Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 38. drifts år ( ) Karsten Sørensen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 38. drifts år ( ) Karsten Sørensen"

Transkript

1 Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 38. drifts år ( ) REFERAT Dato: Ref.: Karsten Sørensen Formanden Per Offersen bød velkommen til den 38. generalforsamling i Horsens Golfklub. 1. Valg af dirigent. Advokat Michael Bach Jensen blev efter bestyrelsens forslag valgt som dirigent. Michael Bach Jensen kunne konstatere at generalforsamlingen var rettidig og lovlig indvarslet. Michael Bach Jensen gennemgik herefter dagsordenen. 75 stemmeberettigede var fremmødt. Som evt. stemmetællere blev udpeget Marianne Christensen og Susanne Jørgensen 2. Beretning om klubbens virksomhed. (Formand Per Offersen - mundtlig fremlæggelse til GF )

2 Beretning om klubbens virksomhed 2010 (mundtlig fremlæggelse til GF ) Jeg henviser til den skriftlige beretning som blev offentliggjort på vores hjemmeside d. 9. februar samt kopi af beretningen som også er tilgængelig på opslagstavlen i klubhuset. Jeg håber at I har haft lejlighed til at læse beretningen da min hensigt i aften er at give et resume og fremhæve forhold sket efter beretningens offentliggørelse var endnu et forandringens år for Horsens Golfklub og hvor golfklubben i disse år oplever store udfordringer. Vi skal meget langt tilbage i historien for at opleve tilsvarende udfordringer. Jeg vil blot nævne følgende overskrifter: For 3 år i træk faldende medlemstal Vedtagelse af nye medlemskategorier tilpasset DGU nye regelsæt pr 1.januar 2011 Skarp lokal konkurrence om medlemmer og fremtidige medlemmers kontingentbidrag Skarp konkurrence om greenfee gæster Svagt faldende marked for sponsorer og gæste arrangementer Vejrmæssige udfordringer med hård vinter og regnfuld august Naturbeskyttelsesloven indvirkning og betydning for Horsens Golfbane Det blev også et år hvor vi for andet år i træk realiseret et underskud, hvilket dog skyldes ekstraordinære forhold da vi som bekendt besluttede at anlægge 2 nye greens som var svært beskadigede efter den hårde vinter. Vores økonomi er fortsat sund og stærk og med en god likviditet. Steen vil komme mere ind på regnskabet senere. Økonomi er mere og mere en dominerende faktor og en stærk og solid økonomi er nu i en endnu højere grad en nødvendig forudsætning for at drive en golfklub i dag. Horsens Golfklub har disse forudsætninger i dag men det er ikke en garanti for at vi har dette i fremtiden. En væsentlig forudsætning for en stærk økonomi er medlemmer og medlemmers kontingent betaling da dette i realiteten er klubbens væsentligste indtægtsgrundlag. Og medlemmer beholder, eller får man ved at faciliteter som baneforhold, træningsforhold, klubhus, proshop og cafe er af en standard som tilfredsstiller medlemmer. Men ikke mindst TILFREDSE OG GLADE MEDLEMMER er også en nødvendig forudsætning. Det er medlemmerne som for en stor del skaber de sociale rammer der er så vigtige i næsten enhver forening, også i Horsens Golfklub. Vi skal høre mere om glade og tilfredse medlemmer senere i aften hvor Henning Barsøe vil orientere om tilfredsheds undersøgelsens resultater. Bestyrelsens arbejdsprogram har, som de seneste år, været fokuseret på: Fokus på udvikling, forbedring og forskønnelse af banen Fokus på medlemskommunikation og medlemstilfredshed

3 Fokus på at fastholde medlemmer og erhverve nye medlemmer Dette sammenholdt med de førnævnte udfordringer har betydet at både bestyrelse, medarbejdere og vores samarbejdspartnere har haft nok at se til i den forløbne sæson. DGU har haft en medlems tilbagegang på 0,9 % i forhold til året før svarende til 1437 personer samtidig er en ny golfklub kommet til Der er nu 181 golfklubber i DK og registrerede golfspillere. Stagnation er ændret til tilbagegang og nye medlemsformer og kategorier er udviklet med det formål at vende udviklingen. Horsens Golfklub har ligeledes vedtaget nye medlemskategorier ved 2 ekstraordinære generalforsamlinger i december. Forsamlingen vedtog: Mulighed for afdragsordning op til 3 år for betaling af indskud Indførsel af prøvemedlemskab hvor kontingentet godtgøres indskuddet Indførsel af studenter/uddannelses ordning for ynglinge og seniorer op til 30 år Indførsel af et greenfee medlemskab med ret til spil på banen mod betaling af fuld greenfee Passive medlemmer indrømmes ret til spil på banen mod betaling af fuld greenfee. Bestyrelsen og medarbejderne er glad for medlemmernes opbakning som efter bestyrelsens formodning betyder en En forbedring af lokal konkurrence evne og Bedre muligheder for at generere nye og fastholde eksisterende. I 2010 havde vi en nettotilbagegang på 6 % svarende til 61 seniormedlemmer, mod 5 % svarende til 54 seniormedlemmer i Ved udgangen af 2010 var vi 939 seniormedlemmer mod 1000 i 2009 Vi har haft en væsentlig mindre tilgang af nye medlemmer i forhold til Årets tilgang blev på 42 medlemmer heraf kom de 32 som nye golfspillere. I 2009 fik vi 54 nye medlemmer heraf var de 42 nye golfspillere. Ved årets udgang var vi i alt 1283 medlemmer inklusiv 169 passive og 40 medlemmer under 10 år. Ved udgangen af 2009 var vi 1306 medlemmer og vi er dermed blevet 23 færre. Det skal dog nævnes at sidste år havde vi ikke 40 medlemmer under 10 år hvilket er en ny aktivitet skabt af initiativrige forældre og et aktivt juniorudvalg. Det bliver spændende at følge udviklingen i den kommende sæson. I øvrigt kan jeg henvise til beretningen hvor der en udførlig statistik oversigt for bevægelserne indenfor de enkelte medlemskategorier samt oversigt over medlemmernes alderssammensætning og handicap udvikling. Markedsføring, attraktive medlemsfordele, konkurrence dygtige medlemsformer og vilkår, gode faciliteter og ikke mindst gode sociale rammer skabt af glade og tilfredse medlemmer, er parametrene for at fastholde og tiltrække nye medlemmer. Horsens Golfklub har det hele og det er vores opgave fortsat at kunne udvikle klubben og skabe vækst i et nedadgående marked. Et medlemsfordel er Østjysk Golfring hvor vi i 2010 har udviklet samarbejdet yderligere ved at byde velkommen til Himmelbjerg Golfklub men også et udvidet samarbejde på turneringssiden klubberne imellem.

4 42 % af vores seniormedlemmerne, svarende til 390 medlemmer investerede i et fritspil kort mod 20 % svarende til 204 medlemmer i I alt blev der solgt 1151 fritspil kort i de 5 klubber mod 581 kort i En stor succes som medlemmerne har taget til sig og værdsætter som et attraktivt medlemsfordel. Bestyrelsens pejlemærke er fortsat Line Mortensens baneudviklingsplan som blev udarbejdet i Oprindelig var det ikke meningen at der skulle foretages investeringer i relation til udviklingsplanen fra 2003, i 2010 Det hårde vintervejr betød imidlertid at greens på hul 5 og 6 var så hårdt medtaget at intensiv pleje i foråret ikke kunne redde de 2 greens. Bestyrelsen besluttede herefter at igangsætte anlæggelse af 2 nye greens efter sommerferien. Udover anlæggelsen af de to nye greens etablerede vi fairway på hul 4 samt gennemførte udskiftning af bænke, affaldsbeholdere og skilte Dette betød at andre planlagte anlægsforbedringer måtte udskydes for at minimere et nu, ikke planlagt, underskud for Opgradering af Par 3 banen (renovering af bunkers, korte teesteder og fairwayområder) 2. Ændring af søen på hul 8 3. Etablering af palisader/stensætning på hul 11 green 4. Renovering af indspilsgreen på øveområde En af de største udfordringer for Horsens Golfklub er uden tvivl at realisere klubbens baneudviklings plan. Økonomi og planlægning er nøgleområder for succes hvor selvfinansiering er prioriteret som en betingelse for at gennemføre planen. Dette har vi ikke ændret på. Det er et langsigtet projekt men er fortsat et af bestyrelsens vigtigste fokusområder i relation til allokering af ressourcer og midler. I den samlede udviklingsplan er der planlagt 13 nye greens. 7 greens er nu etableret.

5 Der er således fortsat et stykke vej, til vi har været igennem alle vores planlagte nyanlæg. I alt har vi nu investeret 3,9 mio.kr. i baneforbedring siden 2006, hvor vi for alvor påbegyndte projektet. Vi vurderer nu, at den totale investering, inkl. allerede afholdte investeringer, vil beløbe sig til ca.7,3 mio. kr. Fratrukket vor allerede afholdte investeringer har vi derfor fortsat et investeringsbehov på 3,4 mio. kr., før vi kan se en afslutning på projektet. Vi trænger til en pause efter 4 års intensivt arbejde med anlægsarbejder. Vi trænger til at nyde banen uden afbrydelser af anlægsarbejde. Vi holder derfor en pause i 2011 med de større anlægsarbejder men har dog et beløb på 0,2 mio. kr. i budgettet for små forbedringer og forskønnelse, samt ekstra fokus på Par 3 banen. Det sagde vi også sidste år men vinteren ville det anderledes. Nu håber vi blot at denne vinter ikke giver os overraskelser Vi har grundlæggende et rigtigt godt samarbejde med Hede Danmark som vi nu har samarbejdet med i 4 år. Hede Danmark har en professionel indgang til banepleje og en unik professionel medlems kommunikation vedr. banens pleje og forhold. Banen kom sent i gang i 2010 som skyldes en hård vinter og som banen var præget af i rigtigt lang tid. Hede Danmark udførte intensiv pleje de første par måneder og det lykkes rimeligt hurtigt at få en tilfredsstillende standard efter omstændighederne. En rekord mængde af nedbør i august fik store konsekvenser for hullerne der støder op til engarealerne i Hansted Ådal. Store områder blev oversvømmet og banen var ekstraordinært lukket i en lille uge midt i højsæsonen. Skaderne var begrænset og arealerne kom sig hurtigt igen men klubben mistede greenfee indtægter, hvilket også betød at trafikken af både medlemmer og gæster var begrænset til skade for omsætning i cafeen og proshoppen. I forbindelse med Grøn Vækst arbejdes der i Horsens Kommune med planer om at etablere et vådområde i den nedre ende af Store Hansted Å, nord for golfbanen langs hul 3. Formålet er at reducere udvaskningen af kvælstof til Horsens Fjord. Projektet er af stor betydning for golfbanen da det vurderes at anlæggelse af vådområdet vil have en positiv effekt for dræningen af golfbanen. Vi er ikke bekendt med tidsrammen for projektet på nuværende tidspunkt. Vi har gennem hele året haft en løbende dialog med Horsens Kommune som har arbejdet med at kortlægge og afstemme golfbanens indretning i relation til de restriktioner der er i Naturbeskyttelsesloven samt Vandløbsloven. Horsens Kommune har nu afsluttet det indledende arbejde som har resulteret i 8 sager med udstedelser af planlovstilladelser, dispensationer og påbud omhandlende flere områder på golfbanen. I 6 af sagerne er høringsfasen overstået og ingen har gjort indsigelser på kommunens afgørelse.

6 To af disse 6 sager er påbud: Om reetablering af del af mose areal, hvid tee hul 8. (sag 21100) Iflg. Naturbeskyttelseslovens 3 må der ikke foretages ændringer i beskyttede moser uden foregående dispensation fra Kommunen. Kommunen har vurderet at de ikke kan anbefale en dispensation Det nuværende hvid tee sted må ikke fremover være en del af golfbanen. Tee stedet vil blive flyttet sammen med de øvrige teesteder Om reetablering af beskyttet engstykke, nederste 50 meter af driving range. (sag 20038) Samme begrundelse Det nederste del af driving range må ikke fremover være en del af golfbanen. Driving range vil blive forkortet med 50 meter. Øvrige 3 af de 6 af sagerne er dispensationer til anlæggelse samt udstedelse af Planlovstilladelse: Dispensation til anlæggelse af teested i mose på hul 8 samt planlovtilladelse til at etablere erstatningsnatur. (sag 21100) Det eksisterende teested for gul, blå og rød kan bevares, såfremt der etableres erstatningsnatur på et ikke beskyttet areal. Arealet der skal etableres er et 3000 m2 stort areal beliggende vest for hul 4 Dispensation til oprensning og udvidelse af sø på hul 8 samt planlovtilladelse. (sag 320) Oprindelig har vi ansøgt om lukning af søen hvilket ikke kan imødekommes men udvidelse af søen fra ca. 180m2 til 300m2 kan der gives tilladelse til. Bestyrelsen har ikke på nuværende tidspunkt taget stilling til hvordan denne tilladelse positivt kan udnyttes. Tilladelsen bortfalder hvis den ikke er udnyttet inden 3 år. Planlovstilladelse til etablering af sø på hul 2, foran hvid tee (sag 20032) Søen er som bekendt allerede eksisterende og har været det i mange år. Søen er aldrig blevet registreret hvorfor der nu er givet tilladelse til etablering. Den sidste sag hvor klagefristen er udløbet er Meddelelse om tilretning af arealer beskyttet efter Naturbeskyttelseslovens 3. (sag 20028) Ved gennemgang af den vejledende registrering og de faktiske forhold er vi blevet opmærksomme på en række misforhold som nu er blevet registreret korrekt. De sidste 2 sager udløber klagefristen d. 2.marts og omhandler ligeledes planlovstilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven 3. Den ene sag omfatter også tilladelse efter Vandløbslovens 17 Dispensation samt planlovstilladelse til at fjerne del af eksisterende ø i søen på hul 18. (sag 20012) Øen er som bekendt allerede fjernet. Der er opstillet en række krav til denne tilladelse bl.a. skal brinkerne på sydsiden gøres fladere ligesom der ikke må foretages beplantninger med træer og buske fra vandhullets bredde og 10 m ud i terrænet. En positiv konsekvens er at vi nu har en tilladelse til springvand i søen Den sidste sag er: Dispensation, planlovstilladelse samt tilladelse efter vandløbslovens 17 til at udvide søen ved hul 3 og 12. (sag 20016) Søen er som bekendt allerede eksisterende og har været det i en del år men er aldrig blevet registreret korrekt.

7 Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med Horsens Kommune som har været meget positive og imødekommende overfor vores synspunkter. Begge parter har haft en overordnet interesse i at få de faktiske forhold på banen bragt i overensstemmelse med de registreringer der nu engang skal være på området hvor vi har vores golfbane. Fremadrettet har vi nu klare retningslinjer for fremtidige ændringer i landskabet i relation til de registreringer der er for området. De omtalte ændringer har desværre en økonomisk konsekvens for Horsens Golfklub. Det skønnes at vi vil få ekstraomkostninger på ca kr. hvoraf etablering af nyt naturområde alene vil andrage ca kr. Arbejdet skal være afsluttet senest 1. marts 2012 og planlægges derfor som vinterarbejde hvor omkostningerne vil være indeholdt i budgettet for Sportsligt var det et blandet andet år med få gode præstationer og uheld i afgørende situationer. Klubbens højest rangerende hold 1. division Senior måtte efter en tæt kamp tilbage til 2. division. 3. divisions herre, indfriede forventningerne og kom i oprykningsspil til 2. division hvor de desværre i allersidste kamp var meget uheldige og dermed ikke kvalificerede sig til 2. division. Junior elite havde en dårlig sæson rent resultatmæssigt men vandt en masse erfaring Vi håber på bedre held til den kommende sæson og ser frem til en tilbagevenden til 1. division for seniorerne og ikke mindst for herrerne oprykning til 2. division. Det kunne være rart og et godt sportsligt signal. For 3. år i træk har vi været vært for GolfAid og også i 2011 kommer GolfAid til Horsens. En utrolig bedrift at vi nu for 4. år i træk skal være værter og hvor vi er i stærk konkurrence med andre attraktive golfklubber, hvilket er afgørende for valg af bane. Gode faciliteter, en god bane og ikke mindst klubbens evne til at få arrangementer af den størrelse til at fungere. En stor tak til alle de frivillige der deltog og som er en væsentlig faktor til at få det til at fungere. Karsten og Susanne har som sædvanlig haft et travlt år og er dybt involveret i de problemstillinger og udfordringer som vi har i golfklubben og som jeg også har omtalt i beretningen. Bestyrelsen er glade for den tilbagemelding sekretariatet har modtaget fra medlemmerne og som jo vidner om en utrolig høj grad af service villighed overfor medlemmerne. Bestyrelsen ønsker jer tillykke og jeg er sikker på at I ikke blot hviler på alle roserne men fortsat udvikler jer mod nye højder En stor tak til Else og Graham for et rigtigt godt samarbejde i løbet af året. I er en vigtigt del af Horsens Golfklub, både for medlemmerne men også for alle vore gæster som besøger os i løbet af sæsonen. I har også fået en flot tilbagemelding fra medlemmerne men 31 år i Horsens Golfklub vidner også om en vis form for soliditet og faglig stolthed. Vi ønsker jer tillykke og ser frem til et nyt år med nye tiltag og mod nye højder.

8 Der skal også lyde en stor tak til Jan Rasmussen som gør en stor indsats med at sluse vores yngste medlemmer sikkert ind i golfspillets finesser. En lige så stor tak til Pernille og Henrik og jeres medarbejdere for også et godt samarbejde i løbet af året. I har fortsat gang i en rivende udvikling som vi er glade for at være en del af. Igen i år har I haft et imponerende rekord år i jeres forretning som jeg er fuld af beundring over i en branche som ikke har det for godt. Det er flot I har også fået en flot tilbagemelding fra medlemmerne som bekræfter jeres måde at udvikle jer på er i harmoni med medlemmernes forventninger. Tak til Hede Danmark for vores samarbejde og jeres professionelle faglige indgang som vores medlemmer får indblik i ved jeres måde at kommunikere på. I har jeres daglige udfordringer med en bane som ikke altid udgør det perfekte grundlag for optimale vækst betingelser men hvor I alligevel formår at få et godt resultat. Vi er klar over at det ikke er den højeste score vores bane har fået fra medlemmerne men dog en væsentlig fremgang fra den 1. undersøgelse. Vi er på rette vej En stor tak til alle vore frivillige som udfører et kæmpearbejde i klubben. Uden jeres hjælp ville vi være ringe stillet og som klub er vi privilegeret at I har tid og lyst til at gøre en forskel. Vi har igen i 2010 haft et højt bidrag fra vores sponsorer og der skal ligeledes lyde en stor tak for jeres villighed og lyst til at hjælpe og støtte Horsens Golfklub. Det er ikke en selvfølge men I er der og vi har brug for jeres støtte. Vi er klar over de udfordringer erhvervslivet har i disse tider og vi er taknemmelig for jeres fortsatte støtte. Bestyrelsen indtager en realistisk indfaldsvinkel til fremtidens udfordringer og erkender at klubben står overfor nogle alvorlige udfordringer som: Medlemsstagnation for golfsporten i Danmark Skarp lokal konkurrence om medlemmers og fremtidige medlemmers kontingentbidrag Skarp lokal konkurrence om sponsorers villighed til afholdelse af arrangementer og generel støtte. Skarp konkurrence om fremtidige greenfee gæster På trods af disse udfordringer ser bestyrelsen fortsat optimistisk på fremtiden for Horsens Golfklub og ser ingen grund til at udtrykke en pessimistisk holdning til fremtiden. Dette kræver dog at bestyrelsen tager udfordringerne alvorligt og agere derefter. Grundlæggende har vi vores basisforretning i en god tilstand som gør os rimelig uafhængig og manøvredygtig. Vi har en god medlemsbase med meget tilfredse medlemmer Vi har gode attraktive medlemsfordele Vi har en god, sund og stærk økonomi Vi har et spændende og velfungerende golfanlæg med alle nødvendige faciliteter Vi har et velfungerende klubhus med en attraktiv cafe og en spændende Proshop Vi har dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere Vi har ingen store investeringer i fremtiden i form af bygninger, blot vedligeholdelse Vi har store ambitioner mht. banens udvikling men vi afpasser tempo i relation til økonomisk selvfinansiering.

9 En kontrolleret styring af vore omkostninger afpasset efter vore indtægter er derfor fortsat et succesparameter til at øge værdien for Horsens Golfklub som produkt og varemærke. For 2011 er vore prioriteter ikke væsentlig ændret i forhold til tidligere år og fokus er på følgende områder: Fokus på udvikling, forbedring og forskønnelse af banen Fokus på medlemskommunikation og medlemstilfredshed Fokus på at fastholde medlemmer og erhverve nye medlemmer Fokus på forbedring af tilfredsheds undersøgelsens bund 20 Fire enkle og simple prioriteter, som vil være bestyrelsens overskrifter for dens arbejdsprogram i 2011 Bestyrelsen glæder sig til sæson 2011 og til at byde velkommen til standerhejsning i klubhuset søndag den 27. marts kl Årets Juniorpokal Traditionen tro blev årets juniorpokal uddelt på dette tidspunkt af generalforsamlingen. Årets junior 2010 Stephanie Astrup Stephanie Astrup udnævnes herved til årets junior 2010 Motivation: Stort engagement og talent for sporten, god ambassadør for klubben. I besiddelse af fighterhjerte og sejrsvilje. Godt og smittende humør. Træningsflid ud over det sædvanlige lover markante fremskridt fremadrettet. Vi håber, du må bevare din glæde ved golfsporten og ønsker dig mange gode oplevelser samt held og lykke fremover.

10 Hans Lomholt overrakte efterfølgende præmie til Player of the year : Det er et nyt tiltag i Det foregår på den måde, at man tjener point for hver turnering, man deltager i afhængig af placeringen i den aktuelle turnering. Turneringer i år spilles i 3 rækker, A, B og C, alle fælles for herrer og damer: I A-rækken tildeles osv. ned til 1 point. I B-rækken tildeles fra 25 point. I C-rækken tildeles fra 20 point. Player of the year vil så være den spiller, som efter sæsonens turneringer har scoret flest point. CLAUS MELDRUP blev Player of the year Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. Økonomichef Steen Funch Hansen fremlagde regnskabet. Da regnskabet var udsendt i forvejen gennemgik Steen ikke hele regnskabet, men knyttede kommentarer til enkelte punkter. Kommentarer til årsregnskabet 2010: Steen Funch Hansen kunne konstatere at det nu var lykkedes at lave underskud for 2. år i træk. Årets resultat blev et underskud på 210 tkr. mod et budgetteret overskud på kr. 160 tkr. Underskuddet henholder sig primært til beslutningen om at anlægge 2 nye greens på hul 5 og 6. Indtægterne blev samlet set 472 tkr. mindre end budgetteret, mens udgifterne blev 102 tkr. mindre end budgetteret. Se i øvrigt udsendt regnskabsmateriale samt beretning fra Formand Per Offersen. Egenkapitalen er på kr mill. Sten Funch Hansen udtrykte bestyrelsens tilfredshed med det opnåede resultat. Der var ingen spørgsmål til regnskabet, som herefter blev godkendt.

11 4. Forelæggelse af budget og fastlæggelse af medlemskontingent. Økonomichef Steen Funch Hansen fremlagde budgettet for Budgettet er igen i år lagt ud fra et forsigtigt udgangspunkt på grund af markedssituationen og konkurrenceforholdene i øvrigt. Der budgetteres med et overskud på kr. 86 tkr. Forslag til kontingent blev fremlagt: Nuværende Pr. rate Forslag Pr. rate Sandkasse Juniorer Ynglinge Yng. Stud.ord Seniorer Sen. Stud.ord Passive Long-distance Fleksmedlemmer Indskud Budget 2011 samt kontingent blev vedtaget. 5. Forslag fra bestyrelsen: Der forelå ikke forslag fra bestyrelsen: 6. Forslag fra medlemmerne. Der forelå ikke forslag fra medlemmerne. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. Følgende bestyrelsesmedlemmer er på valg: Jan Rye medl. nr. 991 (villig til genvalg) Steen Funch, medl. nr. 35. (villig til genvalg) De 2 ovennævnte blev valgt, så bestyrelsen består herefter af: Per Offersen, Steen Funch Hansen, Per Hald, Jan Rye, Hans Lomholt og Henning Barsøe. Valg af suppleanter: Bestyrelsens foreslog: Jens Peter Nielsen nr og Karen Grøn nr Begge ovennævnte blev valgt. 8. Valg af revisor og revisorsuppleanter: Bestyrelsen foreslår valg af Revisor Helle Lorentzen, medl.nr Bestyrelsen foreslår valg af Erling Walther Madsen, medl. nr.764 som revisorsuppleant.

12 Begge blev valgt. Inden punkt 9 eventuelt afsluttede dirigenten generalforsamlingen og takkede for god ro og orden. 9. Eventuelt. Der var spørgsmål vedrørende planerne for hul 8 fra Erling Walther Madsen. Banechef Per Hald redegjorde for de drøftelser, der finder sted i bestyrelsen. Der er ikke taget nogen beslutninger endnu. Per Offersen: Inden vi slutter aftenen af er der et par personer som jeg gerne vil benytte lejligheden til at takke for deres hjælp og indsats for Horsens Golfklub. Per Offersen takkede afgående revisor Jens Møller for godt udført arbejde Ligeledes stor tak til dirigent Michael Bach Jensen for myndig ledelse af generalforsamlingen. Der var ligeledes stor tak til bestyrelsesmedlemmerne for et særdeles godt samarbejde..under eventuelt fortalte Næstformand Henning Barsøe om resultatet af tilfredshedsundersøgelse fra nov Materialet vil blive tilgængeligt på hjemmesiden.. Referent Karsten Sørensen Dirigent Michael Bach Jensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 36. driftsår(1971-2008) 230209 Karsten Sørensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 36. driftsår(1971-2008) 230209 Karsten Sørensen Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling - 2009 HUC Holmboes Allè 2, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 36. driftsår(1971-2008) REFERAT Dato: Ref.: 230209 Karsten

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 41. driftsår (1971-2013) 250214 Karsten Sørensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 41. driftsår (1971-2013) 250214 Karsten Sørensen Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling - 2014 Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 41. driftsår (1971-2013) REFERAT Dato: Ref.:

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 42. driftsår (1971-2014) 250215 Karsten Sørensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 42. driftsår (1971-2014) 250215 Karsten Sørensen Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling - 2015 Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 42. driftsår (1971-2014) REFERAT Dato: Ref.:

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 43. driftsår (1971-2015) 290216 Karsten Sørensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 43. driftsår (1971-2015) 290216 Karsten Sørensen Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling - 2016 Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 43. driftsår (1971-2015) REFERAT Dato: Ref.:

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19.00 På Hotel Søpark, Maribo 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår advokat Tina Høpfner fra Advodan. Dirigenten takkede

Læs mere

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2013 til godkendelse 4. Fremlæggelse af budget for 2014 til

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 11. april 2016 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 40. driftsår ( ) Karsten Sørensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 40. driftsår ( ) Karsten Sørensen Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling - 2013 Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 40. driftsår (1971-2012) REFERAT Dato: Ref.:

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016 SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016 Fremmødte var 80 stemmeberettigede medlemmer + 2 gyldige fuldmagter - i

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 20. oktober 2016. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 10. marts 2OL4i Valhal, Skolevej 55, Havnbjerg Klubbens formand B6rge Munksgaard bød de 60 medlemmer velkommen til generalforsamlingen. Pkt.

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2013 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 40. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 8. DECEMBER 2013 I KLUBHUSET I MOGENSTRUP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2009 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER Økonomi Drift Sportsudvalg Sponsorudvalg Matchudvalget Natur & Miljø Klubber-iklubben Golfspilleren i Centrum HCP / Kanin / Par 3 udvalgene Baner / Træningsanlæg Ejendomme Kommunikation

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for 2010 klubbens 38. driftsår

Bestyrelsens årsberetning for 2010 klubbens 38. driftsår Bestyrelsens årsberetning for 2010 klubbens 38. driftsår Som så mange andre danske golfklubber har Horsens Golfklub oplevet et forandringsrigt år på mange fronter. Forandringer behøver nødvendigvis ikke

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub

Sønderjyllands Golfklub Sønderjyllands Golfklub indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation.

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I HADERSLEV GOLFKLUB Den 26. november 2013 Klubbens formand, John Wilhardt, bød velkommen til den årlige generalforsamling, der i alt havde samlet 120 medlemmer. Formanden

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for 2009 klubbens 37. driftsår

Bestyrelsens årsberetning for 2009 klubbens 37. driftsår Bestyrelsens årsberetning for 2009 klubbens 37. driftsår Horsens Golfklub kan se tilbage på et år, med flotte sportslige resultater som vi normalt ikke er forvendt med. Vi klarer os flot i et stærkt lokalt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013. Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013. Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25. februar 2014 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

indkalder til ordinær generalforsamling

indkalder til ordinær generalforsamling indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes med følgende Onsdag, den

Læs mere

Vedtægter Hansted Golfklub

Vedtægter Hansted Golfklub 1 Klubbens navn er Hansted Golfklub og dens hjemsted er i Horsens Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf, og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale

Læs mere

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre Prøvemedlem 2015 Velkommen Her får du glad golf for alle aldre Silkeborgvej 44 / 8700 Horsens / Tlf. 7561 5151 / info@horsensgolf.dk / www.horsensgolfklub.dk Prøvemedlemskab 2015 Horsens Golfklub kan tilbyde

Læs mere

REFERAT af ekstraordinær generalforsamling i Horsens Golfklub d. 6. dec

REFERAT af ekstraordinær generalforsamling i Horsens Golfklub d. 6. dec REFERAT af ekstraordinær generalforsamling i Horsens Golfklub d. 6. dec. 2010. Formand Per Offersen bød velkommen til de 60 fremmødte stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Advokat

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet Marketing/kommunikation 1. Ny hjemmeside Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet 2. Målsætning for 2013 Der udarbejdes en kommunikationsplan inden

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1. NAVN OG FORMÅL 1. Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. 2. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 3. Klubbens formål er som sportsklub: - at give medlemmerne de bedst

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling Skive Golfklub 29. november 2016

Generalforsamling Skive Golfklub 29. november 2016 Generalforsamling Skive Golfklub 29. november 2016 Spar Nord Jeg har et godt tilbud i dag Tirsdag den 29. november 2016 - kl. 19.00 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev holdt 1 min. stilhed for at mindes de medlemmer, der var afgået ved døden siden sidste

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012 Generalforsamling efterår 202 - referat Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 202 Afholdt i Stensballegaard Golfklub Deltagere: Distriktsledelsen: Peter Bøgelund Riis (PBR), Bjarne Nielsen, Bjarne

Læs mere

Referat af generalforsamling i Sebber Kloster Golf Klub 15. marts 2011 på Lundbæk Landbrugsskole

Referat af generalforsamling i Sebber Kloster Golf Klub 15. marts 2011 på Lundbæk Landbrugsskole Referat af generalforsamling i Sebber Kloster Golf Klub 15. marts 2011 på Lundbæk Landbrugsskole 1. Valg af dirigent Den sædvanlige dirigent havde i sidste øjeblik meldt forfald. Efter forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 18. marts 2013 i klublokalet.

Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 18. marts 2013 i klublokalet. Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 18. marts 2013 i klublokalet. Klubbens formand Børge Munksgaard bød de 59 medlemmer velkommen til generalforsamlingen. Pkt. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Review af årsregnskabet til godkendelse 4. Forelæggelse

Læs mere

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013 Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 26.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 26. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2012 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 26. februar 2013 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT Kommentar [n1]: Marts 2011 VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT 1 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Golfklubben Hvide Klit 1.2 Klubbens hjemsted Frederikshavn Kommune 1.3 Det er klubbens

Læs mere

Årets resultat blev et overskud på 1 tkr. mod et budgetteret underskud på 168 tkr., en forbedring på 169 tkr. i forhold til budgettet.

Årets resultat blev et overskud på 1 tkr. mod et budgetteret underskud på 168 tkr., en forbedring på 169 tkr. i forhold til budgettet. HORSENS GOLFKLUB ÅRSREGNSKAB 2008 36. regnskabsår Kommentarer til årsregnskabet for 2008 Årets resultat blev et overskud på 1 tkr. mod et budgetteret underskud på 168 tkr., en forbedring på 169 tkr. i

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 10. Markedsføringsudvalget Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 10. Markedsføringsudvalget Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. oktober 2016 kl. 17:30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus.

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Referat af ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub, onsdag d. 22. november 2017 På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden oplyste at bestyrelsen foreslog

Læs mere

Allan Larsen bød velkommen og indledte dagsordenens punkt 1. med at foreslå Bodil Damkjær som dirigent.

Allan Larsen bød velkommen og indledte dagsordenens punkt 1. med at foreslå Bodil Damkjær som dirigent. Referat af generalforsamling for Albertslund Golfklub 2012 Afholdt 27. november 2012 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 91 stemmeberettigede tilstede. Dagsorden 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på Mediecenteret, Søparken i Aabybro.

Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på Mediecenteret, Søparken i Aabybro. AABYBRO GOLFKLUB Bestyrelsen 26-02-2011 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 16. februar 2011. Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB Nærværende vedtægter erstatter i sin helhed "Vedtægter for Holbæk Golfklub" af 29. november 2011. 1- Klubbens navn, hjemsted og formål: Klubbens navn er Holbæk Golfklub. Klubbens

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst)

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst) Forslag til ændring af vedtægter BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis 1 stk. 3 (nuværende tekst) Klubben skal være medlem af Dansk Golf Union og af den lokale idrætsunion. 1 stk. 3 ændres til Klubben

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Torsdag den 22. marts 2018 (105 fremmødte, medbragt 11 fuldmagter) Formand Kim Møller Behrend bød velkommen til generalforsamlingen, og der blev på opfordring fra formanden

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1 NAVN Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. Klubben har hjemsted i Roskilde Kommune 2 FORMÅL 1. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 2. Klubbens formål er som sportsklub:

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen

Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen 1 ændres fra Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter, således at

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud.

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud. Vedtægter 1. Klubbens navn er Kaj Lykke Golfklub og dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Klubbens formål er at forestå driften af en golfbane og organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter, således

Læs mere

Til medlemmerne i Horsens Golfklub! Horsens, den 3. nov. 2010

Til medlemmerne i Horsens Golfklub! Horsens, den 3. nov. 2010 Til medlemmerne i Horsens Golfklub! Horsens, den 3. nov. 2010 Herved indkaldes til Horsens Golfklubs ekstraordinære generalforsamling Mandag den 06. december 2010 kl. 19.00 i Cafe Golfert, Silkeborgvej

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter.

Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter. Referat af generalforsamling for Albertslund Golfklub 2013 Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter. Dagsorden

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund En unik golfoplevelse på Jyllands smukkeste parkbane! Baggrund I 2007 blev der i Herning Golf Klub gennemført en visionsproces, som for alvor satte fokus på udvikling af klubben på områder Banen Klubhuset

Læs mere

1. Valg af dirigent 21 04 2014 3

1. Valg af dirigent 21 04 2014 3 1. Valg af dirigent 21 04 2014 3 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 21 04 2014 4 Baneudviklingsprojektet Grundig information. Godt beslutningsgrundlag. Oplæg vedtaget med stor tilslutning.

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Fredensborg Golf Club d. 27. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling i Fredensborg Golf Club d. 27. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling i Fredensborg Golf Club d. 27. februar 2019 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Formanden, Hans Boye Clausen, bød velkommen og foreslog advokat Jes Rosenvinge som dirigent,

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 1 Medlemmer af Sydsjællands Golfklub Mogenstrup indkaldes hermed til ORDINÆR GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 7. DECEMBER 2017 KL. 19.00 I KLUBHUSET Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere