er indgået følgende lejekontrakt vedrørende lejemålet Sølyst, matr. nr. 18a, Stokkebjerg By, Hjembæk, Sølystvej 2, 4450 Jyderup.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "er indgået følgende lejekontrakt vedrørende lejemålet Sølyst, matr. nr. 18a, Stokkebjerg By, Hjembæk, Sølystvej 2, 4450 Jyderup."

Transkript

1 Lejekontrakt mellem Holbæk Kommune Center for Ejendomme 0899 Kommuneservice (herefter kaldet udlejer) og Jyderup Højskole Sølystvej Jyderup Cvr. nr: (herefter kaldet lejer) er indgået følgende lejekontrakt vedrørende lejemålet Sølyst, matr. nr. 18a, Stokkebjerg By, Hjembæk, Sølystvej 2, 4450 Jyderup.

2 1 Det lejede 1.1 Det lejedes postadresse er Sølystvej 2, 4450 Jyderup 1.2 Lejemålet omfatter følgende arealer: Bygning A: 1205 m2 ifølge BBR. 1.3 Til lejemålet hører brugsret til dele af gårdspladsen samt udenoms arealer, som angivet på oversigtkort, vedlagt som bilag I, som en integreret del af nærværende kontrakt. 2 Det lejedes benyttelse 2.1 Det lejede skal benyttes til højskolevirksomhed og må ikke uden udlejers skriftlige samtykke benyttes til anden formål. 2.2 Lejeren er i enhver henseende ansvarlig for, at der i eller fra det lejede ikke udøves virksomhed, som er i strid med offentlige vedtægter eller forskrifter, ligesom lejeren alene påtager sig ansvaret og risikoen for, at der ved lejemålets indgåelse samt til stadighed kan opnås de fornødne myndighedstilladelser til den af lejeren ønskede anvendelse af lejemålet. 2.3 Lejer må ikke foretage nogen forurenende aktivitet på ejendommen. 2.4 Det forudsættes, at den daglige benyttelse af det lejede ikke medfører lugt, støj eller på anden måde nogen form for gene eller ulempe for ejendommens naboer. Lejeren må ikke uden udlejers forudgående skriftlige godkendelse afholde enkeltstående aktiviteter, som medfører lugt, støj eller på anden måde gene eller ulempe for ejendommens naboer. 2.5 Lejeren må ikke uden udlejerens forudgående skriftlig godkendelse foretage ændringer af bygningsmæssig karakter, herunder ændre indretning, og sådanne eventuelle ændringer skal i alle tilfælde opfylde myndighedskrav. 2.6 Lejer har dog ret til at foretage sædvanlige installationer i det lejede jf. ELL 37, samt ret til efter udlejers rimeligt begrundede anvisninger at foretager installationer og ombygninger, når ændringerne sker for at opfylde krav fra en offentlig myndighed vedrørende kontraktmæssig anvendelse af det lejede. 2.7 Udgifter til ændringer af ejendommens fælles indretninger, fælles elinstallationer, fælles vand- og varmeforsyningslæg, der påføres udlejeren som følge af ændrede eller skærpede myndighedskrav, betales af lejeren i det omfang sådanne krav direkte eller indirekte er foranlediget af lejeren. 2.8 Ved lejemålets ophør er lejeren forpligtet til, såfremt det ønskes af udlejeren, at sørge for fornøden reetablering af det lejede uden udgift for udlejeren, idet udlejeren kan kræve, at der til sikkerhed for reetableringsudgiften stilles separat depositum.

3 3 Lejemålets begyndelse og opsigelse 3.1 Lejemålet træder i kraft den 1. september På overtagelsesdagen eller på et andet mellem parterne aftalt tidspunkt gennemgår udlejeren og lejeren sammen lejemålet med henblik fastslå lejemålets stand på tidpunktet for lejemålets begyndelse. 3.3 Lejemålet er tidsbegrænset, således at det ophører uden yderligere varsel til fraflytning den 31. august Lejemålet kan af enhver af parterne opsiges til ophør med 12 måneders forudgående skriftligt varsel til den 1. i en måned i henhold til erhvervslejelovens regler. 3.5 Lejeren accepterer, at lejeren ikke vil modtage erstatning, såfremt udlejeren opstiger lejeaftalen. ELL 66 gælder således ikke for dette lejeforhold. 4 Leje og depositum 4.1 Den årlige leje er aftalt til kr. årligt. Der skal ikke betales moms af lejen. Markedslejen for lejemålet udgør kr. 300 kr. pr. m2. Ovennævnte leje er fastsat under hensyntagen til at den udvendige vedligeholdelse påhviler lejer samt at udlejer skal føre tilsyn med bygningens vedligehold, jf. pkt Lejen betales kvartalsvis forud, første gang den 1. september 2014 for perioden 1. september 31. december Næste lejebetaling finder sted den 1. i den første måned i det følgende kvartal, altså henholdsvis 1. januar, 1. april, 1. juli og 1. oktober. 4.3 Der betales ikke depositum. 4.4 Leje betales betales til Holbæk Kommune i henhold til den kvartalsvis fremsendte faktura. 4.5 Den til enhver tid gældende leje forhøjes hvert år pr. 1. januar, dog første gang den 1. januar 2016 med den procentdel af foregående års leje, som svarer til stigningen i nettoprisindekset, som udfærdiget af Danmarks Statistik. 4.6 Pålægges efter lejemålets begyndelse ejendommen nye eller øgede skatter og afgifter af enhver art, også sådanne der skyldes ejendommens højere ansættelse i ejendomsværdi, kan udgiftsforhøjelsen kræves betalt gennem en forhøjelse af lejen. 4.7 Det er mellem parterne aftalt, at ELL 13 ikke skal være gældende i nærværende lejeforhold.

4 4.8 Lejeforhøjelse som følge af stigning i de ejendommen påhvilende skatter og afgifter samt dækningsafgift sker med udgangspunkt i de ejendommen pr. 1. januar 2014 påhvilende skatter og afgifter, herunder dækningsafgift. 4.9 Uanset de forannævnte reguleringer af lejen er udlejeren berettiget til at kræve regulering af lejen i henhold til Erhvervslejelovens almindelige regler herom Det er mellem parterne aftalt at lejemålet ikke er erhvervsbeskyttet I henhold til denne aftale kan udlejer i medfør af erhvervslejelovens 14 stille krav om ændring af lejevilkårene med den virkning, af udlejer kan opsige lejeren, hvis parterne ikke efter en forhandling er nået til enighed om det fremtidige lejevilkår. Lejeren har ikke krav på erstatning, idet erhvervslejelovens 66 ikke gælder for dette lejemål Ændring i lejevilkårene og opsigelse kan dog tidligst få virkning 8 år efter dens begyndelse og tidligst 8 år efter det tidspunkt, hvor en ændring af lejevilkårene efter 14 stk. 1 sidst er trådt i kraft. 5 Varme og varmt vand, el og vand Varme Ejendommen opvarmes med naturgas. Alle driftsudgifter til det lejedes forsyning med varme og varmt vand betales af lejeren efter målere. 5.1 Varmeregnskabet opgøres en gang årligt og løber fra den 1/1 til den 31/12. Udlejeren kan omlægge varmeregnskabsperioden. På varmeregnskabet optages følgende udgifter: Alle udgifter til forsyning med varme og varmt vand ved naturgas mv. samt tekniske driftsudgifter, fx reparation, vedligeholdelsesudgifter ved anlægget. Årligt serviceeftersyn. Omkostninger til udfærdigelse af varmeregnskab, herunder udgifter til teknisk bistand samt administrationshonorar 5.2 Lejeren betaler et áconto-bidrag til dækning af sin andel af forventede udgifter. A conto beløbet udgør for tiden kr pr. år. Aconto-bidraget betales kvartalsvis forud sammen med lejen. Såfremt aconto-bidraget afviger fra det forventede forbrug, kan bidraget med 6 ugers varsel kræves ændret, således at bidraget i det væsentlige dækker de faktiske udgifter. El 5.3 Lejeren betaler el-forbrug efter måler. Lejeren betaler et aconto-bidrag til dækning af sin andel af de ventede udgifter. Acontobeløbet udgør for tiden kr årligt, som betales kvartalsvis forud sammen med lejen. Vand 5.4 Lejeren betaler alle udgifter til det lejedes forsyning med vand efter målere og betaler et ácontobidrag til dækning af sin andel af de forventede udgifter. Àconto beløbet er for tiden fastsat årligt til

5 kr , som betales kvartalsvis forud sammen med lejen. Ved opgørelse af vandforbruget medtages den samlede udgift, herunder vandafledningsafgift, kloakafgift og lignende. 5.5 Størrelsen af de omhandlede beløb for varme, varmt vand, el og vand er foreløbigt opgjort i overensstemmelse med det i vedhæftede bilag 2 anførte, og hvor udlejeren udtrykkeligt har specificeret, hvilke udgifter, der indgår i forbrugsregnskabet, jf. erhvervslejelovens 5 stk. 3. Specifikationen omfatter ikke udgiftsarter, der ikke er kendt ved denne aftales indgåelse, hvilke udgifter udlejeren derfor tillige kan lade indgå i forbrugsregnskabet. Bilag II udgør en del af nærværende kontrakt. 5.6 Udlejer aflægger regnskab for disse udgifter. Forbrugsregnskabet skal være kommet frem til lejeren senest 6 måneder efter regnskabsårets udløb. Fristen i erhvervslejelovens 51, stk. 2 forlænges fra 2 til 8 måneder. 5.7 Udlejeren har ikke ansvar for forbigående forstyrrelser i el-, varme-, ventilations- og vandforsyningen, men skal snarest afhjælpe sådanne forstyrrelser. Udlejeren er berettiget til at lukke for forsyningen i fornødent omfang for eftersyn eller reparation af anlæg. 5.8 Lejeren betaler alle udgifter i henhold til punkt 5 fra det tidspunkt, for lejeaftalen træder i kraft. 6 Driftsudgifter 6.1 Udover den aftalte leje betaler lejeren for de driftsudgifter, der vedrører de lejerens lejemål, herunder den del af udenoms arealerne som lejeren benytter i henhold til nærværende kontrakt. 6.2 Driftsudgifter omfatter forbrugerafgifter, der ikke opgøres særskilt i henhold til punkt 5., lovpligtig tjek af brandsikringsanlæg, vedligeholdelse af tekniske installationer, udgifter til snerydning og vedligeholdelse af udenoms arealer, beplantning, fælles belysning, renholdelse, samt vedligeholdelse af øvrige fællesarealer. 6.3 Udlejeren forestår administrationen af ovennævnte og aflægger regnskab for disse udgifter på samme tid og med samme frist som forbrugs-/varmeregnskabet jf. pkt Til opfyldelse af bestemmelsen i erhvervslejelovens 5, stk. 2, er i bilag III, der udgør en del af nærværende kontrakt, angivet den anslåede størrelse på de enkelte udgifter. 6.5 Lejeren betaler et acontobeløb på ,50 kr. årligt til dækning af driftsudgifter. Dette beløb erlægges kvartalsvis forud samtidig med den anførte leje. 7 Det lejedes indretning og udstyr 7.1 Det lejedes overtages af lejeren som det er og forefindes og som beset af lejeren.

6 8 Vedligeholdelse og fornyelser 8.1 Al indvendig vedligeholdelse, og al løbende udvendig vedligeholdelse, herunder fornøden fornyelse, påhviler lejeren, der forpligter sigt il at holde det lejede i mindst samme vedligeholdelsesmæssige stand, som ved overtagelsen. 8.2 Lejerens vedligeholdelses- og fornyelsespligt omfatter eksempelvis følgende: Maling, væg- og loftbeklædning Gulve, gulvbelægning Porte, døre og vinduer inkl. ruder Installationer og fast inventar af enhver art, herunder vvs- og elinstallationer. Rensning af afløb og vandlåse. Indvendige bygningsdele, herunder låse, nøgler, beslag og dørhåndtag. Cisterner, haner, WC-skåle med sæde, vaskekummer mv. Udvendige fuger ved facader, porte, døre og vinduer Udvendig maling af facader, porte, døre og vinduer Facader og tagkonstruktioner (vedligeholdelse, reparation og fornyelse) Faldstammer, el-, gas og vandrør Tekniske installationer (vedligeholdelse, reparation, fornyelse) Alt arbejde skal udføres lovligt og håndværksmæssigt korrekt og efter rådføring med Center for Ejendomme, Holbæk Kommune. 8.3 Lejeren skal have en skriftligt forudgående samtykke fra udlejer til at forandre de lejede lokaler. 8.4 Lejeren har (i fællesskab og brugerne af de øvrige lokaler på matriklen) pligt til at renholde grundens areal, herunder sørge for saltning og snerydning, vedligeholdelse og fornyelse af grusbelægning, beplantninger inkl. friareal. Arbejdet sker på udlejeres foranledning og udgifterne hertil opkræves over fællesudgiftsregnskabet jf. pkt Udvendig renholdelse af ejendommens ruder mv. påhviler lejeren. Udbedring af skader som følge af graffiti eller andet hærværk betales af lejeren. 8.6 Udlejeren er berettiget til til enhver tid at besigtige det lejede for konstatering af, om vedligeholdelsespligten er opfyldt. 8.7 Lejeren er forpligtet til straks at lade udføre sådanne vedligeholdelsesarbejder mv. som udlejer kræver til vedligeholdelsespligtens opfyldelse. Såfremt lejeren ikke uden udgrundet ophold efter skriftlig opfordring har udført disse vedligeholdelsesarbejder, er udlejeren berettiget til, at lade de vedligeholdelsesarbejder udføre for lejerens regning. Sådan udgift betragtes som pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

7 8.8 Lejer forpligter sig til at deponere kr ,00 årligt på en separat vedligeholdelseskonto til varetagelse af den indvendige og udvendige vedligeholdelsespligt, samt at dokumentere denne deponering i lejers årlige regnskab, som skal forevises udlejer ved forespørgsel. Dette beløb forhøjes hvert år pr. 1. januar, dog første gang 1. januar 2016 med den procentdel af foregående års deponering, som svarer til stigning i nettoprisindekset, som udfærdiget af Danmarks Statistik. I 2014 deponeres dog kun kr. ved årets udgang. 8.9 Udlejer er ikke erstatningsansvarlig for driftstab, eller andet indirekte tab som følge af mangler ved lejemålet. 9 Renovation 9.1 Lejer er forpligtet til at lade sig registrere som selvstændig bruger hos leverandøren af renovation Enhver udgift til renovation, herunder afgifter betales af lejer ud over huslejen direkte til leverandøren. 9.2 Emballage, opbevaring af varer, lagring mv. må ikke forekomme udenfor det lejede uden skriftlig tilladelse fra udlejeren. 9.3 Opstilling af affaldscontainere på de udvendige arealer må kun ske efter tilladelse fra udlejeren. 10 Forsikring 10.1 Det påhviler udlejer at holde bygningen bygnings- og brandforsikret, idet lejer dog betaler omkostningen i henhold til den årlige opkrævning. Den årlige præmie udgør i 2014 kr kr.. Den til enhver tid gældende selvrisiko for elskade/kortslutning, p.t. kr kr., betales af lejer. Alle andre forsikringer påhviler også lejeren, herunder evt. indboforsikring, glasforsikring. Ligeledes må lejeren tegne en forsikring mod vandskade, såfremt dette ønskes af lejer, idet det bemærkes, at udlejeren ikke påtager sig noget ansvar for vandskaden, uanset hvordan denne er opstået. 11 Det lejedes aflevering ved fraflytning 11.1 Ved lejemålets ophør skal det lejede afleveres ryddeliggjort og rengjort og i mindst samme stand som ved overtagelsen, dog med undtagelse af den forringelse, som skyldes slid og ælde Ved lejemålets ophør forbliver de på ejendommen opførte bygninger og disses mur- og nagelfaste tilbehør og installation af enhver art udlejerens ejendom. Særlige indretninger opsat af lejer, såsom skillevægge mv. herunder ændringer foretaget af lejer, kan udlejeren krævet fjernet af lejeren. Ligesom udlejer kan kræve sporene efter den særlige indretning reetableret. Udlejer kan i stedet vælge at lade de pågældende indretninger forblive i ejendommen uden kompensation til lejer Lejer har dog ret til inden fraflytningsdagen at fjerne alt det af lejeren bekostede løsøre og inventar fx kontormøbler mv. mod at bringe det lejede tilbage til dets oprindelige stand.

8 11.4 Såfremt nødvendige istandsættelsesarbejder ikke er udført inden flyttedagen, sker istandsættelsen for udlejers foranstaltning. Lejer er i så fald forpligtet til at betale leje og andre ydelser i henhold til denne kontrakt for den periode, der medgår til istandsættelsen Lejer er ved fraflytning forpligtet til at aflevere samtlige nøgler til alle låse i lejemålet, herunder også til låse, som lejeren selv har installeret. 12 Udleje-, Afståelses- og genindtrædelsesret 12.1 Lejeren har ret til delvis udleje af lokalerne til enkeltstående arrangementer til offentlige almennyttige formål. Lejeren har også ret til at udleje lærerboliger i ejendommen som et led i et ansættelsesforhold i forbindelse med udøvelsen af højskolevirksomhed. Udlejning skal ske til markedspris og på markedsvilkår. Lejeindtægter skal angives udspecificeret i lejers årlige regnskab Udlejer kan modsætte sig udlejning, såfremt der kan rejses berettiget kritik af vilkårene for udlejningen eller fastsættelsen af markedsprisen Lejeren har ikke afståelses- eller genindtrædelsesret 13 Omkostninger og tinglysning 13.1 Lejekontrakten stemples ikke. Hver part betaler egne omkostninger til oprettelse af denne kontrakt Lejeren er berettiget til ved egen foranstaltning og for egen regning at lade ejendommen tinglyse på ejendommen, således at tinglysningen respekterer de på ejendommen tinglyse servitutter, byrder og pantehæftelser. Desuden skal tinglysning af kontrakten respektere fremtidige på ejendommen tinglyste pantehæftelser og servitutstiftende deklarationer (med eller uden pant) på ejendommen Såfremt lejekontrakten tinglyses, er lejeren ved lejemålets ophør pligtig til for egen regning at lade den aflyse og tilstille udlejeren en kopi af aflysningspåtegningen Såfremt lejeren ikke efter lejemålets ophør straks berigtiger forholdet efter skriftligt påkrav herom, her udlejeren berettiget til at gennemføre aflysningen, idet lejerens skriftlige opsigelse skal tjene udlejeren som tilstrækkelig fuldmagt til at begære kontrakten slettet af tingbogen. 14 Forkøbsret 14.1 Lejeren har i lejeperioden forkøbsret til ejendommen, såfremt udlejer ønsker at sælge. Forkøbsretten kan kun gøres gældende til den pris og på de vilkår, som beviseligt kan opnås ved

9 salg til anden side. Lejeren skal inden for 14 dage efter fremkomst af skriftligt tilbud meddele, om han ønsker at udnytte forkøbsretten 14.2 Ï tilfælde af, at lejeren gør forkøbsretten gældende, skal lejeren senest samtidig med, at forkøbsretten gøres gældende, stille sikkerhed for købesummen Såfremt forkøbsretten ikke gøres gældenden inden for den i pkt anførte frist, eller såfremt der ikke stilles behørig sikkerhed jf. pkt. 14.2, bortfalder forkøbsretten uden yderligere varsel. 15 Generelt 15.1 Enhver aftale indgået mellem parterne om dette lejemål, indgået såvel før som efter lejekontraktens underskrift, skal bekræftes skriftligt som tillæg til denne kontrakt for at kunne gøres gældende parterne imellem Erhvervslejelovens bestemmelser er gældende for dette lejemål, for så vidt disse ikke er fraveget gennem foranstående Kontakt til Holbæk Kommune vedr. bygningsrelaterede spørgsmål skal ske til Center for Ejendomme (trafikogejendomme@holb.dk). Kontakt til udlejer vedr. lejers aktiviteter og øvrige spørgsmål skal ske til Kultur og Fritid (kulturogfritid@holb.dk) Holbæk d: Jyderup d: Som udlejer (Holbæk Kommune) Som lejer (Jyderup Højskole) Bilag 1 (kort udsnit) samt beskrivelse af afgrænsning af udenomsareal Bilag 2 Forbrugsregnskab vedrørende varme, varmt vand, vand og el Bilag 3 Driftsregnskab - udgifter som lejer skal betale ud over lejen og udover forbrugsudgifter.

10 Bilag 1, jf. lejekontraktens 1 Oversigtskort Jyderup Højskole må benytte det markerede areal til højskoleaktiviteter. Ifølge lokalplan nr er arealet omkring Sølyst udlagt til offentlige formål, herunder offentlig bypark og skov. Højskolens benyttelse af arealet skal se i respekt heraf.

11 Bilag 2, jf. lejekontraktens 5 - Specifikation og størrelsen af de forbrugsudgifter på vand-, el- samt varmeog varmevandsregnskabet, som lejeren skal betale ud over brændsel. Budget - Varmeregnskab 1/1-31/ Totale udgifter 1. Brændselsudgifter inkl. effektafgift kr. 2. Årlig gaseftersyn kr. 3. Omkostninger til udarbejdelse af varmeregnskab kr.* 4. El kr. 5. Vand, vandaflednings- og kloakafgifter kr. Udgifter i alt kr.** *Udgiftsposten vedrører alene nærværende lejemål. ** Nærværende anslåede budget er baseret på tidligere års forbrug. Forbruget er skønnet at skulle deles ligeligt mellem Jyderup Højskole og lejer af sidebygningerne, Børnehuset Sølyst. Der er ved lejemålets begyndelse opsat bimålere for så vidt angår varme/varmt vand, vand (inkl. vandafledning og kloakafgifter) og el for således at kunne foretage en endelig opgørelse over lejerens faktiske forbrug ved aflæggelse af det årlige forbrugsregnskab. Lejers årlige udgift til forbrugsudgifter i henhold til ovenstående anslåede budget udgør: kr : 2 = kr kr. 1000*= kr Udgifterne opkræves 4 gange om året, kvartalsvis sammen med den månedlige leje.

12 Bilag 3, jf. lejekontraktens 6 og 8 - Driftsomkostninger Specifikation og størrelsen af de udgifter, lejer, som driftsudgifter skal betale ud over lejen. Driftsudgifter Regnskabsår 2013 Budget 2014 Lovpligtigt tjek af brandsikringsanlæg 2.000,00 kr ,00 kr. Renholdelse af udenoms areal (1500 x 2,74) 0,00 kr ,00 kr. Snerydning (460 kr. pr gang, skøn 15 gange : 2) 0,00 kr ,00 kr. Grusbelægning (dele af gårdsplads, stier) 0,00 kr. 750,00 kr. Administration ifm. regnskabsaflæggelse 0,00 kr ,00 kr. I alt 0,00 kr ,00 kr. Ovenstående budgetterede udgifter vedrører driften af de lejede arealer: 1) hovedhuset på Sølyst, bygning A, ifølge BBR 1205 kvm, 2) lejeres anvendelse af ca kvm udenoms areal jf. kortbilag 1 samt benyttelse af 3) halvdelen af gårdspladsen. Udgifterne opkræves aconto kvartalsvis forud sammen med lejen.

Er der indgået følgende aftale om leje af bygning beliggende på Oldvejen, matrikel nr. 31 a Holbæk Markjorder, Oldvejen 25C, 4300 Holbæk.

Er der indgået følgende aftale om leje af bygning beliggende på Oldvejen, matrikel nr. 31 a Holbæk Markjorder, Oldvejen 25C, 4300 Holbæk. VÆKST OG BÆREDYGTIGHED Erhvervslejeaftale Mellem Holbæk Kommune Kanalstræde 2, 4300 Holbæk CVR.nr.: (herefter kaldet udlejer) Museum Vestsjælland Arkæologisk Afdeling Klosterstræde 18 CVR: 32 68 97 60

Læs mere

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Cvr.nr.: 29190941 (i det følgende kaldet udlejeren) og Aalborg Kommune Boulevarden 13 9100 Aalborg Cvr.nr.:

Læs mere

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R 1. PARTERNE Mellem Cvr. nr. 29189730, P.nr 1019130610 Svendborg Kommune Ejendomsadministration Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge. (i

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. mellem. SOM UDLEJER: Svendborg Kommune Svendborg Havn Jessens Mole 6 5700 Svendborg CVR 29 18 97 30

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. mellem. SOM UDLEJER: Svendborg Kommune Svendborg Havn Jessens Mole 6 5700 Svendborg CVR 29 18 97 30 ERHVERVSLEJEKONTRAKT mellem SOM UDLEJER: Svendborg Kommune Svendborg Havn Jessens Mole 6 CVR 29 18 97 30 og SOM LEJER: Foreningen Kys Frøen Nu c/o Steen Juhler Caroline Amalievej 18, st. CVR 36 17 25 68

Læs mere

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T 1. PARTERNE... 3 2. DET LEJEDE... 3 3. DET LEJEDES BENYTTELSE... 4 4. LEJEMÅLETS BEGYNDELSE... 4 5. OPSIGELSE... 4 6. LEJE... 5 7. REGULERING AF LEJEN...

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT For ejendommen: Matr.nr. [INDSÆT] Bygning [INDSÆT] Udlejer: [INDSÆT] Lejer: [INDSÆT] 1. Det lejede 1.1 Lejemålet omfatter til lejers særskilte brug kontorlokaler, hvis bruttoareal

Læs mere

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Udkast Lejeaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (I det følgende udlejer ) og Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre (I det følgende lejer ) vedrørende Sprøjtehuset,

Læs mere

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen TEKNIK & MILJØ Team Administration Dato: 13-07-2014 Sagsnr.: 14/24150 Kontaktperson: Birgith M. Hansen Dir. tlf.: 7996 6203 E-mail: teknik@vejen.dk Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. mellem

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. mellem ERHVERVSLEJEKONTRAKT mellem SOM UDLEJER: Svendborg Kommune Svendborg Havn Jessens Mole 6 5700 Svendborg CVR 29 18 97 30 (i det følgende kaldet udlejer) og SOM LEJER: Navn Adresse Post By CVR (i det følgende

Læs mere

Er der indgået følgende aftale om leje af del af matrikel nr. 6A, Ladegården, Holbæk jorder

Er der indgået følgende aftale om leje af del af matrikel nr. 6A, Ladegården, Holbæk jorder VÆKST OG BÆREDYGTIGHED Lejekontrakt Mellem Holbæk Kommune Kanalstræde 2, 4300 Holbæk CVR.nr.: 2918 9447 (herefter kaldet udlejer) Fonden Sidesporet Ahlgade 1B, 4300 Holbæk (herefter kaldet lejer) Er der

Læs mere

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt "Udlejer")

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt Udlejer) 14. januar 2009 Mellem og Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej 30 8700 Horsens CVR-nr. 29 19 09 25 (i det følgende benævnt "Udlejer") Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder CVR-nr.: 32

Læs mere

ADVOKAT PETER LAU LAURITZEN VINGÅRDSGADE 22 9000 AALBORG Tlf. 46 92 92 00 ERHVERVSLEJEKONTRAKT UDLEJER OG LEJER. DAHL AALBORG A/S, CVR nr.

ADVOKAT PETER LAU LAURITZEN VINGÅRDSGADE 22 9000 AALBORG Tlf. 46 92 92 00 ERHVERVSLEJEKONTRAKT UDLEJER OG LEJER. DAHL AALBORG A/S, CVR nr. ADVOKAT PETER LAU LAURITZEN VINGÅRDSGADE 22 9000 AALBORG Tlf. 46 92 92 00 J.NR. 224277 /JBF ERHVERVSLEJEKONTRAKT M E L L E M UDLEJER OG LEJER DAHL AALBORG A/S, CVR nr. 19 23 21 07 1. PARTERNE 3 2. DET

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T Advokat Ole Kildeby Danmarksgade 81.2.th. 9900 Frederikshavn Tlf.nr. 98 42 91 11 L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Fonden Tordenskiold, Frederikshavn som udlejer, og Tordenskiolds Soldater

Læs mere

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T 1. PARTERNE... 3 2. DET LEJEDE... 3 3. DET LEJEDES BENYTTELSE... 4 4. LEJEMÅLETS BEGYNDELSE... 4 5. OPSIGELSE... 4 6. LEJE... 5 7. REGULERING AF LEJEN...

Læs mere

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Hobro den 20.06.2010 Lejekontrakt Udlejre: Team Hyldahl A/S Lilleringvej 6 8462 Harlev J. Lejre: Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Indholdsfortegnelse. 1. Parterne 2. Det lejede 3. Det lejedes

Læs mere

LEJEKONTRAKT. 1. Parterne. Mellem Region Midtjylland v/regionshospitalet Randers Skottenborg 26 8800 Viborg (i det følgende kaldet udlejer)

LEJEKONTRAKT. 1. Parterne. Mellem Region Midtjylland v/regionshospitalet Randers Skottenborg 26 8800 Viborg (i det følgende kaldet udlejer) 1. Parterne Mellem Region Midtjylland v/regionshospitalet Randers Skottenborg 26 8800 Viborg (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa CVR nr. 29189986 (i

Læs mere

LEJEKONTRAKT. 1. Parterne. Mellem Region Midtjylland Skottenborg 26 8000 Viborg (i det følgende kaldet udlejer)

LEJEKONTRAKT. 1. Parterne. Mellem Region Midtjylland Skottenborg 26 8000 Viborg (i det følgende kaldet udlejer) 1. Parterne Mellem Region Midtjylland Skottenborg 26 8000 Viborg (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede Herning kommune v/center for kommunikation Brahmsvej 8 7400 Herning (i det følgende kaldet

Læs mere

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem Lejekontrakt mellem Kolding Kommune og Kolding Modeljernbaneklub Mellem Kolding Kommune Senior-, Sundhed- og Fritidsforvaltningen Fritid og Idræt 6000 Kolding (i det følgende kaldet udlejer) og Kolding

Læs mere

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T. Ikke momsregisteret. Mellem Udlejer. Rudersdal kommune Rudersdal Ejendomme Øverødvej Holte.

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T. Ikke momsregisteret. Mellem Udlejer. Rudersdal kommune Rudersdal Ejendomme Øverødvej Holte. E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T Ikke momsregisteret Mellem Udlejer Rudersdal kommune Rudersdal Ejendomme Øverødvej 2 og Lejer Holte Rideklub Egebækvej 22 CVR nr. 56739818 vedrørende Areal Egebækvej

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem Køber Cvr.: (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede Vej & Park Skovvej 2a 6400 Sønderborg er indgået følgende lejekontrakt: Cvr.: 29189773 (i det følgende

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Vedrørende del af grundareal beliggende Køge Åhavn. Hvorpå fiskerhytten, Vestre havnevej 9, 4600 Køge, er opført. Mellem.

LEJEKONTRAKT. Vedrørende del af grundareal beliggende Køge Åhavn. Hvorpå fiskerhytten, Vestre havnevej 9, 4600 Køge, er opført. Mellem. LEJEKONTRAKT Vedrørende del af grundareal beliggende Køge Åhavn Hvorpå fiskerhytten, Vestre havnevej 9, 4600 Køge, er opført Mellem Køge Kommune og xxxx Indholdsfortegnelse: 1. Det lejede 2. Det lejedes

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer)

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer) ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem Udlejer A/S CVR-nr.: 87654321 Bygade 27 2100 København Ø (Udlejer) og Lejer A/S CVR-nr.: 12345678 Lokalevejen 27 2100 København Ø (Lejer) vedrørende lejemålet Industrivej 47,

Læs mere

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T Error! Not a valid filename. E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T Mellem Sundhedshus Sæby I/S c/o Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø (i det følgende kaldet udlejeren) og Frederikshavn

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem og medundertegnede Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 (i det følgende kaldet udlejer) Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Cvr. 77940413

Læs mere

UDKAST til. Lejekontrakt

UDKAST til. Lejekontrakt UDKAST til Lejekontrakt Mellem udlejer: Kolding Kommune Nicolai Skolegade 2b, 6000 Kolding Cvr. nr. 29189897 Tlf. 79 79 79 79 Kontaktperson: Lisbet Holten Lambert Tlf. direkte 79 79 66 50 Mail: lilam@kolding.dk

Læs mere

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T ADVOKATAKTIESELSKABET Dyrberg Partnere MØDERET FOR LANDSRET OG HØJESTERET Brinck Seidelins Gade 14-16 9800 Hjørring Tlf.: 98 90 09 77 Fax: 98 91 01 77 J.nr. 10-17706-SJ-MH E R H V E R V S L E J E K O N

Læs mere

Lejekontrakt. Lejekontrakt

Lejekontrakt. Lejekontrakt Lejekontrakt Mellem undertegnede i det følgende kaldet udlejer Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 og medundertegnede XX Xx XX Cvr. i det følgende kaldet lejer er der d.d. indgået følgende

Læs mere

Tidsbegrænset lejekontrakt

Tidsbegrænset lejekontrakt Dato: XXXX J.nr. NST-523-00729 Tidsbegrænset lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen Hovedstaden, Dyrehaven 6 2930 Klampenborg (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

L E J E K O N T R A K T 1 DET LEJEDES OMFANG

L E J E K O N T R A K T 1 DET LEJEDES OMFANG ADVOKATFIRMAET WILLADSEN MEJLHOLM J. nr. 16-513-16712 Hjørring, den 10. juli 2019 Mellem Boligselskabet Domea Hjørring, Afdeling 1952, Vestergade 8, 9800 Hjørring (i det følgende kaldet udlejer) og Hjørring

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: [ ] Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen [ ] [ ] (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET LEJEDE... 3 2. DET LEJEDES STAND...

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: 29. april 2015 J.nr. NST-5232-00508 Standard lejekontrakt (Halkær Mølle stuehus) mellem Naturstyrelsen Himmerland Møldrupvej 26, 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal OPP Kalvebod Brygge Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden og opsigelse 4 6 Lejemålets

Læs mere

Lejeaftale. Aftalens Parter

Lejeaftale. Aftalens Parter j.nr. 1.2.16 / hfs Lejeaftale 1 Aftalens Parter Mellem Museum Sønderjylland, Aastrupvej 48 A, 6100 Haderslev som udlejer og Højeregnens Lokalhistoriske Arkiv, Møllegade 12, 6280 Højer som lejer indgås

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T KONTOR, LAGER OG PRODUKTION (Ikke-erhvervsbeskyttede) Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Opsigelse/ophør 5. Fremleje og afståelse 6. Årlig ydelse

Læs mere

Sagsnr.: 16/13348 Kontraktbilag 4. Erhvervslejeaftale

Sagsnr.: 16/13348 Kontraktbilag 4. Erhvervslejeaftale Erhvervslejeaftale 1. Parterne Mellem undertegnede og medundertegnede Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle (i det følgende kaldet udlejer) xx adr postnr CVR-nr. (i det følgende kaldet lejer) er indgået

Læs mere

Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup

Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup Sag nr. 161631/HCF Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup Mellem Glostrup Kommune og Biografforeningen Sofarækken Advokatfirmaet Jost Jensen, Thomasen & Partnere A/S 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Udlejer: Egebjerg Landsby Virksomhed A.m.b.a. CVR. Nr. 35141693. Lejer: Navn: CVR. Nr.

Udlejer: Egebjerg Landsby Virksomhed A.m.b.a. CVR. Nr. 35141693. Lejer: Navn: CVR. Nr. ERHVERVSLEJEKONTRAKT Lejemål nr. Odsherred IT- og Iværksætterhus Denne kontrakt består af en række bestemmelser, der udfyldes af parterne. Bestemmelser, som uddyber eller fraviger fra det fortrykte kan

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: xx. november 2014 Anlægsnummer: 90 10 39 Jour. nr. NST-5232-00493 Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen, Sønderjylland Felstedvej 14, 6300 Gråsten tlf. 72 54 30 00 Mail: sdj@nst.dk

Læs mere

B R U G S A F T A L E

B R U G S A F T A L E B R U G S A F T A L E 1. PARTERNE: Mellem undertegnede Varde Kommune Bytoften 2 6800 Varde cvr.nr. 29 18 98 11 og medundertegnede Varde Erhvervs- og Turistråd Otto Frellos Plads 1 6800 Varde cvr.nr. 30

Læs mere

Lejekontrakt for Birkehavehus

Lejekontrakt for Birkehavehus Dato: 5. februar 2014 Journal nr. NST-5232-00454 Lejekontrakt for Birkehavehus mellem Naturstyrelsen, Nordsjælland Gillelejevej 2B, 3230 Græsted, tlf. 72543000 (herefter Udlejer) og NAVN ADRESSE TLF CPR

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: 2. november 2015 Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt Hedekrogen mellem Naturstyrelse, Himmerland Møldrupvej 26 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

LEJEKONTRAKT. mellem. Køge Forsyningsinvest ApS. Cvr. nr Vasebækvej Køge. Stevns Forsyningsinvest ApS. Cvr. nr.

LEJEKONTRAKT. mellem. Køge Forsyningsinvest ApS. Cvr. nr Vasebækvej Køge. Stevns Forsyningsinvest ApS. Cvr. nr. LEJEKONTRAKT mellem Køge Forsyningsinvest ApS Cvr. nr. 37243647 Vasebækvej 40 4600 Køge Stevns Forsyningsinvest ApS Cvr. nr. 37243655 Fægangen 8, Bjælkerup 4660 Store Heddinge Solrød Forsyning Holding

Læs mere

Lejekontrakt for Rungstedhus

Lejekontrakt for Rungstedhus Dato: xx. xx 2016 Journal nr. NST-xxx Lejekontrakt for Rungstedhus mellem Naturstyrelsen, Hovedstaden Dyrehavehus 6, 2930 Klampenborg, tlf. xx (herefter Udlejer) og NAVN ADRESSE TLF CPR (herefter Lejer)

Læs mere

Grundlejekontrakt. mellem. Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr (i det følgende benævnt udlejer ) Part 2:

Grundlejekontrakt. mellem. Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr (i det følgende benævnt udlejer ) Part 2: Grundlejekontrakt mellem Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr. 31433177 (i det følgende benævnt lejer ) og Part 2: Svendborg Kommune, Center for Ejendomme og Teknisk Service Svendborgvej

Læs mere

ADVOKATFIRMAET SØLGAARD & KNUDSEN. Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT

ADVOKATFIRMAET SØLGAARD & KNUDSEN. Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT j.nr. 87.590 lnk/lmj /U5 Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT 1 PARTERNE 1.1 Mellem Syddjurs Kommune, Hovedgaden 77, 8410 Rønde, i det følgende kaldet udlejer og medundertegnede Den selvejende institution Ugelbølle

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: Ledelsesnr.: Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen (herefter Udlejer) og (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET LEJEDE... 3 2. DET LEJEDES STAND... 3 3. DET LEJEDES BENYTTELSE...

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Mellem. Svendborg Kommune Rådhuset Ramsherred 5700 Svendborg (som Udlejer)

LEJEKONTRAKT. Mellem. Svendborg Kommune Rådhuset Ramsherred 5700 Svendborg (som Udlejer) Jurist: Sekr: J.nr.: Arne Knudsen Pernille Krogh 5989001 AKN/pkr UDKAST 30. maj 2007 LEJEKONTRAKT Mellem Svendborg Kommune Rådhuset Ramsherred 5700 Svendborg (som Udlejer) og Den selvejende institution

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Cvr.nr xxxxx xxx (i det følgende kaldet

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede) Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Opsigelse/ophør 5. Fremleje og afståelse 6. Årlig ydelse og depositum

Læs mere

Forslag til lejekontrakt

Forslag til lejekontrakt Forslag til lejekontrakt Parterne Denne lejekontrakt indgås mellem: Udlejer: Navn: Adresse: CVR.nr.: Herefter kaldet udlejer. og Lejer: Navn: Adresse: Evt. CVR.nr.: Herefter kaldet lejer. 1 Det lejede

Læs mere

ADVOKATERNE I JYLLANDSGÅRDEN A/S LEJEKONTRAKT. Erhvervslejemål. 1. Det lejede. 2. Anvendelse. 3. Ikrafttræden og lejemålets stand ved overtagelsen

ADVOKATERNE I JYLLANDSGÅRDEN A/S LEJEKONTRAKT. Erhvervslejemål. 1. Det lejede. 2. Anvendelse. 3. Ikrafttræden og lejemålets stand ved overtagelsen ADVOKATERNE I JYLLANDSGÅRDEN A/S Frederiksgade 72 Postboks 5052 DK-8100 Århus C Tlf. (+45) 86 12 23 66 Fax (+45) 86 12 97 07 CVR-nr. 25 90 89 02 E-mail: info@kapas.dk www.kapas.dk Jyske Bank 5076 1320014

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Mellem Svendborg Affald som udlejer. Og Lundeborg Træ som lejer.

LEJEKONTRAKT. Mellem Svendborg Affald som udlejer. Og Lundeborg Træ som lejer. LEJEKONTRAKT Mellem Svendborg Affald som udlejer Og Lundeborg Træ som lejer. Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Etableringsomkostninger 5. Opsigelse/ophør 6. Fremleje og

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem undertegnede: Ejendomsselskabet Voldbrohus A/S Vestergade 1 8900 Randers (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede: Seniorværkstedet v/svendborg kommune Ramsherred

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: 25. juni 2014 J.nr. NST-5232-00485 Standard lejekontrakt (Rebild Hedehus) mellem Naturstyrelsen Himmerland Møldrupvej 26, 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

L E J E K O N T R A K T edoc 2011/

L E J E K O N T R A K T edoc 2011/ L E J E K O N T R A K T edoc 2011/05143-52 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Skjoldborg 3300 Frederiksværk

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem undertegnede JB Marine Engineering Magasinvej 11 9850 Sindal CVR 37119792 (i det følgende kaldet udlejer) og Ammo Ground Airsoft c/o Andreas Tranum Tørholmsvej 115G 9800 Hjørring

Læs mere

Har indgået følgende lejekontrakt vedrørende lejemålet beliggende i ejendommen matr.nr.1xu Nr. Vrå By, Vrå.

Har indgået følgende lejekontrakt vedrørende lejemålet beliggende i ejendommen matr.nr.1xu Nr. Vrå By, Vrå. Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Cvr.nr: 29190941 (i det følgende kaldet udlejeren) og Jammerbugt Kommune Toftevej 43 9440 Aabybro Cvr.nr.: 291 894 39 (i det følgende kaldet lejeren)

Læs mere

KAMPMANN, LADEG D & HOUE ERHVERVSLEJEKONTRAKT. J.nr.: 10-215600-BHB. Mellem. Som udlejer: Som lejer: Vedrørende lejemålet:

KAMPMANN, LADEG D & HOUE ERHVERVSLEJEKONTRAKT. J.nr.: 10-215600-BHB. Mellem. Som udlejer: Som lejer: Vedrørende lejemålet: Advokaterne KAMPMANN, LADEG D & HOUE Østergade 29, 7600 Struer, tlf. 97 851155, fax 97 840558 Storegade 2, 7790 Thyholm - tlf. 97 871566, fax 96 919866 ERHVERVSLEJEKONTRAKT J.nr.: 10-215600-BHB Mellem

Læs mere

Udlåns- og driftsaftale

Udlåns- og driftsaftale Udlåns- og driftsaftale Farimagsvej 16, 4700 Næstved Frivilligcenter Næstved flytter i juli 2017 ind i den kommunale ejendom på Farimagsvej 16, 4700 Næstved. Ejendommen skal endvidere danne rammen om De

Læs mere

Lejekontrakt Langerumhus. mellem. Naturstyrelsen Himmerland. (herefter Udlejer) (herefter Lejer)

Lejekontrakt Langerumhus. mellem. Naturstyrelsen Himmerland. (herefter Udlejer) (herefter Lejer) Dato: 01-12-2016 J.nr. NST-5232-00554 Lejekontrakt Langerumhus mellem Naturstyrelsen Himmerland (herefter Udlejer) og NN (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET LEJEDE... 3 2. DET LEJEDES STAND...

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: Oktober 2017 Journalnr. NST-5232-00572 Standard lejekontrakt Krathus mellem Naturstyrelsen Vestsjælland Ulkerupvej 1, 4500 Nykøbing Sj. (herefter Udlejer) og x (herefter Lejer) 1. DET LEJEDE./. 1.1

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT Matr.nr. 92 1, Hobro Bygrunde Beliggende: Sdr. Kajgade 18 A, 9500 Hobro ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem undertegnede Karl Jacob Ibsen Morbærvej 9, 9500 Hobro (Kaldet udlejer) og medunderskrivne Himmerlands

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. 1 Udlejer, lejer og det lejede

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. 1 Udlejer, lejer og det lejede ERHVERVSLEJEKONTRAKT 1 Udlejer, lejer og det lejede Undertegnede ME Ejendomme I/S Bellisvænget 19 Grønnemose 5560 Aarup CVR nr. 30 33 08 97 (i det følgende kaldet udlejer) udlejer herved til Fredericia

Læs mere

GENERELLE LEJEBETINGELSER ved leje af Kontor eller Erhvervslokaler

GENERELLE LEJEBETINGELSER ved leje af Kontor eller Erhvervslokaler GENERELLE LEJEBETINGELSER ved leje af Kontor eller Erhvervslokaler 1. Det lejede 1.1 Lejekontrakt indgås mellem ErhvervsMart Foerlev Møllevej 3 8660 Skanderborg v/ Vagn Hvam Pedersen CVR nr.: 17112791

Læs mere

LEJEKONTRAKT Viborg Stadionhal

LEJEKONTRAKT Viborg Stadionhal LEJEKONTRAKT Viborg Stadionhal Mellem underskrevne udlejer Viborg Kommune Prinsens Alle 5 8000 Viborg og medunderskrevne lejer VHK A/S Tingvej 7 8800 Viborg er der indgået følgende lejeaftale: 1 - Det

Læs mere

LEJEKONTRAKT PARTERNE. Denne lejekontrakt indgås mellem

LEJEKONTRAKT PARTERNE. Denne lejekontrakt indgås mellem LEJEKONTRAKT PARTERNE Denne lejekontrakt indgås mellem Udlejer: Navn: Bech s Holding ApS Adresse: Tuemosevej 2 By 4850 Stubbekøbing CVR nr.: 19800334 (herefter kaldet udlejer) og Lejer: Navn: Foreningsfitness

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: 15. juli 2019. Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen Kronjylland Vasevej 7, 8920 Randers Nv. (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET LEJEDE...

Læs mere

Fremlejekontrakt. Peter Sabroes Gade 1, st. 2450 København SV Cvr.nr. 27389562. ( i det følgende benævnt fremlejer)

Fremlejekontrakt. Peter Sabroes Gade 1, st. 2450 København SV Cvr.nr. 27389562. ( i det følgende benævnt fremlejer) Fremlejekontrakt Fremlejer : SydhavnsCompagniet Lejer : Sekretariatet for Vesterbro og Kgs. Enghave Lokaludvalg Det lejede : Lejemålet beliggende Mozarts Plads 5, st., 2450 København SV Undertegnede: SydhavnsCompagniet

Læs mere

ADVOKATFIRMAET MALLING & HANSEN DAMM ERHVERVSLEJEAFTALE. Kommuneqarfik Sermersooq Cvr.nr Kuussuaq 2 Postboks Nuuk.

ADVOKATFIRMAET MALLING & HANSEN DAMM ERHVERVSLEJEAFTALE. Kommuneqarfik Sermersooq Cvr.nr Kuussuaq 2 Postboks Nuuk. 0 9-1 4 5 8 2 ERHVERVSLEJEAFTALE Kommuneqarfik Sermersooq Cvr.nr. 31290937 Kuussuaq 2 Postboks 1005 3900 Nuuk (som udlejer) og [Indsat navn] [Indsat evt. CVR.nr./Cpr.nr.] [Indsat adresse] (som lejer) har

Læs mere

LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede)

LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede) Dato: Lejemåls nr. LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede) Mellem Og som udlejer som lejer Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Opsigelse/ophør 5. Fremleje

Læs mere

Kontor, lager og produktion (ikke-erhvervsbeskyttede)

Kontor, lager og produktion (ikke-erhvervsbeskyttede) Slettet: Dato: 17. august 2000 Side 1 af 10 Mellem Og som udlejer som lejer LEJEKONTRAKT Kontor, lager og produktion (ikke-erhvervsbeskyttede) Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse

Læs mere

Tidsbegrænset lejekontrakt

Tidsbegrænset lejekontrakt Dato: August 2016 J.nr. NST-5232-00542 Tidsbegrænset lejekontrakt (Sonneruphus) mellem Naturstyrelsen Vestsjælland Ulkerupvej1, 4500 Nykøbing Sj. (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tidligere stillede spørgsmål: Spørgsmål 65, spørgsmål/svar 1 vedr. forbrug på lejemål: Fjellerup, Anholt, Kolind Grenaa og Allingåbro

Tidligere stillede spørgsmål: Spørgsmål 65, spørgsmål/svar 1 vedr. forbrug på lejemål: Fjellerup, Anholt, Kolind Grenaa og Allingåbro 1 Svar på spørgsmål 3 Tidligere stillede spørgsmål: Spørgsmål 65, spørgsmål/svar 1 vedr forbrug på lejemål: Vi har desværre ikke opgjort tallene pr station, men det kan selvfølgelig gøres såfremt det ønskes

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T KONTOR, LAGER OG PRODUKTION (Ikke-erhvervsbeskyttede) Parterne Baggrund og formål 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Opsigelse/ophør 5. Fremleje og afståelse

Læs mere

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver)

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver) Fremlejekontrakt Mellem Syddansk Universitet Campusvej 55 5230 Odense M CVR.nr. 2928 3958 (i det følgende kaldet fremlejegiver) og [Leverandørens navn] [Adresse] [CVR-nummer] (i det følgende kaldet fremlejetager)

Læs mere

Tidsbegrænset Lejekontrakt. mellem. Naturstyrelsen Hovedstaden. (herefter Udlejer) xxx. (herefter Lejer)

Tidsbegrænset Lejekontrakt. mellem. Naturstyrelsen Hovedstaden. (herefter Udlejer) xxx. (herefter Lejer) Dato: 11-01-17 J.nr. NST-5232-00558 Tidsbegrænset Lejekontrakt mellem Naturstyrelsen Hovedstaden (herefter Udlejer) og xxx (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. PRÆAMBEL... 3 2. DET LEJEDE... 3 3. DET

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Aabenraa Kommune

LEJEKONTRAKT. Aabenraa Kommune LEJEKONTRAKT Mellem undertegnede udlejer Foreningen De Danske Børneinstitutioner i Aabenraa på vegne af Løjt Børnehus og medundertegnede lejer Aabenraa Kommune indgås herved følgende lejekontrakt S 1 -

Læs mere

Brugsaftale for Pumpehuset

Brugsaftale for Pumpehuset KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Brugsaftale for Pumpehuset 1 Parterne 1.1 Denne brugsaftale indgås mellem Københavns Kommune EAN-nr. 5798009780515 v. Kultur- og Fritidsforvaltningen Rådhuspladsen 1 1599 København

Læs mere

Udkast til tidsbegrænset lejekontrakt. 1 Partnerne. 2 Det lejede

Udkast til tidsbegrænset lejekontrakt. 1 Partnerne. 2 Det lejede Dokument nr. 2011-73234 Sags nr. 17.01.00-P20-1-11(2011-3341) Udkast til tidsbegrænset lejekontrakt 1 Partnerne Mellem Jammerbugt Kommune, Toftevej 43, 9440 Aabybro, idet det følgende kaldet udlejer og

Læs mere

Lejekontrakt. Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv Kolding Cvr. Nr Tlf

Lejekontrakt. Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv Kolding Cvr. Nr Tlf Lejekontrakt Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Cvr. Nr. 29189897 Tlf. 79 79 79 79 og lejer: Kolding Miniby Elvej 2 6000 Kolding Cvr. nr. 31716179 Tlf.

Læs mere

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Indholdsfortegnelse Nr. Emne Side 0. Parterne 2 1. Brugsgenstanden 3 2. Anvendelse 3 3. Ikrafttræden/overtagelse 4 4. Opsigelse/ophør 5 5. Fremleje

Læs mere

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer AREALLEJEKONTRAKT Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer og Økonomiforvaltningen Center for Sikker By, Vanløse Lokaludvalg Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT 08.08.14 ERHVERVSLEJEKONTRAKT LETT Advokatpartnerselskab Adv. Henrik Puggaard J.nr. 240274-3 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Præambel... 4 2. Det lejede... 5 3. Anvendelse... 5 4. Ikrafttræden... 6 5. Opsigelse

Læs mere

Erhvervslejeaftale Aftale om fremleje

Erhvervslejeaftale Aftale om fremleje Erhvervslejeaftale Aftale om fremleje 1. Parterne Mellem undertegnede og medundertegnede Region Syddanmark Damhaven 12, 7100 Vejle (i det følgende kaldet udlejer) xxx Gadenavn x xxxx by CVR-nr. xx xx xx

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: [ ] Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt Storemosevej 7, 9510 Arden mellem Naturstyrelsen Møldrupvej 26 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET

Læs mere

Tidsbegrænset erhvervslejekontrakt (Ikke erhvervsbeskyttet)

Tidsbegrænset erhvervslejekontrakt (Ikke erhvervsbeskyttet) J.nr. 11/22833 Tidsbegrænset erhvervslejekontrakt (Ikke erhvervsbeskyttet) Mellem Hvidovre Kommune (Udlejer) Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre CVR 55606617 og Grundejerforeningen Avedørelejren (Lejer) CVR

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Mellem. DSI Klubhuset Sejs Svejbæk CVR-nr. 85139517 Julsøvej 126 8600 Silkeborg (herefter benævnt udlejer)

LEJEKONTRAKT. Mellem. DSI Klubhuset Sejs Svejbæk CVR-nr. 85139517 Julsøvej 126 8600 Silkeborg (herefter benævnt udlejer) Advokatpartnerselskab Godthåbsvej 4, Postbox 180 DK-8600 Silkeborg T: +45 87 22 80 80 W: www.bklaw.dk Advokat Søren Egede Schulz 1. juli 2013 Sagsnr.: 22-1704ss-ses/jkr LEJEKONTRAKT Mellem DSI Klubhuset

Læs mere

GRUNDLEJEKONTRAKT. SLKS J.nr.: xx/xxxxx Lejemålsnr.: LM0375 Lejernr..: LE Klatrebane i Søndermarken Lejers navn

GRUNDLEJEKONTRAKT. SLKS J.nr.: xx/xxxxx Lejemålsnr.: LM0375 Lejernr..: LE Klatrebane i Søndermarken Lejers navn 2019 SLKS J.nr.: xx/xxxxx Lejemålsnr.: LM0375 Lejernr..: LE001378 GRUNDLEJEKONTRAKT Klatrebane i Søndermarken Lejers navn Indhold Parterne Baggrund og formål 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T MILJØMINISTERIET Naturstyrelsen Midtjylland Mellem xxxx som lejer og Naturstyrelsen Midtjylland, Bjørnkærvej 18, 7540 Haderup som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T 1. Lejemålet Hastruphus

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT Undertegnede Haderslev Andels Boligforening Varbergvej 63 6100 Haderslev (i det følgende kaldet udlejeren) og Haderslev Kommune Gåskærgade 26 6100 Haderslev (i det følgende kaldet

Læs mere

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder)

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder) Forsvarets Bygnings- & Etablissementstjeneste Lokalstøtteelement XXXXX STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder)

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT J. nr. 4782 ERHVERVSLEJEKONTRAKT Kolind Halmvarmeværk a.m.b.a. (Udlejer) Syddjurs Kommune (Lejer) Vedrørende lejemålet beliggende Engvej 18, 8560 Kolind 1.1.1.1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Det lejede 2. Det

Læs mere

clausen-erhverv.dk, ejendomsmægler, valuar, MDE

clausen-erhverv.dk, ejendomsmægler, valuar, MDE ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem undertegnede Kommanditselskabet P2 Invest Amaliegade 27 1256 København K (herefter benævnt udlejer) og medundertegnede Urban Street Zone Vibevej 4 7330 Brande (herefter benævnt

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. J. nr Mellem undertegnede. Peter Skovgaard Andersen Brydkærvej Ørsted. (i det følgende kaldet lejer)

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. J. nr Mellem undertegnede. Peter Skovgaard Andersen Brydkærvej Ørsted. (i det følgende kaldet lejer) J. nr. 216051 ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem undertegnede Peter Skovgaard Andersen Brydkærvej 3 8950 Ørsted (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede Norddjurs Kommune CVR-nr. 29189986 Torvet 3 8500

Læs mere

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej Faxe. Cvr.nr (herefter lejer) Faxe Kommune.

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej Faxe. Cvr.nr (herefter lejer) Faxe Kommune. Lejekontrakt Mellem Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem Østervej 4 4640 Faxe Cvr.nr. 14278184 (herefter lejer) og Faxe Kommune Frederiksgade 8 4690 Haslev Cvr.nr. 29188475 (herefter udlejer)

Læs mere

Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund)

Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund) Bilag 9 til udbudsvilkår Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund) Kontraktnr: [??] Lejer: [??] Udlejer: Styrelsen for Slotte & Kulturejendomme (SLKE) HC. Andersens Boulevard 2 1553

Læs mere

Bilag til overdragelsesaftale mellem. Trekantområdets Brandvæsen I/S og Vejen Kommune

Bilag til overdragelsesaftale mellem. Trekantområdets Brandvæsen I/S og Vejen Kommune Bilag til overdragelsesaftale mellem Trekantområdets Brandvæsen I/S og Vejen Kommune Bilag 1. Fortegnelse over verserende retssager og klagesager Ingen. Bilag 2. Ejendomme med tilknytning til det kommunale

Læs mere