Regnskabsførelse i Tune Idrætsforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regnskabsførelse i Tune Idrætsforening"

Transkript

1 Regnskabsførelse i Tune Idrætsforening Regnskabsførelsen skal foretages på regnskabsmæssig betryggende vis og efter anvisninger fra hovedforeningen og hovedrevisorerne. 2. Tune IF har besluttet at anvende regnskabssystemet Tirush til bogføring og medlemsregistrering. Tirush understøttes af IT-udvalget. Anvendes andre systemer har afdelingen/udvalget det fulde ansvar for vedligeholdelse og back-up. Tune IF anvender Danløn ved udbetaling af løn og skattepligtige godtgørelser. Se særlig beskrivelse heraf. Tune IF er ikke momsregistreret. Der må ikke anføres moms på udgående fakturaer. 3. Regnskabsåret går fra 1. januar til 31. december. 4. TUNE IF. har en fælles bankforbindelse, fortrinsvis et lokalt pengeinstitut, hvor samtlige afdelinger og udvalg skal have konto. TUNE IF s bankforbindelse er, indtil andet besluttes af TUNE IF s hovedbestyrelse, NORDEA BANK A/S. Bankkonti skal stå i navnet: TUNE IF....-afdelingen/udvalget c/o (kassererens adresse) Afvigelser herfra kan kun ske i særlige tilfælde efter godkendelse af FU. Såvel kasserer som formand har fuldmagt til afdelingens/udvalgets konti. Fuldmagt til bankkonti kan alene gives af Tune IF s forretningsudvalg, jf. særlig beskrivelse heraf. 5. Der må aldrig være overtræk på bankkonti. I tilfælde af likviditetsproblemer skal hovedkassereren omgående kontaktes. 6. Kontantbeløb må kun hæves i bank, således at der altid er bilag/dokumentation til regnskabet. Får en afdeling/udvalg store kontante indbetalinger, f.eks. ved stævner, skal pengene hurtigst muligt indsættes i banken. Det anbefales at der ikke er en kontant kassebeholdning på over kr. 1000,-.

2 7. Alle udgifter skal principielt godkendes af formanden på bestyrelsens vegne inden betaling. Godkendelse via mail er fyldestgørende. Forinden udsendelse af kvartalsregnskab jf. pkt.11 skal formanden have påtegnet samtlige udgiftsbilag og sikret sig dokumentation for de anførte likvide beholdninger. 8. Kassereren/regnskabsføreren har det primære ansvar for korrekt behandling af afdelingens/udvalgets økonomiske transaktioner. Formanden kontrollerer løbende bankkonti og kan træde til ved kassererens fravær.. Der kan udpeges en regnskabsfører, der har ansvaret for korrekt bogføring af godkendte og konterede bilag og evt. også for medlemsregistrering. Opfølgning på afdelingens økonomi påhviler fortsat kasserer og formand. 9. Kassereren/regnskabsføreren bogfører alle transaktioner løbende. Alle bilag skal nummereres fortløbende og kontonr. skal anføres på bilaget. Kassereren/regnskabsføreren skal jævnligt gennemse saldobalancer og kontospecifikationer for sikre at posterne er bogført korrekt. Balanceposter skal analyseres og evt. afstemmes til eksternt materiale. Det er kassererens/regnskabsførerens pligt at betale alle regninger m.v. rettidigt. Endvidere at sørge for rettidig betaling af løn, vederlag og tilhørende skatter og bidrag m.v Kassereren har ansvaret medlemskartoteket og for rettidig indberetning af medlemstal og øvrige oplysninger, der er nødvendige for beregning af tilskud m.v., jfr. fremsendt instruktion fra HF. Nærmere beskrivelse af medlemsregistreringen findes i pkt Efter hvert kvartal fremsender kassereren saldobalance eller regnskab med budgetkontrol samt information om likvide beholdninger til bestyrelsen. Det fremsendte gennemgås på efterfølgende bestyrelsesmøde. Da mange poster i et afdelingsregnskab kun forekommer én gang pr. år, er det ikke nødvendigt at periodeopdele budgettet. En kvalificeret sammenholdelse af perioderegnskabet med årsbudgettet vil være fyldestgørende. 12. I alle afdelinger/udvalg foretages halvårs revision dækkende perioden fra 1/1 til 30/6. Denne delrevision skal finde sted i tidsrummet 1/7 til 15/9. Instruktion og Revisorerklæring udsendes ultimo juni. Revisor/kasserer drager omsorg for at kopi af revisorerklæring og den reviderede saldobalance afleveres/sendes til HF.

3 Revisionen udføres efter de af forretningsudvalget og hovedrevisor givne regler, jf. revisorerklæring. Afdelingsrevisor skal udfylde og underskrive revisorerklæringen, hvorved afdelingsrevisoren bekræfter, at have kontrolleret de i erklæringen anførte punkter. 13. I december måned skal kassereren drage omsorg for at få flest mulige poster bogført og betalt. Poster der først dukker op efter årsskiftet bogføres og modposteres på skyldige poster hhv. div. tilgodehavender. Konti gennemgås og analyseres. Lønsystemets bogføringsbilag vil sikre korrekt bogføring af skyldig A-skat, feriepenge, ATP-bidrag m.v. For ansatte, der har ferie med løn, skal der laves en særlig opgørelse af skyldige feriepenge baseret på opgørelse af tilgodehavende ferie. Periodisering. Der gennemføres periodisering af kontingentindtægter for at skabe mere korrekte regnskaber. Anden periodisering foretages normalt ikke. Årsopgørelse fra hovedforeningen med ikke afregnede poster, medlemstilskud m.v. udarbejdes så betids, at den kan medtages i regnskabet og udligningen af saldoen kan ske inden årsskiftet. 14. Det reviderede og underskrevne årsregnskab med budgetkontrol afleveres til forretningsudvalget efter nærmere indkaldelse ultimo januar eller primo februar måned. Endvidere skal den originale revisorerklæring samt budgettet for det netop påbegyndte år afleveres. Ved afleveringen skal samtlige bilagsmapper medbringes, herunder bankudskrifter for hele året. 15. Hvert år i oktober/november udarbejdes budget for det kommende år. Budgettet skal baseres på forventede antal medlemmer og udarbejdede aktivitetsplaner. Forventede indtægter og omkostninger grupperes på en hensigtsmæssig måde svarende til årsregnskabets poster. Bestyrelsen/udvalget skal formelt godkende budget og aktivitetsplaner. 16. I forbindelse med hovedrevisionen af Tune IF s regnskaber kan hovedrevisorerne udvælge nogle afdelingers regnskaber til hovedrevision. Afdelingskassereren skal til

4 brug herfor sørge for fremlæggelse af alt relevant regnskabsmateriale. På samme måde kan hovedrevisorerne i løbet af året udpege en eller flere afdelinger til ekstraordinær revision. 17. I forbindelse med regnskabsførelsen skal kassereren/regnskabsføreren sørge for ajourføring af medlemskartotek. Medlemskartoteket skal indeholde følgende oplysninger: Medlemmets navn og adresse samt fødselsdato (6 cifre) adresse. Mobiltlf. og evt. fastnettlf. Medlemsnr. (hvis relevant). Indmeldelsestidspunkt. Eventuelt hold-nr./spilletid. Kontingent- og eventuelt indmeldelsesgebyr Eventuel udmeldelse Mailadresse er vigtig, idet det tilstræbes at TUNE IF s Hovedbestyrelse kan sende informationer ud til medlemmerne via mail. Af bogføring/medlemssystem skal fremgå, hvorvidt medlemmet har betalt kontingent. 18. Til sikring af ordentlig bogføring og revision skal afdelingsbestyrelsen/afdelings generalforsamlingen tilsigte, at de personer, der vælges som kasserer og revisor, er i besiddelse af den fornødne regnskabsmæssige indsigt og forståelse. Hjælp og støtte kan i øvrigt indhentes både ved opstart og løbende hos såvel hovedkasserer som it-udvalg eller hos hovedrevisorerne. Om fornødent vil kurser blive arrangeret. 19. Hovedregnskabet føres efter samme retningslinjer som afdelingernes. 23. september 2015 Udarbejdet af Dorthe Toftebjerg, Jørgen Ypkendanz, Fritz Jüngling og Sven Edelmann.

5 Retningslinjer vedr. drift af Tirush bogføringsprogram Tune Idrætsforening har besluttet at anvende Tirush som bogføringsprogram. Systemet installeres decentralt på afdelingernes computere. Installation og support: Tune IF s IT-udvalg varetager følgende funktioner: - Implementering og vedligeholdelse. - Support og fejlafhjælpning. - Udarbejdelse af rapporter, holdlister m.v. - Information om standardrapporter og udarbejdelse af nye efter afdelingernes ønsker. Daglig bogføring og medlemsregistrering: Ansvaret for korrekt medlemsregistrering og bogføring påhviler afdelingsbestyrelsen og i særdeleshed den valgte kasserer og formand. I Afdelinger, hvor kassereren også varetager medlemsregistrering: Afdelingskassereren fastlægger i samarbejde med bestyrelsen retningslinjer for indmeldelse/information om medlemmerne og sørger selv for registrering, kontingentopkrævning, bogføring af betalinger, rykning og udarbejdelse af endelige medlemslister. II Afdelinger, hvor der er kasserer og medlemsregistrator: I afdelinger, der vælger at udnytte Tirush funktion med medlemsregistrering ved hjælp af en særlig medlemsregistrator (IT-klient), er bestyrelsen ansvarlig for, at der udarbejdes en skriftlig beskrivelse af arbejdsopgaver og ansvarsfordeling som tiltrædes af hovedkassereren. Lønudbetaling Løn og andre skattepligtige vederlag i Tune IF udbetales via Danløn bl.a. for at sikre korrekt indberetning til SKAT og korrekt behandling af ATP, feriepenge m.v. Overordnet koordineres systemet af it-udvalget v/bent Andersen. De afdelinger/udvalg, der udbetaler løn m.v. oprettes i Danløn som en afdeling under Tune IF. Herved vil løntransaktioner trækkes på afdelingens konto og afdelingen får fremsendt lønbilag klar til bogføring. Afdelingskassereren vil få adgangskoder og nødvendig instruktion i Danløn. Udbetaling af løn & indbetaling af skat m.v. Løn, timer m.v. indberettes til Danløn senest kl dagen før dispositionsdag Danløn laver lønberegning og sender lønseddel til den ansatte. Efter inddateringen udfærdiger Danløn konteret bogføringsbilag. På dispositionsdagen hæves nettolønnen på afdelingens/udvalgets konto. Skat indbetales af Danløn ved forfald og hæves på afdelingens/udvalgets konto.

6 Lønsystemet beregner ATP på basis af timetal. Egenbetalingen og Tune IF's andel overføres løbende til HF fra afdelingerne.. Hovedforeningen bliver opkrævet kvartalsvis via betalingsservice (BS) Feriepenge For de ansatte, der skal have feriepenge, beregner Danløn løbende feriepenge og skat heraf. Nettobeløbet hensættes i afdelingen jf. bogføringsbilaget. Den 7. i anden måned efter kvartaler, hvor der er udbetalt løn, indbetaler Danløn nettobeløbet til feriekonto. P.t. trækkes feriepenge på Svømmeafd. konto. Øvrige afd. indbetaler hertil. Betaling af barselsbidrag, AUB, AES og AES arbejdsskadeafgift Disse beløb opkræves af ATP på basis af ATP-bidrag, således at f.eks. bidrag for 2. kvartal opkræves via BS den 14. oktober. Beløbet fordeles på de afdelinger, der har betalt ATP. Danløngebyr Udgør p.t. kr. 18,75 pr. medarbejder pr. lønudbetaling. Beløbet hæves hos HF. Fremover overføres beløbet til mellemregningskontoen med advis til afdelingen og indgår i årsopgørelsen. For HF og bude udgiftsføres omkostningen direkte ved betaling.

Kasse- og regnskabsgangen i Den selvejende institution

Kasse- og regnskabsgangen i Den selvejende institution Kasse- og regnskabsgangen i Den selvejende institution Bogføring: Bogføringen varetages af klubbens kontorassistent Marianne Eriksen. Kontering foretages ligeledes af kontorassistenten og sker efter den

Læs mere

Togpersonalets Områdegruppe DSB

Togpersonalets Områdegruppe DSB Togpersonalets Områdegruppe DSB Forretningsorden for Områdegruppebestyrelsen 1. Områdegruppens virke. Områdegruppens daglige arbejde varetages af formanden og næstformanden, som drager omsorg for, at alle

Læs mere

Regnskabsregler. Diabetesforeningens bogholderi bogfører for Lokalforeninger, Børnefamilie- og Ungegrupper

Regnskabsregler. Diabetesforeningens bogholderi bogfører for Lokalforeninger, Børnefamilie- og Ungegrupper Regnskabsregler Diabetesforeningens bogholderi bogfører for Lokalforeninger, Børnefamilie- og Ungegrupper Regnskabsregler for Diabetesforeningens Lokalforeninger, Børnefamilie- og Ungegrupper, hvor Diabetesforeningens

Læs mere

Contar ApS. Regnskab Bestyrelsens rolle. Kassererens rolle. Revisorens rolle. Revisorens rolle

Contar ApS. Regnskab Bestyrelsens rolle. Kassererens rolle. Revisorens rolle. Revisorens rolle Regnskab 2019 Velkomst Rollefordeling vedr. økonomien Årsregnskab Bogføring Skat og moms Medlems- og bogføringssystemer Contar ApS Stiftet i 1994 af Carsten H. Fohlmann Har mere end 20 års erfaring med

Læs mere

Togpersonalets Områdegruppe DSB

Togpersonalets Områdegruppe DSB Togpersonalets Områdegruppe DSB Forretningsorden for Områdegruppebestyrelsen 1. Områdegruppens virke. Områdegruppens daglige arbejde varetages af formanden og næstformanden, som drager omsorg for, at alle

Læs mere

Regnskabsinstruks. for. provstiudvalgskasser

Regnskabsinstruks. for. provstiudvalgskasser Regnskabsinstruks for provstiudvalgskasser 1 2 1. Indledning Regnskabsinstruksen er baseret på det regel- og vejledningsgrundlag for de lokale kirkelige kasser, der findes på Folkekirkens Digitale Arbejdsplads

Læs mere

INTERN UDDANNELSE. Foreningsøkonomi

INTERN UDDANNELSE. Foreningsøkonomi INTERN UDDANNELSE Foreningsøkonomi Indledning Denne pjece henvender sig til de afdelingsbestyrelsesmedlemmer i Dansk Folkehjælp, der bliver udpeget til at varetage en afdelings økonomi og gerne vil vide

Læs mere

Bilag til regnskabsinstruks. Det udfyldte bilag gælder for: --------------------------------- menighedsråd

Bilag til regnskabsinstruks. Det udfyldte bilag gælder for: --------------------------------- menighedsråd Dokument nr.: 119098-12 Bilag til regnskabsinstruks Det udfyldte bilag gælder for: --------------------------------- menighedsråd Dato / Menighedsrådsformand Bilag 1. Grunddata Menighedsrådet navn Myndighedskode

Læs mere

Velkomst Præsentationsrunde Rollefordeling vedr. økonomien Bogføring og årsregnskab Skat og moms Medlems-og bogføringssystemer

Velkomst Præsentationsrunde Rollefordeling vedr. økonomien Bogføring og årsregnskab Skat og moms Medlems-og bogføringssystemer Velkomst Præsentationsrunde Rollefordeling vedr. økonomien Bogføring og årsregnskab Skat og moms Medlems-og bogføringssystemer Stiftet i 1994 af Carsten H. Fohlmann Har mere end 20 års erfaring med foreninger

Læs mere

Vedtægter for Grimstrup IF

Vedtægter for Grimstrup IF Vedtægter for Grimstrup IF 1. Foreningens navn og hjemsted A. Foreningens navn er Grimstrup Idrætsforening (forkortet Grimstrup IF). Foreningen er stiftet under navnet Grimstrup-Hjortkær-Roust Idrætsforening

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

Bilag til regnskabsinstruks. Det udfyldte bilag gælder for: Frederiksværk --------------------------------- provstiudvalg

Bilag til regnskabsinstruks. Det udfyldte bilag gælder for: Frederiksværk --------------------------------- provstiudvalg Dok. nr. 115501-12 Bilag til regnskabsinstruks Det udfyldte bilag gælder for: Frederiksværk --------------------------------- provstiudvalg 18-11-2014 Birgit Hasselager Dato / Den forretningsførende (provsten)

Læs mere

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Vedtægter for foreningen Danske Solcelleejere 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Solcelleejere herefter kaldet DSE Foreningens hjemsted er Viborg

Læs mere

Bilag 1. Tværgående. OPGAVEN UDFØRELSE FORVENTNINGER TIL FONDEN Udarbejdelse af forretningsgangsbeskrivelser

Bilag 1. Tværgående. OPGAVEN UDFØRELSE FORVENTNINGER TIL FONDEN Udarbejdelse af forretningsgangsbeskrivelser Bilag 1 Tværgående OPGAVEN UDFØRELSE FORVENTNINGER TIL FONDEN Udarbejdelse af forretningsgangsbeskrivelser indenfor ges efter CØP udarbejder forretningsgangene Revisionen indra- Evt. honorarer til revision

Læs mere

Vedtægter for Hover Idrætsforening. 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hover Idrætsforening. Foreningen er hjemmehørende i Vejle kommune.

Vedtægter for Hover Idrætsforening. 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hover Idrætsforening. Foreningen er hjemmehørende i Vejle kommune. 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hover Idrætsforening. Foreningen er hjemmehørende i Vejle kommune. 2 Formål Foreningens formål er at formidle udøvelse og udvide interessen for al idræt i Hover,

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2017

GUIDE Udskrevet: 2017 GUIDE Bestyrelsens ansvar for foreningens økonomi Udskrevet: 2017 Indhold Bestyrelsens ansvar for foreningens økonomi......................................... 3 Kassererens opgaver og rolle i frivillige

Læs mere

Andelsboligforeningen FREMTIDEN SERIE 1. Arbejdsbeskrivelse

Andelsboligforeningen FREMTIDEN SERIE 1. Arbejdsbeskrivelse Andelsboligforeningen Fremtiden Serie 1 Jerichausgade 24 & 26 / Lundbyesgade 13 8000 Århus C Arbejdsbeskrivelse Den samlede bestyrelse er foreningens daglige ledelse. Bestyrelsens opgaver er at effekturere

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 16 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst

Læs mere

Regnskabsinstruks. for. kirkekasser

Regnskabsinstruks. for. kirkekasser Regnskabsinstruks for kirkekasser 1 2 1. Indledning Regnskabsinstruksen er baseret på det regel- og vejledningsgrundlag for de lokale kirkelige kasser, der findes på Folkekirkens Digitale Arbejdsplads

Læs mere

Nye regler for afdelingsbestyrelsens udgifter og beboerarrangementer

Nye regler for afdelingsbestyrelsens udgifter og beboerarrangementer og beboerarrangementer Bagrund og målsætning Baggrund Ifølge lov om almene boliger må der ikke udbetales løn eller honorar til medlemmer af afdelingsbestyrelser. Bestyrelsesmedlemmer skal dog heller ikke

Læs mere

Regnskabsinstruks for regnskabsafslutning for Norddjurs Kommune

Regnskabsinstruks for regnskabsafslutning for Norddjurs Kommune Regnskabsinstruks for regnskabsafslutning 2014 for Norddjurs Kommune ALLE BRUGERE KAN BOGFØRE I GAMMELT REGNSKABSÅR (2014) TIL OG MED DEN 15. JANUAR 2015. EFTER DENNE DATO ER DER LUKKET FOR BOGFØRING I

Læs mere

Vejledning og retningslinjer for foreningsvalgte revisorer i Haveforeninger

Vejledning og retningslinjer for foreningsvalgte revisorer i Haveforeninger Brønshøj september 2014 Vejledning og retningslinjer for foreningsvalgte revisorer i Haveforeninger En forening består af flere forskellige organer, f.eks. generalforsamlingen, formanden, bestyrelsen,

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Regnskaber. Vi har nu startet 2 regnskaber 2006 og 2007, med status åben. Derefter skal vi have en kontoplan lavet

Regnskaber. Vi har nu startet 2 regnskaber 2006 og 2007, med status åben. Derefter skal vi have en kontoplan lavet Regnskabsdelen Regnskaber Kontoplan Bogføringstyper Åbningsbalance Bogføring Budget Udskrifter Ny konto i kontoplan Ny konto i udskrifter Kreditor / debitor Regnskab Vælg regnskaber - Så får vi et tomt

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING Stiftet 25. oktober 1972 1. Foreningens navn Foreningens navn er: Skensved Idrætsforening. Dens hjemsted er Køge Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål

Læs mere

4.6. Afstemning af statuskonti mv.

4.6. Afstemning af statuskonti mv. 4.6. Afstemning af statuskonti mv. Retningslinjer for afstemning De enkelte centre skal iværksætte afstemningsprocedurer, der sikrer, at der løbende foretages afstemninger, kontroller og fejlrettelser

Læs mere

Vedtægter. Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup

Vedtægter. Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup Vedtægter Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup - 2017 Idrætsforeningen AKTIVISTERNE Vedtægter 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er : IF. AKTIVISTERNE og er hjemmehørende i Herlev/Ballerup Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Toftegården Og dens hjemsted er: Matr. Nr. 10S, Avedøre by 2 Foreningens formål Foreningens

Læs mere

LOVE for Aalborg Kaserners Idrætsforening FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED

LOVE for Aalborg Kaserners Idrætsforening FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED LOVE for Aalborg Kaserners Idrætsforening FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1. NAVN. Foreningens navn er Aalborg Kaserners Idrætsforening (AKIF). Dens hjemsted er Aalborg Kaserner, 9400 Nørresundby. Foreningen

Læs mere

Bilag til regnskabsinstruks. Det udfyldte bilag gælder for: Ringkøbing menighedsråd

Bilag til regnskabsinstruks. Det udfyldte bilag gælder for: Ringkøbing menighedsråd Dokument nr.: 119098-12 Bilag til regnskabsinstruks Det udfyldte bilag gælder for: menighedsråd Dato / Menighedsrådsformand Bilag 1. Grunddata Menighedsrådet navn Myndighedskode CVR-nummer P-numre Provsti

Læs mere

LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936

LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936 LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936 1. NAVN Foreningens navn er: Melby-Liseleje Idrætsforening (forkortet: MLI) med hjemsted i Halsnæs Kommune. 2. FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Adopterede 30+. Foreningens hjemsted er sekretærs adresse. 2 Foreningens formål At skabe et fortroligt forum, hvor MEDLEMMERNE kan dele

Læs mere

Vejledning i kasserapport i Excel Afdelingsbestyrelse

Vejledning i kasserapport i Excel Afdelingsbestyrelse Vejledning i kasserapport i Excel Afdelingsbestyrelse Når I åbner Excel filen får I denne dialog boks op og I skal vælge at åben filen med makroer, så de hjælpeværktøjer vi har lagt ind kommer til at virke.

Læs mere

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ny Bringe Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. 2 Område og medlemmer Stk. 1. Foreningen omfatter ejendommene, der er beliggende på

Læs mere

Forslag til. Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152

Forslag til. Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 Forslag til Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 og dens hjemsted er Holstebro. 2. Grundejerforeningen omfatter

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 16 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde

Frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde Fo Frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde Retningslinjer for tilskud til aktiviteter r Allerød Kommune Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger... 4 Formål... 4 Lovgrundlag... 4 Regler og vejledninger

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018 Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018 1. SAMMENSÆTNING Hovedbestyrelsen træder sammen snarest efter det årlige ordinære landsmøde og konstituerer sig. Hovedbestyrelsen består

Læs mere

ØKONOMISKE RETNINGSLINJER

ØKONOMISKE RETNINGSLINJER ØKONOMISKE RETNINGSLINJER 1. Indledning I Landsforeningens vedtægter (kapitel 5) er fastlagt en række krav til foreningens økonomistyring. I landsledelsens forretningsorden henvises der til nærværende

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

Skabelon og vejledning til kontant- og forskudskasser

Skabelon og vejledning til kontant- og forskudskasser Skabelon og vejledning til kontant- og forskudskasser Hvorfor retningslinjer: For at beskytte borgeren mod misbrug For at beskytte medarbejderne mod uberettiget mistanke Det korte overblik: Er der udbetalt

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STRANDGAARDENS GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER FOR STRANDGAARDENS GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR STRANDGAARDENS GRUNDEJERFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er STRANDGAARDENS GRUNDEJERFORENING, og dens hjemsted er Veddinge Bakker, 4550 Asnæs. Holbæk er foreningens hjemting,

Læs mere

Love for Søgårdens Grundejerforening

Love for Søgårdens Grundejerforening Love for Søgårdens Grundejerforening 1 Foreningens navn er Søgårdens Grundejerforening, Farum. 2 Foreningen omfatter parcellerne 1-158 på den af landinspektør Holland-Møller udfærdigede og af Farum Sogneråd

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i Faaborg Vest Antenneforening

Forretningsorden. for bestyrelsen i Faaborg Vest Antenneforening Forretningsorden for bestyrelsen i Faaborg Vest Antenneforening 1 Bestyrelsens virksomhed 1.1 Denne forretningsorden gælder som supplement til bestemmelserne i foreningens vedtægter. Bestyrelsens virksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING August 2014 Dansk Patchwork Forening blev dannet på en stiftende generalforsamling i Middelfart den 12. april 1986. 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Patchwork Forening. I international

Læs mere

Regnskabsregler. For selvbogførende Lokalforeninger, Børnefamilie- og Ungegrupper

Regnskabsregler. For selvbogførende Lokalforeninger, Børnefamilie- og Ungegrupper Regnskabsregler For selvbogførende Lokalforeninger, Børnefamilie- og Ungegrupper Regnskabsregler for Diabetesforeningens selvbogførende Lokalforeninger, Børnefamilie- og Ungegrupper 1. Opgaver og ansvar

Læs mere

Vedtægter for Frit Forum København (Vedtaget den 27. marts 2010)

Vedtægter for Frit Forum København (Vedtaget den 27. marts 2010) ------------ Vedtægter for Frit Forum København ------------ (Vedtaget den 27. marts 2010) Navn 1 Foreningens navn er Frit Forum København Socialdemokratiske Studerende, eller Frit Forum København. Foreningen

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Konstitution Bestyrelsen er valgt/udpeget for 2 år ad gangen. Bestyrelsesmedlemmerne har forskudte valgperioder, som anført i vedtægterne,

Læs mere

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted FORSLAG TIL Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng (CVR. nr. 36102330) og dens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

RINGSTED KOMMUNE. Revisionsberetning nr. 159. Revisionen af regnskabet for Historiens Hus, Ringsted Museum og Arkiv for året 2006

RINGSTED KOMMUNE. Revisionsberetning nr. 159. Revisionen af regnskabet for Historiens Hus, Ringsted Museum og Arkiv for året 2006 RINGSTED KOMMUNE Revisionsberetning nr. 159 Revisionen af regnskabet for Historiens Hus, Ringsted Museum og Arkiv for året 2006 Afsluttende beretning for regnskabsåret 2006 329.000 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark

Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark 0. Indledning Nedenstående tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark udgør sammen med lov

Læs mere

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Fløng-Hedehusene Idræt, forkortet FHI. FHI er hjemmehørende i Høje-Taastrup Kommune. FHI s lokalområde er Hedehusene og Fløng. 2. Formål. FHI vil styrke medlemmers

Læs mere

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Indholdsfortegnelse Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening 1 Indholdsfortegnelse 2 Foreningens navn og hjemsted 1 3 Formål 2 3 Medlemskab af organisationer

Læs mere

Revisionsinstruks. Vedrørende kommunale tilskud i henhold til Folkeoplysningsloven

Revisionsinstruks. Vedrørende kommunale tilskud i henhold til Folkeoplysningsloven Revisionsinstruks Vedrørende kommunale tilskud i henhold til Folkeoplysningsloven 1 REVISIONSKRAV VEDRØRENDE KOMMUNALE TILSKUD I HENHOLD TIL FOL- KEOPLYSNINGSLOVEN I henhold til Folkeoplysningslovens kap.

Læs mere

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening 2008 Hjemmeside: www.melby-grund.dk Kontakt: mail@melby-grund.dk 1 Foreningens navn Foreningens navn er Melby Områdets Grundejerforening Dens hjemsted er

Læs mere

Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2011

Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2011 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 10 20 30 Telefax 10 20 40 www.deloitte.dk Kreds Øst Revisionsprotokollat til

Læs mere

V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015.

V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015. Grundejerforeningen Kærgårdsparken/Lystenlund www.gkl-solbjerg.dk V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Kærgårdsparken/Lystenlund,

Læs mere

Aktivitetstilskud. Retningslinjer for tilskud til aktiviteter for børn og unge under 25 år

Aktivitetstilskud. Retningslinjer for tilskud til aktiviteter for børn og unge under 25 år Aktivitetstilskud Retningslinjer for tilskud til aktiviteter for børn og unge under 25 år Godkendt af Folkeoplysningsudvalget i Hillerød den 12. januar 2012. Om aktivitetstilskud... 3 Ansøgning om aktivitetstilskud...

Læs mere

For ØSC-kunder udsendes nærmere beskrivelse af processen fra Statens Administration.

For ØSC-kunder udsendes nærmere beskrivelse af processen fra Statens Administration. Feriepenge i eindkomst Pr. 1. januar 2012 overgik indberetning af feriepenge til eindkomst. Moderniseringsstyrelsen har derfor udarbejdet denne vejledning som hjælp til behandling af sager om feriepenge.

Læs mere

Temahæfte 6 udgivet af Foreningen Registrerede Revisorer FRR 1. udgave 2005. Forbered dit årsregnskab. og spar penge på revisorregningen

Temahæfte 6 udgivet af Foreningen Registrerede Revisorer FRR 1. udgave 2005. Forbered dit årsregnskab. og spar penge på revisorregningen Temahæfte 6 udgivet af Foreningen Registrerede Revisorer FRR 1. udgave 2005 Forbered dit årsregnskab og spar penge på revisorregningen Indhold Vær velforberedt, når årsregnskabet skal revideres og spar

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI).

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). 1. Foreningens navn og hjemsted: 1.1: Foreningens navn er Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Hjemsted er Brancheforeningens

Læs mere

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Stiftet 1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Vedtaget på generalforsamlingen 24. juni 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Løserup Strand og har sit hjemsted

Læs mere

2: Foreningens hjemsted er Askø under Lolland Kommune.

2: Foreningens hjemsted er Askø under Lolland Kommune. Vedtægter for Askø Strandvig Grundejerforening - udprint fra www.askoe-nyt.dk Navn, hjemsted og formål: 1: Foreningens navn er Askø Strandvig. 2: Foreningens hjemsted er Askø under Lolland Kommune. 3:

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Søgården". Dens hjemsted er Sjællands Odde. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2016

GUIDE Udskrevet: 2016 GUIDE Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber Udskrevet: 2016 Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber Her finder du en af tre guide som viser, hvordan økonomi typisk styres

Læs mere

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening 1 Foreningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er "Tønder Handelsstandsforening" og den har sit hjemsted i Tønder Kommune. 2 Foreningens formål 2.1 Foreningens

Læs mere

Love for Københavns Skak Union Ændringsforslag

Love for Københavns Skak Union Ændringsforslag 1. Navn og formål Unionens navn er Københavns Skak Union [KSU], der optager klubber hjemmehørende i Københavns og Frederiksberg Kommuner samt i Københavns Amt. Unionen danner 1. hovedkreds af Dansk Skak

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Side 1 af 7 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Klubbens

Læs mere

7 BOGFØRING, REGNSKAB OG REVISION

7 BOGFØRING, REGNSKAB OG REVISION Budget- og regnskabssystem for kommuner 7 BOGFØRING, REGNSKAB OG REVISION Indhold Side 7.0 Bogføring 7.0-1 7.1 Procedurekrav i forbindelse med regnskabsaflæggelsen 7.1-1 7.1.1 Indledning 7.1-1 7.1.2 Proceduren

Læs mere

VIBORG KOMMUNE. Beretning nr. 6. (side ) Løbende revision vedrørende 2008 udført indtil ultimo oktober 2008

VIBORG KOMMUNE. Beretning nr. 6. (side ) Løbende revision vedrørende 2008 udført indtil ultimo oktober 2008 Provstegade 10, 2. 8900 Randers C Tlf.: 8642 7777, Fax: 8641 0076 E-mail: randers@kr.dk Beretning nr. 6 (side 100-109) Delberetning vedrørende regnskabsår 2008 BDO Kommunernes Revision Vi er Danmarks største

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Årsregnskab. 1. januar 31. december 2017

Årsregnskab. 1. januar 31. december 2017 Årsregnskab 1. januar 31. december 2017 Hvidovre Idrætsforening, Fodboldadelingen Sollentuna Allé 1-3 2650 Hvidovre CVR nr.: 23235110 Klubnr.: 200036 tlf.: 3678 1772 e-mail: hif@hif.dk 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bilag 4: Konklusionsnotat: Beskæftigelses- og Integrationsudvalget

Bilag 4: Konklusionsnotat: Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Bilag 4: Konklusionsnotat: Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Ledelsen i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen og Koncernservice tilkendegiver, at der er foretaget en vurdering af balancekontiene

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

Vedtægter. for. Myrup Bylaug

Vedtægter. for. Myrup Bylaug Vedtægter for Myrup Bylaug Stiftet den 6. april 2000 Vedtægter sidst revideret den 16. marts 2013 Se hjemmeside vedr. Myrup: http://www.lokalby.dk/ Formål 1 Foreningens navn er Myrup Bylaug, og dens område

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF)

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) Vedtaget den 15. september 1964. Ændret den 17. april 1970, den 14. april 1972, den 26. april 1974, den 26. august 1975,

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Udgivet af De grønne pigespejdere Arsenalvej 10 1436 København K Tlf. 3312 9538. Foto Sanne Vils Axelsen

Udgivet af De grønne pigespejdere Arsenalvej 10 1436 København K Tlf. 3312 9538. Foto Sanne Vils Axelsen Vejledning for kasserer August 2011 Udgivet af De grønne pigespejdere Arsenalvej 10 1436 København K Tlf. 3312 9538 Foto Sanne Vils Axelsen Indhold Hverdagens opgaver... 4 Tilskudsordning... 4 Årsregnskab

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens.

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. 2. Formål. Foreningens formål er at virke til fremme

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SMEDEFABRIKKEN

GRUNDEJERFORENINGEN SMEDEFABRIKKEN GRUNDEJERFORENINGEN SMEDEFABRIKKEN VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN SMEDEFABRIKKEN Vedtaget på stiftende generalforsamlingen den [INDSÆT] 2017 Kap. 1. Navn og formål 1. Grundejerforeningens navn er: "Grundejerforeningen

Læs mere

Lokaletilskud til foreninger. for egne eller lejede lokaler

Lokaletilskud til foreninger. for egne eller lejede lokaler Lokaletilskud til foreninger for egne eller lejede lokaler Kort og godt om lokaletilskud Aarhus Kommune støtter børne- og ungdomsaktiviteter i henhold til Folkeoplysningsloven. Det sker primært på tre

Læs mere

XXXXX Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

XXXXX Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN XXXXX Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN 1. Konstituering På første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerer bestyrelsen sig med næstformand og sekretær (medmindre der i klubbens vedtægt

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN. (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet

VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN. (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet Dansk Beton Fabriksbetonforeningen er en branchesammenslutning, hvis formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Årsregnskab 1. januar december 2016

Årsregnskab 1. januar december 2016 Årsregnskab 1. januar - 31. december 2016 Hvidovre Idrætsforening, Fodboldafdelingen Sollentuna Alle 1-3 2650 Hvidovre CVR nr.: 23235110 Klubnr: 200036 Tlf.nr.: 3678 1772 e-mail: hif@hif.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

DRAGSHOLM MODELFLYVEKLUB Vedtægter. 1. Navn Klubbens navn er Dragsholm Modelflyveklub og er hjemmehørende i Odsherred kommune.

DRAGSHOLM MODELFLYVEKLUB Vedtægter. 1. Navn Klubbens navn er Dragsholm Modelflyveklub og er hjemmehørende i Odsherred kommune. DRAGSHOLM MODELFLYVEKLUB Vedtægter 1. Navn Klubbens navn er Dragsholm Modelflyveklub og er hjemmehørende i Odsherred kommune. 2. Formål At udvikle og fremme mulighederne for udøvelse af modelflyvning.

Læs mere

Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening

Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening 1. Foreningens navn og formål. Stk. 1. Foreningens navn er Nørrebro Musicalteater Teaterforening. Stk. 2. Foreningens formål er på amatørbasis

Læs mere

SLS-kasserer - Vejledning til kassererarbejdet i din lokalbestyrelse

SLS-kasserer - Vejledning til kassererarbejdet i din lokalbestyrelse SLS-kasserer - Vejledning til kassererarbejdet i din lokalbestyrelse [Revideret januar 2019] Indholdsfortegnelse 1. Økonomisk støtte til lokalbestyrelsen... 2 Kassereropgaver i SLS-lokalbestyrelsen...

Læs mere

Vedtægter: Medlem af DMJU Sidst revideret d. 28. Februar 2014 Godkendt af kommunalbestyrelsen i xx yy 20zz

Vedtægter: Medlem af DMJU Sidst revideret d. 28. Februar 2014 Godkendt af kommunalbestyrelsen i xx yy 20zz Vedtægter: Medlem af DMJU Sidst revideret d. 28. Februar 2014 Godkendt af kommunalbestyrelsen i xx yy 20zz Vedtægter for Svinninge Modeljernbaneklub 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemskab 4. Eksklusion

Læs mere

Bilag til regnskabsinstruks. Det udfyldte bilag gælder for: Nordvestfalster menighedsråd

Bilag til regnskabsinstruks. Det udfyldte bilag gælder for: Nordvestfalster menighedsråd Bilag til pkt. 273 2018 Bilag til regnskabsinstruks Det udfyldte bilag gælder for: Nordvestfalster --------------------------------- menighedsråd Dato / Menighedsrådsformand Bilag 1. Grunddata Menighedsrådet

Læs mere

SKOVHØJEN GRÆSTED. Vedtægter for Grundejerforeningen

SKOVHØJEN GRÆSTED. Vedtægter for Grundejerforeningen Vedtægter Side 1 af 5 SKOVHØJEN GRÆSTED Vedtægter for Grundejerforeningen 1 Foreningens navn. Foreningens navn er grundejerforeningen Skovhøjen Stiftet den 21. februar 1980 Hjemsted: Græsted. 2 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforening

Torslunde-Ishøj Idrætsforening p Torslunde-Ishøj Idrætsforening Badminton Fodbold Gymnastik Petanque Støtteforening Torslunde Ishøj Idrætsforening 1. Navn og formål Foreningens navn er Torslunde Ishøj Idrætsforening (TIIF) og er hjemmehørende

Læs mere

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds SIND Landsforeningen for psykisk sundhed Vedtægter for SIND- Hovedstadens Regionskreds 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Regionskredsens navn er SIND-Hovedstadens Regionskreds. Stk. 2 Regionskredsens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere