Generelle betingelser og rejseinformation

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generelle betingelser og rejseinformation"

Transkript

1 Generelle betingelser og rejseinformation KARIBIA TRAVELS er opsat på, at vores kunder får en så god rejseoplevelse som muligt. Vi beder derfor alle vores kunder, om at læse vores rejsevilkår igennem i god tid inden afrejsen. På den måde undgås misforståelser. Disse betingelser og rejseinformation gælder for alle rejser, hvadenten de er accepteret over telefon eller på . Pakkerejser generelt I loven om pakkerejser, defineres en pakkerejse som en kombination af mindst to af følgende elementer: Transport Indkvartering Og/eller en anden turistmæssig ydelse, der ikke er direkte knyttet til transport eller indkvartering, men som udgør en væsentlig del af pakkerejsen. Ydermere skal rejsen være solgt eller markedsført til en samlet pris og have en varighed på mindst 24 timer eller inkludere en overnatning. Køb af enkeltydelser Hvis du kun har købt en flybillet, et hotelophold, en oplevelsestur eller bestilt billeje, er du ikke dækket af loven om pakkrejser. I dette tilfælde optræder KARIBIA TRAVELS alene som agent for det i tilbuddet anførte flyselskab, hotellet m.v. Det er derfor alene dette eller disse selskaber, som har det overordnede ansvar. Bestilling og pris a) Bestilling Rejsetilbuddet, som er fremsendt af KARIBIA TRAVELS, gælder kun, hvis bestillingen af rejsen sker inden for den angivne frist, som findes i tilbuddet, samt hvis flybilletterne er forhåndsreserveret. Bestilling kan kun foretages direkte hos KARIBIA TRAVELS. Bestillingen er bindende, når du har accepteret et rejsetilbud. Denne accept skal ske på e- mail eller telefon. b) Pris Priserne i tilbuddet kan kun garanteres ved rettidig betaling. Den totale pris for rejsen inkluderer skatter og afgifter knyttet til de accepterede flybilletter, hoteller og eventuel billeje. Medmindre andet er specificeret i tilbuddet er morgenmad, parkering, anden transport, resort fee, lufthavns- eller andre turistmæssige skatter, eventuelle opgraderinger m.v. ikke en del af totalprisen. KARIBIA TRAVELS er ikke ansvarlig for at dække sådanne udgifter.

2 c) Lufthavns- eller andre turistmæssige skatter og gebyrer I visse lufthavne skal der ved afrejse betales lufthavns- eller andre turistmæssige skatter og gebyrer. Dette er som oftest i lokal valuta. Disse skatter og gebyrer er ikke en del af prisen ved accepteret rejse hos KARIBIA TRAVELS. Vi oplyser gerne om de skatter, som vi har kendskab til. Prisforhøjelser Da flyskatter kan være ændret efter tilbuddets fremsættelse, tager vi forbehold for prisforhøjelser som følge heraf. Tilmeldingsblanket Ved bestilling, og i enkelte tilfælde før bestilling, udfyldes en tilmeldingsblanket for alle rejsedeltagere på den aktuelle rejse. Tilmeldingsblanketten skal som minimum udfyldes med det fulde navn, som det fremgår af dit pas, samt fødselsdato. Alle navne og fødselsdatoer skal være udfyldt fuldstændigt korrekt. Kundens forpligtelser ved bestilling Du er selv forpligtet til at tjekke, at det fulde navn, som det fremgår af passet, er korrekt, og at alle tider/datoer på rejsedokumenterne er i overensstemmelse med det accepterede rejsetilbud. Hvis du finder forkerte oplysninger m.v. skal du kontakte KARIBIA TRAVELS straks. Forkerte oplysninger kan medføre, at du bliver nægtet adgang på fly, hoteller eller hos andre operatører. Ved bekræftelse af bestillingen godkender du, at informationen er korrekt, og hvis du opdager fejl i bestillingen efter at den er bekræftet, er du selv ansvarlig for eventuelle tab, dette måtte medføre. Betalingsbetingelser Hvis ikke andet er aftalt gælder følgende ved bestilling, ved mere end 60 dage til påbegyndt afrejsedato Kunden indbetaler normalt et depositum på minumum 50% af totalsummen. Depositum skal dog som minimum dække omkostningerne for flybilletter og evt. krydstogt for samtlige rejsende. Depositum skal betales ved bestilling af rejsen. Den ansvarlige for bestilling og, indbetaling er den person, som står i adressefeltet på bestillingsbekræftelse og billet. Restbeløbet skal være KARIBIA TRAVELS i hænde senest 60 dage før afrejsedato. Hvis rejsens varighed eller andre særlige omstændigheder betinger det, kan restbeløbet kræves indbetalt tidligere. Hvis ikke andet er aftalt, gælder følgende ved bestilling mindre end 60 dage til påbegyndt afrejsedato Ved bestilling af en rejse, hvor afrejsedato er mindre end 60 dage frem i tiden, skal totalsummen for rejsen betales ved accept af rejsen. KARIBIA TRAVELS har ret til at annullere købet ved væsentlig misligholdelse fra den rejsendes side, herunder ved eksempelvis forsinket betaling.

3 Rejsedokumenter Samlet rejsedokument Når KARIBIA TRAVELS bekræfter, at depositum er betalt, og KARIBIA TRAVELS har modtaget alle vouchers og elektroniske flybilletter fra underleverandørerne, vil et samlet rejsedokument med bookingreference blive fremsendt elektronisk senest 10 dage inden afrejse. Efter at have modtaget rejsedokumentet er kunden forpligtet til straks at kontrollere at oplysningerne heri er korrekte. Det er specielt vigtigt, at flybilletterne kontrolleres grundigt. For- og efternavn på dine rejsedokumenter skal stå nøjagtigt som i dit pas. Rute, flynummer, rejsedage og tidspunkter skal være korrekte, og er ene og alene dit ansvar. Såfremt der er forskel på oplysningerne i rejsedokumenterne og det accepterede rejsetilbud, skal KARIBIA TRAVELS straks kontaktes, så fejl kan rettes. Ukorrekte oplysninger kan medføre afvisning ved check-in i lufthavnen, afvisning af hotelvouchers samt hos andre operatører. Du bærer selv ansvaret for de følger og eventuelle omkostninger, som de ukorrekte oplysninger kan medføre. Elektroniske billetter Samtlige flyselskaber tilbyder kun elektroniske billetter. Det betyder, at du rejser uden fysiske billetter, men bruger pas samt e-tickets som dokumentation på rejsen. Du er selv ansvarlig for, at navnet på de elektroniske billetter stemmer overens med navnet i dit pas. Sammensatte flybilletter Har du købt en flybillet som er sammensat af to eller flere individuelle flyselskaber med hver sit billetnummer, betragtes disse som uafhængige af hinanden. Det vil sige, at hvis du ved flyskift fra et selskab til et andet kommer ud for forsinkelser eller på anden måde mister din flyforbindelse, er det hverken KARIBIA TRAVELS eller det pågældende flyselskab som påtager sig ansvaret for ekstra omkostninger for nye billetter, overnatninger m.v. Visum, vacciner og sundhedsmæssige forbehold Kundens forpligtelser Alle vores kunder og rejsende er selv ansvarlige for forbehold tilknyttet gyldigt pas, visum, indrejsetilladelse til USA (godkendt ESTA ansøgning), sundhedsmæssige forhold, vaccinationer m.v., som må opfyldes, for at rejsen kan gennemføres. Hvis ikke en rejse kan gennemføres på grund af sådanne forhold, har kunden ikke ret til tilbagebetaling, refusion eller erstatning for uudnyttede ydelser. KARIBIA TRAVELS har i sådanne situationer ret til at opkræve betaling for den totale sum vedrørende rejsen. Dette gælder også for ydelser, som er bestilt, hvis kunden udebliver fra en rejse eller på anden vis måtte undlade at benytte sig af tjenester, som er inkluderet i rejsens pris.

4 Ændringer a) Kundens ret til ændringer En ændring af en allerede bekræftet rejse vil medføre et gebyr på 400 kr. pr. person, medmindre andet er angivet, dersom den ønskede ændring er mulig at gennemføre. Hvis kundens ønskede ændring resulterer i, at KARIBIA TRAVELS skal hæfte overfor tredjepart, skal kunden dække KARIBIA TRAVELS' omkostninger hertil. KARIBIA TRAVELS har ikke ret til at ændre flybilletter hos flyselskaberne, og flybilletter kan derfor ikke ændres. Dette gælder for samtlige flybilletter bestilt gennem KARIBIA TRAVELS, både som enkeltydelser og som del af en pakkerejse. Vær opmærksom på, at en tur/retur billet ofte anses som en sammenhængende rejse. Flyselskabet vil derfor kunne annullere din billet, hvis du ikke møder op til afrejsen, så du ikke kan benytte dig af hjemrejsen. Dette gælder også, hvis du har en billet med flere stop inkluderet, som er udstedt på ét flynummer. Møder du ikke op til en af flyafgangene, risikerer du, at de resterende flyafgange bliver annulleret, fordi flyselskabet antager, at du ikke skal rejse videre. b) Ændringer foretaget af flyselskaberne Flyselskaberne har ret til at foretage tidsmæssige ændringer. Det gælder også, efter at billetterne er udstedt. I sådanne tilfælde er flyselskaberne ansvarlige for at fremkomme med alternative ruter. KARIBIA TRAVELS er ikke ansvarlige for sådanne ændringer, men er forpligtet til at informere dig om disse før afrejse og vil, så langt det kan lade sig gøre, assistere dig med at finde frem til en acceptabel rejserute. KARIBIA TRAVELS opererer kun som agent for flyselskaberne og er ikke ansvarlig for eventuelle omkostninger, som påføres den rejsende som følge af sådanne ændringer. Det samme gælder i tilfælde af, at flyselskabet annullerer eller ændrer bestillingen. Eventuelle ændringer, som flyselskaberne foretager, efter du er afrejst fra Danmark, vil du blive informeret om online, når du tjekker din rejserute. KARIBIA TRAVELS anbefaler alle rejsende at tjekke sin rejserute senest dagen før afrejse. c) KARIBIA TRAVELS' rettigheder og forpligtelser ved ændringer Ændres en pakkerejse eller andre ydelser købt gennem KARIBIA TRAVELS før rejsen er påbegyndt, vil KARIBIA TRAVELS så hurtigt som muligt give kunden besked om dette. Hvis KARIBIA TRAVELS ændrer en pakkerejse, uden kunden selv er helt eller delvist skyld heri, eller hvis kunden ikke ønsker at deltage i rejsen som følge af væsentlige ændringer foretaget af KARIBIA TRAVELS, har kunden ret til at annullere aftalen og få refunderet samtlige indbetalinger, som gælder den aktuelle rejse eller at kræve prisnedslag, hvis ændringerne giver grundlag herfor. Alternativt har den rejsende ret til at deltage i en anden pakkerejse, hvis KARIBIA TRAVELS kan tilbyde dette. Hvis den nye pakkerejse er dyrere end den oprindelige, skal den rejsende betale differencen. Er rejsen blevet billigere end den oprindelige, kan kunden kræve differencen tilbagebetalt.

5 Har den rejsende ikke påbegrebet sig af retten til annulering eller prisafslag inden 3 dage efter, at underretning om ændringerne er kommet frem, mister kunden retten til at annullere rejsen eller kræve prisnedslag. Hvis specielle omstændigheder fører til, at fristen ikke kan overholdes, forpligter den rejsende sig til at give besked så snart som muligt og inden for rimelig tidsramme. Eventuelle ændringer vil blive meddelt den rejsende på . Vi tager forbehold for trykfejl og eventuelle ændringer, som måtte opstå efter at rejsetilbuddet er accepteret. Afbestilling a) Kundens rettigheder og forpligtelser ved afbestilling Hvis kunden afbestiller en pakkerejse (dette gælder ikke flybilletter og eventuelle krydstogter), samt rejseydelser der kun indeholder billeje, hotelophold eller oplevelsesture arrangeret af KARIBIA TRAVELS, når der er mere end 60 dage til afrejsedatoen, mister kunden det indbetalte depositum, medmindre andet er skriftligt aftalt. Hvis kunden afbestiller en pakkerejse (dette gælder ikke flybilletter og eventuelle krydstogter), samt rejseydelser der kun indeholder billeje, hotelophold eller oplevelsesture arrangeret af KARIBIA TRAVELS, når der er mellem dage til afrejsedato, mister kunden 75% af det samlede totalbeløb for rejsen, medmindre andet er skriftligt aftalt. Hvis kunden afbestiller en pakkerejse (dette gælder ikke flybilletter og eventuelle krydstogter), samt rejseydelser der kun indeholder billeje, hotelophold eller oplevelsesture arrangeret af KARIBIA TRAVELS, når der er mindre end 30 dage til afrejsedatoen, mister kunden hele totalsummen, medmindre andet er skriftligt aftalt. KARIBIA TRAVELS har ingen afbestillingsret for fly- og krydstogtbilletter. Efter at have accepteret rejsetilbuddet fra KARIBIA TRAVELS, kan fly- og krydstogtbilletter derfor ikke afbestilles af kunden. Dette gælder både fly- og krydstogtbilletter, som er en del af en pakkerejse, og fly- og krydstogtbilletter, som er købt som enkeltydelser gennem KARIBIA TRAVELS. Hvis kundens bestilling omfatter flere rejsedeltagere, og den aftalte totalpris giver rabatter eller prisafslag knyttet op på deltagerantallet, vil grundlaget for sådanne rabatter eller prisafslag kunne forsvinde, hvis nogle af rejsedeltagerne afbestiller deres deltagelse i rejsen. Ved sådanne afbestillinger, der berettiger til refusion, vil KARIBIA TRAVELS refundere den forholdsmæssige andel af den aftalte/betalte pris til de, som afbestiller, og kræve en eventuel merpris som følge af bortfaldne rabatter knyttet til gruppens størrelse, fra de øvrige deltagere. KARIBIA TRAVELS har ret til at overføre de øvrige rejsende til anden indkvartering, som passer bedre til det lavere deltagerantal. Retten til sådanne flytninger er betinget af, at flytningen ikke forringer kvaliteten af den valgte pakkerejse. Hvis kundens afbestilling resulterer i, at KARIBIA TRAVELS skal betale et gebyr til tredjepart, vil kundens afbestillingsret være betinget af betaling af omkostningerne hertil. Kunden forpligter sig til at underrette KARIBIA TRAVELS samt kundens eget

6 forsikringsselskab, hvis en afbestilling bliver aktuel. Underretningen skal ske snarest muligt efter at afbestillingsbegivenheden er indtruffet. b) KARIBIA TRAVELS' rettigheder og forpligtelser ved afbestilling Aflyses en pakkerejse eller andre ydelser købt alene gennem KARIBIA TRAVELS før rejsen er påbegyndt, skal kunden så snart muligt have skriftlig besked om dette. Hvis KARIBIA TRAVELS ser sig nødsaget til at aflyse en pakkerejse, uden at kunden selv er helt eller delvist skyld i dette, skal KARIBIA TRAVELS refundere samtlige indbetalinger, som gælder den aktuelle rejse. Alternativt har kunden ret til at deltage i en anden pakkerejse, hvis KARIBIA TRAVELS kan tilbyde dette. Hvis den nye pakkerejse er dyrere end den oprindelige, skal den rejsende betale differencen. Er rejsen blevet billigere end den oprindelige, kan kunden kræve differencen tilbagebetalt. Har den rejsende ikke påbegrebet sig af retten til prisafslag inden 3 dage efter at underretning om aflysning er kommet frem, mister kunden retten til at kræve prisnedslag på den nye pakkerejse. Hvis specielle omstændigheder fører til, at fristen ikke kan overholdes, forpligter den rejsende sig til at give besked så snart som muligt og inden for rimelig tidsramme. Vi tager forbehold for trykfejl og eventuelle afbestillinger, som måtte opstå efter at rejsetilbuddet er accepteret. Hvis du kun har købt en flybillet, et hotelophold, en oplevelsestur eller bestilt billeje, er du ikke dækket af loven om pakkrejser. I dette tilfælde optræder KARIBIA TRAVELS alene som agent for det i tilbuddet anførte flyselskab, hotellet m.v. Det er derfor alene dette eller disse selskaber, som har det overordnede ansvar. c) Force Majeure KARIBIA TRAVELS kan annullere en rejse uden erstatningsansvar, hvis rejsen ikke kan gennemføres som følge af hindringer, som ligger uden for KARIBIA TRAVELS' kontrol, og som KARIBIA TRAVELS ikke kunne have taget højde for, da aftalen blev indgået, og som hverken KARIBIA TRAVELS selv eller nogle af selskabets operatører har kunnet afværge. Sådanne hindringer kan efter omstændighederne være krig eller krigshandlinger, naturkatastrofer, farlige og smitsomme sygdomme eller andre begivenheder, som kan ligestilles med disse. KARIBIA TRAVELS forpligter sig i så fald til at refundere de indbetalinger, som kunden har foretaget på den aktuelle rejse. Alternativt har kunden ret til at deltage i en anden pakkerejse, hvis KARIBIA TRAVELS kan tilbyde dette. Hvis den nye pakkerejse er dyrere end den oprindelige, skal den rejsende betale differencen. Er rejsen blevet billigere end den oprindelige, kan kunden kræve differencen tilbagebetalt.

7 Kunden har ret til at afbestille en pakkerejse og få refunderet de indbetalte beløb for den aktuelle rejse, hvis der på rejsemålet eller i umiddelbar nærhed heraf indenfor de sidste 14 dage før pakkerejsens start konstateres krigshandlinger, naturkatastrofer, farlige og smitsomme sygdomme eller andre begivenheder, som må ligestilles med disse, når der er rimelig grund til at antage, at forholdene vil være de samme, når pakkerejsen efter aftalen skal gennemføres. Retten til afbestilling gælder tilsvarende, hvis begivenhederne indtræder på eller langs rejseruten, og de indebærer en reel risiko for kunden. Krav om refusion af betaling for enkeltydelser, som ikke er en del af pakkerejsen, må, hvis betalingen for disse ydelser allerede er videreformidlet til den aktuelle tjenesteleverandør af KARIBIA TRAVELS, rettes til den aktuelle tjenesteleverandør på aftaleretsligt grundlag. Retten til afbestilling efter dette punkt gælder ikke, hvis kunden kendte eller burde kende til omstændighederne, da han indgik aftalen om købet af rejsen. Rejse- og afbestillingsforsikring a) Afbestillingsforsikring KARIBIA TRAVELS anbefaler alle rejsende at tegne en afbestilingsforsikring gældende ved sygdom m.v. KARIBIA TRAVELS kan tilbyde en afbestillingsforsikring gennem Gouda. Vær opmærksom på, at denne skal bestilles samtidig med bestilling af rejsen. Prisen for afbestillingsforsikringen udgør 1000 DKK af rejsens pris. Afbestillingsforsikringen er ikke refunderbar. Afbestillingsforsikringen dækker omkostninger forbundet med afbestilling grundet uforudset sygdom, ulykkesskade eller død hos den rejsendes selv, rejsefølge, kunden husstand eller nærmeste familie (ægtefælle, samboer, børn, forældre, svigerforældre eller søskende), som hindrer eller gør det vanskeligt for den rejsende at gennemføre rejsen. Kravet ved afbestillingen rettes til den rejsendes forsikringsselskab. Den rejsende forpligter sig til at underrette KARIBIA TRAVELS samt kundens eget forsikringsselskab om eventuel skade m.v., så snart det er muligt, efter at skaden er indtruffet f.eks. ved alvorlig sygdom eller ulykkeshændelse. Alle dokumenter skal derefter sendes til forsikringsselskabet. Hvis kunden ikke har en afbestillingsforsikringen må kunden selv dække de forbundne omkostninger. Vær opmærksom på, at hvis hjemrejsen ændres til en senere dato end den oprindeligt planlagte, så skal rejse- og afbestillingsforsikringen eventuelt forlænges tilsvarende. Dette er den rejsendes ansvar alene. b) Rejseforsikring KARIBIA TRAVELS anbefaler også alle vore kunder og rejsende at tegne en rejseforsikring. Den dækker bl.a. ved ulykker, død, behandling af sygdom, hjemtransport og tab af eller skade på bagage. Hvis du allerede har en forsikring, anbefaler vi dig at tjekke dækningen med dit forsikringsselskab eller kreditkortselskab. KARIBIA TRAVELS kan

8 tilbyde vore kunder og rejsende en rejseforsikring gennem Gouda. Betingelsene for rejse- og afbestillingsforsikringerne fremgår af forsikringsselskabets forsikringsvilkår, som du finder på deres hjemmeside. Den rejsende forpligter sig til at underrette KARIBIA TRAVELS samt kundens eget forsikringsselskab om eventuel skade m.v., så snart det er muligt, efter at skaden er indtruffet f.eks. ved alvorlig sygdom eller ulykkeshændelse. Alle dokumenter skal derefter sendes til forsikringsselskabet. Hvis kunden ikke har en rejseforsikring må kunden selv dække de forbundne omkostninger. Vær opmærksom på, at hvis hjemrejsen ændres til en senere dato end den oprindeligt planlagte, så skal rejse- og afbestillingsforsikringen eventuelt forlænges tilsvarende. Dette er den rejsendes ansvar alene. Tavshedspligt KARIBIA TRAVELS har almindelig tavshedspligt om kundeforhold. Uden en bookingreference kan hverken familie, venner eller andre få udleveret oplysninger om kundens rejse. Vi anbefaler derfor alle vor rejsende at efterlade eventuelle kopier af rejsedokumenter til de personer, som eventuelt vil skulle kunne kontakte rejsebureauet på rejsen. Reklamation a) Kundens forpligtelser Kunden forpligter sig efter punkt 5. b) i disse vilkår til straks at kontrollere, at det modtagne rejsedokument stemmer ovens med det accepterede tilbud. Hvis der er fejl eller mangler i dokumentet, skal KARIBIA TRAVELS kontaktes med det samme, så det kan blive rettet. b) Fejl og mangler efter afrejse Hvis pakkerejsen allerede er startet, og hvis kunden oplever fejl og mangler i forhold til det aftalte rejseforløb, må KARIBIA TRAVELS og de lokale operatører, det vedrører, straks kontaktes. KARIBIA TRAVELS vil forsøge at hjælpe vor rejsende, så godt som det er muligt i situationen. Hvis du ikke har kontaktet den lokale operatør eller givet os tydelig besked under opholdet, vil dette kunne reducere muligheden for en eventuel refusion eller kompensation. Afhjælpes fejl og mangler ikke på tilfredsstillende vis på destinationen, skal kunden kontakte KARIBIA TRAVELS på telefon eller c) Dokumentation for fejl og mangler Ved reklamation af eventuelle fejl og mangler på rejsen forpligter kunden sig til at fremsende disse denne senest 14 dage efter hjemkomst. Vi anbefaler dig derfor at sende os mest mulig dokumentation for forholdet, som eksempelvis billeder og kvitteringer m.v. Dette kan reducere behandlingstiden.

9 KARIBIA TRAVELS er medlem af rejsegarantifonden. Vi hører meget gerne fra dig om dine oplevelser på rejsen. Både ris og ros er vigtigt for at vi kan tilbyde den bedste service. Ved reklamationer som gælder enkeltydelser, såsom flybilletter, hotelophold, billeje, krydstogt eller oplevelsesture, skal reklamationen ske direkte til den aktuelle operatør. KARIBIA TRAVELS opererer kun som agent for disse operatører, og er altså ikke ansvarlig for ændringer, aflysninger, mangler m.v. Sagsbehandling Ved reklamation skal den rejsende gøres opmærksom på klageproceduren, og hvis kundens reklamation/krav ikke bliver imødekommet, eller hvis parterne ikke bliver enige, så kan sagen indbringes for Reklamationsnævnet for Pakkerejser. Øvrige betingelser KARIBIA TRAVELS tager forbehold for eventuelle trykfejl.

Generelle betingelser

Generelle betingelser Generelle betingelser For at vi kan yde den optimale service for vores kunder og gæster, har vi udarbejdet nogle generelle betingelser, som er gældende for alle typer af rejser, med mindre andet er oplyst

Læs mere

FOR KULTURREJSER EUROPA

FOR KULTURREJSER EUROPA GENERELLE BETINGELSER FOR KULTURREJSER EUROPA Alle rejsearrangementer er underlagt Lov om pakkerejser, der harmoniserer reglerne i Europa og yder en udstrakt forbrugerbeskyttelse. Ifølge lovgivningen skal

Læs mere

27 Ekspeditionsafgift - inkl konkursforsikring Inklusiv flykonkursforsikring til 20 kr., som er valgfri for flight only kunder.

27 Ekspeditionsafgift - inkl konkursforsikring Inklusiv flykonkursforsikring til 20 kr., som er valgfri for flight only kunder. Faktura - 308051 Mr Rasmus Velling... Rejseagent: Thomas Smidt-Kjærby Telefon: + 45 86 18 24 88 E-mail: thkc@jysk-rejsebureau.dk Dato: 19 jun 2012 Afrejsedato: 05 okt 2012 Faktura total: 360.750,00 kr.

Læs mere

Rejsebetingelser Color Line 17. september 2013 Page 1

Rejsebetingelser Color Line 17. september 2013 Page 1 Intro Når du bestiller en overfart eller pakkerejse med Color Line via colorline.dk, beder vi dig venligst bekræfte, at du har læst de gældende rejsebetingelser. Vi beder derfor alle vore gæster om at

Læs mere

Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt

Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt Bookingsvilkår Lowcostholidays Limited ("Lowcostholidays") er et selskab registreret i England og Wales med virksomhedsnummer 04.371.920 med handelsadresse i Sussex House, London Road, East Grinstead,

Læs mere

GENERELLE TRANSPORTBETINGELSER (PASSAGERER OG BAGAGE)

GENERELLE TRANSPORTBETINGELSER (PASSAGERER OG BAGAGE) GENERELLE TRANSPORTBETINGELSER (PASSAGERER OG BAGAGE) 1 DEFINITIONER I nærværende Transportbetingelser, med mindre sammenhængen kræver en anden betydning eller andet er udtrykkeligt fastsat, har de i disse

Læs mere

Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Hvorfor Idrættens Rejsebureau (IR)? Hvis man kun køber en flybillet

Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Hvorfor Idrættens Rejsebureau (IR)? Hvis man kun køber en flybillet Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Den danske lovgivning på området er baseret på forbrugerbeskyttelse og er principielt rettet mod ferierejser. Med den sidste udvikling betyder

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL Carlson Wagonlit Travel (herefter benævnt CWT) er et erhvervsrejsebureau, som servicerer virksomheder i forbindelse med erhvervsrejser. Ethvert køb hos CWT sker på de efterfølgende generelle betingelser,

Læs mere

Almindelige betingelser for befordring Februar 2013

Almindelige betingelser for befordring Februar 2013 Almindelige betingelser for befordring Februar 2013 Indhold Indledning... 3 1. Definitioner... 3 2. Anvendelsesområde... 7 3. Billetter... 9 4. Billetpriser, skatter, afgifter og gebyrer... 14 5. Reservationer...

Læs mere

2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800

2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800 Namibia Safari og himbafolk Specialsafari med biolog og storvildtsjæger Lars Ørlund til bl. a. Naukluftørkenen og himbaerne 2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800 Aarsleff Adventure w w w.l i v s r e j s

Læs mere

Værd at vide. Bestilling og betaling... 2. Forsikringer... 7. Flyrejsen... 10. Indkvarteringen... 18. På rejsemålet... 25. Efter hjemrejse... 27. s.

Værd at vide. Bestilling og betaling... 2. Forsikringer... 7. Flyrejsen... 10. Indkvarteringen... 18. På rejsemålet... 25. Efter hjemrejse... 27. s. Værd at vide Bestilling og betaling... 2 Forsikringer... 7 Flyrejsen... 10 Indkvarteringen... 18 På rejsemålet... 25 Efter hjemrejse... 27 s. 1 Bestilling og betaling Bestilling Sunweb er en online rejsearrangør,

Læs mere

I. VÆR OPMÆRKSOM PÅ SIDE 2 HVAD GØR JEG, HVIS NÅR DU FÅR BRUG FOR DIN REJSEFORSIKRING SIDE 2

I. VÆR OPMÆRKSOM PÅ SIDE 2 HVAD GØR JEG, HVIS NÅR DU FÅR BRUG FOR DIN REJSEFORSIKRING SIDE 2 ÅRSREJSEFORSIKRING HELE VERDEN BETINGELSER NR. 825 TILLÆG TIL INDBOFORSIKRING KÆRE GOUDA-KUNDE Betingelser består af to dele. Først en vejledning i, hvad du skal gøre, hvis du får brug for din rejseforsikring.

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. USA - Østkystens højdepunkter. Dato 13-07-2014 Varighed 9 dage Pris 15.998, Afrejse København Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. USA - Østkystens højdepunkter. Dato 13-07-2014 Varighed 9 dage Pris 15.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning USA - Østkystens højdepunkter Dato 13-07-2014 Varighed 9 dage Pris 15.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Lincoln Memorial, Washington USA - Østkystens højdepunkter

Læs mere

Rejseforsikring. Tilknyttet Spar Nord MasterCard og MasterCard Debit Trip, Travel & Travel+ tættere på. PERSONFORSIKRINGER Vilkår nr.

Rejseforsikring. Tilknyttet Spar Nord MasterCard og MasterCard Debit Trip, Travel & Travel+ tættere på. PERSONFORSIKRINGER Vilkår nr. tættere på Rejseforsikring Tilknyttet Spar Nord MasterCard og MasterCard Debit Trip, Travel & Travel+ PERSONFORSIKRINGER Vilkår nr. 69-12A-MC Almindelige vilkår gældende i tilknytning til lov om forsikringsaftaler

Læs mere

Japan med Herning, Midtjylland og Klub Folkebladet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Japan med Herning, Midtjylland og Klub Folkebladet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Rejs med hjerte, hjerne & holdning Japan med Herning, Midtjylland og Klub Folkebladet Dato 13-03-2015 Varighed 9 dage Pris 18.998, Afrejse Billund Rejseleder Dansk Japan med Herning, Midtjylland og Klub

Læs mere

Rejseforsikring Tilknyttet Arbejdernes Landsbank MasterCard Standard, Gold og Platinum

Rejseforsikring Tilknyttet Arbejdernes Landsbank MasterCard Standard, Gold og Platinum Rejseforsikring Tilknyttet Arbejdernes Landsbank MasterCard Standard, Gold og Platinum PERSONFORSIKRINGER Vilkår nr. SP-15-MC-Private Almindelige vilkår gældende i tilknytning til lov om forsikringsaftaler

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER SUNWEB REJSER. Firmainformation. Din rejsearrangør: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH-8001 Zürich Schweiz

GENERELLE BETINGELSER SUNWEB REJSER. Firmainformation. Din rejsearrangør: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH-8001 Zürich Schweiz GENERELLE BETINGELSER SUNWEB REJSER Firmainformation Din rejsearrangør: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH-8001 Zürich Schweiz CH-020.4.049.544-0 CHE-178.977.909 MWST Tlf: +41-(0)44-2666274

Læs mere

Kina fra nord til syd med Folkeskolen

Kina fra nord til syd med Folkeskolen Kina fra nord til syd med Folkeskolen Kejserbyen Beijing, Shanghai Orientens dronning og spændende togrejse på 1. klasse med dansk rejseleder, 9 dage Specialrejse i samarbejde med Folkeskolen Afrejse d.

Læs mere

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer.

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer. Vær opmærksom på at du bestiller direkte hos rentalcars.com og ikke hos Flybillet.dk rentalcars.com har fysisk kontor i St George House, 56 Peter Street, Manchester M2 3NQ, England og vores virksomhedsnummer

Læs mere

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer.

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer. Vær opmærksom på at du bestiller direkte hos rentalcars.com og ikke hos Budjet.dk rentalcars.com har fysisk kontor i St George House, 56 Peter Street, Manchester M2 3NQ, England og vores virksomhedsnummer

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Albatros' Centralamerika. Dato 11-11-2014 Varighed 18 dage Pris 29.998, Afrejse København Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Albatros' Centralamerika. Dato 11-11-2014 Varighed 18 dage Pris 29.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning Albatros' Centralamerika Dato 11-11-2014 Varighed 18 dage Pris 29.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Albatros' Centralamerika Et brag af en rejse til Panama, Costa

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1 Aftalen... 3. 2 Oprettelse og registrering... 4. 3 Nummerflytning... 5. 4 Adgangskoder og SIM-kort... 7. 5 Levering...

Indholdsfortegnelse. 1 Aftalen... 3. 2 Oprettelse og registrering... 4. 3 Nummerflytning... 5. 4 Adgangskoder og SIM-kort... 7. 5 Levering... Indholdsfortegnelse 1 Aftalen... 3 1.1 Aftalen mellem dig og Zenji Mobile... 3 1.2 Aftalens gyldighedsperiode... 3 2 Oprettelse og registrering... 4 2.1 Startpakke og mobilnummer... 4 2.2 Kundeoplysninger

Læs mere

REJSEFORSIKRING. Travel Ung. Tilknyttet MasterCard Travel Ung og Mastercard Debit Travel Ung

REJSEFORSIKRING. Travel Ung. Tilknyttet MasterCard Travel Ung og Mastercard Debit Travel Ung Travel Ung REJSEFORSIKRING Tilknyttet MasterCard Travel Ung og Mastercard Debit Travel Ung PERSONFORSIKRINGER Vilkår nr. SP-15-MC-UNG Almindelige vilkår gældende i tilknytning til lov om forsikringsaftaler

Læs mere

Travel Ung Rejseforsikring

Travel Ung Rejseforsikring tættere på Travel Ung Rejseforsikring Tilknyttet Stjerne MasterCard Travel Ung og Stjerne Debit Travel Ung PERSONFORSIKRINGER Vilkår nr. 69-12A-MC-UNG-DEBIT Police nr. 69-100038 Almindelige vilkår gældende

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR TRANSPORT AF PASSAGERER OG BAGAGE

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR TRANSPORT AF PASSAGERER OG BAGAGE ALMINDELIGE BETINGELSER FOR TRANSPORT AF PASSAGERER OG BAGAGE UK version, august 2014 DANSK VERSION - AUGUST 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE EMNE SIDE 1 Definitioner 3 2 Anvendelsesområde 6 3 Billetter 7 4 Billetpriser

Læs mere

Gode råd når du handler på nettet

Gode råd når du handler på nettet Gode råd når du handler på nettet Side 1 af 7 Du kan handle lige så sikkert med Dankort, Visa/Dankort og edankort på internettet som i en almindelig forretning. Nedenfor er en gennemgang af: 1. Generelle

Læs mere

Vilkår for OiSTER Mobilt Bredbånd

Vilkår for OiSTER Mobilt Bredbånd Vilkår for OiSTER Mobilt Bredbånd December 2013 Version 1.9 Indhold 1. Abonnementsaftalen... 3 1.1. Aftalen generelt... 3 2. Oprettelsesmuligheder... 3 2.1.1. OiSTER Mobilt Bredbånd uden binding... 3 2.1.2.

Læs mere

Gode råd når du handler på nettet

Gode råd når du handler på nettet Gode råd når du handler på nettet Side 1 af 6 Du kan handle lige så sikkert med Dankort og Visa/Dankort på internettet som i en almindelig forretning. Ønsker du at handle i en internetforretning skal du

Læs mere

Gode råd når du handler på nettet

Gode råd når du handler på nettet Gode råd når du handler på nettet Side 1 af 6 Du kan handle lige så sikkert med Dankort, Visa/Dankort og edankort på internettet som i en almindelig forretning. Nedenfor er en gennemgang af: 1. Generelle

Læs mere

Gode råd når du handler på nettet

Gode råd når du handler på nettet Gode råd når du handler på nettet Side 1 af 6 Du kan handle lige så sikkert med Dankort, Visa/Dankort og edankort på internettet som i en almindelig forretning. Nedenfor er en gennemgang af: 1. Generelle

Læs mere