OPODOS REJSEBETINGELSER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OPODOS REJSEBETINGELSER"

Transkript

1 OPODOS REJSEBETINGELSER Vi forbeholder os retten til at vende tilbage inden for 24 timer ved eventuelle tekniske fejl eller prisfejl. Ved booking i weekender eller på helligdage har vi ret til at vende tilbage næstkommende hverdag. I de tilfælde, hvor der er blevet debiteret penge på kort eller bankkort, kan det tage op til tre bankdage, før pengene registreres på kontoen igen. Bemærk, at dette er bankens regler og ikke noget, som vi kan påvirke. Anvendelse af flybilletten Den købte flybillet skal anvendes på de strækninger og i den rækkefølge, der angives på billetten. Flyselskabet og Opodo har ret til at annullere og undlade at yde tilbagebetaling for flybilletter, der ikke anvendes i den rækkefølge og i den udstrækning, der angives på billetten. Hvis flybilletten er en tur/retur-billet, kan man ikke nøjes med at benytte returrejsen, da flyselskabet annullerer hele billetten, hvis den rejsende ikke benytter den første strækning. ALDERSKONTROL Du skal være fyldt 18 år for at købe en rejse hos Opodo. Ved at benytte Opodos hjemmeside garanterer køberen, at denne er fyldt 18 år. Nogle lande tillader ikke børn under 18 år indrejse i landet uden værge eller skriftlig tilladelse fra værge. Kontakt de respektive lands ambassade for at få mere information. De samme regler gælder for visse hoteller. Kontakt hotellet direkte for at få mere information. Vi kan ikke håndtere bookinger med børn under 18 år, der rejser alene, men henviser i stedet til flyselskabet/togselskabet/hotellet. BOOKING Den rejsendes navn og kontaktoplysninger angive de rejsendes korrekte navne. Navnene skal stemme overens med navnene i passene, da billetten ellers kan være ugyldig. Køberen har selv ansvaret for eventuelle ekstra omkostninger, hvis flyselskabet tillader ændring af navnet. opgive korrekt -adresse ved booking. Efter bookingen foregår al kommunikation mellem Opodo og den rejsende via . Husk derfor at give Opodo besked, hvis du skifter -adresse og/eller telefonnummer mellem bookingtidspunktet og den sidste rejsedag. kontrollere, at bookingbekræftelsen, der blev sendt via , stemmer overens med den bookede rejse. Hvis der er noget i bekræftelsen, der ikke er korrekt, eller hvis bekræftelsen ikke modtages umiddelbart efter booking, skal Opodo kontaktes med det samme. Hvis fejlen kan rettes, tilkommer der altid en afgift. Børn under 2 år Små børn, der endnu ikke er fyldt to år, får ikke deres eget sæde. Du kan, hvis du ønsker det, booke et sæde til dit barn og betale du samme pris som for et barn mellem 2 og 11 år. Det gør du ved at kontakte Kundeservice.

2 Der kan ikke foretages en booking for et endnu ufødt barn eller en person, som du ikke kender navnet på. Du kan altså ikke foretage en booking og opgive fx "baby" som navn, eftersom navnet skal opgives korrekt og i overensstemmelse med passet ved bestilling. Vi kan ikke garantere, at børn, der ikke bookes billet til i første omgang, kan få plads om bord på flyet, da det ikke altid er muligt efterfølgende at booke plads til et spædbarn på en eksisterende booking. Vi anbefaler derfor, at du først bestiller til samtlige rejsende, når barnet er født. Dobbeltbooking Hvis du som rejsende har en dobbeltbooking, kan flyselskabet annullere rejserne. Det gælder også, hvis bookingerne er foretaget hos forskellige rejsebureauer. Med dobbeltbooking menes to eller flere bookinger for den samme rejsende, som er booket med det samme flyselskab. Vi tager ikke noget ansvar for annulleringer, som flyselskaber foretager, hvis de opfatter det som en dobbeltbooking. Hvis flyselskabet har annulleret en rejse på grund af en dobbeltbooking, kan vi ikke foretage nogen tilbagebetaling. Priser Vores priser inkluderer alle skatter og afgifter. Følgende tillæg indgår ikke i den samlede pris: Lokale lufthavnsskatter (fx i Thailand). Disse betales kontant af den rejsende på destinationen. Lokal transport mellem lufthavne ved ændring af lufthavn (fx i New York, Paris og London). Disse betales af den rejsende på destinationen. Administrationsafgift ved kortbetaling. Tilkommer ved valg af betaling med kort. Afgiften lægges til den samlede pris på betalingssiden. Visse lokale hotelskatter, se separate betingelser for hotel samt for fly + hotel. Genbekræftelse af booking Vi anbefaler, at den rejsende genbekræfter sin flybooking hos flyselskabet senest 72 timer før hjemrejse. Dette gælder ikke ved flyvninger inden for Europa. Visum, pas og vaccination kontrollere de visum-, pas og vaccinationsregler, der gælder for rejsen. sørge for, at pas og visum samt transitvisum er gyldige for det tidsrum og de lande, som rejsen omfatter. Den rejsende står selv for omkostninger i forbindelse med dette. Medicinattest Det er den rejsendes ansvar at: medbringe eventuelle medicinattester på rejsen, såfremt disse er nødvendige for indrejse i det aktuelle land.

3 Regler for transport gøre sig bekendt med de regler for transport, såkaldte "conditions of carriage for passengers and bagage", som flyselskaber og togselskaber gør tilgængelige. Bagage Det er den rejsendes ansvar at: gøre sig bekendt med regler og vilkår for bagage på det fly eller tog, som man skal rejse med. booke eventuel specialbagage (fx golftaske, ski, våben, dyr) separat. Bemærk, at der tilkommer en ekstra afgift, samt at der ikke er nogen garanti for, at der kan medbringes specialbagage. BETALING Uanset hvad leverandørens betalingsvilkår er, debiterer vi din konto, når bookingen foretages. Det er køberens ansvar at: have dækning på kontoen/kortet, når bestillingen gennemføres. erlægge betaling for rejsen, uanset hvilken betalingsmetode, der benyttes. Det gælder således også, hvis du vælger at betale med delbetaling eller faktura. BEKRÆFTELSE Når du har gennemført en bestilling, kommer du til en bekræftelsesside med et reservationsnummer. Vi sender også en bekræftelse via . Hvis din booking ikke afsluttes med en bekræftelsesside med et reservationsnummer, skal du kontakte os omgående. Forsøg ikke at booke igen, før du har været i kontakt med os. Vi tager ikke ansvar for eventuelle dobbeltbookinger. Hvis du ikke modtager en bekræftelse via , skal du kontrollere dit spamfilter og derefter kontakte os. Tip! Tilføj Opodo til din adressebog for at minimere risikoen for, at -bekræftelsen ender i din mappe med uønsket post. Reservationsnummeret og bekræftelsen er dit bevis på, at du har bestilt en rejse hos Opodo. kontakte Opodo, hvis du ikke har modtaget reservationsnummer og/eller bekræftelsesmail. ikke at foretage en ny booking uden først at have kontaktet os, hvis du ikke har modtaget et reservationsnummer. opgive en korrekt -adresse, så vi kan sende en bekræftelse. Denne -adresse benyttes efterfølgende til al kommunikation mellem kunden og Opodo, fx ved ændringer i tidstabeller. underrette om ændring af -adresse og telefonnummer, hvis disse ændres mellem tidspunktet for bestilling og den sidste rejsedag. Bekræftelse via sms Hvis du har valgt at modtage din bekræftelse via sms, er sms'en et supplement til din -bekræftelse. Du skal desuden medbringe alle dokumenter, som vi sender til dig, på din rejse. Bemærk, at hvis der sker en ændring af din rejseplan, efter bookingen er foretaget, kan den blive formidlet via , sms eller telefon.

4 INFORMATION OM BILLETTER Billetter udstedes altid med det samme, uanset hvad leverandørens regler er. Flybilletter leveres elektronisk. Det betyder, at du ikke modtager nogen papirbillet fra os, men tjekker ind ved hjælp af dit bookingnummer og pas. Lavprisselskaber Når du booker en billet med et lavprisselskab, fx Sundsvallsflyg, Jämtlandsflyg, Gotlandsflyg, Blekingeflyg, Kullaflyg, Kalmarflyg, Östersundsflyg, Flysmåland, EasyJet, Wizz og Norwegian, får du to forskellige reservationsnumre på din bekræftelse. Det ene anvendes ved kontakt med Opodo, og det andet er flyselskabets eget bookingnummer, som anvendes ved indtjekning. Enkeltrejse I visse lande kan du blive nægtet indrejse, hvis du rejser med en enkeltbillet og ikke kan fremvise en booket billet for hjemrejsen. kontrollere, hvilke visumregler der gælder ved enkeltrejse. AFBESTILLING OG ÆNDRINGER Afbestilling De fleste billetter, der købes via Opodo, er ikke refunderbare. Det betyder, at du ikke kan få nogen penge tilbage, hvis du vælger at afbestille din rejse. Vi anbefaler derfor, at du køber vores afbestillingsforsikring, som gælder ved fx akut sygdom eller dødsfald. Afbestilling af rejse skal altid ske via telefon. Hvis du skal rejse, og Opodo har lukket, skal du altid kontakte flyselskabet/togselskabet/hotellet direkte for at afbestille og give Opodo besked via . I de tilfælde, hvor der kan foretages en tilbagebetaling, opkræver Opodo en administrativ afgift ud over den afgift, som leverandøren debiterer. Avgiften er alltid minst 400 kroner per person. Vi tilbagebetaler ikke tidligere erlagte vederlag, afgifter og eventuelle forsikringer (med undtagelse af rejseforsikringer). Rejsen skal være afbestilt inden afrejse, for at der skal kunne foretages en eventuel tilbagebetaling. Ændringer De fleste billetter, der købes via Opodo, kan ikke ændres. I de tilfælde, hvor billetten kan ændres, opkræver Opodo en administrativ afgift ud over leverandørens omkostninger. Avgiften er alltid minst 400 kroner per person. Fortrydelsesret I henhold til fjernsalgsloven er der ingen fortrydelsesret på rejser. ÆNDRINGER I TIDSTABELLER Det er den rejsendes ansvar at:

5 kontrollere rejsetiderne regelmæssigt frem til afrejse samt dagen før hjemrejse. Ved ændringer i tidstabellen sendes information om den nye tidstabel altid til den -adresse, der er angivet i bookingen. I visse tilfælde kontakter vi dig via sms eller telefon. Du kan se den aktuelle tidstabel på Angiv bookingreference og efternavn. Bemærk, at denne side ikke kan anvendes, hvis du har booket lavprisfly (fx Norwegian). Kontakt i så fald Opodo eller flyselskabet direkte for at få opdaterede afgangstider. Opodo tager ikke noget ansvar for eller sms'er, som af en eller anden årsag ikke når frem til modtageren (fx fordi det er blevet fanget af spamfilteret). I de tilfælde, hvor flyselskabet tillader afbestilling på grund af ændringer i tidstabellen, tilbagebetales flyrejsen eksklusive et håndteringsvederlag. Flyselskaberne tager ikke hensyn til eventuel påvirkning af transitfly, hvis denne rejse ikke er omfattet af den samme booking. OPODOS ANSVAR FOR REJSENS UDFØRELSE Opodo formidler produkter fra forskellige leverandører og har derfor ikke noget ansvar for hændelser, der har med rejsens udførelse at gøre. Eksempler på dette er mistet bagage, bagage, der ikke indgår i rejsens pris, aflyste afgange og ændringer i tidstabeller. Dette er flyselskabernes/togselskabernes ansvar, og man bør derfor rette eventuelle klager direkte til det ansvarlige flyselskab eller togselskab. Mistet eller beskadiget bagage skal altid anmeldes til det ansvarlige flyselskab eller togselskab med det samme. REKLAMATIONER Hvis der under rejsen skulle opstå fejl, som kan give anledning til reklamation, skal Opodo kontaktes med det samme. Hvis Opodo har lukket, og du har en reklamation vedrørende hotellet, skal du ringe direkte til vores hotelleverandør. Du finder nummeret på bekræftelsen. Hvis du modtager erstatning eller kompensation af leverandøren under rejsen, eller hvis vi ikke er blevet kontaktet under rejsens gang, bortfalder retten til efterfølgende erstatning. Reklamation skal ske via vores website (se Spørgsmål og svar). Angiv bookingreference og en udførlig beskrivelse af problemet. Vedhæft eventuelle fotografier eller kvitteringer til reklamationen. For at reklamationen skal kunne behandles, skal den være os i hænde senest en måned efter rejsens afslutning. REJSEGARANTI Opodo har stillet rejsegaranti til Rejsegarantifonden. Rejsegarantien gælder kun ved køb af fly- eller togbillet sammen med hotel i den samme bekræftelse. Rejsegarantien gælder ikke, hvis der kun købes en flybillet. HOTEL - SÆRLIGE VILKÅR Afbestilling og ændringer Regler for afbestilling, ændringer og tilbagebetaling i forbindelse med hoteller varierer fra hotel til hotel. Hotelovernatningen skal være afbestilt senest 48 timer før afrejse/overnatning, for at der skal kunne foretages en eventuel tilbagebetaling. I de tilfælde, hvor der kan foretages en tilbagebetaling eller en ændring af hotelbookingen, opkræver Opodo en administrativ afgift for dette ud over den afgift, som hotellet debiterer. Vi tilbagebetaler ikke tidligere erlagte vederlag, afgifter og eventuelle forsikringer. Hotelklassificering Klassificeringssystemet stemmer overens med det system, som vores leverandører har oprettet, og stemmer ikke nødvendigvis overens med det officielle klassificeringssystem. Indtjekning Medmindre andet er angivet, har de fleste af vores hoteller indtjekning frem til midnat. Indtjekning skal altid ske den dag, der er angivet som ankomstdag på din bekræftelse - ellers annulleres hotelopholdet uden

