Smedekunstens håndbog V.7.0

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Smedekunstens håndbog V.7.0"

Transkript

1

2 Smedekunstens håndbog V.7.0 Velkommen til smedekunsten. Inden for Smedefaget er der 3 sværhedsgrader (niveauer) af specielle professions- evner du kan lære hver niveau koster 2 EP. For hvert niveau du har købt må du vælge 2 opskrifter/evner inden for det niveau. Niveau 1 Niveau 2 Niveau 3 Evne Type Evne Type Evne Type Lave låse 1 Opskrift Lave låse 2 Opskrift Lave låse 3 Opskrift Lave fælder Opskrift Våbenopg. 1 Opskrift Våbenopg. 2 Opskrift Rustningsopg. 1 Opskrift Rustningsopg. 2 Opskrift Rustningsopg. 3 Opskrift Ild & is immunitet Opskrift Kyskhedsbælte Opskrift Bombe Opskrift Ødelægge artefakt Opskrift Reparere porte Opskrift Mundkurv Opskrift Reparere rustning Evne Bonk med hånd Evne Skabe artefakt Opskrift Gift immunitet Evne Nævekamp Evne Stenhud Evne For at erhverve dig flere professionsevner kan du får 1 EP købe evnen Ekstra smede evner. Hver gang du køber denne evne må du vælge 2 nye opskrifter/evner inden for denne profession. Regel: Du må ikke købe nye evner i et niveau så det overstiger det antal evner du kender i niveauet under. Regel: For hver smedeevne du vil have skal du have mindst 2 smedeopskrifter inden for samme niveau. For at smede/lave en opskrift skal du først samle de komponenter der skal til. Derefter går du hen til GM Smedemesteren, det er en in- game person der har en bod i spilleområdet, viser at du kan lave den pågældende opskrift på dit karakterskema og aflevere de pågældende komponenter. Du vil så få udleveret en in- game seddel med dit produkt som du derefter selv kan monterer på en spiller/objekt. OBS: Smedemesteren har én fast åbningstid om formiddagen. Der vil han være at finde i sin bod. Resten af tiden vil du blive nød til at finde ham i spilområdet for at få hjælp. Så vær forudseende når du veksler komponenter og lav evt. et par ekstra ting du regner med at skulle bruge. Evne forklaringer: Reparere rustninger: (evne) Som smed er en af dine primære evner at reparere rustninger. Hvis du vælger denne evne kan du reparere alle typer rustning. For at reparere en rustning så den får sine RP igen skal du bruge 1 minut pr. RP, du skal reparere, i ro hvor du rollespille at du reparere den. Som Smed må du selv bestemme hvad din pris er for at reparere en kundes rustning.

3 Rustningsopgraderinger: Med disse opskrifter kan du smede/sy ekstra RP på et rustningsområde. OBS: En opgradering holder kun én spilgang! Du kan maks få en af hver rustningsopgradering. For at få en rustningsopgradering 2 eller 3 skal du have niveauet før. Rustningsopgradering 1: Komponenter:1 Gammabirk, 2 Tørret plantefiber, 2 Oksehud, 1 Iskrystal og 1 Lunardrupin. Denne opgradering giver dig +1 RP. Rustningsopgradering 2: (Kræver: Rustningsopgradering niveau 1) Komponenter:2 Jernmalm, 2 Tørrede plantefibre, 1 Billeslim, 1 Ormeaks, 2 Oksehud, 1 Araknenet, 1 Lynkvarts og 1 Midnatssol. Denne opgradering giver dig +2 RP. Rustningsopgradering 3: (Kræver: Rustningsopgradering niveau 2) Komponenter:3 Jernmalm, 2 Tørrede plantefibre, 1 Sort sprutteblæk, 1 Ormeaks, 3 Oksehuder, 2 Lunardrupin, 1 Føniksfjer og 1 Dragetand. Denne opgradering giver dig +3 RP. Så hvis du har alle tre opgraderinger vil det sige at du har + 6 RP. OBS: Du kan ikke smede/sy rustningsopgraderinger til evnerne rituelle tatoveringer skade eller skæl/pels. Ild & Is immunitet: Med denne opgradering kan du ikke få skade af skadeskugler. OBS: En opgradering holder kun én spilgang!

4 Ild & Is- immunitet: Komponenter:2 Kartarkogle, 1 Sort sprutteblæk, 1 Iskrystal, 1 Magmaonyx og 1 Diamantstøv. Våbenopgraderinger: Med disse opskrifter kan du opgradere et våben så det kommer til at give mere i skade. OBS: En opgradering holder kun én spilgang! Våbenopgradering 1: Komponenter:1 Jernmalm, 1 Tørret plantefiber, 2 Ormeaks, 1 Oksehud, 1 morgentåre, 1 Diamantstøv og 1 Odexit. Denne opgradering kan opgradere våben i Almene våben kategorien. Med denne opgradering giver dit våben 1 mere i skade. Du kan kun have én opgradering på et våben af gangen. Våbenopgradering 2: Komponenter:2 Gammabirk, 2 Jernmalm, 1 tørrede plantefibre, 2 Oksehuder, 2 Guldmus, 1 Runegræs og 2 Magmaonyx. Denne opgradering kan opgradere våben i Tohåndsvåben og stikvåben katagorien. Med denne opgradering giver dit våben 1 mere i skade. Du kan kun have én opgradering på et våben af gangen. Låse: Med disse opskrifter er du i stand til at lave låse og nøgler. Lave låse 1: Komponenter:1 Gammabirk, 1 Jernmalm og 1 Rextang. Med denne opskrift kan du smede en niveau 1 lås og en nøgle dertil. Når du har denne evne er du også i stand til at smede kopier af niveau 1 nøgler. For at kopiere en nøgle koster det 1 Jernmalm. Lave låse 2: (kræver: Lave låse 1) Komponenter:2 Gammabirk, 2 Jernmalm og 2 Rextang.

5 Med denne opskrift kan du smede en niveau 2 lås og en nøgle dertil. Når du har denne evne er du også i stand til at smede kopier af niveau 2 nøgler. For at kopiere en nøgle koster det 2 Jernmalm. Lave låse 3: (Kræver: Lave låse 2) Komponenter:2 Gammabirk, 2 Jernmalm, 1 Iskrystal, 2 Rextang og 1 Runegræs. Med denne opskrift kan du smede en niveau 3 lås og en nøgle dertil. Når du har denne evne er du også i stand til at smede kopier af niveau 3 nøgler. For at kopiere en nøgle koster det 2 Jernmalm og en Iskrystal. OBS: Det er kun en niveau 3 lås der kan opgraderes til en magisk lås. Når du smeder en lås får du udleveret en lås og en nøgle der passer til. For at låsen skal virke skal den monteres på en dør, port, skrin eller noget lignende. For at montere en lås binder du den fast i lynlåsen eller et andet passende sted så det ikke er til at undgå at se den når nogle vil åbne den pågældende dør eller låg. Når du skal smede en kopi af en nøgle skal du have en eksemplar af den nøgle der skal kopieres. Derefter går du ned til smedemesteren, viser nøglen og aflevere de komponenter der skal til. Hvorefter du så får udleveret en nøgle til. Hvis en dør/port bliver smadret bliver låsen ligeledes smadret. Der kan ikke monteres en lås på en smadret dør/port. OBS: der kan godt monteres flere låse på den samme dør/port/objekt. Bombe: Med denne evne kan du lave en bombe der kan bruges i kamp. Komponenter: 1 Gammabirk, 1 Tørrede plantefibre, 1 Stink hat, 1 Lyn kvarts, 1 Runegræs og 2 Sortkrudt fra alkymisten. Når du laver en bombe får du udleveret en in- game bombe der skal smides på offeret og en in- game seddel der skal rives over lige inden bomben kastes. Når en bombe er kastet og seddelen revet over. Kan den ikke bruges igen. Hvis du bliver ramt af en bombe får du 3 i skade på dine LP (bomber ignorere rustning og skjolde) og du falder omkuld og er paralyseret i 30 sekunder. OBS: Når du kaster en bombe skal du råbe højt BOOOM ellers tæller det som en fuser uden effekt.

6 Kyskhedsbælte: Med denne evne kan du lave et kyskhedsbælte. For at kyskhedsbæltet skal virke skal der også sættes en lås fast på den. Komponenter: 3 Jernmalm, 1 Kartarkogler, 1 Guldmus, 1 Enhjørningehorn og en lås. Mundkurv: Med denne evne kan du lave en mundkurv. For at mundkurven skal virke skal der også sættes en lås fast på den. Når en person har mundkurv på er det ikke muligt at sige noget. Komponenter: 2 Jernmalm, 1 Kartarkogle, 1 Billeslim, 1 Oksehud og 1 Odexit. Fælder: Med denne opskrift kan du lave fælder der kan monteres på en lås. Fælder: Komponenter:1 Jernmalm, 1 Ormeaks og 1 Oksehud plus en alkymisk drik/gift. Med denne opskrift vil du være i stand til at lave en fælde der kan monteres på en lås. Når du laver en fælde skal du samtidigt bruge en alkymi drik/gift som du monterer sammen med fælden. Fælden vil derefter have den effekt som drikken/giften har. Hvis der er nogen der prøver at dirke låsen op udløses fælden og effekten træder i kraft. Artefakter: For at skabe et artefakt skal du først finde det objekt der skal være artefaktet og finde på den positive evne artefaktet skal kunne. Derpå går du op til GM- gården, viser dem objektet og fortæller dem den positive effekt artefaktet skal have. De vil så fortælle dig om det kan lade sig gøre og hvilke komponenter du skal bruge for at skabe dit artefakt. Når du derefter kommer og aflevere de pågældende komponenter og objektet, har GM erne artefaktets in- game seddel klar og fundet på en passende negativ effekt. Den bliver så monteret på objektet og artefaktet er skabt. OBS: Vær opmærksom på at idet du laver et artefakt, ændrer objektet sig fra at være en personlig ejendel der ikke må stjæles til at være et in- game objekt der kan stjæles. Hvis den bliver stjålet ved vi ikke i hvilken stand din genstand bliver leveret tilbage i efter weekenden eller om den overhoved dukker op. Så lad være

7 med at vælge ting som magiske genstande der er for værdifulde eller har stor affektions værdi for dig. Artefakt objekter er på eget ansvar. Ødelægge artefakt: Med denne opskrift kan du neutraliserer et artefakt og ødelægge dets effektivitet. For at ødelægge et artefakt skal du tage artefaktet med op til GM- gården. De vil derefter fortælle dig hvad der skal til for at ødelægge det pågældende artefakt. Komponent mængden og antallet vil variere alt efter hvilket artefakt det er der skal ødelægges. Døre/porte: Med denne opskrift kan du reparerer ødelagte døre/porte. For at reparere en dør/port skal du hente smedemesteren, han vil derefter vil fortælle dig hvad der skal til, og hvor mange komponenter du skal bruge for at reparere pågældende dør/port. En dør er ødelagt når en GM har hængt et skilt på hvor der står smadret. Komponent mængden og antallet variere alt efter hvor stor døren/porten er der skal repareres. Gift- immunitet: (evne) Med denne evne er din karakter immun overfor alle alkymibrygge. Du bliver ikke påvirket uanset om du ønsker effekten af bryggen eller ej. Men hvis du indtager en gift/bryg mister du 1 LP i stedet for den ønskede virkning da din krop skal bruge energi på at neutralisere det fremmede stof. Bonk med hånd: (evne) Med denne evne kan du bonke med dine store barkede næver. Se reglen for hvordan man bonker folk i regelsættet. Når du bonker andre skal du bonke dem blidt oven i hoved med din hånd (Bud Spencer) samtidig med at du siger bonk til dem. Nævekamp: (evne) Med denne evne lægger du halvdelen af dine LP til din nævekampsværdi. Stenhud: (evne) Med denne evne ignorerer du det første slag eller skud du får i kamp. Denne evne er kumulativ med både beskyttelsesopgraderinger og beskyttelsesformularer.

8 Opfinde egne opskrifter Det vil også være muligt for dig at opfinde dine egne opskrifter inden for dit fag. For at gøre det skal du blot finde på den effekt opskriften skal kunne og derpå gå op til GM- gården for at få opskriften godkendt. Hvis effekten er inden for rimelighedens rammer vil de skrive din opskrift ud på et officielt LV papir og tilføje den til din evnebog. De vil også definere hvilket niveau opskriften hører ind under og bestemme hvor mange komponenter og antallet der skal til for at smede det pågældende produkt. Du vil være den eneste der er i stand til at lave lige præcis denne opskrift og ingen andre kan få lov til at smede den.

9 Alkymistens håndbog V.7.0 Velkommen til Alkymistfaget. Inden for alkymistfaget er der 3 sværhedsgrader (niveauer) af specielle professions- evner du kan lære hver niveau koster 2 EP. For hvert niveau du har købt må du vælge 2 opskrifter/evner inden for det niveau. Niveau 1 Niveau 2 Niveau 3 Evne Type Evne Type Evne Type Søvn Opskrift Pacifist Opskrift Kommando Opskrift Gavmild Opskrift Paralyser Opskrift Død Opskrift Godtroende Opskrift Krampe Opskrift Forelskelse Opskrift Dans Opskrift Stenhud Opskrift Magi immunitet Opskrift Langsom Opskrift Udmat Opskrift Få liv Opskrift Barndom Opskrift Tal sandhed Opskrift Modgift Opskrift Bange Opskrift Hukommelsestab Opskrift Åndeverdenen Opskrift Sortkrudt Opskrift For at erhverve dig flere professionsevner kan du får 1 EP købe evnen Ekstra Alkymist evner. Hver gang du køber denne evne må du vælge 2 nye opskrifter/evner inden for denne profession. Regel: Du må ikke købe nye evner i et niveau så det overstiger det antal evner du kender i niveauet under. For at blande/lave en opskrift skal du først samle de komponenter der skal til. Derefter går du hen til Alkymistmester, det er en in- game person der har en bod i spilleområdet, viser at du kan lave den pågældende opskrift på dit karakterskema og aflevere de pågældende komponenter. Du vil så få udleveret en in- game seddel med dit produkt som du derefter kan sælge videre eller bruge selv. OBS: Alkymistmesteren har én fast åbningstid om formiddagen. Der vil han være at finde i sin bod. Resten af tiden vil du blive nød til at finde ham i spilområdet for at få hjælp. Så vær forudseende når du veksler komponenter og lav evt. et par ekstra ting du regner med at skulle bruge. Evne forklaringer: Som alkymist er der mange forskellige typer gifte eller drikke du kan brygge. Alt efter om det er en gift eller en drik skal den indtages forskelligt. Gifte: Når du har lavet en gift, og fået udleveret den pågældende giftseddel, skal den forgifte et eller andet for at kunne virke. Med en gift kan du både forgifte mad og væske. Gifte er ikke dedikerede til kun at kunne forgifte det ene af slagsen. For at forgifte en ting skal giftsedlen sættes fast til den beholder der indeholder det spiselige der skal forgiftes. Drikke: Når du har lavet en drik, og fået udleveret den pågældende drikseddel af en GM, skal den ikke blandes ind i noget for at virke. For at indtage en drik river du sedlen over, så andre kan se at du bruger den og, får

10 derved drikkens virkning. Der er både positive og negative drikke. De fleste negative drikke er så avancerede at de ikke ville virker hvis de blev blandet sammen med noget lige som en gift og kræver at den der vil have sit offer til at drikke den bliver nød til at tvinge den i offeret. Søvn: Niveau 1 Komponenter: 1 Tudsefod, 1 Stella klokke, 1 Morgentåre og 1 Drømmespin. Type: Gift Effekt: Når du indtager denne gift falder du i en magisk søvn og skal sove i 5 minutter. Du kan ikke vækkes på nogen måde inden tiden udløber. Gavmild: Komponenter: 1 Kartarkogle, 1 Junomøl og 2 Guldmus. Type: Gift Effekt: Når du indtage denne gift føler du en uimodståelig trang til at dele ud af din rigdom. Du skal forære mindst halvdelen af dine penge og komponenter til den der står tættest på dig. Godtroende: Komponenter: 1 Kartarkogle, 1 Sort sprutteblæk og 1 Indigobregne. Type: Gift Effekt: Når du indtager denne gift tror du på alt hvad der bliver sagt til dig de næste 15 minutter. Dans: Komponenter: 1 Tørret plantefiber, 1 Ormeaks og 1 Lynkvarts. Type: Gift Effekt: Når du indtager denne gift føler du en uimodståelig trang til at danse. Ligegyldigt hvad der sker, kan du ikke afbryde din dans. Du skal danse uafbrudt i 5 minutter.

11 Langsom: Komponenter: 2 Stinkhat, 1 Sort sprutteblæk og 1 Lunardrupin. Type: Gift Effekt: Når du indtager denne gift bliver du enormt langsom. Alt hvad du foretager dig skal foregå i meget langsomt tempo. Du må ikke løbe eller gå hurtigt imens du er påvirket af denne gift. Hvis du bliver udsat for nævekamp imens du er påvirket af denne gift taber du automatisk. Giften varer i 5 minutter. Barndom: Komponenter: 1 Tudsefod, 1 Junomøl og 1 Rextang. Type: Gift Effekt: Når du indtager denne gift bliver din opførsel som en 5 årig s. Effekten varer i 5 minutter. Bange: Komponenter: 1 Tørret plantefiber, 1 Stella klokke og 1 Iskrystal. Type: Gift Effekt: Når du indtager denne gift bliver du paranoid og bange for alt omkring dig. Effekten varer i 5 minutter. Sortkrudt: Komponenter: 1 Gammebirk, 1 Jernmalm, 1 Sort sprutteblæk og 1 Oksehud. Type: komponent Effekt: Ingen viden endnu. Men denne komponent bruges blandt andet af smeden til at lave bomber.

12 Niveau 2 Pacifist: Komponenter: 1 Stinkhat, 1 Ormeaks, 1 Morgentåre og 1 Lunardrupin. Type: Gift Effekt: Når du indtager denne gift bliver du pacifist og vil for alt i verden ikke slås. Du vil godt forsvare dig hvis du bliver angrebet men kun parerer ikke angribe. Hvis du bliver udsat for nævekamp imens du er påvirket af denne gift taber du automatisk. Effekten varer i 15 minutter. Paralyser: Komponenter: 1 Sort sprutteblæk, 1 Ormeaks, 1 Drømmespin og 1 Indigobregne. Type: Gift Effekt: Når du indtager denne gift bliver din krop paralyseret i 15 minutter. Du er stadig ved bevidstheden og kan huske hvad der sker imens du er paralyseret.. Hvis du bliver udsat for nævekamp imens du er påvirket af denne gift taber du automatisk. Krampe: Komponenter: 1 Ormeaks, 2 Junomøl, 1 Araknenet og 1 Lynkvarts. Type: Gift Effekt: Når du indtager denne gift falder du øjeblikkeligt om i smerte kramper. Du kan ikke fortage dig andet end at krampe så hvis du bliver angrebet kan du ikke forsvarer dig og hvis du bliver udsat for nævekamp imens du er påvirket af denne gift taber du automatisk. Effekten varer i 5 minutter. Stenhud: Komponenter: 1 Sort sprutteblæk, 1 Stella klokke, 2 Morgentåre, 1 Rextang og 1 Odexit. Type: Drik Effekt: Når du indtager denne drik kan du ignorere det første skud eller slag du får i kamp.en spiller kan kun være påvirket af én Stenhud pr. kamp. Effekten varer i 10 minutter.

13 Udmat: Komponenter: 1 Tudsefod, 1 Ormeaks, 1 Araknenet, 1 Iskrystal og 1 Rextang. Type: Gift Effekt: Når du indtager denne gift mister du øjeblikkeligt halvdelen af de LP (rundet op) du har på det tidspunkt du indtager giften. Når du har gjort det skal du rollespille dig udmattet og svækket i de næste 5 minutter. Tal sandhed: Komponenter: 1 Kartarkogle, 1 Tudsefod, 1 Guldmus, 1 Lunardrupin og 1 Diamantstøv. Type: Drik eller Gift Effekt: Når du indtager denne drik/gift vil du kun være i stand til at tale sandhed og skal svare ærligt på alt hvad du bliver spurgt om. Effekten varer i 5 minutter. Denne opskrift kan både være en drik og en gift, så den kan enten blandes i noget spiseligt eller indtages rent. Hukommelsestab: Komponent kort:1 Stinkhat, 1 Junomøl, 1 Iskrystal, 1 Indigobregne og 1 Runegræs. Type: Drik Effekt: Når du indtager denne drik får du hukommelsestab og kan ikke huske de sidste 10 minutter af hvad der er sket.

14 Niveau 3 Kommando: Komponent kort:2 Jernmalm, 1 Drømmespin, 1 Lunardrupin og 1 Dragetand. Type: Drik Effekt: Når Du indtager denne drik skal du udføre den næste kommando der bliver sagt til dig. Kommandoen må højst være på 2 ord. Kommandoen skal udføres med det samme efter den er givet Begrænsning: kommandoen må ikke direkte føre til at du dør eller få dig til at begå selvmord. kommandoen kan ikke være en uendeligheds kommando (Dans altid, kravl fremover ) Død: Komponent kort:2 Slangelevere, 2 Billeslim, 1 Araknenet, 1 Indigobregne og 1 Magmaonyx. Type: Gift Effekt: Når du indtager denne gift mister du øjeblikkeligt alle dine LP og du skal rollespille dig hårdt såret som efter en kamp. Forelskelse: Komponent kort:1 Kartarkogle, 1 Stella klokke, 1 Guldmus, 1 Lynkvarts og 2 Enhjørningehorn. Type: Drik Effekt: Når du indtager denne drik bliver du dybt forelsket i den første person af det andet køn du får øje på. Effekten varer i 15 minutter. Magi immunitet: Komponent kort:1 Stinkhat, 2 Kartarkogler, 2 Guldmus, 1 Føniksfjer og 1 Dragetand. Type: Drik Effekt: Når du indtager denne drik vil du ikke blive påvirket af den næste formular der bliver smidt på dig indenfor de næste 5 minutter. Ligegyldigt om det er en god eller dårlig effekt. Hvis du er påvirket af magi når du indtager drikken ophører deres effekt med det samme. Få liv: Komponent kort:1 Tørret plantefiber, 2 Sort sprutteblæk og 2 Morgentåre.

15 Type: Drik Effekt: Når du indtager denne drik kan du få op til 3 LP tilbage med det samme. Modgift: Komponent kort:1 Tørret plantefiber, 2 Tudsefod og 2 Lynkvarts. Type: Drik Effekt: Når du indtager denne drik kan du modvirke en hvilken som helst gift eller drik. For at modgiften skal virke skal du rive modgiftsedlen over så snart du er blevet påvirket af en gift. Der må ikke gå mere end 10 sekunder fra du har indtaget en gift til du skal have indtaget din modgift ellers er det forsent. Åndeverdenen: Komponent kort:1 Tørret plantefiber, 1 Stellaklokke, 1 Junomøl, 1 Drømmespin, 1 Rextang, 1 Føniksfjer og 1 Midnatssol. Type: Drik Effekt: Når du indtager denne drik, kan du krydse grænsen imellem den fysiske verden og ånde verdenen. Når du drikker denne drik, skal du tage et stykke hvidt tyl hen over dig, det skal dække ansigtet ogned til knæene. Når du har tyllet på gælder det i alle henseender som om du er en ånd og alle regler for ånder er gældende (se grundregler). Ønsker du at vende tilbage til den fysiske verden, skal du drikke endnu en Åndeverden drik eller få en formularkaster til at kaste en Genopliv ånd eller Genopliv udød ånd alt efter hvilken type karakter du er. OBS: Åndeverden drikken kan ikke bruges sammen med evnen Gift våben. Opfinde egne opskrifter: Det vil også være muligt for dig at opfinde dine egne opskrifter inden for dit fag. For at gøre det skal du blot finde på den effekt opskriften skal kunne og derpå gå ned på GM- gården for at få opskriften godkendt. Hvis effekten er inden for rimelighedens rammer vil de skrive din opskrift ud på et officielt LV papir og tilføje den til din opskriftsbog. De vil også definere hvilket niveau opskriften hører ind under og bestemme hvor mange komponenter og antallet der skal til for at lave det pågældende produkt. Du vil være den eneste der er i stand til at lave lige præcis denne opskrift og ingen andre kan få lov til at lave den.

16 Lægekundskabens håndbog V.7.0 Velkommen til lægefaget. Inden for lægefaget er der 3 sværhedsgrader (niveauer) af specielle professions- evner du kan lære hver niveau koster 2 EP. For hvert niveau du har købt må du vælge 2 opskrifter/evner inden for det niveau. Niveau 1 Niveau 2 Niveau 3 Evne Type Evne Type Evne Type Helbrede 1 LP Opskrift Helbrede 3 LP Opskrift Helbrede 5 LP Opskrift Helbrede 2 LP Opskrift Helbrede 4 LP Opskrift Helbred udød 5 LP Opskrift Helbred udød 1 LP Opskrift Helbred udød 3 LP Opskrift Skab Golem Opskrift Helbred udød 2 LP Opskrift Helbred udød 4 LP Opskrift Kirurgi Opskrift Amputation Opskrift Neutralisere gift Evne Genopliv karakter Evne Bedøvelse Opskrift Erstat legemsdel Evne Regenerere Evne Kurer sygdom Evne Kurer sindslidelse Evne Troværdig Evne Tappe blod Evne For at erhverve dig flere professionsevner kan du får 1 EP købe evnen Ekstra Læge evner. Hver gang du køber denne evne må du vælge 2 nye opskrifter/evner inden for denne profession. Regel: Du må ikke købe nye evner i et niveau så det overstiger det antal evner du kender i niveauet under. For at blande/lave en opskrift skal du først samle de komponenter der skal til. Derefter går du hen til overlægen, det er en in- game person der har en bod i spilleområdet, viser at du kan lave den pågældende opskrift på dit karakterskema og aflevere de pågældende komponenter. Du vil så få udleveret en in- game seddel med dit produkt som du derefter selv kan monterer på en spiller/objekt. Regel: Hver gang du bruger en af lægensevner/opskrifter så skal den rollespilles et par minutter. Eller vil det ikke nå at kunne få nogen virkning. Når der skal udføres negative effekter på et offer SKAL offeret være enten Pasificeret eller på 0 LP. Dette gælder dog ikke Bedøvelse. OBS: Lægemesteren har én fast åbningstid om formiddagen. Der vil han være at finde i sin bod. Resten af tiden vil du blive nød til at finde ham i spilområdet for at få hjælp. Så vær forudseende når du veksler komponenter og lav evt. et par ekstra ting du regner med at skulle bruge.

17 Evne forklaringer: Helbrede LP: Med disse opskrifter kan du lave helbredende salve der kan give folk deres mistede LP tilbage De får så mange LP tilbage som tallet i navnet indikere. Når du skal helbrede en tilskadekommen karakter skal du dels have nogle forbindinger (dem skal du selv have med) og dels have været nede hos Overlægen og have lavet noget helbredende salve. Du skal derefter forbinde patienten og rive det antal helbredende opskrifter over, svarende til det antal LP du vil helbrede. Du kan ikke helbrede flere LP end det karakteren startede med. Helbrede 1 LP: Komponenter:1 Billeslim og 1 Stellaklokke. Med denne opskrift kan du give en ikke udød karakter 1 LP tilbage. Helbrede 2 LP: (kræver: Helbrede 1 LP) Komponenter: 1 Billeslim, 1 Stellaklokke og 1 Junomøl. Med denne opskrift kan du give en ikke udød karakter 2 LP tilbage. Helbrede 3 LP: (kræver: Helbrede 2 LP) Komponenter:1 Billeslim, 1 Stellaklokke, 1 Junomøl og 1 Indigobregne. Med denne opskrift kan du give en ikke udød karakter 3 LP tilbage. Helbrede 4 LP: (kræver: Helbrede 3 LP) Komponenter:1 Billeslim, 2 Stellaklokker, 1 Junomøl og 1 Indigobregne. Med denne opskrift kan du give en ikke udød karakter 4 LP tilbage. Helbrede 5 LP: (kræver: Helbrede 4 LP) Komponenter: 2 Billeslim, 2 Stellaklokke, 2 Junomøl, 1 Indigobregne og 1 Enhjørningehorn. Med denne opskrift kan du give en ikke udød karakter 5 LP tilbage. Helbred udød 1 LP: Komponenter:1 Tudsefod og 1 Slangelever.

18 Med denne opskrift kan du give en udødkarakter 1 LP tilbage. Helbred udød 2 LP: (kræver: Helbred udød 1 LP) Komponenter:1 Tudsefod, 1 Slangelever og 1 Stinkhat. Med denne opskrift kan du give en udødkarakter 2 LP tilbage. Helbred udød 3 LP: (kræver: Helbred udød 2 LP) Komponenter:1 Tudsefod, 1 Slangelever, 1 Stinkhat og 1 Araknenet. Med denne opskrift kan du give en udødkarakter 3 LP tilbage. Helbred udød 4 LP: (kræver: Helbred udød 3 LP) Komponenter:2 Tudsefod, 1 Slangelever, 1 Stinkhat og 1 Araknenet. Med denne opskrift kan du give en udødkarakter 4 LP tilbage. Helbred udød 5 LP: (kræver: Helbred udød 4 LP) Komponenter: 2 Tudsefod, 2 Slangelever, 2 Stinkhat, 1 Araknenet og 1 Midnatssol. Med denne opskrift kan du give en udødkarakter 5 LP tilbage. Amputere kropsdel: Med denne opskrift vil du være i stand til at amputere andre karakterers kropsdele og præservere dem så vil kunne blive syet på en anden karakter eller blive lavet til en golem.

19 Amputation: Komponenter:1 Slangelever, 1 Billeslim, 2 Junomøl og 1 Iskrystal Med denne opskrift kan du få lov til at amputere kropsdele og præservere dem. Du skal udfylde en kropsdels seddel for hver kropsdel du amputere. Der er fem forskellige kropsdele der kan bliver amputeret: v Armene, højre og venstre. v Benene, højre og venstre. v Hoved/torso (dette betyder at karakteren dør). Når du har amputeret en kropsdel skal den amputerede karakter forbindes (du skal selv have forbindinger med). Når den amputerede kropdel er en/et: v Arm: skal armen ind i tøjet, enten på maven eller ryggen, så der hænger et løst ærme. Tag gerne en sikkerhedsnål med til at rulle ærmet op med så det er helt tydeligt at karakteren mangler en arm. v Ben: skal benet bøjes og forbindes så underben og lår forbindes sammen og kommer til at ligne en benstump (husk at have forbindinger med). Det er ikke nødvendigt at have krykker med til folk det må de selv skaffe sig. v Hoved/torso: skal der ikke forbindes noget da personen dør af det. For at få en hoved/torso kropsdel skal de andre kropsdele amputeres fra. Dette er vigtigt da det vil være muligt at samle alle de amputerede kropsdele og bringe karakteren tilbage til live igen. Når du vælger evnen Amputere kropdel får du samtidigt udleveret en kropsdelsseddel. Når du amputere en kropsdel fra en anden karakter udfyldes en kropdelsseddel som et bevis for at du har den kropsdel. Hvis karakteren skaffer sin kropsdel tilbage kan kropsdelen sys på igen og karakteren kan få lov til at fjerne forbindingerne og bruge sin kropsdel som normalt. Du kan købe nye kropsdelssedler hos overlægen. Grunden til at kropsdelssedlerne skal købes er at kropsdelene skal præpareres med noget salve for at de holder sig friske. Gamle rådnede kropsdele er ikke meget værd. En karakter der har fået amputeret en kropdel kan selvfølgelig ikke bruge den pågældende kropsdel og skal rollespille derefter.

20 Bedøvelse: Med denne opskrift kan du bedøve en anden karakter så du uden hindring kan udføre dine indgreb. Bedøvelse: Komponenter:2 Stinkhat og 2 Drømmespin. Med denne opskrift kan du bedøve en anden karakter. Du skal bruge en Bedøvelses seddel hver gang du bedøver en anden karakter. For at kunne bedøve en anden karakter skal du skal være i besiddelse af en Bedøvelses seddel. Der er to forskellige måder du kan bedøve en anden karakter på: v Karakteren vil frivilligt bedøves. Karakterer der er pacificerede er med i denne kategori. v Karakteren er uvidende om at han skal bedøves. Hvis karakteren gerne vil bedøves er der ikke så mange problemer. Du rollespiller at du bedøver karakteren (en klud med æter for næsen, en indsprøjtning eller hvad der passer til din karakters væremåde) og river din bedøvelses seddel over og karakteren er bedøvet. Hvis karakteren er uvidende om bedøvelsen er der visse ting der skal overholdes. Karakteren skal være i en rolig tilstand, en karakter der er i gang med noget fysisk aktivt vil bedøvelsen ikke virke på og karakteren må ikke være klar over at du vil bedøve ham før at du gør det. Idet du skal bedøve den anden karakter rollespiller du den måde du bedøver ham på og siger Bedøvelse til ham hvorefter du river din Bedøvelses seddel over så han kan se at du bruger den. Når en karakter bliver bedøvet falder vedkommende i en kunstig søvn og skal sove i 15 minutter. Karakteren kan ikke vækkes på nogen måde inden tiden udløber.

21 Tappe blod: Med denne evne kan du tappe folks blod eller transfundere blod til en spiller. For at tappe en anden spillers blod skal personen ligge helt stille (frivilligt eller ufrivilligt). Derefter skal du rollespille at du tapper personens blod. Når du har gjort det må du tage et af personens blodkort fra hans karakterbog. Du skal tappe i mindst 5 minutter for at kunne tage et blodkort. Der må kun tappes 1 blodkort af gangen fra en person. Hvis du tapper en persons sidste blodkort tæller det som om person er blevet karakterdræbt og du skal rive personens karakterbog over efter du har taget blodkortet. OBS: Hvis du karakterdræber en person på denne måde kan personen ikke genoplives med lægeevnen Genopliv karakter. For at transfundere blod til en anden spiller gøres fuldstændig det samme. Du skal bare putte et blodkort ned til personens karakterbog i stedet for at tage et. OBS: En person kan ikke have mere end 2 blodkort i sin karakterbog. Skab golem: At kunne skabe liv er en læges ypperste drøm (i hvert fald visses). Skab golem: Komponenter: 2 Tudsefod, 2 Slangelever, 2 Billeslim, 2 Stella klokker, 1 Araknenet, 1 Indigobregne, 1 Føniksfjer, 1 Enhjørningehorn, 1 Midnatssol og 1 Odexit. Med denne opskrift kan du skabe en golem som du så kan træne op til det du har lyst til. For at skabe en golem skal der bruges forskellige kropsdele og forskellige komponenter. Hver kropsdel skal være amputeret og skal være fra forskellige karakterer. De forskellige kropdele der skal bruges er: v Højre arm v Venstre arm v Højre ben v Venstre ben v Hoved og krop OBS: Den karakter du har hoved og torsoen fra er også den karakter der skal spille golem en. Så inden du karakter dræber en karakter for at lave ham til en golem så sørg for at personen er med på at spille din golem.

22 Når du så har fremskaffet de forskellige kropsdele og komponenter. Skal det alt sammen (også den dræbte karakter) tages med op til GM- gården hvor GM erne så vil informere golem spilleren om hans nye status og hvordan han skal rollespille golem en. Golem spilleren vil så blive passende sminket. Den karakter der skal spille golem en er død på det tidspunkt du skal op med alle kropsdelene til GM- gården. Så karakteren skal bæres (køres, smugles eller hvad du nu finder på) der op, så længe den døde karakter befinder sig på et spil område. Karakteren må IKKE selv gå derop off- game. Når så du har lavet din golem skal du lærer den alt hvad den skal kunne. Den er i alle henseender som et barn der ikke ved noget men lærer meget hurtigt. Dens forhold/tilknytning til dig vil derfor også være et produkt af hvordan du træner den til at være. Karakteren der spiller golem en kan intet af det hans karakter kunne før. Karakteren skal nu følge disse regler: v Du har 10 livspoint. v Du kan bruge de våben som du kunne inden du blev dræbt men din skaber skal lærer dig det. Du kan kun det som han lærer dig. v Du har ikke nogle rustningspoint selvom du har rustning på eller beskyttelse fra tatoveringer eller skæl/pels. v Du kan godt basis snakke og kommunikere men skal have lært hvad ting hedder der ikke er almindelige ting. v Til at starte med vil du have meget dårlig motorik og balance. Du bevæger dig klodset og langsomt indtil din skaber gør noget ud af at lære dig at bevæge dig ordentligt. v Når din karakter har fået så meget skade at du har 0 livspoint falder du sammen og er hårdt såret som normalt. Du kan blive karakterdræbt på samme måde som alle normale karakterer. v En læge med evnen amputer kropdel vil kunne skille dig ad i de kropdele du er blevet samlet af. Han behøver dog ikke kropsdels sedlerne da du allerede er i besiddelse af dem. En golem karakter der møder nogle af sine gamle venner og bliver konfronteret med sit gamle jeg vil blive i stand til at huske sin gamle karakters personlighed. Det er op til den enkelte golem at definere hvor meget den vil kunne huske i forhold til hvor meget den bliver gjort opmærksom på sin gamle karakter. Det skal rollespilles det hele. En golem spiller der bliver skilt ad vil blive til de kropsdel den var blevet samlet af. Hver del vil nu kunne bringes tilbage til deres ejermænd og sættes på igen med undtagelse af hoved/kropsdelen. Hoved/kropsdelen kan bringes tilbage til live igen, som sin normale karakter, af en læge med evnen genopliv nyligt død da karakteren tæller som om han er nyligt død. Karakteren skal selvfølgelig forbindes på passende vis på alle de kropsdele han ikke får syet på med det samme. Hvis ikke karakteren bliver genoplivet vil karakteren dø som normalt og skal op på GMgården for at lave en ny karakter eller blive en ånd af sin originale karakter, ikke golem en.

23 Kirurgi: Komponenter:1 Slangelever, 1 Billeslim, 2 Junomøl, 2 Iskrystal, 1 Dragetand, 1 Diamantstøv og en anden karakters overrevet livskort. Med denne opskrift kan du indoperere ekstra organer og transplantere hud. Med kirurgi kan du udfør to indgreb. v Ekstra hjerte: Det er kun levende karakterer der kan få indopereret et ekstra hjerte, så en udød karakter vil ikke kunne. Når du har et ekstra hjerte vil du automatisk genoplive efter 5 minutter hvis du var blevet karakter dræbt. For at få et nyt livskort udleveret går du op til GM- gården og aflevere dit Ekstra Hjerte kort. GM erne vil så udfylde et nyt livskort til dig og du er i live igen. v Transplantere hud: Det er kun udøde karakterer der kan få dette indgreb. Når du har fået transplanteret hud behøver din karakter ikke at være sminket som en udød. Du vil se ud lige som en ganske almindelig dødelig. Dog skal du sminkes hudfarvet/pudres oppe hos sminkørerne, huden skal jo plejes. Når du som læge skal lave disse opskrifter skal du huske at have et itu revet livskort med ned til overlægen. Ved Ekstra Hjerte opskriften får du udleveret et kort hvor der står Ekstra Hjerte og der er plads til at skrive en spillers navn. Når du så skal indoperere det i en karakter skal det selvfølgelig rollespilles. Hjertet er dog kun gyldigt når du har skrevet den spillers navn i feltet. Så snart du har gjort det kan hjertet ikke stjæles længere men indtil da er det er gyldig handelsvare som alle andre ting med et LV logo. Regel: Du kan kun have ét ekstra hjerte indopereret af gangen. Ved Transplanterer Hud opskriften vil du få en label udleveret. Det sætter du i en spillers evnebog så snart du har rollespillet at du transplantere huden på ham. Denne evne er permanent hele weekenden men skal fornys til næste LV. Hud holder sig kun frisk et par dage. Kurere sygdom: (evne) For at kurere en sygdom skal du have alle symptomerne at vide først. Derefter finder du en passende kur til den pågældende sydom og udfører det eller får den syge til at udføre det, alt efter hvad din kur nu er. Din kur skal tage mindst 5 minutter at udføre for at virke. Derefter er sygdommen helbredt. Neutraliser gift: (evne) For at kunne neutralisere en gift må det ikke være mere end 30 sekunder siden karakteren indtog giften. For at neutralisere en gift skal du bruge mindst 5 minutter på dels at finde ud af hvilken gift der er blevet anvendt og dels til at finde en kur mod den pågældende gift. Det er ikke alle gifte der kan helbredes. Dem der ikke kan står det på deres gift seddel. Det skal alt sammen rollespilles. Kuren mod en gift opfinder du selv. Det skal være noget der er passende til den pågældende situation og den pågældende karakter (at få folk til at rollespille at de kaster op kunne være en kur).

24 Erstat legemsdel: (evne) Du kan sætte en hvilken som helst persons amputerede kropsdele fast på en anden person. Dog er der en lille bivirkning: hvis det ikke er personens egen kropsdel der bliver syet fast igen mister personen permanent 1 LP fra sit livskort indtil de får skaffet deres egen kropsdel tilbage og byttet den ud med den lånte. Får man senere sin egen kropsdel tilbage får man selvfølgelig også sit LP tilbage. Man kan kun miste 1 LP på den måde. Det er ikke 1 LP for hver anden kropsdel man har der ikke er ens egen. Efter at du har rollespillet at montere kropsdelen fast igen, skal du aflevere kropsdel kortet til den nye ejer. Det skal han så gemme hvis nu hans kropsdel skulle blive fjernet igen. Dette er vigtigt da det kunne være en andens kropsdel han fik syet på og den oprindelige ejer måske godt ville have den tilbage. Kurere sindslidelse: (evne) For at kurere en sindslidelse skal du have karakteren i terapi i mindst 5 minutter. Under terapien skal du få karakteren til at falde til ro og i tale så i kan få bearbejdet sindslidelsen. Hvis ikke du er i stand til at få karakteren til at falde til ro eller til at snakke om problemet virker din terapi ikke og du må starte forfra på behandlingen. Men behandling koster jo også noget Genopliv karakter: (evne) For at kunne genoplive en nyligt død må det ikke være mere end 15minutter siden han blev karakter dræbt. Du skal tage den pågældende karakter og udføre en genoplivnings procedure. Derefter skal du tage karakterens itu revne livskort op til GM- gården og få lavet et nyt livskort. Den genoplivede karakter kommer så til live igen med 0 LP og vil være hårdt såret indtil personen bliver helbredt. OBS: du kan ikke genoplive en udød karakter med denne evne. Regel: Du kan ikke bruge denne evne til at genoplive en karkater hvor der er blevet rollespillet en eller flere af følgene ting: Karakteren er blevet brændt, fået hoved hugget af, hjertet skåret ud, drænet for blod og ligende ting. Regenerere: (evne) Som læge er du i stand til at helbrede de fleste ting. Du har selvfølgelig prøvet alt på din egen krop så derfor kender du den indvendigt som udvendigt. Du er derfor i stand til med selv de simpleste instrumenter at lappe dig selv sammen hvis du skulle være så uheldig at komme til skade. Når du skal helbrede dig selv med denne evne koste det ingen komponenter. Du skal blot forholde dig i ro i 10 minutter, imens du rollespiller at du helbreder dig selv de steder hvor du er kommet til skade. Derefter er du på fuldt LP igen. Troværdig: (evne) En af lægens talenter er at de som regel er meget troværdige at høre på.

25 Ved at tage denne evne vil du være i stand til at få andre karakterer til at finde det plausibelt det du fortæller dem. For at få andre til at tro på det du siger, er der visse ting du skal overholde når du bruger evnen: Du skal være alvorlig. Der er ingen der vil tro på hvad en grinende læge siger. Du skal indlede din sætning med: Som læge må jeg (råde dig til, anbefale, beordre dig til osv.). Idet der er i dit erhverv som læge at du har troværdighed skal sætningerne som du vil have andre til at tro på indledes med den oven stående sætning. Det er også deres tegn til at spille med på det du siger. Det du godt vil have andre til at tro på skal tage sit udgangspunkt inden for dit lægefag og dine argumenter skal ligeledes have deres fæste der. Eks: Når du godt vil have købmanden til at fjerne sine vagter ude foran døren siger du: Som læge må jeg på det kraftigste anbefale at du tager dine vagter væk fra gaden. Det er meget skadeligt for deres lungerne at være ude på det her tidspunkt og det koster mange dage i senge at komme sig for ikke at tale og medicinen Når du bruger evnen skal det hele rollespilles jo bedre du rollespiller, jo mere overbevidste bliver de andre. Hvis dem du vil overbevise om noget ikke kender evnen skal du forklare dem det. Det kan du gøre ved at vise dem denne beskrivelse af evnen (det er kun opskrifterne og deres komponent kost der er hemmelig for andre spillere). Opfinde egne opskrifter Det vil også være muligt for dig at opfinde dine egne opskrifter inden for dit fag. For at gøre det skal du blot finde på den effekt opskriften skal kunne og derpå gå op til GM- gården for at få den godkendt. Hvis effekten er inden for rimelighedens rammer vil de skrive din opskrift ud på et officielt LV papir og tilføje den til din opskriftsbog. De vil også definere hvilket niveau opskriften hører ind under og bestemme hvor mange komponenter og antallet der skal til for at lave det pågældende produkt. Du vil være den eneste der er i stand til at lave lige præcis denne opskrift og ingen andre kan få lov til at lave den.

Lægekundskabens håndbog V.8.0

Lægekundskabens håndbog V.8.0 Lægekundskabens håndbog V.8.0 Velkommen til lægefaget. Inden for lægefaget er der 3 sværhedsgrader (niveauer) af specielle professions- evner du kan lære hver niveau koster 2 EP. For hvert niveau du har

Læs mere

Evne Oversigt Version 7.0 Generelle evner

Evne Oversigt Version 7.0 Generelle evner Evne Oversigt Version 7.0 Generelle evner Ekstra Liv (1 point/pr. LP): Denne evne kan købes lige så mange gange du har lyst til. Hvert point giver 1 ekstra livspoint. Forføre (1 point): Denne evne giver

Læs mere

Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner

Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner Ekstra Liv (1 point/pr. LP): Denne evne kan købes lige så mange gange du har lyst til. Hvert point giver 1 ekstra livspoint. Forføre (1 point): Denne evne giver

Læs mere

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme.

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme. ARES Regelsæt ARES er ikke tænkt som et regeltungt scenarie, men vi synes nu alligevel, at der skal være muligheder for kamp og lidt hurlumhej, så nedenstående vil dække det mest basale. Er der ting som

Læs mere

Magi huse V.7.0. Formular Forklaringer Niveau: 1 Navn (Nøgleord): Dyreaspekt kløer (Kløer)

Magi huse V.7.0. Formular Forklaringer Niveau: 1 Navn (Nøgleord): Dyreaspekt kløer (Kløer) Naturmagi NIVEAU 1 NIVEAU 2 NIVEAU 3 NIVEAU 4 NIVEAU 5 Dyreaspekt kløer Naturbeskyttelse Ildkugle (5) Afværg magi Usårlig Dyreaspekt lugtesans Rodnet Barkhud Bersærk Regenerer Helbred 1 Sygdom Magisk søvn

Læs mere

Evnebeskrivelser BESKRIVELSE. 1 hånds våben. 2 hånds våben. 6. sans. Afstands våben. Bryg eliksir

Evnebeskrivelser BESKRIVELSE. 1 hånds våben. 2 hånds våben. 6. sans. Afstands våben. Bryg eliksir Evnebeskrivelser EVNE 1 hånds våben Med denne evne kan du bruge alle 1 hånds våben, som er blevet godkendt i våbentjek ved spilstart. Et 1 hånds våben er et våben, der ikke er længere end fra jorden og

Læs mere

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst:

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst: Smedesættet v. 4.2 At være smed Det er meget simpelt at være smed. Dette hæfte giver dig overblik og hjælper dig med at huske hvad der kræves af en smed og hvilke muligheder han får til gengæld. Krav for

Læs mere

Hareskovens Færdigheder 1.0

Hareskovens Færdigheder 1.0 Hareskovens Færdigheder 1.0 Færdighed: Er et fælles navn for alle evner, formularer og ritualer. Man skal stå stille ved brug af en færdighed. Formular: En magisk effekt som kræver en rite alt efter formularens

Læs mere

Naturmagi Formular Forklaringer Niveau: Navn (Nøgleord): Komponenter: Beskrivelse: OBS Niveau: Navn (Nøgleord): Komponenter: Beskrivelse:

Naturmagi Formular Forklaringer Niveau: Navn (Nøgleord): Komponenter: Beskrivelse: OBS Niveau: Navn (Nøgleord): Komponenter: Beskrivelse: Naturmagi NIVEAU 1 NIVEAU 2 NIVEAU 3 NIVEAU 4 NIVEAU 5 Dyreaspekt kløer Naturbeskyttelse Ildkugle (5) Afværg magi Usårlig Dyreaspekt lugtesans Rodnet Barkhud Bersærk Regenerer Helbred 1 Sygdom Magisk søvn

Læs mere

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0 fantasiens hersker Mesterevner og multiclass version 2,0 Indholdsfortegnelse Indledning...1 Ekstra professioner...2 XP pris...3 Mester evner...4 Efterskrift...8 Indledning Dette hæfte er skrevet til de

Læs mere

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder.

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder. R 1 For at kunne kaste ritualer skal man have evnerne Magibruger og Ritual som står beskrevet i Regelsættet. Her er en oversigt over de ritualer man kan lære, efterfulgt af en liste med detaljerede beskrivelser

Læs mere

Runesmedning. Indledning. Regler for runerne. At smede en rune. Runeopskrifter. Runers synlighed

Runesmedning. Indledning. Regler for runerne. At smede en rune. Runeopskrifter. Runers synlighed Runesmedning Indledning Runesmedningens kunst handler om at bruge kraftfulde tegn til at fortrylle våben og andre genstande med mægtige egenskaber. Dværgene er ophavsmænd til dette stolte håndværk, men

Læs mere

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden Krigersystem At købe sig op i krigersystemet Krigersystemet er inddelt i to niveauer. Først køber man niveauer i en disciplin (Smidighed, Styrke, eller Taktik). Når man køber et nyt niveau i en af de tre

Læs mere

Alkymistsæt. Indhold Stier... 2

Alkymistsæt. Indhold Stier... 2 Alkymistsæt Opdateret 11-03-2018 Indhold Stier... 2 Stiernes betydning for brygning... 3 Hvordan man brygger... 3 Opskrifter... 3 Ingredienser... 4 Opskrifter på drikke m.m.... 5 1/8 Indledning Med evnen

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

LV regelsæt version 8.1

LV regelsæt version 8.1 Indholdsfortegnelse GENERELLE REGLER I LV... 3 DET GODE ROLLESPIL... 3 SÅDAN LAVER DU DIN KARAKTER... 4 NIVEAU STIGNING... 4 TJEK UD... 5 SÅDAN ER KARAKTEREN OPBYGGET... 5 KARAKTER DØD... 5 LIGRØVERE...

Læs mere

Version 1.01. Formular: Ophæv magi.

Version 1.01. Formular: Ophæv magi. Magiker magi Magiker formularer skal kastes ved at sige formularen og derefter effekten. Eks. Magisk pil 1 i skade. Men man kan ikke kaste en ny formular før ens energi har rettet sig selv op. Det tager

Læs mere

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel:

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel: Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

De 12 vise troldmænd af Tyrien

De 12 vise troldmænd af Tyrien De 12 vise troldmænd af Tyrien Kapitel 1 - Ildens verden - Gnist (1 skade per min.) 5.ep Gnist sætter din modstander i flammer, og vil give skade hvis de ikke slukkes. - Ildkugle (1 skade) 10.ep Ildkugle

Læs mere

Magisystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten

Magisystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten Indholdsfortegnelse Regler for magi... 2 Sort magi... 4 Naturmagi... 5 Forsvarsruner... 6 Angrebsruner... 7 Skjoldmagi... 8 Lys magi... 10 Voodoo... 11 Shamanisme... 12 Sjælemagi... 13 Nekromantisme...

Læs mere

Shaman og vølv regelsæt

Shaman og vølv regelsæt Shaman og vølv regelsæt Indholdsfortegnelse Om at spille Shaman og vølv... Shaman... Vølv... Shaman påkaldelser... Vølv påkaldelser... 4 Shaman ceremoni og almindelige ritualer... Vølv ceremoni og almindelige

Læs mere

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog.

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog. Evne beskrivelser: Evner: +1-4 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP pulje. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP Læse/skrive oldskrift: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet

Læs mere

Generelle evner LP: Giver dig ekstra LP til din total LP SP: Giver dig ekstra SP til din total SP.

Generelle evner LP: Giver dig ekstra LP til din total LP SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. +1-6 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. Generelle evner Åbne låse 1-5 grader: Denne evne gør, at man kan åbne en hvilken som helst lås af samme grad

Læs mere

Evnesæt version AUGUST, Halenir Liverollespil i Haderslev

Evnesæt version AUGUST, Halenir Liverollespil i Haderslev Evnesæt version 1.0 1. AUGUST, 2016 WWW.HALENIR.DK Halenir Liverollespil i Haderslev Evner i Halenir... 2 Kort om evner... 2 Specielle evner og magi... 2 Almindelige evner... 3 EKSTRA LP... 3 STYRKE...

Læs mere

Runesmedning. Regler for runerne

Runesmedning. Regler for runerne Runesmedning Runesmedningens kunst handler om at bruge kraftfulde tegn til at fortrylle våben og andre genstande med mægtige egenskaber. Dværgene er ophavsmænd til dette stolte håndværk, men for nylig

Læs mere

Heksekundskab. Herunder kan du se, hvor mange skyggeskår en heks får.

Heksekundskab. Herunder kan du se, hvor mange skyggeskår en heks får. Heksekundskab Hekse er magibrugere, som gennem en pagt med et Skyggevæsen, får evnen til at kaste magi. Heksens magi er en hurtig vej til magt, men ulempen er, at du typisk er jaget vildt, fordi de fleste

Læs mere

Grundregler i Kimbri Off-game:

Grundregler i Kimbri Off-game: Grundregler i Kimbri Ud over det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af rollespils-penge. For at holde fantasien i gang ser vi helst ikke tøj

Læs mere

Professioner. Konserveringens evne Denne evne giver dig mulighed for at gøre din mikstur mere holdbar, så du kan beholde den dobbelt så lang tid.

Professioner. Konserveringens evne Denne evne giver dig mulighed for at gøre din mikstur mere holdbar, så du kan beholde den dobbelt så lang tid. Professioner Alkymisten Kedlerne bobler og rummet fyldes med tæt røg fra dine eksperimenter. Med alkymistens evner har du mulighed for at skabe brygge og eliksirer, til enhver lejlighed. Du ved, hvordan

Læs mere

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk REGEL HÆFTET Dette er reglerne! du skal læse dette hæfte først. Så snart du har læst dette hæfte kan du reglerne. Alle andre hæfter er kun opslagshæfter for at kunne lave en karakter. Reglerne version

Læs mere

Generelle evner. Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner):

Generelle evner. Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner): +1-6 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. Generelle evner Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner): Denne evne gør, at man kan åbne en hvilken

Læs mere

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Indhold Velkommen... 2 Ordbog... 3 Ingame og offgame... 3 Opstart af karakter... 3 Kostume krav og fuldt kostume... 3 BG... 3 Racer og race bonus... 4 Kamp... 4 Døds

Læs mere

Husk: Alle andre ting (f.eks. våben) er personlige ejendele, og må derfor ikke tages i spillet. Husk: At aflevere ALLE spilgenstande efter spillet!

Husk: Alle andre ting (f.eks. våben) er personlige ejendele, og må derfor ikke tages i spillet. Husk: At aflevere ALLE spilgenstande efter spillet! Rollespil handler om, at leve sig ind i en anden rolle; at tænke, tale og gøre som sin rolle. Det behøver man ikke regler for. Der er dog nogle ting man ikke kan gøre, selvom ens rolle ville have gjort

Læs mere

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes FANATIC LIVE : f a n a t i c l i v e Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014 war war : never : changes KP og skade. KP: Til Fanatic Live spilles der med

Læs mere

Runer til Skyggekrigene

Runer til Skyggekrigene Runer til Skyggekrigene Et rollespilsarrangement arrangeret af Version 2.1 SÆTTET HER ER ENDNU IKKE OPDATERET TIL VERSION 3. VI FORVENTER IKKE STORE ÆNDRINGER. OPDATERINGEN KOMMER SNART! Indholdsfortegnelse

Læs mere

Smedesæt. Indhold Perfektionist... 3

Smedesæt. Indhold Perfektionist... 3 Smedesæt Opdateret 11-03-2018 Indhold Perfektionist... 3 Runesmedning... 3 Runer... 4 Runeskjolde... 4 Runerustning... 5 Runevåben... 6 1/6 Indledning Smeden er mester i alle praktiske håndværk. Du kan

Læs mere

Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt

Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt Indholdsfortegnelse Om Apotekeren... 2 Kostume krav... 2 Apoteker Evner... 2 Oversigt over valgfrie evner for apoteker... 3 Alkymi opskrifter... 4 Alkymi niv 1... 4 Alkymi

Læs mere

Evner. Tønder Live. Ver. 08/ Side 32

Evner. Tønder Live.  Ver. 08/ Side 32 Evner Tønder Live www.toenderlive.dk. Side 32 Ver. 08/01012013 Opdateret den 5. januar 2013 Ødelæg forbedringer Ødelæg forbedringer 1 Rød urt 1 Rød monster 1 Grøn urt Denne evne fjerner en forbedring på

Læs mere

Evner og professioner

Evner og professioner Evner og professioner Tyv Natten er ung, tyven er på rov, og folkets hjem er usikre, ingen kan vide sig sikre, når tyven render rundt i nattens mulm og mørke. Tyven er den ukendte skikkelse, som ingen

Læs mere

Rollespillet KIMBRI. Grundregler

Rollespillet KIMBRI. Grundregler Rollespillet KIMBRI Grundregler Grundlæggende : Udover det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af Rollespils-penge. For at holde fantasien i gang

Læs mere

Apotekerens (læge og alkymist) Alkymi opskrifter, valgfrie evner og karakterark

Apotekerens (læge og alkymist) Alkymi opskrifter, valgfrie evner og karakterark Apotekerens (læge og alkymist) Alkymi opskrifter, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille apoteker Alkymi opskrifter..3 Valgfrie evner for apoteker Apoteker karakterark 5 Oversigt

Læs mere

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

Grundreglerne 1.2. Opførsel

Grundreglerne 1.2. Opførsel Grundreglerne 1.2 Velkommen til SAGA reglerne. De officielle regler for rollespil i Hareskoven. Grundreglerne som du sidder med her, er alt hvad du behøver vide for at spille med. Der findes hæfter for

Læs mere

Lyng Rollespils Præste Regelsæt

Lyng Rollespils Præste Regelsæt Lyng Rollespils Præste Regelsæt Præst Regelsæt 15, version 1..3 Indholdsfortegnelse Om Præster... Bønner... Gudtjenester... 3 Velsignelser... 3 Præste Evner... 3 Oversigt over valgfrie evner for Præster...

Læs mere

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden Krigersystem At købe sig op i krigersystemet Krigersystemet er inddelt i to niveauer. Først køber man niveauer i en disciplin (Smidighed, Styrke, eller Taktik). Når man køber et nyt niveau i en af de tre

Læs mere

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser Shamanisme Ildledning Shamaner er åndetilbedere som typisk kommer fra Treagonn-Sletten. De trækker på ånderne og deres kræfter og har lange hellige og spirituelle traditioner som gør dem i stand til at

Læs mere

Man kan ikke kaste magier eller formularer, hvis man har metalrustning på.

Man kan ikke kaste magier eller formularer, hvis man har metalrustning på. Generelle regler Dette er regler som gælder for alle. Alle kan de ting, som er beskrevet under Generelle regler. Vil man kunne mere end grundreglerne, så læs videre under Evnerne, hvor ens karakter kan

Læs mere

Juniorlive regler Spilstop og debriefing. Spillet stopper for i dag og vi mødes for lige at samle op på hvad der er sket i dag.

Juniorlive regler Spilstop og debriefing. Spillet stopper for i dag og vi mødes for lige at samle op på hvad der er sket i dag. Juniorlive regler Hvad er rollespil? Spillets gang Rollespil er historiefortælling, hvor man selv er med til at påvirke historien og drive den frem. Vi klæder os ud for bedre at kunne leve os ind i den

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Før du går til lægen

Før du går til lægen 1 Før du går til lægen Det er en god idé at tænke over, hvad du vil sige og spørge om, før du går til lægen. Det er en god idé at skrive de vigtigste ting ned på et stykke papir. Det er god idé at øve

Læs mere

Magikataloget Indhold

Magikataloget Indhold Magikataloget Indhold Formularer... 2 Første Cirkel Formularer... 2 Vindstød... 2 Løgn... 2 Rodnet... 2 Giftimmunitet... 2 Frygtimmunitet... 2 Byrdeimmunitet... 2 Anden Cirkel Formularer.. 2 Søvn... 2

Læs mere

Alkymi. aldrig have flere opskrifter på én grad end han har på den foregående grad.

Alkymi. aldrig have flere opskrifter på én grad end han har på den foregående grad. Alkymi Alkymi er læren om specielle brygge, operationer og ritualer, som involverer mere videnskab end magi. Alkymisterne får adgang til ritualer og opskrifter, som kan give nærmagiske effekter. Ritualer

Læs mere

Eliksirsystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten

Eliksirsystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten Contents Vær på vagt når du plukker urter fra skoven!... 2 Urtekenderens eliksirer... 3 Urteekspertens eliksirer... 5 Urtemesterens eliksirer... 8 1 Eliksirsystem Vær på vagt når du plukker urter fra skoven!

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Hvor og hvornår? Falthea kampagnen foregår i Tange Plantage ved Ribe. Adressen er Tangevej 122A, 6760 Ribe. Kampagnen foregår den første lørdag i hver måned, fra marts til november.

Læs mere

Lyng Rollespils Smede Regelsæt

Lyng Rollespils Smede Regelsæt Lyng Rollespils Smede Regelsæt Indholdsfortegnelse Om Smeden... 2 Smede Evner... 2 Oversigt over valgfrie evner for smed... 4 Smed Karakterark... 8 Om Smeden Som smed er man en stor del af rollespillets

Læs mere

Generelle evner. Grønhudsskrift(2EP): Spilleren er i stand til at læse og skrive goblinernes og orkernes skriftsprog.

Generelle evner. Grønhudsskrift(2EP): Spilleren er i stand til at læse og skrive goblinernes og orkernes skriftsprog. Generelle evner Læse og skrive evner Elvisk(3 EP): Spilleren er i stand til at læse og skrive det ældgamle elversprog. Glyseisk(4 EP): Spilleren er i stand til at læse og tegne de ældste hieroglyffer.

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

Kamp Fra tid til anden kommer karakterer op at slås i rollespil. Der er to typer af kamp: Nævekamp og Væbnet kamp.

Kamp Fra tid til anden kommer karakterer op at slås i rollespil. Der er to typer af kamp: Nævekamp og Væbnet kamp. Generelle regler Dette er regler som gælder for alle. Alle kan de ting, som er beskrevet under Generelle regler. Vil man kunne mere end grundreglerne, så læs videre under Evnerne, hvor ens karakter kan

Læs mere

Vi har hørt, at alt det der er sort igen kan blive hvidt. Det er kun Jesus som kan gøre det. I biblen læser vi, at alt igen kan blive hvidt som sne.

Vi har hørt, at alt det der er sort igen kan blive hvidt. Det er kun Jesus som kan gøre det. I biblen læser vi, at alt igen kan blive hvidt som sne. Post 1 Guld er meget værdifuldt. I Guds øjne er vi noget fantastisk værdifuldt. Vi er faktisk meget mere værd for ham end guld! I bibelen står der:.du er dyrebar i mine øjne, højt agtet, og jeg elsker

Læs mere

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Sådan træner du maven stærk & stram Styrk kroppens holdning med Krisztina Maria Guide til stærk og stram mave 2 Træn

Læs mere

Grundregler i Kimbri. Racer

Grundregler i Kimbri. Racer Grundregler i Kimbri Ud over det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af rollespils-penge. For at holde fantasien i gang ser vi helst ikke tøj

Læs mere

Præst. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark

Præst. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Præst Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Indholdsfortegnelse Præst. Gudebeskrivelser. Oversigt over påkaldelser, velsignelser, valgfrie evner og karakterark 2018, v Om

Læs mere

De Okkulte. Vigtigt - Om Okkulte! Tjeneste og Belønning. Særlige Evner

De Okkulte. Vigtigt - Om Okkulte! Tjeneste og Belønning. Særlige Evner De Okkulte Rundt om på kontinentet Falthea findes der individer der har særlige evner som ingen andre end dem selv helt ved hvor kommer fra. Disse individer siges at være i kontakt med overnaturlige væsner

Læs mere

Håndteringsøvelse (se hvalpetræning del 1)

Håndteringsøvelse (se hvalpetræning del 1) Hvalpetræning del 1 Samling i rundkreds om træningsleder på eget medbragt tæppe. Tæppet er et sted hvor hunden, skal forholde sig i ro, og være glad for at være. Starter med at hvalpen skal sidde stille

Læs mere

Ritualer og Opskriftspriser. Brygge Alkymistens vigtigste værktøj er hans brygge, og brygge kræver opskrifter. Disse opskrifter købes for EP.

Ritualer og Opskriftspriser. Brygge Alkymistens vigtigste værktøj er hans brygge, og brygge kræver opskrifter. Disse opskrifter købes for EP. Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Ritualer og Opskriftspriser... 2 Ritualer... 2 Brygge... 2 At bruge andres opskrifter... 2 At eksperimentere... 2 Alkymistiske Ritualer... 3 Alkymist Analyse... 3 Grad

Læs mere

REGEL HÆFTET. Reglerne version 4.0 Lavet af Kristian Færge Illustreret af Michelle Munk

REGEL HÆFTET. Reglerne version 4.0 Lavet af Kristian Færge Illustreret af Michelle Munk REGEL HÆFTET Dette er reglerne! du skal læse dette hæfte først. Så snart du har læst dette hæfte kan du reglerne. Alle andre hæfter er kun opslagshæfter for at kunne lave en karakter. Reglerne version

Læs mere

Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F!

Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F! Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F! Dette er systemet der er udarbejdet for magere, præster, druider, alkymister og andre magibrugere. Du behøves ikke at læse dette igennem som ny spiller,

Læs mere

Præsenterer. En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0

Præsenterer. En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0 Præsenterer En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0 1 Indhold Spillemesteren... 3 In-Game & Off-Game... 3 Våbentjek og våbenregler... 4 Penge i De 5 Riger... 4 Kroen... 4

Læs mere

OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA

OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA Titel på øvelse: Frastødte magneter Deltagere: alle 1. Alle går rundt imellem hinanden i rummet. Husk at fylde hele rummet ud. 2. Man udvælger en person i sine tanker,

Læs mere

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Mager Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille mager... 2 Magiordene... 3 Magernes Magi niveau 1-6... 4 Valgfrie ever for mager... 8 Mager karakterark... 9 Mager

Læs mere

Øvelse 4: Fakta og myter om selvskade

Øvelse 4: Fakta og myter om selvskade Øvelse 4: Fakta og myter om selvskade Instruktion til øvelsen Afhængig af hvordan du vælger at lave denne øvelse, skal dette ark skal ikke udleveres til kursisterne. Inddel gulvet i to felter: ét, der

Læs mere

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG ØEN 2 E N AF DE FØRSTE DAGE SER jeg hende med en nøgen dreng i hotelhavens indgang. De går gennem skyggen fra de høje daddelpalmer og standser nogle meter fra trappen til

Læs mere

Grundsystem. Indledning. Race. Ridestierne. At lave en karakter. Sådan spiller vi i Tempus Vivo. Racerne. Oprydning i skoven

Grundsystem. Indledning. Race. Ridestierne. At lave en karakter. Sådan spiller vi i Tempus Vivo. Racerne. Oprydning i skoven Grundsystem Indledning Dette er det grundsystem, hvor de allervigtigste regler for anden søndag i Vestskoven er gennemgået. Vi forventer at enhver spiller har sat sig ind i disse regler. Der findes flere

Læs mere

Agara Evner - Beta. Agaras Evnesæt

Agara Evner - Beta. Agaras Evnesæt Agaras Evnesæt Velkommen til Agaras evnesæt. Her i finder du alle de forskellige evner du kan købe for at skabe din karakter. Evner er der for at repræsentere ting vi ikke kan uden at bruge regler. Da

Læs mere

Guide: Magiske genstande

Guide: Magiske genstande Guide: Magiske genstande Om at lave magiske genstande Når man som spiller skaber en magisk genstand skal det ikke forståes som om man fysisk fremstiller genstanden, men nærmere at man fortryller en allerede

Læs mere

Sundhedsdansk Kroppen

Sundhedsdansk Kroppen ORDLISTE Hvad betyder ordet? Ordet på dansk Oversæt til eget sprog - forklar Sundhedsdansk Kroppen Her kan du lære danske ord om kroppen. Du kan også øve dig i at tale om kroppen. NYE ORD Kroppens dele

Læs mere

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849.

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849. Taarup, 18. Maj 1849. Kære elskede Kone! Dit Brev fra den 11. modtog jeg den 16., og det glæder mig at se, at I er ved Helsen. Jeg er Gud ske Lov også ved en god Helsen, og har det for tiden meget godt,

Læs mere

Vølvens. Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark

Vølvens. Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Vølvens Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille vølv... Vølv påkaldelser... Vølv gudtjenester... Valgfrie ever for vølv... Vølv karakterark... 6 Vølv karakterark.

Læs mere

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F!

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Hvis du er her som ny spiller, kan vi anbefale at du læser hele grundsystemet igennem, da alle de grundlæggende ting du behøver at vide om reglerne, står

Læs mere

Kroppen. Sundhedsdansk. NYE ORD Kroppens dele. Her kan du lære danske ord om kroppen. Du kan også øve dig i at tale om kroppen.

Kroppen. Sundhedsdansk. NYE ORD Kroppens dele. Her kan du lære danske ord om kroppen. Du kan også øve dig i at tale om kroppen. Sundhedsdansk Kroppen Her kan du lære danske ord om kroppen. Du kan også øve dig i at tale om kroppen. NYE ORD Kroppens dele Skriv det rigtige ord på linjerne. hår øje øjenbryn mund hals næse knæ tå arm

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

Matematik i Ridderspillet.

Matematik i Ridderspillet. Matematik i Ridderspillet. Forhistorie Ridderspillet er startet som børnenes projekt ved at en gruppe drenge, der var meget fascineret af riddere gerne ville lave deres eget spil. Den første version af

Læs mere

Mikkel og Line får stråler

Mikkel og Line får stråler Mikkel og Line får stråler En bog for børn om at få strålebehandling Aarhus Universitetshospital Onkologisk Afdeling D Stråleterapien Mikkel og Line får stråler Denne bog handler om Mikkel og Line. De

Læs mere

Magi. Fordeling af magier

Magi. Fordeling af magier Magi Alle remser skal siges højt og tydeligt, man skal have symbol/fokus (stav el.lign.) når man kaster magi. Man kan ikke have mere end 1 beskyttende formular kørende af gangen, alle nye formularer fjerner

Læs mere

Når det gør ondt indeni

Når det gør ondt indeni Når det gør ondt indeni Temahæfte til udviklingshæmmede, pårørende og støttepersoner Sindslidelse Socialt Udviklingscenter SUS & Videnscenter for Psykiatri og Udviklingshæmning 1 Sygdom Når det gør ondt

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Shaman. Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark

Shaman. Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark Shaman Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Shaman oversigt over påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark 08, v Om at spille shaman... Shaman påkaldelser...

Læs mere

SMERTEMONSTERET DER ELSKEDE AT KØRE RÆS

SMERTEMONSTERET DER ELSKEDE AT KØRE RÆS SMERTEMONSTERET DER ELSKEDE AT KØRE RÆS KÆRE DU, SOM ER FORÆLDER, BEDSTEFORÆLDER, MOSTER, FASTER, VENINDE, ONKEL ETC. Denne historie er skrevet ud fra en sand samtale, som jeg har haft med min egen søn

Læs mere

Om metoden Kuren mod Stress

Om metoden Kuren mod Stress Om metoden Kuren mod Stress Kuren mod Stress bygger på 4 unikke trin, der tilsammen danner nøglen til endegyldigt at fjerne stress. Metoden er udviklet på baggrund af mere end 5000 samtaler og mere end

Læs mere

Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Drømmen om en overvirkelighed. Engang mente man, at drømme havde en. stor betydning. At der var et budskab at

Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Drømmen om en overvirkelighed. Engang mente man, at drømme havde en. stor betydning. At der var et budskab at Drømme i kunsten - surrealisme Hvilken betydning har drømme? Engang mente man, at drømme havde en Undervisningsmateriale 5.-7. klasse stor betydning. At der var et budskab at Drømmen om en overvirkelighed

Læs mere

1. Gå på hænder. 2. Gå bagover i bro + overslag. 3. Kraftsspring uden hovedet

1. Gå på hænder. 2. Gå bagover i bro + overslag. 3. Kraftsspring uden hovedet Teknikmærke 1. Gå på hænder Beskrivelse: Hænderne sættes på madrassen, hvorefter der sættes af med fødderne fra madrassen, således at man står på sine hænder. Gå derefter mindst 3 m fremad. 2. Gå bagover

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Instruktionskort til standard 3D cases til en proces på. Den Kreative Platform

Instruktionskort til standard 3D cases til en proces på. Den Kreative Platform Instruktionskort til standard 3D cases til en proces på Den Kreative Platform Her finder du instruktionerne til de standard 3D cases der anvendes i enhver proces på Den Kreative Platform. De har samme

Læs mere

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning Kasse Brand (arbejdstitel) Af Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010 9. Gennemskrivning 1 EXT. HAVEN/HULLET. DAG 1 August 8 år står nede i et dybt hul og graver. Han gider tydeligvis

Læs mere

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling Skyde opgaver Ideer til forskellige skydeøvelser, som træner forskellige aspekter Stress/spænding Tennis-skydning, 2 og 2 skyder match, hver sin skive. Skyde på kryds, to og to, på samme skive Koncentration

Læs mere

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Mager Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille mager... 2 Magiordene... 3 Magernes Magi niveau 1-6... 4 Valgfrie ever for mager... 8 Mager karakterark... 9 Mager

Læs mere

GNOM ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM Af Nicolai Hjorth 2002

GNOM ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM Af Nicolai Hjorth 2002 Start tal for alle Alle karakter har 3 vigtige tal der bestemmer hvad de kan. Ingen af disse tal kan aldrig overstige 4, og normalt ikke komme under 0, hvis de ender på -1 som F.eks. en normal ork kriger

Læs mere

Rygning og alkohol. Sundhedsdansk. Sundhedsdansk Rygning og alkohol. ORDLISTE Hvad betyder ordet? NYE ORD Rygning. Oversæt til eget sprog - forklar

Rygning og alkohol. Sundhedsdansk. Sundhedsdansk Rygning og alkohol. ORDLISTE Hvad betyder ordet? NYE ORD Rygning. Oversæt til eget sprog - forklar ORDLISTE Hvad betyder ordet? Ordet på dansk Oversæt til eget sprog - forklar Sundhedsdansk Rygning og alkohol Her kan du lære danske ord om rygning og alkohol. Du kan også få viden om, hvad rygning og

Læs mere

Rygning og alkohol. Sundhedsdansk. NYE ORD Rygning

Rygning og alkohol. Sundhedsdansk. NYE ORD Rygning Sundhedsdansk Rygning og alkohol Her kan du lære danske ord om rygning og alkohol. Du kan også få viden om, hvad rygning og alkohol gør ved kroppen. NYE ORD Rygning Match tekst med billede. Læs sætningen.

Læs mere

Elementerne Ild Vand Jord Luft Shamanens funktion

Elementerne Ild Vand Jord Luft Shamanens funktion Elementerne Et sted under skabelsen af universet skete der en grufuld ulykke og gudernes yngste søster Giu, som var gud for naturen, blev revet i 4 stykker. Disse 4 stykker blev senere kendt som elementerne.

Læs mere

Appendix - Len, ressourcer, handelsstation og arena

Appendix - Len, ressourcer, handelsstation og arena Appendix - Len, ressourcer, handelsstation og arena Len Beskrivelse Len er et stykke jord man kan eje. Der er stor forskel på de forskellige len, både i hvor de ligger, hvad de koster, men også hvilke

Læs mere