Generelle betingelser og rejseinformation

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generelle betingelser og rejseinformation"

Transkript

1 Generelle betingelser og rejseinformation KARIBIA TRAVELS er opsat på, at vores kunder får en så god rejseoplevelse som muligt. Vi beder derfor alle vores kunder, om at læse vores rejsevilkår igennem i god tid inden afrejsen. På den måde undgås misforståelser. Disse betingelser og rejseinformation gælder for alle rejser, hvadenten de er accepteret over telefon eller på . Pakkerejser generelt I loven om pakkerejser, defineres en pakkerejse som en kombination af mindst to af følgende elementer: Transport Indkvartering Og/eller en anden turistmæssig ydelse, der ikke er direkte knyttet til transport eller indkvartering, men som udgør en væsentlig del af pakkerejsen. Ydermere skal rejsen være solgt eller markedsført til en samlet pris og have en varighed på mindst 24 timer eller inkludere en overnatning. Køb af enkeltydelser Hvis du kun har købt en flybillet, et hotelophold, en oplevelsestur eller bestilt billeje, er du ikke dækket af loven om pakkrejser. I dette tilfælde optræder KARIBIA TRAVELS alene som agent for det i tilbuddet anførte flyselskab, hotellet m.v. Det er derfor alene dette eller disse selskaber, som har det overordnede ansvar. Bestilling og pris a) Bestilling Rejsetilbuddet, som er fremsendt af KARIBIA TRAVELS, gælder kun, hvis bestillingen af rejsen sker inden for den angivne frist, som findes i tilbuddet, samt hvis flybilletterne er forhåndsreserveret. Bestilling kan kun foretages direkte hos KARIBIA TRAVELS. Bestillingen er bindende, når du har accepteret et rejsetilbud. Denne accept skal ske på e- mail eller telefon. b) Pris Priserne i tilbuddet kan kun garanteres ved rettidig betaling. Den totale pris for rejsen inkluderer skatter og afgifter knyttet til de accepterede flybilletter, hoteller og eventuel billeje. Medmindre andet er specificeret i tilbuddet er morgenmad, parkering, anden transport, resort fee, lufthavns- eller andre turistmæssige skatter, eventuelle opgraderinger m.v. ikke en del af totalprisen. KARIBIA TRAVELS er ikke ansvarlig for at dække sådanne udgifter.

2 c) Lufthavns- eller andre turistmæssige skatter og gebyrer I visse lufthavne skal der ved afrejse betales lufthavns- eller andre turistmæssige skatter og gebyrer. Dette er som oftest i lokal valuta. Disse skatter og gebyrer er ikke en del af prisen ved accepteret rejse hos KARIBIA TRAVELS. Vi oplyser gerne om de skatter, som vi har kendskab til. Prisforhøjelser Da flyskatter kan være ændret efter tilbuddets fremsættelse, tager vi forbehold for prisforhøjelser som følge heraf. Tilmeldingsblanket Ved bestilling, og i enkelte tilfælde før bestilling, udfyldes en tilmeldingsblanket for alle rejsedeltagere på den aktuelle rejse. Tilmeldingsblanketten skal som minimum udfyldes med det fulde navn, som det fremgår af dit pas, samt fødselsdato. Alle navne og fødselsdatoer skal være udfyldt fuldstændigt korrekt. Kundens forpligtelser ved bestilling Du er selv forpligtet til at tjekke, at det fulde navn, som det fremgår af passet, er korrekt, og at alle tider/datoer på rejsedokumenterne er i overensstemmelse med det accepterede rejsetilbud. Hvis du finder forkerte oplysninger m.v. skal du kontakte KARIBIA TRAVELS straks. Forkerte oplysninger kan medføre, at du bliver nægtet adgang på fly, hoteller eller hos andre operatører. Ved bekræftelse af bestillingen godkender du, at informationen er korrekt, og hvis du opdager fejl i bestillingen efter at den er bekræftet, er du selv ansvarlig for eventuelle tab, dette måtte medføre. Betalingsbetingelser Hvis ikke andet er aftalt gælder følgende ved bestilling, ved mere end 60 dage til påbegyndt afrejsedato Kunden indbetaler normalt et depositum på minumum 50% af totalsummen. Depositum skal dog som minimum dække omkostningerne for flybilletter og evt. krydstogt for samtlige rejsende. Depositum skal betales ved bestilling af rejsen. Den ansvarlige for bestilling og, indbetaling er den person, som står i adressefeltet på bestillingsbekræftelse og billet. Restbeløbet skal være KARIBIA TRAVELS i hænde senest 60 dage før afrejsedato. Hvis rejsens varighed eller andre særlige omstændigheder betinger det, kan restbeløbet kræves indbetalt tidligere. Hvis ikke andet er aftalt, gælder følgende ved bestilling mindre end 60 dage til påbegyndt afrejsedato Ved bestilling af en rejse, hvor afrejsedato er mindre end 60 dage frem i tiden, skal totalsummen for rejsen betales ved accept af rejsen. KARIBIA TRAVELS har ret til at annullere købet ved væsentlig misligholdelse fra den rejsendes side, herunder ved eksempelvis forsinket betaling.

3 Rejsedokumenter Samlet rejsedokument Når KARIBIA TRAVELS bekræfter, at depositum er betalt, og KARIBIA TRAVELS har modtaget alle vouchers og elektroniske flybilletter fra underleverandørerne, vil et samlet rejsedokument med bookingreference blive fremsendt elektronisk senest 10 dage inden afrejse. Efter at have modtaget rejsedokumentet er kunden forpligtet til straks at kontrollere at oplysningerne heri er korrekte. Det er specielt vigtigt, at flybilletterne kontrolleres grundigt. For- og efternavn på dine rejsedokumenter skal stå nøjagtigt som i dit pas. Rute, flynummer, rejsedage og tidspunkter skal være korrekte, og er ene og alene dit ansvar. Såfremt der er forskel på oplysningerne i rejsedokumenterne og det accepterede rejsetilbud, skal KARIBIA TRAVELS straks kontaktes, så fejl kan rettes. Ukorrekte oplysninger kan medføre afvisning ved check-in i lufthavnen, afvisning af hotelvouchers samt hos andre operatører. Du bærer selv ansvaret for de følger og eventuelle omkostninger, som de ukorrekte oplysninger kan medføre. Elektroniske billetter Samtlige flyselskaber tilbyder kun elektroniske billetter. Det betyder, at du rejser uden fysiske billetter, men bruger pas samt e-tickets som dokumentation på rejsen. Du er selv ansvarlig for, at navnet på de elektroniske billetter stemmer overens med navnet i dit pas. Sammensatte flybilletter Har du købt en flybillet som er sammensat af to eller flere individuelle flyselskaber med hver sit billetnummer, betragtes disse som uafhængige af hinanden. Det vil sige, at hvis du ved flyskift fra et selskab til et andet kommer ud for forsinkelser eller på anden måde mister din flyforbindelse, er det hverken KARIBIA TRAVELS eller det pågældende flyselskab som påtager sig ansvaret for ekstra omkostninger for nye billetter, overnatninger m.v. Visum, vacciner og sundhedsmæssige forbehold Kundens forpligtelser Alle vores kunder og rejsende er selv ansvarlige for forbehold tilknyttet gyldigt pas, visum, indrejsetilladelse til USA (godkendt ESTA ansøgning), sundhedsmæssige forhold, vaccinationer m.v., som må opfyldes, for at rejsen kan gennemføres. Hvis ikke en rejse kan gennemføres på grund af sådanne forhold, har kunden ikke ret til tilbagebetaling, refusion eller erstatning for uudnyttede ydelser. KARIBIA TRAVELS har i sådanne situationer ret til at opkræve betaling for den totale sum vedrørende rejsen. Dette gælder også for ydelser, som er bestilt, hvis kunden udebliver fra en rejse eller på anden vis måtte undlade at benytte sig af tjenester, som er inkluderet i rejsens pris.

4 Ændringer a) Kundens ret til ændringer En ændring af en allerede bekræftet rejse vil medføre et gebyr på 400 kr. pr. person, medmindre andet er angivet, dersom den ønskede ændring er mulig at gennemføre. Hvis kundens ønskede ændring resulterer i, at KARIBIA TRAVELS skal hæfte overfor tredjepart, skal kunden dække KARIBIA TRAVELS' omkostninger hertil. KARIBIA TRAVELS har ikke ret til at ændre flybilletter hos flyselskaberne, og flybilletter kan derfor ikke ændres. Dette gælder for samtlige flybilletter bestilt gennem KARIBIA TRAVELS, både som enkeltydelser og som del af en pakkerejse. Vær opmærksom på, at en tur/retur billet ofte anses som en sammenhængende rejse. Flyselskabet vil derfor kunne annullere din billet, hvis du ikke møder op til afrejsen, så du ikke kan benytte dig af hjemrejsen. Dette gælder også, hvis du har en billet med flere stop inkluderet, som er udstedt på ét flynummer. Møder du ikke op til en af flyafgangene, risikerer du, at de resterende flyafgange bliver annulleret, fordi flyselskabet antager, at du ikke skal rejse videre. b) Ændringer foretaget af flyselskaberne Flyselskaberne har ret til at foretage tidsmæssige ændringer. Det gælder også, efter at billetterne er udstedt. I sådanne tilfælde er flyselskaberne ansvarlige for at fremkomme med alternative ruter. KARIBIA TRAVELS er ikke ansvarlige for sådanne ændringer, men er forpligtet til at informere dig om disse før afrejse og vil, så langt det kan lade sig gøre, assistere dig med at finde frem til en acceptabel rejserute. KARIBIA TRAVELS opererer kun som agent for flyselskaberne og er ikke ansvarlig for eventuelle omkostninger, som påføres den rejsende som følge af sådanne ændringer. Det samme gælder i tilfælde af, at flyselskabet annullerer eller ændrer bestillingen. Eventuelle ændringer, som flyselskaberne foretager, efter du er afrejst fra Danmark, vil du blive informeret om online, når du tjekker din rejserute. KARIBIA TRAVELS anbefaler alle rejsende at tjekke sin rejserute senest dagen før afrejse. c) KARIBIA TRAVELS' rettigheder og forpligtelser ved ændringer Ændres en pakkerejse eller andre ydelser købt gennem KARIBIA TRAVELS før rejsen er påbegyndt, vil KARIBIA TRAVELS så hurtigt som muligt give kunden besked om dette. Hvis KARIBIA TRAVELS ændrer en pakkerejse, uden kunden selv er helt eller delvist skyld heri, eller hvis kunden ikke ønsker at deltage i rejsen som følge af væsentlige ændringer foretaget af KARIBIA TRAVELS, har kunden ret til at annullere aftalen og få refunderet samtlige indbetalinger, som gælder den aktuelle rejse eller at kræve prisnedslag, hvis ændringerne giver grundlag herfor. Alternativt har den rejsende ret til at deltage i en anden pakkerejse, hvis KARIBIA TRAVELS kan tilbyde dette. Hvis den nye pakkerejse er dyrere end den oprindelige, skal den rejsende betale differencen. Er rejsen blevet billigere end den oprindelige, kan kunden kræve differencen tilbagebetalt.

5 Har den rejsende ikke påbegrebet sig af retten til annulering eller prisafslag inden 3 dage efter, at underretning om ændringerne er kommet frem, mister kunden retten til at annullere rejsen eller kræve prisnedslag. Hvis specielle omstændigheder fører til, at fristen ikke kan overholdes, forpligter den rejsende sig til at give besked så snart som muligt og inden for rimelig tidsramme. Eventuelle ændringer vil blive meddelt den rejsende på . Vi tager forbehold for trykfejl og eventuelle ændringer, som måtte opstå efter at rejsetilbuddet er accepteret. Afbestilling a) Kundens rettigheder og forpligtelser ved afbestilling Hvis kunden afbestiller en pakkerejse (dette gælder ikke flybilletter og eventuelle krydstogter), samt rejseydelser der kun indeholder billeje, hotelophold eller oplevelsesture arrangeret af KARIBIA TRAVELS, når der er mere end 60 dage til afrejsedatoen, mister kunden det indbetalte depositum, medmindre andet er skriftligt aftalt. Hvis kunden afbestiller en pakkerejse (dette gælder ikke flybilletter og eventuelle krydstogter), samt rejseydelser der kun indeholder billeje, hotelophold eller oplevelsesture arrangeret af KARIBIA TRAVELS, når der er mellem dage til afrejsedato, mister kunden 75% af det samlede totalbeløb for rejsen, medmindre andet er skriftligt aftalt. Hvis kunden afbestiller en pakkerejse (dette gælder ikke flybilletter og eventuelle krydstogter), samt rejseydelser der kun indeholder billeje, hotelophold eller oplevelsesture arrangeret af KARIBIA TRAVELS, når der er mindre end 30 dage til afrejsedatoen, mister kunden hele totalsummen, medmindre andet er skriftligt aftalt. KARIBIA TRAVELS har ingen afbestillingsret for fly- og krydstogtbilletter. Efter at have accepteret rejsetilbuddet fra KARIBIA TRAVELS, kan fly- og krydstogtbilletter derfor ikke afbestilles af kunden. Dette gælder både fly- og krydstogtbilletter, som er en del af en pakkerejse, og fly- og krydstogtbilletter, som er købt som enkeltydelser gennem KARIBIA TRAVELS. Hvis kundens bestilling omfatter flere rejsedeltagere, og den aftalte totalpris giver rabatter eller prisafslag knyttet op på deltagerantallet, vil grundlaget for sådanne rabatter eller prisafslag kunne forsvinde, hvis nogle af rejsedeltagerne afbestiller deres deltagelse i rejsen. Ved sådanne afbestillinger, der berettiger til refusion, vil KARIBIA TRAVELS refundere den forholdsmæssige andel af den aftalte/betalte pris til de, som afbestiller, og kræve en eventuel merpris som følge af bortfaldne rabatter knyttet til gruppens størrelse, fra de øvrige deltagere. KARIBIA TRAVELS har ret til at overføre de øvrige rejsende til anden indkvartering, som passer bedre til det lavere deltagerantal. Retten til sådanne flytninger er betinget af, at flytningen ikke forringer kvaliteten af den valgte pakkerejse. Hvis kundens afbestilling resulterer i, at KARIBIA TRAVELS skal betale et gebyr til tredjepart, vil kundens afbestillingsret være betinget af betaling af omkostningerne hertil. Kunden forpligter sig til at underrette KARIBIA TRAVELS samt kundens eget

6 forsikringsselskab, hvis en afbestilling bliver aktuel. Underretningen skal ske snarest muligt efter at afbestillingsbegivenheden er indtruffet. b) KARIBIA TRAVELS' rettigheder og forpligtelser ved afbestilling Aflyses en pakkerejse eller andre ydelser købt alene gennem KARIBIA TRAVELS før rejsen er påbegyndt, skal kunden så snart muligt have skriftlig besked om dette. Hvis KARIBIA TRAVELS ser sig nødsaget til at aflyse en pakkerejse, uden at kunden selv er helt eller delvist skyld i dette, skal KARIBIA TRAVELS refundere samtlige indbetalinger, som gælder den aktuelle rejse. Alternativt har kunden ret til at deltage i en anden pakkerejse, hvis KARIBIA TRAVELS kan tilbyde dette. Hvis den nye pakkerejse er dyrere end den oprindelige, skal den rejsende betale differencen. Er rejsen blevet billigere end den oprindelige, kan kunden kræve differencen tilbagebetalt. Har den rejsende ikke påbegrebet sig af retten til prisafslag inden 3 dage efter at underretning om aflysning er kommet frem, mister kunden retten til at kræve prisnedslag på den nye pakkerejse. Hvis specielle omstændigheder fører til, at fristen ikke kan overholdes, forpligter den rejsende sig til at give besked så snart som muligt og inden for rimelig tidsramme. Vi tager forbehold for trykfejl og eventuelle afbestillinger, som måtte opstå efter at rejsetilbuddet er accepteret. Hvis du kun har købt en flybillet, et hotelophold, en oplevelsestur eller bestilt billeje, er du ikke dækket af loven om pakkrejser. I dette tilfælde optræder KARIBIA TRAVELS alene som agent for det i tilbuddet anførte flyselskab, hotellet m.v. Det er derfor alene dette eller disse selskaber, som har det overordnede ansvar. c) Force Majeure KARIBIA TRAVELS kan annullere en rejse uden erstatningsansvar, hvis rejsen ikke kan gennemføres som følge af hindringer, som ligger uden for KARIBIA TRAVELS' kontrol, og som KARIBIA TRAVELS ikke kunne have taget højde for, da aftalen blev indgået, og som hverken KARIBIA TRAVELS selv eller nogle af selskabets operatører har kunnet afværge. Sådanne hindringer kan efter omstændighederne være krig eller krigshandlinger, naturkatastrofer, farlige og smitsomme sygdomme eller andre begivenheder, som kan ligestilles med disse. KARIBIA TRAVELS forpligter sig i så fald til at refundere de indbetalinger, som kunden har foretaget på den aktuelle rejse. Alternativt har kunden ret til at deltage i en anden pakkerejse, hvis KARIBIA TRAVELS kan tilbyde dette. Hvis den nye pakkerejse er dyrere end den oprindelige, skal den rejsende betale differencen. Er rejsen blevet billigere end den oprindelige, kan kunden kræve differencen tilbagebetalt.

7 Kunden har ret til at afbestille en pakkerejse og få refunderet de indbetalte beløb for den aktuelle rejse, hvis der på rejsemålet eller i umiddelbar nærhed heraf indenfor de sidste 14 dage før pakkerejsens start konstateres krigshandlinger, naturkatastrofer, farlige og smitsomme sygdomme eller andre begivenheder, som må ligestilles med disse, når der er rimelig grund til at antage, at forholdene vil være de samme, når pakkerejsen efter aftalen skal gennemføres. Retten til afbestilling gælder tilsvarende, hvis begivenhederne indtræder på eller langs rejseruten, og de indebærer en reel risiko for kunden. Krav om refusion af betaling for enkeltydelser, som ikke er en del af pakkerejsen, må, hvis betalingen for disse ydelser allerede er videreformidlet til den aktuelle tjenesteleverandør af KARIBIA TRAVELS, rettes til den aktuelle tjenesteleverandør på aftaleretsligt grundlag. Retten til afbestilling efter dette punkt gælder ikke, hvis kunden kendte eller burde kende til omstændighederne, da han indgik aftalen om købet af rejsen. Rejse- og afbestillingsforsikring a) Afbestillingsforsikring KARIBIA TRAVELS anbefaler alle rejsende at tegne en afbestilingsforsikring gældende ved sygdom m.v. KARIBIA TRAVELS kan tilbyde en afbestillingsforsikring gennem Gouda. Vær opmærksom på, at denne skal bestilles samtidig med bestilling af rejsen. Prisen for afbestillingsforsikringen udgør 1000 DKK af rejsens pris. Afbestillingsforsikringen er ikke refunderbar. Afbestillingsforsikringen dækker omkostninger forbundet med afbestilling grundet uforudset sygdom, ulykkesskade eller død hos den rejsendes selv, rejsefølge, kunden husstand eller nærmeste familie (ægtefælle, samboer, børn, forældre, svigerforældre eller søskende), som hindrer eller gør det vanskeligt for den rejsende at gennemføre rejsen. Kravet ved afbestillingen rettes til den rejsendes forsikringsselskab. Den rejsende forpligter sig til at underrette KARIBIA TRAVELS samt kundens eget forsikringsselskab om eventuel skade m.v., så snart det er muligt, efter at skaden er indtruffet f.eks. ved alvorlig sygdom eller ulykkeshændelse. Alle dokumenter skal derefter sendes til forsikringsselskabet. Hvis kunden ikke har en afbestillingsforsikringen må kunden selv dække de forbundne omkostninger. Vær opmærksom på, at hvis hjemrejsen ændres til en senere dato end den oprindeligt planlagte, så skal rejse- og afbestillingsforsikringen eventuelt forlænges tilsvarende. Dette er den rejsendes ansvar alene. b) Rejseforsikring KARIBIA TRAVELS anbefaler også alle vore kunder og rejsende at tegne en rejseforsikring. Den dækker bl.a. ved ulykker, død, behandling af sygdom, hjemtransport og tab af eller skade på bagage. Hvis du allerede har en forsikring, anbefaler vi dig at tjekke dækningen med dit forsikringsselskab eller kreditkortselskab. KARIBIA TRAVELS kan

8 tilbyde vore kunder og rejsende en rejseforsikring gennem Gouda. Betingelsene for rejse- og afbestillingsforsikringerne fremgår af forsikringsselskabets forsikringsvilkår, som du finder på deres hjemmeside. Den rejsende forpligter sig til at underrette KARIBIA TRAVELS samt kundens eget forsikringsselskab om eventuel skade m.v., så snart det er muligt, efter at skaden er indtruffet f.eks. ved alvorlig sygdom eller ulykkeshændelse. Alle dokumenter skal derefter sendes til forsikringsselskabet. Hvis kunden ikke har en rejseforsikring må kunden selv dække de forbundne omkostninger. Vær opmærksom på, at hvis hjemrejsen ændres til en senere dato end den oprindeligt planlagte, så skal rejse- og afbestillingsforsikringen eventuelt forlænges tilsvarende. Dette er den rejsendes ansvar alene. Tavshedspligt KARIBIA TRAVELS har almindelig tavshedspligt om kundeforhold. Uden en bookingreference kan hverken familie, venner eller andre få udleveret oplysninger om kundens rejse. Vi anbefaler derfor alle vor rejsende at efterlade eventuelle kopier af rejsedokumenter til de personer, som eventuelt vil skulle kunne kontakte rejsebureauet på rejsen. Reklamation a) Kundens forpligtelser Kunden forpligter sig efter punkt 5. b) i disse vilkår til straks at kontrollere, at det modtagne rejsedokument stemmer ovens med det accepterede tilbud. Hvis der er fejl eller mangler i dokumentet, skal KARIBIA TRAVELS kontaktes med det samme, så det kan blive rettet. b) Fejl og mangler efter afrejse Hvis pakkerejsen allerede er startet, og hvis kunden oplever fejl og mangler i forhold til det aftalte rejseforløb, må KARIBIA TRAVELS og de lokale operatører, det vedrører, straks kontaktes. KARIBIA TRAVELS vil forsøge at hjælpe vor rejsende, så godt som det er muligt i situationen. Hvis du ikke har kontaktet den lokale operatør eller givet os tydelig besked under opholdet, vil dette kunne reducere muligheden for en eventuel refusion eller kompensation. Afhjælpes fejl og mangler ikke på tilfredsstillende vis på destinationen, skal kunden kontakte KARIBIA TRAVELS på telefon eller c) Dokumentation for fejl og mangler Ved reklamation af eventuelle fejl og mangler på rejsen forpligter kunden sig til at fremsende disse denne senest 14 dage efter hjemkomst. Vi anbefaler dig derfor at sende os mest mulig dokumentation for forholdet, som eksempelvis billeder og kvitteringer m.v. Dette kan reducere behandlingstiden.

9 KARIBIA TRAVELS er medlem af rejsegarantifonden. Vi hører meget gerne fra dig om dine oplevelser på rejsen. Både ris og ros er vigtigt for at vi kan tilbyde den bedste service. Ved reklamationer som gælder enkeltydelser, såsom flybilletter, hotelophold, billeje, krydstogt eller oplevelsesture, skal reklamationen ske direkte til den aktuelle operatør. KARIBIA TRAVELS opererer kun som agent for disse operatører, og er altså ikke ansvarlig for ændringer, aflysninger, mangler m.v. Sagsbehandling Ved reklamation skal den rejsende gøres opmærksom på klageproceduren, og hvis kundens reklamation/krav ikke bliver imødekommet, eller hvis parterne ikke bliver enige, så kan sagen indbringes for Reklamationsnævnet for Pakkerejser. Øvrige betingelser KARIBIA TRAVELS tager forbehold for eventuelle trykfejl.

Rejsebetingelser for Greenland Getaways

Rejsebetingelser for Greenland Getaways Rejsebetingelser for Greenland Getaways Generelle bestemmelser Alle pakkerejser, der købes af en kunde hos et rejsebureau i Danmark, er underlagt Lov om Pakkerejser. Den lov er til for at beskytte den

Læs mere

Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM. GO WITH PASSION

Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM. GO WITH PASSION Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM 1 Den juridiske person bag VIAVANA.com 1.1. VIAVANA.com er et handelsnavn som benyttes af den juridiske person VIAVANA A/S. 1.2. Oplysninger om VIAVANA

Læs mere

ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN

ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN BESTILLING AF REJSEN Du bestiller rejsen på www.bhutanspecialisten.dk eller på telefon 61 71 51 15. Vi sender dig en tilmeldingsblanket, som du skal udfylde og

Læs mere

Rejsebetingelser for Greenland Getaways Spangsbjerg Kirkevej 133, 6700 Esbjerg Tlf.: 50 16 31 94 E-mail: kontakt@greenlandgetaways.

Rejsebetingelser for Greenland Getaways Spangsbjerg Kirkevej 133, 6700 Esbjerg Tlf.: 50 16 31 94 E-mail: kontakt@greenlandgetaways. Rejsebetingelser 1 Rejsebetingelser for Greenland Getaways Generelle bestemmelser Alle pakkerejser, der købes af en kunde hos et rejsebureau i Danmark, er underlagt Lov om Pakkerejser. Den lov er til for

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0018 afsagt den 12. november 2013 ****************************** KLAGER LHKC (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR Top Tours ApS Top Tours ApS REJSEMÅL

Læs mere

Generelle betingelser

Generelle betingelser Generelle betingelser For at vi kan yde den optimale service for vores kunder og gæster, har vi udarbejdet nogle generelle betingelser, som er gældende for alle typer af rejser, med mindre andet er oplyst

Læs mere

Generelle forretningsbetingelser

Generelle forretningsbetingelser 1/9 Generelle forretningsbetingelser Opdateret 16-12-2015 Nedenstående betingelser er gældende for alle rejsende med Akademisk Rejsebureau. Ved indbetaling af depositum bekræfter den rejsende samtidig

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2012/0033 afsagt den 28. januar 2013 ****************************** KLAGER AE (2 voksne/3 børn) v/dj SALGSBUREAU ARRANGØR Peacock Travel A/S Peacock Travel

Læs mere

Rickshaw International A/S / Rickshaw Tours & Travel (Scandinavia) VILKÅR OG BETINGELSER

Rickshaw International A/S / Rickshaw Tours & Travel (Scandinavia) VILKÅR OG BETINGELSER Rickshaw International A/S / Rickshaw Tours & Travel (Scandinavia) VILKÅR OG BETINGELSER En safari i Afrika er en enestående og unik oplevelse uanset alder. Det tilrådes at børn er ledsaget af voksne personer

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL Carlson Wagonlit Travel (herefter benævnt CWT) er et erhvervsrejsebureau, som servicerer virksomheder i forbindelse med erhvervsrejser. Ethvert køb hos CWT sker på de efterfølgende generelle betingelser,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0115 - genoptaget afsagt den 19. marts 2015 ****************************** KLAGER CFR (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Spies A/S Spies A/S REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 235/2007 afsagt den 23. juni 2008 ****************************** KLAGER P T (3 pers.) 2630 Tåstrup SALGSBUREAU ARRANGØR Stjernegaard Rejser A/S Stjernegaard

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL Carlson Wagonlit Travel (herefter benævnt CWT) er et erhvervsrejsebureau, som servicerer virksomheder i forbindelse med erhvervsrejser. Ethvert køb hos CWT sker på de efterfølgende generelle betingelser,

Læs mere

28. februar 3. marts 2013

28. februar 3. marts 2013 London/Birmingham The Birmingham Dentistry show 28. februar 3. marts 2013 Tag med Tandlægeforeningen til The Dentristy Show i Birmingham. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning

Læs mere

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser Vilkår og betingelser Indledning 1. Bestilling af rejsen 2. Rejsens pris 3. Betaling 4. Ændring og afbestilling inden afrejsen 5. Rejsebureauets pligter og ansvar efter afrejse 6. Luftfartselskabets ansvar

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 29. september 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Rundrejse. Hawaii og Californien,

Læs mere

Rejsebetingelser. Generelle betingelser for pakkerejser igennem Poker-Tours. [Side 1] Poker rejse med Poker Tours - Rejsebetingelser

Rejsebetingelser. Generelle betingelser for pakkerejser igennem Poker-Tours. [Side 1] Poker rejse med Poker Tours - Rejsebetingelser [Side 1] Poker rejse med Poker Tours - Generelle betingelser for pakkerejser igennem Poker-Tours. Ved en pakkerejse forstås en kombination af mindst to af følgende elementer, såfremt de af Poker Tours

Læs mere

WonderCruises - Almindelige betingelser for pakkerejser

WonderCruises - Almindelige betingelser for pakkerejser WonderCruises - Almindelige betingelser for pakkerejser 1. Aftalen 1.1 Arrangøren har ansvaret for at den rejsende modtager de ydelser der indgår i aftalen. Ansvaret gælder også for ydelser, der skal opfyldes

Læs mere

Fra den 42. dag før lejeperiodens begyndelse eller senere eller ved manglende fremmøde*) betales 100 % af lejeaftalens pris.

Fra den 42. dag før lejeperiodens begyndelse eller senere eller ved manglende fremmøde*) betales 100 % af lejeaftalens pris. Generelle lejebestemmelser De generelle lejebestemmelser er gældende for samtlige ferieboliger formidlet gennem Vacasol International A/S (i det følgende kaldt Vacasol). Vacasols virke er formidling af

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR PAKKEREJSER hos Holstebro RejseCenter K/S Gældende for rejser købt fra 5. juli 2015

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR PAKKEREJSER hos Holstebro RejseCenter K/S Gældende for rejser købt fra 5. juli 2015 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR PAKKEREJSER hos Holstebro RejseCenter K/S Gældende for rejser købt fra 5. juli 2015 Venligst læs disse betingelser nøje, da de udgør en del af aftalegrundlaget for rejsen. OBS

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0071 afsagt den 11. september 2015 ****************************** KLAGER KT (6 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV Top

Læs mere

Generelle salgs- og rejsebetingelser vedrørende pakkerejser

Generelle salgs- og rejsebetingelser vedrørende pakkerejser Generelle salgs- og rejsebetingelser vedrørende pakkerejser 1.1. Hvad er en pakkerejse? 1.1.1. Med begrebet pakkerejse forstås en kombination af mindst to af følgende elementer Transport Indkvartering

Læs mere

1 Arrangement Rejserne i programmet er arrangeret af Atlantis Rejser A/S i samarbejde med lokale operatører og hoteller.

1 Arrangement Rejserne i programmet er arrangeret af Atlantis Rejser A/S i samarbejde med lokale operatører og hoteller. REJSEBETINGELSER 1 Arrangement Rejserne i programmet er arrangeret af Atlantis Rejser A/S i samarbejde med lokale operatører og hoteller. 2 Ordrebekræftelse/Faktura Når en rejse er bestilt, fremsendes

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0109 afsagt den 19. november 2014 ****************************** KLAGER OJG (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Travel Sense A/S Travel Sense A/S

Læs mere

Handelsbetingelser for aftaler om pakkerejser

Handelsbetingelser for aftaler om pakkerejser Handelsbetingelser for aftaler om pakkerejser København den 26. marts 2010 De følgende handelsbetingelser regulerer aftaleforholdet mellem XXX (i det følgende rejsebureauet) og kunder (i det følgende kunden),

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2011/0104 afsagt den 26. september 2012 ****************************** KLAGER KKM (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Kuoni Scandinavia Danmark, filial af

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2011/0096 afsagt den 26. september 2012 ****************************** KLAGER HJ (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Strobel Travel ApS Strobel Travel ApS

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR SALG AF FLYBILLETTER

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR SALG AF FLYBILLETTER ALMINDELIGE BETINGELSER FOR SALG AF FLYBILLETTER Vejle, april 2016 Betingelserne regulerer aftale om formidling af flybilletter mellem VR Travel, CVR 80511817, (herefter benævnt rejsebureauet) og kunder

Læs mere

Ved lejeaftaler, der indgås på en dato senere end 6 uger før planlagt ankomstdato, forfalder lejen til betaling i fuldt omfang med det samme.

Ved lejeaftaler, der indgås på en dato senere end 6 uger før planlagt ankomstdato, forfalder lejen til betaling i fuldt omfang med det samme. Flytransport Du skal selv arrangere din transport til og fra Kreta og siden informere os om, hvornår du ankommer / rejser. For information om flyselskaber m.v. se vores sider med links. Vi påtager os intet

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0142 afsagt den 20. april 2016 ****************************** KLAGER RTA (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Sweetdeal A/S (Berlingske Media A/S) Amisol

Læs mere

Generelle betingelser for pakkerejser.

Generelle betingelser for pakkerejser. Generelle betingelser for pakkerejser. Ved en pakkerejse forstås en kombination af mindst to af følgende elementer, såfremt de af Hellas Holidays udbydes samlet eller har været udbudt på forhånd og sælges

Læs mere

Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017

Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017 Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017 Rejseinformation for tillægsrejse. Rejse for Astronomisk Selskab www.astronomisk.dk og Amatør-Astronomisk Forening www.aaf.dk Rejse til USA fra

Læs mere

Alm. bestemmelser for deltagelse i ferierejser m.v.

Alm. bestemmelser for deltagelse i ferierejser m.v. Alm. bestemmelser for deltagelse i ferierejser m.v. Sidst opdateret september 2015 For denne rejse købt hos FolkeFerie.dk, fungerer Primo Tours A/S som teknisk rejsearrangør. Dette betyder, at du er dækket

Læs mere

MIDGAARD EVENT ApS INDLEDENDE BESTEMMELSER

MIDGAARD EVENT ApS INDLEDENDE BESTEMMELSER MIDGAARD EVENT ApS Almindelige betingelser - gældende fra 1. april 2012 INDLEDENDE BESTEMMELSER 1.1 Nærværende betingelser er gældende for samtlige kontrakter om levering af ydelser fra MIDGAARD EVENT

Læs mere

Anbefalinger for deltagelse i ferierejser m.v.

Anbefalinger for deltagelse i ferierejser m.v. Anbefalinger for deltagelse i ferierejser m.v. Nedenstående anbefaling er udarbejdet i overensstemmelse med Lov om pakkerejser, som gælder for rejser bestående af flytransport og indkvartering. Vejledningen

Læs mere

Almindelige bestemmelser for Albatros Travel A/S Alle rejsearrangementer er underlagt Lov om pakkerejser, der harmoniserer reglerne i Europa og yder en udstrakt forbrugerbeskyttelse. Ifølge lovgivningen

Læs mere

Tilslutningsrejser indgår kun som en del af rejsen, såfremt de er solgt sammen med pakkerejsen eller flybilletten som en del af denne.

Tilslutningsrejser indgår kun som en del af rejsen, såfremt de er solgt sammen med pakkerejsen eller flybilletten som en del af denne. Almindelige bestemmelser for deltagelse i ferierejser m.v. Nedenstående bestemmelser er udarbejdet i overensstemmelse med "Lov om pakkerejser, som gælder for rejser bestående af flytransport og indkvartering.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2012/0028 afsagt den 20. december 2012 ****************************** KLAGER RV (2 pers.) og AJ SALGSBUREAU ARRANGØR C & C Travel ApS C & C Travel ApS

Læs mere

Du skal huske at oplyse rejsenavn og rejsenummer, rejsedatoer, antal deltagere og deltagernes navne.

Du skal huske at oplyse rejsenavn og rejsenummer, rejsedatoer, antal deltagere og deltagernes navne. Vi anbefaler, at du læser disse betingelser. Det er til både din og vores fordel, at vi er enige om betingelserne. Faktisk forudsætter vi hos Grønlands Rejsebureau, at du som kunde har sat dig ind i de

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0257 afsagt den 28. august 2014 ****************************** KLAGER RE (2 pers.) SALGSBUREAU ARRANGØR Top Tours ApS Top Tours ApS REJSEMÅL Bali, Indonesien

Læs mere

Grupperejse til London 12-19/04 2015, 8 dage/ 7 nætter 17 4390,00 74630,00 DKK Alexandra Hotel, tillæg enkeltværelse 2 1890,00 3780,00 DKK

Grupperejse til London 12-19/04 2015, 8 dage/ 7 nætter 17 4390,00 74630,00 DKK Alexandra Hotel, tillæg enkeltværelse 2 1890,00 3780,00 DKK Thisted Gymnasium og HF-Kursus Ringvej 32 7700 Thisted Att: Michael Søndergård Faktura / Depositum Dossier : 52385/3230 Kundenr. Dato : 0003692 : 29/08/2014 Salgskonsulent : Vibeke Arrangement Antal Stk.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0120 afsagt den 16. oktober 2015 ****************************** KLAGER K (2 voksne/1 barn) SALGSBUREAU ARRANGØR B B REJSEMÅL Athen, Grækenland. 27.-30.8.2015.

Læs mere

Om at leje feriehus. booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298).

Om at leje feriehus. booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298). Om at leje feriehus booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298). Hjemmeside og system er lavet for, at gøre det nemmere for dig som gæst når du skal besøge Kerteminde.

Læs mere

Almindelige betingelser for køb af services hos Frontiers ApS og på www.frontiertours.dk

Almindelige betingelser for køb af services hos Frontiers ApS og på www.frontiertours.dk Version 2.0, Sep2014 Almindelige betingelser for køb af services hos Frontiers ApS og på www.frontiertours.dk Indhold 1. Generelt... 2 2. Aftaleindgåelse... 2 3. Fortrydelsesret... 4 4. Leveringstidspunkt-

Læs mere

Bookingsvilkår -------------------------------------------------------------------------------- 1. Din kontrakt

Bookingsvilkår -------------------------------------------------------------------------------- 1. Din kontrakt Bookingsvilkår Lowcostholidays Limited ("Lowcostholidays") er et selskab registreret i England og Wales med virksomhedsnummer 04.371.920 med handelsadresse i Sussex House, London Road, East Grinstead,

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 149/06. afsagt den 19. januar 2007 ****************************** 5230 Odense M. Alfa Travel v/lars Frederiksen

K E N D E L S E. i sag nr. 149/06. afsagt den 19. januar 2007 ****************************** 5230 Odense M. Alfa Travel v/lars Frederiksen REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 149/06 afsagt den 19. januar 2007 ****************************** KLAGER S J (30 personer) 5230 Odense M SALGSBUREAU ARRANGØR Alfa Travel v/lars Frederiksen Alfa

Læs mere

Priser & betingelser Mexico, 1.- 17. oktober 2011

Priser & betingelser Mexico, 1.- 17. oktober 2011 Priser & betingelser Mexico, 1.- 17. oktober 2011 Grundpris per person: Pris per person i delt dobbeltværelse v/min. 22 personer DKK 18.970,- Pris per person i delt dobbeltværelse v/min. 16 personer DKK

Læs mere

Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt

Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt Bookingsvilkår Lowcostholidays Limited ("Lowcostholidays") er et selskab registreret i England og Wales med virksomhedsnummer 04.371.920 med handelsadresse i Sussex House, London Road, East Grinstead,

Læs mere

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld.

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld. Dubai UAE International Dental Conference 3. 8. februar 2013 Tag med Tandlægeforeningen til AEEDC Dubai 2013. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning og den sædvanlige service

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2014/0120 afsagt den 19. november 2014 ****************************** KLAGER NØ (2 pers.) SALGSBUREAU ARRANGØR Den Danske Rejsegruppe Filial af Svenska Resegruppen

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2012/0014 afsagt den 20. december 2012 ****************************** KLAGER IE (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Club La Santa A/S Club La Santa

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0068 afsagt den 21. november 2013 ****************************** KLAGER KDS (4 pers.) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV FDM Travel

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2010/0098 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Phuket, Thailand. 7.4.-21.4.2010 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 8.198 kr. Forsinkelse på hjemrejsen

Læs mere

Tilbud aktivrejse 2014

Tilbud aktivrejse 2014 Tilbud aktivrejse 2014 Neukirchen med bus 6 dage/3 nætter Prisen er gældende i uge 27 (28. juni 03. juli) 2014 Gasthof Venedigerhof Pris pr. person unge u. 18 år ved minimum 20 deltagere kr. 2.798,- Wolkensteinerbär

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0332 afsagt den 28. august 2014 ****************************** KLAGER HPJ (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Krone Golf Tours, Filial af Golf Plaisir

Læs mere

Generelle betingelser Til dig som har købt rejse hos

Generelle betingelser Til dig som har købt rejse hos Generelle betingelser Til dig som har købt rejse hos GENERELLE BETINGELSER: Hvad er en pakkerejse? Med begrebet pakkerejse forstås en kombination af mindst to af følgende elementer Transport Indkvartering

Læs mere

Handelsbetingelser for aftaler om pakkerejser

Handelsbetingelser for aftaler om pakkerejser Handelsbetingelser for aftaler om pakkerejser København den 26. juli 2010 De følgende handelsbetingelser regulerer aftaleforholdet mellem XXX (i det følgende rejsebureauet) og kunder (i det følgende kunden),

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0096 afsagt den 11. november 2014 ****************************** KLAGER TL (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Take Offer ApS Take Offer ApS REJSEMÅL

Læs mere

1.1.1. Med begrebet pakkerejse forstås en kombination af mindst to af følgende elementer

1.1.1. Med begrebet pakkerejse forstås en kombination af mindst to af følgende elementer Rejsebetingelser for pakkerejser De følgende handelsbetingelser regulerer aftaleforholdet mellem Momento Travel (De Graa Busser som teknisk arrangør) og kunder der ønsker at købe et pakkerejseprodukt hos

Læs mere

Almindelige betingelser for pakkerejser

Almindelige betingelser for pakkerejser Almindelige betingelser for pakkerejser Nedenstående bestemmelser er udarbejdet i overensstemmelse med Lov om pakkerejser, som gælder for rejser bestående af flytransport og indkvartering. Bestemmelserne

Læs mere

Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa februar juni 2016

Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa februar juni 2016 Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa 14. - 26. februar 2017 17. juni 2016 Kl. Tirsdag den 14. februar 2017 Fly nr.: 05.35 Vi anbefaler seneste mødetid i Københavns lufthavn til min.

Læs mere

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid.

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid. Ordebekræftelse Windpower 2011 21. 26. maj 2011 i Anaheim Bestilt af : Dansk Eksportforening / Vindmølleindustrien Att : Rikke Berg Sørensen / Dorte Burin Møller Adresse : Glarmestervej 20a 1. / Rosenørns

Læs mere

Rejsebetingelser Almindelige betingelser for pakkerejser København, maj 2014

Rejsebetingelser Almindelige betingelser for pakkerejser København, maj 2014 Rejsebetingelser Almindelige betingelser for pakkerejser København, maj 2014 Betingelserne regulerer aftaleforholdet mellem Nortlander Skitours A/S (i det følgende rejsebureauet) og kunder (i det følgende

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Almindelige betingelser for deltagelse i pakkerejser

Almindelige betingelser for deltagelse i pakkerejser Almindelige betingelser for deltagelse i pakkerejser Betingelserne regulerer aftaleforholdet mellem Felix Rejser og kunder, som køber en pakkerejse. Aftalen indgås og gennemføres i overensstemmelse med

Læs mere

Almindelige betingelser for køb af services hos Frontiers ApS og på www.frontiertours.dk

Almindelige betingelser for køb af services hos Frontiers ApS og på www.frontiertours.dk Almindelige betingelser for køb af services hos Frontiers ApS og på www.frontiertours.dk Indhold 1. Generelt...2 2. Aftaleindgåelse...2 3. Fortrydelsesret...4 4. Leveringstidspunkt- og sted...4 5. Priser,

Læs mere

Betingelser for rejser med C&C Travel A/S per 24. september 2015

Betingelser for rejser med C&C Travel A/S per 24. september 2015 Betingelser for rejser med C&C Travel A/S per 24. september 2015 Rejsebureauet C&C Travel A/S (CVR nr. 12369603) har eksisteret siden 1989 og er registreret i Danmarks Rejsebureau Forening (nr. A0021)

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 140/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 140/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 140/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Rom, 15.04. 18.04.2004. PRIS: KLAGEN ANGÅR: I alt 8.790 kr. Forsinket afhentning på hotellet på hjemrejsedagen,

Læs mere

F.G.E Rostrups Vej 2 8000 Århus C.

F.G.E Rostrups Vej 2 8000 Århus C. Thomas Jensen F.G.E Rostrups Vej 2 8000 Århus C. Silkeborg, den 09/10/2012 Tak for bestilling af skiferie til Tignes Trier Ski fremsender her jeres reservationsbevis. I vil cirka 10 dage før afrejse modtage

Læs mere

Water Trade Mission to China 23.-28.September 2012. Rejseoplæg

Water Trade Mission to China 23.-28.September 2012. Rejseoplæg BCD Travel Gl. Køge Landevej 22 DK - 2500 Valby Tel.: (+45) 39154660 Fax.: (+45) 39154590 E-mail: groups@bcdtravel.dk www.bcdtravel.dk Water Trade Mission to China Rejseoplæg Fly tilbud 22. september København

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0026 afsagt den 1. juli 2015 ****************************** KLAGER MEV (1 person) v/ IAW SALGSBUREAU ARRANGØR GIBA Travel ApS GIBA Travel ApS REJSEMÅL

Læs mere

Vilkår for booking, betaling m.v. af ture, rejser og sommerhuse hos Dansk Vandrelaug Københavns Afdeling

Vilkår for booking, betaling m.v. af ture, rejser og sommerhuse hos Dansk Vandrelaug Københavns Afdeling HANDELSBETINGELSER Vilkår for booking, betaling m.v. af ture, rejser og sommerhuse hos Dansk Vandrelaug Københavns Afdeling 1. Generelle vilkår Alle medlemmer af Dansk Vandrelaug kan booke ture, rejser,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2016/0114 afsagt den 31. august 2016 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Rundrejse. Bangkok, Thailand.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2010/0330 afsagt den 25. august 2011 ****************************** KLAGER SRJ (8 personer) 2720 Vanløse SALGSBUREAU ARRANGØR DFDS A/S DFDS A/S REJSEMÅL

Læs mere

FOR KULTURREJSER EUROPA

FOR KULTURREJSER EUROPA GENERELLE BETINGELSER FOR KULTURREJSER EUROPA Alle rejsearrangementer er underlagt Lov om pakkerejser, der harmoniserer reglerne i Europa og yder en udstrakt forbrugerbeskyttelse. Ifølge lovgivningen skal

Læs mere

Generelle lejebetingelser vedrørende leje af sommerhus Lersøbej 15, DK 3700 Rønne

Generelle lejebetingelser vedrørende leje af sommerhus Lersøbej 15, DK 3700 Rønne Generelle lejebetingelser vedrørende leje af sommerhus Lersøbej 15, DK 3700 Rønne 1. Indgåelse af lejeaftalen 1.1. Kundens (lejerens) leje af feriehuset Lersøvej 15, 3700 Rønne sker ved afgivelse af en

Læs mere

Vejledning til flyrejseaftalen

Vejledning til flyrejseaftalen Vejledning til flyrejseaftalen Økonomistyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193-1017 København K T 3392 8000 www.oes.dk og www.statensindkob.dk Indholdsfortegnelse Side 2 af 13 1. Indledning 3 2. Stikordsregister

Læs mere

Eksempler på problemer, som forbrugeren kan støde på Skemaets punkt I (felt 1-34)

Eksempler på problemer, som forbrugeren kan støde på Skemaets punkt I (felt 1-34) VEJLEDNING VEDRØRENDE KATEGORIER AF PROBLEMER OG FORBRUGERKRAV Denne vejledning indeholder forklaringer til de forskellige kategorier af problemer og forbrugerkrav samt nogle praktiske eksempler, der kan

Læs mere

Almindelige bestemmelser for deltagelse i ferierejser m.v.

Almindelige bestemmelser for deltagelse i ferierejser m.v. Almindelige bestemmelser for deltagelse i ferierejser m.v. Rejsebestemmelserne er udarbejdet i overensstemmelse med Lov om pakkerejser, som gælder for rejser bestående af flytransport og indkvartering.

Læs mere

i forbindelse med virksomhedsordning for arbejdsgiverbetalt periodekort til kollektiv trafik i Midttrafiks område kaldet erhvervskort.

i forbindelse med virksomhedsordning for arbejdsgiverbetalt periodekort til kollektiv trafik i Midttrafiks område kaldet erhvervskort. ERHVERVSAFTALE NR: i forbindelse med virksomhedsordning for arbejdsgiverbetalt periodekort til kollektiv trafik i Midttrafiks område kaldet erhvervskort. 1 Parterne Som sælger: Midttrafik Søren Nymarksvej

Læs mere

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser Bilag 2 Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER... 3 1.1 Anvendelse og gyldighed... 3 1.2 Tilbud/ordre... 3 1.3 Priser... 3 1.4 Ejendomsforbehold... 3 1.5 Levering...

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0036 afsagt den 11. september 2015 ****************************** KLAGER ENJ (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Århus Charter A/S Århus Charter A/S

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 29. september 2016 ****************************** KLAGER [Klager] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [Bureau] [Bureau] REJSEMÅL Puerto Rico,

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. 1.1. 1.2. Generelt Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog.

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog. Salgsbetingelser Ansvar for rejsens gennemførelse Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB og Supersaver.dk er formidler af flybilletter, hotelophold, udlejningsbiler og øvrige arrangementer.

Læs mere

Vacasol International A/S

Vacasol International A/S Vacasol International A/S Generelle lejebestemmelser De generelle lejebestemmelser er gældende for samtlige ferieboliger formidlet gennem Vacasol International A/S (i det følgende kaldt Vacasol). Vacasols

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 294/2007 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Wagrain, Østrig. 10.2.-17.2.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 33.888 kr. (ekskl. årsrejseforsikring,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2008/0001 afsagt den 20. april 2009 ****************************** REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR Mao Miguel, Azorerne. 28.2.08-6.3.08 (rejseperiode for erstatningsrejse

Læs mere

FOR KULTURREJSER EUROPA

FOR KULTURREJSER EUROPA GENERELLE BETINGELSER FOR KULTURREJSER EUROPA Alle rejsearrangementer er underlagt Lov om pakkerejser, der harmoniserer reglerne i Europa og yder en udstrakt forbrugerbeskyttelse. Ifølge lovgivningen skal

Læs mere

Regler for mediation. J.nr.: K Regler for mediation

Regler for mediation. J.nr.: K Regler for mediation Regler for mediation J.nr.: K-53 2015 Regler for mediation Voldgiftsinstituttet anbefaler følgende mediationsklausul: Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med denne kontrakt, herunder tvister vedrørende

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER 323-182087 SLA/sla 16.03.2015 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 3 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser...

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 228/05. afsagt den 17. januar 2006 ****************************** KLAGER S K-S (26 voksne/3 børn) 3070 Snekkersten

K E N D E L S E. i sag nr. 228/05. afsagt den 17. januar 2006 ****************************** KLAGER S K-S (26 voksne/3 børn) 3070 Snekkersten REJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 228/05 afsagt den 17. januar 2006 ****************************** KLAGER S K-S (26 voksne/3 børn) 3070 Snekkersten SALGSBUREAU ARRANGØR Thinggaard Rejser ApS

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 21. december 2016 ****************************** KLAGER [K] (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Praktikophold. Sydney, Australien.

Læs mere

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT GENERELT Disse vilkår og betingelser er gældende for Finnair Corporate-programmet (herefter kaldet "programmet"). Bortset fra disse vilkår og betingelser er ingen andre regler gældende. Programmet er udviklet

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0220 afsagt den 16. februar 2016 ****************************** KLAGER JPK (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Rejsefeber ApS (Bengt-Martins Rejser

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 136/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Pattaya, Thailand, 20.1. 2.2.2004 PRIS: I alt kr. 12.798,- KLAGEN ANGÅR: KRAV: Utilfredsstillende

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2008/0199 afsagt den 27. august 2009 ****************************** REJSEMÅL Sharm El Sheikh, Egypten. 11.10.-18.10.2008 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 29.812

Læs mere