Medlemmer og suppleanter i FSU

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemmer og suppleanter i FSU"

Transkript

1 DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 28. JUNI 2011 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den 9. juni 2011 kl Sted: Fakultetssekretariatets mødelokale ØSTER FARIMAGSGADE KØBENHAVN K. Referent: Corinn Sandhoff Pedersen TLF DIR Til stede: Fra A-siden: Troels Østergaard Sørensen (TOES), Tina Franck (TF), Axel Larsen (AL), Carsten Strøby Jensen (CSJ), Christian Schultz (CS), Lars Bo Kaspersen (LBK), Geir Helgesen (GH)og Erwin Koster Kristensen (EKK) Fra B-siden: Tine Gammeltoft (TG), Annie Høgh (AH), Anders Milhøj (AM), Jan Starcke (JS), Malene E. Clausen (MEC), Morten Danscher (MD) og Charlotte Baarts (CBA) Afbud fra: Ole Bested, Helle Samuelsen, Sanne Mendahl, Rikke Bartholdy og Lis Højgaard FAX cspe@samf.ku.dk REF: CSPE SAG: / Sagsnr. oplyses ved henv. Rektor og Prorektor deltog under punkt 9. Dagsorden: Ad 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. EKK anmodede om at der fremover kommer et fast punkt på FSU s dagsorden om energi.

2 Ad 2. Opfølgning på referat fra FSU møde den 10. marts 2011 Ingen bemærkninger. Referatet er herefter endelig godkendt. SIDE 2 AF 10 Ad 3. Orientering om enhedernes planer for MUS i 2011 Fakultetssekretariatet har afleveret afrapporteringen vedr. MUS på SAMF i 2010 til videre bearbejdning i HSU. Formandskabet har i forbindelse med afleveringen bemærket, at FSU er opmærksom på, at andelen af afholdte MUS er for lav, og at der i FSU regi vil blive taget initiativ til, at andelen vokser betydeligt i I den forbindelse redegjorde institutterne for deres plan for opfølgningen på MUS: Antropologi: Institutlederen har oplyst, at hun holder MUS med alle VIP medio august til medio september. For så vidt angår Fællessekretariatet har institutadministratoren oplyst, at hun afholder MUS med de TAP ansatte i august/september. Sociologi: MUS samtaler med VIP medarbejdere og phd. studerende forventes at finde sted i november/december. Statskundskab: LBK oplyste, at Der holdes MUS med alle medarbejdere i efteråret Psykologi: Forventer at afholde de resterende MUS samtaler inden sommerferien og senest i løbet af efteråret.. Økonomi: MUS samtaler med lektorer og professorer er afholdt. Der afholdes MUS med post.doc og adjunkter i september og med TAP i løbet af efteråret. CS oplyste, at enkelte MUS samtaler med VIP er uddelegeret til forskningsledere. AM spurgte om institutlederen får kopi af referater fra de samtaler, som afholdes af andre end institutlederen. CS svarede, at det gør han ikke, men han forventer at samtalerne bliver afholdt. NIAS: GH oplyste, at han har afholdt MUS med en medarbejder, som selv ønskede MUS. Resten afholdes i september. Fakultetssekretariatet: Har afholdt MUS i år. Campus Service City: Har afholdt næsten halvdelen af MUS samtalerne. Resten vil blive afholdt efter sommerferien og inden 1. december.

3 SAMF-IT: TFR oplyste, at der, efter aftale med Torben Warnich-Hansen, afholdes MUS efter 1. september, når Aage Andersen er blevet konstitueret som IT-chef. DEKAN: TOES oplyste, at han hvert år, i starten af januar, afholder MUS med institutlederne, prodekanen og fakultetsdirektøren. Vedrørende bibliotekarerne oplyste TFR, at der afholdes MUS med fakultetsbibliotekaren. Dekanen konkluderede at der på baggrund af tilbagemeldingerne påregnes, at afholdte MUS i forhold til mulige MUS for 2011 bliver 100 %, hvilket er meget tilfredsstillende set i lyset af den for lave andel de forudgående år. SIDE 3 AF 10 Ad 4. Status på Q1 BILAG 4.1: Status på Q4 BILAG 4.2: Resultatoversigt (VT10) BILAG 4.3: Resultatoversigt (VT50) TOES gennemgik bilagene og bemærkede, at VT10 er den ordinære drift, mens VT50 er de eksterne bevillinger. Overskuddet på VT10 var oprindelig skønnet til 9 mio. kr., men besparelser på TAP løn, som er besluttet, efter at budgettet blev udarbejdet i efteråret 2010, har bevirket et større overskud end forventet. TOES bemærkede, at de institutter, der har et minus på deres resultatoversigt, bør være ekstra opmærksomme på, hvad der er baggrunden for underskuddet. Der er grund til at være opmærksom, da økonomien på KU generelt, i årene fremover, ikke ser for lys ud EKK oplyste at CSC havde et overskud på 1,5 mio. kr. i 2010 i forhold på budgettet, men det skyldes, at man i år har modtaget en varmeregning på 1,6 mio. kr., som vedrører MEC undrede sig over, hvordan Økonomisk Institut kan have et overskud, når der er sket afskedigelser i CS bemærkede, at overskuddet på ØI bl.a. skyldes afskedigelserne samt et øget studenteroptag og stor succes på eksterne forskningsmidler, der udløser store overheadindtægter. TOES bemærkede, at afskedigelserne på SAMF-IT og Campus Service City var begrundet i omorganiseringer på de områder.

4 Ad 5. Opfølgning på årets lønforhandlinger Køreplanen for årets lønforhandlinger blev vedtaget på FSU mødet den 10. marts. Ifølge køreplanen skulle lønforhandlingerne være afsluttet inden den 1. juni. MEC bemærkede at lønforhandlingerne for HK'erne er afsluttet. SAMF-IT, Økonomisk Institut, Institut for Psykologi, NIAS, Institut for Statskundskab, Campus Service City og Fakultetssekretariatet har afsluttet deres lønforhandlinger. Sociologisk Institut er ikke færdigt med lønforhandlingerne. SIDE 4 AF 10 Det blev bemærket, at der skal indsendes kopier af alle lønaftaler til fakultetssekretariatet (til Corinn). Ad 6. Opfølgning på ekstraordinært FSU møde den 12. maj (ændret struktur og organisering på biblioteksområdet) B-siden havde følgende ændringer til referatet fra FSU mødet den 12. maj: Oprindelig formulering: "B-siden er som udgangspunkt ikke afvisende overfor ændringer på biblioteksområdet, men ønsker mere tid til at drøfte og bearbejde ændringerne samt ønsker flere parter inddraget." Ønskes rettet til: "B-siden er som udgangspunkt ikke er afvisende overfor ændringer på biblioteksområdet, men mange fra B-siden er som udgangspunkt afvisende overfor ændringer, der medfører nedlæggelser af biblioteker og samlinger. Der ønskes derfor mere tid til at drøfte og bearbejde ændringerne samt at flere parter inddrages, før der træffes en endelig beslutning." B-sidens ændringer til referat fra FSU møde den 12. maj blev omdelt og godkendt. Der var enighed om at referatet herefter er endelig godkendt. TOES henviste derefter til den mail, der netop er udsendt til FSU, bilagt et sagsnotat af 6. juni vedrørende den fremtidige biblioteksstruktur på SAMF. Mail og sagsnotat er også sendt til dialogforum og Akademisk Råd. MEC bad om at få uddybet, hvad andre akademiske supportenheder, på side 2 i notatet, kommer til at betyde for Samf-information. TFR bemærkede, at der kan være tale om særlig support f.eks. i forbindelse med semesterstart sammen med fx pædagogisk center, hvis der er behov for det.

5 JS bemærkede, at der har været omfattende protester mod den fremtidige biblioteksstruktur, fra bl.a. bibliotekarer, studerende og i offentligheden, og kritiserede at ledelsen ikke har taget hensyn til dette, udover en lille ændring i tidsplanen. Der er efter JS s mening ikke taget stilling til, hvilken service man ønsker at have fremover, og om det er den bedst mulige service, man nu har valgt. Han uddelte et notat med forslag til at ændringerne udskydes til udgangen af 2012, således at der i processen bliver mere tid til at undersøge, hvad ønskerne er til en ny biblioteksstruktur. SIDE 5 AF 10 AM bemærkede, at han som TR ikke kan støtte ledelsens beslutning med alle de protester, der har været. Mht. de elektroniske medier er han i tvivl om, hvorvidt han og øvrige ansatte kan leve op til ledelsens ønsker. TG bemærkede, at det er demotiverende, at ledelsen ikke lytter til medarbejderne og de studerende i denne sag. AL oplyste at biblioteksomlægningen har været drøftet på instituttet i forskellige fora. Det er hans indtryk, at VIP erne ikke bruger bibliotekerne ret meget, at de er tilfredse med den service de får, og at de har forventninger om, at der også bliver en god service fremover. AL har ikke oplevet stor modstand fra instituttets egne bibliotekarer. Han bemærkede, at der fokuseres meget på det negative og meget lidt på fordelene ved ændringerne. CSJ oplyste, at der på Sociologi er delte meninger blandt VIP erne, men ikke den store modstand. De studerende har fået tilbud om et møde med institutlederen, hvilket de ikke har taget imod. Ideen med en Campus hænger ikke sammen med at have to sideløbende bibliotekssystemer. CSJ vil gerne bruge besparelserne på biblioteksområdet andre steder på instituttet. CS oplyste, at han har haft talt med enkelte VIP medarbejdere, som har været bekymrede. CS mener dog ikke at biblioteksservicen vil blive forringet ifht Økonomisk Institut. LBK oplyste, at der på CBS, hvor han var indtil 1. maj, ikke er tradition for institutbiblioteker. Han er ikke bekymret for, at servicen bliver forringet. JS bemærkede, at han er overrasket over institutledernes udlægning af VIP erne kommentarer, da han har fået et andet indtryk ved hans kontakt med VIP ere at mange VIP medarbejdere er bekymrede for biblioteksservicen fremover. JS mener desuden at besparelserne er for ringe i forhold til omkostningerne ved forringet servicen. TG mener, at der stadig er brug for bogsamlinger på institutterne, især på Antropologi. Der kan dog være andre behov på andre instituttet. Hun spurg-

6 te, om der er mulighed for at lave forskellige løsninger for forskellige institutter? AM supplerede med en bemærkning om at institutterne kan risikere at skulle investere i håndbogssamlinger. TOES oplyste, at der vil være mulighed for håndbogssamlinger indenfor rammerne i den ny struktur. SIDE 6 AF 10 TOES afsluttede debatten med at oplyse, at fakultetsbibliotekaren og prodekanen, efter sommerferien, i samarbejde med medarbejdere og studerende, skal drøfte udmøntningen af beslutningen herunder udarbejde konkrete planer for samlingernes fremtid og placering, den fremtidige biblioteksservice og anvendelse af lokalerne. Han understregede imidlertid, at den overordnede beslutning er truffet. Ad 7. Omorganisering på Økonomiområdet MEC spurgte, hvilke konsekvenser Rigsrevisionens kritik på økonomiområdet vil få for fakultetets medarbejdere. TFR oplyste at KU pt. gennemgår procedurerne og organiseringen på alle fakulteter for at se, om de lever op til Rigsrevisionens anbefalinger. Det undersøges pt. om det er muligt, med den nuværende bemanding, at følge Rigsrevisionens anbefalinger. Det er den umiddelbare forventning, at modellen med SAMF Økonomiservice lever op til kravene, men det er endnu ikke endeligt afklaret. Et af kravene er bl.a., at økonomichefen skal kunne flytte på medarbejderne for at få opgaverne løst, men dette ligger allerede i vores model. Ad 8. Fælles løsning til alle ansatte på KU (KU mail) BILAG 8.1: Notat fra KIT om fælles løsning på KU KIT s notat blev drøftet. MEC ville gerne have haft deltagelse fra KIT. Hun er skeptisk overfor endnu et ambitiøst KIT projekt, da andre store administrative løsninger har vist sig ikke at fungere korrekt, fx STADS. Dette er meget frustrerende for de studerende og for de medarbejdere, der skal bruge systemerne. Hun anbefaler, at SAMF bevarer sin egen løsning med respekt for den nødvendige sikkerhed. AM bemærkede, at de beskrevne besparelser er upræcise og ikke særlig godt dokumenteret. Hans egne erfaringer viser at Absalon, KUnet mv. ikke virker optimalt, og at driftssikkerheden er for dårlig. AM har derfor ikke stor tiltro til, at løsningen vil fungere. Den beskrevne løsning, som er bedre for andre fakulteter, fx FARMA, er til gengæld dårligere for SAMF.

7 MD mener også at det, set ud fra en IT faglig synsvinkel, er en meget dårligere løsning. De sikkerheds- og juridiske problemer, som er nævnt i notatet, er ikke tidligere meldt ud fra KIT og kan næppe forsvare en helt ny løsning for at kunne imødekommes. SIDE 7 AF 10 AL spurgte om man havde overvejet at bruge en ekstern partner i stedet for KIT og bemærkede, at han heller ikke havde stor tiltro til driftssikkerheden. TFR oplyste, at løsningen ikke vil blive implementeret på SAMF, før KIT kan dokumentere stor driftssikkerhed. Dette skal ifølge planen ske senest ved udgangen af TOES bemærkede, at der er truffet en overordnet beslutning om, at der skal være et fælles system på KU. Det bør derfor være SAMF s grundlæggende holdning at samarbejde og få det bedste ud af det, LT har besluttet. Det er dog samtidig hans holdning, at det studieadministrative, det personaleadministrative system og økonomisystemet skal være kørt ind og fungere godt, før man sætter andre store IT-initiativer i gang. Han oplyste, at e- mail initiativet fra KIT er sket ud fra et pres fra andre dekaner, som ønsker denne løsning. Der var både fra A- og B siden tilslutning til den udmelding SAMF har givet. Ad 9. Opfølgning på kammeradvokatens redegørelse i marts 2011 BILAG 9.1: Notat vedrørende opfølgning på kammeradvokatens redegørelse i marts 2011 (forelagt på Bestyrelsens møde den 28. april 2011) Sagen om Milena Penkowa har stillet KU overfor en række udfordringer og har trykprøvet KU s systemer og arbejdsgange på forskellige områder. Blandt andet derfor har rektor taget initiativ til en opfølgningsplan, som blev fremlagt på bestyrelsens møde d. 28. april. Initiativerne i opfølgningsplanen skal drøftes i relevante sammenhænge på KU, herunder i FSU regi. Rektor og prorektor deltog og der var afsat ca. 45 minutter til drøftelserne. TOES bød velkommen. Rektor takkede for muligheden for at deltage og orienterede om baggrunden for rektoratets initiativ til drøftelser i FSU. Rektor ridsede sagens hovedpunkter op og henviste i øvrigt til kammeradvokatens undersøgelse af det samlede materiale samt til Rigsrevisionens undersøgelse af de anvendte midler. Rigsrevisionen har bl.a. kritiseret KU s systemer, som ikke har noget med selve sagen at gøre. Ministeriet har suppleret sit sædvanlige tilsyn med et skærpet tilsyn af bl.a. KU s systemer, orga-

8 nisering og kommandoveje møder forventes indenfor de næste 15 måneder. SIDE 8 AF 10 Rektor (RH) orienterede herefter om de enkelte punkter i opfølgningen på kammeradvokatens redegørelse (bilag 9.1). Prorektor (TB) orienterede om en undersøgelse af de videnskabelige publikationer, som rektoratet har igangsat med hjælp fra Forskningsrådet og tidligere højesteretspræsident Torben Melchior. Rådgivere fra de frie forskningsråd skal gennemgå samtlige af sagens publikationer, for bl.a. at undersøge om forfalskning har fundet sted. Spørgsmål fra FSU s medlemmer: AM spurgte til omkostningerne ved de forskellige undersøgelser, og hvad SAMF skal betale. RH oplyste at KU betaler for de undersøgelser, som bestyrelsen har iværksat, herunder kammeradvokatens undersøgelser og undersøgelsen af de videnskabelige publikationer. CSJ bemærkede, at det er en god ide med studenterombudsmanden og en god konstruktion, den har fået. RH bemærkede, at KU ikke må bruge begrebet ombudsmand, så den kommer til at ændre navn til noget i retning af udvalget til varetagelse af de studerendes tarv. Han præciserede, at det ikke er en ankeinstans. CS ville høre, om ikke den videnskabelige undersøgelse rejser nogle problemstillinger omkring retssikkerheden for medforfatterne. TB svarede, at det retlige grundlag er undersøgt, og at medforfatterne opfordres til at medvirke frivilligt. AL spurgte, om de mange publikationer giver anledning til at undersøge forskningskulturen og medforfatternes relationer til de videnskabelige data. TB svarede, at antallet af publikationer og kulturen med multiforfatterskaber ikke er ualmindeligt indenfor lægevidenskaben. TOES bemærkede, at de tørre fakulteter er bekymrede for, at der laves retningslinjer, som er begrundet i specifikke problemstillinger for de våde fakulteter, men som kommer til at gælde alle fakulteter, og som kan komme til at begrænse kulturen på de tørre fakulteter. RH bemærkede, at de nævnte laboratoriekurser mest er relevante for de våde fakulteter, og at det næppe vil blive relevant for de tørre.

9 Ad 10. Orientering fra HSU Dagsorden for HSU møde den 16. marts, den 13. april 2011 og den 18. maj 2011 var vedlagt som bilag. SIDE 9 AF 10 Ingen bemærkninger. Ad 11. Meddelelser herunder mødeplan 2011 Efterårets mødekalender for FSU ser således ud: Torsdag den 22. september kl : ordinært FSU møde Torsdag den 10. november kl : budgetseminar for FSU og AR Torsdag den 15. december kl : ordinært FSU møde Mødedatoerne ligger på hjemmesiden og på FSU s grupperum på KUnet. TG spurgte om der er mulighed for at lægge FSU møderne om eftermiddagen i stedet for. TOES vil undersøge dette. Ad 12. Orientering fra fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) EKK oplyste, at sidste møde i FAMU bl.a. omhandlede arbejdsmiljøgranskning af miljøsager samt fældning af træer. Han orienterede desuden om ændringen af arbejdsmiljølovgivingen: Fremover skal der være arbejdsmiljødrøftelser hvert år med bl.a. sikkerhed og sundhed på dagsordenen. Der skal opstilles en målsætning for arbejdet, og efterfølgende en vurdering af om målene er overholdt. FAMU skal kunne præstere dokumentation for drøftelserne, hvis arbejdsmiljørådet kommer på kontrolbesøg. Ad 13. Orientering fra de lokale samarbejdsudvalg Antropologi: Har drøftet ny biblioteksstruktur. Sociologi: Har ikke haft møde siden sidste FSU. Statskundskab: Har endnu ikke haft møde med ny institutleder. Psykologi: Har drøftet konsekvenserne af et lynnedslag og sammenlægning på biblioteksområdet. Økonomi: Holdt møde for en måned siden. NIAS: Intet møde.

10 Fakultetssekretariatet: Har holdt et møde siden sidste FSU og holder møde igen den 16. juni. SIDE 10 AF 10 Campus Service City: Har drøftet telestruktur og sammenlægning af omstilling. SAMF-IT: Intet møde. Ad 14. Eventuelt Ingen bemærkninger.

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 22. SEPTEMBER 2011 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 8. OKTOBER 2010 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den 23.

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 20. SEPTEMBER 2012 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 20. JUNI 2013 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den 20. juni

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 23. MARTS 2011 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den 10.

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 22. marts 2012 kl. 10.00 12.00

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 22. marts 2012 kl. 10.00 12.00 D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T 22. MARTS 2012 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

Møde afholdt: 11. juni 2009, kl

Møde afholdt: 11. juni 2009, kl DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 15. JUNI 2009 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg DEKANKONTORET - Møde afholdt: 11. juni 2009, kl. 10.00

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 7. MARTS 2013 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den 7. marts

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 31. maj 2007 kl Sted: Fakultetssekretariatet

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 31. maj 2007 kl Sted: Fakultetssekretariatet D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T ( G O D K E N D T ) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 24. SEPTEMBER 2015 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 24. september

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 19. SEPTEMBER 2013 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 13. december 2012 kl

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 13. december 2012 kl D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 12. december 2013 kl

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 12. december 2013 kl D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T 12. DECEMBER 2013 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 12. december 2006 kl Sted: Fakultetssekretariatet

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 12. december 2006 kl Sted: Fakultetssekretariatet DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT (GODKENDT) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: 12. december 2006 kl. 11.00-13.00 Sted:

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 1. februar 2007 kl. 10.00-12.00. Sted: Fakultetssekretariatet

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 1. februar 2007 kl. 10.00-12.00. Sted: Fakultetssekretariatet D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T ( G O D K E N D T ) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

TOES bød velkommen til Karl Gunnar Persson, som er konstitueret institutleder på Økonomisk Institut.

TOES bød velkommen til Karl Gunnar Persson, som er konstitueret institutleder på Økonomisk Institut. DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT (GODKENDT) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: 1. juni 2006 kl. 10.00-12.00 Sted: Fakultetssekretariatet

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 6. MARTS 2014 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den 6. marts

Læs mere

TOES bød velkommen til Bjarke Oxlund, som er nyt medlem af FSU pr. 1. januar BO repræsenterer VIP medarbejderne på Institut for Antropologi.

TOES bød velkommen til Bjarke Oxlund, som er nyt medlem af FSU pr. 1. januar BO repræsenterer VIP medarbejderne på Institut for Antropologi. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 8. DECEMBER 2016 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 8. december 2016

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 10. MARTS 2016 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 10. marts 2016

Læs mere

Akademisk Råd (SAMF) Møde afholdt: 31. maj 2007 kl

Akademisk Råd (SAMF) Møde afholdt: 31. maj 2007 kl DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 2. JULI 2007 Forum: Akademisk Råd (SAMF) DEKANATET Møde afholdt: 31. maj 2007 kl. 13-15 Sted: Øster Farimagsgade 5, lokale 5.1.46

Læs mere

TOES bød velkommen til Niels Balslev Wendelbo (NBW), som indledte mødet med sit oplæg om HR- afdelingen, jf. punkt 3.

TOES bød velkommen til Niels Balslev Wendelbo (NBW), som indledte mødet med sit oplæg om HR- afdelingen, jf. punkt 3. DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT (GODKENDT) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: 6. december 2007 kl. 10.00-12.00 Sted:

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 26. maj 2005 kl Sted: Fakultetssekretariatet

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 26. maj 2005 kl Sted: Fakultetssekretariatet D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T ( G O D K E N D T ) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 10. DECEMBER 2015 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 10. december

Læs mere

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede:

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Ekstraordinært møde i FSU M Ø D E R E F E R A T 5. JANUAR 2016 Forum FSU Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, 11.00

Læs mere

Akademisk Råd - SAMF. Akademisk Råd - SAMF. Forum. Møde afholdt: Mandag den 30. maj 2011 kl Sted: CSS, mødelokale

Akademisk Råd - SAMF. Akademisk Råd - SAMF. Forum. Møde afholdt: Mandag den 30. maj 2011 kl Sted: CSS, mødelokale DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Akademisk Råd - SAMF MØDEREFERAT 30. MAJ 2011 Forum Akademisk Råd - SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Mandag den 30. maj 2011 kl. 15-16

Læs mere

Studenterdialogforum med dekanen

Studenterdialogforum med dekanen D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studenterdialogforum med dekanen M Ø D E R E F E R A T 14. DECEMBER 2009 Forum Studenterdialogforum

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 18. JUNI 2015 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 18. juni 2015 kl.

Læs mere

Fra B-siden: Anders Milhøj (AM), Bjarke Oxlund (BO), Henrik Jensen (HJE), Hans Jakob Kirk (HJK), Hilda Rømer Christensen (HRC) og Annette Vester (AV).

Fra B-siden: Anders Milhøj (AM), Bjarke Oxlund (BO), Henrik Jensen (HJE), Hans Jakob Kirk (HJK), Hilda Rømer Christensen (HRC) og Annette Vester (AV). KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 21. SEPTEMBER 2017 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 21. september

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 16. JUNI 2016 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 16. juni 2016 kl.

Læs mere

Notat vedrørende opfølgning på kammeradvokatens redegørelse marts 2011.

Notat vedrørende opfølgning på kammeradvokatens redegørelse marts 2011. Bestyrelsesmøde nr. 53, 28. april 2011 Pkt. 7. Bilag 1 til notat 4 Opfølgning på MPsagen rektors handlingsplan Notat vedrørende opfølgning på kammeradvokatens redegørelse marts 2011. Som opfølgning på

Læs mere

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 10. NOVEMBER 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent:

Læs mere

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU S A G S N O T A T NOVEMBER 2010 Vedr.: HSU konference den 11. oktober 2010 Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose HR OG ORGANISATION ARBEJDSMILJØ

Læs mere

Tea Malthesen TLF

Tea Malthesen TLF KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Dekanens dialogforum med studerende MØDEREFERAT NOVEMBER 2015 Forum Dekanens dialogforum med studerende STUDIE- OG EKSAMENSKONTORET Møde afholdt:

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 22. SEPTEMBER 2016 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 22. september

Læs mere

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT (GODKENDT) 21. JANUAR 2010 Forum Akademisk Råd Mødedato: Tirsdag d. 5. januar 2010, kl. 12.00-14.00

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 27. maj 2011 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst.

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 27. maj 2011 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 27. maj 2011 kl. 9-10 Sted: Lokale 19.1.1 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11.

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11. KØB E N H A V N S U N I V E R S I T E T HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) M Ø D E R E F E R A T 27. MAJ 2016 Forum Fællesmøde mellem FAMU og FSU Møde afholdt

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 12. juni 2008 kl

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 12. juni 2008 kl DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT (GODKENDT) 1. AUGUST 2008 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg DEKANKONTORET - Møde afholdt: 12. juni

Læs mere

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10. marts 2011 kl Sted: CSS, mødelokale

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10. marts 2011 kl Sted: CSS, mødelokale DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT 11. MARTS 2011 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Torsdag den 10. marts 2011 kl. 13-15

Læs mere

Akademisk Råd på Det Naturvidenskabelige Fakultet FAKULTETSSEKRETARIATET

Akademisk Råd på Det Naturvidenskabelige Fakultet FAKULTETSSEKRETARIATET D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT 26. OKTOBER 2011 Forum Akademisk Råd på Det Naturvidenskabelige Fakultet FAKULTETSSEKRETARIATET

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt: 19. april 2010. Sted: 22.2.56. Christine Andersen. Referent:

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt: 19. april 2010. Sted: 22.2.56. Christine Andersen. Referent: INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 26. APRIL 2010 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS Møde afholdt: 19. april 2010 Sted: 22.2.56 NJALSGADE 120 LOKALE 22.2.45

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 4. september 2007 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Mette

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 16. marts 2017 kl

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 16. marts 2017 kl KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 16. MARTS 2017 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 16. marts 2017

Læs mere

DAGSORDEN. Mødedato og tidspunkt: Torsdag den 6. september 2018, kl. 09:00 11:00 Sted: FIB5, lokale 35

DAGSORDEN. Mødedato og tidspunkt: Torsdag den 6. september 2018, kl. 09:00 11:00 Sted: FIB5, lokale 35 DAGSORDEN Møde: FSU SAMF Mødedato og tidspunkt: Torsdag den 6. september 2018, kl. 09:00 11:00 Sted: FIB5, lokale 35 Deltagere: Rasmus Antoft (RA), Jesper Lindgaard Christensen (JLC), Lis Carlsen (LC),

Læs mere

Bestyrelsen. 37. bestyrelsesmøde. Forum. 27. januar 2009 kl.13.00. Møde afholdt: Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, lokale 5.1.46

Bestyrelsen. 37. bestyrelsesmøde. Forum. 27. januar 2009 kl.13.00. Møde afholdt: Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, lokale 5.1.46 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Bestyrelsen M Ø D E R E F E R A T 10. FEBRUAR 2009 Forum Møde afholdt: 37. bestyrelsesmøde 27. januar 2009 kl.13.00 REKTORSEKRETARIATET NØRREGADE 10 Sted: CSS,

Læs mere

Tea Malthesen TLF

Tea Malthesen TLF KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Dekanens dialogforum med studerende MØDEREFERAT MARTS 2016 Forum Dekanens dialogforum med studerende STUDIE- OG EKSAMENSKONTORET Møde afholdt:

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU ekstraordinært om institutjustering den 10. marts 2014 kl. 11.00-12.00 D120 og 2113-252 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen,

Læs mere

Til medlemmerne af Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 11. marts 2010 kl

Til medlemmerne af Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 11. marts 2010 kl DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT 15. MARTS 2010 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Torsdag den 11.

Læs mere

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 11. juni 2009 kl Sted: CSS, mødelokale

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 11. juni 2009 kl Sted: CSS, mødelokale DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT 15. JUNI 2009 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Torsdag den 11. juni 2009 kl. 13-15

Læs mere

det samfundsvidenskabelige fakultet københavns universitet Budget 2013

det samfundsvidenskabelige fakultet københavns universitet Budget 2013 det samfundsvidenskabelige fakultet københavns universitet Budget 213 Forord Denne folder forklarer fakultetets budgetmodel og beskriver hovedtallene i fakultetets budget for 213. Budgetmodellen er en

Læs mere

REFERAT. Tirsdag den 21. november 2017 kl

REFERAT. Tirsdag den 21. november 2017 kl 21. november 2017 J.nr. 17/1721 NIHA REFERAT Emne: Møde i Universitetsrådet Dato og tidspunkt: Tirsdag den 21. november 2017 kl. 14.00-16.00 Sted: SDU Odense, lokale O 77 Referent: Nisrin Adel Hamad Dagsorden:

Læs mere

Fakultetssekretariatet, Palaver Hall Øster Voldgade 3, 1350 København K

Fakultetssekretariatet, Palaver Hall Øster Voldgade 3, 1350 København K D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Akademisk Råd MØDEREFERAT (GODKENDT) 27. MAJ 2008 Forum Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET Møde afholdt:

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU Møde den: 14.01.2013 1510-410 Ekstraordinært LSU REFERAT Til stede: Frank Jensens (FRJ), Ib Johannsen (IBJ), Jeanette Dandanell (JDA) Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Bente Olsen (BEO), Charlotte

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU den 5. november 2013 kl. 14.00-15.00 D347 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen, Mette Mejlvang Medlemmer B-siden: Charlotte

Læs mere

Fakultetssekretariatet, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg Mødelokale A 145

Fakultetssekretariatet, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg Mødelokale A 145 D E T N A T U R - O G B I O V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T R E F E R A T 20. MAJ 2014 Forum Akademisk Råd AR (AR 2/2014) Mødedato: Fredag d. 25. april

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET Fakultetets SamarbejdsUdvalg MØDEREFERAT 11. DECEMBER 2015 Forum Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde afholdt: Torsdag den 10. december

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl

Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 8. MARTS 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent: Mødesal

Læs mere

Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16, 2200 København N Frokoststuen på 2. sal

Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16, 2200 København N Frokoststuen på 2. sal D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Til MØDEINDKALDELSE 22. OKTOBER 2008 Forum Mødedato: Tirsdag d. 28. oktober 2008, kl. 13.00-16.00 Sted:

Læs mere

Godkendt referat af FSU-møde (ekstraordinært).

Godkendt referat af FSU-møde (ekstraordinært). K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Det Humanistiske Fakultets Samarbejdsudvalg (FSU) Godkendt referat af FSU-møde (ekstraordinært). Dato: Torsdag den

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. oktober 2012, kl. 14.00-16.00 Mødelokale: Kollokvierum Øst, Victor Albeck bygningen Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard,

Læs mere

Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET. Mødedato: Torsdag d. 15. september 2011, kl TAGENSVEJ 16

Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET. Mødedato: Torsdag d. 15. september 2011, kl TAGENSVEJ 16 D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT 28. SEPTEMBER 2011 Forum Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET Mødedato: Torsdag d. 15. september

Læs mere

Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET

Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT- ÅBEN UDGAVE 15. JANUAR 2019 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt Torsdag den 6. december

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY AGRO Institutforum, LSU og Institutledelsen - møde Tirsdag den 11. august 2015 kl. 8.30-11.00 Mødelokale: Haraldskær, Vejle REFERAT Mødedeltagere: Erik Steen Kristensen,

Læs mere

Status for APV for trivslen/det psykiske arbejdsmiljø på fire fakulteter

Status for APV for trivslen/det psykiske arbejdsmiljø på fire fakulteter K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Til medlemmer af HSU SAGSNOTAT 11. MARTS 2009 Vedr.: Sagsbehandler: Karen Boesen Status for APV for trivslen/det psykiske arbejdsmiljø på fire fakulteter 1. Baggrund

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 26. oktober 2016, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson.

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 26. oktober 2016, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B / M Ø D E R E F E R A T 29. OKTOBER 2016 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS INSTITUT

Læs mere

Sagsfremstilling Referat Ansvarlig for opfølgning 1. Godkendelse af dagsorden Beslutning Dagsorden blev godkendt.

Sagsfremstilling Referat Ansvarlig for opfølgning 1. Godkendelse af dagsorden Beslutning Dagsorden blev godkendt. Referat Møde: FSU SAMF Mødedato og tidspunkt: Torsdag den 10. november 2016, kl. 10:00 12:00 Sted: Fibigerstræde 5, lokale 35 Deltagere: Rasmus Antoft (RA), Tina Vangsgaard (TVA), Lis Carlsen (LC), Maria

Læs mere

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel...

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel... HR OG KOMMUNIKATION Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Marts 2014 Udarbejdet af: Jytte Beck, Leila D. Pedersen, Bo M. Pedersen, Ulla Mulbjerg og Erik Knudsen. Temaer for HSU Indhold 1. Indledning...

Læs mere

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 7. juni Sted: CSS, mødelokale Maria Fjallstein.

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 7. juni Sted: CSS, mødelokale Maria Fjallstein. DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT 11. JUNI 2012 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Torsdag den 7. juni 2012 Sted: CSS,

Læs mere

Møde afholdt: 23. juni 2011

Møde afholdt: 23. juni 2011 DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 5. AUGUST 2011 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: 23. juni 2011 Sted: Referent: Mødesal A Kirsten Breddam

Læs mere

SAMF FSU Referat

SAMF FSU Referat SAMF FSU 12.02.2019 Referat Aalborg Universitet Postboks 159 9220 Aalborg Til stede: Dekan Rasmus Antoft, institutleder Anette Borchorst, sekretariatsleder Jette Kollerup Bangsø, Lektor Jesper Lindgaard

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU den 9. november 2012 kl. 10.00-12.00 D219 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen, Nina Hvid, Søs Bayer (afbud) Medlemmer B-siden:

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00 PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 17. MAJ 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. maj 2016 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13b.0.27 Mia

Læs mere

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2013 Forum: FSU o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u msted: 15B.0.07 Referent: Susanne Kirst Karen Blixens Vej

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 13. december kl

Møde afholdt: Tirsdag den 13. december kl DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 14. DECEMBER 2011 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: Tirsdag den 13. december kl. 13 14.45 Sted: Referent:

Læs mere

Dekanens dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET. Tea Malthesen TLF

Dekanens dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET. Tea Malthesen TLF KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Dekanens Dialogforum MØDEREFERAT MAJ 2017 Forum Dekanens dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET Møde afholdt 15. maj 2017 Sted 4.1.02 ØSTER FARIMAGSGADE

Læs mere

Referat af møde i institutforum den 17. juni 2013

Referat af møde i institutforum den 17. juni 2013 Referat af møde i institutforum den 17. juni 2013 15. juli 2013 Til stede: Institutleder Michael Steinicke (formand), professor. dr. jur. Søren H. Mørup, professor Dennis Ramsdahl Jensen, adjunkt Thomas

Læs mere

Fakultetssekretariatet, Konsistoriums mødesal Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg

Fakultetssekretariatet, Konsistoriums mødesal Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg D E T N A T U R - O G B I O V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T R E F E R A T ( G O D K E N D T ) 12. MARTS 2013 Forum Akademisk Råd AR FAKULTETSSEKRETARIATET

Læs mere

Fakultetssekretariatets mødelokale, CSS, Øster Farimagsgade 5, 1. sal. lokale 5.146

Fakultetssekretariatets mødelokale, CSS, Øster Farimagsgade 5, 1. sal. lokale 5.146 DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT(GODKENDT) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: 18. September 2008 kl. 10.00-12.00 Sted:

Læs mere

Til medlemmerne af Psykologis aftagerpanel. Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: 18. august 2014 kl Sted: Mødelokale ØF2A

Til medlemmerne af Psykologis aftagerpanel. Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: 18. august 2014 kl Sted: Mødelokale ØF2A I N S T I T U T F O R P S Y K O L O GI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Psykologis aftagerpanel M Ø D E R E F E R A T AUGUST 2014 Forum Aftagerpanelmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU den 13. november 2013 kl. 13.00-15.00 D118 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen (afbud), Mette Mejlvang, Claus Holm Medlemmer

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

Dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET. Tea Malthesen TLF

Dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET. Tea Malthesen TLF K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Medlemmer af Dialogforum M Ø D E R E F E R A T MARTS 2018 Forum Dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET

Læs mere

Aftale om anden organisering af arbejdsmiljøarbejdet på Københavns Universitet

Aftale om anden organisering af arbejdsmiljøarbejdet på Københavns Universitet 1. Indledning Aftale om anden organisering af arbejdsmiljøarbejdet på Københavns Universitet I henhold til Finansministeriets cirkulære af 1. juni 2011 om samarbejde og samarbejdsudvalg i statens virksomheder

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen.

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen. Referat FSU TECH 2019 FSU-møde, 2. kvartal, 18. juni 2019 18-06-2019 13:00-18-06-2019 15:00 NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø Punkt 1: Godkendelse af dagsorden (5 min) Til stede ved mødet: Ole

Læs mere

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 14. juni 2018, kl. 12.00 14.00 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Ole Bækgaard Nielsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Kristian

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU den 11. december 2013 kl. 13.00-15.00 D118 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen, Mette Mejlvang, Medlemmer B-siden: Charlotte

Læs mere

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07 D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013

Læs mere

Til stede: A-siden: Kirsten Refsing (dekan, formand for FSU), Kim Brinckmann (fakultetsdirektør) og Hanne Møller (HR- og personalechef)

Til stede: A-siden: Kirsten Refsing (dekan, formand for FSU), Kim Brinckmann (fakultetsdirektør) og Hanne Møller (HR- og personalechef) KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober 2008 Sted: 10.1.30 Til stede: A-siden: Kirsten Refsing

Læs mere

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Mandag den 31. oktober 2016 kl B Sted

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Mandag den 31. oktober 2016 kl B Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd M Ø D E I N D K A L D E L S E O P D A T E R E T V E R S I O N 25. OKTOBER 2016 Forum Akademisk Råd LEDELSE

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30

Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30 DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT 27. AUGUST 2007 Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale

Læs mere

Mikado House - lokale Montecristo

Mikado House - lokale Montecristo D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Fakultetets Samarbejdsudvalg M Ø D E R E F E R A T 16. APRIL 2015 Forum FSU Møde afholdt: Fredag, den 10. april 2015

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT 9. DECEMBER 2009 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 15. marts 2017, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson.

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 15. marts 2017, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B M Ø D E R E F E R A T 19. MARTS 2017 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS Møde

Læs mere

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted:

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O GI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Aftagerpanelmøde den 13. februar 2014 M Ø D E R E F E R A T 25. MARTS 2014 Forum Aftagerpanelmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU Møde den: 04.02.2014 1510-410 Ekstraordinært LSU REFERAT Til stede: Frank Jensen (FRJ), Ib Johannsen (IBJ), Jeanette Dandanell (JDA), Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Bente Olsen (BEO), Esben

Læs mere