11. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 30. november Nr. Spørgsmål Svar. 1 A Kontrakt - 19 stk. 7

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "11. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 30. november Nr. Spørgsmål Svar. 1 A Kontrakt - 19 stk. 7"

Transkript

1 11. Udbud Spørgsmål og svar pr. 30. november 2017 Nr. Spørgsmål Svar 1 A Kontrakt - 19 stk. 7 Her står der: Dog har vognmanden krav på at oppebære samme betaling, hvis vejrforholdene eller andre udefra kommende begivenheder, som vognmanden ikke kan forudse, afværge eller afhjælpe og som har en ekstraordinær karakter (force majeure), hindrer den planmæssige kørsels gennemførelse. Jf. Bilag 7 Afsnit Bod for udgået kørsel Af kontraktens afsnit om modregning for udgået kørsel fremgår, at der vil blive modregnet for forskellige typer af årsager til udgået kørsel. Indtil videre rubriceres udgået kørsel af følgende årsager: Vejrlig Trafikuheld Trafikproblemer Busnedbrud Chaufførproblemer Arbejdsnedlæggelse Det afgørende, for om der udløses bod, er om der i det konkrete tilfælde foreligger en force majeure situation. Hvis, der foreligger en force majeure situation, udløses ikke bod. Forlaget Gyldendal har i Den Store Danske et bidrag til fortolkning af force majeure: force majeure, (fr. 'større magt'), vis major, inden for retsvidenskaben det forhold, at en kreditors opfyldelse hindres ved udefra kommende begivenheder, der er af en sådan art, at selv ikke forsvarlige forholdsregler efter almindelig erfaring kunne have sikret opfyldelse. Hvorledes skal overstående tolkes, vil der blive givet bod for udgået kørsel, hvis årsagen skyldes vejrforhold, trafikuheld eller trafikproblemer? 2 Er det muligt at få et filformat for køreplaner og vognløb i udbud ST 11 som kan indlæses i Hastus? Sydtrafik har kun mulighed for at danne eksportfiler i formatet VDV-452.

2 3 Kan Sydtrafik oplyse omfanget af det nuværende dubleringskørsel i hhv.: Pakke 1157 Pakke 1163 Pakke 1164 Udover den dubleringskørsel, der allerede er i de udbudte vognløb, er det vanskeligt at oplyse et præcist omfang af øvrig dublering, fordi en del af denne dublering skyldes grupperejser. På baggrund af det nuværende behov kan forventes behov for faste dubleringture med ikkekontraktbusser i størrelsesordenen: Pakke 1157: 2 busser (morgenture) Pakke 1163: 2 busser (morgenture) Pakke 1164: 2 busser (morgenture + eftermiddagstur) Opmærksomheden henledes i øvrigt på 6, stk. 7, i A-kontrakten. 4 Udbudsbetingelserne, side 7 I udbudsbetingelserne på side 7 står, at tilbudsgiver skal sikre, at der foreligger en blank børneattest, når der bydes på pakke Hvornår skal den foreligge: Blanke børneattester skal foreligge fra kontraktstart og skal på forlangende af Sydtrafik eller den relevante kommune kunne fremvises for chaufførerne, der er beskæftiget med kørslen, der er udbudt i pakke I forbindelse med tilbuddet, - Til kontraktstart, eller - På forlangende af Sydtrafik/de involverede kommuner? 5 Personaleoplysninger, anciennitet Er det muligt at få oplyst, hvor mange medarbejdere der er på de enkelte anciennitetstrin i de 3 pakker? For pakkerne 1157 og 1164 fremgår de overenskomstmæssige anciennitetstrin af personaleoplysningerne. For pakke 1163 mangler oplysning om anciennitetstrin for chauffører. Dette vil blive kommunikeret, når vi har modtaget oplysningerne fra den nuværende vognmand. 6 Udbudsbetingelser s. 4 (Pakkeoversigt) og Pakkebeskrivelse 1163 I pakkeoversigten i udbudsbetingelserne (side 4) er der på pakke 1163 anført en max. busalder på 8 år/12 år. Af pakkebeskrivelsen fremgår busalder som 12 år og 16 år. Kan Sydtrafik bekræfte, hvad der er korrekt? I pakkeoversigten (side 4 i udbudsbetingelserne) er anført en maksimal busalder for pakke 1163 til 8 år/12 år. Det er en fejl. Der skal stå 12 år/16 år. Oplysningerne i pakkebeskrivelsen for pakke 1163 (side 2) er de korrekte krav til busalder.

3 7 Bilag 3, afsnit 3 til A-kontrakt Ifølge udbudsmaterialet betaler Sydtrafik for installation af Rejsekortudstyret i driftsbusserne. Hvordan forholder det sig med Rejsekortudstyr i reserve og eventuelt dubleringsbusser? Sydtrafik betaler også for installationen i reserveog dubleringsbusser første gang der installeres rejsekortudstyr. 8 Bilag 3, afsnit 3 til A-kontrakt Ifølge udbudsmaterialet betaler Sydtrafik for installation af IT udstyret i driftsbusserne. Hvordan forholder det sig med IT udstyr i reserve og eventuelt dubleringsbusser? Sydtrafik betaler også for installationen i reserveog dubleringsbusser første gang der installeres IT udstyr. 9 Pakkebeskrivelserne Er alle ruter godkendt til busser, der er over 12 m? Og hvis der er ruter, hvor bussen ikke må være over 12 m, hvilke er da disse ruter og hvor lang må bussen da højst være? De bustyper, der er foreskrevet kan komme rundt på vejene for ruterne vognløbet/vognløbene udfører kørsel på, når der køres efter forholdene. Det skal bemærkes, at der er en ændring til krav til busserne, der skal betjene rute 350 og 351. Rute 350 passerer en viadukt skiltet med maks. højde på 3,4 m og rute 351 passerer samme viadukt samt en viadukt skiltet med en maks. højde på 3,2 m. 10 A-kontrakt bilag 3 "Forskrifter vedrørende busser" side 9 vs. pakkebeskrivelse 1164 Total kapaciteten for en AL3 er angivet som 100 i bilaget til A-kontrakten. I pakkebeskrivelsen er der angivet en totalkapacitet på 80. Hvilket er det primære krav? Siddekapaciteten i pakkebeskrivelsen 1164 er samtidig angivet til 51. Er det udelukkende fremvendte eller er det ex inkl. ikke-fremvendte klapsæder? Og hvor mange klapsæder må der så være? Kravet i pakkebeskrivelsen er et minimumskrav, der skal opfyldes, mens kravet i bilag 3 kan fraviges. Kravet er mindst 51 siddepladser ekskl. klapsæder for busserne i pakke 1164 markeret med (AL 2/AL 3) for pakke Sydtrafik ønsker flest mulige fremadrettede pladser og kravene fremadrettede sæder for AL 2 skal som minimum være opfyldt. Jf. bilag 3, afsnit skal der være 2 klapsæder på perronen. Der må gerne være flere.

4 11 A-kontrakt bilag 3 "Forskrifter vedrørende busser" side 9 vs. pakkebeskrivelse 1164 Siddekapaciteten ifølge bilag 3 til A-kontrakten angives til 55 (ekskl. klapsæder) for en AL3, hvorimod pakkebeskrivelsen for ex pakke 1164 angiver siddekapaciteten til 51. Kan Sydtrafik forklare hvilke forskrifter, der har forrang herunder om siddekapaciteten opfyldes med eller uden klapsæder? Kravet i pakkebeskrivelsen er et minimumskrav, der skal opfyldes, mens kravet i bilag 3 kan fraviges. Kravet er mindst 51 siddepladser ekskl. klapsæder for busserne i pakke 1164 markeret med (AL 2/AL 3) for pakke A-kontrakt bilag 3 "Forskrifter vedrørende busser" vs. pakkebeskrivelse 1164 Vedrørende bilag 3 til A-kontrakten. Det fremgår, at busserne skal være klar til slutinstallation 30 dage før kontraktstart med mindre andet aftales med Sydtrafik. Skal "kontraktstart" opfattes bogstavligt, således at alle busser skal være klar til slutinstallation den 1. juni 2018 eller skal det forstås som "driftsstart"? Hvis det skal forstås som "driftsstart" vil busserne, der først skal starte kørsel den 13. august kunne vente med at være klar til installationen senest den 14. juli 2018? Jf. bilag 3 til A-kontrakten, afsnit , er 30 dage driftsstart tilstrækkeligt. 13 A-kontrakt bilag 3 "Forskrifter vedrørende busser" side 9 vs. pakkebeskrivelse 1164 Hvordan forholder Sydtrafik sig til, at produktion af nye busser typisk tager op imod 6 måneder, når Sydtrafik samtidig ikke forventer at have skrevet kontrakt før tidligt i slutningen af januar 2018 og driftsstart er 1. juli 2018, herunder at der samtidig skal være tid til installation af IT-udstyr samt Rejsekort udstyr? Opstår der problemer med at indsætte fabriksnye busser grundet leveringstiden, er Sydtrafik indstillet på at godkende en hensigtsmæssig midlertidig løsning i op til 2 måneder. Omkostninger i forbindelse med den midlertidige løsning afholdes af tilbudsgiver.

5 14 Bilag 7 til A-kontrakt Sydtrafik bedes uddybe, i hvilket omfang Sydtrafik kan opkræve bod for den samme situation. Eksempelvis, hvis Sydtrafik konstaterer: - at der mangler eller er opsat forkerte afgangstavler/stoppestedstavler, - at chaufføren er manglende uniformeret, - at busmateriellet mangler piktogrammer, - at rengøringen ind- eller udvendig er uacceptabel. Baggrunden for spørgsmålet er, at få Sydtrafik til at forholde sig til om operatøren skal køre bussen tilbage til depotet for at få udbedret det konstaterede tilfælde eller om det er ok at afslutte dagens kørsel? - Eksempelvis hvis chaufføren er manglende uniformeret, - Eksempelvis hvis bussen mangler piktogrammer eller - Hvis rengøringen er uacceptabel. Sydtrafik opfatter ikke de nævnte eksempler som samme situation (forkerte stoppestedtavler, manglende uniform, manglende piktogrammer og uacceptabel rengøring). Derfor kan alle 4 eksempler samtidig udløse bod. I de nævnte tilfælde skal kvalitetsbristen udbedes hurtigst muligt, men uden at det går ud over overholdelse af køreplanen. Kan det kun lade sig gøre ved at fortsætte til driftsdøgnet afsluttes accepteres dette. 15 Til A-kontrakten s. 4, 4, stk. 1 Sydtrafik bedes bekræfte, at "kontraktperioden", i ST's ændringsmulighed på op til 20% i enten op eller nedadgående retning, også omfatter forlængelsesperioden på op til 2 år, såfremt Sydtrafik vælger at udnytte denne? Ja, ændringsmuligheden på op til 20% er også gældende i perioden, det er muligt at forlænge kontrakten i; altså maksimalt en ændring på 20% i hele kontraktperioden inklusiv eventuel forlængelse. 16 Bilag 7 til A-kontrakt Endvidere bedes Sydtrafik redegøre for om vognmanden kan risikere at modtage bod for "manglende overholdelse af køreplanen" samt for "mere end 2 minutters forsinkelse i afgang uden begrundelse" for nøjagtig samme situation? Nej, det vil ikke ske. Eftersom overtrædelse af den ene typisk samtidig er en overtrædelse af den anden, vil der reelt være tale om en dobbeltstraf.

6 17 Bilag 3 til A-kontrakt Stoptryk Bilag 3, P.13: Der skal placeres stoptryk ved alle stolerækker på begge sidder af gangen på et for passagererne lettilgængeligt sted. På sæderækker med holdestænger placeres stoptrykket på holdestangen i en højde af cm over gulvet. Bilag 3, P23: Stoptryk monteres i passende højde (ikke i loftet) ved midtergang ud for hvert andet enkelt- /dobbeltsæde. Stoptryk monteres endvidere ca mm over gulv ved udstigningsdøre. Spørgsmål: Det fremstår uklart, hvilke krav der gælder for placeringen af stoptryk. Sydtrafik bedes uddybe. Afsnittet i Bilag 3 til A-kontrakten, side 23: Stoptryk monteres i passende højde (ikke i loftet) ved midtergang ud for hvert andet enkelt- /dobbeltsæde. Stoptryk monteres endvidere ca mm over gulv ved udstigningsdøre. Udgår. 18 Bilag 3 til A-kontrakt Side 47: I nedenstående situationer kan Sydtrafik opkræve bod på kr ,- pr. konstateret tilfælde: Manglende eller forkert informationsmateriale (køreplaner, hængeskilt, plakat, bagrudestreamer, billetkontrolmærkat, køreplanholder) Efter Sydtrafik er ophørt med at trykke køreplaner er 4 holdere til informationsmateriale tilstrækkeligt. Holderne anvendes til fx takstfolder, rejsegaranti og et par kampagner. Spørgsmål: Der er ikke angivet noget krav til antal køreplanholdere. På hvilket grundlag opkræves der således bod i forhold til køreplanholder? 19 Personaleoplysninger Af oplysninger om personaleforhold fremgår, hvor mange chauffører det er, som er stationerede på hver garage samt de ruter de kører. Jeg kan ikke, se at der er nogen som kører på rute 179, er det fordi ingen af dem kører den i dag? Den nuværende operatør har på baggrund af spørgsmålet oplyst, at de anførte chauffører kører på alle de udbudte ruter. Chaufførerne har således også kendskab til rute 179. Spørgsmålet stilles for at afdække om der skulle være behov for indøvning af chauffører på ruten som er en del af udbuddet.

7 20 Ved sammenligning af køreplan i importfilerne og de køreplaner, som hentes som en del af udbudsmaterialet inkl. vognplaner (udskrifter) findes minutafvigelser. Eksempel: rute 119 vognløb afgang fra Tørring kl. 14:01 med ankomst til Billund Centeret kl. 15:13 i henhold til udbudskøreplanen. Der ser ikke ud til at være fejl i VDV-452 filen. Vi tror, at problemet i forbindelse med behandlingen af filen, er, at der ikke tages højde for, at der er 1 minuts turophold på den nævnte tur, sådan at kl. 15:12 er beregnet som starttidspunktet plus køretiden der mangler så 1 minut i turophold. Importfilen har ankomsttid 15:12 på den samme tur. Hvad er forklaringen på dette? På personaleoplysningsskemaet for enhed 1164 fremgår ingen oplysninger om en tillidseller sikkerhedsrepræsentant (T; R) Betyder dette, at der ikke er nogen faglige repræsentanter blandt personalet? Den nuværende operatør har på baggrund af spørgsmålet oplyst, der er én person i forbindelse med pakke 1164, der varetager begge opgaver. 2. Der fremgår af udbudsmaterialet, at der kan laves en aftale om tomkørsler i vognløb mellem f. eks. start- og slutsted på to forskellige ruter. Betaler Sydtrafik for de tomkørsler som findes i vognløbene, eksempelvis vognløb hverdage hvor bussen skal køre tom fra Billundcenteret til Kormarkren jfr. nedenstående billede? Det vil være svært at køre strækningen i bus med 60 km/t jfr. teksten i udbudsmaterialet. Der ikke betalt tomkørsel med i udbudsmaterialet. Betalt tomkørsel kan blive aktuel i løbet af kontraktperioden, såfremt kørselsændringer betyder mere tomkørsel end forudsat i udbudsmaterialet.

8 22 Jeg har importeret de filer som Sydtrafik har lagt ud. Nedenstående billede er en liste på ture som ikke hører til i vognløb (block) , som er de vognløb som udbuddet omfatter. Ja, VDV-452 er rutebasis. Derfor er der ture i eksportfilerne, der ikke er en del af udbuddet. Når jeg ser på køreplanen for f. eks. rute 105 fremgår det, at de to ture som har henholdsvis nr. 336 og 340 køres af Tide Bus. Skal det forstås sådan, at turene kommer med i importfilen selv om de ikke hører til i udbuddet, fordi de er på de samme ruter?

9 23 1. Kan ST acceptere en lille afvigelse på sædeafstanden (720mm) ved ganske få sæder (2 stk.) på bagerste række på højgulvsbusser? 2. Kan ST acceptere enkelte podest højde afvigelser, såfremt de oplyses ved tilbudsafgivelse, jævnfør bilag 3 pkt ? 3. Har ST andre krav til Minibusser end Minimum antal sidde- og ståpladser = 18 og udvendig design, idet der indledningsvis i bilag 3 står at Forskrifterne gælder for busser med flere end 30 afregningspladser., hvilket ikke er tilfældet for minibusser. a. Stikord kunne være: i. Destinationsskilte ii. Bakkamera iii. Sædeafstand iv. mm. Ad.1. Ja. Krav til sædeafstand er ikke et minimumskrav. Mindre afvigelser kan således godt accepteres og vil blive behandlet som beskrevet i udbudsbetingelsernes afsnit 14. Det er vigtigt at anføre, hvilke afvigelser der er tale om. Ad.2. Ja. Krav til podesterhøjde er ikke et minimumskrav. Mindre afvigelser kan således godt accepteres og vil blive behandlet som beskrevet i udbudsbetingelsernes afsnit 14. Det er vigtigt at anføre, hvilke afvigelser der er tale om. Ad.3. De generelle busforskrifter (bilag 3) ønskes opfyldt for de punkter, hvor det giver mening for en minibus. Fx destinationsskiltning, sædeafstand, farve osv.

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 21. november Nr. Spørgsmål Svar

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 21. november Nr. Spørgsmål Svar 10. Udbud Spørgsmål og svar pr. 21. november 2016 Nr. Spørgsmål Svar 1 Som oplyst under pakke 1096 (selv om der står 311) oplysninger om personaleforhold står der, at man skal overtage 10 chauffører 4

Læs mere

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 1. december Nr. Spørgsmål Svar

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 1. december Nr. Spørgsmål Svar 10. Udbud Spørgsmål og svar pr. 1. december 2016 Nr. Spørgsmål Svar 1 Som oplyst under pakke 1096 (selv om der står 311) oplysninger om personaleforhold står der, at man skal overtage 10 chauffører 4 mekanikere

Læs mere

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 11. november Nr. Spørgsmål Svar

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 11. november Nr. Spørgsmål Svar 10. Udbud Spørgsmål og svar pr. 11. november 2016 Nr. Spørgsmål Svar 1 Som oplyst under pakke 1096 (selv om der står 311) oplysninger om personaleforhold står der, at man skal overtage 10 chauffører 4

Læs mere

6. Udbud. Nr. Spørgsmål Svar. Sydtrafik har ikke opmålt længden af de enkelte ruter.

6. Udbud. Nr. Spørgsmål Svar. Sydtrafik har ikke opmålt længden af de enkelte ruter. 6. Udbud Spørgsmål og svar - Spørgsmål 1-3 offentliggjort d. 07.11.2011 - Spørgsmål 4-16 offentliggjort d. 21.11.2011 - Spørgsmål 17-28 offentliggjort d. 30.11.2011 Nr. Spørgsmål Svar 1 Hvilket kilometertal

Læs mere

5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg

5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg 8. juli 2014 5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg Spørgsmål / Fejl De med gråt markerede spørgsmål og svar indgik i 1.-4. rettelsesblad Svar / Rettelser 1. Rettelse til timetallet i pakke 2 2.

Læs mere

5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel

5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel 16. marts 2009 5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel De med gult markerede spørgsmål/svar var med i 1.- 4. rettelsesblad. Fælles spørgsmål og svar vedr. 10. udbud 13. udbud 1. Skiltning

Læs mere

EU- udbud 2014/S 030-048603. Udbud af Kommunal befordring. Spørgsmål/svar

EU- udbud 2014/S 030-048603. Udbud af Kommunal befordring. Spørgsmål/svar EU- udbud 2014/S 030-048603 Udbud af Kommunal befordring Spørgsmål/svar Generelt Nr./dato Spørgsmål Svar 1 Vognløb Skal det være samme chauffør på hele vognløbet? Følgende er anført i udbudsmaterialet:

Læs mere

2. Udbud. Spørgsmål og svar Formuleringen i udbudsbetingelsernes punkt 20 ændres efter 1. punktum til:

2. Udbud. Spørgsmål og svar Formuleringen i udbudsbetingelsernes punkt 20 ændres efter 1. punktum til: 2. Udbud Spørgsmål og svar 24.11.2008 Nr. Spørgsmål Svar 1 Det fremgår af udbudsbetingelserne, side 18, at anfordringsgarantien skal stilles af et af en international tilsynsmyndighed godkendt pengeinstitut/kautionsforsikrings-selskab.

Læs mere

7. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt

7. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt 23. juli 2012 7. rettelsesblad vedrørende 33. udbud Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt Spørgsmål / Fejl 1 Fejl: I bilag D.2 anføres det, at tilbudsprisen i tildelingsmodellen

Læs mere

8. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt

8. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt 30. juli 2012 8. rettelsesblad vedrørende 33. udbud Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt Spørgsmål / Fejl 1 Fejl: I bilag D.2 anføres det, at tilbudsprisen i tildelingsmodellen

Læs mere

5. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt

5. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt 11. juli 2012 5. rettelsesblad vedrørende 33. udbud Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt Spørgsmål / Fejl 1 Fejl: I bilag D.2 anføres det, at tilbudsprisen i tildelingsmodellen

Læs mere

3. rettelsesblad vedr. 32. udbud Ruter i Skanderborg og Odder Kommune 2011

3. rettelsesblad vedr. 32. udbud Ruter i Skanderborg og Odder Kommune 2011 3. rettelsesblad vedr. 32. udbud Ruter i Skanderborg og Odder Kommune 2011 13. december 2011 De med gråt markerede spørgsmål/svar var med i 1. og 2. rettelsesblad. Spørgsmål / Fejl 1. Bilag D for B-kontrakter

Læs mere

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 7. Udbud Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 Der mangler svar på nogle af spørgsmålene. Disse vil blive besvaret senere dog senest d. 30.11.2012. Nr. Spørgsmål Svar 1 Pakke 772 Sydtrafik anmodes

Læs mere

Spørgsmål stillet til Sydtrafiks 1. udbud

Spørgsmål stillet til Sydtrafiks 1. udbud Spørgsmål stillet til Sydtrafiks 1. udbud Spm.: På side 20, afsnit 25 i udbudsmaterialet fremgår det, at bilag E garantierklæring, skal anvendes ved tilbudsgivningen. Er det korrekt? Svar: Nej. Garantierklæringen

Læs mere

3. rettelsesblad vedr. 28. udbud Bybusser og lokale ruter i Viborg Kommune

3. rettelsesblad vedr. 28. udbud Bybusser og lokale ruter i Viborg Kommune 13. januar 2012 3. rettelsesblad vedr. 28. udbud Bybusser og lokale ruter i Viborg Kommune De med gråt markerede spørgsmål/svar var med i 1. og 2. rettelsesblad. 1. 2. 3. 4. 5. Spørgsmål / Fejl Der er

Læs mere

3. udbud Århus Kommune

3. udbud Århus Kommune 3. udbud Århus Kommune 2. Rettelsesblad. De 4 første spørgsmål svar var med i 1. rettelsesblad. Spørgsmål 1 Dørarrangement I bilag 5 til kontrakten - punkt 1 på side 65 er der anført krav til dørarrangementer

Læs mere

3. rettelsesblad vedrørende 35. udbud

3. rettelsesblad vedrørende 35. udbud 16. november 2012 3. rettelsesblad vedrørende 35. udbud Spørgsmål / Fejl Svar / Rettelse Indgik i 1. rettelsesblad udsendt 26. oktober 2012 1 Overenskomst Forventer Midttrafik, at kørslen kan forsætte

Læs mere

3. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblad er markeret med gråt

3. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblad er markeret med gråt 29. juni 2012 3. rettelsesblad vedrørende 33. udbud Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblad er markeret med gråt Spørgsmål / Fejl 1 Fejl: I bilag D.2 anføres det, at tilbudsprisen i tildelingsmodellen

Læs mere

Udbud af kørselsordninger i Viborg Kommune oplæg til politisk behandling

Udbud af kørselsordninger i Viborg Kommune oplæg til politisk behandling i Viborg Kommune oplæg til politisk behandling COWI 1 Kontrakter Udbuddet opdeles i to typer kontrakter Lukket skolekørsel - kørsel til og fra undervisning på kommunens folkeskoler - mulighederne undersøges

Læs mere

Pakke 361 / Udbud 2009 - Bus Vejle:201:207:211:214:311 (R+L)

Pakke 361 / Udbud 2009 - Bus Vejle:201:207:211:214:311 (R+L) Pakke 361, Vejle Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 28. juni 2009 Kontraktløbetid: 5 år Antal vognløb / busser: 12 Primære ruter: 701, 711, 714, 63, 68 Antal køreplantimer/år: 29.525

Læs mere

A-KONTRAKT OM BUSKØRSEL

A-KONTRAKT OM BUSKØRSEL A-KONTRAKT OM BUSKØRSEL... (i det følgende kaldet vognmanden) og Sydtrafik indgår følgende aftale om buskørsel: 1. GENERELT 1. Kørslen udføres på de vilkår, der fremgår af nærværende kontrakt med bilag.

Læs mere

3. rettelsesblad vedr. 14. udbud af buskørsel i Randers Kommune

3. rettelsesblad vedr. 14. udbud af buskørsel i Randers Kommune 6. august 2009 3. rettelsesblad vedr. 14. udbud af buskørsel i Randers Kommune De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1. og 2. rettelsesblad. Spørgsmål 1. Adgang til Trapeze eksportfiler Er det

Læs mere

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber.

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber. Spørgsmål og Svar B8 7. maj 2009 Spørgsmål 23 vedr. bilag 2 - Hvorledes har Movia tænkt sig, at kommunikationen mellem operatør (taxibestillingscentral) og Movia i forbindelse med modtagelse af vognløb

Læs mere

Primære ruter: 16, 26, 36, 601, 602, 604, 37, 363, 364, 366, 367. Tønder Busstation & Toftlund Busstation

Primære ruter: 16, 26, 36, 601, 602, 604, 37, 363, 364, 366, 367. Tønder Busstation & Toftlund Busstation Pakke 542, Tønder Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 2. juni 2011 1 Kontraktløbetid: 4 år Antal vognløb / busser: 15 Primære ruter: 1, 2, 3, 01, 02, 04, 37, 33, 34, 3, 37 Antal køreplantimer/år:

Læs mere

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer Spørgsmål og svar vedr. udbud af visiteret kørsel til Kolding Kommune Kolding Kommune, EU-Udbud nr. 2018/S-028-060991 Spørgsmål og svar 1 til og med 6 offentliggjort d. 21. februar 2018. Spørgsmål og svar

Læs mere

BILAG 2 KONTRAKT PÅ INDSAMLING AF RESTAFFALD I KOLDING KOMMUNE.

BILAG 2 KONTRAKT PÅ INDSAMLING AF RESTAFFALD I KOLDING KOMMUNE. Sagnr. 16/7119 Dokumentnr. 100969/16 BILAG 2 KONTRAKT PÅ INDSAMLING AF RESTAFFALD I KOLDING KOMMUNE. 25.5.16 Force majeure I tilfælde af force majeure (hertil regnes generalstrejke, strejker og/eller lockout

Læs mere

Primære ruter: 16, 26, 36, 601, 602, 604, 37, 363, 364, 366, 367. Tønder Busstation & Toftlund Busstation

Primære ruter: 16, 26, 36, 601, 602, 604, 37, 363, 364, 366, 367. Tønder Busstation & Toftlund Busstation Pakke 542, Tønder Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 2. juni 20 Kontraktløbetid: 4 år Antal vognløb / busser: 5 Primære ruter:, 2, 3, 0, 02, 04, 37, 33, 34, 3, 37 Antal køreplantimer/år:

Læs mere

Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune

Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune FynBus 24 oktober 2011 Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune Baggrund I 2008 blev buskørsel i Svendborg Kommune udbudt for perioden køreplanskiftet 2008 30. juni 2012. Der forventes

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1 Indledning. 2 Udbudsform og bydere.

Indholdsfortegnelse. 1 Indledning. 2 Udbudsform og bydere. Frederikssund Kommune Oplæg om udbud af supplerende skolekørsel Notat COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 97 22 Telefax 97 22 2 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 2 6 7 8 9 0 Indledning Udbudsform

Læs mere

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 30.11.2012

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 30.11.2012 7. Udbud Spørgsmål og svar offentliggjort 30.11.2012 Spørgsmålene 48 74 er stillet i forbindelse med spørgerunden på Fredericia Rådhus og besøget på garageanlægget begge d. 19. november 2012. Nr. Spørgsmål

Læs mere

9. udbud af buskørsel

9. udbud af buskørsel 9. udbud af buskørsel EU-Udbud nr. 2015/S 245-446077 Udbudsbetingelser Udbud af kontrakt om lokal- og bybuskørsel i Sønderborg Kommune Sydtrafik Banegårdspladsen 5 DK-6600 Vejen Marts 2016 Udbudsbetingelser

Læs mere

4. Udbud. Spørgsmål og svar. Spørgsmål nr. 1-15, offentliggjort d. 18.09.2009 Spørgsmål nr. 16-27, offentliggjort d. 06.10.2009

4. Udbud. Spørgsmål og svar. Spørgsmål nr. 1-15, offentliggjort d. 18.09.2009 Spørgsmål nr. 16-27, offentliggjort d. 06.10.2009 4. Udbud Spørgsmål og svar Spørgsmål nr. 1-15, offentliggjort d. 18.09.2009 Spørgsmål nr. 16-27, offentliggjort d. 06.10.2009 Nr. Spørgsmål Svar 1 Ad p 15 (Udbudsbetingelser) Korrektion af tilbud i forhold

Læs mere

Movia ændrer ikke kravet på R-buslinjerne. Der kan således ikke køres med højgulvsbus på linjerne.

Movia ændrer ikke kravet på R-buslinjerne. Der kan således ikke køres med højgulvsbus på linjerne. Spørgsmål og Svar 15. januar 2013 Præsisering af udbudsbetingelserne 6.4.4 Billetteringssystem - rejsekort, side 93 Anden fase: Slutinstallation og test Teksten: Movia monterer i denne proces de aktive

Læs mere

Referat fra Orienteringsmøde vedr. udbud i Ringkøbing-Skjern Kommune på Hotel Ringkøbing 17. april 2007.

Referat fra Orienteringsmøde vedr. udbud i Ringkøbing-Skjern Kommune på Hotel Ringkøbing 17. april 2007. Referat fra Orienteringsmøde vedr. udbud i Ringkøbing-Skjern Kommune på Hotel Ringkøbing 17. april 2007. 3 vognmænd kom til mødet. Fra Midttrafik deltog: Morten Christensen Per Elbæk Mette Storgaard Karin

Læs mere

Side 10 pkt. 6. De angivne brugerlicenspriser kr. 795,- eller k. 2000,- er en engangslicenspris.

Side 10 pkt. 6. De angivne brugerlicenspriser kr. 795,- eller k. 2000,- er en engangslicenspris. Spørgsmål og Svar B3 Spørgsmål 21 Der er anført, at priserne skal være inkl. moms. Iflg. lovgivningen er buskørsel undtaget for moms. Vil det sige at der med kravet menes at der skal tages højde for evt.ændring

Læs mere

Spørgsmål og Svar A5 udbud af almindelig rutekørsel

Spørgsmål og Svar A5 udbud af almindelig rutekørsel Spørgsmål og Svar A5 udbud af almindelig rutekørsel 22. juni 2009 Ændringer til UB Der er fejl i km antallet på enhed 13. Det betyder, at det totale antal km på pakken er 177.304 i stedet for 108.491 pr.

Læs mere

Bilag 7. Kvalitetsstyring - Entreprenørmodellen. HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 7 side 1

Bilag 7. Kvalitetsstyring - Entreprenørmodellen. HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 7 side 1 HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 7 side 1 Bilag 7 Kvalitetsstyring - Entreprenørmodellen 7.1 Hovedprincipper og anvendelse... 2 7.1.1 Kvalitetsstyringssystemets hovedprincipper... 2 7.1.2 Grundlaget

Læs mere

Bekendtgørelse om særlige krav til busser 1)

Bekendtgørelse om særlige krav til busser 1) Bekendtgørelse om særlige krav til busser 1) I medfør af 18, stk. 1, 20 og 22 i stk. 2, i lov om buskørsel, jf. lovbekendtgørelse nr. 107 af 19. februar 2003, som ændret ved lov nr. 582 af 24. juni 2005

Læs mere

Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND

Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND RING TIL MIDTTRAFIK PÅ 87 40 83 00 Vi sidder klar ved telefonerne på følgende tidspunkter: Korte rejser (op

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2012-00264655 (Poul Holm, Gorm K. Elikofer) 5. september 2012

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2012-00264655 (Poul Holm, Gorm K. Elikofer) 5. september 2012 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2012-00264655 (Poul Holm, Gorm K. Elikofer) 5. september 2012 K E N D E L S E Volvo Busser Danmark A/S (advokat Torkil Høg, København) mod Bornholms Regionskommune Trafikselskabet

Læs mere

Spørgsmål 2 Ad spørgsmål 1.: - Vil man herved opfylde mindstekravet i kontraktbilag 1 punkt 1.2 hvis spørgsmål 1 er positivt? Svar: Ja, jf.

Spørgsmål 2 Ad spørgsmål 1.: - Vil man herved opfylde mindstekravet i kontraktbilag 1 punkt 1.2 hvis spørgsmål 1 er positivt? Svar: Ja, jf. Ad Kontraktbilag 1 punkt 1.2.: Der stilles minimumskrav om at Leverandøren skal som minimum havde taxitilladelse i henhold til taxilovgivningen (Erhvervsmæssig personbefordring af højest 9 personer inkl.

Læs mere

Regionsbesparelser Horsens Kommune

Regionsbesparelser Horsens Kommune Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 5. december 2018 1-30-76-201-1-17 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 21358096 Regionsbesparelser Horsens Kommune 104-105 Midttrafik afventer Region Midtjyllands

Læs mere

Pakke 108, Grindsted regional

Pakke 108, Grindsted regional Pakke 08, Grindsted regional Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 29. juni 2008 Kontraktløbetid: 6 år Antal vognløb / busser: 3 Primære ruter: 82, 96 Antal køreplantimer/år: 3.569 Pakkecentrum:

Læs mere

ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND

ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND RING TIL MIDTTRAFIK PÅ 87 40 83 00 VI SIDDER KLAR VED TELEFONERNE PÅ FØLGENDE TIDSPUNKTER: KORTE REJSER (op til 100 km) alle dage 8.00-17.00 FASTE REJSER alle hverdage 8.00-16.00

Læs mere

Den 15. maj 2012 Spørgsmål og svar

Den 15. maj 2012 Spørgsmål og svar Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Trafikselskabet Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet, samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er en del af udbudsvilkårene.

Læs mere

Pakke 232, Sønderborg X bus

Pakke 232, Sønderborg X bus Pakke 232, Sønderborg X bus Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 28. juni 2009 Kontraktløbetid: 8 år Antal vognløb / busser: 6 Primære ruter: 900X, 95X Antal køreplantimer/år: 3.824 Pakkecentrum:

Læs mere

Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL. EGION MIDTJYLLANd

Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL. EGION MIDTJYLLANd Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLANd Ring til Midttrafik på 87 40 83 00 Vi sidder klar ved telefonerne på følgende tidspunkter: Korte rejser (op til 100 km) alle dage 8.00-17.00

Læs mere

FynBus 25. april 2017 Kontrakt og jura

FynBus 25. april 2017 Kontrakt og jura FynBus 25. april 2017 Kontrakt og jura 201704-16543 Bilag 7.2. Før kontraktindgåelse Nr. Kontraktkrav Henvisning Kontrolforanstaltning Inden tildeling af kontrakt 1 Forhåndstilsagn på anfordringsgaranti

Læs mere

HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 8 side 1

HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 8 side 1 HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 8 side 1 Bilag 8 Redegørelse for drift og ressourcer 8.1 Personaleressourcer... 3 8.1.1 Oversigt over antal medarbejdere... 3 8.1.2 Navn på kontaktpersoner

Læs mere

Spørgsmål og Svar A3 udbud af almindelig rutekørsel

Spørgsmål og Svar A3 udbud af almindelig rutekørsel Spørgsmål og Svar A3 udbud af almindelig rutekørsel 4. december 2008 På enhed 7 (Hurtigbussen 555/666) er der ikke virksomhedsoverdragelse af personale - ej heller chauffører. Se passagertal for Hurtigbussen

Læs mere

A-KONTRAKT OM BUSKØRSEL

A-KONTRAKT OM BUSKØRSEL A-KONTRAKT OM BUSKØRSEL... (i det følgende kaldet vognmanden) og Sydtrafik indgår følgende aftale om buskørsel: 1. GENERELT 1. Kørslen udføres på de vilkår, der fremgår af nærværende kontrakt med bilag.

Læs mere

Pakke 583, X Bus - Haderslev

Pakke 583, X Bus - Haderslev Pakke 583, X Bus - Haderslev Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 26. juni 20 Kontraktløbetid: 6 år Antal vognløb / busser: 1 Primære linjer: 900X Antal køreplantimer/år: 4.050 Pakkecentrum:

Læs mere

Fanø Kommune Skolevej Fanø. Nr. Spørgsmål Svar

Fanø Kommune Skolevej Fanø. Nr. Spørgsmål Svar udbyder rute- og visiteret kørsel på Fanø med kørselsstart fra og med 1. januar 2018. Nedenfor er vist de indkomne spørgsmål til udbudsmaterialet samt tilhørende svar. Nr. Spørgsmål Svar 1 Pakke 2: Hvis

Læs mere

Information til chauffører og salgssteder

Information til chauffører og salgssteder I dette nummer: Nyt Turkort erstatter institutionskort og museumsbilletter Fejlbillet/Fejlstemplingsbillet på Scanpoint billetudstyr Kvalitetskontrol i busserne HyperCard giver ret til billet til børnepris

Læs mere

Trafikservice tilretter løbende retningslinjerne for kvalitetsbrister. Retningslinjerne er altid tilgængelige for operatørernes ledelse.

Trafikservice tilretter løbende retningslinjerne for kvalitetsbrister. Retningslinjerne er altid tilgængelige for operatørernes ledelse. Operatører og medarbejdere i TSE - Movia Sagsnummer Sagsbehandler CLL Direkte +45 20 69 65 57 Fax 49 26 63 05 CLL@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 April 2014. Retningslinjer for

Læs mere

Pakke 1024, Regional Syd/Øst + 900X

Pakke 1024, Regional Syd/Øst + 900X Sydtrik,. udbud Pakke 24, Regional Syd/Øst + 900X Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 25. juni 2017 1 Kontraktløbetid: 8 år 2 Antal vognløb / busser: 15 Primære ruter: 22, 1, 112, 900X

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S Spørgsmål og svar 2013/S 069-114550 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND SÅDAN BESTILLER DU - Ring til midttrafik på 87 40 83 00 (tast 1) - Bestil online på midttrafikflextur.dk - Hent app "flextrafik - flextur, teletaxa og handicapkørsel"

Læs mere

A-KONTRAKT OM BUSKØRSEL. Sønderborg

A-KONTRAKT OM BUSKØRSEL. Sønderborg A-KONTRAKT OM BUSKØRSEL Sønderborg Sydtrafik Banegårdspladsen 5 DK-6600 Vejen CVR nr.: 29942897 i det følgende samlet benævnt Sydtrafik, og [Navn - udfyldes af Sydtrafik inden kontraktindgåelse] [Adresse

Læs mere

Forslag om tilpasning af Detailforskrifter for Køretøjer og Vejledning om syn af køretøjer til busdirektivet

Forslag om tilpasning af Detailforskrifter for Køretøjer og Vejledning om syn af køretøjer til busdirektivet Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 28 Fax 7226 7070 jju@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Forslag om tilpasning af Detailforskrifter for Køretøjer og Vejledning om syn af

Læs mere

4. rettelsesblad vedr. 21. udbud af regionale og lokale ruter i Viborgområdet

4. rettelsesblad vedr. 21. udbud af regionale og lokale ruter i Viborgområdet 18. februar 2011 4. rettelsesblad vedr. 21. udbud af regionale og lokale ruter i Viborgområdet De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1., 2. eller 3. rettelsesblad. Spørgsmål / Fejl 1. Forkert

Læs mere

Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad

Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad Opdateret 30. juli 2014 Spørgsmål nr. Spørgsmål Svar 1 Hvornår skal maden senest være afleveret til modtagekøkkenerne i område 1? Da maden skal hentes på Hybyhus

Læs mere

10. udbud af buskørsel

10. udbud af buskørsel 10. udbud af buskørsel Udbudsbetingelser Udbud af kontrakter om kørsel i Aabenraa Kommune, Tønder Kommune, Vejen Kommune samt Regionalkørsel Sydtrafik Banegårdspladsen 5 DK-6600 Vejen Oktober 2016 Udbudsbetingelser

Læs mere

8. rettelsesblad vedrørende 34. udbud. Spørgsmål markeret med grå farve er besvaret i tidligere rettelsesblade.

8. rettelsesblad vedrørende 34. udbud. Spørgsmål markeret med grå farve er besvaret i tidligere rettelsesblade. 8. rettelsesblad vedrørende 34. udbud Spørgsmål markeret med grå farve er besvaret i tidligere rettelsesblade. A GENERELLE SPØRGSMÅL/RETTELSER Svar / A.1 Realtidssystem og trådløst internet Vedr. Realtidssystem

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Lægevagtskørsel 2010/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af Lægevagtskørsel 2010/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 20.09.10 1 Spørgsmål & Svar Udbud af Lægevagtskørsel 2010/S 159-24607 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

Pakke 864 / Udbud 2013 - Bus Vejle:204:207:210:211:212:214:216:217 (R+L)

Pakke 864 / Udbud 2013 - Bus Vejle:204:207:210:211:212:214:216:217 (R+L) Pakke 864, Vejle Mellembys Ruter Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 29. juni 203 Kontraktløbetid: 8 år 2 Antal vognløb / busser: 7 Primære ruter: 204, 207, 208, 20, 2, 22, 24, 26, 27,

Læs mere

Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie

Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie Spørgsmål: Spørgsmål 1: Delaftale 1: - Er det korrekt forstået, at der på denne delaftale vil blive valgt 5 leverandører

Læs mere

Bilag 1. Regulering for pris- og lønudvikling ( 21)

Bilag 1. Regulering for pris- og lønudvikling ( 21) Bilag 1 Regulering for pris- og lønudvikling ( 21) Reguleringen efter 21 sker på grundlag af et sammenvejet indeks, der er sammensat som nedenfor angivet. Reguleringen af indekset beregnes løbende af Danske

Læs mere

Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland

Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland 31/08/2018 Indhentning af tilbud vedr. togbuskørsel i uge (40), 41 og 42, 2018 Pakke 301: rute 140S + 140E: Frederikshavn Skagen Pakke 303: rute

Læs mere

Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune. Spørgsmål/Svar

Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune. Spørgsmål/Svar Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune Spørgsmål/Svar Offentliggjort 9. maj 2017 Spørgsmål nr. Spørgsmål Svar 7 ESPD - Del V, herunder begrænsning af antallet af kvalificerede

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPS-loggere.

Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPS-loggere. Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPS-loggere. 17.06.2015 Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold

Læs mere

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang?

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang? MEMO TITEL Spørgsmål og svar til udbudsmateriale vedr. kommunal kørsel i Faxe Kommune DATO 24. juni 2013 TIL KOPI FRA PROJEKTNR Tilbudsgivere Faxe Kommune COWI A039863 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800

Læs mere

Spørgsmål og svar i forbindelse med Energistyrelsens udbud af kontrakt om rådgivning og vejledning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015.

Spørgsmål og svar i forbindelse med Energistyrelsens udbud af kontrakt om rådgivning og vejledning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015. Spørgsmål og svar i forbindelse med Energistyrelsens udbud af kontrakt om rådgivning og vejledning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015. 27. februar 2014 Byggeri og energieffektivitet Rev. 4., 12. og

Læs mere

Region Midtjylland. Udbud af kørsel i Ringkjøbing Amt. Bilag. til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 26. september 2006 Punkt nr.

Region Midtjylland. Udbud af kørsel i Ringkjøbing Amt. Bilag. til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 26. september 2006 Punkt nr. Region Midtjylland Udbud af kørsel i Ringkjøbing Amt Bilag til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 26. september 2006 Punkt nr. 8 Side 1 af 3 Udbud af regional buskørsel Sagsbehandler:

Læs mere

Pakke 1164 / Udbud 2017 - Bus Vejle:43:103:111:143:831:832:836:837:838:861:873:875: (R+L+N)

Pakke 1164 / Udbud 2017 - Bus Vejle:43:103:111:143:831:832:836:837:838:861:873:875: (R+L+N) Pakke 1164, Regional, Trekantområdet Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 1. juli 2018 1 Kontraktløbetid: 8 år 2 Antal vognløb / busser: 2 Primære ruter: 43, 103, 10, 106, 111, 11, 119,

Læs mere

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune. 16. august Sagsnr.: Dokument:

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune. 16. august Sagsnr.: Dokument: Teknik- og Miljøforvaltningen 16. august 2018 Sagsnr.: 2018-0083881 Dokument: 2018-0083881-7 Sagsbehandler Iben Carlsen Svarskrivelse nr. 1 Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune Affald

Læs mere

Pakke 322, Tinglev regional

Pakke 322, Tinglev regional Pakke 322, Tinglev regional Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 28. juni 2009 Kontraktløbetid: 2 Antal vognløb / busser: 1 Primære ruter: 16 Antal køreplantimer/år: 1.725 Pakkecentrum:

Læs mere

Bilag 1. Regulering for pris- og lønudvikling ( 21)

Bilag 1. Regulering for pris- og lønudvikling ( 21) Bilag 1 Regulering for pris- og lønudvikling ( 21) Reguleringen efter 21 sker på grundlag af et sammenvejet indeks, der er sammensat som nedenfor angivet. Reguleringen af indekset beregnes løbende af Danske

Læs mere

Spørgsmål. 2. rettelsesblad vedrørende 25. udbud af bybuskørsel i Aarhus Kommune. De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1.

Spørgsmål. 2. rettelsesblad vedrørende 25. udbud af bybuskørsel i Aarhus Kommune. De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1. 8. juni 2011 2. rettelsesblad vedrørende 25. udbud af bybuskørsel i Aarhus Kommune De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1. rettelsesblad Spørgsmål 1 Krav til busser - generelt Sædvanligvis

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Pga. forkert angivelse af dag for tilbudsfristen i udbudsbetingelserne, ændres tilbudsfristen til onsdag, den 27. juni 2012 kl. 12:00.

Pga. forkert angivelse af dag for tilbudsfristen i udbudsbetingelserne, ændres tilbudsfristen til onsdag, den 27. juni 2012 kl. 12:00. Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er hermed en del af udbudsvilkårene. Den

Læs mere

Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune. Spørgsmål/Svar

Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune. Spørgsmål/Svar Udbud på udførelse af Kommunal befordring i Skanderborg Kommune Spørgsmål/Svar Offentliggjort 11. maj 2017 Spørgsmål nr. Spørgsmål Svar 17 Kan i svare på om de oplyste 1.418.000 km er det der er kørt/faktureret

Læs mere

Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland

Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland 27/06/2018 Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland Indhentning af tilbud vedr. togbuskørsel i uge (40), 41 og 42, 2018 Pakke 301: rute 140S + 140E: Frederikshavn Skagen Pakke 303: rute

Læs mere

1.1 Fælles busforskrifter

1.1 Fælles busforskrifter Fælles busforskrifter, marts 2012 side 1 1.1 Fælles busforskrifter 1.1.1 Myndighedskrav Alle busser skal opfylde de krav til indretning, færdselssikkerhed med videre, som myndighederne måtte stille som

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Dog skal krav om indretning og færdselssikkerhed, som myndighederne stiller, være opfyldt.

Dog skal krav om indretning og færdselssikkerhed, som myndighederne stiller, være opfyldt. Bilag 3 Forskrifter vedrørende bussers indretning og udstyr Generelt Forskrifterne udarbejdes og ændres af Danske Regioner. En bus opfylder kravene til indsættelse som driftsbus, hvis bussen på anskaffelsestidspunktet

Læs mere

Den fremtidige organisering af specialskolekørsel og kørsel til aktivitets- og træningscentre i Norddjurs Kommune

Den fremtidige organisering af specialskolekørsel og kørsel til aktivitets- og træningscentre i Norddjurs Kommune Den fremtidige organisering af specialskolekørsel og kørsel til aktivitets- og træningscentre i Norddjurs Kommune 17.21.00.P00 13/12334 Åben sag Sagsgang: MTU/BUU/VPU, høring, MTU/BUU/VPU, ØK, KB Sagsfremstilling

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-101-24-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Centrifuger og tilbehør 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Der er i alt 15

Læs mere

Administrationen indstiller, at orientering om status for udbud tages til efterretning.

Administrationen indstiller, at orientering om status for udbud tages til efterretning. Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 29. oktober 2015 Emil Susgaard Mouritzen 15 Orientering om status for udbud Indstilling: Administrationen indstiller, at orientering om status for udbud

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 5. november 2010 kl. 12:00 Hotel Scandic Silkeborg, Udgårdsvej 2, 8600 Silkeborg Mads Nikolajsen var forhindret i deltage. Hans suppleant

Læs mere

Bilag 3 - Leverancer

Bilag 3 - Leverancer Bilag 3 - Leverancer 1 Leverancen... 2 2 Leverancens omfang... 3 3 Rederileverancer... 3 4 Tidsplan... 4 5 Samarbejde... 4 6 Underskrifter... 5 Underbilag 3.1 Ekstraarbejder... 6 Underbilag 3.2 Afleveringsprotokol...

Læs mere

Udbudsmateriale til. A65e Udbud af almindelig rutekørsel i Movia

Udbudsmateriale til. A65e Udbud af almindelig rutekørsel i Movia Udbudsmateriale til A65e Udbud af almindelig rutekørsel i Movia Trafikselskabet Movia April 2016 A65e Udbud af almindelig rutekørsel side 1 Indholdsfortegnelse 1. Udbudsbetingelser... 5 1.1. Udelukkelse,

Læs mere

Ad A: Ja. Ad B: Se udbudsbetingelser pkt Ad C: Spørgsmålet bortfalder grundet svar på A og B.

Ad A: Ja. Ad B: Se udbudsbetingelser pkt Ad C: Spørgsmålet bortfalder grundet svar på A og B. ØDC Indkøb & udbud Svar på spørgsmål Nr. Spørgsmål Svar 1. Hvordan sammenligner man buddene for henholdsvis enhedspriser per borger og afregning efter beregnet tid? Se udbudsbetingelser pkt. 9.2 og 9.3

Læs mere

Pakke 795, Esbjerg Billund

Pakke 795, Esbjerg Billund Pakke 795, Esbjerg Billund Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 30. juni 013 Kontraktløbetid: 8 år 1 Antal vognløb / busser: 3 Primære ruter: 144, 44 Antal køreplantimer/år: 14.579 Pakkecentrum:

Læs mere

Der indarbejdes følgende ændringer til kontraktens 15, idet nuværende stk. 4 og stk. 5 flyttes til stk. 7 hhv. stk. 8:

Der indarbejdes følgende ændringer til kontraktens 15, idet nuværende stk. 4 og stk. 5 flyttes til stk. 7 hhv. stk. 8: Samsø Kommune udbyder bus- og teletaxakørsel på Samsø med kørselsstart fra og med 25. juni 2017. Nedenfor er vist de indkomne spørgsmål til udbudsmaterialet samt tilhørende svar. Bemærk venligst, at Samsø

Læs mere

Spørgsmål og Svar. 17. januar 2012. Præcisering af udbudsbetingelserne. 11. januar 2012. Præcisering og ændring af udbudsbetingelserne

Spørgsmål og Svar. 17. januar 2012. Præcisering af udbudsbetingelserne. 11. januar 2012. Præcisering og ændring af udbudsbetingelserne Spørgsmål og Svar Nedenfor følger Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er hermed en del af udbudsvilkårene. 17. januar 2012

Læs mere

Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i

Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i ETHICS / Udbud efter forhandling: FR2 - Udbud af Flextrafik Rute Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i forbindelse med spørgerunden.

Læs mere

A-KONTRAKT OM BUSKØRSEL

A-KONTRAKT OM BUSKØRSEL A-KONTRAKT OM BUSKØRSEL... (i det følgende kaldet vognmanden) og Sydtrafik indgår følgende aftale om buskørsel: 1. GENERELT 1. Kørslen udføres på de vilkår, der fremgår af næ rværende kontrakt med bilag.

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere