Bo42. Søndergården II afdeling 39. Tilstandsrapport 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bo42. Søndergården II afdeling 39. Tilstandsrapport 2013"

Transkript

1 Søndergården II afdeling 39 Tilstandsrapport 2013

2 side 2 Bo42 Søndergården II afdeling 39 Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget side 39 Udarbejdet: 2013 Forelagt afdelingsbestyrelsen Fremlagt afdelingsmøde 2014 Udarbejdet: af Bo42 Ejendomsinspektør Hans Mikkelsen

3 side GENERELLE OPLYSNINGER Nærværende tilstandsrapport, omhandlende afdeling 39 Søndergården II. Der er opført i 1982, har til formål at fastlægge bygningernes vedligeholdelsestilstand samt at fastlægge et vedligeholdelsesinterval for de enkelte bygningselementer. Endvidere på baggrund af tilstandsrapporten at fastlægge et løbende vedligeholdelsesbudget for perioden GRUNDLAG OG METODE FOR UDARBEJDELSE AF TILSTANDSRAPPORT - Primære bygningsdele, som: Fundamenter Ydervægge Indvendige vægge - Kompletterende bygningsdele, som: Vinduer Døre Fuger Tagrender- og nedløb Ovenlys - Belægninger, som: Arealer med SF-sten Arealer med asfalt Tage overflader Gavlbeklædninger - VVS-installationer, som: Kloakledninger Rensebrønde Nedløbsbrønde Toiletter Brugsvandsrør Blandingsbatterier Varmerør Varmecentral Varmeunits Radiatorer Radiatorventiler - Elektriske og mekaniske anlæg, som: Gruppeskabe Elinstallationer og armaturer Terrænbelysninger - Inventar, som: Komfurer og emhætter Køleskabe/Frysere Køkkener Postkasser Undersøgelserne er gennemført som visuelle undersøgelser uden destruktive indgreb i bygningsdelene.

4 0.3 SAMMENFATNING side Ydervægge: Facaderne fremstår ved besigtigelsen, med mindre revner og afskalninger. Facader er i god stand, men det påregnes at foretage gennemgang og udbedring af fuger i vedligeholdelses perioden. Helhedsindtryk: Facaderne er i god stand Indervægge: Væggene fremtræder i god stand. I enkelte lejemål forekommer revner, hidrørende fra vindpåvirkninger, da problemet er afhjulpet, udbedres revner med ny fugning. Helhedsindtryk: Indervægge er i god stand Vinduer og døre: Vinduer og døre er i god stand og uden tegn på svigt eller nedbrydning, vinduer malerbehandles hver 5-6 år. Tætningslister skiftes løbende ved konstatering af defekter. Helhedsindtryk: vinduer er i god stand Fuger omkring vinduer og døre: Eksisterende elastiske fuger omkring vinduer og døre, er i god stand, men teoretisk levetid er opbrugt. Fuger anbefales udskiftet i sidste del af vedligeholdelses perioden. Helhedsindtryk: fuger er intakte, men levetid er opbrugt Tagrender og tagnedløb: Tagrender og tagnedløb af præfabrikeret stål, er intakte og uden tegn på svigt. Tagrender og nedløb repareres ved defekt. Helhedsindtryk: Tagrender er i god stand Arealer belagt med asfalt: Arealer med asfalt er i rimelig dog forekommer mindre sætningsskader, således må der i de kommende år påregnes vedligehold grundet øget slidtage og begyndende nedbrydning af overflader. Helhedsindtryk: Belagte arealer er i god stand Tagbelægning af eternit: Tagbelægning af eternit fremstår i rimelig stand, med de foreskrevne reparationer vil tagene kunne holde mange år fremover. Helhedsindtryk: Eternit tage er i god stand.

5 side Tage gavlbeklædninger: Gavlbeklædninger fremstår med utætheder og begyndende råd angreb. Det anbefales at udskifte træbeklædninger i takt med nedbrydning, således at ny beklædning udføres i stålplader. Helhedsindtryk: Med den anbefalede udskiftning til stålplade er gavle i god stand Kloakledninger i jord: Kloakledningerne bør ved gentagne tilstopninger undersøges med TV-inspektion. Helhedsindtryk: Kloakker er i god stand Kloakbrønde: Kloakbrønde er i god stand. Helhedsindtryk: Kloak brønde er i god stand Brugsvandsrør: Synlig del af vandledningsnettet er i rimelig stand og uden synlige tegn på tæringsskader. Skjulte rør i installationskanaler i terrændæk, har flere steder tegn på begyndende tæringsskader (konstateret ved hul tagning) det må påregnes at rør i løbet af den 10. årige vedligeholdelsesperiode skal udskiftes helt eller delvis. Helhedsindtryk: Rør er i brugbar stand, men levetid er ved at være opbrugt Centralvarme: Synlig del af centralvarmerørene er i god stand og uden synlige tegn på tæringsskader. Skjulte rør vurderes, at være i god stand, men det bør overvejes at forny disse i takt med øvrige rør. Varmeunits foreslås udskiftet i takt med nedbrud af komponenter, efter udskiftning af radiator rør bør overvejes at udføre direkte tilslutning til fjernvarme. Radiatorer: Radiatorerne er i forhold til alder i god stand. Ved evt. udskiftning af radiatorer bør nye radiatorer, efter overgang til fjernvarme, vælges med effektforøgelse på min. 100%. Termostatventiler er fundet i god stand. Helhedsindtryk: Central varme anlægget er i god stand.

6 side El-installationer: Gruppetavler udskiftes løbende med nye tavler med HPFI relæ. Det anbefales at udskifte resterende gruppetavler i første del af vedligeholdelses periode. Øvrige El-installationerne lever op til dagens standard og gældende lovgivning. Helhedsindtryk: Installationer er i god stand Belysningsarmaturer: indvendige belysningsarmaturer er nyere armaturer i god stand. Terræn belysninger er parklamper i varierende stand, disse bliver serviceret af Østkraft, der forekommer overgang i kabelsystem. Og løbende vedligehold må påregnes. Helhedsindtryk: anlæg er i rimelig stand Hårde hvidevarer: Komfurer er i god stand. Køle/fryseskabe er i forhold til alder i god stand, men med hensyn til isolering og lavt energiforbrug lever ældre skabe ikke op til dagens standard. Ved udskiftning udskiftes til lavenergi skabe. Helhedsindtryk: Hvidevarer er i god stand Økonomi/budget: De i eftersynskortene og budgetterne anvendte priser er baseret på V&S-pris-kalkulation og er inkl. moms og ekskl. honorarer. Ved igangsætning af større renoveringer kan det anbefales at der udarbejdes udbudsprojekt og indhentes tilbud fra flere tilbudsgivere, hvilket vil medføre de fordelagtigste priser på det udbudte arbejde.

