Grundreglerne 1.2. Opførsel

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grundreglerne 1.2. Opførsel"

Transkript

1 Grundreglerne 1.2 Velkommen til SAGA reglerne. De officielle regler for rollespil i Hareskoven. Grundreglerne som du sidder med her, er alt hvad du behøver vide for at spille med. Der findes hæfter for Karakterer og deres færdigheder og alkymi, men dem behøver man ikke kende for at komme i gang. Grundreglerne er skrevet til rollespillere, og hvis man ikke har spillet rollespil før, eller bare er i tvivl om betydningen skal du tage kontakt til en arrangør før spil. God fornøjelse Opførsel Pas på skoven: Vi har kun skoven til låns og hvis vi ikke behandler den ordentligt mister vi den. Så lad være med at smide affald, cigaretskoder og tænkt dig om. Vi får en stor bøde af Skov og Natur styrelsen hvis vi efterlader skrald. Der gives affalds sække ved briefing som man kan tage med sig i lejren, hvis man selv har glemt det. Lad være med at snyde: Det er aldrig sjovt når folk snyder, og snyd kan medføre hårde konsekvenser. Følg reglerne, og sørg for at du kender dem, der står i dette regelsæt. Spil på det: Hvis du møder noget unikt eller nogen gør eller kan noget specielt. Så er der nok en mening med det, spil på det. Hvis man er i tvivl så spil alligevel på det og spørg arrangørerne på et senere tidspunkt. Skæld ikke ud, og diskutér ikke: Der er intet der er mere spildræbende end når folk begynder at skændes. Hvis nogen snyder eller hvis der er uenighed. Så vent til efter spil og find en arrangør at snakke med. Tyveri er forbudt: Alt hvad der ikke er spilobjekter sat i spil af arrangørerne er andres personlige ejendel. At tage dette er tyveri og imod den danske lovgivning, så lad være. Husk også at selv arrangørerne skal have deres ting tilbage efter spil. Alkohol og euforisende stoffer: Det er forbudt at være påvirket samt have disse med i spil. Briefing Mød: På briefingen forklares specielle regler for spilgangen. Eventuelle vigtige gyffer, NPC er og andre ting præsenteres. Det er meget vigtigt at alle er der til briefingen og man må kun gå i spil uden briefing, hvis man har en særlig aftale med arrangørerne. Hvis man ikke kommer til briefingen må man finde en arrangør eller holdleder som kan sætte en i spil. Tilmelding: Man betaler før briefingen for at deltage i scenariet. Dette er et krav for at deltage. Medlemmer har betalt via sit medlemskab, men skal stadig tjekkes ind og have Stempel. Hvis man kommer efter briefing, spørger man en arrangør eller holdleder om hvor man kan få et Stempel.

2 Karakterer: Hvis man er medlem af foreningen, kan man oprette en specielkarakter, hvor man får adgang til specielle færdigheder og magiske evner. Uanset om man er medlem eller ej, spilles der efter de givne regler. Våben og Rustningskontrol: Til briefingen vil det også være et våben og rustningskontrol for dem der ikke er på noget hold. For dem der er på hold, er det deres Holdleder der foretager kontrollen i deres lejr inden man går i spil. Her bedømmes det om ens våben er forsvarlige og hvis man har rustning på, samt tjekke skjoldkanter. Husk buer. Alle skal altid deltage i denne kontrol. Der laves stik prøve kontrol af de forskellige hold af en arrangør og en fra bestyrelsen. Våben: Våben og Rustningsregler 1. Alle våben i spil giver 1 i skade. Dog 3 i skade i torso. 2. Idv/ydv Pile med det rundt hoved er ikke tilladt. 3. Hjemmelavede pile skal have en forsvarlig spændskive samt min. 5 cm diameter af pilehovedet. 4. Der må ikke stikkes med sværd og stage våben. 5. Der må kun bruges armbrøst hvis man kan fremvise en politigodkendelse. 6. Der må ikke bruges kæde-våben. 7. Knive må ikke bruges i kamp da man ofte rammer med ens hånd. 8. Alle Våben der går fra jorden til over ens egen navle, er 2 hånds våben og skal føres i kamp med 2 hænder. 9. Alle stagevåben skal være polstret forsvarligt ¼ af den fulde længde, dog minimum 50 centimeter ned fra bund af hovedet. 10. Alle stage våben må der ikke slås med, de skal ligges på modstanderen for at markere et stik og giver skade efter hvor de rammer.

3 Krops Point: Racernes start-kp er fordelt således. Elvere, Sortelvere, Gobliner: 2 KP Menneske: 3 KP Dværge: 4 KP Orker:5 KP Rustning KP: Tildeles for 3 kropsdele: torso, begge arme og begge ben. Man får start-kp baseret på sin race og derudover KP alt efter hvilken type rustning man har på og hvor meget den dækker. Der skelnes mellem delvis dækning (mere end 25 % af kropsdelen dækket) og fuld dækning (mere end 75 % af kropsdelen dækket), hvis man er delvis dækket fås kun det halve antal KP fra rustningen og hvis man er fuldt dækket fås det fulde antal KP fra rustningen. På billedet kan man se de forskellige krops dele inddelt i felter der illustrere 25% af den pågældende kropsdel (hvert gråt felt er 25 %.) Ringbrynje eller plade-dele: 2 KP. Læder, slagkofte (kun hvis slagkoften er under en rustnings del) og lignende: 1 KP. Hjelme og brynjehætter: 1 KP. Dog maksimalt 3 KP per kropsdel.

4 Kampregler Der må ikke slås og skyde efter skridt eller hoved. Skade: Når du bliver ramt i arme eller ben mister du normalt 1 KP og 3 KP i torso (bryst, mave, ryg og skuldre), uanset hvilket type våben du rammes af. Når du når til 0 KP er du slået ud (kvæstet), og kan ikke kæmpe mere. Fysisk Kontakt: Man må ikke have fysisk kontakt under kamp, samt tage fat i modstanders skjolde, rustning eller våben. Dette er forbudt grundet sikkerheden. Bemærk at dette også gælder for berøringsformularer/berøringsritualer i kamp. Dette udelukker også hård fysisk kamp. Dog er det muligt undtagelsesvist at aftale kampniveauet, som skal aftales indbyrdes ved hver spilgang før briefing, hvor arrangørerne bliver adviseret heromkring. Det er Holdledernes ansvar at holde øje med sin gruppe i disse situationer. Er gruppen blandet med andre ude fra, så frafalder aftalen om hård kamp i den givne situation. Det helt og holdent forbudt at begå voldtægt på nogen som helst form i spillet. Uanset om begge parter er enige eller ej, da det sender nogle forkerte signaler. Nattespil: Efter skumringstid må man ikke bruge buer, armbrøst eller spyd og andre stage våben. Man skal være ekstra opmærksom på sikkerheden i kamp situationer om natten. Kvæstet: Når du er kvæstet kan du ikke længere deltage i kampen, men kan spille såret når kampen er slut. Du kan også blive liggende og vente på hjælp og man kan heller ikke komme under 0 KP. Karakterdrab: Alle kan begå karakterdrab, dog kræver det en forhåndsgodkendelse fra Arrangør. Gultbånd spillere: Gultbånd spillere må ikke slå's på. Må ikke deltage i kamp og være våbenførende. Kan dog tilfangetages og alt andet i rollespillet. Kan dog indsættes som fanebærer og andre ikke-kæmpende roller. Disse skal være synligt markeret med et gult bånd. Hvis man er gul bånds spiller og forlader sin lejre om natten skal man havde et arrangør knæk lys med sig, det er den spiller der bære det gule bånds egent ansvar at få fat i en arrangør så de får et knæk lys. Borgregler: Der må ikke kravles på opstillet palisader/mure. Undtagen de naturlige mure af grene og andet naturligt. Der skal tages hensyn til det arbejde som der er lagt i disse, derfor må man ikke ødelægge naturlige mure.

5 Stik med stage våben fra høje steder skal udføres således at modstanderen ikke kan blive ramt i hovedet. Der må ikke skydes ind og ud af huller og vinduer, grundet sikkerhed. Alt borgkamp skal udføres med omtanke. Nævekamp: Dit nævekampstal er lig med din races start KP, plus evner som giver ekstra nævekamps værdi - den med den højeste værdi, vinder slagsmålet. Trækker en af parter våben, ophører nævekampen og man gå over til en væbnet konflikt. Hvis man er flere på en side ligger man ens tal sammen. Visse ting giver bonus til ens nævekamp når de bliver brugt i nævekamp: Knive giver +3 Knojern, drikkekrus og køller giver +2 Efter kampen Hvis de sårede kommer i kamp med en anden gruppe end dem man lige har tabt til skal de huske at spille på de skader de allerede har modtaget. Efter kampens hede kan man komme til hægterne og må vandre såret med 1 KP tilbage til nærmeste venligtsindet lejr og hvile ud og eventuelt blive behandlet. Dertil skal man opholde sig i ca. 30. min før man er frisk igen. Dette ophold kan forkortes eller fjernes ved brug af følgende færdigheder: Førstehjælp: Har kun effekt hvis det er brugt lige efter kamp. Giver 1 KP tilbage til patienten og gør at vedkommende kan bevæge sig normalt. Lægekundskab: Kan kun bruges i en lejr. halverer fladtiden for en såret person, dvs. kun ca. 15 min. Samt bringer det folk op på fuldt KP efter 15 min. Magisk helbredelse: Kan udføres over alt. Får en person op på fuldt KP efter et mindre ritual, kan ikke bruges i kamp, da det forstyrrer ritualet. Søge: Alle kan undersøge en person der er forsvarsløs for at finde spilgenstande, mønter og dokumenter. Det tager ca. 30 sekunder hvorefter alt spilrelateret skal afleveres.

6 Karakterer Som medlem af Harreskovsforeningen kan man få lov til at oprette en karakter. Den kultur der er tilknyttet ens race og nationalitet kan findes på Skal man bruge dem? Nej det behøves ikke, men det er jo selvfølgelig klart at der ligger en lille fordel i at udvikle sin karakter. En Karakter er bygget op af diverse evner/formularer alt efter hvilken race og profession man spiller. Disse evner/formularer er delt op i niveauer, som hver især har en individuel EP pris. For at kunne få adgang til næste niveau af evner. Skal man først opfylde de krav der er til den pågældende profession. Derefter hvis en profession kræver det, bliver man stillet over for en mester som skal godkende stigningen. Dette vil typisk være stillet over for især magibrugere og eventuelt højere niveauer hos andre professioner. Hvad kan jeg spille? I skoven kan man spille forskellige racer. Dog skal man være opmærksom på at enkelte racer kan kræve godkendelse fra en holdleder. Dette er til for at sikre at racens kultur og normer bliver overholdt. Kontakten til disse personer kan findes på Listen over spillerracer er : Dværg, Elver, Goblin, Halvelver, Menneske, Ork og Sortelver. Foruden det, så findes der en række forskellige professioner som man kan spille. Enkelte professioner har begrænset adgang. F.eks så kan kun orker og gobliner spille shamaner. Listen over professionerne er: Borger, Druide, Kriger, Magiker, Præst og Shaman. Bemærk at der er forskel på professionerne. I hvor hurtigt de stiger i niveau og at nogle kræver godkendelse og løbene prøver undervejs i niveauerne. Forneden er en kort liste over de forskellige racer. Herunder hvilken professioner de kan vælge mellem og hvor mange KP de har fra start af. Hekse og dæmonolog professionen kræver særlig tilladelse for at spille og vil typisk blive brugt af NPC'ere eller særlige karakterer. Menneske: Som menneske har man den fordel at man har adgang til flere diverse evner. Hvor man ikke har raceevner, så giver menneskeracen i sin alsidighed adgang flere forskellige typer evner. Start KP: 3 flydende. Professioner: Kriger, Borger, Præst, Magiker, Druide(keltisk).

7 Halvelver: Som halvelver står man med et ben i begge verdener. Typisk vil en halvelver være mest menneskepræget, men med spor fra sine elvergener. Start KP: 3 flydende. Professioner: Kriger, Borger, Præst, Magiker. Elver: Typisk er elverracen i større kontakt med naturen og deres omgivelser. Det afspejles i deres evner, men begrænser sig også heraf. Start KP: 2 flydende. Professioner: Kriger, Borger, Præst, Magiker, Druide (elvisk). Sortelver: Mørke af natur, har sortelverne adgang til mere lyssky evner som normalt ikke ville være tilgængelig. Start KP: 2 flydende. Professioner: Kriger, Borger, Præst, Magiker. Ork: Brutale og shamanisktiske, har orkerne adgang til evner af rå og voldsom natur. Det begrænset profession udvalg hos orkerne, afspejles i at orksamfundet er meget kriger-orienteret. Derimod er de mere specieliseret i disse end andre er. Start KP: 5 flydende. Professioner: Kriger, Præst, Shaman. Goblin: Goblinernes evner afspejles i at være snu og en mere mystisk race. Start KP: 2 flydende. Professioner: Kriger, Borger, Shaman. Dværg: Dværgenes natur er hærdet og ihærdig. Dværgenes evner afspejles i deres håndværk og deres krigerkultur. Start KP: 4 flydende Professioner: Kriger, Borger, Præst.

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk REGEL HÆFTET Dette er reglerne! du skal læse dette hæfte først. Så snart du har læst dette hæfte kan du reglerne. Alle andre hæfter er kun opslagshæfter for at kunne lave en karakter. Reglerne version

Læs mere

Hareskovens Færdigheder 1.0

Hareskovens Færdigheder 1.0 Hareskovens Færdigheder 1.0 Færdighed: Er et fælles navn for alle evner, formularer og ritualer. Man skal stå stille ved brug af en færdighed. Formular: En magisk effekt som kræver en rite alt efter formularens

Læs mere

Dette er det gældende regelsæt, som anvendes til rollespilskampagnen Nordlenets Saga.

Dette er det gældende regelsæt, som anvendes til rollespilskampagnen Nordlenets Saga. REGELSÆT Praktisk info Dette er det gældende regelsæt, som anvendes til rollespilskampagnen Nordlenets Saga. Tid og sted Kampagnen afholdes i Hareskoven nær Værløse, og finder sted den 1. søndag i hver

Læs mere

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes FANATIC LIVE : f a n a t i c l i v e Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014 war war : never : changes KP og skade. KP: Til Fanatic Live spilles der med

Læs mere

Juniorlive regler Spilstop og debriefing. Spillet stopper for i dag og vi mødes for lige at samle op på hvad der er sket i dag.

Juniorlive regler Spilstop og debriefing. Spillet stopper for i dag og vi mødes for lige at samle op på hvad der er sket i dag. Juniorlive regler Hvad er rollespil? Spillets gang Rollespil er historiefortælling, hvor man selv er med til at påvirke historien og drive den frem. Vi klæder os ud for bedre at kunne leve os ind i den

Læs mere

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Indhold Velkommen... 2 Ordbog... 3 Ingame og offgame... 3 Opstart af karakter... 3 Kostume krav og fuldt kostume... 3 BG... 3 Racer og race bonus... 4 Kamp... 4 Døds

Læs mere

REGEL HÆFTET. Reglerne version 4.0 Lavet af Kristian Færge Illustreret af Michelle Munk

REGEL HÆFTET. Reglerne version 4.0 Lavet af Kristian Færge Illustreret af Michelle Munk REGEL HÆFTET Dette er reglerne! du skal læse dette hæfte først. Så snart du har læst dette hæfte kan du reglerne. Alle andre hæfter er kun opslagshæfter for at kunne lave en karakter. Reglerne version

Læs mere

Grundregler i Kimbri Off-game:

Grundregler i Kimbri Off-game: Grundregler i Kimbri Ud over det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af rollespils-penge. For at holde fantasien i gang ser vi helst ikke tøj

Læs mere

REGLER TIL KRIGSLIVE XVI

REGLER TIL KRIGSLIVE XVI REGLER TIL KRIGSLIVE XVI Dette regelsæt er skrevet til Krigslive XIV, men læner sig kraftigt op af reglerne fra alle tidligere Krigslives. 1 ÅNDEN I REGLERNE Krigslive er kun sjovt for alle, hvis der er

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Evnebeskrivelser BESKRIVELSE. 1 hånds våben. 2 hånds våben. 6. sans. Afstands våben. Bryg eliksir

Evnebeskrivelser BESKRIVELSE. 1 hånds våben. 2 hånds våben. 6. sans. Afstands våben. Bryg eliksir Evnebeskrivelser EVNE 1 hånds våben Med denne evne kan du bruge alle 1 hånds våben, som er blevet godkendt i våbentjek ved spilstart. Et 1 hånds våben er et våben, der ikke er længere end fra jorden og

Læs mere

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme.

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme. ARES Regelsæt ARES er ikke tænkt som et regeltungt scenarie, men vi synes nu alligevel, at der skal være muligheder for kamp og lidt hurlumhej, så nedenstående vil dække det mest basale. Er der ting som

Læs mere

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0 fantasiens hersker Mesterevner og multiclass version 2,0 Indholdsfortegnelse Indledning...1 Ekstra professioner...2 XP pris...3 Mester evner...4 Efterskrift...8 Indledning Dette hæfte er skrevet til de

Læs mere

Husk: Alle andre ting (f.eks. våben) er personlige ejendele, og må derfor ikke tages i spillet. Husk: At aflevere ALLE spilgenstande efter spillet!

Husk: Alle andre ting (f.eks. våben) er personlige ejendele, og må derfor ikke tages i spillet. Husk: At aflevere ALLE spilgenstande efter spillet! Rollespil handler om, at leve sig ind i en anden rolle; at tænke, tale og gøre som sin rolle. Det behøver man ikke regler for. Der er dog nogle ting man ikke kan gøre, selvom ens rolle ville have gjort

Læs mere

Grundregler i Kimbri. Racer

Grundregler i Kimbri. Racer Grundregler i Kimbri Ud over det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af rollespils-penge. For at holde fantasien i gang ser vi helst ikke tøj

Læs mere

Shaman og vølv regelsæt

Shaman og vølv regelsæt Shaman og vølv regelsæt Indholdsfortegnelse Om at spille Shaman og vølv... Shaman... Vølv... Shaman påkaldelser... Vølv påkaldelser... 4 Shaman ceremoni og almindelige ritualer... Vølv ceremoni og almindelige

Læs mere

Grundsystem. Indledning. Race. Ridestierne. At lave en karakter. Sådan spiller vi i Tempus Vivo. Racerne. Oprydning i skoven

Grundsystem. Indledning. Race. Ridestierne. At lave en karakter. Sådan spiller vi i Tempus Vivo. Racerne. Oprydning i skoven Grundsystem Indledning Dette er det grundsystem, hvor de allervigtigste regler for anden søndag i Vestskoven er gennemgået. Vi forventer at enhver spiller har sat sig ind i disse regler. Der findes flere

Læs mere

Rollespillet KIMBRI. Grundregler

Rollespillet KIMBRI. Grundregler Rollespillet KIMBRI Grundregler Grundlæggende : Udover det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af Rollespils-penge. For at holde fantasien i gang

Læs mere

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden Krigersystem At købe sig op i krigersystemet Krigersystemet er inddelt i to niveauer. Først køber man niveauer i en disciplin (Smidighed, Styrke, eller Taktik). Når man køber et nyt niveau i en af de tre

Læs mere

Kamp Fra tid til anden kommer karakterer op at slås i rollespil. Der er to typer af kamp: Nævekamp og Væbnet kamp.

Kamp Fra tid til anden kommer karakterer op at slås i rollespil. Der er to typer af kamp: Nævekamp og Væbnet kamp. Generelle regler Dette er regler som gælder for alle. Alle kan de ting, som er beskrevet under Generelle regler. Vil man kunne mere end grundreglerne, så læs videre under Evnerne, hvor ens karakter kan

Læs mere

Præsenterer. En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Racebeskrivelse, version 1.0

Præsenterer. En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Racebeskrivelse, version 1.0 Præsenterer En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Racebeskrivelse, version 1.0 1 Indhold Grupper, racer og karakterer... 3 MENNESKE (samt Højlændere og Dværge)... 4 ELVER (Skovelver og højelver)...

Læs mere

REGLER TIL KRIGSLIVE X

REGLER TIL KRIGSLIVE X Regler til Krigslive X REGLER TIL KRIGSLIVE X Dette regelsæt er skrevet til Krigslive X. 1 ÅNDEN I REGLERNE Krigslive er kun sjovt for alle, hvis der er en fælles forståelse af hvad der er sjovt og hvad

Læs mere

Man kan ikke kaste magier eller formularer, hvis man har metalrustning på.

Man kan ikke kaste magier eller formularer, hvis man har metalrustning på. Generelle regler Dette er regler som gælder for alle. Alle kan de ting, som er beskrevet under Generelle regler. Vil man kunne mere end grundreglerne, så læs videre under Evnerne, hvor ens karakter kan

Læs mere

Agara Regelsæt 1.0. Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus... 1 Plotcenteret... 1

Agara Regelsæt 1.0. Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus... 1 Plotcenteret... 1 Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus.... 1 Plotcenteret... 1 Tjek-in... 1 Våbentjek:... 2 Kamp... 2 Mure/vægge/bygninger... 2 In-game genstande... 2 Livspoint

Læs mere

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst:

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst: Smedesættet v. 4.2 At være smed Det er meget simpelt at være smed. Dette hæfte giver dig overblik og hjælper dig med at huske hvad der kræves af en smed og hvilke muligheder han får til gengæld. Krav for

Læs mere

Evnesæt version AUGUST, Halenir Liverollespil i Haderslev

Evnesæt version AUGUST, Halenir Liverollespil i Haderslev Evnesæt version 1.0 1. AUGUST, 2016 WWW.HALENIR.DK Halenir Liverollespil i Haderslev Evner i Halenir... 2 Kort om evner... 2 Specielle evner og magi... 2 Almindelige evner... 3 EKSTRA LP... 3 STYRKE...

Læs mere

Introduktion til Skyggekrigene

Introduktion til Skyggekrigene Introduktion til Skyggekrigene Et rollespilsarrangement arrangeret af Version 3,2 INDHOLD Introduktion:... 3 Spillets historie:... 3 Begreberne off-game og in-game :... 3 Mellem spilgangene:... 3 Snyd

Læs mere

Spilregler og system. Kampregler

Spilregler og system. Kampregler Spilregler og system Kampregler Da der er stor aldersforskel mellem spillerne kæmpes der kun med markeringer, altså ingen fuld kontakt medmindre det er en klar aftale mellem de involverede spillere. Alle

Læs mere

Regelsæt version 1.0

Regelsæt version 1.0 Regelsæt version 1.0 AUGUST 1, 2016 WWW.HALENIR.DK Halenir Liverollespil i Haderslev Introduktion til Liverollespil... 2 Spilmesteren, spilleledere og NPC er... 2 Ingame og offgame... 2 Våben- og rustningstjek...

Læs mere

Runesmedning. Indledning. Regler for runerne. At smede en rune. Runeopskrifter. Runers synlighed

Runesmedning. Indledning. Regler for runerne. At smede en rune. Runeopskrifter. Runers synlighed Runesmedning Indledning Runesmedningens kunst handler om at bruge kraftfulde tegn til at fortrylle våben og andre genstande med mægtige egenskaber. Dværgene er ophavsmænd til dette stolte håndværk, men

Læs mere

Til I KONGENS SKYGGE

Til I KONGENS SKYGGE REGEL HÆFTET Til I KONGENS SKYGGE Reglerne version Beta 1.2 Lavet af Kristian Færge Kristianfaerge@hotmail.com Indholdsfortegnelse: Spillet Side 3 Hvad går i kongens skygge ud på? Side 3 Regel konceptet

Læs mere

Generelle evner LP: Giver dig ekstra LP til din total LP SP: Giver dig ekstra SP til din total SP.

Generelle evner LP: Giver dig ekstra LP til din total LP SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. +1-6 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. Generelle evner Åbne låse 1-5 grader: Denne evne gør, at man kan åbne en hvilken som helst lås af samme grad

Læs mere

Præsenterer. En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0

Præsenterer. En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0 Præsenterer En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0 1 Indhold Spillemesteren... 3 In-Game & Off-Game... 3 Våbentjek og våbenregler... 4 Penge i De 5 Riger... 4 Kroen... 4

Læs mere

Professioner. Konserveringens evne Denne evne giver dig mulighed for at gøre din mikstur mere holdbar, så du kan beholde den dobbelt så lang tid.

Professioner. Konserveringens evne Denne evne giver dig mulighed for at gøre din mikstur mere holdbar, så du kan beholde den dobbelt så lang tid. Professioner Alkymisten Kedlerne bobler og rummet fyldes med tæt røg fra dine eksperimenter. Med alkymistens evner har du mulighed for at skabe brygge og eliksirer, til enhver lejlighed. Du ved, hvordan

Læs mere

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog.

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog. Evne beskrivelser: Evner: +1-4 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP pulje. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP Læse/skrive oldskrift: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet

Læs mere

Magisystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten

Magisystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten Indholdsfortegnelse Regler for magi... 2 Sort magi... 4 Naturmagi... 5 Forsvarsruner... 6 Angrebsruner... 7 Skjoldmagi... 8 Lys magi... 10 Voodoo... 11 Shamanisme... 12 Sjælemagi... 13 Nekromantisme...

Læs mere

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F!

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Hvis du er her som ny spiller, kan vi anbefale at du læser hele grundsystemet igennem, da alle de grundlæggende ting du behøver at vide om reglerne, står

Læs mere

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder.

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder. R 1 For at kunne kaste ritualer skal man have evnerne Magibruger og Ritual som står beskrevet i Regelsættet. Her er en oversigt over de ritualer man kan lære, efterfulgt af en liste med detaljerede beskrivelser

Læs mere

Lyng Rollespils Regelsæt

Lyng Rollespils Regelsæt Lyng Rollespils Regelsæt Indhold Velkommen... 2 Ordbog... 3 Magi... 3 Alkymi... 3 Smedning... 4 Ingame og Offgame... 4 Evner og Modevner... 4 Kamp... 4 Døds Regler... 4 Våben Regler... 5 Skjolde... 5 Rustnings

Læs mere

Generelle evner. Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner):

Generelle evner. Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner): +1-6 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. Generelle evner Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner): Denne evne gør, at man kan åbne en hvilken

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indhold. Det almindelige regelsæt v. 4.21

Indholdsfortegnelse. Indhold. Det almindelige regelsæt v. 4.21 Det almindelige regelsæt v. 4.21 Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Hvad er liverollespil?... 2 Generelle regler... 2 Hvem bestemmer?... 3 Opførsel i skoven... 3 Våbentjek og sikkerhed... 3 Offgame...

Læs mere

MRF Regelbog. DIN KARAKTERS BAGGRUND 6 Baggrundshistorie 6 Vores verden 6 Kultur 6 Hjælp til kulturel forståelse 6

MRF Regelbog. DIN KARAKTERS BAGGRUND 6 Baggrundshistorie 6 Vores verden 6 Kultur 6 Hjælp til kulturel forståelse 6 MRF Regelbog VELKOMMEN 3 Kom hurtigt i gang 3 Din karakter og karakterdæk 3 Ny karakter 3 Skifte race 3 Kropspoint (KP) og rustningspoint (RP) 3 Mistede kropspoint (KP) 3 Kamp og død 4 Reparation af rustning

Læs mere

Grundsystem. Oprydning i skoven

Grundsystem. Oprydning i skoven Grundsystem Sådan spiller vi i Tempus Vivo Rollespil i Tempus Vivo handler om at have det sjovt, og det er det allervigtigste. Både at du selv har det sjovt, men også at alle andre har det. Når vi spiller

Læs mere

Håndbog for kæmpere og dommere

Håndbog for kæmpere og dommere DMKS = Dansk Middelalder Kampsport Sammenslutning IMCF = International Medieval Combat Federation Håndbog for kæmpere og dommere Side: 1 Udstyr 2 Våben og Skjolde 3 Tilladte kampteknikker på banen og definition

Læs mere

Live rollespil. grund regel bogen. K [Vælg datoen]

Live rollespil. grund regel bogen. K [Vælg datoen] Live rollespil grund regel bogen. K [Vælg datoen] 24/8-2014 Indhold Indledning.... 2 Din rolle.... 3 Reglerne generelt.... 3 Regler for kamp.... 3 Reglerne for våben.... 4 Regler for kropspoint og rustninger....

Læs mere

Runesmedning. Regler for runerne

Runesmedning. Regler for runerne Runesmedning Runesmedningens kunst handler om at bruge kraftfulde tegn til at fortrylle våben og andre genstande med mægtige egenskaber. Dværgene er ophavsmænd til dette stolte håndværk, men for nylig

Læs mere

Evner. Tønder Live. Ver. 08/ Side 32

Evner. Tønder Live.  Ver. 08/ Side 32 Evner Tønder Live www.toenderlive.dk. Side 32 Ver. 08/01012013 Opdateret den 5. januar 2013 Ødelæg forbedringer Ødelæg forbedringer 1 Rød urt 1 Rød monster 1 Grøn urt Denne evne fjerner en forbedring på

Læs mere

GNOM ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM Af Nicolai Hjorth 2002

GNOM ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM Af Nicolai Hjorth 2002 Start tal for alle Alle karakter har 3 vigtige tal der bestemmer hvad de kan. Ingen af disse tal kan aldrig overstige 4, og normalt ikke komme under 0, hvis de ender på -1 som F.eks. en normal ork kriger

Læs mere

Svar (regel) Spørgsmål

Svar (regel) Spørgsmål 1. Hvor høje skal netstolperne være: A. 1,5 m? B. 1,524 m? C. 1,55 m? 2. Hvilken farve skal nettet have: A. Mørkt? B. Hvidt? C. Mørkt og hvidt? 3. Hvor er afprøvningsmærkerne til boldhastighed placeret

Læs mere

[ ] Den 16. og 17. juni 2012 på Haderslev Kaserne/Vesterskoven EVENT. Se mere på www.ungdomsringen.dk

[ ] Den 16. og 17. juni 2012 på Haderslev Kaserne/Vesterskoven EVENT. Se mere på www.ungdomsringen.dk 2012 EVENT Den 16. og 17. juni 2012 på Haderslev Kaserne/Vesterskoven [ ] Se mere på www.ungdomsringen.dk [www.ungdomsringen.dk] [www.ungdomsringen.dk] [www.ungdomsringen.dk] [www.ungdomsringen.dk] [www.ungdomsringen.dk]

Læs mere

A'kastin fantasiens hersker

A'kastin fantasiens hersker A'kastin fantasiens hersker Det almindelige regelsæt v. 3 Indholdsfortegnelse Indledning...1 Hvad er liverollespil?...2 Generelle regler...2 Karakter skrivning...5 Erfarenheds point XP...5 At få nye evner...5

Læs mere

Evner og professioner

Evner og professioner Evner og professioner Tyv Natten er ung, tyven er på rov, og folkets hjem er usikre, ingen kan vide sig sikre, når tyven render rundt i nattens mulm og mørke. Tyven er den ukendte skikkelse, som ingen

Læs mere

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden Krigersystem At købe sig op i krigersystemet Krigersystemet er inddelt i to niveauer. Først køber man niveauer i en disciplin (Smidighed, Styrke, eller Taktik). Når man køber et nyt niveau i en af de tre

Læs mere

Sådan skriver du en god baggrundshistorie De Vestlige Riger - af Munken og Myten

Sådan skriver du en god baggrundshistorie De Vestlige Riger - af Munken og Myten Indholdsfortegnelse Sådan skriver du en god baggrundshistorie... 2 Introduktion... 2 Se på det udgangspunkt din rolle har... 2 Race... 3 Navn... 3 Profession... 3 Dette er de mest udbredte professioner...

Læs mere

Når du starter en SK, får du 20 EP at købe evner for. Når du får din baggrundshistorie godkendt, får du 10 EP mere at købe evner for.

Når du starter en SK, får du 20 EP at købe evner for. Når du får din baggrundshistorie godkendt, får du 10 EP mere at købe evner for. Specialkaraktersystem Dette system skal du læse, Når du bliver medlem af Zone2 og gerne vil have en specialkarakter. Specialkarakter (SK) En specialkarakter, også kaldet en SK, er en rolle, som du kan

Læs mere

Lyng Rollespils Smede Regelsæt

Lyng Rollespils Smede Regelsæt Lyng Rollespils Smede Regelsæt Indholdsfortegnelse Om Smeden... 2 Smede Evner... 2 Oversigt over valgfrie evner for smed... 4 Smed Karakterark... 8 Om Smeden Som smed er man en stor del af rollespillets

Læs mere

Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F!

Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F! Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F! Dette er systemet der er udarbejdet for magere, præster, druider, alkymister og andre magibrugere. Du behøves ikke at læse dette igennem som ny spiller,

Læs mere

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel:

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel: Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

Shaman. Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark

Shaman. Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark Shaman Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Shaman oversigt over påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark 08, v Om at spille shaman... Shaman påkaldelser...

Læs mere

Smedesæt. Indhold Perfektionist... 3

Smedesæt. Indhold Perfektionist... 3 Smedesæt Opdateret 11-03-2018 Indhold Perfektionist... 3 Runesmedning... 3 Runer... 4 Runeskjolde... 4 Runerustning... 5 Runevåben... 6 1/6 Indledning Smeden er mester i alle praktiske håndværk. Du kan

Læs mere

Lyng Rollespils Præste Regelsæt

Lyng Rollespils Præste Regelsæt Lyng Rollespils Præste Regelsæt Præst Regelsæt 15, version 1..3 Indholdsfortegnelse Om Præster... Bønner... Gudtjenester... 3 Velsignelser... 3 Præste Evner... 3 Oversigt over valgfrie evner for Præster...

Læs mere

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

RoS-Live: Tankernes, drømmenes og fantasiens verden

RoS-Live: Tankernes, drømmenes og fantasiens verden Indholdsfortegnelse Forord... 1 Praktisk info... 2 Karakteropbygning... 3 Ros racer og kulturer... 4 Kamp, død og sult... 5 Våben, rustninger og skjolde... 6 Mure og porte... 8 Magisystem... 10 Magioversigten...

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund. Idrætskonsulent Jesper Kjærgaard Tlf. 29 24 01 11 E-mail: jesper@dai-sport.dk. Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund. Idrætskonsulent Jesper Kjærgaard Tlf. 29 24 01 11 E-mail: jesper@dai-sport.dk. Dansk Arbejder Idrætsforbund Idrætskonsulent Jesper Kjærgaard Tlf. 29 24 01 11 E-mail: jesper@dai-sport.dk Dansk Arbejder Idrætsforbund Dansk Arbejder Idrætsforbund Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20-2605 Brøndby Tlf. 43 26 23 84

Læs mere

Vigtige generelle regler

Vigtige generelle regler Noget om Helte Vigtige generelle regler - Spilgenstande 2 - Våben og rustninger 2 - Døden 2 - Hvil 2 - Eliksirer/Besværgelser/Velsignelser/forbandelser 3 - Eliksirer 3 - Snigmord, Bonk og Lommetyveri 4

Læs mere

Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt

Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt Indholdsfortegnelse Om Apotekeren... 2 Kostume krav... 2 Apoteker Evner... 2 Oversigt over valgfrie evner for apoteker... 3 Alkymi opskrifter... 4 Alkymi niv 1... 4 Alkymi

Læs mere

Om at spille Smed... 2 Smede Evner... 2 Runer... 3 Oversigt over valgfrie evner for smed... 6 Smed Karakterark... 7 Rune ark... 8

Om at spille Smed... 2 Smede Evner... 2 Runer... 3 Oversigt over valgfrie evner for smed... 6 Smed Karakterark... 7 Rune ark... 8 Smede regelsæt Indholdsfortegnelse Om at spille Smed... 2 Smede Evner... 2 Runer... 3 Oversigt over valgfrie evner for smed... 6 Smed Karakterark... 7 Rune ark... 8 Om at spille Smed Som smed er man en

Læs mere

Effekt Remedier Tilberedning Varighed Effekt Remedier Tilberedning Varighed

Effekt Remedier Tilberedning Varighed Effekt Remedier Tilberedning Varighed ÅNDETALE Effekt: Personen som indtager denne sejdbryg kan kaste besværgelsen Tale med Død indenfor 30 sekunder af at bryggen er indtaget. Remedier: En spiseskefuld smør, et halvt fed hvidløg. Tilberedning:

Læs mere

Vølvens. Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark

Vølvens. Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Vølvens Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille vølv... Vølv påkaldelser... Vølv gudtjenester... Valgfrie ever for vølv... Vølv karakterark... 6 Vølv karakterark.

Læs mere

ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM

ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM Af Nicolai Hjorth Forord Hej og velkommen til denne regelbog, systemet er et der har været undervejs i mange år, jeg startede i 995 og er bygget primært på mine oplevelser med hvad der fungerer godt under

Læs mere

ØVELSER TIL UNDERVISNING I HØVDINGEBOLD

ØVELSER TIL UNDERVISNING I HØVDINGEBOLD ØVELSER TIL UNDERVISNING I HØVDINGEBOLD 1 ØVELSER Nedenstående øvelser og spil er tænkt som inspiration til undervisning i høvdingebold. Målgruppen er 4.-5. klassetrin, men flere af øvelserne vil med justering

Læs mere

For at alle skal have et godt spil, ser vi gerne at du får læst reglerne. Har du spørgsmål eller lignende hjælper foreningen gerne.

For at alle skal have et godt spil, ser vi gerne at du får læst reglerne. Har du spørgsmål eller lignende hjælper foreningen gerne. MRF Regelbog Indholdsfortegnelse Velkommen... 2 Praktiske informationer og regler.... 3 Generelle Regler... 6 Våben og kamp... 12 Din karakters baggrund... 14 Vores verden... 15 Kirkegården... 16 Karavanen...

Læs mere

SAGAregler BASISroller 0.7,5

SAGAregler BASISroller 0.7,5 Grundkarakterer Magimodstand Krigeren Magimodstand er evnen til at modstå enkelte magiske formularer der bliver kastet på en selv. Magimodstand virker kun hvis den er blevet aktiveret ved et særligt Ritual

Læs mere

ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM

ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM Forord Hej og velkommen til denne regelbog, systemet er et der har været undervejs i mange år og er bygget primært på mine oplevelser med hvad der fungerer godt under spillet og ikke så meget på realisme

Læs mere

Grundbogen til Sidste Søndag. Hvad alle skal vide

Grundbogen til Sidste Søndag. Hvad alle skal vide Hvad alle skal vide Dette kapitel beskriver de regler som alle der deltager ude til Sidste Søndag skal kende. Det indeholder fire afsnit som beskriver fire forskellige dele af reglerne. Det første afsnit

Læs mere

Guide. Sådan håndterer du parforholdets faresignaler. De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det

Guide. Sådan håndterer du parforholdets faresignaler. De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det Foto: Iris Guide September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan håndterer du parforholdets faresignaler De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det Faresignaler

Læs mere

En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense!

En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Præsenterer En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 2.1 1 Indhold Indhold... 2 Spillemesteren... 4 In-Game & Off-Game... 4 Våbentjek og våbenregler... 5 Penge i De 5 Riger...

Læs mere

Lyngrollespil grundlæggende regelsæt

Lyngrollespil grundlæggende regelsæt Lyngrollespil grundlæggende regelsæt Indholdsfortegnelse Grundlæggende regelsæt 2018, v 3 Om regelsættet... 2 Opstart af karakter... 3 Ordbog... 3 Karakterark... 3 Kostume krav og fuldt kostume... 4 Spilbare

Læs mere

LV regelsæt version 8.1

LV regelsæt version 8.1 Indholdsfortegnelse GENERELLE REGLER I LV... 3 DET GODE ROLLESPIL... 3 SÅDAN LAVER DU DIN KARAKTER... 4 NIVEAU STIGNING... 4 TJEK UD... 5 SÅDAN ER KARAKTEREN OPBYGGET... 5 KARAKTER DØD... 5 LIGRØVERE...

Læs mere

Udfordringen. Indledning og formål. Mulm og Mørke

Udfordringen. Indledning og formål. Mulm og Mørke Årstid: Hele året, men det anbefales, at mærket tages i de mørkere måneder Forløbets varighed: 4 trin + en nat Udfordringen Indledning formål Dette mærke tager fat i en stolt spejdertradition, nemlig at

Læs mere

Rollespil pa Biblioteket? Et par tilbud fra. Rollespils akademiet. Foto: Anders Berner, Christian Frostholm, David Trood

Rollespil pa Biblioteket? Et par tilbud fra. Rollespils akademiet. Foto: Anders Berner, Christian Frostholm, David Trood Rollespil pa Biblioteket? Et par tilbud fra Rollespils akademiet Foto: Anders Berner, Christian Frostholm, David Trood Workshops for børn Lav dit eget rollespilssværd (med gaffa-tape) Workshop Dette er

Læs mere

For drenge og piger i alderen 10-15. Løbet viser og lærer børnene og de unge, hvor svært det kan være at få fat i medicin, når man er ramt af aids.

For drenge og piger i alderen 10-15. Løbet viser og lærer børnene og de unge, hvor svært det kan være at få fat i medicin, når man er ramt af aids. Pilleløb For drenge og piger i alderen 10-15. Løbet viser og lærer børnene og de unge, hvor svært det kan være at få fat i medicin, når man er ramt af aids. Formålet med løbet er at virkeliggøre for børnene,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Hvilket træningscenter er du medlem af?

Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Hvilket træningscenter er du medlem af? Frederikshavns Stærkeste 2016 side 1/6 tilmelding Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Har du deltaget i stævner før? Ja: Nej: Hvis ja, hvilke? Hvilket

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Hvor og hvornår? Falthea kampagnen foregår i Tange Plantage ved Ribe. Adressen er Tangevej 122A, 6760 Ribe. Kampagnen foregår den første lørdag i hver måned, fra marts til november.

Læs mere

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Guide: Træn dig til en stærk holdning Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Få en god holdning INDHOLD: Få en stærk

Læs mere

De 12 vise troldmænd af Tyrien

De 12 vise troldmænd af Tyrien De 12 vise troldmænd af Tyrien Kapitel 1 - Ildens verden - Gnist (1 skade per min.) 5.ep Gnist sætter din modstander i flammer, og vil give skade hvis de ikke slukkes. - Ildkugle (1 skade) 10.ep Ildkugle

Læs mere

Vitar Horsens Rollespilslaug Bosættelsen af Minhiriath Bind 1 Generelle Regler

Vitar Horsens Rollespilslaug Bosættelsen af Minhiriath Bind 1 Generelle Regler Vitar Horsens Rollespilslaug Bosættelsen af Minhiriath Bind 1 Generelle Regler Dette regelsæt er udarbejdet af Vitar Horsens GM gruppe og vil løbende blive opdateret. Forslag og rettelser bør sendes til

Læs mere

Matematik i Ridderspillet.

Matematik i Ridderspillet. Matematik i Ridderspillet. Forhistorie Ridderspillet er startet som børnenes projekt ved at en gruppe drenge, der var meget fascineret af riddere gerne ville lave deres eget spil. Den første version af

Læs mere

Live-regelsystemet KIS

Live-regelsystemet KIS Live-regelsystemet KIS Vigtigste regel: Udvis respekt for alle Næstvigtigste regel: Gør noget for at alle har det sjovt (aldrig modsat) Også vigtigt: Siger eller råber nogen stop, så stoppes der med det

Læs mere

Krigslive Reglerne v. 2.0

Krigslive Reglerne v. 2.0 Krigslive Reglerne v. 2.0 Forord Velkommen, Kære Læser, til Krigslive Reglerne version 2.0. Det regelsæt du sidder med foran dig er resultatet af mange måneders arbejde, og bygger på endnu mere arbejde

Læs mere

Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner

Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner Ekstra Liv (1 point/pr. LP): Denne evne kan købes lige så mange gange du har lyst til. Hvert point giver 1 ekstra livspoint. Forføre (1 point): Denne evne giver

Læs mere

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS FORORD TIL SPILØVELSER KÆRE FODBOLDSPILLER Fodbolddelen består af 12 øvelseskort med en øvelse på forsiden og et spil på bagsiden.

Læs mere

KARAKTER SYSTEMET 4.1

KARAKTER SYSTEMET 4.1 KARAKTER SYSTEMET 4.1 Skrevet og redigeret af: Andreas P. Christian B. Johansen, Mejlhede, Alfred Felumb, Martin V. Pind, Mikael R. Bønnét, Sebastian Winther og Æmilie Cholewa-Madsen 3. JANUAR 2015 BABYLON

Læs mere

ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM

ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM GNOM ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM Af Nicolai Hjorth 2002 Forord Hej og velkommen til denne regelbog, systemet er et der har været undervejs i mange år og er bygget primært på mine oplevelser med hvad der

Læs mere

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser Shamanisme Ildledning Shamaner er åndetilbedere som typisk kommer fra Treagonn-Sletten. De trækker på ånderne og deres kræfter og har lange hellige og spirituelle traditioner som gør dem i stand til at

Læs mere

Hér er et lille udpluk af lege og spil, som vi med sikkerhed ved, har deres oprindelse i middelalderen:

Hér er et lille udpluk af lege og spil, som vi med sikkerhed ved, har deres oprindelse i middelalderen: Middelalderlandsbyen Værkstedsarbejde 3 MIDDELALDERENS LEGE OG SPIL Det går jo som en leg lyder en gammel kendt talemåde. Og vi kender det alle sammen, når tingene bare glider og er muntre og festlige

Læs mere

Appendix - Len, ressourcer, handelsstation og arena

Appendix - Len, ressourcer, handelsstation og arena Appendix - Len, ressourcer, handelsstation og arena Len Beskrivelse Len er et stykke jord man kan eje. Der er stor forskel på de forskellige len, både i hvor de ligger, hvad de koster, men også hvilke

Læs mere

RETNINGSLINIER FOR KAMPE SPILLET UDEN DOMMER - opdateret d. 15. marts 2010

RETNINGSLINIER FOR KAMPE SPILLET UDEN DOMMER - opdateret d. 15. marts 2010 RETNINGSLINIER FOR KAMPE SPILLET UDEN DOMMER - opdateret d. 15. marts 2010 Generelle retningslinjer for Referees/referee assistenten der virker ved turneringer hvor der spilles kampe spillet uden dommer:

Læs mere