Solrød Menighedsråd. Endelig udgave 2. Menighedsrådsmøde. Den 12. januar Blad nr. 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Solrød Menighedsråd. Endelig udgave 2. Menighedsrådsmøde. Den 12. januar Blad nr. 1"

Transkript

1 Den 12. januar Blad nr. 1 Endelig udgave 2 indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 12. januar kl Forventes afsluttet senest kl Fraværende med afbud: Else Marie Bjørndal, Lizzie Schultz, Lillian Cortz Jørgensen Fraværende uden afbud: Ingen. Dagsorden: 12.01/01 beslutning Godkendelse af referatet fra MR mødet den 15. november Er udsendt /02 beslutning Godkendelse af dagsordenen. Der kan ikke optages nye punkter og der kan ikke træffes beslutninger ved orienteringspunkter /03 Meddelelser fra præsterne. Orientering /04 Meddelelser fra kateketen 12.01/05 Meddelelser fra personalet 12.01/05a Orientering og beslutning. Pia og Lonny har en række forslag til ændring af kirkegårdsvedtægten. Betaling for kirkelige handlinger for ikke folkemedlemmer. Betaling for div. ydelser på gravstederne deles i to rater. Rykkerprocedure. Jeg foreslår, at et lille udvalg f.eks. Anna, Arne, Ole og jeg ser nærmere på ideerne sammen med Godkendt. Pkt 5.a flyttes til efter KK-udvalgets orientering. Charlotte Gr. orienterede om sin studieorlov. Arbejdet var hovedsageligt gået med studier af nye gudstjenesteformer, og menighedsrådet vil løbende blive inddraget i drøftelsen om evt. ændringer af den nuværende gudstjeneste. Intet. Karin B.: Der opfordres til at bilag sendes via fordelingsliste Info@solroedkirer.dk og ikke blot MR@solroedkirer.dk for at sikre at også personalet modtager dem. Inge B. efterlyste en mere generel, klar manuel for, hvilke dokumenter der skal sendes via hvilke fordelingslister og arkiveres i hvilke generelle arkiver og udvalgsarkiver. Leif Ellerbæk og Anne-Marie vil sammen udarbejde en sådan manual. Flyttet til pkt. 11/KK-udvalget.

2 Den 12. januar Blad nr. 2 Pia og Lonny /06 Orientering Huskepunkt. Temadag Visioner Mål Værdier Handleplaner. Vi kan sige, at mål og handleplaner er kommet for at blive. Der bliver i de kommende år en nøje sammenhæng mellem mål og handleplaner og budgetter. Når året er gået, skal vi vurdere, om vi har nået de mål, der var forudsætningen for vores budget /07 Orientering. Menighedsmøde den 20. november 2011 kl. 12. Der var stort fremmøde til højmessen, og børnekorene sang godt til deres stolte forældre. Jeg var bange for, at der ikke var mad nok til frokosten. Det blev en unødvendig bekymring. Alle børn og forældre gik hjem direkte fra højmessen, så vi blev en lille flok på ca. 20 til menighedsmødet. Det blev en god samtale /08 Orientering Formandens orientering: Charlotte Gravesen har fået forlænget sin periode med nedsat arbejdstid. Som vikar får vi Lone Balle Olesen, som vi kender fra Jersie. Provstidag den 10. marts 2012 i Johanneskirken med emnet Menighedsrådsvalg. Tilmelding 9. februar 2012 Stiftsdag den 27. marts 2012 i Ringsted. Emne: Kirke på vej. Mere information er på vej. Se stiftsbladet. Tak fra AAerne med kr., der er sendt videre til menighedsplejen. Og tak fra Iwan, Birthe, Hannes mand, og fra flere tak for julekurven /09 Orientering og beslutning. Fælles regnskabskontor og fælles PRF kontor. Der foreligger nu konkrete planer og aftaler for fælles regnskabskontor. Der vil fra være to regnskabsmedarbejdere, der arbejder hjemmefra. De deltager i MR-møder, budgetlægning m.v. i det omfang menighedsrådene ønsker det. Anne Lise Gyring- Nielsen er forretningsfører i Kildebrønde, Havdrup Arne N. opfordrede til at man læser handleplanerne ( Fyrtårnet ) inden næste MR-møde for at sikre at vi ikke taber dem af syne. Leif E. efterlyste at Fyrtårnet også vises på vores hjemmeside. Leif foreslår at Fyrtårnet sendes ud sammen med referatet for dette møde. Mogens orienterede. Det var overraskende (skuffende) at så få blev fra gudstjenesten til selve menighedsmødet. Arne refererede de forskellige forslag der blev stillet og foreslog at det blev skrevet sammen. Leif vil skrive det ind sammen med evaluering af den pågældende gudstjeneste. Der fulgte herefter en mere drøftelse af de mere principielle aspekter. Chrlotte Gr. er nu tilbage efter sin studieorlov, og der blev orienteret om hendes arbejdssituation se dagsordenen. Provstidagen og kirke på vej blev annonceret. Efter menighedsrådsmødet er stedet for provstidagen blevet ændret til Solrød Strandkirke. Stiftsdagen er noteret forkert: den er 25. marts i Roskilde. Der blev orienteret om baggrunden for at sende AA s gave videre til menighedsplejen. Tilbuddene fra distriktsforeningen blev nævnt; man melder sig til hos Mogens S. eller til kordegnen Liv og vækst er d. 8.februar. Kasserer Arne Nielsen orienterede. Der er allerede nu i praksis 2 regnskabsansatte med provstiet som arbejdsområde. På nær et enkelt er alle sogne med. PRF-området går ikke så hurtigt, men der er nu en vikarfunktion på området.

3 og Solrød med opgaverne regnskab og løn. Praksis vil være den vi kender nu. Birgitte Hinrichsen dækker sogne i Greve kommune. De to forretningsførere dækker hinanden ved ferie og sygdom. De fælles kordegneopgaver er primært vikar opgaver på tværs af sognegrænser. Vi har tilbudt at løse PRF opgaver for andre sogne og være telefonpasser med tilhørende opgaver for Havdrup sogn. Anne-Marie opdaterer nu provstiets hjemmeside. Budgetmæssigt råder vi i 2012 over 1,5 fuldtidskordegnestilling. Der er møder om dette den 10. og 11. januar /10 Orientering og evt. beslutning. Provstestillingen og provstiets funktion Der er sendt en betænkning (184 sider) 1527 til høring i menighedsrådene med ovennævnte titel. Arne, Anne Margrethe og jeg tager til Ringsted for at høre nærmere om betænkningen. Vi vil orientere menighedsrådet på MR-mødet, hvor vi kan tage stilling til, om vi skal udtale os til den. Den drejer sig om: hvem der kan blive provst, og hvilke opgaver provsten har. Det drejer sig også om provstiudvalgets opgaver og kompetencer. Når vi taler om samarbejde mellem sognene, så kunne vi måske ønske, at provstiudvalget ansatte en eller flere personer til at løse opgaverne. Skal provstiudvalget have lidt af menighedsrådenes ansættelseskompetence? Jeg mener, at vi bør beslutte om vi vil udtale os om betænkningen, og om hvilke emner vi særligt vil kommentere. Den 12. januar Blad nr. 3 Der er på nuværende tidspunkt ingen beslutning at tage på punktet. Mogens Sørensen orienterede: Et hovedpunkt i betænkningen er ansættelser direkte under et provsti samt selve provstestillingen. Endvidere overførelse af visse kompetencer fra sognene til provstiet. Flere kommentarer gik på den meget korte tidsfrist til at svare og problemerne med at få svaret til at blive repræsentativt for hele MR. Der blev besluttet at holde et ekstraordinært MR-møde om høringssvaret /11 Orientering. Orientering fra udvalgene: (se evt. referater på hjemmesiden). SLK udvalget og KK-udvalget har ønsket at høre MR s holdning til delprojekter og tanker om igangværende arbejde. Det er ikke rigtig muligt, for enten er et punkt et orienteringspunkt eller et beslutningspunkt, hvor det klart fremgår af dagsordenen, hvad MR skal træffe beslutning om. Grunden er, at MR s beslutninger skal fremgå af referatet, som er vores juridiske fundament.

4 SLK udvalg Efter den almindelige orientering ønsker udvalget med henvisning til de sidste mødereferater samt ekstra bilag at høre MR s kommentarer til planerne for de udendørs ændringer. Se referat. Den 12. januar Blad nr. 4 Ole Rathmann orienterede om SLK-udvalgets seneste arbejde med henvisning til bilag om hvor langt man var kommet med henholdsvis udendørs ændringer, hovedsagelig udjævning af adgangsstiens højdeprofil, og de forskellige tiltag inde i selve kirken. Leif Ellerbæks kommentar vedr. udendørs ændringer var, at det ville være bedre med en hævning af hele plateauet ved våbenhusdøren i stedet for den foreslåede større trappesten. Derudover blev de foreslåede udendørs ændringer generelt set positivt modtaget. På spørgsmål svarede kasserer Arne Nielsen at der var en mulighed for mere gunstig finansiering af ét stort projekt Solrød Kirke sammenlignet med opsplitning i mindre delprojekter. Udvalget skal snarest komme med et totalt budget. Aktivitetsudv. Præstegårdsudv. It-udvalg Gudstjenesteudv. K K udv. Kirsten B. orienterede om udvalgets arbejde og tanker. Ole R. orienterede fra Pærstegårdsudvalget var afsluttet med, at de forskellige planlagte arbejder var blevet gennemført jf. planen. Leif E.: De nye bærbare PCere til konfirmanderne, som blev bevilget i slutningen af 2011, er modtaget. Charlotte Gr.: Udvalget er nu blevet indkaldt til første møde i året. Indledningsvis blev pkt 5.a behandlet, se Pia A. s skrivelse (bilag), og herunder refererede Anna Hansen om KK-udvalgets holdning til skrivelsen jf. referat fra KK-udvalgsmøde KK udvalget vil holde møde med graverne og Bendt Hartvig fra PU om de punkter vedr. kirkegårdsdrift m.v., som Pia A. s skrivelse rejser, og man melder derefter tilbage til Mogens Sørensen med resultatet fra mødet. Mogens S. kan så tage så kontakt til de andre sogne i provstiet for at opnå koordinering indenfor hele provstiet på de punkter, hvor det måtte være relevant. Kasserer Arne N. påpegede at økonomi-

5 Den 12. januar Blad nr. 5 udvalget skal ind over sagen vedr. de økonomiske aspekter. Fra præsterne fremførte Leif Ellerbæk og Michael R. Rasmussen, at de meget nødigt ville stå i den situation at skulle opkræve afgift ved kirkelige handlinger for ikke-folkekirkemedlemmer. Mogens S. orienterede om sine sonderinger hos nabosognene i provstiet. Der bliver et formandsmøde d. 7.marts. a. Orientering om forslag til ny skiltning i Strandkirken. Der foreligger ikke forslag til en ny skiltning, hvor man vejledes om, hvordan man finder kontorer, toiletter mv., men et forslag til andet design. Jeg vil foreslå, at det behandles sammen med en plan for evt. ny skiltning. b. KK-udvalget ønsker MR s stilling til skitseforslaget vedr. renovering af området omkring SSk s P-plads fra Keld Wohlert jf. Bilag inkl. udgifterne med henblik på indarbejdelse i et egentligt forslag til stor udendørs anlægsopgave i i fælge Ole R. Det er en interessant skitse. Det må blive en orientering, og evt. en aftale om, hvornår KK-udvalget ønsker en egentlig behandling af projektet. KK-udvalget fremlagde de forslag til ny skiltning som K. Wohlert havde udarbejdet. Flere udtalte at de ikke brød sig om de foreslåede skilte. Anna Hansen fremlagde KK-udvalgets forslag til renovering, udarbejdet af K. Wohlert, på og omkring Strandkirkens P-plads omfattende 28 nye cykelstativer. Forslaget indeholdt tilbud på de enkelte delarbejder. Det var tanken, at dette forslag skulle udgøre hele eller i hvert fald størstedelen af et større udendørsrenoverings projekt for strandkirken. Mogens Sørensen påpegede spørgsmålet om indhentning af alternative tilbud. Karin B. erindrede om, at Leif E. i sin tid ønskede 50 nye cykelstativer. Leif E. gentog dette ønske og supplerede med, at cykelstativerne burde placeres, så cyklernes forhjul kommer til at vende ind mod P-pladsens centrum, og at området helt ud til kanten af kirkens grund med fordel kunne tages i anvendelse. Anne Margrethe R. spurgte, om området øst for kirken var taget i betragtning til cykelstativer; Anna Hansen svarede ja, men at konfirmanderne næppe ville bruge cykelstativer placeret dér. Anna Hansen lovede afsluttende, at KKudvalget vil se på det alternative forslag som skitseret af Leif Ellerbæk, og at man i øvrigt vil arbejde på at få udarbejdet et fuldt projektforslag til fremlæggelse og vedtagelse, således at projektet kan gennemføres som anlægsarbejde i

6 Personaleudv. Orientering om barselsorlov for kateketen Orientering om vikartjeneste for personregistrering på tværs af sogne, referat fra provstimødet den kl Solrøds kordegn overtager provstiets hjemmeside. Den 12. januar Blad nr. 6 Anne Margrethe R. orienterede om, at udvalget snart går i gang med at finde en barselsvikar for kateketen. Stillingen behøver ikke at blive slået op, da tidsrummet ikke strækker sig over et år. Anne Margrethe R orienterede om at der er blevet udarbejdet et vikardækningsskema. Anne Margrethe R. kunne fortælle, at dette arbejde krævede ca. 3 timer/ugen. PR. udvalg Økonomi adm.udv /12 Orientering. Økonomi. Arne gennemgår situationen. Arne har sendt en budgetopfølgning for de første 11 måneder den /13 Orientering eg evt. beslutning. Mødeplan. Det vedhæftede er mit forslag, og jeg håber, at vi lige som sidste år får flest møder med. Leif Ellerbæk fortalte, at der er blevet lavet nyt design for sognets hjemmeside, som man umiddelbart kan være meget glad for. Der henvises til Kasserer Arne Nielsens redegørelse under pkt.12. Kasserer Arne Nielsen orienterede om regnskabet for Der viste sig at være et vist overskud, hvilket skyldes regnskabsmæssige forhold i Kirkegårdsopkrævningen. Arne nielsen gennemgik budgettet 2012, inkl. anlægsbudgetter for med henvisning til det omdelte bilag, og herunder konstateredes enighed i MR m.h.t at indstille til PU om overførsel af ubrugte anlægsmidler fra Visse ændringer vedr. anlægsbudgettet og overslagene for 2013 var der enighed om at indføre i 2012-budgettet, herunder for 2013-anlægsbudgettet en ændring af kr posten Køkken Sognegård til Strandkirke P-Plads. Visse ændringer blev indført i mødeplanen. Ny revideret plan fremsendes sammen med referatet /14 Debat og evt. beslutning. Menighedsrådsvalg Hvordan får vi den gode historie frem? Hele tiden! 12.11/15 Jersie - Solrød sogns menighedspleje. Udskudt til næste møde Udskudt til næste møde

7 12.01/16 Eventuelt. Den 12. januar Blad nr. 7 Intet 12. januar MR-møde. Næste møde er den 14. februar 2012 Mogens Sørensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 16. juni 2011 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 16. juni 2011 Blad nr. 1 Den 16. juni 2011 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 16. juni 2011 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Fraværende

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud: Iwan, Michael, Lis-Ann, Gunna.

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud: Iwan, Michael, Lis-Ann, Gunna. ENDELIG. Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 13. oktober 2011 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Send venligst afbud til kirkekontoret.

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud:

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud: ENDELIG. Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 13. oktober 2011 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Send venligst afbud til kirkekontoret.

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen Endelig Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 15. november kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødet slutter med valg af formand, næstformand, kasserer

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 17. august 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud:

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 17. august 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Den 17. august 2011 Blad nr. 1 indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 17. august 2011 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Send venligst afbud til kirkekontoret.

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til tirsdag den 13. august 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Anita,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 25. maj 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Kirsten Borritz, Michael Rønne Rasmussen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 25. maj 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Kirsten Borritz, Michael Rønne Rasmussen Den 25. maj 2011 Blad nr. 1 Referat at møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den25. maj 2011 kl.18.00. Afsluttet kl. 22.00. Dagsorden: 25.05/01 beslutning Godkendelse af referatet

Læs mere

den 10. august 2010 Blad nr. 1 Dagsorden: /01 Referat fra møde den 10.juni blev godkendt.

den 10. august 2010 Blad nr. 1 Dagsorden: /01 Referat fra møde den 10.juni blev godkendt. Referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 10. august 2010 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødet indledes med en evaluering af kirkesynet i Strandkirken

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 14. november Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 14. november Blad nr. 1 indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 14. november 2012 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Det er det sidste MR-møde i denne periode. Det nye menighedsråd tager over den

Læs mere

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05 Referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 05. Feb. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Dagsorden : Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:michael Rønne Rasmussen,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 14. september 2011 Blad nr. 1 ENDELIG DAGSORDEN

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 14. september 2011 Blad nr. 1 ENDELIG DAGSORDEN ENDELIG DAGSORDEN Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 14. september 2011 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Send venligst afbud

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 12. februar 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Kirsten Rubæk, Leif Ellerbek, Evy Jørgensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 12. februar 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Kirsten Rubæk, Leif Ellerbek, Evy Jørgensen Den 12. februar 2013 Blad nr. 1 indkaldes hermed til tirsdag den 12. februar 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Fraværende med afbud: Kirsten Rubæk, Leif Ellerbek,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Referat at møde i Solrød Menighedsråd, torsdag den 8. maj 2008, kl 18.30 i Solrød Strandkirke Den 08. Maj.. 2008 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:charlotte Gravesen, Michael Rønne Rasmussen, Anne-Marie

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 11. oktober. 2012 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 11. oktober. 2012 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 11. oktober 2012 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødepligt ved regnskabsgodkendelse Den 11. oktober. 2012

Læs mere

Den 13. maj. 2009 Blad nr. 1

Den 13. maj. 2009 Blad nr. 1 Endeligt referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 13. maj kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Husk at medlemmer melder afbud og suppleanter tilmelder sig

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen indkaldes hermed til onsdag den 6. marts 2013. Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen,

Læs mere

Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1

Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1 Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 11. januar 2011 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Dagsorden: Fraværende med

Læs mere

den 14. oktober 2010 Blad nr. 1

den 14. oktober 2010 Blad nr. 1 2.rev referat af møde i torsdag den14. oktober 2010 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet kl. 22.00. NB. Vi skal være fuldtallige på grund af beslutning om regnskab 2009. Der indkaldes suppleanter

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. april 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. april 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. april 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Afbud fra Naima Simring Mødepunkt 1 Projekt Ungdomskirke Sag: Projekt Ungdomskirke (386) Projekt Ungdomskirke

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 18. marts 2014 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 18. marts 2014 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til menighedsrådsmøde tirsdag den 18. marts 2014 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 18. marts 2014 Blad nr. 1 Fraværende

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 22. oktober Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Arne Nielsen

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 22. oktober Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Arne Nielsen Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 22. oktober 2014. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Arne Nielsen Mødepunkt 1 PUK - Årsregnskab Sag: PUK - Årsregnskab (734)

Læs mere

Solrød Menighedsråd HUSK DEBATMØDE D. 28. FEB. I JOHANNESKIRKEN I GREVE. Menighedsrådsmøde. Den 16. Feb. 2006 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd HUSK DEBATMØDE D. 28. FEB. I JOHANNESKIRKEN I GREVE. Menighedsrådsmøde. Den 16. Feb. 2006 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd: referat af ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 16. Feb. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Den 16. Feb. 2006 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Karin Justesen, Michael Rønne Rasmussen,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til torsdag den 19. september 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 16. september Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 16. september Blad nr. 1 Referat af ordinært menighedsrådsmøde i Solrød Sogn, torsdag den16. september kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Husk at medlemmer melder afbud og suppleanter tilmelder sig til kontoret eller

Læs mere

Den 17. februar Blad nr. 1 /01

Den 17. februar Blad nr. 1 /01 Den 17. februar. 2011 Blad nr. 1 2.rev. udkast til referat af møde i Solrød Menighedsråd - l ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 17. februar 2011 kl.18.00. Evt bemærkninger bedes sendt til : regnskab@solrodkirker.dk.

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Endeligt referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 03. marts kl.18.00 i Solrød kirke/konfirmandlokalet Lille Gade 10B Husk at medlemmer melder afbud og suppleanter

Læs mere

Den 6. oktober Blad nr. 1

Den 6. oktober Blad nr. 1 Referat af ordinært menighedsrådsmøde i Solrød Sogn, tirsdag den 6. oktober kl.18.00. Mødet starter kl 18.30 og forventes afsluttet senest kl. 22.00. Den 6. oktober. 2009 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Udkast til referat af ordinært menighedsrådsmøde i Solrød Menighedsråd, torsdag den 4. juni kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. NB : Evt. bemærkninger til udkast til referat bedes meddelt kirkekontoret

Læs mere

Den 22. Nov. 2005 Blad nr. 1. Der blev afgivet 14 stemmer på Birger (skriftlig afstemning)

Den 22. Nov. 2005 Blad nr. 1. Der blev afgivet 14 stemmer på Birger (skriftlig afstemning) Referat af ordinært menighedsrådsmøde i Solrød Menighedsråd, tirsdag den 22. Nov. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Den 22. Nov. 2005 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Gunna Jørgensen., Michael R.R., Karin

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 10. januar 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Mette Brock (afbud frem til juni)

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 10. januar 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Mette Brock (afbud frem til juni) Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til torsdag den 10. januar 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud meldes til kirkekontoret. Den 10. januar 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Mette

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud:

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: indkaldes hermed til tirsdag den 13. august 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Dagsorden:

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj Kl Mødested: Provstikontoret

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj Kl Mødested: Provstikontoret Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Afbud fra Naima Simring. 1 Årsbudget 2014 - PUK Sag: Årsbudget 2014 - PUK (615) Forslag til årsbudget 2014

Læs mere

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1. Fraværende med afbud:

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Menighedsrådsmøde Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1 Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 12. Fenruar 1997 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke Fraværende med afbud:

Læs mere

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 14.

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 14. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 14. februar 1996 kl. 19.30 i Solrød Strandkirke. Dagsorden: 96.02/01 Godkendelse af referat for møde den 9. januar 1996 96.02/02

Læs mere

Den 25. Okt Blad nr. 1

Den 25. Okt Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde torsdag, den 25. oktober kl. 18.30 i Solrød Strandkirke Den 25. Okt. 2001 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Annette Aalborg,Charlotte

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 23. november Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 23. november Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 23. november 2016. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Marianne Hauge. Kjeld-Ole Munk mødt kl. 17.10 Mødepunkt 1 PUK - årsregnskab

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 11. januar Kl Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Kai Nielsen

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 11. januar Kl Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Kai Nielsen Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 11. januar 2017. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Kai Nielsen Mødepunkt 1 MR-honorar 2017 Sag: MR-honorarer 2017 (1120) MR-honorarer

Læs mere

sekretæren udformer et brev, der kvitterer for Lov om ændring af lov om folkekirkens høringen. I brevet udtales tilfredshed med at økonomi

sekretæren udformer et brev, der kvitterer for Lov om ændring af lov om folkekirkens høringen. I brevet udtales tilfredshed med at økonomi Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 17. september 2002 kl. 18.00 i Solrød Strandkirke Afbud skal meddeles Susanne Lie tlf. 56140126 Dagsorden : Fraværende med

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 20. august Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Alle mødt.

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 20. august Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Alle mødt. Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 20. august 2014. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Alle mødt. Der var mødt 1 tilhører fra Greve MR. 1 Budget 2015 Sag: Budget 2015

Læs mere

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 09. April 1997 Blad nr. 1. Fraværende med afbud:

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 09. April 1997 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: SOLRØD MENIGHEDSRÅD Menighedsrådsmøde Dato: 09. April 1997 Blad nr. 1 Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 09. April 1997 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke Fraværende

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 14. marts Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Alle mødt.

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 14. marts Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Alle mødt. Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 14. marts 2018. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Alle mødt. Mødepunkt Beslutning 1 Radonrenovering i tjenesteboliger i Greve- Solrød

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Tema: Menighedsrådets mødepraksis udsendelse af dagsorden og bilag. Udvalgsstruktur.

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Tema: Menighedsrådets mødepraksis udsendelse af dagsorden og bilag. Udvalgsstruktur. Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 14. august kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Tema: Menighedsrådets mødepraksis udsendelse af dagsorden og bilag.

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 13. Maj 1998

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 13. Maj 1998 Solrød Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato 13. Maj 1998 Referat fra det ordinære menighedsrådsmøde onsdag den 13. maj 1998 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke. Fraværende med afbud: Kirsten Hartvig Petersen,

Læs mere

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 8. sept. 1998 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 8. sept. 1998 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato 8. sept. 1998 Blad nr. 1 Referat fra det ordinære menighedsrådsmøde tirsdag den 8. sept. 1998 kl. 19.00 i Den Ll. Gade 10B. Fraværende med afbud: Charlotte Gravesen,

Læs mere

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 17. marts 2014. Kl. kl. 14-16 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 17. marts 2014. Kl. kl. 14-16 Mødested: Provstikontoret Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 17. marts 2014. Kl. kl. 14-16 Mødested: Provstikontoret Afbud fra Søren Sievers og Inge Lise Pedersen. Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af Dagsorden Dagsorden

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 25. Marts 1998 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 25. Marts 1998 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato 25. Marts 1998 Blad nr. 1 Referat fra det ordinære menighedsrådsmøde onsdag den 25. Marts1998 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke. Fraværende med afbud: Jacob Brock,

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2860 SØBORG Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde I

Læs mere

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning Godt nytår og velkommen til arbejdet

Læs mere

Referat Greve-Solrød Provsti Møder

Referat Greve-Solrød Provsti Møder Referat Greve-Solrød Provsti Møder Provstiudvalgsmøde den 11. juli 2018 d. 11-07-2018, 17:00, Deltagere: Anne Bredsdorff, Mogens Slot Nielsen, Tom Ferslev Jakobsen, Kjeld-Ole Nielsen Munk, Naima Simring,

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 8. juli Kl Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Naima Simring.

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 8. juli Kl Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Naima Simring. Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 8. juli 2015. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Naima Simring. Mødet startede kl. 17.45 på grund af møde med repræsentanter

Læs mere

Menighedsrådsmøde SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Dato: 20. november 1996 Blad no. 1. Det nyvalgte Solrød menighedsråd indkaldes hermed

Menighedsrådsmøde SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Dato: 20. november 1996 Blad no. 1. Det nyvalgte Solrød menighedsråd indkaldes hermed SOLRØD MENIGHEDSRÅD Det nyvalgte Solrød menighedsråd indkaldes hermed til konstituerende møde onsdag den 20. november 1996 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke. Dagsorden: Menighedsrådsmøde Dato: 20. november

Læs mere

orienteringsmøde om sognets økonomi Tilmelding på mødet d. 11.01

orienteringsmøde om sognets økonomi Tilmelding på mødet d. 11.01 Den 11. Jan. 2005 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 11. Jan. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Fraværende med afbud:boris Thomhav, Michael Rønne Rasmussen,

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 230 Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Dorthe Røhmann-Tofting og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt.

Læs mere

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergard, Palle Sigaard, Birgit Bager, Marie Holst, Ruth

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Bent

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 7. Okt 1998 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 7. Okt 1998 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato 7. Okt 1998 Blad nr. 1 Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 7. okt 1998 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke Fraværende med

Læs mere

Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/ kl.19:00 i sognehuset. Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00.

Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/ kl.19:00 i sognehuset. Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00. Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/8-2016 kl.19:00 i sognehuset Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00. Til stede ved Menighedsrådsmødet: Gitte Nyvang Hartmeyer

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 14. januar Kl. 17:00 Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 14. januar Kl. 17:00 Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 14. januar 2016. Kl. 17:00 Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Marianne Hauge, Naima Simring og Poul Ellerød Andersen. Mødepunkt Beslutning

Læs mere

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 17. januar 1996 Blad no. 1. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 17. januar 1996 Blad no. 1. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 17. januar 1996 kl. 19.30 i Solrød Strandkirke. Dagsorden: 96.01/06 Menighedsrådsmøde Dato: 17. januar 1996 Blad no. 1 Fraværende:

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 19. november Kl. 17 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 19. november Kl. 17 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 19. november 2014. Kl. 17 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Marianne Hauge og Poul Ellerød Andersen Mødepunkt 1 PUK - Regnskab 2013

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 26. august Kl Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 26. august Kl Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 26. august 2016. Kl. 9.30 Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke Alle mødt - dog afbud fra Marianne Hauge. 1 Budget 2017 Sag: Budget 2017 (1005) De

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 24. juni 2015. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke Mødepunkt Beslutning

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 24. juni 2015. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke Mødepunkt Beslutning Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 24. juni 2015. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Poul Ellerød Andersen Der var mødt 1 tilhører frra Greve MR Der blev budt

Læs mere

Referat Greve-Solrød Provsti Møder

Referat Greve-Solrød Provsti Møder Referat Greve-Solrød Provsti Møder Åbne punkter - Provstiudvalgsmøde den 12. september 2018 - d. 12-09-2018 kl. 17:00 til 18:50 Deltagere: Kai Nielsen, Anne Bredsdorff, Mogens Slot Nielsen, Naima Simring,

Læs mere

4 Nyt fra personalekonsulenten PW har været på studietur med konsulenterne til Flensborg

4 Nyt fra personalekonsulenten PW har været på studietur med konsulenterne til Flensborg Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 24. marts 2015. Kl. 12.00 Mødested: Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt og underskrevet 2 Tilføjelser til dagsordenen Sat

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl Blad nr. 3377 Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl. 16.30 Afbud: Annie Larsen, Finn Buhl, Jette Kristensen, Elisabeth Fogh Hansen Dagsorden Mødet indledes med spørgetid. 1. Godkendelse

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 25. oktober Kl Mødested: 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Arne Nielsen.

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 25. oktober Kl Mødested: 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Arne Nielsen. Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 25. oktober 2017. Kl. 17.00 Mødested: 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Arne Nielsen. 1 Ansøgning fra Karlstrup MR om 5%-midler 2 Ansøgning om igangsætning

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat Protokol Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Referat - menighedsrådsmøde Onsdag den 29. januar 2014 kl. 19.00 Åbent Møde. Kingos Minde

Referat - menighedsrådsmøde Onsdag den 29. januar 2014 kl. 19.00 Åbent Møde. Kingos Minde Referat - menighedsrådsmøde Onsdag den 29. januar 2014 kl. 19.00 Åbent Møde Kingos Minde Hermed indkaldes medlemmer af Slangerup Menighedsråd og suppleanter til ordinært offentligt menighedsrådsmøde på

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 10. januar Kl Mødested: Provstikontoret

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 10. januar Kl Mødested: Provstikontoret Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 10. januar 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret John Bech Jensen mødte kl. 9.40 Mødepunkt 1 Årsregnskab 2011 Sag: Årsregnskaber 2011 (414) Beslutning

Læs mere

Referat Greve-Solrød Provsti Møder

Referat Greve-Solrød Provsti Møder Referat Greve-Solrød Provsti Møder Provstiudvalgsmøde den 16. maj 2018 d. 16-05-2018, 17:00, Deltagere: Tom Ferslev Jakobsen, Anne Bredsdorff, Arne Egun Nielsen, Kjeld-Ole Nielsen Munk, Naima Simring,

Læs mere

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 8. maj 1996 Blad no. 1. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 8. maj 1996 Blad no. 1. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært SOLRØD MENIGHEDSRÅD Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 8. maj 1996 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke. Dagsorden: 96.05/01 Godkendelse af referat for møde den 10.

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 10. september Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 10. september Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 10. september 2014. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Marianne Hauge. Mødepunkt 1 Budget 2015 Sag: Budget 2015 (717) Beslutning

Læs mere

Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21

Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21 Menighedsrådsmøde Sydhavn Sogn Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21 Referat Blad nr.: 1 Formandens initialer: LR Indkaldte lemmer: Tilstede Indkaldte lemmer Tilstede Eva Larsen Henning H. Nielsen Karin

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 25. november Kl. 17:00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke.

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 25. november Kl. 17:00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 25. november 2015. Kl. 17:00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Alle mødt Mødepunkt 1 Præcisering af godkendelse af PUK-budget 2016 Sag: PUK

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 15. Jun 2005 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Åse Sørensen, Gunna Jørgensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 15. Jun 2005 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Åse Sørensen, Gunna Jørgensen Den 15. Jun 2005 Blad nr. 1 Referat af ordinært menighedsrådsmøde i Solrød menighedsråd, onsdag den 15. Jun kl.18.00 i Solrød Strandkirke Fraværende med afbud: Åse Sørensen, Gunna Jørgensen Mogens Sørensen

Læs mere

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Sognegården, Klostervænget 2A, 4100 Ringsted Fraværende: Med afbud: Henry H. Hansen, Knud Birk Iversen, Karl-Erik Pedersen Kirsten Lynge Jensen og

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 19. august Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke.

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 19. august Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 19. august 2015. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Alle mødt Mødepunkt 1 Budget 2016 Sag: Budget 2016 (852) Gennemgang af budgetbidragene

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 25. juni 2009. Kl. Ændret til kl. 16.00 Mødested: Kirketjenerboligen

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 25. juni 2009. Kl. Ændret til kl. 16.00 Mødested: Kirketjenerboligen Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 25. juni 2009. Kl. Ændret til kl. 16.00 Mødested: Kirketjenerboligen Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet 27. maj 2009. Udvalget underskrev på udskrift

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Dagsorden og referat Stiftsrådet Dato: 12. september 2018 Kl. 17.00-20.30: Stiftsrådsmøde Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Konstitueret biskop og domprovst

Læs mere

Referat Greve-Solrød Provsti Møder

Referat Greve-Solrød Provsti Møder Referat Greve-Solrød Provsti Møder Åbne punkter - Provstiudvalgsmøde den 10. april 2019 - d. 10-04-2019 kl. 17:00 til 19:45 Deltagere: Anne Bredsdorff, Arne Egun Nielsen, Kai Nielsen, Mogens Slot Nielsen,

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 3. september 2015 Tid: 18.45. Andagt kl. 18.30 ved Lilly Fraværende med afbud: Lene Vinkel, Michael Markussen, Martine Owi Fraværende uden afbud:

Læs mere

Referat Greve-Solrød Provsti Møder

Referat Greve-Solrød Provsti Møder Referat Greve-Solrød Provsti Møder Provstiudvalgsmøde den 13. juni 2018 d. 13-06-2018, 17:00, Deltagere: Anne Bredsdorff, Mogens Slot Nielsen, Naima Simring, Kjeld-Ole Nielsen Munk, Tom Ferslev Jakobsen,

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. september 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. september 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. september 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret John Bech Jensen deltog ikke i mødet. Mødepunkt 1 Kirkens Hus 2 Budget 2014 Sag: Budget 2014 (gl.

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 28. juni Kl Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Marianne Hauge

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 28. juni Kl Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Marianne Hauge Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 28. juni 2017. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Marianne Hauge Mødepunkt Beslutning 1 Ansøgning om udbetaling af 153.812,50

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 27. november Kl. 17 Mødested: Mødelokale på 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 27. november Kl. 17 Mødested: Mødelokale på 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 27. november 2013. Kl. 17 Mødested: Mødelokale på 1. sal i Hundige Kirke Naima Simring mødt kl. 17.50 Mødepunkt 1 Konstituering af PU Sag: Valg til PU /

Læs mere

Referat af Menighedsrådsmøde.

Referat af Menighedsrådsmøde. Referat af Menighedsrådsmøde. Dato: onsdag d. 7 oktober 2015 kl. 19,00 Sted: Konfirmandstuen Vestermarievej 41. 3700 Rønne Afbud: Ingen. Gæster:4 fremmødt. Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden (er

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 20. juni 2013. Kl. 8.30 Mødested: Pejsestuen i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 20. juni 2013. Kl. 8.30 Mødested: Pejsestuen i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 20. juni 2013. Kl. 8.30 Mødested: Pejsestuen i Hundige Kirke Alle mødt. Mødepunkt 1 Nyt sognehus - Karlslunde Strandsogn 2 Havdrup Sognehus 3 Kirkehus i

Læs mere

Dagsorden til møde den 23. april 2013 kl i Rindum Sogns Menighedsråd

Dagsorden til møde den 23. april 2013 kl i Rindum Sogns Menighedsråd Rindum Kirke, Menighedsrådet, Rindumvej 2, 6950 Ringkøbing Dagsorden til møde den 23. april 2013 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd Til stede: Anders Storgaard Sørensen, Tage Høj Kristiansen, Poul Sørensen,

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 7. februar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Knud

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 20. august 2014. Kl. 18.00 Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 20. august 2014. Kl. 18.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 20. august 2014. Kl. 18.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Deltagere: John Bagger-Pedersen, Julie Rebel, Vibeke Lentz, Hans-Christian Jørgensen, praktikant

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30. Referat

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30. Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen, Lene Binderup

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg. PU møde 4. november 2014. Kl. 14.00 Mødested: Domprovstegården. 1 Godkendelse af referat fra mødet 7.

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg. PU møde 4. november 2014. Kl. 14.00 Mødested: Domprovstegården. 1 Godkendelse af referat fra mødet 7. Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 4. november 2014. Kl. 14.00 Mødested: Domprovstegården Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet 7. oktober 2014 Beslutning Godkendt og underskrevet på originalen.

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 14. februar Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Alle mødt.

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 14. februar Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Alle mødt. Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 14. februar 2018. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Alle mødt. Mødepunkt 1 Radonrenovering i tjenesteboliger Sag: Radonundersøgelse

Læs mere

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Dato: Blad nr. 403 Til: Valgte MR-medlemmer: Anne Mette Larsen, Bente Normann Rasmussen, Bjarne Bro, Dorthe S. Lauridsen, Frede Marinus Johansen, Jan Weber, Jonna Lindenmayer, Marianne Kjeldsen, Niels

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. februar Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. februar Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. februar 2014. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Alle mødt. 1 Ansøgning fra Kildebrønde MR vedr. økonomisk dækning af vikar under

Læs mere

Dato:20.3.2013 kl. 19.00. Kaffe og brød: Hans

Dato:20.3.2013 kl. 19.00. Kaffe og brød: Hans 1. Regnskabsfører, Sonja Tougaard gennemgår regnskab 2012 og forklarer principperne for regnskab og budgetlægning for det nye råd (udsat fra sidst) Bilag: Regnskab 2012 og budgetformål er rundsendt. Sonja

Læs mere

Referat for: Frederikssund Provstiudvalg PU møde 4. december 2013. Kl. 15.00 Mødested: Frederikssund provstikontor

Referat for: Frederikssund Provstiudvalg PU møde 4. december 2013. Kl. 15.00 Mødested: Frederikssund provstikontor Referat for: Frederikssund Provstiudvalg PU møde 4. december 2013. Kl. 15.00 Mødested: Frederikssund provstikontor Mødedeltagere: Inge Bastkær Rasmussen, Birthe Larsen, Frode Skjold, Jens Larsen, Paw Jønsson,

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd.

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Dato: 6. marts 2014 Tid: 18.45 (andagt ved Lilly 18.30) Fraværende med afbud: Lisa Fraværende uden afbud: Arne Corydon, Referent: Flemming Nissen Suppleanter

Læs mere