DELTAGERKONTRAKT MELLEM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DELTAGERKONTRAKT MELLEM"

Transkript

1 DELTAGERKONTRAKT MELLEM 1. Lyskildebranchens WEEE Forening (herefter kaldet LWF ) med hjemstedsadresse. Korskildelund 6, 2670 Greve, ved nærværende aftale repræsenteret af Jan Bielefeldt i sin egenskab af administrerende direktør OG 2. Selskabets navn (herefter kaldet deltageren ) Med hjemstedsadresse: herefter samlet kaldet parterne PRÆAMBEL 1. Deltageren ønsker at opfylde sin forpligtelse til affaldsindsamling i henhold til Elskrotbekendtgørelsen for så vidt angår lyskilder ved indgåelse af nærværende aftale med LWF. 2. LWF blev stiftet den 29. juli 2005 på initiativ af en gruppe producenter/importører med det formål at opfylde lyskildebranchens forpligtelser til affaldsindsamling og oplysning. 3. LWF har anmeldt sig som en kollektiv ordning for lyskildeaffald. 4. Deltageren ønsker at bemyndige LWF til at sørge for, at deltagerens forpligtelser til rapportering, affaldsindsamling og bearbejdning opfyldes, og deltageren ønsker på det grundlag at deltage i det fælles system. AFTALE: 1. Definitioner Begreberne nedenfor har følgende betydning: Aftale: Nærværende dokument i underskrevet stand med alle bilag. Deltagere: Producenter eller importører inden for lyskildebranchen, der har underskrevet Aftalen og derved er tilknyttet det fælles system. Lyskilder: Lyskilder til erhvervsmæssig og/eller privat brug omfattet af loven, p.g.a. hvilke deltageren er tilknyttet LWF, som defineret i loven, kategori 5. Loven: Bekendtgørelse om håndtering af affald af elektrisk og elektronisk udstyr (Elskrotbekendtgørelsen) BEK nr. 664 af 27/06/2005 og Lov om ændring af lov om miljøbeskyttelse (Producentansvar for elektronikskrot m.v.), Lov nr. 385 af 25/05/2005.

2 Lyskilder introduceret på markedet: Lyskilder af enhver art, der er solgt, udleveret som vareprøver eller spild fra lager/transport, hvor affaldet skal håndteres i Danmark. Indsamlingsforpligtelse: Forpligtelse i henhold til loven til indsamling og bearbejdning. Oplysningsforpligtelse: Forpligtelse i henhold til loven. Operatør: Fysisk person eller kollektiv enhed, hvormed LWF har indgået en aftale inden for rammerne af det fælles system, som selv udfører eller styrer en af følgende aktiviteter: indsamling, sortering, nyttiggørelse, særskilt håndtering eller genanvendelse af lyskilder. Producent: a. En person/virksomhed, der producerer og forhandler lyskilder under eget mærke, b. En person/virksomhed, der under eget mærke videredistribuerer lyskilder produceret af andre leverandører, idet en distributør ikke anses som producenten, hvis producentens mærke forefindes på lyskilderne, som nævnt i underpunkt a. c. En person/virksomhed, der importerer eller eksporterer lyskilder i erhvervsmæssig henseende i forhold til Danmark Bidrag: Betaling fra deltageren pr. lyskilde til LWF til gengæld for opfyldelse af deltagerens indsamlingsforpligtelse. Bidragets forskellige bestanddele og beregningsmetode er beskrevet i bilag I. Morarente: Rente, jf. renteloven p.t. 9,15 % p.a. beregnet ud fra et år på 360 (trehundredeogtres) dage, som pålægges ved forsinket betaling af faktura og beregnes ud fra det skyldige beløb. Rykker Gebyr: Hvis den årlige erklæring er forsinket skal deltageren betale til LWF et gebyr på DKK. Black Box: En internetportal som der skal rapporteres til i forbindelse med start af kontrakten, månedsvis som en løbende rapportering samt i forbindelse med årsrapporteringen. Det fælles system: System, der administreres af LWF, for at deltagerne kommer til at opfylde alle de væsentlige forpligtelser, der fremgår af loven, 2. Anvendelsesområde 2.1 Deltagelse i det fælles system dækker alle de lyskilder, der i øjeblikket eller i fremtiden er underlagt en indsamlingsforpligtelse eller oplysningsforpligtelse, som påhviler deltageren. Indsamlingsforpligtelsen må ikke kun delvist overgives til LWF. 2.2 Aftalen gælder for hele Danmark eksklusiv Grønland og Færøerne. 3. Varighed 3.1. Uafhængigt af datoen for underskrift af aftalen, er aftalen gældende fra 01/09/ Hvis producenten først starter sin virksomhed efter 01/09/2009, skal aftalen gælde fra datoen for underskrift eller fra det øjeblik den første lyskilde introduceres på markedet. 3.2 Aftalen er gældende på ubegrænset tid indtil den ophører i henhold til 9.

3 4. Finansiering 4.1. Generelle bestemmelser vedrørende økonomiske forpligtelser Deltageren forpligter sig til at betale et månedligt bidrag for alle lyskilder, deltageren i sin egenskab af producent har introduceret på markedet i Danmark i den forgangne måned. Inden den 15. i den følgende måned foretages der en indrapportering af solgte lyskilder til LWF via LWF s Black Box system. Hvis ikke rapporteringen er foretaget rettidigt er deltageren indforstået med at blive faktureret 110% af 1/12 af antallet af lyskilder angivet i deltagererklæringen. En gang årligt foretages der en konsolidering af volumen solgt og bidrag betalt Deltageren skal betale beløbet senest 2 måneder efter den måned for hvilket der skal betales bidrag. Hvis ikke beløbet er betalt rettidigt er deltageren indforstået med at betale morarente. Betalingsfristen for denne faktura er 15 dage. I forbindelse med 3. rykker opkræves der et rykkergebyr Al betaling foretages ved bankoverførsel til LWF s bankkonto eller ved anden betalingsmetode aftalt og accepteret af LWF. 4.2 Refundering og fritagelse for betaling af bidrag Producenter og andre firmaer, der har solgt lyskilder, for hvilke bidrag er betalt, og kan bevise, at 1. Der er betalt bidrag pr. lyskilde i Danmark 2. Lyskilderne er eksporteret ud af EU eller der er betalt WEEE bidrag i modtagelandet (hvis det er inden for EU) har ret til: Udstedelse af kreditnota, hvis firmaet berettiget til refundering er deltager Refundering af det betalte bidrag, hvis firmaet berettiget til refundering ikke er deltager. Lyskilder, der efter at have været indført på markedet, tages tilbage i originalindpakning af deltageren og refunderes med en kreditnota til kunden, fritages for bidrag, hvis bidraget endnu ikke er betalt ellers er der ret til tilbagebetaling som nævnt under Der beregnes et gebyr for udstedelse af kreditnota eller udbetaling ved eksport. 4.3 Indsigelse mod bidraget Medmindre andet er bestemt nedenfor eller der gives gyldig indsigelse mod en faktura senest efter 10 arbejdsdage fra faktura dato, skal fakturaer, der sendes af LWF til deltageren afregnes af sidstnævnte senest løbende måned + 30 dage fra fakturadatoen. Deltageren skal automatisk og uden varsel eller anden formalitet betale morarente af et hvilket som helst beløb, der ikke er betalt inden for den ovenfornævnte frist, indtil beløbet er fuldt indbetalt. 4.4 Årlig konsolidering af erklæringer og fakturaer Deltageren skal afgive en årlig erklæring om antallet af solgte lyskilder. Denne erklæring skal deltagerens revisor gennemgå og afgive rapport om at den er korrekt og i overensstemmelse med, hvad deltageren har introduceret på markedet af lyskilder. Den årlige erklæring skal afgives inden udgangen af januar måned efter afslutningen af kalenderåret Den endelige årlige beregning af bidraget foretages på basis af den årlige erklæring for det pågældende år.

4 I. Hvis det samlede bidrag, der er betalt af deltageren overstiger beløbet af bidragene udregnet ud fra den årlige erklæring, krediteres saldoen til deltagerens konto og fratrækkes bidragene, der skal betales for det følgende år. Hvad angår de seneste 12 (tolv) måneder op til nærværende aftales udløb, tilbagebetales kreditsaldoen til deltageren senest løbende måned + 30 dage efter LWF s modtagelse af den årlige erklæring. II. Hvis det samlede bidrag beregnet ud fra den årlige erklæring overstiger det samlede bidrag indbetalt af deltageren, udsendes en ekstra faktura af LWF på differencen til betaling senest løbende måned + 30 dage efter fakturadatoen Hvis en deltager ikke forsyner LWF med den årlige erklæring som defineret i , er deltageren pligtig til: At betale rykkergebyr, eventuelt flere gange At betale de omkostninger LWF i så fald vil have til at lade foretage den kontrol af de årlige erklæringer, som deltageren skal afgive jf Særlige bestemmelser vedrørende deltageraftale med tilbagevirkende kraft Såfremt nærværende aftale træder i kraft i henhold til 3.1, beregnes bidrag på basis af salget for perioden. Bidraget pålægges rente svarende til morarenten. 4.6 Justering af bidraget Bidragets størrelse, beregningsmetode og anvendelse fastsættes årligt af LWF s bestyrelse og finder automatisk anvendelse i relation til nærværende aftale fra hver ikrafttrædelsesdato, der fastsættes af bestyrelsen. Bidragsskala fremgår af bilag I. 4.7 Forvaltning Deltageren er forpligtet til at føre et særligt arkiv med grundlaget for beregningerne og alle de dokumenter, der skal bruges til at udfærdige erklæringerne. LWF har ret til til enhver tid at iværksætte fornøden kontrol for at sikre at de oplysninger, der indgives af deltageren, er korrekte, ved at lade deltagerens revisor eller anden ekstern kontrol instans underlagt tavshedspligt udføre den Omkostningerne ved foretagelse af kontrollen på opfordring af LWF betales af LWF med mindre det samlede skyldige bidrag beregnet ud fra den årlige erklæring og justeret efter kontrollen overstiger det samlede bidrag, der er betalt, med over 10%. I så fald betales den nævnte kontrol af deltageren. 5. Overdragelse af forpligtelser 5.1. Deltageren må ikke, uden efter aftale med LWF, overdrage til eller lade nogen anden producent eller tredjemand indtræde i alle eller dele af deltagerens forpligtelser i henhold til loven og nærværende aftale Deltageren må ikke, uden efter aftale med LWF overtage alle eller dele af de forpligtelser, der påhviler en anden producent i henhold til loven og nærværende aftale Deltageren registrerer kun de mærker, som han/hun selv importerer/producerer til markedet.

5 5.4 Denne bestemmelse 5 gælder dog ikke i det tilfælde Deltageren kontraktuelt overdrager forpligtigelsen til køberen af udstyret i henhold til bekendtgørelsens 15 for så vidt angår de lyskilder, som køberen køber. I sådant et tilfælde skal LWF informeres om det overdragede ansvar og til hvem det sker. Desuden skal begge parter i en sådan overdragelse være deltagere i LWF og køberen skal være godkendt af Skat som oplagsholder i forbindelse med glødelampeafgiften. 6. Oplysnings- og kommunikationsforpligtelse 6.1. Deltageren giver på behørig vis og til rette tid LWF oplysning om ethvert forhold, der måtte være relevant for LWF s effektive og rettidige udførelse af det fælles system og for deltagerens status som producent, herunder opfyldelsen af de relevante retslige forpligtelser. 6.2 Deltageren er forpligtiget til at stille de fornødne oplysninger om genbrug og behandling til rådighed for LWF og oparbejdningsvirksomhederne. Dette skal ske senest 1 år efter første markedsføringsdato dog tidligst 30/09/2006. Oplysningerne skal sendes til LWF, som vil videresende dem til WEEE system, ligesom de også skal lægges på producentens hjemmeside. 7. LWF s forpligtelser 7.1. LWF forpligter sig til At opfylde forpligtelserne i henhold til loven At sørge for opfyldelse af deltagerens indsamlingsforpligtelse og oplysningsforpligtelse mht. lyskilder At administrere det fælles system LWF forpligter sig til at behandle alle økonomiske og erhvervsmæssige oplysninger modtaget fra deltageren eller under nærværende aftales opfyldelse som strengt fortrolige. Denne forpligtelse til fortrolighed vedrører særligt oplysninger i henhold til 4. Denne fortrolighedspligt hindrer ikke nogen oplysningspligt, som LWF er underlagt ved lov eller efter retslig bestemmelse LWF er bemyndiget til at benytte hele eller dele af listen over deltagere i egne publikationer og skrivelser. Med respekt af deltagerens navn må LWF kun benytte deltagerens mærker, logoer eller andre figurer efter skriftlig tilladelse med angivelse af betingelserne for sådan brug. 8. Ændringer 8.1. Ændringer i bidraget og/eller i bilag til nærværende aftale udgør ikke en væsentlig ændring af nærværende aftale og er ikke i sig selv gyldig grund til ophævelse af aftalen Ændringer af bidrag og bilag skal varsles med tre måneder for at have gyldighed Deltageren har ret til at ophæve aftalen senest 20 kalenderdage efter datoen for varsling af en ændring som anført ovenfor i 8.2. Hvad angår den årlige erklæring og konsolidering af bidraget i denne forbindelse, gælder procedurerne beskrevet i og Uden præjudice for bestemmelserne i førnævnte paragraf, har LWF altid ret til ensidigt at foretage ændring i aftalen efter beslutning fra bestyrelsen for at opfylde lovgivningen eller betingelser, der er pålagt den i forbindelse med dens godkendelse, også hvis sådan ændring kan resultere i en væsentlig forøgelse af deltagerens forpligtelser.

6 9. Aftalens ophør 9.1. Udløb uden misligholdelse Deltageren må opsige aftalen til slutningen af en tildelingsperiode hos WEEE-System med et varsel på 6 måneder. På nuværende tidspunkt er ophør af tildelingsperioden den 31. august. Det betyder, at en rettidig opsigelse skal være modtaget af LWF inden den 28. februar samme år. Firmaet vil herefter være forpligtiget til at foretage en registrering hos WEEE-System som en individuel ordning, være deltager i en anden kollektiv ordning eller være ophørt med at være producent inden den 31. august. Betalings- og rapporteringsforpligtigelsen fortsætter frem til den 31. august. Parterne må opsige aftalen ensidigt, hvis: Deltageren ikke længere er bundet af nogen indsamlingsforpligtelse De relevante myndigheder tilbagetrækker LWF s godkendelse permanent LWF afvikles eller permanent ophører med at drive erhverv Deltageren går konkurs, opløses eller træder i likvidation. Hvis aftalen ophæves af ovennævnte årsager, gælder bestemmelserne i og for den årlige erklæring og konsolidering af bidraget. 9.2 Ophævelse grundet misligholdelse fra deltagerens side LWF må ophæve aftalen ensidigt: Hvis deltageren har undladt at opfylde sine forpligtelser i henhold til aftalens bestemmelser og har undladt at afhjælpe misligholdelsen inden for 20 (tyve) arbejdsdage fra formelt varsel er afgivet af LWF, hvorved LWF har varslet sin hensigt til at ophæve aftalen. Hvis LWF opdager uorden i erklæringerne, som skyldes grov uagtsomhed og/eller forsætlig handling fra deltagerens side. Hvis deltageren undlader at forny sin registrering som producent eller at opfylde deraf følgende retslige forpligtelser. 9.3 Ophævelse grundet misligholdelse fra LWF s side Deltageren må ophæve aftalen ensidigt, hvis LWF udviser grov uagtsomhed og/eller forsætlig uredelig forvaltning i opfyldelsen af sine forpligtelser i henhold til aftalens bestemmelser og har undladt at afhjælpe misligholdelsen inden for 20 (tyve) arbejdsdage fra formelt varsel er afgivet af deltageren. 9.4 Virkninger af aftalens ophør Hvis aftalen ophører i henhold til 9.1, er ingen af parterne forpligtet til at betale erstatning, bod eller noget beløb i øvrigt til den anden part med undtagelse af eventuelle udeståender, der skal betales i henhold til aftalens bestemmelser. Hvis aftalen ophæves i henhold til 9.2, beholder LWF permanent de beløb, der er indbetalt af deltageren, og derudover har LWF ret til at kræve erstatning for tab.

7 Hvis aftalen ophæves i henhold til 9.3 er LWF kun pligtig til at betale erstatning til deltageren, hvis det kan bevises at LWF har gjort sig skyldig i grov uagtsomhed eller forsætlig uredelig forvaltning. 10. Øvrige bestemmelser 10.1 Bøder LWF betaler de bøder, der måtte blive pålagt den af offentlige myndigheder (hvis den ikke har nået de genbrugs- og/eller genvindingssatser, der er sat af loven) Hvis 1. LWF ikke er i stand til at betale den i nævnte bøde og 2. ovennævnt manglende opfyldelse ikke kan henføres til uredelig forvaltning og/eller manglende opfyldelse fra tredjemands side af serviceydelser og/eller produktleverancer til LWF, eller direkte fra LWF selv eller fra en anden identificerbar deltager i systemet, tilpasser LWF bidraget svarende dertil, så vidt det er tilladt af lovgivningen Hvis bøden ikke kan indregnes i bidraget skal deltageren bidrage til betalingen af bøden i forhold til fordelingen af de bidrag, der er betalt i pågældende periode Hvis deltageren bliver bedt om at betale bøder for manglende opfyldelse af sine forpligtelser inden for lovens rammer og hvis sådan undladelse kan henføres til misligholdelse eller manglende opfyldelse af sine forpligtelser fra LWF s side eller fra tredjemand, som agerer direkte på vegne af LWF, skal LWF bidrage til betaling af disse bøder i den pågældende periode, så længe deltageren fuldt ud har udført sine forpligtelser korrekt i henhold til aftalen Brug af LWF s navn og logo(er) Med undtagelse af anvendelse af LWF s navn udelukkende i oplysningsøjemed, må deltageren kun bruge LWF s navne, mærker, logoer og andre kendemærker efter skriftlig tilladelse, med de tilknyttede betingelser. For at sikre en smidig drift i det fælles system, forbeholder LWF sig retten til at indføre et logo på baggrund af beslutning fra sin bestyrelse, der både beslutter behovet for et sådant og betingelserne for dets brug Varsel Medmindre andet er udtrykkelig bestemt andetsteds, regnes formelt varsel i henhold til aftalen for at være afgivet på gyldig vis, hvis det er afgivet til den anden part ved anbefalet brev. Ændringer i gebyr kan dog varsles ved almindeligt brev eller elektronisk brev Ændringer og supplerende aftaler Enhver ændring i aftalen eller supplement til aftalen skal udfærdiges skriftligt og underskrives af begge parter. Hvis en ændring af aftalen som ovenfor nævnt resulterer i en væsentlig forøgelse af deltagerens forpligtelser, har deltageren mulighed for at opsige aftalen ved anvendelse af procedurerne i Afgørelse af tvister Hvis der opstår tvist vedrørende gyldigheden, fortolkning eller opfyldelse af aftalen, skal parterne konsultere hinanden med henblik på en mindelig ordning. Såfremt et sådant mindeligt forlig ikke

8 kan nås i sagen, skal tvisten afgøres en gang for alle ved Det danske Voldgiftsinstitut i følge bestemmelserne for voldgift. (dato). Udfærdiget i to eksemplarer, hvor hver part har modtaget ét originalt eksemplar. For deltageren For LWF Navn: Stilling:.. Navn: Jan Bielefeldt Stilling: Adm. direktør Bilag.

Generelle betingelser for vurderingsydelser

Generelle betingelser for vurderingsydelser Generelle betingelser for vurderingsydelser 1. Gyldighed og aftalegrundlag Dansk Ejendomsforvaltnings vurderingydelser leveres i henhold til en særskilt aftale ( Aftalen ) og på følgende betingelser (

Læs mere

Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice

Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice 7. december 2017 DAFO - Forskerservice Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice 1. Indledende bestemmelser Disse Standardvilkår gælder for alle ydelser leveret af Forskerservice i og uden for kontrakt.

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING AFTALE - TOTALRÅDGIVNING MELLEM OG ALBERTSLUND UNGDOMSBOLIGER TOTALRÅDGIVER INDHOLDSFORTEGNELSE Side 2 1. BAGGRUND...3 2. DEFINITIONER...3 3. AFTALEGRUNDLAG...4 4. YDELSERNE...5 5. VEDERLAG...5 6. MISLIGHOLDELSE...6

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375

Samarbejdsaftale. mellem. CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375 Samarbejdsaftale mellem CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375 og [Forsikringsmæglerens navn og adresse] (Herefter Forsikringsmægleren ) 1. Indledning

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: (i det følgende kaldet leverandøren)

KONTRAKT. mellem. Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: (i det følgende kaldet leverandøren) KONTRAKT mellem Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: 19716406 (i det følgende kaldet leverandøren) og Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej

Læs mere

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser Bilag 2 Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER... 3 1.1 Anvendelse og gyldighed... 3 1.2 Tilbud/ordre... 3 1.3 Priser... 3 1.4 Ejendomsforbehold... 3 1.5 Levering...

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

UDKAST TIL KONTRAKT. mellem. (I det følgende: Kommunen) (I det følgende: Leverandøren)

UDKAST TIL KONTRAKT. mellem. (I det følgende: Kommunen) (I det følgende: Leverandøren) Socialforvaltningen Bilag 1 UDKAST TIL KONTRAKT mellem Københavns Kommune Socialforvaltningen Bernstorffsgade 17 1592 København V og (Leverandør) (I det følgende: Kommunen) (I det følgende: Leverandøren)

Læs mere

Standard leveringsbetingelser

Standard leveringsbetingelser Standard leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra CompanYoung ApS (herefter CompanYoung), medmindre

Læs mere

TILSLUTNINGSAFTALE VEDRØRENDE DET NYE BIBLIOTEKSSYSTEM

TILSLUTNINGSAFTALE VEDRØRENDE DET NYE BIBLIOTEKSSYSTEM TILSLUTNINGSAFTALE VEDRØRENDE DET NYE BIBLIOTEKSSYSTEM Mellem Assens Kommune Rådhus Allé 5 5610 Assens (herefter "Kommunen") og KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S (herefter "KOMBIT") Bilag 1: Beskrivelse

Læs mere

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og hastetillæg... 4 Hastetillæg... 4 Ændring af aftalen...

Læs mere

Lov om ændring af lov om miljøbeskyttelse 1)

Lov om ændring af lov om miljøbeskyttelse 1) Lov om ændring af lov om miljøbeskyttelse (Producentansvar for elektronikskrot m.v.) LOV nr 385 af 25/05/2005 (Gældende) Senere ændringer til forskriften Forskriftens fulde tekst Lov om ændring af lov

Læs mere

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE INDLEVELSE SKABER UDVIKLING TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE WWW.BDO.DK KONSULENTAFTALE VEDR. PROJEKT: Gennemgang af forudsætninger og beregninger til skolestrukturrapportens bilag I Vurdering af økonomisk

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER Aftalegrundlag Enhver levering af tredjepartsprodukter fra DFF-EDB, vil ske i henhold til nærværende betingelse, der sammen med det underskrevne

Læs mere

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Dette dokument vil gennemgå IPNord ApS (CVR: 37323276) generelle forretningsbetingelser og er gældende for alle IPNord ApS opgaver,

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen 1. Indledning Disse generelle betingelser finder anvendelse såfremt der ikke er aftalt andre betingelser i den

Læs mere

Bilag [nr.] Trepartsaftale

Bilag [nr.] Trepartsaftale J.nr.: 7501417 MPE/KRM Bilag [nr.] Trepartsaftale Kammeradvokaten Telefon +45 33 15 20 10 Vester Farimagsgade 23 Fax +45 33 15 61 15 DK-1606 København V www.kammeradvokaten.dk Trepartsaftale INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

TILSLUTNINGSAFTALE DUBU EN IT-LØSNING PÅ OMRÅDET FOR UDSATTE BØRN OG UNGE

TILSLUTNINGSAFTALE DUBU EN IT-LØSNING PÅ OMRÅDET FOR UDSATTE BØRN OG UNGE TILSLUTNINGSAFTALE DUBU EN IT-LØSNING PÅ OMRÅDET FOR UDSATTE BØRN OG UNGE Mellem [navn på kommune] [adresse 1] [adresse 2] (herefter "Kommunen") og KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S 1 FORMÅL 1.1

Læs mere

KONTRAKT Oktober 2012

KONTRAKT Oktober 2012 KONTRAKT Oktober 2012 Annoncering af konsulentbistand til gennemførelser af indkøbsanalyse af området for håndværkeydelser, bygnings-drift og -vedligehold mellem Aarhus Universitet Indkøbskontoret Katrinebjergvej

Læs mere

Gensidig hemmeligholdelsesaftale

Gensidig hemmeligholdelsesaftale Gensidig hemmeligholdelsesaftale mellem CVR-nr.: [Indsæt] og CVR-nr.: [Indsæt] (herefter samlet betegnet Parterne ) 1 Baggrund for hemmeligholdelsesaftalen I forbindelse med [beskriv her i hvilken anledning/hvorfor

Læs mere

Corpitals Forretningsbetingelser # ( )

Corpitals Forretningsbetingelser # ( ) Corpitals Forretningsbetingelser #00014207 (2019-01-15) 1. Generelt 1.1. Corpitals Forretningsbetingelser udgør en integreret del af det samlede aftalegrundlag mellem Corpital og Kunden, og er således

Læs mere

Standardvilkår for samarbejde mellem medicovirksomheder og designvirksomheder

Standardvilkår for samarbejde mellem medicovirksomheder og designvirksomheder Standardvilkår for samarbejde mellem medicovirksomheder og designvirksomheder Nærværende standardvilkår er tænkt som et neutralt udgangspunkt for samarbejdet mellem medico- og designvirksomheder omkring

Læs mere

Abonnementsvilkår for Workpilot

Abonnementsvilkår for Workpilot Abonnementsvilkår for Workpilot 1. ACCEPT AF ABONNEMENT OG VILKÅR 1.1 Nærværende abonnementsvilkår (herefter Vilkår ) tiltrædes ved at afkrydse Jeg har læst og accepterer abonnementsvilkår på bestillingsformularen,

Læs mere

Udkast til kontrakt. Annoncering af rekrutteringsydelser ved etablering af Udbetaling Danmark. Dokument 5

Udkast til kontrakt. Annoncering af rekrutteringsydelser ved etablering af Udbetaling Danmark. Dokument 5 Udkast til kontrakt Annoncering af rekrutteringsydelser ved etablering af Udbetaling Danmark Dokument 5 1 [dette Aftaleudkast skal ikke udfyldes/underskrives af tilbudsgiverne. Aftaleudkastet udfyldes/underskrives

Læs mere

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE:

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE: Kundeaftale DENNE AFTALE er indgået den 20 mellem: Midtjysk Markedsføring, Kompagnistræde 2, 1.sal,, 35287582 og [indsæt navn], [indsæt registreret adresse], [indsæt CVR-nummer] PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

1. Parterne UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT. Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup.

1. Parterne UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT. Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup. UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup 1. Parterne Mellem Forsyning Ballerup Service A/S på vegne af Vand Ballerup

Læs mere

Bilag 17 - Benchmarking

Bilag 17 - Benchmarking Bilag 17 - Benchmarking Version 0.9 05-05-2014 Indhold 1 VEJLEDNING TIL TILBUDSGIVER... 3 2 BILAGETS INDHOLD... 4 3 DEFINITIONER... 4 4 BENCHMARKINGENS OMFANG... 4 5 PRISERNES KONKURRENCEDYGTIGHED... 4

Læs mere

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX)

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX) Kontraktudkast vedrørende levering af tandtekniske ydelser indgået mellem (XXXXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Sjællandsgade 40 2200 København N Bilagsfortegnelse Kontraktbilag

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Leverandørkontrakten beskriver Væksthusets og Leverandørens forpligtelser og rettigheder. Kontraktgrundlaget består i prioriteret rækkefølge af:

Leverandørkontrakten beskriver Væksthusets og Leverandørens forpligtelser og rettigheder. Kontraktgrundlaget består i prioriteret rækkefølge af: LEVERANDØRKONTRAKT Emne Mellem Væksthus Sjælland Marienbergvej 132, 1. sal 4760 Vordingborg CVR 30 08 94 64 (herefter benævnt Væksthuset ) Og (indsæt navn) (indsæt registreret adresse) (indsæt

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale DET KONGELIGE BIBLIOTEK NATIONALBIBLIOTEK OG KØBENHAVNS UNIVERSITETS- BIBLIOTEK ADMINISTRATIONS- AFDELINGEN J.nr. Udkast KONTRAKT vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder

Læs mere

2.4 Alle estimater angivet i forbindelse med tilbud eller aftale, er med mindre andet specifikt er anført afgivet uden forbindtlighed.

2.4 Alle estimater angivet i forbindelse med tilbud eller aftale, er med mindre andet specifikt er anført afgivet uden forbindtlighed. 1. Indledning 1.1 Med mindre andet er skriftligt aftalt, er nærværende generelle vilkår gældende for alle tilbud, salg og leverancer fra Capto A/S (herefter Leverandøren ). Såfremt der i forbindelse med

Læs mere

Salg- og lejebetingelser

Salg- og lejebetingelser Salg- og lejebetingelser Dynateam 2014 Salgs- og lejebetingelser Gældende pr. 1. januar 2014 Fakturering Første gang vil du blive faktureret for løbende måned + 3 måneder. Herefter altid 3 måneder forud.

Læs mere

Regler for mediation ved Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed

Regler for mediation ved Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed Regler for mediation ved Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed Regler for mediation ved Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed er udarbejdet med henblik på anvendelse af parter i aftale

Læs mere

KONTRAKT. click-a-site A/S og Partner. Forhandling af produkter samt eventuel repræsentation af click-a-site A/S

KONTRAKT. click-a-site A/S og Partner. Forhandling af produkter samt eventuel repræsentation af click-a-site A/S KONTRAKT click-a-site A/S og Partner Forhandling af produkter samt eventuel repræsentation af click-a-site A/S 1 KONTRAKT Denne kontrakt er herved indgået mellem: Click-a-site A/S ( CAS ) CVR nr. 25520866

Læs mere

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3 Standardbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra Skovdal Nordic, medmindre dette udtrykkeligt er fraveget

Læs mere

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast Udbud af brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold Kontraktudkast Center for Ejendomme og Intern Service Høje Taastrup Kommune Bygden 2 2630 Taastrup Dato. 16-03-2010 Dok nr. 257 0049 Journal

Læs mere

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Aftale mellem Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C og Kontrakthaver Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Indholdsfortegnelse 0 1 3 6 8 9 10 11 1 13 1 1 Præampel Aftalegrundlag Opgavens omfang Vederlag

Læs mere

Bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring

Bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring Bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring Foreninger, ikke-erhvervsdrivende fonde, selvejende institutioner, stiftelser mv. Almindelige betingelser DFO99-01 Indholdsfortegnelse Definitioner Pkt. Side hvem

Læs mere

Oktober 2011. Svend Bjerregaard Advokat. Bilag A Udkast til managementaftale for fonden. sbj@holst-law.com T +45 8934 1159. J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI

Oktober 2011. Svend Bjerregaard Advokat. Bilag A Udkast til managementaftale for fonden. sbj@holst-law.com T +45 8934 1159. J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Oktober 2011 Bilag A Udkast til managementaftale for fonden Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Managementaftale Mellem Den Midtjyske Iværksætterfond CVR-nr.

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser SpeedDigiTalent Ved at benytte dig af Speedrecruiters ApS services og produkter accepterer du samtidig nedenstående forretningsbetingelser. Læs dem derfor grundigt. Speedrecruiters

Læs mere

ETISKE REGLER FOR FORSIKRINGSMÆGLERFORENINGEN (FMF)

ETISKE REGLER FOR FORSIKRINGSMÆGLERFORENINGEN (FMF) ETISKE REGLER FOR FORSIKRINGSMÆGLERFORENINGEN (FMF) Nærværende regelsæt er ændret af FMF s bestyrelse den 21. februar 2014. Ændringerne er angivet ved overstregninger i de hidtidige regler eller ved tilføjelser

Læs mere

Indkøb af halm til slamkompostering. Kontrakt

Indkøb af halm til slamkompostering. Kontrakt Indkøb af halm til slamkompostering Kontrakt Dato: 22-10-2014 Udarbejdet af: PJH Version: 0 Godkendt af: FA side 2 af 7 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk

Læs mere

Rammeaftale for Gasleverandører mellem Energinet.dk Gastransmission og Gasleverandøren

Rammeaftale for Gasleverandører mellem Energinet.dk Gastransmission og Gasleverandøren BILAG 3 Rammeaftale for Gasleverandører mellem Energinet.dk Gastransmission og Gasleverandøren Aftale-id: Bilag 3: Rammeaftale for Gasleverandører 2 KONTRAKTSKLAUSUL Denne aftale er underlagt de til enhver

Læs mere

Handelsbetingelser AppKoncept ApS

Handelsbetingelser AppKoncept ApS Handelsbetingelser AppKoncept ApS AppKoncept ApS Juni 2016 Indledning At handle med AppKoncept skal ikke være en stor omgang juridisk bøvl. Derfor prøver vi at minimere mængden af papirarbejde og kontrakter.

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Juni 2017 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER for forbrugere og ikke-forbrugere 1. Generelle oplysninger CVR nr. 38 26 81 63 Hasselvej 14 3210 Vejby E-mail: ss@danskaktieraadgivning.dk eller ur@danskaktieraadgivning.dk

Læs mere

Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK ( Leverandøren )

Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK ( Leverandøren ) DATABEHANDLERAFTALEN Databehandleraftale ( Aftalen ) mellem: Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK-36726350 ( Leverandøren ) A: OMFANG A.1 Databehandleraftale

Læs mere

i forbindelse med virksomhedsordning for arbejdsgiverbetalt periodekort til kollektiv trafik i Midttrafiks område kaldet erhvervskort.

i forbindelse med virksomhedsordning for arbejdsgiverbetalt periodekort til kollektiv trafik i Midttrafiks område kaldet erhvervskort. ERHVERVSAFTALE NR: i forbindelse med virksomhedsordning for arbejdsgiverbetalt periodekort til kollektiv trafik i Midttrafiks område kaldet erhvervskort. 1 Parterne Som sælger: Midttrafik Søren Nymarksvej

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER for forbrugere og ikke-forbrugere 1. Generelle oplysninger CVR nr. 38 26 81 63 Hasselvej 14 3210 Vejby E-mail: soren@sehested.dk eller ur.raahede@gmail.com Tlf: 2811 2727

Læs mere

KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER

KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER 1. Generelt 1.1 Disse almindelige forretningsbetingelser for tjenester ( Betingelserne ) er gældende for alle tjenester, der leveres af KGH til Kunden,

Læs mere

Aftale om registrering af certifikater

Aftale om registrering af certifikater Aftale om registrering af certifikater Energinet.dk Tonne Kjærsvej 65 7000 Fredericia herefter benævnt Energinet.dk og Aftalepartner Adresse herefter benævnt Brugeren har indgået følgende: 1. Baggrund

Læs mere

Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge

Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge Nærværende kontrakt er indgået mellem: Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 7 2860 Søborg (herefter Ordregiver) og < Indsæt leverandørens navn>

Læs mere

Oktober Svend Bjerregaard Advokat. Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet. T

Oktober Svend Bjerregaard Advokat. Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet. T Oktober 2011 Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Managementaftale Mellem Investeringsselskabet

Læs mere

Vilkår for elleverandørers betaling af ydelser fra Energinet.dk og sikkerhedsstillelse

Vilkår for elleverandørers betaling af ydelser fra Energinet.dk og sikkerhedsstillelse Vilkår for elleverandørers betaling af ydelser fra Energinet.dk og sikkerhedsstillelse Maj 2015 Version 1.3 Træder i kraft den 1.4.2016 April 2015 April 2015 Maj 2015 DATE LJD HSF MHS NAME REV. DESCRIPTION

Læs mere

Hesteejer 1:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR-nr.) Hesteejer 2:... (Navn, adresse, telefonnumre)

Hesteejer 1:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR-nr.) Hesteejer 2:... (Navn, adresse, telefonnumre) 1. Parterne Imellem Hesteejer 1:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR-nr.) og Hesteejer 2:... (Navn, adresse, telefonnumre) er dags dato indgået følgende aftale om sameje af Hesten:... (Navn, registreringsnummer,

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER PR

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER PR INDLEDNING Nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev samt eventuelle skriftlige ændringer hertil udgør den samlede aftale (Aftalen) mellem kunden (Kunden) og Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab,

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Definitioner... 3 2. Gyldighed... 3 3. Indgåelse... 4 4. Priser og fakturering... 4 5. Betaling... 5 6. Levering og risikoens overgang...

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS DATABEHANDLERAFTALE General aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: ZISPA ApS Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er ZISPA s generelle databehandler aftale til den indgåede samhandelsaftale

Læs mere

Særbilag 1 Trepartsaftale

Særbilag 1 Trepartsaftale Staten og Kommunernes Indkøbsservice Zeppelinerhallen H. C. Hansens Gade 4, 2300 København S Telefon +45 33 42 70 00 CVR 17472437 EAN 5790000275847 til mellem Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S CVR

Læs mere

Kontrakt. Udvikling af software til læringsteknologi. SOSU Nord. mellem. SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU )

Kontrakt. Udvikling af software til læringsteknologi. SOSU Nord. mellem. SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) Kontrakt Udvikling af software til læringsteknologi SOSU Nord mellem SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) og ( ) (Herefter Leverandør ) Hver for sig benævnt Part og tilsammen Parterne.

Læs mere

Dækning ved arbejdsulykker i henhold til Arbejdsskadeloven

Dækning ved arbejdsulykker i henhold til Arbejdsskadeloven Dækning ved arbejdsulykker i henhold til Arbejdsskadeloven Inhold 1 Generelt om aftalen........................................... 3 2 Definitioner og begreber.........................................

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. Anvendelse og gyldighed 1.1. Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Walltec A/S (herefter benævnt Walltec ), medmindre andet er skriftligt aftalt. 1.2. Salgs- og leveringsbetingelserne

Læs mere

[ ] s opgave er følgende [ ] skal løse opgaven Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene.

[ ] s opgave er følgende [ ] skal løse opgaven Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene. Kontrakt vedr. Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. Grundejerforeningen Øresund Strandpark Øresund Parkvej/Sundby Parkvej 2300 København S

Samarbejdsaftale. mellem. Grundejerforeningen Øresund Strandpark Øresund Parkvej/Sundby Parkvej 2300 København S Samarbejdsaftale mellem Grundejerforeningen Øresund Strandpark Øresund Parkvej/Sundby Parkvej 2300 København S Herefter kaldet kunden og ParkZone A/S Valhøjs Alle 174-176 2610 Rødovre CVR-nr.: 27 39 66

Læs mere

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under. En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.dk-domænet 1. Oversigten erstatter ikke de generelle vilkår Formålet med denne

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

Bilag 5 Håndtering og slutdisponering af spildevandsslam

Bilag 5 Håndtering og slutdisponering af spildevandsslam Bilag 5 Håndtering og slutdisponering af spildevandsslam Kontraktudkast Oktober 2017 1. PARTERNE 1.1 Ordregiver Ordregiver er KLAR Forsyning på vegne af SelskabA/S. Kontaktperson på kontrakten: Gitte Birch

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vessøvej. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg Kommune under Horsens Ret, der er foreningens

Læs mere

Udkast til bekendtgørelse om Affaldsregistret og om godkendelse som. indsamlingsvirksomhed 1)

Udkast til bekendtgørelse om Affaldsregistret og om godkendelse som. indsamlingsvirksomhed 1) Udkast til bekendtgørelse om Affaldsregistret og om godkendelse som indsamlingsvirksomhed 1) I medfør af 7 b, 44, stk. 1, 4 og 5, 45 d, 73, 79 b, stk. 1, 80, stk. 1 og 2, 88, 89 b, 92 og 110, stk. 3, i

Læs mere

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ]

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] Kontrakt vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus Midtjylland) og [ ] [ ] [ ] CVR

Læs mere

Regler for mægling ved Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed

Regler for mægling ved Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed Regler for mægling ved Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed Regler for mægling ved Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed er udarbejdet med henblik på anvendelse af parter i aftale om

Læs mere

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21.

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21. 1 Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand til forarbejdet til etablering af campus i Næstved 1.1 Parterne Følgende kontrakt er indgået mellem Næstved Kommune Teatergade 8 4700 Næstved CVR. 2918 9625

Læs mere

Forretningsbetingelser - Trade conditions

Forretningsbetingelser - Trade conditions Forretningsbetingelser - Trade conditions Forretningsbetingelser Gældende pr. 13.06.2005 Firma oplysninger WB Electronics ApS Langelandsvej 1a 7400 Herning Danmark Telefon +45 96264520 Fax +45 96264409

Læs mere

AFTALE [indsæt udkastdato] [Adresse] [Postnummer, by] [Cvr.nr.] ( Projektejer )

AFTALE [indsæt udkastdato] [Adresse] [Postnummer, by] [Cvr.nr.] ( Projektejer ) AFTALE [indsæt udkastdato] Mellem [Navn] [Adresse] [Postnummer, by] [Cvr.nr.] ( Projektejer ) og [HOFOR Spildevand København A/S] Ørestads Boulevard 35 2300 København S [Cvr.nr. 26043182] ( HOFOR ) Om

Læs mere

Vilkår for deltagelse i DataHub'en MÆGLER

Vilkår for deltagelse i DataHub'en MÆGLER Vilkår for deltagelse i DataHub'en MÆGLER mellem 18. september 2012 LRO/HSF Energinet.dk Tonne Kjærsvej 65 7000 Fredericia Som systemansvarlig operatør i Danmark med pligt til etablering og drift af en

Læs mere

Udbudsmateriale for PERSTs udbud af kontrakt om administration af statslig rejseforsikring Bilag 2. Kontraktudkast

Udbudsmateriale for PERSTs udbud af kontrakt om administration af statslig rejseforsikring Bilag 2. Kontraktudkast Side 1 af 7 sider Mellem Personalestyrelsen Frederiksholms Kanal 6 1220 København K CVR nr. 1188 1866 EAN nr. 5798000013001 herefter benævnt Personalestyrelsen og (Forsikringsselskabets navn) (gadenavn)

Læs mere

Abonnementsvilkår. 1 Anvendelse. 2 Aftalegrundlag. 3 Abonnementets varighed og fakturering. 4 Abonnementets omfang og anvendelse

Abonnementsvilkår. 1 Anvendelse. 2 Aftalegrundlag. 3 Abonnementets varighed og fakturering. 4 Abonnementets omfang og anvendelse Abonnementsvilkår 1 Anvendelse 1.1 Nærværende abonnementsvilkår (herefter Vilkår ) finder anvendelse for samtlige tilbud, salg, supportaftaler og aftaler i øvrigt mellem HotelBoss (herefter HB ) og kunden

Læs mere

Bekendtgørelse om auktion over landsdækkende tilladelse til anvendelse af radiofrekvenser i radiofrekvensbåndene MHz og MHz

Bekendtgørelse om auktion over landsdækkende tilladelse til anvendelse af radiofrekvenser i radiofrekvensbåndene MHz og MHz Bekendtgørelse nr. 1014 af 5. oktober 2006 Bekendtgørelse om auktion over landsdækkende tilladelse til anvendelse af radiofrekvenser i radiofrekvensbåndene 872-876 MHz og 917-921 MHz I medfør af 8, stk.

Læs mere

Databehandleraftale. Mellem. Den dataansvarlige: Virksomhed: CVR: Adresse: Postnummer & By: Land: Databehandleren. Virksomhed: OnlineFox CVR:

Databehandleraftale. Mellem. Den dataansvarlige: Virksomhed: CVR: Adresse: Postnummer & By: Land: Databehandleren. Virksomhed: OnlineFox CVR: Databehandleraftale Mellem Den dataansvarlige: Virksomhed: CVR: Adresse: Postnummer & By: Land: og Databehandleren Virksomhed: OnlineFox CVR: 38687794 Adresse: Pilagervej 32 Postnummer & By: 4200 Slagelse

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR. 32 44 93 44 Maj 2019 1. Generelt 1.1 Danske Solceller ApS, CVR-nr. 32 44 93 44 (herefter Danske Solceller) sælger og leverer komplette solcelleanlæg

Læs mere

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE STANDARD SAMARBEJDSAFTALE MELLEM (herefter benævnt Designvirksomheden ) OG (herefter benævnt Kunden ) (i det følgende samlet benævnt "Parterne" og hver for sig en "Part") Standard samarbejdsaftalen ( Aftalen

Læs mere

også kun vandværket, der kan videregive oplysninger.

også kun vandværket, der kan videregive oplysninger. Handelsbetingelser for Tethys Generelle handelsbetingelser Tethys er FVD s digitale lederværktøj. Når der indgås aftale med Tethys, indgås der reelt en handel med FVD. Man skal derfor være medlem af FVD

Læs mere

Driftsoverenskomst. mellem. XX (driftsoverenskomstpart) VUC Aarhus. vedrørende. ordblindeundervisning

Driftsoverenskomst. mellem. XX (driftsoverenskomstpart) VUC Aarhus. vedrørende. ordblindeundervisning mellem XX (driftsoverenskomstpart) og VUC Aarhus vedrørende ordblindeundervisning Overenskomsten består af nærværende overenskomst med tilhørende bilag og danner rammen om parternes rettigheder og forpligtelser.

Læs mere

Udbud farligt affald Kontrakt

Udbud farligt affald Kontrakt Udbud farligt affald 2017 Kontrakt Dato: 28-09-2017 Dokument id: 65140 Version: 1.0 Udarbejdet af: OFD Kontrol: - Godkendt af: MEL side 2 af 7 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab

Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab Mellem [Navn, adresse, telefonnummer, cpr/cvr. nr.] Herefter Part A og [Navn, adresse, telefonnummer, cpr/cvr. nr.] Herefter Part B indgås dags dato følgende

Læs mere

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Kontrakt vedrørende levering af personalefrokost indgået mellem (XXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Bilagsfortegnelse Bilag 1: Udbudsmateriale (kravspecifikation).

Læs mere

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune Kontrakt Ejendomsadministration Ringsted Kommune Indholdsfortegnelse 1. Aftaleparter 3 2. Bilag 3 3. Baggrund, formål og generelle vilkår 3 4. Ejendomme 4 5. Kontraktperiode 4 6. Forhold vedrørende ikrafttræden

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI).

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). 1. Foreningens navn og hjemsted: 1.1: Foreningens navn er Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Hjemsted er Brancheforeningens

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

Hovedaftale - EnergiLeasing

Hovedaftale - EnergiLeasing RUBAK Energy ApS DK-9670 Løgstør Mobil: +45 61 67 40 91 E-mail: rubak@rubakenergy.dk Web: www.rubakenergy.dk Hovedaftale - EnergiLeasing Projektnummer: 2015E000 MELLEM Rubak Energy ApS 9670 Løgstør CVR-Nr:

Læs mere

Udbud. Køb af miljømåleudstyr til Ovnlinie 1 Slagelse Affaldsenergi. Generelle betingelser og beskrivelser for udbud

Udbud. Køb af miljømåleudstyr til Ovnlinie 1 Slagelse Affaldsenergi. Generelle betingelser og beskrivelser for udbud Udbud Køb af miljømåleudstyr til Ovnlinie 1 Slagelse Affaldsenergi Generelle betingelser og beskrivelser for udbud April 2019 1. Kontraktudkast - Leverancen Side 2 af 8 Miljømåleudstyr til Slagelse Affaldsenergi

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

Leasingaftale om fjernvarmeunit

Leasingaftale om fjernvarmeunit Leasingaftale om fjernvarmeunit Der er mellem ejeren af nedennævnte ejendom og Ramsing Lem Lihme Kraftvarmeværk A.m.b.a. CVR-nr. 17038281 indgået aftale om opsætning, tilslutning og servicering af fjernvarmeunit

Læs mere

Generelle vilkår og databehandleraftale

Generelle vilkår og databehandleraftale Generelle vilkår og databehandleraftale Følgende aftale (herefter Aftalen ) gælder for leverance af ydelser og tjenester (herefter InboundCPH s ydelser ) fra InboundCPH til kunden (herefter Kunden ) som

Læs mere

Aftale om køb eller reservation af infrastrukturkapacitet

Aftale om køb eller reservation af infrastrukturkapacitet Aftale om køb eller reservation af infrastrukturkapacitet mellem Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø CVR nummer: 18 63 22 76 (herefter kaldet Banedanmark) og YY CVR nummer: (herefter kaldet ansøgeren)

Læs mere