Beretning 2016: Før generalforsamlingen starter, vil jeg traditionen tro mindes de af vores medlemmer, der er gået bort i årets løb.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning 2016: Før generalforsamlingen starter, vil jeg traditionen tro mindes de af vores medlemmer, der er gået bort i årets løb."

Transkript

1 Østjylland Beretning 2016: På FMF Kreds Østjyllands vegne, vil jeg gerne byde jer alle sammen hjertelig velkommen til foreningens årlige generalforsamling, her i Silkeborg, hos Au2mate. (2) Jeg vil gerne på vegne af foreningen, sige tusind tak fordi vi må komme her i dag og afholde vores generalforsamling hos jer. Det har været spændende at se og høre om jeres virksomhed og de muligheder I har for uddannelse og træning her på stedet. Tusind tak for det. Før vi starter: Før generalforsamlingen starter, vil jeg traditionen tro mindes de af vores medlemmer, der er gået bort i årets løb. Tage Jensen Tidligere mejerichef på Tørring Mejeri Tage Jensen er afgået ved døden i en alder af 90 år. Ud over et mangeårigt job som mejerichef var Tage også igennem adskillige år en særdeles aktiv og meget afholdt kittelmand ved Landsmejeriudstillingen og ved de lokale kredsudstillinger. Med sit rolige væsen og faglige overblik havde Tage det store overblik over de gule oste og har i høj grad bidraget til udstillingernes succes. Svend Kr. Andersen Forhenværende mejeribestyrer på Them Andelsmejeri, Svend Kr. Andersen er afgået ved døden blot 70 år gammel. Svend kom til Them Andelsmejeri i 1994 og var mejeribestyrer i 17 år. I den periode sikrede Svend den fortsatte udvikling af mejeriet gennem bl.a. udvidelse til et nyt og topmoderne osteri, som trods teknologien formåede at fastholde den håndværksprægede fremstilling af mejeriets gule oste. En af de mange gode oste fra Them bærer stadig hans navn, nemlig Gammel Svend. Svend Kr. Andersen beklædte desuden gennem en årrække adskillige tillidsposter, bl.a. i Foreningen af mejeriledere og funktionærers kreds- og hovedbestyrelser samt i Mælkeritidendes bestyrelse. Vores tanker går til alle de pårørende der står tilbage med tabet af dem de havde kær.

2 Jeg vil bede forsamlingen rejse sig og udtrykke, et ære være deres minde. Vi tager et øjebliks stilhed Tak for det. (3) Kreds Østjyllands virke det forgangne år. Bestyrelsens beretning. Jeg vil forsøge at give en status på hvad der har rørt sig i kredsbestyrelsen og i landsforeningen generelt, siden vi var samlet til generalforsamling sidste år, for ca. et år siden. (4) Bestyrelsen har i årets løb bestået af: Bjarke D. Jørgensen, Torben Jensen, Alex Salling, Michael Wadsager, Martin Hassl, Milter Krogh Jensen og Steen Poulsen. Bestyrelsen har afholdt 3 bestyrelsesmøder (29/9 + 12/1 + 16/6), hvor aktuelle emner har været diskuteret. (5) Medlemstal: Medlemstallet for Kredsen har været stigende ift de seneste år. Der har været en fremgang på 6 medlemmer, hvilket er meget positivt Aktive medlemmer Dobbeltmedlemmer Passive medlemmer Kontingent frie medlemmer i alt Mejerier/Mejeriselskab/Firmaer (6) Medlemstallet på landsplan er igen gået frem i forhold til de foregående år (30 flere aktive medlemmer, hvilket er meget positivt). På landsplan er der: Aktive Dobbeltmedlemmer Passive Kontingentfrie Studerende I alt Mejerier/Mejeriselskab/Firmaer Selv om det er glædeligt at der er kommet flere medlemmer på landsplan end tidligere er der altid plads til flere. Jo flere vi er des stærkere står vi som forening. Så skulle nogen af jer have en kollega, eller en

3 bekendt, der kunne være potentielt medlem i foreningen, så giv besked til bestyrelsen eller til sekretariatet, så vil vi sørge for en henvendelse til personen. (6.2) Vær opmærksom på TIP EN KOLLEGA konceptet, hvor I belønnes med et gavekort på 200 kr hvis I skaffer et nyt medlem (Mere Info findes på hjemmesiden) I forhold til medlemsinformation og rekruttering vil vi fra bestyrrelsens side gerne tilbyde jer at komme på besøg ude på driftstederne og fortælle om foreningen, hvis nogle af jer medlemmer finder det relevant. I skal bare sige til, så kommer vi. (7) Ledighed: De sidste tal jeg har set, er ledigheden nede på 1,1% - svarende til 6 fuldtidsledige/8 ledighedsberørte. Vi ønsker naturligvis at hjælpe disse personer, men generelt må det siges at være et flot lavt tal. (8) Større fyringsrunder Siden sidst har et par af de større virksomheder i vores kreds, af forskellige årsager, været ramt af nogle større fyringsrunder. Dupont har måtte afskedige ca. 100 personer på landsplan, hvoraf ca. 75 var ansatte i Brabrand. Arla Foods er i gang med at afskedige ca. 500 personer totalt, hvor af flere på hovedkontoret i Viby er ramte. SPX i Silkeborg har afskediget ca. 90 ansatte. Som forening har vi forsøgt at reagere proaktivt i disse situationer og har henvendt os til de medlemmer vi har på de respektive virksomheder og tilbudt informations- og dialog-møder, samt personlig rådgivning før, under og efter de pågældende fyringsrunder. Foreningerne har efterfølgende fået positiv feedback fra flere sider for den hjælp vi har tilbudt. (9) Antallet af medlemshenvendelser Antallet af medlemssager er nærmest eksploderet antalsmæssigt her i 2015 og Henvendelserne er af meget varierende karakter. Antallet af advokatsager holder sig nogenlunde på niveau med foregående år, mens antallet af sekretariatshåndterede sager næsten er fordoblet. Vi ser faktisk dette som noget positivt. Foreningen er til for medlemmerne og dette vidner om at der er mange der har brug for hjælp og som faktisk får hjælp til at håndtere forskellige sager, store som små. Så husk at sekretariatet er der for jer, hvis I skulle have spørgsmål eller brug for hjælp.

4 (10) Mærkedage: I år, har vi vist opmærksomhed i form af vin-gaver til i alt 10 medlemmer: Titel Navn Alder Fhv. transportchef Tage Jensen 90 Mejerichef Villy Egon Jensen 85 Fhv. arbejdsleder Hans Erik Hansen 75 Fhv. driftsleder Karin Secher 70 Regional eksportmanager Søren Biller 70 Fhv. afdelingsleder Hans Jørgen Biller 65 Fhv. forvalter Jørgen Østergård Iversen 65 Direktør Bent I. Hansen 60 Fhv. mejerileder Erik Krabsen 60 Com. Engineer Hanne Haubo 60 (11) Aktiviteter: Vi har de senere år mærket en hvis form for mætning i udbuddet af sociale og faglige arrangementer og har derfor valg ikke at fokuser på at udbyde yderligere arrangementer end de der allerede tilbydes i regi af hovedforeningen, DMS, Mejerifolk uden grænser og lignende. (11.1) Det ene arrangement vi har tilbud indtil videre i år er arrangementet i dag, men vi har et forslag til et errangement mere senere på året som vi gerne vil vende med jer senere på dette møde. Hovedforeningen og dens samarbejdspartnere har siden sidst haft et, efter vores mening godt bredt udbud af både faglige og sociale errangementer: Der har det seneste år været afholdt: (11.2) Mejeribrugets dag, med virksomhedsbesøg på Albani (Ca. 500 deltagere), (11.3) International Food Contest (ca besøgende), (11.4) Dinner Event (600 deltagere) samt (11.5) Mejeribrugets leverandørdag (ca. 150 deltagere, 35 leverandør virksomheder). (12) Derudover har der været afholdt en succesfuld studietur til Sverige (23 deltagere), (12.1) 2 kredsudstillinger og en række DMS seminarer. (bl.a. Marked, trends og innovation samt Fedtstoffer i mejeriindustrien. )

5 (13) Delegeret møde: I oktober sidste år blev der afholdt delegeret møde, endnu engang på Hotel Opus i Horsens. Vi syntes det var et godt møde med efterfølgende hyggeligt samvær. Næste delegeret møde er den 1. til 2. oktober i år, hvor der er kreds Nord, der står for planlægningen. Ud af vores aktive og dobbelt medlemmer skal vi i dag, vælge 21 medlemmer til deltage i årets delegeret møde i oktober måned, men det kommer vi tilbage til. (14) Temadag for kredsbestyrelserne Kredsbestyrelsen har deltaget i Temadag for Kredsbestyrelsesmedlemmer, der i år blev afholdt hos SPX i Silkeborg. På dagsordnen var der blandt andet: - Mejerifolk uden Grænser - Mælkeritidende - Mejeriteknologuddannelsen Det generelle formål med temadagen er at kredsbestyrelser kan komme med værdifulde inputs til hovedbestyrelsensarbejdet og på den måde forsøge at sikre vi holde den rette kurs. Det var en dag med mange gode diskussioner på tværs af kredsene og med mange gode inputs til hovedbestyrelsen. (15) Mejerifolk Uden Grænser (Året der gik) Mejerifolk uden Grænser runder sit første års levetid i slutningen af juni og har i løbet af det år rundet de 300 medlemmer, hvoraf en håndfuld er virksomhedsmedlemmer. Mejerifolk uden grænser har overordnet fokus på 2 projekter. Et i Mongoliet og et i Bolivia. (16) Mongoliet: Mejerifolk uden Grænser sender to seniorer (Peter Ulrich og Karl Simonsen) til Mongoliet i juli måned sammen med Chalotte Vad fra Arkitekter uden Grænser med det formål at afdække tre overordnede områder: 1. Hvordan er mejeristuddannelsen i Mongoliet sammensat 2. Hvilke internationale repræsentationer er til stede i landet, som vi i givet fald kan søge finansiering hos. 3. Hvordan er de lavpraktiske forhold for mælkebønderne (nomader) i det nordlige Mongoliet (mælkelevering, aftaler med lokalt mejeri, etc.) Mejerifolk uden Grænser har hen over vinteren hjulpet 19 nomader med at organisere sig i et kooperativ, som de har valgt at kalde den Velsignede Yakokse. Kooperativet har formuleret vedtægter,

6 nedsat bestyrelse, valgt formand og holdt stiftende generalforsamling. Ikke mindst har de formuleret ønsker for, hvad kooperativet skal arbejde med. Ønsker som viser, hvor vigtigt det er for nomaderne at forbedre deres mælkeproduktion, så de bedre kan sælge deres råmælk og produkter og derved få lidt pengeøkonomi i gang. (17) Bolivia: Mejerifolk uden Grænser har desuden nedsat en stærk Bolivia-gruppe, som skal sætte sig ind i forskellige forhold i Bolivia og være med til at lave anbefalinger til, hvilken målgruppe (mælkebønder/mælkegrupper, geografisk placering, og lokal partner), vi vil pege på. Planen er, at sende en delegation afsted til Bolivia i slutningen af året for at lave endelige aftaler og kunne starte projekt op i løbet af (18) Medlemmer: Mejerifolk uden Grænser vil gerne have flere medlemmer og så hvis der er nogen af jer der ikke er medlem og kunne have lyst, kan i tilmelde jer til os i dag, det koster 250 kr./året. Årets generalforsamling bliver afholdt torsdag d. 6. oktober. (19) Nordisk mejerikongres Formålet med den nordiske mejerikongres er at dele viden på tværs af de nordiske lande. Siden sidst er det besluttet at oprette i et I/S med Mælkeritidende som fast sekretariat, så viden og know-how omkring afholdelse af denne kongres fastholdes og udnyttet til gavn for alle de nordiske lande der deltager i kongressen. Den næste kongres afholdes i 2017 og er pt. under forberedelse. Den holdes på Axelborg i København. (20) Uddannelse De 3 mejeriuddannelser er et altafgørende fundament i mejeriindustrien og det er vigtigt at vi som forening interesserer os for udviklingen af de 3 uddannelser. (20.1) Mejerist-uddannelsen: Her ønskes det, at opretholde antallet af udlærte mejerister på årsbasis, hvilket betyder et optag på ca. 100 nye elever om året. Igen i år har der været lidt uro omkring uddannelsen og pt. søger Kold Collage en ny Uddannelsesleder til mejeriafdelingen.

7 (20.2) Mejeriingeniør-uddannelsen Målet for antallet af uddannede mejeriingeniører er blevet revurderet fra 25 til pr. år. Dette er gjort på baggrund af en rundspørge blandt 15 af branchens virksomheder. I 2016 har der været et rekord højt søgning til mejeripraktikken hvor hele 39 studerende i øjeblikket gennemføre mejeripraktikken, som er en obligatorisk del af mejeriingeniøruddannelsen. Til sammenligning valgte studerende mejeripraktik i 2014 og I 2015 er der indmeldt 27 kandidatstuderende på mejerioverbygningen hvilket er en væsentlig stigning ift tidligere år. Det ser derfor fortsat ud til at det store stykke arbejde, der er udført af Industrigruppen bag mejeriingeniøruddannelsen bære frugt allerede nu. (20.3) Mejeriteknolog-uddannelsen: Ift teknolog uddannelsen er spørgsmålet fortsat hvad overflytningen fra Kold til Erhvervsakademi Lillebælt vil komme til at betyde for fagligheden og tilslutningen til uddannelsen. Der er kommet en invitation fra Erhvervsakademi Lillebælt til FMF om at deltage i uddannelsesudvalget omkring procesteknologuddannelsen, hvilket vi ser som en positiv håndsudrækning. René Byrgesen fra fyns kredsen vil komme til at indgå i dette samarbejde. (21) Fremtidige arrangementer: Et par vigtige datoer: 01/10/2016: Delegeret møde, Hotel Opus Horsens 06/10/2016: DMS seminar: Procesoptimering i mejeriet - få mere ud af døgnets 24 timer 06/10/2016: Generalforsamling i mejerifolk uden grænser 26/10/2016: Generalforsamling i DMS 01-03/11/2016: FoodTech 16 og International Food Contest (Dinner event 1/11) 08/12/2016: DSM seminar: Sunde mejeriprodukter Opdateres løbende i Mælkeritidende samt på

8 (22) Afsluttende bemærkning: Afslutningsvist vil jeg bare nævne at foreningen faktiske tilbyder rigtig mange ting. F.eks.: (22.1) Rådgivning og advokatbistand, (22.2) Mejeristhuset (feriehus), (22.3) Forbrugsforeningskort, (22.4) Fondsmidler, (22.5) Mejeriliv (ulykkesforsikring og sundhedsordning), (22.6) Mælkeritidende, (22.7) LinkedIn gruppe, (22.8) Overenskomst og (22.9) meget mere Så husk at bruge de forskellige tilbud når I har brug for det. De er der for medlemmernes skyld og tøv ikke med at spørge sekretariatet eller os i kredsbestyrrelsen om hjælp. Vi vil meget gerne hjælpe. Hvis I har andre input til kredsbestyrelsens arbejde er de også altid velkomne. Jeg vil selvfølgelig også gerne sige tak til de øvrige bestyrelsesmedlemmer for et godt samarbejde i årets løb. (23) Tak for ordet. Bjarke Damsgaard Jørgensen (24 - Dagsorden)

MØDEREFERAT. Martin takkede for valget og kunne konstatere at generalforsamlingen var rettidigt indvarslet, og gennemgik dagsordenen.

MØDEREFERAT. Martin takkede for valget og kunne konstatere at generalforsamlingen var rettidigt indvarslet, og gennemgik dagsordenen. MØDEREFERAT Til stede: Torben Jensen, Alex Salling, Steen Poulsen, Bjarke D. Jørgensen, Michael Wadsager, Martin Hassl, Sidsel Nørregaard og 26 medlemmer fra kredsen Afbud fra: - Referent: Michael Wadsager

Læs mere

Kreds Østjylland Beretning 2018:

Kreds Østjylland Beretning 2018: Kreds Østjylland Beretning 2018: Velkomst: På FMF Kreds Østjyllands vegne, vil jeg gerne byde jer alle sammen hjertelig velkommen til foreningens årlige generalforsamling, her på Svostrup Kro. Det er dejligt

Læs mere

Generalforsamling den 11. juni 2015, Rødkærsbro Mejeris rensningsanlæg og Grundfos i Bjerringbro.

Generalforsamling den 11. juni 2015, Rødkærsbro Mejeris rensningsanlæg og Grundfos i Bjerringbro. Generalforsamling den 11. juni 2015, Rødkærsbro Mejeris rensningsanlæg og Grundfos i Bjerringbro. Vi startede på Rødkærsbro Mejeris rensningsanlæg, hvor vi fik en introduktion af det nye biobooster system

Læs mere

Nyhavn Generalforsamlingen

Nyhavn Generalforsamlingen Nyhavn 02-06-2016 FMF Østdanmark indledte generalforsamlingen med en kanalrundfart og dertil hørende historieundervisning & sang. Efter kanalrundfarten forsatte turen til Galionens selskabslokaler i Nyhavn,

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015 / Mejeribruget lige nu.

Bestyrelsens beretning 2015 / Mejeribruget lige nu. Bestyrelsens beretning 2015 / 2016 Mejeribruget lige nu. Mælkeprisen styrtdykker ja man kan vel nærmest sige at den har været i et frit fald siden sidste generalforsamling og lige nu håber vi alle på at

Læs mere

Referat af FMF, Kreds Østjyllands generalforsamling 2013, afholdt ved SPX, Silkeborg.

Referat af FMF, Kreds Østjyllands generalforsamling 2013, afholdt ved SPX, Silkeborg. Referat af FMF, Kreds Østjyllands generalforsamling 2013, afholdt ved SPX, Silkeborg. På FMF Kreds Østjyllands vegne, vil jeg gerne byde jer alle sammen hjertelig velkommen til foreningens årlige generalforsamling,

Læs mere

Bestyrelsens beretning.

Bestyrelsens beretning. MØDEREFERAT Til stede: Alex Salling, Steen Poulsen, Bjarke Dall Jørgensen,, Torben Jensen og 15 medlemmer fra kredsen Afbud fra: - Referent: Michael Wadsager Emne Generalforsamling den 12. juni 2014, Palsgaard

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

MØDEREFERAT. Sidsel Nørregaard, Martin Hassl, Torben Jensen, Steen Poulsen, Bjarke D. Jørgensen, og Morten Christiansen.

MØDEREFERAT. Sidsel Nørregaard, Martin Hassl, Torben Jensen, Steen Poulsen, Bjarke D. Jørgensen, og Morten Christiansen. MØDEREFERAT Til stede: Afbud fra: Referent: Sidsel Nørregaard, Martin Hassl, Torben Jensen, Steen Poulsen, Bjarke D. Jørgensen, og Morten Christiansen. Michael Wadsager Torben Jensen Emne: Generalforsamling

Læs mere

I det forløbne år har kredsbestyrelsen bestået af følgende. fanebærer og kredsudstillings repræsentant

I det forløbne år har kredsbestyrelsen bestået af følgende. fanebærer og kredsudstillings repræsentant Beretning til generalforsamling 2016 Dødsfald Vi starter normalt med at mindedes de medlemmer af kredsen som er gået bort i årets løb. I år er der heldigvis ingen, ifølge mine efterretninger. Kredsbestyrelsen

Læs mere

Restaurant Colosseum, Sønder Havnegade 24 st Sønderborg. Medlemmer af Kreds Sydjylland samt ledsager GENERALFORSAMLING DAGSORDEN:

Restaurant Colosseum, Sønder Havnegade 24 st Sønderborg. Medlemmer af Kreds Sydjylland samt ledsager GENERALFORSAMLING DAGSORDEN: Mødedato og tid 25. juni 2019 Sted Mødedeltagere Fra Emne Restaurant Colosseum, Sønder Havnegade 24 st. 6400 Sønderborg Medlemmer af Kreds Sydjylland samt ledsager Ole O. Madsen Kreds Sydjyllands generalforsamling

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling Mødedato 14.05.2019 Fangel Kro Formanden bød velkommen til de fremmødte på Fangel Kro, hvor generalforsamlingen er første punkt på dagsorden. Efterfølgende var der vinfortælling

Læs mere

I mejeridysten deltog 10 lande og forud for præmieoverrækelsen havde 160 fagdommere bedømt knap 1500 mejeriprodukter.

I mejeridysten deltog 10 lande og forud for præmieoverrækelsen havde 160 fagdommere bedømt knap 1500 mejeriprodukter. Bestyrelsens beretning 2016 / 2017 Mejeribruget lige nu. Sidste år ved denne tid var mælkeprisen på et historisk lavet niveau, Arla Foods aconto pris til leverandørerne var for konventionel mælk på 186,4

Læs mere

Beretning til generalforsamling 2017

Beretning til generalforsamling 2017 Beretning til generalforsamling 2017 Dødsfald Vi starter igen i år med at mindedes de medlemmer af FMF kreds Fyn som er gået bort i årets løb. I år er der igen ingen, ifølge mine efterretninger. Kredsbestyrelsen

Læs mere

Indbydelse til delegeretmøde, skal indeholde tilmeldelse til ledsagerarrangementet Somba. Sekretariatet fordeler ledsagerne på de 2 hold.

Indbydelse til delegeretmøde, skal indeholde tilmeldelse til ledsagerarrangementet Somba. Sekretariatet fordeler ledsagerne på de 2 hold. MØDEREFERAT Mødedato og tid 22. August 2011 Sted Alfa Laval Kolding Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2017 / Mejeribruget lige nu.

Bestyrelsens beretning 2017 / Mejeribruget lige nu. Bestyrelsens beretning 2017 / 2018 Mejeribruget lige nu. Faldende afregningspriser på mælk betyder, at den mælkeproducerende del af landbruget kan se frem til et trængt 2018. Det så ellers så lyst ud.

Læs mere

Beretning til generalforsamling 2018

Beretning til generalforsamling 2018 Beretning til generalforsamling 2018 Dødsfald Vi starter som altid med at mindes de medlemmer af FMF kreds Fyn som er gået bort siden sidste års generalforsamling. I år er der ingen, ifølge mine efterretninger.

Læs mere

07.07.2015 MØDEREFERAT. Holstebro Flødeost. Henning Munch Pedersen Bent Sand Knud Holk. Jørgen Peter Hansen. Emne Generalforsamling 2015

07.07.2015 MØDEREFERAT. Holstebro Flødeost. Henning Munch Pedersen Bent Sand Knud Holk. Jørgen Peter Hansen. Emne Generalforsamling 2015 MØDEREFERAT Mødedato og tid Sted Mødedeltagere Fra Onsdag d.17 juni Holstebro Flødeost Michael Jensen Henning Munch Pedersen Bent Sand Knud Holk Jørgen Peter Hansen Emne Generalforsamling 2015 Dagsorden

Læs mere

Foreningen af Mejeriledere & Funktionær Kreds Østjyllands Mejeristforening august 2011 MW

Foreningen af Mejeriledere & Funktionær Kreds Østjyllands Mejeristforening august 2011 MW . MØDEREFERAT Til Kopi til Mødedeltagere + fraværende Referent Emne Generalforsamling den 23., COOP Ferskvare Center Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelses beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Henning Munch Pedersen Bent Sand

Henning Munch Pedersen Bent Sand MØDEREFERAT Mødedato og tid Sted Mødedeltagere Fra Torsdag d. 29. august Holstebro Michael Jensen Henning Munch Pedersen Bent Sand Katrine Vindelbo Emne Generalforsamling 2013 Dagsorden Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013 / 2014 Mejeribruget lige nu.

Bestyrelsens beretning 2013 / 2014 Mejeribruget lige nu. MØDEREFERAT Mødedato og tid Sted Mødedeltagere Fra Mandag d. 25. august Vestergaards Hotel Videbæk Michael Jensen Henning Munch Pedersen Bent Sand Knud Holk Jørgen Peter Hansen Emne Generalforsamling 2014

Læs mere

Begrundelsen for sænkningen skal findes i, at der fortsat produceres store mængder mælk på verdensplan.

Begrundelsen for sænkningen skal findes i, at der fortsat produceres store mængder mælk på verdensplan. Bestyrelsens beretning 2018 / 2019 Mejeribruget lige nu. Arla starter 2019 med at sænke mælkeprisen med hele 11,2 øre/kg til de konventionelle producenter. Begrundelsen for sænkningen skal findes i, at

Læs mere

Referat fra Ordinær generalforsamling. Onsdag den 10.04.2013 Kl. 16.30 20.30 hos Lactosan A/S

Referat fra Ordinær generalforsamling. Onsdag den 10.04.2013 Kl. 16.30 20.30 hos Lactosan A/S Referat fra Ordinær generalforsamling Onsdag den 10.04.2013 Kl. 16.30 20.30 hos Lactosan A/S Først bød formanden velkommen til de fremmødte(se vedhæftede deltagerliste), hvorefter René Byrgesen gave en

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Mogens Villadsen Henning Munch Pedersen Henning Jacobsen

Mogens Villadsen Henning Munch Pedersen Henning Jacobsen MØDEREFERAT Mødedato og tid Sted Mødedeltagere Fra Fredag d. 2. september Holstebro bowlingcenter Michael Jensen Mogens Villadsen Henning Munch Pedersen Henning Jacobsen Katrine Vindelbo Emne Generalforsamling

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Fyns Mejeristforening den 22/6 2010

Referat fra generalforsamlingen i Fyns Mejeristforening den 22/6 2010 Referat fra generalforsamlingen i Fyns Mejeristforening den 22/6 2010 Inden generalforsamlingen var der orientering om Birkum ost ved mejerichef Jesper Thomsen og rundvisning på mejeriet. Efterfølgende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS MEJERITEKNISKE SELSKAB

VEDTÆGTER FOR DANMARKS MEJERITEKNISKE SELSKAB VEDTÆGTER FOR DANMARKS MEJERITEKNISKE SELSKAB 1. Selskabets navn er Danmarks Mejeritekniske Selskab. Dets hjemsted er sekretariatsadressen. 2. Selskabets formål er at fremme den mejeritekniske forskning

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning.

Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning. Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning. Dagsorden: 1. Velkomst v/gruppeformand Hans Jessen 2. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Referat fra FMF generalforsamling

Referat fra FMF generalforsamling Referat fra FMF generalforsamling Mødedato 06 juni 2018 Formanden bød velkommen til de fremmødte og takker Carsten Hansen og Odense Marcipan for rundvisning, traktement og for at Kreds Fyn kunne afholde

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Generelforsamling 2014

Generelforsamling 2014 Generelforsamling 2014 Formandens indledning: På bestyrelsens vegne, bydes alle fremmødte hjerteligt velkommen til Andelsselskabet Ølsted Strand Vandværks ordinære generalforsamling 2014 Jeg vil tillade

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Dansk Mejeriingeniør Forening Bestyrelsens beretning Generalforsamling den 3. september 2015 på Arla Foods Branderup Mejeri 2014-2015 Indhold i beretning for Dansk Mejeriingeniør Forening 2014/15 1 Indledning...

Læs mere

AKTIVITETER januar MÆLK OG MILJØ. 22. marts OSTEPRODUKTION I PRAKSIS DANMARKS MEJERI TEKNISKE SELSKAB. 14. juni MEMBRAN- FILTRERING

AKTIVITETER januar MÆLK OG MILJØ. 22. marts OSTEPRODUKTION I PRAKSIS DANMARKS MEJERI TEKNISKE SELSKAB. 14. juni MEMBRAN- FILTRERING AKTIVITETER 2018 DANMARKS MEJERI TEKNISKE SELSKAB Seminarer og konferencer med mulighed for opkvalificering og tilegnelse af mejerifaglig viden, der er direkte relateret til daglige udfordringer og behovet

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Dansk Mejeriingeniør Forening Bestyrelsens beretning Generalforsamling den 8. september 2016 hos Chr. Hansen A/S i Hørsholm 2015-2016 Indhold i beretning for Dansk Mejeriingeniør Forening 2015/16 1 Indledning...

Læs mere

R E F E R A T af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg onsdag den 5. september 2012 kl. 10.00 i Dansk Industri. I mødet deltog:

R E F E R A T af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg onsdag den 5. september 2012 kl. 10.00 i Dansk Industri. I mødet deltog: Mejeribrugets UddannelsesUdvalg R E F E R A T af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg onsdag den 5. september 2012 kl. 10.00 i Dansk Industri I mødet deltog: Poul Erik Faarkrog, NNF Lars Gram, Danske

Læs mere

Dansk Mejeriingeniør Forening

Dansk Mejeriingeniør Forening Dansk Mejeriingeniør Forening - Hvor kommer vi fra? Dansk Mejeriingeniør Forening (dmf) blev oprindeligt stiftet i 1932 og fik sit nuværende navn i 1960. Mejeriingeniøruddannelsen har eksisteret siden

Læs mere

Mejeribrugets Dag Mejeripraktikafslutning Bachelor-åbent-hus på KU (campus Frederiksberg)

Mejeribrugets Dag Mejeripraktikafslutning Bachelor-åbent-hus på KU (campus Frederiksberg) Aktivitetsplan 2018 07-02-2018 Mejeribrugets Dag Alle studerende med interesse for mejeriindustrien/mejeriingeniøruddannelsen At vise og introducere de studerende branchens produkter, kultur og netværk

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 2 Dato den 7. maj 2018 Nyt fra tilbuddet Da vi som traditionen tro, inviterede Jer pårørende til julehygge i december måned, drøftede vi med Jer, om vi skulle

Læs mere

Mejeribrugets Dag Bachelor-åbent-hus på KU (campus Frederiksberg) Gymnasiebussen

Mejeribrugets Dag Bachelor-åbent-hus på KU (campus Frederiksberg) Gymnasiebussen Aktivitetsplan 2017 01-02-2017 Mejeribrugets Dag Alle studerende med interesse for mejeriindustrien/mejeriingeniøruddannelsen At vise og introducere de studerende branchens produkter, kultur og netværk

Læs mere

AKTIVITETER januar MÆLK OG MILJØ. 22. marts OSTEPRODUKTION I PRAKSIS DANMARK S ME JERI T EKNISKE SEL SK AB. 14. juni MEMBRANFILTRERING

AKTIVITETER januar MÆLK OG MILJØ. 22. marts OSTEPRODUKTION I PRAKSIS DANMARK S ME JERI T EKNISKE SEL SK AB. 14. juni MEMBRANFILTRERING AKTIVITETER 2018 DANMARK S ME JERI T EKNISKE SEL SK AB 25. januar MÆLK OG MILJØ 22. marts OSTEPRODUKTION I PRAKSIS 14. juni MEMBRANFILTRERING Seminarer og konferencer med mulighed for opkvalificering og

Læs mere

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. torsdag den 22. marts 2012 kl. 13.00. på Kold College

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. torsdag den 22. marts 2012 kl. 13.00. på Kold College Mejerifagets FællesUdvalg R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg torsdag den 22. marts 2012 kl. 13.00 på Kold College I mødet deltog: Lars Gram Thomas Johansen Poul Erik Faarkrog Lars Kaae Lis

Læs mere

R E F E R A T. Møde i Mejerifagets FællesUdvalg

R E F E R A T. Møde i Mejerifagets FællesUdvalg Mejerifagets FællesUdvalg R E F E R A T Af Møde i Mejerifagets FællesUdvalg Den 23. marts 2015 kl. 13.00 på Kold College Til stede var: Lars Gram Poul Erik Faarkrog Thomas Johansen Lars Kaae Jens Ingvardsen

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl Til ABF's medlemsforeninger i kreds Vestsjælland Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl.

Læs mere

Michael Jensen aflagde dernæst bestyrelsens beretning.

Michael Jensen aflagde dernæst bestyrelsens beretning. MØDEREFERAT Mødedato og tid Sted Mødedeltagere Fra Torsdag d. 30. august Videbæk Michael Jensen Mogens Villadsen Henning Munch Pedersen Torben Hougaard Katrine Vindelbo Emne Generalforsamling 2012 Dagsorden

Læs mere

Kredsledelsens beretning 2010

Kredsledelsens beretning 2010 Kredsledelsens beretning 2010 2010 blev et godt år for DCU 7. kreds. Vore forventninger blev indfriet og DCU 7. kreds stadig en af de mest aktive kredse i DCU. Bestyrelsesmedlemmerne har, såvel hvad angår

Læs mere

Elektroteknisk forening Jydsk Sektion

Elektroteknisk forening Jydsk Sektion Elektroteknisk forening Jydsk Sektion Torsdag d. 23. marts 2006-03-23 Generalforsamling Referat Beretning for året 2005 Valg af dirigent: På sædvanlig vis blev Jørgen Reiner Nielsen, Bravida valgt som

Læs mere

Referat fra Fyns Mejeristforenings ordinære generalforsamling mandag den 4. juni 2012

Referat fra Fyns Mejeristforenings ordinære generalforsamling mandag den 4. juni 2012 Referat fra Fyns Mejeristforenings ordinære generalforsamling mandag den 4. juni 2012 Årets generalforsamling blev holdt på Foreningen af mejeriledere og funktionærers sekretariat på Munkehatten 28 i Odense.

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2016 Indledning 2016 var det tredje år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet for Handicapcenter København

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Generalforsamling I Vestjyllands Mejeristforening

Generalforsamling I Vestjyllands Mejeristforening Mødereferat fra Generalforsamling I Vestjyllands Mejeristforening Dato: Torsdag d. 26. august 2010 kl. 17.00 Sted: Rådhuskælderen, Holstebro. Til stede: Til generalforsamling 20 personer. Dagsorden. 1)

Læs mere

Kredsledelsens beretning for campingåret 2011

Kredsledelsens beretning for campingåret 2011 Kredsledelsens beretning for campingåret 2011 2011 blev et fint år for DCU 7. kreds. Vi er stadig en af de aktive kredse i DCU. Bestyrelsesmedlemmerne har, såvel hvad angår de enkelte stævner og ture,

Læs mere

R E F E R A T. møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg. tirsdag den 20. april 2010 på Kold college

R E F E R A T. møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg. tirsdag den 20. april 2010 på Kold college Mejeribrugets UddannelsesUdvalg R E F E R A T af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg tirsdag den 20. april 2010 på Kold college I mødet deltog: Poul Erik Faarkrog Thomas Johansen Niels Lange Jørgensen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde på nattergalen 1. i Nibe tirsdag den 13. januar 2015

Referat fra bestyrelsesmøde på nattergalen 1. i Nibe tirsdag den 13. januar 2015 Referat fra bestyrelsesmøde på nattergalen 1. i Nibe tirsdag den 13. januar 2015 1. Valg af dirigent og skriftefører. Søren-Peter blev dirigent og Poul Erik referent. 2. Godkendelse af referatet. Underskrevet

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde på Toften 5. i Nibe torsdag den 07. marts 2016

Referat fra bestyrelsesmøde på Toften 5. i Nibe torsdag den 07. marts 2016 Referat fra bestyrelsesmøde på Toften 5. i Nibe torsdag den 07. marts 2016 1. Valg af dirigent tilfaldt Søren-Peter Lund og Skriftefører blev Poul Erik Pedersen. 2. Referatet blev godkendt efter en enkel

Læs mere

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Formandens beretning - udkast Karin Brorsen VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Velkommen til Generalforsamlingen i VikarBranchen. For anden gang står jeg nu som formand, og skal aflægge beretning

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Foreningen af mejeriledere og funktionærer LØNSTATISTIK 2017 1 FMFs Hovedbestyrelse Fra venstre er det Leo Morten Lund, Jørgen H. Petersen, René Byrgesen, Michael Jensen, René Fredgaard, Palle Jellesmark,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS MEJERITEKNISKE SELSKAB

VEDTÆGTER FOR DANMARKS MEJERITEKNISKE SELSKAB VEDTÆGTER FOR DANMARKS MEJERITEKNISKE SELSKAB Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 1. oktober 1942, med ændringer på ordinære og ekstraordinære generalforsamlinger henholdsvis 26. september

Læs mere

Invitation til Mejeriindustriens Arbejdsmiljøkonference 2011

Invitation til Mejeriindustriens Arbejdsmiljøkonference 2011 B A R J O R D T I L B O R D Invitation til Mejeriindustriens Arbejdsmiljøkonference 2011 Fyrtårnet viser atter vejen til en arbejdsmiljøkonference, med mejerierne i centrum M E J E R I I N D U S T R I

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Generel introduktion til skolen ved direktør Hanne Helleshøj og administrations- og økonomichef Steen Ib Kjeldsen

Generel introduktion til skolen ved direktør Hanne Helleshøj og administrations- og økonomichef Steen Ib Kjeldsen Referat bestyrelsesmøde den 20. juni 2014 Fremmøde Fuldtalligt fremmøde. Kort præsentation af bestyrelsens medlemmer samt orientering om, at der pt. ikke er elevrepræsentation i bestyrelsen. Godkendelse

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2014

Nyhedsbrev Oktober 2014 Nyhedsbrev Oktober 2014 Kære medlemmer og læsere af Landsforeningens nyhedsbrev Dette er vores tredje nyhedsbrev i år. Siden sidst har der været sommerferie, og i dette kvartal har satspuljeprojektet haft

Læs mere

4/2018. Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI HAR DU FÅET NYT JOB? Succes med klubarbejdet. Opdater dine oplysninger

4/2018. Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI HAR DU FÅET NYT JOB? Succes med klubarbejdet. Opdater dine oplysninger 4/2018 Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI Succes med klubarbejdet HAR DU FÅET NYT JOB? Opdater dine oplysninger Pauls leder Arbejdsgivernes fake news Igen har de borgerlige politikere stillet forslag

Læs mere

BECOME A GLOBAL DAIRY AND FOOD EXPERT

BECOME A GLOBAL DAIRY AND FOOD EXPERT www.dairy-career.dk BECOME A GLOBAL DAIRY AND FOOD EXPERT Sidsel Nørregaard, 26 år Innovation Engineer, SPX Innovation Centre Projektarbejde i sverige Mads Aamann, 34 år Research scientist Chr. Hansen

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2016 31.12.2016. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Jørn Holst fra Stofa, der er vores daglige kontaktperson.

Læs mere

Hovedmøde Pharmadanmark Hospital 10. april 2011

Hovedmøde Pharmadanmark Hospital 10. april 2011 Dagsorden 1 Valg af dirigent og referent 2 Bestyrelsens beretning, herunder beretning fra SHAU 3 Kassererens fremlæggelse af det reviderede regnskab 4 Behandling af indkomne forslag (der var ved fristens

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Ad. pkt. 2. Kredsbestyrelsens beretning og oplæg til aktivitetsplan v/lisa Lassen, kredsformand

Ad. pkt. 2. Kredsbestyrelsens beretning og oplæg til aktivitetsplan v/lisa Lassen, kredsformand Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Sydjylland Tirsdag den 21. september 2016, kl. 19:00 Røde-Kro, Hotel og Restaurant, Vestergade 2, 6230 Rødekro Til kredsgeneralforsamlingen var der 38 stemmeberettigede

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Dansk Mejeriingeniør Forening Bestyrelsens beretning Generalforsamling den 7. september 2017 hos Arla Foods Innovation Centre, Skejby 2016-2017 Indhold i beretning for Dansk Mejeriingeniør Forening 2015/16

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Afstemninger gøres skriftlige, såfremt mindst fem repræsentanter ønsker det.

Afstemninger gøres skriftlige, såfremt mindst fem repræsentanter ønsker det. Organisationsudvalgets forslag (Organisationsudvalget består af Anja Clausen, Lars Grønlund, Kim Hansen, Tine Heerup, og Kari Overhalden) Forslag til ændringer af vedtægterne: 3 Formål ændres til: Landsforeningens

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Forud for arbejdsgruppemødet den 18. november 2015 har sekretariatet været på rundtur og besøgt følgende virksomheder:

Forud for arbejdsgruppemødet den 18. november 2015 har sekretariatet været på rundtur og besøgt følgende virksomheder: Idekatalog Forud for arbejdsgruppemødet den 18. november 2015 har sekretariatet været på rundtur og besøgt følgende virksomheder: Jesper Hjortshøj (Marel A/S), Rune Engell-Hansen (Lallemand), Niels Osterland

Læs mere

Det betyder også, at det er bestyrelsen (og bestyrelsesmedlemmerne) der har ansvaret for lokalafdelingen herunder ansvaret, hvis noget går galt.

Det betyder også, at det er bestyrelsen (og bestyrelsesmedlemmerne) der har ansvaret for lokalafdelingen herunder ansvaret, hvis noget går galt. Bestyrelsesansvar Et notat til medlemmer af SINDs lokalafdelingers bestyrelser 01/02/2015 Helene Kemp SINDs lokalafdelinger varetager og udøver SINDs interesser i én eller flere kommuner i en region. Lokalafdelingerne

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

4. Forelæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning

4. Forelæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning Referat af ordinær generalforsamling i Mejerifolk uden Grænser Onsdag den 25. oktober 2017 i Agro Food Park med virksomhedsbesøg på Arla Innovation Centre Fremmødte 30, Stemmeberettigede 29 1. Valg af

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN Guide til nye lokale afdelinger af BROEN - om at komme godt i gang som ny forening hjælper udsatte børn til en aktiv fritid www.broen-danmark.dk Indhold Etablering af ny lokalafdeling af BROEN 3 Stiftende

Læs mere

Vedr. annoncering Spørgsmål - svar

Vedr. annoncering Spørgsmål - svar Vedr. annoncering Spørgsmål - svar Sundhedsordning og Akut psykologisk krisehjælp og psykologisk rådgivning forbindelse med arbejdsrelaterede problemstillinger for medarbejdere i Slagelse kommune Der er

Læs mere

Velkommen. Ordinær generalforsamling. Den 5. marts 2012

Velkommen. Ordinær generalforsamling. Den 5. marts 2012 Velkommen Ordinær generalforsamling Den 5. marts 2012 Lederne København Nord Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab og budget 4. Behandling af indkomne forslag 5. Valg 6. Eventuelt

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Dansk Mejeriingeniør Forening Bestyrelsens beretning Generalforsamling den 4. september 2014 hos GEA Process Engineering Skanderborg 2013-2014 Indhold i beretning for Dansk Mejeriingeniør Forening 2013/14

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007

Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007 Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007 Tidspunkt: 12. november 2009, kl. 15.45 Sted: Hotel Trinity, Fredericia 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Rune Jönsson, Glostrup Kommune, som dirigent.

Læs mere

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen Dato: 07.12.2018 Tid: Sted: Ref.: kl. 09:00 13:00, herefter frokost Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning pts/lsr Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Afbud Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René

Læs mere

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015 1 Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen i Herning og startede med at byde velkommen

Læs mere

Udskrift fra beslutningsprotokol for Økonomiudvalget Mødet den 13. december 2017

Udskrift fra beslutningsprotokol for Økonomiudvalget Mødet den 13. december 2017 Udskrift fra beslutningsprotokol for Økonomiudvalget Mødet den 13. december 2017 15.08.00-A00-1-17 312. Orientering om den nye Forberedende Grunduddannelse og stillingtagen til den kommende proces Resumé

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD)

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Foreningen af Vandværker i Danmark Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Solrød Center 20C, 2680 Solrød Strand Tlf.: 56 14 42 42 fvd@fvd.dk - www.fvd.dk CVR: 9513 9655 1 NAVN Foreningen

Læs mere

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl. 12.00 i Glamsbjerg Tilstede: Birgitte, Heidi, Belinda,, Hanne og Tine. Ninette pr telefon og Anna dele af mødet pr. telefon. Ikke til

Læs mere

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem.

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem. Sidste nyt april 2014 Nyhedsbrev Kære alle. Tak for jeres bidrag til konferencen. Det var dejligt at tilbringe et lille døgn sammen med jer og høre om alle de tiltag og ideer, som praktiseres i lokalafdelingerne.

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere