Holmgaard Management Fokus på succes for både kandidat og klient. Direktør. DIPD Institut for Partier og Demokrati

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Holmgaard Management Fokus på succes for både kandidat og klient. Direktør. DIPD Institut for Partier og Demokrati"

Transkript

1 Direktør DIPD Institut for Partier og Demokrati

2 DIPD Ansvarsområder og opgaver Udfordringerne Succeskriterierne Erfaringer og kvalifikationer Personlig profil

3 DIPD har anmodet Holmgaard Management om at bistå DIPD med rekruttering og udvælgelse af en ny direktør med tiltrædelse den 1. oktober Den hidtidige direktør Rasmus Helveg Petersen, som ved Folketingsvalget 5. juni 2019 opnåede valg og derfor er fratrådt stillingen, havde varetaget den daglige ledelse af DIPD siden 1. januar Nærværende notat, som er udarbejdet af DIPD s bestyrelse. 2.1 DIPD Med bred opbakning fra Folketinget blev Institut for Flerpartisamarbejde etableret ved lov i maj Instituttet har til formål at styrke den danske demokratibistand med særlig fokus på opbygning af flerpartisystemer og på støtten fra danske politiske partier til politiske partier i udviklingslandene. Instituttet kendes og omtales som DIPD, efter sit engelske navn Danish Institute for Parties and Democracy. Instituttet er etableret med en bestyrelse bestående af 9 politisk udpegede medlemmer, 5 medlemmer udpeget af civilsamfundet, og 1 udpeget af ministeren. DIPD s nuværende bestyrelse har MF Mogens Jensen (S) som bestyrelsesformand og MF Michael Aastrup Jensen (V) er valgt som næstformand. Instituttets daglige ledelse varetages pt. af konstitueret sekretariatsleder Mathias Parsbæk Skibdal. Instituttet har desuden 3 ansatte til at varetage økonomi og administration, og 5 ansatte til at rådgive om projekter, samt to studentermedarbejdere. DIPD blev etableret med en bevilling på 75 mio. kr. i perioden (som blev forlænget til sommeren 2014), finansieret fra Udenrigsministeriets udviklingsmidler. I 2013 udarbejdede Udenrigsministeriet i overensstemmelse med samarbejdsaftalen mellem DIPD og UM en evaluering review af instituttets målopfyldelse, resultaterne af dets indsatser, forankringen af aktiviteterne i modtagerlandene, DIPD s administration og de fremtidige bevillingsbehov. Evalueringen fastslog, at DIPD havde formået at etablere et stærkt fundament og spillede en vigtig rolle i at sikre realisering af strategisk vigtige samarbejdsprojekter, som ikke hidtil havde været mulige at initiere eller realisere. Herefter fulgte en ny bevillingsperiode

4 Næste review blev gennemført efteråret 2016 og foråret 2017 og dannede baggrund for en tredje bevillingsperiode med en bevilling på 90 mio. kr. Instituttet har indtil nu oftest realiseret projekter af 3 års varighed, hvis de politiske forhold tillader det, og fortrinsvist i engelsktalende lande. Halvdelen af projekter initieres af danske politiske partier, og gennemføres efter godkendelse af bestyrelsen. Den anden halvdel gennemføres af instituttet selv, også efter godkendelse af bestyrelsen DIPD s strategi Instituttets vision er at fremme velfungerende demokratiske partier, flerpartisystemer og andre institutioner som centrale elementer i en demokratisk kultur i udvalgte udviklingslande. Dette sker gennem partnerskaber med politiske partier, flerpartiplatforme og andre institutioner med aktiv inddragelse af danske partier, danske aktører og internationale partnere. Bestyrelsen udarbejdede i løbet af 2017 ny strategi for perioden fra Oplæg til ny strategi blev grundigt behandlet og var emnet for et bestyrelsesseminar. Der blev vedtaget fem særlige indsatsområder for årene : DIPD vil styrke repræsentationen i partiers organisation, med særligt fokus på kvinder, på unge og på lokal repræsentation. DIPD vil styrke udviklingen af partiernes interne beslutningsprocedurer, herunder udvikling af politik. DIPD vil styrke den politiske dialog og samarbejdet mellem partier i flerpartisystemer. DIPD vil styrke sin kommunikation og vidensdeling, herunder udarbejde en kommunikationsstrategi. DIPD vil se på administrationen af parti-til-parti partnerskaberne og vil udvikle et simpelt måltil-resultat-system. Direktøren står i spidsen for DIPD s sekretariat, repræsenterer sammen med formanden instituttet udadtil, og fungerer som rådgiver for bestyrelsen. Direktøren er samtidig involveret i en række projektrelaterede opgaver - den lille organisation og en betydelig opgaveportefølje nødvendiggør en arbejdende direktør. DIPD er forbi de første år, og har fået etableret velfungerende praksis, procedurer, samarbejdsrelationer mv. Den kommende direktør forventes derfor at fokusere på konsolidering af DIPD, både hvad angår de interne administrative forhold og de eksterne samarbejdsrelationer, ligesom direktøren forventes at lede den fortsatte udvikling af instituttet og dets samarbejder. Fortsat fokus på gennemsigtighed og kvalitet i administrationen er nøgleord. 3.1 Ansvarsområder og opgaver Direktøren fungerer som øverste administrative ledelse for DIPD og daglig leder af instituttets ansatte, og sikrer dermed de nødvendige projektoplæg, statusrapporter, evalueringsrapporter og strategioplæg, som bl.a. bestyrelsen har brug for. Desuden agerer direktøren sparringspartner for politiske partier.

5 Med reference til bestyrelsen indgår direktøren i en række netværk i og uden for organisationen, bl.a. i relevante netværk af fagpersoner på demokratifremmende indsatser. Trivslen hos medarbejdergruppen er høj, målt ved en apv-trivselsmåling primo 2016 og ved årlige MUS, og den kommende direktør forventes at opretholde fokus på trivsel og motivation blandt medarbejderne. Under forventning om en fortsættelse af bevillingsgrundlaget skal der udarbejdes en strategi for perioden Den kommende direktør skal fokusere på denne vigtige opgave med afsæt i den nuværende strategi og i den kapacitetsundersøgelse af DIPD, som blev foretaget på foranledning af Udenrigsministeriet i foråret I samarbejde med bestyrelsen forventes direktøren at kunne fastsætte den fremtidige vision for DIPD, og at kunne udvikle instituttets samarbejde med inden for denne. Det er centralt, at den nye chef sikrer tæt involvering af sin medarbejdergruppe og af relevante medarbejdere i de politiske partier og skaber forankring og engagement i forhold til retningen og indholdet af disse opgaver. 3.2 Udfordringerne Der er tale om en spændende stilling med ledelsesansvar for en kompleks organisation med mange forskelligartede opgaver. I de første måneder vil den nye direktør skulle sætte sig for bordenden i forhold til en række opgaver, som kræver ledelsesmæssig opmærksomhed og organisatorisk forståelse, herunder: Følge UM s kapacitetsundersøgelse gennemført primo 2019 til dørs i medio 2020 og samle konklusionerne herfra op til bestyrelsens vurdering og indarbejdelse i det videre arbejde. Forberede oplæg til bestyrelsen i forbindelse med ny flerårig bevilling fra Gennemføre strategiarbejdet for i tæt samarbejde med bestyrelsen. Planlægge deltagelse i eller gennemførelse af konferencer, netværksmøder mv., som er med til at styrke DIPD s betydning og forbedre rammerne for dets opgaveløsning. Afrunde indeværende bevillingsperiode og forberede den næste, herunder udvikle samarbejds- og projektformerne med udgangspunkt i anbefalingerne fra førnævnte kapacitetsundersøgelse. 3.3 Succeskriterierne DIPD s bestyrelse lægger stor vægt på, at instituttet bibeholder og styrker sin position som understøttende funktion mellem danske politiske partiers partisamarbejde og flerpartisamarbejde i udviklingslande. Det er desuden en prioritet for bestyrelsen, at instituttet fortsat opererer i stabile rammer, som understøtter den høje kvalitet. Det er derfor vigtigt, at den nye direktør prioriterer dette og har øje for medarbejdernes behov. Derudover er det vigtigt, at direktøren ser sig selv som sparringspartner for DIPD s bestyrelse og samarbejdspartnere og som en synlig aktør, der til stadighed understøtter organisationens mål. Endelig er det vigtigt, at direktøren er i stand til at fortsætte den positive udvikling af samarbejdet mellem de danske politiske partier, DIPD s sekretariat og bestyrelsen.

6 4.1 Erfaringer og kvalifikationer Den egnede kandidat har indgående kendskab til arbejdet i og med politiske partier og har erfaring med projekter i udviklingslande, gerne inden for demokratifremme, god regeringsførelse og kapacitetsopbygning af partnere. Den rette kandidat kan genkende sig selv i følgende kompetencer: Evner at sikre bestyrelsen det nødvendige grundlag for at træffe beslutninger på et strategisk grundlag. Trives som den synlige leder for engagerede og fagligt ambitiøse medarbejdere. Indgående kendskab til det danske politiske miljø, herunder konkret erfaring med at samarbejde med politiske partier og kendskab til politiske systemer og beslutningsprocesser. Kendskab til gældende krav, retningslinjer og processer inden for udviklingssamarbejdet, og gerne med erfaring fra en projektbaseret organisation. Har tydelige lederegenskaber og organisationsforståelse og ved, hvordan relationer og involverende samarbejde er med til at skabe fremdrift og resultater. Har procesforståelse og kan involvere og motivere, både medarbejdere, andre ledere og partnere. Har kendskab til strategiudvikling og den efterfølgende taktiske implementering. Har kendskab til fundraising og uddannelse. Har erfaring med at planlægge dagsordenssættende begivenheder. Har et godt nationalt og internationalt netværk. Behersker engelsk flydende i både skrift og tale. Beherskelse af fransk eller spansk vil desuden være en fordel. Den ideelle kandidat har haft en ledende stilling, gerne i et politiske parti, enten politisk eller organisatorisk, eller i en udviklingsorganisation med fokus på demokrati og menneskerettigheder. Kandidaten har erfaring med at etablere og udvikle relationer, som muliggør fremdrift, og kendskab til centrale demokratifremmende institutioner og aktører, herunder de politiske systemer og civilsamfundene i DIPD s samarbejdslande. Den egnede kandidat forventes desuden at have solide forudsætninger for at lede og udvikle et institut inden for den offentlige forvaltning. Det betyder, at kandidaten sandsynligvis enten har konkret arbejdserfaring med eller har kendskab til forvaltning af offentlige tilskudsmidler, herunder efterlevelse af krav fra Finansministeriet, Udenrigsministeriet samt Rigsrevisionen. 4.2 Personlig profil Den egnede kandidat skal have faglig tyngde til at kunne lede instituttet med tydelig legitimitet. Mod, overblik og viden til at dirigere instituttets aktiviteter i en meningsfuld og fokuseret retning, herunder at give med- og modspil til bestyrelsen på en saglig og faktuel vis. Dette kræver politisk og organisatorisk tæft og forståelse, og en kandidat som formår at samle disse indspil til en klar vision for instituttets overordnede prioriteringer. Hensynet til opretholdelse af god forvaltningsskik med offentlige midler kræver endvidere en kandidat, der er grundig og omhyggelig og har fokus på den interne efterlevelse af regler, procedurer og retningslinjer. Som leder af instituttet er kandidaten visionær, troværdig og inkluderende.

7 Da instituttets arbejde får nogen bevågenhed fra omverdenen, det være sig pressen, civilsamfundet eller andre, skal den egnede kandidat have flair for kommunikation. Bevågenheden kræver også en robusthed og selvtillid hos kandidaten, der til enhver tid skal kunne fremlægge og præsentere instituttets resultater med troværdighed og overbevisning. Direktøren ansættes som chef i lønramme 37 i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, og der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg baseret på kompetencer og erfaring. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Ansættelsesudvalget består af: Bestyrelsesformand DIPD Næstformand DIPD 2 menige bestyrelsesmedlemmer Tiltrædelse forventes 1. oktober 2019 eller snarest derefter.

Direktør JOB- OG KRAVPROFIL. DIPD institut for flerpartisamarbejde. Susanne Bentkjær & Lilse Svanholm Hellerup, den 12. maj 2016

Direktør JOB- OG KRAVPROFIL. DIPD institut for flerpartisamarbejde. Susanne Bentkjær & Lilse Svanholm Hellerup, den 12. maj 2016 JOB- OG KRAVPROFIL Susanne Bentkjær & Lilse Svanholm Hellerup, den 12. maj 2016 Bestyrelsesmøde nr. 33 25/05/2016 Punkt 3b Bilag 2 Direktør DIPD institut for flerpartisamarbejde AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM

Læs mere

STRATEGI 2014-2017 IDÉER SOM KAN INSPIRERE

STRATEGI 2014-2017 IDÉER SOM KAN INSPIRERE STRATEGI 2014-2017 IDÉER SOM KAN INSPIRERE DANISH INSTITUTE FOR PARTIES AND DEMOCRACY INSTITUT FOR FLERPARTISAMARBEJDE indgår Demokratiske erfaringer fra Danmark i vores arbejde. FORORD Institut for Flerpartisamarbejde

Læs mere

Jobprofil. Direktør Gymnasieskolernes Lærerforening (GL)

Jobprofil. Direktør Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) Jobprofil Direktør Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) 1. Indledning GL søger en ny direktør, som er den øverste administrative ansvarlige i organisationen. Den nuværende direktør går på pension, og forlader

Læs mere

CISUs STRATEGI 2014 2017

CISUs STRATEGI 2014 2017 CISUs STRATEGI 2014 2017 Civilsamfund i udvikling fælles om global retfærdighed Vedtaget af CISUs generalforsamling 26. april 2014. Vores strategi for 2014-17 beskriver, hvordan CISU sammen med medlemsorganisationerne

Læs mere

CIVILSAMFUND I UDVIKLING - fælles om global retfærdighed

CIVILSAMFUND I UDVIKLING - fælles om global retfærdighed CIVILSAMFUND I UDVIKLING - fælles om global retfærdighed CISUs STRATEGI 2014-2017 CISUs STRATEGI 2014 2017 Civilsamfund i udvikling fælles om global retfærdighed Vedtaget af CISUs generalforsamling 26.

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Stillings- og personprofil Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Kort om Danmarks Idrætsforbund Danmarks Idrætsforbund (DIF) er en organisation, der har eksisteret i mere end 100 år. DIF er en sammenslutning

Læs mere

Jobprofil. Vicedirektør BUPL

Jobprofil. Vicedirektør BUPL Jobprofil Vicedirektør BUPL 1. Indledning BUPL ønsker at ansætte en vicedirektør med reference til forbundsdirektøren. Stillingen er nyoprettet som følge af en større organisationsændring på forbundskontoret.

Læs mere

Udkast #3.0 til CISUs strategi

Udkast #3.0 til CISUs strategi 1. CISUs strategi har flere formål: Udkast #3.0 til CISUs strategi 2018-21 Denne strategi bygger bro fra CISUs vedtægter, vision og mission til arbejdet i CISUs bestyrelse og sekretariat og dermed til

Læs mere

God ledelse i Viborg Kommune

God ledelse i Viborg Kommune God ledelse i Viborg Kommune VILJE VÆKST VELFÆRD GOD LEDELSE MOD PERSONALEPOLITISKE VÆRDIER LEDELSESGRUNDLAG MED-AFTALE God ledelse - Arbejdsværdier det vi skal/vil lykkes med Vi sikrer, at de politiske

Læs mere

CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE

CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE København, februar 2019 Job- og personprofil CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE FONDEN NOVAVI GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. INDLEDNING Fonden

Læs mere

Hjerteforeningen Adm. direktør

Hjerteforeningen Adm. direktør Odgers Berndtson A/S PROFIL Hjerteforeningen Adm. direktør Marts 2018 1 INTRODUKTION Hjerteforeningen Om Hjerteforeningen Hjerteforeningen er Danmarks næststørste sygdomsbekæmpende organisation med godt

Læs mere

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018 Stillings- og Personprofil Administrationschef Dansehallerne April 2018 Kort om Dansehallerne Dansehallerne en national platform og vigtig aktør inden for ny koreografisk scenekunst i Europa. Det er en

Læs mere

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S Stillings- og personprofil Administrerende direktør FDC A/S Maj 2014 Opdragsgiver FDC A/S Adresse Lautrupvang 3A 2750 Ballerup Tlf.: 44 65 45 00 www.fdc.dk Stilling Administrerende direktør Refererer til

Læs mere

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER:

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER: København juni 2018 Job- og personprofil VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE BANK REGNR. 5011 KONTONR.

Læs mere

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København juni 2018 Job- og personprofil CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258

Læs mere

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN København februar 2018 Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN 1. Indledning Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning søger to

Læs mere

DM-Aid Generalforsamling 30. marts 2019 Bestyrelsens beretning UDARBEJDET AF BESTYRELSESFORMAND NADEEM NIWAZ

DM-Aid Generalforsamling 30. marts 2019 Bestyrelsens beretning UDARBEJDET AF BESTYRELSESFORMAND NADEEM NIWAZ DM-Aid Generalforsamling 30. marts 2019 Bestyrelsens beretning UDARBEJDET AF BESTYRELSESFORMAND NADEEM NIWAZ Den organisatoriske udvikling Nyt organisationsudvalget, så dette nu består af bestyrelsesformanden,

Læs mere

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Skoleområdet i Ringsted 4) Søholmskolen Forventningerne

Læs mere

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Stillings- og personprofil Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Høje-Taastrup Kommune Oktober 2015 Opdragsgiver Høje-Taastrup Kommune Adresse Høje-Taastrup Kommune Bygaden 2 2630 Taastrup 43

Læs mere

Leder af leder. sammenhængskraft. Serviceorienteret ledelse

Leder af leder. sammenhængskraft. Serviceorienteret ledelse SAMMENHÆNGSKRAFT FORORD Ledelse i den offentlige sektor er et utroligt spændende og krævende felt at være i. Borgerne har stadig større forventninger til den offentlige service. Samtidig møder vi løbende

Læs mere

Folketinget har med virkning fra den 1. januar 2013 vedtaget en ny lov om

Folketinget har med virkning fra den 1. januar 2013 vedtaget en ny lov om STRATEGI 2013-2016 EN NY FOR ANKRI NG FORORD EN NY FORANKRING Institut for Menneskerettigheder fejrede sit 25-års-jubilæum den 5. maj 2012. På 25 år er instituttet vokset fra at være et lille menneskerettighedscenter

Læs mere

Rekruttering og udvælgelse af Erhvervs- og udviklingschef

Rekruttering og udvælgelse af Erhvervs- og udviklingschef JOB- OG KRAVPROFIL John Reynolds Hellerup, den 13. november 2013 Rekruttering og udvælgelse af Erhvervs- og udviklingschef AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND FRANCE GERMANY

Læs mere

Forslag til fremtidig organisering af Slagteriet (bygningerne)

Forslag til fremtidig organisering af Slagteriet (bygningerne) Forslag til fremtidig organisering af Slagteriet (bygningerne) Baggrund Holstebro Kommune købte og overtog Slagterigrunden i december 2015, efter at Danish Crown havde afsluttet de sidste slagteriaktiviteter

Læs mere

Civilsamfundsstrategi for Syddjurs Kommune

Civilsamfundsstrategi for Syddjurs Kommune Civilsamfundsstrategi for Syddjurs Kommune Civilsamfundsstrategi for Syddjurs Kommune Civilsamfundet hvem er det? Civilsamfundet er en svær størrelse at få hold på. Civilsamfundet er foreninger, interesseorganisationer,

Læs mere

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017)

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillingsbetegnelse Erhvervschef Organisatorisk placering Danske Fysioterapeuters sekretariat Afdelingen Erhverv med reference til direktøren Arbejdssted Danske

Læs mere

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019 Job- og kompetenceprofil for Chefstilling i Direktionens Stab Marts 2019 1 Herning Kommune søger snarest og senest pr. 1. juni 2019 en ny Chef i Direktionens Stab. Indledning Herning Kommune er med et

Læs mere

FN s Verdenserklæringen om Menneskerettighederne, artikel 1

FN s Verdenserklæringen om Menneskerettighederne, artikel 1 STRATEGI 2017-2020 Alle mennesker er født frie og lige i værdighed og rettigheder. De er udstyret med fornuft og samvittighed, og de bør handle mod hverandre i en broderskabets ånd. FN s Verdenserklæringen

Læs mere

DFUNK Strategi

DFUNK Strategi DFUNK Strategi 2014-16 DFUNK strategi 2014-16 Med strategien 2014-16 ønsker vi at sikre kontinuitet, gennemsigtighed og ansvarlighed i DFUNKs arbejde de næste tre år. Samtidig ønsker vi at sikre, at hele

Læs mere

Ledelses- og medarbejdergrundlag

Ledelses- og medarbejdergrundlag Ledelses- og medarbejdergrundlag Redigeret den 27. november 2015 1 of 9 Grundlæggende resultatansvar Kommunikere tydeligt 7 nøglekompetencer: Være rollemodel Være faglig stærk Kommunikere tydeligt Være

Læs mere

GOD LEDELSE. TILLID, DIALOG OG ARBEJDSGLÆDE skal være de bærende elementer

GOD LEDELSE. TILLID, DIALOG OG ARBEJDSGLÆDE skal være de bærende elementer GOD LEDELSE LEADERSHIP PIPELINE I SUNDHEDS-, ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN SAMT BORGERSERVICE TILLID, DIALOG OG ARBEJDSGLÆDE skal være de bærende elementer for samarbejdet i Hjørring Kommune Dette er

Læs mere

Job og kravprofil for ny skoleleder Rathlouskolen, Odder

Job og kravprofil for ny skoleleder Rathlouskolen, Odder Job og kravprofil for ny skoleleder Rathlouskolen, Odder Beskrivelse af skolen Rathlouskolen er en Fri grundskole, hvor fællesskab og faglighed går hånd i hånd. Vores mål er at drive en skole, hvor tryghed,

Læs mere

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Job- og personprofil Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Indhold 1. Indledning... 2 2. Holstebro Kommune... 2 2.1 Fælles ledestjerne og fælles værdier... 3 2.2 Overordnet administrativ

Læs mere

Økonomi- og administrationschef

Økonomi- og administrationschef Økonomi- og administrationschef JOB- OG KRAVPROFIL FONDEN HEDEHUSET Socialøkonomisk Virksomhed Indhold Kontaktoplysninger og ansøgning... 3 Om Fonden Hedehuset... 3 Den aktuelle situation... 3 Organisation...