7 0.4 KONKLUSION side Gennemgang: Efter vor gennemgang af afdelingen, som er foretaget som stikprøver kan konstateres at afdelingen findes i god vedligeholdt stand. Dog kan konstateres en del skader forårsaget af ælde og uhensigtsmæssig konstruktion. Disse skader vil blive gennemgået (21)01 Ydervægge: Facaderne er i god stand, uden tegn på nedbrydning, dog må forventes at facader gennemgås og fuger udbedres i sidste del af vedligeholdelses periode (47)01 Tage overflader: Tagflader er fremstår i rimelig stand i forhold til eternittagets forventede restlevetid på år. Erfaringsmæssigt har asbestholdige plader længere livetid, hvorfor der ikke er afsat beløb til fornyelse i vedligeholdelsesperioden (47)02 Tage gavlbeklædninger: Beklædninger af træ flere steder nedbrudte, der er i vedligeholdelsesbudget regnet med løbende udskiftning til ny beklædning af stålplade (53)01 Brugsvandsrør: Vand og varmerør er fremført til de enkelte brugssteder via rør kanaler i betongulve, ved tæringer i rørene vil det være en fordel at frilægge rør i demonterbar rør kasse ved loft, hvorfra installationer udføres som synlig installation (63)01 Gruppe tavler: Gruppetavler er løbende udskiftet i forbindelse med fraflytninger, resterende gruppetavler anbefales udskiftet samlet i første del af vedligeholdelses periode (63)04 Terrænbelysning: Terrænbelysning er i funktionsdygtig stand, men er dyr at vedligeholde, alternative muligheder for belysning af fællesarealer anbefales undersøgt Samlet vurdering: Med ovenstående bemærkninger til eftersynskort og vedligeholdelses budget for årene er det efter vor vurdering gode bygninger, der med de foreskrevne udbedringer og vedligeholdelser vil være sunde og med gode konstruktioner der svarer til nutidig standard. Der er ikke i gennemgangen taget stilling til indvendig vedligeholdelse.

8 side 8 (12) Fundamenter (12) Fundamenter Totalmængde: m2 Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: år Levetid Vedligehold 0-½% Udbedres senest år: 2102 Eksisterende fundamenter støbt på stedet, med kantisolering af leca-blokke, Fremstår uden væsentlige tegn på nedbrydning af skadelig karakter. Enkelte ubetydelige revner samt afskallinger af sokkelpuds kan iagttages. MB: Revner og afskallinger udbedres i forbindelse med asfaltering af sokler. Ingen Pudsreparation af sokler hvert 5 år. kr

9 side 9 (21) 01 Ydervægge (21) 01 Ydervægge Totalmængde: 4000 m2 Registrering: Dec.2012 Indbygningsår: 1982 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2102 Facader opført med blankt murværk i røde sten, fremstår generelt uden tegn på revner og afskalninger. I henhold til tegninger er facaderne udført som 29cm isoleret hulmur med mineralulds isolering i kanal. MB: Facader opført i blankt murværk, er ikke vedligeholdelseskrævende. Gennemgang af facader, udbedring af løse og defekte fuger inden malerbehandling. Malerbehandling af facader, foretages hvert 6-8 år. Gennemgang, udkradsning af løse og defekte fuger samt omfugning af samme. kr Nyetablering af facader 4000 m2 à 2200,00 kr

10 side 10 (22) 01 Indervægge (22)01 Indervægge Totalmængde: Registrering: Dec.2012 Indbygningsår: 1982 Restlevetid: År Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2102 Indervægge er grov og finpudsede teglstens mure. Malerbehandling efter behov udføres af lejer eller i forbindelse med fraflytninger. Skønnet omkostning

11 side 11 (31) 01 Vinduer og døre (31)01 Vinduer og døre Totalmængde: 405 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: 0-20 År Levetid år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2032 Eksisterende vinduer og døre er af malerbehandlet træ, monteret med 2-lags termoglas. elementer fremstår i rimelig stand med intakt funktion. K1: tætningslister er flere steder defekte, med træk gener til følge. Almindelig rengøring, smøring og udskiftning af defekte beslag, tætningslister m.v. foretages altid ved fraflytning af lejemål. Årlige reparationer gennemgang, justering og smøring kr ,00 Udskiftning af tætningslister (31)46.41, lbm. á 50,- kr Malerbehandling af vinduer MBK og 16 kr Årlig henlæggelse til nye vinduer ved levetid 50 år. kr Etablering af nye vinduer og døre kr

12 side 12 (31) 02 Fuger (31)02 Fuger Totalmængde: 2100 lbm. Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: 0 - år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2015 Eksisterende fuger omkring vinduer og døre udført med elastisk fuge, fremtræder i god stand. Fuger anbefales udskiftet i sidste del af vedligeholdelses periode. K1: Fuger er nedbrudte og defekte. Årlig inspektion af fuger/udskiftning af defekte fuger. Eksisterende mørtelfuger udkradses, ny stopning udføres og nye mørtelfuger udføres. Årlig inspektion af fuger/udskiftning af defekte fuger kr Udskiftning af fuger ved døre og vinduer (31) m kr

13 B042 side 13 (37) 01 Tagrender- og nedløbsrør (37)01 Tagrender- og nedløbsrør Totalmængde: 1200 m. Rende 340 m. nedløb Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: 0-15 år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2060 Tagrender og nedløb er udført af præfabrikeret galvaniseret stål, ført til tag brønde I terræn. MB: Tagrender skal oprenses for blade og tagrester en gang årligt. Forkert fald på tagrende rettes Jungmandsstræde 6. Tagrender oprenses 1 gang pr. år. Oprensning af tagrender 1 gang årligt samt vedligehold af render og nedløb. 1% à kr Årlig henlæggelse ved levetid 20 år kr Etablering af nye tagrender 1200 lbm. à kr. 500,00 kr Etablering af nye tagnedløb 340 lbm. à kr. 200,00 kr

14 side 14 (40) 01 Belagte arealer (40)01 Belagte arealer Totalmængde: asfalt 3000m 2 Totalmængde: fliser 1000m 2 Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: 0-20 år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2032 Adgangsveje og P-pladser er belagt med asfalt. For at hindre øgede skader, bør kørsel med store lastbiler minimeres, evt. ved at placere skarnkasser ved indkørsel. MB: Arealer med asfalt er i rimelig dog forekommer mindre sætningsskader, således må der i de kommende år påregnes vedligehold grundet øget slidtage og begyndende nedbrydning af overflader. Løbende vedligeholdelse ved reparation af huller og sætninger. Årlige udgifter til vedligehold iht. V&S ½% à kr Nyetablering af asfalt belægninger 3000m2 à 700 kr. kr Nyetablering af flisebelægninger 1000 m2 à 600 kr. kr

15 side 15 (47) 01 Tage - overflader (47)01 Tage overflader Totalmængde: Eternit 5960m 2 Tagpap 300m 2 Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: 0-20 år Levetid år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2032 Tagflader er belagt med sortblå eternit plader oplagt på lægter uden undertag, taghældning ca. 45 graders hældning. Skure imellem bygninger belagt med tagpap, fremtræder med begyndende dampbuler. MB: Eternit plader fremstår i rimelig stand, begyndende nedbrydning af overflader kan konstateres, men da plader er af ældre dato og udført med asbest, er nedbrydning ikke af skadelig karakter. K1: Dampbuler i tagpapdækning er tegn på begyndende nedbrydning, og bør udbedres inden for få år. Tagflader eftergås årligt og eventuelle skader udbedres. Forskubbede, knækkede og defekte tagplader tilrettes/udskiftes. Opmærksomhed overfor afskallinger iagttages. Manglende skumklodser genmonteres i rygning samt ved tagfod. Dampbuler opskæres og nyt paplag udføres. Årlig gennemgang og udbedring 2% a` kr ,00 Etablering af nye eternittage kr Etablering af ny tagpapdækning 300 m2 à 350 kr. kr

16 side 16 (47) 02 Tage - gavlbeklædninger (47)02 Tage gavlbeklædninger Totalmængde: 1450m 2 Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-30 år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: løbende Gavlbeklædninger er udført som sporede krydsfinerplader på træskellet og vindtæt pap. K2: Beklædninger fremstår med utætheder hidrørende fra manglende overlap og afslutninger af vindtæt pap. Specielt syd og vest vendte gavle er nedbrudte af vejrlig. Endvidere er zink inddækning imellem hovedhus og mellembygning udformet med for lille opkant. Slagregn og fygesne kan herved give anledning til fugtophobning i konstruktioner med råd og svampeangreb til følge. Gavlbeklædninger eftergås/ændres til nye gavlbeklædninger af stålplader eller tilsvarende vedligeholdelsesfrit materiale. Malerbehandling af træbeklædninger. (41) og 09 Malerbehandling kr Årligt vedligehold 1% kr Etablering af nye gavle med indfarvet stålplader, udføres løbende over den 10 årige vedligeholdelses periode. kr

17 side 17 (50) 01 Kloakledninger (50)01 Kloakledninger Totalmængde: 1500 m. Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 0-½% Udbedres senest år: 2062 Kloaksystem for spildevand og regnvand (separatsystem) er udført med betonrør. IB: Kloakrørene kan ikke umiddelbart inspiceres, men må i påkommende tilfælde undersøges med TV-inspektion. Ledninger gennemspules efter behov. Årligt vedligehold af kloakker ½% à kr Etablering af nye kloakker: Spildevand: Ø m. Ø m. i alt 660 m. Regnvand: Ø200, 45 m. Ø m. Ø110, 330 m. i alt 825 m. kr

18 side 18 (50) 02 Rensebrønde (50)02 Rensebrønde Totalmængde: 88 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 0-½% Udbedres senest år: 2062 Rensebrønde er udført som nedgangsbrønde i beton med bundløb af flækket lerrør. Alle brøndene er forsynet med dæksel af støbejern. IB: Brøndene er generelt i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. Rensebrønde renses/spules, når ledningsanlæg i øvrigt skal højtryksspules. Årligt vedligehold: ½% à kr Spildevands brønde 47 stk. Etablering af nye kr Regnvands brønde 41 stk. kr

19 side 19 (50) 03 Nedløbsbrønde (50)03 Nedløbsbrønde Totalmængde: 103 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 0-½% Udbedres senest år: 2062 Nedløbsbrønde for terræn- og tagafvanding er udført i beton med rendestensrist. Nedløbsbrønde for tagafvanding er udført i beton med tæt støbejernsdæksel. IB: Nedløbsbrønde er efter alder i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. K1: Brønddæksler og riste er generelt i god stand med nogle enkelte undtagelser, hvor hængselstiften er knækket. Nedløbsbrønde oprenses hvert 3. år, evt. ved slamsugning. Årligt vedligehold af brønde ½% à kr Oprensning af nedløbsbrønde, samlet omkostning pr. gang. kr Rendestens brønde, Ø stk. etablering af nye kr Tagnedløbs brønde, Ø stk. kr

20 side 20 (52) 01 Toiletter (52)01 Toiletter Totalmængde: 45 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: løbende Toiletter er nyere klosetter med 2-skyl. Toiletter er skiftet løbende over en årrække. MB: Toiletter fremtræder generelt i pæn stand efter alder. Toiletcisterner serviceres efter behov, således at vandspild undgås. Løbende vedligehold af klosetter 2% af kr Ålig henlæggelse til klosetter ved levetid 20 år. kr Omkostning til udskiftning af 45 klosetter kr

21 side 21 (53) 01 Blandingsbatterier (53)01 Blandingsbatterier Totalmængde: 174 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: 0-25 år Levetid år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: Løb. Blandingsbatterier i køkken og bad er overalt monteret som traditionelle 2-grebs armaturer, løbende udskiftet ved defekt. IB: Blandingsbatterier er generelt i god og funktionsdygtig stand og er løbende udskiftet ved nedslidning/defekt. Blandingsbatterier serviceres efter behov, således at vandspild undgås. Blandingsbatterier foreslås udskiftet løbende ved defekt. Løbende vedligehold af blandingsbattereier 2% à kr Årlig henlæggelse til nye blandingsbatterier ved levetid 25 år. kr Udskiftning af blandingsbatterier kr

22 side 22 (53) 02 Brugsvandsrør (53)02 Brugsvandsrør Totalmængde: 2200 m m2 Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: O - 20 år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2032 Ledninger for koldt og varmt brugsvand er udført med kobberrør placeret i rørkanaler under gulve. Rør i kanaler er ikke umiddelbart tilgængelige, da beton fliser over kanaler ikke er demonterbare. Over gulv er rør indfræset i væg. MB: Ved udskiftning af vandinstallation bør overvejes at rør placeres synligt ved loft, eller gulv. Ved evt. gennemtæring repareres med lokal udskiftning af rør. Følgeomkostninger til ophugning i gulve samt reetablering af beton og overflader er påkrævet. Total udskiftning af brugsvandsrør vil høre sammen med generel modernisering af køkken og bad. Løbende vedligehold af rør ved gennemtæring o. lign. incl. Følgeomkostninger, 1% à kr Udskiftning af kold- og varmvandsrør i lejemål incl. isolering. kr

23 side 23 (56) 01 Varmerør (56)01 Varmerør Totalmængde: 2400 m m2 Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: 0-20 år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2032 Ledninger for centralvarme er udført med kobberrør. Ledningsnettet er placeret utilgængeligt i rørkanaler indstøbt i terrændæk. IB: Ledningsnettet fremtræder, hvor det kan inspiceres, i pæn stand uden synlige tegn på begyndende tæringsskader. Almindeligt vedligehold med maling. Ved evt. gennemtæring repareres med lokal udskiftning af rør. Ved renovering af brugsvandsrør bør det overvejes at flytte rørene til placering i tilgængelig rørkanal ved eller på loft. Løbende vedligehold af rør ved gennemtæring o.lign. excl. eventuelle følgeomkostninger, Samlet omkostning pr. år. ½% à kr Etablering af nye varmerør kr

24 side 24 (56) 02 Fjernvarmeunits (56)02 Fjernvarmeunits Totalmængde: 45 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-15 år Levetid år Vedligehold 2-5% Udbedres senest år: Løb. Oprindelige fjernvarmeunits er ældre, begyndende nedslidning kan konstateres. Udskiftning af units er påbegyndt, således er 21 stk. udskiftet. MB: Units skal serviceres jævnligt, der konstateres jævnligt nedslidte og defekte komponenter, det anbefales at foretage udskiftning af units ved store defekter. Årlige reparationer/eftersyn anslået iht. V&S 3% af nypris. Det anbefales at foretage udskiftning af units ved store defekter. Det anslås at 5 stk. udskiftes årligt Årlige reparationer 3% à kr Henlæggelse til nye units ved levetid 20 år. kr Årlig udskiftning af gl. units. 5 x kr Etablering af nye fjernvarmeunits x 45 kr

25 side 25 Bo42 (56) 04 Radiatorer (56)04 Radiatorer Totalmængde: 270 stk m2 Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: 0-20 år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2032 Radiatorer er pladejernsradiatorer. MB: Radiatorerne vurderes til at være i god stand efter deres alder. Der var ingen synlige tegn på begyndende tæring Det skal overfor lejere påtales at den bedste afkøling/opvarmning af lejemålet sker, når samtlige radiatorer benyttes. Almindeligt vedligehold med maling. Ved evt. udskiftning af radiatorer, f.eks. i forbindelse med tæringsskader, bør ny radiator, efter overgang til fjernvarme, vælges med en effektforøgelse på min. 100% i forhold til eksisterende radiator (hvis pladsforholdene tillader det). Løbende udskiftning af radiatorer ved gennemtæring o.lign. Samlet omkostning pr. år. kr Årlig henlæggelse til nye radiatorer ved levetid 50 år. kr Etablering af nye radiatorer kr

26 side 26 (56) 05 Radiatorventiler (56)05 Radiatorventiler Totalmængde: 270 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2042 Radiatorventiler- og termostater er fabrikat Danfoss. Termostater generelt er med indbygget føler, i nogle lejligheders opholdsstue er termostat med fjernføler. IB: Termostater og ventiler fremtræder generelt i god og funktionsdygtig stand og er løbende udskiftet ved defekt. Ved lækage i forbindelse med ventilspindel skiftes pakdåse. Ved defekt termostat udskiftes denne. Løbende vedligehold af defekte komponenter Samlet omkostning pr. år. 1% à kr Årlig henlæggelse til nye ventiler ved levetid 30 år. kr Udskiftning af termostatventiler kr

27 side 27 (63) 01 Gruppeskab (63)01 Gruppeskab Totalmængde: 48 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: 0-18 Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2032 Gruppetavler er fabrikat LK, monteret med HFI-relæ, for lys- og kraftgrupper. Gruppetavler bliver løbende udskiftet til nye tavler med HPFI-relæ. (32 stk. er udskiftet i forbindelse med fraflytninger.) El-måler er afregningsmåler.(østkraft) K1: Gruppetavlen lever med hensyn til sikkerhed og antal grupper ikke op til dagens standard. Generelt er der i tavlen plads til montering af ekstra gruppeafbryder, i enkelte lejligheder er tavlen fuldt monteret. HPFI-relæ skal afprøves mindst 1 gang pr. år. Montering af nye gruppetavler. Løbende vedligehold af gruppetavle og komponenter Samlet omkostning pr. år. kr Årlig henlæggelse til nye gruppetavler ved levetid 50 år kr (Udskiftning af gruppetavler 16 stk. 32 er udskiftet) kr Etablering af gruppetavler kr

28 side 28 (63) 02 elinstallationer og armaturer (63)02 elinstallationer og armaturer Totalmængde: 3567 m2 Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: 0 10 år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2022 Afbrydere og stikkontakter er fabrikat LK type Minitangent. Lysarmaturer er monteret i køkkener og badeværelser. IB: Afbrydere, stikkontakter og lysarmaturer er efter deres alder generelt i god stand. Antallet af stikkontakter er tæt på at opfylde dagens standard.(1 stikkontakt pr. 4m 2 gulvareal) Ved defekt udskiftes den pågældende komponent. Løbende udskiftning af defekte komponenter, samlet omkostning pr. år. kr Årlig henlæggelse til nye komponenter ved levetid 40 år. kr Etablering af nye komponenter kr

29 side 29 (63) 04 Terrænbelysninger (63)04 Terrænbelysninger Totalmængde: 114 stk. Registrering: Dec.2012 Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-40 år Levetid år Vedligehold 5-15% Udbedres senest år: 2050 Udvendige belysninger er nyere pendler monteret på bygninger 90 stk. Pendler fremstår i god stand. Terrænbelysninger er parklamper monteret på stander. I alt 24 stk. Ved defekt udskiftes armatur/komponent. Vedligehold af belysningsarmaturer Samlet omkostning pr. år. 10% à kr Henlæggelse til nye armaturer ved levetid 40 år kr Udskiftning af belysningsarmaturer ved udv. døre 90 stk. (63) 55.11, 01 Skotlampe type G23 kr Udskiftning af terrænbelysninger 24 stk. kr

30 side 30 (71) 01 Komfurer og emhætter (71)01 Komfurer og emhætter Totalmængde: 48 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: Restlevetid: 0-15 år Levetid år Vedligehold 3-6% Udbedres senest år: 2027 Komfurer er af forskellig fabrikat. Ældre massplade komfurer fabrikat Voss og nyere glaskeramiske fabrikat Gorenje. Komfurer fremstår i god stand. IB: Generelt set er komfurerne i pæn og funktionsdygtig stand. Ved defekt udskiftes komfurer og emhætter løbende såfremt reparation ikke er muligt. Totaludskiftning af komfurer vil høre sammen med en generel modernisering af køkken. Løbende vedligehold af komfurer Samlet omkostning pr. år. 4% à kr Årlig henlæggelse til nye komfurer og emhætter ved levetid 13 år kr Etablering af nye komfurer og emhætter kr

31 side 31 (72) 02 Køleskab/fryser (71)02 Køleskab/Fryser Totalmængde: 48 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: Restlevetid: 0-15 år Levetid år Vedligehold 3-6% Udbedres senest år: 2027 Køleskab/fryser er af forskellige fabrikater. MB: Generelt set er køleskab/frysere i pæn stand efter alder, men kan med hensyn til isolering og lavt strømforbrug ikke leve op til dagens standard. Ved defekt, udskiftes køle-fryseskabe løbende såfremt reparation ikke er mulig. Total udskiftning af køleskab/fryser vil høre sammen med en generel modernisering af køkken. Løbende vedligehold af køleskab/fryser Samlet omkostning pr. år. 4% à kr Årlig henlæggelse til nye køleskabe ved levetid 13 år kr Etablering af nye køleskabe kr

32 side 32 (73) 01 Køkkener (73)01 Køkkener Totalmængde: 45 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Restlevetid: 0-10 år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2022 Reparation udføres, hvor låger etc. er defekte.(15%) Reparation af låger, bordplader m.v. Årlig udgift 1% à kr Årlig henlæggelse til nye køkkener ved levetid 4o år. kr Etablering af nye køkkener kr

33 side 33 (79) 01 Postkasser (79)01 Postkasser Totalmængde: 45 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: Levetid år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2016 Postkasser er af metal, opsat på stander ved adgangsvej. Postkasser er overvejende nye og fremtræder i god stand. Reparation udføres, ved defekter. Udskiftning foretages om nødvendigt. Reparation: Årlig udgift anslået til 2% à kr Årlig henlæggelse til nye postkasser ved levetid 20 år. kr Udskiftning af samtlige postkasser 45 stk. anslået kr

34 side 34 Bo42 (90) 01 Bygninger generelt (90) 01 Bygninger generelt Totalmængde: 45 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1982 Generelle oplysninger: Afdeling 38 Søndergården I, består af 47 lejemål. Type G: 6 stk. 4 værelses 1. etage Type H: 33 stk. 3 værelses 1. etage Type J: 6 stk. 2 Værelses 1. etage (stueetage) Indretninger: Afdelingen er opført i 1. etage. Som sammenbyggede dobbelthuse samt sammenbygget med skure til øvrige naboer. Overflader: Bygningerne er opført med facader i blanke teglsten med tilbageliggende mørtelfuger. Oprindelige malede gavlbeklædninger af krydsfiner bliver løbende udskiftet til stålplade beklædning. Vinduer, døre og skure er malerbehandlede, ved fremtidig udskiftning bør udskiftes til vedligeholdelsesfrie udvendige overflader.. Ved renovering/ udskiftning bør overvejes at ændre til vedligeholdelsesfri materialer. Terrænbelysninger: ved defekter bør overvejes at fjerne parkbelysning på stander og udføre pendler på facader.

35 Søndergården II side 35 Vedligeholdelsesbudget Nr. Primære bygningsdele (12) 01 Fundamenter (21) 01 Ydervægge (22) 01 Indervægge I alt Nr. Kompl. bygningsdele (31) 01 Vinduer (31) 02 Fuger (37) 01 Tagrender og nedløbsrør I alt Nr. Belægninger (40) 01 Belagte arealer (47) 01 Tage- overflader (47) 02 Tage- gavlbeklædninger I alt Nr. VVS (50) 01 Kloakledninger (50) 02 Rensebrønde (50) 03 Nedløbsbrønde (52) 01 Toiletter (53) 01 Brugsvandsrør (53) 02 Blandingsbatterier (56) 01 Varmerør (56) 02 Varmecentral (56) 03 Fjernvarmeunits (56) 04 Radiatorer (56) 05 Rediatorventiler I alt Nr. El og mekaniske anlæg (63) 01 Gruppeskabe (63) 02 Lysinstallation og armat (63) 03 Terrænbelysninger I alt Nr. Inventar (71) 01 Komfurer og emhætter (71) 02 Køleskab/ fryser (73) 01 Køkkener (79) 01 Postkasser I alt Nr. Oversigt (20) Primære bygningsdele (30) Kompl. bygningsdele (40) Belægninger (50) VVS (60) El og mekaniske anlæg (70) Inventar I alt

