BeoLab Betjeningsvejledning

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BeoLab Betjeningsvejledning"

Transkript

1 BeoLab 3500 Betjeningsvejledning

2 2 F Ø R D U G Å R I G A N G BeoLab 3500 giver dit centrale Bang & Olufsen system en ekstra dimension. Du kan nu spille lige den kilde, du ønsker, på dit centrale system og via din BeoLink-installationen lytte til den i det rum, hvor du har din BeoLab BeoLab 3500 kan både nærbetjenes og fjernbetjenes. Hvis du bruger fjernbetjeningen, har du dog flere muligheder, og med den får du fuldt udbytte af alle funktionerne i BeoLab Med Beo4 fjernbetjeningen kan du styre de daglige afspilningsfunktioner i dit centrale system. Du kan for eksempel få BeoLab 3500 til at vække dig om morgenen. Uanset om du hænger den op på væggen eller placerer den stående på den specialkonstruerede fod (ekstra tilbehør), passer den slanke og elegante BeoLab 3500 godt ind i alle rum, hvor du ønsker at have musik.

3 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E 3 Den separate Opstillingsvejledning, der følger med BeoLab 3500, giver en grundig beskrivelse af, hvordan systemet installeres (BeoLink eller MCL) og BeoLab 3500 gøres klar til brug. Bemærk: Bang & Olufsen tilbyder to forskellige BeoLink fordelingssystemer: MasterLink (ML) og Master Control Link (MCL). Din BeoLab 3500 kan anvendes i begge systemer. 4 Hvad kan BeoLab 3500 gøre for mig Musik i andre rum 6 Fjernbetjening med Beo4 6 Anvendelse af Beo4 fjernbetjeningen 8 Adgang til alle kilder i dit centrale A/V system med Beo4 10 Regulering og fastindstilling af lyden i BeoLab 3500 med Beo4 12 Programmering af Timer-vækning kun for BeoLab Nærbetjening 14 BeoLab 3500 og Timer-styret afspilning tænder automatisk 15 Sådan tændes og slukkes for lyden i BeoLab Sådan aflæses displayet på BeoLab Sådan vælges hvilke oplysninger, displayet på BeoLab 3500 skal vise 18 BeoLab 3500 statusdisplays 20 Beolink 1000 fjernbetjening Sådan bruges Beolink 1000

4 4 M U S I K I A N D R E R U M BeoLab 3500 giver dit centrale Bang & Olufsen system en ekstra dimension: Den giver dig mulighed for at lytte til en hvilken som helst kilde i dit centrale system, du ønsker, i det rum hvor du har din BeoLab Den giver dig mulighed for at styre en række funktioner i dit centrale system fra det rum, hvor du har din BeoLab 3500 ved hjælp af Beo4 fjernbetjeningen. Det er dog også muligt at foretage al fjernbetjening af systemet med Beolink 1000 fjernbetjeningen, se side Du skal blot slutte BeoLab 3500 til din BeoLink-installation, og så kan du også anvende dit centrale Bang & Olufsen system i dette rum. De to aktive BeoLab 3500 højttalere giver dig alle facetter af den kvalitetsstereolyd, der frembringes af dit centrale Bang & Olufsen system. Denne vejledning forklarer hvordan Dit centrale Bang & Olufsen system og din BeoLab 3500 skal forbindes til hinanden med en BeoLink (ML eller MCL) installation. Du kan herefter lytte til enhver kilde i dit centrale musik-, video- eller AV system (og du kan endog betjene den pågældende kilde) i det rum, hvor du har din BeoLab 3500.

5 5 Hvis du anvender Beo4 fjernbetjeningen, kan du: Tænde for en hvilken som helst kilde i dit centrale Bang & Olufsen musik-/videosystem via BeoLab Betjene alle de daglige afspilningsfunktioner for den kilde, der spiller i øjeblikket, via BeoLab Regulere lyden i BeoLab 3500 højttalerne. Programmere en Timer-vækning på din BeoLab Hvis du nærbetjener BeoLab 3500, kan du: Tænde for den kilde i dit centrale Bang & Olufsen system, der spillede sidst eller lytte til den kilde, der spiller i øjeblikket. Inkludere BeoLab 3500 i en Timer-styret afspilning, der er programmeret på dit centrale A/V system. Det vil sige, at systemet tænder for en bestemt kilde på et bestemt tidspunkt, som du har programmeret på dit centrale system.

6 6 F J E R N B E T J E N I N G M E D B E O 4 Beo4 fjernbetjeningen* giver dig mulighed for at betjene alle funktioner i BeoLab Når du nærbetjener BeoLab 3500 direkte på apparatet, kan du enten tænde for den kilde, der sidst spillede i dit centrale Bang & Olufsen system, eller du kan lytte med på den kilde, der spiller i øjeblikket. Med Beo4 fjernbetjeningen er du i stand til at tænde for netop den kilde i dit centrale Bang & Olufsen system (musik eller video), du har lyst til, såvel som at styre de daglige afspilningsfunktioner for den pågældende kilde. De daglige afspilningsfunktioner udføres nøjagtig, som hvis du betjente dit centrale system direkte med Beo4 fjernbetjeningen. Med Beo4 har du mulighed for at programmere en Timer-vækning, som kun udføres på din BeoLab 3500, uanset om du har inkluderet BeoLab 3500 i en programmeret, Timer-styret afspilning, som via dit centrale system tænder alle link-forbundne produkter automatisk på et bestemt tidspunkt og på en bestemt kilde. Desuden er Beo4 nøglen til at foretage en separat regulering af lyden i BeoLab 3500 højttalerne. Hvordan du skal gøre, kan du se på de næste sider Alle betjeninger, som du udfører med Beo4 fjernbetjeningen, bliver modtaget af din BeoLab Via din BeoLink-installation sender BeoLab 3500 dine instrukser videre til dit centrale Bang & Olufsen system.

7 7 TV LIGHT RADIO SAT DVD CD V TAPE RECORD A TAPE TEXT 0 MENU LIST STOP GO EXIT BANG & OLUFSEN * Bemærk: Fjernbetjeningen Beo4 kan købes som ekstra tilbehør hos din Bang & Olufsen forhandler.

8 8 A D G A N G T I L A L L E K I L D E R RADIO CD A TAPE LIST derefter GO TV SAT V TAPE eller 1 0 STOP Musikkilder Tænder for radioen Starter CD-afspilleren Starter båndoptageren Tryk på LIST for at få displayet til at vise PHONO* (grammofon) Tryk for at starte grammofonen Videokilder Tænder for fjernsynet Slår over på satellit-tv Starter videobåndoptageren Tryk for at hoppe gennem programmerne eller fra Track til Track En anden mulighed er at indtaste netop det program-, Track- eller CDnummer, du ønsker, for eksempel Track nummer 10 Tryk for at sætte musik- eller videobåndoptageren, CD-afspilleren eller grammofonen i pausefunktion (Det kan være nødvendigt at trykke på STOP to gange for helt at standse videobåndoptageren, før du kan spole båndet) Du kan finde yderligere anvisninger i højre spalte på næste side *Bemærk: For at få displayet på Beo4 til at vise PHONO skal denne funktion først tilføjes listen over funktioner i Beo4. Se venligst betjeningsvejledningen til Beo4 og afsnittet Tilpasning af Beo4. Du kan via BeoLab 3500 tænde for en hvilken som helst kilde (musik/video) i dit centrale Bang & Olufsen system, du ønsker, og lytte til den i BeoLab 3500 højttalerne. Mens denne kilde spiller, kan du skifte program, lytte til bestemte Tracks, standse og genoptage afspilningen, søge og spole o.s.v. For at slukke for BeoLab 3500 skal du blot kortvarigt trykke på den røde standby-knap på Beo4. Hvis du holder standby-knappen trykket ind i 2 sekunder, slukker du for såvel BeoLab 3500 som dit centrale Bang & Olufsen system. Bemærk: De funktioner, der er nævnt på denne side, kan du kun benytte i forbindelse med BeoLab 3500, hvis den pågældende kilde findes i dit centrale Bang & Olufsen system og under forudsætning af at den pågældende kilde understøtter funktionen.

9 I D I T C E N T R A L E S Y S T E M M E D B E O 4 9 Ekstra funktioner med Beo4 Hvis du trykker lige midt på volumenknappen på fjernbetjeningen Beo4, mens BeoLab 3500 er i standby, svarer det til at trykke på knappen MUTE direkte på BeoLab 3500 (se side 15). For at starte afspilningen af en sekundær musik- eller videobåndoptager i dit centrale Bang & Olufsen system skal du trykke på LIST for at få A.TAPE2* (musikbåndoptager nr. 2) eller V.TAPE2*(videobåndoptager nr. 2) vist i displayet og så trykke på GO. For at skifte mellem mono- og stereolyd eller skifte sprog på et radio-, fjernsyns- eller satellitprogram eller for at skifte lydspor på et videobånd skal du trykke på LIST for at få SOUND* vist i displayet og så trykke på GO flere gange. Hvis du anvender BeoLab 3500 i samme rum som dit centrale Bang & Olufsen system, skal du programmere BeoLab 3500 hertil (i Opstillingsvejledningen kan du se, hvordan du skal gøre). I så fald skal du, hvis du vil starte afspilningen af en kilde i dit centrale Bang & Olufsen system via BeoLab 3500, trykke på: LIST for at få vist LINK* i displayet og derefter på RADIO, CD, A TAPE eller LIST for at få vist LINK* i displayet og derefter på TV, SAT eller V TAPE. *Bemærk: For at få displayet på Beo4 til at vise A.TAPE2, V.TAPE2, SOUND og LINK skal disse først tilføjes listen over funktioner i Beo4. Se venligst betjeningsvejledningen til Beo4 og afsnittet Tilpasning af Beo4. På en musik- eller videobåndoptager og en enkelt-cd-afspiller aktiverer de nedenstående knapper følgende funktioner... Spoler et bånd tilbage; søger baglæns på en CD i en enkelt-cdafspiller Spoler et bånd frem; søger fremad på en CD i en enkelt-cd-afspiller Tryk for at genoptage afspilningen På en multi-cd-afspiller... Tryk for at skifte til den næste eller foregående CD Indtast et CD-nummer direkte for at lytte til en bestemt CD Tryk for at søge fremad på en CD Tryk for at søge baglæns på en CD Tryk kortvarigt for at slukke for BeoLab 3500 ss eller tt GO tt eller ss For at vælge et bestemt Track på en CD... Tryk på LIST for at få TRACK* vist i LIST displayet derefter Indtast et Track-nummer, for 1 eksempel nummer 11 1 *Bemærk: For at få displayet på Beo4 til at vise TRACK skal dette først tilføjes listen over funktioner i Beo4. Se venligst betjeningsvejledningen til Beo4 og afsnittet Tilpasning af Beo til :

10 10 R E G U L E R I N G A F L Y D E N Hæver volumen Sænker volumen Tryk lige midt på volumenknappen for straks at slukke for lyden fra højttalerne, og tryk igen for at få lyden tilbage LIST ss tt LIST derefter GO LIST derefter LIST derefter LIST derefter GO Tryk for at få SPEAKER* vist i displayet Tryk for at regulere balancen mod venstre Tryk for at regulere balancen mod højre Tryk for at få A.SETUP* vist i displayet Tryk for at få BASS vist i displayet Tryk for at få mere bas Tryk for at få mindre bas Tryk for at få TREBLE vist i displayet Tryk for at få mere diskant Tryk for at få mindre diskant Tryk for at få LOUDNSS vist i displayet Tryk for at stille loudness-funktionen på on/off, eller du kan trykke på knappen for at stille loudness-funktionen på on eller på knappen for at stille funktionen på off Du kan regulere lydindstillingerne efter din egen smag og så fastindstille dem, hvis du har lyst til det. Du kan finde yderligere oplysninger herom på næste side... Bemærk: For at få displayet på Beo4 til at vise A.SETUP og SPEAKER, skal disse først tilføjes listen over funktioner i Beo4. Se venligst betjeningsvejledningen til Beo4 og afsnittet Tilpasning af Beo4. Volumen kan reguleres når som helst ved at trykke på eller på Beo4 fjernbetjeningen, eller du kan helt slukke for lyden fra BeoLab 3500 højttalerne ved at trykke lige midt på volumenknappen. Beo4 fjernbetjeningen giver dig mulighed for at regulere den lyd, der kommer ud af BeoLab 3500 højttalerne. Hver gang du trykker på LIST, vil et stikord i displayet på Beo4 vise hvilken regulering, der kan foretages. Alle lydindstillinger bliver stillet tilbage på deres oprindelige indstilling, når du slukker for BeoLab 3500, med mindre du gør din justering til en permanent indstilling af BeoLab Alle de aktuelle lydindstillinger vil blive gemt samtidigt. Bemærk: Lyden i BeoLab 3500 højttalerne justeres helt uafhængigt af dit centrale Bang & Olufsen system. (Hvis det er et MCL-system, og volumen i BeoLab 3500 højttalerne hæves betydeligt, vil volumen i det centrale system dog også blive hævet.)

11 M E D B E O 4 11 Displayet viser den aktuelle volumenindstilling. Volumen kan reguleres i trin af to enheder inden for et område fra 00 til 72. Displayet viser den aktuelle balanceindstilling i dette eksempel er den neutral. Balancen kan reguleres inden for et område på 7 til hver side. Displayet viser den aktuelle basindstilling i dette eksempel er den neutral. Bassen kan reguleres inden for et område fra -7 til +7. Displayet viser den aktuelle diskantindstilling i dette eksempel er den neutral. Diskanten kan reguleres inden for et område fra -7 til +7. Displayet viser den aktuelle loudnessindstilling. Når LOUDNESS lyser konstant, er loudness-funktionen tændt, og når LOUDNESS OFF blinker, er funktionen slukket. Du skal gøre sådan for at gemme dine nye lydindstillinger som en permanent indstilling af BeoLab Tryk for at få S.STORE (fastindstilling af lyd) vist i displayet Tryk for at fastindstille dine nye lydindstillinger som en permanent indstilling af dine BeoLab 3500 højttalere LIST derefter GO

12 12 P R O G R A M M E R I N G A F T I M E R - V Æ K N I N G til MENU 0 9 derefter GO Tryk på MENU for at programmere en Timer-vækning ON -:-- kommer frem i displayet på BeoLab Indtast eller ret det tidspunkt, hvorpå du ønsker at blive vækket Tryk på GO for at fastindstille din Timer-vækning STORED (fastindstilliet) kommer frem i displayet på BeoLab 3500 Gentag din seneste Timer-vækning... MENU GO derefter GO Tryk på MENU for at programmere en Timer-vækning Tryk på GO for at gentage en tidligere Timer-vækning ON 7:00 kommer frem i displayet på BeoLab Tryk på GO for at fastindstille din Timer-vækning STORED (fastindstillet) kommer frem i displayet på BeoLab 3500 For at forlade en programmering af en Timervækning... EXIT eller Tryk på EXIT eller standby-knappen for at forlade programmeringsfunktionen uden at fastindstille en Timer-vækning *Bemærk: Det er kun muligt at programmere en Timer-vækning i et BeoLink Master Link system. Funktionen kan ikke anvendes i et MCL-baseret system. Du kan få BeoLab 3500 til at vække dig om morgenen. Brug Beo4 fjernbetjeningen til at programmere en Timer-vækning på BeoLab 3500, som kun udføres på BeoLab 3500*. En programmeret Timer-vækning udføres kun en enkelt gang. Lige som på et vækkeur bliver den slettet, når den er udført. Når du først har programmeret een Timervækning, vil BeoLab 3500 næste gang automatisk foreslå det tidspunkt, du indtastede for din sidste Timer-vækning, i displayet. Hvis du ønsker at få BeoLab 3500 til at vække dig hver morgen, kan du programmere en Timer-styret afspilning på dit centrale A/V system denne programmering tænder automatisk de link-forbundne produkter på et bestemt tidspunkt på en bestemt kilde. Den Timer-styrede afspilningsfunktion udføres dog kun på de produkter, du har valgt at inkludere i funktionen. Se venligst side 14 i denne vejledning samt betjeningsvejledningen til dit centrale A/V system for yderligere vejledning. Den Timer-vækning, du programmerer på en BeoLab 3500, kan dog tilsidesætte en Timerstyret afspilning, du har programmeret. For eksempel: Hvis din Timer-styrede afspilning er programmeret til at begynde klokken 7 om morgenen, og du programmerer din Timer-vækning til klokken 9 om morgenen, bliver den Timer-styrede afspilning tilsidesat. Hvis du imidlertid programmerer din Timervækning til klokken 5 om morgenen og din Timer-styrede afspilning er programmeret til at begynde klokken 7, vil begge Timerfunktioner blive udført.

13 M E D B E O 4 13 BeoLab 3500 er klar til, at du kan indtaste et tidspunkt for din vækning. Du har nu fastindstillet din vækning. Du har nu slettet din vækning. Det tidspunkt, du har indtastet, er ikke korrekt, og du skal blot indtaste et andet tidspunkt. For at slette en Timer-vækning skal du gøre følgende... Tryk på MENU for at se din Timervækning Tryk STOP for at slette din Timervækning Tryk GO for helt at slette den MENU STOP GO Bemærk venligst: Ud over at vælge tidspunkt for Timer-vækningen kan du også vælge en bestemt kilde, som Timer-funktionen skal tænde for, når den aktiveres. Når du har trykket MENU for at programmere en Timerfunktion, kan du dernæst trykke på f.eks. CD eller Radio samt eventuelt indtaste et programnummer og derefter trykke GO. Dernæst indtaster du tidspunktet for din Timer-vækning og trykker GO for at gemme den.

14 14 N Æ R B E T J E N I N G BeoLab 3500 og Timer-styret afspilning... Hvis du har programmeret dit centrale Bang & Olufsen system til at begynde at spille automatisk (udføre en Timer-styret afspilning), for eksempel for at vække dig om morgenen, kan du også tænde for lyden i BeoLab 3500 højttalerne. Du kan afbryde den Timer-styrede afspilningsfunktion lokalt, således at lyden fra BeoLab 3500 ikke bliver tændt: Rør ved TIMER-knappen, og du kan så se den aktuelle Timer-indstilling for BeoLab 3500 i displayet. Mens den aktuelle indstilling bliver vist i displayet, kan du røre ved TIMER-knappen igen for at ændre funktionen fra Timer On (Timer-styret afspilning) til No Timer (ingen Timer-styret afspilning) eller omvendt. Bemærk: Den Timer-styrede afspilningsfunktion findes ikke i alle Bang & Olufsen systemer. Se venligst betjeningsvejledningen for netop dit centrale A/V system. Fjernbetjening af Timer-styret afspilning og BeoLab Når BeoLab 3500 er i standby, kan du bruge Beo4 fjernbetjeningen til at ekskludere eller inkludere BeoLab 3500 højttalerne i en Timerstyret afspilningsfunktion. Tryk på LIST for at få vist SHIFT* i displayet på Beo4, og tryk så på 0 for at skifte mellem TIMER ON og NO TIMER. *BEMÆRK: Du skal først tilføje SHIFT (skift) til listen over ekstra funktioner i Beo4. Se venligst betjeningsvejledningen til Beo4 og afsnittet Tilpasning af Beo4 for yderligere vejledning. Display og nærbetjeningspanel på BeoLab 3500 Hvis BeoLab 3500 højttalerne er inkluderet i en Timer-styret afspilning, er dette angivet af en lille rød lampe i TIMER-knappen til venstre på BeoLab Displayet viser, at BeoLab 3500 er inkluderet i en Timer-styret afspilningsfunktion. Displayet viser, at BeoLab 3500 nu er ekskluderet fra en Timer-styret afspilningsfunktion den starter ikke automatisk som programmeret på dit centrale A/V system.

15 15 Sådan tændes og slukkes for lyden Knappen til højre på BeoLab 3500, der er mærket MUTE, giver dig mulighed for at lytte med på en kilde i dit centrale Bang & Olufsen system, der spiller i øjeblikket. Hvis der ikke er nogen kilde, der spiller, når du rører ved MUTE, vil BeoLab 3500 tænde for den kilde, der sidst blev afspillet i dit centrale system*. Når du rører ved MUTE, vil lyden fra dit centrale system under alle omstændigheder straks kunne høres i BeoLab 3500 højttalerne. Hvis du kort berører MUTE igen, slukkes BeoLab 3500 (en rød standby-lampe (standby betyder, at apparatet er slukket men klar til brug) tændes i displayet). Holder du fingeren på knappen i to sekunder, vil såvel BeoLab 3500 som dit centrale Bang & Olufsen system blive slukket samtidigt. Når du tænder for BeoLab 3500 på denne måde, kommer lyden kun ud af BeoLab 3500 højttalerne højttalerne i dit centrale system vil ikke blive tændt. *Bemærk: I et BeoLink ML system tænder du for det radio- (eller fjernsynsprogram), der sidst blev afspillet. I et MCL-baseret system tænder du for den musikkilde, der sidst blev afspillet.

16 16 D I S P L A Y E T P Å B E O L A B Sådan aflæses displayet Det røde display på BeoLab 3500 justeres automatisk efter lysforholdene i rummet. Det kan derfor let aflæses på afstand. BeoLab 3500 displayet giver dig oplysninger om de betjeninger, du udfører, og det kan indstilles til permanent at give dig oplysninger om den kilde, du lytter til. Desuden har det en alternativ urfunktion, som du efter ønske kan stille på on (tændt) eller off (slukket). Du kan indstille displayet til at give de oplysninger, som du synes, du har mest brug for. Se venligst næste side... Bemærk: På side kan du finde yderligere oplysninger om de forskellige statusdisplayvisninger, som du kan få frem i din BeoLab Urfunktionen i BeoLab 3500 er tændt: klokken er kvart over ti om aftenen. Bemærk: Den alternative urfunktion i displayet på BeoLab 3500 skal være understøttet af en urfunktion i dit centrale system for at kunne anvendes. Det er ikke alle Bang & Olufsen musiksystemer, der er udstyret med denne funktion. Kontakt venligst din Bang & Olufsen forhandler for yderligere oplysninger.

17 17 Hvad skal displayet vise? For at indstille displayet til at give de oplysninger, du ønsker, skal du gøre følgende: Hold fingeren på TIMER-knappen, mens du kortvarigt berører MUTE -knappen nogle gange. Displayet viser først stikordet for den aktuelle indstilling. Hvis du igen berører MUTE kortvarigt, vil stikordet i displayet skifte. Bliv ved med at berøre MUTE på denne måde, indtil stikordet for den indstilling, du ønsker, bliver vist i displayet. Slip så begge knapper. CLOCK 2 (UR 2...) Når BeoLab 3500 er slået over på standby, viser displayet klokkeslættet, og den røde standby-lampe er tændt. Tidsangivelsen forbliver tændt, når BeoLab 3500 spiller, men når du foretager en betjening af BeoLab 3500 (enten direkte på apparatet eller med fjernbetjeningen), giver displayet en kort statusoplysning om den pågældende betjening. Dette er den indstilling, displayet har fra fabrikken. NO CLOCK (INTET UR...) Der står ikke nogen tidsangivelse i BeoLab 3500 displayet. I standby viser displayet kun den røde standbylampe. Når BeoLab 3500 spiller, viser displayet dig permanent en status over, hvad der sker. Denne indstilling bør vælges, hvis dit centrale Bang & Olufsen system ikke understøtter urfunktionen. CLOCK 1 (UR 1...) Når BeoLab 3500 er slået over på standby, viser displayet klokkeslættet, og den røde standby-lampe er tændt. Når BeoLab 3500 spiller, viser displayet dig permanent en status over, hvad der sker.

18 18 B E O L A B Du lytter til radioprogram nummer 3. Du lytter til Track nummer 1 på båndet i din musikbåndoptager. Du lytter til Track nummer 12 på en CD i en enkelt-cdafspiller. Du lytter til CD nummer 3 og Track nummer 4 på en CD i en multi-cd-afspiller. Du lytter til pladen på din grammofon. Du lytter til dit fjernsynsprogram nummer 3. Du lytter til dit satellit-tv program nummer 12. Du lytter til Track nummer 1 på båndet i din videobåndoptager. RECORD (optag) blinker tre gange i displayet for at fortælle dig, at en optagelse er i gang. For ikke at ødelægge optagelsen vil systemet i stedet automatisk Hvis det er din sekundære musikbåndoptager, der spiller, vil displayet vise A.TP2 i stedet for A.TAPE. Hvis det er din sekundære videobåndoptager, der spiller, vil displayet vise V.TP2 i stedet for V.TAPE. slå over på den kilde, der bliver optaget fra, og du kan høre den pågældende kilde i BeoLab 3500 højttalerne.

19 S T A T U S D I S P L A Y S 19 De dobbelte pile, der peger mod venstre <<, viser, at båndet er ved at blive spolet tilbage. De dobbelte pile, der peger mod højre >>, viser, at båndet er ved at blive spolet frem. De to pile, der peger henholdsvis mod venstre og højre < >, viser, at kilden er standset. Hvis der ikke er lagt en CD i din CD-afspiller, når du trykket på CD-knappen, vil displayet minde dig om at ilægge en, idet ordene LOAD DISC (ILÆG CD) blinker tre gange. Hvis der ikke er lagt et bånd i din musik- eller videobåndoptager, når du trykker på A.TAPE- eller V.TAPEknappen, vil displayet minde dig om at ilægge et, idet ordene LOAD TAPE (ILÆG BÅND) blinker tre gange. Hvis der ikke er lagt nogen plade på din grammofon, når du tænder for den, vil displayet minde dig om at lægge en på, idet ordene LOAD RECORD (LÆG PLADE PÅ) blinker tre gange. Bemærk: Disse 3 displays viser alle A.TAPE for musikbåndoptageren. Du vil dog også kunne opleve, at stopangivelsen < > såvel som de dobbelte pile << og >>, der angiver søge og spolefunktioner, bliver vist med angivelsen V.TAPE eller CD foran.

20 20 B E T J E N I N G M E D B E O L I N K til RADIO CD PHONO A.TAPE TV SAT V.TAPE eller eller 0 9 STOP PLAY Musikkilder... Tænder for radioen Starter CD-afspilleren Starter grammofonen Starter grammofonen Videokilder... Tænder for fjernsynet Slår over på satellit-tv Starter videobåndoptageren Tryk for at hoppe gennem programmerne eller fra Track til Track En anden mulighed er at indtaste netop det program- eller Track nummer, du ønsker Tryk for at sætte musik- eller videobåndoptageren, CD-afspilleren eller grammofonen på pause (Du skal trykke på STOP to gange for helt at standse videobåndoptageren, før du kan spole båndet) Spoler et bånd tilbage; søger baglæns på en CD Spoler et bånd frem; søger fremad på en CD Tryk for at genoptage afspilningen Tryk kortvarigt for at slukke for BeoLab 3500 Du kan via BeoLab 3500 tænde for en hvilken som helst kilde (musik/video) i dit centrale Bang & Olufsen system, du ønsker, og lytte til den i BeoLab 3500 højttalerne. Din Beolink 1000 kan styre dit centrale system, du kan skifte program, lytte til bestemte Tracks, standse og genoptage en afspilning, søge og spole o.s.v. Du kan også regulere lyden i dine BeoLab 3500 højttalere med Beolink For at slukke for BeoLab 3500 skal du kortvarigt trykke på standby-knappen, og du skal trykke på standby-knappen i 2 sekunder for at slukke for såvel BeoLab 3500 som dit centrale Bang & Olufsen system. Bemærk: De funktioner, der er nævnt på denne side, kan du kun benytte i forbindelse med din BeoLab 3500, hvis den pågældende kilde findes i dit centrale Bang & Olufsen system og under forudsætning af at den pågældende kilde understøtter funktionen.

21 21 Ekstra funktioner med Beolink Hvis du trykker på MUTE-knappen på Beolink fjernbetjeningen, mens BeoLab 3500 er i standby, svarer det til at trykke på knappen MUTE direkte på BeoLab 3500 (se side 15). Programmer en Timer-vækning ved at trykke på MENU, og brug derefter taltasterne til at indtaste din vækning, som derefter udføres separat på BeoLab 3500 (se side 12 for yderligere oplysninger om Timervækning). For at starte afspilningen af en sekundær musik- eller videobåndoptager i dit centrale Bang & Olufsen system skal du trykke på SHIFT (skift) og derefter på A.TAPE (musikbåndoptager) eller V.TAPE (videobåndoptager). For at skifte mellem mono- og stereolyd eller skifte sprog på et radio-, fjernsyns- eller satellitprogram eller for at skifte lydspor på et videobånd skal du trykke på SHIFT og derefter på SOUND (lyd) flere gange. Hvis du anvender BeoLab 3500 i samme rum som dit centrale Bang & Olufsen system, skal du programmere BeoLab 3500 hertil (i Opstillingsvejledningen kan du se, hvordan du skal gøre). I så fald skal du, hvis du vil starte afspilningen af en kilde i dit centrale Bang & Olufsen system via BeoLab 3500, trykke på: LINK og derefter på RADIO, CD, A.TAPE eller PHONO eller LINK, AV og derefter på TV, SAT eller V.TAPE. Hæver volumen Sænker volumen Slukker straks for lyden fra højttalerne Tryk igen for at få lyden tilbage Tryk flere gange indtil displayet viser den lydregulering, du ønsker at foretage Reguler derefter lyden efter din egen smag... Hæver indstillingen, tænder for loudness-funktionen Sænker indstillingen, slukker for loudness-funktionen Regulerer balancen mod venstre Regulerer balancen mod højre Reguler de forskellige lydindstillinger efter egen smag og... Tryk derefter på disse knapper for at gemme dine nye lydindstillinger som en permanent indstilling af BeoLab 3500 MENU SOUND derefter eller eller SOUND STORE STORE

22

23

24 Printed in Denmark by Bogtrykkergården a-s, Struer

ENTER v/henriksens ELEKTRO

ENTER v/henriksens ELEKTRO B E O L A B 2 0 0 0 1 BeoLab 2000 giver Deres centrale Bang & Olufsen system en ekstra dimension. De kan nu spille den musik- eller videokilde De ønsker på Deres centrale system og lytte til det via Deres

Læs mere

BeoLink Passive. Betjeningsvejledning

BeoLink Passive. Betjeningsvejledning BeoLink Passive Betjeningsvejledning B E O L I N K P A S S I V E 1 Med et BeoLink Passive system og et par passive Bang & Olufsen højttalere, kan De give Deres Bang & Olufsen hovedrumssystem en ekstra

Læs mere

BeoLab 3500. Betjeningsvejledning

BeoLab 3500. Betjeningsvejledning BeoLab 3500 Betjeningsvejledning 2 F Ø R D U G Å R I G A N G BeoLab 3500 giver dit centrale Bang & Olufsen system en ekstra dimension. Du kan nu spille lige den kilde, du ønsker, på dit centrale system

Læs mere

Betjeningsvejledning. BeoLab 2000 giver Deres centrale Bang & Olufsen system en ekstra dimension.

Betjeningsvejledning. BeoLab 2000 giver Deres centrale Bang & Olufsen system en ekstra dimension. B E O L A B 2 0 0 0 1 BeoLab 2000 giver Deres centrale Bang & Olufsen system en ekstra dimension. De kan nu spille den musik- eller videokilde De ønsker på Deres centrale system og lytte til det via Deres

Læs mere

Betjeningsvejledning

Betjeningsvejledning B E O S O U N D C E N T U R Y 1 BeoSound Century er et fascinerende lille og dog forbløffende kraftigt musiksystem med indbyggede højttalere og tre integrerede audiokilder: CD-afspiller, radio og kassettebåndoptager.

Læs mere

Betjeningsvejledning

Betjeningsvejledning B E O C E N T E R 2 3 0 0 1 BeoCenter 2300 er et fuldt integreret musiksystem med radio, CD-afspiller og højttalere i ét. Det kan placeres hvor som helst De ønsker musik på væggen i det specielt konstruerede

Læs mere

BeoSound Vejledning

BeoSound Vejledning BeoSound 3000 Vejledning BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Din nøgle

Læs mere

BeoSound 3000. Vejledning

BeoSound 3000. Vejledning BeoSound 3000 1 Vejledning BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Denne vejledning indeholder 3 Der findes to vejledninger, du kan læse for at lære dit Bang & Olufsen produkt at kende. Vejledning

Læs mere

ENTER v/henriksens ELEKTRO

ENTER v/henriksens ELEKTRO B E O C E N T E R 2 3 0 0 BeoCenter 2300 er et fuldt integreret musiksystem med radio, CD-afspiller og højttalere i ét. Det kan placeres hvor som helst De ønsker musik på væggen i det specielt konstruerede

Læs mere

Betjeningen af Deres BeoCenter 9300 er nem og behagelig. Hvis De ønsker det, kan De faktisk betjene hele systemet fra Deres lænestol.

Betjeningen af Deres BeoCenter 9300 er nem og behagelig. Hvis De ønsker det, kan De faktisk betjene hele systemet fra Deres lænestol. B E O C E N T E R 9 3 0 0 1 Betjeningen af Deres BeoCenter 9300 er nem og behagelig. Hvis De ønsker det, kan De faktisk betjene hele systemet fra Deres lænestol. BeoCenter 9300 indeholder en FM/AMradio,

Læs mere

Betjeningsvejledning. BeoSound Ouverture er et fuldt integreret musiksystem med radio, CDafspiller og kassettebåndoptager i ét.

Betjeningsvejledning. BeoSound Ouverture er et fuldt integreret musiksystem med radio, CDafspiller og kassettebåndoptager i ét. B E O S O U N D O U V E R T U R E 1 P R I N C I P L E S O F O P E R A T I O N BeoSound Ouverture er et fuldt integreret musiksystem med radio, CDafspiller og kassettebåndoptager i ét. Systemet kan placeres

Læs mere

Indhold. Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper

Indhold. Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Beo4 Vejledning Indhold 3 Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4 Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Tilpasning af Beo4, 9 Sådan konfigureres

Læs mere

BeoSound Vejledning

BeoSound Vejledning BeoSound 9000 Vejledning BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Vejledningen

Læs mere

BeoVision 3. Vejledning

BeoVision 3. Vejledning BeoVision 3 Vejledning BeoVision 3 Guide BeoVision 3 Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Vejledningen Håndbogen

Læs mere

Betjeningsvejledning. Deres BeoVision MX 4002 er det første fjernsyn, der er konstrueret specielt til brug i BeoLink systemet.

Betjeningsvejledning. Deres BeoVision MX 4002 er det første fjernsyn, der er konstrueret specielt til brug i BeoLink systemet. B E O V I S I O N M X 4 0 0 2 1 Deres BeoVision MX 4002 er det første fjernsyn, der er konstrueret specielt til brug i BeoLink systemet. Gennem BeoVision MX 4002 kan De lytte til enhver musikkilde i hovedmusiksystemet

Læs mere

ENTER v/henriksens ELEKTRO

ENTER v/henriksens ELEKTRO B E O S O U N D O U V E R T U R E 1 P R I N C I P L E S O F O P E R A T I O N BeoSound Ouverture er et fuldt integreret musiksystem med radio, CDafspiller og kassettebåndoptager i ét. Systemet kan placeres

Læs mere

BeoVision 3. Vejledning. CENTER v/henriksens ELEKTR

BeoVision 3. Vejledning. CENTER v/henriksens ELEKTR BeoVision 3 Vejledning BeoVision 3 Guide BeoVision 3 Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Vejledningen Til

Læs mere

Beo4 1. Brugervejledning

Beo4 1. Brugervejledning Beo4 1 Brugervejledning I N D H O L D 3 Om Beo4 og denne vejledning Denne vejledning beskriver betjeningsprincipperne for Beo4 fjernbetjeningen, og den forklarer, hvordan du indretter Beo4, så den passer

Læs mere

Betjeningsvejledning. Dem at vælge, hvad De har mest lyst til.

Betjeningsvejledning. Dem at vælge, hvad De har mest lyst til. B E O S O U N D 9 0 0 0 1 BeoSound 9000, der er en -afspiller med indbygget radio, er det ultimative musiksystem. En teknologisk nyskabelse og et håndværksmæssigt mesterværk såvel som et smukt stykke kunst.

Læs mere

BeoVision Avant. Vejledning

BeoVision Avant. Vejledning BeoVision Avant Vejledning BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Vejledningen

Læs mere

BeoLab 3500. Vejledning

BeoLab 3500. Vejledning BeoLab 3500 Vejledning CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ADVARSEL: For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken låg eller bagside fjernes. Brugeren bør ikke selv servicere interne dele

Læs mere

Betjeningsvejledning

Betjeningsvejledning B E O V I S I O N M X 1 Deres BeoVision MX fjernsyn er konstrueret til at give Dem ukompliceret nydelse og fornøjelse i mange år. Alle betjeninger udføres let med fjernbetjeningen Beo4. Alt fra de daglige

Læs mere

BeoVision Avant. Vejledning. CENTER v/henriksens ELEKTR

BeoVision Avant. Vejledning. CENTER v/henriksens ELEKTR BeoVision Avant Vejledning BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Vejledningen

Læs mere

BeoSound 1. Brugervejledning

BeoSound 1. Brugervejledning BeoSound 1 1 Brugervejledning Et bærbart musikanlæg 3 Du kan placere din BeoSound 1, hvor du ønsker det. Det kompakte design gør, at du kan tage den med overalt. BeoSound 1 giver dig en enestående lydoplevelse,

Læs mere

Betjeningsvejledning

Betjeningsvejledning B E O V I S I O N M S 1 Deres BeoVision MS 6000 fjernsyn konstrueret til at give Dem ukompliceret nydelse og fornøjelse i mange år. Alle betjeninger udføres let med fjernbetjeningen Beo4. Alt fra de daglige

Læs mere

Betjeningsprincipper for Beo4 4 Sådan bruges Beo4 fjernbetjeningen

Betjeningsprincipper for Beo4 4 Sådan bruges Beo4 fjernbetjeningen Beo4 Vejledning I N D H O L D 3 Om Beo4 og denne vejledning Denne vejledning beskriver betjeningsprincipperne for Beo4 fjernbetjeningen, og den forklarer, hvordan du indretter Beo4, så den passer til

Læs mere

BeoLink Wireless 1. Vejledning

BeoLink Wireless 1. Vejledning BeoLink Wireless 1 Vejledning CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ADVARSEL: For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken låg eller bagside fjernes. Produktet indeholder ingen dele, som

Læs mere

BeoVision 1. Vejledning

BeoVision 1. Vejledning BeoVision 1 Vejledning Vejledningens indhold 3 Nedenstående er et indeks over håndbogens indhold med sidehenvisninger: Opsætning af BeoVision 1, 4 Tilslutning af tv-kabler, 5 Tilslutning af en BeoCord

Læs mere

BeoSound 1. Vejledning

BeoSound 1. Vejledning BeoSound 1 Vejledning Et bærbart musikanlæg 3 Du kan placere din BeoSound 1, hvor du ønsker det. Det kompakte design gør, at du kan tage den med overalt. BeoSound 1 giver dig en enestående lydoplevelse,

Læs mere

Betjeningsvejledning. Tryk på en knap på fjernbetjeningen Beo4 kun én!

Betjeningsvejledning. Tryk på en knap på fjernbetjeningen Beo4 kun én! B E O V I S I O N A V A N T 1 Tryk på en knap på fjernbetjeningen Beo4 kun én! Med majestætisk elegance drejer BeoVision Avant videosystemet sig om imod Dem, forhænget glider til side og De har billeder

Læs mere

Betjeningstillæg C-HD207CX

Betjeningstillæg C-HD207CX Betjeningstillæg C-HD207CX 1.1 - Sådan virker det På denne modtager er det muligt at betjene enheden via et Bang & Olufsen TV. Den originale fjernbetjening fungerer stadig helt normalt, men den er dog

Læs mere

Indhold. Brug Beo4 fjernbetjeningen, 3. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 4 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper

Indhold. Brug Beo4 fjernbetjeningen, 3. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 4 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Beo4 Vejledning Indhold Brug Beo4 fjernbetjeningen, 3 Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 4 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Tilpas Beo4, 5 Tilføj en ekstra 'knap' Flyt

Læs mere

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront 1 Medier & introduktion: Tillykke med dit nye music hall anlæg. Med AV2.1 har du let adgang til

Læs mere

Betjeningsvejledning. For at kunne betjene alle funktioner i BeoCord V 8000 skal du bruge fjernbetjeningen Beo4.

Betjeningsvejledning. For at kunne betjene alle funktioner i BeoCord V 8000 skal du bruge fjernbetjeningen Beo4. B E O C O R D V 8 0 0 0 1 Videobåndoptageren BeoCord V 8000 indeholder alle Bang & Olufsens kendte kvaliteter: fremragende lyd og billede samt let og enkel betjening. BeoCord V 8000 er konstrueret til

Læs mere

BeoCenter 1. Vejledning

BeoCenter 1. Vejledning BeoCenter 1 Vejledning Vejledningens indhold 3 Nedenstående er et indeks over indholdet af den separate håndbog med sidehenvisninger: Opsætning af BeoCenter 1, 4 Tilslutning af tv-kabler, 5 Tilslutning

Læs mere

BeoCenter 2. Vejledning

BeoCenter 2. Vejledning BeoCenter 2 Vejledning Indhold 3 Denne vejledning forklarer, hvordan du betjener BeoCenter 2. Vejledningen fører dig gennem de betjeningsmuligheder, der er tilgængelige for dit system. Alle instruktioner

Læs mere

BeoSound 3000. Håndbog

BeoSound 3000. Håndbog BeoSound 3000 Håndbog BeoSound 3000 det komplet integrerede musiksystem Hver gang du rækker hånden frem for at betjene BeoSound 3000, åbner glasdørene sig som ved et trylleslag og lokker dig ind i musikkens

Læs mere

ENTER v/henriksens ELEKTRO

ENTER v/henriksens ELEKTRO B E O C O R D V 8 0 0 0 Videobåndoptageren BeoCord V 8000 indeholder alle Bang & Olufsens kendte kvaliteter: fremragende lyd og billede samt let og enkel betjening. BeoCord V 8000 er konstrueret til brug

Læs mere

BeoCenter 2. Vejledning

BeoCenter 2. Vejledning BeoCenter 2 Vejledning Indhold 3 Denne vejledning forklarer, hvordan du betjener BeoCenter 2. Vejledningen fører dig gennem de betjeningsmuligheder, der er tilgængelige for dit system. Alle instruktioner

Læs mere

Indhold. Brug Beo4 fjernbetjeningen, 3. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 4 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper

Indhold. Brug Beo4 fjernbetjeningen, 3. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 4 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Beo4 Vejledning Indhold Brug Beo4 fjernbetjeningen, 3 Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 4 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Tilpas Beo4, 5 Tilføj en ekstra 'knap' Flyt

Læs mere

ANTENNE For den bedste modtagelse, bør FM antennen benyttes.

ANTENNE For den bedste modtagelse, bør FM antennen benyttes. 1. Funktionsvælger CD/BÅND (OFF)/RADIO 2. FM-stereo vælger 3. FM antenne 4. CD låge 5. Stations søgehjul 6. Bass Boost søgehjul 7. CD springe/søge frem 8. CD springe/søge tilbage 9. CD programmerings knap

Læs mere

BeoSound 3200. Vejledning

BeoSound 3200. Vejledning BeoSound 3200 Vejledning Indhold 3 Introduktion af dit Bang & Olufsen musiksystem, 4 Lær dit musiksystem at kende, find ud af, hvordan knapperne er placeret på betjeningspanelet, forstå og foretag ændringer

Læs mere

B&O. Scart Stick DVB-T modtager manual. Kompatibel

B&O. Scart Stick DVB-T modtager manual. Kompatibel B&O Kompatibel Scart Stick DVB-T modtager manual 1 Sådan virker det... 2 2 Indstillinger af modtageren... 3 3 Betjening af modtageren... 4 4 Sådan anvendes BeoLink 1000... 7 5 Reklamation... 8 1- Sådan

Læs mere

BeoVision 8. Vejledning

BeoVision 8. Vejledning BeoVision 8 Vejledning Vejledningen og håndbogen Denne vejledning indeholder oplysninger om den daglige brug af dit Bang & Olufsen produkt. Håndbogen indeholder oplysninger om mere avanceret betjening,

Læs mere

BeoSound 3200. Vejledning

BeoSound 3200. Vejledning BeoSound 3200 Vejledning Indhold 3 Introduktion af dit Bang & Olufsen musiksystem, 4 Lær dit musiksystem at kende, find ud af, hvordan knapperne er placeret på betjeningspanelet, forstå og foretag ændringer

Læs mere

Light Control LC 2. Vejledning

Light Control LC 2. Vejledning Light Control LC 2 Vejledning L Y S K O N T R O L L C 2 Lyskontrol LC 2 er let at installere og kræver kun en let berøring, eller et signal fra en fjernbetjeningsenhed for at styre Deres lys. LC 2 kan

Læs mere

Trio Zap 3 i 1 Universal fjernbetjening

Trio Zap 3 i 1 Universal fjernbetjening Front Cover Trio Zap 3 i 1 Universal fjernbetjening Gode Råd Det er forbudt teknisk at ændre dette produkt eller på nogen anden måde at manipulere med dette, p.g.a. ophavsretsligeog sikkerhedsmæssige grunde.

Læs mere

Betjeningsvejledning. Tryk på en knap på fjernbetjeningen Beo4 kun én!

Betjeningsvejledning. Tryk på en knap på fjernbetjeningen Beo4 kun én! B E O V I S I O N A V A N T 1 Tryk på en knap på fjernbetjeningen Beo4 kun én! Med majestætisk elegance drejer BeoVision Avant fjernsynet sig om imod Dem, forhænget glider til side og De har billeder på

Læs mere

Indhold Klik på en overskrift for at gå til kapitlet

Indhold Klik på en overskrift for at gå til kapitlet BeoRemote One Indhold Klik på en overskrift for at gå til kapitlet Daglig brug Introduktion til BeoRemote One og vejledningen, 3 Brug BeoRemote One, 4 BeoRemote One i detaljer, 5 Få adgang til dit indhold

Læs mere

Adaptive Sound Technology. Tillæg

Adaptive Sound Technology. Tillæg Adaptive Sound Technology Tillæg Førstegangsopsætning af fjernsynet Dit system er udstyret med Adaptive Kort beskrivelse af førstegangsopsætning Sound Technology, der giver dig den optimale lydoplevelse

Læs mere

BeoSound 9000. Håndbog

BeoSound 9000. Håndbog BeoSound 9000 Håndbog PAS PÅ: For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken låg eller bagside fjernes. Indeholder ingen dele, som brugeren selv kan servicere. Servicearbejde henvises til kvalificeret

Læs mere

Beolink kompatibel OneRemote DAB/ FM tuner OneRemote Type 2612

Beolink kompatibel OneRemote DAB/ FM tuner OneRemote Type 2612 Beolink kompatibel OneRemote DAB/ FM tuner OneRemote Type 2612 Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface modules that allow third party equipment

Læs mere

Din brugermanual BANG & OLUFSEN BEOCOM 2 http://da.yourpdfguides.com/dref/2465365

Din brugermanual BANG & OLUFSEN BEOCOM 2 http://da.yourpdfguides.com/dref/2465365 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Betjeningstillæg C-HD209CX

Betjeningstillæg C-HD209CX Betjeningstillæg C-HD209CX 1.1 - Sådan virker det På denne modtager er det muligt at betjene enheden via et Bang & Olufsen TV. Den originale fjernbetjening fungerer stadig helt normalt, men den er dog

Læs mere

BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO

BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO INDHOLD Funktioner... 3 Produkt beskrivelse... 4 DAB Tilstand... 4 FM Tilstand... 7 Alarm indstilling... 8 Standby... 10 2 Funktioner 1 STAND BY Tænd / Sluk radioen ON or

Læs mere

BeoSound Håndbog

BeoSound Håndbog BeoSound 3000 Håndbog BeoSound 3000 det fuldt integrerede musiksystem Når du rækker hånden ud for at betjene BeoSound 3000, glider glasdørene på magisk vis til side og inviterer dig indenfor i musikken.

Læs mere

Din personlige fjernbetjening

Din personlige fjernbetjening Beo5 Vejledning Din personlige fjernbetjening Med Beo5 fjernbetjeningen får du let adgang til Bang & Olufsen produkter i dit hjem. Når du køber en Beo5, programmerer Bang & Olufsen forhandleren den, så

Læs mere

TP200 TP TUBE. Brugervejledning. HDsx. High Definition Sound Expansion

TP200 TP TUBE. Brugervejledning. HDsx. High Definition Sound Expansion TP200 Brugervejledning HDsx High Definition Sound Expansion TP TUBE (( ( TILSLUTNINGER 230V Kassen indeholder: 1 x TP200 højttaler 1 x Netledning 230V (2m) 1 x Bordstand 1 x Brugervejledning AUX Alle lydkilder

Læs mere

Indhold. Skærmmenuer, 42 Oversigt over skærmmenuer.

Indhold. Skærmmenuer, 42 Oversigt over skærmmenuer. HDR 2 Vejledning Indhold 3 Præsentation af harddiskoptageren og Beo4, 4 Find ud af, hvordan du betjener harddiskoptageren med Beo4 fjernbetjeningen og henter menuerne frem på fjernsynsskærmen. Daglig

Læs mere

Brugervejledning. OneRemote EXT Converter. Beokompatible funktioner

Brugervejledning. OneRemote EXT Converter. Beokompatible funktioner OneRemote EXT Converter Type 34003117 Brugervejledning Beokompatible funktioner AirTies AIR 7100 AirTies AIR 7120 AirTies AIR 7124 AirTies AIR 7130 AirTies AIR 7134 34003117u1 Daglig betjening med Beo4,

Læs mere

BeoLab 5. Vejledning

BeoLab 5. Vejledning BeoLab 5 Vejledning Dette produkt opfylder betingelserne i EU-direktiverne 89/336 og 73/23. FORSIGTIG: For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken dæksel (eller bagside) fjernes. Indeholder

Læs mere

OneRemote INT Converter. Type Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Triax C-209 CX u2

OneRemote INT Converter. Type Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Triax C-209 CX u2 OneRemote INT Converter Type 30012714 Brugervejledning Betjening med Bang & Olufsen Triax C-209 CX 30012714u2 Daglig betjening med Beo4, Beo5, Beo6 Afspille og optage betjening OO OK Q EPG E Previous WR

Læs mere

D. AFSPILLER INTERFACEADAPTER KS-PD500 Inden denne adapter anvendes

D. AFSPILLER INTERFACEADAPTER KS-PD500 Inden denne adapter anvendes D. AFSPILLER INTERFACEADAPTER KS-PD500 Inden denne adapter anvendes Sidste opdatering: 1. marts 006 1 Understøttede JVC-bilmodtagere Denne adapter understøtter følgende JVC-bilmodtagere* 1 : Bilmodtagere,

Læs mere

BeoLab 1. Brugervejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR

BeoLab 1. Brugervejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR BeoLab 1 Brugervejledning BeoLab 1 højttaleren leveres i to kasser: Den ene indeholder søjlen, og den anden indeholder bundpladen. Denne betjeningsvejledning beskriver, hvordan du samler BeoLab 1 højttalersøjlen

Læs mere

OneRemote INT Converter. Type 30012714. Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Triax C-209 CX. 30012714u1

OneRemote INT Converter. Type 30012714. Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Triax C-209 CX. 30012714u1 OneRemote INT Converter Type 30012714 Brugervejledning Betjening med Bang & Olufsen Triax C-209 CX 30012714u1 Daglig betjening med Beo4, Beo5, Beo6 Afspille og optage betjening OO OQ OE OW OR e OK EPG

Læs mere

Brugervejledning type 34003102

Brugervejledning type 34003102 Brugervejledning type 34003102 EXT Brugervejledning, Dansk OneRemote EXT set top box controller. Alene til brug i forbindelse med et Bang & Olufsen eller kompatibelt TV. Betjen disse apparater med en B&O

Læs mere

To Vejs Motorcykel Alarm System BEEPER X6R

To Vejs Motorcykel Alarm System BEEPER X6R Betjeningsvejledning 1. Både 2-vejs fjernbetjeningen og alarmenheden kan afgive alarmsignal. Du kan både bruge den 2 vejs fjernbetjening og den almindelige fjernbetjening til at overvåge motorcyklen. 2.

Læs mere

ENTER v/henriksens ELEKTRO

ENTER v/henriksens ELEKTRO B E O C E N T E R 9 3 0 0 Betjeningen af Deres BeoCenter 9300 er nem og behagelig. Hvis De ønsker det, kan De faktisk betjene hele systemet fra Deres lænestol. BeoCenter 9300 indeholder en FM/AMradio,

Læs mere

Brugervejledning. OneRemote EXT Converter. Beokompatible funktioner. Canal Digital Entertain center Canal Digital Entertain Mini ADB TNR-2850

Brugervejledning. OneRemote EXT Converter. Beokompatible funktioner. Canal Digital Entertain center Canal Digital Entertain Mini ADB TNR-2850 OneRemote EXT Converter Type 34003105 Brugervejledning Beokompatible funktioner Canal Digital Entertain center Canal Digital Entertain Mini ADB TNR-2850 34003105u1 Daglig betjening med Beo4, Beo5 eller

Læs mere

Brugermanual VST VOH-1200DV

Brugermanual VST VOH-1200DV Brugermanual VST VOH-1200DV IR-øje for fjernbetjening styrer forbindelsen mellem fjernbetjening og skærm Trådløse infrarøde hovedtelefoner styres af IR-sensor i skærmen. Når TV-funktion skal bruges, vælges

Læs mere

Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface modules that

Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface modules that Beolink kompatibel OneRemote DAB/ FM tuner OneRemote Type 2612 Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface modules that allow third party equipment

Læs mere

INT 2. one remote F. remote F. one. Brugervejledning Vaova DTV-3100HDD DVB-T Twin tuner med OneRemote. Type 2561v1

INT 2. one remote F. remote F. one. Brugervejledning Vaova DTV-3100HDD DVB-T Twin tuner med OneRemote. Type 2561v1 Brugervejledning Vaova DTV-3100HDD DVB-T Twin tuner med OneRemote one remote F one remote F Type 2561v1 INT 2 Side 11 System info undermenu Her ses information om modtageren samt signalstyrke og kvalitet

Læs mere

OneRemote EXT-RCA-J1 Converter. Type 34003116. Brugervejledning. Beokompatible funktioner. Maximum TS-4000 XO-4100. 34003119u2dk

OneRemote EXT-RCA-J1 Converter. Type 34003116. Brugervejledning. Beokompatible funktioner. Maximum TS-4000 XO-4100. 34003119u2dk OneRemote EXT-RCA-J1 Converter Type 34003116 Brugervejledning Beokompatible funktioner Maximum TS-4000 XO-4100 34003119u2dk Daglig betjening med Beo4, Beo5 or Beo6 Afspilning og optagelse OO oq oe ow or

Læs mere

BeoVision 6. Vejledning

BeoVision 6. Vejledning BeoVision 6 Vejledning BeoVision Avant Guide Oplysningerne på CD-ROM en findes også på Bang & Olufsens website; www.bang-olufsen.com eller du kan kontakte din forhandler. Forklaring på de symboler, der

Læs mere

BeoVision MX 4200. Vejledning

BeoVision MX 4200. Vejledning BeoVision MX 4200 Vejledning BeoVision Avant Guide Oplysningerne på CD-ROM en findes også på Bang & Olufsens website; www.bang-olufsen.com eller du kan kontakte din forhandler. Forklaring på de symboler,

Læs mere

De dele der skal bruges til at samle BeoLab 6000, leveres sammen med højttaleren: 1 Unbrakonøgle 3 skruer (pr. højttaler)

De dele der skal bruges til at samle BeoLab 6000, leveres sammen med højttaleren: 1 Unbrakonøgle 3 skruer (pr. højttaler) BeoLab 6000 Guide S Å D A N S A M L E S H Ø J T T A L E R E N 3 Søjle og fod Det er nemmest at samle foden og højttalersøjlen, hvis højttaleren lægges på et bord. For at beskytte bordet og søjlen mod

Læs mere

Beo4. Leksikon over ekstra knapper

Beo4. Leksikon over ekstra knapper Beo4 Leksikon over ekstra knapper 2 BEMÆRK! Knapper, som er mærket med *, gælder kun for tidligere versioner af Beo4 fjernbetjeningen. A A.AUX (ekstern musikkilde) Bruges til at tænde for ekstra udstyr,

Læs mere

Tillægsmanual til B&O kompatibel HT0100B&O

Tillægsmanual til B&O kompatibel HT0100B&O Tillægsmanual til B&O kompatibel HT0100B&O 1.1 - Sådan virker det På denne modtager er det muligt at betjene enheden via et Bang & Olufsen TV. Den originale fjernbetjening fungerer stadig helt normalt,

Læs mere

Indhold. Menuer, 44 Oversigt over skærmmenuer. Indeks, 51

Indhold. Menuer, 44 Oversigt over skærmmenuer. Indeks, 51 HDR 1 Vejledning Indhold 3 Præsentation af HDR 1, 4 Find ud af, hvordan du betjener harddiskoptageren med Beo4 fjernbetjeningen og henter menuerne frem på fjernsynsskærmen. Daglig brug, 9 Få alt at vide

Læs mere

Amplicomms Telefonsvarer AB900 med ekstra forstærkning

Amplicomms Telefonsvarer AB900 med ekstra forstærkning Amplicomms Telefonsvarer AB900 med ekstra forstærkning Brugervejledning 1. Display 2. Højttaler 3. Forøg lydstyrken 4. Forrige besked 5. Justér hastigheden 6. Optag 7. Tænd/sluk, stop afspilning 8. Reducér

Læs mere

OneRemote Boxer SmartBox. Brugervejledning

OneRemote Boxer SmartBox. Brugervejledning OneRemote Boxer SmartBox TV modtager til modtagelse med tagantenne Kun til betjening med B&O Brugervejledning 30012738u1dk 1 Daglig betjening med Beo4, Beo5, Beo6 eller BeoOne Når modtageren er installeret

Læs mere

TP200 TP TUBE. Brugervejledning. HDsx. High Definition Sound Expansion

TP200 TP TUBE. Brugervejledning. HDsx. High Definition Sound Expansion TP200 Brugervejledning HDsx High Definition Sound Expansion TP TUBE Tilslutninger (( ( 230V Kassen indeholder: 1 x TP200 højttaler 1 x Netledning 230V (2m) 1 x Bordstand 1 x Brugervejledning AUX Alle lydkilder

Læs mere

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse BRUGSANVISNING Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 FRONT PANEL OVERBLIK 06 BAG PANEL OVERBLIK 08 BETJENING AF R5 08 INDSTILLING AF ALARM 09 INDSTILLING AF SLEEP TIMER 09 DIM 09 PRESETS 09 FAVOR 09 AUX

Læs mere

BeoCenter 2 Stikpanel. Vejledning. -CENTER v/henriksens ELEKTRO

BeoCenter 2 Stikpanel. Vejledning. -CENTER v/henriksens ELEKTRO BeoCenter 2 Stikpanel Vejledning FORSIGTIG: For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken låg eller bagside fjernes. Indeholder ingen dele, som brugeren selv kan servicere. Servicearbejde henvises

Læs mere

BeoCenter 2. Vejledning. -CENTER v/henriksens ELEKTRO

BeoCenter 2. Vejledning. -CENTER v/henriksens ELEKTRO BeoCenter 2 Vejledning Indhold 3 Denne vejledning forklarer, hvordan du betjener BeoCenter 2. Vejledningen fører dig gennem de betjeningsmuligheder, der er tilgængelige for dit system. Alle instruktioner

Læs mere

BeoRemote One. BeoRemote One BT

BeoRemote One. BeoRemote One BT BT Kære kunde Denne vejledning indeholder yderligere oplysninger om og beskriver dens funktioner i detaljer. Du kan bl.a. finde oplysninger om indstillinger. Vejledningen opdateres regelmæssigt, så den

Læs mere

Menusystem 4 RANDOM TIL/FRA 5 REPEAT TIL/FRA 6 VÆLG FRA CD TIL/FRA 7 TIMER TIL/FRA 8 REDIGER A.MEM ARRANGER INDHOLD OMDØB MAPPE

Menusystem 4 RANDOM TIL/FRA 5 REPEAT TIL/FRA 6 VÆLG FRA CD TIL/FRA 7 TIMER TIL/FRA 8 REDIGER A.MEM ARRANGER INDHOLD OMDØB MAPPE BeoSound 4 Tillæg Menusystem Dette tillæg indeholder rettelser til din BeoSound 4 vejledning. På grund af ny software har dit musiksystem fået nye funktioner. Menusystemet er blevet ændret i forhold til

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen...4 Medfølgende udstyr...6 AirTies (7210 og 7310)...7 Installation...8 Hentning af

Læs mere

HDR 1. Vejledning. -CENTER v/henriksens ELEKTRO

HDR 1. Vejledning. -CENTER v/henriksens ELEKTRO HDR 1 Vejledning Indhold 3 Præsentation af HDR 1, 4 Find ud af, hvordan du betjener harddiskoptageren med Beo4 fjernbetjeningen og henter menuerne frem på fjernsynsskærmen. Daglig brug, 9 Få alt at vide

Læs mere

BeoVision MX 8000. Vejledning

BeoVision MX 8000. Vejledning BeoVision MX 8000 Vejledning BeoVision Avant Guide Hvis du mister eller beskadiger CD-ROM en, der hører til BeoVision MX 8000, kan du også finde oplysningerne på Bang & Olufsens website: www.bang-olufsen.com

Læs mere

BeoCenter 2 Stikpanel. Vejledning. -CENTER v/henriksens ELEKTRO

BeoCenter 2 Stikpanel. Vejledning. -CENTER v/henriksens ELEKTRO BeoCenter 2 Stikpanel Vejledning FORSIGTIG: For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken låg eller bagside fjernes. Indeholder ingen dele, som brugeren selv kan servicere. Servicearbejde henvises

Læs mere

5-LCD FJERNBETJENING. Batterierne skal bortskaffes separat i de særlige batteriaffaldsbeholdere.

5-LCD FJERNBETJENING. Batterierne skal bortskaffes separat i de særlige batteriaffaldsbeholdere. GENERELLE SPECIFIKATIONER FOR LCD FJERNBETJENINGEN Fjernbetjeningen har en transmissionsfrekvens på 434,5 MHz. Den strømforsynes med 3 AAA batterier på følgende måde: fjern dækslet til batterirummet ved

Læs mere

Beokompatible* funktioner med Oneremote Interface Type 3055 Samsung SMT-H3106 / SMT-H3126 YouSee kabel TV

Beokompatible* funktioner med Oneremote Interface Type 3055 Samsung SMT-H3106 / SMT-H3126 YouSee kabel TV Beokompatible* funktioner med Oneremote Interface Type 3055 Samsung SMT-H3106 / SMT-H3126 YouSee kabel TV Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface

Læs mere

BeoCenter 2. Vejledning

BeoCenter 2. Vejledning BeoCenter 2 Vejledning Indhold 3 Denne vejledning beskriver, hvordan du betjener BeoCenter 2. Vejledningen gennemgår betjeningen af BeoCenter 2 både med og uden DVD-funktionalitet. Det vil sige, at der

Læs mere

Registrer dit produkt og få hjælp på CD250 CD255 SE250 SE255. Kort betjeningsvejledning. Tilslutning. Installation.

Registrer dit produkt og få hjælp på  CD250 CD255 SE250 SE255. Kort betjeningsvejledning. Tilslutning. Installation. Registrer dit produkt og få hjælp på www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Kort betjeningsvejledning 1 Tilslutning 2 Installation 3 Betjening Medfølgende dele Basestation ELLER Håndsæt Låg til

Læs mere

OneRemote DabFmBlue1. Brugervejledning

OneRemote DabFmBlue1. Brugervejledning OneRemote DabFmBlue1 Modtager til B&O installationer for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Bluetooth Brugervejledning Betjening med B&O fjernbetjening DAGLIG BETJENING MED B&O FJERNBETJENING Se afsnittet Ældre

Læs mere

Beokompatible* funktioner med Oneremote Interface Type 3028 Panasonic DVDR-HDD recorders

Beokompatible* funktioner med Oneremote Interface Type 3028 Panasonic DVDR-HDD recorders Beokompatible* funktioner med Oneremote Interface Type 3028 Panasonic DVDR-HDD recorders Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface modules that

Læs mere

Betjeningsvejledning. BeoCenter AV5 er et musik/ videosystem med indbygget CDafspiller

Betjeningsvejledning. BeoCenter AV5 er et musik/ videosystem med indbygget CDafspiller B E O C E N T E R A V 5 1 BeoCenter AV5 er et musik/ videosystem med indbygget CDafspiller og FM radio. BeoCenter AV5 giver en fremragende lyd- og billedkvalitet. Når højttalerne folder sig ud, vil De

Læs mere

Beokompatible funktionser OneRemote Interface type 2610 Triax C-HD 415 CX

Beokompatible funktionser OneRemote Interface type 2610 Triax C-HD 415 CX Beokompatible funktionser OneRemote Interface type 2610 Triax C-HD 415 CX Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface modules that allow third party

Læs mere

DIGITAL OPTAGER OG MULTI-AFSPILLER MP-122/222/522/1022 BETJENINGSVEJLEDNING

DIGITAL OPTAGER OG MULTI-AFSPILLER MP-122/222/522/1022 BETJENINGSVEJLEDNING DIGITAL OPTAGER OG MULTI-AFSPILLER MP-122/222/522/1022 BETJENINGSVEJLEDNING 1: KNAPPER OG KONTROLLER S1. LCD display S2. REW / søg tilbage / MENU / FF / søg frem S3. Volumen ned - S4. Volumen op + S5.

Læs mere