fremgår af denne kontrakt med bilag. Som led i opgavens løsning stiller Leverandøren det nødvendige antal flyttekasser og opmagasineringsmateriel og areal til rådighed. 2. DEFINITIONER Leverancer: De opgaver som Leverandøren har påtaget sig at udføre under nærværende kontrakt. Arbejdsdage: mandag til fredag bortset fra helligdage, juleaftensdag, nytårsaftensdag og grundlovsdag. Flyttegods: Ejendele tilhørende beboere i boligområdet Engparken som Leverandøren har påtaget sig at flytte under nærværende kontrakt 3. KONTRAKTGRUNDLAG Denne kontrakt er indgået på grundlag af følgende bilag, som Leverandøren anerkender at have modtaget og gennemgået: 1: Nærværende kontrakt 2: Udbudsbrev med bilag (bilag 1) 3: Udfyldt tilbudsliste (bilag 2) I tilfælde af uoverensstemmelser mellem ovenstående bilag, gælder bilagene forud for hinanden i den nævnte prioritet. Ordregiver er ikke bundet af Leverandørens forretningsbetingelser, som måtte fremgå af fremsendte fakturaer eller af andre dokumenter, herunder dokumenter der anvendes i forbindelse med Ordregivers kvitteringer. 4. AFTALE Aftalen omfatter ca. 270 flytteopgaver der udføres i henhold til beskrivelsen i udbudsbrevet.

7 ENGPARKEN 7 5. KRAVSPECIFIKATION Flytningen skal gennemføres i overensstemmelse med kravene som fremgår af bilag 1 og Leverandørens tilbud 6. ÆNDRINGER I KONTRAKTPERIODEN Ordregiver kan til enhver tid fremsætte krav om ændring i arbejdets art og omfang. Sådanne ændringsønsker fremsættes skriftligt til Leverandøren, der uden ugrundet ophold oplyser, hvornår en beskrivelse af eventuelle konsekvenser for leveringstid og pris vil kunne fremsendes. Såfremt der efter Leverandørens opfattelse opstår behov for udførelse af uforudsete nødvendige ekstraarbejder, eller der efter Ordregivers anmodning skal udføres ekstraarbejder, er Leverandøren forpligtet til at udarbejde en beskrivelse af ekstraarbejderne med angivelse af pris. Denne beskrivelse skal accepteres skriftligt af Ordregiver, inden ekstraarbejdernes påbegyndelse. Er beskrivelsen ikke skriftligt accepteret af Ordregiver, er Leverandøren afskåret fra at kræve betaling for ekstraarbejder, der bestrides af Ordregiver. Alle ændringer og tilføjelser til denne kontrakt skal aftales skriftligt og underskrives af begge parter. For væsentlige ændringer i arbejdets art og omfang indgås skriftlig tillægsaftale mellem parterne. 7. LEVERINGSTID Leveringen er opdelt i et antal leverancer. Levering skal ske i perioden april august 2018 Leverandøren er forpligtet til at udføre opgaverne i overensstemmelse med tidsplan for opgaven. Fyldestgørende levering er sket, når det af kontrakten omfattede flyttegods er returneret fejl- og mangelfrit på det specificerede leveringssted, jf. afmærkningsplan som aftalt på opstartsmøde og i henhold til flytteordre. 8. DRIFTSANSVARLIGE Hver part har udpeget en driftsansvarlig som også fungerer som kontaktperson. Leverandøren skal i videst muligt omfang undgå udskiftning af den driftsansvarlige under kontrakten. Såfremt Leverandøren undtagelsesvis er nødsaget til at udskifte den driftsansvarlige, må udskiftningen ikke påføre Ordregiver yderligere omkostninger, og den nye driftsansvarlige skal have mindst tilsvarende kvalifikationer. Leverandøren skal efter Ordregivers anmodning udskifte den driftsansvarlige, såfremt Ordregivers anmodning er rimeligt begrundet.

8 8 ENGPARKEN 9. MØDEVIRKSOMHED Umiddelbart efter kontraktens underskrivelse afholder parterne et opstartsmøde. Hver part afholder egne udgifter forbundet med mødevirksomhed. 10. UDLÅNT MATERIALE Leverandøren stiller i kontraktens løbetid nødvendigt antal flyttekasser, mængde indpakningspapir og opmagasineringsudstyr rådighed for boligselskabets berørte lejere. Det påhviler Leverandøren at fragte tomme flyttekasser til fraflytningsadresser mindst 6 uger før aftalt flyttedato og at afhente tomme kasser på tilflytningsadresserne. Transport af flyttekasser under udførelse af flytteopgaven er en del af udførelsestidsplanen. 11. LEVERANDØRENS ANSVAR OG RISIKOENS OVERGANG Leverandøren har ansvaret og risikoen for Ordregivers flyttegods (herunder flyttegodsets hændelige undergang) i perioden fra afhentning på specificerede fraflytningsadresser og indtil levering på specificerede tilflytningsadresser. Leverandøren skal gøre Ordregiver opmærksom på forhold på Ordregivers område eller omkring den måde Ordregiver har pakket flyttegodset, der efter Leverandørens opfattelse kan være til fare for Leverandørens personale eller Ordregivers ejendom, herunder flyttegodset. Dette gøres ved straks at rette henvendelse til Ordregivers kontaktperson, så Ordregiver straks kan tage stilling til forholdet. Undlader Leverandøren at give meddelelse som beskrevet ovenfor kan Leverandøren ikke på et senere tidspunkt påberåbe sig forholdene. Sker der skader på fast inventar og bygningsdele etc., skal Leverandøren for egen regning udbedre skaderne. Leverandøren skal, inden opgaven påbegyndes, registrere eksisterende skader og slidtage, som han ikke er ansvarlig for. På baggrund heraf udarbejder Leverandøren en erklæring, som skal godkendes af Ordregiver ved dennes underskrift. 12. LEVERANDØRENS ERSTATNINGSPLIGT Såfremt flyttegods eller dele af det lider skade eller bortkommer og det skyldes Leverandørens forhold eller sker, mens flyttegodset eller den pågældende del af flyttegodset er i Leverandørens varetægt, er Leverandøren fuld erstatningspligtig svarende til genanskaffelsesprisen eller omkostningen forbundet med at genoprette skaden, hvis genanskaffelse er umulig. Udover hvad der ellers måtte fremgå af nærværende kontrakt er Leverandøren ansvarlig efter dansk rets almindelige erstatningsregler for enhver person- og tingskade, herunder også erhvervsansvar samt miljøskader, der måtte opstå i forbindelse med leverancen eller som følge af denne.

9 ENGPARKEN FORSIKRING Leverandøren skal have en for branchen almindelig erhvervsansvarsforsikring med dækning på mindst DKK ,00 ved personskade og DKK ,00 ved tingsskade pr. forsikrings år. Derudover er Leverandøren forpligtet til at opretholde behørig forsikring for ansvar, som han måtte ifalde under denne kontrakt. Benytter Leverandøren sig af underleverandører, er Leverandøren forpligtet til at sikre at underleverandørerne på samme måde som Leverandøren opfylder de ovennævnte krav om forsikringsdækning. Ordregiver kan til enhver tid forlange dokumentation for ovenstående forsikringer. 14. ARBEJDSKLAUSUL 14.1 Løn og arbejdsvilkår Hvis arbejdsforhold af den i nærværende udbud omhandlede art ikke er omfattet af kollektiv overenskomst, må løn- og arbejdsvilkårene ikke være mindre gunstige end de vilkår, der gælder inden for det fag eller den industri, i hvilken Leverandøren har sin virksomhed, i almindelighed bydes under tilsvarende forhold. Der henvises i den forbindelse til ILO-konvention nr. 94. Tilsvarende gælder også arbejde, der udføres af underleverandører eller af personer, der har fået overdraget kontrakten til udførelse. I så tilfælde påhviler det Leverandøren at påse, at bestemmelsen finder anvendelse. Ordregiveren kan til enhver tid udbede sig relevant dokumentation for, at løn - og arbejdsvilkår for arbejdstagerne lever op til forpligtelsen i ILO-konvention nr. 94. Leverandøren skal, efter skriftligt påkrav, fremskaffe relevant dokumentation fra såvel egne som eventuelle underleverandørers arbejdstagere. Dokumentationen skal være Ordregiveren i hænde senest 2 arbejdsdage efter påkravets modtagelse. Relevant dokumentation kan være lønsedler, lønregnskab, ansættelseskontrakter eller ansættelsesbeviser. Det påhviler Leverandøren at sørge for, at de dokumenterede løn- og arbejdsvilkår er sammenlignelige med danske løn - og arbejdsvilkår. Leverandøren er forpligtet til at orientere medarbejderne om løn- og arbejdsvilkårene. Tilsvarende gælder også arbejde, der udføres af underleverandører eller af personer, der har fået overdraget kontrakten til udførelse. Hvis Leverandøren ikke efter påkrav eller forhandlinger lever op til forpligtelserne i henhold til nærværende punkt 14.1, herunder har fremsendt relevant dokumentation, kan Ordregiveren kræve en dagbod på 0,2% af kontraktbeløbet, indtil dokumentation for at Leverandøren lever op til forpligtelserne er modtaget. Ordregiveren er berettiget til at modregne boden i den førstkommende betaling til leverandøren, efter at boden er forfaldet til betaling. Undlader Leverandøren inden for rimelig tid at dokumentere, at Leverandøren lever op til forpligtelserne i henhold til nærværende pkt. 14.1, herunder at fremsende den krævede dokumentation, kan det betragtes som væsentlig misligholdelse af kontrakten.

10 10 ENGPARKEN Leverandøren er forpligtet til at sikre, at såfremt der anvendes ikke-dansk talende medarbejdere under udførelse af opgaven, skal der være en dansk-talende flyttekoordinator, der kan sikre, at meddelelser om arbejdets udførelse, sikkerhedsinstrukser eller andre meddelelser bliver givet til de ikke-dansk talende medarbejdere på en, for dem, forståelig måde. 15 REGISTRERING AF LEVERANDØRER OG MEDARBEJDER PÅ BYGGEPLADSEN 15.1 Leverandørens forpligtelser Leverandøren sikrer, at alle lov- og myndighedskrav, der er gældende for virksomheden og for ydelsens udførelse, overholdes. Leverandøren er ansvarlig for, at der til skattemyndighederne sker indberetning af løn samt indeholdelse af A-skat, AM-bidrag og eventuelt arbejdsudlejeskat for det udførte arbejde efter de regler, der påhviler arbejdsgiveren, hvad enten denne er hjemhørende i Danmark eller et andet land. Ved anvendelse af udenlandske leverandører skal Leverandøren over for Ordregiveren dokumentere, at de har ladet sig registrere i Register for Udenlandske Tjenesteydere (RUT) hos Erhvervsstyrelsen. Registreringen skal vare foretaget senest ved arbejdets påbegyndelse Registrering af virksomhed hos SKAT Leverandøren skal fremlægge registreringsbeviser, der viser at virksomheden er registreret hos SKAT efter momsloven og kildeskatteloven. Dette skal fremvises ved kontraktskrivning. Leverandørens ligeledes underleverandør skal fremlægge disse oplysninger inden arbejde påbegyndes Det er Leverandørens forpligtigelse at fremskaffe disse oplysninger om underleverandør, hvis disse oplysninger ikke er tilgængelig hos Ordregiveren, kan arbejdet ikke påbegyndes Omkostninger for fremskaffelse af disse oplysninger afholdes af Leverandøren 15.3 Serviceattest Leverandøren skal fremlægge en serviceattest fra Erhvervsstyrelsen eller fremlægge dokumentation, der indeholder tilsvarende oplysninger. Serviceattesten må højst være 6 måneder gammel. Indholdet af serviceattesten er beskrevet nedenfor.

11 ENGPARKEN 11 For at kunne få en serviceattest skal virksomheden opfylde følgende betingelser: Virksomheden må ikke vare dømt for strafbare forhold eller have en straffesag kørende. Virksomheden skal overholde sine betalingsforpligtelser overfor det offentlige (sociale sikringsordninger, skatter og afgifter m.m.). Virksomheden må ikke være taget under konkurs eller lignende. Leverandøren kan bestille serviceattesten hos Erhvervsstyrelsen på: Myndigheder Erhvervsstyrelsen Anmodning om Serviceattest. Leverandøren skal fremlægge serviceattest, ved kontraktskrivning. Leverandørens underleverandør skal fremlægge disse oplysninger inden arbejde påbegyndes Omkostninger for fremskaffelse af disse oplysninger afholdes af Leverandøren 15.4 Leverandørens medarbejdere Leverandøren ansætter og aflønner det nødvendige personale og påtager sig dermed sædvanligt arbejdsgiveransvar. Alle medarbejdere der er- eller har tilknytning til byggepladsen, skal kunne fremvise et ansættelsesbevis efter ansættelsesbevisloven, inden arbejdets påbegyndelse. Såfremt Leverandøren anvender indlejet arbejdskraft skal der, inden arbejdets påbegyndelse, foreligge en kontrakt på leje af arbejdskraft. Leverandøren sender disse oplysninger til Ordregiveren inden for to hverdage med kopi af ansættelsesbevis eller kopi af kontrakt på leje af arbejdskraft. Alle medarbejdere skal vare ansat af Leverandøren eller af en af Ordregiveren godkendt underleverandør. Det er ikke tilladt for medarbejderne at gøre brug af egne medhjælpere, familiemedlemmer m.fl. ved arbejdets udførelse. Alle medarbejdere, der arbejder for Leverandøren, skal fremgå af medarbejderlister. Medarbejderlisterne skal vare udfyldt senest ved arbejdets påbegyndelse. Der skal ske løbende opdatering af listerne. Id-kort Alle Leverandørens medarbejdere på byggepladsen skal bære synligt Id-kort, incl underleverandørens medarbejder udstedt af Leverandøren. Id-kortet skal vare forsynet med medarbejderens billede Identifikation af medarbejderen (Firma navn, navn- og medarbejdernummer eller lignende).

12 12 ENGPARKEN Omkostninger i forbindelse med udfærdige af Id-kort afholdes af Leverandøren Ordregiveren få oplyst en liste med medarbejdernes identitet (ID-kort). Leverandørens medarbejder lister Medarbejdere, som beskæftiger sig med udførelsen af flytteopgaver på pladsen, skal specificeres på lister, Leverandøren udfærdiger listerne, hvorpå der anføres: Virksomhedens CVR-nr. Ansættelsesbevis forevist eller kopi af kontrakt på leje af arbejdskraft Billedlegitimation og evt. arbejds- og opholdstilladelse forevist Leverandøren garanterer for rigtigheden af de anførte oplysninger. For at sikre identifikation af udenlandske medarbejdere skal Leverandøren tage kopi af pas eller anden form for dokumenteret billede-id samt evt. arbejds- og opholdstilladelse på medarbejdere fra lande uden for EU. Denne dokumentation skal på Ordregiverens forlangende kunne fremvises inden for to hverdage. Udenlandsk arbejdskraft skal også fremgå af listen, udarbejdet af Leverandøren Leverandøren er ansvarlig for, at der kun anvendes medarbejdere med gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Medarbejdere fra lande uden for EU, der er omfattet af disse regler, skal på Ordregiverens forlangende fremvise gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Listen skal omfatte alle medarbejdere, som er beskæftiget med levering af flytteydelser, herunder også underleverandørers medarbejdere. Hvis de pågældende oplysninger ikke stemmer overens, vil den pågældende person bortvises fra pladsen, indtil oplysninger forlægger Underleverandører Leverandøren har mulighed for at lade underleverandører varetage hele eller dele af opgaven i nærvarende kontrakt. Der kan kun gøres brug af underleverandører, som skriftligt er godkendt af Ordregiveren. Til brug for godkendelsen fremlægger Leverandøren underleverandørens registreringsbeviser, serviceattest m.v. for Ordregiveren Ordregiveren kan anmode Leverandøren om, inden for to hverdage, at fremsende kopi af underleverandørers regnskab for de seneste tre år, dog tidligst fra underleverandørens startdato.

13 ENGPARKEN 13 Alle underleverandører, der arbejder for Leverandøren skal fremgå af underleverandørlisten. Af underleverandørlisten skal CVR-nr. samt navn, medarbejder nummer fremgå på de ansatte, som udfører arbejde for underleverandøren. Såfremt der er tale om en udenlandsk underleverandør er det tillige registreringsnummeret fra hjemlandet, der skal fremgå af listen. Alle underleverandørens medarbejder skal bærer Id-kort på bygepladsen Leverandøren har ansvaret på at underleverandøren udfører en opdatering listerne. Leverandøren er i forhold til Ordregiveren ansvarlig for, at eventuelle underleverandører opfylder samme krav og forpligtelser, som påhviler Leverandøren ifølge denne kontrakt. Ordregiveren kan til enhver tid afkræve Leverandøren dokumentation for, at disse krav og forpligtelser er opfyldt. Leverandøren skal sikre, at underleverandøren fremlægger registreringsbeviser, der viser, at underleverandøren er registreret hos SKAT efter momsloven og kildeskatteloven eller er korrekt registreret hos skattemyndighederne i underleverandørens hjemland. Leverandøren skal sikre, at underleverandøren ligestillede fremlægger serviceattest fra Erhvervsstyrelsen, der højst er seks måneder gammel, eller kan fremlægge dokumentation, der indeholder tilsvarende oplysninger Opfølgning Ordregiveren forbeholder sig, at flyttearbejdet udføres af legal arbejdskraft, samt at Leverandøren og eventuelle underleverandører foretager korrekt indberetning og afregning af skatter, bidrag, afgifter m.v. Leverandøren anerkender Ordregiverens ønske om løbende opfølgning på, om dette overholdes, og bidrager loyalt med at fremlægge oplysninger og dokumentation, som kan give Ordregiveren en sikker overbevisning. På forlangende fremlægger Leverandøren indenfor 5 arbejdsdage dokumentation for, at der er sket indberetning af A-indkomst, A-skat og evt. arbejdsudlejeskat for de medarbejdere, der udfører flytteydelser for Ordregiveren. Dokumentation fremlægges i form af udskrift fra E-indkomstsystemet eller kvittering for betalt arbejdsudlejeskat. Hvis overnævnte dokumentation ikke forlægges, iht. overnævnte tidsfrist, betragtes dette som væsentlig misligholdelse af kontrakten. Ordregiveren påkalder sig retten til at give Leverandøren en sanktion på en dagsbod på 2 promille pr, arbejdsdag af entreprisesum, indtil overnævnte dokumentation forlægger. Leverandøren sørger for at indarbejde rutiner der sikrer en løbende stikprøvekontrol af medarbejderlister og underleverandørlister, jf. bilag.