Bo42. Ågården. Ågården 1-34

Bo42. Ågården. Ågården 1-34 Ågården Tilstandsrapport 2012 Ågården Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget side 41

Læs mere

Bo42. Afdeling 13. Thorkildsvej 57

Bo42. Afdeling 13. Thorkildsvej 57 Afdeling 13 Thorkildsvej 57 Tilstandsrapport 2012 Afdeling 13 Thorkildsvej 57 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side

Læs mere

Bo42. Møllegården. Hedebovej 2-32

Bo42. Møllegården. Hedebovej 2-32 Møllegården Hedebovej 2-32 Tilstandsrapport 2012 Møllegården Hedebovej 2-32 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 8 4. side

Læs mere

Bo42. Afdeling 19. Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 19. Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 19 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 19 Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Bo42. Højvangsparken. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Højvangsparken. Tilstandsrapport 2014 Tilstandsrapport 2014 Kommandanthøjen 1-51/Torneværksvej 41-71 2-60/Holger Lundgrens Vej 1-54 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Midgården I

Knudsker Boligselskab. Midgården I Midgården I Tilstandsrapport 2007 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2007 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Strandgården

Knudsker Boligselskab. Strandgården Knudsker Boligselskab Strandgården Tilstandsrapport 2007 Knudsker Boligselskab Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2007 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger

Læs mere

Bo42. Afdeling 12. Thorkildsvej 59-65

Bo42. Afdeling 12. Thorkildsvej 59-65 Afdeling 12 Thorkildsvej 59-65 Tilstandsrapport 2011 Afdeling 12 Thorkildsvej 59-65 Tilstandsrapport 2011 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side

Læs mere

Bo42. Midgården II. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Midgården II. Tilstandsrapport 2014 Midgården II Tilstandsrapport 2014 Midgården II Midgårdsvej 20-66 / Asavej 27-37 / Willumsvej 2-12 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014

Bo42 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 6 4.

Læs mere

Bo42. Strandgården. Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52

Bo42. Strandgården. Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2014 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Pakhuset

Knudsker Boligselskab. Pakhuset Knudsker Boligselskab Pakhuset Tilstandsrapport 2006 Knudsker Boligselskab Pakhuset Provstegade 1-9 Tilstandsrapport 2006 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3.

Læs mere

Bo42 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014

Bo42 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4.

Læs mere

Bo42. Støberigården. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Støberigården. Tilstandsrapport 2014 Støberigården Tilstandsrapport 2014 Støberigården Østergade 72 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 6 4. side 7 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4.

Læs mere

Bo42. Pakhuset. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Pakhuset. Tilstandsrapport 2014 Pakhuset Tilstandsrapport 2014 Pakhuset Provstegade 1-9 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Bo42. Søndergården II

Bo42. Søndergården II Bo42 Søndergården II Tilstandsrapport 216 Søndergården II Bådsmandsstræde 1-26 & Curdtslund 1-41 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

Bo42. Afdeling 7. NordParken. Gartnervangen 24-64

Bo42. Afdeling 7. NordParken. Gartnervangen 24-64 Afdeling 7 NordParken Gartnervangen 24-64 Tilstandsrapport 2010 Afdeling 7 Gartnervangen 24-64 Tilstandsrapport 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42. Højvangsparken

Bo42. Højvangsparken Bo42 Tilstandsrapport 217 Kommandanthøjen 1-51/Torneværksvej 41-71 2-6/Holger Lundgrens Vej 1-54 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Side 2 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 9 4.

Læs mere

Bo42. Afdeling 10. Slåenvej 10-26

Bo42. Afdeling 10. Slåenvej 10-26 Bo42 Slåenvej 10-26 Tilstandsrapport 2013 Side 2 Bo42 Slåenvej 10-26 Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 3 3. Konklusion side 6 4. side 7 5.

Læs mere

Bo42. Afdeling 56. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 56. Tilstandsrapport 2014 Afdeling 56 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 56 Rosenvej 1-15/Rosenvej 2-24 Thorkildsvej 35-43/Gartnervangen 16-22 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning

Læs mere

Møllegården Statusrapport 2018

Møllegården Statusrapport 2018 Møllegården Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 7 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42. Afdeling 2. Pæretræsdalen & 25-39

Bo42. Afdeling 2. Pæretræsdalen & 25-39 Afdeling 2 Pæretræsdalen 26-40 & 25-39 Tilstandsrapport 2012 Afdeling 2 Pæretræsdalen 26-40 & 25-39 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3.

Læs mere

Afdeling 4 Statusrapport 2018

Afdeling 4 Statusrapport 2018 Afdeling 4 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 9 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 217 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 og Blykobbevej 4-52 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver

Læs mere

Rosenlunden Statusrapport 2018

Rosenlunden Statusrapport 2018 Rosenlunden Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42. Afdeling 9. Slåenvej 1-49. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 9. Slåenvej 1-49. Tilstandsrapport 2014 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 8 4. side 9

Læs mere

Bo42. Søndergården I

Bo42. Søndergården I Bo42 Søndergården I Tilstandsrapport 216 Søndergården I Styrmandsstræde 1-28, Jungmandsstræde 2-2 & Lodsstræde 2-32 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver

Læs mere

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 215 Afdeling 11 St. Torvegade 78-82 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Thorkildsvej 59-65 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Afdeling 3 Statusrapport 2018

Afdeling 3 Statusrapport 2018 Afdeling 3 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 217 Møllegården Hedebovej 2-32 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Bo42 Afdeling 1 Tilstandsrapport 2017

Bo42 Afdeling 1 Tilstandsrapport 2017 Afdeling Tilstandsrapport 27 Afdeling Fabriksvej 3-25 og 28-42 Almindingsvej 5 - Indholdsfortegnelse. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 4 3. Avendelsesbudget

Læs mere

Højvangsparken Statusrapport 2018

Højvangsparken Statusrapport 2018 Højvangsparken Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017 Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 217 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Gartnervangen 66-88 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 215 Afdeling 14 Thorkildsvej 45-51 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Afdeling 12 Statusrapport 2018

Afdeling 12 Statusrapport 2018 Afdeling 12 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Midgården I Statusrapport 2018

Midgården I Statusrapport 2018 Midgården I Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege TILSTANDSVURDERING af 15. juli 2014 Steen Knudsen Rådgivende ingeniør Ledreborg Alle 12 4320 Lejre TLF 40 55 33 42 1 Sammenfatning Hotel/ restaurant Skydevænget Langelinie

Læs mere

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 215 Afdeling 3 Byvangen 26-4 & 23-33 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 Større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet:

Læs mere

Bygnings rapport med drift og vedligehold.

Bygnings rapport med drift og vedligehold. Bygnings rapport med drift og vedligehold. Marts 2012 Andelsboligforeningen Ulfbuen 2620 Albertslund. Michael Jensen Skibbroen 26, 2450 København SV. - telefon 20 15 06 42 - www.godtbyggeri.com - info@godtbyggeri.com

Læs mere

Afdeling 8 Statusrapport 2018

Afdeling 8 Statusrapport 2018 Afdeling 8 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

Afdeling 2 Statusrapport 2018

Afdeling 2 Statusrapport 2018 Afdeling 2 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 4 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA 23.11.2018 1 Bygning: Skenkelsø Mølle Adresse: Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke Møllen Bygningsdele, som skal vurderes:

Læs mere

Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 215 Afdeling 7 Gartnervangen 24-64 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lundemarken 38 4400 Kalundborg Dato: 23.01.2014 Lb nr. H-14-01989-0015 Kommunenr./Ejendomsnr.: 326-22841 Matr. nr./ejerlav 1 DO Ladegården, Kalundborg

Læs mere

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015 BYGNINGSGENNEMGANG A/B Lindbjergparken 107-420 6200 Aabenraa Udført marts 2015 Kunde Andelsboligforening Lindbjergparken II 61-99 v. fmd. Axel Plougsbæk Lindbjergparken 79 6200 Aabenraa Ejendom A/B Lindbjergparken

Læs mere

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening EF Infanterivej 14 32 8930 Randers NØ Att: Jimmy Christensen Vor sag Vor ref Dato 11156 Infanterivej 14-32 JHJ/jhj 18. november 2011 Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening MultiConsulting

Læs mere

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN Støvring Gymnasium Mastrupvej 77 9530 Støvring Udarbejdet af: Morten R. Pedersen Dato: 28.03.2011 Version: 001 Projekt nr.: 5714-003 DRIFT- OG VEDLIGEHOLDSRAPPORT FOR STØVRING

Læs mere

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds.

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds. 17/2/2013 AKTIVITETPLAN. Dato: 10 Bygningsbasis. 1012 Sokkel i beton med puds. 131 Placering Type Int. Udgift. Aktivitetsår. B0 E 4 2015 2019 2023 Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for

Læs mere

AB Rosenhave, Tranbjerg

AB Rosenhave, Tranbjerg AB Rosenhave, Tranbjerg Trankær Vænge 117, 8310 Tranbjerg elsesplan Den 25. juni 2018 ÅF Buildings Denmark Telefon +45 97 22 11 33 www.afconsult.com/dk Herning Viborgvej 1 DK-7400 Herning Aarhus Søren

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Ellebuen 1 2950 Vedbæk Dato: 15-05-2015 Lb nr. H-15-02710-0150 Kommunenr./Ejendomsnr.: 230/10967 Matr. nr./ejerlav 9fa/TRØRØD BY, GL. HOLTE Botjek sags

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT 0.0 INDHOLDSFORTEGNELSE l.0 Indledning side 2 2.0 Konklusion side 3 3.0 Konstruktioner og materialer side 4

Læs mere

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT 1 NRGi Rådgivning /S TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse : Skelbrovej 8 2650 Hvidovre Dato : 2010-06-25 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16767719 Matr. nr./ejerlav 6GG / Hvidovre By, Hvidovre NRGi sagsnr. 72427

Læs mere

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport.

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. 15. januar 2013 Ejendom 2 Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. Boligen er opført i 1968 og er i 1 plan. Boligarealet

Læs mere

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn Ejerforeningen Infanterivej v/ Jimmy Christiansen Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn marts 2008 Udgivelsesdato : 6. marts 2008 Projekt : 12.8964.01 Udarbejdet : Peter Frilund Kontrolleret : Godkendt

Læs mere

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts 1-18 Haunstrupgård Renovering Informationsmøde d. 5. marts Forslag om renovering er fremsendt. På mødet d. 21. marts skal det besluttes om renoveringen skal igangsættes. Ekstra ordinært afdelingsmøde d.

Læs mere

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 18

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Andet: Andre dokumenter

Læs mere

Tilstandsrapport. Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501

Tilstandsrapport. Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501 Tilstandsrapport Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501 Tilstandsrapporten omhandler bebyggelsen Willemoesgade 32-36, matr.

Læs mere

Bygningsgennemgang. IIIn. Ø.Hornum Børnehave. Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM

Bygningsgennemgang. IIIn. Ø.Hornum Børnehave. Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM Bygningsgennemgang Ø.Hornum Børnehave IIIn Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM Bygningsgennemgang, Øster, Hornum Børnehave Indhold INDLEDNING... 3 EJENDOMMENS DATA... 3 DOKUMENTER... 3 KONKLUSION...

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

(Bolig 26) 11.11.2014

(Bolig 26) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 22.10.2014 Plan, 1. Sal Mål 1:100 11.11.2014 Tværsnit, Princip Mål 1:100 11.11.2014 Facade mod nord Mål 1:200 11.11.2014 Facade mod syd Mål 1:200

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere

(Bolig 18) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 18) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Tværsnit, Princip Facade mod nord Facade mod syd Facade mod øst Facade mod vest BESKRIVELSE Bygning 10 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af

Læs mere

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 16 København d. 10. oktober 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 16/Bolig 21. Tag/tagrum: Eksisterende tegltag, ældre men i god stand.

Læs mere

Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god

Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god 1.0.1 Tagrygning. Tagrygningen fremstår i en god stand. Der anbefales at tagrygningen gennemgås hvert tredje år for utætheder. 1.0.1 Dog er der flere steder at fastgøringsskuerne IKKE er ordentligt skruet

Læs mere

(Bolig 20) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 20) Plan, Stueetage 11.11.2014 Jægersborg Allé 150T Plan, Stueetage Jægersborg Allé 150T Tværsnit, Princip Jægersborg Allé 150T Facade mod nord Jægersborg Allé 150T Facade mod syd Jægersborg Allé 150 Facade mod øst Jægersborg Allé 150T

Læs mere

Sønderkærskolen. Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Sønderkærskolen. Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Sønderkærskolen Adresse Placering Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Sønderkærskolen er bygget i etaper, bygningen mod gaden er fra 1926, i 1949

Læs mere

8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING

8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING 8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 2 Skolen består af 10 selvstændige bygninger og 2 udhuse. 7 af bygningerne er opført på samme tid, hvoraf de 6 plus en senere tilbygning er

Læs mere

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen JN ARKITEKTUR ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen, Tlf. 22996703, Mail: lp@jnarkitektur.dk Indholdsfortegnelse OPLYSNINGER OM RAPPORTENS UDFORMNING... 3 KARAKTERSKALA...

Læs mere

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Notat Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Vurdering af renoveringsprioritering Haller i Assens Kommune Følgende vurdering er udelukkende udført på baggrund af DAI s tilstandsrapporter

Læs mere

Bygningsscreening af haller i Randers Kommune. Opdrag:

Bygningsscreening af haller i Randers Kommune. Opdrag: Vedr: Opdrag: Bygningsscreening af haller i Randers Kommune Vi har for Randers Kommune Kultur og Fritid udført en screening af nedenstående hallers generelle tilstand. Herefter har vi vurderet og prioriteret,

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården I

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården I Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bent Ole Laursen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Kongensbrovej 8 8881 Thorsø Dato: 12-2-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 710-14738 Matr. nr./ejerlav 9e - idt, 8881 Thorsø EBS sagsnr. 49619

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Forsikringspolicenr:

Læs mere

Notat vedr. bygningsmæssig tilstand af toilet og minikøkken på Kulturstationen

Notat vedr. bygningsmæssig tilstand af toilet og minikøkken på Kulturstationen Notat vedr. bygningsmæssig tilstand af toilet og minikøkken på Kulturstationen Adresse: Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping (Kulturstationen) Ejer: Rebild Kommune Registrering foretaget d. 13. november 2018.

Læs mere

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN TAGET 1.1 TAGDÆKNING Er der huller i tagdækning fx på grund af afblæste tagsten eller tagplader eller smuldrer

Læs mere

Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse

Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse Esbjerg Kommune Sundhed & Omsorg - Den kommunale Boligforsyning Torvegade 74 6700 Esbjerg Tlf.: 76 16 16 16 Esbjerg Kommune Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse Gl. Vardevej Gl. Vardevej 57-71 6700

Læs mere

Dansborgskolen. Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Dansborgskolen. Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Dansborgskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Dansborgskolen er udført 1963, skolen er senere udvidet i 1997 samt i 2001 og

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Michael Nørnberg Larsen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Gl Røsnæsvej 37 4400 Kalunborg Dato: 25-5-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 326-24133 Matr. nr./ejerlav 76my KLUNDBORG MRKJORDER EBS sagsnr.

Læs mere

BYGNINGSRAPPORT. Opførelses år: 1870 Om- eller tilbygget 2013 Antal etager: 1. Opførelses år: 1947 Om- eller tilbygget Antal etager: 1

BYGNINGSRAPPORT. Opførelses år: 1870 Om- eller tilbygget 2013 Antal etager: 1. Opførelses år: 1947 Om- eller tilbygget Antal etager: 1 BYG & LEV v/ Arkitekt M.A.A. Bjarne Lundgaard, Bragesvej 2, 8230 Åbyhøj mail@bygoglev.dk - Tlf. 8615 7877 - Fax. 8615 5084 - Bil. 2021 7877 - www.bygoglev.dk BYGNINGSRAPPORT Ejendommen. Adresse: Matr.

Læs mere

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Holmegårdsskolen Adresse Placering Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Holmegårdsskolen er opført i 1940 og 1950, og er senere tilbygget i 1961. Bygningerne

Læs mere

Likviditetsbudget / Langtidsplan

Likviditetsbudget / Langtidsplan Side 1 af 6 8-9-217 7:19 6-1-1-218 - 31-12-218 Side 2 af 6 8-9-217 7:19 6-1-1-218 - 31-12-218 218 219 22 221 222 223 224 225 226 227 Saldo primo 7.358.59 9.657.211 9.626.211 4.727.711 6.536.211 8.419.711

Læs mere

På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til:

På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til: Eftersete bygningsdele Indledning: På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til: Opbygning Tilstand Tiltag Nedenfor er listet, de enkelte bygningsdele der er blevet

Læs mere

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen er bygget i 1978 i 2 etaper, og er renoveret i 2003. Bygningerne

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 4 København d. 12. marts 2015 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 4 Tag/Spidsloft: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås.

Læs mere

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre skole Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre Skole er oprindelig bygget i 1960 i 3 etaper.

Læs mere

Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia

Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Præstemoseskolen Adresse Placering M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Præstemoseskolen er bygget i 1959 og er udbygget i henholdsvis 1980 og 2010.

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 2 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 2 Tag/Tagetage: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås

Læs mere

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning ALVOR OG NØDVENDIG BRUGSVAND ALVOR OG NØDVENDIGHED FALDSTAMMER Almen tilstand/restlevetid:

Læs mere

BYGGETEKNISK GENNEMGANG

BYGGETEKNISK GENNEMGANG Dato: 19-07-19 BYGGETEKNISK GENNEMGANG Rapporten er udarbejdet af Boligeftersyn P/S, Per Henrik Lings Allé 4, 5. sal, 2100 København Ø og omhandler gennemgang af nedenstående ejendom: Sælger: Morsø Kommune

Læs mere