Læs mere

Jobbeskrivelse DIREKTØR --- LANGELAND FORSYNING A/S --- 2015. August 2015/PBA

Jobbeskrivelse DIREKTØR --- LANGELAND FORSYNING A/S --- 2015. August 2015/PBA Jobbeskrivelse DIREKTØR --- LANGELAND FORSYNING A/S --- 2015 August 2015/PBA Indhold 1. Baggrund... 2 2. Kort om Langeland Forsyning A/S... 3 3. Stillingen... 4 4. Opgaver og ansvarsområder... 4 5. Kravprofil...

Læs mere

CHEFØKONOM TIL TÆNKETANKEN DEA

CHEFØKONOM TIL TÆNKETANKEN DEA København september 2018 Job- og personprofil CHEFØKONOM TIL TÆNKETANKEN DEA GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. INDLEDNING Tænketanken

Læs mere

ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS Aarhus Kunstmuseum 08.04.2013. ARoS Aarhus Kunstmuseum Rekruttering af ny direktør Job- og personprofil Baggrund Direktør Jens Erik Sørensen slutter efter 30 år i spidsen for ARoS Aarhus Kunstmuseum. Derfor søger vi hans

Læs mere

KULTURHUSLEDER. Kulturhus Trommen. Hørsholm Kommune. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre

KULTURHUSLEDER. Kulturhus Trommen. Hørsholm Kommune. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre København september 2018 Jobprofil KULTURHUSLEDER Kulturhus Trommen Hørsholm Kommune GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1. Baggrund Stillingen

Læs mere

Stillings- og personprofil. Sekretariatschef Danske SOSU-skoler

Stillings- og personprofil. Sekretariatschef Danske SOSU-skoler Stillings- og personprofil Sekretariatschef Danske SOSU-skoler Marts 2015 Opdragsgiver Danske SOSU-skoler Adresse Danske SOSU-skoler Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 København K Telefon: 42 41 35 01 Email:

Læs mere

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted.

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted. Job- og personprofil for Leder af UU-Nordvestjylland Indledning Vores UU-leder har besluttet at gå på pension efter et markant virke som leder af UU-Nordvestjylland. Vi søger derfor hans afløser til tiltrædelse

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Planlæggere Nordfyns Kommune Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1. INDLEDNING... 3 2. KORT OM NORDFYNS KOMMUNE... 3 3. STILLINGERNE... 4 4. PROFIL... 5 5. ANSÆTTELSESVILKÅR...

Læs mere

Administrerende direktør til VandCenter Syd

Administrerende direktør til VandCenter Syd Administrerende direktør til VandCenter Syd Brænder du for at stå i spidsen for et af Danmarks førende vandselskaber? Du bliver leder for en veldrevet og innovativ organisation, som har formået at bringe

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

DANSK FLYGTNINGEHJÆLPS. FRivilligpolitik. Dansk Flygtningehjælp flygtning.dk/frivillig

DANSK FLYGTNINGEHJÆLPS. FRivilligpolitik. Dansk Flygtningehjælp flygtning.dk/frivillig 1 DANSK FLYGTNINGEHJÆLPS FRivilligpolitik Dansk Flygtningehjælp flygtning.dk/frivillig Et fælles grundlag Frivilligpolitikken beskriver de værdimæssige afsæt og de organisatoriske rammer for Dansk Flygtningehjælps

Læs mere

DIREKTØR FOR FÆLLESFORVALTNINGEN JOB- OG PERSONPROFIL

DIREKTØR FOR FÆLLESFORVALTNINGEN JOB- OG PERSONPROFIL DIREKTØR FOR FÆLLESFORVALTNINGEN JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Norddjurs Kommune har besluttet en ny organisationsstruktur, der betyder, at der etableres en Fællesforvaltning. I den forbindelse søges

Læs mere

Forslag ledera rsmøde 7. september 2018

Forslag ledera rsmøde 7. september 2018 1 Forslag ledera rsmøde 7. september 2018 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Forslagsstiller: Den lokale lederforenings bestyrelse

Læs mere

ORGANISATIONS- BESKRIVELSE

ORGANISATIONS- BESKRIVELSE ORGANISATIONS- BESKRIVELSE 1 Opbygning af Ungdommens Røde Kors Landsstyrelsen er den strategiske og politiske ledelse af Ungdommens Røde Kors. Landsstyrelsen har det overordnede ansvar for organisationen.

Læs mere

Formulerer sammen med ledere af medarbejdere delmål for afdelingens arbejde

Formulerer sammen med ledere af medarbejdere delmål for afdelingens arbejde Leder af ledere Understøtter at egen enheds faglige bidrager til helhedstænkning Fremmer samarbejde og videndeling på tværs af faggrupper, afdelinger, forvaltninger og centre for at sikre kvalitet, fleksibilitet

Læs mere

Profil for institutionsleder af FGU-Nordsjælland med hovedsæde i Frederiksværk

Profil for institutionsleder af FGU-Nordsjælland med hovedsæde i Frederiksværk Profil for institutionsleder af FGU-Nordsjælland med hovedsæde i Frederiksværk Opgaven På trods af bestræbelser fra mange engagerede professionelle har næsten 50.000 unge under 25 år ikke en ungdomsuddannelse

Læs mere

DANSK FLYGTNINGEHJÆLPS. FRivilligpolitik. Dansk Flygtningehjælp flygtning.dk/frivillig

DANSK FLYGTNINGEHJÆLPS. FRivilligpolitik. Dansk Flygtningehjælp flygtning.dk/frivillig 1 DANSK FLYGTNINGEHJÆLPS FRivilligpolitik Dansk Flygtningehjælp flygtning.dk/frivillig Det værdimæssige afsæt Dansk Flygtningehjælp er en privat humanitær organisation, som arbejder på baggrund af humanitære

Læs mere

Job- og personprofil for viceområdechefer

Job- og personprofil for viceområdechefer Job- og personprofil for viceområdechefer Direktionsledelse Hvert af de 9 områder i Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune ledes af en direktion, som tilsammen besidder kompetencerne indenfor både faglig,

Læs mere

JOBCENTERCHEF ROSKILDE KOMMUNE

JOBCENTERCHEF ROSKILDE KOMMUNE København, juli 2019 Job- og personprofil JOBCENTERCHEF ROSKILDE KOMMUNE GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 Indledning Roskilde Kommune søger

Læs mere

DIF SØGER EN KOMMUNIKATIONS- OG ANALYSECHEF, DER KAN BEVÆGE DANMARK

DIF SØGER EN KOMMUNIKATIONS- OG ANALYSECHEF, DER KAN BEVÆGE DANMARK DIF SØGER EN KOMMUNIKATIONS- OG ANALYSECHEF, DER KAN BEVÆGE DANMARK Baggrund Danmarks Idrætsforbund ønsker at ansætte en ny kommunikations- og analysechef. Indledning DIF er Danmarks største idrætsorganisation

Læs mere

Ikast-Brande Kommune søger. Daginstitutionschef

Ikast-Brande Kommune søger. Daginstitutionschef Ikast-Brande Kommune søger Daginstitutionschef Børne- og Undervisningsområdet 01-12-2012 1 JOB- OG PERSONPROFIL: 1. RAMMEN OM STILLINGEN... 3 2. IKAST-BRANDE KOMMUNES ORGANISERING... 4 2.1 Børne- og Undervisningsområdet...

Læs mere

Job og personprofil. Direktør Danske Fysioterapeuter

Job og personprofil. Direktør Danske Fysioterapeuter Job og personprofil Direktør Danske Fysioterapeuter I det følgende beskrives jobbet som direktør i Danske Fysioterapeuter og de kompetencer og kvalifikationer, foreningen lægger vægt på i forbindelse med

Læs mere

Direktør til Danida Fellowship Centre

Direktør til Danida Fellowship Centre Susanne Bentkjær 06-02-2019 Direktør til Danida Fellowship Centre JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Danida Fellowship Centre 2 1. Indledning

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er vores centerchef for Teknik og Miljø blevet

Læs mere

CENTERCHEF NATIONALT VIDENCENTER OM UDSATTE BØRN OG UNGE

CENTERCHEF NATIONALT VIDENCENTER OM UDSATTE BØRN OG UNGE 21. marts 2019 Jobprofil CENTERCHEF NATIONALT VIDENCENTER OM UDSATTE BØRN OG UNGE PROFESSIONSHØJSKOLERNE I DANMARK GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil Stillings- og personprofil Skoleleder Dyssegårdsskolen Generelle oplysninger Adresse Dyssegårdsskolen Dyssegårdsvej 26, 2900 Hellerup Tlf.: 39985550 dyssegaardsskolen@gentofte.dk Stilling Reference Løn-

Læs mere

Stillings- og personprofil. Lægelig direktør. Sygehus Lillebælt Region Syddanmark. April 2015

Stillings- og personprofil. Lægelig direktør. Sygehus Lillebælt Region Syddanmark. April 2015 Stillings- og personprofil Lægelig direktør Sygehus Lillebælt Region Syddanmark April 2015 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon: 76 63 10 00 Stilling

Læs mere

Learning Pipeline sammen om læring og ledelse

Learning Pipeline sammen om læring og ledelse MEDARBEJDER Skaber et ambitiøst læringsmiljø, hvor alle elever trives og ser, at de bliver bedre fagligt og socialt Learning Pipeline sammen om læring og ledelse + Fremmer børn og unges læring, trivsel

Læs mere

Forslag om ændring af Sund By Netværkets vedtægter

Forslag om ændring af Sund By Netværkets vedtægter Sund By Netværket Christina Krog crk@kl.dk tlf. 3370 3375 / 22909105 D. 4. marts 2013 Forslag om ændring af Sund By Netværkets vedtægter Indeværende forslag er snarere en opdatering af vedtægterne end

Læs mere

Ledelsesgrundlag Skive - det er RENT LIV

Ledelsesgrundlag Skive - det er RENT LIV Ledelsesgrundlag Illustrationer: www.loneboenielsen.dk Layout og produktion: ArcoRounborg God ledelse i Skive Kommune God ledelse er afgørende I Skive Kommune har vi fokus på god ledelse. Det har vi i

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE BØRN OG UNGE SØGER EN STRATEGISK HANDLENDE KONTORCHEF

Læs mere

Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane

Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane Tina Overgaard & Ri Kofod København den 11.12.2013 JOBPROFIL Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane 1. Indledning Trafikstyrelsen har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen

Læs mere

G FOR EVENTS I SØNDERBORG FORRETNINGSGRUNDLA

G FOR EVENTS I SØNDERBORG FORRETNINGSGRUNDLA NDLAG U R G S G IN N T E FORR FOR EVENTS I SØNDERBORG Indhold 1. Formål med et forretningsgrundlag for events 2. Politisk og strategisk sammenhæng 3. Formål og mål for arbejdet med event 4. Organisering

Læs mere

STILLINGS- OG PERSONPROFIL

STILLINGS- OG PERSONPROFIL STILLINGS- OG PERSONPROFIL Vicedirektør til Byens Udvikling, Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Kommune Denne stillings- og personprofil indeholder følgende afsnit: 1. Teknik- og Miljøforvaltningen

Læs mere

Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund

Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund 18.02.2015. Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund Den Jyske Opera søger ny administrationschef. Den Jyske Opera Den Jyske Opera / Danish National Opera er

Læs mere

Strategiplan

Strategiplan Indledning Direktionens Strategiplan 2017-2020 sætter en tydelig retning for, hvordan vi i den kommende treårige periode ønsker at udvikle organisationen, så vi kan skabe endnu bedre løsninger for borgerne.

Læs mere

Ligestillingsrapport 2013 fra. Udenrigsministeriet

Ligestillingsrapport 2013 fra. Udenrigsministeriet Ligestillingsrapport 2013 fra Indledning Rammen for arbejdet med ligestilling i er på det personalepolitiske område vores ligestillingshandlingsplan, som blev udarbejdet i 2005. I forhold til ministeriets

Læs mere

Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag

Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag Effektivitet Udvikling Kommunikation Strategi Middelfart Kommune 2015 Oplag: 4.000 stk. Layout og produktion: vielendank.dk MIDDELFART KOMMUNE 2-3 Indhold

Læs mere

Stillings- og personprofil. Forebyggelseschef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. Forebyggelseschef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil Forebyggelseschef Hovedstadens Beredskab Maj 2019 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V Stilling Refererer til Ansættelsesforhold Forebyggelseschef

Læs mere

Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur

Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur NOTAT HR-stab Arbejdet med en mere klar og tydelig ledelse er med dette oplæg påbegyndt. Oplægget definerer de generelle rammer i relation

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center

Læs mere

Afdelingsledere Dagtilbudsområdet

Afdelingsledere Dagtilbudsområdet Jammerbugt Kommune Afdelingsledere Dagtilbudsområdet Eksternt stillingsopslag Side 1 af 7 indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Organiseringen...3 3. Opgaver og ansvar...6 4. Den ønskede profil...6

Læs mere

UCN UNIVERSITY COLLEGE NORDJYLLAND. Ledelsesgrundlag 1.0

UCN UNIVERSITY COLLEGE NORDJYLLAND. Ledelsesgrundlag 1.0 UCN UNIVERSITY COLLEGE NORDJYLLAND Ledelsesgrundlag 1.0 Baggrund Forandringer er et grundvilkår for professionshøjskolesektoren; nye kerneopgaver kommer til, der er begrænsede økonomiske rammer, og der

Læs mere

Kompetencestrategi for Styrelsen for Patientsikkerhed April 2017

Kompetencestrategi for Styrelsen for Patientsikkerhed April 2017 Kompetencestrategi for Styrelsen for Patientsikkerhed April 2017 1. april 2017 31. december 2019 Indhold 1 Indledning 2 2 Kompetencestrategiens kontekst 3 2.1 Styrelsens aktuelle situation 3 2.2 Kompetencebehov

Læs mere

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune Jobprofil Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune 1. Indledning Hørsholm Kommune ønsker at ansætte en skoleleder på Rungsted Skole. Stillingen er ledig og ønskes besat snarest muligt. Denne jobprofil

Læs mere

Stillings- og personprofil for bibliotekschef i Aarhus Kommune Februar 2017.

Stillings- og personprofil for bibliotekschef i Aarhus Kommune Februar 2017. Stillings- og personprofil for bibliotekschef i Aarhus Kommune Februar 2017. Organisationen Aarhus Kommunes Biblioteker er en del af forvaltningsområdet Borgerservice og Biblioteker under Magistratsafdelingen

Læs mere

Kommissorium. Superkilen. Ligeså mangfoldig som Nørrebro selv www.superkilen.dk. Kilebestyrelsen for Superkilen i Mimersgadekvarteret (1/5) Superkilen

Kommissorium. Superkilen. Ligeså mangfoldig som Nørrebro selv www.superkilen.dk. Kilebestyrelsen for Superkilen i Mimersgadekvarteret (1/5) Superkilen Kilebestyrelsen for i Mimersgadekvarteret (1/5) er et kommende offentligt friareal i Mimersgadekvarteret. s fysiske rammer er det offentligt tilgængelige areal mellem Nørrebrogade ved Nørrebrohallen og

Læs mere

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017)

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillingsbetegnelse Faglig chef Organisatorisk placering Danske Fysioterapeuters sekretariat Afdelingen Fag med reference til direktøren Arbejdssted Danske

Læs mere

DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ

DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ GULDBORGSUND KOMMUNE DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er den hidtidige direktør for referenceområdet

Læs mere

Job- og kompetenceanalyse. Konsulent til Det fælleskommunale sundhedssekretariat - Sjælland

Job- og kompetenceanalyse. Konsulent til Det fælleskommunale sundhedssekretariat - Sjælland Job- og kompetenceanalyse Konsulent til Det fælleskommunale sundhedssekretariat - Sjælland 1 Indhold Indledning... 3 Udviklingen af Det fælleskommunale sekretariat... 3 Fælleskommunalt sekretariat for

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om Det Arabiske Initiativ. December 2011

Notat til Statsrevisorerne om beretning om Det Arabiske Initiativ. December 2011 Notat til Statsrevisorerne om beretning om Det Arabiske Initiativ December 2011 RIGSREVISORS FORTSATTE NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Opfølgning i sagen om Det Arabiske Initiativ (beretning nr. 10/2009)

Læs mere

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Job- og kravprofil HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Børn og Unge søger en forvaltningschef til at stå i spidsen for det strategiske arbejde med mennesker, kultur og samarbejde i hele

Læs mere

SEKRETARIATSCHEF. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre

SEKRETARIATSCHEF. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre København maj 2018 Jobprofil SEKRETARIATSCHEF Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1.

