Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag den 13. december 2017, , NJV12, A6-104

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag den 13. december 2017, , NJV12, A6-104"

Transkript

1 1 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A Aalborg Øst Tlf Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag den 13. december 2017, , NJV12, A december 2017/HN Studienævnets medlemmer Svend Birkelund (Formand) (SB) Meg Duroux (MD) Diana Stentoft (DS) Stig Andersen (SA) Mette Dencker Johansen (MDJ) Louiza Bohn Thomsen (LBT) Suppleanter (VIP) Suppleanter (Studerende) Decentrale studievejledere Observatører Referent Benjamin Emil Stubbe (Næstformand) (BES) Medicin Afbud Olivia Dybro Bæk (ODB) MedIS Afbud Jesper Amstrup, (JA) medicin Afbud Phillip Sperling (PS) medicin Afbud Emma Martine Nørgaard Thomsen, (EMNT) MedIS Afbud Anne Cathrine Schmidt Hansen (ACSH) MedIS Sten Rasmussen (SR) Linda Pilgaard (LP) Katrin Hjelmgaard (KH) Medicin, Afbud Lea Fredsgaard Madsen (LFM) Medicin Afbud Maja Zimmer Jakobsen (MZJ) MedIS Thomas Havskov Asmussen (THA) MedIS Afbud Helena Brøckner (HeB) MedIS Afbud Per Lund Petersen, Medicinerrådet Afbud Pernille Horsted Kjær (PHK) Medicin Jeppe Emmersen (JE) Afbud Søren Hagstrøm (SH) Annette Engsig, (AE) Henrik Bøggild (HB) Afbud Louise Hansen (LH) Helene Nørgaard (HN)

2 2 Dagsorden 1. Gennemgang af dispensations- og meritansøgninger ( ) 2. Godkendelse af dagsorden og frokost ( ) 3. Meddelelser og siden sidst fra ( ) a) Studienævnsformanden./. Eksamenssprog på bachelor Orientering v/ Trine Fink og SB Faste medlemmer i studienævnet b) Næstformanden c) Skoleleder d) Studievejledningen e) AAUH f) MedIS-rådet g) Medicinerrådet h) Andre 4. Manglende læringsmål til hæmatologi./. ( ). Orientering v/ Ralf Agger. 5. Godkendelse af semesterbeskrivelser forår 2018./. ( ) Studienævnets medlemmer bedes behandle semesterbeskrivelserne og kommentarerne til de enkelte semesterbeskrivelser sendes til HN inden mødet. MedIS og Medicin, 2. semester BA (LBT og ACSH) MedIS og Medicin, 4. semester BA (PS og DS) MedIS og Medicin, 6. semester BA (LBT og ACSH) MedIS 2. semester KA (ODB og LP) MedIS 4. semester KA (MDJ og ODB) Medicin 2. semester KA (PS og DS) Medicin 3. semester KA (JA og SR) Medicin 4. semester KA (BES og SA) Medicin 6. semester KA (SA og JA) Smertevidenskab 2. semester (SR og EMNT) Smertevidenskab 4. semester (EMNT og MDJ) 2. semester master i sexologi (LP og BES) 6. Sund politik for gruppedannelse og gruppedannelses-proces./. ( ) SB gennemgår forslag til rettelser.

3 7. Godkendelse af mødeplan for E18./.( ) 8. Studiestartsundersøgelsen 2017 ( ) MDJ gennemgår analysen 9. Ændring til pensumlisten for modul 4.1./.( ) Til godkendelse. 10. Eventuelt ( ) Ad 1 Gennemgang af dispensations- og meritansøgninger Dispensationer og meritansøgninger blev gennemgået og behandlet. 3 Ad 2 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Ad 3 Meddelelser og siden sidst fra a) Studienævnsformanden Eksamenssprog på bachelor SB orienterede om præcisering fra Prodekan for uddannelse. Jeg opfatter derfor studienævnets mail som en henstilling, primært udløst af input fra norske og svenske studerende i forhold til aflevering på skandinaviske sprog. Mht. engelsk er en del af uddannelsen gennemført med engelske cases og engelsk talende forelæsere. Bemærk at for regler herom markeres klart at universitetet kan fravige reglen. Derfor er det vigtigt at undervisere, der vælger at lave eksamen på engelsk, klart skriver dette i semesterbeskrivelsen, men også at besvarelsen kan laves på dansk, svensk eller norsk Dog er valget af sprog på uddannelsen ikke blevet mindre kompliceret med tiden og der er nu en anden indstilling hertil i eks. Undervisningsministeriet. Jeg vil derfor tage det op på fakultetet Studienævnets diskussion viste at nedenstående punkter er modsatrettede hensyn som alle så vidt som muligt skal imødekommes i sprog anvendt på studiet. De studerende skal være gode til engelsk når de er færdige Nogle studerende er utrygge ved at tale engelsk i case og holder sig derfor tilbage Nogle casevejledere kan ikke give optimal feedback til studerende der kun taler dansk MedIS kandidat er på engelsk og derfor er det nødvendigt at være god til engelsk I nogle projektgrupper på de tidlige semestre bruger studerende uforholdsmæssig meget energi på sproglig formulering på engelsk. I senere projekter er det vigtigt at de studerende kan lave projekter på engelsk AP: : Ovenstående punkter vil blive videresendt til Jeppe Emmersen Faste medlemmer i studienævnet Efter LBT er kommet tilbage fra barsel er de faste VIP medlemmer i studienævnet følgende: SA, SB, DS, MDJ, MD, LBT SB takkede LP for godt samarbejde.

4 4 Opfølgning på Action point Dokument til samtale med studievejledningen ligger nu på studienævnets hjemmeside. Retningslinjer til indsendelse af lægeerklæring til brug ved dispensation ligger nu på studienævnets hjemmeside. SA har haft tre møder med hhv. administrationschefen, institutlederen, og begge inklusiv sekretærerne, og der er planlagt fortsat opfølgning med faste møder mhp. optimering. Hjemmeside og informationsmateriale for MedIS bliver opdateret, så det er opdateret inden kvote II optag til marts. DS og SB indkalder til opstartsmøde for MedIS kandidat i forbindelse med revision af studieordningen. MDJ er tovholder på arbejdsgruppe der skal se på obligatoriske elementer på bachelor samt studiestartsprøve. Dette arbejde skal være afsluttet inden udgangen af 2018, så det kan inddrages til studiestart september 2019 b) Næstformanden Afbud c) Skoleleder Afbud d) Studievejledningen Der har været afholdt møde hvor studiepraktik blev evalueret. e) AAUH Hvide verden har tidligere været afholdt med succes og gentages den 16. januar. SA opfordrede studerende til at deltage i arrangementet. Studievejledningen har planlagt at deltage. Der har været afholdt Tværfaglige uddannelses grupper på 1. og 2. semester medicin kandidat. Resultatet af dette er blevet evalueret. f) MedIS-rådet Der har været afholdt socialt arrangement, samt møde med Jeppe Emmersen omkring laboratorie- og plads-problematikken. Derudover har der været afholdt arrangement med færdiguddannede MedIS og arbejdsgivere. Det er vedtaget, at hjemmesiden opdateres inden kvote II optag marts 2018, hvor det skal fremgå tydeligere, hvad karrieremuligheder uddannelsen fører til.

5 5 g) Medicinerrådet Afbud h) Andre SH orienterede om forløb på Regionshospitalet med tværfaglige uddannelsesgrupper. Dette introduceres som et nyt pilot initiativ på klinikophold på bacheloren, så de studerende kan opnå tidlig læring af betydningen af TUG. 15. maj inviteres 6, 6. semester bachelorstuderende til at deltage i TUG gruppe. Ad 4 Manglende læringsmål til hæmatologi Ralf Agger var inviteret til at deltage i studienævnsmødet for at fremlægge hans synspunkter omkring omfang og placering af hæmatologiske læringsmål i den nye studieordning. Ralf gjorde opmærksom på, at han ser det som en misforståelse at hæmatologi nu ikke klart eksisterer i studieordningen. På baggrund af Ralfs fremsendte opmærksomhedspunkter har Trine Fink adresseret, hvor læringsmålene bliver behandlet i den nye studieordning. Ralf gjorde ydermere opmærksom på uhensigtsmæssigheden i at modulkoordinatorerne ikke havde deltaget i studieordningsrevisionen. Studienævnet informerede om at til næste studieordningsrevision vil alle modulansvarlige blive inddraget i processen. Studienævnet gjorde opmærksom på, at modulkoordinatorerne har ansvaret for at undervise i de læringsmål som nu er tilføjet deres modul. Ad 5 Godkendelse af semesterbeskrivelser forår 2018 Det blev besluttet, at semesterkoordinatorrapporter fremadrettet sendes med ud, når semesterbeskrivelser skal udarbejdes. Ligeledes skal semesterkoordinatorrapporter udsendes til studienævnets medlemmer i forbindelse med behandling af semesterbeskrivelser. Studienævnet gennemgik semesterbeskrivelser og opmærksomhedspunkter sendes til semesterkoordinatorer til opdatering. Semester og uddannelse Behandlet af Kommentarer til semesterbeskrivelsen følgende SNmedlemmer MedIS og Medicin 2. semester, BA LBT og ACSH Kommentarer til semesterbeskrivelsen er sendt til Kommentarer til semesterbeskrivelsen er sendt til MedIS og Medicin 4. semester, BA PS og DS Kommentarer til semesterbeskrivelsen er sendt til MedIS og Medicin 6. semester, BA LBT og ACSH MedIS, 2. semester, KA ODB og LP Kommentarer til semesterbeskrivelsen er sendt til. MedIS, 4. semester, KA MDJ og ODB Kommentarer til semesterbeskrivelsen er sendt til.

6 6 Medicin 2. semester, KA PS og DS Kommentarer til semesterbeskrivelsen er sendt til. Medicin 3. semester, KA JA og SR Kommentarer til semesterbeskrivelsen er sendt til Medicin 4. semester, KA BES og SA Kommentarer til semesterbeskrivelsen er sendt til Medicin 6. semester, KA SA og JA Kommentarer til semesterbeskrivelsen er sendt til Smertevidenskab 2. semester, Master SR og EMNT Kommentarer til semesterbeskrivelsen er sendt til Smertevidenskab 4. semester, Master EMNT og MDJ Kommentarer til semesterbeskrivelsen er sendt til Sexologi 2. semester, Master LP og BES Kommentarer til semesterbeskrivelsen er sendt til Ad 6 Sund politik for gruppedannelse og gruppedannelses-proces Punktet er udsat til 24. januar Action Point: Det undersøges hvilke dokumenter der tidligere har været udarbejdet omkring gruppedannelse og punktet tages med på næste møde 24. januar. Ad 7 Godkendelse af mødeplan for E18 Mødeplan for Efterår 2018 blev godkendt. Onsdag den 22. august Onsdag den 19. september Onsdag den 24. oktober Onsdag den 21. november Onsdag den 12. december Onsdag den 23. januar Ad 8 Studiestartsundersøgelsen MDJ orienterede om studiestartsundersøgelsen. MedIS-studerende har været overrasket over, at det faglige niveau var det samme som på medicin, da de havde forventet mere praktik på MedIS-studiet end på medicin. Ad 9 Ændring af pensumlisten for modul 4.1 Pensumlisten blev ikke godkendt. Studienævnet gjorde opmærksom på at etik mangler. Den sendes retur til den modulansvarlige, da brugen af begreberne beskriv og redegør ikke er nuanceret. Ny version skal fremsendes som tydeligt afspejler læringsmål i studieordningen. Ad 10 Eventuelt Årets underviser

7 Studienævnet opfordrede til at nominerede får besked. HN har undersøgt dette med fakultetet. MedIS og Medicinerrådet kan informere om dette, hvis de ønsker det. 7

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag den 29. november 2017, , NJV12, A6-104

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag den 29. november 2017, , NJV12, A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk Referat fra studienævnsmøde nr. 8-2017 Onsdag den 29. november 2017, 12.30 15.30, NJV12, A6-104 8. december

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde nr. 10 (2017) Onsdag d. 24. januar 2018,

Referat fra studienævnsmøde nr. 10 (2017) Onsdag d. 24. januar 2018, Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk Referat fra studienævnsmøde nr. 10 (2017) Onsdag d. 24. januar 2018, 12.30-15.00 5. februar 2018/HN Studienævnets

Læs mere

Søren Hagstrøm (SH) Annette Engsig, (AE) Henrik Bøggild (HB) Afbud Louise Hansen (LH) Afbud Sten Rasmussen (SR)

Søren Hagstrøm (SH) Annette Engsig, (AE) Henrik Bøggild (HB) Afbud Louise Hansen (LH) Afbud Sten Rasmussen (SR) Referat fra studienævnsmøde nr. 1-2017 Onsdag den 15. februar 2017, 12.00 14.30, NJV12, A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 25. februar

Læs mere

Referat fra studienævnsmødet onsdag den 1. november 2017

Referat fra studienævnsmødet onsdag den 1. november 2017 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk Referat fra studienævnsmødet onsdag den 1. november 2017 15.november 2017 Studienævnets medlemmer Svend Birkelund

Læs mere

Søren Hagstrøm (SH) Afbud Annette Engsig, (AE) Henrik Bøggild (HB) Afbud Louise Hansen (LH)

Søren Hagstrøm (SH) Afbud Annette Engsig, (AE) Henrik Bøggild (HB) Afbud Louise Hansen (LH) Referat fra studienævnsmøde nr. 2-2017 Onsdag den 22. marts 2017, 12.30 15.30, NJV12, A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 31. marts 2017

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde Onsdag d. 19. september 2018, , Niels Jernes Vej 12, A5-006.

Referat fra studienævnsmøde Onsdag d. 19. september 2018, , Niels Jernes Vej 12, A5-006. Referat fra studienævnsmøde 06-2018 Onsdag d. 19. september 2018, 12.30 15.00, Niels Jernes Vej 12, A5-006. Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde nr onsdag den 14. december 2016, , NJV14, 4-107

Referat fra studienævnsmøde nr onsdag den 14. december 2016, , NJV14, 4-107 Referat fra studienævnsmøde nr. 9-2016 onsdag den 14. december 2016, 12.30 14.30, NJV14, 4-107 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk Studienævnsmedlemmer

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag d. 28. september 2016, , NJV12, A6-104

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag d. 28. september 2016, , NJV12, A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk Referat fra studienævnsmøde nr. 6-2016 Onsdag d. 28. september 2016, 10.00 12.00, NJV12, A6-104 12. oktober

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag den 31. maj 2017, , NJV12, A6-104

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag den 31. maj 2017, , NJV12, A6-104 Referat fra studienævnsmøde nr. 4-2017 Onsdag den 31. maj 2017, 12.30 16.00, NJV12, A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 13. juni 2017

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde

Referat fra studienævnsmøde Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-116 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 11. februar 2019/HN Referat fra studienævnsmøde 10-2018 Onsdag d. 23. januar 2019, 12.30 14.30, NJV 12, A6-104

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag d. 26. oktober 2016, , NJV12, A6-104

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag d. 26. oktober 2016, , NJV12, A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk Referat fra studienævnsmøde nr. 7-2016 Onsdag d. 26. oktober 2016, 12.30 15.00, NJV12, A6-104 7. november

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde Onsdag d. 30. maj 2018, , Niels Jernes Vej 12, A6-104

Referat fra studienævnsmøde Onsdag d. 30. maj 2018, , Niels Jernes Vej 12, A6-104 Referat fra studienævnsmøde 04-2018 Onsdag d. 30. maj 2018, 12.30 15.30, Niels Jernes Vej 12, A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 11.

Læs mere

Søren Hagstrøm (SH) Annette Engsig, (AE) Henrik Bøggild (HB) Afbud Louise Hansen (LH)

Søren Hagstrøm (SH) Annette Engsig, (AE) Henrik Bøggild (HB) Afbud Louise Hansen (LH) Referat fra studienævnsmøde nr. 6-2017 Onsdag den 27. september 2017, 12.30 15.30, NJV12, A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 10. oktober

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag den 30. august 2017, , NJV12, A6-104

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag den 30. august 2017, , NJV12, A6-104 Referat fra studienævnsmøde nr. 5-2017 Onsdag den 30. august 2017, 12.30 15.30, NJV12, A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 11. september

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde Torsdag d. 1. marts 2018, , Niels Jernes Vej 12, A5-006

Referat fra studienævnsmøde Torsdag d. 1. marts 2018, , Niels Jernes Vej 12, A5-006 Referat fra studienævnsmøde 01-2018 Torsdag d. 1. marts 2018, 12.30 15.30, Niels Jernes Vej 12, A5-006 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 13.

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde Onsdag den 27. marts 2019, , Niels Jernes Vej 14, 3-119

Referat fra studienævnsmøde Onsdag den 27. marts 2019, , Niels Jernes Vej 14, 3-119 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-116 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 9. april 2019/HN Referat fra studienævnsmøde 2-2019 Onsdag den 27. marts 2019, 12.30 15.00, Niels Jernes

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde Onsdag d. 22. august 2018, , Niels Jernes Vej 12, A6-104

Referat fra studienævnsmøde Onsdag d. 22. august 2018, , Niels Jernes Vej 12, A6-104 Referat fra studienævnsmøde 05-2018 Onsdag d. 22. august 2018, 12.30 15.00, Niels Jernes Vej 12, A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 3.

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde Onsdag d. 21. november 2018,

Referat fra studienævnsmøde Onsdag d. 21. november 2018, Referat fra studienævnsmøde 08-2018 Onsdag d. 21. november 2018, 12.30 15.30 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 4. december 2018/HN Studienævnets

Læs mere

6. februar Studienævnsmedlemmer. Karoline Willum Bødker (KWB) Medicin5 afbud. Anne Cathrine Schmidt Hansen (ACH) MedIS5 afbud

6. februar Studienævnsmedlemmer. Karoline Willum Bødker (KWB) Medicin5 afbud. Anne Cathrine Schmidt Hansen (ACH) MedIS5 afbud Referat fra studienævnsmøde nr. 10-2016 Onsdag den 25. januar 2017, 12.30 15.00, NJV12, A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk Studienævnsmedlemmer

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde Onsdag den 12. december 2018, , NJV 12, A6-104

Referat fra studienævnsmøde Onsdag den 12. december 2018, , NJV 12, A6-104 Referat fra studienævnsmøde 09-2018 Onsdag den 12. december 2018, 12.30 15.00, NJV 12, A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 20. december

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde Onsdag den 25. april 2018, , Niels Jernes Vej 12, A6-104

Referat fra studienævnsmøde Onsdag den 25. april 2018, , Niels Jernes Vej 12, A6-104 Referat fra studienævnsmøde 03-2018 Onsdag den 25. april 2018, 12.30 15.30, Niels Jernes Vej 12, A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 7.

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde Onsdag den 21. marts 2018, , Niels Jernes Vej 12, A6-104

Referat fra studienævnsmøde Onsdag den 21. marts 2018, , Niels Jernes Vej 12, A6-104 Referat fra studienævnsmøde 02-2018 Onsdag den 21. marts 2018, 12.30 15.30, Niels Jernes Vej 12, A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 4.

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde Onsdag den 24. april 2019, , NJV12, A6-104

Referat fra studienævnsmøde Onsdag den 24. april 2019, , NJV12, A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-116 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 7. maj 2019/HN Referat fra studienævnsmøde 3-2019 Onsdag den 24. april 2019, 12.30 15.00, NJV12, A6-104 Medlemmer

Læs mere

Natasha Lee Sørensen (NS) MedIS8. Meg Duruox Linda Pilgaard. Daniel Andreas Vestergaard (DV) Kristina Thorsteinsson (KT)

Natasha Lee Sørensen (NS) MedIS8. Meg Duruox Linda Pilgaard. Daniel Andreas Vestergaard (DV) Kristina Thorsteinsson (KT) Referat fra studienævnsmøde nr. 1-2016 Onsdag den 17. februar 2016, 12.30 15.00, NJV12A/6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12A5-103 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 2430 www: smh.hst.aau.dk Dato:

Læs mere

Meg Duroux (MD) Linda Pilgaard (LP) Daniel Andreas Vestergaard (DV) Kristina Thorsteinsson (KT) Dekan Lars Hvilsted Rasmussen

Meg Duroux (MD) Linda Pilgaard (LP) Daniel Andreas Vestergaard (DV) Kristina Thorsteinsson (KT) Dekan Lars Hvilsted Rasmussen Referat fra studienævnsmøde nr. 3-2016 Onsdag den 20. april 2016, 12.30 15.00, NJV12A/6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 2430 hn@hst.aau.dk Dato: 4.5.2016/HN

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag den 17. august 2016, , NJV12 A6-104

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag den 17. august 2016, , NJV12 A6-104 Referat fra studienævnsmøde nr. 5-2016 Onsdag den 17. august 2016, 12.30 15.00, NJV12 A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 30. august 2016/HN

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag d. 23. november 2016, , NJV12, A6-104

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag d. 23. november 2016, , NJV12, A6-104 Referat fra studienævnsmøde nr. 8-2016 Onsdag d. 23. november 2016, 12.30 15.00, NJV12, A6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-103 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 6. december

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag den 16. marts 2016, , NJV12A/6-104

Referat fra studienævnsmøde nr Onsdag den 16. marts 2016, , NJV12A/6-104 Referat fra studienævnsmøde nr. 2-2016 Onsdag den 16. marts 2016, 12.30 15.00, NJV12A/6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12A5-103 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 2430 www: smh.hst.aau.dk Dato:

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde

Referat fra studienævnsmøde Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-116 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 13. marts 2019/HN Referat fra studienævnsmøde 1-2019 Fredag den 1. marts 2019, 12.00 14.30, Niels Jernes

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde

Referat fra studienævnsmøde Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12 A5-116 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 2430 hn@hst.aau.dk 4. juni 2019/HN Referat fra studienævnsmøde 4-2019 Onsdag den 22. maj 2019, 12.30 15.00, NJV12, A6-104 Medlemmer

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 14. januar 2015, FrB7C2-209

Referat af studienævnsmøde den 14. januar 2015, FrB7C2-209 Referat af studienævnsmøde 2014.08 den 14. januar 2015, 12.30 15.00 FrB7C2-209 Studienævn for Medicin Fredrik Bajers Vej 7 D1 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Susanne Løøw Telefon: 9940 3747 www: smh.hst.aau.dk

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde Onsdag den 25. november 2015, , NJV12A/6-104

Referat fra studienævnsmøde Onsdag den 25. november 2015, , NJV12A/6-104 Referat fra studienævnsmøde 2015.08 Onsdag den 25. november 2015, 12.30 15.00, NJV12A/6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12A5-103 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 2430 www: smh.hst.aau.dk Dato:

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 26. august 2015, NJV12A/ Deltagere:

Referat af studienævnsmøde den 26. august 2015, NJV12A/ Deltagere: Referat af studienævnsmøde 2015.05 den 26. august 2015, 12.30 15.30 NJV12A/6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12/A5-103 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Susanne Løøw Telefon: 9940 3747 www: smh.hst.aau.dk

Læs mere

Suppleanter: Lea Fredsgaard Madsen, Lægeudd. 3. Per Claus Glöde Annette Engsig Sandra Ovesen Eva Szuchy Kristiansen, MedIS3

Suppleanter: Lea Fredsgaard Madsen, Lægeudd. 3. Per Claus Glöde Annette Engsig Sandra Ovesen Eva Szuchy Kristiansen, MedIS3 Referat af studienævnsmøde 2014.07 den 4. december 2014, 12.30 15.00 FrB7C2-209 Studienævn for Medicin Fredrik Bajers Vej 7 D1 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Dit navn Telefon: 9940 3747 www: smh.hst.aau.dk

Læs mere

Referat af studienævnsmøde fredag den 12. januar 2018

Referat af studienævnsmøde fredag den 12. januar 2018 Referat af studienævnsmøde fredag den 12. januar 2018 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Erika Spaich (ES) Jesper Franch (JF) Louise Pape-Haugaard (LPH) Lars Domino Østergaard (LDØ) Charlotte Overgaard

Læs mere

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010 Møde den: 18. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt, Malou Juelskjær, Lars Geer Hammershøj, Søren Kruse, Søs Bayer, Morten Høyer og Stella Marie Klausen Tilforordnede: Hasse Møller og Sia

Læs mere

Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi

Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi Institut for Datalogi Selma Lagerlöfs Vej 300 9220 Aalborg Øst Dato: 09-10-2019 Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi I dette dokument beskrives organiseringen af uddannelseskoordinering

Læs mere

Meg Duroux Parisa Gazerani Katrina Kæstel Aarøe Sara Mølgaard

Meg Duroux Parisa Gazerani Katrina Kæstel Aarøe Sara Mølgaard Referat af studienævnsmøde 2015.01 den 25. marts 2015, 12.30 15.00 NJV12A/6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12/A5-103 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Susanne Løøw Telefon: 9940 3747 www: smh.hst.aau.dk

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Torsdag, den 18. december 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: Frederikskaj 12, lokale

Læs mere

Torben Bjerregaard, AAS (TB) Jeppe Emmersen (studieleder) (JE)

Torben Bjerregaard, AAS (TB) Jeppe Emmersen (studieleder) (JE) Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt Niels Jernes Vej 12, A5 9220 Aalborg Ø Tlf. 9940 8008 Fax: 9815 4008 www.smh.aau.dk Indkaldelse til studienævnsmøde 26 marts 2015 kl. 14.00-16.00 Lokale E1-214,

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 30. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Xenia Jørgensen Uth (XJU), næstformand Jesper Franch (JF) Erika Spaich (ES) - deltog fra punkt 6 Lars Domino

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 17. april 2018

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 17. april 2018 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 17. april 2018 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Signe Hejgaard Kristoffersen (SHK), næstformand Erika Spaich (ES) Louise Pape-Haugaard (LPH) Lars Domino Østergaard

Læs mere

Parisa Gazerani Nanna V. Jensen, Lægeudd. 8 Meg Duroux Lea Fredsgaard Madsen, Lægeudd. 4 Diana Stentoft Amanda Bahr Karlsen Jeppesen, Lægeudd.

Parisa Gazerani Nanna V. Jensen, Lægeudd. 8 Meg Duroux Lea Fredsgaard Madsen, Lægeudd. 4 Diana Stentoft Amanda Bahr Karlsen Jeppesen, Lægeudd. Referat af studienævnsmøde 2015.06 den 23. september 2015, 12.30 15.30 NJV12A/6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12/A5-103 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Susanne Løøw Telefon: 9940 3747 www:

Læs mere

Semestergruppemøde - MedIS1

Semestergruppemøde - MedIS1 Semestergruppemøde - MedIS1 Dato: 26. november 2012 Semesterkoordinator: Mette Dencker Johansen Referent: Louise Klit Deltagere: Mette Dencker, Johannes Struijk, Helene Nørgaard, Louise Klit, studerende

Læs mere

Lea Fredsgaard Madsen,(LM) Medicin5

Lea Fredsgaard Madsen,(LM) Medicin5 Referat fra studienævnsmøde studienævnsår 2015 møde nr. 10 Onsdag den 13. januar 2016, 12.30 15.00, NJV14, 3-119 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12A5-103 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 2430 www:

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 30. maj 2017

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 30. maj 2017 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 30. maj 2017 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Esben Thorseth (ET)(IDR6), næstformand Erika Spaich (ES) Louise Pape-Haugaard (LPH) Charlotte Overgaard (CO) Lars

Læs mere

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 2. november 2012 kl. 10-13 D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Esben Thorseth (ET)(IDR6), næstformand Erika Spaich (ES) Louise Pape-Haugaard (LPH) Jesper Franch (JF) Simon Cordes

Læs mere

Referat af studienævnsmøde onsdag den 15. november 2018

Referat af studienævnsmøde onsdag den 15. november 2018 Referat af studienævnsmøde onsdag den 15. november 2018 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Xenia Jørgensen Uth (XJU), næstformand Erika Spaich (ES) Lars Domino Østergaard (LDØ) Louise Pape-Haugaard (LPH)

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 9220 Aalborg Ø www.socialkandidat.dk Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl. 13.00 15.00 Sted: Aalborg:

Læs mere

Referat af studienævnsmøde onsdag den 30. september 2015

Referat af studienævnsmøde onsdag den 30. september 2015 Referat af studienævnsmøde onsdag den 30. september 2015 Til stede: Winnie Jensen (WJ), formand Pia Elberg (PBE) Lasse Riis Østergaard (LRØ) Kenneth Larsen (KL) Lea Tøttrup Jørgensen (LTJ), næstformand

Læs mere

Mailkorrespondance angående afvikling af 5. semester, 2015.

Mailkorrespondance angående afvikling af 5. semester, 2015. Mailkorrespondance angående afvikling af 5. semester, 2015. (Navnene i nedenstående er fjernet) Henvendelse fra medlem af FADL-UPU til [studienævnsmedlem] d. 10 september 2015 Emne: Henvendelse angående

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 13. juni 2012 kl. 14.00

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde Onsdag den 9. december 2015, , NJV12A/6-104

Referat fra studienævnsmøde Onsdag den 9. december 2015, , NJV12A/6-104 Referat fra studienævnsmøde 2015.09 Onsdag den 9. december 2015, 12.30 15.00, NJV12A/6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12A5-103 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 2430 www: smh.hst.aau.dk Dato:

Læs mere

Semestergruppemøde 5. Semester MedIS og Medicin, Mandag d. 17/11-14, kl

Semestergruppemøde 5. Semester MedIS og Medicin, Mandag d. 17/11-14, kl Semestergruppemøde 5. Semester MedIS og Medicin, Mandag d. 17/11-14, kl. 10.00-11.00 Tilstede: Dejan Ristic, Conni Biehl (Sygehus Vendsyssel), Mette Lauritzen (Sygehus Vendsyssel), Søren Hagstrøm (Sygehus

Læs mere

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl Kollokvierummet på FKF, Campus

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl Kollokvierummet på FKF, Campus Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat 6. september 2018 Emne Møde i Studienævn for Farmaci Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl. 13.00-16.00 sn-farmaci@health.sdu.dk T +4565509236 Sted Inviterede

Læs mere

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet.

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet. REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 15. august 2016 kl.: 10:00-12:00, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Liselotte Madsen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Carsten

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 20. maj 2015 kl.: 10:00-13:00 i lokale 1.02, NJV 6A Tilstede: Lars Bo Langsted, Carsten Munk Hansen, Sten Bønsing, Ulla

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

der behov for ændringer? (punktet er udsat fra mødet i november)

der behov for ændringer? (punktet er udsat fra mødet i november) Aalborg, den 20. december 2016 Referat af mødet onsdag den 14. december 2016 Studienævnets medlemmer: Lise Rytter Krogh (VIP-repræsentant studienævnsformand) Kirsten Mejlvig (VIP-repræsentant studienævnsformand)

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden Møde den: 8. maj 2017, kl. 12.15 14.15 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Møde i Studienævn for idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Bacheloruddannelsen i idræt Kandidatuddannelsen i idræt

Bacheloruddannelsen i idræt Kandidatuddannelsen i idræt Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen Møde den: 18. juni 2015, kl. 11.00 13.00 Bygning 1264, lokale 220 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Læs mere

Referat af studienævnsmøde torsdag den 23. november 2016

Referat af studienævnsmøde torsdag den 23. november 2016 Referat af studienævnsmøde torsdag den 23. november 2016 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Andreas Bille Barsøe Lauridsen (ABL), næstformand Louise Pape-Haugaard (LPH) Mads Fedders (MF) (ST2) Lars Domino

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 19. august 2015. Mødet er flyttet fra d. 17. juni 2015, pga. for mange afbud. Til

Læs mere

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB Mødenr.: 08-2012 Dato: 26. september 2012 Sted: Kolding, lokale K 3.03 Starttidspunkt:

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 12. april 2017 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Kim Brøsen (KB), Judith Kuntsche (JK), Lisbeth

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 16. marts 2015 kl. 11 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Fagstudienævnet

Læs mere

Camilla Frejlev Bæk (CFB) fra (studievejledningen) Nathalie Unni Trane (NUT)

Camilla Frejlev Bæk (CFB) fra (studievejledningen) Nathalie Unni Trane (NUT) Referat af studienævnsmøde torsdag den 22. september 2016 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Andreas Bille Barsøe Lauridsen (ABL), næstformand Louise Pape-Haugaard (LPH) Charlotte Overgaard (CO) Erika

Læs mere

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen.

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen. Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 DK 9220 Aalborg Øst Fax +45 9815 7575 EAN-nr: 5798000420649 CVR/SE-nr: 29102384 Referat af studienævnsmøde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 14. november 2017 Varighed: 14.00 16.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab M Ø D E R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato:

Læs mere

VEJLEDNING GODKENDT 18.01.13; REVIDERET 12.08.15 SES STUDIEHÅNDBOG V1-1

VEJLEDNING GODKENDT 18.01.13; REVIDERET 12.08.15 SES STUDIEHÅNDBOG V1-1 Vejledning for semesterkoordinatorer, kursusholdere og vejledere på 1. studieår Nedenstående udgør TEKNAT-skolernes vejledning for semesterkoordinatorer m.fl. på 1. studieår. Vejledningen er opbygget som

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde Onsdag den 28. oktober 2015, , NJV12A/6-104

Referat fra studienævnsmøde Onsdag den 28. oktober 2015, , NJV12A/6-104 Referat fra studienævnsmøde 2015.07 Onsdag den 28. oktober 2015, 12.30 15.10, NJV12A/6-104 Studienævn for Medicin Niels Jernes Vej 12A5-103 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 2430 www: smh.hst.aau.dk Dato:

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 21.01.2014 Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Til

Læs mere

Dekanens Rådgivende Uddannelsesudvalg

Dekanens Rådgivende Uddannelsesudvalg Dekanens Rådgivende Uddannelsesudvalg Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Øst Hanne Torp Telefon: 9940 7544 E-mail: hto@adm.aau.dk Dato: 06.11..2017 Sagsnr.: Referat fra

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat ARTS Møde den: 20. marts 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

Referat af studienævnsmøde mandag den 12. juni 2018

Referat af studienævnsmøde mandag den 12. juni 2018 Referat af studienævnsmøde mandag den 12. juni 2018 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Signe Hejgaard Kristoffersen (SHK), næstformand Erika Spaich (ES) Lars Domino Østergaard (LDØ) Louise Pape-Haugaard

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

Guide til undervisningsevaluering: gennemførelse, opfølgning og offentliggørelse

Guide til undervisningsevaluering: gennemførelse, opfølgning og offentliggørelse oktober 2016 Guide til undervisningsevaluering: gennemførelse, opfølgning og offentliggørelse Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, SDU Der er ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet fælles retningslinjer

Læs mere

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere.

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere. J.nr. ipoetzsch REFERAT Emne: Referat fra Studienævnsmøde Dato og tidspunkt: Den 14. december 2015 kl. 15.00-17.00 Sted: Campusvej 55, Konferenceafsnittet, lokale 96. Deltagere: Hans Lund, Anders Holsgaard,

Læs mere

Ansvarsområder for skole og studienævn på TEKNAT, Aalborg Universitet

Ansvarsområder for skole og studienævn på TEKNAT, Aalborg Universitet Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Kim Jensen Telefon: 9940 9900 Email: kje@adm.aau.dk Dato: 30-04-2014 Sagsnr.: 2014-409-00021 Ansvarsområder for skole og studienævn

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET RB/mka Studienævn for Audiologi og Logopædi 13.09.06 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi onsdag den 4. september 2006 kl. 12.01 Til stede: Rineke Brouwer, Ture Andersen,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 27. oktober 2015

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 27. oktober 2015 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 5. november 2015 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 27. oktober 2015 Tilstedeværende: Lone Grønbæk Kronbak (formand), Trine Kjær, Christian Kronborg, Camilla Frederiksen

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 25. februar 2015, NJV12A/6-104

Referat af studienævnsmøde den 25. februar 2015, NJV12A/6-104 Referat af studienævnsmøde 2015.01 den 25. februar 2015, 12.30 15.00 NJV12A/6-104 Studienævn for Medicin Fredrik Bajers Vej 7 D1 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Susanne Løøw Telefon: 9940 3747 www: smh.hst.aau.dk

Læs mere

Referat af studienævnsmøde mandag den 21. august 2017

Referat af studienævnsmøde mandag den 21. august 2017 Referat af studienævnsmøde mandag den 21. august 2017 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Louise Pape-Haugaard (LPH) Charlotte Overgaard (CO) Lars Domino Østergaard (LDØ) Signe Hejgaard Kristoffersen

Læs mere

Bilag 1. Mødetype: Studienævnsmøde Teologi. Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed:

Bilag 1. Mødetype: Studienævnsmøde Teologi. Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed: Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed: 14.15 16.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011.

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011. :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Fibigerstræde 11 9220 Aalborg Øst www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Referat af Studierådsmøde Onsdag den 20. juni

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 13. marts 2019 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen rekruttering og optagelse Fak. + SL + studiesekr.

Læs mere