14 14 ENGPARKEN Betaling sker mod korrekt elektronisk fremsendt faktura, der indeholder: Udstedelsesdato Fakturanummer Rekvisitions nummer Leverandørens CVR-nummer Leverandørens firmanavn og adresse Arten af det udførte arbejde Momssats og momsgrundlag og det beløb som betales i moms. Såfremt der sker afregning pr. time skal fakturaen også indeholde: Timepris Antal timer som er anvendt. Ved fakturering /aconto fakturering til Ordregiveren skal der af fakturaen fremgå oplysninger om anvendte underleverandører (med CVR-nr./ virksomhedsregistreringsnummer) Faktura sendes pr. i PDF-format til faktura@sundbyhvorup.dk Betaling kan kun ske til Leverandørens konto i pengeinstitut eller via Leverandørens Nem Konto. Der kan ikke ske kontant betaling Betaling/afregning Leverandøren forpligter sig til at sikre, at de ansatte, som Leverandøren og evt. underleverandører beskæftiger i Danmark med henblik på opgavens udførelse, har løn og ansættelsesforhold, der ikke er ugunstigere end de løn- og ansættelsesforhold, der er gældende på den egn, hvor arbejdet udføres. Overholder Leverandøren ikke denne forpligtigelse og medfører dette et berettiget krav fra de ansætte, kan Ordregiveren tilbageholde vederlag til leverandører med henblik på at tilgodese dette krav Tilfældige stikprøver I lighed med den almindelige opfølgning af arbejdets standard, udføres der opfølgning på medarbejderne. Leverandøren vil blive bedt om på anmodning om at fremlægge ansættelsesbevis samt en kvittering fra E-indkomstsystemet. Medarbejderne identificeres og fremviser eventuelt gyldig opholds- og arbejdstilladelse. 16. UNDERLEVERANDØRER Leverandøren kan ikke uden Ordregivers forudgående skriftlige samtykke benytte underleverandører til gennemførelse af leverancerne. Leverandøren hæfter for sine underleverandørers leverancer på ganske samme måde som for sine egne forhold.

15 ENGPARKEN PRISREGULERING Priser i henhold til udfyldt tilbudsliste indeksreguleres i henhold til lønindeks for den private sektor for transport. Priserne reguleres 1 (en) gang pr. år, første gang 1. april ved 2017K1 og herefter hvert år på samme dato med samme indeks-kvartal. 18. FORSINKELSE Indtræffer der forhold, som må påregnes at medføre, at den aftalte udførelsestidsplan og/eller flytteordre helt eller delvist ikke kan overholdes, påhviler det Leverandøren, så snart sådanne forsinkelser kan forudses, straks og uden unødigt ophold at give Ordregiver skriftlig meddelelse herom, tillige med årsagen/årsagerne til forsinkelsen samt angivelse af, hvornår levering forventes at kunne finde sted. Det påhviler endvidere Leverandøren at afværge eller mindske følgerne af forsinkelsen bedst muligt og efter anmodning oplyse over for Ordregiver, hvad der er foretaget for at afhjælpe forsinkelsen. Ingen forsinkelse som ikke skyldes fejl fra Ordregivers side, må medføre højere priser eller større udgifter for Ordregiver end hvis levering var sket i henhold til den aftalte udførelsesplan. Tilsvarende skal Ordregiver give Leverandøren meddelelse, såfremt Ordregiver ikke kan overholde udførelsestidsplanen. Overskrides en aftalt leveringsfrist med mere end 5 arbejdsdage, og kan forsinkelsen ikke henføres til Ordregivers forhold, anes det for en væsentlig mangel og Ordregiver kan hæve leverancen. 19. MANGLER Leverandøren garanterer, at enhver leverance i henhold til denne kontrakt er fri for mangler af enhver art. En mangel ved en leverance foreligger, såfremt denne ikke opfylder de i nærværende kontrakt fastsatte krav, eller såfremt leverancen ikke svarer til, hvad Ordregiver med føje kunne forvente. Som mangel medregnes dermed også mistet og fejlplacering af flyttegods. Ordregiver skal afgive skriftlig reklamation til Leverandøren inden rimelig tid efter, at Ordregiver har konstateret, at en leverance er mangelfuld. Leverandøren skal uden ugrundet ophold efter modtagelsen af skriftlig reklamation afhjælpe manglen. Såfremt manglerne ved en leverance har en sådan karakter, at Ordregiver ikke med rimelighed kan forvente opfyldelse af kontrakten, og Leverandøren enten erkender, at yderligere afhjælpning er udsigtsløs, eller i mere end 20 Arbejdsdage forgæves har søgt at afhjælpe manglerne, anses det for en væsentlig mangel og Ordregiver kan hæve leverancen. Uanset hvad der fremgår af ovenstående om Leverandørens tid til afhjælpning, skal omlevering af fejlplaceret flyttegods gennemføres uden unødigt ophold, efter at Ordregiver har gjort opmærksom på manglen. Sker dette ikke har Ordregiver ret til at udbedre manglen for Leverandørens regning via dækningskøb.

16 16 ENGPARKEN 20. OPHÆVELSE AF KONTRAKTEN 20.1 LEVERANDØRENS MISLIGHOLDELSE, KONKURS ELLER LIGNENDE. Ordregiveren har ret til at hæve kontrakten uden, at Leverandøren har ret til erstatning eller økonomisk kompensation, hvis 1) Leverandøren misligholder sine kontraktlige forpligtelser væsentligt og ikke efter skriftlig advarsel ikke ændrer sin misligholdende adfærd. 2) Leverandøren erklæres konkurs eller træder i likvidation. I en sådan situation kan Ordregiveren ophæve kontrakten uden varsel ved skriftlig meddelelse til boet, henholdsvis likvidator i det omfang konkursloven ikke er til hinder derfor. Har boet ret til at indtræde i kontrakten, jf. konkurslovens regler, skal boet efter forespørgsel inden for en frist på 5 arbejdsdage meddele, om boet vil indtræde i kontrakten. 3) Ved betalingsstandsning eller når Leverandørens økonomiske forhold i øvrigt hindrer Leverandøren i at opfylde kontrakten, kan Ordregiveren ophæve kontrakten forudsat, at Leverandøren ikke har stillet - eller på Ordregivers opfordring ikke straks stiller fuldstændig økonomisk sikkerhed for kontraktens opfyldelse. Har boet ret til at indtræde i kontrakten, jf. konkurslovens regler, skal boet efter forespørgsel inden for en frist på 5 arbejdsdage meddele, om boet vil indtræde i kontrakten. 4) Er Leverandøren et aktie- eller anpartsselskab, kan Ordregiver hæve kontrakten, hvis selskabet kræves opløst af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Bestemmelsen finder ikke anvendelse, hvis Leverandøren inden 10 arbejdsdage fra påkrav fra Ordregiver dokumenterer, at betingelserne for selskabets opløsning ikke er til stede eller hvis Leverandøren stiller fuldstændig økonomisk sikkerhed for kontraktens opfyldelse. 5) Leverandøren afhænder sin virksomhed helt eller hvor over 50 % af ejerskabet til virksomheden overgår til anden virksomhed. Endvidere hvis Leverandøren overdrager ydelsen til en (ny) underleverandør GENERELT OM OPHÆVELSE AF KONTRAKT Såfremt Ordregiver hæver en leverance på grund af force majeure eller Leverandørens misligholdelse, kan Ordregiver samtidig hermed helt eller delvist med virkning for fremtiden hæve nærværende kontrakt. Ophævelse gør ingen indskrænkning i Leverandørens forpligtelser vedrørende tidligere leverancer ifølge kontrakten FORCE MAJEURE I tilfælde af force majeure - herunder lovlig strejke og/eller lockout, som forhindrer Leverandørens udførelse af arbejdet - bortfalder parternes forpligtelse i det omfang og så længe, force majeuren virker. Der ydes ingen betaling for den periode, som force majeure-situationen varer.

17 ENGPARKEN 17 Den af parterne, der ønsker at påberåbe sig force majeure, skal give den anden part skriftlig meddelelse herom, så snart force majeuren konstateres, og ved denne meddelelse orientere om force majeurens forventede omfang og varighed. Såfremt Leverandøren er i en force majeure situation - herunder lovlig strejke og/eller lockout, som forhindrer Leverandørens udførelse af arbejdet - er Ordregiveren berettiget til at ophæve kontrakten, såfremt force majeure-situationen varer i mere end 10 kalenderdage. Leverandøren er ansvarlig for eventuelle ekstraomkostninger, som Ordregiveren måtte blive påført i forbindelse med overenskomststridige strejker og lockout, hvor Leverandøren ikke udfører arbejdet. 21. ÆNDRINGER AF KONTRAKTEN Tillæg til eller ændringer til denne Kontrakt kan kun ske ved skriftlig aftale mellem aftaleparterne. Sådanne aftaleændringer eller tillæg skal fremgå af et ændringsprotokollat, der er underskrevet af aftaleparterne, og som herefter indgår som en del af selve Kontrakten. 22. TAVSHEDSPLIGT Leverandøren og dennes personale skal iagttage ubetinget tavshed med hensyn til oplysninger vedrørende Ordregivers eller andres forhold, som de bliver bekendt med i forbindelse med opfyldelsen af denne kontrakt. Leverandøren pålægger alle underleverandører og andre, der bistår Leverandøren, tilsvarende forpligtelse. Tavshedspligten omfatter ikke offentligt tilgængelig information samt information, som Leverandøren får overgivet fra tredjemand, som er i retmæssig besiddelse deraf, og som ikke er undergivet nogen fortrolighedsforpligtelse. 23. TVISTER, LOVVALG OG VÆRNETING Tvister giver ikke ret til standsning af arbejdet. Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med opfyldelse af denne kontrakt, skal i første omgang søges afgjort ved forhandling mellem parterne. Kan tvisten ikke afgøres ved forhandling, afgøres tvisten ved voldgift. Voldgiften vil blive gennemført ved Voldgiftsinstituttet i København. Værneting er Aalborg, lovvalget er dansk ret og eventuelle tvister afgøres på dansk sprog.

18 18 ENGPARKEN 24. SÆRLIGE BESTEMMELSER STRAFFEATTESTER Det er en forudsætning for udførelse af leverancer under nærværende kontrakt, at der foreligger rene straffeattester fra Politiet. Leverandøren skal på Ordregivers begæring fremsende erklæring hvoraf det fremgår, at Leverandøren har rene straffeattester for alt personale involveret i leverancer under nærværende kontrakt. Ordregiver forbeholder sig ret til, at få udleveret attesterne når dette forlanges UNIFORMERING Leverandørens personale skal bære synlig uniformering med firmanavn eller logo samt kunne legitimere sig UDLEVEREDE NØGLER MV. Leverandøren indestår for, at modtagne nøgler og evt. andre fortrolige materialer, som anvendes i forbindelse med leverancer under nærværende kontrakt, anvendes og opbevares under betryggende forhold. Udleverede nøgler mv. tilbageleveres ved gennemført flytning. 25. IKRAFTTRÆDELSE Kontrakten med bilag og senere tillæg og mødereferater er - som eneste gældende dokumenter for regulering af aftalen - oprettet i to enslydende eksemplarer, af hvilke hver part har modtaget et eksemplar. Kontrakten træder i kraft med virkning fra datoen for underskrift nedenfor Aalborg, d. 5. januar 2016 Aalborg, d. 5. januar 2016 Leverandør Ordregiver....

19 ENGPARKEN 19 Bilag 1 Udbudsbrev Bilag 2 Udfyldt tilbudsliste Bilag 3 Situationsplan over boligområdet efter ombygning og renovering, med principtegning af adgangsveje og fremtidig indretning. Bilag 4 Driftsansvarlige Som driftsansvarlig for Ordregiver er udpeget Navn: Hilde Hansen Titel: Flyttekoordinator Telefonnummer: adresse: hh@sundby-hvorup.dk Som driftsansvarlig for Leverandør er udpeget: Navn: Titel Telefonnummer adresse

Byggeri uden sort arbejde

Byggeri uden sort arbejde Byggeri uden sort arbejde Når du køber byggeydelser Når du som bygherre køber byggeydelser, er der en risiko for, at du åbner din virksomhed for sort eller illegal arbejdskraft. SKAT har sat særligt fokus

Læs mere

Rengøring uden sort arbejde

Rengøring uden sort arbejde Rengøring uden sort arbejde Når du køber rengøringsydelser Når du køber rengøringsydelser, er der en risiko for, at du åbner din virksomhed for sort eller illegal arbejdskraft. SKAT har sat særligt fokus

Læs mere

Kontrakt. Bilag 3 til Udbudsbetingelser vedrørende pakning og transport til genanvendelse henholdsvis forbrænding. Kontraktudkast

Kontrakt. Bilag 3 til Udbudsbetingelser vedrørende pakning og transport til genanvendelse henholdsvis forbrænding. Kontraktudkast Bilag 3 til Udbudsbetingelser vedrørende pakning og transport til genanvendelse henholdsvis forbrænding Kontraktudkast Kontrakt mellem Det Kongelige Bibliotek og XXXXX Søren Kierkegaards Plads 1 XXXXX

Læs mere

Kontrakt. Bilag 2 til Udbudsbetingelser vedrørende komprimering henholdsvis flytning af aviser med opstilling. Kontraktudkast

Kontrakt. Bilag 2 til Udbudsbetingelser vedrørende komprimering henholdsvis flytning af aviser med opstilling. Kontraktudkast Bilag 2 til Udbudsbetingelser vedrørende komprimering henholdsvis flytning af aviser med opstilling i samme orden Kontraktudkast Kontrakt mellem Det Kongelige Bibliotek og XXXXX Søren Kierkegaards Plads

Læs mere

KONTRAKT. Service Level Agreement. Udkast til. vedr. for Det Kgl. Biblioteks Cumulus-system KONTRAKTUDKAST. Maj J.nr.

KONTRAKT. Service Level Agreement. Udkast til. vedr. for Det Kgl. Biblioteks Cumulus-system KONTRAKTUDKAST. Maj J.nr. J.nr. 17/00220 Udkast til KONTRAKT vedr. Service Level Agreement for Det Kgl. Biblioteks Cumulus-system 1. Parterne Mellem Det Kgl. Bibliotek Søren Kierkegaards Plads 1 1016 København K Side 2/8 herefter

Læs mere

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale DET KONGELIGE BIBLIOTEK NATIONALBIBLIOTEK OG KØBENHAVNS UNIVERSITETS- BIBLIOTEK ADMINISTRATIONS- AFDELINGEN J.nr. Udkast KONTRAKT vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder

Læs mere

Leverance af Radio/TV kanaler

Leverance af Radio/TV kanaler Udkast til Kontrakt Side 1 af 11 Mellem som Ordregiver Statsbiblioteket Århus Universitetsparken 8000 Århus C CVR-nr 10100682 og LEVERANDØR som Leverandør er dags dato indgået følgende KONTRAKT om Udkast

Læs mere

Rengøring uden sort arbejde

Rengøring uden sort arbejde Beskæftigelsesudvalget, Transportudvalget, Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik 2011-12 BEU alm. del Bilag 247, TRU alm. del Bilag 350, UUI alm. del Bilag 134 Offentligt Rengøring uden sort

Læs mere

Udkast KONTRAKT vedr. Opgradering af Det Kongelige Biblioteks Cumulus-system

Udkast KONTRAKT vedr. Opgradering af Det Kongelige Biblioteks Cumulus-system KONTRAKTUDKAST DET KONGELIGE BIBLIOTEK NATIONALBIBLIOTEK OG KØBENHAVNS UNIVERSITETS- BIBLIOTEK NSA 2 BO KRANTZ SIMONSEN J.nr. 16/00868 Udkast KONTRAKT vedr. Opgradering af Det Kongelige Biblioteks Cumulus-system

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26.

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26. J.nr.: 8915980 VFN/KRM Kontrakt om mellem Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) og [ ] (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København

Læs mere

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING AFTALE - TOTALRÅDGIVNING MELLEM OG ALBERTSLUND UNGDOMSBOLIGER TOTALRÅDGIVER INDHOLDSFORTEGNELSE Side 2 1. BAGGRUND...3 2. DEFINITIONER...3 3. AFTALEGRUNDLAG...4 4. YDELSERNE...5 5. VEDERLAG...5 6. MISLIGHOLDELSE...6

Læs mere

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune Kontrakt Ejendomsadministration Ringsted Kommune Indholdsfortegnelse 1. Aftaleparter 3 2. Bilag 3 3. Baggrund, formål og generelle vilkår 3 4. Ejendomme 4 5. Kontraktperiode 4 6. Forhold vedrørende ikrafttræden

Læs mere

LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE

LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE KONTRAKTUDKAST LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE JULI 2012 LEVERING AF DIGITAL TRYKMASKINE MED BACK UP MASKINE OG SERVICEAFTALE KONTRAKT 1 Parterne Vejdirektoratet: Vejdirektoratet Ressource

Læs mere

Kontrakt vedr. flytteydelser til FOB Kalundborg, afd. 8, 9, 14 og 21

Kontrakt vedr. flytteydelser til FOB Kalundborg, afd. 8, 9, 14 og 21 Kontrakt vedr. flytteydelser til FOB Kalundborg, afd. 8, 9, 14 og 21 Indhold 1 Parterne... 3 2 Kontraktens grundlag... 3 3 Kontraktens omfang... 3 4 Kontraktperiode... 4 5 Kontakt mellem parterne... 4

Læs mere

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege Kontrakt Levering af svejserobotter j.nr. 7.01 Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege mellem Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Læs mere

BILAG A UDKAST TIL KONTRAKT

BILAG A UDKAST TIL KONTRAKT 1. Parterne Mellem Ankestyrelsen (i det følgende benævnt Ordregiver ) og Tilbudsgiver (i det følgende benævnt Leverandøren ) CVR-nr. er dags dato indgået følgende kontrakt (herefter benævnt "Kontrakten")

Læs mere

Rene linjer i kontrakten

Rene linjer i kontrakten Oktober 2018 Rene linjer i kontrakten undgå sort arbejde og illegal arbejdskraft, når I får gjort rent i virksomheden Forord Det gode samarbejde handler om tillid Når man indgår en aftale med en leverandør,

Læs mere

Manglende overholdelse af arbejdsklausulen udgør væsentlig misligholdelse af rammeaftalen.

Manglende overholdelse af arbejdsklausulen udgør væsentlig misligholdelse af rammeaftalen. Bilag Arbejdsklausul Frederiksberg kommune Leverandøren skal sikre, at de ansatte, som denne og eventuelle underleverandører beskæftiger i Danmark med henblik på opgavens udførelse, har løn- og ansættelsesforhold,

Læs mere

Udbud. Køb af miljømåleudstyr til Ovnlinie 1 Slagelse Affaldsenergi. Generelle betingelser og beskrivelser for udbud

Udbud. Køb af miljømåleudstyr til Ovnlinie 1 Slagelse Affaldsenergi. Generelle betingelser og beskrivelser for udbud Udbud Køb af miljømåleudstyr til Ovnlinie 1 Slagelse Affaldsenergi Generelle betingelser og beskrivelser for udbud April 2019 1. Kontraktudkast - Leverancen Side 2 af 8 Miljømåleudstyr til Slagelse Affaldsenergi

Læs mere

Kontrakt. Udvikling af software til læringsteknologi. SOSU Nord. mellem. SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU )

Kontrakt. Udvikling af software til læringsteknologi. SOSU Nord. mellem. SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) Kontrakt Udvikling af software til læringsteknologi SOSU Nord mellem SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) og ( ) (Herefter Leverandør ) Hver for sig benævnt Part og tilsammen Parterne.

Læs mere

AALBORG KOMMUNE LEVERANCE AF EVENTTELTE DGI LANDSSTÆVNE, AALBORG Bilag 2 Sociale klausuler

AALBORG KOMMUNE LEVERANCE AF EVENTTELTE DGI LANDSSTÆVNE, AALBORG Bilag 2 Sociale klausuler AALBORG KOMMUNE By- og Landskabsforvaltningen Trafik og Veje Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby LEVERANCE AF EVENTTELTE DGI LANDSSTÆVNE, AALBORG 2017 Bilag 2 Sociale klausuler Udbud November 2016 Arbejdsklausul

Læs mere

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens Kontrakt Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens SOSU Nord mellem SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) og ( ) (Herefter Leverandør ) Hver for sig benævnt Part og tilsammen

Læs mere

Udkast til Kontrakt Side 1 af 11 vedrørende udskiftning og levering af kølekompressorer til vacuumfrysetørringsanlæg

Udkast til Kontrakt Side 1 af 11 vedrørende udskiftning og levering af kølekompressorer til vacuumfrysetørringsanlæg Udkast til Kontrakt Side 1 af 11 Mellem som Kunden og [navn] som Leverandør er dags dato indgået følgende KONTRAKT om udskiftning og levering af kølekompressorer til vacuumfrysetørringsanlæg Udkast til

Læs mere

Udbud farligt affald Kontrakt

Udbud farligt affald Kontrakt Udbud farligt affald 2017 Kontrakt Dato: 28-09-2017 Dokument id: 65140 Version: 1.0 Udarbejdet af: OFD Kontrol: - Godkendt af: MEL side 2 af 7 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk

Læs mere

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1.1 Parterne Nærværende kontrakt er indgået mellem: Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved CVR.

Læs mere

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast Udbud af brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold Kontraktudkast Center for Ejendomme og Intern Service Høje Taastrup Kommune Bygden 2 2630 Taastrup Dato. 16-03-2010 Dok nr. 257 0049 Journal

Læs mere

Vareindkøbsaftale vedrørende

Vareindkøbsaftale vedrørende vedrørende Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Sagsnr. 18/00239 1. Parterne Mellem Forsyning Helsingør 25 Haderslevvej 3000 Helsingør Repræsenteret

Læs mere

Aftale om flytning af indbo

Aftale om flytning af indbo Dato: Aftale om flytning af indbo 1. Parterne Denne kontrakt er indgået mellem: Hassris Boligselskab afd. 5 - Grønnegården Stationsmestervej 60 9200 Aalborg SV (herefter kaldet Kunden) Og XX (herefter

Læs mere

Indkøb af halm til slamkompostering. Kontrakt

Indkøb af halm til slamkompostering. Kontrakt Indkøb af halm til slamkompostering Kontrakt Dato: 22-10-2014 Udarbejdet af: PJH Version: 0 Godkendt af: FA side 2 af 7 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk

Læs mere

leverance af digitale aviser

leverance af digitale aviser Side 1 af 11 Mellem Statsbiblioteket Århus Universitetsparken 8000 Århus C CVR-nr 10100682 som Ordregiver og LEVERANDØR som Leverandør er dags dato indgået følgende KONTRAKT om leverance af digitale aviser

Læs mere

Standard arbejdsklausul

Standard arbejdsklausul Arbejdsklausul - Bilag 3 Juridisk Kontor Borgmesterens Forvaltning Boulevarden 13 9000 Aalborg Init.: FF Standard arbejdsklausul Principperne i ILO-konvention nr. 94 om arbejdsklausuler i offentlige kontrakter

Læs mere

Bilag: Kontraktbilag om arbejdsklausul

Bilag: Kontraktbilag om arbejdsklausul Bilag: Kontraktbilag om arbejdsklausul Indhold Parterne... 2 Arbejdsklausul... 2 Fortolkning af kontraktbilagets indhold og udformning... 5 Lovvalg og værneting... 5 Underskrifter... 5 Parterne Dette kontraktbilag

Læs mere

BILAG 1 RAMMEAFTALEUDKAST

BILAG 1 RAMMEAFTALEUDKAST BILAG 1 RAMMEAFTALEUDKAST RAMMEAFTALE OM OPERATIONEL LEASING AF BILER mellem Aarhus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg Søren Frichs Vej 36G 8230 Åbyhøj og [LEVERANDØR] CVR-nr. [***] INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

om udskiftning af kobberforhudning på Nationalmuseets Fyrskib Gedser Rev

om udskiftning af kobberforhudning på Nationalmuseets Fyrskib Gedser Rev Udkast til Kontrakt Side 1 af 12 Mellem Nationalmuseet, bevaringsafdelingen I.C Modewegsvej 2800 Kgs. Lyngby som ordregiver og VÆRFT som værft er dags dato indgået følgende KONTRAKT om om udskiftning af

Læs mere

Bilag: Kontraktbilag om arbejds- og uddannelsesklausuler

Bilag: Kontraktbilag om arbejds- og uddannelsesklausuler Bilag: Kontraktbilag om arbejds- og uddannelsesklausuler Indhold Parterne... 2 Arbejdsklausul... 2 [Uddannelsesklausul]... 5 Fortolkning af kontraktbilagets indhold og udformning... 6 Lovvalg og værneting...

Læs mere

Bilag 5 til kontrakt om Drift, vedligehold og modernisering af udelysanlægget i Sorø Kommune

Bilag 5 til kontrakt om Drift, vedligehold og modernisering af udelysanlægget i Sorø Kommune Arbejdsklausul Beskæftigelsesministeriets Cirkulære nr. 9471 af 30/06/2014 og tilhørende vejledning om arbejdsklausuler i offentlige kontrakter er gældende for kontrakten. Leverandøren skal sikre, at ansatte

Læs mere

Mellem. Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard København V CVR nr (i det følgende kaldet Kunden)

Mellem. Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard København V CVR nr (i det følgende kaldet Kunden) Mellem Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V CVR nr. 34 07 21 91 (i det følgende kaldet Kunden) og [Konsulenten] [Adresse] [Postnummer og by] CVR nr. [cvr-nummer] (i det følgende

Læs mere

Kontrakthaver forpligter sig ved nærværende kontrakt til at levere de i kontrakten nævnte ydelser på de beskrevne vilkår og til de anførte priser.

Kontrakthaver forpligter sig ved nærværende kontrakt til at levere de i kontrakten nævnte ydelser på de beskrevne vilkår og til de anførte priser. AFTALE VEDRØRENDE TØMNING AF PUMPESTATIONER, SANDFANGSBRØNDE, OLIEUDSKILLER OG FEDTFANGSBRØNDE. 1. Parterne Nærværende kontrakt er indgået mellem Faxe Spildevand A/S CVR-nr. 31 49 83 41 Jens Chr. Skous

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen]

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen] KONTRAKT mellem Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. og [Indsættes ved kontraktindgåelsen] vedrørende "Pleje af grønne områder" 1 Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32

Læs mere

Mellem. Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme H.C. Andersens Boulevard København V CVR nr (SLKE)

Mellem. Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme H.C. Andersens Boulevard København V CVR nr (SLKE) Mellem Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V CVR nr. 34072191 (SLKE) og "Indsæt Arrangørens navn og adresse" (Arrangøren) er dags dato indgået følgende Aftale

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Kontrakt

Udbud Olie- og benzinudskillere. Kontrakt Udbud Olie- og benzinudskillere Kontrakt Dato: 06.08.2018 Dokument id: 90169 Version: 1.0 Udarbejdet af: OFD Kontrol: Godkendt af: side 2 af 7 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk

Læs mere

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference Mellem Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej 31 2500 Valby CVR nr. 2983 16 10 Og XXX Herefter kaldet Leverandøren 2/6 1 Præampel... 3 2 Generelt... Fejl!

Læs mere

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21.

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21. 1 Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand til forarbejdet til etablering af campus i Næstved 1.1 Parterne Følgende kontrakt er indgået mellem Næstved Kommune Teatergade 8 4700 Næstved CVR. 2918 9625

Læs mere

De samlede bilag til retningslinjer for anvendelse af sociale klausuler, arbejdsklausuler samt kædeansvar.

De samlede bilag til retningslinjer for anvendelse af sociale klausuler, arbejdsklausuler samt kædeansvar. De samlede bilag til retningslinjer for anvendelse af sociale klausuler, arbejdsklausuler samt kædeansvar. Bilag 1 Tillæg til kontrakt arbejdsklausuler mellem Horsens Kommune Teknik og miljø Rådhustorvet

Læs mere

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt TÅRNBYFORSYNING Vand A/S Rammeaftale om Vandledningsarbejder 2015-2017 Koncept til kontrakt 2015-07-30 1 Indholdsfortegnelse 1. PARTERNE... 3 2. AFTALEN... 3 3. AFTALEGRUNDLAG... 3 4. ENTREPRENØRENS YDELSER...

Læs mere

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX Rengøringsaftale Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk I det følgende kaldet Kunde. og XXXX I det følgende kaldet Leverandøren Side 1 af 8 1. Aftalens retlige grundlag:... 3 2. Rengøringsaftalens

Læs mere

Rengøringsaftale - Egedalsvænge.

Rengøringsaftale - Egedalsvænge. Rengøringsaftale - Egedalsvænge. Mellem: (herefter benævnt ordregiver) og (herefter benævnt leverandør) Ordregiver og administrator: Ordregiver: Boligforeningen 3B Afd. 1-3045 Egedalsvænge Egedalsvænge

Læs mere

BILAG A 1 UDKAST TIL KONTRAKT Delaftale 1 Odense

BILAG A 1 UDKAST TIL KONTRAKT Delaftale 1 Odense BILAG A 1 UDKAST TIL KONTRAKT Delaftale 1 Odense 1. Parterne Mellem Socialstyrelsen (i det følgende benævnt Ordregiver) og Tilbudsgiver CVR-nr. (i det følgende benævnt leverandøren ) er dags dato indgået

Læs mere

De samlede bilag til retningslinjer for anvendelse af sociale klausuler, arbejdsklausuler samt kædeansvar.

De samlede bilag til retningslinjer for anvendelse af sociale klausuler, arbejdsklausuler samt kædeansvar. De samlede bilag til retningslinjer for anvendelse af sociale klausuler, arbejdsklausuler samt kædeansvar. Bemærk: læs Horsens Kommune Retningslinjer for anvendelse af sociale klausuler, arbejdsklausuler

Læs mere

Dette Bilag udgør Bilag H til Aftale om virksomhedsoverdragelse. BILAG H APRIL 2019 SOCIALE KLAUSULER. Side 1

Dette Bilag udgør Bilag H til Aftale om virksomhedsoverdragelse. BILAG H APRIL 2019 SOCIALE KLAUSULER. Side 1 Dette Bilag udgør Bilag H til Aftale om virksomhedsoverdragelse. BILAG H SOCIALE KLAUSULER APRIL 2019 Side 1 1. Grundlæggende principper i ILO-konventionen er gældende. Som en del af koncernen Aalborg

Læs mere

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014 Ændringer til rammeaftale Dato 11. april 2014 Ændring Indkøb af teltduge til Virksomhedshjemmeværnet tilføjet til Rammeaftalens pkt. 2, samt justering i antal af teltduge til brug for Hærhjemmeværnet og

Læs mere

Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser

Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser Direktoratet for Kriminalforsorgen Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser indgået mellem [Konsulentnavn/virksomhed] [Adresse] [Postnr.] CVR-nr. [xx xx xx xx] (Herefter leverandøren ) og Kriminalforsorgen

Læs mere

Indsamling af affald i Sorø Kommune

Indsamling af affald i Sorø Kommune Indsamling af affald i Sorø Kommune Bilag 3 Udkast til kontrakt Offentligt EU-udbud AffaldPlus Juni 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Kontraktparter... 3 2 Kontraktgrundlag... 3 3 Forventet årlig ydelse... 3

Læs mere

Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer for Forsyning Helsingør A/S med tilknyttede selskaber

Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer for Forsyning Helsingør A/S med tilknyttede selskaber Vareindkøbsaftale Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer for Forsyning Helsingør A/S med tilknyttede selskaber Marts 2019 Sagsnr. Dok.nr. 1. Parterne Mellem Forsyning Helsingør

Læs mere

Telefon: 33 15 20 10 Telefax: 33 15 61 15 Dato: 6. juni 2008 mail@kammeradv.dk J.nr.: 20-0496 MAN www.kammeradv.dk. Kontrakt

Telefon: 33 15 20 10 Telefax: 33 15 61 15 Dato: 6. juni 2008 mail@kammeradv.dk J.nr.: 20-0496 MAN www.kammeradv.dk. Kontrakt Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København V Telefon: 33 15 20 10 Telefax: 33 15 61 15 Dato: 6. juni 2008 mail@kammeradv.dk J.nr.: 20-0496 MAN www.kammeradv.dk Kontrakt om orienteringsmodul om arbejdsmiljø

Læs mere

Udkast K O N T R A K T. mellem. Domstolsstyrelsen St. Kongensgade København K (i det følgende benævnt Domstolsstyrelsen)

Udkast K O N T R A K T. mellem. Domstolsstyrelsen St. Kongensgade København K (i det følgende benævnt Domstolsstyrelsen) Domstolsstyrelsen Bilag 1 Udkast K O N T R A K T mellem Domstolsstyrelsen St. Kongensgade 1-3 1264 København K (i det følgende benævnt Domstolsstyrelsen) og [leverandørens navn, adresse og CVR-nr.] (i

Læs mere

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ]

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] Kontrakt vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus Midtjylland) og [ ] [ ] [ ] CVR

Læs mere

Bilag B, Arbejdstagerrettigheder

Bilag B, Arbejdstagerrettigheder om Udbudt af HOFOR A/S CVR-nr. 1007 3022 Ørestads Boulevard 35 2300 København S herefter betegnet HOFOR Version 0.1.0 / januar 2016 Indholdsfortegnelse 1 Forpligtelsen... 3 2 Dokumentation for overholdelse

Læs mere

Kontrakt om levering af glatførebekæmpelse og snerydning 2016-2019, Norddjurs Kommune

Kontrakt om levering af glatførebekæmpelse og snerydning 2016-2019, Norddjurs Kommune Kontrakt om levering af glatførebekæmpelse og snerydning 2016-2019, Norddjurs Kommune 1 Parterne Mellem Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenå CVR: 29 18 99 86 (herefter: Ordregiveren) og [Leverandør] [Adresse]

Læs mere

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX)

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX) Kontraktudkast vedrørende levering af tandtekniske ydelser indgået mellem (XXXXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Sjællandsgade 40 2200 København N Bilagsfortegnelse Kontraktbilag

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab

Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab Mellem [Navn, adresse, telefonnummer, cpr/cvr. nr.] Herefter Part A og [Navn, adresse, telefonnummer, cpr/cvr. nr.] Herefter Part B indgås dags dato følgende

Læs mere

1. Parterne UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT. Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup.

1. Parterne UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT. Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup. UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup 1. Parterne Mellem Forsyning Ballerup Service A/S på vegne af Vand Ballerup

Læs mere

Udkast til LEVERANCEAFTALE, REV.0

Udkast til LEVERANCEAFTALE, REV.0 Udkast til LEVERANCEAFTALE, REV.0 Mellem A/S Storebælt Storebæltsvej 70, 4220 Korsør v./kontaktperson René Bøge Jensen, mobil: +45 61 15 48 41, mail: rbj@sbf.dk CVR nr.: 15 80 78 30 (herefter kaldet ordregiver)

Læs mere

Levering af velfærdsteknologi af typen selvstændighedsteknologier

Levering af velfærdsteknologi af typen selvstændighedsteknologier Kontrakt Levering af velfærdsteknologi af typen selvstændighedsteknologier SOSU Nord mellem SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) og ( ) (Herefter Leverandør ) Hver for sig benævnt Part

Læs mere

KONTRAKT. Kontrakten om digitalisering af Bygningsfredningsarkivet er indgået mellem

KONTRAKT. Kontrakten om digitalisering af Bygningsfredningsarkivet er indgået mellem DIGITALISERING AF BYGNINGSFREDNINGSARKIVET KONTRAKT 27. SEPTEMBER 2012 Kontrakten om digitalisering af Bygningsfredningsarkivet er indgået mellem og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2, 2. sal 1553

Læs mere

Mellem. Kulturministeriet Nybrogade København K CVR.nr.: EAN-nr: (i det følgende kaldet Kunden) og.

Mellem. Kulturministeriet Nybrogade København K CVR.nr.: EAN-nr: (i det følgende kaldet Kunden) og. Notat 7. marts 2017 Kontrakt om gennemførelse af økonomisk analyse af selskaberne i den danske filmbranche og associerede brancher Mellem Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K CVR.nr.: 67 85 50

Læs mere

Krav til licensaftale

Krav til licensaftale Krav til licensaftale Nedenstående krav, skal indarbejdes i den licensaftale der skal finde anvendelse mellem parterne. Ifald der er modstrid mellem kundens krav og øvrige bestemmelser i leveranceaftalen,

Læs mere

[ ] s opgave er følgende [ ] skal løse opgaven Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene.

[ ] s opgave er følgende [ ] skal løse opgaven Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene. Kontrakt vedr. Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus

Læs mere

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008 Leveranceaftale Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service Juli 2008 Dato: 16-07-2008 Kontor: Sagsbeh.: Digitaliseringsafdelingen Niels Kleberg Versionsnr.: 1.0 Leveranceaftale for miniudbud

Læs mere

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ]

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] Kontrakt vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus Midtjylland) og [ ] [ ] [ ] CVR

Læs mere

KLAUSULER. Side 1 af marts TILTRÆDELSE AF FBSA CHARTER MV.

KLAUSULER. Side 1 af marts TILTRÆDELSE AF FBSA CHARTER MV. Side 1 af 5 KLAUSULER 1. TILTRÆDELSE AF FBSA CHARTER MV. Entreprenøren forpligter sig til at tiltræde [Charteret for Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar, FN's Global Compact eller lignende], eller

Læs mere

Udkast til kontrakt. Annoncering af rekrutteringsydelser ved etablering af Udbetaling Danmark. Dokument 5

Udkast til kontrakt. Annoncering af rekrutteringsydelser ved etablering af Udbetaling Danmark. Dokument 5 Udkast til kontrakt Annoncering af rekrutteringsydelser ved etablering af Udbetaling Danmark Dokument 5 1 [dette Aftaleudkast skal ikke udfyldes/underskrives af tilbudsgiverne. Aftaleudkastet udfyldes/underskrives

Læs mere

BILAG 1: KONTRAKTUDKAST KONTRAKT. Imellem. Gribvand Spildevand A/S Holtvej 18C 3230 Græsted. Gribvand A/S Holtvej 18C 3230 Græsted

BILAG 1: KONTRAKTUDKAST KONTRAKT. Imellem. Gribvand Spildevand A/S Holtvej 18C 3230 Græsted. Gribvand A/S Holtvej 18C 3230 Græsted BILAG 1: KONTRAKTUDKAST KONTRAKT Imellem Gribvand Spildevand A/S Holtvej 18C 3230 Græsted og Gribvand A/S Holtvej 18C 3230 Græsted (herefter " kunden") og Firma Adresse Postnr. By. (herefter "leverandøren")

Læs mere

Bilag 3 Kontraktudkast (Felter markeret med gult udfyldes i forbindelse med underskrivning af kontrakten)

Bilag 3 Kontraktudkast (Felter markeret med gult udfyldes i forbindelse med underskrivning af kontrakten) Bilag 3 Kontraktudkast (Felter markeret med gult udfyldes i forbindelse med underskrivning af kontrakten) AFTALE OM TJENESTEYDELSER OG TEKNISK RÅDGIVNING OG BISTAND Mellem Vordingborg Kommune Land og Miljø

Læs mere

KØB AF RECYCLER SLAMSUGER

KØB AF RECYCLER SLAMSUGER KØB AF RECYCLER SLAMSUGER MELLEM OG AFLØB BALLERUP A/S [INDSÆT NAVN] /EBJ Horten Advokatpartnerselskab CVR 33775229 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 2 1. BAGGRUND... 4 2. DEFINITIONER... 4 3. KONTRAKTGRUNDLAG...

Læs mere

Særlige Betingelser. Indholdsfortegnelse

Særlige Betingelser. Indholdsfortegnelse Særlige Betingelser Side 1 af 6 Særlige Betingelser Indholdsfortegnelse Grundlaget for entreprenørens tilbud og arbejdets udførelse... 2 Almindelige bestemmelser... 2 Ordregivers udbud... 2 Tjenesteyders

Læs mere

NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 3 NYBORG SYD

NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 3 NYBORG SYD Til Nyborg Forsyning & Service A/S Dokumenttype Bilag 3 - Arbejdsklausul Dato November 2016 NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 3 NYBORG SYD NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 3 NYBORG SYD Revision

Læs mere

3 Aftalen Denne aftale er en aftale mellem ordregiver på den ene side og tilbudsgiver på den anden. Aftalen løber i 4 år.

3 Aftalen Denne aftale er en aftale mellem ordregiver på den ene side og tilbudsgiver på den anden. Aftalen løber i 4 år. INDSAMLING AF STORSKARLD I ETAGEEJENDOMME BILAG 5 UDKAST TIL AFTALE 1 Parterne Mellem Undertegnede Hillerød Affaldshåndtering A/S Ægirsvej 4 3400 Hillerød Cvr. Nr. 31592593 i det følgende kaldet ordregiver,

Læs mere

Nedenfor er medtaget den kontrakt, der vil danne grundlag for samarbejdet mellem leverandøren og kommunen.

Nedenfor er medtaget den kontrakt, der vil danne grundlag for samarbejdet mellem leverandøren og kommunen. 3. Kontrakten Nedenfor er medtaget den kontrakt, der vil danne grundlag for samarbejdet mellem leverandøren og kommunen. Tilbudsgiver skal nøje gennemlæse kontrakten, og i sit tilbud tage højde for eventuelle

Læs mere

Standard leveringsbetingelser

Standard leveringsbetingelser Standard leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra CompanYoung ApS (herefter CompanYoung), medmindre

Læs mere

Kontraktudkast. Aftale om fejlretning og vedligeholdelse af teletekniske flyvesikringsanlæg (CNS)

Kontraktudkast. Aftale om fejlretning og vedligeholdelse af teletekniske flyvesikringsanlæg (CNS) Kontraktudkast Aftale om fejlretning og vedligeholdelse af teletekniske flyvesikringsanlæg (CNS) Indhold Indhold... 3 1 Parterne... 4 2 Baggrund og formål... 5 3 Fortolkningsprincipper... 5 4 Parternes

Læs mere

KONTRAKT VEDR. INDKØB AF VARER TIL DET LANDSDÆKKENDE HANDICAPCENTER

KONTRAKT VEDR. INDKØB AF VARER TIL DET LANDSDÆKKENDE HANDICAPCENTER Aningaasaqarnermut Nunamullu Namminermut Naalakkersuisoqarfik Departementet for Finanser og Indenrigsanliggender Aningaasaqarnermut Sulisoqarnermullu Aqutsisoqarfik Økonomi- og Personalestyrelsen Kontoret

Læs mere

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Jammerbugt Kommune

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Jammerbugt Kommune Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning 2017-2021, Jammerbugt Kommune 1 Parterne Mellem Jammerbugt Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Sigsgårdsvej 14 9490 Pandrup CVR: 29 18 94 39

Læs mere

Bilag 3 Udkast til rammeaftale

Bilag 3 Udkast til rammeaftale Bilag 3 Udkast til rammeaftale 1. Parterne Nærværende rammeaftale er indgået mellem Vesthimmerlands Kommune Indkøbsenheden Himmerlandsgade 27 9600 Aars i det følgende kaldet VHK og Leverandør Virksomhed

Læs mere

Kapitel 1 - PARTERNE. 1 Imellem undertegnede, Erhvervsstyrelsen Dahlerups Pakhus Langelinie Allé 17 2100 København Ø CVR-nr.

Kapitel 1 - PARTERNE. 1 Imellem undertegnede, Erhvervsstyrelsen Dahlerups Pakhus Langelinie Allé 17 2100 København Ø CVR-nr. K o n t r a k t [ f a s t h o n o r a r ] Kapitel 1 - PARTERNE 1 Imellem undertegnede, Erhvervsstyrelsen Dahlerups Pakhus Langelinie Allé 17 2100 København Ø CVR-nr.: 10150817 (i det følgende benævnt ERST)

Læs mere

Kontrakt. mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V. (herefter benævnt Kunden)

Kontrakt. mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V. (herefter benævnt Kunden) Kontrakt mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og Kunde CVR-nr. Adresse (herefter benævnt Leverandøren) (sammen benævnt

Læs mere

Bilag 1 - Kontrakt. Livøvej 10 A, 8800 Viborg H. C. Ørsteds Vej 50C, 1879 Frederiksberg. Tolstrup & Hvilsted ApS www.tolstruphvilsted.dk.

Bilag 1 - Kontrakt. Livøvej 10 A, 8800 Viborg H. C. Ørsteds Vej 50C, 1879 Frederiksberg. Tolstrup & Hvilsted ApS www.tolstruphvilsted.dk. Bilag 1 - Kontrakt Side 1 af 7 1. Parterne Nærværende kontrakt er indgået mellem ORDREGIVER University College Nordjylland Selma Lagerløfs Vej 2 9220 Aalborg Øst og KONTRAKTHAVER [Virksomhed] [Adresse]

Læs mere

Rammekontrakt vedr. levering af motion og fysioterapi

Rammekontrakt vedr. levering af motion og fysioterapi Rammekontrakt vedr. levering af motion og fysioterapi 1. Parterne Imellem Lemvig Kommune Jobcenter Lemvig Rådhusgade 2 7620 Lemvig (i det følgende kaldet ordregiver) og Firma Adresse Postnr. By. (i det

Læs mere

Pleje af grønne områder (PGO 2016), manual fra Danske Anlægsgartnere

Pleje af grønne områder (PGO 2016), manual fra Danske Anlægsgartnere GARTNERENTREPRISE BILAG 5 UDKAST TIL RAMMEAFTALE 1 Parterne Mellem Undertegnede Hillerød Service A/S Ægirsvej 4 3400 Hillerød Cvr. Nr. 32768024 i det følgende kaldet ordregiver, og med undertegnede [Modparts

Læs mere

Rammeaftale indgået mellem Erhvervsministeriet og <konsulentfirmaets navn> om bistand til search og rekruttering

Rammeaftale indgået mellem Erhvervsministeriet og <konsulentfirmaets navn> om bistand til search og rekruttering Rammeaftale indgået mellem Erhvervsministeriet og om bistand til search og rekruttering Indholdsfortegnelse 1. RAMMEAFTALENS PARTER... 2 2. KONTRAKTGRUNDLAGET... 2 3. RAMMEAFTALENS

Læs mere

Leverandørkontrakten beskriver Væksthusets og Leverandørens forpligtelser og rettigheder. Kontraktgrundlaget består i prioriteret rækkefølge af:

Leverandørkontrakten beskriver Væksthusets og Leverandørens forpligtelser og rettigheder. Kontraktgrundlaget består i prioriteret rækkefølge af: LEVERANDØRKONTRAKT Emne Mellem Væksthus Sjælland Marienbergvej 132, 1. sal 4760 Vordingborg CVR 30 08 94 64 (herefter benævnt Væksthuset ) Og (indsæt navn) (indsæt registreret adresse) (indsæt

Læs mere

Kontrakt. Om [indsæt formål] mellem. [Navn Adresse CVR-nr.] [Navn Adresse CVR-nr.] 13. APRIL 2012. J.nr.: 7502584 MLI

Kontrakt. Om [indsæt formål] mellem. [Navn Adresse CVR-nr.] [Navn Adresse CVR-nr.] 13. APRIL 2012. J.nr.: 7502584 MLI J.nr.: 7502584 MLI Kontrakt Om [indsæt formål] mellem [Navn Adresse CVR-nr.] og [Navn Adresse CVR-nr.] Kammeradvokaten Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København V Telefon +45 33 15 20 10 Fax +45 33 15 61

Læs mere

Kontrakt. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255

Kontrakt. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255 Kontrakt Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255 Revideret den 18. december 2015 Dokument nr. 480-2015-417211 Sags nr. 480-2015-109895 Indhold Kontrakt vedr.

Læs mere

Bilag V Udkast til rammeaftale Udbud af Håndværkerydelser

Bilag V Udkast til rammeaftale Udbud af Håndværkerydelser Rammeaftale 2013-1118-03 Bilag V Udkast til rammeaftale Udbud af Håndværkerydelser Januar 2014 Rammeaftale mellem Navn: AlmenIndkøb v/lejerbo CVR-nr.: 18 21 34 19 Adresse: Gammel Køge Landevej 26 2500

Læs mere

Gennemførelse af national brugerundersøgelse på de statslige og statsanerkendte museer i Danmark

Gennemførelse af national brugerundersøgelse på de statslige og statsanerkendte museer i Danmark Kontrakt om Side 1 af 14 Mellem Slots- og Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V CVR 26 48 98 65 som Ordregiver og Leverandør Adresse CVR som Leverandør er dags dato indgået følgende

Læs mere

KONTRAKT. Mellem. [indsæt navn] [indsæt adresse] [indsæt by & postnummer] (herefter kaldet Leverandøren)

KONTRAKT. Mellem. [indsæt navn] [indsæt adresse] [indsæt by & postnummer] (herefter kaldet Leverandøren) KONTRAKT Mellem [indsæt navn] [indsæt adresse] [indsæt by & postnummer] [indsæt CVR-nummer] (herefter kaldet Leverandøren) og [indsæt navn] [indsæt adresse] [indsæt by & postnummer] [indsæt CVR-nummer]

Læs mere

ENTREPRISEAFTALE. Fonden Amager Bakke CVR nr c/o I/S Amager Ressourcecenter Kraftværksvej København S (herefter Bygherren )

ENTREPRISEAFTALE. Fonden Amager Bakke CVR nr c/o I/S Amager Ressourcecenter Kraftværksvej København S (herefter Bygherren ) ENTREPRISEAFTALE mellem Fonden Amager Bakke CVR nr. 37 23 43 38 c/o I/S Amager Ressourcecenter Kraftværksvej 31 2300 København S (herefter Bygherren ) og [Entreprenør navn] [CVR. nr.] [Adresse] [Adresse]

Læs mere

Kapitel 1 - PARTERNE. 1 Imellem undertegnede, Erhvervsstyrelsen Dahlerups Pakhus Langelinie Allé 17 2100 København Ø CVR-nr.

Kapitel 1 - PARTERNE. 1 Imellem undertegnede, Erhvervsstyrelsen Dahlerups Pakhus Langelinie Allé 17 2100 København Ø CVR-nr. K o n t r a k t [ f a s t h o n o r a r ] Kapitel 1 - PARTERNE 1 Imellem undertegnede, Erhvervsstyrelsen Dahlerups Pakhus Langelinie Allé 17 2100 København Ø CVR-nr.: 10150817 (i det følgende benævnt ERST)

Læs mere