EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING"

Transkript

1 Havposten Marts 2015 GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN SKÆRING HAVBAKKER EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Hermed indkaldes til Ekstraordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Villabyen Skæring Havbakker til afholdelse i Skæring Kirkes Konfirmandstue Tirsdag, den 5. maj 2015 kl. 20:00 Se dagsorden inde i bladet.

2 2 Ekstraordinær Generalforsamling Tid: Tirsdag, den 5. maj 2015 kl. 20:00 Sted: Skæring Kirkes Konfirmandstue Tilmelding: Se slip side 4. DAGSORDEN: 1. Velkomst ved formanden. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent og 2 stemmekontrollanter. 4. Bestyrelsen fremlægger forslag til revideret driftsbudget for året 2014/ Bestyrelsen fremlægger følgende forslag til forskønnelse af området i form af nyt anlægsbudget, finansieret af midler fra vejfonden. A) Renovering i 2015 af beplantning langs hovedstien ved boldbanerne ved børneinstitutionerne incl. græs og plantning af 4 nye store træer. Nedlæggelse af buskadser og bænksæt/affaldsspand ved den tidligere Petanque-bane. B) Opstamning af i 2015 af vejtræer langs stamveje og boligveje. C) Etablering i 2015 af helt ny flisebelægning/kopsten på de 2 hovedstier med 4 rækker kopsten. D) Etablering fra og med 2016 af helt ny flisebelægning/kopsten på stamveje og boligveje, fordelt over en årrække. E) Éngangsrenovering i 2015 af legepladsen ved bålpladsen. 6. Afslutning.

3 3 Bemærkninger til de enkelte temaer: Ad. Punkt 4. Det årlige driftsbudget med uændret kontingent muliggør en henlæggelse til vejfonden på kr /år. Vejfonden indeholder i dag godt 1,6 Mio. kr. Bestyrelsen foreslår omfordeling af enkelte poster, men i øvrigt uændret indtægts- og omkostningsniveau. Ad. Punkt 5 A) Samlet pris i 2015 iflg. tilbud udgør kr incl. moms Ad. Punkt 5 B) Samlet pris i 2015 iflg. tilbud udgør kr incl. moms. Herefter må påregnes opstamning hvert følgende 3. år. Ad. Punkt 5 C) Samlet pris i 2015 iflg. tilbud udgør kr incl. moms. Ad. Punkt 5 D) Fordelt over 5 år er prisen pr. år iflg. tilbud kr /år incl. moms. Fordelt over 8 år er prisen pr. år iflg. tilbud kr /år Incl. moms. Ad. Punkt 5 E) Se oplæg på side 5-7. Foreningen byder på mødevand, kaffe/the og småkager under mødet. Kom og giv din mening til kende og tag medansvar for vort boligområde. Med venlig hilsen BESTYRELSEN

4 4 Tilmelding til Ekstraordinær Generalforsamling. Det er ikke et krav at man tilmelder sig generalforsamlingen for at deltage. Tilmelding på forhånd vil dog være en hjælp til den praktiske afvikling af den ekstraordinære generalforsamling - indkøb af vand mm. Bestyrelsen opfordrer derfor til at man senest fredag d. 1. maj tilmelder sig ved at aflevere nedenstående slip, eller ved e- mail til borgkvist@get2net.dk Aflever venligst nedenstående tilmelding (eller afskrift af denne) i postkassen hos grundejerforeningens kasserer Kurt Borgkvist, Skæring Hedevej 230 senest den 1. maj Tilmelding til ekstraordinær generalforsamling den 5. maj 2015 kl. 20:00 Navn: Antal: Adresse:

5 5 Den nye familieplads, med leg og fitness for alle aldre. Oplæg til ekstraordinær generalforsamling, 5. maj 2015 Skæring Havbakker Oplæg til forskønnelse af legepladsområdet Visionen med nærværende oplæg er at revitalisere legepladsområdet, så det bliver en rekreativ oase midt i vores skønne Skæring Havbakker. Målet er at forkæle områdets beboere med en samlingsplads, der byder på udfordringer for alle aldre og samtidigt kan være med til at tiltrække nye beboere i grundejerforeningen. Den nuværende legeplads bibeholdes, men udvides med borde/bænke, hvor der nu er sandkasse, samt frugt- og bærbuske på puklen mellem legeplads og boldbane. I det nordvestlige hjørne, ud for tovbanen, anlægges et fitness-/motionsområde for store børn og voksne i alle aldre. Fitness-/motionsområdet tænkes at bestå af (indtil videre) 6 forskellige redskaber til muskelopbyggende træning og forbedring af kondition, se beskrivelse på de næste sider.

6 6 De valgte redskaber: Redskaberne i forslaget er fra Uno.dk/Norwell.dk, og er fremstillet i 76mm galvaniserede stålrør med en tykkelse på 3,5mm. Sæder, platforme og fodpedaler er fremstillet i blødt EPDM-gummi. Alle bolte er beklædt med gummihætter for sikkerhed og holdbarhed.

7 7

8 8

9 9 Folk og røvere i Skæring. I de sidste 3 uger har den private børnehave Højvang ikke lignet en helt almindelig børnehave. Legetøjet har været pakket væk, tumleren tømt for puder og spil skjult bag kulisser. På døren hænger et skilt med skriften velkommen i Kardemomme by træd endelig ind i vores eventyrlige univers. Hver formiddag bliver børnene bænket på Kardemomme bytorv, her spiller de vokse i Højvang hver dag et kapitel fra bogen Folk og røvere i Kardemomme by. På skift bliver Halfdan Thorbjørn Egners verden udfoldet og præsenteret. Kasper, Jesper og Jonathan, de 3 tyve, Politimester Bastian, skrappe tante Sofie og kloge gamle Tobias i tårnet. Alle træder de frem og børnene kommer hurtigt på fornavn med alle i Kardemomme by. Efterfølgende bliver børnene klædt ud og sminket som folkene i Kardemomme by, og snart bliver byen helt vækket til live. I slagter butikken er slagteren i fuld gang med at betjene sine kunder med skinker, skanker og pølser, bagermesteren prøver at sikre hans bageri mod indbrud af de 3 røvere, og vognstyrer Syversen kører med sporvognen, som er fyldt med små indbyggere i Kardemomme by. Her er der liv og glade dage hver dag. Som afslutning på hele herligheden er alle forældre inviteret til fest i kardemomme by. Her kommer de på rundtur med deres barn. De får taget fingeraftryk på politistationen, køber kage hos bagermesteren og forældrene holder hårdt fast i deres tasker, for de 3 tyve er på spil, og hele tiden med politimester Bastian lige i hælene på dem. For en stund træder børnenes dagligdag tydeligt frem for forældrene og skillelinjen mellem hjem og børnehave bliver visket ud, her bliver fantasi, teater og leg hurtig fælles fokuspunkt. Målet er at stimulere børnenes nysgerrighed, deres sanser, kreativitet, fantasi og sprog, samt skabe nye relationer alt sammen igennem teater og leg. Hvilket bedre sted kan dette gøres end i børnehaven Højvang. Skrevet af Vivi Lunddal Brandi Andersen. Den private Børnehave Højvang Egå.

10 10 Nekrolog. Jørn Kudahl Isaksen. Tidligere postvagtmester Jørn Kudahl Isaksen, Skæring Hedevej 160, Skæring, er efter længere tids svær sygdom, død 81 år. Jørn Isaksen var født i et landbohjem i Fårup ved Randers, hvor han var den yngste i en søskendeflok på otte, og hvor han blev den sidst levende. Som ung blev han èn af de første, der blev uddannet til kontrolassistent på Kalø Landbrugsskole. Efter nogle år i rollen som kontrolassistent, valgte han at prøve lykken indenfor Post og Telegrafvæsenet. Han virkede siden i etaten, først en periode i Holstebro og derefter en længere årrække i Odense. Kort før han kunne fejre sit 40 års jubilæum, gik han på pension. Jørn Isaksen giftede sig med Jenny i 1956 og efter seks år i Holstebro og 34 år i Odense, kom parret til Skæring i Her blev Jørn Isaksen hurtigt engageret i lokalsamfundets aktiviteter, og siden 1998 var han en meget aktiv og respekteret formand for Skæring Forsamlingshus, som ikke mindst takket være hans store indsats, blev et af de mest efterspurgte og benyttede på egnen. En stor del af sin fritid tilbragte han med sit golfudstyr på banerne i Mollerup Golfklub, hvor han et par gange har vundet klubmesterskabet for seniorer. Men det var Skæring Forsamlingshus, som havde hans helt store interesse og som han værnede om. Med sirlighed og akkuratesse sørgede han for at det altid fremstod som et veritabelt forbillede for alle landets forsamlingshuse og intet var på noget tidspunkt overladt til tilfældighederne. For et års tid siden tvang sygdommen ham til at trække sig tilbage fra formandsposten. En anden ting der lå Jørn meget på sinde, var hans engagement i Postens Pensionistforening Aarhus, som han var formand for i 15 år. Det glædede ham meget at tilrettelægge udflugter til steder i Danmark, eller rejser til udlandet for medlemmerne, men også sammenkomster i kammeratligt samvær, hvor gamle kolleger mødtes og snakkede om de gode gamle dage i Postvæsnet. I løbet af årene har Jørn Isaksen og hustruen rejst over det meste af kloden og har samlet en masse flotte minder fra mange eksotiske steder. Jørn Kudahl Isaksen efterlader sig hustru, to sønner og fire børnebørn. Skrevet af Helge Kristensen.

11 11 Sådan ser din bestyrelse ud: Formand Arne Gam Veje, stier Skæring Hedevej 96 Fliser Tlf Asfalt Mail: Kasserer Kurt Borgkvist Grønne arealer Skæring Hedevej 230 Tlf Mail: Næstformand Morten Seeberg Legepladser Skæring Havvej 31 Kloak Tlf Mail: Havposten Carl-Erik Sørensen Hjemmesiden Skæring Hedevej 196 Tlf Mail: Snerydning Tage Holst Referent Skæring Hedevej 198 Tlf Mail: Suppleant Jesper Brix Lajer Arkivar Skæring Sandager 40 Arrangementer Tlf Mail: Suppleant Tobias Frost Ad hoc opgaver Skæring Havvej 37 Tlf Mail: Hjemmeside:

12 12 Orientering fra kassereren Husk ved flytning Ifølge grundejerforeningens vedtægter påhviler det sælger skriftligt at meddele kassereren navn på den nye ejer, således at fremtidige kontingentopkrævninger for den pågældende ejendom kan foretages korrekt hos den nye ejer. Nedenstående slip kan benyttes til at registrere ejerskifte. På forhånd tak for hjælpen. Når ejerskiftet er registreret, vil kassereren sørge for fremsendelse af grundejerforeningens vedtægter og det seneste nummer af Havposten til den nye ejer. Refusionsopgørelse ved salg Selvom foreningens regnskabsår løber fra 1/9 til 31/8, er det for mange år siden vedtaget, at kontingentåret løber fra 1/11 til 31/10, idet kontingentfastsættelse finder sted på foreningens generalforsamling hvert år i oktober kvartal. Kontingentbetalingen, der forfalder til betaling i december 2014, dækker således perioden fra 1/ til 31/ Husk at få kontingentet med som en post i refusionsopgørelsen i forbindelse med salg/køb af ejendommen. Spørgsmål fra ejendomsmægler eller advokat vedr. grundejerforeningens regnskab og kontingent kan altid henvises til kassereren klip Adresse Sælger Køber Bedes afleveret til: Kurt Borgkvist, Skæring Hedevej 230, 8250 Egå Telefon: borgkvist@get2net.dk

Havposten Oktober 2015

Havposten Oktober 2015 Havposten Oktober 2015 Generalforsamling fredag den 6. november 2015 klokken 20:00 i Skæring Forsamlingshus. Fællesspisning kl. 18:30. Husk tilmelding. 2 Hjemmesiden har fået et løft. På www.skaeringhavbakker.dk,

Læs mere

Havposten Oktober 2017

Havposten Oktober 2017 Havposten Oktober 2017 Generalforsamling torsdag den 9. november 2017 klokken 20:00 i Fælleshuset Skæring Parkvej 542. Fællesspisning kl. 18:30. Husk tilmelding. ----- Bemærk NYT sted for GF. ---- Sådan

Læs mere

Havposten. Juni 2015. Skt. Hans aften - se bagsiden.

Havposten. Juni 2015. Skt. Hans aften - se bagsiden. Havposten Juni 2015 Skt. Hans aften - se bagsiden. 2 Tid til at grave stranden op. 3 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. maj 2015 Der var fremmødt 35 deltagere, der repræsenterede 28 husstande.

Læs mere

Havposten. Juni Skt. Hans aften - se bagsiden.

Havposten. Juni Skt. Hans aften - se bagsiden. Havposten Juni 2018 Skt. Hans aften - se bagsiden. 2 Formand Arne Gam Veje, stier Skæring Hedevej 96 Fliser Tlf. 86222575 Asfalt Mail: arne.gam.petersen@googlemail.com Kasserer Kurt Borgkvist Grønne arealer

Læs mere

Havposten Oktober 2018

Havposten Oktober 2018 Havposten Oktober 2018 Generalforsamling torsdag den 8. november 2018 klokken 20:00 i Skæring Lokalcenter. Fællesspisning kl. 18:30. Husk tilmelding. ----- Bemærk NYT sted for GF. ---- Sådan ser din bestyrelse

Læs mere

Havposten Oktober 2014

Havposten Oktober 2014 Havposten Oktober 2014 Generalforsamling fredag den 7. november 2014 klokken 20:00 i Skæring Forsamlingshus. Fællesspisning kl. 18:30. Husk tilmelding. 2 Frø på Skæring Hedevej og kaniner til salg. 3 Kors,

Læs mere

Havposten. December 2015

Havposten. December 2015 Havposten December 2015 2 3 OBS. Snerydning - nye fliser: Der bliver denne vinter ikke ryddet sne på fortovene med de nye fliser. Det sker efter anbefaling fra entreprenøren om så vidt muligt ikke at anvende

Læs mere

Indkaldelsen var bilagt Årsregnskab og budget for 2017/ personer deltog i mødet - repræsenterende 22 stemmeberettigede parcelejere.

Indkaldelsen var bilagt Årsregnskab og budget for 2017/ personer deltog i mødet - repræsenterende 22 stemmeberettigede parcelejere. Generalforsamling 2017 År 2017, torsdag, den 9. november kl. 20:00 afholdtes generalforsamling i Grundejerforeningen Villabyen Skæring Havbakker i Fælleshuset Skæring Parkvej 542, 8250 Egå. Forud for Generalforsamlingen

Læs mere

Havposten Oktober 2016

Havposten Oktober 2016 Havposten Oktober 2016 Generalforsamling torsdag den 3. november 2016 klokken 20:00 i Fælleshuset Skæring Parkvej 542. Fællesspisning kl. 18:30. Husk tilmelding. ----- Bemærk NYT sted for GF. ---- 2 3

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 3/

Referat fra generalforsamlingen den 3/ Referat fra generalforsamlingen den 3/11-2016 Arne Gam bød velkommen til generalforsamlingen. Fra bestyrelsen deltog Arne Gam, Kurt Borgkvist, Tage Holst, Morten Seeberg, Carl -Erik Sørensen, suppleant

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Antal fremmødte: 70 Antal stemmer: 106 Dagsorden 1. Valg af dirigent Bent Homann blev valgt som dirigent 2. Formandens beretning Årsberetning 2015

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN SKÆRING HAVBAKKER EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. Torsdag, den 6. april 2017 kl. 19:00

GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN SKÆRING HAVBAKKER EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. Torsdag, den 6. april 2017 kl. 19:00 Havposten Marts 2017 GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN SKÆRING HAVBAKKER EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Hermed indkaldes til Ekstraordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Villabyen Skæring Havbakker

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 6/

Referat fra generalforsamlingen den 6/ Referat fra generalforsamlingen den 6/11 2015 Arne Gam bød velkommen til generalforsamlingen med deltagelse af 36 husstande - 49 deltog i spisningen. Fra bestyrelsen deltog Arne Gam, Kurt Borgkvist, Tage

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 8/11 2013

Referat fra generalforsamlingen den 8/11 2013 Referat fra generalforsamlingen den 8/11 2013 Arne Gam bød velkommen til generalforsamlingen med deltagelse af 40 grundejere, som repræsenterede 28 husstande. Desuden var der indgivet fuldmagt fra 11 husstande.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

2. Formandens beretning for det forløbne år

2. Formandens beretning for det forløbne år Referat fra generalforsamlingen den 7/11 2014 Arne Gam bød velkommen til generalforsamlingen med deltagelse af 33 grundejere, som repræsenterede 21 husstande. Fra bestyrelsen deltog Arne Gam, Kurt Borgkvist,

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Vedlagt: Dagsorden i henhold til vedtægterne Revideret regnskab for 2009 Bestyrelsens forslag

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 28.12.2008 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø:

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl. 18.30, Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. Valgt

Læs mere

44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus. torsdag den 8. april 2010 kl Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer til

44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus. torsdag den 8. april 2010 kl Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer til Grundejerforeningen LILLEMARKEN Gevninge Indkaldelse til: 44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus torsdag den 8. april 2010 kl. 19.30 Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer

Læs mere

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtaget 1957 Revideret december 1964 Revideret november 1980 Revideret november 1981 Revideret november 1984 Revideret januar 1989 Revideret april 2001 Revideret

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005.

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Generalforsamlingen blev igen i år holdt på Hotel Kirstine. Ud af 66 parceller, var 26 repræsenteret. I alt var 45 personer

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

Kære Grundejer, Svanlevvej, 06.05.2012

Kære Grundejer, Svanlevvej, 06.05.2012 Kære Grundejer, Svanlevvej, 06.05.2012 Den nye bestyrelse: Hermed en kort introduktion til den nye bestyrelse, som nu varetager jeres nuværende og fremtidige fælles interesser i forbindelse med det skønne

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 22. oktober 2018 Til stede: Lystgårdsparken 1, 9, 10, 13, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 30, 32, 33, 36, 38 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2016 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd

Grundejerforeningen Slagslunde Syd Mødedato: Tirsdag 18. august 2009 Kl.: 19.00 Mødested: Zetnye Rasmussen, Bellisvej 7 Deltagere i mødet: Bestyrelsesmedlemmer: Mødt Forhindret Zetnye Rasmussen Flemming Toft Bent Holm Ditte Walther Jensen

Læs mere

Dagsorden iflg. vedtægternes 4:

Dagsorden iflg. vedtægternes 4: august 2016 Der indkaldes hermed til Generalforsamling i Grundejerforeningen VALHAL af 1. april 1912. Generalforsamlingen finder sted søndag, den 28. august 2016, kl. 10.30 i festteltet på Ætnavej. Grundejerforeningen

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Den 9. marts 2011 på Snejbjerg Skole i Snejbjerg kl. 19.00. Formanden Jacob Melau bød velkommen og generalforsamlingen blev gennemført

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter

Dagsorden ifølge vedtægter Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 25. februar 2015 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 39, 43, 55,

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen i indkalder hermed til ordinær generalforsamling i grundejerforeningen. Generalforsamlingen foregår pinselørdag den 14. maj kl. 14.00 på Himmerlandsfondens

Læs mere

Stiftende generalforsamling - Velkommen

Stiftende generalforsamling - Velkommen Stiftende generalforsamling - Velkommen Dagsorden 1. Registrering af fremmødte 2. Velkommen 3. Valg af ordstyrer 4. Valg af referent 5. Valg af stemmetællere 6. Gennemgang af vedtægter 7. Afstemning om

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Tidspunkt: Mandag den 3. april 2006, kl. 19:00 Sted samme sted som forrige år : Egedalsskolens mødelokale, Holmegårdsvej 101, 2980 Kokkedal. (kørselsvejledning

Læs mere

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt Referat Generalforsamling 2019 Grundejerforeningen Alléhusene 30 ud af 82 tilstede på årets Generalforsamling. 1. Valg af dirigent Christian Fruelund 2. Valg af referent Simon Albers 3. Afgørelse om generalforsamlingen

Læs mere

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt.

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Beretning 2011 2011 sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Bestyrelsen har som vedtaget på sidste års generalforsamling indhentet

Læs mere

indkalder hermed til ordinær generalforsamling

indkalder hermed til ordinær generalforsamling indkalder hermed til ordinær generalforsamling 12. Husk Grundejerforeningen har en hjemmeside med mange relevante oplysninger: www.bredballe-villapark.dk Onsdag d. 13. marts 2013 kl. 19.30 i Sognegården

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs 39 grunde repræsenteret inkl. Fuldmagter. Formand Bjarne Christensen bød velkommen til mødet.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling 1. februar 2018 Ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling, der afholdes i den gamle Brugs, Egebjergvej 172 Dagsorden: Onsdag den 28. februar 2018 kl. 19.30 a) Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra det 20. bestyrelsesmøde onsdag den 27. april 2011

Referat fra det 20. bestyrelsesmøde onsdag den 27. april 2011 Referat fra det 20. bestyrelsesmøde onsdag den 27. april 2011 Tilstedeværende: Lars Bak, Karina Zinck Kærsgaard, Martin Kristensen, Gert Kjærsgård, Mads Vestergaard (ref.) Peder Jespersen, Peter Slej Nybo

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2009 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 19. 02. 2009. Deltagerantal 10 + 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018

Generalforsamling. Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018 Generalforsamling Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fremlæggelse af budget 6.

Læs mere

Regnskabet blev godkendt, se vedhæftede eller hjemmeside. 4. Behandling af budget:

Regnskabet blev godkendt, se vedhæftede eller hjemmeside. 4. Behandling af budget: Referat fra Generalforsamling. Til stede var representanter fra hus nr. 3,5,38,7,16,22,11,17,33,31 1. Brian Byskov blev valgt som dirigent og referent. 2. Bestyrelsens årsberetning ved formanden: Det har

Læs mere

Ekstraordinær Generalforsamling

Ekstraordinær Generalforsamling Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Grf. Kærlodden 5-161 Onsdag den 31. maj kl. 1930 i Fælleshuset På den ordinære generalforsamling blev det besluttet, at behandle Budget2017 & Budget2018

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 9. februar 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Iht. Grundejerforeningens vedtægter indkaldes hermed til ordinær generalforsamling. Tirsdag den 24. februar 2015 - kl. 19.00 Mødelokale 92 på Stengårdsskolen

Læs mere

Grundejerforeningen KILENs general forsamling 3. marts 2005 for året 2004 på Parkskolen lokale 27 kl

Grundejerforeningen KILENs general forsamling 3. marts 2005 for året 2004 på Parkskolen lokale 27 kl Struer feb. 2005 Grundejerforeningen KILENs general forsamling 3. marts 2005 for året 2004 på Parkskolen lokale 27 kl. 19.30 Velkomst: Præsentation af den siddeende bestyrelse: Bo Christensen: Grønne områder

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Tilstede: Torben (51), Henrik (65), Klaus (79), Ole (7), Connie (41), Dan (75) og (67) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet. 2. GODKENDELSE

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN:

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I DANSK TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Grundejerforeningen,Palleshøje

Grundejerforeningen,Palleshøje Grundejerforeningen,Palleshøje E: gfpalleshoeje@gmail.com W: palleshøje.dk/grundejerforening/ Fmd: Michael Skovborg Fog Palleshøje 56 8800 Viborg Til samtlige medlemmer af Grundejerforeningen Palleshøje

Læs mere

Grundejerforeningen Asmild Dige og Asmild Eng

Grundejerforeningen Asmild Dige og Asmild Eng Grundejerforeningen Asmild Dige og Asmild Eng Agenda 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Bestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af regnskab 5. Forslag a) Ændring af vedtægterne b) Vedligeholdelsesplan

Læs mere

PARCELFORENINGEN SOLAGER AFDELING A

PARCELFORENINGEN SOLAGER AFDELING A GENERALFORSAMLING 2014. SØNDAG DEN 2. MARTS 2014 KL. 11. Taastrup Kulturcenter Sal B Poppel Alle 12 2630 Taastrup Dagsorden 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Formanden forelægger bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Generalforsamling 2016 Brødeskovparken

Generalforsamling 2016 Brødeskovparken Generalforsamling 2016 Brødeskovparken 16. marts 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning for 2015 3. Fremlæggelse af det regnskab med status til godkendelse 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Grundejerforeningen Kildeholm 1 INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Tidspunkt: 25. marts 2009 kl. 19:00 Mødested: Stengårdsskolen, alm lok 46 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Indkaldelse til ordinær generalforsamling 03.03.2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling Dato og tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 kl. 19.30 Sted: Fælleshuset i Lindehøj Dagsorden i henhold til

Læs mere

Vedtægter for Skibet Idrætsforening

Vedtægter for Skibet Idrætsforening Vedtægter for Skibet Idrætsforening 1. Foreningens navn er Skibet Idrætsforening, og foreningen er hjemmehørende i Vejle Kommune. Foreningen er stiftet i 1892. 2. Formål. Foreningens formål er ved idræt

Læs mere

Grundejerforeningen Hasselbakken af Materiale til ordinær generalforsamling onsdag den 25. marts 2015

Grundejerforeningen Hasselbakken af Materiale til ordinær generalforsamling onsdag den 25. marts 2015 Grundejerforeningen Hasselbakken af 1988 Materiale til ordinær generalforsamling onsdag den 25. marts 2015 Mødet afholdes i Hasselagerhus, Hasselager Stationsvej 17, Hasselager Dagsorden: 1. Velkomst 2.

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19.00 Generalforsamlingen afholdes i Jyske Banks mødelokaler, Sct. Mathias Gade 21, Viborg På 2.

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 ! Generalforsamling 2018 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Kildedalens Grundejerforening 8. marts 2018 kl. 19.30 i Frederiksborghallen Vi forventer, at vi skal være i et lokale på 1. sal.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN FOR STAGEBJERGPARKEN D. 11. SEPTEMBER 2018 KL. 19.30 I ALMIND FORSAMLINGSHUS Fremmødte: Referent: Bestyrelsen og 9 grundejere Ann Charlotte Hammer 1.

Læs mere

FAVRHOMVÆNGETS GRUNDEJERFORENING. Referat fra ordinær generalforsamling Søndag den 17.marts 2013 kl. 13.00 Kedelhuset ved Kulturparken

FAVRHOMVÆNGETS GRUNDEJERFORENING. Referat fra ordinær generalforsamling Søndag den 17.marts 2013 kl. 13.00 Kedelhuset ved Kulturparken 1 FAVRHOMVÆNGETS GRUNDEJERFORENING Referat fra ordinær generalforsamling Søndag den 17.marts 2013 kl. 13.00 Kedelhuset ved Kulturparken 31 stemmeberettigede husstande var repræsenteret, heraf havde 5 husstande

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Informationsmøde. AGU og AB. Vedrørende planerne for sammenlægning af. Den 20 januar 2011

Informationsmøde. AGU og AB. Vedrørende planerne for sammenlægning af. Den 20 januar 2011 Informationsmøde Vedrørende planerne for sammenlægning af AGU og AB Den 20 januar 2011 Agenda for mødet Velkomst Præsentation af dirigent Præsentation af sammenlægningsplanerne Spørgsmål til planerne Kaffe/te/øl/vand

Læs mere

Vedtægter Familieidræt København

Vedtægter Familieidræt København Vedtægter Familieidræt København 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Familieidræt København. 1.2 Foreningen hører hjemme i Københavns Kommune. 1.3 Foreningen er medlem af DGI. 2. Formål 2.1

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

VÆNGERNE. 3 oktober nyt fra din grundejerforening 38. årgang

VÆNGERNE. 3 oktober nyt fra din grundejerforening 38. årgang VÆNGERNE 3 oktober 2 0 1 1 nyt fra din grundejerforening 38. årgang Sne og rydning af sne Indvielse af Multibanen Medlemstur til Aarhus Bryghus 2 V æ n g e r n e 3 2 0 1 1 V æ n g e r n e 3 2 0 1 1 3 Bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for foreningen Taekwondo Klub Do, Aarhus

Vedtægter for foreningen Taekwondo Klub Do, Aarhus 1 Foreningens navn, adresse & hjemsted: Foreningens navn: Foreningens adresse: Foreningens hjemsted: Taekwondo Klub Do, Aarhus. Taekwondo Klub Do, Aarhus Randersvej115 8200 Aarhus N Aarhus Kommune Foreningens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere