Magistratens 2. Afdelings kommentarer til de indkomne bemærkninger til projektforslaget.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Magistratens 2. Afdelings kommentarer til de indkomne bemærkninger til projektforslaget."

Transkript

1 Bilag 5 Borgeres og erhvervsdrivendes bemærkninger samt Magistratens 2. Afdelings kommentarer til de indkomne bemærkninger til projektforslaget. 1 Referat fra borgermøde den 13. september a Skolebestyrelsen ved Hasle Skole v/ skoleleder Ole Skov 2b Sundhedsrådet, Århus Kommune 3a SN Ejendomsaktieselskab v/ Holger Sloth Nielsen 3b SN Ejendomsaktieselskab v/holger Sloth Nielsen 4a Laila Møller-Pedersen 4b Laila Møller-Pedersen 4c Laila Møller-Pedersen 5 Hasle Fællesråd Ad 1 Referat fra Borgermøde René, indehaver af bagerforretningen, Østrevej 4 Nedlæggelse af parkeringspladser ud for bagerforretningen, vil være et meget stort problem for driften af hans forretning. Som erstatning for de 13 pladser der nedlægges på det nuværende Hasle Torv og de ca. 10 pladser der senere nedlægges ud for bagerforretningen i etape 2, anlægges der to nye parkeringsbaner på Herredsvej med i alt ca. 8 pladser. Elvin Christensen Roste forslaget. Henstillede at man ikke valgte røn som ny træsort. Frygtede at granitplinte vil tiltrække graffiti. Der vælges en træsort der ikke skal klippes, ikke blive for høj samt præsenterer sig smukt i årstidens farver og ikke tilsmudser belægningen. Granit kan antigrafittibehandles. Ole Sørvad Opfordrede til at der gøres noget ved Mazda-hjørnet (det sydøstlige hjørne) En stor del af hjørnet er privat ejet. Bygherren af den nyopførte ejendom skal retablere det offentlige areal der er anvendt i byggeprocessen. kontakter ejerne af ejendommen med henblik på at inddrage dem i færdiggørelsen af hjørnet.

2 Anton Andersen Efterlyste hvor flaske- og aviscontainerne på det nuværende Hasle Torv skal placeres, om der fortsat skal være taxiholdeplads på torvet og om parkeringen på Ved skolen bliver tidsbegrænset. Placering af containerne er en del af detailprojekteringen som ikke er afsluttet endnu. Taxiholdepladsen kan ikke være på det nye torv, dels vil det ikke være i overensstemmelse med intentionerne om et fredeligt torv, dels kan der opstå skader på belægningen og endelig må det forventes at parkerede taxivogne vil generere mere parkering af privatbiler. Der er ikke planer om at ændre på den nuværende frie parkering på Ved Skolen. Ian de Reybekill Opfordrede til at Mazda-hjørnet gøres færdigt nu i forbindelse med den igangværende omlægning. Der henvises til at hjørnet delvist er privat ejet. Det vil ikke være acceptabelt at bytte etape 2 (det nordøstlige hjørne ud for bageren) og etape 3 (det sydøstlige hjørne, Mazda-hjørnet) da der vil være nedlagte vejarealer fra Herredsvej i forbindelse med etape 1, som vil henligge ufærdige i for lang tid. Som nævnt arbejdes der på at fremme færdiggørelsen af etape 3 i privat regi. Jørgen Vesterager (tidl. formand for Hasle Fællesråd) Roste projektforslaget for genkendelighed med Fællesrådets oprindelige forslag - Masterplanen. René Planen præsenteres på et for tidligt tidspunkt, idet der er for mange uafklarede punkter. Der lægges vægt på en dialog med brugerne af torvet og de nære naboer på et tidligt tidspunkt i projekteringsforløbet, således at flest mulige hensyn og ønsker kan imødekommes. Verner Andersen Ønsker et offentligt toilet på torvet. Kommunens ældre, bemandede toiletter skal nedlægges og i stedet opstilles der nye betalingstoiletter. Det antal der skal opsættes, er disponeret opsat andre steder, primært i midtbyen hvor der færdes flest mennesker. Knud Erik Henriksen Mazda-hjørnet er meget lille og der bør kunne findes midler til at få det gjort færdigt i forbindelse med etape 1. Der kan ikke anvendes offentlige midler til anlægsarbejder på privat område. Henrik Olsen Kan der laves forsøg med trafikchikaner på Herredsvej. Et forsøg med trafikchikaner på Herredsvej synes ikke umiddelbart at have noget formål og vil forhale torveomlægningen. Kaj Petersen Roste planen. Fremførte at der i den oprindelige Masterplan var kalkuleret med dagparkering på torvet og p- forbud om aftenen. Forskellige parkeringsrestriktioner i dag- og aftentimerne - anvist ved skilte - må forventes ikke at blive respekteret. En styring med nedsænkelige steler vil være meget kostbart og er ikke indeholdt i budgettet. Den foreslåede belægning er ikke beregnet til at skulle kunne parkeres på. Parkering på torvet er i modstrid med intentionen om et fredeligt opholdssted.

3 Jacob Andersen Hvordan er tidsplanen for resten af etaperne. Mag.2. Afd. Der foreligger ingen tidsplan. Kirsten Østergaard Nielsen Henstillede at trafikforøgelsen i villaområdet medtænkes i planerne. Eventuelle trafikdæmpende foranstaltninger i Haslevangsområdet kan ikke finansieres over torveprojektet. Afdelingen er i dialog med Hasle Fællesråd om yderligere tiltag i området. Karsten Kirkegård Foreslog en 30 km/t zone på Herredsvej fra torvet til forbi Hasle Skole. Er der økonomisk mulighed herfor, anlægges et ekstra bump som foreslået i forbindelse med torveprojektet, ellers finansieres bumpet på anden vis. Verna Andersen Hvor langt placeres pølsevognen - hvis den placeres på Ved Skolen - fra ejendommens gavl. Vognen tænkes placeret 3-4 meter fra gavlen. Noget af fortovsarealet ligger på privat grund og alene af den grund vil pølsevognen få en vis afstand til gavlen. Der skal tages hensyn til brandbilers manøvrekrav til redningsopgaver på Hasle Skole. Den endelige placering er ikke fastlagt. Ellen Brix Kjeldgaard En pølsevogn bør ikke stå nær en skole, da pølser ikke er sund kost. En fortsat placering af vognen på det nye torv, vurderes ikke at være i overensstemmelse med det nye torvs æstetiske fremtræden. Andre placeringer har været overvejet, men fælles for dem er, at afstanden til naboejendommen vil blive problematisk på grund af støj- og lugtgener. Ud fra en samlet vurdering findes en placering på Ved Skolen som mindst problematisk. Alternativet kan være er en opsigelse af pølsevognens lejemål. Laila Munk Pedersen, indehaver af pølsevognskiosken på Hasle Torv Der går ca. 14 dage mellem en skoleelev besøger pølsevognskiosken. De indførte venstresvingsforbud på Viborgvej giver en uhensigtsmæssig trafikafvikling. Venstresvingsforbuddene er en konsekvens af midterhellen på Viborgvej. Midterhellen blev etableret som følge af byggeriet på Campen-grunden. Ad 2 Skolebestyrelsen ved Hasle Skole Ole Skov, skoleleder Påskønner meget det arbejde der er lavet og anfører at planen for torvet medfører et fremskridt for bydelens miljø. Anmoder om at man ikke placerer pølsevognen foran Skolens hovedindgang, men placerer den på det nye torv. Det anføres at Skolen bruger mange kræfter og penge på at oplyse om sundhed og det er derfor et yderst uheldigt signal at sende til skolens elever hvis der placeres en pølsevogn lige foran skolen.

4 Ud fra en samlet vurdering findes som nævnt en placering på Ved Skolen som mindst problematisk. En placering på det nye torv - uanset placering på torvet - vil misklæde torvet, da den nuværende vogns udseende og dimensioner ikke vil være i harmoni med et fredeligt og smukt torv. Den nuværende ejer af pølsevognen har givet udtryk for at en placering på Ved Skolen er acceptabel. Indehaveren har endvidere oplyst at børn fra Hasle Skole i dag er yderst sjældne kunder. I kontrakten for pølsevognens stadeplads henvises der til Retningslinier for råden over vejareal m.m. i Århus Kommune bl.a. hvad angår opsigelsesvarsel. Ad 2b Sundhedsrådet ved Århus Kommune Ingelise Hansen, formand for Sundhedsrådet Rådet finder det problematisk hvis der placeres en pølsevogn ved Hasle Skoles hovedindgang. Der henvises til Sundhedspolitik for elever i folkeskolen i Århus Kommune hvor det bl.a. er anført at det er vigtigt at skolen og undervisningen understøtter elever og forældre i at udvikle gode madkulturer. Flere alternative placeringer har været vurderet, men i området ved Høje Hasle vurderes det at der ikke kan anvises en placering der ikke vil være problematisk for omgivelserne. Ud fra en samlet vurdering peges der derfor på en placering på Ved Skolen hvor der findes et egnet areal. Ad 3a SN Ejendomsselskab v/holger Sloth Nielsen Holger Sloth Nielsen Birger B. Rasmussen, formand for beboerrepræsentationen (Høje Hasle) De nuværende træer er på grund af deres højde generende for beboerne. En placering af pølsevognen tættere på ejendommen vil give lugtgener for et pænt antal lejere. De planlagte træer vil for langt hovedpartens vedkommende blive placeret længere væk fra ejendommen end de eksisterende. Endvidere vælges en træsort der ikke bliver høj. Pølsevognen foreslås flyttet fra torvet. Ad 3b SN Ejendomsaktieselskab Holger Sloth Nielsen Det har større værdi at beboere og erhvervsdrivende får en positiv oplevelse efter omlægningen end forbikørende. Det bør sikres at belysningen af træerne ikke generer beboerne tæt på. Der skal tages videst muligt hensyn til beboelserne i forbindelse med placering af pølsevognen, idet beboerne vil få generne fra pølsevognen året rundt, døgnet rundt, modsat skolen. Der tages højde for at belysningen ikke virker generende for trafikken og omgivelserne. Den foreslåede placering af pølsevognen på Ved Skolen vil give en afstand til bygningens gavl på 3-4 m. Vinduerne i gavlen er få i antal og skønnes mindre følsomme for lugt-, støj- og skygge gener. Placeringen skal respektere kravet til redningskøretøjers manøvremulighed ved redningsopgaver på skolen. Ad 4a Laila Munk-Pedersen Anmoder om at få garanteret en plads for pølsevognen samt refundering af flytteudgifter. Der kan ikke på nuværende tidspunkt afgives tilsagn om en placering af pølsevognen forud for Byrådets behandling af sagen. Afdelingen er indstillet på at se med velvilje på de praktiske problemer der måtte være forbundet med en flytning af pølsevognen.

