Medlemsmøde den 15. november 2016 på Dronning Louise

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemsmøde den 15. november 2016 på Dronning Louise"

Transkript

1 Medlemsmøde den 15. november 2016 på Dronning Louise Sådan stod der i indbydelsen som Ole havde forfattet og sendt rundt Udgangspunktet var at finde ud af, hvad fad lagring gør ved en øl. Det er også til dels lykkedes. To af øllene, vi skal smage har vi fundet i begge udgaver, så en direkte sammenligning kan finde sted. Ellers bliver der tale om at smage forskellige fad lagrede øl og desuden et par øl lagret på eg. Og så er det. at man bliver i tvivl om det der med fad, hvad er det egentlig for nogle fad, der tales om er det en af de her? Eller sådan en? Salatfad Nå! Spøg til side og frem til det rent faglige og saglige, hvis det da er muligt, men i hver fald var der 29 tilmeldt til spisningen og traditionen tro var der selvfølgelig udeblivelser 3 i alt, hvoraf den ene er forklarlig, medens to må have en dårlig samvittighed og forhåbentlig, smag i munden! Menu: Skinke glaseret i Warvik Hjertensfryd med flødestuvede kartofler, grønlangkål og dertil sennep og hele rødbeder (små). Ak ja! Formanden udeblev med lungebetændelse., 47 var mødt til smagningen. Information sådan i almindelighed stod Jørgen for efter kl. l904 at have udtalt ordene: Velkommen tak fordi i kom - Ølmesse i Kolding billetter tilbage henvendelse til formanden. - Se på ale.dk afstemning om årets øl og brygger. - Julefrokosten er kl medbring en god øl til hasardspillet.

2 Så kunne Ole gå i gang med smagningen og det er så her, at man får lyst til blot at indsætte hans arbejdspapir. Velforberedt osv. Men jeg undlader der er 6 velskrevne og tætskrevne sider. Vi gør som vi plejer! Resume om fadlagring af øl: At lagre på fad er ikke nyt, men har nok haft det problem, at bryggeren ikke altid var sikker på, hvordan øllet udviklede sig i de normalt brugte egefade, der bidrog med stor smagskompleksitet i form af vanilje, nødder, toast, kaffe, cigarkasse, røget savsmuld og kokosnød. Dertil smag af støv og creme. Bourbon fade er de mest populære. De efterlader en bedre smag end vinfade, men det er vanskeligt at forudse, hvor meget fadets smag påvirker og spørgsmålet er om øllet bliver bedre eller dårligere af at ligge længere på fad og hvornår skal man tappe øllet på flaske? Nogle bryggere nærmer sig fadlagring ved at smide træspåner i øllet medens det lagrer. Andre lader staver af forskellig træsort svømme i tanken, men der er nu stor forskel på, om øllet er inde i træet eller om træet er inde i øllet fortalte Ole. Ølsmagsstof Buster henledte opmærksomheden på SPBW på facebook en gruppe der specielt retter sig mod øl lagret på træfade. Det var så her, at OLE var ved at forklare, at han nok havde været lidt sparsommelig i sit indkøb når 47 var mødt frem, men han håbede da, at vi alle ville medvirke til, at alle fik smagt øllene, for som han udtrykte det: man skal være åben over for nye indtryk. Bare rolig øllet slog til. Måske skyldtes det, at vi startede med et kulturelt chok! 1. Oak aged cranberry bastard, 8,2 % - Hornbeer, Kirke Hyllinge og nej! Den er ikke lagret på egetræsfade og det er vel på sin plads at citere et udbrud den har en noget anderledes smag tranebær/tyttebær giver en syrlig smag og øllet er brygget som belgisk klosterøl. Den vil uden tvivl være god på en varm sommerdag. Man skal lige vænne sig til den og den er sikkert god til vildt grader Nord Session, 5, 7 % - Vestfyn, Willemoes, lagret på egetræ og brygget af dansk korn. Krydret duft, frugtig og bittersød eftersmag. Navnet på øllet refererer til Peter Willemoes, der blev født i Assens og som blev folkehelt ved Slaget på Reden. Han døde ved Sjællands Odde. Alt inden den 55. breddegrad. Øllet fås ikke som fadøl og er en del af en helt ny serie fra Bryggeriet Vestfyn.

3 3. Strong Suffolk, 6,0 % - Green King - Westgate Brewery, Bury St. Edmunds, lagret på egefade og er en blended øl nemlig Old 5X, der brygges med en styrke på 12 % og lagres på egefade i 2 år. Dern blandes så med en Best Pale Ale, som er frisk brygget. Det giver en øl, der er unik, mørk, frugtig, egeagtig med mere. Green King lægger navn til over 3100 pubber i England, Wales og Scotland. 4. Kentucky Bourbon Barrel Ale, 8,2 % - Alltech Lexington Brewing and Distilling Co. og øllet beskrives noget mellem Irish Red Ale og English Pale Ale. Bryggen placeres i 6 uger i bourbon fade fra nogle af de bedste destillerier. Sælges på dåser i Berlin og flasker i USA. PAUSE og indtil nu havde alle smagt og flere endda lidt mere. Ellers må vi ty til Piet Heins gruk: Jo færre øller der kan bydes Jo mere må hver enkelt nydes. Humøret var højt støjniveauet endnu højere og Oles tålmodighed var fantastisk. 5. Stone Brewing, Escondido, Californien: 1. Arrogant Bastard 7,2 % 2. Arrogant Bastard 8,1 % To øl, der skulle smages op mod hinanden og som har lagt på egefade et halvt års tid. Og så var der en speciel hilsen til alle vi smagere fra bastarden: Arrogant Bastard - Barrel Aged: Ganske kultiveret og forfinet - i modsætning til Jer! Jeg vågner fra en slummer, der har været alt andet end fredelig. Jeg er ikke glad for tomgang, og jeg er alt andet end neutral. Livet har intet at gøre med at slå tiden ihjel, og den viden, at der er gået måneder siden starten af min tid i denne kulsorte ege grav (omend en tønde med strålende aroma af vanilje og te) er ikke god at sidde med. Men så kommer en snurren efterfulgt af foryngende varme, - tegn på, at noget er anderledes... noget har ændret sig... og til det bedre. Jeg føler mig stærkere, - på én eller anden måde mere adræt og raffineret. Jeg føler mig endnu mere selvsikker, og min vision om, hvad der er godt og rigtigt, ærligt og sandt, er laser-skarpt som muskuløs, flydende Arrogance, der skal sætte yderligere skub i min kamp mod alle middelmådige ting, og rettet mod den laveste fællesnævner.

4 Jeg er blevet født på ny, og i den proces, blevet salvet med levende, inspirerende, tidligere uopdagede karakterer. Samtidig med, at jeg har bevaret alt, hvad jeg er og altid har været: Fed, bullish, uforfalsket, og ja, Arrogant. Er du værdig til at nyde et bryg af denne intensitet, respektløshed og håndværksmæssig kvalitet? Det er ikke sandsynligt, - men for dem, der har "forstået det," ved jeg, at min tid i denne bourbon tønde ikke har været spildt. Cheers til Jer, oplyste Ølentusiaster. Og ved nærmere eftertanke: Cheers til mig selv!! 6. Munkebo Mikrobryg: 1. Alstærk, skotsk ale 9,4 % 2. Alstærk Bourbon 9,4 % 1. 7 forskellige mørke malte, lavt indhold af bitterhumle og gæret ved lav temperatur 2. Lagret på amerikansk egetræ fra den særligt udvalgte Knob Creek Kentucky Straight Bourbon whisky, hvor man i øllet kan smage noter af røg og whisky. For dette indslag stod Jørgen og man ligefrem følte hans glæde ved Munkebo og han havde da også denne beretning til belysning af navnet Alstærk: En jætte, som hed Mundilfare havde to smukke og strålende børn. Sønnen kaldte han for Måne og datteren kaldte han Sol. Guderne så dette og mente, at det var praleri og udtryk for hovmod, hvorfor de som straffe satte de to børn til at styre vognen med månen og solen. Hestene som trækker hedder Alstærk og Årvågen og de jages af ulven Skoll, som en dag vil sluge solen Bemærk den lysende aura rundt om Jørgens hoved Munke Bo er nu noget særligt og så blev de i øvrigt årets bryggeri i 2015 og samme år blev Alstærk Bourbon årets øl.

5 7. Bøgedal, Vejle, No 368 Fad, 6,0 % - indeholder hvede, bygmalt, humle, sukker og sherry, humlen er cascade og så krydderierne Muskovado og Karamel modnet på flaske siden En øl i familie med Brown Ale og Old Ale. Lagret på Oloroso fade. Der er tappet i alt 360 flasker. 8. Ugly Duck Brewing Co., Indslev, Barrelaged Imperial Red Ale, 8,6 % - humle Amarillo, El Dorado og Mosaic. Malt Pale Ale, Cara, Pilsner, Oats og Mûnchener. Skænket i kander fra Dr. Louises bar. Indslev Bryggeri fejrer 10 års fødselsdag i år. I den anledning har Ugly Duck brygget to specialøl, og den, vi skal smage, er den første. Ugly Duck kalder øllets smag for: "Humlet slik". Den er lagret på rødvinsfade og er et "komplekst resultat af dette, samt brugen af tre humler: Amarillo, El Dorado og Mosaic og maltene: Pale Ale, Karamel, pilsner, havre og Münchener, varmende alkohol og masser af kærlighed. Som en flødekaramel og en kokos-ship i et glas IPA." Unly Duck er en speciallinje brygget på Indslev, som er udviklet af Martin Raasted Jensen, grundlægger af Raasted Bryghus. Den nye linje blev iværksat som følge af Indslevs ønske om at udvikle et brand, som ville kunne realisere et koncept om nye, spændende varianter, der spænder vidt, herunder både kraftige og godt humlede ale-typer, portere og stout-typer, belgisk inspirerede øltyper og fadlagrede øltyper. Ugly Duck-øllene har vundet flere priser, bl.a. Årets danske Ølnyhed i 2012 med deres IPA Simcoe & Chinook og Imperial Vanilla Coffee Porter, i 2014 med IPA Amarillo & Citra og i 2014 med Foxy Brown. Bryggeriet blev i 2012 tillige kåret som Årets bryggeri af Danske Ølentusiaster. Det var så afslutningen på et virkelig godt indlæg fra Ole og så er der selvfølgelig spørgsmålet om øllet slog til? Målt på støjniveauet: JA! Og så lige Oles bemærkninger til mig da han sendte sit materiale: - Det gav et lille overskud trods meget dyre øl. - Der var købt ind til 45 personer og for et par øl vedkommen 40 personer. - Det er altid vanskeligt at beregne, hvor mange der kommer. - Indkøb til 60 personer giver normalt lovlig meget lager-øl. - Var noget urolig da han så 29 var mødt til spisning nå nu udeblev 3 så det gik. Tak til Ole og Jørgen for en fin aften og så er der kun et par ting tilbage: De tre spørgsmål og den heldige vinder: 1. Stone Brewing havde jubilæum i år eller 20 år? 2. Hvor blev Munkebo præsenteret første gang? Kerteminde, Rynkeby eller Odense? 3. Hvilken slags træfade er mest anvendt til lagring? år 2. Odense 3. - Bourbon fade.

6 Nu kunne det overhovedet ikke falde mig ind at prale af, at jeg vandt. Så vindernavnet er at finde i den følgende boks med skorpionen. Ham her afbrød kun 5 gange! Vi havde vores møde I Skorpionens tegn og en øl skorpion drikker en lys Albani, sprænger bartenderen I luften med en rørbombe og kører værtshuset væk på en gaffeltruck. Finn Thor Sørensen

FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale.

FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale. Øl fra FUR Bryghus FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale. 30,- Rolig og klar øl med farve som rødgyldent rav. Småboblende med tæt cremefarvet skum, der giver fine blonder på glasset.

Læs mere

en unik og naturlig smagsoplevelse

en unik og naturlig smagsoplevelse en unik og naturlig smagsoplevelse I hjertet af skoven... Midt i Hareskoven, på den smukkeste skovvej, ligger Bryggeri Skovlyst. Indbydende for enhver der lægger deres vej forbi, er dette unikke restaurationsbryggeri.

Læs mere

Bière de France. Toues les jours: raguet oeuf frit sådan ca. oversat Til dagens ret: Biksemad med spejlæg. Og det med 24 tilmeldte og 24 deltagere.

Bière de France. Toues les jours: raguet oeuf frit sådan ca. oversat Til dagens ret: Biksemad med spejlæg. Og det med 24 tilmeldte og 24 deltagere. medlemsmøde den 21. november 2017 på dr. louise Bière de France Toues les jours: raguet oeuf frit sådan ca. oversat Til dagens ret: Biksemad med spejlæg. Og det med 24 tilmeldte og 24 deltagere. 39 deltagere

Læs mere

Fredagsøl Mørk Special 4,5% Fredagsøl Pilsner 4,7%

Fredagsøl Mørk Special 4,5% Fredagsøl Pilsner 4,7% Fredagsøl Mørk Special 4,5% Fredagsøl Pilsner 4,7% En karakterfuld sort pilsner, som har en smule sødme, flot mørke-brun farve og det skønneste skum. Tjekkisk pilsnertype, brygget på Saaz humle. Afbalanceret

Læs mere

Michter s 10 YEAR KENTUCKY STRAIGHT BOURBON

Michter s 10 YEAR KENTUCKY STRAIGHT BOURBON 10 YEAR KENTUCKY STRAIGHT BOURBON Denne bourbon blev kåret til Best American Whiskey af Food and Wine Magazine, og whiskeyentusiaster over hele verden er enige: Det her er whiskey i verdensklasse. Den

Læs mere

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009 Julen 2009 i restauranten Året går med raske skridt, og snart er det juletid. Der er nu mulighed for at afholde julefrokost mellem kl. 12-16.30 og kl. 17.30-22.30

Læs mere

Efter de 10 finalekandidater skal vi smage en nordjysk ølnyhed som kun få har smagt. Tom.

Efter de 10 finalekandidater skal vi smage en nordjysk ølnyhed som kun få har smagt. Tom. FINALESMAGNING ÅRETS ØLNYHED 2013 Velkomst. Dejligt at se så mange Velkommen til både kendte og ukendte ansigter. Praktiske oplysninger. Rygning foregår udenfor. Vand på bordene til at skylle smageapparatet

Læs mere

FADØLSPRISER Gyldig fra marts 2013

FADØLSPRISER Gyldig fra marts 2013 FADØLSPRISER Gyldig fra marts 2013 Fadøl prisliste Land UNITED KIGDOM Producent FULLERS OP3000 Black Cab Stout 4,2 30 33,44 1003.00 OP3001 London Porter Porter 5,4 30 33,62 1009.00 OP3002 Organic Honeydew

Læs mere

Læs mere om de enkelte seminarer på vores hjemmeside. Seminarerne gennemføres som udgangspunkt på dansk.

Læs mere om de enkelte seminarer på vores hjemmeside. Seminarerne gennemføres som udgangspunkt på dansk. SEMINARER I efteråret 2015 har vi planlagt en række seminarer om nogle super spændende emner, som præsenteres af inspirerende foredragsholdere. Emnerne er: 1. Nye ingredienser - 19. oktober 2015, 15:00

Læs mere

Mols Øl. India Gold. Alc.: 6,4 Farve: 26 EBC Bitterhed: 25 IBU

Mols Øl. India Gold. Alc.: 6,4 Farve: 26 EBC Bitterhed: 25 IBU Mols Øl Alc.: 6,4 Farve: 26 EBC Bitterhed: 25 IBU Mols Øl er nr. 2 i WinterCoats serie af øl, der er inspireret af en bestemt egn i Danmark (der er flere på vej!) Inspirationen fra Mols kan smages i 4

Læs mere

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Vinkort VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Hvidvine Glas 1/2 flaske Pearl Valley White, Sydafrika 32,- 128,- I smagen går mange af noterne fra duften igen, og vinen opleves frisk

Læs mere

-(NY-1) NealkoAlkoholfri max. 0,5% -50 cl flaske: Eksempel på at man kan opleve karakterfyldte og smagfulde produkter med lave alkoholprocenter.

-(NY-1) NealkoAlkoholfri max. 0,5% -50 cl flaske: Eksempel på at man kan opleve karakterfyldte og smagfulde produkter med lave alkoholprocenter. (Tjekkisk) På bryggeri Nymburkbryggede man første gang øl i 1895, og faktisk går de oprindelige historier om brygning i området helt tilbage til det 14. århundrede. Det er et af 11 bryggerier i verden,

Læs mere

Oversigt over malttyper

Oversigt over malttyper Nicolaj S. Basismalt Malttype: Beskrivelse: Øltype: Andel i % : Pilsnermalt 2,0 3,0 EBC Den lyseste malt i farven med en lav proteinindhold. Kan anvendes som basismalt. Alle øltyper. 100 % af Røget malt

Læs mere

DRØMMEN OM DANSK WHISKY

DRØMMEN OM DANSK WHISKY DRØMMEN OM DANSK WHISKY Whisky og fluefiskeri ligner hinanden som to dråber vand. Man trækker vejret lidt dybere og kigger lige ind i sjælen. Både når man fylder munden med en god whisky og når man ser

Læs mere

Det danske romeventyr

Det danske romeventyr Det danske romeventyr DESIGN, TEKST OG LAYOUT: WELOVEBACON.COM FOTOGRAF, HVOR INGEN ANDEN ER NÆVNT: BO NIELSEN I et destilleri i det nordjyske skrives et lille stykke danmarkshistorie. Rum har taget romproduktionen

Læs mere

(Tjekkisk) På bryggeri Nymburk bryggede man første

(Tjekkisk) På bryggeri Nymburk bryggede man første (Tysk) Camba Bavaria er et såkaldt "craft" bryggeri, dvs. øllet karakteriseres som håndbrygget. Produktionen er da også stærkt begrænset, og de producerer årligt kun 4.000 hl, så dette er et ægte tysk

Læs mere

Efterfølgende placeres det på vores hjemmeside, sammen med en beskrivelse af de forskellige smagte whiskyer.

Efterfølgende placeres det på vores hjemmeside, sammen med en beskrivelse af de forskellige smagte whiskyer. Ved smagningen d. 11/9 blev det aftalt at jeg laver et kort referat fra møderne. Efterfølgende placeres det på vores hjemmeside, sammen med en beskrivelse af de forskellige smagte whiskyer. Referat fra

Læs mere

Op med teltet Reklamesøjler på plads Ind med øllet 1. gæst Buster.

Op med teltet Reklamesøjler på plads Ind med øllet 1. gæst Buster. Referenten har samlet nogle fakta omkring afholdelsen af Øllets Dag i Esbjerg den l2. september 2017. Egentlig skulle det være den 5. september, men klogelig har man valgt at afholde dagen den første lørdag

Læs mere

Ebeltoft gårdbryggeri ligger i Mols Bjerge Nationalpark. Læskedrikken er lavet på hindbær, økologisk rørsukker og vand fra byens brønd.

Ebeltoft gårdbryggeri ligger i Mols Bjerge Nationalpark. Læskedrikken er lavet på hindbær, økologisk rørsukker og vand fra byens brønd. RAMBLA BRUCE COST GINGER ALE - ORIGINAL Denne læskedrik er lavet på frisk ingefær (ingen ekstrakt eller olier) og ren rørsukker. Det er en simpel, lækker, krydret drik med ufiltreret ingefær og en smule

Læs mere

Bristol Black Spiced. Destilleri: Ukendt. Stil: Krydret. Farve: Sort. Alkohol: 42% Vol.: 0,7 L. Alder: Ukendt. Noter:

Bristol Black Spiced. Destilleri: Ukendt. Stil: Krydret. Farve: Sort. Alkohol: 42% Vol.: 0,7 L. Alder: Ukendt. Noter: Bristol Black Spiced Ukendt Krydret Sort Alkohol: 42% Ukendt Black strap molasses, rørsukker, tobak, rom og krydderier blev leveret til havnen i Bristol i det 18 århundrede. Denne spiced rom afspejler

Læs mere

Medlemsmøde den 19. april 2017 på Dronning Louise

Medlemsmøde den 19. april 2017 på Dronning Louise Medlemsmøde den 19. april 2017 på Dronning Louise Tjah! Det blev så en onsdag fordi de her: Vandt sådan nogle i det pureste guld Efter indhentede fortrolige oplysninger skulle kun en enkelt være mødt frem

Læs mere

KATALOG. Velkommen til anden åbne håndbrygfestival 2012 for øl. Husk din stemmeseddel.

KATALOG. Velkommen til anden åbne håndbrygfestival 2012 for øl. Husk din stemmeseddel. KATALOG Velkommen til anden åbne håndbrygfestival 2012 for øl. Husk din stemmeseddel. Her kan du stemme på din favorit på: op til 5,9 % samt på eller over 6,0 %, husk medlemsnummer, navn og adresse, afleveres

Læs mere

ROYAL 0,0% HEINEKEN 40,- 50,- ØLBRÆT HEINEKEN 0,0% 50,-

ROYAL 0,0% HEINEKEN 40,- 50,- ØLBRÆT HEINEKEN 0,0% 50,- ØL HEINEKEN Fås i mere end 170 lande og er dermed det mest internationale ølmærke af alle. Karakteristisk for Heineken er en frisk og frugtagtig aroma, der stammer fra gæren, og en behagelig, ikke for

Læs mere

Barley Wine, Strong BRYGGERENS PRESTIGEBRYG KARAKTERER 2 JÆVN 6 FANTASTISK 5 STRÅLENDE 1 RINGE 3 GOD 4 UDMÆRKET TEST

Barley Wine, Strong BRYGGERENS PRESTIGEBRYG KARAKTERER 2 JÆVN 6 FANTASTISK 5 STRÅLENDE 1 RINGE 3 GOD 4 UDMÆRKET TEST Barley Wine, Strong Ale, Imperial Stout og Belgisk Quadruple alene navnene på disse ædle øltyper kan få selv den mest hærdede ølelsker til at skælve, og lad mig tilstå med det samme, denne smagning af

Læs mere

Årets mest eksklusive whiskysamling

Årets mest eksklusive whiskysamling PRESSEMEDDELELSE 25-09-2017 Special Releases 2017 Årets mest eksklusive whiskysamling For 16. år i træk lancerer Diageo en samling meget sjældne og eksklusive whiskyer fra en række forskellige destillerier,

Læs mere

Kåring af årets malt 2010

Kåring af årets malt 2010 Kåring af årets malt 2010 TAWØL-29102010 Teaninichsingle malt 10år Skotsk 43% 70cl I den nordvestlige del af Speysideligger Teaninich, et destilleri der primært har leveret til blendet whisky I den tid

Læs mere

ØL-Menu pr. 2. september 2017 Øllets Dag i Esbjerg

ØL-Menu pr. 2. september 2017 Øllets Dag i Esbjerg ØL-Menu pr. 2. september 2017 Øllets Dag i Esbjerg Nr. Navn Bryggeri % Øltype & Smagsnoter 1 Summer(økologisk) Hornbeer 4,9 2 Kong Henrik(økologisk) Hornbeer 5,0 3 Framboise Hornbeer 6,0 4 Tophop IPA Hornbeer

Læs mere

FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING

FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING ØLSMAGNING SIDE 1 AF 8 ØLSMAGNING Ved en ølsmagning er det vigtigt at bruge sanserne. Først lugtesansen, derefter synssansen og til sidst smagssansen og følesansen. FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING Det er

Læs mere

Dansk Juleølkasse 2011 med 12 olika danska julöl från 7 danska mikrobryggerier Systembolaget Beställningssortimentet Art nr 89857 600 kr.

Dansk Juleølkasse 2011 med 12 olika danska julöl från 7 danska mikrobryggerier Systembolaget Beställningssortimentet Art nr 89857 600 kr. Dansk Juleølkasse 2011 med 12 olika danska julöl från 7 danska mikrobryggerier Systembolaget Beställningssortimentet Art nr 89857 600 kr. Amager Julebryg 2011 Som faste læsere af Amager Julebrygs etiketter

Læs mere

julebryg test og Henrik Bøegh »Man drikker da juleøl til julemaden det er jo det de er brygget til,«siger smagogbehags ølekspert Henrik Bøegh.

julebryg test og Henrik Bøegh »Man drikker da juleøl til julemaden det er jo det de er brygget til,«siger smagogbehags ølekspert Henrik Bøegh. og test TEST: julebryg»man drikker da juleøl til julemaden det er jo det de er brygget til,«siger smagogbehags ølekspert Henrik Bøegh. og Henrik Bøegh Alle de kraftfulde og ofte sødmefyldte julebryg, der

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Château De Valcombe Herning Vin Center Herning Vin Center Er en lille familie drevet virksomhed Vi er et af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

SÅDAN BRYGGES ØL PÅ LØKKEN BRYGHUS

SÅDAN BRYGGES ØL PÅ LØKKEN BRYGHUS SÅDAN BRYGGES ØL PÅ LØKKEN BRYGHUS Alt vores øl er brygget ud fra egne opskrifter af udvalgte kvalitets råvarer, blandt andet malt fra Sophus Fuglsang i Haderslev, special malte fra Castle Malting i Belgien

Læs mere

Amager Bryghus. Black Nitro. Typ: Black IPA - 7,6% Christianshavns Pale Ale. Typ: American Pale Ale - 5,5% Reservation för ändringar i sista stund

Amager Bryghus. Black Nitro. Typ: Black IPA - 7,6% Christianshavns Pale Ale. Typ: American Pale Ale - 5,5% Reservation för ändringar i sista stund Amager Bryghus Black Nitro Typ: Black IPA - 7,6% Reservation för ändringar i sista stund På Amager Bryghus har vi altid med stor fornøjelse nydt at åbne dørene for gæstebryggere fra den ganske verden.

Læs mere

Barley Wine. - smagen af en drøm TEST. Barley Wine

Barley Wine. - smagen af en drøm TEST. Barley Wine - smagen af en drøm Kvaliteten var høj, da s 18 smagere smagte på 18 s og andre stærke sager. En klar førsteplads gik til Nørrebro Bryghus for deres fadlagrede på 13%: Mikkels Monster, som bryghuset har

Læs mere

Hele 42 forskellige danske julebryg

Hele 42 forskellige danske julebryg og julebryg Strålende kvalitet og kæmpe udvalg Høj kvalitet er det nøgleord, der bedst betegner årets danske julebryg, konkluderer smagogbehags ølspecialist, Henrik Bøegh, da vi afholdt årets store juleølsmagning

Læs mere

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013 , Chenin B./Pinotage,, 2013 er synonym med Sydafrikas mest velansete og celebre vinområde, og så er også en smuk, gammel universitets by med et rigt kulturliv. Vi sydafrikanske vinregion,. Beyers Truter

Læs mere

Historie. Ingredienser

Historie. Ingredienser Historie Hvor og hvornår øllet er opstået, kan historikerne ikke blive helt enige om. Man er dog enige om, at så længe mennesket har dyrket korn, lige så længe har de brygget øl. Man mener, udfra vægmalerier,

Læs mere

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN Velkmstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN Dette er en let, sødlig musserende vin med en flt klar gul farve g en behagelig frugtig buquet. kr. 139,- kr. 25,- Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE,

Læs mere

Bodegas Linaje Garsea

Bodegas Linaje Garsea Bodegas Linaje Garsea Linaje Garsea, Vendimia Seleccionada 2014 Tempranillo 6-8 mdr. på 50% franske og 50% amerikanske egetræs fade. Ufiltreret. 13,5% I glasset : Flot ren farve med blåvioleqe toner i kanten

Læs mere

Køb dit eget whiskyfad

Køb dit eget whiskyfad Køb dit eget whiskyfad 1 Bliv en del af noget særligt Vil du være en del af det nye fynske whiskyeventyr? Så del din passion med os fra Nyborg Destilleri. Hvert år kan du som privatperson, virksomhed eller

Læs mere

DRØMMEN OM DANSK WHISKY

DRØMMEN OM DANSK WHISKY DRØMMEN OM DANSK WHISKY Whisky og fluefiskeri ligner hinanden som to dråber vand. Man trækker vejret lidt dybere og kigger lige ind i sjælen. Både når man fylder munden med en god whisky og når man ser

Læs mere

St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen

St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen Aftenens taler ved Randbøldal Borgerforenings Skt. Hans Bål, var pastor ved Randbøl Kirke, Helle Pahus, der her forøger at få styr

Læs mere

Gær- Ekspert erimentet 2008/09. Praktisk forsøg ens urt og forskellige gær typer

Gær- Ekspert erimentet 2008/09. Praktisk forsøg ens urt og forskellige gær typer Gær- Ekspert erimentet 2008/09 Praktisk forsøg ens urt og forskellige gær typer Et eksperiment bliver til Det har længe været et ønske i lauget om at gennemfører et gær forsøg under en eller anden form.

Læs mere

Rapport over evaluering i Ølmærkeudvalget

Rapport over evaluering i Ølmærkeudvalget Rapport over evaluering i Ølmærkeudvalget September 2005 Introduktion Dansk Ølmærke skal uddeles årligt efter en forudgående bedømmelsesperiode. Alle landets værtshuse kan bedømmes, og modtagere af ølmærket

Læs mere

HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST

HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST HINDSGAVL SLOT HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST TOPPEN AF DOWN UNDER Der er ikke nogen sandsynlighed for, at Penfolds overlegenhed nogensinde vil blive udfordret af andre australske vinerier.

Læs mere

International Police Association IPA - Fredericia - Danmark. Nr. Voldgade 22, 7000 Fredericia.

International Police Association IPA - Fredericia - Danmark. Nr. Voldgade 22, 7000 Fredericia. 1 International Police Association IPA - Fredericia - Danmark. Nr. Voldgade 22, 7000 Fredericia. Fredericia 1. maj 2014. Rejsebeskrivelse Wernigerode IPA tur 24.-27. april 2014. Vi var 40 deltagere, der

Læs mere

GRAFISK DE ESIGN Grafisk design S D G I K N S I F A R G

GRAFISK DE ESIGN Grafisk design S D G I K N S I F A R G Grafisk design RAFISK DESIGN GGRAFISK DESIGN Grafisk design // 2 Grafisk design // 3 Indledning OPGAVEN Udarbejdelse af grafisk identitet til Mørts Håndbryg med primært fokus på etiketdesign til håndbrygget

Læs mere

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik 16. søndag efter trinitatis I Høstgudstjeneste i Jægersborg med Juniorkoret Salmer: Syng for Gud, 729, vinter er nær, 15, 730, 752 4-5, velsignelsen, 730, sensommervisen. I dag fejrer vi høstgudstjeneste

Læs mere

Husk navn, adresse og telefonnummer på bagsiden!

Husk navn, adresse og telefonnummer på bagsiden! Frederikssund Øl-smagning 28. januar, 2012 Arr. f ØLs & Fr.sund lokalafd. af De Danske Ølentusiaster Point afgives som 3-2 1, hvor 3 er bedst. Kun de 3 bedste øl gives point! Mærke Alc% Point Halsnæs Bryghus

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Julen er nær, og den danske tradition med at glæde hinanden og sige tak for en god indsats for året er forestående.

Julen er nær, og den danske tradition med at glæde hinanden og sige tak for en god indsats for året er forestående. Julen er nær, og den danske tradition med at glæde hinanden og sige tak for en god indsats for året er forestående. Vi hos vil gerne hjælpe Jer til at gøre denne tradition minderig og hyggelig, og vi vil

Læs mere

Willkommen im Biergarten!

Willkommen im Biergarten! Willkommen im Biergarten! Vi er glade for at kunne byde velkommen til Biergarten i Tivoli. Her smager maden som i Østrig, og øllene er store, kolde og fra fad. Her er udsigt til rutschebanens alpetinder,

Læs mere

ØL I MAD - LA CUISINE À LA BIÈRE

ØL I MAD - LA CUISINE À LA BIÈRE ØL I MAD SIDE 1 AF 5 ØL I MAD - LA CUISINE À LA BIÈRE I Danmark er der blevet brygget øl i tusindvis af år. Vores forfædre har anvendt øl flittigt, både i maden og til maden. Traditionen lever stadig,

Læs mere

Håndbrygger Opskrifter. En kort introduktion for nybegyndere og let øvede. Christian Rye Iversen

Håndbrygger Opskrifter. En kort introduktion for nybegyndere og let øvede. Christian Rye Iversen Aalborg Håndbrygger Laug Håndbrygger Opskrifter En kort introduktion for nybegyndere og let øvede Christian Rye Iversen Agenda Hvad er en opskrift Kort om stil og nøgletal Kort om ingredienser Hvordan

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Whiskysmagning Brønderslev den 8. oktober 2014

Whiskysmagning Brønderslev den 8. oktober 2014 Whiskysmagning Brønderslev den 8. oktober 2014 Lars Koefoed Ca. 3 timer Spørg bare løs 1 Craigellachie, 1999 Provenance, 12 år, 46 %, #7974 Næse: Citrus frugter med søde rosiner og abrikoser! Smag: Fyldig

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

drop vinen til julemaden

drop vinen til julemaden test på julebryg årets danske juleøl er i særklasse drop vinen til julemaden»juleøl er skabt til julemaden, derfor drikker man øl til julemaden - der er i øvrigt net der hedder julevin,«udtaler smagbehags

Læs mere

Glædeligt gensyn med brown ale

Glædeligt gensyn med brown ale Glædeligt gensyn med brown ale Antallet af brown ales i Danmark er faldet, men kvaliteten er steget. Måske skyldes det, at nogle af de større, gamle, etablerede bryggerier har taget øltypen op i deres

Læs mere

Forretter. Supper. Salater

Forretter. Supper. Salater Menu & vin Forretter 1. Saganaki 59,- Paneret fetaost med salat og tzatziki 2. Dolmadaki 59,- Fyldte vinblade med tzaziki og salat og brød Supper 3. Tomatsuppe 49,- Serveres med brød 4. Gullaschsuppe 59,-

Læs mere

1367 Premium en øl der er årstallet værdigt. Alc. 4,7% Alc. 5,3%

1367 Premium en øl der er årstallet værdigt. Alc. 4,7% Alc. 5,3% Produktoversigt Krenkerup 1367 Premium Krenkerup Gods nævnes første gang i historien i 1367. Et gods drevet gennem århundreder af slægtens visioner og hårdt arbejde med betydelig hjælp fra lokalområdet.

Læs mere

OM HIBERNIA DISTILLERS:

OM HIBERNIA DISTILLERS: OM HIBERNIA DISTILLERS: Hibernia Distillers er et nyt medlem af Irlands hurtigt voksende whiskey sektor. Med base i Skibbereen, West Cork, Irland, producerer Hibernia Distillers en række Premium, Single

Læs mere

Eksempel på eksamenssæt. Fra eksamen, foråret 2015

Eksempel på eksamenssæt. Fra eksamen, foråret 2015 Navn: Forbeholdt eksaminator Tilladte hjælpemidler: Nyeste stilartsdefinitioner (udleveres på dagen) Kuglepen Point teori : af 100 Point smagning : af 100 Det kræver min. 75 points ud af 100 for at bestå

Læs mere

Special Releases 2016 Årets mest eksklusive whiskysamling

Special Releases 2016 Årets mest eksklusive whiskysamling PRESSEMEDDELELSE 22. SEPTEMBER 2016 Special Releases 2016 Årets mest eksklusive whiskysamling For 16. år i træk præsenterer Diageo en meget eksklusiv og begrænset samling af sjældne whiskyer fra en række

Læs mere

Drinks. RAS Torvet 7 DK-6100 Haderslev Tel.: +45 74 52 28 24 www.rashaderslev.dk

Drinks. RAS Torvet 7 DK-6100 Haderslev Tel.: +45 74 52 28 24 www.rashaderslev.dk Drinks Bestil venligst i baren Enkelt 50.- / Dobbelt 80.- Chabeso Chill Brugal Anejo - mørk rom, lime, sirup, Chabeso. En RAS specialitet. DRINKS Hyldeblomst Collins... 65,- Maisør... 65,- White Russian....

Læs mere

Så er I her, og i dag er I midtpunkt som I aldrig før har været det, jo måske da I blev født og dagene, der fulgte. Men det kan I jo ikke huske.

Så er I her, og i dag er I midtpunkt som I aldrig før har været det, jo måske da I blev født og dagene, der fulgte. Men det kan I jo ikke huske. 1 Prædiken til konfirmation 4. maj kl. 9.45 & 11.00 751 Gud ske tak og lov 557 Her vil ties udvalgte vers 17 Altmægtige og kære Gud udvalgte vers 439 O, du Gud lam 70 Du kom til vor runde jord 4. maj 11.00

Læs mere

Kaffe / the & avec. I vores skønne omgivelser mærker man rigtig historiens vingesus

Kaffe / the & avec. I vores skønne omgivelser mærker man rigtig historiens vingesus Kaffe / the & avec I vores skønne omgivelser mærker man rigtig historiens vingesus KAFFE Kande filter kaffe... Dkk. 49,- Stempelkande kaffe lille kande, 1-2 personer... Dkk. 55,- Stempelkande kaffe Stor

Læs mere

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk P12050909 Barbera d Asti 2009 Govone 13% Piemonte Barberadruen giver i Piemonte fyldige vine med toner af mørk frugt og en karakter og eftersmag, som hænger meget længe i munden. Vi mener, at vi er Danmarks

Læs mere

Willemoes Juleale 8,5% - English Strong Ale. Strong Rudolph 7% Bryggeriet Vestfyen Brygger: Christoph Behnke

Willemoes Juleale 8,5% - English Strong Ale. Strong Rudolph 7% Bryggeriet Vestfyen Brygger: Christoph Behnke Jul Er øllets fest / Af Henrik Bøegh Foto Carsten Lundager / Godt at julen varer lige til påske, for vil man prøve hele udbuddet af danske julebryg, kræver det mere tid end blot nogle få helligdage. Årets

Læs mere

Og lad os så komme i gang med smagningen

Og lad os så komme i gang med smagningen Øl fra Supermarked Til alle medlemmer og Dr. Louise med personale Menuen: Oksefilet marineret i Fanø Oister Porter med rodfrugter og på toppen tørrede rodfrugter og dertil en lækker sovs lavet af fonden

Læs mere

BILAG 3 Monica Christiansen

BILAG 3 Monica Christiansen BILAG 3 Monica Christiansen Hvad er dit navn? Monica Hvor kommer du fra - landsdel? København Hvor gammel er du? 51 Hvor mange bor der i din husstand, og hvor gamle er de? 3 personer 51, 25, 22 Hvis I

Læs mere

Ja, jeg ved du siger sandt Frelseren stod op af døde Det er hver langfredags pant på en påskemorgenrøde

Ja, jeg ved du siger sandt Frelseren stod op af døde Det er hver langfredags pant på en påskemorgenrøde PRÆDIKEN PÅSKEDAG DEN 16. APRIL 2017 AASTRUP KL. 9 VESTER AABY KL. 10.15 Tekster: Sl. 118,19-29; 1. Kor. 5,7-8; Mark. 16,1-8 Salmer: 218,233,238,241,234 Ja, jeg ved du siger sandt Frelseren stod op af

Læs mere

Sjælland. Bryggerier. ikke omtalte ( åbner i løbet af

Sjælland. Bryggerier. ikke omtalte ( åbner i løbet af Sjælland Bryggerier ikke omtalte ( åbner i løbet af efteråret / vinteren 2008 69 84 61 78 71 83 h 73 65 79 72 81 66 75 82 70 76 67 62 64 74 68 80 63 61 Bredlunds Bryghus, Slagelse 62 Bryghuset Braunstein,

Læs mere

Bilag 1: Interviewguide:

Bilag 1: Interviewguide: Bilag 1: Interviewguide: Vores interview guideforskningsspørgsmål Spiller folk på ITU multiplayer, frem for singleplayer? Skaber onlinespil sociale relationer mellem folk på ITU? Interviewspørgsmål Foretrækker

Læs mere

Ølbarometeret side 1 af 5

Ølbarometeret side 1 af 5 Ølbarometeret side 1 af 5 en er foretaget på en skala fra 1 til 10, hvor 1 er dårligst og 10 er bedst. Abdij van Leffe Belgien Blonde Lys klosterøl 7 8 75cl 6,6 En af de bedste lyse øl Abdij van Leffe

Læs mere

sortiment 2013 ros A en D r GAA eri YGG r se B YGHU r B ske Y J s YGHU r e B ejl V

sortiment 2013 ros A en D r GAA eri YGG r se B YGHU r B ske Y J s YGHU r e B ejl V VEJLE BRYGHUS Jyskebryghuse BRYGGERIGAARDEN AROS sortiment 2013 De Jyske Bryghuse De Jyske Bryghuse er dansk mikrobrygget øl, der er lavet efter gamle traditioner og med de bedste råvarer fra hele verden.

Læs mere

AALBORG WHISKY LAUG Bank: Spar Nord Reg.nr Konto NYHEDSBREV APRIL 2010

AALBORG WHISKY LAUG  Bank: Spar Nord Reg.nr Konto NYHEDSBREV APRIL 2010 Hej Whisky-venner, AALBORG WHISKY LAUG www.aalborgwhiskylaug.dk Bank: Spar Nord Reg.nr. 9366 Konto 4563357725 NYHEDSBREV APRIL 2010 Sneen er nu langt om længe væk uden for og solen er begyndt at få mere

Læs mere

Kongebrogaarden s. Øl kort

Kongebrogaarden s. Øl kort Kongebrogaarden s Øl kort Øllets historie Der er ingen, der med sikkerhed ved, hvordan øllet er opstået. Men det er næsten sikkert, at så længe mennesket har dyrket korn, har det også kendt til øl brygning.

Læs mere

Frokost Menu. Serveres mellem 11-16. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,-

Frokost Menu. Serveres mellem 11-16. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- Frokost Menu Serveres mellem 11-16 Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- Stjerneskud, stegt og kogt rødspætte, røget laks 139,- Sildetallerken, 2 slags Christians Ø

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Nyhedsbrev, marts 2013

Nyhedsbrev, marts 2013 Nyhedsbrev, marts 2013 Klubnyt Kære venner Årets første Nyhedsbrev er just tikket ind i din mailboks, og hvad skal du så bruge det til? Jo - vi bringer sidste nyt fra klubben til aktive og passive, og

Læs mere

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig Når du ønsker forandring i dit liv, må du nødvendigvis gøre noget andet end du plejer. Måske du ønsker mere ro, måske du ønsker

Læs mere

Mira. Far. Mor. Sanne. Joakim

Mira. Far. Mor. Sanne. Joakim Mira Det er mig. Jeg har mange interesser. Min store drøm er at blive blogger. Jeg vil gerne skrive om mode, bøger, indretning og kreative ting og sager. Jeg bor sammen med min mor. Når jeg bliver stor,

Læs mere

Motivation. Indledning. Alt er muligt

Motivation. Indledning. Alt er muligt Motivation Indledning Alt er muligt Motivation er en flyvsk størrelse. Nogle gange kan den få hjertet til at banke og blodet til at bruse. Den kan holde dig søvnløs om natten og giver dig lysten til planlægge

Læs mere

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version Portvinsbaren Velkommen i Københavns første Portvinsbar! Vi byder på en smagfuld og kvalitetsfordybende oplevelse. Portvinens univers er en forunderlig størrelse. Der venter dig adskillige duftoplevelser

Læs mere

En fortælling om drengen Didrik

En fortælling om drengen Didrik En fortælling om drengen Didrik - til renæssancevandring 31. maj 2013 - Renæssancen i Danmark varede fra reformationen i 1536 til enevælden i 1660. Længere nede syd på særligt i Italien startede renæssancen

Læs mere

ale.dk Velkommen til ØLFESTIVAL 14 318 OVERSIGTSKORT PRAKTISKE OPLYSNINGER FORORD UDSTILLERREGISTER UDSTILLERE STANDORDEN NY NORDISK ØL PROGRAM

ale.dk Velkommen til ØLFESTIVAL 14 318 OVERSIGTSKORT PRAKTISKE OPLYSNINGER FORORD UDSTILLERREGISTER UDSTILLERE STANDORDEN NY NORDISK ØL PROGRAM ale.dk i N 8 12 14 D H O L D PRAKTISKE OPLYSNINGER FORORD UDSTILLERREGISTER 18 UDSTILLERE ORDEN 299 NY NORDISK ØL 300 302 304 PROGRAM DM I HÅANDBRYG ØLI N D E X 318 OVERSIGTSKORT Velkommen til ØLFESTIVAL

Læs mere

Starter. Vegansk starter. Klassisk ølmenu 175 kr. 85 kr. 85 kr. Kalvekroket m/ jalapeno-mayo og karse Tartar m/ rødbedechips og røget mayo Flæskesvær

Starter. Vegansk starter. Klassisk ølmenu 175 kr. 85 kr. 85 kr. Kalvekroket m/ jalapeno-mayo og karse Tartar m/ rødbedechips og røget mayo Flæskesvær Starter 85 kr. Kalvekroket m/ jalapeno-mayo og karse Tartar m/ rødbedechips og røget mayo Flæskesvær Vegansk starter 85 kr. Toast m/ Karl Johan svampecreme og bøgehatte Tomattartar m/ avokado Tapiokachips

Læs mere

Bliv medlem af Danske Ølentusiaster og modtag medlemsbladet ØLentusiasteN seks gange om året Besøg stand 30

Bliv medlem af Danske Ølentusiaster og modtag medlemsbladet ØLentusiasteN seks gange om året Besøg stand 30 Bliv medlem af Danske Ølentusiaster og modtag medlemsbladet ØLentusiasteN seks gange om året Besøg stand 30 ale.dk i N 12 14 D H O L D FORORD UDSTILLERREGISTER 18 UDSTILLERE STANDORDEN 288 PROGRAM 290

Læs mere

Kypergaarden s. Sommertilbehør. Gældende fra d

Kypergaarden s. Sommertilbehør. Gældende fra d Kypergaarden s Sommertilbehør Gældende fra d. 06-06-2016 17-06-2016 Envy West Coast IPA 6,5% alc. 50 cl. Denne IPA fra Amager Bryghus har en flot gylden farve, er tør og velhumlet med eksotiske aromahumler.

Læs mere

ale.dk Velkommen til ØLFESTIVAL 13 318 OVERSIGTSKORT HVEM, HVAD, HVOR FORORD UDSTILLERREGISTER UDSTILLERE STANDORDEN PROGRAM HVAD SKAL JEG SMAGE?

ale.dk Velkommen til ØLFESTIVAL 13 318 OVERSIGTSKORT HVEM, HVAD, HVOR FORORD UDSTILLERREGISTER UDSTILLERE STANDORDEN PROGRAM HVAD SKAL JEG SMAGE? ale.dk i N 8 12 14 D H O L D HVEM, HVAD, HVOR FORORD UDSTILLERREGISTER 18 UDSTILLERE STANDORDEN 298 PROGRAM 300 303 304 HVAD SKAL JEG SMAGE? DM I HÅNDBRYG ØLI N D E X 318 OVERSIGTSKORT Velkommen til ØLFESTIVAL

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det knagede fælt i den gamle badebro. Skulle de ikke hellere lade være med at gå ud på den? Tanken

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Bruger Side Prædiken til 20.s.e.trinitatis Prædiken til 20.søndag efter trinitatis Tekst. Matt. 21,28-44.

Bruger Side Prædiken til 20.s.e.trinitatis Prædiken til 20.søndag efter trinitatis Tekst. Matt. 21,28-44. Bruger Side 1. 10-10-2016 Prædiken til 20.søndag efter trinitatis 2016. Tekst. Matt. 21,28-44. Hvor skal vi sætte skellet? Et skel sættes omkring en have eller et stykke jord for at vise hvad der er mit.

Læs mere

Restaurant Teaterkælderen. Tlf. 99 26 99 27. TK@mch.dk

Restaurant Teaterkælderen. Tlf. 99 26 99 27. TK@mch.dk Restaurant Teaterkælderen Tlf. 99 26 99 27 TK@mch.dk Aperitif Teater Kælderens Aperitif Spørg venligst service-medarbejderen Vinkort 250 Pr. glas... kr. 42,- Bordvin: Spørg venligst service-medarbejderen

Læs mere

Velgørenhedssmagning

Velgørenhedssmagning Velgørenhedssmagning Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. hovedsæde

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service

Læs mere

Høst frugterne. TM = Travl Mand

Høst frugterne. TM = Travl Mand sagens kerne Sagens kerne 1 Høst frugterne 2 Der var engang... 3 Den rene vare 4 Tænk globalt 5 Et æble om dagen... 6 Man skal ikke tro på alt hvad man hører 7 Hold dit arbejde og følelsesliv adskilt 8

Læs mere

Long Drinks. Non Alcholic. Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura. White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk

Long Drinks. Non Alcholic. Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura. White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk Long Drinks Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk Sex on the beach Kr. 85,- Vodka, Peach Likør, tranebærog appelsinjuice Piña Colada Kr. 85,-

Læs mere

Øllet har fået. sæson hele året

Øllet har fået. sæson hele året Øllet har fået sæson hele året Hver årstid har efterhånden sit eget bryg - som i de gode håndværksdage. Vi samlede 9 nye danske høstbryg, 6 frugtøl og 7 krydderøl og lod 23 professionelle smagere bedømme

Læs mere