KOMMUNE KERTEMINDE LOKALPLAN NR. 31 REGIONALT ERHVERVSOMRÅDE NORD FOR GEDSKOVVEJ

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KOMMUNE KERTEMINDE LOKALPLAN NR. 31 REGIONALT ERHVERVSOMRÅDE NORD FOR GEDSKOVVEJ"

Transkript

1 KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 31 REGIONALT ERHVERVSOMRÅDE NORD FOR GEDSKOVVEJ November 1990

2 Indholds fortegnelse. Side. Kortfattet redegørelse for lokalpianen. Indledning 1. Hvorfor en lokalplan 1. Hvad er en lokalplan 1. Lokalplanens indhold 2. Lokalplanens forhold til anden planlægning 3. Lokalpian nr Lokalplanens formål Lokalplanens område og zonestatus Lokalplanområdets anvendelse Udstykninger Trafikforhold Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens ydre fremtræden Ubebyggede arealer Lokalpianens retsvirkninger Vedtagelsespåtegning 12. Kortbilag nr. 1 - Matrikelforhold. Kortbilag nr. 2 - Lokalplankort. 0

3 i Lokalplan nr. 31. Regionalt erhvervsområde nord for Gedskovvej. Indledning. Byrådet har besluttet at udarbejde en lokalplan for et nyt regionalt erhvervsområde på Ca. ha., der er beliggende nord for Gedskovvej. Lokalplanområdet er beliggende i landzone og er omfattet af Kommuneplan 86 for Kerteminde kommune (Hovedområde 1 - Erhvervsområde 6.E.4). Lokalplanområdet omfatter et eksisterende jordbrugsområde, der med lokalpianens endelige vedtagelse overføres fra landzone til byzone. Arealet er ejet af Kerteminde kommune. Hvorfor en lokaiplan? Byrådets målsætning med hensyn til erhvervsplanlægningen er, at der skal sikres tilstrækkelige arealudlæg til forskellige virksomhedsstørrelser og brancher. Ligeledes skal antallet af arbejdspladser i kommunen Øges. I området ved Kohaven er der reserveret arealer til let industri, håndværk og service. For at sikre den brede vifte af virksomhedstyper er lokalplanområdet således udlagt som regionalt erhvervsområde, fortrinsvis til særligt varmeproducerende eller varmeforbrugende industrivirksomheder med særligt behov for spildevandsrensning. Der er gode traf ikale adgangsforhold til området via den primære kommunevej Nordre Ringvej. Området er beliggende i en god afstand fra eksisterende boligområder, så miljømæssige konflikter kan undgås. Hvad er en lokaiplan? En lokalplan kan siges at være en lokal lov, der fastsætter bindende regler for anvendelse, udstykning, vej- og stiforhold, placering og udformning af bebyggelse, hvilke materialer der skal bruges m.m. Lokalplanen medfører ikke forbud mod fortsættelse af eksisterende lovlig anvendelse af en ejendom. Men skal der foretages ændringer i de eksisterende forhold, f.eks. ved nybyggeri eller større ombygninger, må det kun ske i overensstemmelse med lokalplanen. Lokalplanen medfører altså ingen handlepligt for den enkelte grundejer.

4 2 Ud over de nødvendige bestemmelser i -form indeholder b- kalplanen altid et eller flere kortbilag, der anskueliggør planens bestemmelser. Lokalplanen tinglyses på de ejendomme, der omfattes af den. Derfor kan man altid få kendkab til planens eksistens ved at undersøge ejendommens blad i tingbogen. Det er et grundlæggende princip i bokalplanlægningen, at offentligheden inddrages før der vedtages en plan. Et forslag til bokalplan skal offentliggøres i mindst 8 uger før den kan vedtages. Lovens hovedide er altså, at byrådets beslutning skal træffes i størst mulig offentlighed. Til gengæld er den vedtagne bokalplan juridisk bindende for den enkelte grundejer. Lokalpianens indhold. Lokalplanen skal først og fremmest sikre, at Kerteminde kommune kan tilbyde gode og velbeliggende erhvervsgrunde til forskellige virksomhedsstørrelser og typer samt sikre gode trafikale forhold. Dette er opnået ved at udlægge erhvervsgrundene i forbindelse med en fly vej som vist på kortbilag 2. Der vil være adgang til erhvervsgrundene fra enten Gedskovvej eller den ovennævnte nye vej. GrundstØrrelsen skal ifølge kommuneplanen være mindst m2. Hvis behovet for flere større grunde er til stede, kan der ske sammenlægninger af naturligt sammenhængende parceller. Det er bokalplanens hensigt, at området udformes så det fremstår grønt, både inden for området og på afstand. Der skal således etableres et 7 m bredt beplantningsbælte mod det åbne land, da området i mange år fremover vil være grænse mellem by og land. Området kan således ikke udvides mod nord på Tårup inddæmmede strand på grund af beliggenheden i kote 0. Det skal tilstræbes, at der etableres levende hegn i skel, således at området ikke domineres af ståltrådshegn og åbne oplagsarealer, men fremstår med et grønt helhedspræg. Endelig opstiller bokalpianen bestemmelser for omfang og placering af bebyggelsen samt krav til bebyggelsens udformning. Dette er gjort for at sikre harmoni og helhed i området.

5 3 Det er hensigten, at området på længere sigt skal udvides mod Øst, så den nye vej kan videreføres og forbindes med Tårupstrandvejs forlængelse, som vist på ovenstående skitse. Der vil således være skabt en naturlig afrunding af hele det nordlige erhvervsområde. Forhold til anden planlægning. Kommuneplanen: Lokalpianen er omfattet af Kommuneplan 86 - område 1 Kerteminde, med rammeområde 6.E.4. Lokaiplanen er i overensstemmelse med kommuneplanen og dens rammebestemmelser.

6 4 Spildevandsplanlægning: Spildevandet fra området skal af ledes til det fælleskommunale centralrenseanlæg, når dette sættes i drift. Lokalplanområdet er pr ikke omfattet af den godkendte spildevandsplan. Forinden spildevandsafledning fra området kan ske, skal der udarbejdes et tillæg til spildevandsplanen for Kerteminde kommune.

7 5 Vandforsyning: Lokalplanområdet forsynes med vand fra Kerteminde vandværk. Traf ikplanlægning: For at binde hele det nordlige erhvervsområde sammen skal Gedskovvej s vestlige ende forbindes med Vejlevangen og Kohaven langs den vestlige afgrænsning. Gedskovvej skal udvides i takt med områdets udbygning. Der er stoppested for Kerteminde kommunes bokaltrafik, bus nr. 484 ved Vejlevangen. Efterhånden som området udbygges kan bokalruten ændres, så området kan betjenes.

8 6 Lokalplan nr Regionalt erhvervsområde nord for Gedskovvej. I henhold til kommuneplanboven (lovbekendtgørelse nr. 391 af 22. juni 1985) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1.1 Lokalpianens formål. Lokalplanen har til formål: - at sikre nye arealer til erhvervsformål. - at sikre, at der opbygges et erhvervsområde, der er velegnet til de tungeste og mest arealkrævende industrier, som Ønsker at placere sig i Kerteminde. - at sikre en fleksibel udstykning, der kan imødekomme forskellige Ønsker til grundstørrelse. - at sikre en god traf ikal sammenhæng med eksisterende erhvervsområder og det overordnede vej net. - at give området et grønt helhedspræg og sikre en markant grøn afgrænsning mod det åbne land. 2. jlokabplanens område og zonestatus. 1. Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag 1 og omfatter matr. nr.: 26mb, Kerteminde markjorder - samt alle parceller, der efter 1. april 1990 udstykkes fra den nævnte ejendom. 2. Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Med bokalplanens endelige vedtagelse overføres bokalplanområdet fra landzone til byzone.

9 7 3. Lokalplanområdets anvendelse. 1. Området må kun anvendes til erhvervsformål i form af industri og større virksomheder såsom maskinfabrikker, jern- og cementstøberier, større værksteder, farve- og lakfabrikker, entreprenør-, engros- og oplagsvirksomhed m.v. med tilhørende administration. 2. Området skal fortrinsvis anvendes til særligt varmeproducerende eller varmeforbrugende virksomheder med et særligt behov for spildevandsrensning. 3. Der må inden for området ikke drives dagligvarehandel eller foregå nogen form for detailhandel. 4. Det udendørs støjniveau må ikke overstige 70 db(a) målt som det ækvivalente, konstante, korrigerede lydniveau (jfr. vejledning fra MiljØstyrelsen nr. 4/1984 Ekstern støj fra virksomheder ). 5. Inden for bokalplanområdet kan der efter nærmere godkendelse af byrådet opføres nødvendige transformerstationer til områdets forsyning. El-kabler herunder ledninger til vejbelysning må ikke fremføres som luftiedfinger, men må alene udføres som jordkabler. 4. Udstykninger. 1. Inden for området må der ikke udstykkes grunde med et areal, der er mindre end m2. Med byrådets særlige tilladelse kan der i enkelte tilfælde udstykkes grunde mindre end m2. 2. Udstykninger skal i princippet foretages i overensstemmelse med den på kortbilag 2 viste vejledende udstykningsplan. 3. Eksisterende 10 kv-luftledning over området skal kabellægges inden området kan udstykkes.

10 8 5. Trafikforhold. 1. Der udlægges areal til vejen A-B i en bredde af 12 m. I princippet som vist på tværprofil. nedenstående çn tS +Z i N 0 (ti ti. 2. Ved krydsning mellem to veje afskæres hjørnerne med 5 m som vist på kortbilag 2. Den endelige fastlæggelse af hjørneafskæringer og oversigtsarealer vil ske efter vej bovgivningens nærmere bestemmelser herom. 3. Der skal som hovedregel anlægges 1 parkeringsplads pr. påbegyndt 30 m2 kontorareal og pr. påbegyndt 60 m2 erhvervsareal. På arealet mellem vej skel og byggelinie må der ikke etableres parkeringspladser.

11 9 6. Bebyggelsens omfang og placering. 1. Bebyggelse på den enkelte grund skal placeres i eller inden for de på kortbilag 2 viste byggelinier. Hvor ingen byggelinier er vist må bebyggelse ikke opføres nærmere skel mod nabogrund end 10 m. 2. Byggelinier langs vejen A-B samt Gedskovvej er beliggende 5 m fra vej skel. 3. Det samlede rumfang af bebyggelsen på den enkelte grund må ikke overstige 3 m3 pr. m2 grundareal, og det bebyggede areal må ikke overstige 50% af grundarealet. OPJ?2 lov V poktùzima 333Z bct ctaj 7lO77J?/4lz 3n3/nbide æ,t i7ozni 3kai p1aek 9kU4*t 4. Bebyggelse må ikke opføres i mere end 2 etager og højden må ikke overstige 12 m. Bygningshøj den kan i enkelte tilfælde fraviges med byrådets særlige tilladelse, hvor hensynet til virksomhedens drift nødvendiggør dette. 5. Administrationsbygninger skal såvidt det er muligt opføres i byggelinien eller parallelt med denne.

12 10 7. Bebyggelsens ydre fremtræden. 1. Bebyggelsen skal udgøre en helhed med hensyn til udformning, materialevalg, farver m.v. 2. Skiltning, lysinstallationer og lignende må ikke være til ulempe eller virke skæmmende i forhold til omgivelserne. Skiltning og reklamering må kun finde sted med byrådets samtykke i hvert enkelt tilfælde. 3. Blanke og reflekterende tagmaterialer må ikke anvendes. 4. Til udvendige bygningssider må ikke anvendes materialer, der efter byrådets skøn virker skæmmende. 5. Udvendige bygningssider, herunder tage, må kun fremtræde i farver dannet af hvidt, sort eller jordfarverne (okker, tierra de sienna, umbra, engelsk-rødt, dodenkop) eller disse sidstnævnte f arvers blanding med hvidt, gråt eller sort. Til døre, vinduesrammer og lignende mindre bygningsdele kan dog også andre f arver anvendes. 8. Ubebyggede arealer. 1. Der skal sikres udendørs opholdsarealer svarende til mindst 10 m2 pr. 100 m2 e- tageareal, dog mindst 15 m2 opholdsareal pr. 100 m2 kontorareal. 2. På arealerne mellem vejskel og byggelinie må der ikke ske oplagring eller etableres parkeringspladser. Arealerne skal tilsås med græs, og der må anbringes enkelte fritstående træer eller buske. 3. Hegn mod vej skal etableres som levende hegn. Hegn mod nabo bør etableres som levende hegn.

13 11 Alle levende hegn må suppleres med trådhegn, der dog ikke må være højere end det levende hegn, når dette har nået den Ønskede højde. 4. Der udlægges beplantningsbælter som vist på kortbilag 2 i en bredde af 7 m. 5. Beplantningsbælterne hører til den enkelte ejendom og skal ren- og vedligeholdes af denne. 6. Mellem kørebane og vejskel på vejen A-B kan der plantes fritstående træer i princippet som vist på illustrationen side Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom en passende orden ved oplag af materialer, affald og lignende skal overholdes. 9. Lokaipbanens retsvirkninger. 1. Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af bokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge kommuneplanbovens 31 kun udstykkes, bebygges eller iøvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. 2. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. 3. Byrådet kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af bokalplanens bestemmelser, under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt og fastholdt ved bokalplanen. 4. Mere væsentlige afvigelser fra bokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny bokalplan.

14 Vedtagelsespåtegning. Således vedtaget af Kerteminde byråd den P. b. v. G. Rasmussen. / Carsten Møller.

15 b 26 7, 26? originalteg9i mål 1:4000 LOKMPLM1NR. 31 KORTBILGNR. MATRIKELKORT MÅL 1: 4000 i meter

16 0 E H 0 II I *. :D-) c:: ci: I. S-4.5-I Cl) -I cy) W 4.) -I I.i 4-i rø (I) b) Cl) 0). Q: :: ( i.1 1 b) b). : : I b) : I w 5). -I b w w w b 4.) Cl) b >1.5-I Sl 1 - II E- cd r- w.5-i l)).5-i r-4, (. W :: :: :: :: I c 4.).. -I O ( r-l -I (ø, -1--I c 0 = 4_) cci c::. :... -r---i Cl) w E 0 0 r 0 0 0

~,n KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN 35 FOR SOMMERHUSBEBYGGELSEN STENENE

~,n KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN 35 FOR SOMMERHUSBEBYGGELSEN STENENE ~,n KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 FOR SOMMERHUSBEBYGGELSEN STENENE 101-113. SEPTEMBER 1990 Indhoidsfortegnelse.: Hvorfor en lokalplan ~ 1. Hvad er en lokalplan 9 1. Forhold til anden planlægning

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-17

Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Lokalplan for et område til erhverv i Hårlev Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Støjforhold 3 Lokalplanens forhold til anden kommunal planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7i~ REFSVINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning LOKALPLAN 63 MARIENLYST BØRNEINSTITUTION INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning REDEGØRELSE - Eksisterende forhold - Lokalplanens baggrund og indhold - Forhold til anden planlægning - Tilladelser fra andre myndigheder

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN RIR 25 FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN NR. 25 for et sommerhusområde ved Lendrup strand. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

Lokalpian nr. 40. for et område til fritidsforfflål syd for Drigstrup.

Lokalpian nr. 40. for et område til fritidsforfflål syd for Drigstrup. KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 40 for et område til fritidsforfflål syd for Drigstrup. ~JUNI1992 Indhoids fortegnelse. Side. Lokaiplanens baggrund og indhold. 1. Hvad er en lokalplan 9 1. Forhold til

Læs mere

ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ

ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ Lokalplan nr. 5.38 Erhvervsområde nord for Bygmestervej, Hals ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ Fremlagt fra den 10.03.2004 til den 05.05.2004 Endelig vedtaget den 25.08.2004 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 5.38 Erhvervsområde

Læs mere

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af eksisterende håndværkerområde

Læs mere

Lokaiplan nr. 63. Kerteminde kommune. Bygning til opbevaring af fiskeredskaber ved Sydstran den. September 1997

Lokaiplan nr. 63. Kerteminde kommune. Bygning til opbevaring af fiskeredskaber ved Sydstran den. September 1997 Lokaiplan nr. 63 Bygning til opbevaring af fiskeredskaber ved Sydstran den September 1997 Kerteminde kommune Indhoidsfortegnelse Baggrund for lokalpianen i Hvad er en lokalpian? i Lokaiplanens indhold

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR.

