BESTYRELSESKANDIDATUR/CV

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESTYRELSESKANDIDATUR/CV"

Transkript

1 BESTYRELSESKANDIDATUR/CV Bestyrelsesledelse, forretningsudvikling, strategi og ledelse. Strandborgvej 28, 8240 Risskov Mob Født den 1. september Gift, 2 børn på henholdsvis 24 og 27 år MAKE THINGS HAPPEN! Generelt betragtet er jeg meget udviklings- og forretningsorienteret, med en særlig alsidig ledelseserfaring og et stærkt kommercielt fokus. Jeg har altid haft succes med udvikling og er en meget stærk teamspiller i bestyrelsen, hvad enten jeg er medlem eller har lederrollen. Generelt har jeg følgende stærke sider: Målrettet og vedholdende præstations- og resultatorienteret. Trives med nytænkning, forandring og udfordring af det traditionelle. Overbevisende argumentation en god købmand og en stærk forhandler med en meget stærk sans for det kommercielle. Kan lide at sælge og påvirke andres mening. Udtrykker mig godt, er velformuleret og kan lide at fremlægge (både mundtligt og skriftligt).

2 Rolig og afslappet Får folk til at slappe af i mit nærvær. Kan holde hovedet koldt i pressede situationer og kan begå mig samt kommunikerer godt med omgivelserne på alle niveauer. Har politisk tæft, diplomatisk sans og skaber vedholdende relationer. Trives med et højt aktivitetsniveau Hårdfør, svær at såre eller ophidse, kan ignorere fornærmelser, tåler kritik, har en høj stresstærskel, trives godt med et højt aktivitetsniveau og kan derfor holde rigtig mange bolde i luften uden at miste overblikket. Konflikt og problemløser Jeg er ikke konfliktsky og er god til at løse konflikter. Er rationel i min håndtering af problemer, god til at lytte, en god coach og en team player. Jeg tager andres meninger og kompetencer ind i vurderingen og fremkommer med utraditionelle løsningsforslag. Jeg handler hurtigt og resolut i kriser eller problematiske situationer. Uddannelse og faglig baggrund Diplomøkonom, Oslo School of Business BI. Primærfag: Marketing. Sekundærfag: Økonomi og finans Har i hele min karriere fulgt kurser i Danmark og i udlandet inden for ledelse, kommunikation, Internet, salgs- og projektledelse samt international markedsføring. Har gennemført flere bestyrelses-uddannelser. Gennemført en række faglige konferencer, foredrag etc om emner som eksempelvis, risk management, branding, ledelse og bestyrelsesarbejde, digitalisering, forretningsudvikling mm. Bestyrelsesuddannelser Har i 2014 gennemført Board Certificate som tilbydes af KPMG, advokaterne Horten og rekrutteringsvirksomheden Boyden. Har i 2015 gennemført den mere omfattende bestyrelsesuddannelse CHAIRPERSON, der udbydes af Board Governance. Chairperson er en særlig uddannelse for bestyrelsesledere eller formænd. Her tilegner man sig en lang række relevante kompetencer og færdigheder og lærer at anvende særlige værktøjer i rollen som bestyrelsesleder/medlem. En god bestyrelsesuddannelse giver dig de nødvendige værktøjer, og gør dig i stand til at være en endnu bedre og mere effektiv bestyrelsesleder/medlem. Været medlem af JUC s Bestyrelsesnetværk i København et forum som på et relativt højt teoretisk og praktisk niveau drøfter aktuelle temaer og problemstillinger indenfor bestyrelsesarbejde, udveksler erfaringer, udvikler ny viden og skaber generel kontakt blandt personer, der i deres daglige arbejde beskæftiger sig med bestyrelsesarbejde. Deltager i forskelige netværk, som eksempelvis VL-gruppe 25, østjysk Topledernetværk m.fl.

3 Bestyrelsesposter Medlem Botjek, Bygningssagkyndige 17- Næstformand Optikerforeningen 17- Medlem Danmarks Optikerforening Medlem Nordic Optic Retail Formand Webtop Formand Dansk Revision Best.medlem Lauritz.com Arb. best. formand STV - TV produktionsselskab Formand Europe Media Formand Par No 1 interactive Medlem Riis Cykling DK Medlem C.T.A.S (tøjproduktion Portugal) Medlem CentrumUdvikling Botjek (17- ) Valgt ind i bestyrelsen som eksternt medlem, grundet min store erfaring med frivillige kæder og individuelle strukturer, samt evne til at implementere strategier. Optikerforeningen (11- ) Oprindelig valgt ind i brancheforeningen som direktør for NYT SYN Danmark, men fortsætter efter min fratrædelse i Nyt Syn, i foreningens bestyrelse som eksternt medlem og fungerer nu som næstformand i bestyrelsen. Dansk Revision (06-09) Som formand for bestyrelsen, valgt som eksternt medlem, havde jeg ansvar for udvikling af en handlingsorienteret strategi for Dansk Revision, der blandt andet resulterede i en vellykket fusion med tidligere ND Revision. Gennemførelse af fusionen, implementering af strategien samt etablering af ny organisation med stor intern tilfredshed. Efterfølgende videreudvikling af fælles IT og faglige værktøjer. Arbejdet i bestyrelsen blev i samarbejdet med de øvrige medlemmer, udelukkende bestående af kædemedlemmer/revisorer, væsentligt professionaliseret, blandt andet i form af en styrket arbejdsform i bestyrelsen samt årlig evaluering af direktion og bestyrelse. Nordic Optic Retail (11-17) NYT SYN Danmark har to bestyrelsesposter i det nordiske samarbejdsselskab, NVR, der har til formål igennem et nordisk samarbejde at styrke VÆKST, udvikling og indtjening af de nationale kæder og deres forretninger/lokale medlemmer. Referencer på mit bestyrelsesvirke samt ledelsesfunktion: DANSK REVISION Næstformand Ole Schmidt nu adm. dir. Baker Tilly Mobil: NYT SYN Danmark Jørgen Andsbjerg eksternt bestyrelsesmedlem Mobil:

4 Strategiske kompetencer Som bestyrelsesmedlem/leder anser jeg det som min rolle at bidrage til at udvikle selskabets forretningsmæssige potentiale og sikre et godt samarbejde mellem direktion og bestyrelse. Det strategiske arbejde starter i bestyrelsen, hvorfor jeg vil bidrage til at konkretisere bestyrelsens arbejdsgrundlag og værdiskabelse. Netop det at udvikle en klar og implementerbar strategi som kommunikeres på forståeligt vis til interessenterne er en af mine særlige kompetencer i en bestyrelse en særdeles afgørende strategisk kompetence. Dernæst via workshops og interne processer at konkretisere forretningsplan, strategi og handlingsplan i samarbejde med øvrig bestyrelse og direktion. Forretningsorienterede kompetencer og ressourcer Mine kompetencer som bestyrelsesleder og medlem er primært baseret på min erfaring som direktør og forretningsudvikler for de virksomheder, jeg har arbejdet med. Jeg vælges typisk til bestyrelser, fordi de ønsker at udnytte mine kvaliteter indenfor; strategiske kompetencer, evne til at skabe forretnings- og markedsudvikling, men også grundet erfaring med partnerejede og ejerledede virksomheder. Jeg er god til individuelt at sparre mine kollegaer, hvad enten det er i bestyrelsen eller den øvrige organisation. God som bestyrelsescoach og til sparring af kollegaer, direktion og organisation om nødvendigt. Jeg er åben og udadvendt, er social og trives med mennesker, men der skal gerne være et formål med det. Jeg er primær social, fordi jeg har et formål med det. Analyse og metodiske kompetencer Har et godt kendskab til analyseværktøjer, modeller og metoder, samt en generel viden indenfor ledelse, bestyrelser og personlig udvikling. God erfaring med gennemførelse af strategisk processer og workshops i bestyrelser samt større og mindre grupper. Arbejdsmetoder Jeg arbejder meget målrettet, struktureret og systematisk, men med et kraftigt indslag af kreativitet. Udarbejder gerne oplæg og styrer gerne udviklingsprocesser. Anvender selvfølgelig en lang række værktøjer og arbejdsmetoder. Anvender coaching og sparring af direktion samt øvrige bestyrelseskollegaer. Skriftlig formulering og kommunikation God til såvel skriftlig som mundtlig kommunikation. Trives godt med udvikling af oplæg og notater, typisk med en god struktur og forståelse for læser/modtager. Er velformuleret og kan lide at fremlægge både skriftligt og mundtligt.

5 Regnskabsforståelse Har en økonomisk solid baggrund og forståelse, og er god til at forstå og analysere de mulige økonomiske sammenhænge. Kompetent købmand og god til at anvende nøgletal og økonomisk viden til forretningsudvikling og anvendelse i forbindelse med eksempelvis forhandlinger. Imidlertid er økonomi og regnskabsopfølgning ikke mine fokusområder, eller der mine ressourcer bliver bedst anvendt, men jeg kan. Værdier Jeg har store forventninger til mine kollegaer og forventer at aftaler holdes, samt at vi om nødvendigt hjælper hindanden. Tager gerne hurtige beslutninger, men beslutningsgrundlaget skal være i orden. Jeg går gerne foran, men sørger samtidig for at få majoriteten med. Trives godt med at arbejde i et high performance team. Inhabilitet Så længe jeg arbejder som direktør for INTERSPORT Danmark, kan jeg ikke påtage mig bestyrelsesposter eller andre opgaver i sportsbranchen eller hos leverandører, der er tilknyttet denne, der kan bidrage til at så tvivl om min habilitet. Politiske og ideologiske forhold Jeg er interesseret i politik, men er ikke politisk aktiv. Jeg tror på det positive engagerede menneske, værdsætter forandring og udfordringer, og ved at de, der er i bevægelse og søger forandring, har større mulighed for udvikling og overlevelse. Erhvervserfaring Adm. direktør INTERSPORT Danmark Sportskæde 17-? Adm. direktør Nyt Syn Danmark Optikkæde Kontaktdirektør envision Reklamebureau Kædedirektør Advodan Advokatkæde Adm. dir. DanskMedieDesign IT og kompetenceudvikling Adm. dir. Par No 1 Reklamebureau Adm. dir. Ground Floor Herretøjskæde/tøj prod Marketingchef home Ejendomsmæglerkæde Direktør CentrumUdvikling Detailhandels rådgiv. & udv Konsulent SentrumUtvikling, Oslo Detailhandels rådgiv & udv Markedschef Cubus, Sandnes, Norge Mode/franchisekæde Markedschef Chr. Kaurin & Co,Norge Fødevarer 80-82

BESTYRELSESKANDIDATUR/CV

BESTYRELSESKANDIDATUR/CV BESTYRELSESKANDIDATUR/CV Bestyrelsesledelse, forretningsudvikling, strategi og ledelse. Strandborgvej 28, 8240 Risskov Tlf. 86 17 99 00 Mob. 20 21 99 00 e-mail: tom@skovbon.dk Født den 1. september 1956.

Læs mere

CV - Tom Erling Skovbon. Tom Erling Skovbon Strandborgvej 28, 8240 Risskov Gift med Kirsten 2 voksne børn MAKING THINGS HAPPEN!

CV - Tom Erling Skovbon. Tom Erling Skovbon Strandborgvej 28, 8240 Risskov Gift med Kirsten 2 voksne børn MAKING THINGS HAPPEN! Tom Erling Skovbon Strandborgvej 28, 8240 Risskov Gift med Kirsten 2 voksne børn Mail: tom@skovbon.dk Mobil: +45 20219900 www.tomskovbon.dk https://www.linkedin.com/in/tomskovbon/ MAKING THINGS HAPPEN!

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Årets konference for Offentlige Bestyrelser den 7. oktober 2015 Radisson Blu Scandinavia v/søren Sørensen

Årets konference for Offentlige Bestyrelser den 7. oktober 2015 Radisson Blu Scandinavia v/søren Sørensen Årets konference for Offentlige Bestyrelser den 7. oktober 2015 Radisson Blu Scandinavia v/søren Sørensen BESTYRELSES UDVIKLINGS SAMTALE HVORDAN VURDERE DU SELV DINE KOMPETENCER I FORHOLD TIL BESTYRELSESARBEJDET:

Læs mere

Løsninger til fremtidens landbrug

Løsninger til fremtidens landbrug STRATEGI SEGES Løsninger til fremtidens landbrug SEGES SEGES er en del af. Derfor er strategien for også det øverste niveau i SEGES strategi. For at understøtte den fælles strategi er der udarbejdet en

Læs mere

Bestyrelsesuddannelse. Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesuddannelse. Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde Bestyrelsesuddannelse Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde Executive Board Programme INSEAD Skab værdi i bestyrelsen og bidrag til forretningsudviklingen På vores bestyrelsesuddannelse

Læs mere

Bestyrelseskandidatur

Bestyrelseskandidatur KONTAKT Ditte Keinicke Stabelhøjen 4 8400 Ebeltoft e-mail: dk@keinicke.com mobil: 2426 2079 BESTYRELSESPROFIL Jeg ønsker at skabe værdi i bestyrelsen gennem engagement og aktivt brug af mine kernekompetencer.

Læs mere

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse Strategi, eksekvering og analyse ecapacity tilbyder end-to-end forbedring af digital performance ecapacity har indgående erfaring med at udvikle

Læs mere

organisationen og vores produkter.

organisationen og vores produkter. KARRIEREGUIDE LEDELSE HOS STRYHNS Hos Stryhns går vi højt op i at udvikle en arbejdsplads, hvor arbejdsglæden er høj og, hvor vi giver vores medarbejdere mulighed for at realisere deres potentiale. Vi

Læs mere

Curriculum vitae: Eigil Iversen

Curriculum vitae: Eigil Iversen Curriculum vitae: Eigil Iversen Præstevænget 6, 3500 Værløse, tlf. 40 25 03 25, e-mail: ei@live.dk Civilstand: Børn: Gift med Marianne gennem 32 år, stats. aut. revisor, MPO og uddannelseschef Rasmus på

Læs mere

Effektiv eksekvering og implementering af strategi

Effektiv eksekvering og implementering af strategi Strategisk Ledelse Effektiv eksekvering og implementering af strategi Store tanker bliver ikke til virkelighed af sig selv det kræver strategisk ledelse. Din succes som leder afhænger af, at du kan skabe

Læs mere

Generelle lederkompetencer mellemledere

Generelle lederkompetencer mellemledere Generelle lederkompetencer mellemledere Personale- og teamledelse: min. niveau 3 Skaber et godt arbejdsklima gennem information, dialog og involvering Har øje for den enkeltes talenter og ressourcer Sikrer

Læs mere

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Forandring fryder, når vaner du bryder. Alle har X-faktor præsentationsteknik og performance Coaching i hverdagen som kommunikationsmetode Sig, hvad du mener på den gode

Læs mere

Et godt netværk Et middel til succes i jobbet!

Et godt netværk Et middel til succes i jobbet! Et godt netværk Et middel til succes i jobbet! Peter Eriksen Jensen, Netværk Danmark Peter Eriksen Jensen - CV Adm. Direktør, Orkla Food Ingredients DK - Adm. Direktør, Odense Marcipan Global direktør,

Læs mere

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç Du er i centrum Competenze Care tager altid udgangspunkt i dig og din virksomheds særlige behov og kultur. Vi hjælper dig som leder, dine medarbejdere og hele virksomheden til at yde optimalt både med

Læs mere

BLIV UDDANNET BESTYRELSESMEDLEM

BLIV UDDANNET BESTYRELSESMEDLEM NIELS BROCK EXECUTIVE BROCK.DK/BESTYRELSE BLIV UDDANNET BESTYRELSESMEDLEM Rollen som bestyrelsesmedlem er under forandring, og der er stilles i stigende grad krav til bestyrelsens kompetencer. I en global

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S Stillings- og personprofil Administrerende direktør FDC A/S Maj 2014 Opdragsgiver FDC A/S Adresse Lautrupvang 3A 2750 Ballerup Tlf.: 44 65 45 00 www.fdc.dk Stilling Administrerende direktør Refererer til

Læs mere

Den Nye Generation Ejerledere

Den Nye Generation Ejerledere Dato 28.03.2014 og 07.04.2014 kl. 08:30 til 11:00 og 11.04.2014 kl. 08:30 til 13:00 Sted Forskerparken 10, 5230 Odense M Pris Kr. 1.650,00 inkl. moms Baggrund og formål Fra det fynske erhvervsliv er der

Læs mere

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Lederuddannelse Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Leadership Acceleration Programme Bliv klædt på til at videreudvikle din lederrolle På vores lederuddannelse Leadership Acceleration

Læs mere

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017)

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillingsbetegnelse Faglig chef Organisatorisk placering Danske Fysioterapeuters sekretariat Afdelingen Fag med reference til direktøren Arbejdssted Danske

Læs mere

Hvad skal bestyrelsen kunne? Danske Erhvervsskoler- og Gymnasier workshop 3. maj 2017 Sonja Mikkelsen, bestyrelsesformand, SCU

Hvad skal bestyrelsen kunne? Danske Erhvervsskoler- og Gymnasier workshop 3. maj 2017 Sonja Mikkelsen, bestyrelsesformand, SCU Hvad skal bestyrelsen kunne? Danske Erhvervsskoler- og Gymnasier workshop 3. maj 2017 Sonja Mikkelsen, bestyrelsesformand, SCU Erhvervsskolernes udfordringer 1. De økonomiske rammer ændres 2. Regler, tilsyn

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Født den 3. februar Gift med Sofie 3 børn på 19, 10 og 6 år heraf 2 hjemmeboende. Fritiden bruges på spinning, rejser og familien

Født den 3. februar Gift med Sofie 3 børn på 19, 10 og 6 år heraf 2 hjemmeboende. Fritiden bruges på spinning, rejser og familien Skriv et godt CV - lederstilling Kontaktdata Mark Johansen Markvænget 37 3400 Hillerød Mobil 24 87 99 00 markjoh@tele.dk Født den 3. februar 1973 Gift med Sofie 3 børn på 19, 10 og 6 år heraf 2 hjemmeboende

Læs mere

Hvordan skaber Bestyrelsen Værdi?

Hvordan skaber Bestyrelsen Værdi? Hvordan skaber Bestyrelsen Værdi? Steen Thomsen st.int@cbs.dk Copenhagen Business School http://uk.cbs.dk/ccg Bestyrelsesudvikling som nationalt projekt Bjarne Corydon på åbningskonferencen den 7. maj

Læs mere

Uddannelse: Født: 1973

Uddannelse: Født: 1973 Uddannelse: Bopæl: HD Smørum Født: 1973 Civilstand: Sprog: Gift, 2 børn Dansk, engelsk, svensk og norsk Introduktion: NJ er certificeret projektleder med fokus på infrastruktur-, implementerings-, migrerings-,

Læs mere

BEDRE Business. for dig og din virksomhed

BEDRE Business. for dig og din virksomhed BEDRE Business for dig og din virksomhed Vidste du? at der er ca. 10.000 virksomheder i Aalborg Kommune. at der hvert år etableres ca. 1.000 nye virksomheder. at BusinessAalborg rådgiver ca. 800 iværksættere

Læs mere

Systemic Team Coaching

Systemic Team Coaching Systemic Team Coaching Styrk og udvikle lederteamets, ledernes og forretningens potentiale Systemic team coaching er en meget effektiv proces til at optimere performance af individuelle team medlemmer,

Læs mere

Oplæg til Code of Care indsats for Struer Kommunes Fleksjob værksteder

Oplæg til Code of Care indsats for Struer Kommunes Fleksjob værksteder Situation Oplæg til Code of Care indsats for Struer Kommunes Fleksjob værksteder Struer Kommune er udvalgt til forgangskommune i forbindelse med udviklingen af en model for etablering og drift af værdiskabende

Læs mere

VÆKSTHUS NORDJYLLAND VILJE TIL VÆKST

VÆKSTHUS NORDJYLLAND VILJE TIL VÆKST VÆKSTHUS NORDJYLLAND VILJE TIL VÆKST VORES VIRKSOMHED INDKOM er et professionelt konsulenthus med et nytænkende koncept målrettet små og mellemstore virksomheder. Vi leverer forretningsudvikling i øjenhøjde,

Læs mere

VÆLG DIT NETVÆRK MED OMHU

VÆLG DIT NETVÆRK MED OMHU Netværk for ejerledere VÆLG DIT NETVÆRK MED OMHU Ejerledede virksomheder udgør med god grund 85 procent af dansk erhvervsliv. Friheden til at styre sit eget arbejdsliv, forfølge sine ideer og arbejde med

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Kurset. Opnå succes med din bestyrelsespost. Hvem deltager? På kurset arbejder du med: Mød en advokat, en jurist og en økonom

Kurset. Opnå succes med din bestyrelsespost. Hvem deltager? På kurset arbejder du med: Mød en advokat, en jurist og en økonom Bestyrelsesarbejde Opnå succes med din bestyrelsespost En bestyrelse er en virksomheds øverste ledelse. Du har derfor et stort ansvar, når du siger ja til en bestyrelsespost. Det er afgørende, at du har

Læs mere

Værdiskabende kvalificering

Værdiskabende kvalificering Værdiskabende kvalificering Vi kunne fordoble eksport-salget til nye markeder på få år, hvis vi ellers kunne få investeringen finansieret. Det viste sig umuligt at klare på traditionel vis, og vi var begyndt

Læs mere

Morgendagens mellemledere 2010. - den fleksible mellemlederuddannelse

Morgendagens mellemledere 2010. - den fleksible mellemlederuddannelse 1 Morgendagens mellemledere 2010 - den fleksible mellemlederuddannelse 2 Mellemlederen i krydsfeltet I det moderne vidensamfund, der er præget af konstant forandring, skal mellemlederen løbende kunne tilpasse

Læs mere

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com vækst Strategi, og lederskab Executive Lederudviklingsprogram www.mannaz.com En deltager udtaler: Arbejdet med egne cases og konsulenternes inddragelse af praksiseksempler skabte en meget virkelighedsnær

Læs mere

Bestyrelsesarbejde. På kurset arbejder du med at: Lev op til dit ansvar i bestyrelseslokalet. Mød en advokat, en jurist og en økonom

Bestyrelsesarbejde. På kurset arbejder du med at: Lev op til dit ansvar i bestyrelseslokalet. Mød en advokat, en jurist og en økonom Bestyrelsesarbejde Bestyrelsesarbejde Bliv et værdiskabende, kompetent og ansvarligt bestyrelsesmedlem Lev op til dit ansvar i bestyrelseslokalet Bestyrelsen er virksomhedens øverste ledelse. Derfor er

Læs mere

BESTYRELSESMEDLEM BLIV KLÆDT BEDRE PÅ TIL OPGAVEN SOM FOR FREMTIDENS IDRÆTS- OG FRITIDSFACILITETER

BESTYRELSESMEDLEM BLIV KLÆDT BEDRE PÅ TIL OPGAVEN SOM FOR FREMTIDENS IDRÆTS- OG FRITIDSFACILITETER BLIV KLÆDT BEDRE PÅ TIL OPGAVEN SOM BESTYRELSESMEDLEM FOR FREMTIDENS IDRÆTS- OG FRITIDSFACILITETER Målrettet bestyrelsesmedlemmer på idræts- og fritidsfaciliteter, der ønsker at styrke de generelle kompetencer

Læs mere

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE business Fra VIDEN til BUNDLINJE 2015 2018 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT omsætter trends til business Anja Gaede Trendrådgiver + CO-founder Trend, kommunikation

Læs mere

Ledelse og kvalitet i bestyrelsesarbejdet

Ledelse og kvalitet i bestyrelsesarbejdet Ledelse og kvalitet i bestyrelsesarbejdet Hanne Harmsen Deloitte Consulting Akkrediteringsrådet Styrk arbejdet i bestyrelserne, 17. september 2014 Inputtet udefra Universitetsbaggrund. Forskning og undervisning

Læs mere

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er)

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Lige om hjørnet Dansk Revision har kontorer i 26 byer landet over. Det betyder, at du har mulighed for at få et spændende job tæt på din bopæl uanset, hvor du bor.

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

Business Djurslands 2020 plan.

Business Djurslands 2020 plan. Business Djurslands 2020 plan. Skabe et stærkt Djursland der står sammen om udfordringer. Være en stærk forening der samler alt erhvervsaktivitet på Djursland. Være kommunernes foretrukne samarbejdspartner

Læs mere

Projektledernetværk 2015-2016 Kompetence opbygning & videndeling igennem netværk

Projektledernetværk 2015-2016 Kompetence opbygning & videndeling igennem netværk Projektledernetværk 2015-2016 Kompetence opbygning & videndeling igennem netværk Facilitetet af Lise Grevenkop-Castenskiold Lise Grevenkop-Castenskiold M.Sc.EE, Management & Business Coach Lise Grevenkop-Castenskiold

Læs mere

ADM. DIREKTØR TIL KONGELIG DANSK YACHTKLUB

ADM. DIREKTØR TIL KONGELIG DANSK YACHTKLUB PROFIL ADM. DIREKTØR TIL KONGELIG DANSK YACHTKLUB Udarbejdet den 4. november 2005 af Kurt Brusgaard, Ray & Berndtson A/S, på vegne af Kongelig Dansk Yachtklub v/ bestyrelsesformand David Holm. KONGELIG

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller noget helt femte, har du brug for modtagernes

Læs mere

Havnebestyrelser skal være de bedste af de offentligt udpegede bestyrelser

Havnebestyrelser skal være de bedste af de offentligt udpegede bestyrelser Havnebestyrelser skal være de bedste af de offentligt udpegede bestyrelser Tom Elmer Christensen Danske Havne 13. marts 2014 www.danskehavne.dk 1 Havne arbejder mere og mere som kommercielle virksomheder

Læs mere

Stillingsprofil. Project Controller ved Signalprogrammet, Banedanmark. Stillingen refererer til Head of Finance and Project Control, Signalprogrammet.

Stillingsprofil. Project Controller ved Signalprogrammet, Banedanmark. Stillingen refererer til Head of Finance and Project Control, Signalprogrammet. Stillingsprofil Stilling Arbejdssted Reference til Ansvarsområde Project Controller ved Signalprogrammet, Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø Stillingen refererer til Head of Finance and Project

Læs mere

Vinderstrategi med FiSH! - fra teori til praksis Onsdag den 24. marts 2010

Vinderstrategi med FiSH! - fra teori til praksis Onsdag den 24. marts 2010 Onsdag den 24. marts 2010 Vinderstrategi er kendt for at være Danmarks mest attraktive strategiske sparringspartnere, der i samarbejde med ambitiøse, modige og viljestærke virksomhedsledere sikrer unik

Læs mere

Den værdiskabende bestyrelse

Den værdiskabende bestyrelse Den værdiskabende bestyrelse Et fleksibelt kursus, der styrker dig til at skabe værdi for og med bestyrelsen Akkrediteringsrådet Forskningsbaseret efteruddannelse Syddansk Universitet CERTIFICERET PROGRAM

Læs mere

Få succes med forandringer

Få succes med forandringer Få succes med forandringer - Inspiration og værktøjer til mellemlederens rolle som forandringsagent 1 6. - 1 7. m a r t s 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Potentialer, ressourcer

Læs mere

Toplederuddannelse. Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse

Toplederuddannelse. Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse Toplederuddannelse Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse Executive Management Programme INSEAD Opnå strategisk skarphed med den nyeste viden På vores toplederuddannelse Executive

Læs mere

Ledelse Organisationsudvikling

Ledelse Organisationsudvikling Personalestyrelsen 21. april 2010 Gitte Mandrup Ledelse Organisationsudvikling 100% HR leverancer Strategisk partner kvaliteter Det rette mindset Holdning & præmisser Komplementær handlekraft Perfekt partnerskab

Læs mere

BOARD LEADERSHIP MASTERCLASS FOR ERFARNE BESTYRELSESMEDLEMMER I FINANSIELLE VIRKSOMHEDER

BOARD LEADERSHIP MASTERCLASS FOR ERFARNE BESTYRELSESMEDLEMMER I FINANSIELLE VIRKSOMHEDER BOARD LEADERSHIP MASTERCLASS FOR ERFARNE BESTYRELSESMEDLEMMER I FINANSIELLE VIRKSOMHEDER UDBYTTE Omdrejningspunktet for uddannelsen er professionelt og værdiskabende bestyrelsesarbejde i finansielle virksomheder.

Læs mere

Matchrace: Billederne i folderen er fra september 2018, hvor lederne i Djurslands Bank prøvede kræfter med at sætte kurs, at arbejde sammen og med at

Matchrace: Billederne i folderen er fra september 2018, hvor lederne i Djurslands Bank prøvede kræfter med at sætte kurs, at arbejde sammen og med at Ledelsesværdier Matchrace: Billederne i folderen er fra september 2018, hvor lederne i Djurslands Bank prøvede kræfter med at sætte kurs, at arbejde sammen og med at koordinere den samlede indsats. Billederne

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer På Mannaz Lederuddannelse sætter du dine erfaringer i spil, får sparring på konkrete ledelsesudfordringer i hverdagen

Læs mere

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil IT-chef Hovedstadens Beredskab Februar 2018 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V www.hbr.dk Stilling IT-chef Refererer til Direktøren Ansættelsesforhold

Læs mere

Sammen kan vi inspirere verden.

Sammen kan vi inspirere verden. Sammen kan vi inspirere verden. Leander A/S er en international virksomhed, der er kendetegnet ved en række unikke produkter, en stærk designfilosofi, passionerede medarbejdere og et kæmpe potentiale.

Læs mere

Fremtidens UDFORDRINGER

Fremtidens UDFORDRINGER HUB NORTH - 2ND ANNOUNCEMENT Fremtidens UDFORDRINGER skal loses nu! Hub North inviterer til målrettet forretningsudvikling under ledelse af specialiserede konsulenter. Du kan sikre dig en plads ved at

Læs mere

DGI - Kulturmåling 2015 (DGI - Kulturmåling 2013)

DGI - Kulturmåling 2015 (DGI - Kulturmåling 2013) Performance : 3,84 (3,79) Importance : 3,90 (3,94) Respondenter : 414 (360) Organisation 3,53 (3,38) 5.0 Økonomi 3,84 (3,68) 4.5 4.0 3.5 Ledelse 4,03 (3,98) 3.0 Kunder / Foreninger / Samarbejdspa 3,66

Læs mere

Efteruddannelse - Hvordan får du og din virksomhed value for money? Erhvervsakademi Århus 30. april 2014

Efteruddannelse - Hvordan får du og din virksomhed value for money? Erhvervsakademi Århus 30. april 2014 Efteruddannelse - Hvordan får du og din virksomhed value for money? Erhvervsakademi Århus 30. april 2014 Dagens menu 1. Dagens menu 2. Hvem er jeg og hvor kommer jeg fra? 3. EnergiMidt hvad er det? 4.

Læs mere

Erna har stor fokus på forandringsledelse og kommunikation, som også er et nøgleområde for implementering af programmer og projekter.

Erna har stor fokus på forandringsledelse og kommunikation, som også er et nøgleområde for implementering af programmer og projekter. Erna Pedersen Telefon: +45 2830 7560 e-mail: erna.pedersen@projectcompany.dk Profil Erna kan med sin store erfaring på program- og projektledelses områderne være driver og lede programmer og projekter

Læs mere

Ejerskifte Henrik Knudsen 10. Juni 2013

Ejerskifte Henrik Knudsen 10. Juni 2013 Ejerskifte Henrik Knudsen 10. Juni 2013 Agenda Intro af Asnet Board Betaler en bestyrelse sig? Afklaring af ejerlederens personlige overvejelser ved salg Overblik over- og holde gang i processen Konsulenter

Læs mere

Adm. direktør. www.odgersberndtson.dk

Adm. direktør. www.odgersberndtson.dk Adm. direktør December 2013/ januar 2014 2 Adm. direktør Situationen Hjerteforeningen står overfor et ledelsesskifte, idet den adm. direktør siden 2010 netop er fratrådt. Ved et ledelsesskifte ønsker bestyrelsen

Læs mere

MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION. ulrichgorm.dk

MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION. ulrichgorm.dk MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION ulrichgorm.dk ulrichgorm.dk er Ulrich Gorm: en erfaren sparringspartner, der på freelancebasis kan hjælpe dig med alt lige fra strategi, planlægning og projektledelse til

Læs mere

Vi hjælper med at gøre udfordringer til muligheder. Væksthus Sjælland 1

Vi hjælper med at gøre udfordringer til muligheder. Væksthus Sjælland 1 Vi hjælper med at gøre udfordringer til muligheder Væksthus Sjælland 1 Inspiration Afklaring Handling = Katalysator for Vækst Væksthus Sjælland 4 25 rådgivere med teoretisk og praktisk ballast Klingen

Læs mere

Kategoriseringsmodel

Kategoriseringsmodel Kategoriseringsmodel Kategoriseringsmodellen er udarbejdet og udgivet af: Fonden for Entreprenørskab Ejlskovgade 3D 5000 Odense C Mail: post@ffe-ye.dk 2018 Indhold Introduktion... 5 Fagligt indhold...

Læs mere

Sammen kan vi inspirere verden.

Sammen kan vi inspirere verden. Sammen kan vi inspirere verden. Leander A/S er en international virksomhed, der er kendetegnet ved en række unikke produkter, en stærk designfilosofi, passionerede medarbejdere og et kæmpe potentiale.

Læs mere

BESTYRELSESKURSER 2017

BESTYRELSESKURSER 2017 BESTYRELSESKURSER 2017 INSTITUTIONER I FORANDRING Det er svært at spå om fremtiden, men at der sker mange forandringer i vores institutioner er sikkert. Vi tilbyder som noget nyt en række uddannelser for

Læs mere

Holbæk Regionens Erhvervsråd. Forretningsudvikling i teori og praksis

Holbæk Regionens Erhvervsråd. Forretningsudvikling i teori og praksis Holbæk Regionens Erhvervsråd Forretningsudvikling i teori og praksis Forretningsudvikling teori Dagsorden v/jesper Salling Nielsen Forretningsudvikling praksis v/arkitekt Thomas Kullegaard Jesper Salling

Læs mere

10 gode råd om. Strategisk salg

10 gode råd om. Strategisk salg 10 gode råd om Strategisk salg Strategisk salg - Vejen til bedre kundeløsninger Denne E-bog er tænkt som et inspirationsværktøj til at få en overordnet indsigt i fagområdet strategisk salg. For at få det

Læs mere

Reception for Metier Programs & Projects A/S. 29. november 2017

Reception for Metier Programs & Projects A/S. 29. november 2017 Reception for Metier Programs & Projects A/S 29. november 2017 AGENDA Metier i perspektiv på 5 minutter v/ Per Juel Christensen, Bestyrelsesformand i Metier Kort om Metier Scandinavia v/ Allan Jørgensen,

Læs mere

Projektledelse - og ledelse af mennesker

Projektledelse - og ledelse af mennesker Projektledelse - og ledelse af mennesker Udvikling/ Mennesker/ Resultater Projekter er en arbejdsform, der kan fremme innovation, udvikling, samarbejde og helhedsorienterede løsninger. Arbejdsformer og

Læs mere

Der er mange gode emner at bygge en lederuddannelse op omkring. Med denne fokuserer vi særligt på to: Resultater & Relationer.

Der er mange gode emner at bygge en lederuddannelse op omkring. Med denne fokuserer vi særligt på to: Resultater & Relationer. Det kræver viden at udvikle sin virksomhed! Ta en lederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i din

Læs mere

Den værdiskabende bestyrelse

Den værdiskabende bestyrelse Af cand. merc. Halfdan Schmidt, CMC, Konsulent i Udviklingsledelse Halfdan Schmidt LedelsesRådgivning ApS Den værdiskabende bestyrelse Det at sidde i en bestyrelse er et krævende og betroet job, der kræver

Læs mere

Hvor blev bestyrelsesansvaret af?

Hvor blev bestyrelsesansvaret af? Hvor blev bestyrelsesansvaret af? Poul Foss Michelsen www.foss-michelsen.dk og Merete Vangsøe Simonsen www.focus-advokater.dk Odense Rotary Klub 25. maj 2009 1 Det drejer sig ikke kun om ansvar Jeg vil

Læs mere

Baggrundsinformation og vejledning

Baggrundsinformation og vejledning Baggrundsinformation og vejledning KOM STÆRKT FRA START Kompetencer og startkapital til sociale iværksættere FÅ HJÆLP TIL BEDRE RESULTATER Forretningsudvikling for socialøkonomiske virksomheder Ansøgningsprocessen

Læs mere

Projektlederuddannelsen

Projektlederuddannelsen Projektlederuddannelsen Intensiveret fokus på egen praksis Projektlederen skal kunne skabe og facilitere resultater og udvikling af organisation og mennesker. De traditionelle metoder og værktøjer skal

Læs mere

Info-møde 09.01.14 om netværksgruppen Fra strategi til handling. V. Ellen Vejle, virksomhedsrådgiver strategisk ledelse

Info-møde 09.01.14 om netværksgruppen Fra strategi til handling. V. Ellen Vejle, virksomhedsrådgiver strategisk ledelse Info-møde 09.01.14 om netværksgruppen Fra strategi til handling V. Ellen Vejle, virksomhedsrådgiver strategisk ledelse Virksomhedsrådgiver, Strategisk ledelse Ellen Vejle Faglige kompetencer Strategi-

Læs mere

Strategi, lederskab. executive lederudviklingsprogram for den erfarne leder

Strategi, lederskab. executive lederudviklingsprogram for den erfarne leder Strategi, vækstog lederskab executive lederudviklingsprogram for den erfarne leder bedre Skab resultater Strategi, vækst og lederskab Programmet er et helhedsorienteret og ambitiøst lederudviklingsforløb,

Læs mere

orretnings- dvikling Kursus i planlægning og implementering af vækstmuligheder

orretnings- dvikling Kursus i planlægning og implementering af vækstmuligheder orretnings- dvikling Kursus i planlægning og implementering af vækstmuligheder Akkrediteringsrådet Forskningsbaseret efteruddannelse Syddansk Universitet KURSUS 2 KURSUS Planlægning alene spænder ben for

Læs mere

Jobprofil. Vicedirektør BUPL

Jobprofil. Vicedirektør BUPL Jobprofil Vicedirektør BUPL 1. Indledning BUPL ønsker at ansætte en vicedirektør med reference til forbundsdirektøren. Stillingen er nyoprettet som følge af en større organisationsændring på forbundskontoret.

Læs mere

Det kræver viden at udvikle sin virksomhed!

Det kræver viden at udvikle sin virksomhed! Det kræver viden at udvikle sin virksomhed! Tag en lederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og som sætter fokus på, hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i

Læs mere

VIDEN, NETVÆRK OG VÆRKTØJER TIL ORGANISATIONS- BESTYRELSEN

VIDEN, NETVÆRK OG VÆRKTØJER TIL ORGANISATIONS- BESTYRELSEN VIDEN, NETVÆRK OG VÆRKTØJER TIL ORGANISATIONS- BESTYRELSEN DU ER IKKE ALENE Din organisationsbestyrelse er blot én ud af mere end 500 over hele landet. Du har med andre ord flere tusinde bestyrelseskollegaer.

Læs mere

Skab ekstraordinære resultater. Bliv en Category of One virksomhed

Skab ekstraordinære resultater. Bliv en Category of One virksomhed Skab ekstraordinære resultater Bliv en Category of One virksomhed VILJE TIL VÆKST 2018 1 En Category of One virksomhed har balance mellem drift og udvikling, og skaber ekstra- ordinære resultater på kort

Læs mere

Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 %

Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 % Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 % I dag I dag producerer nordiske virksomheder primært. viden og service. Derfor er det evnen til at kommunikere og formidle denne viden,

Læs mere

IVÆRKSÆTTER- FORLØB FOR LEDIGE INDIVIDUELLE FORLØB RÅDGIVNING KONTORPLADS NETVÆRK FÆLLESSKAB FORRETNINGSUDVIKLING

IVÆRKSÆTTER- FORLØB FOR LEDIGE INDIVIDUELLE FORLØB RÅDGIVNING KONTORPLADS NETVÆRK FÆLLESSKAB FORRETNINGSUDVIKLING IVÆRKSÆTTER- FORLØB FOR LEDIGE INDIVIDUELLE FORLØB RÅDGIVNING KONTORPLADS NETVÆRK FÆLLESSKAB FORRETNINGSUDVIKLING DRØMMEN OM EGEN VIRKSOMHED Iværksætterforløbet for ledige er et intensivt træningsforløb

Læs mere

Ledelse Organisationsudvikling

Ledelse Organisationsudvikling Personalestyrelsens temadag 12.april 2011 Gitte Mandrup Ledelse Organisationsudvikling Forstå behov og opgaver udefra og ind Tag ansvar indefra og ud Virksomhedens ydelser, resultatkrav, realiteter, udfordringer

Læs mere

Kravspecifikation rammeaftale 2 Lederudvikling og -coaching

Kravspecifikation rammeaftale 2 Lederudvikling og -coaching Bilag 2 Kravspecifikation rammeaftale 2 Lederudvikling og -coaching 1. Generelt om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er en uafhængig konkurrencemyndighed under Erhvervsministeriet.

Læs mere

tandlægen.dk s lederakademi - Fundamentet til god klinikledelse

tandlægen.dk s lederakademi - Fundamentet til god klinikledelse tandlægen.dk s lederakademi - Fundamentet til god klinikledelse Godt lederskab tandlægen.dk ønsker at være den mest attraktive arbejdsplads i dentalbranchen. For at nå dette mål har vi behov for gode ledere,

Læs mere

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018 SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018 Strukturudviklingen gør, at vi skal være eksperter i strategi og forretningsudvikling. Vi skal kunne bruge værktøjerne i praksis og hjælpe

Læs mere

Business Consulting New manager programme

Business Consulting New manager programme Business Consulting New manager programme Velkommen som manager i Business Consulting Faglig specialisering, bred orientering Vi søger talentfulde managere med lederkompetencer, der trives med udfordringer,

Læs mere

Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN

Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN JOB- OG KRAVPROFIL Jens Jacobsen Hellerup, den 6. februar 2014 Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND

Læs mere

hub north - 3rd announcement Bliv bedre endnu!

hub north - 3rd announcement Bliv bedre endnu! hub north - 3rd announcement Bliv bedre endnu! Hub North inviterer til gratis, målrettet forretningsudvikling under ledelse af specialiserede konsulenter. Det er sidste chance for at sikre sig en af de

Læs mere

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Praktisk lederuddannelse Uddannelsen er: Tæt på din hverdag Tilpasset dit behov som leder Tilrettelagt, så teori og praksis kan forenes erfaringsudveksling med andre

Læs mere

5 gode råd om strategisk ledelse

5 gode råd om strategisk ledelse 5 gode råd om strategisk ledelse Verden er i forandring. Bryd med traditionerne Bedre resultater med empati Alle er sælgere Branding øger potentialet Bryd med traditionerne Virksomhedsstrategi fokuserer

Læs mere

Fra usund til sund arbejdspladskultur

Fra usund til sund arbejdspladskultur Fra usund til sund arbejdspladskultur Sådan arbejder vi i Beierholm med vores trivselskultur Cabi Virksomhedsnetværksmøde den 5. februar 2018 Anders Thorup, HR chef Vores vision Vi vil være de bedste til

Læs mere

Profil og prioriteter - Niveau 2 og 3 ledere. Strategi, Service og Koordination

Profil og prioriteter - Niveau 2 og 3 ledere. Strategi, Service og Koordination Profil og prioriteter - Niveau 2 og 3 ledere Strategi, Service og Koordination Niveau 2, fagchefens profil Kommunikativ og analytisk kompetence: Skaber og formidler overblik over eget fagområde Kan kommunikere

Læs mere

Bestyrelsens størrelse og sammensætning

Bestyrelsens størrelse og sammensætning Bestyrelsens størrelse og sammensætning 9. juni 2008 Bestemmende for udvælgelse af kompetencer Branche Virksomhedens udfordringer Virksomhedens organisation Myndighedsregulering Bestyrelsens rolle Direktionens

Læs mere