Bo42. Afdeling 2. Pæretræsdalen & 25-39

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bo42. Afdeling 2. Pæretræsdalen & 25-39"

Transkript

1 Afdeling 2 Pæretræsdalen & Tilstandsrapport 2012

2 Afdeling 2 Pæretræsdalen & Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 8 4. side Vedligeholdelsesbudget side 44 Udarbejdet: 2012 Forelagt afdelingsbestyrelsen 2013 Forelagt på afdelingsmøde 2013 Udarbejdet: af Bo42 Ejendomsinspektør Hans Mikkelsen

3 side GENERELLE OPLYSNINGER Nærværende tilstandsrapport omhandler Bo42 Afdeling 2 - Pæretræsdalen & 25-39,der er opført i Rapporten har til formål at fastlægge bygningernes vedligeholdelsestilstand samt at fastlægge et vedligeholdelsesinterval for de enkelte bygningselementer. Formålet er endvidere på baggrund af tilstandsrapporten at fastlægge et løbende vedligeholdelsesbudget for perioden GRUNDLAG OG METODE FOR UDARBEJDELSE AF TILSTANDSRAPPORT - (10)- Primære bygningsdele, som: Fundamenter - (20)- Primære bygningsdele, som: Ydervægge Hegnsmure Indervægge Etagedæk Udvendige trapper Terrasser - (30)- Kompletterende bygningsdele, som: Vinduer og døre Ovenlys Fuger Tagrender- og nedløb (40)- Belægninger, som: Belagte arealer Tagdækning Overdækning Kviste - (50)- VVS-installationer, som: Kloakanlæg Sanitet (toilet, blandingsbatterier, ventiler) Brugsvandsinstallationer (rør og isolering) Centralvarmeanlæg (rør, radiatorer og isolering) Ventilation. - (60)- Elektriske og mekaniske anlæg, som: Eltavler Afbrydere og stikkontakter Lampesteder Belysningsarmaturer - (70)- Inventar, som: Komfurer Køkkener Postkasseanlæg. Undersøgelserne er gennemført som visuelle undersøgelser uden destruktive indgreb i bygningsdelene. Der er ikke i rapporten medtaget bygninger, skure mv. opført af lejer.

4 0.2.1 SAMMENFATNING side (12) Fundamenter: Fundamenter støbt på stedet, fremstår uden væsentlige tegn på nedbrydning. Dog kan konstateres fugt problemer i kældre. Helhedsindtryk: Fundamenter er i god stand (21) Ydervægge: Facader fremstår intakte, med mindre revner og afskalninger. Helhedsindtryk: Facaderne er i rimelig stand (21) Hegnsmure: Hegnsmure mellem terrasser, mellem bygninger og mod fortove, udført af massive teglsten, fremstår med løse fuger og enkelte frostsprængte sten. Helhedsindtryk: Hegnsmure er i rimelig stand men kræver øget vedligehold (22) Indervægge: Indervægge er grov og finpudsede massive teglstensvægge, eller betonvægge i kældre. Helhedsindtryk: Væggene fremtræder i god stand (23) Etagedæk: Etagedæk mellem etager er trækonstruktion med loft af puds på rørvæv. Helhedsindtryk: Dækkonstruktioner er uden tegn på svigt (24) Udvendige trapper: Kælder og hovedtrapper er klinkebelagte betontrapper, med pudsede undersider. Murede vanger, er stærkt nedbrudte, og fjernes i takt med nedbrud og erstattes med rækværker af galvaniseret stål. Helhedsindtryk: Trapper er i rimelig stand men kræver øget vedligehold (26) Terrasser: Eksisterende terrasser er opbygget af fyldjord, afsluttet med beton fliser. Terrasseopbygning hindrer naturlig ventilation af kælderydervæg. Grundet udskridning af jord, og ujævn belægning på fritliggende terrasser, er terrasser fjernet i 7 lejemål. Helhedsindtryk: Oprindelige terrasser er i rimelig stand, men bør fjernes og anlægges på terræn.

5 0.2.9 (31) Vinduer og døre: side 5 Eksisterende elementer er af pvc, monteret med termoglas. Vinduer fremstår i god stand med rimelig funktion. Terrassedøre er grundet størrelse meget utætte og har dårlig funktion. Helhedsindtryk: Der konstateres i øget grad svigt af tætningslister og lukkebeslag. Vinduernes levetid er ved at være opbrugt. Det vurderes, at terrassedøre snarest bør udskiftes samt at vinduer bør skiftes i sidste del af vedligeholdelsesperiode (31) Fuger: Eksisterende fuger omkring vinduer og døre er udført med elastiske fuger. Fugeslip mod omgivende bygningsdele kan forekomme. Speciel opmærksomhed iagttages ved syd- og vestvendte facader, der er stærkt påvirket af vejrlig. Helhedsindtryk: Fuger er i ringe stand (37) Ovenlys: Ovenlysvindue er nyere Velux ovenlys, monteret i forbindelse med tagrenovering. Helhedsindtryk: Ovenlysvinduer er i god stand (37) Tagrender og nedløb: Tagrender og nedløb på hovedhuse udført i zink er i god stand. Tagrender mangler på mange tilbygninger, skure mv. Helhedsindtryk: Der bør udføres tagrende på alle bygninger og afløb til faskine eller kloak (40) Belagte arealer: For-pladser og gård er belagt med fliser eller klinker. Der forefindes for-pladser med sætningsskader. Sætninger kan medføre faldulykke. Opretning bør foretages. Udover oprindelige belægninger er udført mange supplerende belægninger, hvilket er medvirkende til oversvømmelser ved skybrud. Helhedsindtryk: Belægninger er i ringe stand, bør omlægges. Ved øget belagt areal bør udføres afløb til faskine (47) Tage: Tage af røde vingetagsten er udført i 2009 og fremstår i god stand. Helhedsindtryk: Tage er i god stand (47) Overdækninger: I afdelingen fandtes ved besigtigelsen 13 overdækninger; udestuer, skure mv. Det bør klarlægges, hvilke overdækninger, der er godkendt af myndigheder og opført i henhold til råderet eller lignende. Når afklaring foreligger kan der afsættes beløb til fremtidig renovering og vedligeholdelse af bygningerne. Helhedsindtryk: Mange bygninger er i meget ringe stand, nogle er opført i strid mod gældende lovgivning, og bør nedtages.

6 (47) Kviste: side 6 Kviste er oprindelige kviste opført i Ved renovering af tage i 2009 er kviste efterisoleret, og forsynet med ny tagpapdækning, sider og fronter af zink. Helhedsindtryk: Kviste fremstår i god stand (50) Kloakledninger i jord: Kloakledningerne bør ved gentagne tilstopninger undersøges med TV-inspektion. Kloaksystem for spildevand og regnvand (fællessystem) er udført med ler og betonrør. Levetid for rør er ved at være opbrugt. Ved skybrud forekommer opstuning i kældre. Mulighed for aflastende faskiner bør undersøges ved renovering, som anbefales udført. Helhedsindtryk: Kloakledninger er i dårlig stand (50) Kloakbrønde: Brønde af beton er efter alder i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. Helhedsindtryk: Kloakbrønde er i god stand (52) Faldstammer: Faldstammerne fremtræder generelt i pæn stand efter deres alder dog med sporadiske tegn på begyndende tæringsskader. Levetiden er opbrugt, og der må påregnes lokale reparationsarbejder i restlevetiden. Helhedsindtryk: Faldstammer er i rimelig stand (52) Toiletter: Toiletter er lavtskyllende kombinationstoiletter af fabrikat Ifø med 1-skyl. Toiletter er ikke tidssvarende med sparefunktion. Ved udskiftning bør anvendes toiletter med stort og lille skyl. Helhedsindtryk: Toiletter er i funktionsdygtig stand, men bør udskiftes til toiletter med 2 skyl (53) Brugsvandsrør: Ledninger for koldt og varmt brugsvand er udført med middelsvære galvaniserede gevind rør. Ledningsnettet er generelt monteret synligt i kælder. Levetid for oprindelige rør (1945) er opbrugt. Der må således forventes hyppige reparationer/udskiftninger. Helhedsindtryk: Brugsvandsrør er i rimelig stand, men levetid er opbrugt, og bør udskiftes ved tæring.

7 (56) Varmeunits: side 7 Varmeunits er placeret i kældre. Units er overvejende, første årgang af units efter tilslutning til fjernvarmeforsyningen. 7 stk. units er udskiftet. Helhedsindtryk: Varmeunits er i god stand, men ældre units bør udskiftes ved defekter (57) Centralvarme: Synlig del af centralvarmerørene er i god stand og uden synlige tegn på tæringsskader. Radiatorerne er i forhold til alder i god stand. Ved tæring udskiftes radiatorer, nye radiatorer bør, efter overgang til fjernvarme, vælges med effektforøgelse på min. 100%. Helhedsindtryk: Radiatorer og termostatventiler er fundet i god stand (57) Ventilation: Anlæget er i god vedligeholdt stand. Ventilatorer med afkast udskiftes løbende ved defekter. Helhedsindtryk: Ventilation er i rimelig stand (63) El-installationer: Afbrydere og stikkontakter er af fabrikat LK NES i varierende alder og typer. Gruppeskab er ældre med HFI relæer. Gruppeskabe bør udskiftes i vedligeholdelsesperiode. Helhedsindtryk: Installationer er i rimelig stand (73) Hårde hvidevarer: Komfurer i forhold til alder i god stand. Der foretages løbende udskiftning af hårde hvidevarer ved defekter. Helhedsindtryk: Hårde hvidevarer er i god stand (73) Køkkener: Køkkener er af meget varierende kvalitet, enkelte er oprindelige forramme køkkener med lav bordhøjde. Mange renoverede elementkøkkener er i ringe kvalitet, hvorfor en generel køkkenmodernisering kan anbefales. Helhedsindtryk: Det bør overvejes generelt at udskifte køkkener Økonomi/budget: De i eftersynskortene og budgetterne anvendte priser er baseret på V&S-priskalkulation. Priserne er inkl. moms og ekskl. honorarer. Ved igangsætning af større renoveringer kan det anbefales, at der udarbejdes udbudsprojekt og indhentes tilbud fra flere tilbudsgivere, hvilket vil medføre de fordelagtigste priser på det udbudte arbejde.

8 0.3 KONKLUSION side Gennemgang: Efter gennemgang af afdelingen, der er foretaget som stikprøver kan konstateres, at afdelingen findes i god vedligeholdt stand. Dog kan konstateres en del skader forårsaget af ælde og uhensigtsmæssig konstruktion. Disse skader vil blive gennemgået efterfølgende (26)01 Terrasser: Grundet fugtforhold i kældre samt generel nedbrydning af hævede terrasser bør disse fjernes og anlægges på terræn. Det anbefales, at terrasser renoveres løbende (31)01 Vinduer og døre: Der konstateres i øget grad svigt af tætningslister og lukkebeslag. Vinduernes/dørenes levetid er ved at være opbrugt, Det anbefales, at elementer skiftes i sidste del af vedligeholdelsesperiode (40)01 Belægninger: Indgange er anlagt for gang belastning, belastning med biler har medført sætninger, der i vinterperioder kan medføre person skade grundet vandsamlinger/ islag. Belægninger i gårde er flere steder anlagt lavere end omgivende terræn, hvilket er medvirkende årsag til op stuvning og oversvømmelse ved skybrud. Det anbefales at der afsættes beløb til opretning af belægninger, samt at arealer søges reduceret, anlagt med fald mod terræn, hvilket mindsker oversvømmelser ved skybrud (47)01 Overdækninger: I afdelingen findes overdækninger, udestuer, skure mv. udført af tidligere og nuværende lejere. Overdækninger er opført i træ med forskellige tagdækninger plast, metal tagpap mv. Det anbefales der afsættes beløb til fremtidig vedligeholdelse af bygningerne (50)01 Kloakledninger: Da levetid for ledningsnet er ved at være opbrugt, og da der samtidig er stigende problemer med skybrudsskader. Anbefales at lade iværksætte undersøgelser, om hindring af skybrudsskader og igangsætte generel udskiftning af ledningsnet (56)02 Varmeunits: Da levetid for units er opbrugt, anbefales det at foretage udskiftning af units ved konstatering af defekte komponenter.

9 0.3.8 (63)01 Gruppeskabe: side 9 Gruppeskabe er af ældre dato, levetid er ved at være opbrugt. Det anbefales at gruppeskabe udskiftes i vedligeholdelsesperioden (73)03 Køkkener: Køkkener er af meget varierende kvalitet, enkelte er oprindelige for-ramme køkkener med lav bordhøjde. Mange renoverede køkkener, er elementkøkkener i ringe kvalitet. Det anbefales at foretage generel køkken modernisering i vedligeholdelsesperioden. Samlet vurdering: Med ovenstående bemærkninger til eftersynskort og vedligeholdelsesbudget for årene er det efter vor vurdering gode bygninger, der med de foreskrevne udbedringer og vedligeholdelse vil være sunde og med gode konstruktioner der svarer til nutidig standard.

10 side 10 (12) Fundamenter (12)Fundamenter Totalmængde: 120 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: 1945 Restlevetid: år Levetid Vedligehold 0-½% Udbedres senest år: 2087 Eksisterende fundamenter støbt på stedet fremstår uden væsentlige tegn på nedbrydning af skadelig karakter. Enkelte ubetydelige revner samt afskallinger af sokkelpuds kan iagttages. Sokler er malerbehandlet med asfalt. Løs puds afhugges og pudsreparationer udføres. Malerbehandling af sokler udføres hvert 5.år. Pudsreparation af sokler/åbning af riste, anslået kr Malerbehandling af sokler og kældertrapper kr

11 side 11 (21) 01 Ydervægge (21) 01 Ydervægge Totalmængde: 2480 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: 1945 Restlevetid: 0-53 år Levetid Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2065 Facader fremstår med løse fuger, revner og afskalninger og i mindre omfang frostsprængte teglsten. I henhold til tegninger er facader udført som 29 cm. uisoleret hulmur. Efterfølgende er isolering udført ved indblæsning i kanaler. K2: Løse fuger vil medføre flere frostsprængninger af murværk, og medvirke til yderligere opfugtning af murværk. Gennemgang og ud-kradsning af løse fuger og udskiftning af defekte sten. Afdækninger over mure vedligeholdes, ved defekter etableres afdækning med teglsten. Udbedring af fuger, afrensninger og mindre skader Samlet omkostning pr. år, udføres hvert andet år kr

12 side 12 Bo42 (21) 02 Hegnsmure (21)02 Hegnsmure Totalmængde: Registrering: Dec Indbygningsår: 1945 Restlevetid: 0-53 år Levetid Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2065 Hegnsmure mellem terrasser, mellem bygninger og mod fortove, udført af massive teglsten, fremstår med løse fuger og enkelte frostsprængte sten. K2: Løse fuger vil medføre flere frostsprængninger af murværk, og medvirke til yderligere opfugtning af murværk. Gennemgang og ud-kradsning af løse fuger og udskiftning af defekte sten, afsluttende overfladebehandling. Afdækninger over mure vedligeholdes, ved defekter etableres afdækning med teglsten. Reparationer/maling udføres hvert andet år kr

13 side 13 (22) 01 Indervægge (22)01 Indervægge Totalmængde: Kældervægge 1600 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: 1945 Restlevetid: 0-53 År Levetid Vedligehold 0-½% Udbedres senest år: 2065 Indervægge er grov og finpudsede massive teglstens vægge, eller betonvægge i kældre. KO: Mindre revner forekommer i skillevægge, revnerne skønnes ikke at have betydning for bygningens stabilitet, men udbedres af æstetiske årsager. Revner udbedres i forbindelse med istandsættelse af lejligheder. Trapperum i kælder istandsættes senest ved fraflytning. Malerbehandling efter behov udføres af lejer eller i forbindelse med fraflytninger. Indvendige vægge vedligeholdes af lejer. Genopretning af indervægge i trapperum i kælder pr. år i 8 år kr

14 side 14 (23) 01 Etage- og kælderdæk (23)01 Etage og kælderdæk Totalmængde: 430 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: 1945 Restlevetid: 0-53 År Levetid Vedligehold 0-½% Udbedres senest år: 2065 Etagedæk over kælder og stueetage er træbjælkelag med indskud. Lofter er rørvæv med puds. IB: Lofter (dækundersider) fremtræder i god vedligeholdt stand. Mindre svindrevner kan iagttages. Disse skønnes ikke at have betydning for konstruktionerne. Malerbehandling efter behov udføres af lejer eller i forbindelse med fraflytninger. Malerbehandling af kælderlofter udføres af lejere kr

15 side 15 (24) 01 Udvendige trapper (24)01 Udvendige trapper Totalmængde: 16 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1945 Restlevetid: 0-53 År Levetid Vedligehold 0-½% Udbedres senest år: 2065 Kælder og hovedtrapper er klinkebelagte betontrapper med pudsede undersider. Murede vanger er stærkt nedbrudte og fjernes i takt med nedbrud og erstattes med rækværker af galvaniseret stål. K1: Klinkebelægning skal vedligeholdes jævnligt for at undgå fugt i konstruktion, med afskalling og fugt skader til følge. K2: Murvanger i 4 lejemål er endnu ikke skiftet. Pæretræsdalen 35, 37, 39 og 40 har oprindelige murvanger. Klinker og betonoverflader eftergås årligt og udbedres for løst puds og defekte fuger. Løse klinker genmonteres og fuger reetableres. Defekte og dårlige vanger nedtages og erstattes med galvaniseret rækværk. Resterende 4 trappevanger er i god stand eller indgår i ændringer foretaget af lejer. Årlig gennemgang og reparation kr Renovering og ændring til nyt galvaniseret rækværk, hvert andet år kr

16 side 16 Bo42 (26) 01 Terrasser (26)01 Terrasser Totalmængde: 16 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1945 Restlevetid: 0-53 År Levetid Vedligehold 0-½% Udbedres senest år: 2065 Eksisterende terrasser er opbygget af fyldjord, afsluttet med beton fliser. Terrasse opbygning hindrer naturlig ventilation af kælder ydervæg. Grundet udskridning af jord, og ujævn belægning på fritliggende terrasser, er terrasser fjernet i 7 lejemål. K1: I takt med nedbrydning af terrasser bør disse fjernes, og terrasse i jordniveau etableres. Samtidig bør der etableres friskluft ventil i kælderrum. Terrasser nedtages, fyldjord mv. bortkøres. Fundamenter afrenses og pudses, ny terrasse udføres i terræn, belagt med nye betonfliser. Ny trappe etableres mellem stue og ny terrasse. Fjernelse af hævet terrasse, og reetablering mv. kr

17 side 17 (31) 01 Vinduer og døre (31)01 Vinduer og døre Totalmængde: 224 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 9-29 År Levetid år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2041 Eksisterende vinduer er af pvc, monteret med termoglas. Vinduer fremstår i god stand med rimelig funktion. Terrassedøre er grundet størrelse meget utætte og har dårlig funktion. Elementer er ikke forsynet med friskluft ventiler. K1: Der konstateres i stigende grad svigt af tætningslister og lukkebeslag. Vinduernes levetid er ved at være opbrugt. Det vurderes at terrassedøre snarest bør udskiftes samt at vinduer bør skiftes i sidste del af vedligeholdelsesperiode. Almindelig rengøring, smøring og udskiftning af defekte beslag, tætningslister m.v. foretages ved fraflytning af lejemål. Ved udskiftning af vinduer bør det overvejes at udskifte til vedligeholdelsesfrie elementer af træ/aluminium. Bevarende lokalplan foreskriver dog elementer af træ. Årlig reparation gennemgang, justering og smøring kr Udskiftning af tætningslister (31)46.41, m. á kr. 50 kr Udskiftning af vinduer og døre 224 stk. 312 m 2 kr

18 side 18 (31) 02 Fuger (31)02 Fuger Totalmængde: 1060 m. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 0-9 år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2035 Eksisterende fuger omkring vinduer og døre, er udført med elastiske fuger. Fugeslip mod omgivende bygningsdele, kan forekomme. Speciel opmærksomhed iagttages ved syd og vestvendte facader, der er stærkt påvirket af vejrlig. K2: Fugeslip kan konstateres mellem murværk og elastiske fuger, slip kan medføre fugtskader i murværk. Specielt er fuger omkring terrassepartier nedbrudte. Årlig inspektion af fuger/udskiftning af defekte fuger. Eksisterende elastiske fuger udkradses, ny stopning udføres og nye elastiske fuger udføres. Udskiftning af fuger ved døre og vinduer 1060 m. á kr. 200 kr Årligt vedligehold af fuger kr

19 side 19 Bo42 (37) 01 Ovenlys (37)01 Ovenlys Totalmængde: 16 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 2009 Restlevetid: År Levetid år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2059 Eksisterende ovenlysvinduer er Velux vinduer med trækarme og lysninger, monteret med termoglas. Vinduer fremstår i god stand. IB: Ovenlysvinduer er udskiftet i forbindelse med tagrenovering i Almindelig rengøring, smøring og udskiftning af defekte beslag, tætningslister m.v. foretages ved fraflytning af lejemål. Indvendige karme og rammer malerbehandles. Gennemgang, justering og smøring, foretages hvert 4 år kr Udskiftning af vinduespartier 16 stk. kr

20 side 20 Bo42 (37) 02 Tagrender og nedløbsrør (37)02 Tagrender og nedløbsrør Totalmængde: 220 m. rende. 60 m. rør. Registrering: Dec Indbygningsår: 2009 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 1-2% Udbedres senest år: 2039 Tagrender og nedløb er zink render og nedløb, ført til afløbsbrønde i terræn. MB: Tagrender skal oprenses for blade og tagrester en gang årligt. K2: Mange udestuer, halvtage mv. opført af lejere er ikke tilsluttet afløbssystem, hvilket kan medføre skade på konstruktioner og medvirke til oversvømmelse. Tagrender oprenses 1 gang pr. år. Udskiftning af tagrender og nedløb bør udføres ved konstatering af utætheder kombineret med tæring/slid. Oprensning af tagrender 1 gang årligt samt vedligehold af render og nedløb. Samlet omkostning pr. år kr Etablering af nye tagrender (37) m. á kr. 675 kr Etablering af nye nedløb (37) m. á kr. 300 kr

21 side 21 (40) 01 Belagte arealer (40)01 Belagte arealer Totalmængde: 1000 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-20 År Levetid år Vedligehold 1-2 % Udbedres senest år: 2032 Terrasser, gård og indgangsarealer er belagt med betonfliser i forskellige formater. Oprindelige arealer er belagt med Hasle klinker. Flisebelægning er udskiftet i 7 lejemål. K2: For-pladser er anlagt med henblik på belastning fra gående. Belastning med biler medfører sætninger, der i vinterperioder kan medføre personskader grundet vandsamlinger/islag. K2: Terrasser i gårde er flere steder anlagt lavere end omgivende terræn, hvilket er medvirkende årsag til opstuning og oversvømmelse ved skybrud. MB: I afdelingen forekommer flere belægninger udført af beboere (anslået ca. 300 m2.). Disse bør fjernes i forbindelse med fraflytninger, alternativt skal det afsatte beløb til årligt vedligehold øges tilsvarende. Løbende vedligeholdelse ved udskiftning af defekte og nedbrudte fliser. Opretning af arealer med store sætninger, ved opretning af for-plads skal anvendes kørebanefliser. Årlig udgift til vedligehold 2 % iht V&S. prisdata kr Total opretning af indgangs- og gårdareal pr. stk., udføres hvert kr år Total udskiftning af belægninger 1000 m 2 á kr. 800 pr. m 2 kr

22 side 22 (47) 01 Tage (47)01 Tage Totalmængde: 1300 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: 2009 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2086 Tagflader er belagt med røde vingetagsten oplagt på lægter med undertag. Taghældninger er med ca. 45 graders hældning. Opmærksomhed overfor afskallinger iagttages. Tage eftergås og manglende mørtel reetableres. Årlig gennemgang og udbedring kr Etablering af nye tegltage inkl. undertag 1300 m 2. á kr kr

23 side 23 (47) 02 Overdækninger (47)02 Overdækninger Totalmængde: 1300 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-77 år Levetid år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2086 I afdelingen fandtes ved besigtigelsen 13 overdækninger, udestuer, skure mv. udført af tidligere og nuværende lejere. Det bør klarlægges hvilke overdækninger, der er godkendt af myndigheder og opført i henhold til råderet eller lignende. Når afklaring foreligger kan der afsættes beløb til fremtidig vedligeholdelse af bygningerne. Overdækninger er opført i træ med forskellige tagdækninger plast, metal tagpap mv. UN: Bør undersøges nærmere Tage eftergås og huller i tagdækninger udbedres. Tage forsynes med tagrender med nedløb til kloak eller faskiner. Trækonstruktioner eftergås og rådangrebne dele udskiftes. Grunding og maling udføres. Opretning, årlig gennemgang og vedligehold kr Nedrivning og reetableringer i forbindelse med flytninger, skønnes udført hvert andet år kr

24 side 24 (47) 03 Kviste (47)03 Kviste Totalmængde: 16 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1945/2009 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2046 Kviste er de oprindelige kviste opført i Ved renovering af tage i 2009 er kviste efterisoleret indenfor eksisterende geometri og forsynet med ny tagpapdækning, sider og fronter af zink. Opmærksomhed ved skjulte skotrender langs kviste, disse kontrolleres og oprenses. Pap og zink eftergås ved arbejder på tage. Årlig gennemgang og udbedring kr Etablering af nye kviste kr

25 side 25 (50) 01 Kloakledninger (50)01 Kloakledninger Totalmængde: 400 lbm. kloakledning Registrering: Dec Indbygningsår: 1945 Restlevetid: 0-13 år Levetid år Vedligehold 0-½ % Udbedres senest år: 2025 Kloaksystem for spildevand og regnvand (fællessystem) er udført med ler og betonrør. Kloak er samlet i fælles indgange. Levetid for rør er ved at være opbrugt. Ved skybrud forekommer opstuning i kældre. K1: Kloakrørene kan ikke umiddelbart inspiceres, men må i pågældende tilfælde undersøges med TV-inspektion. UN: Vand i kældre er medvirkende til skimmel- og fugtproblemer. Årsag til opstuning kan være manglende kapasitet i det offentlige system. Dette kan evt. afhjælpes ved etablering af faskiner i havearealer, længst fra bygninger. Ledninger gennemspules efter behov. Nærmere undersøgelse af skybrudsskader. Årligt vedligehold, anslået kr Undersøgelse/projekt til hindring af skybrudsskader kr Etablering af nye kloakker/faskiner, anslået kr

26 side 26 (50) 02 Rensebrønde (50)02 Rensebrønde Totalmængde: Nedgangsbrønde 10 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1945 Restlevetid: 0-13 år Levetid år Vedligehold 0-½ % Udbedres senest år: 2025 Rensebrønde er udført som nedgangsbrønde i beton med bundløb af flækket lerrør. Brønde er forsynet med dæksel af støbejern. IB: Brøndene er generelt i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. Rensebrønde renses/spules, når ledningsanlæg i øvrigt skal højtryksspules. Årligt vedligehold ½% kr Udskiftning af brønde 10 stk. á kr kr

27 side 27 (50) 03 Nedløbsbrønde (50)03 Nedløbsbrønde Totalmængde: 64 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1945 Restlevetid: 0-13 år Levetid år Vedligehold 0-½ % Udbedres senest år: 2025 Nedløbsbrønde for terrænafvanding er udført i beton med rund metalrist. Nedløbsbrønde for tagafvanding er udført i beton. K1: Mindre alvorlige UN: Bør undersøges MB: Nedløbsbrønde er efter alder i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. Nedløbsbrønde oprenses hvert 2. år, evt. ved slamsugning. Årligt vedligehold ½% kr Rensning af nedløbsbrønde kr Reetablering af: Ø 20 tagbrønde 32 stk. ø 30 bt. rendestens brønde 32 stk. kr

28 side 28 (52) 01 Faldstammer (52)01 Faldstammer Totalmængde: ca. 60 m. Registrering: Dec Indbygningsår: Restlevetid: 0 år Levetid år Vedligehold 1-2% Udbedres senest år: løbende Faldstammer er udført med mufferør af støbejern med blystøbte samlinger. Faldstammerne er monteret synligt i kælder. Enkelte steder er faldstammerne renoveret lokalt med indsætning af nye rørlængder og formstykker. K1: Mindre alvorlige UN: Bør undersøges MB: Faldstammerne fremtræder generelt i pæn stand efter deres alder dog med sporadiske tegn på begyndende tæringsskader. Levetiden er opbrugt, og der må påregnes lokale reparationsarbejder i restlevetiden. Faldstammer renses i fornødendt omfang. Ved evt. gennemtæring repareres om muligt med spændebånd, alternativt lokal udskiftning af rør. Løbende vedligehold af faldstammer, ekskl. evt. følgeomkostninger Samlet omkostning pr. år kr Total udskiftning af faldstammer, ekskl. følgeomkostninger kr

29 side 29 (52) 02 Toiletter (52)02 Toiletter Totalmængde: 32 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1995 Restlevetid: 3-23 år Levetid år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: 2035 Toiletter er lavtskyllende kombinationstoiletter af fabrikat Ifø med 1-skyl. Badeværelser og gæstetoiletter er moderniseret i MB: Toiletter fremtræder i god stand men har kun stort-skyl, hvilket medfører øget vandforbrug. Toiletcisterner serviceres efter behov, således at vandspild undgås. Løbende vedligehold/ udskiftning af toiletter Samlet omkostning pr. år kr Omkostning til udskiftning af toiletter kr

30 side 30 (52) 03 Blandingsbatterier (52)03 Blandingsbatterier Totalmængde: 96 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-20 år Levetid år Vedligehold 1-3 % Udbedres senest år: 2036 Blandingsbatterier i køkken og bad er af fabrikat Damixa. I køkken monteret som et-grebs-batteri. I bad monteret som termostatbatteri med afgang op/ned. IB: Blandingsbatterier er generelt i god og funktionsdygtig stand og er løbende udskiftet ved nedslidning/defekt. Blandingsbatterier serviceres efter behov, således at vandspild undgås. Blandingsbatterier foreslås udskiftet til termostat blandingsbatterier i takt med nedslidning. Løbende vedligehold/udskiftning af blandingsbatterier Samlet omkostning pr. år. 2%.á kr kr Nye blandingsbatterier 64 stk. á kr kr Udskiftning af blandingsbatterier, ved anslået levetid 20 år kr

31 side 31 (53) 01 Brugsvandsrør (53)01 Brugsvandsrør Totalmængde: m. Registrering: Dec Indbygningsår: 1945/95 Restlevetid: 0-33 år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2045 Ledninger for koldt og varmt brugsvand er udført med middelsvære galvaniserede gevind rør. Ledningsnettet er generelt monteret synligt i kælder. Levetid for oprindelige rør (1945) er opbrugt, hvorfor der må forventes hyppige reparationer/ udskiftninger. Der forekommer ikke skjulte rør. MB: Vandledningsnettet fremtræder generelt i god stand - i det omfang det kan inspiceres, uden væsentlige tæringsskader. Enkelte lejeres bemærkninger om lavt vandtryk kunne dog tyde på, at rørene indvendigt er ved at "gro" til med kalk- og okkerbelægninger. Almindeligt vedligehold med maling. Ved gennemtæring repareres med lokal udskiftning af rør. Total eller delvis udskiftning af brugsvandsrør vil høre sammen med modernisering af køkken eller bad. Løbende vedligehold af rør ved gennemtæring og lignende, ekskl. evt. følgeomkostninger Samlet omkostning kr Total udskiftning af brugsvandsrør til rør af rustfrit stål, inkl. rørisolering, men ekskl. huller, og øvrige følgearbejder kr

32 side 32 (56) 01 Varmerør (56)01 Varmerør Totalmængde: m. Registrering: Dec Indbygningsår: Restlevetid: 0-10 år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2022 Teoretisk levetid er opbrugt, men der er ikke konstateret svigt af betydning. Ledninger for centralvarme er udført med glatte sømløse stålrør, henholdsvis med middelsvære sorte gevindrør. Ledningsnettet er overalt monteret tilgængeligt. IB: Ledningsnettet fremtræder, hvor det kan inspiceres, i pæn stand uden synlige tegn på begyndende tæringsskader. Almindeligt vedligehold med maling af stik fra gulv til radiator og rør gennem etager. Ved evt. gennemtæring repareres med lokal udskiftning af rør. Løbende vedligehold af rør ved gennemtæring og lignende ekskl. evt. følgeomkostninger Samlet omkostning pr. år kr

33 side 33 (56) 02 Varmeunits (56)02 Varmeunits Totalmængde: 16 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-10 år Levetid år Vedligehold 1-3 % Udbedres senest år: 2022 Varmeunits er placeret i kældre: Units er overvejende, første årgangs efter tilslutning til fjernvarme forsyningen. 7 stk. units er udskiftet. ring: Tilstandsvurde Årlige reparationer/eftersyn anslået iht. V&S 3% af nypris. Det anbefales at foretage udskiftning af units ved konstatering af defekte komponenter. Alle units forventes udskiftet indenfor vedligeholdelsesperioden. Årlige reparationer, anslået kr Årlig henlæggelse, kr over 30 år kr Udskiftninger, anslået pr. stk. kr

34 side 34 (56) 03 Radiatorer (56)03 Radiatorer Totalmængde: 130 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1967/95 Restlevetid: 0-6 år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2017 Radiatorer er ældre pladejerns radiatorer. MB: Radiatorerne vurderes til at være i god stand efter deres alder. Det skal overfor lejere påtales, at den bedste afkøling/opvarmning af lejemålet sker, når samtlige radiatorer benyttes. Almindelig vedligehold med maling. Ved evt. udskiftning af radiatorer, f.eks. i forbindelse med tæringsskader, bør ny radiator, efter overgang til fjernvarme, vælges med en effektforøgelse på min. 100% i forhold til eksisterende radiator (hvis pladsforholdene tillader det). Løbende udskiftning af radiatorer ved gennemtæring og lignende Samlet omkostning pr. år ved levetid 50 år kr Ny installation anslået iht. V&S. kr

35 side 35 (56) 04 Radiatorventiler (56)04 Radiatorventiler Totalmængde: 130 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: 3-17 år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2021 Radiatorventiler- og termostater er af fabrikat Danfoss. Termostater er generelt med indbygget føler. IB: Termostater og ventiler fremtræder generelt i god og funktionsdygtig stand og er løbende udskiftet ved defekt. Ved lækage i forbindelse med ventilspindel skiftes pakdåse. Ved defekt termostat udskiftes denne. Løbende vedligehold af defekte komponenter samt fornyelse Samlet omkostning pr. år kr Total udskiftning ventiler kr

36 side 36 (57) 01 Ventilation (57)01 Ventilation Totalmængde: 3 anlæg. Registrering: Dec Indbygningsår: 1995 Restlevetid: Levetid år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: Aftræk fra køkkener er udført via emhætter. Fra baderum er udført mekaniske ventilatorer i facade. K1: Generelt er anlæg i god stand. Ved defekter udskiftes ventilatorer. Ventilatorer og kanaler bør rengøres og holdes i brugbar stand. Årlig service og eftersyn af motorer kr Ny etablering af ventilatorer i baderum anslået kr

37 side 37 (63) 01 Gruppeskabe (63)01 Gruppeskabe Totalmængde: 16 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1945/95 Restlevetid: 0-6 Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2017 Gruppetavler er af fabrikat LK, monteret med HFI-relæ og med smeltesikringer for lysog kraftgrupper. Måler er afregningsmåler (Østkraft). MB: Gruppetavler er ældre tavler med HFI relæer placeret på repos 1. sal. Ved fremtidige renoveringer bør tavle udskiftes. HFI-relæ skal afprøves mindst 1 gang pr. år. Løbende vedligehold af gruppetavle og komponenter Samlet omkostning pr. år kr Udskiftning af gruppeskabe kr

38 side 38 (63) 02 Afbrydere og stikkontakter (63)02 Afbrydere, stikkontakter og lampesteder Totalmængde: Afbrydere:672 stk. Stikkontakt og afbryder:384 stk. Loft/ vægudtag 208 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1967 Restlevetid: 0-6 år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2017 Afbrydere og stikkontakter er af fabrikat NES en-tryk, mange steder udskiftet til fabrikat LK; type Minitangent, Plantangent og Fuga. IB: Afbrydere og stikkontakter er efter deres alder generelt i god stand. Antallet af stikkontakter opfylder ikke dagens standard.(1 stikkontakt pr. 4 m 2 gulvareal). Ved defekt udskiftes den pågældende komponent. Ved renoveringer bør antal af stik øges. Løbende udskiftning af defekte komponenter Samlet omkostning til reparationer pr. år. 1% kr Nyinstallation iht. V&S. prisdata kr

39 side 39 (63) 04 Belysningsarmaturer (63)04 Belysningsarmaturer Totalmængde:48 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-18 år Levetid år Vedligehold 3-6% Udbedres senest år: 2016 Belysningsarmaturer forekommer i lejemålenes badeværelser. Udvendige belysninger er af varierende typer og kvaliteter opsat af lejere. K1: Belysninger er generelt i rimelig stand, indvendige lamper bliver vedligeholdt/udskiftet ved defekter. Ved defekt udskiftes armatur/komponent. Vedligehold af belysningsarmaturer.i baderum samt ved entredør Samlet omkostning til reparation pr. år kr Samlet årlig henlæggelse til nye armaturer kr Udvendige væglamper 16 stk. ved indgange, nyetablering kr Indvendige armaturer, nyetablering 32 stk. kr

40 side 40 (73) 01 Komfurer (71)01 Komfurer og emhætter Totalmængde: 16 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-08 år Levetid år Vedligehold 3-6% Udbedres senest år: Komfurer er af fabrikat Gorenje, dog kan enkelte andre ældre fabrikater forekomme. IB: Generelt set er komfurerne i pæn og funktionsdygtig stand. Ved defekt udskiftes komfurer og emhætter løbende såfremt reparation ikke er muligt. Totaludskiftning af komfurer vil høre sammen med en generel modernisering af køkken. Løbende vedligehold af komfurer Samlet omkostning til reparation pr. år kr Henlæggelse til nye komfurer kr Komfurer nyanskaffelse 16 stk. kr

41 side 41 (73) 02 Køkkener (73) 02 Køkkener Totalmængde: 16 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1945/var. Restlevetid: 0 - år Levetid år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: 2016 Køkkener er af meget varierende kvalitet, enkelte er oprindelige forramme køkkener med lav bordhøjde. Mange af de renoverede køkkener er elementkøkkener i ringe kvalitet, hvorfor en generel køkkenmodernisering kan anbefales. K1: Flere køkkener er med hensyn til, låger og bordplader mv. ikke i nutidig standard, og bør udskiftes. Reparation udføres, hvor låger etc. er defekte. Reparation af låger, bordplader m.v. Årlig udgift til reparationer anslået til kr Årlig henlæggelse til nye køkkener kr Udskiftning af samtlige køkken elementer 16 stk. anslået kr

42 side 42 (79) 01 Postkasser (79)01 Postkasser Totalmængde: 16 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 2010 Restlevetid: Levetid år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2016 Postkasser er af metal, opsat på stander ved fortov. Postkasser er overvejende nye og fremtræder i god stand. Reparation udføres, ved defekter. Udskiftning foretages om nødvendigt. Reparation: Årlig udgift anslået til kr Udskiftning af samtlige postkasser 16 stk. anslået kr

43 side 43 (90) 01 Bygning generelt (90)01 Bygning generelt Totalmængde: 16 stk. Konstruktioner: Bygning er opført i 1½ etage, som fuldmuret byggeri med tagdækning i røde vingetegl. Da der er tale om sammenhængende boliger er der opført havemure som indgange og adskillelse mellem de enkelte boliger samt mod offentlige arealer. Disse hegnsmure er meget vedligeholdelseskrævende, hvorfor det bør overvejes at finde alternative materialer, der ikke ødelægger helheden i afdelingen. Badeværelser: I stueetage er lejlighedens toilet med kloset og håndvask. Ved renovering i 1995 blev der i kælder indrettet nye badeværelser. Disse fremtræder i god stand, men placering i kælder er ikke optimal for ældre beboere. Der er desuden adgang gennem u opvarmet kælder, som ikke er indrettet til boligformål. I takt med fraflytninger eller installation af ny varmeunit bliver der etableret radiatot i adgangsrum. Ved istandsættelser bliver gulve forsynet med nye klinker og vægge malet. Fremtidssikring af boligerne vil kunne ske ved indretning af bad i stueetage eller på 1. sal. Varmeinstallation: Boligerne var oprindelig med kakkelovne i stuer og murgryde i kælder. Senere blev der etableret kedler i kældre. Efter indførslen af fjernvarme er der opstået fugtproblemer i kældre. Indretning af 1. sal: På 1. sal er indrettet forældresoveværelse med adgang til stort skunkrum, der anvendes til opbevaring samt mindre kammer. Tagkonstruktion er i forbindelse med renovering af tag i 2009 efterisoleret inden for eksisterende geometri. Yderligere isolering kan kun ske ved indvendig efterisolering. Ved eventuel senere efterisolering må det overvejes at foretage ny indretning med udnyttelse af stort skunkrum.

44 Afdeling 2 side 44 Vedligeholdelsesbudget Nr. Primære bygningsdele (12) 01 Fundamenter (21) 01 Ydervægge (21) 02 Hegnsmure (22) 01 Indervægge (23) 01 Etage og kælderdæk (24) 01 Udvendige trapper (26) 01 Terrasser I alt Nr. Kompl. bygningsdele (31) 01 Vinduer og døre (31) 02 Fuger (37) 01 Ovenlys (37) 02 Tagrender og nedløbsrør I alt Nr. Belægninger (40) 01 Belagte arealer (47) 01 Tage (47) 02 Overdækninger (47) 03 Kviste I alt Nr. VVS (50) 01 Kloakledninger (50) 02 Rensebrønde (50) 03 Nedløbsbrønde (52) 01 Faldstammer (52) 02 Toiletter (52) 03 Blandingsbatterier (53) 01 Brugsvandsrør (56) 01 Varmerør (56) 02 Varmeunits (56) 03 Radiatorer (56) 04 Radiatorventiler (57) 01 Ventilation I alt Nr. El og mekaniske anlæg (63) 01 Gruppeskabe (63) 02 Afbrydere og stikkontakter (63) 04 Belysningsarmaturer I alt Nr. Inventar (73) 01 Komfurer (73) 03 Køkkener (79) 01 Postkasser I alt Nr. Oversigt (20) Primære bygningsdele (30) Kompl. bygningsdele (40) Belægninger (50) VVS (60) El og mekaniske anlæg (70) Inventar I alt

Bo42. Møllegården. Hedebovej 2-32

Bo42. Møllegården. Hedebovej 2-32 Møllegården Hedebovej 2-32 Tilstandsrapport 2012 Møllegården Hedebovej 2-32 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 8 4. side

Læs mere

Bo42. Afdeling 13. Thorkildsvej 57

Bo42. Afdeling 13. Thorkildsvej 57 Afdeling 13 Thorkildsvej 57 Tilstandsrapport 2012 Afdeling 13 Thorkildsvej 57 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side

Læs mere

Afdeling 4 Statusrapport 2018

Afdeling 4 Statusrapport 2018 Afdeling 4 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 9 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42. Afdeling 12. Thorkildsvej 59-65

Bo42. Afdeling 12. Thorkildsvej 59-65 Afdeling 12 Thorkildsvej 59-65 Tilstandsrapport 2011 Afdeling 12 Thorkildsvej 59-65 Tilstandsrapport 2011 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side

Læs mere

Afdeling 3 Statusrapport 2018

Afdeling 3 Statusrapport 2018 Afdeling 3 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4.

Læs mere

Bo42. Ågården. Ågården 1-34

Bo42. Ågården. Ågården 1-34 Ågården Tilstandsrapport 2012 Ågården Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget side 41

Læs mere

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 215 Afdeling 3 Byvangen 26-4 & 23-33 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 Større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet:

Læs mere

Afdeling 2 Statusrapport 2018

Afdeling 2 Statusrapport 2018 Afdeling 2 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 4 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42. Søndergården II afdeling 39. Tilstandsrapport 2013

Bo42. Søndergården II afdeling 39. Tilstandsrapport 2013 Søndergården II afdeling 39 Tilstandsrapport 2013 side 2 Bo42 Søndergården II afdeling 39 Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42. Højvangsparken. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Højvangsparken. Tilstandsrapport 2014 Tilstandsrapport 2014 Kommandanthøjen 1-51/Torneværksvej 41-71 2-60/Holger Lundgrens Vej 1-54 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Side 2 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 9 4.

Læs mere

Bo42. Afdeling 7. NordParken. Gartnervangen 24-64

Bo42. Afdeling 7. NordParken. Gartnervangen 24-64 Afdeling 7 NordParken Gartnervangen 24-64 Tilstandsrapport 2010 Afdeling 7 Gartnervangen 24-64 Tilstandsrapport 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42. Afdeling 19. Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 19. Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 19 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 19 Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Midgården I

Knudsker Boligselskab. Midgården I Midgården I Tilstandsrapport 2007 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2007 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Bo42. Strandgården. Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52

Bo42. Strandgården. Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2014 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Pakhuset

Knudsker Boligselskab. Pakhuset Knudsker Boligselskab Pakhuset Tilstandsrapport 2006 Knudsker Boligselskab Pakhuset Provstegade 1-9 Tilstandsrapport 2006 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3.

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Strandgården

Knudsker Boligselskab. Strandgården Knudsker Boligselskab Strandgården Tilstandsrapport 2007 Knudsker Boligselskab Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2007 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger

Læs mere

Bo42. Pakhuset. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Pakhuset. Tilstandsrapport 2014 Pakhuset Tilstandsrapport 2014 Pakhuset Provstegade 1-9 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Bo42. Afdeling 9. Slåenvej 1-49. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 9. Slåenvej 1-49. Tilstandsrapport 2014 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 8 4. side 9

Læs mere

Bo42 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014

Bo42 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 6 4.

Læs mere

Bo42. Søndergården II

Bo42. Søndergården II Bo42 Søndergården II Tilstandsrapport 216 Søndergården II Bådsmandsstræde 1-26 & Curdtslund 1-41 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

Bo42. Støberigården. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Støberigården. Tilstandsrapport 2014 Støberigården Tilstandsrapport 2014 Støberigården Østergade 72 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 6 4. side 7 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Bo42. Midgården II. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Midgården II. Tilstandsrapport 2014 Midgården II Tilstandsrapport 2014 Midgården II Midgårdsvej 20-66 / Asavej 27-37 / Willumsvej 2-12 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 215 Afdeling 11 St. Torvegade 78-82 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Bo42. Højvangsparken

Bo42. Højvangsparken Bo42 Tilstandsrapport 217 Kommandanthøjen 1-51/Torneværksvej 41-71 2-6/Holger Lundgrens Vej 1-54 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 217 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 og Blykobbevej 4-52 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver

Læs mere

Bo42 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014

Bo42 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4.

Læs mere

Bo42. Afdeling 56. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 56. Tilstandsrapport 2014 Afdeling 56 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 56 Rosenvej 1-15/Rosenvej 2-24 Thorkildsvej 35-43/Gartnervangen 16-22 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning

Læs mere

Bo42. Afdeling 10. Slåenvej 10-26

Bo42. Afdeling 10. Slåenvej 10-26 Bo42 Slåenvej 10-26 Tilstandsrapport 2013 Side 2 Bo42 Slåenvej 10-26 Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 3 3. Konklusion side 6 4. side 7 5.

Læs mere

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Thorkildsvej 59-65 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017 Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 217 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 217 Møllegården Hedebovej 2-32 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Rosenlunden Statusrapport 2018

Rosenlunden Statusrapport 2018 Rosenlunden Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Gartnervangen 66-88 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Afdeling 12 Statusrapport 2018

Afdeling 12 Statusrapport 2018 Afdeling 12 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 215 Afdeling 7 Gartnervangen 24-64 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Afdeling 8 Statusrapport 2018

Afdeling 8 Statusrapport 2018 Afdeling 8 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42 Afdeling 1 Tilstandsrapport 2017

Bo42 Afdeling 1 Tilstandsrapport 2017 Afdeling Tilstandsrapport 27 Afdeling Fabriksvej 3-25 og 28-42 Almindingsvej 5 - Indholdsfortegnelse. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 4 3. Avendelsesbudget

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

Møllegården Statusrapport 2018

Møllegården Statusrapport 2018 Møllegården Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 7 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege TILSTANDSVURDERING af 15. juli 2014 Steen Knudsen Rådgivende ingeniør Ledreborg Alle 12 4320 Lejre TLF 40 55 33 42 1 Sammenfatning Hotel/ restaurant Skydevænget Langelinie

Læs mere

Bo42. Søndergården I

Bo42. Søndergården I Bo42 Søndergården I Tilstandsrapport 216 Søndergården I Styrmandsstræde 1-28, Jungmandsstræde 2-2 & Lodsstræde 2-32 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver

Læs mere

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 215 Afdeling 14 Thorkildsvej 45-51 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA 23.11.2018 1 Bygning: Skenkelsø Mølle Adresse: Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke Møllen Bygningsdele, som skal vurderes:

Læs mere

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN Støvring Gymnasium Mastrupvej 77 9530 Støvring Udarbejdet af: Morten R. Pedersen Dato: 28.03.2011 Version: 001 Projekt nr.: 5714-003 DRIFT- OG VEDLIGEHOLDSRAPPORT FOR STØVRING

Læs mere

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN TAGET 1.1 TAGDÆKNING Er der huller i tagdækning fx på grund af afblæste tagsten eller tagplader eller smuldrer

Læs mere

Bygnings rapport med drift og vedligehold.

Bygnings rapport med drift og vedligehold. Bygnings rapport med drift og vedligehold. Marts 2012 Andelsboligforeningen Ulfbuen 2620 Albertslund. Michael Jensen Skibbroen 26, 2450 København SV. - telefon 20 15 06 42 - www.godtbyggeri.com - info@godtbyggeri.com

Læs mere

Oldenborggade 7 7000 Fredericia

Oldenborggade 7 7000 Fredericia Oldenborggade 7 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn Ejerforeningen Infanterivej v/ Jimmy Christiansen Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn marts 2008 Udgivelsesdato : 6. marts 2008 Projekt : 12.8964.01 Udarbejdet : Peter Frilund Kontrolleret : Godkendt

Læs mere

Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C

Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C Ejerforeningen Mejlgade 67-69 VChristian Ratenburg Mejlgade 67 *""- 8000 Århus G Århus den 19.10.99 21219/SHa/ltr Vedr.: Tilstandsvurdering

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT 0.0 INDHOLDSFORTEGNELSE l.0 Indledning side 2 2.0 Konklusion side 3 3.0 Konstruktioner og materialer side 4

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

Midgården I Statusrapport 2018

Midgården I Statusrapport 2018 Midgården I Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

(Bolig 26) 11.11.2014

(Bolig 26) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 22.10.2014 Plan, 1. Sal Mål 1:100 11.11.2014 Tværsnit, Princip Mål 1:100 11.11.2014 Facade mod nord Mål 1:200 11.11.2014 Facade mod syd Mål 1:200

Læs mere

E/F Gammel Ladegaard

E/F Gammel Ladegaard E/F Gammel Ladegaard Åboulevarden 7 13, 1635 København V Julius Thomsens Gade 16 22, 1632 København V Herman Triers Plads 2 6, 1631 København V Kleinsgade 2, 1633 København V Tilstandsrapport Tag Marts

Læs mere

Teknisk bygningsgennemgang Engdalsvej 71-73, 8220 Brabrand

Teknisk bygningsgennemgang Engdalsvej 71-73, 8220 Brabrand Engdalsvej 71-73, 8220 Brabrand Udgivelsesdato : 5. juli 2018 Projekt : 12.8591.22 Udarbejdet : Christian Holm Jørgensen, Andreas Schrøder Kristiansen og Hans Jørgen Gjerløv 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE

Læs mere

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Holmegårdsskolen Adresse Placering Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Holmegårdsskolen er opført i 1940 og 1950, og er senere tilbygget i 1961. Bygningerne

Læs mere

Højvangsparken Statusrapport 2018

Højvangsparken Statusrapport 2018 Højvangsparken Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 18

Læs mere

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Præstemoseskolen Adresse Placering M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Præstemoseskolen er bygget i 1959 og er udbygget i henholdsvis 1980 og 2010.

Læs mere

10 års vedligeholdelsesplan

10 års vedligeholdelsesplan 10 års vedligeholdelsesplan A/B Mariendalsvej 62-64 2000 Frederiksberg Primo år 2018 Indholdsfortegnelse: 1. Vedligeholdelsesplanen... 3 2. Beskrivelse af ejendommen... 4 3. Konklusion... 7 2 1. Vedligeholdelsesplanen

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården I

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården I Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 2 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 2 Tag/Tagetage: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås

Læs mere

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen er bygget i 1978 i 2 etaper, og er renoveret i 2003. Bygningerne

Læs mere

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre skole Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre Skole er oprindelig bygget i 1960 i 3 etaper.

Læs mere

1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 7 bygninger hvoraf 3 bygninger er sammenbyggede og én bygning er en pavillon-bygning. Bygning 1 1953 Gymnastiksal Bygningen

Læs mere

(Bolig 14) 11.11.2014

(Bolig 14) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100

Læs mere

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds.

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds. 17/2/2013 AKTIVITETPLAN. Dato: 10 Bygningsbasis. 1012 Sokkel i beton med puds. 131 Placering Type Int. Udgift. Aktivitetsår. B0 E 4 2015 2019 2023 Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for

Læs mere

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts 1-18 Haunstrupgård Renovering Informationsmøde d. 5. marts Forslag om renovering er fremsendt. På mødet d. 21. marts skal det besluttes om renoveringen skal igangsættes. Ekstra ordinært afdelingsmøde d.

Læs mere

(Bolig 18) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 18) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Tværsnit, Princip Facade mod nord Facade mod syd Facade mod øst Facade mod vest BESKRIVELSE Bygning 10 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af

Læs mere

(Bolig 20) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 20) Plan, Stueetage 11.11.2014 Jægersborg Allé 150T Plan, Stueetage Jægersborg Allé 150T Tværsnit, Princip Jægersborg Allé 150T Facade mod nord Jægersborg Allé 150T Facade mod syd Jægersborg Allé 150 Facade mod øst Jægersborg Allé 150T

Læs mere

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015 BYGNINGSGENNEMGANG A/B Lindbjergparken 107-420 6200 Aabenraa Udført marts 2015 Kunde Andelsboligforening Lindbjergparken II 61-99 v. fmd. Axel Plougsbæk Lindbjergparken 79 6200 Aabenraa Ejendom A/B Lindbjergparken

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til:

På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til: Eftersete bygningsdele Indledning: På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til: Opbygning Tilstand Tiltag Nedenfor er listet, de enkelte bygningsdele der er blevet

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 4 København d. 12. marts 2015 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 4 Tag/Spidsloft: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås.

Læs mere

billund//hansen arkitekter p/s

billund//hansen arkitekter p/s Sag Falstersgade 9, 7000 Fredericia Sag nr. 16-252 Bygh. Falstersgade 9 I/S, c/o Mols Administration, Roskildevej 5, Albertslund Dato 26.09.2016 Emne Overslag excl. moms inkl. moms pos beskrivelse betegnelse

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 16 København d. 10. oktober 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 16/Bolig 21. Tag/tagrum: Eksisterende tegltag, ældre men i god stand.

Læs mere

Tilstandsrapport. Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501

Tilstandsrapport. Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501 Tilstandsrapport Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501 Tilstandsrapporten omhandler bebyggelsen Willemoesgade 32-36, matr.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16091 Besigtigelse den: 12. oktober 2016 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Grønnemose Alle 59, 2860 Søborg 26. august 2015 H-15-02235-0186 159-50742 2235-Olekjølhede Som sælger

Læs mere

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia

Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Bygningsgennemgang. IIIn. Ø.Hornum Børnehave. Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM

Bygningsgennemgang. IIIn. Ø.Hornum Børnehave. Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM Bygningsgennemgang Ø.Hornum Børnehave IIIn Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM Bygningsgennemgang, Øster, Hornum Børnehave Indhold INDLEDNING... 3 EJENDOMMENS DATA... 3 DOKUMENTER... 3 KONKLUSION...

Læs mere

Tilstandsrapport. Engdalsvej Brabrand

Tilstandsrapport. Engdalsvej Brabrand Tilstandsrapport Engdalsvej 71-73 8220 Brabrand Den 20.03.2007 Indhold 1.0 Formål side 3 2.0 Omfang 3 3.0 Vurderingsprincip 4 4.0 Kælder / fundament 5 5.0 Facade / sokkel 5 6.0 Etageadskillelse 8 7.0 Tag

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lundemarken 38 4400 Kalundborg Dato: 23.01.2014 Lb nr. H-14-01989-0015 Kommunenr./Ejendomsnr.: 326-22841 Matr. nr./ejerlav 1 DO Ladegården, Kalundborg

Læs mere

BUDGETOVERSIGT. Budgetoversigt. Arbejder der bør udføres inden for de næste 2-5 år. Arbejder der bør udføres straks

BUDGETOVERSIGT. Budgetoversigt. Arbejder der bør udføres inden for de næste 2-5 år. Arbejder der bør udføres straks BUDGETOVERSIGT Peter Jahn & Partnere A/S Hjalmar Brantings Plads 6, 2100 København Ø, tlf.: 35 43 10 10 Sagsnavn: Alléhusene Sags nr. 14.3557.60 Økonomisk oversigt over budgetramme Dato: 23. april 2014

Læs mere

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen JN ARKITEKTUR ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen, Tlf. 22996703, Mail: lp@jnarkitektur.dk Indholdsfortegnelse OPLYSNINGER OM RAPPORTENS UDFORMNING... 3 KARAKTERSKALA...

Læs mere

AB Rosenhave, Tranbjerg

AB Rosenhave, Tranbjerg AB Rosenhave, Tranbjerg Trankær Vænge 117, 8310 Tranbjerg elsesplan Den 25. juni 2018 ÅF Buildings Denmark Telefon +45 97 22 11 33 www.afconsult.com/dk Herning Viborgvej 1 DK-7400 Herning Aarhus Søren

Læs mere

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen Nærværende liste er alene at betragte som vejledning omkring punkter til kontrol af hver enkelt bolig. Der vil selvfølgelig være variationer grundet det individuelle tilvalg til hver bolig, som gør at

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Andet: Andre dokumenter

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT runo Seneka 1 ES - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Munkeskovvej 3-4690 Dato: 30-9-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 320-1749 Matr. nr./ejerlav Årløse Y, Terslev matr. nr 9d, 9h, 9f ES sagsnr. 60350

Læs mere

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport.

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. 15. januar 2013 Ejendom 2 Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. Boligen er opført i 1968 og er i 1 plan. Boligarealet

Læs mere

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Ellebuen 1 2950 Vedbæk Dato: 15-05-2015 Lb nr. H-15-02710-0150 Kommunenr./Ejendomsnr.: 230/10967 Matr. nr./ejerlav 9fa/TRØRØD BY, GL. HOLTE Botjek sags

Læs mere

SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Ryparken

SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Ryparken SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Ryparken Bygningsdel 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 01. Tagværk - - 100 100 150 150 200 200 300 300 02. Kælder/fundering - - 100 100 - - - - - -

Læs mere

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT 1 NRGi Rådgivning /S TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse : Hædersdalvej 64 2650 Hvidovre Dato : 2010-08-27 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16736899 Matr. nr./ejerlav 4DF / Hvidovre By, Hvidovre NRGi sagsnr.

Læs mere