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 SOMMERHUSOMRÅDE VED MÅRUP ØSTERSTRAND 1 REDEGØRELSE Nærværende lokalplan nr. 35 skal danne grundlag for udstykning af et ca. 4.500 kvm område af matr. nr. 1 ac, Nordby Hede,

Læs mere

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 1.6 FOR ØKSENDRUP BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Kerteminde kommune. LOKALPLAN NR.52 BOLIGER PÅ DET NIEDLÄGTE JERNBANEAREAL I MESINGE.

Kerteminde kommune. LOKALPLAN NR.52 BOLIGER PÅ DET NIEDLÄGTE JERNBANEAREAL I MESINGE. Kerteminde kommune. LOKALPLAN NR.52 BOLIGER PÅ DET NIEDLÄGTE JERNBANEAREAL I MESINGE. 1 Lokalpianens baggrund. Kerteminde kommune gav den 2. juli 1993 landzonetilladelse til udstykning af en parcelhusgrund

Læs mere

LOKALPLAN NR. BE

LOKALPLAN NR. BE LOKALPLAN NR. BE 31.09.01 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokaiplan at fastlægge ret ningslinier for udlæg af blandet bolig-

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY 1. LOKALPLAN NR. 1.4.1 FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. LOKALPLANENS FORMÅL: at området

Læs mere

POUL KAMPMANN FAABORG

POUL KAMPMANN FAABORG or ~ ~ I Matr. nr. 16 d Millinge-Østerby byer, Svanninge 1/ i;~ sogn. ri ~ ANMELDER: ADVOKAT POUL KAMPMANN FAABORG LOKALPLAN 6.06. FÅBORG KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker

Læs mere

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by Lokalplan 23-01 samt Kommuneplantillæg nr. 27 Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by LOKALPLAN NR. 23-01 Samt kommuneplantillæg nr. 27 FOR ET OMRÅDE TIL ERHVERVSFORMÅL VED TINGVEJEN I VOJENS

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 1. E. 6-01 for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej REDEGØRELSEN...1 LOKALPLANENS INDHOLD...1 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...1 1 LOKALPLANENS FORMÅL:...3

Læs mere

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 LDKALPLAN NR. 10.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 10.1 TÅRUP STRAND LO KALPLANFORSLAGETS MIDLERTIDIGE RETSVI RKNINGER Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen,

Læs mere

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner Sj Lokaiplan nr. 2.14 Humbie.... ~ Område/n.ddef ing Lokalplaner . Forslag til lokalpian nr. 2.14 Beskrivelse af lokaiplanens indhold. Formålet med lokaiplanen er, at tilvejebringe det planmæssige grundlag

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for varmeværk ved renseanlægget ved Havnevej. April Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for varmeværk ved renseanlægget ved Havnevej. April Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.9 for varmeværk ved renseanlægget ved Havnevej April 1985 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.9 FOR VARMEVÆRK VED RENSEANLÆGGET VED HAVNEVEJ INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE...

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07)

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07) April 1985. J.nr. 27-11-39 NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 19 til 15-rammer for Videbæk kommune. Lokalplan nr. 39

Læs mere

Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk.

Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk. Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk. LOKALPLANEN OMFATTER: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger. c) Lokalplanens tekst. d) Lokalplanens

Læs mere

TINGLEV KOMMUNE. Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12

TINGLEV KOMMUNE. Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12 TINGLEV KOMMUNE Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12 13.09.1990 TINGLEV KOMMUNE LOKALPLAN.1 BAGGRUND Tinglev kommune har siden kommunesammenlægningen arbejdet for at en erhversmæssig udbygning

Læs mere

LOKALPLAN NR

LOKALPLAN NR LOKALPLAN NR. 0 51.01.01 NYT OMRÅDE TIL OFFENTLIGE FORMÅL I ØRBÆK BY. \~/ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1991. i INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokalpianens baggrund Lokaiplanområdets

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR

NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR. 27-11-19. NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. TEKNISK FORVALT. VIDEIÆK KOMMUNE tto VIDEIÆK. TLF. 7 17 18 t«. VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 8 til Videbæk kommuneplan.

Læs mere

Hadsten Kommune Lokalplan nr.

Hadsten Kommune Lokalplan nr. Hadsten Kommune Lokalplan nr. 134 For et område til erhvervsformål ved Højvangsvej i Hadbjerg August 2001 Hadsten Kommune Vesselbjergvej 18 8370 Hadsten Tlf.: 8761 4000 Fax: 8761 4040 E-mail: hadstenkommune@hadsten.dk

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

NAKSKOV KOMMUNE JERNBANEAREAL VED NAKSKOV BANEGARD LOKALPLAN NR. D 14. Lokal planlægning MAJ 87

NAKSKOV KOMMUNE JERNBANEAREAL VED NAKSKOV BANEGARD LOKALPLAN NR. D 14. Lokal planlægning MAJ 87 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. D 14 JERNBANEAREAL VED NAKSKOV BANEGARD MAJ 87 6. UDGAVE Den 21.05.1987. NAKSKOV KOMMUNE Lokalplan nr. D14. Jernbaneareal ved Nakskov Banegård. Hæftet omfatter

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

Lokalplan Baldershøj

Lokalplan Baldershøj Lokalplan 1.19 Baldershøj Ishøj Kommune 2003 JSHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.19 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanens område omfatter et ca. 10 ha stort areal, der er beliggende umiddelbart syd for det eksisterende

Læs mere

Lokalplan nr. 65. For boligområde ved Ydunsvej i Væggerløse

Lokalplan nr. 65. For boligområde ved Ydunsvej i Væggerløse Lokalplan nr. 65 For boligområde ved Ydunsvej i Væggerløse 1 VÆGGERLØSE B Stamvej A1 A2 C 1. Indledning:... 2 2. Lokalplanens indhold... 3 3. Forholdet til den øvrige planlægning... 3 Forholdet til regionplanen:...

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 125202 for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan En lokalplan er en fysisk plan, som i mere eller mindre detaljeret omfang fastlægger placeringen og udformningen

Læs mere

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 20. Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 20. Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by Lokalplan 89-01 samt Kommuneplantillæg nr. 20 Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by LOKALPLAN NR. 89-01 samt kommuneplantillæg nr. 20 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGE

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde i Tolvkarlevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde i Tolvkarlevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 186 For et erhvervsområde i Tolvkarlevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

N58 N57. HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E Område til erhverv ved Glerupvej. Glerup By, Visborg. Hadsund By, Hadsund. Hadsund By, Hadsund

N58 N57. HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E Område til erhverv ved Glerupvej. Glerup By, Visborg. Hadsund By, Hadsund. Hadsund By, Hadsund HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E.01.01. Visborgvej Glerup By, Visborg Hadsund By, Hadsund N58 Hadsund By, Hadsund 28 Hadsund By, Hadsund Dalsgård Hgd., Vive N57 HADSUND BYRÅD AUGUST 2002 1 Område til erhverv

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.5 FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokalplanen omfatter et område i Ørbæk by. beliggende ved Stationsvej og Ringvej Lokalplanen fastlægger, at der på arealet

Læs mere

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.72 FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT o GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 72 Lokalplan for et område til campingplads på Anholt. l jss J E2 *S ' ' : ' -"^ 2J

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område udlagt til centerudvidelsesområde i

Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område udlagt til centerudvidelsesområde i Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT For et område udlagt til centerudvidelsesområde i Assentoft by ved hovedvej A16, øst for Assentoft kirke. SØNDERHALD KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt

Læs mere

Lokalplan nr Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing

Lokalplan nr Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing Lokalplan nr. 2.16 Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing Fremlagt fra den 10.07.2003 til den 04.09.2003. Endelig vedtaget den 22.10.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er

Læs mere

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 1.7 For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 20.08.1982 3011501L10700 BJERGSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.7 FOR ET OMRÅDE TIL FRITIDSAKTIVITETER

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalpian nr. 59 Sommerhusområdet Fuglesang ~. \.. \ \... \ \.~. \. \ \ \.. \.. \ \.. \ \. ..%« Januar Kerteminde kommune

Lokalpian nr. 59 Sommerhusområdet Fuglesang ~. \.. \ \... \ \.~. \. \ \ \.. \.. \ \.. \ \. ..%« Januar Kerteminde kommune Lokalpian nr. 59 Sommerhusområdet Fuglesang...-. -.-....~. \.. \ \... \ \ \ \.~. \. ~ \.. \.. \ \.. \ \. Da/by..%«ugt ~ \ \ Januar 1997 Kerteminde kommune Indhoidsfortegnelse Lokalpianens baggrund i Hvad

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

Lokalplan nr. 18 (tidligere Holmsland Kommune) Lokalplan nr. 302 for et område til erhvervsformål vest for Fabriksvej, Hvide Sande Havn, Nord.

Lokalplan nr. 18 (tidligere Holmsland Kommune) Lokalplan nr. 302 for et område til erhvervsformål vest for Fabriksvej, Hvide Sande Havn, Nord. Lokalplan nr. 18 (tidligere Holmsland Kommune) er d. 18. januar 2011 delvis aflyst. Det aflyste område er i stedet omfattet af: Lokalplan nr. 302 for et område til erhvervsformål vest for Fabriksvej, Hvide

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Lokalplan Område til offentlig formål ved Storegade i Sommersted by

Lokalplan Område til offentlig formål ved Storegade i Sommersted by Lokalplan 81-13 Område til offentlig formål ved Storegade i Sommersted by LOKALPLAN NR. 81-13 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIG FORMÅL VED STOREGADE I SOMMERSTED BY MARTS 1998 LOKALPLANLÆGNING Lokalplan nr.

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 150 For et erhvervsområde ved Carlsbergvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan. nr. 28. for et område til offentlige formål i Skahoeshuse.

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan. nr. 28. for et område til offentlige formål i Skahoeshuse. NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 28 for et område til offentlige formål i Skahoeshuse. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 FOR ET ~1~RÅDETIL OFFENTLIGE FORMÅL I SKABOESHUSE. REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND Lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

NR. 48. FOR ET BOLIG- OG ERHVERVS- OMRÅDE VED GRØNNEGADE, SKOLEVÆNGET, RUNDINGEN OG NYLANDSVEJ l GRØNBJERG. o

NR. 48. FOR ET BOLIG- OG ERHVERVS- OMRÅDE VED GRØNNEGADE, SKOLEVÆNGET, RUNDINGEN OG NYLANDSVEJ l GRØNBJERG. o Videbæk i september 1987. 27-11-48. NR. 48 FOR ET BOLIG- OG ERHVERVS- OMRÅDE VED GRØNNEGADE, SKOLEVÆNGET, RUNDINGEN OG NYLANDSVEJ l GRØNBJERG. Teknisk forvaltning Videbæk kommune 692o Videbæk. o7 17 15

Læs mere

I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2.1. nævnte område.

I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2.1. nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. 12 omfattende et område til havnevirksomheder i Hvide Sande. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979

LOKALPLAN NR FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979 LOKALPLAN NR. 6.2.1 FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 6.2.1 REFS-VINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 120235 for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et nyt boligområde, beliggende ved Sdr. Ringvej i Give by. En lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr. 95 for et erhvervsområde ved Kongevejen i Videbæk.

Lokalplan nr. 95 for et erhvervsområde ved Kongevejen i Videbæk. Videbæk i juni 2003 Rettet i november 2003 J.nr. D41756 Lokalplan nr. 95 for et erhvervsområde ved Kongevejen i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 95 for et erhvervsområde ved Kongevejen i Videbæk.

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Parcelhusområde Højer Vest. Vedtaget:

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Parcelhusområde Højer Vest. Vedtaget: HØJER KOMMUNE Lokalplan 01.13.06 Parcelhusområde Højer Vest Vedtaget: 08.03.1993 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail: raadhuset@hoejer.dk

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆRØSKØBING

LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆRØSKØBING LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆROSKØBING ÆRØSKØBING KOMMUNE Indhold Indledning side i Lokalpianens formål side i Område og zonestatus side i Områdets anvendelse side i. Udstykninger side

Læs mere

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby Lokalplan nr. 82 Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby JUNI 2005 NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 82 NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1 Lokalplanens retsvirkninger...3

Læs mere

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk.

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk i januar 2003 D.nr. 28673 Rev. den 30. april 2003 Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 55.3 med tilhørende tillæg nr. 13 til Videbæk Kommuneplan

Læs mere

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge Lokalplan nr. 1.42.B Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge 28.11.2001 Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.42.B Boligområde Føllegardsvej matr.nr. 16-+ 16 Skævinge By, Skævinge

Læs mere

SYDTHY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 55A. Erhvervsområde - Brydbjerg. Kommuneplantillæg nr. 7

SYDTHY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 55A. Erhvervsområde - Brydbjerg. Kommuneplantillæg nr. 7 SYDTHY KOMMUNE Kommuneplantillæg nr. 7 LOKALPLAN NR. 55A Erhvervsområde - Brydbjerg Lokalplan nr. 55A er udarbejdet i Sydthy kommunes tekniske forvaltning i april 1988. STEMPELMÆRKE Lokalplanen er fremlagt

Læs mere

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation Lokalplan nr. 96 for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation September 1997 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området til offentlige formål i form af kommunalt

Læs mere

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4 for en campingplads og ferielejligheder i Gedser 1 Gedser Indledning... 3 Beskrivelse af lokalplanområdet... 3 Baggrunden for lokalplanens tilvejebringelse...

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 14.

KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 14. KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 14. For et offentligt omrade mellem Hans Schacksvej, Borgmester Hansensvej, Askvej. AUG. 1982 . INDHOLDS FORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN. side Indledning 2 Lokalpianens

Læs mere

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse Lokalplan nr. 3.50.D Område til offentlige formål i Gørløse 24.09.2003 Skævinge Kommune LOKALPLAN NR. 03.50.D Område til offentlige formål i Gørløse Juni 2003 HVORFOR LOKALPLAN? l en kommune skal der normalt

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

2.2 Med kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan, overføres matr.nr. 11 ea, 11 hr,11 hp

2.2 Med kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan, overføres matr.nr. 11 ea, 11 hr,11 hp HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. 2o omfattende offentlig område 2D.ol i Hvide Sande syd. I henhold til kommuneplanloven (miljøministeriets bekendtgørelse nr. 734 af 21. december 1982) fastsættes herved

Læs mere

Videbæk i februar J.nr IMR.7-TILLÆG IMR.1. VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING. Videbæk kommune Tlf. (o7)

Videbæk i februar J.nr IMR.7-TILLÆG IMR.1. VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING. Videbæk kommune Tlf. (o7) Videbæk i februar 1984. J.nr. 27-11-7-1. IMR.7-TILLÆG IMR.1 VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING Videbæk kommune Tlf. (o7) 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 16 til 15-rammer for Videbæk kommune.

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

Lokalplan nr 8 Vamdrup kommune

Lokalplan nr 8 Vamdrup kommune andinspektørfirmaet Jeppesen. & Bjerre 'A Akieltorv 2 A. 6000 Kolding Tif, 05 52 05 77.v r: -"- v "'F?3

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

LOKALPLAN NR

LOKALPLAN NR LOKALPLAN NR. 0 31.04 FRISKOLE I REFSVINDINGE ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1996 2 Indhoidsfortegnelse Lokaiplan nr. 0 3 1.04 Lokaiplanens redegørelse. Lokaiplanens baggrund Lokaiplanområdets beliggenhed

Læs mere

Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter.

Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Videbæk i november 2002 D.nr. 24971 Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 93 for et offentligt

Læs mere

LOKALPLAN NR. 2.2 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1981

LOKALPLAN NR. 2.2 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1981 LOKALPLAN NR. 2.2 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 2.2 LANGÅ BY I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for

Læs mere

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999 LOKALPLAN 1.27 1 For erhvervsområde ved Industribuen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål Butikskoncernen Netto ønsker at opføre et højlager i tilknytning til nuværende lagerbygninger på

Læs mere