6 mulighed for tilbagebetaling. Kontrollér også hotellets åbningstider, så der er åbent, når du ankommer. Det er dit ansvar at kontrollere hotellets åbningstider og at kontakte hotellet og underrette dem om eventuel ankomst uden for åbningstiderne. Det er ikke tilladt at bo flere personer på værelset end det antal, du har booket, uanset værelsestype. Vagtnummer Kontakt omgående Opodo, hvis der opstår et akut problem med dit hotel. Uden for vores åbningstider kan du kontakte vores hotelleverandør direkte. Du finder telefonnummeret på bekræftelsen. Transfer Transfer til/fra hotellet indgår ikke. Hotelskatter På visse hoteller tilkommer der en lokal skat, som betales af den rejsende på destinationen. GENERELLE BRUGERBETINGELSER Aftale om transport, tjeneste eller produkt indgås mellem brugeren og den respektive leverandør eller rejsearrangør. Opodo påtager sig under ingen omstændigheder noget ansvar for, at tredjemand (fx leverandør/flyselskab eller rejsearrangør) i overensstemmelse med aftalen udfører eller leverer de transporter, tjenester og produkter, som brugere køber. Som rejsende er du forpligtet til at have gyldigt pas, visum, transitvisum og andre eventuelle påkrævede dokumenter samt nødvendige vaccinationer. Mange lande kræver, at passet er gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsedato. Visumreglerne ændres hele tiden, så selvom du har rejst til landet før uden at have behøvet et visum, er det en god ide at kontrollere det igen. Opodo tager under ingen omstændigheder ansvar for indirekte tab (deriblandt mindskning eller bortfald af produktion eller omsætning, tab som følge af, at transporten, tjenesten eller produktet ikke har kunnet udnyttes som tiltænkt, udebleven indkomst som følge af, at aftale med tredjemand er bortfaldet, ikke er blevet opfyldt korrekt eller ikke har kunnet indgås (eller erstatningskrav som følge deraf) eller lignende tab eller udebleven eller mindsket indtjening), som brugeren udsættes for som følge af brugen af websitet eller dets indhold. Brugerbetingelser Disse brugerbetingelser er gældende for al anvendelse af websitet og dets indhold. Opodo forbeholder sig retten til uden varsel at ændre brugerbetingelserne. Immaterielle rettigheder Alle immaterielle rettigheder (inklusive ophavsrettigheder, varemærkerettigheder og patenter) til websitet og dets indhold, herunder tekst, tal, priser, tidstabeller, billeder, profiler, grafer og figurer (herefter kaldet "Indholdet") tilhører Opodo eller Opodos leverandører og samarbejdspartnere. Det er tilladt at downloade og udskrive kopier af skærmbilleder til egen brug i forbindelse med informationssøgning og bestilling. Det er ikke tilladt at anvende websitet og Indholdet i kommercielt øjemed, fx til varedistribution eller publicering, uden forudgående udtrykkelig godkendelse fra Opodo. Misbrug Websitet og Indholdet må ikke anvendes i spekulationsøjemed eller til at foretage falske eller bedrageriske bestillinger, uanset hvilket formål det måtte tjene. Misbrug af denne og anden art kan være ulovlig og vil eventuelt blive meldt til politiet. Derudover kan det medføre erstatningspligt. Opodo forbeholder sig retten til at forhindre, at brugere, som har misbrugt (eller som giver anledning til begrundet mistanke om at ville misbruge) websitet eller Indholdet, fremover får adgang til hele eller dele af websitet eller Indholdet. Adgangskode og lignende Det påhviler brugeren at holde adgangskoder, id og andre koder hemmelige og opbevare dem, så uvedkommende ikke kan få adgang til dem. Hvis brugerne har flere koder, der anvendes i forbindelse med

7 websitet, skal disse opbevares hver for sig. Brugerne har selv ansvaret for de transaktioner, der gennemføres med brugerens koder. Tab af koder eller mistanke om, at uvedkommende har fået kendskab til koder, skal omgående meddeles til Opodo. Links Opodo påtager sig ikke noget ansvar for indhold, funktionalitet, materiale osv. på websites, som har linket til Opodos website, eller som Opodos website linker til. Ansvar Indholdet på websitet kan indeholde fejl eller være mangelfuldt på grund af tekniske årsager, stavefejl eller andre årsager. Opodo påtager sig intet ansvar for sådanne fejl eller mangler. Opodo garanterer ikke, at Indholdet kan anvendes til et vist formål, eller at det Indhold, som gøres tilgængeligt af tredjemand, er korrekt, opdateret eller fuldstændigt. Opodo garanterer ej heller for ejerskab eller ophavsret til indhold, som gøres tilgængeligt af tredjemand. Brugeren accepterer at holde Travelling skadesløs for konsekvenserne af brugerens ageren (eller mangel på samme) på baggrund af Indholdet. Opodo garanterer ikke, at websitet har en vis tilgængelighed eller visse svartider. Opodo fraskriver sig udtrykkeligt ethvert ansvar for såvel direkte som indirekte skader og tab, der opstår som følge af Indholdet (eller mangel på samme), eller på grund af at websitet ikke fungerer tilfredsstillende. Opodos ambition er, at al kommunikation skal være virusfri, men påtager sig intet ansvar for konsekvenser som følge af, at denne ambition ikke opfyldes. Indholdet gøres tilgængeligt "SOM DET FREMSTÅR". AFTALE OM TRANSPORT, TJENESTE ELLER PRODUKT INDGÅS MELLEM BRUGEREN OG DEN RESPEKTIVE LEVERANDØR ELLER REJSEARRANGØR. OPODO PÅTAGER SIG UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER NOGET ANSVAR FOR, AT TREDJEMAND (FX LEVERANDØR/FLYSELSKAB ELLER REJSEARRANGØR) I OVERENSSTEMMELSE MED AFTALEN UDFØRER ELLER LEVERER DE TRANSPORTER, TJENESTER OG PRODUKTER, SOM BRUGERE KØBER. OPODO TAGER UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANSVAR FOR INDIREKTE TAB (DERIBLANDT MINDSKNING ELLER BORTFALD AF PRODUKTION ELLER OMSÆTNING, TAB SOM FØLGE AF, AT TRANSPORTEN, TJENESTEN ELLER PRODUKTET IKKE HAR KUNNET UDNYTTES SOM TILTÆNKT, UDEBLEVEN INDKOMST SOM FØLGE AF, AT AFTALE MED TREDJEMAND ER BORTFALDET, IKKE ER BLEVET OPFYLDT KORREKT ELLER IKKE HAR KUNNET INDGÅS (ELLER ERSTATNINGSKRAV SOM FØLGE DERAF) ELLER LIGNENDE TAB ELLER UDEBLEVEN ELLER MINDSKET INDTJENING), SOM BRUGEREN UDSÆTTES FOR SOM FØLGE AF BRUGEN AF WEBSITET ELLER DETS INDHOLD. Hvis Opodo i sidste ende findes erstatningspligtig, skal erstatningspligten aldrig overstige ét (1) prisbasisbeløb. Værneting Ved tvist i forbindelse med anvendelse af websitet eller Indholdet skal svensk lov tillempes uden hensyntagen til regler for lovvalg. OBS! Tvister og øvrige betingelser for den transport, det produkt eller den tjeneste, som anvenderen har købt, er underlagt den aftale, som brugeren indgår med den respektive leverandør eller rejsearrangør. PERSONOPLYSNINGER Opodo AB er ansvarlig for personlige oplysninger. Opodo følger persondataloven (1998:204). Med personoplysninger menes al information, der lagres om dig og dine medrejsende, fx navn, -adresse, fødselsdato og adresse. Hvis du registrerer personoplysninger om medrejsende, er du over for Opodo ansvarlig for, at de medrejsende har givet deres samtykke til registreringen, og at personoplysningerne behandles i overensstemmelse med

8 disse vilkår. Brug af personoplysninger Hvis du er over 18 år, kan du booke rejser via Opodo. I forbindelse med din bestilling afgiver du personoplysninger til Opodo. Disse anvendes til at informere om, gennemføre, følge op på, administrere og opkræve betaling for din bestilling. I forbindelse med dette kan personoplysninger blive videregivet til organisationer, virksomheder og myndigheder i og uden for EU og EØS, fx det flyselskab eller hotel, du har booket. Personoplysninger kan blive samkørt med andre Opodo-registre i forbindelse med opdateringer. Vi bruger kun dine personoplysninger til markedsføring, hvis du har givet specifikt samtykke til dette. Opodo indgår i koncernen. Opodo forbeholder sig retten til frit at videregive personoplysninger, hvis Opodo eller dens ejere opkøbes af andre. Opodo arbejder aktivt for at forebygge misbrug og tab af personoplysninger. Ændringer og rettelser af personoplysninger Du kan når som helst ændre eller rette dine personoplysninger ved at kontakte Opodo. Du har desuden har ret til ved skriftlig henvendelse én gang om året at få information om, hvilke personoplysninger om dig, der er blevet behandlet. Persondataansvarlig Den persondataansvarlige er Bodil Månsson, Opodo AB, Box 1108, Sundbyberg, Sverige, organisationsnummer , tlf.: ,

TRAVELLINKS REJSEBETINGELSER

TRAVELLINKS REJSEBETINGELSER TRAVELLINKS REJSEBETINGELSER Alle kontrakter kan indgås på dansk. Vi forbeholder os retten til at vende tilbage inden for 24 timer ved eventuelle tekniske fejl eller prisfejl. Ved booking i weekender eller

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL Carlson Wagonlit Travel (herefter benævnt CWT) er et erhvervsrejsebureau, som servicerer virksomheder i forbindelse med erhvervsrejser. Ethvert køb hos CWT sker på de efterfølgende generelle betingelser,

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL Carlson Wagonlit Travel (herefter benævnt CWT) er et erhvervsrejsebureau, som servicerer virksomheder i forbindelse med erhvervsrejser. Ethvert køb hos CWT sker på de efterfølgende generelle betingelser,

Læs mere

Rejsebetingelser. 1 Bekræftelse samt rejsedokumenter. Ansvar for rejsens gennemførelse. Den rejsende er ansvarlig for at

Rejsebetingelser. 1 Bekræftelse samt rejsedokumenter. Ansvar for rejsens gennemførelse. Den rejsende er ansvarlig for at Rejsebetingelser Ansvar for rejsens gennemførelse Flybillet/Den danske rejsegruppe, er formidler af flybilletter på vegne af flyselskaberne. Det betyder, at Flybillet ikke sælger flybilletter i eget navn,

Læs mere

Rejsebetingelser for Greenland Getaways Spangsbjerg Kirkevej 133, 6700 Esbjerg Tlf.: 50 16 31 94 E-mail: kontakt@greenlandgetaways.

Rejsebetingelser for Greenland Getaways Spangsbjerg Kirkevej 133, 6700 Esbjerg Tlf.: 50 16 31 94 E-mail: kontakt@greenlandgetaways. Rejsebetingelser 1 Rejsebetingelser for Greenland Getaways Generelle bestemmelser Alle pakkerejser, der købes af en kunde hos et rejsebureau i Danmark, er underlagt Lov om Pakkerejser. Den lov er til for

Læs mere

Rejsebetingelser for Greenland Getaways

Rejsebetingelser for Greenland Getaways Rejsebetingelser for Greenland Getaways Generelle bestemmelser Alle pakkerejser, der købes af en kunde hos et rejsebureau i Danmark, er underlagt Lov om Pakkerejser. Den lov er til for at beskytte den

Læs mere

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog.

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog. Ansvar for rejsens gennemførelse Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB og Flybillet.dk er formidler af flybilletter, hotelophold, udlejningsbiler og øvrige arrangementer. Vi sælger

Læs mere

Cyber SPORT Quick Guide

Cyber SPORT Quick Guide Cyber SPORT Quick Guide 2015 Version 1.0 Kom godt i gang Her er en kort introduktion til Cyber, hvor du kan bestille flybilletter, hotelovernatninger samt billeje. 1. Gå på hjemmesiden www.idraettensrejsebureau.dk

Læs mere

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog.

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog. Salgsbetingelser Ansvar for rejsens gennemførelse Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB og Travelstart.dk er formidler af flybilletter, hotelophold, udlejningsbiler og øvrige arrangementer.

Læs mere

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog.

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog. Salgsbetingelser Ansvar for rejsens gennemførelse Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB og Supersaver.dk er formidler af flybilletter, hotelophold, udlejningsbiler og øvrige arrangementer.

Læs mere

Fra den 42. dag før lejeperiodens begyndelse eller senere eller ved manglende fremmøde*) betales 100 % af lejeaftalens pris.

Fra den 42. dag før lejeperiodens begyndelse eller senere eller ved manglende fremmøde*) betales 100 % af lejeaftalens pris. Generelle lejebestemmelser De generelle lejebestemmelser er gældende for samtlige ferieboliger formidlet gennem Vacasol International A/S (i det følgende kaldt Vacasol). Vacasols virke er formidling af

Læs mere

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog.

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog. Ansvar for rejsens gennemførelse Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB og Travelstart.dk er formidler af flybilletter, hotelophold, udlejningsbiler og øvrige arrangementer. Vi sælger

Læs mere

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog.

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog. Ansvar for rejsens gennemførelse Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB og Budjet.dk er teknisk arrangør eller formidler af flybilletter, hotelophold, udlejningsbiler og øvrige arrangementer.

Læs mere

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog.

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog. Salgsbetingelser Ansvar for rejsens gennemførelse Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB og Seat24.dk er formidler af flybilletter, hotelophold, udlejningsbiler og øvrige arrangementer.

Læs mere

Cyber SPORT Quick Guide

Cyber SPORT Quick Guide Cyber SPORT Quick Guide 2015 Version 1.0 Kom godt i gang Her er en kort introduktion til Cyber, hvor du kan bestille flybilletter, hotelovernatninger samt billeje. 1. Gå på hjemmesiden www.idraettensrejsebureau.dk

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0018 afsagt den 12. november 2013 ****************************** KLAGER LHKC (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR Top Tours ApS Top Tours ApS REJSEMÅL

Læs mere

Bookingsvilkår -------------------------------------------------------------------------------- 1. Din kontrakt

Bookingsvilkår -------------------------------------------------------------------------------- 1. Din kontrakt Bookingsvilkår Lowcostholidays Limited ("Lowcostholidays") er et selskab registreret i England og Wales med virksomhedsnummer 04.371.920 med handelsadresse i Sussex House, London Road, East Grinstead,

Læs mere

Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt

Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt Bookingsvilkår Lowcostholidays Limited ("Lowcostholidays") er et selskab registreret i England og Wales med virksomhedsnummer 04.371.920 med handelsadresse i Sussex House, London Road, East Grinstead,

Læs mere

Instruks om Air Greenlands virksomhedsportal til billetbestilling Sektion 5.3

Instruks om Air Greenlands virksomhedsportal til billetbestilling Sektion 5.3 Air Greenland har et billetbestillingssystem, kaldet virksomhedsportalen. Systemet bliver betjent via internettet. Betjening af systemet. Billetbestillingssystemet kan betjenes af en person fra en vilkårlig

Læs mere

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

Afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikring Afbestillingsforsikring Afbestillingsforsikring Afbestillingsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 04101 Gyldig fra den 1. januar 2013 1.1 Hvordan er du forsikret? Forsikringen dækker ved, 1) afbestilling

Læs mere

ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN

ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN BESTILLING AF REJSEN Du bestiller rejsen på www.bhutanspecialisten.dk eller på telefon 61 71 51 15. Vi sender dig en tilmeldingsblanket, som du skal udfylde og

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Betingelser for brugere

Betingelser for brugere Betingelser for brugere Betingelser for brug af HereYouGo for rejsebureauer der køber leads 1. Indgåelse Disse betingelser er gældende for brug af webportalen på hereyougo.dk mellem HereYouGo og rejsebureauet.

Læs mere

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO VELKOMMEN TIL CLUB MOJO Når du køber et abonnement hos Mojo Mobile ApS, CVR-nr. 33 85 77 72, Nørre Farimagsgade 37, 4, 1364 København K ( Mojo Mobile ), bliver du samtidig hermed medlem af Club Mojo (

Læs mere

Vilkår og betingelser ved online handel

Vilkår og betingelser ved online handel Vilkår og betingelser ved online handel Gældende per 24 juni 2015 1. Generelle betingelser Alle aftaler indgås på dansk e-mærket e-handelsfonden har tildelt IKEA e-mærket. Kontroller din ordrebekræftelse

Læs mere

Vejen til den billige flybillet

Vejen til den billige flybillet Vejen til den billige flybillet Mange danskere skal på juletur til London eller New York for at shoppe eller hygge sig. Men det gælder om at se sig godt for, når man vælger flyselskab, for de»billige«selskaber

Læs mere

28. februar 3. marts 2013

28. februar 3. marts 2013 London/Birmingham The Birmingham Dentistry show 28. februar 3. marts 2013 Tag med Tandlægeforeningen til The Dentristy Show i Birmingham. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning

Læs mere

Flywise købs- og rejsevilkår

Flywise købs- og rejsevilkår Flywise købs- og rejsevilkår Søg og bestil din rejse hos Flywise Vi tilbyder rejser til lave priser af høj kvalitet. Generelt Antallet af pladser og priser er begrænsede. Flyselskaber og andre leverandører,

Læs mere

Om at leje feriehus. booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298).

Om at leje feriehus. booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298). Om at leje feriehus booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298). Hjemmeside og system er lavet for, at gøre det nemmere for dig som gæst når du skal besøge Kerteminde.

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G Her kan du læse om de forretningsbetingelser, der gælder, når din virksomhed

Læs mere

Generelle betingelser og rejseinformation

Generelle betingelser og rejseinformation Generelle betingelser og rejseinformation KARIBIA TRAVELS er opsat på, at vores kunder får en så god rejseoplevelse som muligt. Vi beder derfor alle vores kunder, om at læse vores rejsevilkår igennem i

Læs mere

Forretningsbetingelser. Indhold

Forretningsbetingelser. Indhold Forretningsbetingelser Indhold Defination... 1 Produktinformation... 2 Priser... 2 Fragt & Levringstider... 2 Betaling... 3 Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:... 3 Reklamation... 3 Ansvarsfraskrivelse

Læs mere

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351.

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351. ABONNEMENTS- OG MEDLEMSKABSBETINGELSER for Berlingske Business Premium For IP-adgang til biblioteker, uddannelsesinstitutioner og højere læreanstalter, 21-08-2013 (Version 1.2) Biblioteker på uddannelsesinstitutioner

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE 1.1. Forretningsbetingelserne ( Betingelserne ) gælder for køb af Oplevelser online på https://oplevo.dk og via Oplevos mobile app ( Sitet ). Selskabet

Læs mere

Brugerregler for hævekort

Brugerregler for hævekort Brugerregler for hævekort 1. Disse brugerregler gælder for Deres anvendelse af pengeinstituttets hævekort. I øvrigt gælder pengeinstituttets Almindelige Forretningsbetingelser, herunder tillægget om betalingstjenester.

Læs mere

Kunden kan navigere rundt på appen uden at afgive ordre, uden at registrere oplysninger om sig selv og uden at forpligte sig til nogen form for køb.

Kunden kan navigere rundt på appen uden at afgive ordre, uden at registrere oplysninger om sig selv og uden at forpligte sig til nogen form for køb. INTRODUKTION jumpinn er en app (herefter appen ), der formidler salg af mad og drikkevarer fra diskoteker, barer, restauranter og caféer ( leverandører ) til købere ( kunder ) gennem kundernes bestilling

Læs mere

Grupperejse til London 12-19/04 2015, 8 dage/ 7 nætter 17 4390,00 74630,00 DKK Alexandra Hotel, tillæg enkeltværelse 2 1890,00 3780,00 DKK

Grupperejse til London 12-19/04 2015, 8 dage/ 7 nætter 17 4390,00 74630,00 DKK Alexandra Hotel, tillæg enkeltværelse 2 1890,00 3780,00 DKK Thisted Gymnasium og HF-Kursus Ringvej 32 7700 Thisted Att: Michael Søndergård Faktura / Depositum Dossier : 52385/3230 Kundenr. Dato : 0003692 : 29/08/2014 Salgskonsulent : Vibeke Arrangement Antal Stk.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0109 afsagt den 19. november 2014 ****************************** KLAGER OJG (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Travel Sense A/S Travel Sense A/S

Læs mere

Alle priser anføres i danske kroner inklusive til enhver tid gældende moms. Alle priser er dagspriser og kan ændres uden varsel.

Alle priser anføres i danske kroner inklusive til enhver tid gældende moms. Alle priser er dagspriser og kan ændres uden varsel. Handelsbetingelser December 2015 Virksomhedens juridiske navn (herefter Florama ) E-mail Telefon Florama er et registreret varemærke. Kundeservice Du kan lettest kontakte Florama via e-mail på. Vi tilstræber

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0257 afsagt den 28. august 2014 ****************************** KLAGER RE (2 pers.) SALGSBUREAU ARRANGØR Top Tours ApS Top Tours ApS REJSEMÅL Bali, Indonesien

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0142 afsagt den 20. april 2016 ****************************** KLAGER RTA (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Sweetdeal A/S (Berlingske Media A/S) Amisol

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0115 - genoptaget afsagt den 19. marts 2015 ****************************** KLAGER CFR (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Spies A/S Spies A/S REJSEMÅL

Læs mere

Du skal huske at oplyse rejsenavn og rejsenummer, rejsedatoer, antal deltagere og deltagernes navne.

Du skal huske at oplyse rejsenavn og rejsenummer, rejsedatoer, antal deltagere og deltagernes navne. Vi anbefaler, at du læser disse betingelser. Det er til både din og vores fordel, at vi er enige om betingelserne. Faktisk forudsætter vi hos Grønlands Rejsebureau, at du som kunde har sat dig ind i de

Læs mere

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT GENERELT Disse vilkår og betingelser er gældende for Finnair Corporate-programmet (herefter kaldet "programmet"). Bortset fra disse vilkår og betingelser er ingen andre regler gældende. Programmet er udviklet

Læs mere

Generelle betingelser for pakkerejser.

Generelle betingelser for pakkerejser. Generelle betingelser for pakkerejser. Ved en pakkerejse forstås en kombination af mindst to af følgende elementer, såfremt de af Hellas Holidays udbydes samlet eller har været udbudt på forhånd og sælges

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2016/0114 afsagt den 31. august 2016 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Rundrejse. Bangkok, Thailand.

Læs mere

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne.

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og leveringsbestemmelser for Compfitt A/S 1. Indledning. Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og

Læs mere

BILAG 10. 1 KONSEKVENS HVIS RYANAIR IKKE VAR MEDTAGET HOS MOMONDO

BILAG 10. 1 KONSEKVENS HVIS RYANAIR IKKE VAR MEDTAGET HOS MOMONDO 10. Bilag BILAG 1 KONSEKVENS HVIS RYANAIR IKKE VAR MEDTAGET HOS MOMONDO Nedenfor er illusteret, hvilken konsekvens, det ville have været, hvis Ryanair ikke var medtaget i søgeportalen, som tidligere har

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (denne formular skal udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til LazyLiving ApS, Kobækvej 1, 4230 Skælskør, Email: info@lazyliving.dk Jeg/vi meddeler

Læs mere

REJSEFORSIKRING. Forsinket fremmøde & Ændret afgangstid

REJSEFORSIKRING. Forsinket fremmøde & Ændret afgangstid REJSEFORSIKRING Forsinket fremmøde & Ændret afgangstid SÅDAN ER DU DÆKKET MED FORSINKET FREMMØDE & ÆNDRET AFGANGSTID Europæiske Rejseforsikring har en forsikring til dig, der gerne vil være dækket, hvis

Læs mere

Rejsebetingelser. Generelle betingelser for pakkerejser igennem Poker-Tours. [Side 1] Poker rejse med Poker Tours - Rejsebetingelser

Rejsebetingelser. Generelle betingelser for pakkerejser igennem Poker-Tours. [Side 1] Poker rejse med Poker Tours - Rejsebetingelser [Side 1] Poker rejse med Poker Tours - Generelle betingelser for pakkerejser igennem Poker-Tours. Ved en pakkerejse forstås en kombination af mindst to af følgende elementer, såfremt de af Poker Tours

Læs mere

Generelle forretningsbetingelser

Generelle forretningsbetingelser 1/9 Generelle forretningsbetingelser Opdateret 16-12-2015 Nedenstående betingelser er gældende for alle rejsende med Akademisk Rejsebureau. Ved indbetaling af depositum bekræfter den rejsende samtidig

Læs mere

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS.

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS. Om denne hjemmeside Om denne hjemmeside og persondatapolitik Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS Lautrupvang 8 2750 Ballerup Danmark CVR. nr.: 66 35 19 12 Telefonnummer:

Læs mere

H A N D E L S B E T I N G E L S E R

H A N D E L S B E T I N G E L S E R H A N D E L S B E T I N G E L S E R Forsendelse: Mini & Mokka ApS afsender varen 1-2 hverdage efter bestilling. I travle perioder kan leveringstiden være op til en uge. Bestil børnetøjet hos Mini&Mokka

Læs mere

Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Hvorfor Idrættens Rejsebureau (IR)? Hvis man kun køber en flybillet

Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Hvorfor Idrættens Rejsebureau (IR)? Hvis man kun køber en flybillet Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Den danske lovgivning på området er baseret på forbrugerbeskyttelse og er principielt rettet mod ferierejser. Med den sidste udvikling betyder

Læs mere

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid.

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid. Ordebekræftelse Windpower 2011 21. 26. maj 2011 i Anaheim Bestilt af : Dansk Eksportforening / Vindmølleindustrien Att : Rikke Berg Sørensen / Dorte Burin Møller Adresse : Glarmestervej 20a 1. / Rosenørns

Læs mere

Vejledning til flyrejseaftalen

Vejledning til flyrejseaftalen Vejledning til flyrejseaftalen Økonomistyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193-1017 København K T 3392 8000 www.oes.dk og www.statensindkob.dk Indholdsfortegnelse Side 2 af 13 1. Indledning 3 2. Stikordsregister

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2012/0033 afsagt den 28. januar 2013 ****************************** KLAGER AE (2 voksne/3 børn) v/dj SALGSBUREAU ARRANGØR Peacock Travel A/S Peacock Travel

Læs mere

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C. Juridiske oplysninger og brugerbetingelser I - JURIDISKE OPLYSNINGER Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Læs mere

Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014

Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014 1. Generelt Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014 1.1. Nærværende aftale er gældende for enhver aftale indgået med WEXO. Kunden accepterer ved aftalens indgåelse samtlige betingelser beskrevet i dette

Læs mere

Kunden kan bevilges lån på mellem 500-6.000 kr. Samtlige tilgængelige lånebeløb, gebyrer og renter er opregnet i ydelsestabellen nedenfor.

Kunden kan bevilges lån på mellem 500-6.000 kr. Samtlige tilgængelige lånebeløb, gebyrer og renter er opregnet i ydelsestabellen nedenfor. Lånevilkår Ferratum Ferratum Denmark ApS (herefter Ferratum ) kan bevilge lån til en fysisk person (herefter Kunden ), som er mindst 23 år og myndig, er dansk statsborger med dansk CPR- nummer og folkeregisteradresse,

Læs mere

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret.

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret. 1. Betaling Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort. Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre i forbindelse med din bestilling. Kort tid efter levering, vil

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser BEDSTpensions/den dataansvarliges kontaktoplysninger: BEDSTpension forsikringsmægler A/S (CVR-nr. 32102093) BEDSTpension finansiel rådgivning APS (CVR: 32667252) Centervænget 19

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2010/0011 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Dubai. 30.10.-7.11.09 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 8.236 kr. Afvist i Kastrup lufthavn pga.

Læs mere

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk -----

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- Aarhus 11.03.2014 iposen.dk ApS Skavholmvej 5, 8520 Lystrup kundeservice@iposen.dk Handelsbetingelser ----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- 1. Betaling Betaling

Læs mere

Standard brugerbetingelser for Mobile Fitness

Standard brugerbetingelser for Mobile Fitness Standard brugerbetingelser for Mobile Fitness www.mobilefitness.dk udbydes af virksomheden Mobile Fitness A/S. Du bør læse disse vilkår igennem, før du opretter dig som bruger hos Mobile Fitness. Vilkårene

Læs mere

AFBESTILLINGSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER

AFBESTILLINGSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER AFBESTILLINGSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER AFBESTILLINGSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER AFBESTILLINGSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER NR. 3109 i tilslutning til Forsikringsaftaleloven i Danmark

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2011/0096 afsagt den 26. september 2012 ****************************** KLAGER HJ (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Strobel Travel ApS Strobel Travel ApS

Læs mere

Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014)

Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014) Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014) Generelle oplysninger byfrank (v. itrade) Viborgvej 19 7470, Karup mail@byfrank.dk CVR. nr. 34261997 Betaling Efter bestilling på www.byfrank.dk,

Læs mere

Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange?

Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange? Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange? Denne meddelelse er formuleret i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning EC 261/2004.

Læs mere

1 Arrangement Rejserne i programmet er arrangeret af Atlantis Rejser A/S i samarbejde med lokale operatører og hoteller.

1 Arrangement Rejserne i programmet er arrangeret af Atlantis Rejser A/S i samarbejde med lokale operatører og hoteller. REJSEBETINGELSER 1 Arrangement Rejserne i programmet er arrangeret af Atlantis Rejser A/S i samarbejde med lokale operatører og hoteller. 2 Ordrebekræftelse/Faktura Når en rejse er bestilt, fremsendes

Læs mere

LO PLUS MEDLEMSKORTBETINGELSER

LO PLUS MEDLEMSKORTBETINGELSER LO PLUS MEDLEMSKORTBETINGELSER I det følgende beskrives rammerne og betingelserne for LO Plus ved brug af LO Plus med enten et fysisk medlemskort eller det mobile medlemskort, der er en del af LO Plus

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 235/2007 afsagt den 23. juni 2008 ****************************** KLAGER P T (3 pers.) 2630 Tåstrup SALGSBUREAU ARRANGØR Stjernegaard Rejser A/S Stjernegaard

Læs mere

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Brugervilkår: StamSted ApS ('StamSted' og 'Tjenesten') byder dig velkommen. Dette er vores vilkår for brugere af StamSted platformen, som er en tjeneste til

Læs mere

Sitet faciliterer brugernes mulighed for køb og salg af maskiner gennem annoncering og auktion på webstedet.

Sitet faciliterer brugernes mulighed for køb og salg af maskiner gennem annoncering og auktion på webstedet. BRUGERVILKÅR FOR AUKTION.MASKINBLADET.DK 1. JURIDISKE OPLYSNINGER Fagbladsgruppen A/S udbyder websitet Auktion.maskinbladet.dk. Fagbladsgruppen A/S s retningslinjer for anvendelse af websitet Auktion.maskinbladet.dk

Læs mere

WonderCruises - Almindelige betingelser for pakkerejser

WonderCruises - Almindelige betingelser for pakkerejser WonderCruises - Almindelige betingelser for pakkerejser 1. Aftalen 1.1 Arrangøren har ansvaret for at den rejsende modtager de ydelser der indgår i aftalen. Ansvaret gælder også for ydelser, der skal opfyldes

Læs mere

Kære Færgen Bizz kunde

Kære Færgen Bizz kunde Kære Færgen Bizz kunde 20.08.2015 Færgen og BroBizz A/S har indgået samarbejde. BroBizz A/S er Færgens bizz udsteder, hvilket betyder at du skal have en BroBizz for at kunne registrere en Færgen Bizz aftale.

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FBI.TV

GENERELLE BETINGELSER FBI.TV GENERELLE BETINGELSER FBI.TV Senest opdateret maj 2013 Indholdsfortegnelse 1. Filmtjenesten FBI.TV... 3 2. Brug af og adgang til FBI.TV... 3 3. Særligt vedr. leje af film via FBI.TV... 4 4. Særligt vedr.

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. 1.1. 1.2. Generelt Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2014/0111 afsagt den 11. november 2014 ****************************** KLAGER AAS (2 voksne/1 barn) SALGSBUREAU ARRANGØR Star Tour A/S Star Tour A/S REJSEMÅL

Læs mere

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N.

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår 1. Generelt Disse vilkår gælder for den Community service som

Læs mere

Forsikringsvilkår. For. Selandia Afbestillingsforsikring

Forsikringsvilkår. For. Selandia Afbestillingsforsikring Forsikringsvilkår For Selandia Afbestillingsforsikring Selandia Rejseforsikring Forsikrings Agentur ApS Korskildeeng 5 2670 Greve CVR. Nr. 35813691 Info@selandiarejseforsikring.dk www.selandiarejseforsikring.dk

Læs mere

CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014)

CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014) CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014) Generelle oplysninger Web sitet CookingLab.dk drives af virksomheden LOPEit Enkeltmandsvirksomhed med CVR nr. 35730885 Store Mølle Vej 14,

Læs mere

BETINGELSER FOR OPRETTELSE AF MIVIIO MEDLEMSKAB

BETINGELSER FOR OPRETTELSE AF MIVIIO MEDLEMSKAB MEDLEMSBETINGELSER BETINGELSER FOR OPRETTELSE AF MIVIIO MEDLEMSKAB 1. MEDLEMSFORDELE 0.1 Miviio er en rabatordning, der tilbyder sine betalende medlemmer at gøre brug af fordelagtige rabataftaler indgået

Læs mere

2.3 Videregivelse af Deres personlige oplysninger uden for Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde

2.3 Videregivelse af Deres personlige oplysninger uden for Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde Regler for håndtering af persondata hos VIA EGENCIA Vi er bekendt med, at De udviser en høj grad af tiltro til os, når De booker online igennem www.viaegencia.dk (herefter benævnt "VIA EGENCIA's hjemmeside"

Læs mere

HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014

HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014 HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014 Ved at oprette en gratis auktion på huseftersyn.dk accepterer du disse vilkår og brugerbetingelser, og du opfordres hermed

Læs mere

Sådan gør bonuspoint din flyrejse billigere

Sådan gør bonuspoint din flyrejse billigere Sådan gør bonuspoint din flyrejse billigere Flere flyselskaber tilbyder bonuspoint, der skal gøre din flyrejse billigere. Hvordan fungerer systemet, hvor mange point skal du bruge, og hvordan registrerer

Læs mere

Aftalen kan i aftaleperioden opsiges af Parterne med 1 måneders varsel til udløbet af en måned.

Aftalen kan i aftaleperioden opsiges af Parterne med 1 måneders varsel til udløbet af en måned. KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen 5. Kontor Økonomi- og Resultater AFTALE Mellem Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Bernstorffsgade 17 1592 København

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser Vilkår og betingelser Indledning 1. Bestilling af rejsen 2. Rejsens pris 3. Betaling 4. Ændring og afbestilling inden afrejsen 5. Rejsebureauets pligter og ansvar efter afrejse 6. Luftfartselskabets ansvar

Læs mere

Abonnementsvilkår for Workpilot

Abonnementsvilkår for Workpilot Abonnementsvilkår for Workpilot 1. ACCEPT AF ABONNEMENT OG VILKÅR 1.1 Nærværende abonnementsvilkår (herefter Vilkår ) tiltrædes ved at afkrydse Jeg har læst og accepterer abonnementsvilkår på bestillingsformularen,

Læs mere

Zalando SE (herefter "Zalando") Tamara-Danz-Str. 1, 10243 Berlin, Tyskland, er et

Zalando SE (herefter Zalando) Tamara-Danz-Str. 1, 10243 Berlin, Tyskland, er et Betingelser Zalando SE (herefter "Zalando") Tamara-Danz-Str. 1, 10243 Berlin, Tyskland, er et tysk firma registreret ved byretten i Berlin (Charlottenburg) med registreringsnummer HRB 158855 B. Zalando

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016)

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016) SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016) Mijamas Webshop (MIJAMA.dk) tilbyder salg til såvel private som erhvervsdrivende. Handler du som erhvervsdrivende

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 140/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 140/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 140/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Rom, 15.04. 18.04.2004. PRIS: KLAGEN ANGÅR: I alt 8.790 kr. Forsinket afhentning på hotellet på hjemrejsedagen,

Læs mere

Handelsbetingelser for forbruger

Handelsbetingelser for forbruger Handelsbetingelser for forbruger I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII XIII Vær særlig opmærksom på Bestilling Feedback Personoplysninger & sikkerhed Cookies og tracking teknologier Benytter du udelukkende

Læs mere