Bestyrelsesmøde mandag den 8. december 2014 kl i lokale 2.22, Fjerritslev Gymnasium.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde mandag den 8. december 2014 kl i lokale 2.22, Fjerritslev Gymnasium."

Transkript

1 Skovbrynet 9, 9690 Fjerritslev Tlf , Bestyrelsesmøde mandag den 8. december 2014 kl i lokale 2.22, Fjerritslev Gymnasium. Til stede: Mogens Gade, Lotte Larsen, Søren Dybdal Møller, Jens Sørensen, Andreas Holdgaard Meineche, Martin Freiberg, Per Beck, Henning Johannsen, Bjarne Edelskov Nielsen, Anders Krogh, Inge Ringgren Afbud fra Ole Ravn og Pernille Vigsø Bagge, Christina Cæsarsen, Thomas Hav, Katrine Vestergaard Jacobsen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen blev godkendt. 2. Bestyrelsens arbejde Meddelelser fra formanden. Formanden: Et positivt besøg af undervisningsminister Christine Antorini blev afholdt fredag den Formand og næstformand har deltaget i en bestyrelseskonference i Købenavn. Her blev man bekræftet i at FGs bestyrelse arbejder hensigtsmæssigt på alle områder Referatet fra mødet den 22. september Udsendt og behandlet elektronisk. Referataet blev godkendt og underskrevet 2.2. Vision/strategi. Den 5. november afholdt PR en strategidag, hvor bestyrelsens formand og næstformand deltog. Dagens program bestod dels af en oversigt FG i tal, et oplæg fra bestyrelsens formand om de overordnede retningslinjer, og herefter drøftelse blandt lærerne om hvordan ud fra den pædagogiske vinkel strategiske initiativer kunne gennemføres (dette sidste arbejdes der videre med på skolen). På baggrund af første del af dagen forelægges bestyrelsen overordnede retningslinjer for vision og strategi (bilag). De påtænkte ændringer til skolens strategi blev præsenterer af rektor. Mogens Gade: FG skal prioritere at der oprettes mange valgfag på trods af begrænset elevantal. Eleverne skal støttes til gennemførelse også selv om det sikkert koster på skolens samlede karaktergennemsnit. Samtidig skal talenter have de muligheder der skal til for at de kan udvikle sig. Åbenhed over for lokalsamfundet er fortsat vigtigt Søren Dybdal: Det er vigtigt at der fines en uddannelsesinstitution i Fjerritslev fremover. Hvordan skiller FG sig ud fra andre gymnasier? Jens Sørensen: Det er godt at FG har en plads i lokalsamfundets bevidsthed. Måske kan der fremover etableres samarbejde mhp. at gymnasieelever kan indkvarteres på Han Herreds Ungdomsskole det første år efter endt efterskoleophold.

2 Lotte Larsen: Det er vigtigt at alle i lokalsamfundet er klar over eksistensen af FGs forskellige tilbud. Det er vigtigt at ingen er i tvivl om at man kan tage HHX og politikken om at små hold oprettes for at fastholde en bred vifte af valgmuligheder. Mogens Gade: En busrute i samarbejde med NT og Jammerbugt Kommune kan være et middel til at gøre adgangen til at vælge FG lettere for de der ikke bor i nærområdet, specielt mod nordøst Studieretningsudbud for 2015/2016 (orientering fra rektor) MU Ma Sa TY EN Sa SP EN Me SA Ma eø EN Sa ps MA Fy Ke BI Ma Id Fra 2016/17 vil den gymnasiereform der behandles politisk for tiden sandsynligvis kræve to A-fag i alle studieretninger betyde ændringer Satsning på HHx i Fjerritslev(bilag) Opmærksomheden på HHX skal intensiveres. Samtidig skal stx og hf ikke nedtones Bestyrelsens møder 2015 (forslag): 16. Marts Maj September December 2015 Den 14. september flyttes til den 10. september. De øvrige datoer godkendes Bemyndigelse vedrørende klassedannelsen. Vi er et par gange løbet ind i, at bestyrelsens godkendelse af klassedannelsen (28- loftet) skulle foreligge inden bestyrelsesmødet i september. Forslag: At bestyrelsen får udsendt fakta pr. mail, og rektor og bestyrelsens formand bemyndiges til efterfølgende, at godkende klassedannelsen og indsende indberetning til ministeriet. Indberetningen bekræftes på det ordinære bestyrelsesmøde i september. Martin Freiberg: Medarbejderrepræsentanterne bryder sig ikke om modellen. Man må kunne fastholde mail-møder. Forslag om at mødet i september afholdes torsdag den 10. september så punktet kan nås. Mødet flyttes til den 10. september kl. 15:15 Mogens Gade:Skulle friter for indberetning blive ændret følges den foreslåede model 3. Økonomi Regnskabsopfølgning for perioden 3. kvartal (Bilag) Inge Ringgren gennemgik bilaget. Alt i alt lille underskud på ca. kr efter 3. kvartal Budget 2015 og skøn for (Bilag) Taksametertilskudet er budgetteret ud fra 100 nye stx og 35 nye hf til august Kantinen er øget lidt pga. øget omsætning. Lønbudget er sænket pga. mindre undervisningsaktivitet.

3 Psykologordning er ændret da den nuværende psykolog har sagt op. Næste år forsøges samarbejde med Jammerbugt Kommune. Rengøring af børnehaven er indregnet med kr Samlet set et budget der siget mod at gå i nul. Martin Freiberg: Man bør være opmærksom på at der ikke nødvendigvis vil være pædagogikumkandidater i skoleåret 2016/17 og fremover og derfor mindre tilskud. PB: Mindre betydning da alle lærere i sådan en situation vil kunne undervise fuldt ud. Budgettet blev vedtaget Orientering om finanslov Ændringer vedrørende geografisk taksameter begunstiger ikke FG Socialt taxamter ser deriod ud til at have virkning i kraft fra 43% frafaldstruede hf-elever. Dette vil betyde kr ekstra pr hf-elev på FG. 4. Fjerritslev Gymnasium aktiviteter og initiativer 4.1. Elev- og personalesituationen: Udvikling i elevbistanden og elevfordeling (bilag) Bilaget blev gennemgået Valg af studieretninger. Bilag med elevernes studieretningsvalg blev uddelt og kommenteret. Ift. sidste år er musik og tyskstudieretningerne glædeligvis tilbage, så alle de udbudte studieretninger også bliver oprettet Bygninger. Etablering af den tidligere børnehave som kreativt hus. Ombygningen er færdig. Det sidste inventar er bestilt, men ikke leveret endnu. Billedkunst er begyndt at bruge huset, og mediefag rykker ind i januar. 5. Orientering Kalender 2015.(bilag) Ingen kommentarer (Svinkløvdag er placeret en dag for sent) 5.1. Nyt fra elever og personale elever. Evaluering af undervisning savnes. Der er talt med rektor om tiltag. Fokusgruppeinterviews og undervisningsevalueringer gennemføres i foråret. Timenormen følges tæt af ledelsen, så eleverne får de timer de skal på trods af aflysninger i løbet af året. Intet nyt personalet Fra skolens liv Ny Nordisk Skole Intet nyt ift. sidste bestyrelsesmøde Kontakt til afleverende skoler (brobygning mv.) BN: Der er høj aktivitet med at vedligeholde kontakten til afleverende skoler. UU-reform med nedtonet vejledning gør det nødvendigt, at vi selv peger på mulighederne Talent Camp

4 Der har været afholdt 2-dages camp for talentfule elever inden for de naturvidenskabelige fag i november Talentklasser i musik, psykologi og fysik De igangværende forløb i samarbejde med Fjerritslev og Brovst 9.-klasser skal midtvejsevalueres i februar Møde mellem gymnasiets lærere og lærere fra overbygningen i samarbejde med Jammerbugt kommune; Michael Stilling, Prof. Lene Tanggaard, udskolingslærere var indbudt til møde med en række af gymnasiets lærere for at sætte fokus på overgang fra grundskole til ungdomsuddannelse. Efterfølgende var der faggruppedrøftelser og der blev etableret faglige netværk. Mødet skal evalueres i januar. Mange af deltagerne melder positivt tilbage Besøg af Undervisningsminister Christine Antorini Det var et positivt ministerbesøg og efterfølgende møde. I en opfølgning vil man opfordre ministeren til at arbejde for bedre vilkår for institutioner i samme situation som FG mht. at samle flere uddannelser under samme tag i tyndt befolkede egne. 6. Eventuelt Intet Per Beck Anders Krogh

5 Vision Strategi, Fjerritslev Gymnasium (best. 8/12-14, pkt. 2.2) GÆLDENDE: Målsætning, mål og strategier Vi tager udgangspunkt i følgende tre nøgleord: FAGLIGHED. Vi lægger vægt på faglig bredde og dybde og på samspil mellem fagene. Således kan vores elever udvikle sig til gode studerende og dermed stå bedst muligt rustet til at begynde en uddannelse efter endt gymnasietid. FÆLLESSKAB. Vi arbejder ud fra den holdning, at fællesskabet styrker den enkelte elev, ligesom den enkelte elev med sin individualitet er med til at styrke fællesskabet. Fællesskabet er den ramme, som giver tryghed og sociale kompetencer. FREMTID. Vi vil hjælpe vores elever med at gøre deres gymnasietid til en tid med indhold og udfordringer både på det faglige og på det personlige plan. En god start på fremtiden. Mål: at give flest mulige egnede årige i området mulighed for at tage en gymnasial ungdomsuddannelse. at bidrage til egnens vækst ved at hæve kompetenceniveauet i området. at styrke tilbud om kultur- og uddannelsesaktiviteter i lokalsamfundet. at leve op til egnsgymnasiets særpræg, som er nærhed, overskuelighed, bekendthed og tryghed. at bevare og udvikle den gode arbejdsplads. at tiltrække og fastholde en god og kvalificeret arbejdskraft. at tilbyde tidsvarende undervisning på et fagligt og pædagogisk højt niveau. at styrke integrationen af IT i undervisningen. at skabe aktiviteter der bevæger sig uden for skolens område. at give eleverne mulighed for at udvikle deres personlige evner og interesser herunder de idrætslige, musiske og kreative. at give demokratisk rum, således at elever og ansatte kan præge skolen. Strategi: at udbygge samarbejdet med folkeskoler, efterskoler, forældre og andre interessenter i området. at tilpasse skolemiljøet i takt med elevernes ændrede behov, herunder tilbyde ekstra faglig hjælp. at efteruddanne og udvikle personalet i takt med ændrede krav. at være ajour med udviklingen på IT-området, og inddrage IT i undervisningen, når det kan forbedre og udvide det faglige indhold, og dermed forbedre elevernes udbytte. at give eleverne mulighed for at deltage i udadrettede undervisningsaktiviteter, der kan give forudsætninger for deltagelse i samfundslivet. at tilbyde eleverne en bred vifte af udfoldelsesmuligheder udover den normale undervisning. at bibringe eleverne oplevelser udover det undervisningsbestemte. at tilstræbe at omgangsformen på skolen præges af ligeværdighed. at inddrage eleverne i de demokratiske processer, der er en del af skolens liv. Tilføjes under MÅL: AT Fjerritslev Gymnasium bevares som en selvstændig institution for varetagelse af gymnasiale ungdomsuddannelser. Fjerritslev Gymnasium udbygges fortsat som uddannelsescenter ved at være hjemsted for andre uddannelser efter grundskolens 9. klasse som husvært, som udbyder sammen med andre eller som eget udbud. Gymnasiet har en rolle at spille i at sikre at unge i lokalområdet har let adgang til en ungdomsuddannelse.

6 Fjerritslev Gymnasium prioriterer, at give eleverne et bredt udbud af valgfag /studieretningsfag, og vil oprette valgfag med færre elever end krævet (hvor dette er økonomisk og pædagogisk forsvarligt) især for fag, der er en forudsætning for videregående uddannelser. Fjerritslev Gymnasium prioriterer, at fastholde eleverne, dels gennem faglige, dels gennem sociale tiltag. Fjerritslev Gymnasium prioriteter at udfordre eleverne så alle lærer så meget de kan. Fjerritslev Gymnasium prioriterer kontakten til lokalsamfund og lokalt erhvervsliv, dels gennem elevernes kontakt med lokalt erhvervsliv, ligesom Gymnasiet gerne stiller sig til rådighed for arrangementer mv., der kan afholdes på gymnasiet

7

8

9

10 Budgetopfølgning pr. 1/ /9-14 BESTYRELSESMØDE 8/12 - pkt Resultatopgørelse Note Regnskab Budget Budget Beregnet Regnskab budget (9mdr) (9 mdr) (12 mdr) i % Internt kr. kr. kr. pct. kr. Statstilskud , Deltagerbetaling og andre indtægter , Bruttofortjeneste , Undervisningens gennemførelse , Markedsføring , Ledelse og administration , Bygningsdrift , Driftsresultat , Finansielle indtægter , Finansielle omkostninger , Årets resultat ,

11 Nøgletal Udvikling i elevtal Elevtal (pr. 30/9 2014) Indeks Udvikling i årsværk Årsværk (netto i alt) pr. 30/ Indeks Udvikling i lønudgifter Lønudgifter (i alt) Indeks Udvikling i omkostninger til personaleuddannelse Personaleuddannelse (vægtet) Indeks Udvikling i omkostninger til markedsføring Markedsføring (vægtet) Indeks

12 Noter Regnskab Budget Budget Regnskab (9mdr) (9 mdr) (12 mdr) Internt 2. Deltagerbetaling og andre indtægter Lejeindtægter Elevbetaling, kopikort mv Salg lærertimer Salg madvarer - kantine Køb af fødevarer - kantine Øvrige indtægter (incl. regulering tidligere år) Undervisningens gennemførelse Løn og lønafhængige omkostninger Øvrige, eksterne lærerer m.fl Inventar og udstyr afskrivninger Inventar og udstyr anskaffelser Tab ved afhændelse af anlæg Copydan Undervisningsmaterialer Personaleuddannelse IT-omkostninger Elevaktiviteter Psykologordning Øvrige undervisningsudgifter Tjenesterejser Censur

13 Noter Regnskab Budget Budget Regnskab (9mdr) (9 mdr) (12 mdr) Internt 4. Markedsføring Annoncer og reklame Repræsentation Ledelse og administration Lønninger og lønafhængige omkostninger Tab ved afhændelse af anlæg Inventar og udstyr afskrivninger Kontingenter Telefon og abonnementer Porto og gebyrer Kopipapir og kontorartikler Diverse omkostninger Ekstern assistance

14 Noter Regnskab Budget Budget Regnskab (9mdr) (9 mdr) (12 mdr) Internt 6. Bygningsdrift Lønninger og lønafhængige omkostninger Afskrivninger, bygninger Tab ved afhændelse af anlæg 0 El, vand og varme Reparation og vedligeholdelse Ejendomsskat Rengøring Øvrige omkostninger (forsikring)

15 Skoleåret Pr BEST , pkt aug-14 1g 2g 3g 1hf 2hf 1hhx 2hhx 3hhx i alt sep-14 1g 2g 3g 1hf 2hf 1hhx 2hhx 3hhx i alt Oktober g 2g 3g 1hf 2hf 1hhx 2hhx 3hhx i alt nov-14 1g 2g 3g 1hf 2hf 1hhx 2hhx 3hhx i alt Dec. 14 1g 2g 3g 1hf 2hf 1hhx 2hhx 3hhx i alt

16 Oversigt over elever geografisk pr. uddannelse skoleåret 14/15 Postnr. I alt STX HF HHX BESTYRELSESMØDE , pkt Aabybro Aalborg Brovst Fjerritslev Løgstør Ranum Farsø 1 1 Pandrup 7 7 Hurup Thisted 1 1 Vesløs 2 2 I alt opdateret Aabybro Aalborg Brovst Fjerritslev Løgstør Ranum Farsø Pandrup Hurup Thisted Vesløs I alt STX HF HHX

17 Oversigt over elever geografisk pr. uddannelse skoleåret 14/15

18 Powered by TCPDF ( Kalenderskitse - Fjerritslev Gymnasium 2015 T F L 3 S 4 M 5 T 6 O 7 T 8 F L 10 S 11 M 12 T 13 O 14 T 15 F 16 L 17 S 18 M 19 T 20 1 Nytårsdag 2 Juleferie 9 Bacchus O 21 2g konsultationer T T 19 Vinterferie F 23 Studie- og erhvervstræf M 23 L 24 Åbent Hus S 25 M 26 T 27 O 28 T 29 F 30 Café L 31 Jan 21 arbejdsdage 5 S 1 M 2 T 3 O T F 4 L 7 S 8 M 9 T 10 O 11 T 12 F 13 L 14 S 15 6 Sidste frist for valgfagsønsker Forestilling 5 Forestilling 6 Forestilling M 16 Vinterferie T 17 Vinterferie O 18 Vinterferie F 20 Vinterferie L 21 S 22 T 24 O 25 T 26 Karakterindtsatning T 26 F 27 L 28 Feb 20 arbejdsdage S 1 M 2 T 3 O 4 T 5 F 6 L 7 S 8 M 9 T 10 O 11 T 12 F 13 Café L 14 S 15 M Terminsprøver T 17 Terminsprøver O 18 Terminsprøver T 19 Terminsprøver F 20 Terminsprøver Bacchus L 21 S 22 M 23 T 24 O 25 F 27 L 28 Mar S 29 Palmesøndag M 30 Påskeferie T 31 Påskeferie arbejdsdage O T F L 4 S 1 Påskeferie 2 Skærtorsdag 3 Langfredag 5 Påskedag M 6 2. påskedag T 7 O 8 T 9 F 10 L 11 S 12 M 13 T 14 O 15 T 16 F 17 L 18 Promfest S 19 M 20 T 21 O 22 T 23 F 24 Ungdomsrock L 25 S 26 M 27 T 28 O 29 T 30 Apr arbejdsdage F L 2 S 3 M 4 T 5 O 6 T 7 F L 9 S 10 M 11 T 12 1 Bededag 8 Café O 13 eksamensplan 1. del L 13 T 14 Kr. himmelfartsdag S 14 F 15 Undervisningsfri L 16 S 17 M 18 T Kar.indtastn. afsluttende fag O 20 Eksamensplan 2. del L 20 T 21 Første prøvedag F 22 L 23 S 24 Pinsedag M pinsedag T 26 O 27 T 28 F 29 L 30 S 31 Maj arbejdsdage M 1 T 2 O 3 T F 5 L 6 S 7 M 8 T 9 O 10 T 11 F 12 M 15 T 16 O 17 T 18 F 19 S 21 M 22 T 23 O Kar. ikke-afsluttende fag T 25 Translokation Sommerfrokost Dimission og studenterfest F 26 L 27 S 28 M 29 T 30 Jun arbejdsdage O 1 T 2 F 3 L 4 S 5 M 6 T 7 O 8 T 9 F 10 L 11 S 12 M 13 T 14 O 15 T 16 F 17 L 18 S 19 M 20 T 21 O 22 T 23 F 24 L 25 S 26 M 27 T 28 O 29 T 30 F 31 Jul arbejdsdage L 1 S 2 M 3 T 4 O T F L 8 S 9 M 10 5 Kontoret åbner 6 lærermøder 7 lærermøder /3.årg. møder T 11 nye elever møder O 12 T 13 F 14 L 15 S 16 M 17 T 18 O 19 T 20 F 21 L 22 Svinkløvdag S 23 M introtur til Livø T 25 introtud til Livø O 26 T 27 F 28 1.årg.-fest L 29 S 30 M 31 Aug arbejdsdage T 1 O 2 T F 4 L 5 S 6 M 7 T O 3 1. årg. forældreaften L HF/3g studierejse 8 2HF/3g studierejse T 8 9 2HF/3g studierejse F 9 T 10 2HF/3g studierejse11 L 10 F 11 2HF/3g studierejse S 11 L 12 S 13 M 14 T 15 O 16 T 17 F 18 L 19 S 20 M 21 T 22 O 23 T 24 F 25 L 26 S 27 M 28 T 29 O 30 Sep 38 O 14 Efterårsferie 39 O 21 Studiepraktik arbejdsdage T 1 F 2 S 4 M 5 T 6 O 7 M 12 Efterårsferie T 13 Efterårsferie T 15 Efterårsferie F 16 Efterårsferie L 17 S 18 M 19 T 20 T 22 Studiepraktik F 23 Studiepraktik L 24 S 25 M 26 T 27 O 28 T 29 Nørdedag F 30 L 31 Okt arbejdsdage S 1 M 2 T 3 O 4 T 5 F 6 L 7 S 8 M 9 T 10 O 11 2g-ekskursion T 12 2g-ekskursion Orienteringsaften, 1.årg. F 13 2g-ekskursion L 14 S 15 M 16 T 17 O 18 T 19 F 20 L 21 S 22 M årg. konsultationer T 24 1.årg. konsultationer T 24 Juleferie O 25 T 26 F 27 L 28 S 29 M 30 Nov 21 arbejdsdage T O 2 T 3 F 4 L 5 S 6 M 7 T 8 O 9 T 10 F 11 L 12 S 13 M 14 T 15 O 16 1 Studieretningsønsker T 17 AP-prøve 1.g F 18 L 19 S 20 M 21 T 22 Juleafslutning O 23 Juleferie F 25 Juledag L juledag S 27 Dec M 28 Juleferie T 29 Juleferie 49 O 30 Juleferie T 31 Juleferie arbejdsdage

Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 9. december 2013

Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 9. december 2013 Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 9. december 2013 l stede: Søren Dam, Finn Jensen, Mogens Gade, Pernille Vigsø Bagge, Vagn Olesen, Søren Dybdal Møller, Ole Ravn, Bent Danielsen, Kirsten

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 13. maj 2013

Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 13. maj 2013 Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 13. maj 2013 Til stede: Søren Dam, Finn Jensen, Vagn Olesen, Søren Dybdal Møller, Mogens Gade, Ole Ravn, Kirsten Thomsen Olesen, Bent Danielsen,, Kirstine

Læs mere

Bestyrelsesmøde mandag den 2. maj 2016 kl i lokale 1.35 på Fjerritslev Gymnasium.

Bestyrelsesmøde mandag den 2. maj 2016 kl i lokale 1.35 på Fjerritslev Gymnasium. Skovbrynet 9, 9690 Fjerritslev Tlf. 96 50 51 00, e-mail: fg@fjerritslev-gym.dk Bestyrelsesmøde mandag den 2. maj 2016 kl. 15.15 17.30 i lokale 1.35 på Fjerritslev Gymnasium. Til stede Mogens Gade, Lotte

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 3. december 2012

Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 3. december 2012 Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 3. december 2012 Til stede: Søren Dam, Finn Jensen, Ole Ravn, Mogens Gade, Pernille Vigsø Bagge, Kirsten Thomsen Olesen, Bent Danielsen, Kirstine Mose

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium onsdag den 23. september 2015; kl. 15.15 17.30 i lokale 1.35.

REFERAT af bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium onsdag den 23. september 2015; kl. 15.15 17.30 i lokale 1.35. Skovbrynet 9, 9690 Fjerritslev Tlf. 9650 5100, e-mail: fg@fjerritslev-gym.dk REFERAT af bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium onsdag den 23. september 2015; kl. 15.15 17.30 i lokale 1.35. Til stede:

Læs mere

Bestyrelsesmøde mandag den 5. december 2016 kl i lokale 1.35 på Fjerritslev Gymnasium.

Bestyrelsesmøde mandag den 5. december 2016 kl i lokale 1.35 på Fjerritslev Gymnasium. Skovbrynet 9, 9690 Fjerritslev Tlf. 96 50 51 00, e-mail: fg@fjerritslev-gym.dk Bestyrelsesmøde mandag den 5. december 2016 kl. 15.15 17.30 i lokale 1.35 på Fjerritslev Gymnasium. Til stede: Mogens Gade,

Læs mere

Der er ikke modtaget indvendinger mod de anførte beslutninger, hvorfor disse er vedtaget. 01,.06.2015 / Per Beck

Der er ikke modtaget indvendinger mod de anførte beslutninger, hvorfor disse er vedtaget. 01,.06.2015 / Per Beck Skovbrynet 9, 9690 Fjerritslev Tlf. 96 50 51 00, e-mail: fg@fjerritslev-gym.dk Til Fjerritslev Gymnasiums bestyrelse, dagsordenen for det ordinære bestyrelsesmøde onsdag den 20. maj 2015 kl. 15.15 17.45

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 20. marts 2018 kl i lokale 1.35 på Fjerritslev Gymnasium

Bestyrelsesmøde tirsdag den 20. marts 2018 kl i lokale 1.35 på Fjerritslev Gymnasium Bestyrelsesmøde tirsdag den 20. marts 2018 kl. 15.15 17.30 i lokale 1.35 på Fjerritslev Gymnasium Til stede: Mogens Gade, Lotte Larsen, Jens Sørensen, Christina Cæsarsen, Martin Freiberg, Matilde Højfeldt

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde mandag den 1. december 2015 kl. 15.15 17.30 i lokale 1.35 på Fjerritslev Gymnasium.

Bestyrelsesmøde mandag den 1. december 2015 kl. 15.15 17.30 i lokale 1.35 på Fjerritslev Gymnasium. Skovbrynet 9, 9690 Fjerritslev Tlf. 96 50 51 00, e-mail: fg@fjerritslev-gym.dk Bestyrelsesmøde mandag den 1. december 2015 kl. 15.15 17.30 i lokale 1.35 på Fjerritslev Gymnasium. Til stede: Mogens Gade,

Læs mere

Skolernes aktivitets- og feriekalender

Skolernes aktivitets- og feriekalender Ma 1 27 2 Juli 3 4 5 6 7 Ma 8 28 9, 10, 11, 12, 13, 14, Ma 15 29 16, 17, 18, 19, 20, 21, Ma 22 30 23, 24, 25, 26, 27 28 Ma 29 31 30 31 21 22 23 24 25 Ma 26 35 27 28 29 30 31 August 22 arbejdsdage ekskl.

Læs mere

Bestyrelsesmøde mandag den 22. september 2014 kl. 15.15 17.30 i lokale 1.7, Fjerritslev Gymnasium.

Bestyrelsesmøde mandag den 22. september 2014 kl. 15.15 17.30 i lokale 1.7, Fjerritslev Gymnasium. Skovbrynet 9, 9690 Fjerritslev Tlf. 96 50 51 00, e-mail: fg@fjerritslev-gym.dk Bestyrelsesmøde mandag den 22. september 2014 kl. 15.15 17.30 i lokale 1.7, Fjerritslev Gymnasium. Til stede: Mogens Gade,

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 10. september 2018 Mødested: Århus Katedralskole Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 19.00 Til stede: Per Krogh Hansen (formand), Niels Erikstrup

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 26. marts 2012

Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 26. marts 2012 Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 26. marts 2012 Afbud fra Ole Ravn. Inge Ringgren deltog ved pkt. 1 3 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen blev godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl

Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl. 14-16 Til stede: Birthe Friis Mortensen, Laurids Rudebeck, Andreas P. Cornett, Karin Holdt, Gunnar Eggert Jørgensen, Espen Reedtz, Johanne Mailund Rebsdorf,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 07. december 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

FJERRITSLEV GYMNASIUM Faglighed Fællesskab - Fremtid

FJERRITSLEV GYMNASIUM Faglighed Fællesskab - Fremtid Bestyrelsesmøde mandag den 17. september 2018 kl. 15.15 17.30 i lokale 1.35 på Fjerritslev Gymnasium. Til stede: Mogens Christen Gade, Trond Beldo Klausen, Svend Åge Nielsen, Olav Storm, Christina Cæsarsen,

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00) 8. september 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Bestyrelsesmøde mandag den 19. maj 2014 kl i lokale 2.22, Fjerritslev Gymnasium.

Bestyrelsesmøde mandag den 19. maj 2014 kl i lokale 2.22, Fjerritslev Gymnasium. Skovbrynet 9, 9690 Fjerritslev Tlf. 96 50 51 00, e-mail: fg@fjerritslev-gym.dk Bestyrelsesmøde mandag den 19. maj 2014 kl. 15.15 17.15 i lokale 2.22, Fjerritslev Gymnasium. Til stede: Mogens Gade, Ole

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 21. maj 2012

Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 21. maj 2012 Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 21. maj 2012 I mødet deltog: Søren Dam, Finn Jensen, Mogens Gade, Pernille Vigsø Bagge, Søren Dybdal Møller, Ole Ravn, Bent Danielsen, Liv Jensen, Kirsten

Læs mere

Opgørelse til resultatlønskontrakt 1. august 2013-1.juli 2014

Opgørelse til resultatlønskontrakt 1. august 2013-1.juli 2014 Opgørelse til resultatlønskontrakt 1. august 2013-1.juli 2014 Indsatsområde Status Målsætning Vægt i % Indikatorer Handleplaner Byggeri af ny skole Basisramme At få COWI til at dække omkostningerne for

Læs mere

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19 MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Henrik Andreasen, Vibeke Grave, Tine Vinther Clausen, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Wenche Melchiors, Lars Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 24.september 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

jan-16 feb-16 mar-16 apr-16 Nytårsdag elevsamtaler elevsamtaler elevsamtaler fri DM Skills (MP) elevsamtaler elevstart DM Skills (MP) Praktikuge

jan-16 feb-16 mar-16 apr-16 Nytårsdag elevsamtaler elevsamtaler elevsamtaler fri DM Skills (MP) elevsamtaler elevstart DM Skills (MP) Praktikuge jan-16 feb-16 mar-16 fredag 01 Nytårsdag mandag 01 5 6,75 tirsdag 01 elevsamtaler 6,75 fredag 01 lørdag 02 tirsdag 02 6,75 onsdag 02 elevsamtaler 6,00 lørdag 02 søndag 03 onsdag 03 6,00 torsdag 03 elevsamtaler

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 16. juni 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 10. december 2018 kl

Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 10. december 2018 kl Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 10. december 2018 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Afbud: Peter Norman, Solveig Andersen, Hans Jørgen Rømer Andersen, Anne Ruge, Else Bock, Irene Nielsen, Lars L. Hansen,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Ref. af bestyrelsesmøde Mandag 3.10.2011 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Tine Clausen, Theis Jensen, Erik Carter, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Henrik Andreasen, Vibeke Grave,

Læs mere

2 T 2 F AT1 (1.g): "Kroppen" 6 L 6 T AT1 (1.g): "Kroppen"

2 T 2 F AT1 (1.g): Kroppen 6 L 6 T AT1 (1.g): Kroppen UGE 2007 OKTOBER UGE 2007 NOVEMBER "Studie og erhvervstræf" 12.15-14.45 CPH West, Taastrup for alle elever i 2.g og 3.g. Omfotografering for elever og lærere 12.00-13.30 Gymnasieturnering, pigefodbold,

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Beslutningsreferat

Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Beslutningsreferat 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Beslutningsreferat Onsdag den 9. december 2009, kl. 10.00 12.00 Deltagelse Fraværende med Afbud Fraværende uden afbud Jens Otto Nystrup Peter Kjeldberg Louis

Læs mere

Oversigt over SR 1/15: Matematik A, Fysik B og Kemi B

Oversigt over SR 1/15: Matematik A, Fysik B og Kemi B Oversigt over SR 1/15: Matematik A, Fysik B og Kemi B og fag, der skal vælges i løbet af 2g) og de øvrige fag. så skal du kun vælge et C- niveau valgfag i 3g, da dit 2. fremmedsprog tæller som det 4. A-

Læs mere

HHX-kalender 2010-2011 HSSYD Vordingborg Ændringer siden sidste version mærket med gul

HHX-kalender 2010-2011 HSSYD Vordingborg Ændringer siden sidste version mærket med gul 6. dec. 2010 AUGUST 2010 HHX-kalender 2010-2011 HSSYD Vordingborg Ændringer siden sidste version mærket med gul hh1 hh2 hh3 fagpk. Medarbejdere Uge Dato Aktivitet Ansv. Pl.start Adm. 31 man 2. aug Administrationen

Læs mere

STØVRING GYMNASIUM. Studieretningsønske 2017

STØVRING GYMNASIUM. Studieretningsønske 2017 STØVRING GYMNASIUM Studieretningsønske 2017 Studieretningsønske 2017 I skal angive ønske om studieretning i lectio senest d. 11.10 kl. 22.00. I skal besvare et spørgeskema om studieretninger, 2. fremmedsprog

Læs mere

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (Fælles transport fra Aalborghus den 11/12 kl. 8:30, hjemkomst 12/12 kl. 9:30 1) Underskrivelse

Læs mere

Naturvidenskabelige studieretninger

Naturvidenskabelige studieretninger Naturvidenskabelige studieretninger 1K MATEMATIK A KEMI A FYSIK B ol C Valg C Valg C Valg B: Bk, Bi, Id, Mu, Re, Sa Valg A: EN, FY, Sprog 2g MA A KE A DA A HI A id C bi C re C Fy B En B 1g sa C bk/mu C

Læs mere

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 8. oktober 2015 Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Meddelelser 4) Opfølgning

Læs mere

2.3. Bestyrelsens møder. Næste bestyrelsesmøde mandag den 3. december 2012, kl. 15.15.

2.3. Bestyrelsens møder. Næste bestyrelsesmøde mandag den 3. december 2012, kl. 15.15. Skovbrynet 9, 9690 Fjerritslev Tlf. 9650 5100, e-mail: fg@fjerritslev-gym.dk Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 24. september. 15.00 17.30. Til stede: Søren Dam, Finn Jensen, Ole Ravn,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013 kl. 16.00-18.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde 6. juni 13 Bilag 1: Referat fra sidste

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde.

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde. Referat fra bestyrelsesmødet den 16. september 2019 Deltagere Udpegede medlemmer: Inger Askehave (IA), Jesper Laubjerg (JL), Per Bisgaard (PB), Simon Johansen (SJ), Karen Bech (KB) Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Arne Kjær, Helle Lindkvist Kjeldsen, Lotte Thøgersen, Jakob Schow-Madsen. Lektor og lærernes tillidsrepræsentant

Læs mere

Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF

Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF Kravene til de unge er store 95 % af en årgang skal have en ungdomsuddannelse Ungdomsarbejdsløshed Den globale verden STX & HF Fester Kreative

Læs mere

Bestyrelsen havde ingen kommentarer til forslaget om at overgå til kalenderåret som kontraktperiode.

Bestyrelsen havde ingen kommentarer til forslaget om at overgå til kalenderåret som kontraktperiode. Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 5. september 2011 kl. 15:00 Afbud fra Pernille Vigsø Bagge og Vagn Olesen Inge Ringgren deltog ved pkt. 1-3 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen

Læs mere

Studie- og evalueringsplan for htx. Studieretning: Kommunikation/IT & Engelsk. Periode: Deadline for studieplan og opdatering:

Studie- og evalueringsplan for htx. Studieretning: Kommunikation/IT & Engelsk. Periode: Deadline for studieplan og opdatering: Studie- og evalueringsplan for htx Studieretning: Kommunikation/IT & Engelsk Periode: 2016-2019 Deadline for studieplan og opdatering: Uge 36 - år 1: grundforløb Uge 3 - år 1: studieretning Uge 36 - år

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl. 17.00 21.00 Afbud: Arne Kjær, Viggo Norn og Patrick Strunge Andersen (2b). Mødet indledtes med en præsentationsrunde

Læs mere

Mit Franske Slot A/S Les 4 Moulins SAS Budget april 2019

Mit Franske Slot A/S Les 4 Moulins SAS Budget april 2019 Mit Franske Slot A/S Les 4 Moulins SAS 27. april 2019 Mit Franske Slot A/S - Total Internt budget 2019 Q1 Q2 Q3 Q4 Frankrig Danmark Eliminering Total Leje af værelser 2.144 153 817 805 369 2.144 0 0 2.144

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

Evaluering af 1.g ernes første halva r pa Silkeborg Gymnasium i 2015

Evaluering af 1.g ernes første halva r pa Silkeborg Gymnasium i 2015 Evaluering af 1.g ernes første halva r pa Silkeborg Gymnasium i I det følgende sammenfattes resultatet af en evaluering af det første halve år på Silkeborg Gymnasium for 1.g-eleverne. Baseret på positive

Læs mere

Basis: 1. halvår 2013

Basis: 1. halvår 2013 1 årselev = 1 elev i 40 uger. Takster ekskl. moms Cøsa- Under- Færdiggø- Fælles- Bygnings- Tillægs-takst for Grundtilskud formål Uddannelse visn.takst relsestakst udg.takst takst A-niveau * takst pr. årselev

Læs mere

AUGUST 1 Ma 31 2 Ti (Arb.dag personale 9-15) 3 On (Arb.dag personale 9-15) 4 To (Arb.dag personale 9-15) 5 Fr 6 Lø

AUGUST 1 Ma 31 2 Ti (Arb.dag personale 9-15) 3 On (Arb.dag personale 9-15) 4 To (Arb.dag personale 9-15) 5 Fr 6 Lø AUGUST 1 Ma 31 2 Ti (Arb.dag personale 9-15) 3 On (Arb.dag personale 9-15) 4 To (Arb.dag personale 9-15) 5 Fr 6 Lø 7 Sø Skoleåret begynder kl. 14.00 8 Ma Introuge KE- Forestillinger, Valg linjefag 1. p.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Der er afbud fra Bent Kristensen, Jette Aaes, Morten Bak og Henriette Slebsager. Tom Ebbe Jakobsen præsenterede sig kort.

Der er afbud fra Bent Kristensen, Jette Aaes, Morten Bak og Henriette Slebsager. Tom Ebbe Jakobsen præsenterede sig kort. Referat af bestyrelsesmøde for Ikast-Brande Gymnasium Sted: Aarhus Universitet, Nordre Ringgade 1, Bygning 1430, Lok.: Frandsensalen Tid: 15. dec. 2016, kl. ca. 16.30 efter AU program. Pkt. 1 Godkendelse

Læs mere

Studie- og evalueringsplan for htx Studieretning: Teknologi, Design og Innovation Klasse: 2.C Periode:

Studie- og evalueringsplan for htx Studieretning: Teknologi, Design og Innovation Klasse: 2.C Periode: Studie- og evalueringsplan for htx Studieretning: Teknologi, Design og Innovation Klasse: 2.C Periode: 2016-2019 Deadline for studieplan og opdatering: Uge 36 - år 1: grundforløb Uge 1 - år 1: studieretning

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

Entreprisesummen er på 11.2 mio kr, hertil kommer 25% mons på 2,8 mio, i alt 14,0 mio kr.

Entreprisesummen er på 11.2 mio kr, hertil kommer 25% mons på 2,8 mio, i alt 14,0 mio kr. Bilag 1: Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013 Tilstede: Gerd Bangsbo, Peter Hansen, Anny Winther, Finn Andersen, Susan Vonsild, Per Christensen, Malene Gram, Jonathan

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

Studie- og evalueringsplan for htx. Studieretning: Kommunikation/IT & Engelsk. Periode: Deadline for studieplan og opdatering:

Studie- og evalueringsplan for htx. Studieretning: Kommunikation/IT & Engelsk. Periode: Deadline for studieplan og opdatering: Studie- og evalueringsplan for htx Studieretning: Kommunikation/IT & Engelsk Periode: 2016-2019 Deadline for studieplan og opdatering: Uge 36 - år 1: grundforløb Uge 3 - år 1: studieretning Uge 36 - år

Læs mere

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Vesterbro 14, st. th. 9000 Aalborg Tlf. 99 300 100 vuc@vucnordjylland.dk www.vucnordjylland.dk Den 15. december 2015 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 30. marts 2011 kl. 15:30

Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 30. marts 2011 kl. 15:30 Bestyrelsesmøde på Fjerritslev Gymnasium mandag den 30. marts 2011 kl. 15:30 Afbud fra Bent Danielsen. Inge Ringgren deltog ved pkt. 1-3 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag d. 15. december 2010

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag d. 15. december 2010 Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 20.12.2010 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 13. juni 2017 kl. 16.00 i konferencelokalet Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse af referat fra

Læs mere

Ansvarsområder for ledelse og PAM

Ansvarsområder for ledelse og PAM A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Ansvarsområder for ledelse og PAM Lederteam på Aalborg Katedralskole Rektor Christian Warming Overordnet pædagogisk og administrativ ledelse Vision, målsætning og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november 2008. kl. 16.00 19.30. Afbud: Theresa Norup, Anne Marie Illum, Arne Kjær kom lidt senere 1. Underskrivelse af referat fra mødet

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2014 kl. 16.00 i lokale A121, samme lokale som tidligere men med nyt nummer. Dagsorden: Pkt.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 Til stede: Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Steffen Lange, Britta

Læs mere

Budget for Sport- og Kulturcenter Brovst. Damengvej Brovst. CVR-nr

Budget for Sport- og Kulturcenter Brovst. Damengvej Brovst. CVR-nr Budget for 2015 Sport- og Kulturcenter Brovst Damengvej 2 9460 Brovst CVR-nr. 29 58 94 10 Resultatbudget for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2015 - kr. 1.000 Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 13. december 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 13. december 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 13. december 2016 kl. 16.00-19.00 Afbud: Helle Vestergaard, Lotte Thøgersen og Helle Lindkvist. 1. Underskrivelse af referat fra møde den

Læs mere

RØDKILDE GYMNASIUM. Velkommen til et spændende grundforløb

RØDKILDE GYMNASIUM. Velkommen til et spændende grundforløb Velkommen til et spændende grundforløb GRUNDFORLØBET PÅ RØDKILDE En pakke med udfordringer Sociale og faglige aktiviteter Obligatoriske evalueringssamtaler Undervisning i dansk, matematik, engelsk, samfundsfag,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen,, Helle Lundgreen, Poul Erik Hovelsø, Elisabeth

Læs mere

Bilagsmateriale - bestyrelse

Bilagsmateriale - bestyrelse Bilagsmateriale - bestyrelse Budget 2015 VUC Aarhus Forudsætninger til budget 2015 Årselever Bilag 1. Årselever Resultatopgørelse Bilag 2. Bilag 3. Bilag 4. Bilag 5. Bilag 6. Bilag 6.A. Samlet budget VUC

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 12. juni 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta Magnussen, Helle Lundgreen,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 15. december 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Viborg Gymnasium & HF d. 12. december 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen for Viborg Gymnasium & HF d. 12. december 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen for Viborg Gymnasium & HF d. 12. december 2016 kl. 16.00-18.00 Til stede: Finn Christiansen, Harald Mikkelsen, Olav Nørgaard, Jakob Sehested, Mette Skaarup Philipsen, Ida

Læs mere

Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011. Dagsorden og referat

Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011. Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011 Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde, tirsdag den 22.marts 2011 kl. 1800. Mødet afholdes på restaurant Bolettes Gæstebud, Gl. Strandvej 7, 3050 Humlebæk (samme sted som

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

3. Bestyrelsens stillingtagen til udpegning af bestyrelsesmedlemmer ved selvsupplering

3. Bestyrelsens stillingtagen til udpegning af bestyrelsesmedlemmer ved selvsupplering 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Torsdag den 31. maj 2018 kl. 9.30 11.30. Der serveres smørrebrød i slutningen af mødet. Dagsorden 1. Velkommen til den nye bestyrelse 2. Konstituering af

Læs mere

Grundforløb første halve år 2015-2018

Grundforløb første halve år 2015-2018 Grundforløb første halve år 2015-2018 Dansk Engelsk Almen Billedkunst/ Fysik Matematik Naturvidenskabeligt Samfunds- Biologi Idræt sprogforståelse musik grundforløb fag Studieretningsforløb 2½ år Naturvidenskabelige

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013. Referatet blev godkendt. Ingen Referat af bestyrelsesmødet 21/3 2013. Pkt. nr. 2. Overskrift:

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012 12. juni 2012 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Ole Daugbjerg, Danfoss (formand) Tharben Hansen, journalist (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Karen Marie Hougaard, Hørup Centralskole

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 49, tirsdag den 12. september 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallø 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 49, tirsdag den 12. september 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallø 14 i Rungsted Referat 14. september 2017 Bestyrelsesmøde nr. 49, tirsdag den 12. september 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallø 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010.

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010. Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 15.09.10 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl. 21.00), Helle Schütt Rasmussen

Læs mere

KALENDER Januar Februar Marts S 3 S 3. bestyrelsesmøde. M 7 2 T 7 T 7 Kvartalsmøde med Borgmester Kl Sted: Rådhuset i Ringe T 8 F 8 F 8

KALENDER Januar Februar Marts S 3 S 3. bestyrelsesmøde. M 7 2 T 7 T 7 Kvartalsmøde med Borgmester Kl Sted: Rådhuset i Ringe T 8 F 8 F 8 KALENDER 2013 Januar Februar Marts T 1 Nytårsdag F 1 F 1 O 2 L 2 L 2 T 3 Forretningsudvalgsmøde Kl. 19 Sted: Ryslinge F 4 Udsendelse af dagsorden til L 5 S 3 S 3 M 4 6 M 4 10 T 5 Udsendelse af dagsorden

Læs mere

Studie- og evalueringsplan for htx Studieretning: Teknologi, Design og Innovation Klasse: 2.C Periode:

Studie- og evalueringsplan for htx Studieretning: Teknologi, Design og Innovation Klasse: 2.C Periode: Studie- og evalueringsplan for htx Studieretning: Teknologi, Design og Innovation Klasse: 2.C Periode: 2016-2019 Ansvarlig for klassens studieplan: Nader Gry, ng@rybners.dk Obligatoriske fag Underviser

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 12. december 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere