Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 16. marts 2016 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 16. marts 2016 kl"

Transkript

1 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Anne-Mette Holm Sørensen Anette Byriel Andersen Carsten Ohrt Karsten Uno Petersen Christian Jørgensen Afbud: Maiken Haugaard Villadsen Inge Hynkemejer Peter Petersen Selvsupplering er endnu ikke udpeget Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 16. marts 2016 kl Øvrige deltagere: Økonomi- og administrationschef Claus Larsen Udviklingschef Mogens Schlüter 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt 2. Godkendelse af referat fra mødet den 16. december 2015 I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser. 3. Årsrapport 2015 Gennemgang og godkendelse. Årsrapport 2015 og revisionsprotokollat for årsrapport 2015 blev fremlagt af revisor Per Schøtt. Revisoren gennemgik udvalgte områder fra årsrapporten og revisionsprotokollatet. Revisoren konstaterede, at det var god årsrapport og der var ikke særlige forhold at tage hensyn til. Der har i 2015 været en stigning i aktivitet og resultat, men på en faldende omsætning, hvilket er udtryk for en produktivitetsfremgang. Det har været et år, hvor der ikke er foretaget investeringer.

2 2 Der er igen positivt resultat på IDV, og det akkumulerede resultat er nu på ca kr. Der er en fin likviditet og soliditeten på ca. 43% vurderes til at være over det gennemsnitlige niveau for erhvervsskoler. Årets resultat er et overskud på lidt over 5 mill. kr., hvilket er mere end budgetteret. Dette skyldes primært en forøgelse af aktiviteterne i 2.halvår koblet med en opbremsning i omkostningerne. Revisor havde ingen yderligere bemærkninger til regnskabet. Hvis bestyrelsen godkender årsrapporten, vil årsregnskabet blive forsynet med en revisionspåtegning uden forbehold. Revisoren har igen oplevet et godt samarbejde og en god dialog under revisionen. Årsrapporten blev godkendt af bestyrelsen og påtegnet af revisoren. Årsrapporten og Revisionsprotokollat blev herefter underskrevet af de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer og revisoren. Fraværendes underskrifter vil blive indhentet efterfølgende. Bestyrelsen udtrykte stor tilfredshed med årsrapporten og resultatet. Bestyrelsen udtrykte stor ros til såvel ledelsen som alle medarbejdere for et godt resultat. Årsrapport 2015 og Revisionsprotokollat til Årsrapport 2015 blev godkendt Bestyrelsen godkendt endvidere økonomi- og administrationschefen til at forestå indberetningen af årsrapporten til Ministeriet. Herefter gennemgik økonomi- og administrationschefen forslag til en revideret regnskabsinstruks. Ændringerne i hovedtræk er: Navneændringer og lovmæssige henvisninger Forenkling af procedure for disponeringsberettigede Elektronisk bilagshåndtering Ændret organisation Bestyrelsen godkendte den reviderede regnskabsinstruks. Bilag: 3.1 Årsrapport Bilag: 3.2 Revisionsprotokollat til Årsrapport Bilag: 3.3 Revideret regnskabsinstruks 4. Orientering ved direktøren års jubilæum PASS meldt ud, at parterne FOA, KL og Danske Regioner ønsker at markere jubilæet i uge 40 i forbindelse med regionsmesterskaberne. Danske SOSU-skoler bakker op om dette. Skolen vil senere vende tilbage med et program for fejringen. 4.2 Samarbejde med grundskolerne Et vigtigt og prioriteret område.

3 3 Skolen udbyder fra august 2016 mulighed for kombineret 10.klasse (Kombi10) i samarbejde med Esbjerg kommune. Aktuelt ser det dog ikke ud til, at der er elever til aktiviteten i år. Skolen udbyder fra august 2016 EUX forløb (i samarbejde med Rybners). Aktuelt er der 12 elever, som har vist interesse herfor. 4.3 Sygefravær 2015 Sygefraværet i 2015 er i forhold til 2014 faldet med ca. 1,5 sygedag pr. ansat 4.4 Dimensionering og optag Der pågår aktuelt forhandlinger om en fortsættelse af dimensioneringsaftalen. Skolen forventer, at der kommer en afklaring herpå i løbet af marts/april måned. Skolen har aktuelt på SSH uddannelsen kun optaget ca. 50% af det antal elever, der plejer at være optaget på nuværende tidspunkt. Skolen er optaget af, om det er muligt at indhente de manglende elever i efteråret, og dermed om dimensioneringen for 2016 kan opfyldes. I forlængelse af denne orientering var en længere drøftelse af hvorledes der fremover fortsat kan være den nødvendige arbejdskraft til rådighed for branchen. Direktøren fremhævede, at der aktuelt pågår en italesættelse af uddannelserne som ikke er særlig positiv, og som afholder unge fra at søge ind i branchen. De signaler, der sendes fra kommunerne om, at der ikke er brug for SSH har en negativ effekt på hele søgningen til området. Det er vigtigt, at fødekæden til SSA uddannelsen bevares og styrkes. Som det ser ud nu, vil der hurtigt komme til at mangle kvalificeret arbejdskraft. Kirsten Dyhrholm kunne oplyse, at det allerede er tilfældet i Vejen Kommune. Der var enighed om at den aktuelle og den fremtidige rekruttering skal prioriteres højt, både af arbejdsgiver og skolen. Formanden kunne oplyse at kommunerne og regionen har en god dialog om hvorledes der kan uddannes flere SSA. Bl.a. er der forslag om at tidligere SSA elever, som af en eller anden grund er droppet ud af uddannelsen kan kontaktes og tilbydes personlig tilpassede praktikforløb på sygehusene. Skolen vil undersøge, om der er kendskab til sådanne tidligere elever, og kontakte dem. Der var også en kort drøftelse af skolens muligheder for at hjælpe flygtninge/indvandrer med at få tilknytning til arbejdsmarkedet. Skolen har haft møder med jobcenter Esbjerg herom. Der er netop kommet en ny uddannelse for indvandrere. Skolen har gode erfaringer med disse grupper og vil undersøge nærmere vedr. vilkår og muligheder for at den ny uddannelse kan være en aktivitet på skolen. 4.5 GF1 i Vejen Regionsrådet har meddelt, at det støtter den påtænkte oprettelse af et grundforløb 1 i Vejen inden for hovedområdet Omsorg, sundhed og pædagogik. Aktuelt er 7 tilmeldt grundforløbet i Vejen. Bilag 4.3 Sygefravær 2015

4 4 5. Orientering ved formanden og andre bestyrelsesmedlemmer 5.1 Årsmøde 2016 Ligesom sidste år holder B-SOSU og Danske SOSU-Skoler fælles årsmøde. Det er fastlagt til den 2. til 3. maj. Det endelige program er ikke færdigt endnu. Det er muligt for alle bestyrelsesmedlemmer at deltage, og som noget nyt er det både formænd og næstformænd, der er valgbare til bestyrelsen. Bestyrelsen består af fire medlemmer og to suppleanter. Suppleanterne deltager i alle bestyrelsesmøder. På årsmødet her i 2016 er der to bestyrelsesmedlemmer på valg. Bestyrelsen har sikret, at der er kandidater til de to poster, men der kan jo vise sig andre. Og der er behov for kandidater til suppleantposterne. Hverken formand eller næstformand kan deltage. Eventuelle interesserede kan melde sig til direktøren. 5.2 Tværgående regionale møder Den 20.april deltager direktøren og formanden i et halvdagsarrangement initieret af ministeriet. PlussLeadership (Jørgen Ulrik Jensen) er tovholder på arrangementet. Temaet er Bestyrelsen i front for kvaliteten. Temaet har fokus på at styrke den enkelte institutions evne til at skabe resultater og fornyelse. Det handler om samspillet mellem ministeriet og den enkelte institution samt bestyrelsens strategiske arbejde med institutionens resultater. 6. Handlingsplan for øget gennemførelse Handlingsplan for øget gennemførelse 2016 Der var en præsentation af det nye koncept og intentionerne hermed. Herefter blev skolens forslag gennemgået og der var en drøftelse heraf. Der var især fokus på det frafald som ses i praktikperioderne på hovedforløbene. I 2015 skete næsten 75% af frafaldet i praktikken. Det sammenholdt med at kommunerne har ønsket, at eleverne skal starte hovedforløbet i praktikken, gør ikke problemstillingen mindre. Bestyrelsen bakker skolen op i forhold til en dialog med kommunerne om at ændre denne praksis. Eleverne skal forberedes bedre inden de kommer i 1.praktikperiode. Der var forslag om at skolen til seminaret i juni kan præsentere en uddybning af frafaldet samt i samarbejde med praktikken har forslag til, hvad der kan gøres. Bestyrelsen godkendte herefter Handlingsplan for øget gennemførelse Bilag 6.1 Handlingsplan for øget gennemførelse 2016 Bilag 6.2 Bilag til Handlingsplan for øget gennemførelse Uddannelserne 7.1 Nyt fra det lokale uddannelsesudvalg På sidste møde var der især fokus på uddannelsesreformen og de nye uddannelser som sandsynligvis kommer fra 1.januar 2017.

5 Ligeledes var EUX på dagsordenen samt den aktuelle udbudsrunde Elevtrivselsundersøgelser (ETU) 2015 og evalueringer for AMU 2015 Der var en kort præsentation og drøftelse af udvalgte resultater af ETU ETU 2015 viser, at eleverne er meget tilfredse og trives godt på skolen. Undersøgelsen viser en samlet score på den overordnede trivsel på 89 point. Denne score placerer igen skolen helt i top ift. øvrige skoler. Aktuelt foregår der opfølgning på de enkelte uddannelsesniveauer. Skolerapporten kan læses på skolens hjemmeside. AMU kvaliteten målt i VIS kvalitet for kursistevalueringer var i 2015 på 4,3 (delt 2.plads ud af alle AMU udbydere), og for virksomhedsevalueringen på 4,4 (delt 7.plads). Bestyrelsen er meget tilfredse med det flotte resultat og der var ros til skolens medarbejdere. 8. Udbudsrunden 8.1 Status på ansøgningsprocessen Der var ansøgningsfrist på udbudsrunden den 11.marts Skolen har søgt om Grundforløb 1, Grundforløb 2 SOSU, Grundforløb 2 PA, Hovedforløb SOSU og Hovedforløb PA. Den videre tidsplan ser således ud: Maj 2016: Regionerne afgiver indstillinger til ministeriet om grundforløb Juni 2016: Rådet for de Grundlæggende Erhvervsrettede Uddannelser afgiver indstillinger til ministeriet om grundforløb, hovedforløb og praktikcenter September 2016: Ministeriet sender godkendelser og afslag til ansøgerne 1. januar 2017: Optagelse.dk åbnes, så kommende elever kan søge om optagelse efter den nye fordeling af uddannelserne 1. august 2017: Eleverne begynder på uddannelserne. 9. Resultatlønskontrakt for direktøren 9.1 Afrapportering af direktørens resultatlønskontrakt 2015 I januar 2016 fik bestyrelsen tilsendt formandens og næstformandens forslag til vurdering af direktørens afrapportering. Der var ingen indsigelser til den foreslåede vurdering. 9.2 Direktørens resultatlønskontrakt 2016 I januar 2016 fik bestyrelsen tilsendt formandens og næstformandens forslag til resultatlønskontrakt for Der var ingen indsigelser til den foreslåede kontrakt. 10. Bestyrelsesseminar Bestyrelsesseminaret afholdes den juni 2016 på Gram Slot.

6 6 Indholdet bliver: 1.dag: Sekretariatschef fra Danske SOSU-skoler Michael Esmann om perspektiver for sosuuddannelserne. Hvor bevæger uddannelserne sig hen? 2.dag: Partner i PlussLeadership Jørgen Ulrik Jensen om professionelt bestyrelsesarbejde samt konkret om skolens fremtid: Hvor skal skolen bevæge sig hen? (incl. workshop) Der udsendes senere et program. 11. Eventuelt Formanden spurgte til om bestyrelsen skulle afprøve en elektronisk dagsorden incl. bilag. Flere er vant til at arbejde med App`en E-dagsorden. Dette afprøves til næste bestyrelsesmøde. Peter Petersen har tidligere ønsket papirudgave, hvilket fortsat vil ske. Carsten Ohrt spurgte til håndteringen af Røgfri skole. Han gav udtryk for at flere fra elevrådet ikke oplever, at der sanktioneres mod rygerne, og at de oplevede dagens tiltag vedr. Ren-skole som en fælles afstraffelse; at ikke-rygerne også skulle rydde op efter alle rygerne. Direktøren havde ikke hørt, at der var utilfredshed med tiltaget Ren-skole. Tværtimod har mange elever givet udtryk for, at det var et rigtig godt tiltag og var meget positive. Direktøren forklarede, at tiltaget dels er udsprunget af sidste morgensamling (som handlede om, hvordan vi belaster naturen med menneskeskabt affald) dels naboernes klager over, at der er meget affald rundt om skolen. Direktøren forklarede derudover, at skolen aktuelt udfordres i forhold til rygningen, og at mange elever ikke overholder reglerne. Skolen forsøger fortsat at håndtere dette gennem dialog med eleverne. Referent: Mogens Schlüter Den 16.marts 2016 Bestyrelsens underskrifter: Johnny Søtrup Ruth Nykjær Kirsten Dyrholm Hansen Karsten Uno Petersen Christian Jørgensen Inge Hynkemejer Peter Petersen Carsten Ohrt Maiken Haugaard Villadsen Anette Byriel Andersen Anne-Mette Holm Sørensen

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser.

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser. Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 14. marts 2018 kl. 16.00 17.30 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Damian Eis Christian Jørgensen

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 18. marts 2015 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 18. marts 2015 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Maiken Haugaard Villadsen Anne-Mette Holm Sørensen Christian Jørgensen Anette

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 23. september 2015 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 23. september 2015 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Maiken Haugaard Villadsen Carsten Ohrt Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Anette

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 22. marts 2017 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 22. marts 2017 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Christian Jørgensen Peter Petersen Carsten Ohrt Anne-Mette Holm Sørensen Niels Brunsborg Afbud: Heidi Have Karsten Uno Petersen Kirsten

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Angela Kühl Jensen Marianne Dietz Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Christian

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anne-Mette Holm Sørensen Karsten Uno Petersen Anette Byriel Andersen

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Christian Jørgensen Pia Niemann Damtoft Heidi Have Damian Eis Annika Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Peder Munck Referat af møde i Bestyrelsen for Social-

Læs mere

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser.

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser. Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 21. september 2016 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Anne-Mette Holm Sørensen Maiken Haugaard Villadsen

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Anette Byriel Andersen Angela Kühl Jensen Inge Hynkemejer Peter Petersen Niels Lind Brunsborg Afbud: Birthe Hesdorf, næstformand Alis

Læs mere

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser.

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser. Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 16. juni 2016 kl. 13.15 14.45 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Anne-Mette Holm Sørensen Maiken

Læs mere

Administrationsleder Ulla Hygum deltog ved punkterne 6.1, 7.1 og 7.3.

Administrationsleder Ulla Hygum deltog ved punkterne 6.1, 7.1 og 7.3. Referat af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 9. juni 2010 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Inge Hynkemejer Peter Garde

Læs mere

Afbud: Ruth Nykjær, næstformand Nicki Gadgaard. Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard

Afbud: Ruth Nykjær, næstformand Nicki Gadgaard. Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. september 2017 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Heidi Have Malene Frost Anne-Mette

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 15. december 2016 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 15. december 2016 kl Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 15. december 2016 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge

Læs mere

Administrationslederen gennemgik budgettet med tilhørende noter og bilag. Der var enkelte spørgsmål undervejs, som blev besvaret.

Administrationslederen gennemgik budgettet med tilhørende noter og bilag. Der var enkelte spørgsmål undervejs, som blev besvaret. Referat af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 26. januar 2011 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse torsdag den 16.juni 2016 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse torsdag den 16.juni 2016 kl Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse torsdag den 16.juni 2016 kl. 13.15 14.45 1. Godkendelse af dagsorden Indstilling: Det indstilles at dagsorden godkendes 8.juni 2016 2. Godkendelse

Læs mere

Referat. Formanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem elevrepræsentant Damian Eis

Referat. Formanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem elevrepræsentant Damian Eis Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 13. december 2017 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Malene Frost Damian Eis

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 11. juni 2014 kl. 17.00 18.30

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 11. juni 2014 kl. 17.00 18.30 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Alis Boesen, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anina Sofie Foldager Madsen Anne-Mette

Læs mere

Referat. af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 28. november 2011 kl

Referat. af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 28. november 2011 kl Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Anette Byriel Andersen Peter Garde Niels Lind Brunsborg Lene Piontek Alis Boesen Afbud: Birthe Hesdorf, næstformand Christian Jørgensen Inge Hynkemejer Kirsten

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 20. juni 2018 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 20. juni 2018 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Christian Jørgensen Tina Agergaard Hansen Pia Niemann Damtoft Heidi Have Anne-Mette Holm Sørensen Peder Munck Damian Eis Afbud: Ruth Nykjær, næstformand Karsten

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 22. juni 2015 kl. 15.00 17.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 22. juni 2015 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Peter Petersen Christian Jørgensen Anette Byriel Andersen Marianne Dietz Pedersen Afbud: Anne-Mette Holm Sørensen

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl 5.december 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl. 15.00 17.00 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Damian Eis, elevrepræsentant 1. Godkendelse af

Læs mere

Afbud: Karsten Uno Petersen Heidi Have. Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard

Afbud: Karsten Uno Petersen Heidi Have. Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 14. juni 2017 kl. 13.15 14.45 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Anne-Mette

Læs mere

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 22.februar 2019 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Referatet var godkendt, da der jf. forretningsordenen pkt. 3.5 ikke var gjort indsigelser

Referatet var godkendt, da der jf. forretningsordenen pkt. 3.5 ikke var gjort indsigelser Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 21. september 2012 kl. 9.30 11.30 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Alis Boesen Kirsten Dyrholm

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015 26. marts 2015 cava Mødested: Mødelokalet Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015

Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015 1. Godkendelse og underskrift af referat (kl. 15.20) Referaterne indstilles til godkendelse. Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015 Referaterne

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & Sundhedsskolen, Herning Den 25. marts 2008 Journal nr.: Bestyrelsen, 7. møde Sagsbehandler: SS Direkte nr.: 9627 2910 Referat fra møde i bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Journal nr.: Bestyrelsen, 24. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 27. marts 2015 Tidspunkt: Kl. 9.00 12.00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 39 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen:

Læs mere

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C.

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Social- og Sundhedsskolen Fyn Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Til stede: Direktør Erik Knudsen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013 5. april 2013 cava Mødested: Mødelokalet Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Rektor Erik Knudsen,

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 11.06.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 3. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU Til stede: Ulla Kappel Jonna Thuesen Søren Josefsen Anne Marie Jakobsen Jeanette Schmidt Christensen* Ruth Nykjær Marianne Brogaard Jensen Arne Højvang Jensen* Helle Saksager Linette Finne Lisbeth Nørgaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 27. marts 2012

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 27. marts 2012 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 27. marts 2012 29. marts 2012 cava Mødested: Mødelokalet Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Rektor Erik Knudsen,

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 Tidspunkt: kl. 13-16 Sted: Social- og Sundhedsskolen Skive, Arvikavej 7 Deltagere: Bente Bang, Kenneth Bjerregaard, Ove Kent Jørgensen, Ulla Møller Thomsen,

Læs mere

SOSU. Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl

SOSU. Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl SOSU Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 27.03.19, kl. 16.00-18.00. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Allan Dres Hansen, Morten Nielsen, Steen Frederiksen,

Læs mere

Referat. Dimensioneringsudvalget vedr. SOSU- og PA-uddannelserne, KKR / Region Syddanmark

Referat. Dimensioneringsudvalget vedr. SOSU- og PA-uddannelserne, KKR / Region Syddanmark imensioneringsudvalget vedr. SOSU- og PA-uddannelserne, KKR / Region Syddanmark ato: fredag den 12. januar 2018 Mødested: Vejen Rådhus Mødetid: Kl. 10.00 12.00 eltagere: Torben Birk Rosbach, Arne Nikolajsen,

Læs mere

sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl

sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 12.12.2018, kl. 16.00-18.30. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Inge Paamejer, Steen Frederiksen, Allan Dres

Læs mere

Mødet afsluttes med en let anretning. Skolens chefgruppe er inviteret til at deltage på bestyrelsesmødet:

Mødet afsluttes med en let anretning. Skolens chefgruppe er inviteret til at deltage på bestyrelsesmødet: Dagsorden Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 21. juni kl. 15.00-18.00 Mødeleder: Sted: Lokale: Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Kantinen Mødet

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 28. April 2014 Journal nr.: Bestyrelsen, 34. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen

Læs mere

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl. 11-14 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Gitta Kørchen, Hanne Christensen,

Læs mere

Resultatlønskontrakt 2017 for direktør Inger Margrethe Jensen

Resultatlønskontrakt 2017 for direktør Inger Margrethe Jensen ,,. HØBENHAVN & fllordsjællanll Resultatlønskontrakt 2017 for direktør Inger Margrethe Jensen Bestyrelsen vil få afrapportering af kvantitative måltal og kvalitative tiltag i en skriftlig orientering i

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Den 17. december 2015 Tidspunkt: Kl. 13.30 15.30 Sted: Skarrildhus, Sdr Ommevej 4, 6933 Kibæk Møde, nr.: 42 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud: Referent:

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 16. december 2015 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 16. december 2015 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Anne-Mette Holm Sørensen Anette Byriel Andersen Maiken Haugaard Villadsen Peter Petersen Carsten

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives.

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives. Bestyrelsen Referat Mødedato: 17. juni 2014 Tidspunkt: 14:00 16:00 Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning, mødelokale 1 Mødenr.: 35 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

Resultatlønskontrakt 2016 evaluering

Resultatlønskontrakt 2016 evaluering Resultatlønskontrakt 2016 evaluering Basisramme Emne Evaluering Vægtning Målopfyldelse 1. Fokus på uddannelserne og rekruttering Sikre at flere unge vælger uddannelsesområdet sundhed-, omsorg og pædagogik

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 21. marts 2018 Til stede: Bolette Christensen, Lisbeth Harsvik, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Emma Martens Jafari, Kursistrådsrepræsentant

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse tirsdag den 18.september 2013 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse tirsdag den 18.september 2013 kl Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse tirsdag den 18.september 2013 kl. 16.00 18.00 10.september 2013 1. Godkendelse af dagsorden Det indstilles at dagsorden godkendes 2. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl. 9.30 12.00 1. Godkendelse af dagsorden Det indstilles at dagsorden godkendes 2. Godkendelse af referatet fra mødet

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C

Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C I henhold til Vedtægternes 14 fastsætter bestyrelsen forretningsorden og instrukser for sit virke. Forretningsorden skal sikre, at bestyrelsen gennem sit arbejde

Læs mere

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen)

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Dagsorden - Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 16. april 2018 kl. 17.00 18.00 Sted: Lokale: SOSU Østjylland Hedeager 33, 8200 Aarhus N D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Der serverest en let anretning

Læs mere

REFERAT fra EASJ Bestyrelsesmøde den 15. marts 2018 (nr. 45)

REFERAT fra EASJ Bestyrelsesmøde den 15. marts 2018 (nr. 45) REFERAT fra EASJ Bestyrelsesmøde den 15. marts 2018 (nr. 45) Møde: EASJ bestyrelsesmøde nr. 45 Indkaldt af: Susanne Lundvald, bestyrelsesformand Tid og Sted: Torsdag den 15. marts kl. 16.00 17.30 på Campusbuen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 3. april 2013

Referat Bestyrelsesmøde d. 3. april 2013 Referat Bestyrelsesmøde d. 3. april 2013 Afbud: Ninna Thomsen, Katja Kayser og Tina Græsted. Jakob Lange deltog fra kl. 17.00. Medarbejderrepræsentanterne var ramt af lock-out, og er derfor ikke pt. medlemmer

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen Michael Dam Kirsa Ahlebæk Karen Bladt Nils Pedersen Klaus

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Bestyrelsen. Sofie Lindtner Lundt Louise Schack Hausted deltager ikke, da hun er omfattet af lockout.

Bestyrelsen. Sofie Lindtner Lundt Louise Schack Hausted deltager ikke, da hun er omfattet af lockout. Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 4. april 2013 Journal nr.: Bestyrelsen, 28. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 23. marts 2017

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 23. marts 2017 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 23. marts 2017 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Christian Holm Donatzky, Lisbeth Harsvik, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Emma

Læs mere

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Den 14. dec. 2011 kl. 15.00. I mødelokalet ved direktørens kontor

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Den 14. dec. 2011 kl. 15.00. I mødelokalet ved direktørens kontor Dagsorden Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Den 14. dec. 2011 kl. 15.00 I mødelokalet ved direktørens kontor Medlemmer Formand Ebbe Lilliendal, Landsformand for de frie skoler, udpeget

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 21. juni 2016

REFERAT BESTYRELSESMØDE 21. juni 2016 REFERAT BESTYRELSESMØDE 21. juni 2016 Tidspunkt: Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 9.00 12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen Skive Deltagere: Bente Bang, Kenneth Bjerregaard, Ulla Møller Thomsen, Susanne

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune REFERAT LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

nr.: 20.4.3. følgende første møde vedtægtens formand og øverste leder indsigt i og som øvrigt stk. 4 her. OPGAVER

nr.: 20.4.3. følgende første møde vedtægtens formand og øverste leder indsigt i og som øvrigt stk. 4 her. OPGAVER 1 Den 24. febr. 2011 Bestyrelsesmødet den 24. februarr 2011. Bilag nr.: 20.4.3. FORRETNINGSORDEN OG INSTRUKSER Forretningsorden og instrukser for bestyrelsen ved Århus Social og Sundhedsskole. I henhold

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Journal nr.: Bestyrelsen, 25. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning Dato & tid 29. marts 2016 / kl. 16-19 SIG C211 Referent Afbud Deltagere Stine Hauge Nielsen Jens Elmelund, Charlotte Rønhof, Karsten Skawbo-Jensen, Randi Brinckmann; René van Laer, Henning Bach Christensen,

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen REFERAT LUU PAU 4. november 2016 Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen Afbud: Grethe Buch, Peter Søegaard, Henning Troelsen

Læs mere

07.04.2013/DSC. 20. møde i bestyrelsen torsdag den 4. april 2013 REFERAT. Bestyrelsen:

07.04.2013/DSC. 20. møde i bestyrelsen torsdag den 4. april 2013 REFERAT. Bestyrelsen: 07.04.2013/DSC 20. møde i bestyrelsen torsdag den 4. april 2013 REFERAT Bestyrelsen: Bent Greve, formand BG Ernst Lykke Nielsen, ELN Jes Damsted JDA Else-Marie Dupont EMD Anders Jensen AJ Annette Kreiner

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl. 9-12 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Hanne Christensen, Hanne Suhr, Helle Brinch,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 27. Marts 2019 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Johan Klingberg Müller Peter Haldor

Læs mere

Ordinært bestyrelsesmøde

Ordinært bestyrelsesmøde Referat 52. bestyrelsesmøde DE-B 10. februar 2016 Ny Vestergade 17, 2. sal Ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 10. februar 2016 kl. 10.00-12.00 Referat Deltagere: Per Påskesen (TEC), formand Søren Pagh

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 4. april 2017 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 010 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen Nanna

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. Dagsorden: Tirsdag den 27. marts 2012 Kl 17.30 21.00

Bestyrelsesmøde 24. Dagsorden: Tirsdag den 27. marts 2012 Kl 17.30 21.00 Bestyrelsesmøde 24 Tirsdag den 27. marts 2012 Kl 17.30 21.00 Dagsorden: 1. Er der punkter på dagsordenen, som skal holdes for lukkede døre? (Se pkt 6?) 2 Referatet fra den 13. december 2011 3 Regnskab

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødedato: Onsdag den 17. december 2008 Mødested: Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen, Athenevænget 4, 5250 Odense SV Til stede: Rektor

Læs mere

Udarbejdet foråret 2018 af Berit Christina Olsen. Social- og Sundhedsskolen Fyn. Vestre Stationsvej 8-10 Athenevænget Odense C 5250 Odense SV

Udarbejdet foråret 2018 af Berit Christina Olsen. Social- og Sundhedsskolen Fyn. Vestre Stationsvej 8-10 Athenevænget Odense C 5250 Odense SV SOSU FYN I TAL 2017 Udarbejdet foråret 2018 af Berit Christina Olsen Social- og Sundhedsskolen Fyn Odense City Odense Syd Vestre Stationsvej 8-10 Athenevænget 4 5000 Odense C 5250 Odense SV Svendborg Middelfart

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 17. september Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 310

Møde LUU SOSU Dato: 17. september Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 310 Møde LUU SOSU Dato: 17. september 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 310 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Helle Brinch, Jens Erik Spedtsberg,

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal)

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal) Referat konstituerende bestyrelsesmøde Tid Mandag den 07.05.2018 kl. 15.30-16.30 Sted PS 2.18 (2. sal) Deltagere Kristian Gaardsøe, FOA Aalborg Jette Abildgaard, FOA Frederikshavn Christina Lykke Eriksen,

Læs mere

Velkommen til ny elevrepræsentant, social-og sundhedsassistentelev Trine Jensen.

Velkommen til ny elevrepræsentant, social-og sundhedsassistentelev Trine Jensen. Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Fredag den 27. marts 2015 Tidspunkt: Kl. 9.00 12.00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 39 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud

Læs mere

BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30

BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30 BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fraværende: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen,

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Tine Krogh, Jørgen Lücking Houmøller,

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 17. maj 2018 kl til 14.30

Referat. Dato: Torsdag den 17. maj 2018 kl til 14.30 Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 17. maj 2018 kl. 13.00 til 14.30 Tilstede: Ursula Dybmose, KL, formand Joan Prahl, FOA, næstformand Jette Hovedskov, Danske regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014

Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014 Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014 Deltagere: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Steen Colberg Jensen (Kommunal

Læs mere

Fraværende: Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Trine Larsen

Fraværende: Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Trine Larsen Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 18. marts 2015 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, Christian Holm Donatzky, kursistrådsrepræsentant med

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl Referat af bestyrelsesmøde på Erhvervsakademi SydVest Torsdag den 28. marts kl. 15.00 17.00 Deltagere: Johanne Gregersen, Niels Sørensen, Allan Østergaard, Dan Alsted Nielsen, Erik Lauritzen, Peter Amstrup,

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse Mødedato 11. april 2013 Bestyrelsesmøde nr. 51 Referat godkendt og udsendt d. 15. april Deltagere: Frederique, Gitte, Bodil, Anne Dorte, Helge, Christoffer og Anja. Pia deltog under alle punkter grundet

Læs mere

Referat fra 4. bestyrelsesmøde i 2014 11-12-2014. Bestyrelsesmøde den 11-12-2014

Referat fra 4. bestyrelsesmøde i 2014 11-12-2014. Bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Mødet startede med, at to nye elevrepræsentanter blev budt velkommen i bestyrelsen hhv. Stefan Dürr Villadsen, som er SSA-elev i Silkeborg og formand for elevrådet samt SSH-elev og elevrådsmedlem i Skanderborg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde på Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 24. februar 2009

Referat fra bestyrelsesmøde på Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 24. februar 2009 Referat fra bestyrelsesmøde på Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 24. februar 2009 Starttidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Mødelokale 4 på Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen,

Læs mere