OPODOS REJSEBETINGELSER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OPODOS REJSEBETINGELSER"

Transkript

1 OPODOS REJSEBETINGELSER Vi forbeholder os retten til at vende tilbage inden for 24 timer ved eventuelle tekniske fejl eller prisfejl. Ved booking i weekender eller på helligdage har vi ret til at vende tilbage næstkommende hverdag. I de tilfælde, hvor der er blevet debiteret penge på kort eller bankkort, kan det tage op til tre bankdage, før pengene registreres på kontoen igen. Bemærk, at dette er bankens regler og ikke noget, som vi kan påvirke. Anvendelse af flybilletten Den købte flybillet skal anvendes på de strækninger og i den rækkefølge, der angives på billetten. Flyselskabet og Opodo har ret til at annullere og undlade at yde tilbagebetaling for flybilletter, der ikke anvendes i den rækkefølge og i den udstrækning, der angives på billetten. Hvis flybilletten er en tur/retur-billet, kan man ikke nøjes med at benytte returrejsen, da flyselskabet annullerer hele billetten, hvis den rejsende ikke benytter den første strækning. ALDERSKONTROL Du skal være fyldt 18 år for at købe en rejse hos Opodo. Ved at benytte Opodos hjemmeside garanterer køberen, at denne er fyldt 18 år. Nogle lande tillader ikke børn under 18 år indrejse i landet uden værge eller skriftlig tilladelse fra værge. Kontakt de respektive lands ambassade for at få mere information. De samme regler gælder for visse hoteller. Kontakt hotellet direkte for at få mere information. Vi kan ikke håndtere bookinger med børn under 18 år, der rejser alene, men henviser i stedet til flyselskabet/togselskabet/hotellet. BOOKING Den rejsendes navn og kontaktoplysninger angive de rejsendes korrekte navne. Navnene skal stemme overens med navnene i passene, da billetten ellers kan være ugyldig. Køberen har selv ansvaret for eventuelle ekstra omkostninger, hvis flyselskabet tillader ændring af navnet. opgive korrekt -adresse ved booking. Efter bookingen foregår al kommunikation mellem Opodo og den rejsende via . Husk derfor at give Opodo besked, hvis du skifter -adresse og/eller telefonnummer mellem bookingtidspunktet og den sidste rejsedag. kontrollere, at bookingbekræftelsen, der blev sendt via , stemmer overens med den bookede rejse. Hvis der er noget i bekræftelsen, der ikke er korrekt, eller hvis bekræftelsen ikke modtages umiddelbart efter booking, skal Opodo kontaktes med det samme. Hvis fejlen kan rettes, tilkommer der altid en afgift. Børn under 2 år Små børn, der endnu ikke er fyldt to år, får ikke deres eget sæde. Du kan, hvis du ønsker det, booke et sæde til dit barn og betale du samme pris som for et barn mellem 2 og 11 år. Det gør du ved at kontakte Kundeservice.

2 Der kan ikke foretages en booking for et endnu ufødt barn eller en person, som du ikke kender navnet på. Du kan altså ikke foretage en booking og opgive fx "baby" som navn, eftersom navnet skal opgives korrekt og i overensstemmelse med passet ved bestilling. Vi kan ikke garantere, at børn, der ikke bookes billet til i første omgang, kan få plads om bord på flyet, da det ikke altid er muligt efterfølgende at booke plads til et spædbarn på en eksisterende booking. Vi anbefaler derfor, at du først bestiller til samtlige rejsende, når barnet er født. Dobbeltbooking Hvis du som rejsende har en dobbeltbooking, kan flyselskabet annullere rejserne. Det gælder også, hvis bookingerne er foretaget hos forskellige rejsebureauer. Med dobbeltbooking menes to eller flere bookinger for den samme rejsende, som er booket med det samme flyselskab. Vi tager ikke noget ansvar for annulleringer, som flyselskaber foretager, hvis de opfatter det som en dobbeltbooking. Hvis flyselskabet har annulleret en rejse på grund af en dobbeltbooking, kan vi ikke foretage nogen tilbagebetaling. Priser Vores priser inkluderer alle skatter og afgifter. Følgende tillæg indgår ikke i den samlede pris: Lokale lufthavnsskatter (fx i Thailand). Disse betales kontant af den rejsende på destinationen. Lokal transport mellem lufthavne ved ændring af lufthavn (fx i New York, Paris og London). Disse betales af den rejsende på destinationen. Administrationsafgift ved kortbetaling. Tilkommer ved valg af betaling med kort. Afgiften lægges til den samlede pris på betalingssiden. Visse lokale hotelskatter, se separate betingelser for hotel samt for fly + hotel. Genbekræftelse af booking Vi anbefaler, at den rejsende genbekræfter sin flybooking hos flyselskabet senest 72 timer før hjemrejse. Dette gælder ikke ved flyvninger inden for Europa. Visum, pas og vaccination kontrollere de visum-, pas og vaccinationsregler, der gælder for rejsen. sørge for, at pas og visum samt transitvisum er gyldige for det tidsrum og de lande, som rejsen omfatter. Den rejsende står selv for omkostninger i forbindelse med dette. Medicinattest Det er den rejsendes ansvar at: medbringe eventuelle medicinattester på rejsen, såfremt disse er nødvendige for indrejse i det aktuelle land.

3 Regler for transport gøre sig bekendt med de regler for transport, såkaldte "conditions of carriage for passengers and bagage", som flyselskaber og togselskaber gør tilgængelige. Bagage Det er den rejsendes ansvar at: gøre sig bekendt med regler og vilkår for bagage på det fly eller tog, som man skal rejse med. booke eventuel specialbagage (fx golftaske, ski, våben, dyr) separat. Bemærk, at der tilkommer en ekstra afgift, samt at der ikke er nogen garanti for, at der kan medbringes specialbagage. BETALING Uanset hvad leverandørens betalingsvilkår er, debiterer vi din konto, når bookingen foretages. Det er køberens ansvar at: have dækning på kontoen/kortet, når bestillingen gennemføres. erlægge betaling for rejsen, uanset hvilken betalingsmetode, der benyttes. Det gælder således også, hvis du vælger at betale med delbetaling eller faktura. BEKRÆFTELSE Når du har gennemført en bestilling, kommer du til en bekræftelsesside med et reservationsnummer. Vi sender også en bekræftelse via . Hvis din booking ikke afsluttes med en bekræftelsesside med et reservationsnummer, skal du kontakte os omgående. Forsøg ikke at booke igen, før du har været i kontakt med os. Vi tager ikke ansvar for eventuelle dobbeltbookinger. Hvis du ikke modtager en bekræftelse via , skal du kontrollere dit spamfilter og derefter kontakte os. Tip! Tilføj Opodo til din adressebog for at minimere risikoen for, at -bekræftelsen ender i din mappe med uønsket post. Reservationsnummeret og bekræftelsen er dit bevis på, at du har bestilt en rejse hos Opodo. kontakte Opodo, hvis du ikke har modtaget reservationsnummer og/eller bekræftelsesmail. ikke at foretage en ny booking uden først at have kontaktet os, hvis du ikke har modtaget et reservationsnummer. opgive en korrekt -adresse, så vi kan sende en bekræftelse. Denne -adresse benyttes efterfølgende til al kommunikation mellem kunden og Opodo, fx ved ændringer i tidstabeller. underrette om ændring af -adresse og telefonnummer, hvis disse ændres mellem tidspunktet for bestilling og den sidste rejsedag. Bekræftelse via sms Hvis du har valgt at modtage din bekræftelse via sms, er sms'en et supplement til din -bekræftelse. Du skal desuden medbringe alle dokumenter, som vi sender til dig, på din rejse. Bemærk, at hvis der sker en ændring af din rejseplan, efter bookingen er foretaget, kan den blive formidlet via , sms eller telefon.

4 INFORMATION OM BILLETTER Billetter udstedes altid med det samme, uanset hvad leverandørens regler er. Flybilletter leveres elektronisk. Det betyder, at du ikke modtager nogen papirbillet fra os, men tjekker ind ved hjælp af dit bookingnummer og pas. Lavprisselskaber Når du booker en billet med et lavprisselskab, fx Sundsvallsflyg, Jämtlandsflyg, Gotlandsflyg, Blekingeflyg, Kullaflyg, Kalmarflyg, Östersundsflyg, Flysmåland, EasyJet, Wizz og Norwegian, får du to forskellige reservationsnumre på din bekræftelse. Det ene anvendes ved kontakt med Opodo, og det andet er flyselskabets eget bookingnummer, som anvendes ved indtjekning. Enkeltrejse I visse lande kan du blive nægtet indrejse, hvis du rejser med en enkeltbillet og ikke kan fremvise en booket billet for hjemrejsen. kontrollere, hvilke visumregler der gælder ved enkeltrejse. AFBESTILLING OG ÆNDRINGER Afbestilling De fleste billetter, der købes via Opodo, er ikke refunderbare. Det betyder, at du ikke kan få nogen penge tilbage, hvis du vælger at afbestille din rejse. Vi anbefaler derfor, at du køber vores afbestillingsforsikring, som gælder ved fx akut sygdom eller dødsfald. Afbestilling af rejse skal altid ske via telefon. Hvis du skal rejse, og Opodo har lukket, skal du altid kontakte flyselskabet/togselskabet/hotellet direkte for at afbestille og give Opodo besked via . I de tilfælde, hvor der kan foretages en tilbagebetaling, opkræver Opodo en administrativ afgift ud over den afgift, som leverandøren debiterer. Avgiften er alltid minst 400 kroner per person. Vi tilbagebetaler ikke tidligere erlagte vederlag, afgifter og eventuelle forsikringer (med undtagelse af rejseforsikringer). Rejsen skal være afbestilt inden afrejse, for at der skal kunne foretages en eventuel tilbagebetaling. Ændringer De fleste billetter, der købes via Opodo, kan ikke ændres. I de tilfælde, hvor billetten kan ændres, opkræver Opodo en administrativ afgift ud over leverandørens omkostninger. Avgiften er alltid minst 400 kroner per person. Fortrydelsesret I henhold til fjernsalgsloven er der ingen fortrydelsesret på rejser. ÆNDRINGER I TIDSTABELLER Det er den rejsendes ansvar at:

5 kontrollere rejsetiderne regelmæssigt frem til afrejse samt dagen før hjemrejse. Ved ændringer i tidstabellen sendes information om den nye tidstabel altid til den -adresse, der er angivet i bookingen. I visse tilfælde kontakter vi dig via sms eller telefon. Du kan se den aktuelle tidstabel på Angiv bookingreference og efternavn. Bemærk, at denne side ikke kan anvendes, hvis du har booket lavprisfly (fx Norwegian). Kontakt i så fald Opodo eller flyselskabet direkte for at få opdaterede afgangstider. Opodo tager ikke noget ansvar for eller sms'er, som af en eller anden årsag ikke når frem til modtageren (fx fordi det er blevet fanget af spamfilteret). I de tilfælde, hvor flyselskabet tillader afbestilling på grund af ændringer i tidstabellen, tilbagebetales flyrejsen eksklusive et håndteringsvederlag. Flyselskaberne tager ikke hensyn til eventuel påvirkning af transitfly, hvis denne rejse ikke er omfattet af den samme booking. OPODOS ANSVAR FOR REJSENS UDFØRELSE Opodo formidler produkter fra forskellige leverandører og har derfor ikke noget ansvar for hændelser, der har med rejsens udførelse at gøre. Eksempler på dette er mistet bagage, bagage, der ikke indgår i rejsens pris, aflyste afgange og ændringer i tidstabeller. Dette er flyselskabernes/togselskabernes ansvar, og man bør derfor rette eventuelle klager direkte til det ansvarlige flyselskab eller togselskab. Mistet eller beskadiget bagage skal altid anmeldes til det ansvarlige flyselskab eller togselskab med det samme. REKLAMATIONER Hvis der under rejsen skulle opstå fejl, som kan give anledning til reklamation, skal Opodo kontaktes med det samme. Hvis Opodo har lukket, og du har en reklamation vedrørende hotellet, skal du ringe direkte til vores hotelleverandør. Du finder nummeret på bekræftelsen. Hvis du modtager erstatning eller kompensation af leverandøren under rejsen, eller hvis vi ikke er blevet kontaktet under rejsens gang, bortfalder retten til efterfølgende erstatning. Reklamation skal ske via vores website (se Spørgsmål og svar). Angiv bookingreference og en udførlig beskrivelse af problemet. Vedhæft eventuelle fotografier eller kvitteringer til reklamationen. For at reklamationen skal kunne behandles, skal den være os i hænde senest en måned efter rejsens afslutning. REJSEGARANTI Opodo har stillet rejsegaranti til Rejsegarantifonden. Rejsegarantien gælder kun ved køb af fly- eller togbillet sammen med hotel i den samme bekræftelse. Rejsegarantien gælder ikke, hvis der kun købes en flybillet. HOTEL - SÆRLIGE VILKÅR Afbestilling og ændringer Regler for afbestilling, ændringer og tilbagebetaling i forbindelse med hoteller varierer fra hotel til hotel. Hotelovernatningen skal være afbestilt senest 48 timer før afrejse/overnatning, for at der skal kunne foretages en eventuel tilbagebetaling. I de tilfælde, hvor der kan foretages en tilbagebetaling eller en ændring af hotelbookingen, opkræver Opodo en administrativ afgift for dette ud over den afgift, som hotellet debiterer. Vi tilbagebetaler ikke tidligere erlagte vederlag, afgifter og eventuelle forsikringer. Hotelklassificering Klassificeringssystemet stemmer overens med det system, som vores leverandører har oprettet, og stemmer ikke nødvendigvis overens med det officielle klassificeringssystem. Indtjekning Medmindre andet er angivet, har de fleste af vores hoteller indtjekning frem til midnat. Indtjekning skal altid ske den dag, der er angivet som ankomstdag på din bekræftelse - ellers annulleres hotelopholdet uden

6 mulighed for tilbagebetaling. Kontrollér også hotellets åbningstider, så der er åbent, når du ankommer. Det er dit ansvar at kontrollere hotellets åbningstider og at kontakte hotellet og underrette dem om eventuel ankomst uden for åbningstiderne. Det er ikke tilladt at bo flere personer på værelset end det antal, du har booket, uanset værelsestype. Vagtnummer Kontakt omgående Opodo, hvis der opstår et akut problem med dit hotel. Uden for vores åbningstider kan du kontakte vores hotelleverandør direkte. Du finder telefonnummeret på bekræftelsen. Transfer Transfer til/fra hotellet indgår ikke. Hotelskatter På visse hoteller tilkommer der en lokal skat, som betales af den rejsende på destinationen. GENERELLE BRUGERBETINGELSER Aftale om transport, tjeneste eller produkt indgås mellem brugeren og den respektive leverandør eller rejsearrangør. Opodo påtager sig under ingen omstændigheder noget ansvar for, at tredjemand (fx leverandør/flyselskab eller rejsearrangør) i overensstemmelse med aftalen udfører eller leverer de transporter, tjenester og produkter, som brugere køber. Som rejsende er du forpligtet til at have gyldigt pas, visum, transitvisum og andre eventuelle påkrævede dokumenter samt nødvendige vaccinationer. Mange lande kræver, at passet er gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsedato. Visumreglerne ændres hele tiden, så selvom du har rejst til landet før uden at have behøvet et visum, er det en god ide at kontrollere det igen. Opodo tager under ingen omstændigheder ansvar for indirekte tab (deriblandt mindskning eller bortfald af produktion eller omsætning, tab som følge af, at transporten, tjenesten eller produktet ikke har kunnet udnyttes som tiltænkt, udebleven indkomst som følge af, at aftale med tredjemand er bortfaldet, ikke er blevet opfyldt korrekt eller ikke har kunnet indgås (eller erstatningskrav som følge deraf) eller lignende tab eller udebleven eller mindsket indtjening), som brugeren udsættes for som følge af brugen af websitet eller dets indhold. Brugerbetingelser Disse brugerbetingelser er gældende for al anvendelse af websitet og dets indhold. Opodo forbeholder sig retten til uden varsel at ændre brugerbetingelserne. Immaterielle rettigheder Alle immaterielle rettigheder (inklusive ophavsrettigheder, varemærkerettigheder og patenter) til websitet og dets indhold, herunder tekst, tal, priser, tidstabeller, billeder, profiler, grafer og figurer (herefter kaldet "Indholdet") tilhører Opodo eller Opodos leverandører og samarbejdspartnere. Det er tilladt at downloade og udskrive kopier af skærmbilleder til egen brug i forbindelse med informationssøgning og bestilling. Det er ikke tilladt at anvende websitet og Indholdet i kommercielt øjemed, fx til varedistribution eller publicering, uden forudgående udtrykkelig godkendelse fra Opodo. Misbrug Websitet og Indholdet må ikke anvendes i spekulationsøjemed eller til at foretage falske eller bedrageriske bestillinger, uanset hvilket formål det måtte tjene. Misbrug af denne og anden art kan være ulovlig og vil eventuelt blive meldt til politiet. Derudover kan det medføre erstatningspligt. Opodo forbeholder sig retten til at forhindre, at brugere, som har misbrugt (eller som giver anledning til begrundet mistanke om at ville misbruge) websitet eller Indholdet, fremover får adgang til hele eller dele af websitet eller Indholdet. Adgangskode og lignende Det påhviler brugeren at holde adgangskoder, id og andre koder hemmelige og opbevare dem, så uvedkommende ikke kan få adgang til dem. Hvis brugerne har flere koder, der anvendes i forbindelse med

7 websitet, skal disse opbevares hver for sig. Brugerne har selv ansvaret for de transaktioner, der gennemføres med brugerens koder. Tab af koder eller mistanke om, at uvedkommende har fået kendskab til koder, skal omgående meddeles til Opodo. Links Opodo påtager sig ikke noget ansvar for indhold, funktionalitet, materiale osv. på websites, som har linket til Opodos website, eller som Opodos website linker til. Ansvar Indholdet på websitet kan indeholde fejl eller være mangelfuldt på grund af tekniske årsager, stavefejl eller andre årsager. Opodo påtager sig intet ansvar for sådanne fejl eller mangler. Opodo garanterer ikke, at Indholdet kan anvendes til et vist formål, eller at det Indhold, som gøres tilgængeligt af tredjemand, er korrekt, opdateret eller fuldstændigt. Opodo garanterer ej heller for ejerskab eller ophavsret til indhold, som gøres tilgængeligt af tredjemand. Brugeren accepterer at holde Travelling skadesløs for konsekvenserne af brugerens ageren (eller mangel på samme) på baggrund af Indholdet. Opodo garanterer ikke, at websitet har en vis tilgængelighed eller visse svartider. Opodo fraskriver sig udtrykkeligt ethvert ansvar for såvel direkte som indirekte skader og tab, der opstår som følge af Indholdet (eller mangel på samme), eller på grund af at websitet ikke fungerer tilfredsstillende. Opodos ambition er, at al kommunikation skal være virusfri, men påtager sig intet ansvar for konsekvenser som følge af, at denne ambition ikke opfyldes. Indholdet gøres tilgængeligt "SOM DET FREMSTÅR". AFTALE OM TRANSPORT, TJENESTE ELLER PRODUKT INDGÅS MELLEM BRUGEREN OG DEN RESPEKTIVE LEVERANDØR ELLER REJSEARRANGØR. OPODO PÅTAGER SIG UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER NOGET ANSVAR FOR, AT TREDJEMAND (FX LEVERANDØR/FLYSELSKAB ELLER REJSEARRANGØR) I OVERENSSTEMMELSE MED AFTALEN UDFØRER ELLER LEVERER DE TRANSPORTER, TJENESTER OG PRODUKTER, SOM BRUGERE KØBER. OPODO TAGER UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANSVAR FOR INDIREKTE TAB (DERIBLANDT MINDSKNING ELLER BORTFALD AF PRODUKTION ELLER OMSÆTNING, TAB SOM FØLGE AF, AT TRANSPORTEN, TJENESTEN ELLER PRODUKTET IKKE HAR KUNNET UDNYTTES SOM TILTÆNKT, UDEBLEVEN INDKOMST SOM FØLGE AF, AT AFTALE MED TREDJEMAND ER BORTFALDET, IKKE ER BLEVET OPFYLDT KORREKT ELLER IKKE HAR KUNNET INDGÅS (ELLER ERSTATNINGSKRAV SOM FØLGE DERAF) ELLER LIGNENDE TAB ELLER UDEBLEVEN ELLER MINDSKET INDTJENING), SOM BRUGEREN UDSÆTTES FOR SOM FØLGE AF BRUGEN AF WEBSITET ELLER DETS INDHOLD. Hvis Opodo i sidste ende findes erstatningspligtig, skal erstatningspligten aldrig overstige ét (1) prisbasisbeløb. Værneting Ved tvist i forbindelse med anvendelse af websitet eller Indholdet skal svensk lov tillempes uden hensyntagen til regler for lovvalg. OBS! Tvister og øvrige betingelser for den transport, det produkt eller den tjeneste, som anvenderen har købt, er underlagt den aftale, som brugeren indgår med den respektive leverandør eller rejsearrangør. PERSONOPLYSNINGER Opodo AB er ansvarlig for personlige oplysninger. Opodo følger persondataloven (1998:204). Med personoplysninger menes al information, der lagres om dig og dine medrejsende, fx navn, -adresse, fødselsdato og adresse. Hvis du registrerer personoplysninger om medrejsende, er du over for Opodo ansvarlig for, at de medrejsende har givet deres samtykke til registreringen, og at personoplysningerne behandles i overensstemmelse med

8 disse vilkår. Brug af personoplysninger Hvis du er over 18 år, kan du booke rejser via Opodo. I forbindelse med din bestilling afgiver du personoplysninger til Opodo. Disse anvendes til at informere om, gennemføre, følge op på, administrere og opkræve betaling for din bestilling. I forbindelse med dette kan personoplysninger blive videregivet til organisationer, virksomheder og myndigheder i og uden for EU og EØS, fx det flyselskab eller hotel, du har booket. Personoplysninger kan blive samkørt med andre Opodo-registre i forbindelse med opdateringer. Vi bruger kun dine personoplysninger til markedsføring, hvis du har givet specifikt samtykke til dette. Opodo indgår i koncernen. Opodo forbeholder sig retten til frit at videregive personoplysninger, hvis Opodo eller dens ejere opkøbes af andre. Opodo arbejder aktivt for at forebygge misbrug og tab af personoplysninger. Ændringer og rettelser af personoplysninger Du kan når som helst ændre eller rette dine personoplysninger ved at kontakte Opodo. Du har desuden har ret til ved skriftlig henvendelse én gang om året at få information om, hvilke personoplysninger om dig, der er blevet behandlet. Persondataansvarlig Den persondataansvarlige er Bodil Månsson, Opodo AB, Box 1108, Sundbyberg, Sverige, organisationsnummer , tlf.: ,

TRAVELLINKS REJSEBETINGELSER

TRAVELLINKS REJSEBETINGELSER TRAVELLINKS REJSEBETINGELSER Alle kontrakter kan indgås på dansk. Vi forbeholder os retten til at vende tilbage inden for 24 timer ved eventuelle tekniske fejl eller prisfejl. Ved booking i weekender eller

Læs mere

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog.

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog. Salgsbetingelser Ansvar for rejsens gennemførelse Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB og Travelstart.dk er formidler af flybilletter, hotelophold, udlejningsbiler og øvrige arrangementer.

Læs mere

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog.

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog. Ansvar for rejsens gennemførelse Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB og Flybillet.dk er formidler af flybilletter, hotelophold, udlejningsbiler og øvrige arrangementer. Vi sælger

Læs mere

Rejsebetingelser. 1. Aftalen. 2. Betaling af rejsen

Rejsebetingelser. 1. Aftalen. 2. Betaling af rejsen Rejsebetingelser Rejsebetingelserne er lavet ud fra den gældende danske lovgivning, jf. lov nr. 472 af 30. juni om pakkerejser og bekendtgørelse om pakkerejser, suppleret af Langleys egne bestemmelser

Læs mere

Bookingsvilkår -------------------------------------------------------------------------------- 1. Din kontrakt

Bookingsvilkår -------------------------------------------------------------------------------- 1. Din kontrakt Bookingsvilkår Lowcostholidays Limited ("Lowcostholidays") er et selskab registreret i England og Wales med virksomhedsnummer 04.371.920 med handelsadresse i Sussex House, London Road, East Grinstead,

Læs mere

Rejsebetingelser. Generelle betingelser for pakkerejser igennem Poker-Tours. [Side 1] Poker rejse med Poker Tours - Rejsebetingelser

Rejsebetingelser. Generelle betingelser for pakkerejser igennem Poker-Tours. [Side 1] Poker rejse med Poker Tours - Rejsebetingelser [Side 1] Poker rejse med Poker Tours - Generelle betingelser for pakkerejser igennem Poker-Tours. Ved en pakkerejse forstås en kombination af mindst to af følgende elementer, såfremt de af Poker Tours

Læs mere

1. INDLEDNING Før du gennemfører din booking, skal du og dem du rejser sammen med, læse og sætte jer ind i disse Rejsebetingelser.

1. INDLEDNING Før du gennemfører din booking, skal du og dem du rejser sammen med, læse og sætte jer ind i disse Rejsebetingelser. REJSEBETINGELSER 1. Indledning...2 Begrænsninger og ansvar i Rejsebetingelserne... 2 Rejsekategorier... 2 Grupperejse... 2 Pakkerejse... 2 Andre rejsearrangementer... 2 Sikkerhed og vejrforhold mv... 2

Læs mere

Generelle betingelser for pakkerejser.

Generelle betingelser for pakkerejser. Generelle betingelser for pakkerejser. Ved en pakkerejse forstås en kombination af mindst to af følgende elementer, såfremt de af Hellas Holidays udbydes samlet eller har været udbudt på forhånd og sælges

Læs mere

Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt

Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt Bookingsvilkår Lowcostholidays Limited ("Lowcostholidays") er et selskab registreret i England og Wales med virksomhedsnummer 04.371.920 med handelsadresse i Sussex House, London Road, East Grinstead,

Læs mere

Du skal huske at oplyse rejsenavn og rejsenummer, rejsedatoer, antal deltagere og deltagernes navne.

Du skal huske at oplyse rejsenavn og rejsenummer, rejsedatoer, antal deltagere og deltagernes navne. Vi anbefaler, at du læser disse betingelser. Det er til både din og vores fordel, at vi er enige om betingelserne. Faktisk forudsætter vi hos Grønlands Rejsebureau, at du som kunde har sat dig ind i de

Læs mere

27 Ekspeditionsafgift - inkl konkursforsikring Inklusiv flykonkursforsikring til 20 kr., som er valgfri for flight only kunder.

27 Ekspeditionsafgift - inkl konkursforsikring Inklusiv flykonkursforsikring til 20 kr., som er valgfri for flight only kunder. Faktura - 308051 Mr Rasmus Velling... Rejseagent: Thomas Smidt-Kjærby Telefon: + 45 86 18 24 88 E-mail: thkc@jysk-rejsebureau.dk Dato: 19 jun 2012 Afrejsedato: 05 okt 2012 Faktura total: 360.750,00 kr.

Læs mere

FOR KULTURREJSER EUROPA

FOR KULTURREJSER EUROPA GENERELLE BETINGELSER FOR KULTURREJSER EUROPA Alle rejsearrangementer er underlagt Lov om pakkerejser, der harmoniserer reglerne i Europa og yder en udstrakt forbrugerbeskyttelse. Ifølge lovgivningen skal

Læs mere

FOR KULTURREJSER EUROPA

FOR KULTURREJSER EUROPA GENERELLE BETINGELSER FOR KULTURREJSER EUROPA Alle rejsearrangementer er underlagt Lov om pakkerejser, der harmoniserer reglerne i Europa og yder en udstrakt forbrugerbeskyttelse. Ifølge lovgivningen skal

Læs mere

Rickshaw International A/S / Rickshaw Tours & Travel (Scandinavia) VILKÅR OG BETINGELSER

Rickshaw International A/S / Rickshaw Tours & Travel (Scandinavia) VILKÅR OG BETINGELSER Rickshaw International A/S / Rickshaw Tours & Travel (Scandinavia) VILKÅR OG BETINGELSER En safari i Afrika er en enestående og unik oplevelse uanset alder. Det tilrådes at børn er ledsaget af voksne personer

Læs mere

Generelle betingelser Til dig som har købt rejse hos

Generelle betingelser Til dig som har købt rejse hos Generelle betingelser Til dig som har købt rejse hos GENERELLE BETINGELSER: Hvad er en pakkerejse? Med begrebet pakkerejse forstås en kombination af mindst to af følgende elementer Transport Indkvartering

Læs mere

Værd at vide. Bestilling og betaling... 2. Forsikringer... 7. Flyrejsen... 10. Indkvarteringen... 18. På rejsemålet... 25. Efter hjemrejse... 27. s.

Værd at vide. Bestilling og betaling... 2. Forsikringer... 7. Flyrejsen... 10. Indkvarteringen... 18. På rejsemålet... 25. Efter hjemrejse... 27. s. Værd at vide Bestilling og betaling... 2 Forsikringer... 7 Flyrejsen... 10 Indkvarteringen... 18 På rejsemålet... 25 Efter hjemrejse... 27 s. 1 Bestilling og betaling Bestilling Sunweb er en online rejsearrangør,

Læs mere

Abonnementsvilkår. OiSTER

Abonnementsvilkår. OiSTER Abonnementsvilkår OiSTER Februar 2014 Version 1.15 1 1. Aftalen... 4 1.1. Aftalen mellem dig og OiSTER... 4 1.2. Aftalens gyldighedsperiode... 4 2. Oprettelse og registrering... 5 2.1. Startpakke og mobilnummer...

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL Carlson Wagonlit Travel (herefter benævnt CWT) er et erhvervsrejsebureau, som servicerer virksomheder i forbindelse med erhvervsrejser. Ethvert køb hos CWT sker på de efterfølgende generelle betingelser,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1 Aftalen... 3. 2 Oprettelse og registrering... 4. 3 Nummerflytning... 5. 4 Adgangskoder og SIM-kort... 7. 5 Levering...

Indholdsfortegnelse. 1 Aftalen... 3. 2 Oprettelse og registrering... 4. 3 Nummerflytning... 5. 4 Adgangskoder og SIM-kort... 7. 5 Levering... Indholdsfortegnelse 1 Aftalen... 3 1.1 Aftalen mellem dig og Zenji Mobile... 3 1.2 Aftalens gyldighedsperiode... 3 2 Oprettelse og registrering... 4 2.1 Startpakke og mobilnummer... 4 2.2 Kundeoplysninger

Læs mere

Abonnementsvilkår. OiSTER Mobil

Abonnementsvilkår. OiSTER Mobil Abonnementsvilkår OiSTER Mobil Januar 2013 Version 1.11 1 1. Aftalen... 4 1.1. Aftalen mellem dig og OiSTER... 4 1.2. Aftalens gyldighedsperiode... 4 2. Oprettelse og registrering... 5 2.1. Startpakke

Læs mere

Zenji Abonnementsvilkår. Forever more

Zenji Abonnementsvilkår. Forever more Zenji Abonnementsvilkår Forever more Indholdsfortegnelse 1 Aftalen... 3 1.1 Aftalen mellem dig og Zenji Mobile... 3 1.2 Aftalens gyldighedsperiode... 3 2 Oprettelse og registrering... 4 2.1 Startpakke

Læs mere

Rejsebetingelser Almindelige betingelser for pakkerejser København, maj 2014

Rejsebetingelser Almindelige betingelser for pakkerejser København, maj 2014 Rejsebetingelser Almindelige betingelser for pakkerejser København, maj 2014 Betingelserne regulerer aftaleforholdet mellem Nortlander Skitours A/S (i det følgende rejsebureauet) og kunder (i det følgende

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL Carlson Wagonlit Travel (herefter benævnt CWT) er et erhvervsrejsebureau, som servicerer virksomheder i forbindelse med erhvervsrejser. Ethvert køb hos CWT sker på de efterfølgende generelle betingelser,

Læs mere

HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014

HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014 HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014 Ved at oprette en gratis auktion på huseftersyn.dk accepterer du disse vilkår og brugerbetingelser, og du opfordres hermed

Læs mere

Sydbank MasterCard Private Classic Ung Debit

Sydbank MasterCard Private Classic Ung Debit Sydbank MasterCard Private Classic Ung Debit Kortservice Regler Juli 2013 Version 2.1 Gældende fra 1. juli 2013 Indholdsfortegnelse Kortservice Kortservice 6 Regler Regler 10 Regler for Sydbank MasterCard

Læs mere

Generelle betingelser

Generelle betingelser Generelle betingelser For at vi kan yde den optimale service for vores kunder og gæster, har vi udarbejdet nogle generelle betingelser, som er gældende for alle typer af rejser, med mindre andet er oplyst

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp Brugerregler for Swipp Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave kontotil-konto-overførsler uden at kende Modtagers Kontonummer. Swipp kan også bruges til at anmode om at modtage

Læs mere