Læs mere

* en del af. ledelsesgrundlaget. Om ledelse i UCC

* en del af. ledelsesgrundlaget. Om ledelse i UCC * en del af sgrundlaget Om i UCC Om i UCC For UCC er det ambitionen, at udøves professionelt og med et fælles afsæt. UCC skal fungere som én samlet organisation. Om i UCC er en del af UCC s sgrundlag og

Læs mere

Evaluering af Satspuljeprojektet Børne-familiesagkyndige til støtte for børn i familier med alkoholproblemer

Evaluering af Satspuljeprojektet Børne-familiesagkyndige til støtte for børn i familier med alkoholproblemer Sundhedsstyrelsen Evaluering af Satspuljeprojektet Børne-familiesagkyndige til støtte for børn i familier med alkoholproblemer Konklusion og anbefalinger September 2009 Sundhedsstyrelsen Evaluering af

Læs mere

* en del af. ledelsesgrundlaget. Om ledelse i UCC

* en del af. ledelsesgrundlaget. Om ledelse i UCC * en del af sgrundlaget Om i UCC Ledelse i UCC tager udgangspunkt i UCC s kerneopgave Kerneopgave UCC samarbejder om at udvikle viden, uddannelse og kompetente til velfærdssamfundet. Med de studerende

Læs mere

Stillingsprofil for direktør i Welfare Tech Region

Stillingsprofil for direktør i Welfare Tech Region Stillingsprofil for direktør i Welfare Tech Region Job- og personprofilen indeholder Stillingen 1. Ansættelsesvilkårene 2. Organisationen 3. Welfare Tech Regions konkrete mål 4. Welfare Tech Regions ydelser

Læs mere

P R O J E K T L E D E R O G I N N O V A T I O N S K O N S U L E N T TIL I D R Æ T T E N S I N N O V A T I O N S L A B

P R O J E K T L E D E R O G I N N O V A T I O N S K O N S U L E N T TIL I D R Æ T T E N S I N N O V A T I O N S L A B København januar 2017 Tina Overgaard og Ri Kofod Jobprofil P R O J E K T L E D E R O G I N N O V A T I O N S K O N S U L E N T TIL I D R Æ T T E N S I N N O V A T I O N S L A B D A N M A R K S I D R Æ

Læs mere

CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE

CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Borgercenter Børn og Unge STILLINGS- OG PERSONPROFIL CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE SOCIALFORVALTNINGEN, KØBENHAVNS KOMMUNE Om Socialforvaltningen

Læs mere

TENURE TRACK SCIENCE & TECHNOLOGY

TENURE TRACK SCIENCE & TECHNOLOGY TENURE TRACK SCIENCE & TECHNOLOGY Tenure Track ST 2 SCIENCE AND TECHNOLOGY TENURE TRACK Science and Technology Tenure Track ved Aarhus Universitet er et attraktivt karrieretilbud til lovende forskere fra

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om Danmarks bistand til Tanzania. Januar 2014

Notat til Statsrevisorerne om beretning om Danmarks bistand til Tanzania. Januar 2014 Notat til Statsrevisorerne om beretning om Danmarks bistand til Tanzania Januar 2014 FORTSAT NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Opfølgning i sagen om Danmarks bistand til Tanzania (beretning nr. 12/2009) 10.

Læs mere

København december Jobprofil

København december Jobprofil København december 2018 Jobprofil PROFESSIONSHØJSKOLEN ABSALON HR-CHEF 1. Indledning Professionshøjskolen Absalon har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny HR-chef. Job- og

Læs mere

Tematisk evaluering af danske NGO ers støtte til civilsamfund i Ghana og Etiopien

Tematisk evaluering af danske NGO ers støtte til civilsamfund i Ghana og Etiopien Udenrigsudvalget 2009-10 URU alm. del Bilag 60 Offentligt Danida UDENRIGSMINISTERIET DAC sektor: 150 Tematisk evaluering af danske NGO ers støtte til civilsamfund i Ghana og Etiopien evalueringresumé 2009.07

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG JUNI UDKAST - DEL 1

LEDELSESGRUNDLAG JUNI UDKAST - DEL 1 LEDELSESGRUNDLAG JUNI 2016-1. UDKAST - DEL 1 1 VÆRDIERNE Guldborgsund Kommunes kerneopgave fremgår af planstrategien og udvalgsstrategierne: Vi skal styrke borgernes muligheder for at mestre egen tilværelse,

Læs mere

Udvalg for dagtilbud og familier

Udvalg for dagtilbud og familier Beslutning: Tilpasning af ledelsesstruktur på dagtilbudsområdet. Sagsnr. i ESDH: 18/14065 Beslutningskompetence: Beslutningstema: Byrådet Udvalget for dagtilbud og familier skal beslutte at indstille til

Læs mere

Jobprofil for direktør til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Jobprofil for direktør til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Center for Analyse, HR og Kvalitet NOTAT Jobprofil for direktør til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune Genopslag 1. Indledning Stillingen

Læs mere

Børn og Unges Leadership Pipeline de 5 ledelsesniveauer

Børn og Unges Leadership Pipeline de 5 ledelsesniveauer Børn og Unges Leadership Pipeline de 5 ledelsesniveauer Niveau 1: Direktør - Det vi skal kunne Arbejde proaktivt og konstruktivt i et politisk system og samtidig være direktør for Børn og Unge, og sikre

Læs mere

Bocenter for unge og voksne med særlige behov Jobprofil. Afdelingsleder for. Samværs og aktivitetstilbuddet Regnbuen & Følstruphusene - Hus A

Bocenter for unge og voksne med særlige behov Jobprofil. Afdelingsleder for. Samværs og aktivitetstilbuddet Regnbuen & Følstruphusene - Hus A Jobprofil Afdelingsleder for Samværs og aktivitetstilbuddet Regnbuen & Følstruphusene - Hus A Bocenter for unge og voksne med særlige behov Afdelingsleder på Bocenter for unge og voksne med særlige behov

Læs mere