Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt"

Transkript

1 Bookingsvilkår Lowcostholidays Limited ("Lowcostholidays") er et selskab registreret i England og Wales med virksomhedsnummer med handelsadresse i Sussex House, London Road, East Grinstead, West Sussex 1HH RH19 og hjemsted East House, 109 South Worple Way, London, SW14 8TN. "Du" og "din" i disse bookingbetingelser refererer til alle personer, hvis navne står på bookingbekræftelsen (herunder alle, der erstattes eller tilføjes på et senere tidspunkt). "Vi", "os" og "vores" refererer til Lowcostholidays Limited. 1. Din kontrakt 1.1. Med Lowcostholidays har du mulighed for at booke en rejsegarantifondbeskyttet ferie eller separate dele; eksempelvis vælge at bestille flybilletter eller indkvartering. Vilkårene i disse betingelser kan variere afhængigt af kombinationen af produkter og tjenesteydelser, som bookes. Vi har sammenfattet de forskellige muligheder for dig nedenfor. 1.2 Individuelle rejsekomponenter Denne funktion giver dig mulighed for at vælge og samle de individuelle rejsekomponenter, vores tredjepartsleverandører tilbyder dig. Du kan tilføje eller fjerne rejsekomponenter og du debiteres kun for, hvad du reserverer. For eksempel kan du købe flybilletter, hotelophold og transfers som separate produkter eller som dele af din rejse. Dette vil føre til forskellige former for juridiske aftaler mellem dig og den involverede tredjepartsleverandør, afhængigt af dit valg. Din bestilling kan i visse tilfælde miste rejsegarantibeskyttelse. Indtil en komponent er blevet bekræftet af udbyderen, er ingen aftale indgået. 1.3 Kun charter Med dette produkt kan du vælge fra en bred vifte af charterfly til forskellige destinationer rundt om i verden. Når du reserverer gennem os, fungerer vi som agent for leverandøren af charterfly (som indeholder rejsegarantibeskyttelse). Den resulterende juridiske aftale vil gælde mellem dig og leverandøren. Se 5 nedenfor for mere information om din pengemæssige beskyttelse. 1.4 Lavprisflyselskaber Med dette produkt kan du foretage en reservation med et lavprisflyselskab. Når du bestiller din rejse gennem os, vil vi fungere som din agent og foretage reservationen på dine vegne. Den resulterende juridiske aftale vil gælde mellem dig og leverandøren. Bemærk, at når du bestiller direkte fra leverandøren er din booking normalt ikke beskyttet af rejsegaranti. Se punkt 5 nedenfor for mere information om din pengemæssige beskyttelse.

2 1.5 Rejsegarantibeskyttede rejser Dette produkt giver dig mulighed for at kombinere hotel og fly til en samlet pris. Hvis du vælger denne mulighed, vil den juridiske aftale gælde mellem os og dig. Den valgte rejseydelsen, vil blive beskyttet i overensstemmelse med alle regler om rejsegaranti. Se punkt 5 nedenfor for mere information om din pengemæssige beskyttelse. 1.6 Bemærk, at nogle af bestemmelserne nedenfor gælder for alle fire muligheder beskrevet ovenfor. Nogle klausuler, der beskæftiger sig med emner som økonomisk beskyttelse og administrative gebyrer kan variere i overensstemmelse med de produkter, du har bestilt. Vi har forsøgt at designe disse reservationsbetingelser så brugervenligt som muligt. 2. At foretage en reservation 2.1 Den person som foretager reservationen skal være mindst 18 år gammel. Vi og vor leverandører forbeholder os ret til at annullere din rejse, hvis du ikke er berettiget til at foretage reservation. Når du foretager en reservation, garanterer du, at du er berettiget til at acceptere vilkårene i disse reservationsbetingelser for alle involverede i reservationen. Du er også ansvarlig for at foretage alle betalinger til os, enten som hovedmand eller som agent for eksterne tredjepartsleverandører. 2.2 Du kan bestille på følgende måde: Besøg og opret din personlige konto og foretag din reservation. OBS! Det er vigtigt at kontrollere de data, du indtaster, og rette eventuelle fejl, før du fuldfører din reservation Ring til os på og tal med vores bookinghold mellem 9:00 til 20:00 mandag til fredag. 2.3 Vi forbeholder os ret til at afvise din bestilling efter eget skøn. 2.4 Først ved modtagelsen af din betaling, vil vi begynde at behandle din reservation. Hvis en af dig foretaget betaling af en eller anden grund ikke er godkendt, vil du blive sendt tilbage til den forrige side, og vi vil ikke være forpligtet til at levere eller behandle nogen bookinger. 2.5 En juridisk bindende aftale er skabt mellem dig og den pågældende tredjemand som udbyder rejseprodukter, du har booket, eller mellem dig og os (hvis du har reserveret en rejsegarantibeskyttet ferie af os) så snart vi har udstedt bekræftelse på fakturaen. 3. Rejsegarantifonden Vi har udstedt en rejsegaranti gennem Rejsegarantifonden. Rejsegaranti er en finansiel beskyttelse for rejsende, når en tur er aflyst eller afbrudt. Den rejsende kan derefter ansøge om refusion fra fonden.

3 For mere information: 4. Priser 4.1 Vi forbeholder os ret til at ændre priserne på alle rejseprodukter, som vises på webstedet. Du vil blive informeret om den nuværende pris, før din reservation er bekræftet. 4.2 Når du foretager din reservation, skal du betale et variabelt depositum pr. person. Beløbet vil blive meddelt dig på tidspunktet for booking. Fristen for, hvornår du skal betale den endelige sum er variabel og vil blive meddelt dig på tidspunktet for bookingen. 4.3 Ændringer i transportomkostninger, herunder brændstofpriser, skatter og afgifter for tjenester såsom lufthavnsgebyr og ændringer i valutakurser betyder, at den planlagte pris på din tur kan ændre sig, efter du har bestilt. 4.4 Det er vigtigt at bemærke, at alle bookinger, du foretager med tredjepartsleverandører (f.eks overførsler og flyvninger med lavprisflyselskaber) vil være omfattet af tredjepartsudbyderens vilkår og betingelser. Alle betalinger, du foretager for disse produkter, vil normalt blive betalt fuldt ud på tidspunktet for reservation og vil ikke blive tilbagebetalt. 5. Pengemæssig beskyttelse Individuelle rejsekomponenter 5.1 Tredjepartsudbydere har alle forskellige forhold om økonomisk sikkerhed for de beløb, du betaler. Det er vigtigt, at du omhyggeligt læser alle tredjepartsbookingvilkår før bookingen. Vor leverandørbeskyttelse dækker dig i tilfælde af, at en af vores leverandører undlader at opfylde et bestemt element i din reservation. Du vil modtage fuld kompensation for det specifikke element i de tilfælde, hvor vor leverandører ikke yder flyvninger, indkvartering eller transfer. Kun charterfly 5.2 Hvis du foretager en reservation som kun omfatter charterfly, får du økonomisk beskyttelse under leverandørens rejsegarantibeskyttelse. Lavprisflyselskaber 5.3 Bemærk, at du ikke vil være beskyttet af rejsegarantien, hvis du foretager en reservation på lavprisfly, hvor betalingen sker direkte til flyselskabet. Rejsegarantibeskyttede ture 5.4 Vores rejsegaranti inbefatter, at vi tilbyder dig sikkerhed for de penge, som du betaler for rejser som bestilles på websiden med rutefly Hvis du bestiller en rejse, der ikke kan betragtes som en rejsegarantibeskyttet rejse, gælder den finansielle beskyttelse nævnt ovenfor ikke, og vi vil råde dig til at granske din forsikringsdækning.

4 5.6 Når du køber en rejsegarantifondsbeskyttet rejseydelse hos os, får du en bekræftelse fra os, der bekræfter at din rejse er garantibeskyttet. I det usandsynlige tilfælde, at vi er under konkurs vil det blive sikret, at du og dine medpassagerer ikke strander i udlandet. Du kan også søge om refusion fra Rejsegarantifonden af alle forhåndsbookinger, der er foretaget hos os. For yderligere information besøg : 6. Hvis du foretager ændringer i din booking Hvis behov viser sig for at ændre dine rejsearrangementer på nogen måde, efter bookingbekræftelse er blevet sendt, vil vi forsøge at arrangere dette. Hver ændringsanmodning skal fremsættes skriftligt af den person, der har foretaget reservationen. Du vil blive bedt om at betale et gebyr på 350 kr. for hver afsluttet ændring og ekstraomkostninger, vi påføres som følge af ændringerne. Du skal være opmærksom på, at disse omkostninger kan øges, jo tættere på afrejsedato, de er pådraget. Bemærk: Visse rejsearrangementer er underlagt de relevante tredjepartsleverandørs bookingbetingelser og kan i nogle tilfælde ikke ændres. Eventuelle ændringer kan resultere i et administrativt gebyr på op til 100% af værdien af de rejseprodukter, der skal ændres. 7. Hvis du annullerer 7.1 Hvis du har booket en rejsegarantibeskyttet ferie kan du, eller andre der fremgår af bestillingen, annullere dine rejsearrangementer til enhver tid. Aflysninger skal meddeles os skriftligt via brev eller Idet vi påføres administrative omkostninger forbundet med annullering, er du nødsaget til at betale de gældende administrative gebyrer. 7.2 Hvis du har booket individuelle rejsekomponenter, charter- og/eller lavprisfly Hvis du har foretaget en reservation hos en tredjepartsleverandør, vil denne sandsynligvis anvende administrative gebyrer i forbindelse med aflysninger (i tillæg til de gebyrer, der er fastsat i stk. 8.3 nedenfor). Det er derfor meget vigtigt, at du læser tredjemands vilkår og betingelser, før du foretager din reservation. Hvis årsagen til din annullering er inden for rammerne af din rejseforsikring, kan du kræve disse gebyrer dækket. 8. Hvis vi ændrer eller annullerer din ferie 8.1 Hvis du har booket en rejsegarantibeskyttet ferie hos os, er det umiddelbart usandsynligt, at vi bliver nødt til at foretage nogen ændringer i dine rejseplaner. Nogle gange er vi måske nødt til at foretage ændringer, og vi forbeholder os ret til at gøre det. De fleste af disse ændringer vil være mindre, og vi vil informere dig så hurtigt som muligt. Vi forbeholder os også ret til i visse tilfælde at annullere din tur. For eksempel, hvis det minimum antal kunder, der kræves for et bestemt rejsearrangement ikke er nået, kan vi blive tvunget til at aflyse det. Vi vil ikke annullere din rejse,

5 når det er mindre end 8 uger til afrejse, undtagen i tilfælde af force majeure, eller hvis vi ikke har modtaget det fulde beløb fra dig. Hvis vi undlader at levere din bookede tur til dig, kan du enten få alle e penge tilbage eller acceptere et alternativt rejsearrangement af sammenlignelig standard, hvis det lykkes os at finde et sådant (vi refunderer enhver prisforskel, hvis alternativet er af mindre værdi). Hvis en annullering af din rejse er nødvendig, vil vi betale dig kompensation i overensstemmelse med bestemmelserne i dette afsnit. 8.2 I overensstemmelse med EU-forordning 2111/2005 er vi forpligtet til at informere dig om det faktiske luftfartsselskab, der håndterer dit fly / tilslutningsfly / transfer. Vi gør dette ved at angive de involverede virksomheder på din reservationsbekræftelse. Eventuelle ændringer fra flyselskabet, efter du har modtaget dine billetter, vil blive meddelt snarest muligt. En sådan ændring anses for at være en mindre ændring. Andre eksempler på mindre ændringer omfatter ændring af rundture på mindre end 12 timer, ændringer i flytype, ændring af inkvartering til en anden af samme standard, mv. 8.3 Hvis vi er tvunget til at foretage en større ændring af din bestilling, vil vi informere dig så hurtigt som muligt, hvis der er tid inden afrejse. Du vil have mulighed for at vælge enten at acceptere ændringen, acceptere et tilbud om alternativt rejsearrangement af sammenlignelig standard eller at annullere din bookede ferie og modtage en fuld refusion af alle e penge. I alle tilfælde, undtagen når større ændringer opstår som følge af force majeure, er kompensationen som følger: Periode før planmæssig afgang indenfor hvilken aflysning eller større ændring har fundet sted Over 70 dage Hvis vi laver en stor ændring i din tur: beløb, du vil modtage: Depositum (hvis du har betalt et dage 100, - (Udover dage 200, - (Udover 0-28 dage 400, - (Udover Hvis vi annullerer din rejse: beløb du vil modtage Depositum (hvis du har betalt et 100, - (Udover 200, - (Udover 400, - (Udover Hvis du annullerer din rejse: administrationsgebyr, du vil blive opkrævet: Depositum (hvis du har betalt et 400, - (i tillæg til enhvert betalt 1000, - (i tillæg til enhvert betalt Fulde værdi af booking 8.4 Hvis du eller en tredjepartsleverandør annullerer eller ændrer individuelle rejsekomponenter, charter, og / eller lavprisfly, der er reserveret via en tredjeparts-leverandør vil bookingbetingelserne

6 for tredjepartsudbyderen gælde. Fordi vi påføres administrative omkostninger ved rejseaflysning, vil du blive bedt om at betale os et gebyr på 350, - per booking. 9. Klage 9.1 Hvis du har booket en rejsegarantibeskyttet tur Hvis der opstår problemer på din ferie, skal du informere den relevante leverandør (f.eks. hotellet) omgående. Hvis din klage ikke kan løses lokalt, skal den følges op inden for 28 dage efter din hjemkomst ved at skrive til vores kundeservice adresse eller via post til Lowcostholidays.dk, c/o ideriget, Mejlgade 43a, 8000 Aarhus C. Glem ikke at vedlægge din bookingreference og al anden relevant information. Det er stærkt anbefalet, at du giver leverandøren direkte meddelelse om eventuelle klager hurtigst muligt, og udfylder en rapport på stedet. Hvis du ikke følger denne enkle procedure vil vi ikke være i stand til at undersøge og afhjælpe eventuelle klager, mens du er på stedet, og dette kan påvirke dine rettigheder i henhold til denne aftale. 9.2 Hvis du har bestilt individuelle rejsekomponenter, charter- og/eller lavprisfly Idet din reservation er en aftale mellem dig og tredjepart, vil denne have eget skøn med hensyn til hvordan man skal behandle din klage. Se bookingbetingelser for tredjepartsleverandøren for yderligere oplysninger. 10. Ansvar 10.1 Vi har pligt til at vælge leverandører med dygtighed og omhu. Vi har intet ansvar over for dig for den faktiske levering af bookede ture og rejsekomponenter, medmindre vi er hovedleverandør eller det er godtgjort, at vi ikke har opfyldt vores pligt i udvælgelsen af tredjepartsleverandører, og du og din rejse har lidt tab / skade som følge heraf Vi og vor associerede selskaber, funktionærer og ansatte, fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade, der måtte opstå mellem dig og en tredjepart (herunder eventuelle direkte eller indirekte skader eller tab af indkomst, overskud, data eller tab eller skade som følge af eller relateret til afbrydelse af forretning, tab af forventede besparelser, spildt ledelses-eller kontortid) i forbindelse med din booking, og i forbindelse med eventuelle rejseprodukter på vores hjemmeside Vi fraskriver os ethvert ansvar i forbindelse med rejseprodukter, du har bestilt gennem os, idet omfang tilladt ved lov Vort ansvar, undtagen i tilfælde, der involverer død, skade eller sygdom, kan ikke overstige det dobbelte af værdien af bestillingen. Vort ansvar vil også være begrænset i overensstemmelse med relevante internationale konventioner såsom Montreal-konventionen for rejser med fly, Athenkonventionen i forbindelse med rejser ad søvejen, Bernerkonventionen vedrørende jernbane og Paris-konventionen i forbindelse med udbud af indkvartering. Vi vil drage fordel af alle de bestemmelser om begrænsning af erstatning, der er indeholdt i disse eller lignende konventioner.

7 10.5 Ifølge EU-retten (forordning 261/2004) har du i nogle tilfælde ret til en tilbagebetaling og / eller kompensation fra dit flyselskab i tilfælde af boardingafvisning, aflysning eller forsinkelser. Nærmere oplysninger om disse rettigheder kan fås i lufthavnene i EU og vil også være tilgængelige fra flyselskaberne. Erstatning i sådanne tilfælde vil ikke automatisk give dig ret til refusion af alle dine ferieomkostninger. Hvis dit flyselskab ikke overholder disse regler, bør du klage til Air Transport Users Council, 11. Hurtig hjælp på stedet Hvis du har booket en rejsegarantibeskyttet ferie og rejseydelserne af forskellige årsager ikke er foretaget eller forkert udført, og du lider skade eller på anden måde lider et tab, vil vi tilbyde dig en så hurtig assistance som muligt, omstændighederne taget i betragtning. Vores nødopkaldsnummer kan findes på reservationsbekræftelsen. Hvis du har bestilt individuelle rejseelementer er det leverandørens ansvar at give dig hurtig assistance. Se den relevante leverandørs reservationsbetingelser for mere information. 12. Pas, visum og indvandring Ansvaret for at opfylde specifikke krav vedrørende pas og visa og andre krav til indvandring, er dit. Du skal bekræfte dette med de relevante ambassader og konsulater. Vi vil ikke påtage os noget ansvar, hvis du ikke kan gennemføre din rejse på grund af ikke-opfyldte krav til pas, visum og indvandring. 13. Udflugter Udflugter eller andre ture, som du bestiller og betaler for under din ferie, er ikke en del af din bookede rejse fra os. For enhver udflugt eller anden tur, du booker, er det juridiske ansvar hos arrangøren af udflugten og ikke hos os. Vi er ikke ansvarlige for udførelsen af den udflugt eller tur eller for noget, der sker under udførelsen. 14. Forsikring Vi opfatter rejseforsikring som en fundamental del af alle rejser, og råder dig på det kraftigste til tegning af passende rejseforsikring, der dækker dig for en bred vifte af elementer, herunder aflysninger, tab af bagage, ulykker og sundhedsmæssige problemer. Det er dit ansvar at sikre, at forsikring dækker og er tilstrækkelig til sikring af dine behov. Vi råder dig til at gennemlæse forsikringsvilkårene omhyggeligt, og til at medbringe disse på din ferie. 15. Reservationsbestemmelsers ugyldighed m.m. Hvis nogen bestemmelse eller del af en bestemmelse i disse reservationsbetingelser anses af domstol eller myndighed som værende ulovlig, ugyldig eller uden retskraft, vil denne bestemmelse eller delbestemmelse anses som ugyldig, mens resten af reservationsbetingelserne gælder, som om den ramte bestemmelse eller delbestemmelsen aldrig havde eksisteret, eller var aftalt.

8 16. Overdragelse Du må ikke overdrage nogen af dine rettigheder eller forpligtelser i henhold til disse vilkår og betingelser uden vores forudgående skriftlige samtykke. Vi kan overdrage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til disse administrative vilkår og betingelser uden dit skriftlige samtykke. 17. Fortrolighedspolitik Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv og sikkerhed. Alle personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig, vil blive behandlet i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik. Vi kan give dig en kopi af vores fortrolighedspolitik enten efter anmodning eller via vores hjemmeside. 18. Omstændigheder udenfor vores kontrol Vi er ikke ansvarlige eller erstatningspligtige for fejl eller forsinkelser som følge af begivenheder udenfor vores kontrol ("force majeure"), herunder, men ikke begrænset til, følgende: a) force majeure, oversvømmelse, jordskælv, laviner eller andre naturkatastrofer; b) epidemi eller pandemi; c) krig, trusler om krig, brud på diplomatiske forbindelser, eller andre lignende begivenheder; d) terrorangreb, borgerkrig, borgerlige uroligheder eller optøjer; e) brand eller eksplosion; f) ekstreme vejrforhold; g) arbejdskonflikt, herunder, men ikke begrænset til, strejker og faglige aktioner; h) uundgåelige tekniske problemer med transporter; i) manglende opfyldelse af tredjepartsleverandører eller underleverandører, eller j) kollaps af bygningskonstruktioner eller køretøjer. 19. Gældende lov og retskreds 19.1 Disse bookningsvilkår og enhver tvist eller krav, der udspringer af eller i forbindelse med dem (herunder alle ikke-betingede tvister eller krav) skal reguleres af og fortolkes i overensstemmelse med dansk ret I overensstemmelse med afsnit 3 er enhver uenighed eller krav, der udspringer af eller i forbindelse med disse vilkår og betingelser (herunder ikke-betingede tvister eller krav) er underlagt dansk lov.

27 Ekspeditionsafgift - inkl konkursforsikring Inklusiv flykonkursforsikring til 20 kr., som er valgfri for flight only kunder.

