Sygefravær Vi følger politikken om at kalde til samtaler, når sygefraværet overskrider kommunalt satte grænser.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sygefravær Vi følger politikken om at kalde til samtaler, når sygefraværet overskrider kommunalt satte grænser."

Transkript

1 Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 17. april 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Dagsorden udarbejdet af: Charlotte Brüchmann Nr. Punkt Hvad skal vi udrette? Hvem fører ordet? 1 Godkendelse af referat fra sidste møde 2 Opsamlinger og status fra sidste møde, samt nyt fra ledelse & medarbejdere Referatet fra sidste måde godkendes og skrives under af alle tilstedeværende Skabe overblik og indblik Tilstedeværende: Fraværende: Njal Referent: Christian Bech Gæster: Punktets karakter tid Beslutning og hvem gør hvad Lena Godkendelse 10 Referatet er godkendt og er lagt på skolens hjemmeside Charlotte Christian Mette Cecilie Mladen Orientering 40 Budget og regnskab (CH) Nyt budget blev fremlagt på mødet Fra sidste møde: 3 budgetter med udgangspunkt i oprindeligt budget, justeringer m. 3 bh.klasser, justering m. mindre elevtal i bh. Klasserne Vi er blevet fejlafregnet for antal elever i SFO 20 elever manglede afregnet for i SFO Anette har bedt om fejlen bliver rettet Elevtal Elevtallet er estimeret til at være 526 elever. Vi budgetterer med et lidt lavere tal, så vi er sikre på at kunne tilpasse ved evt. elevafgang uden at skulle ændre i budgettet. Sygefravær Vi følger politikken om at kalde til samtaler, når sygefraværet overskrider kommunalt satte grænser. Samlet set er sygefraværet på et acceptabelt niveau, til trods for en stigning i januar og februar. Der blev adresseret en undren til Erik Mollerup over, at Vedbæk skole skal afbetale skolens underskud på ganske få år og med et forholdsvist stort beløb pr. År.

2 Nyt fra ledelsen Kommunen bevilliger cirka ,00 til vores udearealer. Vi påbegynder nedrivningen og genetablering af legepladsen snarest. Der er lagt en plan for det videre arbejde med planlægningen af udearealerne. Der arbejdes ydermere på at etablere et udeområde ved udskolingen. Der er lavet en ansøgning til folkeoplysningsudvalget, som forhåbentlig kan være med til at finansiere etableringen. På det kommende bestyrelsesmøde vil vi viderebehandle udearealerne på Vedbæk skole. Bestyrelsen tager budgettet til efterretning. Status distriktssamarbejde Der har været en henvendelse fra en journalist om hvorvidt vi oplever udfordringer ved valgfagssamarbejdet. Valgfagssamarbejdet mellem Vedbæk og Trørødskolen fortsætter i det næste skoleår og samarbejdet er markant nemmere i år, hvor vi har gjort en lang række konkrete erfaringer. Vi samarbejder på ledelsesplan og på medarbejderplan og udvikler hinandens praksis. Det er konkret et mål, at valgfag på tværs af matrikler, skal være langt mere struktureret og velfungerende i det kommende skoleår

3 Nyt fra forvaltningen Arbejdet med etableringen af driftsfællesskaber sat i bero. Der er fra forvaltningens side fokus på udskolingerne i Rudersdal Kommune. Der er udarbejdet et kommissorium, som skal se på hvordan man kan styrke udskolingerne. Dette arbejde er nu konkret påbegyndt og Bestyrelsen ønsker at følge dette arbejde tæt, da det kan forventes at have betydning for Vedbæk skole. Nyt fra SFO/SFK (MP) Der er blevet ansat to nye medarbejdere i SFO en - Cansu og Andreas. Cansu er fastansat og Andreas er i første omgang ansat frem til den 30. juni Pr. 1/5 starter Pia Stølen Bosse som er tiltænkt majgruppen i første omgang. Hun skal i næste skoleår være i 0.klasse. Majgruppen: Mette og de tilknyttede medarbejdere er påbegyndt den konkrete planlægning af hvordan arbejdet med majgruppen skal foregå. Det er påtænkt at man i endnu højere grad vil benytte udearelerne og nærområdet. Bestyrelsen ytrer sig yderst positive om den måde skolen har valgt at gribe majstarten an. Opsamlinger fra sidste møder, hvor bestyrelsen blev informeret om konkrete planer Status hvad er der sket siden sidst Nyt fra og om personalet (CH,CK, MM)

4 Karen Kristine har opsagt sin stilling på Vedbæk skole. Emil Schimmell er ansat i en del af Karen Kristines skemaer. 3 Planlægning skoleår 2018/2019 Give bestyrelsen overblik over proces Charlotte beslutning 10 Status på planlægning af næste skoleår Første oplæg er ude hos personalet og ledelsen er i dialog med medarbejderne frem til næste version. Det er målet at gøre processen kort. Bestyrelsen blev spurgt til deres holdning omkring at der i næste skoleår vil blive placeret et fag som skal kvalificere elevernes digitale kompetencer. Bestyrelsen ønsker i høj grad at der bliver arbejdet videre med dette, så det kan indgå i undervisningen i næste skoleår. 4 Arbejdsgrupper Arbejdsgrupper planer for Lena Orientering og beslutning 10 Antimobbestrategi projektleder: Lena, deltagere: Christina, Katarina, Charlotte, Mette Møde lagt i kalender på sidste bestyrelsesmøde tal pænt kampagne projektleder: Katarina, deltagere: Maren, Lena, Charlotte, Mette On Hold rygning/alkohol/rusmiddelpolitik projektleder: Ellen, deltagere: Jens, Lena, Charlotte, Eva, Gustav Lena har noget med tilbage fra Lederforum - afventer hvad er dannelse på Vedbæk Skole projektleder: Jens, deltagere: Maren, Lena, Charlotte, Christian Dette arbejdes der med på workshoppen 5 Kontaktforældre og deres rolle Kontaktforældre Charlotte Diskussion 10 Møde planlagt til den 23. maj kl Mødet er lagt i kalender og invitation er udsendt.

5 møde Nyt oplæg til kontaktforældrenes rolle skal udarbejdes og Charlotte laver oplæg 6 Bestyrelsesvalg procesplan Charlotte/ Lena Orientering Beslutning 10 Valgmødet vil blive afholdt d. 23/5 klokken Kandidatopstilling: 4/6 Valget påbegyndes d. 8/6 Valget afsluttes 19/6 7 Legeplads og udearealer Leverandør Møde med Henning Bach Charlotte/ Lena orientering 10 Se under budget Plan er under udarbejdelse som eftersendes til bestyrelsen 8 Strejke & Lockout Lena Charlotte orientering 10 Vi afventer hvad der sker, men skolen har udarbejdet en plan, som bliver udsendt ved en evt. strejke og lockout. 11 maj gruppen Information Mette orientering 10 Aktiviteter i forbindelse med 1. maj elever Velkomstmiddag den 18. april Plan for første skoledag Opdeling i klasser inden vi starter Fysiske rammer for 1. maj elever 12 Nyt fra elevrådet Eva, Gustav orientering 10 Charlotte ønsker mere fokus på inddragelse af elevrådet i det kommende skoleår Evt. besøg på skoler, hvor man har arbejdet mere inddragende med elevrådet Gustav fortalte om elevrådets arbejde med et fokus på mobilfriskole. Den kommende indsats for elevrådet vil være, hvordan man gøre vores pauser endnu bedre. Vi drøftede fleksugerne og at udskolingen ønsker en bedre spredning af disse uge i forårssemestret. Dette vil der blive taget højde for i næste skoleårs planlægning. 13 Kommissorier Driftsfællesskaber Charlotte diskussion 10 Driftsfællesskaberne er sat i bero.

6 Udskolingsskoler 14 Status 9. årgang Terminsprøver Folkeskolens prøver Fest m.m. Christian Orintering 10 Der henvises til bestyrelsesformandens beretning, hvor der mere dybdegående bliver beskrevet. Vi havde en første drøftelse omkring kommissoriet vedr. Styrket udskoling. Der har været en rigtig god proces for vores 9. årgang og det er med stor tryghed at eleverne snart påbegynder afgangsprøverne. Vi har en forventning om at vores elever er trygge ved formen og derfor kan præstere til deres fulde potentiale. 15 Indendørs Status Lena planlægning 5 Dette punkt blev ikke nået. læringsmiljøer 16 APV Kort gennemgang Charlotte Christian Arbejde med Skolens MED-udvalg har udpeget nedslag, som der skal arbejdes videre med i personalegruppen. 17 evt Workshop for bestyrelsen: Indhold på dagen Helhedsplan Værdier Vision Mål Bestyrelsen synes generelt, at resultaterne i APV en er tilfredsstillende og er enige med skolens ledelse, at der skal arbejdes videre med medarbejdertrivsel.

7 Skriftlig orientering v. Lena Berger Beretning fra Skoleforum 22. marts 2018: Orientering om forholdsregler ved en evt. lock-out Lock-outen er mere omfattende end i 2013, hvor den kun omfattede lærerne. Det må derfor forventes at flere af skolerne vil være næsten helt lukkede under lock-outen. Der kan ikke flyttes rundt på medarbejdernes opgaver. Bestyrelsen kan blive kontaktet af nogle forældre, men har ingen handlemuligheder. Skolerne er ved at danne sig overblik over, hvor mange medarbejdere, der vil være tilbage på skolerne. Specialklasserækkernes medarbejdere vil ikke være omfattet af lock-outen. Der vil komme yderligere information tættere på en evt. lock-out. Kvalitetsrapport 2018 (behandling i skolebestyrelser og det videre arbejde) I forbindelse med kvalitetsrapporterne udarbejder skolebestyrelserne høringssvar. En del høringssvar om kvalitetsrapporten 2018 gav Børne- og Skoleudvalget indtryk af, at skolebestyrelserne ikke er klar over, hvad deres høringssvar skal fokusere på. Det er fastlagt i bekendtgørelsen, at skolebestyrelserne skal have mulighed for at udtale sig om kvalitetsrapporten. Udtalelsen skal alene sikre at evt. fejlagtige data om skolen bliver rettet og kan udtale sig, hvis der lægges op til at Kommunalbestyrelsen beslutter at en skole skal have en særlig handleplan. Kvalitetsrapporten er en status for Kommunalbestyrelsen. Skolen forventes løbende at handle på skolens resultater, således som det er gennemgået på flere af Skoleforums møder. Skoleforum tog dette til efterretning. Persondataforordningen, som træder i kraft i slutningen af maj måned. Forvaltningen og politikerne er ved at danne sig et overblik over konsekvenserne for skolerne, som løbende vil blive orienteret om eventuelle behov for ændret praksis. Bistrupskolen er udtaget som mønster (case) skole, og vil få gennemgået alle processer og arbejdsgange, hvor persondata er i spil. Erfaringer herfra overføres til de øvrige skoler. På Skoleforum efterspurgtes en bestyrelsesvejledning i forhold til tilsynet med at den enkelte skole overholder datasikkerheden. Forslag til ny proces for godkendelse af skolernes budget og planlægning. Som en konsekvens at skolernes nuværende samlede økonomiske situation foreslås det, at der i forhold til skolerne indføres en skærpelse af kommunens principper for økonomistyring. Formålet med den foreslåede skærpelse er at sikre at skolerne overholder budget og sikre skolernes kerneopgaver udføres indenfor de økonomiske rammer. Forvaltningen foreslår på den baggrund, at skolerne senest hvert år skal have forvaltningens godkendelse af skolens planlægning af ressourcerne for det kommende skoleår.

8 Forvaltningen vil i september følge op på skolernes planlægningstal på baggrund af elevtallet pr. 5/9. Hvis der er store negative afvigelser, der vil medføre et større underskud eller manglende afdrag på negative overførsler, så vil skolen kunne blive pålagt yderligere tilpasninger. Forvaltningen vil hver måned gennemgå skolernes forventede regnskab i kommunens økonomisystem. De skoler, der afviger væsentligt fra tidligere måned, vil blive bedt om en forklaring. Vurderer forvaltningen, at en skole er på vej mod en større negativ afvigelse vil skolen blive bedt om en plan for, hvordan skolen vil bringe budgettet i balance igen. På den baggrund ønsker Børne- og Skoleudvalget en drøftelse af forslaget i Skoleforum inden en endelig godkendelse i Børne- og Skoleudvalget. BSU betragter den skærpede model som midlertidig, indtil der kommer mere styr på skolernes økonomistyring. Der var blandt formændene stor opbakning til modellen, dog med opmærksomhedspunktet omkring uforudsigelige indtægtsmæssige justeringer, såsom elevfrafald (eksempelvis som følge af forvaltningens disponering af elever efter optagelsesbreve er sendt ud). På spørgsmål herom fra formændene bemærkede forvaltningen at der skal tages hensyn hertil i form af en endnu mere konservativ budgetplanlægning, som efterlader tilstrækkelig med luft. Kommissoriet vedrørende driftsfællesskaber På Skoleforum blev driftsfællesskaber diskuteret, bl.a. hele procesarbejdet omkring kommissoriet i Det blev drøftet hvorvidt politikerne i marts 2017 havde truffet beslutning om reelt at etablere driftsfællesskaber eller om at se på fordele og ulemper ved forskellige modeller, og først herefter træffe beslutning om eventuel etablering af driftsfællesskaber. Politikerne og formænd var enige om, at sidstnævnte var det korrekte. Formændene udtrykte undren over, at man ikke gik efter at etablere shared service centre på kommunalt plan (altså i en større skala). Formændene opfordrede til at fokus må være på at øge kvaliteten af driften og på at sikre en tilstrækkelig tilstedeværelse på skolerne. De reelle økonomiske konsekvenser for skolerne efterlyses stadig. I forlængelse af afholdt møde i BSU 11. april 2018 modtog formændene så følgende skrivelse fra forvaltningen: I Børne- og Skoleudvalget behandlede vi i går sagen om driftsfællesskaber. Efter en god drøftelse har vi besluttet at udsætte sagen, så sagen kommer ikke i høring nu. Det gjorde vi, fordi vi i forbindelse med den drøftelse vi nu starter om en styrket udskoling og de mulige strukturelle konsekvenser dette kan aflede forudser, at andre muligheder for samarbejder kan fremkomme. Det ved vi allerede mere om når vi mødes næste gang i Skoleforum. Vi er fortsat er af den opfattelse, at der både er et betydeligt potentiale for at forbedre kvaliteten i løsningen af skolernes driftsopgaver, og for at opnå effektiviseringer.

9 Vi ønsker derfor, at der arbejdes videre med at vurdere og kvalificere samarbejdsmulighederne, herunder også en kvantificering af effektiviseringspotentialet. Vi ved at flere af skolerne er klar til at samarbejde om nogle opgaver. Og vi syntes naturligvis, at det skal de gå i gang med og opsamle de erfaringer de opnår med dette. Vi genoptager sagen til efteråret, så vi kan få en tilbagemelding om hvad der er muligt. Mange hilsner Jens Darket Det er glædeligt, at beslutningen om driftsfællesskaber er udskudt og vi følger nøje med i udviklingen i løbet af året. Kommende møder i Skoleforum Der er planlagt følgende møder i Skoleforum: (Intromøde for nye skolebestyrelsesmedlemmer) På mødet i juni vil Børne- og Skoleudvalget gerne drøfte evt, proces om udskolingsskoler. Kontaktforældremøde Der afholdes kontaktforældre onsdag d. 23/5 kl Charlotte og Lena udarbejder dagsorden for mødet. Skolebestyrelsesvalg 2018 Valget til skolebestyrelsen på Vedbæk Skole foregår i løbet af foråret bestyrelsesmedlemmer er på valg. Christina Haupt Brar vil stå for valgprocessen. Skolens forældre er informeret om dato for valget samt hvor valglisten kan findes. Valgmødet afholdes onsdag d. 23/5 kl Nærmere proces og tidslinje sendes ud i uge 16. Med venlig hilsen Lena Berger Frederiksen Formand for Skolebestyrelsen på Vedbæk Skole

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10 Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 21. marts 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Charlotte, Lena, Mette, Mladen, Maren, Ellen Fraværende: Njal, Jens, Nanna, Christina og Katharina Referent:

Læs mere

Der var en drøftelse om de kreative fag som f.eks. billedkunst, som kræver mere tid for komme i dybden med et læringsforløb, skal

Der var en drøftelse om de kreative fag som f.eks. billedkunst, som kræver mere tid for komme i dybden med et læringsforløb, skal Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 21. februar 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Lena, Christina, Erik, Jens, Charlotte, Nanna, Katharina, Mladen, Christian, Maren og Mette Fraværende:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole

Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 25. september 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Erik, Mladen, Njal, Cecilie, Christian, Mette, Lena, Anna, Christina, Camilla, Anne og Jens Fraværende:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole

Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 29. januar 2019 Tid: Start kl. 17:00 20:00 - Birkerød Skole Dagsorden udarbejdet af: Charlotte Brüchmann Tilstedeværende: Cecilie, Mladen, Camilla, Jens, Lena, Anne,

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d. 22.01.2018 på afd. Boesagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag, Pia Markersen, Allan

Læs mere

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24 ÅRSHJUL FOR SKOLEBESTYRELSEN Baggrund Et årshjul kan være med til at give overblik over skolebestyrelsens arbejde både for skolebestyrelsen selv og også for de øvrige forældre, som kan få indblik i, hvornår

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-03-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack Mødeleder: Mads Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Mandag d. 4. december 2017 kl. 18.00-20.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 1. marts 2016 Møde nr. 87

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 1. marts 2016 Møde nr. 87 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 1. marts 2016 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af Skolebestyrelsesmøde d. 28.02.2019 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Alaa Tomika, Ane Hag, Camilla Kunz, Dea Franck, Jens Frandsen, Johanne Littrup

Læs mere

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Skolebestyrelsen I forlængelse af mødet i bestyrelsen afholdes der fra kl. 19.00 20.30 på foranledning af Børn og Skoleudvalget et dialogmøde med forældre fra Holbæk By Dagtilbud og Skole.

Læs mere

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken.

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Onsdag den 27. februar kl. 17.00 ca.19.15 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Kristian, Michael, Nikoline Punkt

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Dato: 27/11 2018 Tid: 17.30-19.40 Herefter julefrokost Sted: mødelokalet Højvangskolen Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Anders Brød: Kokken Referent: Kristine Mødedeltagere:

Læs mere

REFERAT, BESTYRELSESMØDE, 11/10-2011. møde nummer 3 i skoleåret 2011/2012 40. skolebestyrelsesmøde

REFERAT, BESTYRELSESMØDE, 11/10-2011. møde nummer 3 i skoleåret 2011/2012 40. skolebestyrelsesmøde REFERAT, BESTYRELSESMØDE, 11/10-2011 møde nummer 3 i skoleåret 2011/2012 40. skolebestyrelsesmøde Mødested Deltagere Fraværende Gæster Referent Konferencelokalet, Vedbæk Skole, Henriksholms Allé 2, 2950

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 22. januar 2018 Møde nr. 102 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 22. januar 2018 Møde nr. 102 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Mandag d. 22. januar 2018 kl. 18.30-21.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 27-08-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Inviterede: Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Referat fra Skolebestyrelsesmøde

Referat fra Skolebestyrelsesmøde Referat fra Skolebestyrelsesmøde Sted: skolens kontor Dato: 10.1.18 kl. 18.30 21.00 Deltagere: Fraværende: Ane Holck, Mette Vöge Jensen, Jens-Christian Britze, Kristian Larsen, Anja Leschly, Frederik Thalbitzer,

Læs mere

Dagsorden 25. oktober 2017

Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 17:00-19:30 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden til mødet d. 25.05.2016 Afd. Boesager Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Afdeling: Boesager Møde nr.:7/2016 Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,, Pia Markersen,

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 55 Torsdag d. 17. januar 2018 fra kl. 18.00-21.00 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk sua@rudersdal.dk Sagsbeh.:

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 16. januar 2019 kl. 17.00 20.00 Forældrerepræsentanter: Martin Lange, ML Charlotte Neerup, CN Lotte Bruun Oslev Jensen, LBO Susanne Springborg, SS Afbud Jesper

Læs mere

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 24. august kl i personalerummet

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 24. august kl i personalerummet Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 24. august kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde den 23. oktober2012 kl. 18:00-21:00. møde nummer 3 i skoleåret 2012/ skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde den 23. oktober2012 kl. 18:00-21:00. møde nummer 3 i skoleåret 2012/ skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde den 23. oktober2012 kl. 18:00-21:00 møde nummer 3 i skoleåret 2012/2013 48. skolebestyrelsesmøde Mødested Deltagere Konferencelokalet, Vedbæk Skole, Henriksholms Allé 2, 2950 Vedbæk.

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat D. 02.03.2015 på Afd. Boesagerskolen Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Boesagerskolen Møde nr.:4/2015 Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Hag, Peter Egemose Grib,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 17.15-20.00 på skolens lærerværelse. Forældredeltagere: Peter Beiter Brasholt, Louise Heilberg, Michael Andersen, Rasmus Edelberg, Anni Baun,

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 19. marts 2018 Kl. 18:00-21:00, lokale 37. Dagsorden. Der vil blive serveret en let servering på mødet.

REFERAT Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 19. marts 2018 Kl. 18:00-21:00, lokale 37. Dagsorden. Der vil blive serveret en let servering på mødet. REFERAT Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 19. marts 2018 Kl. 18:00-21:00, lokale 37 Der vil blive serveret en let servering på mødet. Dagsorden Hvalsø Skole Skolevej 5 4330 Hvalsø Tlf. 29200161 www.lejre.dk

Læs mere

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl Dagsorden NPS bestyrelsesmøde 12.10.16 kl. 17-19.00 Sted: Personaleværelset på Nørrebro Park Skole. B = beslutning O = orientering D = drøftelse Punkter Motivering Referat Til stede Mai Hella 8b Blerina

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3 PJ Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt, Vibeke, Dorte, Sanne, Lene & Malene Ledelse: Klaus og

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato 1.februar 2018 Kl. 16.30-20.30 i Personalerummet 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Godkendt Ansvarlig Tid Referat Afbud: Lone, Mogens, Birgitte, Søren Riemer Pernille

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017.

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Afbud: Helene K. Pedersen, Michael Christensen (viceskoleleder), Jette Sørensen (DUS leder) og elevrådsrepræsentanter Deltagere: Birgitte

Læs mere

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl i personalerummet. Afbud fra Helene Egtved og Grith Puggaard

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl i personalerummet. Afbud fra Helene Egtved og Grith Puggaard Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 13. januar 2016 kl. 17.15 på skolens lærerværelse Forældrerepræsentanter: Peter Brastholt, Rasmus Edelberg, Helle Sørensen, Regin, Martine Midjord, Michael Andersen,

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 51 Onsdag d. 16. august 2017 fra kl. 18.00-21.00 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk sua@rudersdal.dk Sagsbeh.:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer:Ulla Brød: Kokken Referent: Kristine Dato: 9/11 2017 Tid: 18.30-21 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Morten, Christian M,, Tina,

Læs mere

Referat, Skolebestyrelsesmøde den 20. marts 2012. møde nummer 5 i skoleåret 2011/2012 42. skolebestyrelsesmøde

Referat, Skolebestyrelsesmøde den 20. marts 2012. møde nummer 5 i skoleåret 2011/2012 42. skolebestyrelsesmøde Referat, Skolebestyrelsesmøde den 20. marts 2012 møde nummer 5 i skoleåret 2011/2012 42. skolebestyrelsesmøde Mødested Deltagere Fraværende Gæster Referent Konferencelokalet, Vedbæk Skole, Henriksholms

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 1/ kl

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 1/ kl Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 1/2 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Annette, Frank, Troels, Anders, Lars, Kim, Helle, Tine, Charlotte, Pia og Mette Elevrådet: Kardi, Linnea, Ali, Cecilie

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 17. april 2018 kl. 17.00 20.00 Forældrerepræsentanter: Charlotte Koch Hess, CKH Kim Dabelstein Løwe, KDL Afbud Heidi Lindegaard, HL Afbud Lotte Bruun Oslev Jensen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 5. januar 2017 kl. 17.00-19.00 på Kalvøen MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Claus Hauritz Camilla Cordius Brian Jakobsen Charlotte

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 16. januar 2018 kl. 18.00-20.30 Mødelokale ved Cafeen i Frederikssund Hallen Formøde for forældrevalgte kl. 17.30 18.00 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. januar 2018 kl. 17.00 20.00 Forældrerepræsentanter: Charlotte Koch Hess, CKH Afbud Kim Dabelstein Løwe, KDL Heidi Lindegaard, HL Lotte Bruun Oslev Jensen,

Læs mere

Lærerne er involveret i processen og en prøvearbejdsplads etableres snarest.

Lærerne er involveret i processen og en prøvearbejdsplads etableres snarest. Til skolebestyrelsen Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Fax 7462 6673 Dato: 27.3.2014 kha@aabenraa.dk Referat fra skolebestyrelsesmøde den 24.3.2014 kl. 19.00 (efter årsberetningen) kl. 21.00 1.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 18. august 2016 kl. 18.00-20.30 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Charlotte Drue Claus Hauritz

Læs mere

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017 Sundbyøster Skole Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017 Medlemmer: Anette, Signe, Lasse, Karen Margrete, Sidd, David, Thomas, Michael, Line, Christina, AC, Niels og elever Afbud: Ref.:

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 19/4 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne DamsgaardLarsen Fraværende: Jan, Else, Brian,

Læs mere

MØDE I: Skolebestyrelsen DATO: MØDESTED: Kontorgangen KAG KLOKKEN: 17: EMNE: Skolebestyrelsesmøde SAGSNR:

MØDE I: Skolebestyrelsen DATO: MØDESTED: Kontorgangen KAG KLOKKEN: 17: EMNE: Skolebestyrelsesmøde SAGSNR: REFERAT MØDE I: Skolebestyrelsen DATO: 23.02.2017 MØDESTED: Kontorgangen KAG KLOKKEN: 17:30 19.30 EMNE: Skolebestyrelsesmøde SAGSNR: 34681-15 DELTAGERE: AFBUD: MØDENR.: 1-2017 Tina Vester Jensen, Martin

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 26-02-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Mødeleder: Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min. Godkendt,

Læs mere

Fraværende: Frederikke 8.C

Fraværende: Frederikke 8.C Mødet afholdtes på Kirkevej mandag den 19. marts kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget Mødetidspunkt 10-08-2015 17:00 Mødeafholdelse Gentofte Rådhus- Mødelokale D Indholdsfortegnelse Børne- og Skoleudvalget 10-08-2015 17:00 1

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl 19-09-2017 2017/18 1 Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl. 17.00-20.30 Afbud: Thomas, Camilla, Jonas, Michael, Henrik, Scheik Bemærk: (H)øring (B)eslutning rientering (D)røftelse

Læs mere

Birkerød Skole. Dagsorden og referat af. Skole og Familie. Skolebestyrelsesmøde 59 Onsdag d. 23. maj 2018 fra kl

Birkerød Skole. Dagsorden og referat af. Skole og Familie. Skolebestyrelsesmøde 59 Onsdag d. 23. maj 2018 fra kl Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 59 Onsdag d. 23. maj 2018 fra kl. 18.00-21.00 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk sua@rudersdal.dk Sagsbeh.:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. februar 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 20. februar 2018 kl. 17.00 20.00 Forældrerepræsentanter: Charlotte Koch Hess, CKH Kim Dabelstein Løwe, KDL Heidi Lindegaard, HL Afbud Lotte Bruun Oslev Jensen,

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. september 2016 Møde nr. 91 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. september 2016 Møde nr. 91 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Onsdag den 21. september 2016 kl. 18.30 OG STED: MEDLEMMER: Suppleanter I skolens mødelokale på kontoret. Der tages portrætfoto og gruppebillede lige inden mødet!!! Sanne Lønskov (SL), Jens

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Sted: Personalerummet Dato og tid: 29. januar 2019, 18.30-20.30 Deltagere: Afbud: Møderækken: 28. august 26. september 30. oktober 6. december 29. januar

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 30/8 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Thomas, Kim, John, Pia, Louise, Tine, Ali, Cecilie, Stine, Jens, Anders, Charlotte, Troels (lidt forsinket) Fraværende:

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af skolebestyrelsesmøde d. 15.06.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Møde nr.:8/16-17 Gæster: - Dato: Tid: 18.00 21.00 Dagsordenpunkt 1. God sommer Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

1 Glostrups skoleelever opnår et højere fagligt niveau, når de forlader folkeskolen

1 Glostrups skoleelever opnår et højere fagligt niveau, når de forlader folkeskolen Kommunale skolemål 15-11-2016 På en workshop den 7. november 2016 udarbejdede repræsentanter for Glostrup Skoles MED, skolebestyrelse og ledelse følgende kommunale skolemål med udgangspunkt i det 1. behandlede

Læs mere

Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskoleloven godkende skolens budget indenfor de rammer, der er givet af kommunalbestyrelsen.

Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskoleloven godkende skolens budget indenfor de rammer, der er givet af kommunalbestyrelsen. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Referat Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Torsdag den 28. marts kl. 17.00 19.30 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Nikoline, Sol, Thomas, Theis Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Der udarbejdes et skema, hvor rengøringen struktureres således det sikres at ovnene er rengjort.

Der udarbejdes et skema, hvor rengøringen struktureres således det sikres at ovnene er rengjort. Møde i Skolebestyrelsen Tirsdag, den 28. november 2018 kl. 17.00-19.00 Referent: Skolens ledelse Fraværende: Iben Stavnsbo Sørensen, Uffe Hansen deltager fra pkt.3 1. Godkendelse af dagsorden (D/B) Dagsorden

Læs mere

Tirsdag d. 31. maj 2011

Tirsdag d. 31. maj 2011 Ref. af skolebestyrelses møde på Trørødskolen Sted: Deltagere Tirsdag d. 31. maj 2011 Lærerværelset Per Carøe, PC Flemming Dahl Weile (FDW) Charlotte Koch Hess, CKH Lotte Bruun Oslev Jensen, LBO Martin

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 04. maj 2017 Dagsorden Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Betina Persson Fraværende:

Læs mere

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Torsdag d. 11. januar 2018 kl. 17.15 19.15 Hvor: Afdeling Absalon, stort mødelokale Deltagere: Forældrerepræsentanter: Kathrine

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde

Referat skolebestyrelsesmøde Referat skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 20. februar 2019 kl. 17.00 20.00 Forældrerepræsentanter: Martin Lange, ML Charlotte Neerup, CN Afbud Lotte Bruun Oslev Jensen, LBO Susanne Springborg, SS Jesper Albinus,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole Deltagere ordinære møder Anders Christiansen (formand) Tina Pehrson (næstformand) Tanja Skov Jensen Helle Overgaard Anne Rye Jan Nørgaard Michael Mikkelsen Kristine Fooken Jensen Anne Mette Michelsen Søren

Læs mere

Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde. Dato og tid: Onsdag 11. januar :45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5

Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde. Dato og tid: Onsdag 11. januar :45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5 Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde Dato og tid: Onsdag 11. januar 2017 17:45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5 Deltagere: Jan, Thorbjørn, Dorthe, Ditte, Tine, Sidsel, Ida, Amalie, Line, Jane,

Læs mere

Dagsorden og referat godkendes. Bjarke Referat: Velkommen til Gitte Kondrup, som er ny tilforordnet byrådsrepræsentant i skolebestyrelsen.

Dagsorden og referat godkendes. Bjarke Referat: Velkommen til Gitte Kondrup, som er ny tilforordnet byrådsrepræsentant i skolebestyrelsen. Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 11. april Kl. 17.30 20.00 Personalerummet på 1. sal Møde nr.: 6 Mødeleder: Fraværende: Afbud: Peter G., Peter N., Mette, Stig, Viggo, Trine Devantier Kallestrup

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat Skolebestyrelsesmøde d. 07.03.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Møde nr.:6/16-17 Gæster: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl. 17.00 20.00 Punkt 1 Tid Ansvarlig Overskrift Godkendelse af dagsorden 17.00 Majbritt Afbud fra Jens, Camille, Tenna, Karen Marie, Mette, Dorthe

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen, Lars Pano Thørs(Afbud), Anna Ilsøe, Anne Marie Helmuth Tuff, Lars Harder(Afbud), Thomas Berlin

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

Bistrupskolen Tlf.: Fax: Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød

Bistrupskolen  Tlf.: Fax: Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 28.05.13 Deltagere: Jesper Wass Hansen (JEH), Birgit Sønderskov (BS), Thomas Mikkelsen (TM), Michael Nielsen (MN), Mikala Jørgensen (MJ), Katrine Tange (TA),

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat fra: Skolebestyrelsesmøde Dato: onsdag den 18. januar 2017 Tidspunkt: Sted: Personalerummet

Referat fra: Skolebestyrelsesmøde Dato: onsdag den 18. januar 2017 Tidspunkt: Sted: Personalerummet Referat fra: Skolebestyrelsesmøde Dato: onsdag den 18. januar 2017 Tidspunkt: 17.30-20.30 Sted: Personalerummet Medlemmer Forældre: Allan Nørgaard, Tatyana Chaykovska Greffel, Jesper Sørensen, Anja Trælle

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Tina Stadlmayer, Michael Brandt, Vanessa Futtrup, Mette Asgaard Suppleanter: Casper Larsen, Anette R. Poulsen, Malene Langkilde

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat D. 4.11.2014 på Afd. Søagerskolen Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Søagerskolen Møde nr.:3/2014 Dato: 4.11.2014 Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

Mørdrupskolen skolebestyrelsen.

Mørdrupskolen skolebestyrelsen. Mørdrupskolen skolebestyrelsen. Mødeindkaldelse/referat Side 177 Dato: 21.01.10. Afbud: Dilek Sted: Konferencelokalet klokken 19.00-21.00. Særligt indbudte: Til stede: Lone Bjerregaard Jesper Tovborg-Jensen

Læs mere

Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 31. maj 2017 kl på Lillerød.

Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 31. maj 2017 kl på Lillerød. Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE 31. maj 2017 kl. 18.00-20.30 på. Deltagere: Lau Gottschalk Nygaard, Thomas Bach Agerslev, Maiken Gersby, Johnny Lehmann, Marlene Marager, Didde Steinmann, Dorte Salomonsen,

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde på Brørupskolen

Referat fra skolebestyrelsesmøde på Brørupskolen Referat fra skolebestyrelsesmøde på Brørupskolen Dato/ tid 13. september 2016 Sted: Skolegade kl. 18.30 Formand - Lars Kjeld Jensen (LJ) Næstformand - Thorkild D. Andreasen (TA) Christina Riis Andersen

Læs mere

Mødeleder: Monica Christensen Referent: Ingeborg Trabjerg. Afbud mailes til:

Mødeleder: Monica Christensen Referent: Ingeborg Trabjerg. Afbud mailes til: #BREVFLET# Click here to enter text. REF Referat Møde Skolebestyrelsesmøde Gistrup Skole Skoleforvaltningen Hadsundvej 406 9260 Gistrup Tid 7. december 2017 kl. 18.00-20.30 Init.: DBJ Sted Deltagere Afd.

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Mandag den 1. oktober kl. 17.00 18.15 Hvor: KL. 18.30 20.30 afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Absalon

Læs mere

Skolebestyrelsesreferat Dato 22. oktober 2014 Møde nr. 74

Skolebestyrelsesreferat Dato 22. oktober 2014 Møde nr. 74 MØDETIDSPUNKT Onsdag den 22. oktober 2014 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Den 7.10. 2014 kl.18.30-21.00 Mødested Skovboskolen, mødelokale K2 Note Der vil være bød, pålæg kaffe mv. Dirigent: Linda Andersen Referent: Afbud: Jens

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat. Skolebestyrelsesmøde d. 26.04.2017 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag, Pia Markersen, Finn

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag.

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag. REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 15.9.2014 Personalerummet 18.00 21.00 Deltagere Skolebestyrelsen Evt. afbud bedes meddelt til Direkte

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 23. marts 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere