Tilstandsvurdering Dato 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilstandsvurdering Dato 2015"

Transkript

1 Tilstandsvurdering Dato 205 Afd. nr.: 0 Afd. navn: Hersegade / Grønnegade Adresse: Hersegade 5 Frue Kirkestrædet 2, 4000 Roskilde. Matrikel: Roskilde Bygrunde 3 og 46 F Opførelse: 984 Boliger: 7 Ungdomsboliger: 0

2 Tilstandsvurdering Afd. 0-0 Hersegade / Frue Kirkestrædet Dato: 205 INDHOLDSFORTEGNELSE: 0 Hvad er en tilstandsvurdering 02 Tilstandsoversigt 03 Konklusion 04 Bygningsdelskort 05 Mængdeliste: Overslag og tider 06 Fotoregistrering

3 0 Hvad er en tilstandsvurdering og hvad omfatter den? En tilstandsrapport er et sundhedscheck af bygningerne i afdelingen og bliver udarbejdet på grundlag af en gennemgang, der foretages af boligselskabets egne bygningssagkyndige. Tilstandsvurderingen tænkes udført hvert 7. år. Ud fra denne gennemgang bliver der udfyldt et bygningsdelskort i programmet EG Bolig for hver af de bygningsdele, der er undersøgt. En bygningsdel er f. eks. tagbelægning, yderdøre, vinduer, gulve, udsugning, kedel m.v. Gennemgangen har til formål at registrere: - hvad de enkelte bygningsdele består af: materiale, størrelse, farve m.v. - bygningsdelens tilstand - hvad der foreslås gjort ved den over en 20-årig periode - hvad det skønsmæssigt vil koste Dette anføres netop på bygningsdelskortet i afsnit 4. Hver bygningsdel får ved undersøgelsen en af 4 flg. karakterer, der angiver dens tilstand: :God: Bygningsdelen er i en sund og god stand, med mindre væsentlige skader. 2:Acceptabel: Bygningsdelen er i en jævn god stand der kan forekomme fejl og mangler, der med fordel kunne udføres. 3:Middel: Bygningsdelen er i forholdsvis dårlig stand der er mange skader, der bør oprettes, eller de vil indenfor overskuelig tid medføre svigt, som også kunne medføre skader på andre bygningsdele. 4:Dårlig: Bygningsdelen er i en meget dårlig stand med skader, der skal oprettes straks, enten fordi bygningen vil tage varig skade eller pga. ulovlige forhold. Det er boligselskabets mål, at alle bygninger ad åre opnår karakteren god gennem et samarbejde mellem afdelingsbestyrelsen, områdelederen samt Byggeri. Til de fleste kort er der tilknyttet et eller flere dokumenter - det er normalt fotos af bygningsdelen, som den tilsynsførende tager ved gennemgangen. I forbindelse med gennemgangen findes de relevante hovedtegninger vedrørende afdelingen frem. Bygningsdelskortene ligger nu på computersystemet under langtidsbudgettet, uden at de enkelte forslag til vedligeholdelse er aktiveret, men i forbindelse med kommende budgetlægning vil forslagene blive indarbejdet i det omfang, der er økonomi til det. Budgettet skal så efterfølgende godkendes af bestyrelsen i afdelingen. Der udarbejdes til afdelingens bestyrelse denne pdf fil, der har flg. indhold: - Konklusion og tilstandsoversigt - Bygningsdelskort - Priser og perioder Bygningsdelskortene skal betragtes som et levende arbejdsredskab for driftskontorerne og for Byggeri, da de løbende vil blive revideret.

4 02 Tilstandsoversigt Afd. 0- Frue Kirkestræde Dato: 205 Herunder er hver gennemgået bygningsdel beskrevet med karakter. Uddybende forklaring til karakterskalaen kan læses i afsnit 0, Hvad er en tilstandsvurdering. = God 2 = Acceptabel 3 = Middel 4 = Dårlig FK kode Bygningsdel UDVENDIG bk.fun Fundamenter og sokkel x bk.væg Facader x bk.dør Døre x bk.vin Vinduer x bk.vin Sålbænke x bk.vin Fuger ved døre og vinduer x bk.væg Udvendige fuger x Tagkonstruktion bk.tak bk.tad Tagbelægning x bt.afl.ops Render og nedløb x INDVENDIG bk.ovf Gulve bk.dør Indvendige døre x bk.ovf Overflader beboelsesrum x bk.ovf Overflader i bad og toilet x bk.ovf Vådrumsfuger x bk.tra Trapper x bt.afl.ops Sanitet x bi.køk Køkkenskabe x TEKNIK bt.var.rør Varmeanlæg x bt.van.rør Vandrør x bt.afl.ops Faldstammer x bt.ven.agg Udsugningsanlæg x bt.elf.sam El-installationer x ANDET ti.sby Udhuse / Skure x tk.bel Belægninger x Formål: Målet med denne tilstandsrapport, der vil blive foretaget ca. gang hvert 7. år, er at bringe bygningerne op på et stade, så der kun findes gode eller acceptable bygningsdele.

5 02 Tilstandsoversigt Afd. 0- Hersegade Dato: 205 Herunder er hver gennemgået bygningsdel beskrevet med karakter. Uddybende forklaring til karakterskalaen kan læses i afsnit 0, Hvad er en tilstandsvurdering. = God 2 = Acceptabel 3 = Middel 4 = Dårlig FK kode Bygningsdel UDVENDIG bk.fun Fundamenter og sokkel x bk.væg Facader x bk.dør Døre x bk.vin Vinduer x bk.vin Sålbænke x bk.vin Fuger ved døre og vinduer x bk.væg Udvendige fuger x bk.tak Tagkonstruktion x bk.tad Tagbelægning x bt.afl.ops Render og nedløb x INDVENDIG bk.ovf Gulve x bk.dør Indvendige døre x bk.ovf Overflader beboelsesrum x bk.ovf Overflader i bad og toilet x bk.ovf Vådrumsfuger x bk.tra Trapper x bt.afl.ops Sanitet x bi.køk Køkkenskabe x TEKNIK bt.var.rør Varmeanlæg x bt.van.rør Vandrør x bt.afl.ops Faldstammer x bt.ven.agg Udsugningsanlæg x bt.elf.sam El-installationer x ANDET ti.sby Udhuse / Skure x tk.bel Belægninger x Formål: Målet med denne tilstandsrapport, der vil blive foretaget ca. gang hvert 7. år, er at bringe bygningerne op på et stade, så der kun findes gode eller acceptable bygningsdele.

6 3 Konklusion Afd. 0- Hersegade / Grønnegade Dato: 205 Bygningsdata Hersegade 5 Matrikel: Roskilde Bygrunde 3 Frue kirkestræde 2 Matrikel: Roskilde Bygrunde 46F en er beliggende på 2 adresser den ene er Hersegade nr. 5 A og B, og den anden er Frue Kirkestræde 2 i Roskilde. I Hersegade er der 2 bygninger med kælder, stue,. sal og tagetage i alt 9 lejemål. I Grønnegade er der bygning ligeledes med kælder, stue,. sal og tagetage på i alt 8 lejemål. Begge steder er opført i Hersegade er opført i gule blødstrøgne teglsten med tagdækning af røde cementtagsten, hvorimod Frue Kirkestræde er opført i røde teglsten med tagdækning af røde vingetegl. Bygningerne begge steder er velbyggede og velholdte de er i rigtig god stand Anbefalinger Herunder er de forskellige gennemgåede bygningsdele kort beskrevet. Kloak og dræn Ifølge ejendomskontoret har der været problemer med afløb fra lejlighederne. Det vides ikke, om dette skyldes interne afløbsrør eller det offentlige kloaksystem i vejen, hvilket bør undersøges nærmere. Kældre Der er kælder i den ene bygning i Hersegade samt i en del af bygningen i Frue Kirkestræde, som er sikringsrum og indeholder teknikrum, pulterrum og i øvrigt fællesrum. Under resterende bygninger er der krybekælder. Kældrene er gode og velholdte uden fugt.

7 UDVENDIGE BYGNINGSDELE Tagværk På begge bebyggelser er tagværket opbygget med trempel og 45 graders hanebåndsspær, der er isoleret med 200 mm mineraluld. Tagene i Hersegade er som beskrevet ovenfor belagt med rødbrune cementtagsten med tilhørende rygninger. Tagdækningen i Frue Kirkestræde med røde vingeteglsten. Begge steder med undertag, type Monarfol. Hersegade her er der monteret rygningssten, men der er ikke udført snefang og der er for langt mellem overkant tagsten til rygningssten, så der er en alt for stor afstand og utæthed under rygningerne. Dette bevirker at undertaget er meget synligt og er nedbrudt af UV strålingen fra solen. Der skal monteres ventilerede rygningsbånd under alle rygninger på bygningerne (udføres 205) Tagene er udformet med gesims og zinkrender. I Hersegade er der desuden murkamme i gavlene. Der er tagsten på muren, der er oplagt i Rufakidt. Rufakidten er blevet stiv og binder ikke tagstenene tilstrækkeligt, så der er fare for nedstyrtning ved storm. Der har allerede været tagsten der har været blæst ned. Frue Kirkestrædet har en murkam til nabohuset. Her er tagsten ligeledes oplagt i Rufakidt. Tagværk, isolering, undertag, tagdækning og render er i god stand. Der er endnu min. 20 års levetid for tagbelægningerne. Tagrender og nedløb Tagrender i zink Nedløb i Zink med krave og skydestykke mod tagvandsbrønd. Hersegade. Der er dele af nedløb der er udskiftet til plast. Det er oplyst at dette bliver ændret i 205 Ydervægge Facader og gavle er opført med teglsten som formur, fuget med bakkemørtel, og indervægge af betonelementer - herimellem isoleret med 50 mm mineraluld. Hersegade: Formuren er her udført af gule blødstrøgne teglsten murværket er i og for sig i god stand, men der er bemærket flg.: - overside af affaldsskakt i nr. 5A er opfugtet pga. manglende afdækning, - sort stribe på trappetårnet i 5A tyder på afvandingsfejl ved taget eller forstoppet nedløb vil efterhånden opfugte murværket og skade det. Ved 5 B er der opstillet 2 affaldscontainere op mod murværket Når containerne tømmes beskadiger de murværket ved påkørsel. Der skal opsættes fenderbrædder til at beskytte murværket. Sokkelpudset er beskadiget på hjørnet ind mod gården i 5 A Skal repareres. Frue Kirkestræde: Her er formuren opført i røde blødstrøgne teglsten, der er ført ned under terræn. Dette murværk er også i god stand. Murværket er muret under terræn. Den nederste del har dog specielt mod Grønnegade og Frue Kirkestræde taget skade af saltning. Der skal foretages en pudsning for at afbøde skaderne i murværket.

8 Vinduer og udvendige døre Vinduer og døre er de oprindelige fra , der er udført i træ. Fabrikat Ørnhøj Vinduer A/S med 2-lags termoglas. I Hersegade er de udformet med én dreje/kip ramme og alu-bundlister, og i Frue Kirkestræde er vinduerne udført som udadgående hvide dannebrosvinduer. Vinduer og døre i Hersegade er i god stand og velholdt stand og skønnes at kunne holde min. 5 år endnu. Der skal dog foretages udskiftning af tætningslisterne inden for de kommende 2 3 år. Vinduer og døre i Frue Kirkestrædet har det ikke så godt, Der bliver udført renovering og maling af vinduer og døre i 205. Der udskiftes ligeledes et mindre antal vinduer på grund af råd. Alle bundglaslister bliver ligeledes udskiftet til allu. bundglaslister. Der skal udskiftes alle tætningslisterne i vinduerne samt i Velux vinduerne inden for de næste 2-3 år. Levetiden på vinduerne og dørene skønnes til max 0 år. De udvendige fuger er i god stand, dog er de elastiske fuger under bundkarme i Hersegade begyndt at revne, hvilket man bør holde øje med fremover. Tagvinduer i begge bebyggelser er af fabr. Velux, også fra 984. I Hersegade er der ikke konstateret problemer med disse vinduer, Det anbefales at der foretages en udskiftning af alle tætningslister på tagvinduerne. I Frue Kirkestræde skal det overvejes at begynde en udskiftning af tagvinduerne og senere i Hersegade. Skure / udhuse /småbygninger mm. Hersegade: Her er der et på bagsiden af 5 A opført en overdækket tørreplads. Overdækningen er udført af træ med betontagsten. Faldet på taget er så lille at der er tilbageløb på tagstenene, så det kan dryppe. Der er derfor blevet opsat plastik under spærene for at hindre at det drypper på vasketøjet. Det er en lidt uheldig konstruktion da plasten holder på fugten oppe i trækonstruktionen. Frue Kirkestrædet: Her er opført et cykelskur af træ mod nabo og mod skillerumsmur til nabogrund. Skuret er udført af træ med stolper gravet i jord, skuret har en profileret træbeklædning udvendig. Tagdækningen er betontagsten der afvander til en lille tagrende op ad skillerumsmuren til naboen. Denne rende er helt tilgroet og hindre en god afvanding, dette bevirker at der løber vand ned af væggen ved regnskyl. Tagrenden og nedløb bør renses snarest. Der er 2 tagsten der er slået i stykker af nedfaldne tagsten. Beklædningen på skuret er under terræn så brædderne stå i jorden. Beklædningen skal fritlægges så der er ca. 5 cm fri luft under beklædningsbrædderne. Belægninger: Hersegade: Der er belægningerne af SF sten Frue Kirkestrædet Her er belægningerne Klostersten INDVENDIGE BYGNINGSDELE Gulve Boligernes gulve, der i opholdsrummene er bøgetræs-parket er generelt i fin tilstand og nogle steder er der foretaget afhøvling. Vægge Generelt hvidmalet Rutex savsmuldstapet. Andre steder er der forskellige tapettyper.

9 Bad: Væge er beklædt med glasvæv malet med vådrumsmaling og i de fleste brusehjørner er der opsat fliser. Lofter Hvidmalede betonpladelofter. Lofter i tagetagen er udført af gips, i hele plader i Hersegade og 40 x 60 cm. gipsfliser i Frue Kirkestrædet. Badeværelser Boligernes toilet- og badevægge er beklædt med glasfibervæv, der er malet. Gulvene er belagt med grå vinyl ført op som sokkelkant. Der er i årenes løb opsat hvide fliser i brusenichen i mange lejligheder, men der mangler nogle skønnet ½-delen. Det foreslås, at der afsættes penge i de kommende år til opsætning af fliser i de resterende brusenicher. Der er flere lejligheder i Hersegade, der har problemer med at der løber vand ud mellem låget og sisternen. Dette bør ses på snarest. Der er ikke observeret skimmelvækst hverken i bad eller i øvrige rum. Køkkener Boligernes køkkener er ikke udskiftet. Det er HTH elementer med bøgetræslåger, der er slidt ved greb og enkelte steder er fineren revnet - bordplader er laminatbelagte. Alt i alt er køkkenerne acceptable, men med 25 år på bagen må man indenfor de kommende år regne med udskiftninger, f.eks. som kollektiv råderet. Der er lejligheder hvor lågerne er blevet malet. Trapperum De 3 trapperums vægge er malet i forskellige farver, og trappeløb er udført af betonelementer, der ligeledes er malet. Rummene fremstår, skønt de ikke er malet i mange år i en god stand uden videre skader. Det foreslås, at der afsættes et beløb på budgettet til løbende vedligehold af trapperummene. TEKNISKE INSTALLATIONER Kloak og dræn Ifølge ejendomskontoret har der været problemer med afløb fra lejlighederne. Det vides ikke, om dette skyldes interne afløbsrør eller det offentlige kloaksystem i vejen, hvilket bør undersøges nærmere. Ved gennemgangen af ejendommen bemærkede flere beboere at der var problemer med afløbet fra køkkenvasken. Varmeanlæg / varmt vand I Hersegade Der er udskiftet varmevekslere inden for de sidste 2 år med en forventet levetid på 20 år. I Frue Kirkestræde er der monteret et nyt såkaldt splitanlæg for ca. 3 år siden, der både har varme- og varmvandsveksler indbygget. Forventet levetid 0 år. Varmeanlæggene kører i øvrigt uden problemer. Frue Kirkestrædet: Her er alle brugsvandsrør (kobber) på det varmt vand udskiftet for 2 år siden Koldt vand var ok Hersegade: Her er der været flere rørsprængninger på grund af nedslidte kobberrør til det varme vand. Der skal regnes med en total udskiftning af alle varmtvandsrør i afdelingen inden for de kommende 5 år.

10 Ventilation Udsugning fra køkkener foregår via emhætte med motor gennem selvstændig kanal til tag. De oprindelige emhætter er nogle steder udtjent, og der er da også udskiftet en del. Aftræk fra toiletter er uden motor og sker ved naturligt aftræk også til tag. Begge aftræk synes at virke tilfredsstillende. Det anbefales at der monteres mekanisk udsugning i badeværelserne. Kan udføres med en timer/ hygrostatstyret badeværelsesventilator.

11 Forklaring til bygningsdelskort Denne tekst angiver hvilken bygningsdel, der er tale om. Her er anført hvad der skal foretages med den pågældende bygningsdel. T- står foran de kort, der er oprettet ved denne tilstandsvurdering Her beskrives, hvad bygningsdelen består af: materialer, størrelser, farver, type m.v. Her kan der være indsat fotos, dokumenter, tegninger el.lign., som kan åbnes via en computer, hvis man har adgang til programmet EG-Bolig Dette tal angiver hvor tit arbejdet skal udføres står for hvert år, 5 står for hvert 5. år o.s.v. Angiver i. linie en af flg. karakterer: : God, 2: Acceptabel, 3: Middel, 4: Dårlig Evt. med uddybning af bygningsdelens tilstand

12 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bi.elr El-radiatorer og apparater Køleskabe udskiftn./rep 2 stk Eftersynsinterval: 2003

13 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bi.elr El-radiatorer og apparater Komfurer udskiftn/rep stk Eftersynsinterval: 2003

14 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.fob Forbedringsarbejder AK - T H - F Tagbelægninger, udskiftning i år 2045 ( F25-V75 ) Tagene i Hersegade er som beskrevet ovenfor belagt med rødbrune cementtagsten med tilhørende rygninger. Tagdækningen i Frue Kirkestræde med røde vingeteglsten. Begge steder med undertag, type Monarfol. Eftersynsinterval: Hersegade her er der monteret rygningssten, men der er ikke udført snefang og der er for langt mellem overkant tagsten til rygningssten, så der er en alt for stor afstand og utæthed under rygningerne. Dette bevirker at undertaget er meget synligt og er nedbrudt af UV strålingen fra solen. Der skal monteres ventilerede rygningsbånd under alle rygninger på bygningerne Tagene er udformet med gesims og zinkrender. I Hersegade desuden med murkamme i gavlene. Her er tagsten på muren, der er oplagt i Rufakidt. Rufakidten er blevet stiv og binder ikke tagstenene tilstrækkeligt, så der er fare for nedstyrtning ved storm. Der har allerede været tagsten der har været blæst ned. Frue Kirkestrædet har en murkam til nabohuset. Her er tagsten ligeledes oplagt i Rufakidt. Tagværk, isolering, undertag, tagdækning og render er i god stand. Der er endnu min. 20 års levetid for tagbelægningerne.

15 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.fob Forbedringsarbejder AK - T H - F Vinduer og døre, udskiftninger (F25-V75) Vinduer og døre er de oprindelige fra , der er udført i træ. Fabrikat Ørnhøj Vinduer A/S med 2-lags termoglas. I Hersegade er de udformet med én dreje/kip ramme og alu-bundlister, og i Frue Kirkestræde er vinduerne udført som udadgående hvide dannebrosvinduer. Eftersynsinterval: Vinduer og døre er de oprindelige fra , der er udført i træ. Fabrikat Ørnhøj Vinduer A/S med 2-lags termoglas. I Hersegade er de udformet med én dreje/kip ramme og alu-bundlister, og i Frue Kirkestræde er vinduerne udført som udadgående hvide dannebrosvinduer. Vinduer og døre i Hersegade er i god stand og velholdt stand og skønnes at kunne holde min. 5 år endnu. Der skal dog foretages udskiftning af tætningslisterne inden for de kommende 2 3 år. Vinduer og døre i Frue Kirkestrædet har det ikke så godt, Der bliver udført renovering og maling af vinduer og døre i 205. Der udskiftes ligeledes et mindre antal vinduer på grund af råd. Alle bundglaslister bliver ligeledes udskiftet til allu. bundglaslister. Der skal udskiftes alle tætningslisterne i vinduerne samt i Velux vinduerne inden for de næste 2-3 år. Levetiden skønnes til max 0 år.

16 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.fob Forbedringsarbejder AK -T - H - F Radiatoranlæg, vand- og varmeanlæg, faldstammer - udskiftning i 2045 ( F0-V00) I Frue Kirkestræde er der monteret et nyt såkaldt splitanlæg for ca. 3 år siden, der både har varme- og varmvandsveksler indbygget. Forventet levetid 0 år. I Hersegade Der er udskiftet varmevekslere inden for de sidste 2 år med en forventet levetid på 20 år. Eftersynsinterval: Middel. Varmeanlæg

17 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.gul Gulv T - H - F Gulve udskift % pr år 2 Eftersynsinterval:

18 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.ink Div. arbejder vedr. skimmelsvamp T - Forbedring af indeklima Eftersynsinterval: 202

19 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.tad Tagdækning T- H - F Tagflader, eftersyn og reparationer Hersegade: røde cementtagsten fabr. Ceny Frue Kirkestræde: røde vingetagsten Begge steder med Monarfol undertag Checkes i forbindelse med inddækninger og rensning af tagrender Eftersynsinterval: "God"

20 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.tad Tagdækning T - H - F Tag- og facadeafrensning Eftersynsinterval: Let begroning

21 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.tvu Bygningsbasis bygning, øvrige T Tilstandsvurdering Foretages af B&A Eftersynsinterval:

22 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.tvu Bygningsbasis bygning, øvrige T - H - F - Vårrumsfuger, gennemgang Eftersynsinterval: 5 206

23 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.vin Vindue T- H - F Inddækninger, eftersyn og reparation Zink- og blyinddækninger hvor tagbelægning støder mod murkamme, kviste, trappetårne og lign. Checkes i forbindelse med tagsyn og rensning af tagrender Eftersynsinterval: "God"

24 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.vin Vindue T- H - F Tagvinduer, smøring og justering Velux ovenlysvinduer, størrelse: 78 x 40 cm. Hersegade 0 stk og Frue Kirkestræde stk Eftersynsinterval: "Middel" - der er specielt i Frue Kirkestræde utætte vinduer

25 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.væg Vægge T- H - F Ydervægge, eftersyn og fugereparationer Hule ydervægge opbygget indefra af: 00 eller 20 mm brtonelement, 50 mm mineraluld og 0 mm blødstrøgen tegelsten gul i Hersegade og rød i Grønnegade Eftersynsinterval: "God" - enkelte fugeskader,. Utæthed hvor havemur støder til boligbygningen i Frue Kirkestræde

26 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.væg Vægge T- H - F Dør- og vinduesfuger udv., eftersyn og reparation Hersegade: Elastiske grå fuger under bundkarme og Illmod sort fugebånd iøvrigt - ca. 220 lbm. Frue Kirkestræde: Mørtelfuger omkring vinduer og døre: ca. 20 lbm. Eftersynsinterval: "Acceptabel" - gummifuger er begyndt at revne

27 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.afl.ops Opsamling T- H - F Render, nedløb og tagbrønde - eftersyn og rep. Zinkrender og -nedløb Checkes i forbindelse med inddækninger og tagsyn Eftersynsinterval: "God" - Efterses årligt visuelt.

