Sidst ændret: Kl. 17:55

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sidst ændret: 2011-04-19 Kl. 17:55"

Transkript

1 , Side 1 af 7 Emne Deltagere Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: Kl. 17:55 Tilstede Ikke tilstede FA09 Parly Henriksen (PH) Lars Larsen (LL) Lisbeth Jallbjørn (LJ) Bjørn Larsen (BJ) Jørgen Weng (JW) Frank Hansen (FH) Casper Eiersted (CE) Kim Hansen (KH) Dagsorden 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent 3. Projekter 4. Emner til/fra varmemesteren og administrationen 5. Budgetter 6. Klagesager 7. Grønt udvalg 8. Godkendelse af sidste referat 9. Emner i bestyrelsen og beretning fra formanden 10. Arrangementer 11. Planlagte møder 12. Eventuelt

2 , Side 2 af 7 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Udskiftning af rør DV plan Dørtelefoner Ordstyrer: LJ Referent: FH Projekter Ansvarlig: MS, LL : LL har prøvet at få svar fra MS. LL rykker for svar : Ingen opfølgning da Mikkel ikke deltog i dag. Bestyrelsen ønsker svar på hvornår projektet opstartes på ny. Den umiddelbare plan er at blok 8+9 skal laves i 2011 og blok i 2012, men vi kender ikke den nærmere plan : Mikkel finder ud af hvornår etape 2 af rør udskiftningerne opstarter på ny. Ansvarlig: PH, LJ : LJ holder møde med MS onsdag den 13. april : Bestyrelsen kontakter FA09 for at aftale en DV dag : Bestyrelsen vil gerne have en dag med administrationen, hvor vi gennemgår bebyggelserne og laver en DV plan. Ansvarlig: LJ, JW : LJ og JW beretter, at et forslag bliver sat til afstemning på et ekstraordinært beboermøde. Forslaget indeholder tilbud på oprettelse af dørtelefoner samt nyt indgangsparti med døre, heri også kælderdøre. Prisen i tilbuddet bliver opdateret hos FA09, da priser har været baseret på ca. 1 år gamle priser. Bestyrelsen har valgt en model i standardfarve (hvid). Arbejdet vil blive udført af Risager. Bestyrelsen ønsker, at FA09 stiller en dirigent til rådighed ved mødets afholdelse. Mødet bliver kl i stedet for kl : Emnet er flyttet fra punkt 4 til punkt 3. Bestyrelsen arbejder videre på projektet, og prøver at få en aftale med FA09 senest den 24, forud for HB møde. Bestyrelsen ønsker reservation af lokaler hos Kilden til det ekstraordinære beboermøde. Dette skal FA09 sørge for. Ønsket mødedato onsdag 27. april, kl : LJ og JW skal have et møde i stand med Rita snarest. Målet må være, at forslaget kan komme til afstemning senest ultimo april : Der er ikke noget nyt om emnet. LJ og JW tager en snak med FA09 omkring opbygningen af tilbuddet. CE har ikke meldt noget tilbage omkring hvad han har undersøgt og fundet ud af. Bestemmelse omkring hvornår det ekstraordinære beboermøde afholdes afhænger af udfaldet af samtalen med FA09. Indkaldelse udsendes så snart tilbuddet er på plads. Emnet lukkes : Bestyrelsen har modtaget tilbud på dørtelefoner fra administrationen, og de opfylder stadig ikke bestyrelsens ønske om at omkostningerne skal uddeles på lejemålsniveau og ikke pr. kvadratmeter. Bestyrelsen mener ikke at denne fællesudgift skal være dyrere for lejemål med flere kvm., da udskiftningen foregår i opgangsarealet og ikke berør selve lejlighederne. Det planlagte ekstraordinære beboermøde bliver aflyst indtil det er blevet klarlagt at udregningen ikke kan være anderledes. CE undersøger om det er lovligt at opbygge et tilbud pr. lejemål istedet for pr. kvm. Administrationen påstår at de ikke kan opbygge det på anden måde. MS gennemgik tilbud fra to leverandører. Fra Risager så bestyrelsen materiale på en Siedel Vario dørtelefon. MS kontakter Lokalsnedkeren for at høre hvilken model de tilbyder i deres tilbud.

3 , Side 3 af 7 Pkt. 4 Lukning af Brøndby Vænge P-plads opmærkning Rollatorplads Vejbump Emner til/fra Varmemesteren og administrationen Opfølgning : Næste bestyrelsesmøde : LL har rykket for igangsætning : Bestyrelsen stemte om hvorvidt aflukningen skal foretages. Afstemningen resulterede i at Brøndbyvænge bliver lukket med løsningen uden låge, og opgaven skal sættes i gang snarest muligt. Besked gives til LL. Yderligere bliver der lukket af for enden af blok 9 (ved nr. 23), ved opmuring. Denne opgave varetages af boligforeningen Brøndbyparken : Lukning af Brøndbyvænge : Hegn uden låge koster ex moms. Hegn med låge koster ex moms. Bestyrelsen skriver til Tina Thorning i BAB om, hvorvidt vi som afdelingsbestyrelse må sætte hegn op uden det forelægges beboerne først : Grundet den daglige uønskede trafik gennem Brøndbyvænge/Brøndby Parkvej, ønsker bestyrelsen Brøndbyvænge lukket af, nede ved stien der skiller Afd. 1 fra skolen. LL indhenter tilbud. Bestyrelsen vil drøfte på næste møde om det er aktuelt at lukke af. Opfølgning: Emnet lukkes : Emnet annulleres og lukkes. Markering bliver ikke lavet : LL afventer svar : LL informerer om, at opgaven sættes i gang, når vejret tillader det. Bestyrelsen overvejer at skravere nogle felter nede i bunden af Brøndby Parkvej. Dette besluttes på næste møde : LL beretter at opmærkning af områder hvor parkering er forbudt, vil blive lavet lige så snart vejret er til det : FC har modtaget tilbud på afmærkning af fællesareal hvor der ofte foretages ulovlige parkeringer. Det lyder på Kr incl. moms. Tilbuddet godkendes af bestyrelsen og trækkes på det alm. driftsbudget : Opgaven er sat i gang : Bestyrelsen har nu modtaget prisen på etablering af alle rollatorpladser lydende på Kr incl. moms. Arbejdet sættes i gang når vejret tillader det : Bestyrelsen informerer om, at der skal være rollator plads foran alle opgangene : Opgaven udskydes til vejret tillader det : FC har modtaget tilbud på oprettelse af manglende rollatorpladser (fliselægning, fliser og pæl til fastlåsning af rollator). Det lyder på Kr (moms???). Tilbuddet godkendes af bestyrelsen og trækkes fra (budget???), men opstartes dog først i det nye budgetår : LL har rykket firmaet der skal levere og opsætte vejbump. Bestyrelsen udtrykker utilfredshed med at firmaet endnu ikke har påbegyndt arbejdet. LL søger andre der kan udføre arbejdet : Arbejdet påbegyndes når firmaet åbner igen efter ferieaflukning : Vejbump er bestilt, og sættes i værk : Godkendelserne er hentet hjem. Arbejdet igangsættes når vejret er til det. Prisen for projektet er Kr ex. moms, og dækker 4 vejbump : Bestyrelsen har nu valgt placeringen af de nye vejbump. Optegnelsen er afleveret til MS.

4 , Side 4 af 7 Butikslejemål Opfølgning: Emne lukkes : Den nye ejer har taget over : Der kommer en ny cykelsmed pr. 1. juli : Intet nyt : Der er sendt en skrivelse ud fra FA09 om, at cykelsmeden har opsagt sit lejemål pr Lejer hæfter for butiksleje frem til Bestyrelsen har indgivet ønske om at være med til at godkende kommende lejer. LL beretter at der er sendt udlejningsannoncer ud i dagblade, lokalaviser, osv. Arbejdsopmåling Postkasser Vandtryk Vand i kælder Ansvarlig: MS, PH, LJ : Mikkel deltog ikke, så der var intet nyt : Bestyrelsen afventer ny information : Der bliver holdt et møde med fagforeningen om en uge, og der er fremdrift : Emnet blev kort diskuteret uden at der var noget konkret nyt. Dog har PH og LJ ny information fra HB-møde. Opfølgning på næste møde : FH spørger MS om der foreligger et svar på den arbejdsopmåling der er foretaget af funktionærernes arbejdsopgaver. MS siger at han stadig afventer svar fra funktionærernes fagforening : Postkasser skal opsættes om. "Fundamentet" har ikke været ordentligt, og dette har gjort postkasserne ustabile. Opgaven er en reklamationssag og opretningen påbegyndes sidst på måneden : Bolind søger for at postkasserne bliver rettet op : Der er taget fat i distrikschefen fra Bolind handel. De kommer og kikker på det : LJ gør opmærksom på at de nye postkasser nogle steder er sunket i den ene side, således at de nu står skævt. LL følger op på emnet : VVS firma har undersøgt problemet og kan ikke gøre noget. Der skal en ingeniør på, da det ikke drejer sig om defekte emner : Emnet undersøges pt. og undersøges videre : Der er skiftet en masse ventiler. Der er en enkelt klage til den nye vvs over dårligt tryk. LJ oplyser, at der er skiftet rør og ventiler i blok 1, og trykket på 2. sal er fortsat ringe : FH nævner at der er varierende vandtryk alt afhængigt på hvilket tidspunkt af døgnet man benytter vandet. LJ bekræfter at hun oplever det samme. Vi bor i to forskellige blokke. LL mener det kan være vandrørene der er kalket til. Dette kan kun løses med nye rør. LL undersøger : LL undersøger om der findes et billigere alternativ, men vi skal ikke forvente det : Bestyrelsen afventer stadig svar tilbage fra LL om der findes et billigere alternativ til en pumpe : LL oplyser at det formentlig skyldes smeltevand. Der er ikke budgetteret til at etablere en pumpe. Det er specielt i blok 9 problemet forefindes. LL vil prøve, at se hvad der findes af andre og eventuelt billigere løsninger : FH beretter at der er en stor mængde vandindsivning i kælderen i blok 9. Yderligere har en beboer klaget til Varmemesteren, da det lader til at vandet siver igennem fra et af hendes opbevaringsrum i kælderen. LL undersøger nærmere, og indhenter tilbud på et drænpumpesystem.

5 , Side 5 af 7 Huller i asfalt Invalide-parkering Pullert Reparation af hegn Havebænke Blomsterkasser Gavle Nye lysarmaturer ved butikker Reklamer nej, tak, PH, LJ : LL har modtaget tilbud på reparation af vejbane ved butikkerne. reparation af vejbane hvor der er huller koster Kr incl. moms. Reparation af vejbane både af vejbane og asfalt ved parkering koster Kr incl. moms. Der er revner i asfalten ved parkeringspladserne. Derfor blev der også lavet tilbud på at få lavet dette. Emnet vil blive taget op når der kigges på DV plan den 13. april : Funktionærerne kan ikke selv lave det. Tilbud hentes hjem fra firma : Bestyrelsen gør LL opmærksom på, at der i løbet af vinteren er kommet huller i asfalten foran forretningerne. De vil gerne vide om det er noget funktionærerne selv kan udbedre. LL ser på det. Opfølgning: Emnet lukkes : P-pladsen er oprettet : Der er blevet søgt om etablering af invalideparkering. Bestyrelsen har sagt OK. Besked gives til MS : LL har en pullert hjemme og opstarter opgaven : En ny pullert vil blive opsat, når vejret tillader det : Reparation af trådhegn ud mod bibliotek. Der er igen blevet klippet hul. LL sætter i gang : LJ efterspørger om bænkene er ved at blive klargjort. LL siger at de er i gang men, at bænkene stadig er våde : LJ foreslå at blomsterkasser bliver malet samme farve som skralderum og pavillion. Dette bliver godkendt. LL sætter arbejdet i gang når dette er aktuelt : Malingen på gavlene skaller af. LL kontakter MS omkring emnet. Vi håber at der kan køres en garantisag., PH, LJ : De gamle lysarmaturer der sidder ved butikkerne, er i ringe stand. LL har modtaget tilbud på Kr incl. moms for 14 nye lysarmaturer. Emnet vil blive taget op når der kigges på DV plan den 13. april : En beboer har opsat selvlavet mærkning vedr. reklamer nej tak. Dette ønskes fjernet, og den oprindelige stand af postkassen genoprettes. FA09 bedes fremsende fremsatte ønske til det relevante lejemål. Evt. kan funktionærerne aflevere beskeden.

6 , Side 6 af 7 Pkt. 5 Driftsbudget Pkt. 6 Emne Pkt. 7 Indkaldelse Jord til bede Gartnerarbejde Budgetter Opfølgning: Emne lukkes : Bestyrelsen har forvekslet adresser i budgetopfølgningen vedr. udskiftning af faldstamme. Radiator har manglet i berørte lejlighed, og er først nu opsat. Det er derfor korrekt at der foreligger en regning på en opsætning. Det drejer sig om en nytilflytter, som først får sat manglende radiator op nu : Der er en post på konto 115, bilag 2086 beskrevet som utæt faldstamme på et beløb 9.922,16. Det burde være nye faldstammer. Bestyrelsen ønsker forklaring på dette. Der er en post på konto 116, bilag 2091 beskrevet som radiator udskiftning på et beløb ,48. Bestyrelsen ønsker forklaring på dette. Klagesager Ingen emner Grønt udvalg Ansvarlig: LJ : LJ indkalder det grønne udvalg til på søndag den 17. april : LJ ønsker nyt jord til bede indkøbt. LL oplyser at man kan købe 10 kubikmeter for Kr incl. transport. Der kan maksimalt leveres 10 kubikmeter ad gangen. Vi prøver at undersøge om vi kan skaffe jorden billigere på en anden måde : Stort set alle løg der er blevet plantet sidste sæson, er ikke kommet op. Flere af roserne er gået ud. LL kontakter gartner. LJ ønsker også at kanterne ved bedene bliver rettet op. Pkt. 8 Referatet blev: Godkendt Godkendelse af sidste referat Godkendelse af referat Opfølgning: Emnet lukkes : Fremover vil arbejdsgangen være sådan, at når mødet er overstået, skrives referatet færdigt hurtigst muligt. Dette fremsendes til de medlemmer af bestyrelsen, som har deltaget på mødet til godkendelse. Godkendelsen skal være referenten i hænde senest efterfølgende 4. dag efter mødets afholdelse. Intet svar accepteres også som en godkendelse. Referatet fremsendes herefter senest på 5. dagen i en lukket version til MS, som kun må benyttes til internt brug og en åben version til Susanne, som lægger denne på nettet til beboerne. Pkt. 9 Samarbejdet mellem BAB 1, 2 & 3 og FA09 Emner i bestyrelsen og beretning fra formanden Ansvarlig: PH : Intet nyt : Intet nyt : Parly informerer om, at der holdes møde i lukket kreds : Der er ikke noget nyt om emnet. Opfølgning på næste møde : PH beretter at man vil holde et møde hvor BAB afd. 1,2 & 3 snakker sammen med FA09 om det fremtidige samarbejde mellem afdelingerne og FA09. Dette er grundet generel utilfredshed med nuværende samarbejde.

7 , Side 7 af 7 Syning af lejligheder Forslag vedr. parkeringskort Pkt. 10 Beboerskovtur Pkt. 11 Ekstraordinært beboermøde Ansvarlig: PH : Bestyrelsesmedlemmerne vil blive sat ind i projektet til repræsentantskabsmødet den 26. maj : Intet nyt : Vi bliver projektstyrende i BAB Afd. 1 på, hvordan man elektronisk kan syne lejligheder. Opfølgning på dette følger : Bestyrelsen har drøftet parkeringsproblemerne i forbindelse med at store varevogne benytter timers P-billetter som "fast P-kort". Bestyrelsen vil stille forslag til næste beboermøde, som går på at gulplade biler ikke må benytte timers P-billetter. Arrangementer : Vi vender emnet igen til næste møde. Priser indhentes på forskellige steder : Dato for tur sættes til 20. august. Minimum antal tilmeldinger sættes til 30 pers. eks. bestyrelsen. Hvor turen går hen, vendes til næste møde : Bestyrelsen skal begynde at tænke på beboerskovtur. Dato og sted. Opfølgning næste møde. Planlagte møder, FA : 27. april kl afholdes der ekstraordinært beboermøde vedr. dørtelefoner. Bestyrelsesmøde : 11. maj kl afholdes bestyrelsesmøde. Repræsentantskab smøde Pkt. 12 Emne : 26. maj kl afholdes repræsentantskabsmøde. Eventuelt Ingen emner.

Sidst ændret: 2011-05-18 Kl. 22:21

Sidst ændret: 2011-05-18 Kl. 22:21 2011-05-11, Side 1 af 8 Emne Deltagere Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2011-05-18 Kl. 22:21 Tilstede Ikke tilstede FA09 Parly Henriksen (PH) Lars Larsen (LL) Lisbeth Jallbjørn (LJ) Bjørn Larsen

Læs mere

Sidst ændret: 2011-03-07 Kl. 20:44

Sidst ændret: 2011-03-07 Kl. 20:44 2011-03-01, Side 1 af 7 Emne Deltagere Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2011-03-07 Kl. 20:44 Tilstede Ikke tilstede FA09 Parly Henriksen (PH) Lars Larsen (LL) Lisbeth Jallbjørn (LJ) Bjørn Larsen

Læs mere

3. Tilbagemelding og informationer fra varmemesteren/administrationen

3. Tilbagemelding og informationer fra varmemesteren/administrationen 2011-02-02, Side 1 af 7 Emne Bestyrelsesmøde Deltagere Tilstede Ikke tilstede FA09 Parly Henriksen (PH) Lars Larsen (LL) Lisbeth Jallbjørn (LJ) Mikkel Selander (MS) Bjørn Larsen (BL) Jørgen Weng (JW) Frank

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-02-03 Kl. 16:32 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Mikkel Selander (MS)

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-02-03 Kl. 16:32 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Mikkel Selander (MS) Referat 2012-12-10, Side 1 af 6 Emne Deltagere Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-02-03 Kl. 16:32 Bestyrelsen FA09 Gæster Lisbeth Jallbjørn (LJ) Lars Larsen (LL) Frank Hansen (FH) Mikkel

Læs mere

Sidst ændret: 2011-11-15 Kl. 19:54

Sidst ændret: 2011-11-15 Kl. 19:54 2011-11-08, Side 1 af 11 Emne Deltagere Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2011-11-15 Kl. 19:54 Tilstede Ikke tilstede FA09 Lisbeth Jallbjørn (LJ) Lars Larsen (LL) Frank Hansen (FH) Mikkel Selander

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-05-21 Kl. 18:13 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Mikkel Selander (MS)

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-05-21 Kl. 18:13 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Mikkel Selander (MS) Referat 2013-05-14, Side 1 af 7 Emne Deltagere Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-05-21 Kl. 18:13 Bestyrelsen FA09 Gæster Lisbeth Jallbjørn (LJ) Lars Larsen (LL) Frank Hansen (FH) Mikkel

Læs mere

Sidst ændret: 2011-12-13 Kl. 17:10

Sidst ændret: 2011-12-13 Kl. 17:10 2011-12-06, Side 1 af 9 Emne Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2011-12-13 Kl. 17:10 Deltagere Tilstede Ikke tilstede FA09 Lisbeth Jallbjørn (LJ) Lars Larsen (LL) Frank Hansen (FH) Bjørn Larsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-09-22 Kl. 10:35 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Mikkel Selander (MS)

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-09-22 Kl. 10:35 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Mikkel Selander (MS) Referat 2013-09-03, Side 1 af 6 Emne Deltagere Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-09-22 Kl. 10:35 Bestyrelsen FA09 Gæster Lisbeth Jallbjørn (LJ) Lars Larsen (LL) Frank Hansen (FH) Mikkel

Læs mere

Sidst ændret: 2012-02-17 Kl. 08:31

Sidst ændret: 2012-02-17 Kl. 08:31 2012-02-06, Side 1 af 9 Emne Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2012-02-17 Kl. 08:31 Deltagere Tilstede Ikke tilstede FA09 Lisbeth Jallbjørn (LJ) Frank Hansen (FH) Bjørn Larsen (BL) Jørgen Weng

Læs mere

Referat. 2012-06-19, Side 1 af 7. Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2012-07-01 Kl. 13:03 Deltagere Tilstede Ikke tilstede FA09

Referat. 2012-06-19, Side 1 af 7. Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2012-07-01 Kl. 13:03 Deltagere Tilstede Ikke tilstede FA09 Referat 2012-06-19, Side 1 af 7 Emne Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2012-07-01 Kl. 13:03 Deltagere Tilstede Ikke tilstede FA09 Lisbeth Jallbjørn (LJ) Mikkel Selander (MS) Frank Hansen (FH)

Læs mere

Deltagere: Til stede Afbud

Deltagere: Til stede Afbud Deltagere: Til stede Afbud Lars Bjørnstrup () Formand x Mitzi Hansen (MH) Næstforkvinde x Poul Petersen (PP) Bestyrelsesmedlem x Arne Strandet Larsen (AL) Suppleant x Morten Søgaard Larsen L Teknisk chef

Læs mere

Referat. 2012-05-07, Side 1 af 9. Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2012-05-14 Kl. 21:23 Deltagere Tilstede Ikke tilstede FA09

Referat. 2012-05-07, Side 1 af 9. Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2012-05-14 Kl. 21:23 Deltagere Tilstede Ikke tilstede FA09 Referat 2012-05-07, Side 1 af 9 Emne Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2012-05-14 Kl. 21:23 Deltagere Tilstede Ikke tilstede FA09 Lisbeth Jallbjørn (LJ) Lars Larsen (LL) Frank Hansen (FH) Punkter

Læs mere

Deltagere: Til stede Afbud. Pkt. Emne Dato Tekst Akt. 1 Valg af

Deltagere: Til stede Afbud. Pkt. Emne Dato Tekst Akt. 1 Valg af Deltagere: Til stede Afbud Lars Bjørnstrup () Formand x Mitzi Hansen (MH) Næstforkvinde x Poul Petersen (PP) Bestyrelsesmedlem x Arne Strandet Larsen (AL) Suppleant x Mikkel Selander () Driftsleder x Lars

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 4 af 19/2-2013 = Administrationen Klokken 18:15 21:45 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Godkendt af en enig bestyrelse, ingen bemærkninger. AD. 3 Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott og fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen.

Godkendt af en enig bestyrelse, ingen bemærkninger. AD. 3 Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott og fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen. DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Formand Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) David Oszlak (DO) Knud Petersen (KP) Naseer Shah (NS) Aase B. Stisen (AAS)

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening

Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndbyernes Andelsboligforening Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup, tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 mail: bab@babnet.dk CVR nr. 36 88 05 11 Varmemester tlf. 36 75 14 84 - mail:

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.2015. Referat af: Referat nr. 6.1 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.03.15 kl. 18.30 21.45 Marts DIRIGENT: MAIBRITT GÛNTHER AD. 1 Fremmødte

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2 Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde nr. 06.11 Mandag den 20.06.2011 kl. 18.00 kl. 22.

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2 Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde nr. 06.11 Mandag den 20.06.2011 kl. 18.00 kl. 22. Deltagere: Til stede Afbud Lars Bjørnstrup Formand x Mitzi Hansen MH Næstforkvinde x delvis Poul Petersen PP Bestyrelsesmedlem x Arne Strandet Larsen AL Suppleant x Teit Svanholm TS Økonomidirektør x delvis

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2014-10-31 Kl. 20:36 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Kjeld Skelmose (KS)

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2014-10-31 Kl. 20:36 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Kjeld Skelmose (KS) Referat 2014-10-21, Side 1 af 8 Emne Deltagere Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2014-10-31 Kl. 20:36 Bestyrelsen FA09 Gæster Lisbeth Jallbjørn (LJ) Kim Jørgensen (KJ) Frank Hansen (FH) Kjeld

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening

Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndbyernes Andelsboligforening Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup, tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 mail: bab@babnet.dk CVR nr. 36 88 05 11 Varmemester tlf. 36 75 14 84 - mail:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2014-03-24 Kl. 20:13 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Kjeld Skelmose (KS)

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2014-03-24 Kl. 20:13 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Kjeld Skelmose (KS) Referat 2014-03-17, Side 1 af 7 Emne Deltagere Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2014-03-24 Kl. 20:13 Bestyrelsen FA09 Gæster Lisbeth Jallbjørn (LJ) Kim Jørgensen (KJ) Frank Hansen (FH) Kjeld

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2014-03-09 Kl. 14:51 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Kjeld Skelmose (KS)

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2014-03-09 Kl. 14:51 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Kjeld Skelmose (KS) Referat 2014-02-17, Side 1 af 7 Emne Deltagere Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2014-03-09 Kl. 14:51 Bestyrelsen FA09 Gæster Lisbeth Jallbjørn (LJ) Kim Jørgensen (KJ) Frank Hansen (FH) Kjeld

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 23 beboere samt repræsentanter fra bestyrelsen Fra administrationen: Michael

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 05.12.09. Referat af: Referat nr. 1. BESTYRELSESMØDE tirsdag d. 01.12.09 kl. 19.00 22.15.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 05.12.09. Referat af: Referat nr. 1. BESTYRELSESMØDE tirsdag d. 01.12.09 kl. 19.00 22.15. DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Tina Laursen (TL) Peter Nielsen (PN) Marianne Larsen (ML) Aase Birthe Stisen (AAS) Afbud fra varmemester Hans P.

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

04.04 LL har kontaktet entreprenør for pris med SF sten, pris ca. 20.000 excl. moms Der indhentes endnu et tilbud.

04.04 LL har kontaktet entreprenør for pris med SF sten, pris ca. 20.000 excl. moms Der indhentes endnu et tilbud. forlod mødet kl. 20:45 Deltagere: Til stede Afbud Lars Bjørnstrup () Formand x Mitzi Hansen (MH) Næstforkvinde x Poul Petersen (PP) Bestyrelsesmedlem x Arne Strandet Larsen (AL) Suppleant x Mikkel Selander

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 7 af 16/5-2013 = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen - Alexander

Læs mere

Referat. 2012-08-20, Side 1 af 8. Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2012-08-29 Kl. 21:04 Deltagere Tilstede Ikke tilstede FA09

Referat. 2012-08-20, Side 1 af 8. Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2012-08-29 Kl. 21:04 Deltagere Tilstede Ikke tilstede FA09 Referat 2012-08-20, Side 1 af 8 Emne Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2012-08-29 Kl. 21:04 Deltagere Tilstede Ikke tilstede FA09 Lisbeth Jallbjørn (LJ) Mikkel Selander (MS) Frank Hansen (FH)

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening 8. oktober 2010 Referat fra ordinært årsmøde mandag den 27. september 2010. Velkomst Otto Wois bød velkommen til afdelingens ordinære årsmøde, specielt til: Formand for PAB Preben Bansemer, næstformand

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 06.06.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.06.04 kl. 18.30 22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 06.06.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.06.04 kl. 18.30 22. DIRIGENT: Pia K. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Torben, Pea K., Klaus, Pia H., Aase. Afbud fra Arne, David, René. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 6. Rettelse til AD. 4

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Klaus J. og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Klaus J. og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 14.09.2015. Referat af: BeslutningsReferat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.09.15 kl. 18.30 22.00 September DIRIGENT: BIANCA BALSLEV

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 5 af 21/3-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen - Alexander

Læs mere

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00 DIRIGENT: KARIN AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H. David, Karin, Mads, Pia K. Aase. AD. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev, Esbern Ott, uden afbud Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev, Esbern Ott, uden afbud Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 24.08.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat nr. 10 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 19.08.14 kl. 18.30 22.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN Ad.

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken. REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet

Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken. REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet Åbning: Der blev indkaldt til møde d. 25.05.2015 af Nanna Nielsen i henhold til tidligere aftalt dato Sendt til: Ilse

Læs mere

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011 Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011 Til stede: Frank B. Hansen (FH), Anders Zitawi (AZ), Henrik Andersen (HA), Anne Kathrine Henriksen (AK), Michael Olsen (MO), Tina Milton (TM), Peter

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Bestyrelsesmødereferat Dato: 14. februar 2013 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Ulla Lind (UL) formand ulihn@stofanet.dk x Inge Grønlund (IG) næstformand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2014-05-13 Kl. 18:38 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Kjeld Skelmose (KS)

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2014-05-13 Kl. 18:38 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Kjeld Skelmose (KS) Referat 2014-05-06, Side 1 af 8 Emne Deltagere Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2014-05-13 Kl. 18:38 Bestyrelsen FA09 Gæster Lisbeth Jallbjørn (LJ) Kim Jørgensen (KJ) Frank Hansen (FH) Kjeld

Læs mere

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 med følgende dagsorden: Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I

Læs mere

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S.

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. DIRIGENT: MADS AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Godkendt, ingen bemærkninger.

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 12-06- 15 Mødedato: Emne: 11. juni 2015 Kl. 18:30-22:15 Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anders Brammer (AB) Anne Lundsmark (AL) Bjarne Brændeskov (BB) Ditte Bjarnild

Læs mere

AD. 3 Meddelelser fra administrationen og varmemesteren v / Freddy Rasmussen.

AD. 3 Meddelelser fra administrationen og varmemesteren v / Freddy Rasmussen. DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Formand Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Tina Laursen (TL) David Oszlak (DO) Knud Petersen (KP) Bianca Balslev (BB) Aase B. Stisen (AaS) Afbud fra

Læs mere

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden:

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden: Skoleparken 1 Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden 4. Orientering om status på helhedsplan/tilstandsvurdering

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2014-04-22 Kl. 23:09 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Kjeld Skelmose (KS)

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2014-04-22 Kl. 23:09 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Kjeld Skelmose (KS) Referat 2014-04-08, Side 1 af 7 Emne Deltagere Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2014-04-22 Kl. 23:09 Bestyrelsen FA09 Gæster Lisbeth Jallbjørn (LJ) Kim Jørgensen (KJ) Frank Hansen (FH) Kjeld

Læs mere

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev.

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. DIRIGENT: TINA LAURSEN Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening

Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 26.08.2011 LLR/SA Referat Den 25. august 2011 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde nr. 59 Mødested: Afd. 3 s lokaler Afdeling: Gillesager 258 Mødetid kl.

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. A. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde. B. Godkendelse af afdelingens driftsbudget for

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening Referat af ordinært afdelingsmøde Tirsdag den 24. september 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Tirsdag den 28. marts 2017, kl. 19:00 afholdtes der ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Katrinebjergparken,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Torsdag den 13. juni 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk Jette Bøgh Nemming

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby 26/4 2017 17.30 22.00 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER Jesper Therkildsen Afd. bestyrelsesmøde

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23. DIRIGENT: ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende: Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, Freddy, David, Torben, Pia, Gert, Erik, Aase. Afbud, Roberto. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 11. Godkendt,

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Pia K., Mads, Aase. Afbud fra Per N., Niels, Karin, Klaus. Uden afbud fra Per Chr. Bestyrelsen besluttede, at fremover bliver det ikke

Læs mere

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 03. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 60 incl. afdelingsbestyrelsen

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 03. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 60 incl. afdelingsbestyrelsen Side 1/5 Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 03. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 60 incl. afdelingsbestyrelsen Fra afdelingsbestyrelsen: Anders Andersen Bodil Sørensen Finn

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.09.06 kl. 18.30 22.45

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.09.06 kl. 18.30 22.45 DIRIGENT: PIA H. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, David, Pia K., Knud, Sussie, Aase. AD. 2. Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online.

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online. Referater 2008-2009. Referat bestyrelsesmøde d. 10. februar 2009 Til stede: Frank, Karina, Grete, Jakob og Pia Information til Gården: Vi har skiftet administrator, det er fremover DATEA der er ansvarlig

Læs mere

Afbud fra Mads Greve. Bestyrelsen godkender at der bliver rykket rundt på nogle punkter på dagsordenen af hensyn til at (NS) skal gå kl. 21.00.

Afbud fra Mads Greve. Bestyrelsen godkender at der bliver rykket rundt på nogle punkter på dagsordenen af hensyn til at (NS) skal gå kl. 21.00. DIRIGENT: TINA LAURSEN AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsførende Esbern Ott (EO) Formand Freddy Rasmussen (FR) Tina Laursen (TL) David Oszlak (DO) Knud Petersen (KP) Bianca Balslev (BB) Naseer Shah

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Klaus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, Sussie, Knud og Aase. Afbud fra Ejendomsinspektør Per Nielsen, David og Pia K. AD. 2. Godkendelse af

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 29. august 2013

Afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 29. august 2013 Mødedeltagere Afdelingsbestyrelsen Henrik Svendsen (HS). Carsten Groth-Rasmussen (CGR). Vagn Bille (VB). Lars Henriksen (LH). Eugen Sølberg (ES). Kathrine Nørgaard (KN). Martin Nielskov (MN). KN MN LH

Læs mere

Afbud fra David Oszlak, Marianne Larsen. Uden afbud, Peter Nielsen.

Afbud fra David Oszlak, Marianne Larsen. Uden afbud, Peter Nielsen. DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott Varmemester Claus Kæstel Freddy Rasmussen Mads Greve Tina Laursen Knud Petersen Aase Birthe Stisen Afbud fra David Oszlak,

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22. DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, Pia H. David, Torben, Arne, Pia K. Aase, René. Afbud, Esbern Ott, Per Nielsen, Klaus. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 4. Rettelse til referat fra

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

Parly Henriksen. Afbud Næstformand organisationsbestyrelsen. X Afbud Best. medlem organisationsbestyrelsen. Lars Bjørnstrup X 1 deltager

Parly Henriksen. Afbud Næstformand organisationsbestyrelsen. X Afbud Best. medlem organisationsbestyrelsen. Lars Bjørnstrup X 1 deltager I henhold til vedtægternes 9 er der indkaldt til repræsentantskabsmøde lørdag den 24. april 2010 kl. 9.00. Referat 24.04-10 (DER ER YDERLIGERE REFERAT FRA ONSDAG DEN 26. MAJ 2010 INDSAT I BUNDEN AF DETTE

Læs mere

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30.

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30. DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Ejendomsinspektør Per Nielsen, Varmemester Claus Kæstel, Freddy, David, Pia H., Karin, Pia K., Mads, Sussie, Knud, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 12.11.06. Referat af: Referat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.11.06 kl. 18.30 21.15.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 12.11.06. Referat af: Referat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.11.06 kl. 18.30 21.15. DIRIGENT: SUSSIE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., Mads, Karin, Pia K., David, Sussie, Knud, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 10. Rettelse til AD. 4 pkt. e.

Læs mere

Beboermøde på Lauritz

Beboermøde på Lauritz Frederiksberg, den 2. oktober 2012 Beboermøde på Lauritz Der indkaldes til ordinært beboermøde tirsdag den 26. september 2012 kl. 19.30 i festlokalet på 6. sal i opgang 5 og 9. Alle beboere forventes at

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken Afd. 3. Brøndbyøster d. 16.11.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 2. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.11.13 kl. 18.30 21.30 November 2013 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 7. maj 2012 kl. 17.00 22.00 Til stede: Afbud: Else Marie Petersen, Willy Døj, Connie Andersen, varmemester John Th. Jørgensen

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag. d. 12.09.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.09.04 kl. 18.30 23.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag. d. 12.09.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.09.04 kl. 18.30 23. DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, Freddy, David, Pia H.,Torben, Klaus, Pia K., René, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 8. Godkendt,

Læs mere

Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferat. Referaterne blev godkendt, ingen bemærkninger.

Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferat. Referaterne blev godkendt, ingen bemærkninger. DIRIGENT: BIANCA BALSLEV AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Tina Laursen (TL) Peter Nielsen (PN) Knud

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 9. september 2010

Referat af afdelingsmøde den 9. september 2010 Referat af afdelingsmøde den 9. september 2010 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Tirsdag den 8. oktober 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Afbud Dagsorden Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr.

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr. Dagsorden for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: Dirigent: Enver Referent: Enver Til stede: Inge, Rudolf, Enver, Maria. Afbud: Sara. A: Formelt 1. Nye punkter til dagsordenen. 2. Godkendelse og

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 12-12-2017 Møde deltagere: Berit, Christian,, Sophie, Morten Ikke tilstede:, Jens, Regitze, Kasper

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-1011 Toftegård Mødedato: 16. november 2010 kl. 18.15-21.00 Til stede: Martin Baden, Henning Lundskov Eriksen, Kirsten W. Nielsen, Anne Søndergaard Bech,

Læs mere

Afbud fra Mads Greve, uden afbud fra Naseer Shah. Godkendt af en enig bestyrelse, ingen bemærkninger.

Afbud fra Mads Greve, uden afbud fra Naseer Shah. Godkendt af en enig bestyrelse, ingen bemærkninger. DIRIGENT: KNUD PETERSEN AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Formand Freddy Rasmussen (FR) Tina Larsen (TL) David Oszlak (DO) Knud Petersen (KP) Bianca Balslev (BB) Aase B. Stisen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16.

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Birkerød d. 17. august 2012 Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Bestyrelsesmedlem Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 1. juni 2017 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 1. juni 2017 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet.

Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3 Brøndbyøster d. 11.08.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 10 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.08.13 kl. 18.30 21.30 August 2013 DIRIGENT: BIANCA BALSLEV AD.

Læs mere

Afdelingsmøde Afd. 50 Frederikshavn

Afdelingsmøde Afd. 50 Frederikshavn Afdelingsmøde Afd. 50 Frederikshavn Mødedato: 13. september 2018 Mødet påbegyndt: kl. 17.00 Mødet afsluttet: kl. 18.30 Mødested: Trafikcenter Sæby Fremmødte lejere: 30 Administrationen: Direktør Bendix

Læs mere

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 4 9. august 2010

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 4 9. august 2010 Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 4 9. august 2010 Til stede: Erik Wodstrup (EW), Anne Kathrine Henriksen (AK), Henrik Andersen (HA), Anders Zitawi (AZ), Gitte Nørgaard (GN) og Lars Krogh-Brendstrup

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftbudget A. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 6 af 9/4 2015 Klokken 17:30 Afholdt i bestyrelseslokalet Bestyrelsen Allan Rasmussen (AR) Kurt Peter Jørgensen (KPJ) Alexander Johansen (AJ) Jeppe Sloth (JS) Klaus Jespersen (KJ) Jan Northved

Læs mere

Bestyrelsesmøde 29. okt 2015

Bestyrelsesmøde 29. okt 2015 Bestyrelsesmøde 29. okt 2015 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Ellen-Margrethe (1.), Karsten og Poul(2.), Niels Jørgen(3.), og Kurt og Leif (4.). Der var afbud fra Bodil (5.) Sted: Karsten

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere: Christina Clausen Dorthe Hindsberg Kim Holk Lilian Hindsberg Nini Rice Thomas

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-1011 Toftegård Dato: 14. august 2014 kl. 18.00-20.30 Til stede: Martin Baden, Henning L. Eriksen, Jette Birksø Larsen, Jeanette Andersen. og Rene Dalin.

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere