Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt"

Transkript

1 Bookingsvilkår Lowcostholidays Limited ("Lowcostholidays") er et selskab registreret i England og Wales med virksomhedsnummer med handelsadresse i Sussex House, London Road, East Grinstead, West Sussex 1HH RH19 og hjemsted East House, 109 South Worple Way, London, SW14 8TN. "Du" og "din" i disse bookingbetingelser refererer til alle personer, hvis navne står på bookingbekræftelsen (herunder alle, der erstattes eller tilføjes på et senere tidspunkt). "Vi", "os" og "vores" refererer til Lowcostholidays Limited. 1. Din kontrakt 1.1. Med Lowcostholidays har du mulighed for at booke en rejsegarantifondbeskyttet ferie eller separate dele; eksempelvis vælge at bestille flybilletter eller indkvartering. Vilkårene i disse betingelser kan variere afhængigt af kombinationen af produkter og tjenesteydelser, som bookes. Vi har sammenfattet de forskellige muligheder for dig nedenfor. 1.2 Individuelle rejsekomponenter Denne funktion giver dig mulighed for at vælge og samle de individuelle rejsekomponenter, vores tredjepartsleverandører tilbyder dig. Du kan tilføje eller fjerne rejsekomponenter og du debiteres kun for, hvad du reserverer. For eksempel kan du købe flybilletter, hotelophold og transfers som separate produkter eller som dele af din rejse. Dette vil føre til forskellige former for juridiske aftaler mellem dig og den involverede tredjepartsleverandør, afhængigt af dit valg. Din bestilling kan i visse tilfælde miste rejsegarantibeskyttelse. Indtil en komponent er blevet bekræftet af udbyderen, er ingen aftale indgået. 1.3 Kun charter Med dette produkt kan du vælge fra en bred vifte af charterfly til forskellige destinationer rundt om i verden. Når du reserverer gennem os, fungerer vi som agent for leverandøren af charterfly (som indeholder rejsegarantibeskyttelse). Den resulterende juridiske aftale vil gælde mellem dig og leverandøren. Se 5 nedenfor for mere information om din pengemæssige beskyttelse. 1.4 Lavprisflyselskaber Med dette produkt kan du foretage en reservation med et lavprisflyselskab. Når du bestiller din rejse gennem os, vil vi fungere som din agent og foretage reservationen på dine vegne. Den resulterende juridiske aftale vil gælde mellem dig og leverandøren. Bemærk, at når du bestiller direkte fra leverandøren er din booking normalt ikke beskyttet af rejsegaranti. Se punkt 5 nedenfor for mere information om din pengemæssige beskyttelse.

2 1.5 Rejsegarantibeskyttede rejser Dette produkt giver dig mulighed for at kombinere hotel og fly til en samlet pris. Hvis du vælger denne mulighed, vil den juridiske aftale gælde mellem os og dig. Den valgte rejseydelsen, vil blive beskyttet i overensstemmelse med alle regler om rejsegaranti. Se punkt 5 nedenfor for mere information om din pengemæssige beskyttelse. 1.6 Bemærk, at nogle af bestemmelserne nedenfor gælder for alle fire muligheder beskrevet ovenfor. Nogle klausuler, der beskæftiger sig med emner som økonomisk beskyttelse og administrative gebyrer kan variere i overensstemmelse med de produkter, du har bestilt. Vi har forsøgt at designe disse reservationsbetingelser så brugervenligt som muligt. 2. At foretage en reservation 2.1 Den person som foretager reservationen skal være mindst 18 år gammel. Vi og vor leverandører forbeholder os ret til at annullere din rejse, hvis du ikke er berettiget til at foretage reservation. Når du foretager en reservation, garanterer du, at du er berettiget til at acceptere vilkårene i disse reservationsbetingelser for alle involverede i reservationen. Du er også ansvarlig for at foretage alle betalinger til os, enten som hovedmand eller som agent for eksterne tredjepartsleverandører. 2.2 Du kan bestille på følgende måde: Besøg og opret din personlige konto og foretag din reservation. OBS! Det er vigtigt at kontrollere de data, du indtaster, og rette eventuelle fejl, før du fuldfører din reservation Ring til os på og tal med vores bookinghold mellem 9:00 til 20:00 mandag til fredag. 2.3 Vi forbeholder os ret til at afvise din bestilling efter eget skøn. 2.4 Først ved modtagelsen af din betaling, vil vi begynde at behandle din reservation. Hvis en af dig foretaget betaling af en eller anden grund ikke er godkendt, vil du blive sendt tilbage til den forrige side, og vi vil ikke være forpligtet til at levere eller behandle nogen bookinger. 2.5 En juridisk bindende aftale er skabt mellem dig og den pågældende tredjemand som udbyder rejseprodukter, du har booket, eller mellem dig og os (hvis du har reserveret en rejsegarantibeskyttet ferie af os) så snart vi har udstedt bekræftelse på fakturaen. 3. Rejsegarantifonden Vi har udstedt en rejsegaranti gennem Rejsegarantifonden. Rejsegaranti er en finansiel beskyttelse for rejsende, når en tur er aflyst eller afbrudt. Den rejsende kan derefter ansøge om refusion fra fonden.

3 For mere information: 4. Priser 4.1 Vi forbeholder os ret til at ændre priserne på alle rejseprodukter, som vises på webstedet. Du vil blive informeret om den nuværende pris, før din reservation er bekræftet. 4.2 Når du foretager din reservation, skal du betale et variabelt depositum pr. person. Beløbet vil blive meddelt dig på tidspunktet for booking. Fristen for, hvornår du skal betale den endelige sum er variabel og vil blive meddelt dig på tidspunktet for bookingen. 4.3 Ændringer i transportomkostninger, herunder brændstofpriser, skatter og afgifter for tjenester såsom lufthavnsgebyr og ændringer i valutakurser betyder, at den planlagte pris på din tur kan ændre sig, efter du har bestilt. 4.4 Det er vigtigt at bemærke, at alle bookinger, du foretager med tredjepartsleverandører (f.eks overførsler og flyvninger med lavprisflyselskaber) vil være omfattet af tredjepartsudbyderens vilkår og betingelser. Alle betalinger, du foretager for disse produkter, vil normalt blive betalt fuldt ud på tidspunktet for reservation og vil ikke blive tilbagebetalt. 5. Pengemæssig beskyttelse Individuelle rejsekomponenter 5.1 Tredjepartsudbydere har alle forskellige forhold om økonomisk sikkerhed for de beløb, du betaler. Det er vigtigt, at du omhyggeligt læser alle tredjepartsbookingvilkår før bookingen. Vor leverandørbeskyttelse dækker dig i tilfælde af, at en af vores leverandører undlader at opfylde et bestemt element i din reservation. Du vil modtage fuld kompensation for det specifikke element i de tilfælde, hvor vor leverandører ikke yder flyvninger, indkvartering eller transfer. Kun charterfly 5.2 Hvis du foretager en reservation som kun omfatter charterfly, får du økonomisk beskyttelse under leverandørens rejsegarantibeskyttelse. Lavprisflyselskaber 5.3 Bemærk, at du ikke vil være beskyttet af rejsegarantien, hvis du foretager en reservation på lavprisfly, hvor betalingen sker direkte til flyselskabet. Rejsegarantibeskyttede ture 5.4 Vores rejsegaranti inbefatter, at vi tilbyder dig sikkerhed for de penge, som du betaler for rejser som bestilles på websiden med rutefly Hvis du bestiller en rejse, der ikke kan betragtes som en rejsegarantibeskyttet rejse, gælder den finansielle beskyttelse nævnt ovenfor ikke, og vi vil råde dig til at granske din forsikringsdækning.

4 5.6 Når du køber en rejsegarantifondsbeskyttet rejseydelse hos os, får du en bekræftelse fra os, der bekræfter at din rejse er garantibeskyttet. I det usandsynlige tilfælde, at vi er under konkurs vil det blive sikret, at du og dine medpassagerer ikke strander i udlandet. Du kan også søge om refusion fra Rejsegarantifonden af alle forhåndsbookinger, der er foretaget hos os. For yderligere information besøg : 6. Hvis du foretager ændringer i din booking Hvis behov viser sig for at ændre dine rejsearrangementer på nogen måde, efter bookingbekræftelse er blevet sendt, vil vi forsøge at arrangere dette. Hver ændringsanmodning skal fremsættes skriftligt af den person, der har foretaget reservationen. Du vil blive bedt om at betale et gebyr på 350 kr. for hver afsluttet ændring og ekstraomkostninger, vi påføres som følge af ændringerne. Du skal være opmærksom på, at disse omkostninger kan øges, jo tættere på afrejsedato, de er pådraget. Bemærk: Visse rejsearrangementer er underlagt de relevante tredjepartsleverandørs bookingbetingelser og kan i nogle tilfælde ikke ændres. Eventuelle ændringer kan resultere i et administrativt gebyr på op til 100% af værdien af de rejseprodukter, der skal ændres. 7. Hvis du annullerer 7.1 Hvis du har booket en rejsegarantibeskyttet ferie kan du, eller andre der fremgår af bestillingen, annullere dine rejsearrangementer til enhver tid. Aflysninger skal meddeles os skriftligt via brev eller Idet vi påføres administrative omkostninger forbundet med annullering, er du nødsaget til at betale de gældende administrative gebyrer. 7.2 Hvis du har booket individuelle rejsekomponenter, charter- og/eller lavprisfly Hvis du har foretaget en reservation hos en tredjepartsleverandør, vil denne sandsynligvis anvende administrative gebyrer i forbindelse med aflysninger (i tillæg til de gebyrer, der er fastsat i stk. 8.3 nedenfor). Det er derfor meget vigtigt, at du læser tredjemands vilkår og betingelser, før du foretager din reservation. Hvis årsagen til din annullering er inden for rammerne af din rejseforsikring, kan du kræve disse gebyrer dækket. 8. Hvis vi ændrer eller annullerer din ferie 8.1 Hvis du har booket en rejsegarantibeskyttet ferie hos os, er det umiddelbart usandsynligt, at vi bliver nødt til at foretage nogen ændringer i dine rejseplaner. Nogle gange er vi måske nødt til at foretage ændringer, og vi forbeholder os ret til at gøre det. De fleste af disse ændringer vil være mindre, og vi vil informere dig så hurtigt som muligt. Vi forbeholder os også ret til i visse tilfælde at annullere din tur. For eksempel, hvis det minimum antal kunder, der kræves for et bestemt rejsearrangement ikke er nået, kan vi blive tvunget til at aflyse det. Vi vil ikke annullere din rejse,

5 når det er mindre end 8 uger til afrejse, undtagen i tilfælde af force majeure, eller hvis vi ikke har modtaget det fulde beløb fra dig. Hvis vi undlader at levere din bookede tur til dig, kan du enten få alle e penge tilbage eller acceptere et alternativt rejsearrangement af sammenlignelig standard, hvis det lykkes os at finde et sådant (vi refunderer enhver prisforskel, hvis alternativet er af mindre værdi). Hvis en annullering af din rejse er nødvendig, vil vi betale dig kompensation i overensstemmelse med bestemmelserne i dette afsnit. 8.2 I overensstemmelse med EU-forordning 2111/2005 er vi forpligtet til at informere dig om det faktiske luftfartsselskab, der håndterer dit fly / tilslutningsfly / transfer. Vi gør dette ved at angive de involverede virksomheder på din reservationsbekræftelse. Eventuelle ændringer fra flyselskabet, efter du har modtaget dine billetter, vil blive meddelt snarest muligt. En sådan ændring anses for at være en mindre ændring. Andre eksempler på mindre ændringer omfatter ændring af rundture på mindre end 12 timer, ændringer i flytype, ændring af inkvartering til en anden af samme standard, mv. 8.3 Hvis vi er tvunget til at foretage en større ændring af din bestilling, vil vi informere dig så hurtigt som muligt, hvis der er tid inden afrejse. Du vil have mulighed for at vælge enten at acceptere ændringen, acceptere et tilbud om alternativt rejsearrangement af sammenlignelig standard eller at annullere din bookede ferie og modtage en fuld refusion af alle e penge. I alle tilfælde, undtagen når større ændringer opstår som følge af force majeure, er kompensationen som følger: Periode før planmæssig afgang indenfor hvilken aflysning eller større ændring har fundet sted Over 70 dage Hvis vi laver en stor ændring i din tur: beløb, du vil modtage: Depositum (hvis du har betalt et dage 100, - (Udover dage 200, - (Udover 0-28 dage 400, - (Udover Hvis vi annullerer din rejse: beløb du vil modtage Depositum (hvis du har betalt et 100, - (Udover 200, - (Udover 400, - (Udover Hvis du annullerer din rejse: administrationsgebyr, du vil blive opkrævet: Depositum (hvis du har betalt et 400, - (i tillæg til enhvert betalt 1000, - (i tillæg til enhvert betalt Fulde værdi af booking 8.4 Hvis du eller en tredjepartsleverandør annullerer eller ændrer individuelle rejsekomponenter, charter, og / eller lavprisfly, der er reserveret via en tredjeparts-leverandør vil bookingbetingelserne

6 for tredjepartsudbyderen gælde. Fordi vi påføres administrative omkostninger ved rejseaflysning, vil du blive bedt om at betale os et gebyr på 350, - per booking. 9. Klage 9.1 Hvis du har booket en rejsegarantibeskyttet tur Hvis der opstår problemer på din ferie, skal du informere den relevante leverandør (f.eks. hotellet) omgående. Hvis din klage ikke kan løses lokalt, skal den følges op inden for 28 dage efter din hjemkomst ved at skrive til vores kundeservice adresse eller via post til Lowcostholidays.dk, c/o ideriget, Mejlgade 43a, 8000 Aarhus C. Glem ikke at vedlægge din bookingreference og al anden relevant information. Det er stærkt anbefalet, at du giver leverandøren direkte meddelelse om eventuelle klager hurtigst muligt, og udfylder en rapport på stedet. Hvis du ikke følger denne enkle procedure vil vi ikke være i stand til at undersøge og afhjælpe eventuelle klager, mens du er på stedet, og dette kan påvirke dine rettigheder i henhold til denne aftale. 9.2 Hvis du har bestilt individuelle rejsekomponenter, charter- og/eller lavprisfly Idet din reservation er en aftale mellem dig og tredjepart, vil denne have eget skøn med hensyn til hvordan man skal behandle din klage. Se bookingbetingelser for tredjepartsleverandøren for yderligere oplysninger. 10. Ansvar 10.1 Vi har pligt til at vælge leverandører med dygtighed og omhu. Vi har intet ansvar over for dig for den faktiske levering af bookede ture og rejsekomponenter, medmindre vi er hovedleverandør eller det er godtgjort, at vi ikke har opfyldt vores pligt i udvælgelsen af tredjepartsleverandører, og du og din rejse har lidt tab / skade som følge heraf Vi og vor associerede selskaber, funktionærer og ansatte, fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade, der måtte opstå mellem dig og en tredjepart (herunder eventuelle direkte eller indirekte skader eller tab af indkomst, overskud, data eller tab eller skade som følge af eller relateret til afbrydelse af forretning, tab af forventede besparelser, spildt ledelses-eller kontortid) i forbindelse med din booking, og i forbindelse med eventuelle rejseprodukter på vores hjemmeside Vi fraskriver os ethvert ansvar i forbindelse med rejseprodukter, du har bestilt gennem os, idet omfang tilladt ved lov Vort ansvar, undtagen i tilfælde, der involverer død, skade eller sygdom, kan ikke overstige det dobbelte af værdien af bestillingen. Vort ansvar vil også være begrænset i overensstemmelse med relevante internationale konventioner såsom Montreal-konventionen for rejser med fly, Athenkonventionen i forbindelse med rejser ad søvejen, Bernerkonventionen vedrørende jernbane og Paris-konventionen i forbindelse med udbud af indkvartering. Vi vil drage fordel af alle de bestemmelser om begrænsning af erstatning, der er indeholdt i disse eller lignende konventioner.

7 10.5 Ifølge EU-retten (forordning 261/2004) har du i nogle tilfælde ret til en tilbagebetaling og / eller kompensation fra dit flyselskab i tilfælde af boardingafvisning, aflysning eller forsinkelser. Nærmere oplysninger om disse rettigheder kan fås i lufthavnene i EU og vil også være tilgængelige fra flyselskaberne. Erstatning i sådanne tilfælde vil ikke automatisk give dig ret til refusion af alle dine ferieomkostninger. Hvis dit flyselskab ikke overholder disse regler, bør du klage til Air Transport Users Council, 11. Hurtig hjælp på stedet Hvis du har booket en rejsegarantibeskyttet ferie og rejseydelserne af forskellige årsager ikke er foretaget eller forkert udført, og du lider skade eller på anden måde lider et tab, vil vi tilbyde dig en så hurtig assistance som muligt, omstændighederne taget i betragtning. Vores nødopkaldsnummer kan findes på reservationsbekræftelsen. Hvis du har bestilt individuelle rejseelementer er det leverandørens ansvar at give dig hurtig assistance. Se den relevante leverandørs reservationsbetingelser for mere information. 12. Pas, visum og indvandring Ansvaret for at opfylde specifikke krav vedrørende pas og visa og andre krav til indvandring, er dit. Du skal bekræfte dette med de relevante ambassader og konsulater. Vi vil ikke påtage os noget ansvar, hvis du ikke kan gennemføre din rejse på grund af ikke-opfyldte krav til pas, visum og indvandring. 13. Udflugter Udflugter eller andre ture, som du bestiller og betaler for under din ferie, er ikke en del af din bookede rejse fra os. For enhver udflugt eller anden tur, du booker, er det juridiske ansvar hos arrangøren af udflugten og ikke hos os. Vi er ikke ansvarlige for udførelsen af den udflugt eller tur eller for noget, der sker under udførelsen. 14. Forsikring Vi opfatter rejseforsikring som en fundamental del af alle rejser, og råder dig på det kraftigste til tegning af passende rejseforsikring, der dækker dig for en bred vifte af elementer, herunder aflysninger, tab af bagage, ulykker og sundhedsmæssige problemer. Det er dit ansvar at sikre, at forsikring dækker og er tilstrækkelig til sikring af dine behov. Vi råder dig til at gennemlæse forsikringsvilkårene omhyggeligt, og til at medbringe disse på din ferie. 15. Reservationsbestemmelsers ugyldighed m.m. Hvis nogen bestemmelse eller del af en bestemmelse i disse reservationsbetingelser anses af domstol eller myndighed som værende ulovlig, ugyldig eller uden retskraft, vil denne bestemmelse eller delbestemmelse anses som ugyldig, mens resten af reservationsbetingelserne gælder, som om den ramte bestemmelse eller delbestemmelsen aldrig havde eksisteret, eller var aftalt.

8 16. Overdragelse Du må ikke overdrage nogen af dine rettigheder eller forpligtelser i henhold til disse vilkår og betingelser uden vores forudgående skriftlige samtykke. Vi kan overdrage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til disse administrative vilkår og betingelser uden dit skriftlige samtykke. 17. Fortrolighedspolitik Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv og sikkerhed. Alle personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig, vil blive behandlet i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik. Vi kan give dig en kopi af vores fortrolighedspolitik enten efter anmodning eller via vores hjemmeside. 18. Omstændigheder udenfor vores kontrol Vi er ikke ansvarlige eller erstatningspligtige for fejl eller forsinkelser som følge af begivenheder udenfor vores kontrol ("force majeure"), herunder, men ikke begrænset til, følgende: a) force majeure, oversvømmelse, jordskælv, laviner eller andre naturkatastrofer; b) epidemi eller pandemi; c) krig, trusler om krig, brud på diplomatiske forbindelser, eller andre lignende begivenheder; d) terrorangreb, borgerkrig, borgerlige uroligheder eller optøjer; e) brand eller eksplosion; f) ekstreme vejrforhold; g) arbejdskonflikt, herunder, men ikke begrænset til, strejker og faglige aktioner; h) uundgåelige tekniske problemer med transporter; i) manglende opfyldelse af tredjepartsleverandører eller underleverandører, eller j) kollaps af bygningskonstruktioner eller køretøjer. 19. Gældende lov og retskreds 19.1 Disse bookningsvilkår og enhver tvist eller krav, der udspringer af eller i forbindelse med dem (herunder alle ikke-betingede tvister eller krav) skal reguleres af og fortolkes i overensstemmelse med dansk ret I overensstemmelse med afsnit 3 er enhver uenighed eller krav, der udspringer af eller i forbindelse med disse vilkår og betingelser (herunder ikke-betingede tvister eller krav) er underlagt dansk lov.

Bookingsvilkår -------------------------------------------------------------------------------- 1. Din kontrakt

Bookingsvilkår -------------------------------------------------------------------------------- 1. Din kontrakt Bookingsvilkår Lowcostholidays Limited ("Lowcostholidays") er et selskab registreret i England og Wales med virksomhedsnummer 04.371.920 med handelsadresse i Sussex House, London Road, East Grinstead,

Læs mere

1.4 Først ved modtagelsen af din betaling vil vi begynde at behandle din reservation.

1.4 Først ved modtagelsen af din betaling vil vi begynde at behandle din reservation. Hvem er vi: I Danmark er vi Lowcostholidays.dk og drives af Lowcostholidays Ltd, en del af Lowcosttravelgroup, beliggende på Suite 4, Sussex House, London Road, East Grinstead, West Sussex RH19 1HH. Vor

Læs mere

Rejsebetingelser for Greenland Getaways

Rejsebetingelser for Greenland Getaways Rejsebetingelser for Greenland Getaways Generelle bestemmelser Alle pakkerejser, der købes af en kunde hos et rejsebureau i Danmark, er underlagt Lov om Pakkerejser. Den lov er til for at beskytte den

Læs mere

Generelle betingelser og rejseinformation

Generelle betingelser og rejseinformation Generelle betingelser og rejseinformation KARIBIA TRAVELS er opsat på, at vores kunder får en så god rejseoplevelse som muligt. Vi beder derfor alle vores kunder, om at læse vores rejsevilkår igennem i

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL Carlson Wagonlit Travel (herefter benævnt CWT) er et erhvervsrejsebureau, som servicerer virksomheder i forbindelse med erhvervsrejser. Ethvert køb hos CWT sker på de efterfølgende generelle betingelser,

Læs mere

ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN

ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN BESTILLING AF REJSEN Du bestiller rejsen på www.bhutanspecialisten.dk eller på telefon 61 71 51 15. Vi sender dig en tilmeldingsblanket, som du skal udfylde og

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL Carlson Wagonlit Travel (herefter benævnt CWT) er et erhvervsrejsebureau, som servicerer virksomheder i forbindelse med erhvervsrejser. Ethvert køb hos CWT sker på de efterfølgende generelle betingelser,

Læs mere

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT GENERELT Disse vilkår og betingelser er gældende for Finnair Corporate-programmet (herefter kaldet "programmet"). Bortset fra disse vilkår og betingelser er ingen andre regler gældende. Programmet er udviklet

Læs mere

Vilkår og betingelser for EkstraFerier

Vilkår og betingelser for EkstraFerier Vilkår og betingelser for EkstraFerier Disse bestillingsbetingelser udgør sammen med vores cookies og fortrolighedspolitikker samt eventuelle andre skriftlige oplysninger, som vi har gjort dig opmærksom

Læs mere

Ved lejeaftaler, der indgås på en dato senere end 6 uger før planlagt ankomstdato, forfalder lejen til betaling i fuldt omfang med det samme.

Ved lejeaftaler, der indgås på en dato senere end 6 uger før planlagt ankomstdato, forfalder lejen til betaling i fuldt omfang med det samme. Flytransport Du skal selv arrangere din transport til og fra Kreta og siden informere os om, hvornår du ankommer / rejser. For information om flyselskaber m.v. se vores sider med links. Vi påtager os intet

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0018 afsagt den 12. november 2013 ****************************** KLAGER LHKC (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR Top Tours ApS Top Tours ApS REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2012/0033 afsagt den 28. januar 2013 ****************************** KLAGER AE (2 voksne/3 børn) v/dj SALGSBUREAU ARRANGØR Peacock Travel A/S Peacock Travel

Læs mere

Du skal huske at oplyse rejsenavn og rejsenummer, rejsedatoer, antal deltagere og deltagernes navne.

Du skal huske at oplyse rejsenavn og rejsenummer, rejsedatoer, antal deltagere og deltagernes navne. Vi anbefaler, at du læser disse betingelser. Det er til både din og vores fordel, at vi er enige om betingelserne. Faktisk forudsætter vi hos Grønlands Rejsebureau, at du som kunde har sat dig ind i de

Læs mere

OPODOS REJSEBETINGELSER

OPODOS REJSEBETINGELSER OPODOS REJSEBETINGELSER Vi forbeholder os retten til at vende tilbage inden for 24 timer ved eventuelle tekniske fejl eller prisfejl. Ved booking i weekender eller på helligdage har vi ret til at vende

Læs mere

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 235/2007 afsagt den 23. juni 2008 ****************************** KLAGER P T (3 pers.) 2630 Tåstrup SALGSBUREAU ARRANGØR Stjernegaard Rejser A/S Stjernegaard

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2010/0330 afsagt den 25. august 2011 ****************************** KLAGER SRJ (8 personer) 2720 Vanløse SALGSBUREAU ARRANGØR DFDS A/S DFDS A/S REJSEMÅL

Læs mere

Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange?

Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange? Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange? Denne meddelelse er formuleret i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning EC 261/2004.

Læs mere

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser Vilkår og betingelser Indledning 1. Bestilling af rejsen 2. Rejsens pris 3. Betaling 4. Ændring og afbestilling inden afrejsen 5. Rejsebureauets pligter og ansvar efter afrejse 6. Luftfartselskabets ansvar

Læs mere

I. BRUGS- OG SALGSBETINGELSER

I. BRUGS- OG SALGSBETINGELSER VIGTIG JURIDISK MEDDELELSE Denne side og vores Cookiebetingelser beskriver de vilkår og betingelser, som gælder for vores, Frederiks Kro.dk, CVR 30306384 ("os" eller "FREDERIKS KRO"), ydelser gennem vores

Læs mere

TRAVELLINKS REJSEBETINGELSER

TRAVELLINKS REJSEBETINGELSER TRAVELLINKS REJSEBETINGELSER Alle kontrakter kan indgås på dansk. Vi forbeholder os retten til at vende tilbage inden for 24 timer ved eventuelle tekniske fejl eller prisfejl. Ved booking i weekender eller

Læs mere

Water Trade Mission to China 23.-28.September 2012. Rejseoplæg

Water Trade Mission to China 23.-28.September 2012. Rejseoplæg BCD Travel Gl. Køge Landevej 22 DK - 2500 Valby Tel.: (+45) 39154660 Fax.: (+45) 39154590 E-mail: groups@bcdtravel.dk www.bcdtravel.dk Water Trade Mission to China Rejseoplæg Fly tilbud 22. september København

Læs mere

accepterer du, og er enig i, at være underlagt disse retningslinjer; og

accepterer du, og er enig i, at være underlagt disse retningslinjer; og DISSE VILKÅR OG HANDELSBETINGELSER ( RETNINGSLINJER ) UDGØR DIN AFTALE I FORHOLD TIL DIT BILLETNET GAVEKORT ELLER E-GAVEKORT, SOM DU HAR KØBT ELLER MODTAGET ( GAVEKORT ). MED MINDRE ANDET ER ANGIVET VIL

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere

Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Hvorfor Idrættens Rejsebureau (IR)? Hvis man kun køber en flybillet

Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Hvorfor Idrættens Rejsebureau (IR)? Hvis man kun køber en flybillet Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Den danske lovgivning på området er baseret på forbrugerbeskyttelse og er principielt rettet mod ferierejser. Med den sidste udvikling betyder

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0332 afsagt den 28. august 2014 ****************************** KLAGER HPJ (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Krone Golf Tours, Filial af Golf Plaisir

Læs mere

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser Vilkår og betingelser VIGTIG JURIDISK MEDDELELSE Indledning Denne juridiske meddelelse gælder for alt indhold på denne reservationsside. Læs disse vilkår og betingelser for brug ( Brugervilkår ) grundigt

Læs mere

Almindelige indkøbsbetingelser

Almindelige indkøbsbetingelser Almindelige indkøbsbetingelser 1. Generelle bestemmelser Disse almindelige indkøbsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle indkøbsordrer afgivet af AH Industries A/S ( AH ), CVR-nr. 33 85 93 41, til

Læs mere

KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER

KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER 1. Generelt 1.1 Disse almindelige forretningsbetingelser for tjenester ( Betingelserne ) er gældende for alle tjenester, der leveres af KGH til Kunden,

Læs mere

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS 1. Generelt Disse abonnementsbetingelser gælder for datatjenesten "Internet via satellit" herefter kaldet tjenesten leveret af Astra / Eutelsat og distribueret

Læs mere

Generelle betingelser

Generelle betingelser Generelle betingelser For at vi kan yde den optimale service for vores kunder og gæster, har vi udarbejdet nogle generelle betingelser, som er gældende for alle typer af rejser, med mindre andet er oplyst

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2010/0098 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Phuket, Thailand. 7.4.-21.4.2010 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 8.198 kr. Forsinkelse på hjemrejsen

Læs mere

Hvilke betingelser skal tages i betragtning for denne garanti:

Hvilke betingelser skal tages i betragtning for denne garanti: Generelle vilkår og betingelser for lejer Du bedes venligst læse disse betingelser omhyggeligt igennem, hvor både dine og Club Villamars rettigheder og forpligtelser beskrives. Din betaling til Club Villamar

Læs mere

til gengæld for en forpligtelse til at udføre en automatisk månedlig ordre

til gengæld for en forpligtelse til at udføre en automatisk månedlig ordre GLOBALE itworks VILKÅR : kundeloyalitet Opdateret i April 2013 1. Loyal Kundens ordre vil blive underskrevet af dig som kunde først, og det virker! Global 5325 State Road 64 E Bradenton, FL 34208 USA (herefter

Læs mere

Grupperejse til London 12-19/04 2015, 8 dage/ 7 nætter 17 4390,00 74630,00 DKK Alexandra Hotel, tillæg enkeltværelse 2 1890,00 3780,00 DKK

Grupperejse til London 12-19/04 2015, 8 dage/ 7 nætter 17 4390,00 74630,00 DKK Alexandra Hotel, tillæg enkeltværelse 2 1890,00 3780,00 DKK Thisted Gymnasium og HF-Kursus Ringvej 32 7700 Thisted Att: Michael Søndergård Faktura / Depositum Dossier : 52385/3230 Kundenr. Dato : 0003692 : 29/08/2014 Salgskonsulent : Vibeke Arrangement Antal Stk.

Læs mere

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne.

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og leveringsbestemmelser for Compfitt A/S 1. Indledning. Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og

Læs mere

Rejsebetingelser. Generelle betingelser for pakkerejser igennem Poker-Tours. [Side 1] Poker rejse med Poker Tours - Rejsebetingelser

Rejsebetingelser. Generelle betingelser for pakkerejser igennem Poker-Tours. [Side 1] Poker rejse med Poker Tours - Rejsebetingelser [Side 1] Poker rejse med Poker Tours - Generelle betingelser for pakkerejser igennem Poker-Tours. Ved en pakkerejse forstås en kombination af mindst to af følgende elementer, såfremt de af Poker Tours

Læs mere

Vilkår Teller Go. Part of the Nets Group

Vilkår Teller Go. Part of the Nets Group Vilkår Teller Go Part of the Nets Group Teller Services Kundeservice... +45 44 89 24 80 CVR-nr... 35054642 Lautrupbjerg 10, PO 500 Hovednummer... +45 44 68 44 68 www.teller.com DK-2750 Ballerup Telefax...

Læs mere

Software udvikling & Web udvikling

Software udvikling & Web udvikling Software udvikling & Web udvikling Udarbejdet af: MS Elektronik & Data Rev. 1.1 2002 1. Systemets omfang 1.1 (i det efterfølgende "MSE") giver hermed brugeren en ikkeoverdragelig og ikke-eksklusiv brugsret

Læs mere

Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer af produkter og/eller

Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer af produkter og/eller Handelsbetingelser for OurInstaFeed.com Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer af produkter og/eller serviceydelser fra OurInstaFeed.com. Du ( Køber ) indgår en aftale

Læs mere

REJSEFORSIKRING. Forsinket fremmøde & Ændret afgangstid

REJSEFORSIKRING. Forsinket fremmøde & Ændret afgangstid REJSEFORSIKRING Forsinket fremmøde & Ændret afgangstid SÅDAN ER DU DÆKKET MED FORSINKET FREMMØDE & ÆNDRET AFGANGSTID Europæiske Rejseforsikring har en forsikring til dig, der gerne vil være dækket, hvis

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Medmindre der foreligger anden skriftlig aftale, leverer ICS A/S, (herefter kaldet ICS) leverancer på følgende vilkår uanset eventuelle modstående eller afvigende bestemmelser

Læs mere

Rickshaw International A/S / Rickshaw Tours & Travel (Scandinavia) VILKÅR OG BETINGELSER

Rickshaw International A/S / Rickshaw Tours & Travel (Scandinavia) VILKÅR OG BETINGELSER Rickshaw International A/S / Rickshaw Tours & Travel (Scandinavia) VILKÅR OG BETINGELSER En safari i Afrika er en enestående og unik oplevelse uanset alder. Det tilrådes at børn er ledsaget af voksne personer

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0068 afsagt den 21. november 2013 ****************************** KLAGER KDS (4 pers.) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV FDM Travel

Læs mere

Salg- og lejebetingelser

Salg- og lejebetingelser Salg- og lejebetingelser Dynateam 2014 Salgs- og lejebetingelser Gældende pr. 1. januar 2014 Fakturering Første gang vil du blive faktureret for løbende måned + 3 måneder. Herefter altid 3 måneder forud.

Læs mere

HERTZ: ALDERSGRÆNSE Forskellige aldersgrænser gælder ved udlejningen. Der kan blive opkrævet et såkaldt Young Driver Surcharge for førere under 25 år.

HERTZ: ALDERSGRÆNSE Forskellige aldersgrænser gælder ved udlejningen. Der kan blive opkrævet et såkaldt Young Driver Surcharge for førere under 25 år. HERTZ: LEJEBETINGELSER Enhver udlejning, du foretager på grundlag af denne booking, sker på grundlag af de lejebetingelser, der gælder på det Hertz-kontor, hvor bilen afhentes. KØREKORT Alle førere (også

Læs mere

FLYPASSAGERERS RETTIGHEDER EU-KLAGEFORMULAR

FLYPASSAGERERS RETTIGHEDER EU-KLAGEFORMULAR FLYPASSAGERERS RETTIGHEDER EU-KLAGEFORMULAR FORMULAR TIL BRUG VED KLAGER OVER ET LUFTFARTSSELSKAB OG/ELLER ET NATIONALT HÅNDHÆVELSESORGAN Flypassagerers rettigheder i tilfælde af afvist ombordstigning,

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G Her kan du læse om de forretningsbetingelser, der gælder, når din virksomhed

Læs mere

Kunden er indforstået med, at indgåelse af handler med Risk Management Produkter kan være behæftet med risici for tab, omkostninger og gebyrer.

Kunden er indforstået med, at indgåelse af handler med Risk Management Produkter kan være behæftet med risici for tab, omkostninger og gebyrer. DLG s Generelle betingelser for Risk Management Produkter 1. Anendelse Nedenstående generelle betingelser for DLG a.m.b.a. ( DLG ) finder anvendelse for alle handler med produkterne Secure Max Opti, Performance

Læs mere

Anbefalinger for deltagelse i ferierejser m.v.

Anbefalinger for deltagelse i ferierejser m.v. Anbefalinger for deltagelse i ferierejser m.v. Nedenstående anbefaling er udarbejdet i overensstemmelse med Lov om pakkerejser, som gælder for rejser bestående af flytransport og indkvartering. Vejledningen

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

Eksempler på problemer, som forbrugeren kan støde på Skemaets punkt I (felt 1-34)

Eksempler på problemer, som forbrugeren kan støde på Skemaets punkt I (felt 1-34) VEJLEDNING VEDRØRENDE KATEGORIER AF PROBLEMER OG FORBRUGERKRAV Denne vejledning indeholder forklaringer til de forskellige kategorier af problemer og forbrugerkrav samt nogle praktiske eksempler, der kan

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0257 afsagt den 28. august 2014 ****************************** KLAGER RE (2 pers.) SALGSBUREAU ARRANGØR Top Tours ApS Top Tours ApS REJSEMÅL Bali, Indonesien

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER. f o r. Wolturnus A/S

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER. f o r. Wolturnus A/S 123-116064 MWI/JKJ 21.12.2007 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER f o r Wolturnus A/S Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Leveringsbetingelser...

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 268/05. afsagt den 12. december 2005 *********************************

K E N D E L S E. i sag nr. 268/05. afsagt den 12. december 2005 ********************************* 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 268/05 afsagt den 12. december 2005 ********************************* KLAGER G L (4 voksne og 1 barn ) Pottemagerporten 11 2650 Hvidovre SALGSBUREAU ARRANGØR

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Side 1 (Version 13.2014_290514)

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Side 1 (Version 13.2014_290514) Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Side 1 1. Generelt Med mindre andet skriftligt er aftalt, gælder disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser (herefter Betingelser) for leverancer fra 1264,

Læs mere

Generelle betingelser for pakkerejser.

Generelle betingelser for pakkerejser. Generelle betingelser for pakkerejser. Ved en pakkerejse forstås en kombination af mindst to af følgende elementer, såfremt de af Hellas Holidays udbydes samlet eller har været udbudt på forhånd og sælges

Læs mere

Kunden kan bevilges lån på mellem 500-6.000 kr. Samtlige tilgængelige lånebeløb, gebyrer og renter er opregnet i ydelsestabellen nedenfor.

Kunden kan bevilges lån på mellem 500-6.000 kr. Samtlige tilgængelige lånebeløb, gebyrer og renter er opregnet i ydelsestabellen nedenfor. Lånevilkår Ferratum Ferratum Denmark ApS (herefter Ferratum ) kan bevilge lån til en fysisk person (herefter Kunden ), som er mindst 23 år og myndig, er dansk statsborger med dansk CPR- nummer og folkeregisteradresse,

Læs mere

Vilkår for brug af moovel og moovel Brugernavn

Vilkår for brug af moovel og moovel Brugernavn Vilkår for brug af moovel og moovel Brugernavn moovel GmbH, Fasanenweg 15-17, 70771 Leinfelden-Echterdingen, Tyskland ("moovel GmbH") ejer og driver moovel mobilitetsplatformen ("moovel"), der kan tilgås

Læs mere

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast Udbud af brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold Kontraktudkast Center for Ejendomme og Intern Service Høje Taastrup Kommune Bygden 2 2630 Taastrup Dato. 16-03-2010 Dok nr. 257 0049 Journal

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2010/0318 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Alcudia, Mallorca. 18.9.-25.9.2010 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 6.986 kr. Utilfredsstillende rejsearrangement

Læs mere

Foto-kontrakt. Kunde(r) Fotograf. Begivenheds information. Side 1 af 5. Telefon: Telefon: E-mail: E-mail: Postnummer: By: Hjørring

Foto-kontrakt. Kunde(r) Fotograf. Begivenheds information. Side 1 af 5. Telefon: Telefon: E-mail: E-mail: Postnummer: By: Hjørring Kunde(r) Navn: E-mail: Navn: E-mail: Fotograf Navn: Morten Hedemann Karolinesvej 33 P E-mail: Hjemmeside: mortenhedemann.dk 9800 Hjørring 22 77 22 35 Begivenheds information Sted #1: Sted #2: Start/slut

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 4. december - 2014

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 4. december - 2014 Bilag 1 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER Udgave af 4. december - 2014 1. OPTIMON`s hemmeligholdelsespligt OPTIMON træffer alle rimelige og nødvendige foranstaltninger til hemmeligholdelse

Læs mere

Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014

Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014 1. Generelt Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014 1.1. Nærværende aftale er gældende for enhver aftale indgået med WEXO. Kunden accepterer ved aftalens indgåelse samtlige betingelser beskrevet i dette

Læs mere

Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg

Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg Salgs- og leveringsbetingelser Disse salgs- og leveringsbetingelser, inklusiv ordrebekræftelsen og andre eventuelle aftaledokumenter

Læs mere

Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017

Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017 Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017 Rejseinformation for tillægsrejse. Rejse for Astronomisk Selskab www.astronomisk.dk og Amatør-Astronomisk Forening www.aaf.dk Rejse til USA fra

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2011/0104 afsagt den 26. september 2012 ****************************** KLAGER KKM (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Kuoni Scandinavia Danmark, filial af

Læs mere

Om at leje feriehus. booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298).

Om at leje feriehus. booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298). Om at leje feriehus booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298). Hjemmeside og system er lavet for, at gøre det nemmere for dig som gæst når du skal besøge Kerteminde.

Læs mere

Standard leveringsbetingelser

Standard leveringsbetingelser Standard leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra CompanYoung ApS (herefter CompanYoung), medmindre

Læs mere

Tilslutningsrejser indgår kun som en del af rejsen, såfremt de er solgt sammen med pakkerejsen eller flybilletten som en del af denne.

Tilslutningsrejser indgår kun som en del af rejsen, såfremt de er solgt sammen med pakkerejsen eller flybilletten som en del af denne. Almindelige bestemmelser for deltagelse i ferierejser m.v. Nedenstående bestemmelser er udarbejdet i overensstemmelse med "Lov om pakkerejser, som gælder for rejser bestående af flytransport og indkvartering.

Læs mere

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser Vilkår og betingelser Vilkår og betingelser for salg Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt. Når du sender dit elektroniske udstyr, accepterer du at være bundet af disse vilkår og betingelser.

Læs mere

Abonnementsvilkår for TDC Webtekst

Abonnementsvilkår for TDC Webtekst Abonnementsvilkår for TDC Webtekst Kort præsentation af abonnementsvilkårene Her kan du læse de vilkår, som gælder for din abonnementsaftale med TDC. Vilkårene er sammen med prislisten og den fremsendte

Læs mere

Vacasol International A/S

Vacasol International A/S Vacasol International A/S Generelle lejebestemmelser De generelle lejebestemmelser er gældende for samtlige ferieboliger formidlet gennem Vacasol International A/S (i det følgende kaldt Vacasol). Vacasols

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1. Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

Generelle vilkår for anvendelse af

Generelle vilkår for anvendelse af Generelle vilkår for anvendelse af 1 Definitioner Aftalen Ved Aftalen forstås den aftale, der indgås mellem Talura ApS og Virksomheden. Aftalen er underlagt bestemmelserne i nærværende Generelle Vilkår.

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 136/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Pattaya, Thailand, 20.1. 2.2.2004 PRIS: I alt kr. 12.798,- KLAGEN ANGÅR: KRAV: Utilfredsstillende

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER 323-182087 SLA/sla 16.03.2015 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 3 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser...

Læs mere

I Rejsegarantifondens afgørelse af 11. november 2010 hedder det:

I Rejsegarantifondens afgørelse af 11. november 2010 hedder det: ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Fax 33 30 76 00 Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 9. juni 2011 (J.nr. 2010-0023333)

Læs mere

Generelle vilkår for oprettelse i og anvendelse af

Generelle vilkår for oprettelse i og anvendelse af Generelle vilkår for oprettelse i og anvendelse af 1 Definitioner Aftalen Ved Aftalen forstås den aftale, der indgås mellem Talura ApS og Virksomheden. Aftalen er underlagt bestemmelserne i nærværende

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2011/0096 afsagt den 26. september 2012 ****************************** KLAGER HJ (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Strobel Travel ApS Strobel Travel ApS

Læs mere

1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser J. nr. 12-10198 1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser, version 1, af dato 18.06.2013. 1 Generelt Medmindre andet skriftlig er aftalt, gælder disse almindelige

Læs mere

Forslag. til. Lov om ændring af lov om en rejsegarantifond (Dækning af tab ved køb af visse transportydelser i tilfælde af rejseudbyderens konkurs)

Forslag. til. Lov om ændring af lov om en rejsegarantifond (Dækning af tab ved køb af visse transportydelser i tilfælde af rejseudbyderens konkurs) Forslag til Lov om ændring af lov om en rejsegarantifond (Dækning af tab ved køb af visse transportydelser i tilfælde af rejseudbyderens konkurs) I lov nr. 315 af 14. maj 1997 om en rejsegarantifond, jf.

Læs mere

Forsikringen dækker Forsikringen dækker udgifterne til udskiftning af låsen i forsikringstagerens bolig, hvis nøglerne er blevet stjålet.

Forsikringen dækker Forsikringen dækker udgifterne til udskiftning af låsen i forsikringstagerens bolig, hvis nøglerne er blevet stjålet. REGLER OM OMFANG LÅSESKIFTE LÅDK2011:1 Forsikringen dækker Forsikringen dækker udgifterne til udskiftning af låsen i forsikringstagerens bolig, hvis nøglerne er blevet stjålet. Forsikringssum Forsikringssummen

Læs mere

ELPASO BERN WEISS CHAMBERS. IKKE-omgåelse, manglende oplysning & arbejdsvilkårene aftale

ELPASO BERN WEISS CHAMBERS. IKKE-omgåelse, manglende oplysning & arbejdsvilkårene aftale ELPASO BERN WEISS CHAMBERS SKUESPIL BERN WEISS PÅ SAGEN, BARRISTER BERN WEISS, REF SAG FILEN / 998.23, Februar 26th, 2013. IKKE-omgåelse, manglende oplysning & arbejdsvilkårene aftale MENS undertegnede

Læs mere

Rejsebetingelser Almindelige betingelser for pakkerejser København, maj 2014

Rejsebetingelser Almindelige betingelser for pakkerejser København, maj 2014 Rejsebetingelser Almindelige betingelser for pakkerejser København, maj 2014 Betingelserne regulerer aftaleforholdet mellem Nortlander Skitours A/S (i det følgende rejsebureauet) og kunder (i det følgende

Læs mere

FORBRUGERPANELET APRIL 2011. Forbrugerpanelet om rejserettigheder

FORBRUGERPANELET APRIL 2011. Forbrugerpanelet om rejserettigheder Forbrugerpanelet om rejserettigheder Fire ud af fem respondenter (80%) har købt en privat udlandsrejse inden for de seneste tre år - flertallet inden for det seneste år og i mere end ni ud af ti (95%)

Læs mere

Refundering af billetpris på 5.800 kr. i anledning af forsinkelse og besværlig rejse. DSB har tilbudt 1.906 kr. i godtgørelse for forsinkelsen.

Refundering af billetpris på 5.800 kr. i anledning af forsinkelse og besværlig rejse. DSB har tilbudt 1.906 kr. i godtgørelse for forsinkelsen. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0006 Klageren: XX på egne vegne og på vegne 11 medrejsende. Indklagede: DSB Klagen vedrører: Refundering af billetpris på 5.800 kr. i

Læs mere

Afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikring P.TMS.DK-11/14 Afbestillingsforsikring Vigtige kontakter Annullering af police: Kundeservice: Krav: e-mail via webstedet på: www.billetnet.dk/help/kundeservice/kontakt.html eller ring til: +45 70 156 565

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0103 afsagt den 11. november 2014 ****************************** KLAGER CE (4 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Take Offer ApS Take Offer ApS REJSEMÅL

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

FOR KULTURREJSER EUROPA

FOR KULTURREJSER EUROPA GENERELLE BETINGELSER FOR KULTURREJSER EUROPA Alle rejsearrangementer er underlagt Lov om pakkerejser, der harmoniserer reglerne i Europa og yder en udstrakt forbrugerbeskyttelse. Ifølge lovgivningen skal

Læs mere

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge.

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge. J. nr. 670-37406 CLJ/TL Licensaftale Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem E-mail: Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge agro@lokalrevision.dk Tlf: 5657 9400 CPR/CVR. nr.:

Læs mere

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX)

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX) Kontraktudkast vedrørende levering af tandtekniske ydelser indgået mellem (XXXXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Sjællandsgade 40 2200 København N Bilagsfortegnelse Kontraktbilag

Læs mere

KØB AF RECYCLER SLAMSUGER

KØB AF RECYCLER SLAMSUGER KØB AF RECYCLER SLAMSUGER MELLEM OG AFLØB BALLERUP A/S [INDSÆT NAVN] /EBJ Horten Advokatpartnerselskab CVR 33775229 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 2 1. BAGGRUND... 4 2. DEFINITIONER... 4 3. KONTRAKTGRUNDLAG...

Læs mere

Bestillerrådgivningsaftale

Bestillerrådgivningsaftale Bestillerrådgivningsaftale København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Frue Kirkeplads 4 8000 Aarhus C Danmark Shanghai, rep. kontor 83 Loushanguan Road Suite 2635, 26/F Shanghai, Kina

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR PAKKEREJSER hos Holstebro RejseCenter K/S Gældende for rejser købt fra 5. juli 2015

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR PAKKEREJSER hos Holstebro RejseCenter K/S Gældende for rejser købt fra 5. juli 2015 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR PAKKEREJSER hos Holstebro RejseCenter K/S Gældende for rejser købt fra 5. juli 2015 Venligst læs disse betingelser nøje, da de udgør en del af aftalegrundlaget for rejsen. OBS

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2010/0011 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Dubai. 30.10.-7.11.09 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 8.236 kr. Afvist i Kastrup lufthavn pga.

Læs mere

Generelle lejebetingelser vedrørende leje af sommerhus Lersøbej 15, DK 3700 Rønne

Generelle lejebetingelser vedrørende leje af sommerhus Lersøbej 15, DK 3700 Rønne Generelle lejebetingelser vedrørende leje af sommerhus Lersøbej 15, DK 3700 Rønne 1. Indgåelse af lejeaftalen 1.1. Kundens (lejerens) leje af feriehuset Lersøvej 15, 3700 Rønne sker ved afgivelse af en

Læs mere