Udvalgte skærmbilleder Pancomp Clean

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udvalgte skærmbilleder Pancomp Clean"

Transkript

1 Udvalgte skærmbilleder Pancomp Clean

2 Klik på linjen og se den ønskede funktion: Aktiviteter: Aktivitets statistik... Eksempel 1 - Aktivitetsrapport... Eksempel 2 - Aktivitetsrapport..... Eksempler på opgavetyper i APP..... Eksempler på oversigter for ekstra arbejde.. Arbejdsplanlægning: Arbejdsliste Arbejdsplan..... Eksempler på arbejdsmetoder Flytning af opgaver fra oversigtsbilledet.... Kapacitet planlægger.... Medarbejdergrupper Oversigt for alle medarbejdere.. Oversigtsbillede for anvendt tid pr. kunde Vagtplaner og resurseoversigt Ferie og fravær: Administration af fravær Ferieadministration Medarbejderrapport med fraværsoversigt..... Samlet oversigt for fravær, arbejdstid mv.... Tidsark med ferieregistreringer Kunder: Kunderapport Lokalitetsrapport..... Oprettelsesskema for kunder Kvalitet: Opsummering af kvalitet Opsummering af kvalitet med billeder og tekst..... Oversigt for service opfølgning.... Servicerapport Serviceopfølgning med eller uden billede Løn: Automatisk generering af kontrolark Automatisk lønberegning Medarbejder: Adgang fra APP til arbejdstegninger og andre dokumenter... Afløserens tidsark Elektronisk godkendelse af medarbejderrapport..... Medarbejder oversigt..... Oprettelsesskema for medarbejder... Påmindelser: Påmindelse om evt. afvigelser for komme og gå tider Rapporter: Dokumentation for manglende rengøringsparathed..... Eksempel 1 - Lokalitetsrapport..... Eksempel 2 - Lokalitetsrapport Håndtering af klager Kommentarstempler med billeder Oversigt for klager SMS: Information til medarbejder fra oversigtbilledet SMS-afsendelse Varebestilling: Procedure for bestilling via App... Varebestilling (koncept) Varebestilling (alternativ løsning).... Andre funktioner: Andre funktioner

3 Aktiviteter Aktivitets statistik.... Eksempel 1 Aktivitetsrapport.... Eksempel 2 Aktivitetsrapport Eksempler på opgavetyper i APP..... Eksempler på oversigter for ekstra arbejde......

4 Aktivitets statistik Kunden kan vælges samt periode 1. Alle hændelser der er registreret med brug af medarbejderens APP ses i den valgte periode for kunderne eller udvalgt kunde. 2. Der kan udvælges en specifik hændelsestype. Se Eksempler på opgavetyper. 1. De 6-7 mest observerede hændelser ses i Pyegrafen og antallet pr. mdr. i søjlegrafen. 2. Rapporten kan udsendes som en automatisk rapport til udvalgte personer eller som en individuel rapport til udvalgte personer. 3. Rapport kan udskrives.

5 Eksempel 1 - Aktivitetsrapport Ekstraarbejde registreres ud fra en menu i APP. Eventuelt Dokumentation tilføjet med egen for tekst ekstraarbejde og billede. Opgaven registreres i løsningen. Ekstraarbejde og tidsforbrug kan sendes som mail til rette vedkommende.

6 Eksempel 2 - Aktivitetsrapport Eventuelt yderligere information kan fremsendes til kunden. Alle aktiviteter og kommentarer lagres som dokumentation for hændelsen i løsningen. Mail til rette vedkommende

7 Eksempler på opgavetyper i APP

8 Eksempler på oversigter for ekstra arbejde Der kan vælges en oversigt over det ekstra arbejde som er udført. Dette kan udskrives eller sendes enkeltvis eller automatisk pr. dag, pr. uge eller hver måned til rette vedkommende.

9 Arbejdsplanlægning Arbejdsliste Arbejdsplan Eksempler på arbejdsmetoder... Flytning af opgaver fra oversigtsbilledet Kapacitet planlægger Medarbejdergrupper Oversigt for alle medarbejdere..... Oversigtsbillede for anvendt tid pr. kunde Vagtplaner og resurseoversigt......

10 Arbejdsliste Fra systemet kan der flyttes, blot ved tryk på en knap, en liste, for forestående opgaver, der kan vælges fra en menu: Alle kunder/ lokaliteter eller en udvalgt. Alle opgavetyper eller en speciel udvalgt. Eksempelvis specialopgaver med krav om speciel handling. Alle medarbejdere eller én udvalgt. Alle enkeltstående opgaver Ad hoc opgaver. For en kort periode eller opgaver der fortsætter kontinuerligt. Alle opgaver med rød tekst skal behandles ekstra omhyggeligt, defineret af lederen.

11 Arbejdsplan Der indtastes navn for arbejdsplanen, samt start og slut perioden den skal virke i. Fra et kartotek hentes Arbejdsmetoder og instruktioner, og fra rullemenu hentes navn på den medarbejder, der skal udføre opgaven evt. med tilføjelse af bemærkninger, og tidspunkter for jobbets udførelse. Medarbejderen vil straks se alle informationerne på sin smartphone.

12 Eksempler på arbejdsmetoder

13 Flytning af opgaver fra oversigtsbilledet På det dynamiske Gantt kort angives automatisk sygefravær med rød streg eller ferie med grøn streg. Specielle opgaver angives også automatisk eksempelvis med rød tekst. Instruktioner følger opgaven, så den nye person der skal udføre opgaverne ser disse på sin mobil. Opgaver kan flyttes ved at klikke på dem, og flytte dem til den ønskede medarbejder. Det er god info for den som skal løse opgaven.

14 Kapacitet planlægger Kapacitet planlægges og de ressourcer som er til rådighed ses (A) i systemet om hvorvidt, der er konstant over- eller under-forbrug af tilrådelige timer, i den kommende 4 ugers periode. A Til venstre på skemaet ses medarbejdernes normtid. Til højre på skemaet ses det tildelte tidsforbrug for medarbejderne. Tider der ikke er tildelt nogen medarbejder ses nederst i skemaet (A). Flyttes opgaver i Gantt kortet vil resultatet fremgå i den højre del af skemaet. Øges normtiden fremgår det af den venstre del af skemaet. Se Flytning af opgaver fra oversigtsbilledet.

15 Medarbejdergrupper For at lette overblikket ses under fanebladet Medarbejdergrupper, og de til gruppen tilknyttede medarbejdere. Alle tidligere nævnte handlinger er fuldt ud til rådighed. Der findes også et faneblad for medarbejder, hvor det er muligt for den enkelte medarbejder, at flytte opgaver permanent eller for en periode. Det kunne være i forbindelse med ferie. Under fanebladet Lokalitet kan en kunde vælges, og alle kundens opgaver fremgår i skemaet. Endvidere kan man se den eller de medarbejdere, der sættes til at løse opgaverne. Eventuelle rettelser vil automatisk ajourføres i dette skema, og alle de andre skemaer/ faneblade.

16 Oversigt for alle medarbejdere Under fanebladet Oversigt kan man se alle planlagte opgaver samt de tilrådelige ressourcer. På det dynamiske Gantt kort angives automatisk sygefravær med rød streg eller ferie med grøn streg. Specielle opgaver angives også automatisk eksempelvis med rød tekst. Instruktioner følger opgaven, så den nye person der skal udføre opgaverne ser disse på sin mobil. Opgaver kan flyttes ved at klikke på dem, og flytte dem til den ønskede medarbejder. Det er god information for den som skal løse opgaven. Se Oversigt.

17 Oversigtsbillede for anvendt tid pr. kunde Oversigtsbilledet viser et samlet billede af de anvendte timer. Det angives med rød skrift hvis der er anvendt mere end 10 % flere timer end budgetteret. Med grøn skrift hvis der er anvendt færre timer end budgetteret. Oversigten kan dannes med år og måneder.

18 Vagtplaner og resurseoversigt Under fanebladet Oversigt kan man se alle planlagte opgaver samt de tilrådelige resurser.

19 Ferie og fravær Administration af fravær Ferieadministration.... Medarbejderrapport med fraværsoversigt Samlet oversigt for fravær, arbejdstid mv..... Tidsark med arbejdstid og ferieregistreringer....

20 Administration af fravær I systemet sletter lederen sygefravær hvis medarbejderen er tilbage og raskmeldt inden udløb af lederens estimerede periode for sygefravær. Lederen trykker blot på krydset og alle rapporter/ oversigter bliver automatisk ajourførte.

21 Ferieadministration Det er muligt at indsætte egne ferie, fridage eller andre fraværsdage, og vælge fra menuen.

22 Medarbejderrapport med fraværsoversigt Fraværet ses i medarbejdermappen.

23 Samlet oversigt for fravær, arbejdstid mv Lederen kan vælge: 1. Periode (Tidsramme). 2. Alle eller udvalgte medarbejdere (Medarbejder). 3. Fraværsårsag vælges (Arbejdstype).

24 Tidsark med arbejdstid og ferieregistreringer I løsningen registreres ferie for den enkelte medarbejder. I Gantt kortet som beskrives i Flytning af opgaver fra oversigtsbilledet er der uddybende oversigter for alle medarbejdernes normtid, ferie og fravær. Ved at kan der sendes en til HR afdelingen.

25 Kunder Kunderapport Lokalitetsrapport.. Oprettelse for kunder

26 Kunderapport Medarbejderens aktiviteter. Periode kan vælges. GPS Koordinator dokumenterer yderligere tilstedeværelsen på den konkrete ejendom.

27 Lokalitetsrapport Overblik for observation på lokale eller område niveau: Alt er efterfølgende registreret i kundemappen med billeder og tekst.

28 Oprettelsesskema for kunder

29 Kvalitet Opsummering af kvalitet Opsummering af kvalitet med billeder og tekst..... Oversigt for service opfølgning Servicerapport Serviceopfølgning med eller uden billede

30 Opsummering af kvalitet Opsummering af kvalitet Med denne rapport ses den valgte medarbejders antal kundebesøg. Det samlede gennemsnitlige kvalitetsniveau og perioden der er valgt. Rapporten kan tilføjes med billeder der ses under kunden.

31 Opsummering af kvalitet med billeder og tekst Billede og tekst skal ses som dokumentation. Samt gennemsnitlige niveau og hvor mange gange, der er foretaget kontrol hos kunden.

32 Oversigt for service opfølgning Kunden kan få adgang til at se sine servicerapporter ved at perioden vælges. Oversigtsbilledet viser det gennemsnitlige kvalitetsniveau. Klik på rapporten og den fremkommer. Periode vælges fra navigator: 1. Periodes servicerapporter hos lederens kunder. 2. Dato for udførelse. 3. Medarbejder der har udført rapporten.

33 Servicerapport Servicerapporten vises her med angivelse at der er billeder som dokumentation. Kvalitetsniveauet er angivet. Rapporten kan fremsendes som eller udskrives.

34 Service opfølgning med eller uden billede De færdige rapporter lagres i system og kan sendes som mail til rette person. Det er muligt at vælge rapport med eller uden billeder.

35 Løn Automatisk generering af kontrolark Automatisk lønberegning

36 Automatisk generering af kontrolark Dato: 01. oktober til 29. oktober Delområde 2 NrNavn Type Antal Beløb 45942Thomas TIME 60, , Thomas SØNOGHEL 15,5 351, Thomas AFTEN , Marianne TIME 42, , Marianne AFTEN 0,5 7, Döbel TIME 65, , Döbel AFTEN 5,25 76,18 Der lønberegnes efter overenskomstfortolker. Indtastnings/ kontrol ark Döbel SØNOGHEL 2,75 62,43 Delområde 4 NrNavn Type Antal Beløb 50840Peter TIME 41, , Peter AFTEN 4,75 68, Peter SØNOGHEL 2,25 51,08 Derefter direkte overførelse til løn bureau, når datatransmissionen API er tilpasset lønbureau. Delområde 1 Nr Navn Type Antal Beløb 13907Anja TIME 41, , Hanne TIME 40, , Hanne AFTEN 3,25 47, Hanne SØNOGHEL 7,5 170,25 Delområde 3 NrNavn Type Antal Beløb 5524Astrid TIME 28, , Astrid AFTEN 2 29, Hanne TIME 8, , Thomas TIME 25, , Thomas AFTEN 13,75 199, Thomas NAT 4,5 89, Thomas SØNOGHEL 5,5 124,85

37 Automatisk lønberegning Dataoverførelse til alle gængse lønsystemer gennem Pancomp s overenskomstfortolker. Der skal påregnes individuelle kundetilpasninger, afhængt af bl.a. lønbureau samt dedikerede kundeforhold. 1 Registreringer direkte til lønberegning. 2 Pancomp s overenskomstfortolker. 3 Lønbureau og/ eller indtastningsark.

38 Medarbejdere Adgang fra APP til arbejdstegninger og andre dokumenter... Afløserens tidsark Elektronisk godkendelse af medarbejderrapport..... Medarbejderoversigt..... Oprettelsesskema for medarbejder......

39 Adgang fra APP til arbejdstegninger og andre dokumenter

40 Afløserens tidsark Alle aktiviteter kan ses som standard 5 år tilbage. Ønskes længere periode kan det aftales.

41 Elektronisk godkendelse af medarbejderrapport De godkendte rapporter danner grundlag for den videre lønberegning

42 Medarbejder oversigt Den blå budget linje viser medarbejderens normtid jf. forrige skema. Tillige vises hvor mange arbejdsdage hvori der er foretaget registreringer i, og det summerede antal timer i perioden.

43 Oprettelsesskema for medarbejder

44 Påmindelser Påmindelse om evt. afvigelser for komme og gå tider

45 Påmindelse om evt. afvigelser for komme og gå tider jf. aftale/ planen, ses af leder osv. som SMS eller .

46 Rapporter Dokumentation for manglende rengøringsparathed..... Eksempel 1 - Lokalitetsrapport... Eksempel 2 - Lokalitetsrapport... Håndtering af klager..... Kommentarstempler med billeder Oversigt for klager

47 Dokumentation for manglende rengøringsparathed I forbindelse med en enkeltstående observation dokumenteres dette direkte fra APP med forvalgt modultekst (eventuelt tilføjet med en kommentar og billede).

48 1 Eksempel 1 - Lokalitetsrapport Generel kvalitetskontrol for et område. 2 Fra APP vælges kunde/ område og kvaliteten bestemmes. Billeder og eventuelle kommentarer samt kvalitetsniveauet lagres i kundemappen. Hurtigt og præcist.

49 Eksempel 2 - Lokalitetsrapport Overblik for observation på lokale eller område niveau: Alt er efterfølgende registreret i kundemappen med billeder og tekst.

50 Håndtering af klager I systemet under menupunkt henvendelser/ klager kan kunde vælges via roll down menu. Dato for registrering kommer automatisk. Henvendelsen fremsendes som mail til kunden og med en beskrivelse for hvornår den udføres.

51 Kommentarstempler med billeder Under medarbejdermappen kommentarstempler kan man se servicerapporter udført af medarbejder, ferie, sygefravær, årsag til manglende rengøringsparathed etc. Billeder der er taget med App lagres automatisk her. Det er muligt at tilføje billeder og tekst manuelt.

52 Oversigt for klager I oversigten ses hvornår henvendelsen/ opgaven er modtaget, og om hvorvidt opgaven er udført eller ikke er udført. Se Lokalitetsrapport.

53 SMS Information til medarbejder fra oversigtbilledet SMS-afsendelse

54 Information til medarbejder fra oversigtsbilledet Når en opgave flyttes fra en medarbejder til en anden, justeres ressourcetrækket hos de involverede medarbejdere. Overstiger den nye opgave medarbejderens normtid, skrives det totale tidsforbrug med rødt. Opgavens planlagte tid ses i skema. Direkte fra skema kan der afsendes en SMS til den medarbejder, som skal påtage sig opgaven. Se SMS-afsendelse. Medarbejderen kan dernæst se i Pancomp App alle instruktioner, som skal overholdes for at løse opgaven.

55 SMS-afsendelse

56 Varebestilling Procedure for bestilling via App Varebestilling (koncept)..... Varebestilling med APP (alternativ løsning)....

57 Procedure for ferie bestilling via App Fra App bestilles ferie med tidspunkt. Bestillingen sendes automatisk til lederne som mail, idet Ferieønske er sat i system til at afsende mail. Under knappen Arbejdstid kan medarbejderen se status på sit ferieforbrug, historik og herunder hvornår restferie ferie udløber (option). Godkendt ferie ses under knappen Arbejdstid (option). Funktionen på APP bliver præciseret fra en pop up kalender for start og sluttidspunkter (option).

58 Varebestilling (koncept) Assistent via mobil enhed Varebestillingsprogram med blanket Serviceleder Leverandør(er) Option leveres på bestilling: Ordre server som holder styr på bestillingerne, varekartotek og papir-flow. Mulighed for at bestille varer direkte fra telefon eller tablet. Se princip skemaet Auto udfyld med: 1. Ordre nr. 2. Kunde 3. Reference person Varerne bestilles med 1. Varenummer og antal. Varenummer viser evt. billede og beskrivelse. 2. Bestilling sendes når den er færdig som mail til leder/ordrekontor. 3. Ved modtagelsen kontrolleres ordre for antal osv. og den sendes med angivelse af accept til servicelederen. 1. Bestillingen sendes til leverandør(er) 2. Ved modtagelse af accepteret modtagelse 3. Godkender servicelederen modtagne faktura med korrekt ordre nummer til betaling. 1. Varen sendes til kunden 2. Kommunen faktureres med ordrenummer.

59 Varebestilling med APP (alternativ løsning) Alternativ løsning for varebestilling: Fra App vælges en vare, hvorefter antal angives. Automatisk sendes der en mail til lederen om bestillingen. Bestillingen lagres i kunde og medarbejdermappen

60 Andre funktioner Andre funktioner

61 Andre funktioner Stempelliste Budgetkontrol for tidsforbrug Aktiviteter Alarmer og påmindelser Funktionen angiver antallet af registreringer på et område. Anvendes meget til daglig rengøring af toiletter og soignering. Funktionen viser om der er anvendt korrekt budgetteret tid eller 10% over/ under. Egentligt en funktion for opbygning af modultekster, hvor lederne selv kreerer teksterne, som efterfølgende ses og kan anvendes af medarbejderne i Pancomp APP. Omfattende menu opdelt funktion, hvor der kan sættes påmindelser til ledere eller medarbejdere for ad hoc opgaver for et område, en kunde, medarbejder eller en udarbejdet modultekst. Eksempelvis kan medarbejderen få SMS besked når der ankommes til et forvalgt sted. Eller det kan være en påmindelse for en tilbagevendende opgave, der skal løses indenfor en tidsperiode. Det kunne være dagligt, ugentligt, pr. kvartal, årligt eller en helt anden periode. Hvis opgaven ikke løses i perioden modtages en mail, hvilket typisk bruges af klinikker i forbindelse med dokumentation af lovpligtige hygiejneprocesser for maskiner, udstyr og gennemførelse af APV. Alarm for tjek om der mødes til tiden hos kunderne, hvornår en opgave er slut, så der kan gennemføres kvalitetskontrol i umiddelbar forlængelse heraf. Endvidere registrering af aktiviteter, hvor observationer, billeder og tekster automatisk skal medføre en mail til bestemte personer, og meget mere. Automatiske rapporter Der kan oprettes en form for abonnement for automatisk modtagelse af rapporter.

Udvalgte funktioner for Pancomp Clean online løsning april 2018

Udvalgte funktioner for Pancomp Clean online løsning april 2018 Udvalgte funktioner for Pancomp Clean online løsning april 2018 Klik på linjen og se den ønskede funktion: Aktiviteter: Aktivitets statistik... Aktivitetsrapport 1... Aktivitetsrapport 2... Eksempler på

Læs mere

Udvalgte funktioner for Pancomp Clean online løsning januar 2018

Udvalgte funktioner for Pancomp Clean online løsning januar 2018 Udvalgte funktioner for Pancomp Clean online løsning januar 2018 1 Adgang til arbejdstegninger og andre dokumenter 2 Medarbejderens aktiviteter. Periode kan vælges. GPS Koordinator dokumenterer yderligere

Læs mere

Arbejdsliste. Alle opgavetyper eller en speciel udvalgt. Eksempelvis specialopgaver med krav om speciel handling. Alle medarbejdere eller én udvalgt.

Arbejdsliste. Alle opgavetyper eller en speciel udvalgt. Eksempelvis specialopgaver med krav om speciel handling. Alle medarbejdere eller én udvalgt. Arbejdsplanlægning Arbejdsliste......... Arbejdsplan........ Eksempler på arbejdsmetoder. Flytning af opgaver fra oversigtsbilledet..... Kapacitet planlægger....... Medarbejdergrupper......... Oversigt

Læs mere

Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed

Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed Klik på linjen og se den ønskede funktion: Aktiviteter og kvalitetshændelser.. Aktivitetsrapport..... APP løsningen.. Alarmer

Læs mere

Brugermanual. Revision 1

Brugermanual. Revision 1 Revision 1 Brugermanual INDHOLD HENT APP 1 LOG IND 1 OVERSIGT OVER MOBILPLAN 1 OPRET PROJEKT 2 AFSLUT PROJEKT 2 MINE PROJEKTER 3 TILFØJELSER TIL PROJEKT 3 TILFØJ BESKED 3 VIS PÅ KORT 4 NAVIGER TIL 4 REGISTRERING

Læs mere

Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step

Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step Kundevognen har 3 faneblade et for hvert step: 1 Viser indhold af varer der er KUN her, man kan udfylde Påkrævet produkt info og få til at blive 2 Her ændres/vælges/indtastes

Læs mere

Ovennævnte link & procedure kan af administratoren es til den enkelte montør (se afsnit C9).

Ovennævnte link & procedure kan af administratoren  es til den enkelte montør (se afsnit C9). MobilService APP A) Opret genvej på smartphone startskærm - I browseren indtastes firmaets eksterne IP adresse (f.eks. 172.23.345.12:8080) - Når MobilService siden vises vælges menuen og på denne 1) Gem

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang 1. Åbn Internet Explorer 2. Skriv følgende adresse i adresselinjen: http://rudersdal.emshost.dk 3. Tryk på ENTER-tasten 4. Tilføj adressen til dine foretrukne hjemmesider: 1 Log

Læs mere

Online status. Brugervejledning

Online status. Brugervejledning Online status Brugervejledning Side 1 Om Onlinestatus Online Status har til formål at lette den årlige lageroptælling hos små og store virksomhedder. Der indtastes antal og pris på smartphone, tablet eller

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken Indholdsfortegnelse Log ind side 2 Betal et indbetalingskort side 2 Lav en overførsel side 3 Lav en fast overførsel side 4 Tilmelding og afmelding af funktioner side 5 Skift mellem

Læs mere

ScanPas. brugervejledning

ScanPas. brugervejledning brugervejledning Indholdsfortegnelse Generelt... 3 Ind i...3 Ændring af adgangskode...6 Forespørgsel - medarbejderdata... 13 Udvalgte medarbejderoplysninger...13 Alle centrale oplysninger...20 Fravær...

Læs mere

Min virksomhed - Vareekspedition

Min virksomhed - Vareekspedition Indhold Vareekspedition... 1 Pakkelister på afsendte varer... 8 Returvarer til leverandører... 9 Vareekspedition Under vareekspedition foretages den "fysiske" Vareekspedition af varer. Varer kan kun ekspederes,

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Log ind side 3 Betal et indbetalingskort side 4 Lav en overførsel side 5 Lav en fast overførsel side 6 Tilmelding og afmelding af funktioner side 7 Skift

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Vejledning... 3 Log ind... 3 Betal et indbetalingskort... 4 Lav en overførsel... 5 Lav en fast overførsel... 6 Tilmelding og afmelding af funktioner...

Læs mere

Mamut Stellar efaktura

Mamut Stellar efaktura Mamut Stellar efaktura Med Mamut Stellar e-faktura er det muligt at afsende og modtage e-fakturaer fra det offentlige og private virksomheder med GLN nummer (tidligere EAN-lokationsummer) via OIOSI eller

Læs mere

VEJLEDNING I Lokaleansøgning

VEJLEDNING I Lokaleansøgning På disse sider beskrives processen for lokaleansøgning via Foreningsportalen. Ansøgningsprocessen kan beskrives kort med nedenstående punkter: Kladder udfyldes Ansøgning sendes afsted Behandles i diverse

Læs mere

Vejledning til PRO2TAL Bager/Online. Ordrer

Vejledning til PRO2TAL Bager/Online. Ordrer På Menuen Dagligt findes menupunkterne Ordrekladde og Ordre. Disse menupunkter benyttes til at oprette, vedligeholde og forespørge på henholdsvis faste ordrer (Ordrekladden) og almindelige ordrer dvs.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indhold

Indholdsfortegnelse. Indhold Indholdsfortegnelse Indhold Login... 2 Registrér komme / gå tider... 4 Flere arbejdsperioder på samme dag?... 5 Frokostpause / ret Frokostpause... 7 Sletning... 8 Afslut måned... 9 Godkendte/afviste måneder...

Læs mere

Vejledning Aktiviteter. Opdateret 20. februar 2012

Vejledning Aktiviteter. Opdateret 20. februar 2012 Vejledning Aktiviteter Opdateret 20. februar 2012 Indhold Indledning... 3 Automatisk dannelse af aktiviteter... 4 Årskalender... 4 Dan aktiviteter... 5 Vælg lærere... 6 Opret aktiviteter... 7 Godkend aktiviteter...

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Systematisk opfølgning på sygemeldinger ( model)

Systematisk opfølgning på sygemeldinger ( model) Vejledning Systematisk opfølgning på sygemeldinger (1-5-15-model) www.regionsyddanmark.dk/sygefravær Systematisk opfølgning på sygemeldinger (1-5-15-model) Den enkelte leder vælger selv en måde til at

Læs mere

Quick guide til BordingNet

Quick guide til BordingNet Quick guide til BordingNet BordingNet - Når tiden er vigtig BordingNet - Når tiden er vigtig Kom godt i gang med BordingNet. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner,

Læs mere

Kvikguide. e-bevillingsbrugere. www.onemed.dk

Kvikguide. e-bevillingsbrugere. www.onemed.dk Kvikguide e-bevillingsbrugere Sådan logger du ind som e-bevillingsbruger 1. Klik på Log ind knappen øverst på skærmen. 2. Indtast Brugernavn og Adgangskode som beskrevet. Som indlogget e- bevillingsbruger

Læs mere

Ved at klikke på ADMIN i øverste menu linje går man ind i butiks administrations delen.

Ved at klikke på ADMIN i øverste menu linje går man ind i butiks administrations delen. Vejledning i www.tempobooking.dk s butiksadministration. Efter butiks LOGIN vises dagsoversigten: Ved at klikke på ADMIN i øverste menu linje går man ind i butiks administrations delen. Butiksadministrationen

Læs mere

V E J L E D N I N G. Sådan melder du dig ledig på Jobnet. Dimittend /Nyuddannet

V E J L E D N I N G. Sådan melder du dig ledig på Jobnet. Dimittend /Nyuddannet V E J L E D N I N G Sådan melder du dig ledig på Jobnet Dimittend /Nyuddannet Indhold: Side: 1 - MIN SIDE - Meld dig ledig 2 2 - Uddannelsesniveau 3 (Kun for borgere under 30 år) 3 - Vil du søge om en

Læs mere

Selene brugervejledning

Selene brugervejledning Selene brugervejledning F2 : Åbner en oversigt med data for det aktive felt. F3: Gemmer data i det aktive vindue Salgsordre : Bruges til oprettelse af Ordre/Arbejdskort/Fakrura Debitor: Debitorregister,

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til virksomhed Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til Digitale uddannelsesaftaler i Elevplan... 5 Browser... 6 Ændr status og slet aftale...

Læs mere

Indberetning / godkendelse af medarbejderindberetning af fravær

Indberetning / godkendelse af medarbejderindberetning af fravær Emne: Indberetning / godkendelse af medarbejderindberetning af fravær For at lederen kan godkende medarbejderens egen indberetning af fravær i rollebaseret indgang (RI), kræver det, at lederen er oprettet

Læs mere

Brugervejledning Forældrekontakt

Brugervejledning Forældrekontakt Brugervejledning Forældrekontakt Indhold Logge på Forældrekontakt:... 3 Infosiden... 4 Beskeder... 5 Påmindelser... 6 Aktiviteter... 11 Stamkort... 11 Tilladelser... 12 Læge/medicin... 12 2 Logge på Forældrekontakt:

Læs mere

Oplæring til tidsbestilling

Oplæring til tidsbestilling Oplæring til tidsbestilling Man har forskellige muligheder for at bestille en tid til sin golfrunde på denne side vil jeg forsøge at beskrive disse muligheder. Dette skal bruges som en vejledning I kan

Læs mere

App manual. Android/ ios

App manual. Android/ ios i App manual Android/ ios Indhold Minuba App... 2 Indstillinger... 2 Min tid... 3 Registrering af arbejdstid... 3 Aflevering af timesedler... 1 Min plan... 1 På ordren... 2 Status... 2 Noter... 3 Materialeregistrering...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indhold

Indholdsfortegnelse. Indhold Indholdsfortegnelse Indhold Login... 2 Registrér komme / gå tider... 4 Flere arbejdsperioder på samme dag?... 6 Frokostpause / ret Frokostpause... 7 Sletning... 8 Afslut uge... 9 Godkendte/afviste ugesedler...

Læs mere

Faktura menuen 9.1. Faktura-modulet er et modul i Rambøll FAS ver. 8.00, som er integreret med forbrugerkartoteket.

Faktura menuen 9.1. Faktura-modulet er et modul i Rambøll FAS ver. 8.00, som er integreret med forbrugerkartoteket. Faktura menuen 9.1 9. FAKTURA Faktura-modulet er et modul i Rambøll FAS ver. 8.00, som er integreret med forbrugerkartoteket. Med Faktura-modulet er det muligt at udskrive fakturaer til forbrugerne på

Læs mere

Online Booking. Fanebladet Booking

Online Booking. Fanebladet Booking Vejledning til Online Booking Såfremt I har spørgsmål er i velkommen til at ringe til enten Leif på 73-674348 eller back up Torben på 73-674344. Spørgsmål rettes til: Support Leif Andersen leif@perdamgaard.dk

Læs mere

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Ønsker du vejledning til en specifik område, kan du gå direkte til det ved at klikke på det i listen nedenfor. Generelt om fuldmagter... 2 Fuldmagt på virk.dk...

Læs mere

MASCOT SmartStore Quick guide Administrator / customer ver3,0

MASCOT SmartStore Quick guide Administrator / customer ver3,0 ver3,0 Indhold Opret en samleordre... 2 Returner markeret ordre til medarbejder... 7 Vedligehold medarbejderdata... 9 Pointoversigt / tilskrivning... 10 Opret en ny medarbejder... 11 Lås en medarbejder...

Læs mere

Brugervejledning Forældrekontakt

Brugervejledning Forældrekontakt Brugervejledning Forældrekontakt Indhold Log på Forældrekontakt... 3 Infosiden... 4 Kontakt-lister... 4 Melde Syg / Fri... 5 Beskeder... 5 Aktiviteter... 6 Stamkort... 7 Tilladelser... 7 Læge/medicin...

Læs mere

SimaxCash. Brugervejledning

SimaxCash. Brugervejledning SimaxCash Brugervejledning 1 Indhold 1 Opsætning af varer... 3 1.1 Hovedgrupper... 3 1.2 Varegrupper... 5 1.3 Varer... 9 2 Opsætning af tilbud... 18 2.1 Kombinationstilbud... 18 3 Opsætning af kasseterminal...

Læs mere

Quick guide til BordingNet

Quick guide til BordingNet Quick guide til BordingNet BordingNet - Når tiden er vigtig Kom godt i gang med BordingNet. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner, så du hurtigt kan komme i

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Åbningsbilledet Forsiden på ILS Online Bestilling Afsendte bestillinger 7. 5.

Indholdsfortegnelse. 1. Åbningsbilledet Forsiden på ILS Online Bestilling Afsendte bestillinger 7. 5. Form 04-91-01 04-92-01 Indkøbsservice - Vejledning/Instruktion Navn Vejledning til ILS online, praktiserende læger Udarbejdet af Lena Rachlitz Gældende fra 10. januar 2018 Godkendt af Erstatter Vejledning

Læs mere

Administrator v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Administrator v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Administrator v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang

Læs mere

V E J L E D N I N G. Sådan melder du dig ledig på Jobnet. Uden ydelse. 1 - MIN SIDE - Meld dig ledig Uddannelsesniveau 3

V E J L E D N I N G. Sådan melder du dig ledig på Jobnet. Uden ydelse. 1 - MIN SIDE - Meld dig ledig Uddannelsesniveau 3 V E J L E D N I N G Sådan melder du dig ledig på Jobnet Uden ydelse Indhold: Side: 1 - MIN SIDE - Meld dig ledig 2 2 - Uddannelsesniveau 3 (Kun for borgere under 30 år / under 25 år for a-kassemedlemmer

Læs mere

Vejledning til registrering af fravær Uddannelseslæger i praksis

Vejledning til registrering af fravær Uddannelseslæger i praksis Vejledning til registrering af fravær Uddannelseslæger i praksis Som uddannelseslæge i praksis, skal du selv foretage indberetning af fravær, f.eks. sygdom, ferie, barsel, omsorgsdage, kursus osv. Det

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Diginor Brugervejledning

Diginor Brugervejledning Diginor Brugervejledning Opret Kunde: Vælg punktet Kunder, Herefter fremkommer billedet til højre. I vindue 1 vil vi få en liste over vores kunder. I vindue 2 vil vi se en liste over kundens biler. 1 kunde

Læs mere

Guide til PlaNet v1.11. Original skrevet af:

Guide til PlaNet v1.11. Original skrevet af: Guide til PlaNet v1.11 Original skrevet af: Sidst opdateret 20-08- 2015 1 INDHOLD Generelt... 4 Login... 4 Roller... 4 Planlægger... 4 Afvikler... 4 Roller og moduler... 5 Planlægger... 5 Afvikler... 5

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

VEJLEDNING FRAVÆRSMELDING TRIO

VEJLEDNING FRAVÆRSMELDING TRIO VEJLEDNING FRAVÆRSMELDING TRIO Indholdsfortegnelse Fravær... 2 Afregning... 3 Bemærkning... 3 Tidsangivelse... 4 Datovælger... 4 Elektronisk fraværsindberetning... 4 Uafsluttet fravær... 5 Dobbeltklik

Læs mere

RiskMinder APV-vejledning til butikschefer og arbejdsmiljøkoordinatorer

RiskMinder APV-vejledning til butikschefer og arbejdsmiljøkoordinatorer RiskMinder APV-vejledning til butikschefer og arbejdsmiljøkoordinatorer Indhold Indledning... 2 Spørgsmål og svar... 2 Trin 1. Opstart af APV... 2 Start APV-periode... 6 Indtast antal medarbejdere... 9

Læs mere

Vejledning til indtastning af overnatningspladser for skarv, samt tællinger af disse på hjemmesiden Cormorant counts in the Western Palearctic

Vejledning til indtastning af overnatningspladser for skarv, samt tællinger af disse på hjemmesiden Cormorant counts in the Western Palearctic Vejledning til indtastning af overnatningspladser for skarv, samt tællinger af disse på hjemmesiden Cormorant counts in the Western Palearctic Denne vejledning forklarer, hvordan man definerer en overnatningsplads

Læs mere

Efterfølgende beskrives de vigtigste felter og undermenuer på salgsordren. Salgsordrehovedet er inddelt i fanebladene:

Efterfølgende beskrives de vigtigste felter og undermenuer på salgsordren. Salgsordrehovedet er inddelt i fanebladene: Salgsordre reservedele Salgsordre finder du under Salg & Marketing Ordrebehandling - Ordrer. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Nederst på salgsordren er der 6 knapper med kald

Læs mere

Handling Forklaring Illustration

Handling Forklaring Illustration 3. Følge op på patients data Formål At vide hvad der vises på Overblik og i Patientmenu og hvilken betydning de forskellige ikoner har. At kunne følge op på patientens data. At kunne anvende de muligheder

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2016 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.1 (FEB 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 SKAT kørselssatser...5 Opret ny bruger...

Læs mere

Idriftsætningsmanual for Salto Clay

Idriftsætningsmanual for Salto Clay Idriftsætningsmanual for Salto Clay Inden du går i gang er det vigtigt, at der er forberedt følgende: En e-mail konto der skal tilknyttes til det aktuelle anlæg Den tilknyttede e-mail adresse kan IKKE

Læs mere

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Wellnessbox HOVEDMENU 2. Wellnessbox hjælpepunkter og hovedmenu 3. KASSE: Åbn kassen 4. KASSE: Luk kassen 5. KASSE: Sælg vare 6. KASSE:

Læs mere

Kursistvejledning til Ludus Web

Kursistvejledning til Ludus Web Indhold 1. Login... 2 2. Skema... 3 2.1 Ugeskift... 3 2.2 Lektier til de enkelte mødegange... 4 2.3 Elektronisk materiale... 4 2.4 Send besked... 4 3. Sygemelding/afbud... 5 4. Stamkort... 7 5. Tjek af

Læs mere

Vejledning i Dommerportal

Vejledning i Dommerportal Vejledning i Dommerportal Til Dommere i DVBF. Her kommer version 1 af vejledningen til dommerportalen, som i første indeholder: Log in Dommerdata (personoplysninger, klubtilhørsforhold mm) Dommerkalender

Læs mere

Medarbejder oprettelse i Nexus

Medarbejder oprettelse i Nexus Medarbejder oprettelse i Nexus Nexus web Medarbejder oprettelse: Afhængig af hvilke opgaver medarbejderen skal løse, kan oprettelse i EOJ systemet Nexus omfatte én eller flere opsætninger. Fælles for alle

Læs mere

Manual til administration af online booking

Manual til administration af online booking 2016 Manual til administration af online booking ShopBook Online Med forklaring og eksempler på hvordan man konfigurerer og overvåger online booking. www.obels.dk 1 Introduktion... 4 1.1 Formål... 4 1.2

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

SFO/Klub Personale Institutionernes Daglige Administration

SFO/Klub Personale Institutionernes Daglige Administration SFO/Klub Personale Institutionernes Daglige Administration Indholdsfortegnelse Institutionens stamdata... 3 Bruger... 3 Opret personale... 4 Personaleliste... 4 Normperiode, stillingskategorier og stillingsbetegnelser...

Læs mere

Quick guide. tvilums e-shop.

Quick guide. tvilums e-shop. Quick guide tvilums e-shop www.tvilum.com Quick Guide Tvilums e-shop Vi er stolte af at kunne præsentere Tvilums nye hjemmeside med e-shop. Vi håber at den vil skabe merværdi for din forretning som forhandler

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

Vejledning. Vejledning Trio Dannelse og indberetning af månedsløn

Vejledning. Vejledning Trio Dannelse og indberetning af månedsløn Vejledning Trio Dannelse og indberetning af månedsløn Indholdsfortegnelse Lønoverførsel... 3 Lønkoder... 3 Grænser for uv-tillæg/overtid... 4 Afregning af løn... 4 Dannelse af månedsløn/faste tillæg...

Læs mere

VALIDERINGSGUIDE MEDARBEJDER VALIDERING

VALIDERINGSGUIDE MEDARBEJDER VALIDERING VALIDERINGSGUIDE MEDARBEJDER VALIDERING Indhold: (tryk på en given overskrift og du springer automatisk dertil) Find valideringsmodulet... 1 Flytning af en eller flere medarbejdere... 3 Hvis en medarbejder

Læs mere

Overførsel af PBS-tilmeldinger fra online registrering til medlemssystemet

Overførsel af PBS-tilmeldinger fra online registrering til medlemssystemet Overførsel af PBS-tilmeldinger fra online registrering til medlemssystemet Når brugerne tilmelder sig lotterier online, registreres dette i medlemsdatabasen i en speciel tabel med de oplysninger brugeren

Læs mere

Integrationen Mamut Stellar- og Mamut ServiceSuite. Vejledning version 2.0

Integrationen Mamut Stellar- og Mamut ServiceSuite. Vejledning version 2.0 Integrationen - og Mamut ServiceSuite Vejledning version 2.0 Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Generel Systemopsætning... 3 Vare eksport... 3 Ordreimport og Import af priser... 4 Opret aftale... 4

Læs mere

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S Rev. 05-10 Brugervejledning Webshop Sika Danmark A/S Indholdsfortegnelse Afsnit Emne Side 1. Indledning 2 2. Quickguide forklaring af menu 3 2.1 Menu til venstre 3 2.2 Topmenu 3 3. Log-in 5 4. Bestilling

Læs mere

Hvorfor skal du vælge TempNet?

Hvorfor skal du vælge TempNet? TempNet Hvorfor skal du vælge TempNet? Cloud-løsning TempNet er cloud-baseret løsning. Det betyder du kan bruge systemet på alle dine enheder, samt alle data er realtime alle steder i systemet. Software

Læs mere

3. Medarbejderdatabase

3. Medarbejderdatabase 3. Medarbejderdatabase 3.1 Tjek om medarbejderen allerede findes i RES Inden man går i gang med oprettelsen af en medarbejder i RES, skal man tjekke om vedkommende allerede er oprettet i RES. Dette gøres

Læs mere

Planner4You: Pixi-guide

Planner4You: Pixi-guide 1 Indholdsfortegnelse Klik på en overskrift for at hoppe til det kapitel, du gerne vil læse. Indledning... 3 Forsiden... 4 Menulinjen... 4 Notifikationer... 5 Sagsaktiviteter... 6 Journal... 7 Journalen...

Læs mere

Daginstitution Personale Institutionernes Daglige Administration

Daginstitution Personale Institutionernes Daglige Administration Daginstitution Personale Institutionernes Daglige Administration Indholdsfortegnelse Institutionens stamdata... 3 Bruger... 3 Opret personale... 3 Personaleliste... 4 Normperiode, stillingskategorier og

Læs mere

Installations og brugermanual for Android - brugere af Akutudkald.

Installations og brugermanual for Android - brugere af Akutudkald. Installations og brugermanual for Android - brugere af Akutudkald. Trin for trin vejledning til installation af akutudkald app på Android modeller fra Play Butik. App`en kræver minumum version 5.X.X. Der

Læs mere

Indledning. Adgang til systemet

Indledning. Adgang til systemet Indledning For at komme i gang med GIAS modulet i programmet skal kirkegården være knyttet sammen med provstiet, således at de varer, der er valgt fra provstiet, vises på kirkegården. Kontakt Skovbo Data

Læs mere

Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011

Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011 Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011 Indledning Med SMS modulet i Xdont, åbnes der for en masse nye muligheder for at påminde og kontakte kunderne via en SMS besked. Det betyder, at der kan sendes

Læs mere

WebTV. Vejledning til WebTV på web. Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV

WebTV. Vejledning til WebTV på web. Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV WebTV Vejledning til WebTV på web Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV ITS 24-11-2015 WebTV Vejledning til WebTV på web Indholdsfortegnelse WebTV... 2 Login... 2 Navigation... 3

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Indhold mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Sådan registrerer du oplysninger om dit barn... 6 Sådan oprettes

Læs mere

Center for Ældre og Handicap IT Implement. Medicin (FMK) Vejledning. (inkl. vejledning til digital signatur)

Center for Ældre og Handicap IT Implement. Medicin (FMK) Vejledning. (inkl. vejledning til digital signatur) Medicin (FMK) Vejledning (inkl. vejledning til digital signatur) INDHOLDSFORTEGNELSE TILGANG TIL FÆLLES MEDICINKORT (FMK)... 2 MEDICIN ADMINISTRATION SKER MED DATA FRA FMK... 2 OPRETTELSE AF MEDICINSKEMA

Læs mere

Vejledning til oprettelse af nye sprog i Sikker Mail Box

Vejledning til oprettelse af nye sprog i Sikker Mail Box Vejledning til oprettelse af nye sprog i Sikker Mail Box Det er nu muligt at ændre sprog i hele Sikker Mail Box. Dette gøres ved at logge ind på Sikker Mail Portalen og vælge Mailbox konfiguration i menuen

Læs mere

Behandling af købsfakturaer samlefaktura. Behandling af købsfakturaer samlefaktura

Behandling af købsfakturaer samlefaktura. Behandling af købsfakturaer samlefaktura Behandling af købsfakturaer samlefaktura Købsordrer med reservedele kan løbende varemodtages og faktureres. Dette gøres ved på den enkelte købsordre at udføre funktionen Bogføring og her vælge Bogfør (eller

Læs mere

Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du kommer i gang med at oprette filer, som Elektronisk fakt. OIOUBL/OIOXML i Business Online.

Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du kommer i gang med at oprette filer, som Elektronisk fakt. OIOUBL/OIOXML i Business Online. Forløbet for en opkrævning Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du kommer i gang med at oprette filer, som Elektronisk fakt. OIOUBL/OIOXML i Business Online. 1. Opret stamoplysninger (Fakturerings-

Læs mere

Betjeningsvejledning. for. Vagtcentral MAC2000. PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com

Betjeningsvejledning. for. Vagtcentral MAC2000. PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com Betjeningsvejledning for Vagtcentral MAC2000 Vagtcentral systemet Vagtcentral programmet bruges til at oprette klienter med nødkaldeanlæg og fastlægge hvilke radioer / telefoner der skal ringes op, når

Læs mere

JTAnno. Annoncestyring. til. Microsoft Business Solutions C5 JTA DATA. Jylland

JTAnno. Annoncestyring. til. Microsoft Business Solutions C5 JTA DATA. Jylland nno Annoncestyring til Microsoft Business Solutions C5 -Data nno vers. 1.2.1 til Microsoft Business Solutions C5 vers. 3 1. Introduktion til nno nno til Microsoft Business Solutions C5 vers. 3 er et ekstra

Læs mere

Fraværsha ndtering i PROMARK

Fraværsha ndtering i PROMARK 1 Fraværsha ndtering i Specielt for institutter, der er delvis tidsregistrerende i Denne vejledning er til medarbejdere, der skal foretage delvis tidsregistrering og/eller fraværsregistrering i ProMark.

Læs mere

Hjælp til WebPatient INDHOLD

Hjælp til WebPatient INDHOLD INDHOLD Hjælp til WebPatient WebPatient 02 Introduktion 03 Bestilling af hjemmemålinger 04 Gennemgang af funktionen WebPatient 05 Patientdelen 06 Vægtkontrolskema 07 Hjemmeblodtrykskema 08 Blodsukkerprofil

Læs mere

KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE

KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. april 2016 Version 1.3 JobManager supporten Jobmanager@vd.dk 7244 7300 KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE ENTREPRENØR Guldalderen 12 2640 Hedehusene vd@vd.dk EAN 5798000893450

Læs mere

TIDSHÅNDTERING I PROMARK REGISTRERING AF PROJEKTTID

TIDSHÅNDTERING I PROMARK REGISTRERING AF PROJEKTTID TIDSHÅNDTERING I REGISTRERING AF PROJEKTTID 1 Denne vejledning er til medarbejdere, der skal foretage faktisk tidsregistrering - dvs. medarbejdere som tidligere har brugt ARS. Indhold 0. Indledning...

Læs mere

QUICKGUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS

QUICKGUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS QUICKGUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS Brugernavn og password Log into ADAMS on the Internet Dit brugernavn og password udleveres af din antidopingorganisation ved udtagelse til prioriteret testgruppe

Læs mere

Uddannelsesplaner i MinUddannelse

Uddannelsesplaner i MinUddannelse Uddannelsesplaner i MinUddannelse Denne vejledning giver et overblik over arbejdet med MinUddannelse fra en UU-vejleders synspunkt. Indhold 1. Introduktion... 2 2. Tekniske specifikationer... 2 3. Som

Læs mere

Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede.

Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Salgsordre maskiner Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Nederst på salgsordren er der 6 knapper med kald til undermenuer på

Læs mere

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web ClinicCare Web Prøveeksempler 2012 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. Over 900 klinikker anvender idag ClinicCare. Det

Læs mere

Data Discount Erhverv A/S

Data Discount Erhverv A/S REPARATIONSSYSTEM Tryk på et punkt i oversigten for at læse mere. 1. Reparationssystem (RepSys) 2. RMA-system 1 REPARATIONSSYSTEM Reparationssystem (RepSys) Hvad er status på reparationen? Udbyttemuligheder:

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indhold

Indholdsfortegnelse. Indhold Indholdsfortegnelse Indhold Login... 2 Registrér komme / gå tider... 4 Flere arbejdsperioder på samme dag?... 5 Frokostpause / ret Frokostpause... 7 Sletning... 8 Afslut måned... 9 Godkendte/afviste måneder...

Læs mere

Optjeningsåret skal normalt blot bekræftes ved at trykke OK, da det aktuelle år 2018 automatisk er indsat i dialogboksen.

Optjeningsåret skal normalt blot bekræftes ved at trykke OK, da det aktuelle år 2018 automatisk er indsat i dialogboksen. FERIEAFREGNING FOR OPTJENINGSÅRET 2018: Det nye ferieår starter 1. maj 2019. Feriepenge for optjeningsåret 2018 må udbetales 1 måned før. Før man kan gøre dette korrekt, så skal der køres en ferieafregning

Læs mere

Diginor Brugervejledning

Diginor Brugervejledning Diginor Brugervejledning Opret Kunde: Vælg punktet Kunder, Herefter fremkommer billedet til højre. I vindue 1 vil vi få en liste over vores kunder. I vindue 2 vil vi se en liste over kundens biler. 1 kunde

Læs mere

Booking system. Instruktion til bookingsystem

Booking system. Instruktion til bookingsystem Booking system Instruktion til bookingsystem Her er beskrevet trin for trin, hvordan bookingsystemet skal betjenes. Systemet er opdelt i to dele en kundedel og en administrationsdel. 4-2-2015 1 Indledning

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 GECKO Booking kassesystem For oprettelse af flere kasseapparater, ret da henvendelse til GECKO Booking. Pris pr. ekstra er 49 kr. ex moms pr. måned. Vi tilbyder desuden ekstra udstyr til kasse-tilkøbsmodulet,

Læs mere