Århus Kommune. Lokalplan nr. 150 kv højspændingsledning Mollerup- Trige. Maj 1987 KONGSBAK INFORMATIK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Århus Kommune. Lokalplan nr. 150 kv højspændingsledning Mollerup- Trige. Maj 1987 KONGSBAK INFORMATIK"

Transkript

1 Århus Kommune Lokalplan nr kv højspændingsledning Mollerup- Trige KONGSBAK INFORMATIK Maj 1987

2 Arhus kommun,e Lokalplan nrt I I50kV h0jspa?ndingsledning Mollerup-Trige,. J J itatistikområde/distrikt nr.: Registreringskortblad nr.: lagistratens 2. afdeling Stadsarkitektens kontor Maj 1987

3 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold og om de retsvirkninger, den har blandt andet for grundejere i området.til dette afsnit hører en illustrationsplan, der viser en af de måder, planen gør det muligt at udnytte området på. Derefter følger redegørelsen, som indeholder oplysning om forudsætninger for planen om områdets betjening med veje, skole, børneinstitutioner, kollektiv trafik og om dets forsyning med el, vand, varme og kloak. Til sidst kommer selve lokalplanen med tilhørende lokalplankort. Tekst og kort rummer tilsammen de nøjagtige bestemmelser om den fremtidige udnyttelse af lokalplanområdet. Her ligger lokalplanområdet Yderligere oplysninger om lokalplanen fås hos Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen Rådhuset, værelse Århus C. Tlf , 2641 og 2628 Lokalplanen kan ses og købes hos Kommune Information Rådhuset 8100 Århus C. Tlf Kortgrundlag Grundlaget for planens kortbilag i mål 1: og mindre målestoksforhold er Kort- og Matrikelstyrelsens 4 cm-kort. Supplerende tematisk information er påført af Århus Kommune. Kortene udgives af Århus Kommune med Kort- og Matrikelstyrelsens tilladelse A.86 KMS. Lokalplanen er udarbejdet af Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen

4 ARHUS KOMMUNE. LOKALPLAN NR kv højspændingsledning Mollerup-Trige INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. BESKRIVELSEN Lokalplanens indhold Lokalplanens retsvirkninger REDEGBRELSEN Lokalplanens forhold til Kommuneplanen og til den Øvrige planlægning for omradet Udsnit af Kommuneplanen for Arhus kommune... bilag 1 Udsnit af S15-rammerne for Arhus kommune... bilag 1A Tillæg nr. 177 til S15-rammerne for Arhus kommune LOKALPLANEN S 1. Formål S 2. Område og zonestatus S 3. Anvendelse S 4. Tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder Lokalplankort... bilag 2 Mastekonfiguration... bilag 3 Vedtagelsespategninger

5 1.l 1. BESKRIVELSEN Lokalplanens indhold Denne lokalplan gælder for et område langs en projekteret 150 kv højspændingsledning fra en kommende 150/60 kv trans- formerstation Mollerup (beliggende på matr. nr. 14 g, Terp, Arhus Jorder) Øst om Lisbjerg Skov, vest om Elev og Panne- rup, parallelt med de eksisterende højspændingsledninger Studstrup-Trige til det eksisterende 150 kv højspændings- stationsanlæg ved Trige (beliggende på matr. nr. 9 f Hæst By, Trige) jfr. bilag 2. Ved lokalplanen sikres mulighed for etablering af en 150 kv højspændingsledning som luftledningsanlæg med gittermaster placeret på støbte fundamenter. Lokalplanen angiver retningslinier for gittermasternes pla- cering, maksimal højde på ca. 48 m og indbyrdes afstand på maksimal ca. 360 m. Lokalplanen fastsætter et ca m bredt ledningstrace med henblik på at sikre mulighed for etablering af en 150 kv højspændingsledning. Når ledningen er etableret, vil bebyggelse m.v. være regu- leret af de til enhver tid gældende bestemmelser i stærk- strømsreglementet.* Jx Fodnote: StærkstrGmsreglementet indeholder bl.a. bestemmelser om minimumsafstande mellem højspændingsluftledninger og f. eks. sportsbaner, flagstænger, brønde, antenner, elektriske hegn, træer, reklameskilte, plakater o.a., bebyggede områder, bygninger, stilladser, høje maskiner m.m., haver, frugtplantager, veje og jernbaner.

6 1.2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Lokalplanen gælder fra den dag, det er offentliggjort, at byrådet har vedtaget planen endeligt. Bebyggelse, udstykning og anvendelse af ejendomme i lokalplanområdet skal efter dette tidspunkt være i overensstemmelse med planen. Anvendelse, der har været lovlig forinden, kan fortsætte uændret. Lokalplanen indebærer heller ikke, at de anlæg m.v., der er indeholdt i planen, skal etableres. Men hvis det er af væsentlig betydning for at få planen ført ud i livet, kan kommunen ekspropriere privates ejendomme eller rettigheder over ejendomme efter kommuneplanlovens S 34". Lokalplanen gælder forud for bestemmelser i private byggeservitutter og andre såkaldte tilstandsservitutter, der ikke er forenelige med planen. Lokalplanen kan kun andres ved en ny lokalplan. Byrådet kan dog give dispensationer fra lokalplanen, hvis dispensationerne ikke er i strid med principperne i planen. Når en eventuel dispensation berører omboendes interesser, skal disse underrettes om den påtænkte dispensation og have mindst 14 dages frist til at fremkomme med evt. bemærkninger herom, før dispensationen gives. * Fodnote: Evt. ekspropriation til den i nærværende lokalplan omhandlede højspændingsledning kan ske med hjemmel i stærkstrømslovgivningen.

7 REDEGBRELSEN Lokalplanens forhold til Kommuneplanen og til den Øvrige planlægning for området. Kommuneplan Se bilag 1. Lokalplanområdet ligger i byzone et i område 0stlSydØst for Lisbjerg - for resten af strækningen ligger lokal- planområdet i landzone. Lokalplanområdet er omfattet af Kommuneplanforslagets delområder J0, NA, NA, J0, NA og ER. Lokalplanen er ikke i strid med forslaget til Kommune- planen for Arhus Kommune, idet den er angivet i Kommune- planforslaget som planlagt højspændingsanlæg. C 15-rammer Se bilag 1 A, udsnit af S 15-rammerne for område nr. 5. Den overvejende del af lokalplanens område ligger uden for S 15-rammerne. Den resterende del af lokalplanens område er omfattet af S 15-rammernes område E.5.3. Lokalplanens anlægsarbejde, højspændingsledningen, er ikke omfattet af bestemmelserne for det pågældende S 15-rammeområde.

8 2.2 Lokalplanen kan således kun gennemføres, såfremt amtsrådet godkender et tillæg til 15-rammerne, der indeholder det aktuelle lokalplanområde og de nødvendige rammebestemmelser. Kommunens forslag til tillæg nr. 177 til S 15-rammerne er gengivet sidst i afsnittet. Lokalplanområdet ligger dels i byzone, dels i landszone. Lokalplanen medfører ingen ændring i de berørte områders, zonestatus. Regionplan for Arhus amt, 1980 Regionplanen indeholder bestemmelser og retningslinier for det fremtidige højspændingsnet i amtet. 150 kv lednings- strækningen Hasle-Mollerup-Trige påregnes etableret inden for regionplanperioden. Nærværende lokalplan omfatter så- ledes en del af denne strækning, nemlig fra Mollerup til Trige. Det bemærkes, at delstrækningen fra Hasle til Mol- lerup blev etableret i Forholdet til den Øvrige lokalplanlægning for området Lokalplanens område berører ikke områder, hvortil der in- den for Kommuneplanens tidshorisont - frem til er knyttet byudviklingsinteresser. Motorvejsinteresser En del af lokalplanområdet berører et område, der er omfattet af byggeliniebestemmelser vedrørende en planlagt mo- ' torvejsstrækning Lisbjerg-SkØdstrup, hvilket kræver en

9 2.3 dispensation fra Lov om offentlige veje. Der har under ud- arbejdelse af projektet været kontakt til Vejdirektoratet (Jysk Motorvejskontor). Fredningsinteresser En del af lokalplanområdet er beliggende inden for naturfredningslovens 150 m byggelinie for Egå å som vist på lokalplankortet, bilag 2. Af lokalplanens '54 fremgår, at der søges tilladelse fra Naturfredningsnævnet til etablering af ledningsanlægget inden for å-byggelinien langs Egå å. Projektet er udarbejdet i samråd med Arhus amtsfredningskontor. Elværkets udbyqningsplan I/S Midtkraft fremskaffer elektricitet til et nærmere fastlagt område i Midtjylland og fordeler den gennem et primært højspændingsnet. For at tilgodese stigningen i elforbruget og tilgangen af elproduktionseffekt er det nødvendigt at udbygge dette primære net, og 150 kv højspændingsledningen Mollerup-Trige er omfattet af I/S Midtkraft's udbygningsplan. Projektet omfatter bygningenaf en 8,4 km lang 2-systems luftledning fra en kommende 150/60 kv transformerstation Mollerup til eksisterende højspændings-stationsanlæg ved Trige. Luftledningen etableres som en kombineret 150/60 kv forbindelse, idet systemerne og 1 2 drives ved henholdsvis 150 kv og 60 kv. Luftledningen (masterne) er forberedt til, at 60 kv ledningskablerne, incl. ophæng, senere vil kunne udskiftes og erstattes med 150 kv ledningskabler, incl. ophæng, således at forbindelsen udgqjres af to 150 kv lednirlgssystemer.

10 kv ledningssystemet skal dels tjene til forsyning af den kommende 150/60 kv transformerstation Mollerup, som påregnes idriftsat omkring 1990, dels indgå som et led i en regional 150 kv samarbejdsforbindelse Hasle-Mollerup- Trige, hvoraf delstrækningen Hasle-Mollerup blev etableret i Der har været undersøgt forskellige tracgmuligheder. UndersØgelserne, der har været foretaget sammen med bl.a. Arhus kommune og Arhus amtskommune, herunder amtsfredningskontoret, har resulteret i den viste placering.

11

12

13 2.5 Tillæg nr. 177 til S 15-rammerne for Arhus kommune Tillægget omfatter et område langs en projekteret høj- spændingsledning på en strækning fra Mollerup til Trige. Se bilag 1 A. Der sker med tillægget ingen ændringer af arealernes zone- status. For området gælder følgende rammer for indholdet af lokal-, planlægningen: En lokalplan, der træffer bestemmelser for området, skal udarbejdes efter følgende retningslinier: a. Lokalplanen skal indeholde bestemmelser til sikring af mulighed for gennemførelse af en kv 150 højspændingsledning fra en kommende 150/60 kv transformerstation Mollerup (beliggende på matr. nr. 14 g, Terp, Arhus Jorder) Øst om Lisbjerg skov, vest om Elev og Pannerup, parallelt med de eksisterende højspændingsledninger Studstrup-Trige til det eksisterende 150 kv højspændingsstationsanlæg ved Trige (beliggende på matr. nr. 9 f, Hæst By, Trige), jf. bilag 2.

14 LOKALPLAN NR kv hqjspændingsledning Mollerup-Trige I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 5 2 nævnte område: S 1. FORMAL Lokalplanens formål er: - at åbne mulighed for placering en af 150 kv højspændingsledning fra en kommende 150/60 kv transformerstation Mollerup (beliggende på matr. nr. 14 g, Terp, Arhus Jorder) Øst om Lisbjerg Skov, vest om Elev og Pannerup, parallelt med de eksisterende højspændingsledninger Studstrup-Trige til det eksisterende 150 kv højspændings-stationsanlæg ved Trige (beliggende på matr. nr. 9 f Hæst By, Trige), og - at fastlægge bestemmelser for masternes konfiguration. s 2. OMUDE OG ZONESTATUS Stk. 1 Lokalplanens område på hele ledningsstrækningen varierer i bredden fra ca. 20 m til ca. 34 m. Lokalplanområdet omfatter dele af følgende matrikelnumre (jfr. bilag 2 ): 2 a, 3 a, 4 a, 5 a, 5 h, 11 b, 12 a, 14 e, 14 g, alle Terp, Arhus Jorder,

15 b, Lisbjerg, Arhus Jorder 2 a, 3 a, 4 a, 5 a, 5 e, 6 a, alle Elev By, Elev, 1 a, 1 b, 2 q, 3 b, 3 d, alle Pannerup By, Trige, 1 c, 1 e, 2 f, 15 a, 16 e, 16 u, 17 a, 17 d, , 26 a, 26 b, 33 a, 35, alle Trige By, Trige, 1 a, 7 a, 9 e, 9 f, alle Hæst By, Trige, samt alle parceller, der efter den 31. marts 1987 udstykkes i området. Stk. 2 Lokalplanen medfører ingen ændring i de berørte om- råders zonestatus. s3 ANVENDELSE * Stk. 1 Lokalplanområdet udlægges til gennemførsel af en 150 kv højspændingsledning med beliggenhed og placering af master i princippet som vist på bilag 2. * fodnote: Udnyttelsen af lokalplanområdet bliver begrænset af de til enhver tid gældende bestemmelser i stærkstrømsreglementet. Disse begrænsninger omfatter bl.a. bestemmelser om minimumsafstande mellem højspændingsluftledninger og f.eks. sportsbaner, flagstænger, brønde, antenner, elektriske hegn, træer, reklameskilte og lignende, bebyggede områder, bygninger, stilladser, hdje maskiner m.m., haver, frugtplantager, veje og jernbaner. Oplysninger om de til enhver tid gældende bestemmelser i stærkstrqjmsreglementet vedrørende brug og anvendelse af arealerne under og i nærheden af højspændingsluftledninger vil kunne indhentes hos I/S Midtkraft, Spanien 19, 8000 Arhus C. TILLADELSER FRA LODSEJERE Såfremt de fornddne tilladelser til etablering af højspændingsluftledningerne ikke kan opnås ved forhandling med lodsejerne, åbner loven om elektriske stærkstrømsanlæg mulighed for at opnå ministeriet for offentlige arbejders tilladelse til erhvervelse af de nødvendige rettigheder ved ekspropriation.

16 3.3 Ledningsanlægget er et luftledningsanlæg med gittermaster placeret p& støbte fundamenter. Masternes maksimale højde over terræn er ca. 48 m, og afstanden mellem masterne er varierende og maksimalt ca. 360 m. Masternes principielle konfiguration er vist i skit- se på bilag 3. s 4 TILLADELSER ELLER DISPENSATIONER FRA ANDRE MYNDIG- HEDER Uanset foranstaende bestemmelser må der ikke foretages ændringer af eksisterende lovlige forhold, før der er opnået tilladelse eller dispensation fra: a. Naturfredningsnævnet i medfør af Lov om naturfredning til etablering af ledningsanlægget inden for 150 m-åbeskyttelseslinien langs Egå å. b. Fredningsstyrelsen i medfør af MiljØministeriets bekendtgørelse nr. 613 af 1. december 1978 om "godkendelse af el-anlæg, der agtes placeret uden for byer og bymæssige bebyggelser". C. Vejdirektoratet i medfør af Lov om offentlige veje. d. Energistyrelsen i medfør af Lov om elforsyning.

17

18

19 3.4 l % Foranstående forslag til lokalplan nr. 269 er vedtaget i madet den yf -i/ +--c 0 ' Arhus byråd, den.~i?~..llin,f~~;g Foranstående er vedtaget som lokalplan nr.&?i Z$ y-lc 1987 madet den Arhus byråd, den - 6 MAJ 1987 'P.b.v. > -----% Vedtagelsen af lokalplanen er offentliggjort den 20

Århus Kommune. Lokalplan nr. 150 kv højspændingsledning Hasle-Mollerup. Se endvidere lokalplanerne nr. 31, 35, 165, 240 og 474.

Århus Kommune. Lokalplan nr. 150 kv højspændingsledning Hasle-Mollerup. Se endvidere lokalplanerne nr. 31, 35, 165, 240 og 474. Århus Kommune Lokalplan nr. 169 150 kv højspændingsledning Hasle-Mollerup Se endvidere lokalplanerne nr. 31, 35, 165, 240 og 474 KONGSBAK INFORMATIK Januar 1982 Århus kommune Lokalplan nr.: 150 kv højspændingsledning

Læs mere

VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR KV ledning Engelsborg nord. Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger:

VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR KV ledning Engelsborg nord. Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 61 60 KV ledning Engelsborg nord Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: 03.04.84 Blanke sider er ikke indscannet i dette dokument VIBORG KOMMUNE

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. 400/150 kv højspændingsledning Studstrup-Trige. Se endvidere lokalplanerne nr. 21 og 119.

Århus Kommune. Lokalplan nr. 400/150 kv højspændingsledning Studstrup-Trige. Se endvidere lokalplanerne nr. 21 og 119. Århus Kommune Lokalplan nr. 179 400/150 kv højspændingsledning Studstrup-Trige og 400/150 kv transformerstation Trige Se endvidere lokalplanerne nr. 21 og 119 KONGSBAK INFORMATIK November 1983 Om dette

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 124 Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) KONGSBAK INFORMATIK Marts 1981 Århus kommune Lokalplan nu,: 12.4 Omrade til offentlige formål (Plantebælter

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 053 Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg KONGSBAK INFORMATIK August 1978 ~ ~~ ~~ ~~ ~~ Århus kommune Lokalplan n ~: Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 088 Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus KONGSBAK INFORMATIK August 1979 hhus kommune Lokalplan nk: 88 Århus Amtssygehus Tage Hansens Gade i Arhus,. tatistlkområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 168 Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng KONGSBAK INFORMATIK Maj 1993 hhus kommune.tiiiæg til lokalplan Boligområde m. m. ved Stenvej samt rekreative

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt. Århus Kommune Lokalplan nr. 030 Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse i 'Kolt Haveby' Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt KONGSBAK INFORMATIK Marts 1979 .~.. I hhus kommune Lokalplan nr.:

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 092 Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1980 Magistratens 2. afdeling Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden. November 2004 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden. November 2004 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 726 Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden 23 og 25, Århus Midtby KONGSBAK INFORMATIK November 2004 Århus Kommune Lokalplan nr.: Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 078 Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej i Solbjerg KONGSBAK INFORMATIK Marts 1980 Århus kommune Lokalplan ny.: Offentligt institut ionsomrade ved Kærgardsvej i Solbjerg

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Rosensgadekarreen. Saneringsområde. Se endvidere lokalplan nr Marts 1995 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Rosensgadekarreen. Saneringsområde. Se endvidere lokalplan nr Marts 1995 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 403 Tillæg: Rosensgadekarreen. Saneringsområde i Århus Midtby Se endvidere lokalplan nr. 591 KONGSBAK INFORMATIK Marts 1995 hhus kommune Tillæg tilbkaiplannr. Rosensgadekarreen

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Marts 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Marts 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 145 Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand KONGSBAK INFORMATIK Marts 1982 Århus kommune Lokalplan nk: Kolonihaveområde ved Edwin RahrsVej i Brabrand. 145 Statistikornråde/distrikt

Læs mere

Lokalplan nr. 857/1. Om overførsel af areal fra landzone til byzone for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/1. Om overførsel af areal fra landzone til byzone for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/1 Om overførsel af areal fra landzone til byzone for et område til erhvervsformål i Purhus Purhus Kommune Juni 1998 VEJLEDNING Lov om Planlægning trådte i kraft den 1. januar 1992. Loven

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Hotel og kongrescenter ved Musikhuset. Oktober 1993 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Hotel og kongrescenter ved Musikhuset. Oktober 1993 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 367 Tillæg: Hotel og kongrescenter ved Musikhuset i Århus KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1993 Århus kommune Tillæg til lokalplannr. Hotel og kongrescenter ved Musikhuset. 367 Statistikomrade/distrikt

Læs mere

Lokalplan nr. 857/2. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/2. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/2 Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Purhus Kommune Marts 2000 VEJLEDNING Lov om Planlægning trådte i kraft den 1. januar 1992.

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen Århus Kommune Lokalplan nr. 265 Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen Se endvidere tillæg til lokalplanen KONGSBAK INFORMATIK

Læs mere

Herning kommune. Lokalplan nr.: 8. Erhvervsområde mellem Herredsvejen og Skanderborgvej, i Hsrning.

Herning kommune. Lokalplan nr.: 8. Erhvervsområde mellem Herredsvejen og Skanderborgvej, i Hsrning. Herning kommune Lokalplan nr.: 8 Erhvervsområde mellem Herredsvejen og Skanderborgvej, i Hsrning. HØRNING KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 8 ERHVERVSOMRÅDE MELLEM HERREDSVEJEN OG SKANDERBORGVEJ.. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 144 Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1981 l i I l U@,$ f ' / s kommune Lokalplan nr.: 44 ingsi nst i t u t ion ved Skejby vej I l

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Høje Taastrup. Landskabelig støjvold. 10. april Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Høje Taastrup. Landskabelig støjvold. 10. april Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.26 Høje Taastrup Landskabelig støjvold 10. april 2002 Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 2.26 Lokalplan for en landskabelig støjvold langs Holbækmotorvejen

Læs mere

Lokalplan nr. 857/6. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/6. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/6 Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE Oktober 2003 VEJLEDNING Purhus Kommune Rådhuset Teknik og Miljø Bakkevænget

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 396 Område til institutioner ved Solbakken i Risskov Partiel godkendelse KONGSBAK INFORMATIK April 1991 5 9) d Q Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE September 2000 VEJLEDNING Purhus Kommune, Rådhuset Teknisk Forvaltning Bakkevænget

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr. Århus Kommune Lokalplan nr. 383 Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr. 383) KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune. Tillæg til lokalplan nr.: Bolig-

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 214 Et boligområde ved Abildgade, Århus KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1985 Århus kommune Lokalplan nk: Et boligområde ved Abildg.ade, Arhus '. Magistratens 2. afdeling Stadsarkitektens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 072 Område til offentlige formål ved Vidtskuevej i Viby KONGSBAK INFORMATIK December 1979 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 857/5. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/5. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/5 Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE Oktober 2002 VEJLEDNING Purhus Kommune Rådhuset Teknik og Miljø Bakkevænget

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Landbrugsskole og landscenter for landbrugets. ved Koldkærgård nordvest for Skejby

Århus Kommune. Lokalplan nr. Landbrugsskole og landscenter for landbrugets. ved Koldkærgård nordvest for Skejby Århus Kommune Lokalplan nr. 240 Landbrugsskole og landscenter for landbrugets konsulentvirksomhed, beliggende ved Koldkærgård nordvest for Skejby Se endvidere lokalplan nr.169 - Højspændingsledning KONGSBAK

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 181 Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby KONGSBAK INFORMATIK Juli 1982 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 133 Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle KONGSBAK INFORMATIK August 1982 Arhus kommune Lokalplan nr: Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ry havevej,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Depot for oprensningsfyld og landvinding, Se endvidere lokalplan nr Januar 1992 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Depot for oprensningsfyld og landvinding, Se endvidere lokalplan nr Januar 1992 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 458 Depot for oprensningsfyld og landvinding, Østhavnen Se endvidere lokalplan nr. 610 KONGSBAK INFORMATIK Januar 1992 hhus kommune Lokalplan nr: Depot for oprensningsfyld og.

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 203 For et område på Munkeengen Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ kovlundv Jf/ " LOKALPLANOMRADE SKANDERBORG KOMMUNE 1986 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold

Læs mere

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TL OFFENTLGT FORMÅL (KRKE OG KRKEGÅRD) HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE SKANDERBORG KOMMUNE 1985 NDHOLDSFORTEGNELSE SDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan Højspændingsledninger

Lokalplan Højspændingsledninger Lokalplan 1.13 Højspændingsledninger Ishøj Kommune 2003 Ishøj kommune - Lokalplan 1.13 Lokalplanens indhold. Lokalplanen fastsætter bestemmelser for etablering af højspændingsanlæg i Ishøj kommune. Højspæridingsanlæggene

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn. Oktober 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn. Oktober 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 362 Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1988 Århus kommune Lokalplan nr,: Erhvervsområde ved Mindet 362 på hhus Havn Statistikområde/distrikt

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område mellem Borgergade, Tulipanvej, Kejlstrupvej, Rosengade LOKALPLAN

Silkeborg Kommune. Område mellem Borgergade, Tulipanvej, Kejlstrupvej, Rosengade LOKALPLAN Silkeborg Kommune Område mellem Borgergade, Tulipanvej, Kejlstrupvej, Rosengade LOKALPLAN 122.04 Lokalplan nr. 122.04 for et omrbde beliggende mellem Borgergade, Tulipanvej, Kejlstrup vej og Rosengade.

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 3-26 Antennemast ved Lystbådehavnen

LOKALPLAN 3-26 Antennemast ved Lystbådehavnen LOKALPLAN 3-26 Antennemast ved Lystbådehavnen KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 3-26 ANTENNEMAST VED LYSTBÅDEHAVNEN INDHOLD REDEGØRELSE: Baggrund... s 1 Formal... 1 Indhold... 2 Forhold til anden planlægning...

Læs mere

Albertslund Kommune. Lokalplan nr. 8.4. Område ved Herstedøster Landsby. Udendørs oplagsplads. Kongsbak Informatik

Albertslund Kommune. Lokalplan nr. 8.4. Område ved Herstedøster Landsby. Udendørs oplagsplads. Kongsbak Informatik Albertslund Kommune Lokalplan nr. 8.4 Område ved Herstedøster Landsby Udendørs oplagsplads 1999 Kongsbak Informatik Hvad er en lokalplan? Planloven, lokalplanpligt og lokalplanret Ifølge Lov nr. 388 af

Læs mere

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller ^P LOKALPLAN 2.12 Klitmøller Sommerhusområde ved Kræn Tækkersvej Januar 1991. Fremlagt til offentlig debat i perioden 10.10. - 5.12.1990 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse for lokalplanen Lokalplanområdets

Læs mere

Lokalplan nr. E4-I A. E. Hansensvej

Lokalplan nr. E4-I A. E. Hansensvej Nakskov Kommune Lokalplan nr. E4-I A. E. Hansensvej (lb.nr.6) Bekendtgjort 13.02.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. FOR VEJ MELLEM ENGTOFTEN OG TARSVEJ E 4 - I LOKALPLAN - HVAD ER DET?

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN Eksisterende boligområde i Algestrup omkring Byvej

LOKALPLAN Eksisterende boligområde i Algestrup omkring Byvej LOKALPLAN 7-06.1 Eksisterende boligområde i Algestrup omkring Byvej KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 7-06.1 EKSISTERENDE BOLIGOMRADE I ALGESTRUP, OMKRING BYVEJ TILLÆG TIL 1-06, RAMMEPLAN - ALGESTRUP Indhold

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

I henhold til lov om planlægning ( lovbek. nr. 746 af 16. august 1994) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område.

I henhold til lov om planlægning ( lovbek. nr. 746 af 16. august 1994) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. TILLÆG NR. 1 TIL LOKALPLAN NR. 308 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED GLADGÅRDEN I LYNGE. I henhold til lov om planlægning ( lovbek. nr. 746 af 16. august 1994) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2

Læs mere

Lokalplan nr. 2.2 for Idrætsanlæg i Kvistgård

Lokalplan nr. 2.2 for Idrætsanlæg i Kvistgård Lokalplan nr. 2.2 for Idrætsanlæg i Kvistgård INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE...3 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER...4 LOKALPLANEN...5 1 - Områdets afgrænsning...6 2 - Lokalplanens formål...6 3 - Områdets status...6

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr. 270

Århus Kommune Lokalplan nr. 270 Århus Kommune Lokalplan nr. 270 Århus Havn. Udvidelse af containerhavnen Del ophævet i henhold til lokaplanerne nr. 815, 816 og 859 Januar 1986 Århus kommune Lokalplan nv.: > - hhus Havn' Udvidelse af

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Parcelhusområde ved Tranbjerg Hovedgade i Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Parcelhusområde ved Tranbjerg Hovedgade i Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 010 Parcelhusområde ved Tranbjerg Hovedgade i Tranbjerg KONGSBAK INFORMATIK August 1978 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. TILLÆG NR. i

LOKALPLAN NR. TILLÆG NR. i Esbjerg Kommune LOKALPLAN NR. TILLÆG NR. i 241 for et Område ved Hygumvej i Vester Nebel Sydvest (Børnehave) Hvad er en lokaiplan? En lokalpian er den type plan, Byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelser

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Ændring af Ringvej Syds udmunding i Oddervej, Skåde. Januar 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Ændring af Ringvej Syds udmunding i Oddervej, Skåde. Januar 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 135 Ændring af Ringvej Syds udmunding i Oddervej, Skåde KONGSBAK INFORMATIK Januar 1982 Århus kommune Lokalplan nr,: Ændring af Ringvej Syds udmunding i Oddervej, Skåde. 135

Læs mere

ÅRHUS AMT HINNERUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 9 for et offentlig område i Hinnerup.

ÅRHUS AMT HINNERUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 9 for et offentlig område i Hinnerup. GRUNDMATERIALET ER GEODÆTISK INSTITUTS SUPPLEKENDE TEMATISK INFORMATION HVAD AN&R ER UDARBEJDET OG PÅFØRT AF HINNERUP KOMMUNE. KORTET ER UDELUKKENDE TIL TJENSTLIG BRUG HOS OFFENTLIGE MYNDIGHEDER OG MÅ

Læs mere

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 110 a 110 d 112 Restaurant-, hotel- og udstillingsformål oktober 2010 Lokalplanforslag 045 og forslag til regionkommuneplantillæg

Læs mere

Lokalplan Vejleå Kirke

Lokalplan Vejleå Kirke Lokalplan 1.20 Vejleå Kirke Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.20 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen indeholder bestemmelser om anvendelsen af et areal i den vestlige del af Ishøj Bycenter.

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

LOKALPLAN NR Vejadgang til Hammersholt erhvervsområde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Vejadgang til Hammersholt erhvervsområde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 259 Vejadgang til Hammersholt erhvervsområde Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

Lokalplan nr. 46. for opsætning af vindmøller i Elkenøre

Lokalplan nr. 46. for opsætning af vindmøller i Elkenøre Lokalplan nr. 46 for opsætning af vindmøller i Elkenøre Indledning...3 Lokalplan nr. 46...3 Redegørelse...3 Baggrund...3 Formål...3 Beliggenhed...3 Eksisterende forhold...3 Omgivende landskab...3 Fremtidige

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for varmeværk ved renseanlægget ved Havnevej. April Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for varmeværk ved renseanlægget ved Havnevej. April Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.9 for varmeværk ved renseanlægget ved Havnevej April 1985 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.9 FOR VARMEVÆRK VED RENSEANLÆGGET VED HAVNEVEJ INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE...

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Eksisterende boligområde Balagervej, Viby. Juli 1989 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Eksisterende boligområde Balagervej, Viby. Juli 1989 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 287 Eksisterende boligområde Balagervej, Viby KONGSBAK INFORMATIK Juli 1989 hhus kommune Lokalplan nr: Eksisterende boligområde Balagervej, Viby 287 Statistikomride/distrikt

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

I øvrigt skal vi altid lave en lokalplan, når det er nødvendigt for at sikre, at kommuneplanen kan gennemføres.

I øvrigt skal vi altid lave en lokalplan, når det er nødvendigt for at sikre, at kommuneplanen kan gennemføres. Tillæg 1 til Lokalplan 65 for et område ved Ll. Karlsmindevej og Spodsbjergvej September 2011 Natur og Udvikling Halsnæs Kommune Rådhuset Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Tlf. 47 78 40 00 Hvorfor laver

Læs mere

LOKALPLAN NR. 41. Fanø Kommune. Lokalplan for et område til yderlig stormflodssikring af Sønderho by

LOKALPLAN NR. 41. Fanø Kommune. Lokalplan for et område til yderlig stormflodssikring af Sønderho by LOKALPLAN NR. 41 Fanø Kommune Lokalplan for et område til yderlig stormflodssikring af Sønderho by Oktober 1989 2 Lokalplan 41 Fanø Kommune LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE TIL YDERLIG STORMFLODSSIKRING AF SØNDERHO

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02

Silkeborg Kommune. Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02 Silkeborg Kommune Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02 IxIKALpLAN NR. 80.02 FOR ET 0-E VED UGLES@-, VIRKLUND. INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS FORM&... LOKALPLANE" FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLANLÆGNING FOR

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Lokalplan for et område tilboligbebyggelse på Nordmarken i Hårlev. Indhold side LOKALPLANENS REDEGØRELSE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden kommunalplanlægning...

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 123. Lufthavnsrelateret erhverv. (Tillæg til lokalplan 94) Billund kommune Teknisk Service December 2005

LOKALPLAN NR. 123. Lufthavnsrelateret erhverv. (Tillæg til lokalplan 94) Billund kommune Teknisk Service December 2005 Lufthavnsrelateret erhverv (Tillæg til lokalplan 94) Billund kommune Teknisk Service December 2005 LOKALPLAN NR. 123 Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan?...4 REDEGØRELSE Baggrund...5 Beskrivelse

Læs mere

rammeområde E6 Fremtidig 50 m beplantningsbælte rammeområde D15 Rensningsanlæg rammeområde E17 20 m beplantningsbælte 20 m beplantningsbælte

rammeområde E6 Fremtidig 50 m beplantningsbælte rammeområde D15 Rensningsanlæg rammeområde E17 20 m beplantningsbælte 20 m beplantningsbælte Nakskov Kommune Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr. E17-I (lb.nr. 52) Erhvervsområde på Stensø (godkendt 12.03.2001) - samt Tillæg nr. E17-A til kommuneplan 1998-2009 Med tillæggene justeres lokalplanområdegrænsen

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

til Fredstidsopstilling af for militærets øvelsesplads Q Højstrup IHAWK raketbatterier

til Fredstidsopstilling af for militærets øvelsesplads Q Højstrup IHAWK raketbatterier til for militærets øvelsesplads Q Højstrup Fredstidsopstilling af IHAWK raketbatterier Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f

Læs mere

ÅRHUS AMT HINNERUP KOMMUNE. Lokalplan nr. G for et offentligt område (borneinstitution) i Hinnerup

ÅRHUS AMT HINNERUP KOMMUNE. Lokalplan nr. G for et offentligt område (borneinstitution) i Hinnerup GRUNDM~TERIALET ER GWDÆTISK INSTITUTS 4 CM KORT SUPPLERENDE TEMATISK INFORMATION HVAD ANGÅR LOKALPLAN NR. 6 ER UDARBEJDET OG P~FØRT AF HINNERUP KOMMUNE. KORTET ER UDELUKKENDE TIL TJENSTLIG BRUG HOS OFFENTLIGE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022 LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022 110 a 110 d 112 Restaurant-, hotel- og udstillingsformål Høringsfrist 9. august 2010 j.nr.01.02.05p21-0183 HVAD ER EN LOKALPLAN

Læs mere

LOKALPLAN 4-09 Rammelokalplan for Langagergård

LOKALPLAN 4-09 Rammelokalplan for Langagergård LOKALPLAN 4-09 Rammelokalplan for Langagergård KØGE KOMMUNE 1986 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 4-09 Rammelokalplan for Langagergård REDEGØRELSE LOKAPLANENS FORMÅL Denne lokalplan er udarbejdet for at sikre den

Læs mere

GISTRUP, SDR. TRANDERS, AUC. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

GISTRUP, SDR. TRANDERS, AUC. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING 08-012 TRANSFORMERSTATION GISTRUP, SDR. TRANDERS, AUC. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OG LUFTLEDNINGSANLÆG INDHOLDSFORTEGNELSE - -------------------- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 30 FOR SKIVE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. INDHOLD. RedegØrelse for lokalplanen... side

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Græsvangen i Tilst. Februar 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Græsvangen i Tilst. Februar 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 089 Boligområde ved Græsvangen i Tilst KONGSBAK INFORMATIK Februar 1980 Arhus kommune Lokalplan m : Boligomrade ved Græsvangen i Tilst. l Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993.

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. LOKALPLAN NR. 4-05 FOR VALLØ KOMMUNE Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

Beliggende; Lokalplanen omfatter et område på ca. 5,4 ha og er centralt beliggende i Vamdrup by, afgrænset af KONGEÅEN, jernbanen og et boligområde.

Beliggende; Lokalplanen omfatter et område på ca. 5,4 ha og er centralt beliggende i Vamdrup by, afgrænset af KONGEÅEN, jernbanen og et boligområde. MB lifii i R E D E G Ø R E L S E Vamdrup Kommune Offentligt fritidsområde (stadion-park). Beliggende; Lokalplanen omfatter et område på ca. 5,4 ha og er centralt beliggende i Vamdrup by, afgrænset af KONGEÅEN,

Læs mere

LOKALPLAN 4-13 Adventkirken

LOKALPLAN 4-13 Adventkirken LOKALPLAN 4-13 Adventkirken KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 4-13 ADVENTKIRKEN INDHOLD : side Redegørelse Forhold til anden planlægning 5 6 Retsvirkninger 7 Lokalplanen 9 Kortbilag bagerst i hæftet KØGE KOMMUNE,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligbebyggelse, Dronning Margrethes Vej 2-4 i Århus. December 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligbebyggelse, Dronning Margrethes Vej 2-4 i Århus. December 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 106 Boligbebyggelse, Dronning Margrethes Vej 2-4 i Århus KONGSBAK INFORMATIK December 1981 1 SOS Århus kommune Lokalplan nv,: 1 Boligbebyggelse Dronning Margrethes Vej 2-4 i

Læs mere

LOKALPLAN SEJLFLOD KOMMUNE. Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf

LOKALPLAN SEJLFLOD KOMMUNE. Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 96779900 SEJLFLOD KOMMUNE LOKALPLAN 50.33.04 t?ttitm(*ii logrio^ o" nnoo nn?o 10.12,2004- TÅ - FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE VEST FOR STORVORDE

Læs mere

Om lokalplaner: Udarbejdet af Næstved Kommunes Byplansektion

Om lokalplaner: Udarbejdet af Næstved Kommunes Byplansektion Om lokalplaner: Udarbejdelse af lokalplaner Bestemmelser om lokalplaner findes i lov om planlægning. Byrådet har ifølge loven ansvaret for, at der udarbejdes lokalplaner. Der skal udarbejdes en lokalplan,

Læs mere

For en aflastningsvej ved Nejedevej i Tulstrup

For en aflastningsvej ved Nejedevej i Tulstrup Lokalplan nr. 297 For en aflastningsvej ved Nejedevej i Tulstrup Hillerød Kommune - Teknik Generel lokalplan information Generel lokalplan information Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en detaljeret

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan Indhold Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 1.2-1 for en McDonald s restaurant ved Kvickly Indledning Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplantillæggets bestemmelser

Læs mere

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund l l Beskrivelse af lokalplanens

Læs mere