27 Ekspeditionsafgift - inkl konkursforsikring Inklusiv flykonkursforsikring til 20 kr., som er valgfri for flight only kunder. Faktura - 308051 Mr Rasmus Velling... Rejseagent: Thomas Smidt-Kjærby Telefon: + 45 86 18 24 88 E-mail: thkc@jysk-rejsebureau.dk Dato: 19 jun 2012 Afrejsedato: 05 okt 2012 Faktura total: 360.750,00 kr.

Læs mere

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer.

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer. Vær opmærksom på at du bestiller direkte hos rentalcars.com og ikke hos Flybillet.dk rentalcars.com har fysisk kontor i St George House, 56 Peter Street, Manchester M2 3NQ, England og vores virksomhedsnummer

Læs mere

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer.

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer. Vær opmærksom på at du bestiller direkte hos rentalcars.com og ikke hos Budjet.dk rentalcars.com har fysisk kontor i St George House, 56 Peter Street, Manchester M2 3NQ, England og vores virksomhedsnummer

Læs mere

AFTALEVILKÅR FOR BRUG AF TESTR.NU

AFTALEVILKÅR FOR BRUG AF TESTR.NU AFTALEVILKÅR FOR BRUG AF TESTR.NU Testr er en internetbaseret tjeneste ( Tjenesten ), hvor du kan købe abonnement, så du via Tjenesten kan få adgang til at ansøge om at deltage i tests af forskellige typer

Læs mere

Afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikring P.TMS.DK-11/14 Afbestillingsforsikring Vigtige kontakter Annullering af police: Kundeservice: Krav: e-mail via webstedet på: www.billetnet.dk/help/kundeservice/kontakt.html eller ring til: +45 70 156 565

Læs mere

Udløbet af Downloads. En hentet version af eschool udløber samtidig med, at et abonnement for eschool udløber.

Udløbet af Downloads. En hentet version af eschool udløber samtidig med, at et abonnement for eschool udløber. Betingelser for brug af eschool Brug af eschool service og dit abonnement til vores eschool er underlagt følgende vilkår og betingelser. Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt. 1. Aftalen.

Læs mere

TransSoft A/S Skelagervej 375L 9000 Aalborg Tlf. 98 11 35 66 info@transsoft.dk www.transsoft.dk

TransSoft A/S Skelagervej 375L 9000 Aalborg Tlf. 98 11 35 66 info@transsoft.dk www.transsoft.dk Hosting betingelser for Side 1 af 5 TransSoft A/S Skelagervej 375L 9000 Aalborg Cvr.nr. 17203584 Herefter omtalt som TransSoft Formål: Aftalen har til formål at sikre et afbalanceret aftaleforhold mellem

Læs mere

REGLER FOR VISA/DANKORT

REGLER FOR VISA/DANKORT REGLER FOR VISA/DANKORT Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København I det følgende kan du læse de regler, der gælder for Visa/Dankort. 1 Regler for Visa/Dankort Disse brugerregler gælder for anvendelse

Læs mere

(Lovgivningsmæssige retsakter) FORORDNINGER

(Lovgivningsmæssige retsakter) FORORDNINGER 28.2.2011 Den Europæiske Unions Tidende L 55/1 I (Lovgivningsmæssige retsakter) FORORDNINGER EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING (EU) Nr. 181/2011 af 16. februar 2011 om buspassagerers rettigheder

Læs mere

Autoriseret agent. Bagage. bagage. Bagagekupon. Billet. Bagagekvittering. også hvor. Flyselskabet. truffet.

Autoriseret agent. Bagage. bagage. Bagagekupon. Billet. Bagagekvittering. også hvor. Flyselskabet. truffet. GENERELLE VILKÅR FOR BEFORDR RING PÅ FLYVNINGER OPERERET AF DANISH AIR TRANSPORT A/S Artikel 1. Definitioner Autoriseret agent En agent, som er godkendt af flyselskabet til at sælge billetter til passagerer

Læs mere

6692-1 Juni 2014. Vilkår for Årsrejseforsikring

6692-1 Juni 2014. Vilkår for Årsrejseforsikring 6692-1 Juni 2014 Vilkår for Årsrejseforsikring Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Årsrejseforsikring 6692-1 Juni 2014 2 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens

Læs mere

Net-tjek. Net-tjek omfatter ikke reglerne for salg af finansielle tjenesteydelser så som aftaler om forsikring, lån, pension, værdipapirer mv.

Net-tjek. Net-tjek omfatter ikke reglerne for salg af finansielle tjenesteydelser så som aftaler om forsikring, lån, pension, værdipapirer mv. Net-tjek Introduktion Net-tjek er en guide, som henvender sig til dig, der vil oprette din egen web-butik med salg af varer og tjenesteydelser, og til dig, der allerede har en web-butik, men vil tjekke,

Læs mere

I. VÆR OPMÆRKSOM PÅ SIDE 2 HVAD GØR JEG, HVIS NÅR DU FÅR BRUG FOR DIN REJSEFORSIKRING SIDE 2

I. VÆR OPMÆRKSOM PÅ SIDE 2 HVAD GØR JEG, HVIS NÅR DU FÅR BRUG FOR DIN REJSEFORSIKRING SIDE 2 ÅRSREJSEFORSIKRING HELE VERDEN BETINGELSER NR. 825 TILLÆG TIL INDBOFORSIKRING KÆRE GOUDA-KUNDE Betingelser består af to dele. Først en vejledning i, hvad du skal gøre, hvis du får brug for din rejseforsikring.

Læs mere

Afbestillingsforsikring. Vigtige kontaktoplysninger

Afbestillingsforsikring. Vigtige kontaktoplysninger Afbestillingsforsikring Dækningen er for kunder, som bestiller gennem MrJet.dk Vigtige kontaktoplysninger Kundeservice: support@falcktravelcare.dk Alle krav, +45 70 220 470 Indhold Dækningsoversigt 2 Vigtige

Læs mere

Rejseforsikring. Tilknyttet Spar Nord MasterCard og MasterCard Debit Trip, Travel & Travel+ tættere på. PERSONFORSIKRINGER Vilkår nr.

Rejseforsikring. Tilknyttet Spar Nord MasterCard og MasterCard Debit Trip, Travel & Travel+ tættere på. PERSONFORSIKRINGER Vilkår nr. tættere på Rejseforsikring Tilknyttet Spar Nord MasterCard og MasterCard Debit Trip, Travel & Travel+ PERSONFORSIKRINGER Vilkår nr. 69-12A-MC Almindelige vilkår gældende i tilknytning til lov om forsikringsaftaler

Læs mere

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS 1. Generelt Disse abonnementsbetingelser gælder for datatjenesten "Internet via satellit" herefter kaldet tjenesten leveret af Astra / Eutelsat og distribueret

Læs mere

SIGNAFON ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF MOBILT BREDBÅND - FLATRATE 1 Generelt Nærværende abonnementsvilkår finder anvendelse på aftalen

SIGNAFON ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF MOBILT BREDBÅND - FLATRATE 1 Generelt Nærværende abonnementsvilkår finder anvendelse på aftalen SIGNAFON ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF MOBILT BREDBÅND - FLATRATE 1 Generelt Nærværende abonnementsvilkår finder anvendelse på aftalen mellem den ene side Kunden og på den anden side udbyderen

Læs mere

BRUGERREGLER FOR SPAR NORD BANKS MASTERCARD DEBIT PROGRAM

BRUGERREGLER FOR SPAR NORD BANKS MASTERCARD DEBIT PROGRAM BRUGERREGLER FOR SPAR NORD BANKS MASTERCARD DEBIT PROGRAM brugerregler_mastercarddebit_10.13.indd - Spar Nord Bank A/S - CVR-nr. 13 73 75 84 side 1 af 8 Definitioner Korttyper Privatkort MasterCard Debit,

Læs mere

ALMINDELIGE KONTOBETINGELSER FOR PRIVATE AFTALER OM

ALMINDELIGE KONTOBETINGELSER FOR PRIVATE AFTALER OM ALMINDELIGE KONTOBETINGELSER FOR PRIVATE AFTALER OM Side 1 (10) KONTOKREDIT SAMT PRIVATLÅN ( RBAV04 DANMARK ) Gyldig fra 01.04.2014 Information om Resurs Bank Resurs Bank Aktiebolag (publ) (herefter RB

Læs mere

Vilkår for Rejseforsikring

Vilkår for Rejseforsikring DF20110-2 December 2013 Vilkår for Rejseforsikring En forsikring for den enkelte rejse Danske Forsikring A/S Vilkår for Rejseforsikring - En forsikring for den enkelte rejse DF20110-2 Dcember 2013 2 Fortrydelsesret

Læs mere

Generelle vilkår og betingelser. TomTom International B.V. De Ruyterkade 154, 1011 AC Amsterdam, Holland, og datterselskaber (under ét kaldet TomTom )

Generelle vilkår og betingelser. TomTom International B.V. De Ruyterkade 154, 1011 AC Amsterdam, Holland, og datterselskaber (under ét kaldet TomTom ) Danmark Generelle vilkår og betingelser TomTom International B.V. De Ruyterkade 154, 1011 AC Amsterdam, Holland, og datterselskaber (under ét kaldet TomTom ) Indhold 1 Omfang... 3 2 Bestilling direkte

Læs mere

Abonnementsbetingelser for slutkunder

Abonnementsbetingelser for slutkunder Abonnementsbetingelser for slutkunder 1.... Generelt... 1 2.... Elektronisk kommunikation... 1 3.... Aftale med ComX og fortrydelsesret... 1 4.... Tjenester... 2 5.... Betalingsforhold... 3 6.... Kreditmaksimum

Læs mere

Almindelige indkøbsbetingelser

Almindelige indkøbsbetingelser Almindelige indkøbsbetingelser 1. Generelle bestemmelser Disse almindelige indkøbsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle indkøbsordrer afgivet af AH Industries A/S ( AH ), CVR-nr. 33 85 93 41, til

Læs mere

Disse betingelser, sammen med din forsikringspolice udgør din forsikringsdækning.

Disse betingelser, sammen med din forsikringspolice udgør din forsikringsdækning. Dækning ved hændeligt uheld eller dækning ved hændeligt uheld og tyveri Betingelser for dækning Disse betingelser, sammen med din forsikringspolice udgør din forsikringsdækning. Dette er en forsikringskontrakt

Læs mere

Forsikringsbetingelser for SAFE Lånesikring for kunder hos Santander Consumer Bank

Forsikringsbetingelser for SAFE Lånesikring for kunder hos Santander Consumer Bank 27.05.2015 SC2b-1 Forsikringsbetingelser for SAFE Lånesikring for kunder hos Santander Consumer Bank Du sidder nu med forsikringsbetingelserne til din SAFE, som er en frivillig forsikring tilknyttet dit

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 20. februar 2015 Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der

Læs mere

Hvordan Flex Funding fungerer Hvordan du bliver kunde i Flex Funding Hvordan du kan anvende Flex Fundings markedsplads for lån (online låneauktion).

Hvordan Flex Funding fungerer Hvordan du bliver kunde i Flex Funding Hvordan du kan anvende Flex Fundings markedsplads for lån (online låneauktion). VILKÅR FOR ADGANG OG BRUG AF FLEX FUNDINGS MARKEDSPLADS FOR LÅN Disse Vilkår regulerer Hvordan Flex Funding fungerer Hvordan du bliver kunde i Flex Funding Hvordan du kan anvende Flex Fundings markedsplads

Læs mere

I - VÆR OPMÆRKSOM PÅ REJSEFORSIKRING

I - VÆR OPMÆRKSOM PÅ REJSEFORSIKRING REJSEFORSIKRING BETINGELSER NR. 814 KÆRE GOUDA-KUNDE Dette hæfte består af to dele. Først en vejledning i, hvad du skal gøre, hvis du får brug for din rejseforsikring. Derefter de betingelser, der gælder

Læs mere

Abonnementsvilkår for private kunder

Abonnementsvilkår for private kunder 31. august 2010 Abonnementsvilkår for private kunder Denne Abonnementsaftale fastsætter vilkårene for Abonnentens løbende køb af en eller flere Tjenester fra Waoo!, der leveres af Fibernetselskabet via

Læs mere

Abonnementsvilkår for privatkunder. Indhold

Abonnementsvilkår for privatkunder. Indhold Abonnementsvilkår for privatkunder Indhold Disse abonnementsvilkår indgår som en del af den samlede abonnementsaftale, der er indgået mellem dig og dit lokale fibernetselskab. Heri fastsættes de vilkår,

Læs mere