5 Ad 4b Laila Munk-Pedersen De forskellige tiltag på Viborgvej hvor der bl.a. er indført venstresvingsforbud, er til gene for trafikafviklingen. De trafikregulerende foranstaltninger på Viborgvej er udført i relation til andre byggeaktiviteter i området. Ad 4c Laila Munk-Pedersen Der kan anlægges et pænt torv uden at parkeringen nedlægges. Der henvises til at på andre torve er der parkering og en pølsevogn. Foreslår rosebeplantning i stedet for buske og træer. Anfører gener fra taxivogne som holder med motoren i gang. Mag 2. Afd. Hovedintentionen med torveomlægningen er en fredeliggørelse og miljøforbedring af torvet. Det søges opnået ved at fjerne parkeringen fra torvet, en forenkling af torvets udtryk og fjernelse af busketter der samler affald. Busketbeplantning - uanset det er stedsegrønne planter eller roser - vil samle papiraffald. Taxiholdepladsen på torvet foreslås nedlagt. Ad 5 Hasle Fællesråd Ivar Nedergaard, formand Konstaterer at der på borgermødet den var bred opbakning til en forskønnelse af torvet. Fællesrådet ønsker at give det foreliggende forslag sin stærkest mulige opbakning og anmoder om Byrådets opbakning. For at opnå den ønskede miljøforbedring har det vist sig nødvendigt at sløjfe parkeringen på torvet. Kommunen anmodes om at optimere antallet af parkeringspladser på Herredsvej. Mazda-hjørnet (det sydøstlige hjørne) bør gøres færdigt nu. Fællesrådet tager til efterretning at venstresvinget fra Viborgvej mod Herredsvej fjernes i forbindelse med etablering af busbane på Viborgvej. Der anlægges en parkeringsbane i hver side af Herredsvej som erstatning for den parkering der nedlægges på torvene ud for Høje Hasle og Bageren/Banken. Parkeringsbanerne gøres så lange som det er muligt. Det forventes at de tilsammen mindst kan rumme 8 personbiler. Parkeringsbanerne påregnes anvendt til korttidsparkering for områdets forretninger mv.

Indstilling. Omlægning af Hasle Torv. Til Århus Byråd Via Magistraten. Magistratens 2. Afdeling. Den 2. november 2005.

Indstilling. Omlægning af Hasle Torv. Til Århus Byråd Via Magistraten. Magistratens 2. Afdeling. Den 2. november 2005. Indstilling Til Århus Byråd Via Magistraten Magistratens 2. Afdeling Den 2. november 2005 Omlægning af Hasle Torv 1. Resume Hasle Torv fremtræder nedslidt, utidssvarende og domineret af parkerede biler,

Læs mere

Lokalplan 977, Boliger og Butik, Ceresbyen - Endelig

Lokalplan 977, Boliger og Butik, Ceresbyen - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 21. november 2014 Lokalplan 977, Boliger og Butik, Ceresbyen - Endelig Endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 977, Boligområde ved Dollerupvej,

Læs mere

Notat af 28. september 2016, Lokalplan , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole fra Plan, Teknik & Miljø.

Notat af 28. september 2016, Lokalplan , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole fra Plan, Teknik & Miljø. Sags nr. 15/16590 Forslag til Lokalplan nr. 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Notat af 28. september 2016, Lokalplan 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole fra Plan, Teknik & Miljø.

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Bestyrelsesmøde 15. jun 2016

Bestyrelsesmøde 15. jun 2016 Bestyrelsesmøde 15. jun 2016 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 kl. 19.00 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Bodil (5.), Anette (1.),

Læs mere

Charlottenlund bydelscenter

Charlottenlund bydelscenter Borgermøde i rådhushallen om forskønnelse af Charlottenlund bydelscenter Dato: 26. marts 2014 Mødet var det andet offentlige borgermøde om forskønnelsesprojektet. Ca. 60 borgere deltog i mødet. Borgmester

Læs mere

Med venlig hilsen John Rasmussen Sct Peders Gade Randers.

Med venlig hilsen John Rasmussen Sct Peders Gade Randers. Hej Jeg har lige et par spørgsmål ang. det mulige elevhus man har tænkt sig at bygge på tradium / vester alle/sct Peders gade, for det første har jeg svært ved at se hvor man har tænkt sig det skal bygges,

Læs mere

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ NOTAT Emne: Til: Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst Økonomi-, teknik- og miljøudvalget Dato: 20. januar 2014 Sagsbeh.: jen Sagsnr.: 10/7600 Byrådet

Læs mere

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner, har borgerne mulighed for at fremsende bemærkninger til indholdet. Det sker i høringsperioden, der finder sted, når lokalplanforslaget

Læs mere

Regulativ for Lyngby Hovedgade

Regulativ for Lyngby Hovedgade Regulativ for Lyngby Hovedgade Januar 2015 Forord Dette regulativ skal sikre, at Lyngby Hovedgade mellem Jernbanepladsen og Jernbanevej benyttes på en hensigtsmæssig måde. Der lægges vægt på, at der på

Læs mere

HØRINGSNOTAT. LOKALPLANFORSLAG NR. 399 For boliger og sognehus ved Østergade. SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 1 til kommuneplan 2017

HØRINGSNOTAT. LOKALPLANFORSLAG NR. 399 For boliger og sognehus ved Østergade. SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 1 til kommuneplan 2017 HØRINGSNOTAT LOKALPLANFORSLAG NR. 399 For boliger og sognehus ved Østergade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 1 til kommuneplan 2017 1 INDHOLD Samlet indstilling Resumé af høringssvar og forslag samt forvaltningens

Læs mere

Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1

Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1 Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1 Indsigelser/bemærkninger til: Lokalplan 11.C33.1 Centerområde på hjørnet af Nygade og skolegade. Lokalplanforslaget har været offentligt fremlagt i perioden 8. februar

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Bilag 1: Høringssvar Forudgående offentlighed Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Der har været gennemført forudgående offentlig høring fra den 13.08.09 til

Læs mere

Høringssvar fra Nørrebro Lokaludvalg vedr. høring om Trafiktiltag i Mimersgadekvarteret

Høringssvar fra Nørrebro Lokaludvalg vedr. høring om Trafiktiltag i Mimersgadekvarteret Nørrebro Lokaludvalg Nørrebrogade 208 2200 København N Høringssvar fra Nørrebro Lokaludvalg vedr. høring om Trafiktiltag i Mimersgadekvarteret Nørrebro Lokaludvalg vil gerne takke Trafik- og Miljøudvalget

Læs mere

By- og Miljøudvalget. Referat. Mødedato: 15. juni Mødetidspunkt: 19:45. Mødested: Udvalgsværelse 1. Deltagere: Fraværende: Bemærkninger:

By- og Miljøudvalget. Referat. Mødedato: 15. juni Mødetidspunkt: 19:45. Mødested: Udvalgsværelse 1. Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Referat Mødetidspunkt: 19:45 Mødested: Udvalgsværelse 1 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Sidetal: 2 Sidetal: 3 Indholdsfortegnelse Sidetal: 4 180. Orientering om at skitseprojekt for Værnedamsvej sendes

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd Via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 25. juli Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd Via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 25. juli Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd Via Magistraten Teknik og Miljø Den 25. juli 2006 Bemyndigelse til afholdelse af åstedsforretning forud for ekspropriation for færdiggørelse af projekt for hastighedsdæmpende

Læs mere

Sag nr. 14/88777 Indsigelsesnotat vedrørende høring om Solgårdsvejs lukning

Sag nr. 14/88777 Indsigelsesnotat vedrørende høring om Solgårdsvejs lukning Sag nr. 14/88777 Indsigelsesnotat vedrørende høring om Solgårdsvejs lukning Der var ved indsigelsesfristens udløb indkommet følgende bemærkninger/indsigelser: 1. Familien Vetter Poulsen, Solgårdsvej 26,

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 11. juni 2014 Lokalplan 975, Runevej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 975 - Dagligvarebutik ved Runevej,

Læs mere

HVIDBOG - LOKALPLAN 145

HVIDBOG - LOKALPLAN 145 HVIDBOG - LOKALPLAN 145 INDKOMMEN BEMÆRKNING LOKALPLANENS TEKST INDSTILLING Der er kommet 34 bemærkninger både fra borgere i og uden for lokalplanområdet angående højden af byggeriet på Stevnsvej 3 (Vallø

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Onsdag den 24. juni 2015

Onsdag den 24. juni 2015 Den Grønne Tråd Onsdag den 24. juni 2015 Dagsorden Velkomst v. Henrik Nielsen, formand for Erhvervs-, Beskæftigelses- og Kulturudvalget Hvor er vi nu? V. centerchef Kjeld Bussborg Johansen Torvet, Krøyers

Læs mere

Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden

Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 3. januar 2019 Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden Dispensationer i Ørestad City Nord og Ørestad Syd Forvaltningen

Læs mere

Liste over højest prioriterede ønsker Bilag 1 i Trafikhandlingsplanen

Liste over højest prioriterede ønsker Bilag 1 i Trafikhandlingsplanen BILAG 2 J. nr.: 153-2015-7595 Dato: 07-04-2016 Liste over højest prioriterede ønsker Bilag 1 i Trafikhandlingsplanen I vedlagte liste er de højest prioriterede forslag oplistet og beskrevet. Projekterne

Læs mere

Forskønnelse af butikstorvet i Mårslet

Forskønnelse af butikstorvet i Mårslet Forskønnelse af butikstorvet i Mårslet Kort over butikstorvet på Hørretvej i Mårslet Landsbyen Mårslet har gennem flere år været en by i udvikling. Byen har vokset sig større i nærmest alle retninger,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

Vi oplever desuden, at parkeringsforholdene er maksimalt pressede i forbindelse med begivenheder i kirken, hvilket vi mener der skal være plads til.

Vi oplever desuden, at parkeringsforholdene er maksimalt pressede i forbindelse med begivenheder i kirken, hvilket vi mener der skal være plads til. Dato: 18. januar 2019 Børne- og arbejdsmarkedsforvaltningen Aars Skole 9600 Aars Høringssvar vedr. parkering ved Aars C Søren Toft Mølgaard Telefon: 99668800 Mobil: 2982987 Mail: stom@vesthimmerland.dk

Læs mere

århus kommune. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset Århus C

århus kommune. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset Århus C århus kommune. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C Side 1 Til Århus Byråd via Magistraten Den J.nr. Ref.: Tlf.nr. INDSTILLING 6. januar 2005 Peter Christoffersen 89

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej Rødovre 9. november 2014

Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej Rødovre 9. november 2014 Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej 150 2610 Rødovre 9. november 2014 Rødovre Boligselskab, afdeling 15 v/ Susanne Mørck Voigt Næsbyvej 19, 3.tv. 2610 Rødovre Forslag / bemærkninger til

Læs mere

Principskitse. 1 Storegade

Principskitse. 1 Storegade 1 Storegade Strækning Som en del af byomdannelsen i Bredebro ønskes det at give Storegade et nyt profil mellem Søndergade og det nye torv. Det er et ønske at få bedre styr på parkering, skabe bedre forhold

Læs mere

Bilag 3 - Besvarelse af høringssvar til forslag til lokalplan nr TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

Bilag 3 - Besvarelse af høringssvar til forslag til lokalplan nr TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Bilag 3 - Besvarelse af høringssvar til forslag til lokalplan nr. 1060. Forslag til lokalplan nr. 1060 Idrætsanlæg og rekreativt område ved Vidtskuevej i Viby samt kommuneplantillæg nr. 107 har været fremlagt

Læs mere

Husorden for. Ejerforeningen Ejbyhave

Husorden for. Ejerforeningen Ejbyhave Husorden for Ejerforeningen Ejbyhave Version juni 2015 Version 4. maj 2011 Side 1 af 6 Ejbyhave baggrund Ejbyhave består af i alt 45 rækkehuse med tilhørende udhuse. Ejbyhave er dækket af lokalplan EL

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Side 1 af 7 Forslag til besvarelse af synspunkter og idéer indkommet i forudgående offentlig høring om ny bebyggelse på hjørnet af Ryhavevej og Klokkerbakken i Hasle TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling

Læs mere

Godkendelse af lokalplan Detailhandel, Klarupvej, Klarup (2. forelæggelse)

Godkendelse af lokalplan Detailhandel, Klarupvej, Klarup (2. forelæggelse) Punkt 6. Godkendelse af lokalplan 7-1-109 Detailhandel, Klarupvej, Klarup (2. forelæggelse) 2017-004039 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 7-1-109 endeligt uden ændringer.

Læs mere

Søborg Grundejerforening - I front for grundejerne i mere end 100 år

Søborg Grundejerforening - I front for grundejerne i mere end 100 år Dato 28. juli 2009 Til Byrådet Britt Vorgod Pedersen, By- og miljøforvaltningen Ivan Christensen, By- og miljøforvaltningen Maj Green, By- og miljøforvaltningen Emne Søborg Hovedgade projektet Indrømmet,

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 260 Skolestien mfl. Godkendt på afdelingsmødet den 12.11.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Affald... 2 Antenner...

Læs mere

ÅRHUS STIFT Telefon DALGAS AVENUE 46 Telefax ÅRHUS C

ÅRHUS STIFT Telefon DALGAS AVENUE 46 Telefax ÅRHUS C ÅRHUS STIFT Telefon 86 14 51 00 DALGAS AVENUE 46 Telefax 86 14 55 21 8000 ÅRHUS C www.aarhus.stift.dk E-mail: kmaar@km.dk Århus Kommune plaenlaegningogbyggeri@aarhus.dk Den 10. december 2009 Dokument nr.:

Læs mere

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området?

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området? Kommuneplan/Rammebestemmelser undtagelse: Det kan simpelthen ikke passe at man i et område som ellers kun er parcelhuse, tillader 4 etagers byggerier på 2-3 matrikler. Det er en åbenlys forskelsbehandling

Læs mere

Trafikstrategi for Nr. Herlev

Trafikstrategi for Nr. Herlev Trafikstrategi for Nr. Herlev Beskrivelse af problemer Forslag til ændringer/forbedringer Ophævelsen af 40 km/t zonen ved indkørslen til Strædet er et eksempel på uheldig skilteplacering Udarbejdet i marts

Læs mere

HASLE FÆLLESRÅD Århus, d.29. september 2009

HASLE FÆLLESRÅD Århus, d.29. september 2009 Mødereferat HASLE FÆLLESRÅD Århus, d.29. september 2009 Tid: 22. september 2009, kl. 19-21 Sted: Hasle Skoles Aula Arrangør: Hasle Fællesråd Mødedeltagere: Byrådspolitikere i Århus Kommune: Ango Winther

Læs mere

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 1 Til Herning Kommune Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 Som ejere af Vildbjergvej 7 fremsendes hermed vores indsigelse imod den påtænkte opførelse af en solcellepark jf.

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd 4. april 2005 via Magistraten J.nr. JTK/04/00762 Den Ref.: Tlf.nr. hj/ar 8940 2519

Læs mere

Notat. Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej. Teknik & Miljø Vej & Park

Notat. Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej. Teknik & Miljø Vej & Park Teknik & Miljø Vej & Park Notat Dato 9. november 2016 Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej Indsigelser til høringen - Indsigelse 1 fra Margit

Læs mere

5. Forelæggelse af bestyrelsens budget samt fastsættelse af indskud og kontingent

5. Forelæggelse af bestyrelsens budget samt fastsættelse af indskud og kontingent Værløse, marts 2019 Referat af ordinær generalforsamling 7.3.2019. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Interessenterne er den 27. juni i mail fra forvaltningen blevet bedt om at forholde sig til en af to tidligere debatterede løsningsmodeller:

Interessenterne er den 27. juni i mail fra forvaltningen blevet bedt om at forholde sig til en af to tidligere debatterede løsningsmodeller: Bilag 1: Svar fra interessenterne (beboere, grundejere og virksomheder på Nyvej ved Herstedlund skole). Interessenterne er den 27. juni i mail fra forvaltningen blevet bedt om at forholde sig til en af

Læs mere

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M Afsagt den 23. maj 2013 af Østre Landsrets 10. afdeling (landsdommerne M. Stassen, Karen Hald og Søren Schou Frandsen (kst.)). 10. afd. nr. B-2304-12: Skanska Øresund

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 799, Erhvervsområde mellem Herredsvej og Sommerlystvej i Skejby. Til Århus Byråd via Magistraten

Indstilling. Endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 799, Erhvervsområde mellem Herredsvej og Sommerlystvej i Skejby. Til Århus Byråd via Magistraten Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 21. november 2007 Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Århus Kommune Endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 799, Erhvervsområde mellem Herredsvej

Læs mere

Regulativ for gågaden i Hørsholm. Kapitel 1 Indledning. 1. Dette regulativ vedrører Hørsholm Kommunes del af Hovedgaden, som er en kommunal gågade.

Regulativ for gågaden i Hørsholm. Kapitel 1 Indledning. 1. Dette regulativ vedrører Hørsholm Kommunes del af Hovedgaden, som er en kommunal gågade. Gågaden i Hørsholm Kommune - regler for indretning, anvendelse og vedligeholdelse Velkommen til gågaden i Hørsholm. Her skal være plads til et levende handelsog byliv, sikker og tryg færdsel for alle og

Læs mere

)' ') *!" '!!!! ' '' '' ', '' )'

)' ') *! '!!!! ' '' '' ', '' )' Veje og Grønne Områder Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Hundefolde i Viby 9. august 2013 Der har igennem et par år været

Læs mere

Hellerup Kirkegård. Referat af borgermøde den 30. oktober 2014

Hellerup Kirkegård. Referat af borgermøde den 30. oktober 2014 Referat af borgermøde den 30. oktober 2014 Gentofte Kommune har udarbejdet et forslag til en ny plan for Hellerup Kirkegård. Den nye plan skal imødekomme tidens ønsker til gravsteder og skal sikre, at

Læs mere

Indstilling. Erik Bøghs Vej 12, 8230 Åbyhøj nedrivning af eksisterende bebyggelse opførelse af nye boliger. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter

Indstilling. Erik Bøghs Vej 12, 8230 Åbyhøj nedrivning af eksisterende bebyggelse opførelse af nye boliger. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 29. september 2008 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Erik Bøghs Vej 12, 8230 Åbyhøj nedrivning af eksisterende bebyggelse

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 21. oktober 2015 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere

Ny Østergade. Standardrapport

Ny Østergade. Standardrapport Ny Østergade Standardrapport 1. Angiv dit postnummer Svar 1070 1101 1101 1101 1101 1101 1101 1101 1104 1110 1110 1110 1110 1111 1111 1123 1265 1358 2000 2100 2100 Procent Antal Under 20 år 0% 0 20-29 år

Læs mere

Lokalplan 1035, Boliger Aarhus Ø - Endelig

Lokalplan 1035, Boliger Aarhus Ø - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 15. maj 2017 Lokalplan 1035, Boliger Aarhus Ø - Endelig Blandet bolig og erhvervsområde ved Dagmar Petersens Gade, Aarhus Ø. 1. Resume

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Regulativ for Lyngby Hovedgade

Regulativ for Lyngby Hovedgade Regulativ for Lyngby Hovedgade December 2013 Forord Dette regulativ skal sikre, at Lyngby Hovedgade mellem Jernbanepladsen og Jernbanevej benyttes på en hensigtsmæssig måde. Der lægges vægt på, at der

Læs mere

Renovering af Ny Vestergade - Høringssvar og BKFs oplæg til opfølgning

Renovering af Ny Vestergade - Høringssvar og BKFs oplæg til opfølgning By- og Kulturforvaltningen Renovering af Ny Vestergade - Høringssvar og BKFs oplæg til opfølgning Skitseforslaget til renovering af Ny Vestergade har fra 17. marts til 08. april 2016 været i offentlig

Læs mere

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm Ordensregler for Ejerforeningen Januar 2010 5. udgave Side 1 af 6 Ordensregler for Ejerforeningen Affald: Affald skal være forsvarligt indpakket og anbringes i de dertil indrettede containere. Flasker

Læs mere

AD. 3 Meddelelser fra varmemester v / Freddy Rasmussen, samt fra Administrationen v / Esbern Ott.

AD. 3 Meddelelser fra varmemester v / Freddy Rasmussen, samt fra Administrationen v / Esbern Ott. DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Formand Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Tina Laursen (TL) Knud Petersen (KP) David Oszlak (DO) Aase B. Stisen (AAS)

Læs mere

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2 Lokalplanforslag 19.04. Indkomne indsigelser Bilag 2 Holbæk Kommune Planafdelingen J.nr. 11 / 83563 Den 6. maj 2013 Forslag til Lokalplan 19.04 Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsperioden

Læs mere

Skoledistrikt Kommentarer fra høringssvar Center for Dagtilbud og Skoler Espergærde Skoledistrikt

Skoledistrikt Kommentarer fra høringssvar Center for Dagtilbud og Skoler Espergærde Skoledistrikt Kommentarer til høringssvarene: Skoledistrikt Kommentarer fra høringssvar Center for Dagtilbud og Skoler Espergærde Skoledistrikt Elevrepræsentanter. Eleverne ønsker dog at fastholde 17, hvoraf det fremgår,

Læs mere

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 HØRINGSNOTAT januar 2017 LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 1 INDHOLD Samlet indstilling Oversigt over indkomne høringssvar og forslag Resumé af høringssvar

Læs mere

Indsigelser og ændringsforslag til lokalplan 3.35 Centerområde ved Munkholmvej i Holbæk

Indsigelser og ændringsforslag til lokalplan 3.35 Centerområde ved Munkholmvej i Holbæk Indsigelser og ændringsforslag til lokalplan 3.35 Centerområde ved Munkholmvej i Holbæk 1. Beboerne i Baggesens Have 1A- 7B, matr. Nr. 21 cv Holbæk Markjorder, Keld Skjerning, Baggesens Have 7A og Mads

Læs mere

Traditionen tro kaster vi lige et blik på sidste generalforsamling, der fandt sted i disse lokaler d. 29. nov. 2004.

Traditionen tro kaster vi lige et blik på sidste generalforsamling, der fandt sted i disse lokaler d. 29. nov. 2004. Bestyrelsens beretning generalforsamlingen d. 29/11 2005. Traditionen tro kaster vi lige et blik på sidste generalforsamling, der fandt sted i disse lokaler d. 29. nov. 2004. Vi fik nyt navn: Kalenderkvarterets

Læs mere

Indsigelsesskema lokalplan 20xx-x Navn

Indsigelsesskema lokalplan 20xx-x Navn Indsigelsesskema lokalplan 20xx-x Navn Indsigelser til forslag til lokalplan nr. 2011-3 Erhvervsområde ved Vestergade i Ringe Sag nr.01.02.05-p16-7-11 Høringsperiode: 7. marts 2012 8. maj 2012 Dato 9.

Læs mere

Ønske om forbud mod tung trafik på Solvej

Ønske om forbud mod tung trafik på Solvej Borgermøde d. 28. marts 2019 input fra mødet suppleret med administrative vurderinger Solvej Forslag om parvise vejtræer og færre parkeringspladser samt tilbageføre hele det oprindelige fortov til forgængere

Læs mere

Regulativ for særlig råden over vejareal i Sønderborg Kommune.

Regulativ for særlig råden over vejareal i Sønderborg Kommune. Regulativ for særlig råden over vejareal i Sønderborg Kommune. Indledning Anvendelsen af vej- og fortovsarealerne i kommunen skal først og fremmest sikre gode og sikre færdselsforhold, dog er det ofte

Læs mere

Notat - Forvaltningens gennemgang af de udtalelser modtaget ved naboorienteringer om byggeri på Trekroner Centervej 50

Notat - Forvaltningens gennemgang af de udtalelser modtaget ved naboorienteringer om byggeri på Trekroner Centervej 50 Emner i nabo-udtalelser Parkeringsforhold Forvaltningens bemærkninger I forbindelse med første naboorientering var der væsentlig flere bemærkninger angående parkeringsforhold. Der er modtaget færre bemærkninger

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Tilstede: Klaus Bendixen (formand), Jørgen Vesterager, Jesper Rodenberg, Knud Wium Rasmussen, Jesper Bomholt, Steen C. Saabye

Tilstede: Klaus Bendixen (formand), Jørgen Vesterager, Jesper Rodenberg, Knud Wium Rasmussen, Jesper Bomholt, Steen C. Saabye Hasle Fællesråd bestyrelsesmøde: Tid og sted: tirsdag den 5/12, klokken 18.30 i mødelokalet Tilstede: Klaus Bendixen (formand), Jørgen Vesterager, Jesper Rodenberg, Knud Wium Rasmussen, Jesper Bomholt,

Læs mere

Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 21. januar 2015

Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 21. januar 2015 Til Informationsmøde om Kvæsthusprojektet og Sankt Annæ Projektet 28. januar 2015 Fra Kvæsthusselskabet og Sankt Annæ Selskabet ddd Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 21. januar 2015 Kvæsthusselskabet

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Vej- og Kloakvedligeholdelsen. Thorsvej Åbyhøj

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Vej- og Kloakvedligeholdelsen. Thorsvej Åbyhøj ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Vej- og Kloakvedligeholdelsen. Thorsvej 2. 8230 Åbyhøj Side 1 INDSTILLING Til Århus Byråd Den 22. november 2004 via Magistraten J.nr. 06.20Ø22/VK/03/00418/30 Ref.:

Læs mere

Side 1 af 6 Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Bilag 1 Forslag til lokalplan 206.2

Side 1 af 6 Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Bilag 1 Forslag til lokalplan 206.2 Side 1 af 6 Solrød Kommune Teknik og Miljø Team og Byg Bilag 1 Forslag til lokalplan 206.2 HØRINGSNOTAT Dato: 20. juli 2018 Økonomi-, teknik- og miljøudvalget besluttede på møde den 12. marts 2018 at Forslag

Læs mere

Notat om trafikale tiltag for realisering af Politik for Skanderborg Midtby

Notat om trafikale tiltag for realisering af Politik for Skanderborg Midtby Notat om trafikale tiltag for realisering af Politik for Skanderborg Midtby Som led i en realisering af Politik for Skanderborg Midtby, er der igangsat forprojektering af trafikomlægninger i midtbyen.

Læs mere

Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry

Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry 04-08-2013 Skanderborg Kommune Byggesagsafdelingen Knudsvej 34 8680 Ry Mail: byggesag@skanderborg.dk HØRINGSSVAR: Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry 1. Indledning: På vegne af

Læs mere

Teknisk notat. Søborg Hovedgade/Andersen Nexø Vej - trafikvurdering Forventet trafikal effekt af nyt butiksområde. Vedlagt : Kopi til :

Teknisk notat. Søborg Hovedgade/Andersen Nexø Vej - trafikvurdering Forventet trafikal effekt af nyt butiksområde. Vedlagt : Kopi til : Teknisk notat Grontmij Carl Bro A/S Granskoven 8 2600 Glostrup Danmark T +45 4348 6060 F +45 4348 6898 www.grontmij-carlbro.dk CVR-nr. 48233511 Søborg Hovedgade/Andersen Nexø Vej - trafikvurdering Forventet

Læs mere

NOTAT. Gennemførelse af bedre skoleveje i forhold til ny skolestruktur. Endnu ikke gennemførte tiltag fra 2013 INDHOLD. Dansborgskolen 5+6 side 2-3

NOTAT. Gennemførelse af bedre skoleveje i forhold til ny skolestruktur. Endnu ikke gennemførte tiltag fra 2013 INDHOLD. Dansborgskolen 5+6 side 2-3 NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Gennemførelse af bedre skoleveje i forhold til ny skolestruktur Endnu ikke gennemførte tiltag fra 2013 By- og Teknikforvaltningen Vej- og Parkafdelingen Sagsbehandler: Per Jensen

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Philip Smidth, Smallegade 22 og 24, Hospitalsvej 1A og 1B. HUSORDEN

Ejerlejlighedsforeningen Philip Smidth, Smallegade 22 og 24, Hospitalsvej 1A og 1B. HUSORDEN Ejerlejlighedsforeningen Philip Smidth, Smallegade 22 og 24, Hospitalsvej 1A og 1B. HUSORDEN Bestyrelsen har med denne udgave af husordenen ønsket at udvide og tilføje enkelte punkter til den tidligere

Læs mere

1. HUSORDEN. 2. Generelt

1. HUSORDEN. 2. Generelt Husorden afd. 15 1. HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov 2. Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke, hvor

Læs mere

Forslag til Generalforsamling 2018 i Grundejerforeningen Ibsgården.

Forslag til Generalforsamling 2018 i Grundejerforeningen Ibsgården. Forslag til Generalforsamling 2018 i Grundejerforeningen Ibsgården. Forslag: Økonomisk støtte til fornyelse af de grønne områder på Stikvej 1: Færdiggørelse af boldbaneareal og grilplads (Fase 2) Forslagsstillere:

Læs mere

Godkendelse af referat nr. 6, samt beslutningsreferat. Referaterne blev godkendt, ingen bemærkninger.

Godkendelse af referat nr. 6, samt beslutningsreferat. Referaterne blev godkendt, ingen bemærkninger. DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1 Fremmødte fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Tina Laursen (TL) David Oszlak (DO) Knud Petersen

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 27

HUSORDEN FOR AFDELING 27 HUSORDEN FOR AFDELING 27 Brandevej, Aalborg Husorden for afd.27 Brandevej Aalborg Generelt Et godt miljø er meget værd for at kunne trives. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden

Læs mere

Høringssvar Nr. Indsiger Høringssvar (uddrag) Administrationens kommentarer 1 Beboer Atlasvænge 2750 Ballerup

Høringssvar Nr. Indsiger Høringssvar (uddrag) Administrationens kommentarer 1 Beboer Atlasvænge 2750 Ballerup LOKALPLAN 134-1 ATLASVÆNGE Høringssvar Nr. Indsiger Høringssvar (uddrag) Administrationens kommentarer 1 Beboer Indsigelse mod placering af gæsteparkeringspladser ud for vores grund, direkte ud for vores

Læs mere

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan Hvidbog med indkomne bemærkninger til forslag til lokalplan 13.6 og forslag til kommuneplantillæg 8 - Blokland Kommunen har modtaget i alt 8 høringssvar. Denne hvidbog indeholder samtlige høringssvar,

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-234

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-234 ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-234 FOR DEN OFFENTLIGE VEJ SDR. BOULEVARD, DEL AF MATR. NR. 703, ODENSE BYGRUNDE, DEL AF MATR. N R. 1 CC, ODENSE VESTERMARK, SAMT MATR. N R. 742 A, ODENSE BYGRUNDE. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse

Sammenfattende miljøredegørelse Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 340 for et rådhus ved Prinsens Allé i Viborg og tillæg nr. 5/2008 til Kommuneplan 2006 Rammebestemmelser for Viborg Kommune Sammenfattende miljøredegørelse

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Teknik- og Miljøudvalget. Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Teknik- og Miljøudvalget. Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus. REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus. Møde slut: 16:20 Fraværende: Ingen Indholdsfortegnelse Side 1. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 202 for Byens

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO 2010 DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 225 AHORNVÆNGET GODKENDT PÅ BEBOERMØDE DEN 15. JANUAR 2002 REV. 2. FEBRUAR 2010 1) Affald Affaldsposerne må kun benyttes til affald,

Læs mere

Regulativ for brug af vej- og fortovsarealer til fortovsudstillinger og udeservering

Regulativ for brug af vej- og fortovsarealer til fortovsudstillinger og udeservering Når en virksomhed ønsker at bruge en del af det offentlige vej- og fortovsareal til udstillinger, restauranter eller lignende, skal der søges om tilladelse hertil ved Vejvirksomheden. Vejvirksomheden kontakter

Læs mere

Ballerup Kommune Parkeringsanalyse i Baltoppen

Ballerup Kommune Parkeringsanalyse i Baltoppen Ballerup Kommune Parkeringsanalyse i Baltoppen Juli 2006 Rambøll Nyvig as - helhedsorienteret trafik- og byplanlægning Indhold 1. Baggrund... 3 2. Sammenfatning og konklusion... 3 3. Eksisterende forhold

Læs mere

Husorden for Tranemosegård. Afdeling T15 Gurrelund/Bjerrelund

Husorden for Tranemosegård. Afdeling T15 Gurrelund/Bjerrelund Kontor: Gurrelund 44 Brøndby strand 2660 tlf.. 43 54 66 99 Mail. tmg15@bo-vest.dk Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved,

Læs mere

Overtrædelse af Deklarationen Grundejerforeningen RØNNEHOLTPARKEN. Temaaften den 30. september 2010

Overtrædelse af Deklarationen Grundejerforeningen RØNNEHOLTPARKEN. Temaaften den 30. september 2010 Overtrædelse af Deklarationen Grundejerforeningen RØNNEHOLTPARKEN Temaaften den 30. september 2010 Dagsorden Introduktion til og baggrund for afholdelse af Temaaften Udvalgte brud på Deklarationen til

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. onsdag d. 8. juni 2011 kl. 18:30. (de forældrevalgte mødtes til formøde kl. 18:00)

Referat. Skolebestyrelsesmøde. onsdag d. 8. juni 2011 kl. 18:30. (de forældrevalgte mødtes til formøde kl. 18:00) Bryndumvej 14-16. 6715 Esbjerg N Dato 23. februar 2011 Login E-mail dva dva@esbjergkommune.dk Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 8. juni 2011 kl. 18:30 (de forældrevalgte mødtes til formøde kl. 18:00)

Læs mere

Grundejerforeningen Boelsvang. Referat af Ekstraordinær generalforsamling d. 27. januar 2016

Grundejerforeningen Boelsvang. Referat af Ekstraordinær generalforsamling d. 27. januar 2016 Grundejerforeningen Boelsvang Referat af Ekstraordinær generalforsamling d. 27. januar 2016 1. Valg af dirigent og referent. Advokat Morten Hansen-Nord blev valgt som dirigent Susanne Hellbrandt blev valgt

Læs mere

Ordensreglement. Afdeling 38 Engkærgårds Allé Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon:

Ordensreglement. Afdeling 38 Engkærgårds Allé Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon: Ordensreglement Afdeling 38 Engkærgårds Allé 106-238 Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid: mandag kl.

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 29. september 2015 Referat af Afdeling III s, Kronprinsessegade, ordinære afdelingsmøde onsdag den 10. september 2015 kl. 17.00 i selskabslokalerne

Læs mere