28 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.afl.rør Røranlæg T- H - F -Faldstammer + stigstrenge 2044 Vandinstallationer er udført i kobberrør, 7 Eftersynsinterval: Ifølge ejendomskontoret har der været problemer med afløb fra lejlighederne. Det vides ikke, om dette skyldes interne afløbsrør eller det offentlige kloaksystem i vejen, hvilket bør undersøges nærmere. Ved gennemgangen af ejendommen bemærkede flere beboere at der var problemer med afløbet fra køkkenvasken. I Hersegade Der er udskiftet varmevekslere inden for de sidste 2 år med en forventet levetid på 20 år. I Frue Kirkestræde er der monteret et nyt såkaldt splitanlæg for ca. 3 år siden, der både har varme- og varmvandsveksler indbygget. Forventet levetid 0 år. Varmeanlæggene kører i øvrigt uden problemer. Frue Kirkestrædet: Her er alle brugsvandsrør (kobber) på det varmt vand udskiftet for 2 år siden Koldt vand var ok Hersegade: Her er der været flere rørsprængninger på grund af nedslidte kobberrør til det varme vand. Der skal regnes med en total udskiftning af alle varmtvandsrør i afdelingen inden for de kommende 5 år.

29 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.van.mål Målerarrangement Vand- og varmemålere, udskiftning Eftersynsinterval: 0 203

30 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.van.mål Målerarrangement Serviceudgifter Eftersynsinterval: 203

31 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.van.pro Varmtvandsproduktionsanlæg Udsyring af varmtvandsbeholdere Eftersynsinterval: 2 20

32 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.var.pro Varmeproduktionsanlæg T- Varmeveksler, udsyring Frue Kirkestræde: stk Danfoss splitanlæg, type Termex fra 2003 Eftersynsinterval: "God"

33 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.var.pro Varmeproduktionsanlæg T- Automatik til varmeanlæg, udskiftning Hersegade: type ETC 60 Eftersynsinterval: "Middel"

34 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.var.rør Røranlæg T- Ventiler i teknikrum, udskiftning Hersegade: ca. 22 stk ventiler på varme og vandrør og Frue Kirkestræde: ca. 5 stk ventiler Eftersynsinterval: "Acceptabel"

35 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.var.rør Røranlæg Varmecentral, udgifter til pumper m.v. Pumper: Hersegade: stk Danfoss LP samt stk Wilo type Stratos ECO 25 / -5 Eftersynsinterval: 202

36 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.var.sam Varmeanlæg (samlet) CTS-server, data i "sky", årlig serviceaftale Eftersynsinterval: 206

37 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.ven.agg Aggregat Boligservice - gennemgang og justering af ventilation 7 Eftersynsinterval: 200

38 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.ven.kan Kanal T - H - F - Totalrensning og justering af ventilationsanlæg Der er ventiler i facader til hvert rum der skal efterses. Eftersynsinterval: Er lettere tilstoppede

39 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.ven.uar Udsugningsarmatur T- H - F - Montering af fugt/ timerstyret ventilatorer på badeværelserne Fugt og timer styrede baderumsventilatore 7 Eftersynsinterval: Der er ingen opsat

40 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder mk.trk Traktor Traktor-udskiftning Eftersynsinterval:

41 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder ti.sby Småbygninger ikke reg. som bygninger T -Råderet, årlige forbedringsudg. Eftersynsinterval: 202

42 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder tk.bel Belægninger T - H - F Opretning af belægninger Hersegade: Der er belægningerne af SF sten Frue Kirkestrædet Her er belægningerne Klostersten Eftersynsinterval: 206 God med få lunger mest i Frue Kirkestrædet.

43 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder tt.afl.brø Brønd T H - F Kloak Eftersynsinterval:

44 2. september :06 BYGNINGSDELKORT med billeder tt.afl.led Ledning/rør T - H - F Kloak, årlig gennemgang Tagnedløbsbrønde sandfang og kloaker til regnvand skal gennemgås og evt. renses. Eftersynsinterval: 202 Der er et par steder hvor brønde er under terræn.

45 2. september :04 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.dør Dør T- F.Udv. kælderdøre, malerbehandling 2 stk kælderdøre i Grønnegade Rammedøre med stk termoglas og stk fylding Størrelse h x b: 29 x 89 cm Eftersynsinterval: "Acceptabel" Skal males

46 2. september :04 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.dør Dør T- F Hoveddør i Frue Kirkestræde, malerbehandling stk hoveddør, h x b = 2 x 08 cm, rammedør med 2 stk termoglas og 2 stk fyldinger samt overparti med 3 stk glas Dør har monteret el. døråbner Eftersynsinterval: "Acceptabel" - er lettere brugt og skrammet - hænger lidt

47 2. september :04 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.fob Forbedringsarbejder AK - T- F Tagvinduer, udskiftning ( F25-V75 Velux tagvinduer størrelse 78 x 40 cm. stk Eftersynsinterval: "Middel" - Der skal udskiftes alle tætningslisterne i Velux vinduerne inden for de næste 2 år. Tagvinduerne skal spares op til udskiftning 2020

48 2. september :04 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.tra Trappe T - F -Udv. kældertrappe, reparationer stk udv. trappe i Grønnegade med betonstøbte vanger og trin, pudset Eftersynsinterval: "God" - med enkelte skader

49 2. september :04 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.tra Trappe T- F Rækværk v. kældertrappe i Frue Kirkestræde, veligehold 4 stk trykimpr. vandrette brædder samt håndliste ved kældertrappe i Frue Kirkestræde fastgjort til lodrette galv. firkantjern Eftersynsinterval: "Accepabel" - trænger til afrensning og behandling Der skal udskiftes enkelte brædder der er flækket ved fastgørelserne

50 2. september :04 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.vin Vindue T- F Vinduer, malerbehandling af vinduer i Frue Kirkestræde Hvide trævinduer i Frue Kirkestræde: Størrelse i cm h x b, udseende og antal: 53 x 00 cm, dannebrosvindue, 4 udadgående rammer, 34 stk 00 x 00 cm, vindue med 2 udadgående rammer, 4 stk Eftersynsinterval: "Acceptabel"

51 2. september :04 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.væg Vægge T - F Blød fuge, Frue Kirkestræde,udskiftning mellem bygn. og mur i baggård v. container Eftersynsinterval: 8 200

52 2. september :04 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.væg Vægge T - F - Murværksfuger, Frue Kirkestræde - rep. efter saltskader ved fortov Eftersynsinterval: 5 207

53 2. september :04 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.van.rør Røranlæg T - F Udskiftning af grundvandspumpe i gulv teknikrum. Grundvandspumpe udskiftes Eftersynsinterval: God

54 2. september :04 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.var.pro Varmeproduktionsanlæg T- F - Varmeveksler, udskiftning Frue Kirkestræde: stk Danfoss splitanlæg, type Termex fra 2003 Eftersynsinterval: "God"

55 2. september :04 BYGNINGSDELKORT med billeder ti.sby Småbygninger ikke reg. som bygninger T- F Udhus, malerbehandling, reparationer, rensning af tag og rende Udhus i Grønnegade, ca 3 x 2 m, opført som trækonstruktion beklædt med lodret profilerede brædder på vægge. Ensidig hældning belagt med betontagsten. Sternkanter af brædder. Alt træ er malet umbragrønt Eftersynsinterval: "Middel" - trænger til overfladebehandling og suger fugt i vægge ved terræn

56 2. september :05 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.dør Dør T- H Hoveddøre i Hersegade, malerbehandling 2 stk hoveddøre, h x b = 20 x 08 cm, rammedøre med 2 stk termoglas Eftersynsinterval: "Acceptabel" - er lettere brugt og skrammede - hænger lidt,

57 2. september :05 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.fob Forbedringsarbejder T- H Varmeveksler, installering i Hersegade Der er opsat varmeveksler i afdelingen Eftersynsinterval: God efter udskiftningen

58 2. september :05 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.tra Trappe T-H Trappeopgange, generel malerbehandling incl trappetrin Hersegade: 2 stk trapperum, betonvægge spartlet og malet med "ding dong" maling trappeløb af beton ligeledes malet, gelændre hvidmalet firkantstål. Frue Kirkestræde: stk trapperum, som ovenfor. Eftersynsinterval: "Acceptabel" - vægge er ikke malet i mange år, men er pæne og velholdte

59 2. september :05 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.vin Vindue T- H Vinduer, malerbehandling af vinduer i Hersegade Beigefarvede trævinduer i Hersegade: Størrelse i cm h x b, udseende og antal: 00 x 89 cm, ramme dreje/kip ind med termo, 28 stk 20 x 59 cm, ramme dreje/kip ind med vandret sprodse og termo, 8 stk 60 x 89 cm, ramme dreje/kip ind med vandret sprodse og termo, 0 stk 60 x 78 cm, ramme kældervindue tophængt, 3 stk 60 x 60 cm, ramme kældervindue tophængt, 4 stk Eftersynsinterval: "God" - er malet i 2008

60 2. september :05 BYGNINGSDELKORT med billeder

61 2. september :05 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.vin Vindue T- H Vinduer og yderdøre, justering og smøring Beigefarvede trævinduer i Hersegade: Størrelse i cm h x b, udseende og antal: 00 x 89 cm, ramme dreje/kip ind med termo, 28 stk 20 x 59 cm, ramme dreje/kip ind med vandret sprodse og termo, 8 stk 60 x 89 cm, ramme dreje/kip ind med vandret sprodse og termo, 0 stk 60 x 78 cm, ramme kældervindue tophængt, 3 stk 60 x 60 cm, ramme kældervindue tophængt, 4 stk Hvide trævinduer i Frue Kirkestræde: Størrelse i cm h x b, udseende og antal: 53 x 00 cm, dannebrosvindue, 4 udadgående rammer, 34 stk 00 x 00 cm, vindue med 2 udadgående rammer, 4 stk 7 Eftersynsinterval: "God"

62 2. september :05 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.væg Vægge T- H Fundamenter, reparationer Betonstøbte fundamenter med sokkelpuds Eftersynsinterval: "God" - dog er der en revne ved overgang mellem puds og murværk i Hersegade, der skal udbedres i 2008

63 2. september :05 BYGNINGSDELKORT med billeder bk.væg Vægge T - H- Kirkemur Hersegade kalkes stk. Eftersynsinterval:

64 2. september :05 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.aut.sam Automationssystem (samlet) T- H Tørretumbler.Udskiftning 2 stk. Eftersynsinterval: 0 999

65 2. september :05 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.van.pro Varmtvandsproduktionsanlæg T- H - Varmvandsbeholder, udskiftning Hersegade: stk varmvandsbeholder fabr. Junkers fra 2007 Eftersynsinterval: "God"

66 2. september :05 BYGNINGSDELKORT med billeder bt.van.rør Røranlæg T - H Udskiftning af stigestrenge brugsvand Udskiftning af brugsvands kobberrør til Alupex rør Eftersynsinterval: 208 Nuværende Kobberrør er nedslidte og der har været rørbrud flere Det er værst på varmtvandssiden, men skal rør skiftes anbefales det at al hele brugsvandsinstallationen udskiftes.

67 2. september :05 BYGNINGSDELKORT med billeder ti.sby Småbygninger ikke reg. som bygninger T - H.Vedl. af. overdækning på postkasser Eftersynsinterval: 6 202

68 Boligselskabet Sjà lland C:\inetpub\wwwroot\EGBoligWeb\Rapporter\DVstam :08 Kriterier Periode Gruppe Bygningsdel Aktivitet Antal Enhed Enhedspris Ialt Int. Start bk.fob Forbedringsarbejder AK - T H - F Tagbelægninger, udskiftning , , i år 2045 ( F25-V75 ) bk.fob Forbedringsarbejder AK - T H - F Vinduer og døre, , , udskiftninger (F25-V75) bk.fob Forbedringsarbejder AK -T - H - F Radiatoranlæg, vand- og , , varmeanlæg, faldstammer - udskiftning i 2045 ( F0-V00) bk.gul Gulv T - H - F Gulve udskift % pr år , , bk.ink Div. arbejder vedr. skimmelsvamp T - Forbedring af indeklima 0.000, , bk.tad Tagdækning T- H - F Tagflader, eftersyn og , , reparationer bk.tad Tagdækning T - H - F Tag- og facadeafrensning , , bk.tvu Bygningsbasis bygning, øvrige T Tilstandsvurdering , , bk.vin Vindue T- H - F Inddækninger, eftersyn og 2.000, , reparation bk.vin Vindue T- H - F Tagvinduer, smøring og justering 5.000, , bk.væg Vægge T- H - F Ydervægge, eftersyn og , , fugereparationer bk.væg Vægge T- H - F Dør- og vinduesfuger udv., , , eftersyn og reparation bt.afl.ops Opsamling T- H - F Render, nedløb og tagbrønde , , eftersyn og rep. bt.afl.rør Røranlæg T- H - F -Faldstammer + stigstrenge , , bt.van.mål Målerarrangement Vand- og varmemålere, udskiftning , , bt.van.mål Målerarrangement Serviceudgifter 2.25, , bt.van.pro Varmtvandsproduktionsanlæg Udsyring af varmtvandsbeholdere 8.500, , bt.var.pro Varmeproduktionsanlæg T- Varmeveksler, udsyring 3.000, , bt.var.pro Varmeproduktionsanlæg T- Automatik til varmeanlæg, udskiftning 2.000, , bt.var.rør Røranlæg T- Ventiler i teknikrum, udskiftning , , bt.var.rør Røranlæg Varmecentral, udgifter til pumper m.v , , bt.var.sam Varmeanlæg (samlet) CTS-server, data i "sky", årlig 2.000, , serviceaftale bt.ven.agg Aggregat Boligservice - gennemgang og justering af 7 220, , ventilation bt.ven.kan Kanal T - H - F - Totalrensning og justering af ventilationsanlæg 0.000, ,

69 Boligselskabet Sjà lland C:\inetpub\wwwroot\EGBoligWeb\Rapporter\DVstam :08 2 Kriterier Periode Gruppe Bygningsdel Aktivitet Antal Enhed Enhedspris Ialt Int. Start bt.ven.uar Udsugningsarmatur T- H - F - Montering af fugt/ timerstyret , , ventilatorer på badeværelserne mk.trk Traktor Traktor-udskiftning , , ti.sby Småbygninger ikke reg. som T -Råderet, årlige forbedringsudg..500,00.500, bygninger tt.afl.brø Brønd T H - F Kloak , , tt.afl.led Ledning/rør T - H - F Kloak, årlig gennemgang 3.000, , I alt for bro tk.bel I alt for bro ,00 Belægninger T - H - F Opretning af belægninger 3.000, , ,00 ej I alt for ej fuge bk.tvu I alt for fuge I alt 0,00 Bygningsbasis bygning, øvrige T - H - F - Vårrumsfuger, gennemgang , , , ,00

70 Boligselskabet Sjà lland C:\inetpub\wwwroot\EGBoligWeb\Rapporter\DVstam\maengdeliste\DVMaengdeliste.rpt Gruppe Konto Bygningsdel Aktivitet Antal Enhedspris Ialt Fag: Kriterier: Periode: Int. Start :02 Udført Stop bk.dør bk.dør bk.fob bk.tra bk.tra bk.vin bk.væg bk.væg bt.van.rør bt.var.pro 6000 Dør T- F.Udv. kælderdøre, malerbehandling.500,00.500, Dør T- F Hoveddør i Frue Kirkestræde,.000,00.000, malerbehandling Forbedringsarbejder AK - T- F Tagvinduer, udskiftning ( F25-V , , Trappe T - F -Udv. kældertrappe, reparationer 8.000, , Trappe T- F Rækværk v. kældertrappe i Frue Kirkestræde, 6.000, , veligehold 6000 Vindue T- F Vinduer, malerbehandling af vinduer i Frue , , Kirkestræde Vægge T - F Blød fuge, Frue Kirkestræde,udskiftning 2.000, , mellem bygn. o Vægge T - F - Murværksfuger, Frue Kirkestræde - rep. efter , , saltska Røranlæg T - F Udskiftning af grundvandspumpe i gulv 0.000, , teknikrum Varmeproduktionsanlæg T- F - Varmeveksler, udskiftning , , ti.sby 6000 Småbygninger ikke reg. som T- F Udhus, malerbehandling, reparationer, 0.000, ,00 6 bygninger rensning af tag 200 I Alt ,00

71 Boligselskabet Sjà lland C:\inetpub\wwwroot\EGBoligWeb\Rapporter\DVstam\maengdeliste\DVMaengdeliste.rpt Gruppe Konto Bygningsdel Aktivitet Antal Enhedspris Ialt Fag: Kriterier: Periode: Int. Start :02 Udført Stop bk.dør bk.fob bk.tra bk.vin bk.vin bk.væg bk.væg bt.aut.sam bt.van.pro bt.van.rør 6000 Dør T- H Hoveddøre i Hersegade, malerbehandling.500,00.500, Forbedringsarbejder T- H Varmeveksler, installering i Hersegade , , Trappe T-H Trappeopgange, generel malerbehandling incl , , trappetrin 6000 Vindue T- H Vinduer, malerbehandling af vinduer i , , Hersegade 6000 Vindue T- H Vinduer og yderdøre, justering og smøring 7 550, , Vægge T- H Fundamenter, reparationer 8.000, , Vægge T - H- Kirkemur Hersegade kalkes 6.000, , Automationssystem (samlet) T- H Tørretumbler.Udskiftning , , Varmtvandsproduktionsanlæg T- H - Varmvandsbeholder, udskiftning , , Røranlæg T - H Udskiftning af stigestrenge brugsvand , , ti.sby 6000 Småbygninger ikke reg. som T - H.Vedl. af. overdækning på postkasser 4.000, ,00 6 bygninger 202 I Alt ,00

Tilstandsvurdering Marts 2016

Tilstandsvurdering Marts 2016 Tilstandsvurdering Marts 2016 Afd. nr.: 01-027 Afd. navn: Bredgade 28-32 Adresse: Matrikel: Bredgade 28 32 4000 Roskilde. Roskilde Bygrunde 189 A Opførelse: 1987 Boliger: 17 Ungdomsboliger: 0 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Gartnervangen 66-88 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 215 Afdeling 11 St. Torvegade 78-82 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Thorkildsvej 59-65 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017 Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 217 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Bo42. Søndergården I

Bo42. Søndergården I Bo42 Søndergården I Tilstandsrapport 216 Søndergården I Styrmandsstræde 1-28, Jungmandsstræde 2-2 & Lodsstræde 2-32 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver

Læs mere

Bo42. Højvangsparken

Bo42. Højvangsparken Bo42 Tilstandsrapport 217 Kommandanthøjen 1-51/Torneværksvej 41-71 2-6/Holger Lundgrens Vej 1-54 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 217 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 og Blykobbevej 4-52 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver

Læs mere

Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 215 Afdeling 7 Gartnervangen 24-64 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Bo42. Søndergården II

Bo42. Søndergården II Bo42 Søndergården II Tilstandsrapport 216 Søndergården II Bådsmandsstræde 1-26 & Curdtslund 1-41 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 217 Møllegården Hedebovej 2-32 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

Bo42 Afdeling 1 Tilstandsrapport 2017

Bo42 Afdeling 1 Tilstandsrapport 2017 Afdeling Tilstandsrapport 27 Afdeling Fabriksvej 3-25 og 28-42 Almindingsvej 5 - Indholdsfortegnelse. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 4 3. Avendelsesbudget

Læs mere

Tilstandsvurdering Dato 2014

Tilstandsvurdering Dato 2014 Tilstandsvurdering Dato 204 Afd. nr.: 0-0 Afd. navn: Adresse: 0 45, 4000 Roskilde Matrikel: 28 k Klostermarken Roskilde Jorder e Nymarken. Roskilde Jorder Opførelse: 982 Boliger: 32 Ungdomsboliger: 2 Tilstandsvurdering

Læs mere

Tilstandsrapport. Afdeling 123-0, Havevang/ Agervang, Holbæk

Tilstandsrapport. Afdeling 123-0, Havevang/ Agervang, Holbæk Afdeling 123-0, Havevang/ Agervang, Holbæk Nærværende tilstandsrapport er et tillæg til den 10-årige vedligeholdelsesplan og er en opsummering af de ting, der er angivet i 10-års-planen samt de akutte

Læs mere

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN TAGET 1.1 TAGDÆKNING Er der huller i tagdækning fx på grund af afblæste tagsten eller tagplader eller smuldrer

Læs mere

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 215 Afdeling 14 Thorkildsvej 45-51 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT 0.0 INDHOLDSFORTEGNELSE l.0 Indledning side 2 2.0 Konklusion side 3 3.0 Konstruktioner og materialer side 4

Læs mere

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015 BYGNINGSGENNEMGANG A/B Lindbjergparken 107-420 6200 Aabenraa Udført marts 2015 Kunde Andelsboligforening Lindbjergparken II 61-99 v. fmd. Axel Plougsbæk Lindbjergparken 79 6200 Aabenraa Ejendom A/B Lindbjergparken

Læs mere

Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia

Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 215 Afdeling 3 Byvangen 26-4 & 23-33 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 Større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet:

Læs mere

Tilstandsvurdering Dato 2014

Tilstandsvurdering Dato 2014 Tilstandsvurdering Dato 204 Afd. nr.: 0-0 Afd. navn: Sjerneparken Adresse: Linkøpingvej 80-86, 4000 Roskilde Matrikel: 34cb, Himmelev By, Himmelev. Opførelse: 2005 Ungdomsboliger: 42 Tilstandsvurdering

Læs mere

BYGNINGSDELSKATALOG FOR HAVEBOLIGFORENINGEN GRØNDALSVÆNGE

BYGNINGSDELSKATALOG FOR HAVEBOLIGFORENINGEN GRØNDALSVÆNGE BYGNINGSDELSKATALOG FOR HAVEBOLIGFORENINGEN GRØNDALSVÆNGE Katalog over udvendige bygningsdele omfattet af Lokalplanens og Foreningens bestemmelser. Lokalplan Grøndalsvænge nr. 297 af Maj 1999 Facaderegulativ

Læs mere

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN Støvring Gymnasium Mastrupvej 77 9530 Støvring Udarbejdet af: Morten R. Pedersen Dato: 28.03.2011 Version: 001 Projekt nr.: 5714-003 DRIFT- OG VEDLIGEHOLDSRAPPORT FOR STØVRING

Læs mere

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 18

Læs mere

Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C

Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C Ejerforeningen Mejlgade 67-69 VChristian Ratenburg Mejlgade 67 *""- 8000 Århus G Århus den 19.10.99 21219/SHa/ltr Vedr.: Tilstandsvurdering

Læs mere

Tilstandsvurdering Dato 2014

Tilstandsvurdering Dato 2014 Tilstandsvurdering Dato 204 Afd. nr.: 0- Afd. navn: Adresse: -2, 4000 Roskilde. Matrikel: n, Skyttemarken, Roskilde Jorder Opførelse: 987 Boliger: 20 Tilstandsvurdering Afd. 0-: Dato: 204 INDHOLDSFORTEGNELSE:

Læs mere

Tilstandsvurdering Dato Afd. nr.:

Tilstandsvurdering Dato Afd. nr.: Tilstandsvurdering Dato 2013 Afd. nr.: 01-324 Afd. navn: Kristoffersvej 180-260 Adresse: Kristoffersvej 180-260, 4100 Ringsted Matrikel: 25ay Ringsted Markjorder Opførelse: 1988 Renoveret: 1998, 2012 Tilstandsvurdering

Læs mere

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

(Bolig 26) 11.11.2014

(Bolig 26) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 22.10.2014 Plan, 1. Sal Mål 1:100 11.11.2014 Tværsnit, Princip Mål 1:100 11.11.2014 Facade mod nord Mål 1:200 11.11.2014 Facade mod syd Mål 1:200

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA 23.11.2018 1 Bygning: Skenkelsø Mølle Adresse: Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke Møllen Bygningsdele, som skal vurderes:

Læs mere

Oldenborggade 7 7000 Fredericia

Oldenborggade 7 7000 Fredericia Oldenborggade 7 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen er bygget i 1978 i 2 etaper, og er renoveret i 2003. Bygningerne

Læs mere

A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT

A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT September 2015 Birger Lund ApS Garderhøjvej 5 2820 Gentofte telefon 36 70 28 29 E-mail: blu@birgerlund.dk Indhold Stamdata 3 Eftersynsrapport

Læs mere

billund//hansen arkitekter p/s

billund//hansen arkitekter p/s Sag Falstersgade 9, 7000 Fredericia Sag nr. 16-252 Bygh. Falstersgade 9 I/S, c/o Mols Administration, Roskildevej 5, Albertslund Dato 26.09.2016 Emne Overslag excl. moms inkl. moms pos beskrivelse betegnelse

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården I

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården I Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Holmegårdsskolen Adresse Placering Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Holmegårdsskolen er opført i 1940 og 1950, og er senere tilbygget i 1961. Bygningerne

Læs mere

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds.

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds. 17/2/2013 AKTIVITETPLAN. Dato: 10 Bygningsbasis. 1012 Sokkel i beton med puds. 131 Placering Type Int. Udgift. Aktivitetsår. B0 E 4 2015 2019 2023 Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7129 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1.Skimmelsvampe på vægge i køkken og gangen, konstateret fugt/vand i hulmur. 2. Opfugtning af murkrone og gavl mod syd. 3.Hjørne

Læs mere

Likviditetsbudget / Langtidsplan

Likviditetsbudget / Langtidsplan Side 1 af 6 8-9-217 7:19 6-1-1-218 - 31-12-218 Side 2 af 6 8-9-217 7:19 6-1-1-218 - 31-12-218 218 219 22 221 222 223 224 225 226 227 Saldo primo 7.358.59 9.657.211 9.626.211 4.727.711 6.536.211 8.419.711

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9114 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Er væg i tagetage mod nord til badeværelse isoleret. 2. Er dampspærre i tagetage monteret

Læs mere

Tilstandsnotat og vedligeholdelsesplan. 1447 A/B Hallandsgade. Dato: 23.06.2010. Udført af: Rune Pedersen & René Ottosen

Tilstandsnotat og vedligeholdelsesplan. 1447 A/B Hallandsgade. Dato: 23.06.2010. Udført af: Rune Pedersen & René Ottosen Tilstandsnotat og vedligeholdelsesplan 1447 A/B Hallandsgade Dato: 23.06.2010 Udført af: Rune Pedersen & René Ottosen Kobbelvænget 72 2700 Brønshøj Telefon 3295 3717 Mail focus2@focus2.dk Internet www.focus2.dk

Læs mere

AB Rosenhave, Tranbjerg

AB Rosenhave, Tranbjerg AB Rosenhave, Tranbjerg Trankær Vænge 117, 8310 Tranbjerg elsesplan Den 25. juni 2018 ÅF Buildings Denmark Telefon +45 97 22 11 33 www.afconsult.com/dk Herning Viborgvej 1 DK-7400 Herning Aarhus Søren

Læs mere

Konklusion på bygningernes vedligeholdelsesstand

Konklusion på bygningernes vedligeholdelsesstand Konklusion på bygningernes vedligeholdelsesstand Notat Kunde E/F VIRUM STATIONSVEJ 141-149 Projektnr. 1022350-001 Projekt Bygningssyn & udarbejdelse af vedligeholdsplan Dato 2016-08-01 Emne Bygningernes

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN

VEDLIGEHOLDELSESPLAN VEDLIGEHOLDELSESPLAN ANDELSBOLIGFORENINGEN HOLLUF HAVE III 5220 ODENSE SØ Side 1 af 22 INDHOLDSFORTEGNELSE 0.0 Generelt side 3 0.1 Baggrund 0.2 Grundlag for rapporten 0.3 Bygningsbeskrivelse 1.0 Udskiftnings-

Læs mere

Bygnings rapport med drift og vedligehold.

Bygnings rapport med drift og vedligehold. Bygnings rapport med drift og vedligehold. Marts 2012 Andelsboligforeningen Ulfbuen 2620 Albertslund. Michael Jensen Skibbroen 26, 2450 København SV. - telefon 20 15 06 42 - www.godtbyggeri.com - info@godtbyggeri.com

Læs mere

10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 6 bygninger, hvoraf 3 er sammenbyggede. Bygningerne er fra perioden 1896 til 1997. Bygning 1 Grå bygning Bygningen er fra 1896

Læs mere

Tilstandsrapport. Engdalsvej Brabrand

Tilstandsrapport. Engdalsvej Brabrand Tilstandsrapport Engdalsvej 71-73 8220 Brabrand Den 20.03.2007 Indhold 1.0 Formål side 3 2.0 Omfang 3 3.0 Vurderingsprincip 4 4.0 Kælder / fundament 5 5.0 Facade / sokkel 5 6.0 Etageadskillelse 8 7.0 Tag

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 2 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 2 Tag/Tagetage: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Andet: Andre dokumenter

Læs mere

Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god

Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god 1.0.1 Tagrygning. Tagrygningen fremstår i en god stand. Der anbefales at tagrygningen gennemgås hvert tredje år for utætheder. 1.0.1 Dog er der flere steder at fastgøringsskuerne IKKE er ordentligt skruet

Læs mere

På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til:

På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til: Eftersete bygningsdele Indledning: På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til: Opbygning Tilstand Tiltag Nedenfor er listet, de enkelte bygningsdele der er blevet

Læs mere

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Forsikringspolicenr:

Læs mere

E/F Gammel Ladegaard

E/F Gammel Ladegaard E/F Gammel Ladegaard Åboulevarden 7 13, 1635 København V Julius Thomsens Gade 16 22, 1632 København V Herman Triers Plads 2 6, 1631 København V Kleinsgade 2, 1633 København V Tilstandsrapport Tag Marts

Læs mere

Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14024

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14024 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14024 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege TILSTANDSVURDERING af 15. juli 2014 Steen Knudsen Rådgivende ingeniør Ledreborg Alle 12 4320 Lejre TLF 40 55 33 42 1 Sammenfatning Hotel/ restaurant Skydevænget Langelinie

Læs mere

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening EF Infanterivej 14 32 8930 Randers NØ Att: Jimmy Christensen Vor sag Vor ref Dato 11156 Infanterivej 14-32 JHJ/jhj 18. november 2011 Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening MultiConsulting

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lundemarken 38 4400 Kalundborg Dato: 23.01.2014 Lb nr. H-14-01989-0015 Kommunenr./Ejendomsnr.: 326-22841 Matr. nr./ejerlav 1 DO Ladegården, Kalundborg

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

Budget 2015. RØDOVRE BOLIGSELSKAB Brandholms Alle 11 2610 Rødovre. Afdeling 9. Afdelingens budget udviser en stigning på 1,70% Svarende til 335.

Budget 2015. RØDOVRE BOLIGSELSKAB Brandholms Alle 11 2610 Rødovre. Afdeling 9. Afdelingens budget udviser en stigning på 1,70% Svarende til 335. Afdeling 9 Budget 2015 Afdelingens budget udviser en stigning på 1,70% Svarende til 335.000 Ny gennnemsnitlig årlig leje pr. m 2 693 Eksempler på husleje Antal m 2 Husleje 2014 Ændring Husleje 2015 57,9

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16091 Besigtigelse den: 12. oktober 2016 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Besigtigelsen er gennemført af Flemming Sørensen fra Søren Garde Rådgivning d. 18. februar 2015.

Besigtigelsen er gennemført af Flemming Sørensen fra Søren Garde Rådgivning d. 18. februar 2015. Notat Til: Aalborg Kommune Fra: Flemming Sørensen, Søren Garde Rådgivning. Vedr. Besigtigelse af ejendommen Dokkedalvej 30, Mou, 9280 Storvorde. Dato: 12. marts 2015 Adressen blev besigtiget med henblik

Læs mere

E/F Klerkegade 17 A og B. April E/F KLERKEGADE 17 A OG B Vedligeholdelsesrapport

E/F Klerkegade 17 A og B. April E/F KLERKEGADE 17 A OG B Vedligeholdelsesrapport E/F Klerkegade 17 A og B April 2012 E/F KLERKEGADE 17 A OG B Vedligeholdelsesrapport PROJEKT E/F Klerkegade 17 A og B Vedligeholdelsesrapport E/F Klerkegade 17 A og B Projekt nr. 205806 Dokument nr. 123965191

Læs mere

Afdeling 4 Statusrapport 2018

Afdeling 4 Statusrapport 2018 Afdeling 4 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 9 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Dansborgskolen. Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Dansborgskolen. Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Dansborgskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Dansborgskolen er udført 1963, skolen er senere udvidet i 1997 samt i 2001 og

Læs mere

Bygning A (primære bygningsdele):

Bygning A (primære bygningsdele): Adresse: Roasvej 40 Post nr. og by: 2750 Ballerup Reference: Henrik Møgelgaard Prisindikation på K2 & 3 skader Bygning A (primære bygningsdele): 1. Tagkonstruktion/-belægning/skorsten Bygningsdel: 1.1

Læs mere

Solrød Kommune Teknik og Miljø Helle Post Ejby, den Solrød Center Solrød Strand

Solrød Kommune Teknik og Miljø Helle Post Ejby, den Solrød Center Solrød Strand Solrød Kommune Teknik og Miljø Helle Post Ejby, den 11.12.2018 Solrød Center 1 2680 Solrød Strand Vedr.: Østre Strandvej 26 og 28, Solrød Strand Besigtigelsesdato: 6.12.2018 Østre Strandvej 26: Bygningsbeskrivelse:

Læs mere

Fra idé til virkelighed. - helhedsplan eller renovering?

Fra idé til virkelighed. - helhedsplan eller renovering? - helhedsplan eller renovering? Konklusion Kastanielunden, afd. 01-041 Dato: 28.02.2012 Kastanielunden er en bebyggelse beliggende i Viby Sj., der består af 16 familieboliger, der er bygget som dobbelthuse

Læs mere

SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Ryparken

SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Ryparken SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Ryparken Bygningsdel 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 01. Tagværk - - 100 100 150 150 200 200 300 300 02. Kælder/fundering - - 100 100 - - - - - -

Læs mere

Frydenhøjskolen. Egevolden 106, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Frydenhøjskolen. Egevolden 106, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Frydenhøjskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Egevolden 106, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Frydenhøjskolen er bygget i 1972 med renoveringer / tilbygninger

Læs mere

(Bolig 14) 11.11.2014

(Bolig 14) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100

Læs mere

10 års vedligeholdelsesplan

10 års vedligeholdelsesplan 10 års vedligeholdelsesplan A/B Mariendalsvej 62-64 2000 Frederiksberg Primo år 2018 Indholdsfortegnelse: 1. Vedligeholdelsesplanen... 3 2. Beskrivelse af ejendommen... 4 3. Konklusion... 7 2 1. Vedligeholdelsesplanen

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bent Ole Laursen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Kongensbrovej 8 8881 Thorsø Dato: 12-2-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 710-14738 Matr. nr./ejerlav 9e - idt, 8881 Thorsø EBS sagsnr. 49619

Læs mere

1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 7 bygninger hvoraf 3 bygninger er sammenbyggede og én bygning er en pavillon-bygning. Bygning 1 1953 Gymnastiksal Bygningen

Læs mere

Vedligeholdelsesplan og budget 2008

Vedligeholdelsesplan og budget 2008 Andelsboligforeningen Væbnerhatten 91-153 Vedligeholdelsesplan og budget 008 Besigtigelsesrapport Oktober 007 Odensevej 95 560 Odense S Telefon 6311 4900 Direkte 6311 4933 Telefax 6311 4949 kba@cowi.dk

Læs mere

Alle badeværelser i ejendommen er udformet således at hele rummet er vådzone.

Alle badeværelser i ejendommen er udformet således at hele rummet er vådzone. EF Annaga rden Faldstammer og vandrør Du skal være opmærksom på at der er krav til dit badeværelse og dine installationer - når du bor i en lejlighed. Her har vi opstillet foreningens generelle forholdsregler.

Læs mere

Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København

Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPPORT Klimaskærm Februar 2012 Birger Lund A/S Rådgivende Ingeniører Damhus Boulevard 5 2610 Rødovre telefon 36 70 28 29 E-mail: info@birgerlund.dk

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 4 København d. 12. marts 2015 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 4 Tag/Spidsloft: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås.

Læs mere

TILSTANDSVURDERING AF TAGE EJERFORENINGEN PORCELÆNSGÅRDEN. Til Ejerforeningen Porcelænsgården. Dokumenttype Tilstandsvurdering af tage

TILSTANDSVURDERING AF TAGE EJERFORENINGEN PORCELÆNSGÅRDEN. Til Ejerforeningen Porcelænsgården. Dokumenttype Tilstandsvurdering af tage Til Ejerforeningen Porcelænsgården Dokumenttype Tilstandsvurdering af tage Dato September 2013 TILSTANDSVURDERING AF TAGE EJERFORENINGEN PORCELÆNSGÅRDEN TILSTANDSVURDERING AF TAGE EJERFORENINGEN PORCELÆNSGÅRDEN

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7204 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Punkterede termoruder. 2. Revnede klinker på fortrappe. 3. Gulvafløb i kælder. 4. Revnede fliser i bruseområde. 5. Intet afløb

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9087 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Køkken, sætninger i gulve, store fuger over køkkenbord i vægfliser, sætninger i gulve i bryggers. 2. Sætninger

Læs mere

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre skole Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre Skole er oprindelig bygget i 1960 i 3 etaper.

Læs mere

Strandvejen 18, 8000 Århus C

Strandvejen 18, 8000 Århus C Tilstandsrapport Strandvejen 18, 8000 Århus C Bygherre: Rådgiver: Andelsforening Strandvejen 18 Augustenborggade 11 8000 Århus C 8000 Århus C Marts 2015 Sags. nr. 315.21 Tilstandsrapport 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26

Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26 E/F Vendsysselgade 24-26 c/o formand Ruben Nielsen Vendsysselgade 24, 2. th. 9000 Aalborg Råd til byggeri. Aalborg, den 19.06.2015 Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26 For Ejerforeningen

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN FREDERIKSBO

ANDELSBOLIGFORENINGEN FREDERIKSBO ANDELSBOLIGFORENINGEN FREDERIKSBO VEDLIGEHOLDELSESPLAN FOR 2008 2017 Forord Hosliggende vedligeholdelsesplan er udarbejdet af undertegnede for KLUG A/S, på baggrund af bygningsgennemgang udført den 12.

Læs mere

BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del

BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN Bygn Bygn. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? del JA: NEJ: Bygn Bygn. 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del JA: NEJ: kunnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9055 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Revner/sætning i sokkel samt murværk. 2. Ny inddækninger ved kviste er ikke lavet korrekt. 3. Udgår efter

Læs mere

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Side 2 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 9 4.

Læs mere

Generelt: I denne vedligeholdelsesplan fremgår alene forhold som skal udbedres, vedligeholdes eller ændres.

Generelt: I denne vedligeholdelsesplan fremgår alene forhold som skal udbedres, vedligeholdes eller ændres. Falkoner Allé 57 m.fl Aktuel Byggerådgivning ApS 27. marts 2017 Vedr.: Ejendommen Falkoner Allé 57 m.fl, 2000 Frederiksberg Matr. Nr.: 14 am Frederiksberg Vedligeholdelsesplan Ejendommen er besigtiget

Læs mere

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Notat Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Vurdering af renoveringsprioritering Haller i Assens Kommune Følgende vurdering er udelukkende udført på baggrund af DAI s tilstandsrapporter

Læs mere

11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 10 bygninger fra perioden 1952 til 2004, hvoraf de 9 er sammenbyggede. Kun SFO fremstår som en selvstændig bygning. Der pågår

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr

SKØNSERKLÆRING. J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 10064 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Vandret revne i sokkel mod sydvest 2. Fugtig kældervæg ved hjørne vendende mod sydvest. Fugtig kældervæg i gildestue. 3. Fugtskade

Læs mere

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn Ejerforeningen Infanterivej v/ Jimmy Christiansen Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn marts 2008 Udgivelsesdato : 6. marts 2008 Projekt : 12.8964.01 Udarbejdet : Peter Frilund Kontrolleret : Godkendt

Læs mere

Planlagt periodisk vedligeholdelse og fornyelse opdelt på aktiviteter (Eks. moms) Anvendelse: SKOLE Ejendom: Alle Bygning: Alle

Planlagt periodisk vedligeholdelse og fornyelse opdelt på aktiviteter (Eks. moms) Anvendelse: SKOLE Ejendom: Alle Bygning: Alle Ejendom: Byskovskolen - Afdeling Asgård (21)0 UDV 3 12491 *Murværk - Løbende reparation af murværk 100.000 0 100.000 0 100.000 0 100.000 0 100.000 0 (27)0 UDV 2 12486 *Skotrender - Løbende udskiftning

Læs mere