Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf , mail

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf , mail"

Transkript

1 19. april 218 kl Hjallerup Kulturhus. Til stede: Laurits Bak Jensen, Asaa; Britta Nielsen, Jerslev-Hellum-Mylund; Torben Sanden, Hjallerup; Mogens Jensen, Brønderslev; Kamma Søndergaard, Agersted; Kirsten S. Jensen, Voer; Else Marie Pedersen, Ørum; Niels Peter Kold, Hallund; Jens Rasmussen, Dronninglund-Dorf; Nethe Budolfsen, Serritslev; Knud Pedersen, Tolstrup-Stenum-Øster Hjermitslev-Thise og PU; Pia Christensen, Øster Brønderslev og PU; Rune Thomassen, PU; Anders Hummelmose PU og Lise Lundgreen, provst. 1. Velkomst Anders Hummelmose bød velkommen. 2. Visioner Præsentation og drøftelse. Følgende vil der være fokus i de kommende år: Økonomi Analyse af hvordan midlerne fordeles bedst mellem sognene/pastoraterne. Skal PU stå for nogle af præstegårdene, så menighedsråd fritages for denne opgave? Fortsætte en god styring af økonomien i provstiet. Kirke og forkyndelse Understøtte en fortsat udviklingen af kirkens forkyndelse i sognene. Sikre plads i økonomien til ansættelse af flere ressourcer. Fortsat udvikling af skole/kirketjenesten. Visionsprojekt Evaluering af visionsprojektet. Udvikling af visionsprojektet er der nye områder? Flygtninge, social udsatte etc.? Kommunikation Hvordan tydeliggør vi kirkens kommunikation i trykte og sociale medier? Samarbejde mellem MR, PU og Stiftet Styrkelse af øst vest forholdet i provstiet. God dialog og info til menighedsråd. Sikre hurtig og smidig sagsbehandling i PU. Sikre et godt samarbejde med Stiftet.

2 Samarbejdet mellem MR Inddragelse af skolestrukturen i forhold til konfirmanderne. Samarbejde imellem ansatte på tværs af ansættelsessted. Kirkegårde Styrke/opfordre til samarbejde mellem kirkegårdene. Udviklingen af kirkegårdene. Analyse af omkostningerne på kirkegårdene. Anvendelse af kirkegårdskort. Omlæggende samfund Styrke samarbejdet med det omgivende samfund og organisationer. Styrke samarbejdet med kommunen. Demografianalyse for provstiet og anvendelse heraf. 3. Befolkningsprognoser Præsentation af forventet udvikling i de kommende år Prognose, Blå = folkekirkemedlemmer. Orange = samlet befolkning.

3 12. Prognose, Mørkeblå = 2 år. Rød = 3 5 år. Lyseblå = 6 16 år. Grøn = år. 3. Prognose, år år Blå = år. Orange = år. Lilla = 8+

4 16 Prognose 14 årige pr skoledistrikt Blå = Brønderslev Nord. Rød = Brønderslev Syd. Grøn = Hjallerup. Lilla = Dronninglund. Der er udarbejdet tal baseret på pastorater. Disse vil blive tilsendt til de respektive menighedsråd. Når der fremover foreligger opdaterede tal, vil de blive behandlet og fremlagt. 4. Projektmedarbejder Der sker en ansættes af en projektmedarbejder i Dronninglund-Dorf med ny fokus på børn / unge / familier. Ansættelsen sker med 75% i de to sogne og 25% på tværs i provstiet. De 25% på provstiniveau vil ligeledes have fokus på børn, unge og familier. Her vil opgaverne være at få et overblik over, hvad der sker i dag i sognene, samle ideer, udarbejde en idebank, gennemføre kurser og inspirationsmøder. Der vil ske et tæt samarbejde med Unge-udvalget i visionsprojektet. Der er forventning om, at ansættelsen sker fra ca. september. 5. Persondataforordning Den 25. maj træder nye databeskyttelsesregler i kraft. Det får betydning for vores håndtering af personfølsomme oplysninger. På DAP er der på forsiden en rubrik at blive klar til Databeskyttelsesforordningen. Her informeres om de initiativer og aktiviteter, der gøres for at folkekirken er klar. Menighedsrådet er de ansvarlige lokalt.

5 Der er udarbejdet et cirkulære, der bl.a. fortæller 1. Cirkulæret omfatter alle institutioner, ansatte, folkevalgte og frivillige inden for Kirkeministeriets ressort i forbindelse med handlinger og adfærd, der ligger inden for cirkulærets anvendelsesområde. Og Stk. 3. Samtlige personer skal udvise en adfærd, der er egnet til at understøtte informationssikkerheden inden for Kirkeministeriets ressort. Og 5. Lokale sikkerhedsansvarlige = menighedsråd tildeler, ændrer og fratager brugerne autorisation. De skal desuden føre løbende tilsyn med, at oplysninger ikke misbruges eller kommer til uvedkommendes kendskab, og at der inden for deres tilsynsområde udvises en adfærd, der er egnet til at understøtte informationssikkerheden inden for Kirkeministeriets ressort. Og 5 Stk. 2. Det er de sikkerhedsansvarliges ansvar, at it udstyr i de lokaler, hvor fortrolige eller personhenførbare informationer behandles, er opstillet således, at uvedkommende forhindres i at se disse data, og herunder tilse, at udskrifter opbevares sikkert og/eller makuleres. Der vil i den kommende tid komme mere ind på DAP i forhold til håndtering af persondataforordningen. På det kommende Formandsmøde vil det blive behandlet igen. 6. Praktikplads Regeringen og arbejdsmarkedets parter har indgået en aftale, der belønner arbejdsgivere, som uddanner elever fra erhvervsuddannelserne og arbejdsgivere, der ikke bidrager tilstrækkeligt til at uddanne elever, skal betale et ekstra bidrag til Praktikplads-AUB. Vi har to elever (kirkegårdene i Dronninglund og Brønderslev). Hvert år i april får menighedsrådene et mål for, hvor mange elever, de skal ansætte inden året er gået. For de fleste menighedsråd vil det betyde en udgift, da der ikke kan ansættes en elev. Beløbet vil fremgå af forskudsskemaet. 7. Google Street View Mange menighedsråd har modtaget en henvendelse fra 36 company med tilbud virtuel rundtur i kirkerne, så det er muligt at se kirkerne indvendigt via Google Street View. Serritslev har fået det gennemført. Se: OERvAb1E6pP_atbW8fvOmVnPdMBpQ5PBwCSx6O!2e1!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com %2Fp%2FAF1QipOERvAb1E6pP_atbW8fvOmVnPdMBpQ5PBwCSx6O%3Dw23-h1-k-no-pi--ya ro--fo1!7i964!8i482 Provstiet tager en kontakt til firmaet for at bede om et fælles tilbud. Herefter kan de enkelte menighedsråd tage stilling.

6 8. Valg af repræsentant til Presse og kommunikation i Aalborg Stift PU finder en repræsentant. Forslag kan sendes til PU. 9. Nyt fra sognene Asaa: * Der arbejdes med en barselsvikar for sognepræsten. * Kirken slår revner og der er foretaget en række undersøgelser, der viser, at det skyldes sænkning af grundvandet. Der skal ske en afklaring af ansvar og udbedring. * Der skal arbejdes med at en god måde at åbne og låse kirken i forhold til, at det er en vejkirke. Jerslev-Hellum-Mylund: *Der er sket en vellykket renovering af de gamle vinduer i Jerslev kirkes sydside. * Der arbejdes med at tilbyde ro og stilhed og at gøre tingene bedre fremfor mere at skabe kvalitet fremfor kvantitet. De fire kirker: *Der er arbejdes med visioner for de kommende år. Hjallerup: *Der er sket en ansættelse af sognepræst Ivana Høgagard pr. 1. august. Hun skal tillige være diakonipræst i provstiet. Der er ordination i Budolfi den 23. maj kl. 17., hvor alle er velkommen. *Der har netop været afholdt menighedsmøde med 9 deltagere, hvor også sognets nye gospelkor medvirkede. Det er en gruppe på 3-4 personer. * Der vil i den kommende tid ske arkæologiske undersøgelser af jorden, som er tilkøbt, hvor kirkehus og p- pladser skal etableres. Ørum: *Der skal ske et løft af et hjørne i våbenhuset. * P-pladsen mod syd skal reetableres. * Der er sket en vellykket renovering af loftet i våbenhuset. Agersted: *Der skal ske en tilpasning af urnekirkegården. Voer: *Der er indført toårige valgperioder, så der afholdes valg i november. Der skal i det kommende råd sidde en mindre, da medlemstallet netop er under 1. Der vil ske en udskiftning af medlemmer, da et par stykker stopper. *I forhold til kalkmalerierne skal der ikke varmes op om vinteren, men det skal dog tilpasses, så det ikke går ud over andet f.eks. i forhold til orglet. * Der skal ansættes en ny gravermedhjælper. Øster Brønderslev: *Der arbejdes med nye p-pladser og materialeplads og der foregår nu en høring af ny lokalplan. Dronninglund-Dorf: *Der arbejdes med stillingsbeskrivelse og opslag af ny projektstilling som omtalt under punkt 4. * Der er historiske inventar i kirken, der skal renoveres bl.a. lydhimmel over prædikestolen.

7 *Der arbejdes på en tiltrængt indvendig renovering af Dronninglund Kirke herunder også at nytænke en anderledes anvendelse af rummet. Serritslev: *Ringeanlægget er blevet ustabilt. *Våbenhuset trænger til en renovering. *Der opleves en økonomisk udfordring i forhold til daglig drift. *Der arbejdes med Fyld Kirken-arrangement og få engageret det brede foreningsliv hertil. *Menighedsrådet er blevet bekendt med, at kirken har en orgel med en særlig historie. *Der er god tilslutning til forårskoncerter, så det afholdes ad to omgange. Hallund: *Der afventes endnu en indvendig renovering, hvor Nationalmuseet forud herfor vil besigtige kirken. *Der sker en snarlig omlægning af kirkegården. Brønderslev: *Der har været afholdt licitation på om- og tilbygning af Ny kirke og sognegård. Der er en god afklaring af, at byggeriet kan gennemføres inden for budgettet. *De nuværende kirkebænke kan afhentes når renoveringen påbegyndes. Mange har henvendt sig. Der kan endnu tages kontakt til menighedsrådet om det. *Der arbejdes med afklaring af manglende præsteressourcer. 1. Eventuelt og næste møde Der efterspørges en standard for en beredskabsplan, som menighedsrådene kan tilpasse lokale forhold. Der blev efterspurgt, hvordan håndtering af gamle effekter bedst kan ske. Hvis det bare står på en loft, så kunne det ligeså godt afhændes eller sættes på museum. Efterlysning af mulige lokale seniorordninger. Der afholdes møde mellem PU og menighedsråd. Hvis der ikke er sket en aftale kan mulige datoer indsendes til provstikontoret. Foreløbig budget for 219 indsendes senest den 15. juni. Møde vedr. kalkning tirsdag den 29. maj kl Kursusdag om kirkegårdskort den 12. juni. Kl Temadag den 13. september kl. 17..

Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf , mail

Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf , mail Referat fra 9. november 2017 Hjallerup Kulturhus. Til stede: Laurits Bak Jensen, Asaa; Karen-Marie Kristensen, Melholt; Britta Nielsen, Jerslev-Hellum-Mylund; Torben Sanden, Hjallerup; Mogens Jensen, Brønderslev;

Læs mere

Budgetsamråd torsdag den 22. marts 2018 Hjallerup Kulturhus.

Budgetsamråd torsdag den 22. marts 2018 Hjallerup Kulturhus. Budgetsamråd torsdag den 22. marts 2018 Hjallerup Kulturhus. REFEAT 1. Velkomst Anders Hummelmose bød velkommen. 2. Budgetlægning for 2019 Gennemgang af den forventede økonomiske situation for provstiet

Læs mere

Budgetsamråd 30. august 2018 Hjallerup Kulturhus.

Budgetsamråd 30. august 2018 Hjallerup Kulturhus. Budgetsamråd 30. august 2018 Hjallerup Kulturhus. REFERAT Alle menighedsråd var tilstede. 1. Velkomst Velkommen ved Anders Hummelmose. Præsentation af mødedeltagerne. 2. Ansættelser i provstiet Præsentation

Læs mere

Referat Brønderslev Provsti Møder

Referat Brønderslev Provsti Møder Referat Brønderslev Provsti Møder PU møde 6. november 2018 - d. 06-11-2018 kl. 15:30 til 17:30 Deltagere: Anders Brødbæk Hummelmose, Jørgen Nielsen, Knud Larsen Pedersen, Pia Marianne Christensen, Rune

Læs mere

Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf , mail

Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf , mail Torsdag den 30. marts 2017. Hjallerup Kulturhus Der var repræsentanter fra alle menighedsråd. REFERAT 1. Velkomst ved Anders Hummelmose. 2. Fælles kalkning Forslag om at etablerer et samarbejde om fælles

Læs mere

Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf , mail

Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf , mail Budgetsamråd torsdag den 31. august 2017 Hjallerup Kulturhus. REFERAT 1. Velkomst ved Anders Hummelmose. 2. Gennemgang af budget 2018. Der blev sagt tak for de indsendte budgetter. Udsigten for 2018 er

Læs mere

Referat Brønderslev Provsti Møder

Referat Brønderslev Provsti Møder Referat Brønderslev Provsti Møder PU møde 19. juni 2018 d. 19-06-2018, 15:30, Deltagere: Brønderslev Provstiudvalg, Anders Brødbæk Hummelmose, Pia Marianne Christensen, Knud Larsen Pedersen, Jørgen Nielsen,

Læs mere

Dagsorden for: Brønderslev Provstiudvalg. PU møde 22. juni Kl Mødested: Hjallerup Kulturhus Version: 1

Dagsorden for: Brønderslev Provstiudvalg. PU møde 22. juni Kl Mødested: Hjallerup Kulturhus Version: 1 Dagsorden for: Brønderslev Provstiudvalg PU møde 22. juni 2017. Kl. 15.30-17.30 Mødested: Hjallerup Kulturhus Version: 1 Mødepunkt Indstilling 1 Sag: Sognegård og kirke (552) - Brønderslev Sogn vedr. byggeprojektet.

Læs mere

Referat for: Brønderslev Provstiudvalg. PU møde 6. februar Kl Mødested: Provstikontoret. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Referat for: Brønderslev Provstiudvalg. PU møde 6. februar Kl Mødested: Provstikontoret. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. Referat for: Brønderslev Provstiudvalg PU møde 6. februar 2018. Kl. 15.30-17.30 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2 Ansøgning Sag: Kirkegården (819) -

Læs mere

Dagsorden Brønderslev Provsti Møder

Dagsorden Brønderslev Provsti Møder Dagsorden Brønderslev Provsti Møder PU møde 11. september 2018 - d. 11-09-2018, 15:30-17:30 Deltagere: Anders Brødbæk Hummelmose, Lise Lundgreen, Pia Marianne Christensen, Knud Larsen Pedersen, Jørgen

Læs mere

Referat for: Brønderslev Provstiudvalg. PU møde 27. maj Kl Mødested: 1 Ansøgning Sag: Asaa Kirke (731) - Asaa Sogn

Referat for: Brønderslev Provstiudvalg. PU møde 27. maj Kl Mødested: 1 Ansøgning Sag: Asaa Kirke (731) - Asaa Sogn for: Brønderslev Provstiudvalg PU møde 27. maj 2015. Kl. 16.00-18.00. Mødested: Mødepunkt 1 Ansøgning Sag: Asaa Kirke (731) - Asaa Sogn Ansøgning Ansøgning om udskiftning af tagrender. Der er indhentet

Læs mere

Dagsorden Brønderslev Provsti Møder

Dagsorden Brønderslev Provsti Møder Dagsorden Brønderslev Provsti Møder PU møde 9. oktober 2018 - d. 09-10-2018 kl. 15:30 til 17:30 Deltagere: Anders Brødbæk Hummelmose, Lise Lundgreen, Pia Marianne Christensen, Knud Larsen Pedersen, Jørgen

Læs mere

Antal arrangementer i provsitet

Antal arrangementer i provsitet 25. oktober 218 Hjallerup Kulturhus. Til stede: Laurits Bak Jensen, Asaa; Britta Nielsen, Jerslev-Hellum-Mylund; Torben Sanden, Hjallerup; Mogens Jensen, Brønderslev; Jens Jacob Jacobsen, Agersted; Hanne

Læs mere

MØDE FOR FORMÆND Torsdag den 13. oktober 2016.

MØDE FOR FORMÆND Torsdag den 13. oktober 2016. MØDE FOR FORMÆND Torsdag den 13. oktober 2016. Til stede: Hanne Larsen, Asaa, Karen-Marie Kristensen, Melholt, Uffe Skøttrup, Jerslev-Hellum- Mylund, Rune Thomassen, Dronninglund-Dorf og PU, Torben Sanden,

Læs mere

Referat for: Brønderslev Provstiudvalg. PU møde 11. januar Kl Mødested: Hjallerup Kulturhus. 1 Om- og tilbygning

Referat for: Brønderslev Provstiudvalg. PU møde 11. januar Kl Mødested: Hjallerup Kulturhus. 1 Om- og tilbygning Referat for: Brønderslev Provstiudvalg PU møde 11. januar 2017. Kl. 15.30-17.30 Mødested: Hjallerup Kulturhus Mødepunkt Beslutning 1 Om- og tilbygning Medarbejderfaciliteter, Hjallerup. Præstentation af

Læs mere

Referat Brønderslev Provsti Møder

Referat Brønderslev Provsti Møder Referat Brønderslev Provsti Møder PU møde 9. oktober 2018 - d. 09-10-2018 kl. 15:30 til 17:30 Deltagere: Anders Brødbæk Hummelmose, Lise Lundgreen, Pia Marianne Christensen, Knud Larsen Pedersen, Jørgen

Læs mere

Referat for: Brønderslev Provstiudvalg. PU møde 22. maj 2014. Kl. 15.30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Brønderslev Provstiudvalg. PU møde 22. maj 2014. Kl. 15.30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Brønderslev Provstiudvalg PU møde 22. maj 2014. Kl. 15.30 Mødested: Provstikontoret Afbud fra Rune Thomassen. Yvonne Nielsen Alstrup har orlov. Kst. provst er Ole Rysgaard Madsen. Mødepunkt

Læs mere

Referat Brønderslev Provsti Møder

Referat Brønderslev Provsti Møder Referat Brønderslev Provsti Møder PU møde 15. januar 2019 - d. 15-01-2019 kl. 15:30 til 17:30 Deltagere: Brønderslev Provstiudvalg Mødepunkt 1 - Godkendelse af dagsorden Referat Indsættes som ny punkt

Læs mere

Referat Brønderslev Provsti Møder

Referat Brønderslev Provsti Møder Referat Brønderslev Provsti Møder PU møde den 14. februar - d. 14-02-2019 kl. 15:30 til 17:30 Deltagere: Anders Brødbæk Hummelmose, Knud Larsen Pedersen, Lise Lundgreen, Pia Marianne Christensen, Rune

Læs mere

Referat Brønderslev Provsti Møder

Referat Brønderslev Provsti Møder Referat Brønderslev Provsti Møder PU møde 29. november 2018 - d. 29-11-2018 kl. 15:30 til 17:30 Deltagere: Anders Brødbæk Hummelmose, Knud Larsen Pedersen, Pia Marianne Christensen, Jørgen Nielsen, Rune

Læs mere

Referat for: Odder Provstiudvalg. PU møde 21. maj 2015. Kl. 10.00 Mødested: Kirkesti 5

Referat for: Odder Provstiudvalg. PU møde 21. maj 2015. Kl. 10.00 Mødested: Kirkesti 5 Referat for: Odder Provstiudvalg PU møde 21. maj 2015. Kl. 10.00 Mødested: Kirkesti 5 Tilstede: Dorte R. Sørensen John Hougaard Erling Mikkelsen Jens Peter Petersen Mette Rothmann Sørensen Mødepunkt Beslutning

Læs mere

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 14. maj 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret, Lyngå

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 14. maj 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret, Lyngå Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 14. maj 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret, Lyngå Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt og underskrevet 2 Tilføjelse til dagsorden

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 4. november 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. Jacob Lysemose deltog under punkt 3

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 4. november 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. Jacob Lysemose deltog under punkt 3 Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 4. november 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Jacob Lysemose deltog under punkt 3 Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 25. juni 2009. Kl. Ændret til kl. 16.00 Mødested: Kirketjenerboligen

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 25. juni 2009. Kl. Ændret til kl. 16.00 Mødested: Kirketjenerboligen Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 25. juni 2009. Kl. Ændret til kl. 16.00 Mødested: Kirketjenerboligen Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet 27. maj 2009. Udvalget underskrev på udskrift

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 2. maj Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 2. maj Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 2. maj 2017. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Godkendt 3 Bjolderup-Uge.

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 20. februar Kl Mødested: Provstikontoret, Søndersø præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 20. februar Kl Mødested: Provstikontoret, Søndersø præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 20. februar 2018. Kl. 17.00 Mødested: Provstikontoret, Søndersø præstegård Til stede til møde: Keld B. Hansen, Kjeld Bruun, Stig Saxbjørn, Else Wismar, Bente

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 25. februar Kl Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 25. februar Kl Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 25. februar 2016. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 1. oktober 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 1. oktober 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 1. oktober 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Sag: Referat PU møde

Læs mere

DER VIL FORINDEN MØDET BLIVE TAGET BILLEDER AF ALLE MEDLEMMER AF PROVSTIUDVALGET. disse SKAL BRUGES PÅ PROVSTIETS NYE HJEMMESIDE.

DER VIL FORINDEN MØDET BLIVE TAGET BILLEDER AF ALLE MEDLEMMER AF PROVSTIUDVALGET. disse SKAL BRUGES PÅ PROVSTIETS NYE HJEMMESIDE. Dagsorden for: Hadsund Provstiudvalg PU møde 24. juni 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor Version: 2 DER VIL FORINDEN MØDET BLIVE TAGET BILLEDER AF ALLE MEDLEMMER AF PROVSTIUDVALGET. disse

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 6. oktober 2015. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 6. oktober 2015. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 6. oktober 2015. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Godkendt 3 Besøg af Preben

Læs mere

Referat for: Herning Søndre Provstiudvalg PU møde 4. april Kl Mødested: Provstikontoret, Gl. Kirkevej 33, Herning Mødepunkt Beslutning

Referat for: Herning Søndre Provstiudvalg PU møde 4. april Kl Mødested: Provstikontoret, Gl. Kirkevej 33, Herning Mødepunkt Beslutning Referat for: Herning Søndre Provstiudvalg PU møde 4. april 2017. Kl. 15.30 Mødested: Provstikontoret, Gl. Kirkevej 33, Herning Mødepunkt 1 Hedeager / Ekstra udgifter Sag: Ekstra bevilling 2017 (890) Bevilget

Læs mere

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 26. maj 2015. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud:

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 26. maj 2015. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud: Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 26. maj 2015. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen Fraværende med afbud: Mødepunkt 1 PUK budget 2016 Foreløbigt PUK budget fremlægges.

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 10. september 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 10. september 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 10. september 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 28. august 2012. Kl. kl. 16.30 Mødested: i lokale hos HMN Naturgas

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 28. august 2012. Kl. kl. 16.30 Mødested: i lokale hos HMN Naturgas Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 28. august 2012. Kl. kl. 16.30 Mødested: i lokale hos HMN Naturgas Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen (SAP) Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 21. august 2014. Kl. 16.00 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 21. august 2014. Kl. 16.00 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 21. august 2014. Kl. 16.00 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen - Fraværende med afbud Provstiudvalgsnæstformand

Læs mere

Bringstrup-Sigersted Bringstrup Kirkegrd omlægges nordside Projekt udskudt af menighedsrådet Kirke renovering af lysekroner

Bringstrup-Sigersted Bringstrup Kirkegrd omlægges nordside Projekt udskudt af menighedsrådet Kirke renovering af lysekroner Menighedsråd Projekter Prioritet Priotitet Prioritet Beløb Bemærkninger PU2019 PU2020 MR 2019 Benløse Erhverve jord til ny kirkegård Hvornår vides ikke, vil først gerne være færdig med den del, som ligger

Læs mere

Referat fra Provstiudvalgsmødet 12. marts 2015.

Referat fra Provstiudvalgsmødet 12. marts 2015. HILLERØD PROVSTI PROVSTEN: HILLERØDSHOLMSALLE 5 3400 HILLERØD 48 24 90 60 PROVSTIKONTOR: ØSTERGADE 16,1 3400 HILLERØD 70 23 03 93 e-mail: jfc@km.dk Hjemmeside: www.hilleroedprovsti.dk Hillerød den 17.3.2015

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 17. juni 2010. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Kirketjenerboligen

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 17. juni 2010. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Kirketjenerboligen Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 17. juni 2010. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Kirketjenerboligen Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet den 6. maj 2010. Godkendt og underskrevet på referatet.

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 10. december 2013. Kl. 10.30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 10. december 2013. Kl. 10.30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 10. december 2013. Kl. 10.30 Mødested: Provstikontoret Fraværende: ingen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Logomateriale Lemvig provsti Videbæk bogtrykkeri

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Gerda Enevoldsen

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Gerda Enevoldsen Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 26. november 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Afbud fra Gerda Enevoldsen Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. Under punkt

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 22. januar 2013. Kl. kl. 16.30 Mødested: HMN Naturgas VS

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 22. januar 2013. Kl. kl. 16.30 Mødested: HMN Naturgas VS Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 22. januar 2013. Kl. kl. 16.30 Mødested: HMN Naturgas VS Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen (SAP) Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen (AJ) Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 20. maj 2014. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud:

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 20. maj 2014. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud: Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 20. maj 2014. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen Fraværende med afbud: Mødepunkt 1 PUK budget 2015 Godkendt med rettelser. Foreløbigt

Læs mere

Referat for: Fredericia Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6

Referat for: Fredericia Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6 Referat for: Fredericia Provstiudvalg PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6 Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Afbud fra Elli. Dagsorden godkendt. 2 Godkendelse af referat fra sidste

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 18. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 18. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 18. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Godkendelsesproces i forbindelse

Læs mere

Referat for: Hadsund Provstiudvalg. PU møde 20. maj 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor. Afbud: Jane Jelsbak

Referat for: Hadsund Provstiudvalg. PU møde 20. maj 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor. Afbud: Jane Jelsbak Referat for: Hadsund Provstiudvalg PU møde 20. maj 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor Afbud: Jane Jelsbak Jane Jelsbak udtræder af Provstiudvalget pr. 31/05, hvorefter suppleant Hanne Munk

Læs mere

Referat for: Frederikssund Provstiudvalg. PU møde 22. oktober 2014. Kl. 15.00 Mødested: Frederikssund provstikontor

Referat for: Frederikssund Provstiudvalg. PU møde 22. oktober 2014. Kl. 15.00 Mødested: Frederikssund provstikontor Referat for: Frederikssund Provstiudvalg PU møde 22. oktober 2014. Kl. 15.00 Mødested: Frederikssund provstikontor Mødedeltagere: Inge Bastkær Rasmussen, Birthe Larsen, Frode Skjold, Jens Larsen, Paw Jønsson,

Læs mere

Referat for: Lejre Provstiudvalg. PU møde 17. august Kl. 09:00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lejre Provstiudvalg. PU møde 17. august Kl. 09:00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lejre Provstiudvalg PU møde 17. august 2016. Kl. 09:00 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden, version 2 godkendt. Provstiudvalget vedtog, at man under punkt

Læs mere

Referat for: Frederikshavn Provstiudvalg PU møde 1. oktober 2012. Kl. 14.00 Mødested: Fladbjerg Kapel

Referat for: Frederikshavn Provstiudvalg PU møde 1. oktober 2012. Kl. 14.00 Mødested: Fladbjerg Kapel Referat for: Frederikshavn Provstiudvalg PU møde 1. oktober 2012. Kl. 14.00 Mødested: Fladbjerg Kapel Mødepunkt 1 Orientering om ungdomspræstens arbejde. V/ungdomspræst Kristian Brogaard 2 Referat Sag:

Læs mere

Afbud fra Elli Krog Foldager og Niels Christian Henneberg. Kirsten Nielsen fra musikudvalget i Christians menighedsråd deltager under punkt 3 og 4.

Afbud fra Elli Krog Foldager og Niels Christian Henneberg. Kirsten Nielsen fra musikudvalget i Christians menighedsråd deltager under punkt 3 og 4. Referat for: Fredericia Provstiudvalg PU møde 26. november 2014. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6, Fredericia Afbud fra Elli Krog Foldager og Niels Christian Henneberg. Kirsten Nielsen fra musikudvalget

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Mødepunkt 1 Sag: Meddelelser til og fra provstiet (849) Grene provsti fremsender forespørgsel

Læs mere

Referat for: Hadsund Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor. Afbud fra: Hanne Munk, Rita Rydborg

Referat for: Hadsund Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor. Afbud fra: Hanne Munk, Rita Rydborg Referat for: Hadsund Provstiudvalg PU møde 24. juni 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor Afbud fra: Hanne Munk, Rita Rydborg Mødepunkt 1 Godkendelse og underskrift af referat fra forrige møde

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg. PU møde 9. december 2014. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården. Der var afbud fra Karsten Sejrsgaard-Jacobsen

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg. PU møde 9. december 2014. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården. Der var afbud fra Karsten Sejrsgaard-Jacobsen Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 9. december 2014. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården Der var afbud fra Karsten Sejrsgaard-Jacobsen Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet 4. november

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 8. juni Kl Mødested: Provstikontoret

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 8. juni Kl Mødested: Provstikontoret Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 8. juni 2017. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Til stede: Keld B. Hansen, Stig Saxbjørn, Grethe Monrad, Else Wismar, Doris Mogensen, Bente Kaysen og som sekretær:

Læs mere

Dato:20.3.2013 kl. 19.00. Kaffe og brød: Hans

Dato:20.3.2013 kl. 19.00. Kaffe og brød: Hans 1. Regnskabsfører, Sonja Tougaard gennemgår regnskab 2012 og forklarer principperne for regnskab og budgetlægning for det nye råd (udsat fra sidst) Bilag: Regnskab 2012 og budgetformål er rundsendt. Sonja

Læs mere

Referat for: Hadsund Provstiudvalg Budgetgennemgang PU møde 19. august 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor

Referat for: Hadsund Provstiudvalg Budgetgennemgang PU møde 19. august 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor Referat for: Hadsund Provstiudvalg Budgetgennemgang PU møde 19. august 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor Afbud fra: Flemming Bagge Mødepunkt 1 Endelig godkendelse og underskrift af referat

Læs mere

Meddelelser fra Stiftet

Meddelelser fra Stiftet Meddelelser fra Stiftet Nogle tal om Stiftets økonomi i året der gik. Der er i årets løb godkendt adskillige større og mindre arbejder ved mange af stiftets kirker, hvoraf de nedenfor nævnte kirker og

Læs mere

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 30. april 2013. Kl. 15.00 Mødested: provstikontoret

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 30. april 2013. Kl. 15.00 Mødested: provstikontoret Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 30. april 2013. Kl. 15.00 Mødested: provstikontoret Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 2 Godkendelse og underskrift af referat Godkendt

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 13. maj Kl. 16,30 Mødested: Folkehjem. Fraværende med afbud: Ove Steiner Rasmussen og Jens Kvist

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 13. maj Kl. 16,30 Mødested: Folkehjem. Fraværende med afbud: Ove Steiner Rasmussen og Jens Kvist Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 13. maj 2014. Kl. 16,30 Mødested: Folkehjem Fraværende med afbud: Ove Steiner Rasmussen og Jens Kvist Stiftets kommunikationsmedarbejder Birthe Jørgensen deltog

Læs mere

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 27. november 2012. Kl. kl. 17.00 Mødested:

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 27. november 2012. Kl. kl. 17.00 Mødested: Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 27. november 2012. Kl. kl. 17.00 Mødested: Tove Bundgaard deltog under punkt 5. Gunnar Kjærgaard Larsen forlod mødet under behandling af punkt 15. Mødepunkt

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. september 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. september 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. september 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Sag: Referat 06.08.2013 (975)

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne Petersen, Axel H. Pedersen, Mogens Brinck, Poul T. Nielsen.

Mødedeltagere: Hanne Petersen, Axel H. Pedersen, Mogens Brinck, Poul T. Nielsen. Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg PU møde 14. august 2014. Kl. 15.00 Mødested: Messevej 2, 9600 Aars Mødedeltagere: Hanne Petersen, Axel H. Pedersen, Mogens Brinck, Poul T. Nielsen. Fraværende:

Læs mere

Referat for: Sydthy Provstiudvalg. PU møde 18. august 2015. Kl. 8.30 Mødested: Sydthy Provstikontor. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Referat for: Sydthy Provstiudvalg. PU møde 18. august 2015. Kl. 8.30 Mødested: Sydthy Provstikontor. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. Referat for: Sydthy Provstiudvalg PU møde 18. august 2015. Kl. 8.30 Mødested: Sydthy Provstikontor Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden 2 Støtte til Familieprojekt Der bevilges kr. 20.000 fra provstiudvalgskassen

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 14. juni 2016 136 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Godkendelse af dagsorden. Der indsættes

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af menighedsrådsmøde tirsdag den 25. oktober 2016 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Anne Kragh Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Punkt 4.3, 4.4, 4.5, 7.7 og 7.8 tilføjedes.

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden. Dagsorden er godkendt.tidligere indkommet ansøgningen fra Bigum vedr. P-pladsen, tilføjes under punkt 11 C.

1 Godkendelse af dagsorden. Dagsorden er godkendt.tidligere indkommet ansøgningen fra Bigum vedr. P-pladsen, tilføjes under punkt 11 C. Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 19. juni 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Langtidsplanlægningsmøde i Ringsted Ligningsområde Tirsdag den 28. februar 2017

Langtidsplanlægningsmøde i Ringsted Ligningsområde Tirsdag den 28. februar 2017 PU2016 MR 2017 Benløse Erhverve jord til ny kirkegård Hvornår vides ikke, vil først gerne være færdig med den del, som ligger inden for murene Bringstrup-Sigersted Bringstrup Kirkegrd omlægges nordside

Læs mere

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 18. april 2013. Kl. 13.00 Mødested: Favrskov provstikontor

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 18. april 2013. Kl. 13.00 Mødested: Favrskov provstikontor Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 18. april 2013. Kl. 13.00 Mødested: Favrskov provstikontor Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt 2 Tilføjelse til dagsordenen Intet 3 Provstiet

Læs mere

Referat for: Thisted Provstiudvalg. PU møde 12. juli Kl Mødested: Provstikontor. 1 Godkendelse af referat fra mødet 7. juni 2016.

Referat for: Thisted Provstiudvalg. PU møde 12. juli Kl Mødested: Provstikontor. 1 Godkendelse af referat fra mødet 7. juni 2016. Referat for: Thisted Provstiudvalg PU møde 12. juli 2016. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontor Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet 7. juni 2016 Beslutning Godkendt 2 Godkendelse af dagsorden Godkendt

Læs mere

ÅRSBUDGET Rindum. Rindum Sogns Menighedsråd. Ringkøbing Provsti. Ringkøbing-Skjern Kommune

ÅRSBUDGET Rindum. Rindum Sogns Menighedsråd. Ringkøbing Provsti. Ringkøbing-Skjern Kommune ÅRSBUDGET 1 for Rindum under Rindum Sogns Menighedsråd i Ringkøbing Provsti i Ringkøbing-Skjern Kommune Myndighedskode: 87 CVR nummer: 9871 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Rindum den 8 / 1 1 Tage

Læs mere

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 16. februar Kl Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud:

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 16. februar Kl Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud: Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 16. februar 2016. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen Fraværende med afbud: Mødepunkt 1 MR Valg 2016 (Sag 1108) Der planlægges møde til

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 30. august 2011. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Domprovstegården

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 30. august 2011. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Domprovstegården Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 30. august 2011. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Domprovstegården Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet den 20. juni 2011 Godkendt og underskrevet. Godkendes af

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 28. november 2012. Kl. Kl. 15.00 Mødested: Ternevænget 17, Ribe

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 28. november 2012. Kl. Kl. 15.00 Mødested: Ternevænget 17, Ribe Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 28. november 2012. Kl. Kl. 15.00 Mødested: Ternevænget 17, Ribe Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet den 31. oktober 2012 Beslutning Referatet blev godkendt

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 2. december 2014. Kl. 16,30 Mødested: Hotel Europa, Aabenraa. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 2. december 2014. Kl. 16,30 Mødested: Hotel Europa, Aabenraa. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 2. december 2014. Kl. 16,30 Mødested: Hotel Europa, Aabenraa Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Godkendt 3 Bjolderup-Uge.

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 19. august 2014. Kl. 16,30 Mødested: provstikontor. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 19. august 2014. Kl. 16,30 Mødested: provstikontor. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 19. august 2014. Kl. 16,30 Mødested: provstikontor Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Godkendt 3 Bjolderup kirke

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 10. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Lunde præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 10. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Lunde præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 10. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Lunde præstegård Til stede til møde: Keld B. Hansen, Kjeld Bruun, Stig Saxbjørn, Else Wismar, Grethe Monrad, Doris Mogense

Læs mere

ÅRSBUDGET for Holstebro Sogns Menighedsråd. i Holstebro Provsti. i Holstebro Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Holstebro Sogns Menighedsråd. i Holstebro Provsti. i Holstebro Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Holstebro Sogns Menighedsråd i Holstebro Provsti i Holstebro Kommune Myndighedskode 881 CVR-nr. 7198 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Jørgen Hansen.

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Jørgen Hansen. Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Afbud fra Jørgen Hansen. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden PU medlemmerne ser gerne

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 5. marts 2013. Kl. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 5. marts 2013. Kl. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 5. marts 2013. Kl. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet den 31. januar 2013. Beslutning Godkendt og underskrevet

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 5. april 2011. Kl. 17,00 Mødested: Næstmark 19

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 5. april 2011. Kl. 17,00 Mødested: Næstmark 19 Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 5. april 2011. Kl. 17,00 Mødested: Næstmark 19 Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Sag: PU møder referater (417)

Læs mere

KOM MED PÅ EN GOD GÅTUR

KOM MED PÅ EN GOD GÅTUR KOM MED PÅ EN GOD GÅTUR Kan du lide at gå tur, men mangler du en anledning til at komme afsted? Om gå-projektet i Brønderslev Kommune 2 Brønderslev Kommune er en del af Bevæg dig for livet - Senior, der

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 14. juni 2012. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 14. juni 2012. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 14. juni 2012. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet den 22. maj 2012. Beslutning Godkendt og underskrevet. Via mail

Læs mere

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 21. januar 2014. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 21. januar 2014. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 21. januar 2014. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen Fraværende med afbud: Mødepunkt 1 Kregme MR - Forslag til møde med PU vedr. Kregme

Læs mere

Referat for: Herning Nordre Provstiudvalg. PU møde 5. april Kl Mødested: Provstikontoret, Gl. Kirkevej 33, Herning

Referat for: Herning Nordre Provstiudvalg. PU møde 5. april Kl Mødested: Provstikontoret, Gl. Kirkevej 33, Herning Referat for: Herning Nordre Provstiudvalg PU møde 5. april 2016. Kl. 15.30 Mødested: Provstikontoret, Gl. Kirkevej 33, Herning Mødepunkt 1 Timring præstegård / ansøgning om 5%- midler til renovering ifm.

Læs mere

Velkommen til budgetsamrådsmøde

Velkommen til budgetsamrådsmøde Velkommen til budgetsamrådsmøde for Herning Nordre og Søndre provstier Torsdag den 20. august 2015 kl. 19.00-21.00 i Hedeagerkirken Dagsorden 1. Årsberetning Folkekirkens Skoletjeneste i Viborg Stift v.

Læs mere

ÅRSBUDGET for Skibet Sogns Menighedsråd. i Vejle Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Skibet Sogns Menighedsråd. i Vejle Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Skibet Sogns Menighedsråd i Vejle Provsti i Vejle Kommune Myndighedskode 79 CVR-nr. 179717 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

Dagsorden for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 4. juni 2013. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Version: 2

Dagsorden for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 4. juni 2013. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Version: 2 Dagsorden for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 4. juni 2013. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Version: 2 Thore Jensen deltager under punkt 3. Mødepunkt Indstilling 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 22. januar 2015. Kl. 12.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 22. januar 2015. Kl. 12.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 22. januar 2015. Kl. 12.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø præstegård Til stede: Keld B. Hansen, Stig Saxbjørn, Else Wismar, Grethe Monrad, Doris Mogensen,

Læs mere

Referat for Hillerød Provstiudvalg Provstiudvalgsmødet den 4. december 2014.

Referat for Hillerød Provstiudvalg Provstiudvalgsmødet den 4. december 2014. HILLERØD PROVSTI PROVSTEN: HILLERØDSHOLMSALLE 5 3400 HILLERØD 48 24 90 60 PROVSTIKONTOR: ØSTERGADE 16,1 3400 HILLERØD 70 23 03 93 e-mail: jfc@km.dk Hjemmeside: www.hilleroedprovsti.dk Referat for Hillerød

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg. PU møde 26. juni Kl Mødested: Provstikontoret, Messevej 2, 9600 Aars

Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg. PU møde 26. juni Kl Mødested: Provstikontoret, Messevej 2, 9600 Aars Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg PU møde 26. juni 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret, Messevej 2, 9600 Aars Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden / tilføjelse dagsorden. Dagsorden godkendes

Læs mere

Betænkning 1527 Provstestillingen og provstiets funktion. v/ Inge Lise Pedersen

Betænkning 1527 Provstestillingen og provstiets funktion. v/ Inge Lise Pedersen Betænkning 1527 Provstestillingen og provstiets funktion v/ Inge Lise Pedersen 1 Hvad handlede det om? Ansættelse af provster Provstens kompetence, specielt ledelseskompetence Provstiudvalgets kompetence

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 13. april 2010. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 13. april 2010. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 13. april 2010. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden 2 Referat fra sidste møde Sag: PU møder 2009 (417) Referat

Læs mere

Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 19. juni 2012. Kl. 14.00 Mødested: Skt. Jørgens Sognegård

Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 19. juni 2012. Kl. 14.00 Mødested: Skt. Jørgens Sognegård Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 19. juni 2012. Kl. 14.00 Mødested: Skt. Jørgens Sognegård Fraværende med anmeldt forfald: Ingen Tillægsdagsorden er indarbejdet i referatet. PU møde slut kl.

Læs mere

Grene Provsti. Referat fra Provstiudvalgsmøde tirsdag d. 9. februar 2016 kl i Kirkehuset, Kirkegade 22, 7200 Grindsted.

Grene Provsti. Referat fra Provstiudvalgsmøde tirsdag d. 9. februar 2016 kl i Kirkehuset, Kirkegade 22, 7200 Grindsted. Grindsted d. 12. februar 2016 Referat fra Provstiudvalgsmøde tirsdag d. 9. februar 2016 kl. 16.30 i Kirkehuset, Kirkegade 22, 7200 Grindsted. Efter provstiudvalgsmødet afholdtes fællesmøde med Distriktsforeningen

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj Kl Mødested: Provstikontoret

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj Kl Mødested: Provstikontoret Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Afbud fra Naima Simring. 1 Årsbudget 2014 - PUK Sag: Årsbudget 2014 - PUK (615) Forslag til årsbudget 2014

Læs mere

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 20. januar 2015. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård - Konfirmandstuen. Fraværende med afbud:

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 20. januar 2015. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård - Konfirmandstuen. Fraværende med afbud: Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 20. januar 2015. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård - Konfirmandstuen Fraværende med afbud: Mødepunkt 1 Revisors udtalelse til Lovgrundlag vedr. frie

Læs mere

4 Nyt fra personalekonsulenten PW har været på studietur med konsulenterne til Flensborg

4 Nyt fra personalekonsulenten PW har været på studietur med konsulenterne til Flensborg Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 24. marts 2015. Kl. 12.00 Mødested: Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt og underskrevet 2 Tilføjelser til dagsordenen Sat

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 29. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 29. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 29. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. april 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. april 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. april 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Afbud fra Naima Simring Mødepunkt 1 Projekt Ungdomskirke Sag: Projekt Ungdomskirke (386) Projekt Ungdomskirke

Læs mere